happy new year snart,

nu har gästerna kommit, jag var bara tvungen att skriva lite lite granna :) här brevid mej så springer mathilda på rullbandet, fast nu slutade hon. Det är ju inte riktigt riktigt brevid mej men ändå. Och karro har gått och satt sej i linus rum, haha.
Hoppas maten är klart snart för det är så gott med köttfärs africana!
4 timmar och 40 minuter kvar på 2008!!

nämen

Kolla! Jag har fixat en ny design, lagom till nästa år och allt. Man vill ju förnya sej lite!
2008 har varit ett bra år, vad jag kan minnas. Väldigt hit och dit med allt va det gäller, men ändå, aa, bra. Jag är nöjd. Jag kan väl inte riktigt komma på vad jag har gjort.. jag har färgat håret för första gången, och det verkade jag verkligen fastna för, för på 8 månader hade jag färgat håret 5 gånger. Höhö, det ska bli mindre med slitning på håret nästa år. Som börjar imorgon!!
Också har jag ju gått i boxning ;D haha, på elevens val alltså. Och åh, det har varit en massa roliga saker! Jag vill inte skriva, jag vill titta på bilder.
Bästa halvåret har iallafall varit det senaste halvåret, lätt.
Haha, och justja! Jag som piercade mej i ögonbrynet i februari :o hemma på egen hand, jag hade inget bättre för mej och jag ville så gärna. Även! Men det gick ju inte så bra med det, haha..
Också var det ju i år som jag var i åre. Det var roligt. Det händer så mycket på ett år.. det är ju svårt att minnas alltihopa.

                         




issas fest måste ändå ha vart årets roligaste och bästa dag


det löser sej, allt löser sej.

hua vilken kväll,
nu har jag iallafall varit ute på långprommis med zurprise, rensat tankarna.
kan tänka klarare nu, lalalala.


hejdå :))


vilket missförstånd,

hellu :d
idag så gick jag och mötte kewin vid hästarna typ 12, vi skulle typ snacka, men det vart så att vi stack runt i timrå som nå gatubarn haha. satt i trapphus och alltihopa, sen stack vi och åt pizza. satt där ett tag, sen gick vi home. allt det där tog 4 timmar, typ. och nu sitter jag här.
och jag längtar sååå till nyår, vi ska bjuda hem karros familj och en till familj. så ska issa komma också! fatta, jag, karro och issa på nyår, åh va skoj! :) det måste ju betyda att 2009 ska bli det bästa året nånsin, hihi. hoppas det iallafall, fast så säger man ju jämt.
hmm.


hejdå,

---

det är så logiskt alla fattar utom du.

köpte bara hårinpackning idag. vi åt på donken jag och sandra, och sen gick vi runt i affärer. haha hon har värsta tvångstankarna stackarn, haha måste bara köpa och köpa och köpa. sen så kom filip och fredrik, några sandra kände, så sprang vi runt med dom ett tag. fredrik kastade tuggummi i sandras hår så hon fick klippa bort det, så nu har en liten fjomp som är rätt så mycket kortare än resten av håret ;>
nu känner jag mej jätte aktiv, jag har inte skrivit såhär långt på nå dagar.
ska se film.
tråk.
hej.

!!!!!!

jag saknar mina kära vänner isabelle och johanna som befinner sej långt upp i fjällen.


mjau

birsta med sandra idag,
nås på mobilen om den inte är död.


...

suckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


ge mej en anledning,

ikväll kom karro hit till mej, vi typ snacka och så. sjöng singstar gjorde vi också! :) på birsta köpte jag bara en kofta. den var det knappt rea på, haha så lyckat var det för mej att gå på mellandagsrean. ska dit imorgon också, på söndag alltså. med sandra.
har ingen lust att skriva mer.
hejs

:))))))))))))))))))))))

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D nu har jag bara en liten stund på mej att skriva, för snart ska jag gå till bussen. jag och linnea ska till mellandags rean förståru :) fast måste vara hemma fem, därför vi far så tidigt. vi ska få främmande.
igår hade jag skit kul, då var jag på ib. kom dit vid åtta, var väl mest med fille. haha också gick jag, fille, johanna och cicci till nån lägenhet. hihi. jaja orkar inte berätta. sen gick jag och fille hem vid.... kvart i elva kanske? för det var nästan bara han och jag som var roliga där just då, eftersom johanna och tanja hade gått ut nånstans. när jag kom hem byggde jag pussel och sen sov jag.

ska borsta tänderna, hejdÅ!

iadiojas ofij d söfjalsdf

jag orkar inte skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaaaaa, för jag har inget jag vill skriiiiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaaa och inte orkar jag heller...................................

hoppas pappa kommer hem snart..

godnatt bild



så var julen över för det här året, och snart är det här året också över. spännande. det är alltid nånting särskilt när det ska bli ett nytt år, att nästa år ska bli bäst säger jag varje år. och sen försöker jag slå varje år. jag tycker att det är svårt att tänka igenom året, det är så långt, och det har hänt så mycket. vissa grejer som har hänt ba "va! var det i år?! det känns som år sen!" typ.
jaja, i julklapp så fick jag paris hilton can can parfym med body butter och shower gel till, det var presentpaket. också fick jag pussel på 1500 bitar, pussel matta, ett biokort, godis, en mössa, typ 800 kr, örhängen, fondation, bok, britneys nya skiva och sen tror jag inte att det var nå mer. och snart ska jag till farmor och farfar och fira med dom.

jag har fått utslag över hela benen, ett på magen och ett på armen. jag är jätterädd och tror att jag ska dö. mamma tror inte att jag ska det, men dom är ju så många! det är som stora röda upphöjningar i huden :'o det är inte kul och det kliar ordentligt. det är nässelutslag, säger mamma. men från vad?
dom går nog snart bort. hoppas ja.


hejdå

just a little bit

jag har inget att skriva, precis som typ alla andra. det är typ ingen som skriver blogg nuförtiden, varför inte? kanske för att det är så tråkigt när det närmar sej jul. vad vet jag. det var mycket roligare förut, nu är det inte roligt alls. men imorgon är det julafton ändå, det enda jag längtar tills är kalle och tomten. och julklapparna. hmm.. finns det nå mer man brukar längta efter förresten? vet inte, men iallafall så längtar jag mest till tomten. han är så söt. neeeeeeej, så ska jag inte, vem vet vem som ska vara tomten i år, också retar någon mej för att jag skrev här att han var söt.. jadu.

vi hörs.

förresten så ska jag till issa och se film sen :)

hej :) nu har mitt godis sug gått ner lite, så jag kan slappna av och skriva lite. haha det rullade några tårar nerför min kind framför mamma förut, så hon skulle förstå hur jag lider när jag inte får mitt dagliga godis. nu menar jag inte att jag äter godis varje dag, men det skulle ju inte skada. ibland undrar jag vad det är för fel på mej, fast jag kan ju knappast vara den enda som inte gråtit när dom inte fått godis. hehe.. imorse åt jag 2 mackor och en halv chokladkaka till frukost. m. sen jag och var med tanja i några timmar, också åt jag pizza med lukas också. först så plockade jag bort all skinka på pizzan, och sen när jag väl var klar och skulle äta den så hade den kallnat. haha lyckat, jag kunde förstås ha beställt en utan skinka, men han i kassan kunde inte svenska. lyckat att en sån kille ska jobba där. dessutom pratade han som en bög, den tyckte lukas också. lukas undrade vilken religion jag trodde han tillhörde, "den homosexuella" sa jag då, men det trodde inte han. det fanns ingen som hette så sa han, lukas trodde att killen tillhörde islam. jag tror att dom jobbar med religion i skolan hans, för helt plötisligt började han prata en massa om vad dom trodde på och blablabla. buddasismen och isam och kristendom och en massa namn, duktig pojke.
sen när jag kom hem, och skulle fortsätta äta på min chokladkaka, trots att den inte var apelsinkrokant, så var den BORTA :O men sen hittade jag den på golvet i mitt rum, TOM! min hund hade ätit upp min chokladkaka! ÅH VAD TASKIGT! jag ba "ÅÅÅÅHHHHHHHHH!" och mamma "linda vad är det?!" och jag ba "HUNDEN HAR ÄTIT UPP MIN CHOKLADKAKA!!!!" och haha, då kom mamma in och sa att det var jättefarligt och att zurprise kommer bli sjuk och massa sånt, då slängde jag mej på sängen och sa "ja jag vet! hon åt upp min choklad! min!!", hehe, mamma ba "m.. vad bryr du dej mest om egentligen? att hunden kan bli sjuk också dö, eller att det var just din choklad hon åt upp?". tystnad. "mäh, att hunden kan dö såklart.. hehe.. va trodde durå.." mamma "det verkar som att chokladen betyder mer.." jag "Men hon får väl skylla sej själv! det var ju MIN choklad"
ASSÅ ÅH! hur taskig får man bli mot sitt djur på en skala? :O :(:(:(:(:(:(:(:( åh zurprise. jag vill inte att hon ska dö, jag tycker bara att hon.. skulel få det bättre om vi lämnade tillbaka henne där vi köpte henne. NÄ JAG SKOJADE! eller.. jo det gjorde jag, eller va? äsch, inte vet jag. tänk att det var jag som tjatade till mej henne, också blir jag jättearg på henne när hon äter upp min choklad.
det är ju hemskt.


hejdå, jag älskar min hund.
mina gosedjurshundar alltså.
SKOJADE <3

jag vill ha godis

BUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUU :'( mamma vill inte åka ner med mej på ica så jag kan köpa marabou apelsinkrokant :'( och lukas försöker ge mej sin ikea mjölkchoklad, men jag vill ha marabou apelsinkrokant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

bara för att

aaaaaaaaa sov hos karro inatt då, vi sov båda i hennes lilla säng. jag har väldigt svårt att sova med nån, speciellt när man ska dela på ett täck :P jag vill ju ha svängrum! men till slut somnade jag. och vi vaknade kvart över nio av hennes väckarklocka, klev upp kvart i tio och fikade. vi var uppe så tidigt för vi skulle på gudstjänst. konfirmationen du vet.
haha, jag och karro satt och smsade med robin som satt bakom oss hela gudstjänsten, han hade inte ens gratis sms och smsade upp typ 100 kr på oss två! stackarn.
vi gick hem till mej och åt pasta pennor sen, och sen åkte hon hem. nu väntar jag på att kewin ska bli klar så jag kan vara med han, har inte så mycket mer att skriva.
hejdå

bitch i'm special

nu vet jag vad jag ska göra första helgen på lovet :D jag ska åka till min kära vän karro, och sova över där. jag längtar jättejättemycket tills dom kommer och hämtar mej! för de är ingen hemma hos oss just nu som skulle kunna skjutsa dit mej. jag vet inte vad vi två ska hitta på, men vi ska väl vara allmänt udda som vanligt och leva på våran egna lilla humor. hihi. och det är ju lördag! och jag har inget lördagsgodis :O åh! inte för att jag är sugen, men det känns lite som ett tvång.. varför ska det heta lördagsgodis, hade det inte hetat så så hade jag inte tänkt på godis alls nu.
äsch :)
jag satt nyss och läste cornes blogg, där hon skrev att hon fick julkänsla av att känna lukten av julmaten, julskinka, köttbullarna och prinskorvarna och det. då kom jag på att jag är inte förtjust i julmat överhuvudtaget, och när jag tänkte efter lite till, så kom jag på att jag är inte särskilt förtjust i kött ens. det kom som en chock! liksom, jag skulle helst slippa äta sånt. jag tycker det smakar konstigt, oftast. fast inte alltid. jag skippar det helst bara. jag kanske är vegetarian i smyg? nej, så kan det ju inte vara, sånna har väl medlidande och sånt med djuren som blir dödade? det har inte jag, eller alltså, jag tycker väl inte att det är rätt, men ändå så är det inte fel. äsch, strunt samma. jag äter ju vad jag vill.
jag sitter inne på youtube, också sökte jag på "rihanna new" för jag skulle in på "new album" så kom det "new song 2009", hallå 09 är ju inte än? men det har redan kommit på youtube? oh så fränt. nä men jag tyckte bara att det var lite weard.

har inget vettigt att skriva eftersom att jag inte gjort nåt vettigt idag vilket betyder att jag känner mej 0% vettig just nu.
och vad betyder vettig förresten? jag glömde bort det när jag började skriva vettig hela tiden. äsch, alltså åh, nu får jag huvudverk.. hoppas vi har alvedon hemma,

blablablablabla

hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha.
haha.
hah.
ha.
h.

jag har tråkigt, och karro svarar inte på mina sms. varför gör hon inte det? det är frågan.
jag vet inte vad jag ska göra idag, jag tänker inte fira lovets första dag genom att göra ingenting. fast det är ju inte första dagen på lovet egentligen, nu är det bara helg. lov är det på måndag. äsch. jag skulle varit med nina idag, men det gick inte, så vi tar det till veckan istället. jag har inte träffat henne på över ett år! det har jag redan skrivit känns det som. johanna skulle jag kanske vara med, men hon skulle till birsta eller nåt med linnea och dit vill inte jag. har ändå inga pengar och ska spara på de lilla jag har.
på onsdag är det jul och jag har ingen julkänsla. jag som brukar ha det sen i slutet av oktober annars.. då börjar jag skriva önskelistor och pynta och shit, men jag har inte pyntat än och igår skrev jag önskelista för att mamma tvingade mej.
jag sov ändå till kvart i tolv imorse, hejhopp vad himla skönt. jag vaknade av att lukas väckte mej.

hejdååå

godkänt

hejsan, idag fick vi betygen! eller först satt vi och såg på film i två timmar, men så fick vi dom. jag har G i alla ämnen förutom i svenska, so och matte, för där har jag VG. jag hade absolut inte förväntat mej VG i so, och ännu mindre i matten. men nu vart det såhär, jag är väl nöjd. men jag vet att jag kan bättre, ska bara vila upp mej på lovet så kör jag stenhårt nästa termin.
nu ska jag spela the sims, för det tycker jag är kul.
hejdå

timrå i mitt hjärta

nu har jag köpt alla julklappar! nu är jag så klar som man kan bli, bara inslagningen klar. men det tar jag senare. fast jag måste slå in dom på skolans klappar ikväll, för dom tar jag med mej imorgon.
imorgon är det sista dagen på mariedal för 2008, och allra sista för min kära vän linnea kempe.. åh vad jag kommer sakna henne! när hon kommer där i korridoren och har nästan alltid något nytt att berätta. också kommer jag sakna hennes skratt och söta lilla leende, åh, jag kommer sakna hela linnea! det blir ju liksom inte samma mariedal om någon försvinner.. för hon tar ju sin syster elin med sej också, så drar dom till stan och börjar på en skola där istället. åh vad avundsjuk jag blir när jag tänker på att det är dom på den skolan som kommer få träffa systrana kempe varje dag istället för att jag får det. men nu är det så ändå. hoppas dom får det bra där iallafall :)
också är det ju betyger imorgon.. åh, jag längtar jättemycket! och se liksom vad dom tycker om mitt arbete i år, jag har inga förväntningar eller något sånt alls. för där jag tycker jag är duktig tycker dom oftast att jag är dålig, eller där jag är dålig tycker dom att jag är duktig. fast jag får oftast höra att jag kan om jag bara vill, att jag har mer att ge men att jag inte verkar vilja. det är väl klart att jag inte pallar ge allt! det är ju sant det dom säger, jag kan bättre. men nästa år då ska jag bli ännu bättre i skolan, jag ska få topp betyg (y) jag ska bli ljushuvud på ett annat sätt än att jag har ljust hår, ja, nu ska jag bli värsta geniet! pluggis vettu. eller nja, kanske inte så. men jag ska bli bättre så jag kan söka till vilket gymnasium jag vill.
jag har velat gå teater linjen i stockholm ett tag nu, jag tror jag vill det fortfarande. men det är ju mest för att det är stockholm som jag vill det, jag älskar stor städer. och stockholm är väl det närmsta jag kan komma en storstad så länge jag är i sverige.. och i sverige lär jag ju stanna ända tills jag fått jobb och kan skaffa egna pengar. nu kör jag ju med det att jag tar ut månadspengen i förväg, så skaffar jag pengar nu.
men det där med stockholm, då känner jag att jag kan väl ändå inte lämna timrå. lilla underbara, mysiga timrå. som jag låtsas inte tycka om för att det är så litet och dött, men innerst inne älskar jag timrå. det är ju liksom här jag bor, och inte vill jag lämna alla kompisar! och söta torget vårat, med alla stackars alkisar och knarkare och vad det nu är för folk där. det går väl inte att bara sticka ifrån allt man är van vid, haha, inte för att jag är så van med alkisar och sånt, det var inte dom jag fokuserade på. jag menar själva timrå. örnen, torget, vävland/edsgården och så. och laggarberg, fast det känns inte som timrå. när jag hör timrå tänker jag på torget, med julskyltningen där dom säljer munkar. fast det gjorde dom inte i år men ändå.. men det som är konstigast med att om jag skulle sticja från timrå, det är att jag och issa inte skulle gå och möta varandra i skogen längre. inte gå runt i vävland/edsgården och fjanta oss som vi brukar, eller åka skateboard som vi gjorde förut. åh, jag och issa vi har så kul i timrå! då när jag tänker på allt roligt som vi gör, har gjort och förhoppningsvist kommer att göra, då vill jag liksom stanna här föralltid. fast jag vet ju inte vad som kommer hända i framtiden. man ska inte tänka så mycket, så sa alltid mange till mej. du ska inte tänka så mycket linda. det ska jag inte, jag måste leva mer i nuet, man ska liksom ta vara på det man har just nu. fast i skolan så ska man inte leva i nuet, fast det kom inte från rätt person.. men som sagt, efter jul så ska jag tänka mer på skolan :) men det tar jag då, nu har jag liksom ett helt lov på mej att vila upp mej. ett lov som jag inte har en aning om vad jag ska göra på. dom flesta åker ju till fjällen, men familjen henriksson har inget fjäll att åka till. nej, vi stannar oftast här. eller så åker vi till farmor och farfars stuga, men den ligger bara en timme härifrån, mitt ute i skogen. ingen backe eller affär så långt ögat kan nå. men en sjö har dom, som man kan åka skoter på. inte för att jag är så förtjust i att åka skoter men.. jag är inte så förtjust i vintern överhuvudtaget, jag vill bara ha jul och tomten och lite nyår och sådär, sen kan det gärna bli varmt och soligt igen. sommar är bäst ju! jag älskar sommarn! den är så uuuuunderbar, då tänker jag ännu mer på mej och issa i timrå, våra sommardagar är verkligen bäst. så är det :)

hejsvej,

<3333333333333

jag har sånt sockersug så jag vet inte vad jag ska ta mej till. jag sitter på curts so lektion, undra om han har nå choklad här inne? det tror jag knappast. jag orkar inte gå och köpa nåt, även fast jag har en femhundring i fickan.. men jag ska ju köpa julklappar för dom pengarna. jag och karro ska på stan efter skolan.
kolla vilka fina bilder jag har googlat fram:
   

oj va långt

åh, nu är det den där frågan. den är livsviktig, men väldigt svår. just nu iallafall. för mej. vad ska man göra på nyår. vad man gör på jul är inte lika viktigt, då ska man ju vara med släkten, familjen iallafall. våra jular ser oftast likadana ut; vaknar på morgonen, kollar i julstrumpan, nu på senaste år har det varit bara en lapp i strumpan, som det står att syskona ska samlas och gå någonstanns i huset, också får vi ett paket som vi delar på. det har varit ett airhockey nåt år, annars vet jag inte. vi "leker" med presenten, eller klappen som man säger på julen, och sen duschar alla och så, och ibland vid ett tiden så far vi till farmor och farfar och fikar och öppnar lite julklappar där. men vi är inte där länge, för till kalle anka ska vi vara hos mormor och morfar! så då är vi där vid tre, och då sitter vi spikad vid teven tills det är slut. fast ja, vissa har lessnat på kalle anka och går runt lite för sej själv.. fast inte kan man lessna på kalle heller! och efter kalle är det mat, julbord du vet. morfar ber bordsbön, och sen är det varsågod. efter det är det väl.. hmm, efter rätt. tror det är då det är det. tårta och pepparkaka och sånt, min morfar är expert på prinsess tårtor, men ännu mer expert på pepparkakor. gott!
runt klockan sex så är det alltid någon som ska "gå och köpa tidningen", och kort efter det, så kommer han, tomten! haha, jag älskar tomten. jag blir alldeles glad i hela kroppen och får nästan tårar i ögonen för det är så juligt och härligt då :') hihi. och då är det ju julklapps utdelning, såklart. sen går tomten och tidnings-köparen kommer tillbaka. det är så mysigt! också brukar vi leka en lek också, man slår tärningar och vinner paket typ. det är oftast godis i paketen, jag tycker mycket om den leken. undra varför..
vi är oftast hemma innan tolv, så är det slut. och allt är som vanligt igen. det är ju konstigt, att på bara nån minut så är allt som vanligt igen. så fort vi kommit ur mormor och morfars hus och in i vårat, så är det gamla vanliga tider igen. fast med mer prylar då.. :)
men i år, då blir det inte samma jul. det är ju fortfarande med släkten och så, men i år blir det hos kusinerna. det blir kul det också, förändringar har väl ingen dött av. vad jag vet, kanske om man ändrar medicin utan att doktorn vet om det, men det ska man nog helst låta bli.
nyår! nyår, det är en helt annan sak. det är en väldig högtid, jag funderar på nyårs löften hela året, men det blir ändå aldrig några. godisstoppet som vanligt, men det håller man ju max två veckor om man heter linda henriksson, vilket jag faktiskt gör. i år, i början av året alltså, så följde jag med pappa på hockeyn på godisstoppet, då hade det bara varit 2008 i kanske 8 dagar, då fick jag smaka en liten chokladbit av pappa. fast bara en bit, för jag var ju bara tvungen, och mamma skulle inte få reda på något. då såg karro det som satt några rader längst ner, "men linda!" skrek hon, haha, för hon och jag hade liksom godis stopp tillsammans. så då fick hon också äta lite. men sen så åt jag inget mer, förutom 2 veckor in på året, då fick jag verkligen sockersug när jag hade varit hos karro. jag tänkte "varför skulle inte jag få äta godis för?" kah var bara så himla sugen på choklad! så när pappa kom och hämtade mej så sa jag, "pappa, nu tänker jag inte ha godis stopp längre. kan vi svänga in på ica innan vi far hem?" så gjorde vi det, och jag köpte en chokladkaka. jag smälte den i mikron när jag kom hem, och åt den så snabbt, så att jag spydde 3 gånger.. hm, det var ju mysigt. så det är ju bäst att äta godis hela tiden, så att magen vänjer sej. haha..
oj, frågan som jag skulle svara på då! "vart ska man vara på nyår". jag vet inte vart jag ska vara, linn vill att jag ska komma på nån nyårsmaskerad och klä ut mej till någon disneyfigur. men det tror jag inte att jag ska. pappa ska nog vara hemma och bjuda hem någon, då är jag hemma med dom. eller jag är iallafall i timrå.
då var det problemet löst, tror jag.
snart är det konfirmation. det är inte kul. eller det är väl inte tråkigt heller, men det duger, nästan. skulle kunna gjort roligare saker. men men.. ska iallafall fortsätta ett tag till. men den där svenska kyrkan är så otroligt tråkig, dom har så komplicerade möten också. när jag, johanna och johan var på ett i söndags, så somnade johanna till och med, och jag satt på golvet och smsade. det var bara johan som satt upp, och försökte tappert förstå vad dom pratade om ;)

jag som skulle duscha idag, lika bra att jag gör det nu.
hejdå :)

snö ras

hejsan svejsan :)
jag fick ludvig i säng sen efter peter pan, välling gjorde jag till han också. det är jag faktiskt expert på! haha, förutom en gång när lukas var liten, då gjorde jag välling till han, så drack han men så var det jätte varmt, då brände han tungan. lillbubben, sen så var det "bara mammas lelling" som gällde. fast den här gången klarade jag mej bra, förutom att flaskan fick stå i kylen nåra minuter också. men skitsamma!:) jag läste lite bamse för han och sen sov han, not. men han klarade sej själv iallafall, så jag och issa kunde äta lussebullar och dricka mjölk. det är gott med jul. jag menar, lussebullar är ju lite juligt sådär. mer juligt än pepparkakor till och med! eller nja, kanske inte. pepparkakor är ju julen ju. eller en början på julen iallafall.
skitsamma.
sen så skulle issa hem, då följde jag henne. haha vi hade kul som vanligt, gick och prata på om sånt som linda och issa är bra på att prata om :D haha, sen ska vi inte gå in på mer. hon skulle gå genom skogen, men det är inte kul att säga hejdå till issa! så vi bestämde att vi skulle ta vägen upp mot rödkulle.
... rödkulle? så heter det väl inte? nu fick jag minnesförlust :o rödkulle.. morkulle heter det ju! fast vi tog över rödhake, ja! där var ordet.
vi bestämde oss alltså för att ta vägen upp mot rödhake. så vi gick där, och gissa vem vi träffade? ellen! så vi stod och pratade och filmade och skrek och skrattade väääääääldigt länge. jag, issa, ellen, zurprise och tellus. tellus är ellens hund och zurprise är min hund. höhö, så på en skylt där så är det nån som har ritat en.. pillesnopp också, och haha, så skulle issa titta närmare på den så hon ba "kolla penis.. kuken", alltså så ändrade hon sej och ville inte säga penis, hahaha och va vi garvade. sen gick vi och sa "peniskuken" och shit.
okej, men nu ska vi inte prata mer om det! jag kom på att min mormor och morfar läser bloggen lite då och då också, ooops :)
hehe. sen helt plötsligt så faller det ner SKIT MYCKET snö från ett tak på ett hus en bit bort, den enda som reagerar på det är jag, och jag ba skriker "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!" och blir jätterädd, jag tycker verkligen inte om snöras! det är inte roligt! och issa och ellen skriker och gömmer sej bakom mej, haha, dom trodde att det kom värsta mördaren eller nåt, så var det bara snöras.. dom ba "VA ÄRE?!" jag ba "SNÖ RAAAS!!!" och dom ba slutar skrika. hahah, det är faktiskt väldigt obehagligt med snö ras. det faller ju från grenarna också, och det är nästan värre. speciellt om man går brevid/genom en skog. nu skulle issa gå genom en skog, och precis när vi sagt hejdå och hon skulle gå, så rasade det lite i skogen och jag började skrika "AAAAAAAH!" och hon skriker "AAAAAAH VA ÄRE!", då var det ju också snö ras. hehe.. då tyckte hon att det skulle bli mycket läskigt att gå hem. det tyckte jag också, eftersom att jag skulle gå förbi en stor läskig hund, som issa brukade stanna och prata med när hon var liten. men inte tänkte jag gå hela vägen hem helt ensam, nejnej, jag ringde till karro, men hon svarade inte. så jag ringde till lukas. men inte svarar han eller! fast han har aldrig mobilen på ens, det har man kanske inte när man bara går i fyran och aldrig hört talas om gratis sms nästan. fast det har han väl men ändå.. han svarade inte, då ringde jag pappa. han svarade inte heller! skulle inte förvåna mej om han lämnat mobilen på jobbet. ringer mamma, inget svar. hon var fortfarande med dom där dagisfröknarna.. då ringde jag linus, han svarade. hjälten! fast han spelade dator, så han var inte så intresserad av vad jag hade att säga om snö ras, hundar och katter och sånt. för jag träffade en vit katt också.. den syndes knappt i snön! hoho vad läskigt.
så han gav luren till pappa, så pratade jag lite med han. sen ringde karro, då pratade jag med henne ända tills jag kom in. då kände jag mej trygg :) hihi.
det första jag gör när jag kommer in är att hämta bärbara och gå ner på toa och pissa med den här i knät, haha.. fast till slut tog typ batteriet slut så nu sitter jag uppe vid laddaren.

men nu säger mamma att jag ska hämta tvätt till henne, det kan jag ju göra.
imorgon är det konfirmationen.
godnatt :)

och på fredag är betygen spikade :o läskigt värre!

peter panen

nu sitter jag och tittar på peter pan med issa och ludvig, jag och issa är barnvakt åt ludvig för pappa, linus och lukas är och spelar bandy. mamma är och äter gröt med några på hennes dagis som hon jobbar på, hon är ju inte dagisbarn heller.
det tar så på krafterna att se på peter pan! jag blir ju helt betagen ja, för det är så himla bra. det är verkligen bäst! jag älskar peter pan, det gör jag verkligen. åhhhh! fast det har jag alltid gjort.. :)
för nån sommar sen lekte jag alltid att jag var med peter pan, haha så sprang jag runt och flög.

och ÅHHHHHH DET ÄR SÅ HIMLA BRA!!! (L)(L)(L)(L)



fast jag tycker om kapten krok också, han är ju ganska rolig. fast peter pan spöar ju han, och det är bra. men jag tycker om han bara. och smee! han är rolig. jag tycker om alla. till och med den roliga krokodilen, haha, han så kul!


jag tycker om allihopa :)

.


jag vet exakt vad jag borde göra,

men ändå så gör jag det inte.


mysdag,,,

hejsansvejsan:) gick ju bara bra idag på skolan, vi latisar som inte var med på innebandy turneringen fick vara i ett klassrum och göra lite vad vi ville istället. jag satt och läste mest, eftersom att datorerna på skolan inte är dom bästa. så jag lånade en bra bok istället :)
efter skolan så gick jag till papperskungen, sen kom lukas dit och då gick vi och delade på en pizza. det var gott. sen gick vi till lillebror ludvigs lucia i kyrkan. haha, han är så skön. eller alltså, han hoppar runt framför ansikterna på dom andra barnen som är med i julspelet, också när han ska säga replik börjar han tok skratta i mikrofonen! han är så SÖT! åhhhhh! hihihi. gullungen! där fick man lussebullar, mumsigt.
sen blabllbla, åkte jag hem, sen vid kanske fem halv sex kom kewin hit, så har jag varit med han hela kvällen :) först var vi här, sen har vi varit hos han ett tag också.
haha, också skulle vi se på förra årets teater som min grupp hade, det var ju väääldigt roligt när jag kom på att hoppsan, den här dansar ju jag i. mycket vackert. men det skulle faktiskt vara överdrivet! och det klarade ju jag galant.
haha,

sov så gott.

i wanna make love right now nanana

shulululululululululululululululululululululululululululululululullluluulululululuilöullulösdlödflösdfjölsjkfjkölu.
nu sitter jag i sal 25, min engelska sal. det känns konstigt att vi inte behöver prata engelska här, utan att det är fritt arbete.
nu ska jag ner i skåpet och hämta nåt att jobba med tror jag, för jag har ändå inget bättre för mej. bdb suger ju som ni säkert redan vet :)
vi fick lussebullar på mentorssamlingen, en var. fast jag fick karros så jag fick två. goooooooottt. hoppas vi får mer!

kewin <3

igår var jag på hockey och det var skit kul. jag var glad. jag var där med issa, fille och anton och vi tog jättefina kort men dom är på issas mobil.

ha det bra.
nu har vi snart musik, för jag ska inte spela innebandy.
fastän att jag är proffs på det.

hot n cold

nu har jag mentors samling och bdb funkar inte. dagen är redan förstörd. skoja, men bdb funkar inte.
igår följde karro med mej hem från skolan, sen åkte vi till konfirmationen som var på johannes gården. vi gjorde väl några saker, typ gick runt i rum och blabla. jag fick lära mej att stava konfirmation. jag trodde det stavades komferamtion. jajaaaa. sen somnade jag innan klockan tio!!!!!!!!!!!!! så himla skönt! jag ba vaknade halv sju utan väckar klockan och var jättepigg, men jag klev inte upp förens kvart i ändå. det var sköööööööööönt.

ha en bra dagggg

aaaaaaaaaa

höhö vilken dag.
orkar inte skriva om den just nu.

ellonor och jag, vi är ganska udda vi två.

jag har väl inget särskilt att blogga om förutom att jag och ellen har haft himla kul idag, hahahahhaha. vi får till stan efter skolan och gick runt där, åt på subway och så. det var gott gott som alltid de! sen åt vi en glass på donken, for hem. haha vi dog och dödade alla i bussen påvägen hem, vi typ skrek skratta hela vägen. ellen skratta så hon börja grina :o ahahahah, dom andra i bussen läju också ha börjat grina för att dom fått så ont i öronen.. hihi :') vad vi pratade om, det ska vi inte gå in på, det stannar i bussen :D haha, eller vad man ska säga.
sen så har jag ätit lussebullar, så himla gott!

nu har jag inget mer att skriva,
det har väl varit en bra dag :)
not.
skoja! jo det har det :D


hahahahaha, hejdå era små skedar.

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

igår på polar hade jag kuuuuuuuul :D men det hade däremot inte elina som jag var där med, hon är anti fjortisar och tycker att det kryllar av sånna där. hahah.. fast lite kul vet jag att hon hade iallafall, hon ville ju inte gå ju. förutom sen, då kom två kompisar till henne dit, då så gick dom efter ett tag. då var jag med kewin :) och sen gick jag med janine. men då var det nästan slut.
och danstävlingen då! mathilda var SKIT DUKTIG, fatta hon har gått i dans i typ 2 terminer, första tävlingen, och hon kom till finlar :o hon kom på sjätte plats, hon var så himla duktig. jag och karro bestämde oss för att börja i dans, men började skratta av tanken att se oss där nere och försöka hoppa runt så som dom tävlande gjorde. haha, vi skulle ju dö, våran kondition du vet..
jag har fått pengar på mobilen igen! :') och gratis sms! det är ju magiskt<33333333333333333333333333333333
närå men det är bra :)


hurru

issa! om du vill gå med mej (och elina) på polar så får du ringa på min mobil, okej? :) så säger vi till när vi är på tonhallen, för vi fixar oss hos elina.

polarlördag

hejhejhejhejhejhejhej

jag vet inte vad jag ska ha på mej ikväll :o jag ska på polar, och åh, jag har inget att ta på mej!  eller jag har ju, men jag vill inte ha nåt av det jag har i garderoben. men jag ska ju till elina innan och fixa mej, så jag kanske får låna nåt av henne? också ska jag på stan så kan köpa nåt där, men det lär jag ju inte göra för jag måste ha pengarna till julklappar.. dom här ska jag köpa julklapp till:

mamma
pappa
linus
lukas
ludvig
karro
issa
joanna
ronja
kewin
linn

och sen tror jag det inte var nå mer. fast jag har redan köpt till mamma, pappa och joanna.
nej, nu ringde karro och sa att det inte blev nå stan... vi ska åka direkt till danceworld för mathilda, karros lillasyster, ska ha danstävling som jag och karro ska titta på. sen går jag till elina,

men nu är det mat säger mormor, men hon har bara gjort mat till lukas och ludvig, varför säger hon då till mej?

hejdå


WEF GSDFGDF

hoho, hejhej, idag har jag varit med min kära vän joanna. det var kulkul :D följde med henne hem efter skolan, först spelade vi guitar hero. alltså människan var grym! :O hon var hur bra som helst. där körde hon på exptert, och brevid satt jag och kämpade på bäst jag kunde på easy. haha, sen så såg vi på film, just my luck med lindsay lohan. jag älskar den skådisen! eller älskar, jag tycker om den skådisen. hon är så fin. hon är så bra. jag vill ha hennes hår! lika långt, glansigt och fint.. fast jag vet inte om jag vill ha det lika rött som hon har.
sen åt vi, sen gick vi ut. vi typ gick runt, och sen när vi skulle in så gick vi igenom en skog, haha vi ramlade en del gånger.. jag drog med henne men ändå ;D haha, kuligt vare. sen gick jag till badhuset för jag skulle prata med pappa vid åtta, han var i omklädningsrummet så kunde inte prata med han då. gick på en promenad, var med adam, kvarti och ludde. sen tanja :) min kväll de. kom hem för nån timma sen.

har inget mer att skriva, hejdå

oisdöaoisjdöoasinösdfn

hej, idag har jag varit med kewin :)
det var kulkul, men nu orkar inte
jag skriva mer, puss

torsdag morgon

godmorgon godmorgon, nu är klockan 07.19 och jag är helt klar för skolan. men det är inte dom andra, dom kollar på julkalendern. men den är inte så bra i år tycker jag, och dessutom brusar teven så mycket på morgonen..
vet ni vad vi har på jul? eller till jul, rättare sagt. vi har en paket kalender, att vi får ta paket  var fjärde dag. eftersom att vi är 4 barn i familjen! fast vi tar bakvägen, så första dagen fick ludvig ta, andra dagen fick lukas ta, tredje dagen fick jag ta, och idag så ska linus ta. jag fick tandtråd, haha.. hade inte väntat mej det i paketkalendern men jag brukar tjata om att vi ska köpa hem tandtråd, för jag måste använda det säger tandläkaren. mina tänder växer ganska tätt, som dom flesta kanske vet.

ha en bra dag
hejdå

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

det funkar aldrig med bdb, "försök senare". öh nej tack.
åhhhh och varför ska jag va så irriterad idag för. får försöka tänka bort det, tänka på nåt roligt.
hihi, nu kom jag och tänka på en rolig sak. men nu kom jag på en sak som inte var så roligt med den saken.. åh, allt gott har nåt ont i sej. tur att det finns tvärtom också, att allt gott har nåt ont i sej.
jag är värsta bra på bandy, det märkte jag idag på gympan. eller så försökte jag bara dampa av mej litegrann så jag gav allt helt enkelt.
åh jag har inte träffat joanna än heller, bara sett henne lite imorse. nu saknar jag henne! ska kolla igenom skolan om jag hittar henne, hejdå.

curtan

nu har jag so, men man får läsa på till läxan nu. men jag är inte så sugen på det, jag var mer sugen på att gå in på bdb men det laggade som vanligt. nu ska jag se om det funkar nu istället.

adjööööööööööö

ajsa

Shuuuuuuuuuuu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Idag så var det julkalendern! Första avsnittet! Den verkar väl va helt okej, kunde vart bättre men det duger väl. Den har ju inte riktigt börjat än så. Hmm, kan inte komma på att det hänt nåt särskilt på skolan idag. Men det var en bra dag iallafall, eller jag typ trodde att jag skulle spy imorse, jag tror jag äter för fort. Haha, eller det vet jag att jag inte gör, gjorde bara det imorse. Också har jag haft värsta ont i foten sen! Det känns som en knöl i mitt i vänstra foten. Jag vet att man har en knöl foten, men det känns som att jag har en i foten. Hoppas att det går över för det gör ont faktiskt.. och sen verkar det ju vara nå fel på min handled, den har jag alltid ont i ;o eller det går över snart tror jag.
Efter skolan var jag med min normale vän issa :) vi tog finfina bilder som ni kan hitta på bilddagboken. Eller jag tog bort några, hahaha.. men hon har dom på sin. issabergman heter hon där.
Kom hem för ett tag sen, ska baka pepparkakor snart! Åh vad gott med deg! Själva pepparkakorna är jag inte speciellt förtjust i.

Vet ni vad jag har märkt i det här inlägget? Jag har börjar varje mening med stor bokstav! Det är ovanligt för mej. Ska kanske byta ut mej mot mig, så blir svenska lärarn glad kanske ;> ne men också ska jag sluta skriva "typ" i texterna, sa Susanne. Men det är ju liksom jag :) Så ne, det är bara jobbigt att göra stor bokstav. eller så värst ansträngande är det ju inte, men ändå. nu är det pepparkaksbak som gäller,


adjö