godnatt

har fikat, borstat tänderna, tvättat bort sminket och kvällspissat.
det låter bara som en sak; att nu ska jag sova!

och det stämmer, godnatt allihopa :)

fettis ludvig <3

pallade inte se filmen förut, gick och kolla på family guy med ludvig istället :D och matade gottegrisen med chokladbollar, nötter och skit. själv var jag mätt på lakris. känner mej överfet, nu ska jag sluta med sånt hihi sådeså!

haha närå, inte ens nån idé att försöka..

men jaa, nu ska jag gå och käka nått för nu är jag hungrig igen. så ska jag se om teven är ledig så sätter jag mej där ett tag sen blir det sängen för min del. skööönt! haha idag sa janine en kul sak, man skulle avsluta varenda mening med "i sängen". alla meningar vart värsta fail hah :D

tihi hejdå!

omg!


HAHAHAHHAHA

kunde inte låta bli, kolla vilken bild janine hade fått tag i :D från nått läger när vi var små! janine var ju blond till och med, så det var ett bra tag sen! och min dubbelhaka sitter kvar än iallafall :D

mysdax



nu ska jag mysa till det med film och gotta, najs!

green street hooligan heter filmen, vet inte ens vad det är för nån eller vad den handlar om. johan sa att den var bra så får väl hoppas på det! pussen

ingen bloggdrottning precis

jag som skulle bli duktig på det här, blogga oftare och sådär så har jag inte slängt in ETT ENDA INLÄGG!

bra där linda, bra där.

men det är för jag inte varit vid en dator idag, och efter "skolan" stack jag upp till min söta sjukling och myste lite med honom. hah, läju ha feber imorn jag å, men det är lugna puckar! tror inte det ändå för jag har värsta bra immunförsvar eller vad det nu heter.

och vet ni vad jag råkade göra förut då?...
jag råkade radera ALLA bilder på min kamera :( liiite ångest, men så gott som alla finns ändå på datan eller här på bloggen nånstans. men ändå! klumpigt, jag skulle radera ett kort och så råkade jag trycka på "all files" eller nått. så gjorde jag det. lite synd men a! sånt är livet.

nu ska jag checka fejjan och bilddagboken,
have a nice day

this is it



nu ska jag och mamma se this is it, eller ja snart iallafall. jag försöker få henne att göra friterad banan till mej men det går inge vidare, för hon är sugen på salladssmörgås hon! Hallå, här föreslår jag en FRITERAD (L) banan med glass och massa sirap och hon vill ha en grov macka med sallad, hmm..

aja, ikväll har jag spelat dinosauriespelet med ludvig hahaha, flera gånger dessutom! men bara för att han vann exakt hela tiden och det pallade inte jag så jag körde på tills jag vann, efter typ 5-6 omgångar. nu ska jag gå och läsa för honom dessutom, kan jag ju inte så hungrig som jag är :o

yes, men a nu måste jag iallafall ta nått att äta sen hörs vi inget mer ikväll,
kyssn


paradisbadet



tänka sej att det var inte så svårt att få upp ponthus imorse, trodde jag inte! ;) haha, påvägen till paradisbadet så roade jag mej med att äta djungelvrål och prata med anton. vart rätt så rastlös av att sitta still sådär länge, tog väl iallafall mer än två timmar dit upp? två och en halv kanske.

det var kul som vanligt att bada! jag och janine gick lös som vi alltid gör där, haha! vi är ju där minst en gång om året för våra familjer åker alltid dit iallafall en gång varje år. förra året vart det tre gånger och det var ju najs, först med familjerna då, sen med skolan och sen överraskade janine och claudia mej med det. och tänk att det är lika kul varje gång :D fast förut kunde jag bara bada och bada och åka och åka en hel dag, och då menar jag från klockan tio fram mot åtta på kvällen haha. det pallar jag inte nu längre..!

sen stack vi på max alla tjejerna, åt en strips med cheesedip. var absolut inte på bra humör då, hade inte ätit nått sen imorse, och det försvann inte förens jag hade sovit nån timma på bussen. så hann jag precis med tre bussen hem, så har jag ätit, sovit och suttit här.

tror inte det blir nån teater för mej ikväll, har ingen ork kvar i kroppen :o så jag ska nog stanna hemma och mysa till det med nån film eller så! ska hitta nån som varken är läskig eller speciellt rolig, för såna filmer vill jag inte se ensam. blir jag rädd vill jag ha ponthus här så jag kan känna mej trygg, och är den rolig vill jag ju ha nån att skratta med!

ska kika runt lite nu och se om jag hittar nån,
pussen!

h

nu ska jag dra mej mot ponthus så hörs vi när vi hörs,
pussen!

i

hoho idag stack jag och linnéa x2 och solade ,skönit! fast jag solade bara 12 minuter så det läju inte ska bli nån skillnad. håller på och ska baka chokladbollar ja, blir ju gott att ha på bussresan mot paradisbadet imorn! fast nu väntar jag på att margarinet ska mjukna.

dåligt seg jag har varit idag, mådde så dåligt så jag tog en alvedon. och det är sällan det är så illa för mej! är fortfarande seg och trött, tror jag ska gå och sova en sväng. fast sen ikväll ska jag till ponthus :) ska sova där, slipper gå härifrån ner till bussen då. skillnaden på hur långt jag måste gå är ju rätt stor ändå! nu håller jag på fixa en film, inte för jag ska se på den men bra att ha om jag skulle känna fört nån dag! year one blev det.. tror inte den är så bra men kom inte på nån annan. det är iallafall jack black och hans filmer brukar ju vara rätt roliga ändå.

men nu måste jag få nått i magen, svälter ihjäl
puisss!


j

kollade igenom mitt minneskort, hihi


en kool tjej

nån framför mej på donken hahaha

bebis!

käru

ib tider haha, tanja!

mer karro!

en linda

sötis! :)

hahahahahahhahah, snögg! jag och ponthus

vilken rooosa bild!

issa


k



hejsan :)

idag har jag och ponthus bowlat, ätit på donken och sen gick vi runt lite på birre :)
så igår hängde vi med lukas och pappa en stund på birre också, lukas skulle ha en tröja till polar haha, så då fick vi vara smakråd. sen åkte vi och hyrde film så for vi till ponthus och kollade på den, minns inte vad den hette men den var rätt bra! men definitivt inte "baserad på en verklig händelse" som det stod haha.. sen sov jag där!

funderar på om jag ska ner och träna, skulle ju inte skada för det var jävlit länge sen men jag vet inte om orken finns där.. eller det vet jag ju att den inte gör, men skulle ändå velat gjort det. haha jag vill ha en sån där vibrerande sak som man spänner runt sej så gör den jobbet! skulle ju varit ganska najs, också vill jag ha en sån där maskin som vibrerarr. fast jag tror dom är ganska jobbiga ändå, fast äh. en sån vill jag ha iallafall! kanske ska tigga åt mej en sån? läju inte gå för just nu håller jag på tjata om moppen så då får jag ta den där maskinen efter det här uppdraget är slutfört!

nu vart jag gotta sugen dessutom.. ska man stå emot eller inte?
åh vad jobbigt.

dessutom är min favoritblogg raderad............ linnéas.
tråkigr :(

l

AMEN TJA!

nu sitter jag och ponthus därnere där lanarna satt förut fast nu har alla åkt hem då, ponthus sitter framför mej och spelar cs och här sitter jag och bloggar! idag har vi legat i sängen, jag har surat, sen har vi legat mer i sängen. lata? nej vi kunde ju ha badat som jag sååå gärna ville men nä det gick inte ponthus med på inte :(

snart ska vi dra och hyra film sen ska vi upp till ponthus och städa hans rum, sen ska vi ha filmkväll! imorn har vi varit tillsammans i ett halvt år! då ska vi åka och bowla verkar det som :) hoppas jag vinner.

så jag vet inte när jag skriver här nästa gång ,
nu ska jag iallafall gå och torka håret.
hejs

m

hahahahha jag måste bara berätta en kul sak från igår!

vi skulle äta, så sitter linus mittemot mej, så råker jag tippa ut halva läsken rakt över bordet så typ allt rinner på han. då blev han sur och bytte plats, så satte han sej mittemot lukas istället. och vad tror ni händer dårå? HAHAH jo då råkar lukas putta ut sitt glas med läsk så det kommer på linus!!!! och sen på kvällen så satt han i sitt rum och drack läsk och då råkade han putta till den så han fick läsk över hela han en gång till.

och jag skrattade lika mycket varje gång :D haahahhahah så himla faaaaail!!!!

n

hallå , sitter på gården nu. det var jag, ponthus, linnéa, elin, stephanie, roger och chadi hemma hos linnéa men det vart lite strul så vi stack därifrån. fast nu väntar jag och ponthus på skjuts, pallar inte sitta här inne nå mer. så ska vi väl ladda ner nån film när vi kommer hem och mysa :)

rätt mycket folk här fast alla är ute, vi har nyss varit på prommis vi så nu sitter vi inne!
men nu ska jag kolla bdb hejdååå :)


o

hej!

hemma nu, har varit hos ponthus. vi har sett på ondskan :) nu ska vi äta sen ska vi till linnéa, vet inte när för nu krånglar det med skjutsen.. och inte har jag nå pengar på busskortet heller. så vi får se när vi kommer till henne, men dit ska vi iallafall!

håller på hungra ihjäl dessutom huhuh ...

hejs

p

med order från min idol jessica ska jag skriva ett bloggis inlägg nu! aldrig att jag trotsar henne inte ;)

karro hälsar "hej jag tycker om tuggummin!"

sitter på mentors samligen nu iallafall, nyss varit och ätit spagetti och köttfärsås. asgott! idag ska jag iallafall till linnéa med ponthus, läju ska vara lite folk där :) sen ska ponthus sova hos mej så ska jag vara med han heeela helgen! blir mysigt de :)

alex sitter och tror att han kan psyka mej med sin blick HAH, inte mej inte!
nu ska vi tydligen gå hah,

hejdå :D

q

vet ni hur mycket beröm jag fick på utv samtalet eller?! jag har tydligen varit skit duktig ja :D har gått från tveksam i nästan alla ämnen till säker i alla, håller på få vg i värsta många också! men jag hade gjort bra ifrån mej på exakt allt :D dåligt glad! nästan mvg i svenskan också ohhh, känns som att det där håller mej igång ett tag. kan leva på den där lättnaden och choken nå dar framöver!

sen for jag och mamma på birre och köpte en bikini till mej, typ svart med glitter silvriga ränder typ. ganska så najs! så skulle jag köpa skor, vita converse. men dom fanns inte i 35 nånstans! inte skulle dom få in på stadium heller :s fast dom hade jättemånga andra färger i 35 men just inte vita, jag som prompt ska ha såna. synd för mej då, ska se om jag kan beställa hem nånstans.

men nu måste jag tömma diskmaskinen, jag är jätteduktig på det med.
pusssssss

r






s

är med janine nu ja :) vi ska knäppa bilder för jag ska skaffa mej en fotovägg, vårt tema är rock ;) alltför rockiga är vi väl inte men lite iallafall! vi har väl inte gjort så mycket, kollat igenom massa bloggar och snackat och sådär :) kollat på gamla bilder och skrattat åt gamla videosar :D

nu ska jag leta rätt på ett band på youtube, snart utvecklingssamtal!
adjöööö


t

 

amen hallå!

nu är jag hemma, kan ju säga att jag inte minns nått från skoldagen så kan ju inte hänt nå särskilt iallafall. hänkade iallafall med ponthus hem efter skolan, käka nudlar och hade de skoj :) sen vare ju öppet hus mellan sex och åtta så då drog vi dit, jag och karro va ju guide men ingen ville bli guidad! så det var inget svårt jobb precis, haha :)

ikväll ska jag sova, helt plötsligt älskar jag det! har jag sagt det förut? läju. as skönt iallafall, sover värsta tungt nuförtiden så jag tycker synd om ponthus som ska sova med mej i helgen för om jag sover så tungt hur mycket måste inte jag snarka dårå? he-he.

imorn har jag ju mitt utvecklingssamtal, vet inte om jag ska gruva mej eller inte. har jag varit duktig den här terminen? det går väl till och från, förra utvecklingssamtalet var ju hemskt, usch. jag som tyckte jag varit så duktig så fick jag bara skäll :((((

ajaaaa, förhoppningsvist tar jag och mor en sväng till birsta efter dedär då, måste ha en ny bikini :o överdelen börjar bli för liten och underdelen är så utnött efter allt bad så den är helt slapp. så ni kan ju bara tänka er hur snygg min bikini är! har sett två på hms hemsida men den läju inte ska finnas i butik men ska kika ändå, annars har jag ett alternativ på åhlens också ;> vi får allt se vilken det blir! kan ju säga att alla är i djurmönster..

jaajajajajja men nu ska jag sova hihi :D vilket jag inte kommer göra på en gång, sitter alltid kvar aslänge efter jag skrivit att jag ska sova, drar ut på det aslänge.. får sluta upp med det. nu blir det bums i säng, jooo det blir det!

HEJDÅ


u

idag tycker jag att det gick asbra på teatern, och det var så
kul! visst innan så tänker man "nej, jag orkar inte" men när
men väl är där, det är då det blir kul! visst kan det vara
segt och gå dåligt ibland men äh, nu går det bra!

så på lördagen på lovet ska vi köra på svea teatern där vår
uppvisning kommer vara, snacka om att jag längtar!
annars har vi ju kört på konsert teatern men det blev nå
strul i år men det funkar nog lika bra. så ska vi träna med
alla ljud- och ljuseffekter. åh vad jag längtar!! :)

morgondagen som kommer är en onsdag, då ska jag
minsann ställa upp och vara med på öppet hus! bara för
att jag älskar vår skola, inte alls för att man får en halvdag
ledig! haha ;) fast först ska jag upp till ponthus, sen tar vi
en tripp dit ner. jag och karro ska vara guider :)

äh men nu ska jag sova, hade ju bestämt att sova innan
tio varje kväll jag men nu är det problem med att ligga i
sängen innan tolv till och med. det blir det ändring på!

så godnatt allihopa! =)

v

tjena!

idag är det tisdag dårårårårå, jag har varit och sola och jag ser
redan resultat :D:D lycklig!

innan jag solade gick jag och karro och köpte thaimat sen satte
vi oss inne på solariumet och åt, så gott :D sen stack vi hit, nu
ska jag ta karros mobil och kolla om hon har nå bra låtar!

pussen :)

hörs nog inge mer eftersom karro ger mej datastopp!


w

ponthus kom och räddade min dag förut, tack och lov för
det annars hade jag väl gått under! haha, när jag blir
rastlös och inte gör nått eller är utan sällskap blir jag typ
galen och vet inte vad jag ska ta mej till.. får typ panik,
minst sagt.

han kom kanske runt sex tiden så drog han strax efter tio,
vi skulle se en film som hette "a serial killer dairy" eller om
det var "dairy of a serial killer", nånting sånt iallafall. den
var sämst så såg knappt klar hela.. efter ett tag slog vi på
en ny film hehe, då blev det "how to lose a guy in 10 days".
sett den förut och den är bra! inte för att han hann se klart
den men jag hann.

ska gå och lägga mej nu, och imorn är det sovmorgon för
mej! ingen gympa, woho! ;) sen är det ju teater dag imorn
också, mycket teater nu känner jag. blir ju lite småless
men det är inget motför vad jag kommer vara då när det
är uppspelning, då kör vi ju nästan varje dag. minns sist,
lite väl drygt vart det ju! inte så kul att köra om den igen
och igen. gick bra typ varannan gång bara för man inte
orkade.

aja skit samma, nu är det natten för mej!
sov sött =)

x

hualigen va tråkigt jag har! det är ju helt otroligt huhuhu,
blir ju deprimerad. förresten sa jag att jag gick till och från
skolan idag? gjorde iallafall det, HURTIGT! ganska nöjd.
första vändan gick jag själv, men hemåt gick jag med issa!

har laddat ner en film som jag kan se på men jag är inne
i det där stadiet då man har så tråkigt så man inte ens
orkar kolla på film.. åh! jobbigt läge jag hamnat i. kan
inte baka eller nått heller för jag är så mätt på vofflor.
synd om mej nu ju! tror jag ska ta in wilma hit och gosa
med henne, hon är så söt.

ja det ska jag göra, inte precis roligt men det är iallafall
nått.. buhuuhuhhuuhhu ,
hejdåpppppp

y



hej bloggen

nu är jag hemma från första skoldagen den här veckan, helt okej dag.
ganska skön dag faktiskt, vet inte varför. tror det är vädret! :) lite sol
iallafall! det gillas. jobbigt att det blåser kallt bara.

idag vet jag inte alls vad jag ska göra, vi får se hur det slutar. läju
sitta hemma tills jag blir uttråkad och tvingar nån att vara med mej,
haha. nu ska jag bläddra igenom nå bloggar iallafall,
tjing =)

z



akon - party animal


å



tooodilooohohohohooohhoh

nu är jag hemma, värsta psykopat filmen alltså :o
se den se den se den!!!!!!

här har ni tre filmer som ni måste se eftersom ni läser min blogg,
ni MÅSTE!

seven
the collecter
disturbia


äckliga psykopat filmer hela högen, åhhhhh!
blir äcklad, rädd och fascinerad på samma gång.
och ni behöver inte bli rädd när jag säger att jag blir fascinerad,
hade inga som helst planer på att göra nått liknande.

men se dom iallafall, you have to!

det var iallafall trevlans att vara med karro idag,
även om vi är lite speciella och kan va helt osociala med varandra.
haha! så fult :d så sitter vi och retas och skrattar åt varandra hahahha..
men jag trivs alltid lika bra i hennes sällskap!

det är kul :D

äh men nu är det dags att avrunda den här kvällen,
ska upp och duscha imorn.

tjingen !


ä





tja !

hade teater mellan 11-15 idag , gick prima de!
så hade jag med mej nudlar som tog en oändlighet att göra,
det var lite smådrygt hehe.

efter teatern tog jag och karro en prommis i skönsmon,
nog för den vart väldigt kort för efter en bit kom vi på att karro glömt vantarna på teatern.
var bara att vända! så kom mamma efter ett tag,
då skjutsade hon oss till karro :)

där är vi nu, ska äta taccos och kolla på seven.
måste se den filmen för vi ska göra ett arbete om den ..
men den verkar ju bra! :)

ö

ge mej pengarrrr!!!!!!!!11

JAG BEHÖVER ( MÅSTE ha ) :

adidas väskan
SOLA!
jeans jacka
jeanskjol till sommarnnn
nya jeans!
nyna jeans shorts
nått me långa ärmar
skoooor!

hehe , mycke jeans


gh,jhmjh

ha nyss fått reda på att jag inte fått nå sommarjobb på ikea .. kul, måste jag söka nån annanstans då.

fick bada ensam den här fredan för janine hade tydligen bytt ;b visste ju inte jag haha, aja det är iallafall nån ny där nu och hon va stenhård så det var skitjobbigt. fick typ kramp i armarna av hennes övningar, men nu är det bra. skulle ju behöva lite arm muskler så det var ju bara bra :)

sitter och kollar på extreme home makeover, ganska rörande egentligen! hihi.
det blev inge nina ikväll, så jag ska vara med ponthus <3 :)

tänkte ta ett kort men då såg jag att jag såg förjävlig ut haha, kanske måste borsta igenom håret lite. sprang från badet till busshållplatsen med dyngblött hår under luvan ..

tjarå!

-


hahahahahahahhaha
johans pappa är homosexuell!

torsdag



godmöööörrrrnnn!

nu sitter jag och tittar ut genom fönstret, och vet ni vad?

....... DET SNÖAR! :'(

åh vad ledsen jag blir, jag som började få vårkänslor av att använda skinnjackan, nu är det ju bara att stryka den. jag vill att det ska gå åt sommarhållet, inte tvärtom! jaja. går allt som det går idag så ska jag vara med ponthus efter skolan :) happyface! har inte varit med han sen i måndags, avlider snart.

nu ska jag gå och ta ett till glas juice, så gott!
hihi, poss

today



amen tja !

orkar inte blogga nu egentligen, så jag drar en snabbis om dan

först åkte jag till skolan, linnéa va där idag, happyface! :)
fixade min "klänning" på slöjden så nu ser den bättre ut.
drog till stan med issa,
åt en mcflurry och en muffin ..
ångest :o men de var gott!
gick runt typ hela stan,
bort mot hamnen och allt dessutom ;D
åkte till timrå, satt på coop, blev hämtad.
tvättade bilen, skjutsade hem issa, åkte hem.

det var det! :)


irri

gick väl helt okej på teatern, eller nää! ingen är fokuserad eller ha energi, inte en enda själ som verkar pepp på de :o inte ens jag! eller det där "ens" ska jag väl ta bort, men nej jag orkar inte.

åkte på ica maxi sen med far och karro, fick köpa hårfärg också! köpte typ mörblondt/rått färgat, men det blev inte nån skillnad alls. inte ens en skillnad på nyansen! vart ju ganska så väldigt arg där ett tag, jag vill ha ljusare hår!!! och jag vill inte bleka det men det verkar ju inte bättre. tycker liksom mitt hår har fått nog av blekningsprodukter men tydligen inte, får väl slinga det eller nått.

ska iallafall till frissan i juni men det är ju ett tag kvar dit .. suck
men nu ska jag sova, natti!

så blir det staden med issa imorn! :)

TISDAG

hej allihopa ,

skönt att gå och lägga sej tidigt igår, kände mej mer utvilad än vanligt iallafall. fick skjuts till skolan till halv nio då det var nationella, gick ju käpprakt åt helvete. läsförståelsen gick väl sådär, men hör var det svåraste jag gjort. jag var asduktig på engelska när jag gick i sexan och sjuan men inte nu för jag är väl kvar på samma nivå som då. dålig dag på skolan iallafall, kännt mej som "ensam flicka i ett hörn", höhö. hade jag varit en sims gubbe hade min umgänge mätare nästan varit röd, saknat linnéa som fan! skippade bussen hem och tog med issa på en prommis, skönt!

men ska ta nått att äta nu för ska ju till teatern om en timme, ingen lust med det


GLAD TJEJ!


nattinatti

nu sitter jag och tänker på alla moppeturer jag ska göra till sommaren, åhh! vad härligt det ska bli :') så sitter jag dessutom och tänker på nationella imorn, och på hur TRÖTTTTT och slut jag är. och på att jag kommer bli sjuk!

men nu ska jag gå och lägga mej, vill inte ha en lika trött dag imorn med!
gonatt =)


i love uuuu

tja! inte skrivit nått idag, gissa varför?
jag har varit med min älskling såklart! :)

var hur trött som helst på skolan idag, somnade fem i natt..
inte bra! gick och la mej i vilorummet under svenska plusen,
sen orkade jag inte nå mer.
så när vi kom hem hit somnade vi, hehe..
kan ju säga att det blir tidigt för mej ikväll!

körde en hiss & diss lista, första gången på jävlit länge.
kom ju inte på så mycket precis!


hissar och dissar



Jeansjackor - mörka och ljusa modeller, vet inte vilken av dom jag gillar mest.
riktigt najs båda två, ska lätt köpa en!



Klackskor - hehe och ja, det är mest för att jag blir längre..
tycker det känns mycket roligare än plattskor, inte lika skönt precis men.
och en annan sak, hatade kilklack förut men nu tycker jag det är riktigt snyggt!



Asfalten!!!!!! - man kan se backen när man går och inte bara snö,
det är påväg mot vår :D:D

Nitar - alltid gillat det, det är verkligen snyggt på allt ;o



Päls - jag vet inte varför, jag tål det inte. det ser ju värsta mysigt ut och sådär,
men nej jag tycker inte att det är snyggt. inte alls! speciellt jackorna,
mössor kan väl gå för annars blir det föööör mycket av det.



Fittiga jävlar - behöver jag säga så mycket mer


jlkh



boa . eat you up


måndag morgon

måndag är egentligen världens värsta dag, just för att det är måndag.
och just för jag knappt sovit tre timmar i natt,
jag saknade ponthus så mycket så jag kunde inte slappna av och sova..!

den enda dagen jag kan hela mitt schema i huvudet på är måndag,
så såhär ser min dag ut idag:

mentorssamling
svenska
svenska +
lunch
musik
äö
äö


sen ska jag vara med ponthus hela dagen efter skolan,
jag längtar hur mycket som helst!!
gud vad jag ska krama på han :)
hihi,

adjöken!

-



SAKER JAG SKA BLI BÄTTRE PÅ:

förlåta och gå vidare
säga ifrån
höra av mej
tycka bra om mej sj
tänka på andra
umgås med familjen
passa tider


isabelle

nu ska jag ta och krypa till kojs,
för imorn ska jag duscha innan skolan.
ska kanske träna till och med!
fast det vet vi alla att det inte blir av,
hehe.

också måste jag bara berätta en väldigt bra sak från partyt igår, det var så att issa var där, och som ni flesta vet så blev det ju så att vi bråkade och sen slutade prata med varandra. men igår kunde jag bara inte hålla mej längre, så jag var tvungen att prata med henne, inte om nått viktigt först, bara om en dröm haha :) och att jag fortfarande kunde hennes nummer. sen slutade det med att vi satt oss inne på toan och pratade ut ordentligt, det behövdes och det kändes så bra! jag menar, vi hade en väldigt speciell vänskap som verkligen inte borde försvinna bara sådär. jag trodde inte att nånting skulle kunna ta den ifrån oss men man vet ju aldrig vad som ska hända. men allting löste sej iallafall, och nu är vi vänner igen :) och det är jag glad för, jag har faktiskt saknat min issa! <3


fränsta

tja! :)

det var väl kuligt igår, helt okej :) mycket folk vart det iallafall, men det gillas :d bra avslut på lovet, förutom att det var väl inte alltför bra avslutning på festen, men det löste sej nog!

jag och ponthus gick upp till han när polisen kom, så sov jag där. mamma ringde och väckte mej runt halv tolv och sa att jag skulle med upp till fränsta och hälsa på farmor och farfar idag, så dom hämtade mej halv ett. varken borstat håret eller sminkat mej idag, har känt mej skit snygg (y) vi har varit där så gott som hela kvällen.




vi kollade på nå is skulpturer däruppe, inte så värst intressant om du frågar mej

bilder från amanda


janine, johanna

jessica, cicci, moa

madde, johanna, janine, jonna, karro, jag

moa, linnea

janine, jonna, karro

janine, jonna, karro

janine, jonna

linnea, madde, johanna

linnea, madde, johanna, janine

jessica, elin, claudia, cicci, corne, amanda

amanda, madde

amanda, madde

corne, maja, elin, janine, linnea, jonna

corne, elin, maja, jessica

jag, jonna

linda, janine

josef

mitt hjärta

johanna

?

janine

?

ebba, johanna

linnéa

massa skor, haha asså jag känner inte igen nått av dom senaste korten, vem hade min kamera? :o

hos janine

hallååå!

köpte paket förut ju, passade på att köpa leggins till mej själv också hehe :) mammas pengar men det var grönt!
nu är jag hos janine med henne, karro, moa och backlin. har typ bestämt vad jag ska ha på mej, eller jag tror det. inte riktigt hundra. och mitt hår är ju så kort så det går inte att göra nått med det!! men ska se om jag iallafall kan använda janines volumaster..

men nu ska jag sminkelinka mej hihihi,
pössen =D

godkväll

stack ju till linnéa jag och ponthus, gjorde lite ditt och datt!
nu säger pappa att jag ska gå och sova, men jag är så hungrig så jag kommer inte somna
jag orkar inte gå och äta nått huhu ..

aja såhär ser min morgondag ut imorn iaf:

birsta med mamma, köpa presenter till madde & amanda!
åka till janine, fix med henne och karrooo :)
partyyy!

hihi, blir nog kul de! :)
vi hörsss


-

jag blir uppslukad av tankarna
orden kommer inte fram
känslan gör mej stum
jag blir tom.

så orolig att falla tillbaks
så lätt, så oerhört lätt.
jag är inte stark men jag klarar det ändå
jag kämpar
har bestämt mej för att aldrig någonsin igen gå tillbaks
aldrig falla tillbaks, aldrig.


på gårn

sitter på skönsbergs gården nu, typ inga alls här för typ alla är ju i afrika så det är ganska dött. alla kollar på let's dance utom jag och ponthus dessutom, haha. tror vi ska hem till linnéa om typ en timme :) så har jag varit sugen på redbull hela dagen idag, så köpte jag en förut. göött!

också måste jag säga hur snäll jag är, jag har tagit hand om ponthus som den underbara flickvännen jag är ;) hehe, jag masserade han, gav han fotbad, gjorde varma mackor och te till han. sen gjorde jag inge mer, men det var ju snällt iallafall! hihi.

vår familj på the sims är as pank nuförtiden också, ganska sorgligt.

aja nu får ni ha det så bra ,adjöööken!


asdfgh

godmorgon :)

nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik med ponthus, vi har nyss ätit frukost och håller på ladda ner  bruno.
det var iallafall kul att bada igår :) eller ja, för mej som mådde bra iallafall, karro var ju inte alltför kry stackarn! så vi åkte hem typ tre. då åkte jag till ponthus sen åkte vi hiiiiiiiiiit. vi spelade the sims hehe, också såg på vi chuck and larry som gick på sexan. alltid lika rolig! adam sandlers filmer gör en ju sällan besviken.

vi somnade väl.. jag vet inte, tre kanske? eller nä jag har ingen aning jag.
aja vet inte vad som händer idag, är det nån som ska göra nått roligt?


hehe

godmorrn!

jag vaknade typ halv tio imorse, varför! jag som ville soooova, men nä då kunde jag inte somna om men jag låg och drog mej en timma kanske hehe :) har hunnit fika, klätt på mej, fotat, gått ut med hundarna och packat. ska ju till badet! dom hämtar mej väl om 20-30 minuter eller nått. det ska bli kul, älskar att bada det känns som att man svävar i vattnet haha.

sen ska karro sola, får se om jag gört jag med, fick ju lite cash av mamma igår :) nog för att det var till mat och bad så vi får se vad pengarna räcker till. men nu ska jag gå och äta ett äpple innan dom kommer,
adjökennN

hoho






justin bieber ft ludacris - baby


my love's a revolver, my sex is a killer. do you wanna die happy?

hehe jag tränade inte förut, för lat :(

letade istället igenom hela huset efter mina bikinisar, minns att jag slängde några för nån vecka sen så jag skulle se om dom var kvar i sopkorgen, det var dom inte. jag rotade alltså igenom en sopkorg helt i onödan...... fräsht linda, fräsht!



fattar inte vad jag gör uppe nu, är as pissnödig och håller på somna, eller näää de där med att somna tog jag verkligen i. jag håller inte på somna men lite små pömsig är jag allt. ska nog krypa till kojs eftersom jag ska åka till badet typ halv ett imorn, ända chansen till att få skjuts och tydligen så gick inte bussarna på lovet heller :o har för mej att jag sett nån åka förbi men det läju ska varit en lastbil då. jag menar, det är ju hur lätt som helst att ta fel på lastbilar och bussar. visst? höhö.

äh men nu räcker de..
HEJDÅ

i feel like flying

nu håller jag på tänka ut vad jag ska ha på mej på lördag,u party då ju! det stod att de va djurtema så man kanske ska va lite rolig och följa det? antingen tar jag tubtoppen men leopard och genomskinliga leggins, eller så tar jag en vit tunika och leopard leggins. fast legginsen är inte så fina, och det är inte tuptoppen heller. haha så jag får se hur jag gör .. :)



men nu ska jag gå och träna, och imorn ska jag och karro gå och bada. då ska jag tvinga henne att simma längder med mej för jag måste röra på mej mer :o så ska jag börja äta nyttigare.. fast det gör jag, förutom att jag äter onyttigt också.. eller hehe, jaja :) sen ska jag vara med ponthus!

vi hööörsss


-

godmorgon , ha inte skrivit här på nån dag såg jag nu. hoppsan! har iallafall varit med ponthus sen i förrgår så det är väl därför, han sov här då så sov han här igår natt också :)

jag orkar inte skriva nånting nu heller så vi hörs när jag har lust med de,
hejs

amen tja

hallå :)

jag är med min älsklings ponthus nuja, vi ha kollat på scary movie 4, den är rolig den!
så håller vi på att ladda ner the grudge............. :|
läju inte ska sova ensam i natt kan jag lova! kommer dö.
ja nu har jag inte så mycket mer att förmedla serrni

herrråååååå


musik




rihanna - rude boy

kristinia debarge - goodbye

demi lovato - don't forget

karolajna



idag har jag varit med denna tös, karolina! :)

vi har bakat chokladbollar, hållt på med hundarna, knäpp kort och sen raderat alla haha för vi aldrig tycker om samma bilder! och så har vi sett film, hipp hipp hora. hade bara sett halva en gång för länge sen så vi såg den idag hehe :) den var väl sådär, blir bara äcklad av hennes kompisar som typ är störda. eller ja nu tror ni ju att dom håller på med nått äckligt men nej, dom är bara så falska liksom.

vet inte alls vad jag ska göra resten av kvällen, vi får allt se vad jag hittar på. kanske ska gå ner till gymmet om inte annars? vore faktiskt bra smart :D fast jag har så ont i huvudet, har alltid det nu för tiden. kanske måste skaffa glasisar? för man får väl ont i huvudet om man har synproblem och typ kollar på en dator för länge? äh vad vet jag, inget fel på synen men ändå. är ju lite små coolt ändå!

nu ska jag bara lägga mej och vila lite grann, fick ju inte sova ut imorse. strejkar helt på hemtelefonen, nejni aldrig att jag rör den nå mer, jag är arg på den :o hehe.

tjing

gomrgomnök

helu :)

idag ska jag vara med karro, eller det blir inte förens om några timmar men jag ska det iallafall :) vet ikke vad vi ska hitta på men vi kommer väl på något! det var iallafall fint väder och varmt ute idag sa hon, jag vet inte ja för jag har inte rest mej ur sängen än. vaknade kvart över tio, inte så kul för jag skulle kunna sovit heeeela dan! hemtelefonen ringde, telefonjack nejtack! haha.

men jag ska väl kliva upp och fika och klä på mej sen ska jag bort mot laggarberg och möta karro :) haha så måste alla skaffa skype för nu har jag gjort det när jag märkte att jag hade mick, så nu ska alla prata med mej ok? :D

hehe,
kyss'n

pouhlkj

när vi kom till teatern imorse var det bara sex av 17 som var där, kuligt, så fick åka hem efter typ en timme. vi som var där satt bara och snackade och sådär :) så kom karros mamma och hämtade mej, åkte till ponthus för mamma var i ljustorp och hade inte lagt ut nyckeln. så jag var med han, gick ner och åt på frasses och loda runt i timrå och sådär. nu är vi hemma hos mej och har sett sherlock holmes, fattade ingenting av det jag såg så ja så bra var den väl inte, haha :)

förhoppningsvist så har mamma och pappa köpt med sej chips till oss när dom kommer hem, då blir det luftslottet som sprängdes! älskar dom där filmerna, även om jag tyckte att ettan sög. fast sen vart den bra!

hejdåå

koola

hejsan :)

var med ponthus igår då, vi låg och kollade på film och myste typ hela kvällen :) det gillas!
först såg vi drag to hell eller nått, den var väl helt okej. bara det att när jag gick ut en sväng igår såg jag liksom tanten framför mej att hon satt i vår bil liksom haha.. funny!
sen såg vi 17 again men den hann vi inte se klart för min dator är lite sepe och laggar upp sej utan att man ens rört datorn, tror det hände 3 gånger innan vi gav upp. men jag ska kolla på den sen ändå och se slutet :)

ska till teatern om en kvart, vi måste börja köra extra nu för det är ju snart premiär.
det slutar typ klockan tre, då ska vi fara och hämta upp ponthus, skjutsa hem karro och sen far vi hem till mej!

men nu ska jag gå och borsta tänderna, hejs =)


iajsfpoajfö

hejsaan , idag på stan så kollade jag bara. har ju inte precis mycket pengar kvar sen igår, så lite att linn till och med insisterade på att betala min mat åt mej.. hehe :) snällt iallafall, tack så mycket! efter stan stängt åkte vi hem hit och sjöng singstar och linn åkte typ nyss.

nu väntar jag på att ponthus ska komma, ska nog gå och försöka sova lite därimellan. lite trött är jag ju, har stretchat nyss. var så otroooooligt skönt!! haft så ont i mina muskler sen igår och idag.

men aja, jag skriver sen eller nått :)

hejhejhej

godmorgon!

sov ut riktigt ordentligt igår, somnade typ ett igår så vaknade jag tolv. skönit!
today ska jag först på stan med min kära kusin linn, sen blir det ponthus resten av dan & kvällen :)
hon kommer när som helst, så måste kila och borsta tänderna nu!

tjingggg

bilderna!

birsta med ronja

jag var nyttig igår ja!

ronja :)



tokfian skulle stoppa upp en ballong innanför tröjan, haha ;)

med linnéa

på bion

bitchblickarn :o



nu är det linnéa som springer runt med kameran på resten av bilderna :)

jag, emelie, oktay

vergin din jävla spännis!

roooooogerrr!


can't make u care

när jag väl knäppt massa bilder är sladdjäveln till kameran borta ,skit kul
därför orkar jag inte ens skriva nått för jag är helt slut i kroppen, det värker i varenda muskel på mej.
så nu ska jag sova , elle nä jag läju inte för jag pallar egentligen inte.

ha iallafall köpt ett långt blått stort linne, en vit klänning/tunika, solglajjor och ny piercing
men jag skriver imorn eller nått då jag känner mej bättre,
nattn

aoidjaölsd


tardig hihihihi


nu ska jag sova, have a nice naaajt
poss!

heeelp

nu har jag precis erkänt en sak för mej själv, nått jag har förnekat föööör länge

..

jag är mörkrädd :(
jag som alltid har varit så tuff och varit modigast, men jag är inte det längre huhu..

jag vågar knappt gå ut med valparna på min egen gård längre,
för att det är mörkt.
vågar inte heller gå ner till nedervåningen på morgonen och kvällen,
för då är det mörkt där nere!
snart vågar jag inte sova själv,
för att det är så mööörkt! :(

och jag kan inte sova med lampan tänd, åh
mest av allt hatar jag att vara heeelt ensam i mörkret.
det är värstaste!

nu ska jag gå och sova,
i mörkret, ensam :(


tjuuur

min fredag:

birsta med ronja
träffa linnéa
bio med linnéa!



skit snygg bild på mej jag vet...............................
imorn ska vi knäppa en massa, det har vi bestämt minsan :D
och jag ska inte göra som sist, komma dit med en kamera utan laddning.
klyftigt linda, klyftigt!

john tucker must die



nu ska jag slå på en film och mysa med wilma,
hihi :) gosig hund!


jackor





lite sugen på dom här, funderar faktiskt på köpa jeansjacka ändå :)
eller vad tycks? :d


hellå!

tjenis penis!

nu är det lov iiih skönt :D:D snacka om efterlängtat! idag var jag hos ponthus, gissa vad jag gjorde då? spelade cs och jag dödade faktiskt två stycken, det ni ;) inte illa för lilla mej! såg värsta roliga zombie filmen också haha, men minns inte alls vad den hette. ska se om det finns nån film här hemma jag kan se ikväll också så jag har nånting att göra tills jag ska sova :) imorn blir det bio med kempe iallafall, alice i underlandet med johnny depp. det har också varit efterlängtat :) så hoppas jag att vi kan ta en tripp på stan innan också för jag har lite saker jag skulle vilja köpa förstår ni :)

också ska jag träna imorn, det är ett mååste! hah, är värsta glad nu ja :D och lovet har ju en stor betydelse men liksom också för att det är mars, det vill säga närmare till våren! åh vad härligt, längtar mest till att gå runt utan tjockjacka även om jag älskar min röda darling. men det blir najs ändå! ska kolla på lite vårjackor nuja, kanske slänger in nå bilder på några exempel senare :D

hihi pussään!

ge mej pengar!

åh jag behöver pengar!!! har så mycket att spendera dom på,
speciellt det här:

SOLA!!! så alla slutar säger att jag är så blek! :(
Bikini
Ny väska!!!!!!!!
bra less på ryggsäck :s
Nya leggins
Vårjacka!
jeans eller skinn.. inte bestämt mej än
Jeanskjol vet inte varför, vill bara! till sommarn dårå :)
Långärmat!
MASSA NYA KLÄDER

.. nån slant över att skänka till lilla mej? :) hehe, nej skojar.
ska gå till pappa och be om månadspeng istället ..

asjdöask

tjabba, idag har jag först varit på skolan och det var väl lika värdelöst som alltid. pallar inte sätta min fot där längre egentligen, men det är typ 16 veckor kvar till sommarn har jag för mej elina sa så det är väl bara att härda. skulle behöva åka och köpa massa skit också men nää jag har inga pengar.
efter skolan var jag med ponthus, kollade på film och så men han stack väl typ halv sex så nu gör jag ingenting. alla sitter hemma och pluggar och vill inte vara med mej så jag får väl göra detsamma jag å men det är ju inge frestande precis.


hemma idag



hallå ,mår skit idag. verkligen inte min dag, ska prova febern sen.

som ni kanske fattat har jag dragit hem från skolan, fast åkte först till ica med mamma och köpte en pirog för jag kommer verkligen inte orka göra nån mat idag. vart helt yr bara av att lägga ner mjölklitrarna i påsen .. får se om det blir nån teater ikväll, som jag känner nu så är det ett starkt nej men det kanske blir bättre. vem vet.

nu ska jag kolla på nån film sen ska jag lägga mej och sova,
skriver om jag orkar

öjjj

idag när jag kom hem stod det en finne på mitt rum :o ronja! inte visste jag att hon skulle komma haha, vilken chock. så jag har varit med henne och kollat på film och sånt idag :)

n0ll blogghumör så hejs