ajsa

Shuuuuuuuuuuu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Idag så var det julkalendern! Första avsnittet! Den verkar väl va helt okej, kunde vart bättre men det duger väl. Den har ju inte riktigt börjat än så. Hmm, kan inte komma på att det hänt nåt särskilt på skolan idag. Men det var en bra dag iallafall, eller jag typ trodde att jag skulle spy imorse, jag tror jag äter för fort. Haha, eller det vet jag att jag inte gör, gjorde bara det imorse. Också har jag haft värsta ont i foten sen! Det känns som en knöl i mitt i vänstra foten. Jag vet att man har en knöl foten, men det känns som att jag har en i foten. Hoppas att det går över för det gör ont faktiskt.. och sen verkar det ju vara nå fel på min handled, den har jag alltid ont i ;o eller det går över snart tror jag.
Efter skolan var jag med min normale vän issa :) vi tog finfina bilder som ni kan hitta på bilddagboken. Eller jag tog bort några, hahaha.. men hon har dom på sin. issabergman heter hon där.
Kom hem för ett tag sen, ska baka pepparkakor snart! Åh vad gott med deg! Själva pepparkakorna är jag inte speciellt förtjust i.

Vet ni vad jag har märkt i det här inlägget? Jag har börjar varje mening med stor bokstav! Det är ovanligt för mej. Ska kanske byta ut mej mot mig, så blir svenska lärarn glad kanske ;> ne men också ska jag sluta skriva "typ" i texterna, sa Susanne. Men det är ju liksom jag :) Så ne, det är bara jobbigt att göra stor bokstav. eller så värst ansträngande är det ju inte, men ändå. nu är det pepparkaksbak som gäller,


adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0