jag har ingen ork idag ;(

jag har kommit på en sak som jag vill.. men jag vågar inte skriva det, eller alltså jo det vågar jag. men då blir mamma less på mej! så jag skriver det inte. hehe.. det är bara en liten fånig sak, inget stort. pöss.

janine ska ringa mej när hon och hennes familj har varit ute i skogen på picknick klart, trodde bara att det var mina föräldrar som hittade på sånna idéer. att man ska packa bullar och gå ut i skogen och fika, också säger mamma "Det här är det bästa jag och pappa vet, att få vara samlad hela familjen" eller nåt i den stilen. undrar när hon ringer.. undra vad jag ska ha på mej ikväll.. men det löser sej. hihi.

jag har klippt gräset, jag klippte baksidan och linus framsidan. fastän att vi hade kommit överens sist att jag skulle få ta framsidan?! för att den är mindre och det är bara raksträcka typ, inge sandlådor eller äppelträd eller buskar eller fotbolls mål eller studsmatta som är ivägen som man ska flytta på eller köra runt och allt. och dessutom en gungbräda också! åh. men där fick jag köra.. efter en timmes tjurning. minst. fast jag slapp krångla in mellan buskarna och allt, så det var inte så farligt. eller jo, den är ju tung gräsklippan.. och den ska vara självgående, men det är den väl inte! eh, justja.. det var ju en sak som hände med den. det var ju en viss linda som skulle tanka den. jag tankade med olja eller bensin, i fel tankhål eller vad man ska säga. bensin var det, också hällde jag det i "OIL"-hålet. då fick jag panik och hällde ut det på gräsmattan, så där har det inte växt nå gräs, också blabla. man skulle ha olja i gräsklippan och inte bensin. jag förstörde den alltså, den åkte in på fixning tror jag. eller så gick den igång sommarn efter. det var första gången jag klippte gräset.
jag vill att vi ska ha en åkergräsklippare som jag tror det heter! som man sitter i.. åh, va fränt!

alltså hejdå.


hejhallå..

hejsan,  igår var ju jag med issa. men så ringde karro så fick hon också vara med, först var vi hos issa där issa skulle platta karros hår. och sen sprayade dom så mycket hårspray så att tuggummit i min mun började smaka hårspray ;d haha.. sen efter ett tag så gick vi ut, karro åkte hem halv tio och innan det så gjorde vi inte så mycket. var lite med fredde, men sen när karro hade åkt så var vi med janine, jonna, johanna, kewin, bubbas, fille, fredde och nikke också. man kan ju säga att karro missade lite :p
gick in halv tolv för er som bryr er. och just nu sitter jag i mitt rum och tittar på min spegelbild. alltså åh, jag måse använda det dära grejset som tog bort det gröna igen :s ibland ser det inte grönt ut, och ibland gör det det. men det är INTE grönt, men jag vill bara göra det för säkerthets skull, okej?! bra.
ikväll ska jag på polar med janine, ska till henne innan och fixa oss också. åh, jag vet inte vad jag ska ha på mej.


äh, har inget att skriva om. eller jo, fast jag orkar inte skriva nu. det är ju bara att skriva på. det är inge svårt, men jag pallar inte just nu. jag har TRÅKIGT. jag sitter och lyssnar på SIMPLE PLANS NYA SKIVA!!!! JAG HAR DEN NU!!!!!
KÄRLEK TILL DEN! <333333333333333

hallihallå;>

hejhallå, idag var det bad på skolan :D det var kulkul, det är väl alltid kul å bada. nästan iallafall!

nu ska jag fara till issa, ska hämta en säck med kläder som jag ska få av henne! också säger jag till mamma att jag stannar där, så det blir issa för hela slanten ikväll :) kom och va med oss vettja! ba å ringa/smsa, ni har mitt nummer. dom som inte har det: SYND FÖR ER! hahaha.. nä men då får ni väl ta reda på det :Dpusshej, i like my grandma.

åh jag har inget annat att skriva om

men tjaaaaaaa, idag har det varit en regnig dag. huuuuuuuuuuuuuua vad det har regnat! under natten hade det regnat 5 mm sa mamsen, vi har en sån där vatten-mätare. en liten kopp på en vit stål pinne eller nåt, där vatten mäts. men jag och susanna vi var tapper vi! vi tog våra paraplyn och gick till skolan vi! dom flesta andra tog väl bussen eller fick skjuts, men åh vad jag och susanna var tappra! vi kände oss som små william wallace då.. hihi. den jobbigaste biten var ju "genom hästarna", där är det en stig som är värsta lerig. men vi gick försiktigt så vi inte skulle bli leriga, så det skvatt varken upp från skorna när vi gick och gegga ner byxorna, och vi halkade inte heller. yippi! vi var väl framme i tid, och då var det mentors samling. vi fick rita, lösa korsord eller nåt annat lugnt medans våran mentor roger tog ut oss en och en och skulle prata om nån enkät vi fick fylla i igår. jag ritade en struts till sophie 8-) den vart ju iallafall vacker den! lite små lik mej också. roger ba kom in och ba "Linda" jag ba "VA ÄRE?" och vart värsta less, han avbröt mej mitt i mitt arbete med korsordet.. men så fick jag följa med ut.
det gick bra. men han kommer sätta press på lilla mej i svenskan, kommer visst ha han i svenskan då, för att jag ska ha 3 extra timmar i svenska.. SvEnSkA pLuS. för att KT, min förra svenska lärare, har berättat att jag är så duktig i svenska :') hihi. fast jag vart värsta "HÖH? HJÄLP" och ba sa "men hallå så bra är jag inte!" han ba "nejdå, jag ska inte pressa dej. men jag förväntar mej lite extra av dej". då borde han gö det av karro också!! en 10a på att kt skröt lite om karro också!
sen så var det rast i en halvtimme, minns inte vad jag gjorde då.. eller jo justja! zhara stod och dansade och jag var en i publiken. haha, hon är underhållande hon..!
sen skulle vi se fiiiiiiiiiiiiiiiiilm. vi såg nån med amanda bynes, vad den hette det vet jag inte, men jag hade sett den förut så jag la mej på golvet och sov lite.. det var väldigt mysigt, eftersom att aulans golv är sååå rent.
sen kommer jag inte ihåg vad som hände. det var säkert träff i mentorsrummen, och sen var det säkert anders som skulle prata. anders är vår skolkurator tror jag, han är inte rektor men man kan tro det. han snackade om betyg och sånt där, att man måste anstränga sej och så. klart att man ska, till en viss grad.. jag menar, man måste ju få ha kul också!

sen slutade vi, och då gick jag hemåt med susanna, totta, janine, elin, emma och annica. fast vi gick in på lidl, men det var bara elin och janine som köpte. det var ju inte så speciellt oväntat att janine skulle köpa nåt.. ;) haha. gick hem, bytte om från mina då lite blöta jeans mot ett par shorts för jag tänkte TRÄNA! i gymmet, men då knackade det på dörren. då var det totta som stod där! och totta hon kom inte in, för hon hade ingen nyckel hem till sin pappa, och hon hade inget busskort till sin mamma. så jag släppte in henne och tog hand om den lilla hjälplösa och hemlösa tösen, bjöd hon på mackor och så. eller hehe, vatten och bröd.. så att hon skulle känna sej som om hon satt i finkan! när vi hade fikat klart så låg vi och snackade lite, och sen så skulle vi spela the sims. jag gjorde en grabb på the sims som vart DÖ SÖT :| fast det var ju totta som sa att den var söt först.. jag tyckte att den var dö FUL och såg löjlig ut, men sen så såg jag hur söt den egentligen var (a) fetaste håret också! yee. men så fort vi vart klar med familjen så kom hennes mamma och hämtade henne, så jag fick spela själv. men då gjorde jag en ny familj ;) och då gjorde jag två vuxna tjejer, men så dog ena, den brann upp när den skulle göra mackaronilåda :o jag hade inget brandlarm.. och sen så spökade den där på natten så den andra tjejen inte kunde sova! gaaaaaaaaaah!! den slog på teven och allt :o taskigt spöke.. då var den levande tjejen olycklig, men sen så vart hon lycklig, för nu är hon förlovar med general basse snagg. jag tror att han ska få flytta in hos henne snart, men då lär väl den icke levande bli sur och spöka och skrämma bort gubben för att han sover på hennes del av sängen.. hm, ska fortsätta med den familjen nån dag. det börjar ju bli spännande ju..! dessutom har hon en granne som är en ailien. eller MÅNGA grannar som är ailien.
haha, nu ska jag inte tråka ut er med the sims, jag syftar mest på issa som inte är så förtjust i det spelet. jag var med henne igår förresten, vi var ute och lyssnade på kaggen. kagge betyder mage! för att kaggen är tjock! fast jag vet inte hur kaggen ser ut, för det kommer upp så konstiga bilder om man söker på kaggen på google, och på hans hemsida så syns dom inte på den här datan. men nu laddar jag ner låtar med han. åh det är säkert issas fel att jag tycker om han så mycket nu.. hans musik alltså.

sen har jag inte gjort så mycket, mamma och pappa kom inte hem förens vid sju, åt då och sen så tränade jag. och duschade. men nu är klockan tio och jag ska ta en halstablett och sen ska jag gå och sussa,


godnatt :)

palla.

men SERIÖÖÖÖÖÖÖÖST, troru på dej själv eller?;o

ett skolit inlägg.

hejsansvejsan, så var skolan igång. fast skola och skola, det är slappt nu den här veckan. börjar halv nio och slutar vid två, hela veckan men nästa vecka börjar allvaret då. har nästan glömt bort hur det är att ha lektioner.. så vet inte om jag ska längta eller inte.
jag tycker att det är riktigt mysigt att kliva upp tidigt och gå till skolan än så länge.. fast jag tycker inte att det är så trevligt när väckarn ringer, då tänker jag "varför så tidigt..". jag hör liksom den tanken som att det är nån annan brevid mej som säger det, som också blev tvungen att bli väckt då. men då är det jag! frääääääääänt liksom.
vi har fått ett schema för den här veckan också! så här såg min dag ut:

8.30-10.00: Antidrogfilm, diskussion, aulan
10.00-11.10: Ute, fotbollsplan
11.20-12.20: Lunch
12.20- ca 12.40: Enkät, sal 36
12.40-13.50: Biblioteksbesök


antidrogfilmen var en film där nåra snubbar i vita rockar som ansågs smarta listade dom 20 farligaste drogerna. jag kommer ihåg att heroin kom på första plats, tobak på 5, och alkohol på 9. eller jag tror att alkohol var på 9. man vart inte så sugen på att hålla på med sånt där när man fick höra vad som hände med kroppen då.. hua. sen satt vi och snackade lite om den, eller nä, inte snackade, det går inte så bra att snacka sånt i mentorsgruppen. alla lever lite i sina egna världar och hänger inte riktigt med vad det än gäller. haha..
och sen var det fysisk aktivitet, BUHÄÄÄÄ, närå.. men alltså, kondisen är ju inte precis på topp sådär efter sommarlovet.. men det har den aldrig vart, så glöm att jag sa nåt. hehe.. körde kubb med karro, issa, totta, annica(?), madde, linnea, viky, johanna.. eller jaja, körde kubb med nå tjejer iallafall. och åh vad linnea skulle vara störnings moment;D haha, hon var i motståndar laget och hoppade runt och skrek "MISS!" och "FJÄRT!" och "PRUPP!" och sånna saker när vi kastade.. fick nästan lust och kasta på henne då.. hehe.. men det gjorde jag ju såklart inte. sen så förlorade vi :( blä, då var det inge kul längre så gick och satt oss och kollade på fotboll. vart ju trött av att bara kolla på dom så det var verkligen fysiskt det! tills pia våran gympalärare sa att vi skulle göra nåt. då stack jag och issa på en promenad. till ica och köpte tuggummin.
sen var det lunch, och BLÄ! på maten!!!!!!! DET VAR LAX NUGGETS! det var som chicken nuggets fast med LAX :o äckligt!! eller jaja okej, jag smakade knappt.. för att det lät så äckligt! LAX nuggets. hua, bara ordet ger mej rysningar.. så tog sallad och en macka istället, och sen så var det sån lång tid kvar tills "lektionen" så vi gick några till viky, och där tog jag ett äpple. och HAHA, stackars karro där! haha, linnea sa åt alla att leka nån lek som hette typ Skatten ute.. men då ville inte jag, issa och karro vara med, så jag och karro gick och skulle gunga där på vikys gård, också ställer hon sej så att hon ska sätta sej och vrider gungan typ, aa, också så ba rinner det vatten ur den rakt över karros ben så det ser ut som att hon kissar på sej! haha, lillgumman, och claudia ba "KARR.....!" hann inte säga klart ens så ba rann det och det såg ut som att hon pinkat på sej på byxorna.. haha, och linnea ba "sådär går det! Det där är Guds straff för att du inte ville vara med på Skatten!", haha;D alltså ingen kunde ju hålla sej för skratt, men det var ju skit kul.. det såg kul ut menar jag, så kul för karro var det ju inte ;p och hon ba höll på "men det syns inte så väl va?!?!" alla ba "JOOOOO!" för det syntes verkligen, det såg ut som hon pinkat på sej, som att det hade runnit från rumpan och ner över hela låret :o haha så viky stog och blåste med hårfönen på hennes ben ;D det såg lite kult ut..dålig bild men tyckte det skulle va lite små kul med en bild för har inte haft det på ett tag..
sen hände det inte så mycket mer roligt på skolan vad jag kan minnas, på biblioteket så hittade jag ett väldigt sött kusin-par iallafall:hihi.. och efter skolan så bjöd mormor och morfar barna henriksson på en hamburgare på sibylla, 150gramare, alltså shit vad mätt man blev på den då! Hade jag ätit lunch idag hade jag aldrig orkat den..

men nu ska jag inte blogga mer, har inget att skriva om.. eller jo, alltså när jag går i korridorerna på skolan så känner jag inte igen mej! jag vet inte vad det är, för det är ingen skillnad sen förra året säger dom andra, men jag känner verkligen inte igen mej. det kanske är det att det är så tomt i korridorerna, inte stökigt och fullt av elever som ska på lektion.. kanske är det så, märker väl det sen. eller så har jag bara saknat min kära skola under lovet så jag har glömt hur den sett ut.. eller det kanske beror på att jag inte har saknat den? äsch..


jag är trött. det kanske märks. känner att det inte blev nå roligt inlägg precis. men ikväll ska jag hoppa i säng i tid, eller hoppa, sova i säng, i tid..

hejsvej, nu regnar det tror jag.

the sims 2?!?!?!?!?!?!?

oooooooouuuuuuuuuuhhhhhhhääääääähhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuååååååååååå :( jag kan inte hitta den! the sims skivan.. den är ju spårlöst försvunnen, har letat i hela huset :'( eller på alla tänkbara ställen iallafall. less jag blir.
karro har åkt hem nu iallafall. och om en timme kommer lundgrens hit på middag, längesen man träffa pernilla :) men ikväll blir det så iallafall! tjoho!

men vart kan skivan vara?


äsch, hejdå.

5an for life :(

ÅÅÅÅÅÅH! jag har nyss läst lite gamla inlägg här i bloggen. från lagga-tiden.. och seriöst!

JAG VILL ALDRIG MER TILLAKA TILL MARIEDAL! JAG VILL TILL LAGGA! jag vil gå i femman igen! I FEMMAN! femman var det bästabästabästa året i hela mitt nedra liv. FEMMAN FOR LIFE! då var jag med karro, hannaf och susanna jämt. i fyran minns jag att jag var värsta fjortisen, lite i början av femman också, men sen så när ulrika och mange (lärarna) skulle byta platser i bänkarna så sa mange att linda och susanna skulle sitta tillsammans, för det skulle hjälpa mej. OCH TACK! TACK SÅ HIMLA MYCKET MANGE! <3 åh, bästa bästa bästa. susanna och jag hade så himla kul på lektionerna. vi var så himla fjantiga ;D åh, kulkulkul <3 vill bara vrida tillbaka tiden, sätta mej där på stolen igen brevid susanna, hihi, och jag brukade alltid sätta ihop våra stolar till en liten soffa när hon inte var där, också när hon kom så drog hon alltid bort stolen så jag ramlade på rumpan xd, haha..! åh, jag vill bara vrida tillbaka tiden. liksom HERREGUD, KOMMER DEN ALDRIG IGEN?! kommer jag aldrig, ALDRIG ALDRIG få känna samma känslor som jag kände då? aldrig få återuppleva dom minnerna? det är ju helt sjukt, att det kanske aldrig händer igen. men jo, det ska det. finns det en Gud så ska jag få sitta i det klassrummet igen, 11 år gammal. sitta där och drömma om william wallace med susanna, hanna och karro. eller hehe, det var typ jag och susanna som tvingade karro att tycka om wille gubben.. william wallace är huvudpersonen i filmen Braveheart, alltså se den. om ni inte gör det förstår jag mej inte på er. freedome! :D
åh, och just ja, när vi skulle bli kändisar! vi skrev böcker om oss! vi lekte på rasterna i skogen, haha åh, ja också lekte vi ju alltid att det var dockor som skulle döda oss och att marken var lava och att vi måstede gå på stenarna.. åh, vi var så små. i hjärtat alltså. snyft..
och justja, alltså kära nån, jag och susanna lurade en kille i klassen.. eller nä vänta, hahaha, jag tror inte att man ska skriva det här :D det kan.. hm, ja, ni kan börja tro fel saker xd
mange. jag saknar mange så mycket. våran hjälplärare. han var verkligen bäst.
åh, nu ska jag gråta en skvätt.

m. karro bästavän

försöker skriva lite tyst på tangenterna för karro ligger och ska sova bakom mej. det var ju så att hon var med mej igår, hon sov här med. vi somnade väl vid halv 2 - 2 tiden, och hade ställt mobilen på 8, för att vi skulle kunna somna ikväll så vi är pigga på när det är skola.. men så vaknade vi, sov vidare till halv nio kanske, då gick jag och duschade och så. när jag kom tillbaka från duschen skulle jag väcka karro, men så kände jag att det luktade bränd plattång i hela rummet. då hade visst karro redan varit uppe och rostat håret 8) haha, rostat håret.. bra ordval.
men så fick hon migrän kände hon efter vi ätit frukost, så nu ska hon sova.

måste sluta knappa så mycket..


go'natt!

TJAAAAAAAAAAAAAAAAA!

hejdärute, just nu är jag hemma hos janine med jonna. eller snarare, jag är hemma hos banan med päron 8) haha, vi har minsann döpt oss. janine = banan, jonna = päron, linda = kiwi. haha, alltså är vi fruktsallad. åh vad avis ni vart nu va! närå.
just nu håller janine på... NEJ! just nu håller bananen på att fixa päronets hår, hon ska ha korkskruvar. hon ser ut som en ängel :') fast banan säger att hon är ett svart får, för hon tänkte på änglar som ljushåriga. OCH VEM ÄR LJUSHÅRIG DÅ (A)(A) haha.. sen är det min tur att sätta mej i "frisör stolen", banan är värsta frissan! hon fixade håret på oss igår också, vi sov här. jag drog hit efter jag varit med tanja, chrissi och andré. först så åt dom mat, och sen gick vi ut. det var ingen ute och ingen verkade vilja gå ut heller ;( fast sen hittade vi bubbas på fotbolls plan, så då fick han va med oss :D vi gick in vid halv ett, för vi hämtade packning hos mej också. så åt vi glass, chips, choklad och såg på film. hancock, den var väl sådär ;p det var väl inget fel på den men jag fattade inte handlingen riktigt. eller äh, vi såg iallafall på den. sen vart vi så trött så vi gick och la oss på en gång. förutom janine som låg och pratade med oss (för sej själv). heheh..
vi vaknade vid halv tolv idag. och janines... nej nu kom jag ifrån det! och BANANS katt chili och lekte med mina tår en massa också :o också hade han slickat på janines.. nu  ger jag upp, janine och jonna får dom heta i det hära inlägget. han hade slickat bort mascaran på janines ögonfransar, haha.
och idag vet vi inte vad vi ska hitta på :) jag vet iallafall att ikväll ska jag vara med karro. vi lyckades hitta en tid att va med varann innan lovet va slut :D tjoho :)2 dagar kvar till skolan.

pusshej

golfarn

hejhallå, nu har jag kommit hem från en golf. eller hur säger man? jag har iallafall varit och spelat golf med pappa, linus och ludvig. i början gick det ju sämst för mej.. 7, 7, 7, 6, 7 var poängen då. men sen! jag sen gick det bra och jag fick till och med hole-in-one! tjoho! jag kom på tredje plats, linus andra plats, ludvig fjärde, och pappa på första då. golf är ganska svårt, man måste ha mycket tålamod.

måste jobba på mitt tålamod.

ska hjälpa pappsen med maten nu så den blir klar så jag kan va med tanja snart!


pusspuss.

ja du, vad heter du?

hej allesammans, hann inte blogga igår. det var ju så att jag var med mathilda igår :), först kom hon och hämtade mej klockan 12 så for vi in till birsta. först gick vi runt överallt men ingen köpte nåt för vi var väl inte.. "köpsugen". efter att ha gått nå timmar till, så gick vi och åt på donken. vi tog ett happymeal (a) MED LEKSAK :D haha, vi fick ett litet gosedjur var som var en geopard eller vad det heter tror jag? min hette robin och hennes robina 8) fast egentligen så gjorde inte min robin nån antydan om att va en kille men.. jag tror att han är transa.. menmen, robin hade tur, han fick hälsa på madde och moa också. men när han skulle hälsa på putte blev han lite blyg, du vet, han/hon har nog kvar lite tjej-beteende. öh. men sen så vart faktiskt mathilda lite less på min stackars robin.. jag med antagligen, för jag köpte en mascara på cubus och då åkte han ner i den påsen han med, och fick inte vara i min famn, eller tröja. eller hand. jag kom inte på att jag hade en robin förens jag kom hem, är det inte sorgligt? :'/ men nu ligger han på golvet nånstanns tror jag. det är väl alltid kul för en liten transa? :)
men men, sen gick vi och köpte GLASS! jag som hade bestämt för att bara äta det och alla andra gosaker på lördagar ;o också hade jag bestämt att köpa just en mjukglass med strössel på lördag :o men nu får jag stryka det eftersom att jag inte kunde hålla mej igår. men den var ju iallafall grymt god :')
också köpte jag en kofta på bikbok för 149, som skulle kosta 299. fatta inte att dom skulle sälja den för typ trehundra, för speciellt snygg var det inte. eller jo, men inge speciell liksom. fast skön var den ju. grymt skön.
efter birsta, som vi var på tills typ fem, åkte vi till mathilda. och där var det sej lite olikt, dom har byggt om lite sen jag var där sist.. dom hade nytt golv i hallen, gjort om badrummet, åh, jag älskade badrummet! as stor dusch, bubbel badkar, och 2 handfat! och toan.. mm... toan. haha. också hade dom rivit en vägg på mathildas rum som gick till ett annat lite mindre rum, men äh, kan inte förklara, men hon hade fått en liten makeover i hennes rum hon med. det hade blivit större också. värsta fint!
aa men jag och mathilda var helt enkelt DÖ SNYGG! :o hahahah, vi tog på oss så vi hade bara en halvlång svart t-shirt var, och trosor under då, och bh, och strumpor. också drog vi på våran gamla klassiker låt,caramell - vad heter du! tjoho, vetni vad vi har dansat och sjungit på den när vi var små eller?! ja alltså vi bodde ju grannar från.. 97-03 tror jag :o hoho, och vi sprang ju mellan titt som tätt. åh vad många minnen vi har ändå :'D
haha, ja men iallafall, så satte vi upp toffsar i håret och satte på rött läppstift och dansade till den låten då;D (och förresten, skit i videon till den där uppe, våran var mycket bättre. hittade typ ba den här. eller det va första). hahah, ja, vi spelade in en musik video också såklart :D:D ahaha, fett grymma vi är alltså (H) nu ska jag bara vänta på att mathilda kan skicka den till mej på msn nån dag..
hihi. sen så gjorde vi inte så mycket mer, vi skulle gjort en video till "Rosa hellikopter", men då tappade vi orken ;p så vi gick ner på skolan istället.
sen åkte jag hem vid halv tio, det var grymt kul att få vara med mathilda igen <3 saknat sönder henne ju :) hihi. sen när jag kommit hem så ringde jag janine om hon ville med ut, för då började jag sakna henne :o hah, nä men vi hade bestämt på lägret att vi skulle vara ute värsta mycket, men så hade vi inte dragit ut en enda kväll sen dess.. så då var jag ju ba tvungen att ringa ut mej. pappa skjutsade dit mej, så drog vi ut. men det var ju såklart helt dött i hela vävland/edsgården. och ingen svarar när man ringer heller!? eller jo, bara bubbas. så vi var med han, sen kom fredde också. vi gjorde väl inte så mycket men ändå ;D sen in vid halv tolv. somnade vid ett, det var faktiskt bra tid. sen vaknade jag vid nio.. av att ludvig skrek "MAMMA KOM TILLBAKA!" hela tiden.. "MEN VAR TYST!" fick han tillbaka av mej, då vart han tyst men han hade väckt mej redan ju.. men somnade om, men halv tio så ringde telefonen. åh, gick och drog ut sladden till den i mitt rum också försökte jag sova vidare. men gick ju inte, så klev upp 10. nu är klockan tio i elva, ska snart ner och träna gymmet :o :D har bestämt mej att göra det iallafall en gång i veckan. asså måste ju få lite kondis, och snart blir det väl hejhopp fetma barn också. huhu.

ska ner dit nuja tror jag, fast har inga gympa dojor, tappade bort dom på skolan.. får ta mammas som absolut inte är för stora ;phejdå!

fattaru inte.

När en tjej..


Är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud

Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor,
så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida

Svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra

Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger

Lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt

Försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet

Smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång

Säger jag älskar dig, menar hon det

Säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid

Säger att hon saknar dig, så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör


jag bara tycker att vi tjejer är så söta (a)

alalalalalalalallal

jag vill så gärna ha nå vettigt att skriva, för det är så kul.

men sorgligt nog så har jag inte det.

jag mår bra idag.

hoppas du också gör det.

på måndag är det skola.
på måndag är det skola..
på måndag är det skolan?!?
AJUSTJA! DET ÄR JU PÅ MÅNDAG DET ÄR SKOLA!!!!!! :o

ÅH! vet ni vad jag gör?! :o jag LÄNGTAR tills på måndag :o jag längtar efter att få pressa mej själv på morgonen, jag längtar efter att få gå till skolan, jag längtar efter att få springa runt i dom där korridorerna, jag längtar efter att få träffa så många sötnosar varje dag, jag längtar efter att få kasta suddgummin i klassrummen, jag längtar efter daniel.. som ska vara pappaledig fram till jul.. daniel, bästa läraren på hela mariedal.. också längtar jag efter att få gå förbi spanska salen, men i år, så kommer jag kunna tänka "ingen mer spanska för mej". åh, jag ska ju inte ha nå mer spanska. har jag berättat det? han ringde mej, anders, och frågade om jag ville ha spanska. "nej" sa ju jag, och jag ska inte ha det...

nu kommer lukas..

det är hans dator..


hejdå.. :*

igår var jag med isabelle och mathias.

hejdärute!

jag kom på en sak :o att.. hehe.. njaa, ska jag verkligen säga det? hm, jo. eller njaäe... eller jag gör det snabbt, som med ett plåster. jag tror jag har kommit ur kissochbajs åldern.

:o

haha, stackars mej som är så töntig. hua, stackars lilla arma barn.. jag vet inte vad arm betyder, men jag har hört ordet. okej. nu ska jag vara tyst. eller nä, jag ska försöka prata bort min lila erkännelse däruppe.

såååå... ja, hehe.. ja, idag så var det ju bestämt att jag skulle vara med johanna. ska väl ta å ringa henne snart, för jag kan ju inte uggla bort här heller. lalala. men just nu tror jag att hon är hos tobbe, vågar inte ringa och störa.. hihi. och imorgon ska jag vara med mathilda! <3 och ni fattar inte hur saknad den människan är alltså :'D hih. alltså vad jag skriver "hihi", "haha", och "hehe" hela tiden?:o jag tror att jag är lite skrattig idag. hihi. haha. hehe. hoho. hohoh också, ja absolut. hm.. ja, jag och mathilda vi ska åka på birsta. passar bra det eftersom att jag får min månadspeng idag:D och den kan ju inte leva länge till, nejnej! den ska bort. eller okej jag borde spara. liiite.
varför bryr ni er? varför är ni så nyfikna på min ekonomi? nej förlåt, jag bara skoja :O alltså shit jag tror jag går och gräver ner mej ett tag. det är ju jag som skriver, inte ni. ni har inte frågat nånting. nejnej. fy linda, *knäpp på nosen*. åh shit vilket pinsamt inlägg.

men så får det vara.

nu ska jag.. hm, blåsa håret tror ja.hejdå, pusspuss :D


tjenatjena mathilda carlsson,

bara för att hon är så söt ( http://mathildacarlsson.blogg.se ) så måste ju jag också vara lite söt :'DJAG ÄLSKAR DEJ MED GUMMAAAAAAAAANNNNNNNN :D <3333

can't you see how much i need you right now?

jag saknar dej.


hejhoppp

hejhej, nu sitter jag hos issa :) kom hem igår kväll. var ju först på läger på lögdö i tre nätter, det var as kul! alla folk där är så underbart snälla och allt. saknar dom fett mycket! kärlek till dom.
jag och janine vi hade ju bestämt att vi skulle busa as mycket hela lägret, men nja, det blev ju inte det precis, haha.. men jag kan berätta om lägret. först så kom vi dit och "anmälde" oss, eller alltså berättade att vi kommit. jag och janine skulle dela på ett 2-rum i herrgården, rummet hette Ripan. det var alltså bara hon och jag som sov där. det var en våningssäng och en vanlig säng där, det var meningen att jag skulle sova längst upp på våningssängen och janine under. eller alltså det stod det, men socialt då.. haha, så jag bäddade i vanliga sängen så vi typ sov brevid varandra. vi bäddade och packade upp så länge att vi missade fikat och informations samlingen.. men vi kom ner iallafall, och då var det typ presentation. eller upprop eller nåt sånt. jag tror vi var typ 40-50 st där, men det var bara 4 st 94or, sen var det ganska många 95or och 96or men sen var det småttingar typ ;p
också lekte vi namn-bingo, det var typ frågor som "Kan hjula" så skulle man gå runt och fråga folk om dom kunde det, så fick man skriva ett namn där. sen var det frågor som "Kan prata lite franska", "Kan dricka vatten fort", "Sjunger gärna", "Har slagit ut minst en tand" och sånt där.. jag var skriven på "Kan dricka vatten fort", för sen så drog dom namn lappar också skulle man få 4 i rad eller nåt, också skulle jag bevisa att jag kunde dricka vatten fort när nån fick bingo och mitt namn var med :o så jag skulle dricka 1 liter vatten;o det tog typ 1 och en halv minut eller nåt, tjoho, stolt! :D haha, och för det besväret fick jag en dumle. eller nä, 2, men janine fick en. jag fick ont i magen, det är inte gott att dricka vatten fort..
minns inte vad vi gjorde sen, umgicks eller nåt? men vi spolar fram till kvällen/natten. det var läggning klockan 22, tidigt i know.. men skulle ju upp klockan 8 också så. men inte somna jag och janine inte :o vi sprang till killarnas rum och kramade dom godnatt, och sen var vi tvungen att springa tillbaka till dom för janine hade glömt att ge tillbaka gottfrids mobil. sen när vi väl var tillbaka i vårat rum hade vi ju inte borstat tänderna, då var klockan en halvtimme efter läggdags, oh GANGSTAS!, så då gjorde vi det. sen sprang vi runt och skrek i herrgården att alla skulle sova gott och sånt där, men vi kunde verkligen inte somna/slappna av.. så när vi verkligen blev tillsagda att gå och lägga oss för att ledarna skulle sjunga, eller VA dom sjung ju inte för oss första kvällen?! :'o det var ju då janine och jag var tvungen att berätta att vi inte kunde somna annars, och det var ju sant det. vi kunde verkligen inte somna. vi låg och pratade och skrattade i timmar, och så var det så kallt för att jag hade glömt att stänga fönstret, men när jag gick och kollade så trodde jag att det var stängt, men det var det ju inte. fast det märkte inte jag. så jag kröp ner i janines säng så låg vi två där istället ;D och så vart vi hungrig. då var klockan halv ett tror jag, så vi gick ner i köket och hämtade äpplen, apelsin och banan. så hade vi fruktstund i janines säng 8) efter fruktstunden blev vi sugen på godis.. så vi satt och smaskade godis och chips och läsk ett bra tag också, sen började janine snacka om ailiens och älgar och shit :o buhu, och jag vart AS RÄDD och trodde att det var ailiens som knackade på rutan när det regnade ;o haha, började nästan grina.. så rädd vart jag.. men iallafall så fjantade vi och skrek och sånt till klockan 5, då jag ba "Shit janine! klockan är 5, det är väckning om 3 timmar!" hon ba "VA! godnatt!" så somnade vi, eller efter ett liiitet tag till då ;) haha. när det var väckning klockan 8 klev vi upp.. inte.. vi vägrade, vi var ju as trötta! man skulle upp och samlas vid flaggstången halv nio för att sjunga och be för dagen.  (det var ett kristet läger ju). så kom hanne min lillasyster och dampade på att vi skulle kliva upp hon också, jag ba "Jag kliver inte upp förens gottfrid väcker oss med trumpeten!" då ringde dom han så han trumpetade för oss. hah, då var vi ju tvungen att kliva upp. så då gjorde vi det. fikade frulle och sånt.
men nu orkar jag inte skriva mer om lägret. det var JÄTTE kul, och vi var med alla typ. åh, jag vill tillbaka.. jag skulle ju hem tidigare, så åkte vid 12 när alla andra stannade till efter 16 nåt, hann inte säga hejdå till alla heller. åh, då kände jag bara att jag ville aldrig mer hem och bara vara där hela tiden. men då kom jag på att jag skulle sakna kompisarna hemma en hel del, och att jag skulle åka hem 1 vecka i månaden och vara med dom. men så fungerar det ju inte, haha, vem orkar ta hand om 50 skitungar så länge?
men när pappa hämtade oss så for vi hem så jag fick äta och packa om och sen drog vi till linköping. det var på fredagen. sov nånstanns och sov vid en mack, sen fortsatte vi på lördagen, då for vi en bit till och checkade in på en camping. där fixade vi oss till bröloppet, och sen for vi dit. det var anna min kusin som skulle gifta sej med lars. dom var jättefina, såg ut som värsta prins och prinsessa (a) det var kul på bröloppet,

men nu är issa klar med plattången så jag ska låna den. hööööööreeeeeeeees, imrn blir det johanna och på torsdag mathilda :D <3och bara 6 dagar kvar till skolan, hur känns derå?

godmorgon

hej alltså hoppsan, jag har ju blivit värsta nörden :o bloggar hela tiden typ.. jag kanske skulle göra det lite mindre ofta.. men iallafall. hm, jag fick kliva upp 10 imorse för mormor ska komma och hämta mej halv tolv och så ska jag följa med henne och hämta lukas och jollan på läger. jag kunde ju ha klivit upp 11 som jag satte väckarn på först, men så kom jag på att jag skulle ta en morgonpromenad och sen en dusch också. då drog jag bakåt väckarn en timme. eller drog bakåt, det var ju på mobilen men ändå.
men när jag klev upp, gick och fikade så tittade jag ut. det regnade juuuuuuuuuuuuuuuuuu. jag ville inte gå ut då. så jag skippade promenaden mot en dusch.
och igår vart det inte en sådär tråkig kväll, nej, så fort jag hade publicerat det här inlägget så knackade issa och ellen på min dörr och frågade om jag ville med ut, och såklart jag ville! drog på mej skorna och jacka och en tjuga. jag var ju godis sugen så jag sa att vi skulle ner till ok. okq8. vi gick upp vid morkulle genom skogen, men på andra sidan skogen stötte vi på fille, anton sv, fredde, nicke och nån som hette pontus. då var vi med dom istället, vi gick typ.. nånstanns, och så kom bubbas och kim och var med också. efter ett tag skulle issa hem, ellen hade redan stuckit hem. så var jag ute med dom hära då. sen ringer mamma och säger att det är 2 tjejer som står i dörröppningen. "jaha", tänker jag, "är det ellen och issa Igen?". men det var det inte, det var jonna och janine. vi gick och mötte dom så fick ju dom också joina oss. jonna min lilla gåkompis. haha:)
bubbas kastade bort min sko. i en buske på en gård. då vart jag arg. då fick han hämta den. ja så var det. sen när vi hade trallat runt några timmar så skulle jag hem, och då var klockan strax efter halv tolv tror jag.

nu vet ni vad jag gjorde igår.
idag ska jag packa till lägret, också ska jag vara med tanja. och ikväll vid sju tiden så ska janines mamma klippa och färga mitt hår. det är sneelt av henne =)hejdåååå

linda är inte en frisör, nejnej.

bbbbBBBBBBbbbbBBBllllLLLLllllllÄÄääääÄÄÄÄäää.

ingen färgning idag.

pågrundavmej. alltså jag har ju varit och klippt i mitt hår själv, och här och nu lovar jag mej själv JAG SKA ALDRIG NÅGONSIN KLIPPA I MITT HÅR SJÄLV. sådärja. fast jag vet att jag kommer att göra det.. men det ska jag inte. mitt hår ser ut som ett bajs. om man kollar bakifrån och skulle färga det understa håret brunt, så skulle det bruna synas som typ ett V. för att jag har kort hår i mitten, sen längre på sidorna. på "mitten håret" alltså. haha åh jag har sånna psyk fel med mitt hår. nu ska det fixas. sen ska jag inte bry mej på månader. mamma ska ringa och fråga om carina (janines mamma) kan hjälpa med klippning och färgning imorgon, hoppashoppashoppas <3


så nu blir det väl en tråkig kväll. yippi. och jag är sugen på godis. det betyder att någon borde följa med mej och köpa godis.


hejhopp

hej, sitter och lyssnar på thevoice webradio bara för att blackeyedpeas.com svek mej och inte spelade nå mer musik? kanske lyssnade för mycket? men iallafall, så kom the pussycat dolls låt when i grow up upp, lyssnar aldrig på dom eller låten annars så tro inte att jag har hittat nån ny kärlek eller nåt nu. men så sjunger dom

But I ain't complaining
We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see when I was younger I would say

så nu ska jag alltså säga what i wanna say, för det säger dom i refrängen

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene nu har jag sagt det. vet inte vad det ska va bra för, men kanske får värsta förbannelsen över mej om jag inte säger det?!?!?!

tjenare kexet, står du här och smular?

nu har jag köpt hårfärg! det blir mellanblont överhår, och brunt underhår. får hoppas att det blir bra.. om det blir helt bajs så får jag väl färga om. och då blir det antagligen svart för att det kan aldrig bli fel, för svart är  väl alltid svart. men nu ska vi inte tänka framåt utan nu ser vi hur det här blir!
också invigde jag mina converse skor, tror knappt jag skrivit att jag köpt ett par? dom är iallafall ganska söta, vita med svarta prickar på och sen är det en hel del nyckelpigor också. haha.. ja, dom är köpt på barnavdelningen. eller junior som man säger där på stadium. köpte storlek 35, men kunde lätt ha köpt 34 istället.. men fanns säkert inte.
nu ska jag snart äta, sen ska jag ta itu med håret. innan ska jag lyssna på the black eyed peas, har blivit medlem på deras siiiiiida. dom är bara bra. fergie är ju för tusan med där.


pusspuss

iq-test

ÅHHH! jag har nytt gjort ett iq-test som jag hittade på en väns bdb, och vet ni? JAG ÄR SMART! eller alltså, ja, det visste ni ju redan. men jag är genomsnittnligt smart! vad det betyder, det får jag klura lite på.. men jag tror det betyder typ att man är inte för smart, och inte för lite smart. eller alltså, inte begåvad men ändå inte kass. eller äh, jag är medelmåtta helt enkelt. eller hur? och en kommentar som stod med: "Du fick bättre resultat än 57 % av populationen", åh! shit vad fränt! jag kan liksom se framför mej hur en einstein med hår åt alla håll och kanter ger mej värsta priset i en tavla också säger han så. men ett allvarligt men ändå stolt leende. åh!


och kolla här, här är resultaten:(eh, det står iallafall att "varje del har ett maxumimresultat på 20. medelresultatet är 10.")


mer än genomsnittet!


mer än genomsnittet, igen.

nämen vadå, mer än genomsnittet kanske?

hoppsan? :')

ÅH!
HOLA! QUE TAL LIKSOM! förlåt för att jag var tvungen att skryta lite, men det är bara så att jag vart lycklig nu.. tjoho liksom :) jaja, nu ska jag gå och ta en dusch. eller nä. jag ska.. jo, gå och ta en dusch. men inte håret då. och sen klä på mej. och sen säga till mamma att vi ska åka och köpa hårfärg! så att vi kan färga mitt hår, yippi. och så måste jag ju städa.. justja.. och packa.. för det tänker jag inte göra imorgon, nejnej, då vill jag vara med tanja. min fina underbara lilla vän tanja :) hihi, kärlek till henne.
adjöken :D


happyface

TANJA KOSCIC, alltså åh, inget känns bra utan dej. tack för att jag slipper försöka leva utan dej <3

fergie - london bridge

hejhallå allesammansssssssss! igår ska vi inte prata så mycket om, åkte till ljustorp fastän att jag stod och skrek/grinade och att jag inte ville och inte orkade och inte ville se eller höra någon, att jag ville vara ensam och sova och dö i min säng och blablabla.. hehe, min dag vart väldigt dålig när jag kom hem. men det är ingen fara. jag är bara väldigt dramatisk ibland.
men alltså OJ vad ni måste bli tvugna att sakna mej, era små stackare <3 jag menar, i övermorgon åker jag och janine på läger på lögdö. hade ju för tusan glömt bort det själv! :o menmen, så är det. och skulle ju färga håret innan det, så håret blir ju fixat idag eller imorn. BYE BYE BLONDIE säger jag bara, lalala, nu ska jag bli fiiin i hövve :') haha. får se hur jag färgar, men två färgat blir det nog. nån färg på överhåret och en annan på underhåret. shululu vad vackert, närå men får väl se hur det blir.
och efter lägret som är sisådär 4 dagar tror jag?, så är det såhär att min kusin nere i linköping, tror jag att det var där ;p, gifter sej! så direkt den 15 när lägret är slut så kommer mamma och hämtar mej, så får jag åka hem och packa om, och sen är det ba att bila ner till linköping. jag vet faktiskt att det ligger neråt. vet inte när jag kommer hem.. kanske blir borta en vecka. då ses vi igen :)
nu idag vill jag helst ta en dusch. hm, kanske skulle ta å göra det då? fast på hårförpackningar brukar det stå typ "göres på icke nytvättat hår" och sånt.
och jag tycker att fergie är jättebra! och hon har fint hår och.. tror jag vill ha som henne. eller hon har haft så olika men åh jag FÅR SE hur det blir, lugna ner dej linda.

nu är det fika,  adjö

shululu

hejsan, inatt sov jag hos karro. det var skoj :) hade ju inte träffat henne på typ.. 3 veckor? minst. men kändes som en hel eeeevighet! hon började nästan gråta i telefonen när jag ringde na, sötgumman! hihi. kom dit vid halv tio på kvällen, vi snackade, gick på promenad, och hade skoj! haha det var så himla kul när vi skulle sova i hennes bäddsoffa som är typ sönder, det där som man väcklar ut från själva soffan är löst, haha, så när man sover där så är det ju värsta hålet mellan soffan och resten! så karro hon sov typ bara på soffan, hade kurat i hop sej tvärs över hon, och jag låg med huvudet och överkroppen på den lilla plats som vart kvar där på soffan, sen hade jag baken i hålet, och bena på den andra delen. haha, våran vackra style ;) hihi. vi vaknade halv ett! as skönt! men då vart vi ju lite oroliga över om vi skulle kunna somna ikväll igen.. men ska väl gå, man kan ju bara undra när. haha.. vi blev inte väckt för att hennes familj var på loppis. men så klev vi upp, karro fixade sej, vi åt, jag fixade mej, karro fixade om sej, och sen, vad gjorde vi då? hm.. jovisst ja, karro skulle fixa naglarna på mej i sin lilla studio.k som hon har, hon klippte dom, filade dom, putsade dom. och sen målade hon dom, ångrade sej, tog bort allt också fick jag ingen målning ;D hah, men en liten stjärna fick jag, riktigt tjusig=) sen så ringde vi mamma och ville att hon skulle hämta oss så vi fick gå in på domus och köpa hårfärg (<3), så kunde karro hjälpa mej med att färga, men då skulle jag visst åka på tältmöte och grillning i ljustorp som jag hade vetat om i flera veckor, eller var det månader?, medans jag inte hade hört nånting :s när jag sa det så sa hon att jag ljög och blabla. då orkade jag inte snacka med na så jag sa hejdå. då visste inte jag vad jag skulle göra, vågade inte ringa na för hon verkade va så sur på mej. fatta inte vad jag gör, men hon blir ba sur på mej ändå.
sen kom mamma och hämtade mej och nu sitter jag här, vill inte åka till ljustorp ikväll.. orkar inte åka bort nå mer idag. får se hur det blir..pusshej

leave the past in the past.

ALLTSÅ HERREGUD LINDA. (amen). du är så sämst, jag suger verkligen, så himla dålig är jag. jag hade nyss skrivit en lång text här som skulle vara bra för andra att läsa. men nejnej, när jag ska publicera den, då fegar jag ur, markerar allt, och trycker på delete.

förlåt.

eller nej, vadå förlåt? förlåt för vad? jag kan väl inte sitta och säga förlåt för nåt som jag inte har gjort än. eller äh, skit samma.. jag tror jag har sovit för lite. fast jag vet att jag inte har det. eller eh, det har jag ju.

men det är så himla mycket ni inte vet om mej som ni borde veta. eller kanske inte borde, men det skulle underlätta ifall ni visste det. underlätta för er, underlätta för mej. men jag kan inte skriva det. jag vill inte. vågar inte. eller vill kanske jag vill, men vet inte hur jag ska säga allt.

men lite kan jag berätta.

att från och med nu, nu tänker jag vara ärlig. alltså åh, nu tror väl ni att jag har gått runt och ljugit livet igenom, men det har jag faktiskt inte, nejnej, jag ljuger faktiskt inte så ofta. men när det gäller.. liksom hur jag mår. m.. det känns som att jag bara går runt och låtsas vara glad ibland, att jag vet att det är nåt som saknas, men vet inte vad. om jag mår dåligt nån gång, om allt bara är sämst, jag ligger på botten, jag svär, jag skulle aldrig visat det. jag skulle inte yppra ett ord. och det får mej alltid att bara mår ännu sämre. jag är så bra på att ignorera mina känslor, att gömma dom. men det går inte att gömma dom eller nånting för DOM SKAVER JU! alltså ÅH. det går inte att förklara. vill inte förklara. vågar inte förklara. för jag tror att jag är så rädd för vad andra ska tycka och tänka. men det tänker jag inte längre. det är det jag försöker säga nu att jag tänker inte.. äh skit samma, ni kanske inte märker nån skillnad, men det lär jag. åh. jag fattar inte varför jag ska publicera det här. blir bara så förvirrad MEN


FRÅN OCH MED NU SÅ TÄNKER JAG VARA ÄRLIG MOT MEJ SJÄLV OCH ALLA ANDRA. också tänker jag inte bry mej i så mycket vad andra tycker och tänker, alltså inte på taskigt sätt men alltså ni fattar. hoppas jag.

jag har sagt såhär typ 1000 ggr att jag ska sluta låtsas och sådär, men det här är första gången som nån annan får höra det. det kanske kommer underlätta? hoppas det.aldrig att jag läser igenom det här, då lär jag ju ta bort det också inom snar framtid.


förlåt för att jag är sämst.


eller alltså, jag ska ju inte bry mej längre om ni tycker att jag är sämst, men eh, ändå.

bajs.


karolina westerlund & isabelle bergman

jag älskar er tjejer, ni är dom enda jag verkligen litar på.

ni är bäst, tack för att ni finns <3 skulle inte klara en dag utan er. ni finns alltid där, och jag finns här för er till den dagen jag dör. jag svär, ni är det allra bästa jag har.

sony ericsson, i love you, i love you.

HERRE MIN SKAPARE!!!!!!!VET NI VAD SOM HÄNDE IDAG? NYSS?!?!?!?! GISSA!! GISSA!! GISSA DÅ!!! joooo, min mobil funkade!!!! min älskade, saknade, gulligaste, fiiiiiinaste och bästa sony ericsson mobil vaknade upp till liv igen! OMG liksom <3 åååååååhhh, nu slipper jag den äckligt gamla samsung, uscha ;s nu har jag den igen:D bara det att jag har tappat bort baksidan.. alltså typ "locket", och det var ju.. mindre bra. så att säga. och spanien var finfint det! måste ba färga om hövve och jag kan börja visa mej bland folk igen :) pöss va snygg jag är idag!