godmorgon

hej alltså hoppsan, jag har ju blivit värsta nörden :o bloggar hela tiden typ.. jag kanske skulle göra det lite mindre ofta.. men iallafall. hm, jag fick kliva upp 10 imorse för mormor ska komma och hämta mej halv tolv och så ska jag följa med henne och hämta lukas och jollan på läger. jag kunde ju ha klivit upp 11 som jag satte väckarn på först, men så kom jag på att jag skulle ta en morgonpromenad och sen en dusch också. då drog jag bakåt väckarn en timme. eller drog bakåt, det var ju på mobilen men ändå.
men när jag klev upp, gick och fikade så tittade jag ut. det regnade juuuuuuuuuuuuuuuuuu. jag ville inte gå ut då. så jag skippade promenaden mot en dusch.
och igår vart det inte en sådär tråkig kväll, nej, så fort jag hade publicerat det här inlägget så knackade issa och ellen på min dörr och frågade om jag ville med ut, och såklart jag ville! drog på mej skorna och jacka och en tjuga. jag var ju godis sugen så jag sa att vi skulle ner till ok. okq8. vi gick upp vid morkulle genom skogen, men på andra sidan skogen stötte vi på fille, anton sv, fredde, nicke och nån som hette pontus. då var vi med dom istället, vi gick typ.. nånstanns, och så kom bubbas och kim och var med också. efter ett tag skulle issa hem, ellen hade redan stuckit hem. så var jag ute med dom hära då. sen ringer mamma och säger att det är 2 tjejer som står i dörröppningen. "jaha", tänker jag, "är det ellen och issa Igen?". men det var det inte, det var jonna och janine. vi gick och mötte dom så fick ju dom också joina oss. jonna min lilla gåkompis. haha:)
bubbas kastade bort min sko. i en buske på en gård. då vart jag arg. då fick han hämta den. ja så var det. sen när vi hade trallat runt några timmar så skulle jag hem, och då var klockan strax efter halv tolv tror jag.

nu vet ni vad jag gjorde igår.
idag ska jag packa till lägret, också ska jag vara med tanja. och ikväll vid sju tiden så ska janines mamma klippa och färga mitt hår. det är sneelt av henne =)



hejdåååå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0