på papperskungen/butikfavorit

hejhej

just nu är jag på papperskungen med mamma, har hjälpt henne att packa lite varor. var på birsta innan ju, var skitsvårt för mina småfötter att hitta skor.. men kom hem med ett par, 700 från dna. men jag är inte riktigt säker på dom än, ska prova dom till klänningarna annars åker jag in och byter!

ska väl åka hem snart, då ska jag åka och hämta ponthus så ska vi ner på pizzerian :) får väl se om jag är med han mer sen eller om vi skiljs åt! ska säga åt mamma att jag vill hem nu hehe,..

hejdå!

candy


idag har jag lånat ponthus batman tröja, hehe

nu kom mamma nyss hem, vi skulle kunna åka på en gång nu för hon ska ändå inte äta. men nä då ska hon sitta i solen i en halvtimme, åh! jag vill på birsta, ska få klackskor till balen och allt. vad ska jag roa mej med då? jag är inte heller hungrig jag vill åka på birsta och äta glass.. tjock jag är, haha idag har jag frågat alla om dom har godis men ingen hade, eller jo tobbe åt en av hans, sen fick jag världens chokladsug men det fanns ingen choklad! så när jag kom hem åt jag massa smörgåsrån med smör, yummi! och nu vill jag ha en mcflurry, hehe. också vill jag ha en piggilin! undra om jag kan få båda :o tro inte det ja!

men ska väl gå ut i solen med mamma jag också då. har ju inget bättre för mej,
 hejdå!

adgf

hohoh, nu sitter jag i skolan och har svenska. ponthus gick nyss runt med mej på sina axlar genom hela korridoren så jag fick världens panik :( men han slutade inte! asrädd vart jag. har haft teater i nån timme också, orkade inte precis. vi har för föräldrarna och andra på onsdag 19.00 på vivansborg, så har vi för skolan på torsdag nån gång. imorn ska jag vara på vivan halv nio så det blir lite sovmorgon! najsss.

nu ska jag kolla faceboooooooook
hejs

kalendern!

kollade på min sommar almanacka, det står faktiskt lite saker där! vill ni se?

3 juni hår & doft 14.30 , vårshowen
4 juni bandsjön med niorna
8 juni balen
11 juni skolavslutning (!!)
30 juni åka till sthlm!
1 juli gröna lund
2 juli åka hem
2 augusti börjar sommarjobba
15 augusti slut på sommarjobb!

så lite inplanerat har jag ju, men har en massa fria dagar att göra vad jag vill på också iih! nog för att alla dom där sakerna är grejer jag vill, typ iallafall. sommarjobbet är jag tveksam på.. men ska bli kul att testa göra annat än skola när man går upp tidigt!

nu ska jag stänga av datorn, snart iallafall
godnatt!

snyggingar!!





fy vilka snygga skor!!! grymt snygga :o speciellt nummer 2, åhh! synd bara att dom är från storlek 37 när jag är en liten 35a :( för dom gick bara på 349 dessutom, men vart tänker jag inte säga för ingen får köpa dom för då skulle jag bli så avis så jag skulle böla! åh, varför ska jag ha så små fötter för?? när jag och mamma ska in och köpa skor i veckan kommer det ta år för mej att hitta några som är snygga och passar mina fötter. hatar mina små bäbisfötter!

sanning

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv, låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid.

När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar.

Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.




hold on tight


det enda jag har att bjuda på från idag.

har mått asdåligt hela dan, mensverk, illamående och frusit och svettats om vartannat. har inte fått i mej nån mat heller typ för allt blir äckligt i munnen på mej och det bara vänder sej i magen, usch.. vi for iallafall och hälsade på farmor efter vi varit hos mormor & morfar. kul att träffa den tanten ♥

nu ska jag gå ut och tvätta moppen, sen ska jag se om jag får i mej nått. ska nog ladda ner en film under tiden också, frågan är ju bara vilken! ska se om det finns nån riktigt tjejig film jag kan kolla på ikväll. älskart!

puss

hejs

nu åker vi till mormor & morfar och käkar morsdagsmiddag,
kommer väl hem om nån timme! eller åh jag ska nog ta moppen så jag kan dra när som helst heehehe

puss!

ludvig kissade på mej :o

hahahahahaha
nu ska jag berätta vad ludvig gjorde förut :o

vi hoppade studsmatta, ludvig och jag, men så ville inte jag hoppa nå mer så jag gick in. då vart han skitarg och följde efter och försökte tvinga mej att hoppa mer med han, men jag ville inte. så sa han att om jag inte hoppar med han så skulle han kissa på mej, jag skrattade bara och sa visst gö deru. för inte trodde jag att han skulle ställa sej och pissa mitt i vardagsrummet :o men jo det gjorde han, han drog fram snoppen sin och pissa på mej!!!!! hahahahahahaha asså guuuuud! as najs, riktigt najs. kan ju säga att jag bara fick en droppe på mej för jag sprang väl därifrån men asså ändå.. hahah


soligt

nu har jag nyss kollat igenom alla bloggar jag läser, inte en enda som hade skrivit något! gud vad tråkigt, får jag bli den första då så får jag sitta och läsa igenom min blogg om och om igen. inte heller har jag några bilder att bjuda på, men om linnéa lägger upp några från igår så kan jag låna några av henne :)

imorse blev jag väckt tio i tio för jag skulle gratta mamma på morsdagen innan familjen skulle åka iväg, bara jag och lukas hemma nu. när dom är hemma igen ska vi åka och äta hos mormor, det blir om kanske 1-2 timmar. så skulle jag nog vara med ponthus idag om det hinns, hoppas! tror det ska gå fint.

är rätt så hungrig nu, men känns inte som det är nån mening att äta nu får då kommer jag inte vara hungrig sen.. men jag såg att det fanns nötter och det älskar jag så några såna tar jag gärna,
hihi puss

åh förresten så låg jag och solade förut! men det var knappt tio minuter satt.. det blev så kallt!

hemma igen

nu är jag hemma till slut! är inte så värst trött, nästan inge trött alls faktiskt, men ska försöka somna snart ändå så jag inte sover till två imorn igen. det vore ju lite synd eftersom jag tänkte sova i tid på söndag! det är ju sista pluggveckan den här veckan som kommer, så ska väl försöka höja betygen med ett sista ryck. fast det känns lite för sent för det, haha, men värt att försöka iallafall. åh, och jag kan inte fatta att det faktiskt är sommarlov snart!! så härligt, bara vädret muntrar upp sej lite så jag kan få färg och massa härliga dagar.

sista inlägget på flera timmar blir det nu, för nu ska jag läsa bloggar och sen blir det
godnatt!

hos janineeeee

nu sitter jag hos janine med ponthus, vi kollar på men in black och äter chips och dricker coca cola :) innan det satt vi och värmde oss med varm oboy eftersom det var så kallt ute + att köra moppe till och från skönsberg! vi var inte där länge alls kan jag lova. for till bandsjön sen men där var det inte en själ så det var bara att vända.
så nu vet ni det , nu ska jag kolla facebook sen ska jag fortsätta kolla på filmen! :)
puss

?

finn ett fel ..



sedddddddddds

hejhejjj

nu sitter jag och väntar på att janines familj ska komma så jag kan få mat och sen dra uuuut. blir taccos, gott det. med massa nötter och bananer och creme fresh och tomat, yummi! blogg.se har krånglat, ovanligt.. men nu funkar det. har nyss kletat på mej lite mascara så jag har det runt hela ögonen nu, är inte så noga när jag sminkar mej haha.. så bör nog tvätta bort det!

heyyyyyyyyy


afsg

godmorgon

sov till klockan två ja :o ändå var det jag som protesterade när ponthus sa att jag inte fick ringa han innan ett för jag trodde jag skulle vakna runt tio typ hahah. men klockan två stod lukas och bankade på dörrn och sa att jag skulle slå på mobilen..? vet icke varför.

men då hoppade jag iallafall in i duschen på en gång och nu sitter jag här! sitter och pratar med ponthus om vi ska hinna göra nått innan rombys kommer. men dom läju inte ska komma förens ikväll för mamma är ju på skönsbergs marknaden en timme till tyyp.

men nu måste jag få håret torrt,
puss!

swwwwweeeeeeeeet

nu är jag skitrött, så ser ingen riktig anledning till att sitta uppe längre.. problemet är bara att jag är hungrig och hatar att somna med tom mage :o men jag orkar inte ta nått att äta så det får gå ändå!

så godnatt =D

sötttt



haha såhär stilig var karro när vi gick ner från maten :D hon ville inte bli blöt av regnet som öste ner! lyckades väl bra ;) haha åh på tal om regnet, tror ni inte att jag lämna moppehjälmen UPP OCH NER hängandes utfrån moppen så den var helt dyngblöt när jag skulle åt och åka :o bra less! höhö.

var väl helt okej på gården idag också, fast blev less efter nå timmar så då åkte jag och ponthus hem hit, fast innan det åkte vi ner till torget för det var pannkaksgrillning ;> fast där stannade vi inte. vi såg på lite sex and the city men det var inte riktigt ponthus grej haha, så jaaa.

imorn ska jag först vara med ponthus sen kommer janines familj hit! får väl se vad vi hittar på :) jag vill till skönsberg iallafall, ska se om jag får med janine på det! hoppas på det iallafall :) hihi.

men a vi hörs

afghjgfjh

tjenixen!

nu sitter jag på gården, kan ju säga att jag ska till stockholm med gården den 30 juni till 2 juli :D:D blir kul det! grönan och allt. haha och det gick skitbra att rida ;) jag gallopperade :o läääskigt. dom sa att jag var duktig! tihi. fast det blir inge av att börja där iallafall.. fast det var det ju inte tänkt heller satt. min ponny sprang in på fel bana hela tiden, den var lite bångstyrig den! karro hade en as stor häst hon :o läskigt!

a sen for jag och åt strips! hehe men vi hörssssss
sebbe hälsar att han är bäst
hejs!

8


                       ♥

an angel

inget nytt på facebook
inget nytt på bloggarna
jag är osocial på msn
bdb är inte ens att fundera på
haha..
har kollat igenom hela ginas sortument

... så vad har jag mer att göra?

men ändå är jag inte trött men tror jag stänger ner den här ändå, klart jag inte blir trött om jag sitter och sjunger för full hals och är igång?! aja ska försöka bli trött ändå!

så godnatt =)

kläderrr

önskelista:



alltihopa är från gina tricot


spela mej på radion äru snel

guuuud vad BLEK JAG ÄR!! fick det verkligen bekräftat på badet idag.. det lyser ju för sjutton om mej! ska sola så fort jag får pengar, men läju ska bli röd som en kräfta (visst är dom röda?) bara för att jag inte solat på skitlänge.. taskigt läge! sen så fort solen är framme ska jag steka som fan, skämtar inte ska bli hur brun som helst i sommar. vänta bara!

for iallafall och hämta pornthus typ runt fem, åkte hit kollade på oc hehehe. sen har han typ kittlat mej bara för att jag satt och sa "nein" hela tiden.. nej på tyska alltså. kan ju säga gotentagen också :D läju inte kunna stava det men det är ju skitsamma, läju inte vara nå tyskar som läser min blogg ändå så!

njjaaa vad ska man säga? kan ju berätta lite om morgondagen! först och främst ska jag ha min efterlängtade sovmorgon, sen bär det av till skolan. på elevens val ska ju jag och karro fara och rida hahahah :D hoppas det går bra, båda är skitskraja för hästar! men nu jävlar ska vi bli hästtjejer, höhö.. eller inte, ska bara prova på i en nybörjargrupp en gång! men vem vet, vi kanske fastnar helt och hållet och far gnäggande därifrån?

efter det ska jag ta mej till gården men påskrift och pengar för jag ska vara först till kvarn på stockholm resan. så det så! så har ju jag och älskling åtta månader imorn, så sen ska jag väl dra med han hit hem och mysa! :) tycker att åtta månader är aslänge ja. och det är ju toppeN!

äh men nu ska fortsätta lyssna på musik, nu var det spela mej på radion med zacke som kom upp! hoho,
hejs


vad jag ser bekymrad ut.. hmm?

mhmmmm

hejhopppp

idag har jag varit på skolis, skittråkigt. åkte hem runt elva och åt och sådär, åkte tillbaks till ett för då var det bad! det var roligt, snacka om att alla flockades runt janines vattenkamera! haha. gick väl upp ur badet typ två-halv tre, tänkte vara med ponthus då men då skulle vi ses runt fem istället. så då hade ju inte jag nått att göra! så jag var med janine och claudia lite, innan det tvingade jag tell att hålla mej sällskap haha men till slut vare ingen kvar som kunde vara med mej så då fick jag väl åka hem då. där var det fisk som väntade.. blev mackor för min del! götttt. vill ha mer mackor men smöret är slut, synd. eller det finns mini lätta men det smakar typ plast!

aaaaaaaaaaaa så äre

right now

tjenaa kom hem för typ en halvtimme sen, varit på gården sen klockan fem haha. hade det bra där idag ja! så var sundsvalls tidning där och knäppte kort och grejer, kanske man kommer i tidningen i veckan då ;) sen for vi till haga och kollade på nån uppvisning, eller inte alla men några stycken.

nu har jag pratat med mamma om en grej som är på g men hon verkar inte så pepp på det.. hoppas att hon blir det :o oj, justja! imorn ska jag bada dessutom! skoj :d bad på gympan och inte missar jag den chansen, tror jag iallafall.. får väl se om jag känner mej nå fet eller inte, höhö. 


hahahha


pump it

idag gick det skitbra på teaterträningen, inte trodde jag att jag kunde mina repliker :o men det kunde jag visst! gick skitbra utan manus, gilllasssss! plus att det var min älsklingsmat på maten :):) makaroner med örtkryddad skinksås, mumma!

nu har jag nyss duschat och fixa lite och sådär, ska äta nånting snart för klockan fem ska jag vara på gården! jag och linnéa har bestämt tid höhö, men nu ska jag läsa lite bloggar pussssss :D


toppen barnvakten!

vilken toppen barnvakt jag är!

jag har poppat popcorn och kollat på tecknad film (okej jag kanske inte såg halva halvan ens men liiite såg jag iallafall!) så ville han lyssna på rock och dansa, så då gjorde vi det! sen skulle han helt plötsligt fäktas, och jag ställde upp. det är ju helt sjukt! åh just det, jag spelade spel med han också :) men jag fick inte han i säng i tid för han ville verkligen inte sova och jag ville verkligen inte läsa saga och laga välling.. men nu är mamma och pappa hemma iallafall så dom får ta över härifrån.

nu ska jag gå och ta mej lite flingor sen ska jag borsta tänderna och sådär, jag har sovmorgon imorn! ska vara på vivansborg kvart i nio, så det blir skönt det. sen ska väl jag och janine ut och springa sen får jag se vad jag hittar på! nånting blir det ju iallafall.

nej men nu stänger jag av,
hejdåååå



kollade på mobilen om jag hade knäppt nå bilder idag, en ynka hade jag lyckats knäppa! det där knåpade madde och zaboli ihop på min arm med maddes coola pennga. :)

hårfärger

1

+ en massa massa blonda slingor

2


3


4

den till vänster!

tror nog mest på fjärde.. fast jag vet inte, lite hjälp kanske

vilken färg ska pryda min ärta?

wiihoo!

torsdag 3 juni 14.30 ska jag vara på hår och doft för färgning av håret! snälla låt mej inte glömma bort tid och datum.. påminn mej!

nu ska jag bara hitta en hårfärg jag ska ha :o

kommmmmm

amen tja!

jag och janine har varit hurtiga idag också kan jag berätta :D vi for till spåret direkt efter skolan! tog oss runt två varv, härligt härligt. kunde ha gått så många mer men magen kurrade så det gick inte för sej. idag på skolan filmade vi in engelska filmen, något skämmig tjej jag är. hah, sen roade jag mej med att ringa runt lite på linnéas kontaktlista :d

jaja, ikväll är det iallafall att sitta barnvakt som gäller. TAR MER ÄN GÄRNA EMOT SÄLLSKAP! fast det kanske inte låter som det roligaste att sitta inne här och passa min bror.. fast han passar sej själv, sätt på en film och man hör inte ordet av han på nån timme. funkar fint, låter som en lätt match!

nu bör jag hoppa in i duschen, tror det skulle vara en bra idé.
pusss


sitter och lyssnar på pippi långstrump.

nu sitter jag och velar fram och tillbaka på om jag ska ta bort min bilddagbok. det är ingen rolig som lägger upp nån där, och jag orkar själv aldrig lägga upp nånting där! men jag har en del extra bevakare så det känns ju ändå lite kul då, känner sej ärad liksom. men jag lägger ju inte upp nått! jag har ju bloggen, eller ja halvt iallafall. jag orkar inte ha den här heller. facebook är inte heller nå roligt, vad är egentligen roligt? ja ingenting med datorn iallafall! bara att ladda ner oc och kolla på det, eller ja, grupperna på facebook också. fast jo bilder kan vara roliga att titta på! hmm.. nått att tänka på.

idag var jag och janine ut i spåret, sen var jag med ponthus. ska ut i spåret imorn igen! direkt efter skolan, ska inte ens hem i mellan. sen har jag paxat janine på torsdag också, fast det är för en annan anledning. det är ju för sjutton den 27 då så då är det sex and the city premiär :D ska kolla nu om det finns några bra platser, annars skiter jag i det och går en annan dag :)

oops, nu fick jag bråttom att kolla det..
hehejdå!

stek!


linnéa, claudia, janine

adfh

hejhej

sitter i ett klassrum på skolan med janine, madde, claudia och ellen. dom gör ett grattiskort till Rita som fyller 50 :) snällt! har ju bidragit med min snygga autograf ja. nu slutar vi om typ en kvart, då ska jag hem och äääääta! sen ska jag hoppas på att mamma kommer hem så jag kan åka och tanka, vet inte ens om jag tar mej hem med den lilla bensin jag har :o får hoppas på det.

senare ska jag vara med ponthus, fast inte på en gång men sen nån gång! så nu vet ni det.
hejdåååå

fettis linda :o

snacka om att jag har fettat den här helgen :o gått lös som fan på godsakerna! chips i massor, kakor i massor, popcorn & pizza. shit asså! imorn börjar jag ett nytt liv UTAN det där! hua, om bara några veckor ska man ligga på stranden och det vore ju roligt om man fick hålla vikten istället för att fördubbla den tills dess. blir dessutom bara äcklad av godsaker, fattar inte att jag äter dom. eller för stunden då är jag väl inte äcklad men nu är jag det, usch!!

idag har jag ju varit hos ponthus då, sen for vi hit och åt pizza.. hm. sen drog jag till karro, och vi satt i hennes lekstuga och åt chips. bra linda, bra! tänkte inte äta nånting sa jag, men blev ju inte riktigt så. aja kom hem för ett tag sen, håller på att städa. är less på mina möbler, mitt rum och allt härinne. blir nog jag som flyttar ner till sommarn! mest less är jag på garderoben, känns som att den håller på att förfalla.

a men då blir det inget fettis saker i veckan då, bra kör på det! (y)
OCH JANINE VI SKA SPRINGA!!!!11


söndag

i natt drömde jag att det var poliser i hela timrå, överallt, och dom tog alla för dom cyklade utan cykelhjälm och var aspetiga och sa att "dom skulle få ply på den här pundarhålan" hahaha. fast cykling och att punda är ju inte direkt samma sak men så var det. sen drömde jag en annan sak också, men det kommer jag inte ihåg. eller jo just ja, det var nå skit på skolan.

godmorgon btw, vaknade tjugo över elva. fattar inte varför för jag sov inte förens efter två och det var inget ljud hemma och jag var inte kissnödig heller, varför vaknade jag liksom? :o störande men a. nu ska jag klä på mej och fika och sådär, sen ska jag dra mej mot ponthus. skulle ut och springa idag också, egentligen orkar jag verkligen inte men kanske ikväll..

hörs

godnatt!





efter ljustorp så drog jag raka vägen till skönsberg! hade fått noga av att vara still jag ville ut bland mer folk ja, tyckte det var en mysig kväll :) hade det bra ja! åkte väl dit runt nio men halv tolv hade alla dragit så då fanns det liksom inte så mycket mer att göra. tog med mej ponthus och for hem hit, fast här blev vi bara sittandes en stund innan jag skjutsade hem han. jag har kämpat med kamerasladden sen dess, den har blivit riktigt dålig, man måste trycka in den skithårt i kameran för att det ska funka. tog ett tag innan jag knäckte det dessutom.

nu hade jag bara tänkt att läsa lite bloggar sen ska jag sova,
snygg bild på linnéa btw va? :D:D

sdfghj

om ungefär en timme drar jag med familjen till ljustorp för att fira moster, det är 50 års kalas så läju bli där ett tag. men nu fick jag höra att varken mina kusiner linn eller tobias ska vara där, får hänga med lukas höhö. kuuuuuligt! får hoppas att han kommit över dampet. ska bara byta om och så sen tänkte jag gå en sväng så jag bränner lite tid. läju bränna det ena och det andra.

jaja men vi hörs väl senare eller nått .. om vi inte är hemma alltför sent så ska jag väl ut eller nått.

puss

qwidjhö

hallå!

nu sitter jag hemma, är med poppe! var in på birsta förut och lämnade igen balklänningen och köpte en ny, mycket sötare är den! skitsöt :) nu är det bara skorna som fattas. nu blir det gården sen ikväll kanske det blir en tripp till bandsjön om det hinns med, men det läju.

äh nu måste jag gö en sak
hm
hejdå

asdfghjk

heeeeeeeeeej


nu är jag hemma hos mej med karro för vi har håltimme! :) hon sitter och fikar kakor men jag är för mätt för det, vi gjorde makaroner och korv. oväntat! hehe. ikväll och idag vet jag inte vad som händer, jag skulle väl på birsta med ponthus och om det inte blir nått av det så drar jag med han ändå för jag måste byta min balklänning! vill då inte ha den där prinsessklänningen längre.

men nu ska karro kolla facebook
hej!

är man batman så är man..


lånade den här ja jessica! :)

sådär snyyyygga var iallafall claudia, jag och linnéa på skolfotograferingen.

höhöhöö

ooooooooops...

här var det tomt!
kan dra några få ord om dagen:

regn
moppe
ponthus
oc
& mer regn.

svårare än så var det inte, skriver väl nått senare om jag skulle känna för det!

hdfs

amen tja

gick ju finfint på fotograferingen idag, batman här liksom. ska beställa hem korten för hur dom såg ut vet jag inte! ja jag har ingenting att skriva tråkigt nog.. sitter på mentors nu iallafall. har matte sen och efter det ska jag vara med ponthus :) mysigt.

så vi hörs väl

wrap you around me

jag hade bestämt mej för att sova innan halv tolv, och så blir det nog! för nu ska jag stänga ner det här och gå och lägga mej. bara jag inte ligger och inte kan somna, men det läju bli så för det har varit så dom senaste dagarna, bra drygt. ska se till så ponthus får sova här i helgen, för när jag sover med han så somnar jag alltid bra!

godnatt.

BATMAN!



imorn ska vi ha sånt där klassfoto på skolan då man ska klä ut sej, själv ska man ju vara batman! bara det att tröjan är min sjuåriga brors och den går knappt nedanför naveln.. ska försöka lösa det nu! ;>

där ser man, sa den blinde till den döve



vart två varv i spåret idag också, känns jävlit bra :D:D träffade även på corne under andra varvet så vi gick med henne också! fast idag blev det mest gång, men spring också! :) HURTIGA!

hade tänkt att komma i säng i tid ikväll så nu ska jag kika runt lite sen gå och fika och blåsa håret, sen ska jag väl sova!
pusssss

hos karro!



tjingeling

nu sitter jag i karros soffa med henne, det gick väl inte alltför bra att byta kläder haha för karro ville helt plötsligt ha kvar just dom kläderna jag helst ville ha av henne! :o haha oväntat!! men hon vart nöjd med det hon fick iallafall så det är ju bra, vart nöjd jag med, tror jag väl! haha :) ikväll ska jag ut och springa med janine igen, tror väl det iallafall.. om jag orkar.. men jag måste ju pressa mej :o kan ju iallafall säga att jag tackat nej till alla godsaker som jag erbjudits igår och idag, och det är faktiskt väldigt många! duktiga linda :):)

japps men nu tycker jag att jag inte ska skriva nå mer,
adjö

sommarjobb

just det, glömde berätta en sak!

fick ett brev hem som det stod att jag har fått sommarjobb på, gissa vart? hagalids ålderdomshem såklart. ska vara jag det.. jag som verkligen inte gillar hagalid ;o

kempe!


linnéa och jag i coop hissen

hallådärrr ,

är hemma nu och väntar på att karro ska komma hem till sej så jag kan komma dit. hon tog bussen idag och jag moppen, så det tar lite längre tid för henne förstår ni! dessutom behöver jag ju hämta kläderna. asså jag fattar inte vad det är med min mage, det känns som att jag är hungrig och har världens mensverk på samma gång men jag har inte ens mens och ska inte få det på ett bra tag heller, helskumt! och riktigt störande :o ska jag behöva lida när jag inte har det dessutom, huhu..

tror jag ska ta mej en macka sen ska jag ut med hundarna och sen borde hon ju vara hemma!

svenska plus

sitter på svenska plusen och det verkligen stinker piss härinne idag ;o det känns som att nån ställt sej och pissa i rummet, fyfan vad det stinker! usch! nu väntar jag på att vi ska få sluta så jag kan dra med mej karro upp till maten innan jag avlider, hade med mej ett äpple idag för jag blir ju hungrig så snabbt haha, men det var så äckligt så det gick inte ner. blev bara hungrigare av det dessutom, är det bara jag som blir hungrig av äpplen eller? nej jag vet att linn nämnt att hon blir hungrig av det också.

men borde vi ju sluta iallafall.. känns som att vi suttit här i evigheter,
hörs


trött som ett as

godmorgon

shit vad jag är trött.. kommer inte klara av den här dan, tänker gå på gympan sen ska jag lägga mej i uppehållsrummet och sova en timme, kommer ändå inte få godkänt i kemi så jag ger upp nu. fast på nationella på torsdag ska jag iallafall vara med, då är det labb och om man får jobba två och två så kanske jag har en liten chans att klara det iallafall.

äh ska man ringa och kolla så ponthus är vaken och rulla fram moppen, mjo.. gör det ja.
puss

hjerta

hallådär allihopa, sådär på kvällskvisten liksom!

varför säger man kvällskvisten förresten? det är väl ingen kvist i kvällen :o knasigt det där med ord. höhö, aja runt sju efter jag varit klar med duschandet och allt så for jag och hämtade pooooonthus, åkte ner till ica för jag skulle köpa nudlar. haha jag och janine som ska vara nyttiga, bröt ju det där känner jag :( fast så himla onyttigt är det väl inte med nudlar. inte som pizza iallafall! åh, gud vad gott med pizza.. iallafall så har jag och ponthus kollat på little miss sunshine, men såg inte klart den för south park började hehe. det skulle inte vara nått maraton, dom ska bara visa dom 14 rankade bästa avsnitten heeela veckan, två avsnitt per kväll! gissa vem som inte vill missa ett enda..? kan det vara jag.

imorn är det min och karros efterlängtade klädbytar dag :D eller haha ja, efterlängtad från min sida iallafall. hon har ju så fina kläder så några av dom får ju gärna bli mina! bara för det så har hon väl plockat ihop massa kläder som hon växt ur och som jag inte kommer kunna ha ens haha :( fast ne det tror jag inte, hoppas väl inte på det iallafall!

men nu ska jag gå och fika,
 hrös öhrsörhsörhspärjsk


video



jag och janine skulle känna på vattnet, haha vi hade bestämt att vi skulle doppa oss efter vi sprungit andra varvet. blev inte så..! för kallt, men snart blir det första doppet för mej iallafall, när som helst :D

2 varv runt spåret!

innan:

paus efter första varvet:


sista varvet:

finvädret!!

tjenixen

nu är jag hemma, nyss ätit special k ute i solen och stekt :d ska ut i shorts och röra på mej idag så kanske man får lite färg på sej, man kan ju alltid hoppas iallafall! janine skulle bara äta och sådär sen far vi :) går väl ut och lägger mej i solen så läge, hehe..

hejdå!


på musikennn

hejdär!

nu är jag på musiken och kollar på när linnéa, janine, linnéa zaboli, claudia, moa och madde dansar. själv så dansar man inte! kanske hoppar in sen jag också, haha eller så ska jag låta bli att förstöra. linnéa hälsar förresten!

är typ ashungrig och trött så jag vill bara hem och äta och sen soooova, äta ska jag men sen ska ju jag ut och springa med janine :) sen ikväll är det typ south park maraton på comedi central. missar man det? näe ;)

hehe,
men vi hörs

såhär mycket brukar inte jag tänka på mornarna! :o

igår satt pappa och hjälpte mej att träna på replikerna i vårshowen, det gick fint det! så nu kan jag iallafall dom två första scenerna utantill, får be han om mer hjälp ikväll. är det något jag är bra på att lära mej och komma ihåg så är det repliker, synd bara att det inte funkar i skolämnerna.. fast det har väl med viljan att lära också, det är ju liksom inte precis lika roligt att sitta och plugga in en so bok som repliker ur en pjäs, haha.

själv har jag varit helt färdig för skolan redan halv åtta, och jag börjar inte förens kvart över.. hade kunnat sova lite mer där ja! men icke. var dessutom så pissnödig när väckaren ringde så jag kunde inte somna om, höll inte på att kunna somna igår kväll heller för jag var så pissnödig haha. och nej jag orkade verkligen inte gå på toa! låg och spelade spel på mobilen, kunde avbryta när det gick så bra inte. dessutom orkade jag inte tända lampa, kliva upp, hitta nått att dra på mej så jag slipper gå ut nakenfis, gå på toa och sen klä av mej lägga mej och släcka lampan.. låter ju inte så jobbigt nu men är man lite halvtrött sådär så är det inte så kul! vet inte när jag somnade igår, hade skitsvårt att somna. måste varit runt två, och jag gick och la mej typ tolv.

åh, förresten vet ni vad jag och janine ska göra idag igen då! vi ska ut och springa eljuspåret :) eller hur tusan stavas det? elljusspåret? elljuspåret? haha allt det ser fel ut :o det är iallafall el ljus spåret vi ska springa. ska väl försöka få till så det blir så lite springa som möjligt och mer gång.. gillar det mer ja. springa är alltför jobbigt! sist tvingade janine mej att gå ner för en jättebrant backe och springa upp för den, då var jag redan slut och då hade vi liksom inte ens börjat komma igenom spåret :o nog för janine också vart lite slut då ;) hehe.

asså gud vad jag skriver, nu tänker jag lägga av. så det så! dessutom så ska jag vara snäll och skjutsa ponthus till skolan idag :) haha jag ska visa han en video på han som jag har på min mobil som jag tycker är skitrolig :D

vi hööööörsssssss!


kvällsinlägg sådär då!

hua, tror nog jag fått årets första myggbett :o eller snarare massa! kliar på massa ställen över hela mej, huhu.. om jag inte fått loppor då, men det tror jag då inte! är bra jobbigt iaf, dessutom så kan jag tillägga att det är en död nattfjäril på mitt fönster. slog ihjäl den med en tidning, HAHA hemskt det lät!! slog ihjäl den, mördarn :o men jag tycker att fjärilar är så äckliga, usch!

åh och vet ni vad jag och karro ska göra då? vi ska ha en klädbytar dag! så vi ska samla ihop en massa kläder som vi inte vill ha, så ska vi byta med varandra! plagg mot plagg liksom. haha vill ni veta hur mycket jag skrapat ihop då? :o jo nu ska nu få höra..

2 tjocktröjor
1 par leggins
2 strumpbyxor
2 såna som är som strumpbyxor men som tar slut vid låren typ
1 benvärmare
(haha)
11 tröjor

hehe hoppsan! hoppas karro har fått ihop lika mycket så kanske jag blir av med alltihopa! vore ju najs :) skulle ju verkligen inte tacka nej till lite förnying i garderoben min..

förresten så fick jag brev idag, haha det var bara en som hade sökt till timrå gymnasiums teaterlinje haha, som första handsval då.. så den linjen blev det inget av, tur jag tog den som andra handsval då. men så nu är det så om jag inte kommer in på media hedbergska så kommer jag alltså in på media nti :o usch, vill INTE gå där! jag vill ju gå på skvaderns teater isåfall.. attans! hoppas jag kommer in på hedbergska då. hoppas hoppas hoppas..!

men nu ska jag stänga av datorn och kolla på tv eller nått tills jag blir trött, är typ hyper nu hah :d
hihi hejs!

muuusic



kat deluna ft akon - push push

ke$ha - blah blah blah

sex and the city 2



LÄNGTAR!! :D

don't trust the hoe

tjenixen

nu är jag hemmmmma, eller kom hem för ett tag sen men var ju tvungen att käka lite kakor serru :) gott! fast inte så gott som jag hade väntat mej. men det var ju lika bra det! dansarna var iallafall skitduktiga, lite drygt bara att det var pardans mellan typ varje nummer. seeegt. så efter pausen gick jag, karro och linnéa x2 ner på stan. jag och kempe åkte lite moppe också :) kuligt! hennes känns så liten jämfört med min, känns bra mycket skönare :o så filmade linnéa mej när jag balanserade en flaska på huvudet och skulle sjunga nationalsången haha nödvändigt, den ska hon iallafall skicka till mej sen! heh.

men nu ska jag gå och byta om, och ikväll ska jag vara med ponthus! ♥

mysponken

godkväll! eller snarare natt,

ikväll blev det ju grilling, men det blev vid majbrasan istället för petersvik. men det funkade ju lika bra det! var väl helt okej därborta, drog hem hit med ponthus typ elva nån gång tror jag.

men nu måste jag sova på en gång, fast så trött är jag inte :o men så fort jag släcker och lägger huvudet på kudden vet jag att jag kommer bli trött och undra varför jag inte gjorde det här tidigare.. hehe :) fast det nekade jag till förut när ponthus påstod att det var så, men joo de är precis så det funkar! :)

klockan tolv kommer karrokarramell hit och hämtar mej, vi ska åka till hedbergska och kolla på dans! det är linnéa och mathilda som ska dansa :) eller a dom ska dansa i sina grupper då, inte bara dom två. det blir kul! gillar att kolla på dans.

men ja godnatt då!
+ att min far fyller år imorn, och vad betyder inte derå?! KAKOR :D:D♥


ä

nu ska jag dra på mej nå kläder sen åker jag och hämtar ponthus, sen ska vi till skb :) de va inte i petersvik, det va vid majbrasan men det är väl skitsamma ändå!

hejDå =)

birre

hahah har suttit och betraktat lukas den senaste timmen, han frågade mamma om han fick åka till stan och vara ute och grilla med några kompisar ikväll. mamma sa nej för hon tycker inte att lukas som går i femman ska åka och ränna runt i stan med folk hon inte känner, åh och jag kan riktigt se hur arg han bli. han är sååå jag :D hahaha alla ord han använder och ALLT, gud precis så som jag var! en mini-me. tror allt för mycket och mamma hon förstår ju inte ser ni, haha. eller ja, det är ju en sak som skiljer oss åt. fick jag inte så vart jag arg, men gjorde det ändå. fast jag sa ju att jag gjorde nånting heeelt annat! men lukas är en ärlig kis han, skulle inte kunna ljuga för mamma. tur det :)

jaja iallafall så är jag hemma från birsta nu då, fick mej en skolavslutningsklänning :) också la vi undan en balklänning för jag skulle fundera på den. den är så maffig :o ser ut som en riktig prinsessklänning, men jag är ju ingen prinsessa! blir ju helt fel. men tror jag ska köpa den ändå för den var så söt..

har tripplat håret så ser ut som en jädra pudel.. ska gå och göra nått åt saken nu,
hjälp mej

höhhhhhhhhhöööööööööööööhejdå

vi ses väl nån dag




blev birre ändå, bjuder på en låt så länge!

-

goooooooodmorgon!

fast själv vaknade jag för typ en timme sen men inte tagit ett steg utanför sängen, eller jo jag pissade typ nyss men annars så. jag orkar inte kliva upp! sitter och funderar på hur jag ska spendera den här dagen då. antingen blir det hamstasjön eller petersvik, men det är ju inte förens ikväll. skulle på birre med mamma men det blev inge av för jag sov. här hemma sitter jag inte iallafall! men om jag ska bort ikväll så kan jag nog inte slösa på så mycket bensin idag heller.. hmm.

vi får se vad som händer! :)

i don't want to walk this earth if i gotta do it solo

nu ska jag kila iväg och borsta tänderna, sen ska jag sova om jag kan somna. annars har jag laddat ner en film jag tänkte kolla på, men jag skiter i det och ser den imorn istället. little miss sunshine, vet inte vad den handlar om men den är väl bra, hoppas jag.

jag vill inte sova

ja älskar dej








genom allt
<3

dfgdfghhgj

godkväll

nu är jag på gården, här händer det inte mycket men pallar inte åka hem för jag har varit hemma hela dan. så jag ska väl va här ett tag till..
herråpppp

vadå nej



hade nyss skrivit ett inlägg, men så försvann allt.. så nu orkar jag inte skriva om det.
snart kommer ponthus hit, vet inte vad som händer ikväll än. nått kul förhoppningsvis :)

promenad på G

godmorgon!

jag vaknade för 20 minuter sen ungefär, somnade inte förens runt tre igår..! men vi är ju ledig så det spelar ju ingen roll. har druckit ett stort glas vatten och nu ska jag ut på långpromenad har jag bestämt! jag är inte så förtjust i gymmet här nere så jag ska se om det här passar mej bättre ;> eller ja, det vet jag att det gör.

så nu ska jag dra på mej mjukiskläder och slänga ihop håret i en toffs, sen när jag kommer in blir det duschen & frulle!

hörs


en ljudlös video :o

fick ett mejl från en sida som jag glömt bort att jag var medlem på! videofy.me , kanske för att jag aldrig lägger upp nå filmer. eller okej förut men då använde jag youtube. skulle testa filma men det var inge ljud :o hahah sött var det ju iallafall!


oops

ojdå, här hade det inte skrivits en rad under hela dan..! kan ju berätta vad jag haft för mej då :)

jag har ju varit med ponthus eftersom han sov här efter vi var i skönsberg och sen sandberget igår. så var vi här ett tag, sen åkte vi hem till han. sen åkte jag ner till coop och handlade med karro! :) eller jag var sällskap åt henne när hon handlade, jag handlade inte ja. så åkte vi hem till henne och åt middag och sådär! efter ett tag åkte jag därifrån, då åkte jag hem hit och var med ponthus. vi var lite väl uttråkade ett tag för vi hade inget att göra och ville inte sitta inne, men det var ju inte det roligaste vädret ute heller satt.. fast vi tog en sväng genom timrå ändå, men där var det bara regnigt så vi åkte hem och kollade på taken, en asbra film! se den. så skjutsade jag hem för inte så länge sen, åkte till janine och hälsa på i typ tio minuter efter det haha :) och nu är jag hemma igen!

nu hade jag tänkt att läsa lite bloggar för det har jag inte hunnit gjort på nå dar heller, sen ska jag gå och borsta tänderna och sova :)

hejdå!

asgddsgf

hejsan hoppsan

är hos ponthus nuja, sitter och väntar på att han ska bli klar på toan haha. vad som händer idag och ikväll har jag ingen aning om.. ska grillas på sandberget men vet inte om jag vill sitta där och frysa. får väl se vad som händer.

aja har väl inge mer å säga skulle bara uppdatera mej litt
hejs

ölkjfc

nä nu ska jag väl ta och sova, synd bara att jag vart hungig. fast åh jag orkar inte gö nått, jag väntar tills frukosten! åh så kom jag att tänka på en sak.. gud vad synd det är om dom som inte har några kompisar, tänk att det händer nått jättestort i deras liv som dom bara vill berätta det för så har dom ingen att berätta det för :o så hemskt! åh nu fick jag ont i hjärtat :(

jaja , men gonatt iaf! nu ska jag smsa ponthus även om han inte kan svara bara för att jag vill prata med han. haha kanske är smartast att jag ringer då :d men han kanske sover? äh då väcker jag han! heh

puss

<3

heeeeeeeeeey

ikväll har jag varit med världens bästa älskling! :) vi har myst och kollat på oc, så har vi hjälpt mamma att rulla lite chokladbollar. far min fyller år på söndag så därför bakas det som bara den här kan jag lova! igår var det kanelbullar, idag chokladbollar och nu håller hon på med snoddaskakor. är inte så förtjust i nån av dom, jag gillar småkakor som schackrutor och drömmar ja :) det är goda grejer!

åh och idag träffade jag joanna, igår också :D min lilla ängel! sötis hon är :) hihi, åh plus en annan sak som ni säkert är väl medvetna om - imorn är det sista skoldan för den här veckan :D bra najs! vad jag ska göra på dom lediga dagarna vet jag inte riktigt, verkar inte bli nå härnösand men kanske ska grilla med skb folket om det inte är dåligt väder, isåfall stannar jag hemma! plus att jag ska på linnéa och mathildas dansuppvisning på söndag :) sen ska jag ju hem och fira pappa, såklart.

är ju inge trött nuja eftersom jag sov ett tag förut ju :o kanske en dålig idé men aja, ska väl försöka trötta ut mej på nått sett :d eller om det stavas sätt. tror mer på det!

hehe
hejdå!

..ö

hellu.

har inte haft nån bra dag, inte alls. sen när jag träffade linnéa och pratade med henne påväg till moppen, då blev den bra igen :) så nu är jag väl på bättre humör.

nu gör jag iallafall ingenting, nyss käkat special k. ska vara med ponthus senare men vet inte när, funderar på att ta en dusch innan. träningen är ju iallafall stryken, orkas verkligen inte..! byter ut den mot en powernap :)



aja nu går jag och lägger mej
tjingg


ganska bra ändå

idag hade jag förberett mej på..

.. regn, molnigt & kallt
.. fisk uppe på maten

men det blev ju motsatsen! :) tack och lov för det, det är fint väder och det är spaghetti och köttfärsås däruppe. fast ändå så hade jag velat tagit nån stor mysig tröja, en fet halsduk och ett par mjukisar och bara mysa på och ha det varmt och gott i tjockkläder. jag tycker det är det som gör så det är lite mysigt med vinter, att ha tjockkläder! fast det tänker man ju inte på förens när det börjar bli varmt och man inte kan ha såna kläder. när det väl var vinter ville jag springa runt i shorts ju! och det verkar ju som att det inte är långt kvar till det heller :)

åhh jag känner att det är en sån här dag då jag känner mej äcklig och bara vill hem och duscha! det var ju synd, jag som bara duschade kroppen imorse för jag hade tänkt träna efter skolan. aja får hoppas att jag överlever! ska dessutom vara med på gympan (y) bara det inte är utegympa ;o ja och ikväll ska jag vara med ponthus :) det längtar jag mest till. eller haha, jag längtar ju egentligen varken till gympan, skolan eller att träna! jag längtar tills jag får komma hem bara!

jaja, men nu ska jag gå och borsta tänderna
adjö!


:''(

asså förlåt för språket i förra inlägget men alltså ni anar inte :o ni gör bara inte det! sen skrämde jag upp mej hela vägen med om jag hade kört på paddan hade den snurrat runt där i hjulet alldeles kletig och slemmig och sen hade den farit RAKT UPP IN I MIN HJÄLM OCH IN I MIN MUN! och det gör mej så spyfärdig så det finns inte!!!

huuuuuaaaa.... :'o

jaja.. jag och karro har iallafall legat och snackat, varit på prommis, suttit i skogen vid skolan och bakat chokladbollar! eller ja, karro bakade chokladbollar och jag satt och åt smörgåsrån och kollade på :) det är det som kallas teamwork! toppenbra.

nu ska jag stänga av datorn, hjälpa mamma med bullarna och sen bums i säng.
godnatt!


JAG HATAR ER JÄVLA VIDER!!!!!!!!

JAG HAR SETT ÅRETS FÖRSTA PADDA! :|

eller ja, för mej var det årets första padda iallafall. och det var en skräckupplevelse! :o fulaste var ju ändå att jag och issa satt och pratade om paddor och sa att dom skulle förstöra för mej när jag skulle köra moppe och JA! det stämde. skulle köra nerför karros backa som är hemsk nog med all sten och allt haha, så vad ser jag? EN PADDJÄVEL! jag bara skriker som jag vet inte vad så jag får as ont i öronen för jag hade ju hjälmen på mej så saktar jag ner och tvärbromsar, sen kör jag i världens jävla fart därifrån och GUD VILKEN PANIK JAG HADE! det går inte att beskriva hur mycket jag hatar dom där vidriga djuren :o missfoster!!! ÅHHHHH!

mot karro

hallihallå :)

tänkte bara meddela att nu tar jag moppen till karro! vet inte vad vi ska hitta på, det är negerbollens dag imorgon så hon tyckte att vi kunde baka chokladbollar men jag vet att jag bara kommer äta upp smeten då och min mage skulle inte klara av det idag. inget mer ska ätas idag! haha för mätt, lasagne till middag, älskart.

jaja men vi hörs när vi hörs.

tönt hehehhe

kan ju säga att jag känner mej lite



nu ;););)) heheh. det betyder att man är hurtig, alltså nånting med att man har ork och att man tränar eller så. har gjort lite situps och sådär :D jag har ju mina dagar då jag känner att det behövs lite, idag var en sån dag! men nu ska jag gå och göra sallad till maten, nyttig chey

heh

hungersnöd!:(

är så ful idag så ni får inte se mej hihihhi :) blek är jag dessutom! linnéa satt och pratade om att hon skulle vara barbent på skolavslutningen, läju jag också ska vara och guuuud vad det kommer lysa om mej :o hua!!!! jag vill inte vara blek, ge mej pengar så jag kan sooooola... jag måste sola!

hungrig är jag fortfarande förresten, logiskt nog mer hungrig eftersom det var några timmar sen jag blev hungrig.

äh jag orkar inte

imorn är det chokladbollsdagen, btw liksom!
hejs

jag orkar inte

nu är jag på skolan och jag är

trött
hungrig
& törstig

plus att jag har ett enormt sug efter choklad.. ska nog ta en sväng till lidl på hemvägen och köpa det. haha när jag var på väg till skolan imorse så fick jag soppatorsk :( den bara dog moppen min. tur nog så var jag vid ok just då, så jag ringde linnéa och bad henne tanka åt mej. så nu är jag skyldig ännu mer pengar! men det där får pappa betala, för det är han som får stå för bensinen. så det så.

snart har vi engelska, åh..


gomörn

heh, tröck på fel knapp imorse.. skulle trycka snooze på mobilen men istället tröck jag på "stäng av". och när inte jag är uppe och är vaken så blir det kaos här i huset! så tjugo över sju springer pappa och väcker alla och säger förlåt för att han inte hade koll på klockan. men eftersom vi är bra snabb på att göra oss klar, okej mamma är ett undantag, så hann vi! mamma har dessutom börjat redan, för nån timme sen.

nu sitter jag och äter frukost och funderar på vad jag ska ha på mej idag, ska gå och borsta tänderna snart också. jag vill ha mjukiskläder men det känns som att jag har det hela tiden, men det har jag egentligen inte. jag drar på mej mjukiskläderna på kvällen när jag är ute och åker moppe, typ inte annars. förutom igår då.. :)

aja men skitsamma nu kan jag inte sitta här. orkar inte gå på skolan idag ;( men måndagar har inte alltför jobbiga lektioner, förutom engelskan.

åh, ja men hejdå


hihi

hahahaha jag älskar facebooks grupper!! :D:D
här har jag hittat dom fulaste som passa SÅ bra in på mej!


1. jag hatar när man ska sjunga med i en låt och artisten sjunger fel
2. vi som tycker att matteboken ska bli vuxen och lösa sina egna problem!
3. vi som är trötta på att vara det enda geniet i våran familj
4. förlåt att jag är sen men alla i korridoren ville ha min autograf!
5. vi som älskar att leka smarta när vi egentligen inte fattar
6. vi som säger va? och två sekunder senare kommer på att vi egentligen hörde
7. skadeglädje<3
8. för oss som lider av alfons åberg syndromet "jag ska bara"

speciellt 3an och 4an, fyfan.. ingen som förstår hur jag känner heller. :'(


melissa horn



sitter och myser i ponthus tröja, tänkte ladda ner en film men sket i det.. skulle ändå inte varit nedladdad förens om typ en timme, sen om jag skulle se den skulle jag inte sovit förens runt två. och det är ju tyvärr skola imorn så det skulle ju inte funkat så bra för lilla mej! tack och lov så går vi bara tre dagar den här veckan iallafall, gilla! på torsdag ska jag följa med ponthus upp till hans mamma om jag får, får se hur länge vi blir där.

vad har jag gjort ikväll då? inget särskilt. ponthus har ju varit här, vi har väl kollat på oc. känns som vi gjort nå mer men jag vet inte, minnet sviker mej hah.. sen skjutsade jag hem han nio typ, sen satt jag och pratade med mamma min ett tag för hon har varit borta i helgen. så nu blir det väl ordning här i huset igen! ludvig har varit uppe mot tolv dom här nätterna och det ska inte den ponken göra inte, så satt han och kollade på filmer på datorn där tecknade figurer mördade varandra med motorsågar, skateboardar och en massa saker :o hua! han är ju bara sju.

det enda som står på veckans att göra lista är städa, träna och lära mej en låt på flöjten. har inte orkat göra det, ska väl ta tag i det nån dag. skulle ju vara bra om jag gjorde det ikväll eftersom jag har musik imorn! ska dessutom lämna in en låt som jag ska skriva själv.. det blir det ju inget av iallafall. för nått år sen skrev jag jättemånga låtar och dikter, får väl välja någon av dom. vissa är faktiskt ganska bra, blev lite chockad när jag kollade på dom för nån vecka sen! duktiga linda.

aja nu ska jag inte skriva nå mer, vi hörs när vi hörs.
hejdå!

me poppe!

hehehehehehehehejsannnnnn

var till petersvik igår och fira klasen! där grillades det och sådär. var väl där mellan åtta och elva typ, sen blev det för kallt så då åkte jag och ponthus hem. linnéa va där borta! :) ja och juste, innan det for vi genom timrå och skulle kolla om det var nå bilar men då hade det inte riktigt körts igång än.

hahah och idag skulle vi försöka grilla.... vi åkte och köpte majs, kycklingspett och bacon och skulle grilla det på vår grill då. gick åt helvete det! allting var rått i mitten och svart utanpå så det åt vi inte, stekte majset istället och det var det enda som vart lyckat.

men nu måste jag leta upp min sötis som har gått och satt sej i ett hörn nånstans
pussss

kj

hallå i stugan

nu är jag med ponthus, det blev inte av att kolla på bilutställningen för dom stängde klockan tre. det var ju lite synd, men vi tar väl en sväng genom timrå sen och ser om vi ser några! fast det är väl ganska självklart att vi gör de. sen ska vi nog till petersvik där klas ska firas, då ska jag klä på mej ordentligt så jag inte fryser! så ska jag packa med ännu mer kläder ifall jag skulle börja frysa.

a hejdå

lööördag!



godmorgon påer,

vi var på gården från klockan fem till nån gång efter tio tror jag, då började jag må dåligt så då körde ponthus hem oss. började kallsvettas och få ont i huvudet, vet inte varför. tidigare på dan mådde jag as illa och trodde jag skulle spy dessutom, kanske håller på att bli sjuk ;( hoppas inte..

idag ska jag iallafall åka och kolla på bilutställningen wiihoo :D älskar gammbilarna! sen om jag drar till cruisingen ikväll får vi se. ponthus skulle hänkat på bilutställningen iallafall eftersom ingen jag vet ska dit på dan, men nu är det så att han är antingen hemma eller på ttc och inte kan jag ringa han heller för hans mobil har han glömt här :o jobbigt läge! nejmen han hör väl av sej så småningom :)

aja jag får börja göra mej i ordning nu iallafall,
vi hörs väl
adjö


aefsfg

tjeeeeeeeeeeeenare!

nu sitter jag på gårn , fast just nu är det bara jag ponthus och nijat här, heh :) nu kan ju jag avslöja vad ponthus fick av mej, ett jättefint silverarmband! så nu vet ni det :) först idag var vi hem till ponthus, sen drog vi till mej och sen drog vi hit. vad som händer ikväll vet jag inte, får väl se!

nu ska jag kolla fejjan
hejs

grattis till moa och pornthus

hallådär!

nu sitter jag på musiken och spelar uckulele med linnéa :) eller hur det nu stavas.. vi spelar den där far jag kan inte få upp min kokosnöt, inte ens med hammare och spik! kan ju säga att jag har blivit elit på den. eliiiiiiiit

har haft teater typ nästan två timmar, hade manuset med mej woho! jag längtar tills senare idag då jag får ge ponthus hans present :) tänk om han kommer hata den :o men det tror jag väl inte.. den ligger i moppen bara så ni vet! nej men nu vill jag hämta min cola.
heeejdååå

älskling!!

hoho

idag hade jag matteprov, jippi, och igår hade jag nationella i kemi - ännu mer jippi! höhö. känns som att det är prov och inlämningar hela tiden nu :o fast det är väl inte bara en känsla, det är faktiskt så. jobbigt. stack iallafall in till stan och köpte ponthus present sen, han fyller ju år imorn! då måste ni gratta han :) och moa också, för den delen! åkte till och från stan på 50 minuter :o:o snabb jag är!! plus att under den tiden hann jag köra ut på motorvägen och köra runt jättekonstigt i stan.. åh jag hatar att köra moppe i stan, jag hatar det!! jag vill ha lugna timrå utan rödljus men bara en massa söta rondeller. jag som trodde att rondellerna skulle vara skitsvåra, men icke! :) lika bra det säger jag bara!

sen drog jag med mej poppe hit, så har jag varit med han hela dan. det har vart en bra dag! :) jag älskar att vara med han. det är så kul & mysigt på samma gång, hihi

ska lägga mej typ nu även om jag har sovmorgon imorn, börjar tjugo över nio och då är det träning till vårshowen i två timmar! får komma ihåg att ta med mej manus för en gångs skull. måste lära mej replikerna nu :o blir till att köra hemma också! för även om teatern skulle råka bli en flopp vill ju inte jag bli det också, höhö. ska ta en dusch också så det blir till att kliva upp lite tidigare, inte för länge sovmorgon! så vill jag trippla håret men då måste jag kliva upp jävelst mycket tidigare för att få det torrt och allt också.. så ska jag ju åka moppe så hjälmen kommer ju ändå förstöra allt så det skiter vi i.

jajajajaja
hejs :d

hoho

godmorgon

kom hem runt tjugo över åtta igår från hedbergska, det verkar bra där :) hon som guidade oss gick första året och hade flyttat från stockholm för att börja där :o och som att dom inte redan hade många medieprogram i stockholm då.. aja men då vet vi att det är bra iallafall!

sen runt nio stack jag och janine iväg till sok för att springa i spåret, men det var så snöigt så vi åkte till spåret vid eon istället. vi joggade, sprang och powerwalkade ;) och det var inte sista gången! så de så.

nu ska jag gå och äta frukost , hejs
vet icke vad som händer idag!


drar till hedbergska!

haha nu verkar de som att vi ska åka in till hedbergska ändå!
jaja, kommer ändå ångra mej om jag inte gör det.

så vi hörs väl senare, efter jag varit ute och sprungit ;)
tror ni förresten att det blir av? det är ju inte så mycket jag precis :o

hemmma

hejsan , nu är jag redan hemma från stan. hah, jag som inte skulle vara hemma förens vid åtta ikväll? men jag och karro blev less väldigt fort, så det blir inge hedbergska ikväll heller. istället ska jag, janine och karro ut och springa! ojoj, kan ju säga att jag skulle behöva en powernap innan.

fick iallafall med mej en tröja hem, kostade bara 29 kr haha! var ju inte helt fel när den egentligen skulle ha kostat 150. skulle ju hämta ponthus present idag också men inte hade den kommit.. får lite smått panik, men den skulle nog vara inne imorn. men orkar verkligen inte åka till stan imorn igen :o får be pappa hämta den efter jobbet om inte annat :)



men nu ska jag gå och käka, riktigt hungrig är jag! så spaghetti och skinksås kommer sitta bra :)
adjööö

mot karro

nu packar jag väskan, rullar fram moppen och drar mej mot karro. skit också att jag skulle rulla in den förut.. den är så jävelst tung så jag får ångest när jag måste släpa ut den på gruset! men men, vad gör man inte ;) enda anledningen till att jag tar moppen dit är för att jag vill testa hennes läskiga backe.. hehe.

sen imorn blir det först NATIONELLA I KEMI! det var ju skiiiiiiitkuuuuuuul! har till och med övervägt att skippa den för jag kommer ändå inte klara det, men a ska ge det en chans iallafall. failade riktigt hårt på provet och har omprov nån gång, men det blir det inge av. aja skit samma, sen ska jag och karro till stan och på kvällen blir det att orientera oss till hedbergska! ska kolla på media grejen.

ja men hejdårååårårå:d


..

dåligt less jag är nu, vi har sovmorgon till nio imorn och om jag sover hos karro slipper jag gå för jag ska inte ta moppen imorn för jag ska ta bussen till stan efter skolan. men nä nu får jag inte sova hos karro för jag har inte träffat mamma nånting idag, konstigt när hon varit på jobbet till åtta och då var jag tvungen att skjutsa hem ponthus för han ville hem. hon kommer ändå gå och lägga sej om max 2 timmar så vad spelar det för jävla roll.......

pallar inte sitta här,hejs

on tha school jao peace bre matherfucker jao yo yä

tjenare!

nu sitter jag på skulän, har svenska plus och ska ta och läsa min dryga bok snart! sitter och pratar med karro :) försov mej ganska rejält, skulle vara på skolan kvart över nio men kom dit typ tjugo i tio för jag hade visst ingen väckare på haha.. aja skönt med sovmorgon iallafall :) idag ska jag vara med ponthus! det ser jag framemot hihi :)

nu ska karro ha datorn, todeloo

veckoplanering!

jag har börjat gjort veckoplanering varje vecka, eller inte veckoplanering, men såna här saker som jag måste göra den här veckan :) för er som bryr er så är det här veckans:

1. STÄDA
2. Få månadspeng
3. Betala igen claudia
4. Köpa present till ponthus
5. Gå på vipkvällen på hedberska
6. Träna
7. Göra klart engelskan
8. Lära mej en låt med flöjten

kan ju säga att idag ägnade jag mej åt punkt 1,2 och 7! ska snart ta tag i 8an :) vi ska lära oss en låt på valfritt instrument på musiken, eftersom jag har varit en riktig flöjtelit så ska jag dra fram dom kunskaperna igen! fast när jag skulle visa ponthus dom kunskaperna en gång för ett tag gick det inte så bra.. kan ju säga att noterna sitter inte alls klar i huvudet, så det blir till att börja från ruta ett. men det klarar jag!

annars har jag varit med ponthus, han kom hit och pushade på mej om läxan hah :) och då satte jag igång kan jag lova! ska översätta den nu på google översättaren, alltså inte till engelska utan till svenska för att se så att den är korrekt. satsar faktiskt på vg nu! fick ju det på nationella kan jag även påpeka ;)

nu blir det flöjt :o

nu äre skola igen

hopppppsan

här var det inte mycket skrivet! kan ju bero på att jag var på birsta med ponthus igår och inte hade nån dator med mej faktiskt, sen åkte vi till skb och skulle kolla om det var nå folk ute men det var bara emelie och johanna som satt ensamma på en parkbänk. men vi pratade väl lite med dom innan vi drog vidare hem :) hehe diggar det här med moppe, bara att vart man vill, när man vill!

och nu är jag as sugen på att se oc, det är så spännande :o det är ju beroendeframkallande. jag måste se!! men nu hinner jag ändå inte se nått, för jag ska börja min vandring mot skolan om sisådär tio minuter. och ja, jag går även om jag har moppen! vill ju inte bli fet bara för det. lite motion måste jag ju ge mej.. det jag inte fattar är att jag är as stel och känns som att jag har träningsverk när jag kört moppe :o hel skumt! kanske blir motion ändå? höhö.

nu på morgonen har jag tagit en dusch, fikat och städat mitt bombnedslag till rum. nu behövs det bara dammsugas och sladdas! sen är det fint härinne.

idag ska jag och linnéa åka och kolla på dans, under skoltid woho! minns inte vart eller när men a, läju få bättre information om det idag :)

jaja, nu ska jag gå och borsta gaddarna!
tjingg


XD -.- >.<

hehehehehejsan!

ponthus sov här i natt igen, mys :) igår var vi först hemma och var sega, sen på kvällen stack vi till skönsberg och va med massa folk. träffade linnéa :) nu håller vi på att ladda ner ett oc avsnitt, kan inte sluta se jag tycker det är skit spännande ja!

men ja , hejdå

första maj



hej på er

just nu ligger jag och väntar på att tiden ska gå, ska till karro sen och vara med henne och issa men karro skulle säga till när jag kunde åka. fördriver tiden genom att fundera ut vad jag ska ha på mej idag! dagens i-landsproblem, haha.

asså ja vad har jag att säga? inget särskilt, ponthus sov här i natt men han stack för ett tag sen. jag låg och funderade på hur jag skulle bo när jag blev stor, alltså när jag är 30-års åldern nånting. hah, att jag ens orkar tänka på det nu kan man ju undra! jag tror jag kommer sluta upp som en riktig svensson på ett villa område med massa barn och sånt. även om jag snackar om att mina ungar ska få växa upp i miami.. men jag tror jag skulle få sån hemlängtan tillbaks till sverige! till timrå. trivs bra här, faktiskt.

eftersom min hjärna inte är så igång så ska jag fixa lite nu och inte skriva nått mer, jag ska:

1. klä på mej

2. föna håret

3. ta nånting att äta

så hejdå!