brb vaa



Hejhallå

Kom hem för ett tag sen, satt mej och pratade lite med mamma sen gick jag in på mitt rum och åt godis. Vet ni varför? Joo för på måndag ska jag inte äta gotta på vardagar längre, lika bra att passa på då!! Jag kommer ju iallafall klara av det första veckan, och det är ju nånting iallafall ;)

Känner mej lite småful idag så vill inte visa hela mej på bild men ni kan få ett fint smile iallafall höhö.. ska ta nånting att fika sen ska jag gå och sova, hälsan är inte på topp nu heller! Åh justja jag måste skriva packlista tills umeå också, hoppsan :o

BRB!

Hehehehe.....

linda kirra't



• Åka & simma

• Slinga håret

• Noppa ögonbrynen

• Klippa & måla n


hem till midgård för i HELVETE!

HEJ ALLA GLADA
sura & fula
fina & tjocka
smala & normala

Jag är fortfarande hos Ponthusen ja, & han spelar än hahah.. nej men det har han inte gjort hela tiden, det var bara för att jag satt mej här så han hade väl inget bättre för sej :D sitter och är lite sur för jag har fått ett munsår, har salva mot sånt men det känns ändå som att det bara blir större och större hm.. inte särskilt kul.

Har laddat ner lite Hem till Midgård idag igen, HE HE.




Tänkte även säga att jag har knåpat på en liten lista ja! Inte vilken lista som helst utan en LIVSNÖDVÄNDIG lista på hur man ska klara vintern i år igen. Det ska även bli den kallaste vintern på tusen år, det är väl nånting att se framemot? Eller inte. Nej men det är såna där grejer man kan göra om man är som jag, dvs att man går så gott som i ide när termometern börjar visa minusgrader. Så det är en lista med andra saker man kan göra istället för att vara i backen & vara ute och frysa och sånt där.

Den dyker upp imorn eller ikväll nån gång :D
Nu är nedladdningen klar, pyss


popplo


Molly Sandén - Halleluja


Poppenissen♥

sjuk

Hej på er

Mådde inge bra idag så jag stack från skolan, är hos Ponthus nu iallafall, nyss tagit en alvedon så jag hoppas jag mår bättre snart.. tror att jag håller på att bli sjuk, ska fråga mamma om jag får vara hemma och vila imorn så jag orkar fara till Umeå i helgen! För det vill jag :)

Aja Ponthus sitter iallafall och spelar han, ska gå och lägga mej och vila ja, så vi hörs nån gång framöver

vart tog blondinen vägen

Har sorterat gamla inlägg in i kategorier och sånt där den senaste timmen, då blev det ju så man såg gamla kort. Blev man nå sugen på att bli blond igen eller, joo kanske.. nån gång, nån gång. Vill inte få page än, vilket jag kommer få för det kommer slita sönder mitt hår. Vill gärna ha det längre isåfall, och inte tänker jag använda hårförlägning för det seriöst biter av håret :o jag hade ju lagomt långt hår innan jag började använda det, och kolla på mej efter det liksom. Korthårig!



Men godnatt världen!

fläskdoris


Det här sitter jag och gottar med!

Tycker jag förtjänar att proppa i mej hur mycket jag än vill nu efter friluftsdan igår, gudanes vad motion jag fick då! Mer än jag fått på dom senaste tre åren. Hehe nee.. skoja!

Jag har iallafall varit med min älskling ikväll, tänker vara med honom imorgon också eftersom jag inte kommer träffa honom på hela helgen. Ska till Umeå och hälsa på kusin ja! Blir kul det. Har nyss kollat bussarna, kvart över fyra vinkar jag hejdå till Timrå. Kom på att jag kanske måste kolla busstider för hemfärden också haha, det vore ju bra om man faktiskt kom hem! En liten dryg sak bara med att åka till Umeå är att det är en fyra timmars bussresa som väntar mej, du skulle stannat i Sollefteå Linn! ;) nej men jag ska nog hitta nånting att roa mej med :D Kanske laddar ner nån film och ser på datorn.

Tänkte faktiskt krypa till sängs snart ja, var så skönt att somna igår! Kom hem elva och la mej på stört och sov i nio timmar. Jesus! Vaknade inte ens när dom andra som inte hade sovmorgon gick upp och livades, något trött tjej :o bra skönt var det!!

Ska trixa lite med bloggen nuja!

linda-fakta






Namn: Linda

Födelsedag: 17 september

Ögonfärg: Gröna

Naturlig hårfärg: Skulle tippa på råttfärgat

Skola: Hedbergska, media! (y)

Ovana: Jag måste göra saker visst många gånger för att
det ska kännas rätt, men det är väl snarare en tvångstanke..

Fobi: Fiskar, hajar, äldre personer jag inte känner, skogar, mörkret,
spöken, the groudge osv..

Intressen: Vara med kompisar, vara med Ponthus, teater, sitta här.




Mat:
Stuvade makaroner med falukorv :D

Färg: Blått!

Artist: Jag vet inte, lyssnar på låten

Dryck: Mjölk & cola

Film: Peter Pan :):)

Skådespelare: Johnny Depp, min idol!!

Storbloggare: Ingen.. alla är konstiga, det var Dessie men
hon gick ju och blev tant

Spel: The sims hihi




Svart
- Vit
Beror på vad också

Hund - Katt

Snöboll - Chokladboll

Chips - Popcorn

Frukt - Godis

Matlåda - Sandlåda

Vinter - Sommar

Film - Bok

Skräck - Komedi


VIDEO!


lite fiiina bilder!

Idag har jag gjort klart min ö och mitt hus i grafisk. Det var fint tills jag såg dom andras haha.. försökte lägga upp det men det gick visst inte! Slutar iallafall om en halvtimme, skönt :d






ANNA HÄLSAR!

ljh,jhb,jn

Hejhoppp

Sitter på skolan nu och har foto, fast idag håller vi bara på med photoshop. Tycker att det är ett krångligt program! Inte mitt favvo precis, det är Flash för där kan man göra typ som tecknade filmer hehe skitkul! Det tänker jag säga åt pappa att fixa hem till mej :D men han vill bara fixa hem photoshop han, tycker väl att det är coooolare om dottern hans kan det. Tack..

Hehe

Har rast nu iallafall, men jag stannade kvar härinne med datorn istället. Ska kanske ta mej ett varv i korridoren så jag inte får spring i benen när vi ändå har typ en timme till här!

Hörshej

smilegroopar


Åh vad jag älskar mina smilegropar!!! Eller gör jag?..

Sitter just nu och börjar dagen med en stadig frukost, dvs daim. Gottigt! Tänkte slänga ner några i en tallrik med mjök nu så får jag dom som frukostflingor istället, praktiskt.

Nej men ska gå och ta nånting att äta nu, sen åka iväg till skolan vilket känns askalas :d har ju Anna & Elin i min grupp och då vill man ju inte stanna hemma! Dessutom har jag bara två mediaämnen idag och det gör allt bara ännu bättre, kung!

downtown

Yesterday




Vi drog som sagt på kina resturang, när vi ätit upp godmaten där så var det så lång tid tills bion skulle börja så vi gick och spelade biljard på downtown en timme innan vi hämtade ut biljetterna och sådär. Jag är värdelös på biljard, satt ni vet. Sa bara till Ponthus att knäppa kort när jag såg bra ut :D fast jag kanske inte ens ser ut att vara bra..?

Vi såg på I rymden finns inga känslor och den var kung :D skitsött och rolig! Lätt värd pengarna, så den kan jag rekommendera. Fast typ alla har väl redan sett den hah..

Men nu ska jag börja pyssla iordning för skolan;*

bilds

Hej fula & fina

Nu är jag hemma hos Ponthus, hade världens mest ansträngande friluftsdag idag. Jag, Elin och Anna gick vilse hela tiden och gud vet vad :o och Elin klev i hundbajs också hahah :D så gick vi vilse och grejer och jag slog huvudet men vi sprang runt och skrattade ändå vi hahah, ska bjuda på en ful film när jag kommit hem också.

Tänkte lägga mej och mysa med Ponthus nu innan vi drar på kina, så vi hörs ikväll!



Elins bajssko

Vilse :(

Elin & Anna!

hahah

Sitter och pressar i mej världens största macka, får inte bli hungrig i skogen idag då kommer jag väl börja gnaga på massa träd och grejer.. har fått nå ätfel, jag äter bara när jag är så hungrig så jag håller på dö, plus att då tar jag bara några tuggor innan jag inte vill ha nå mer. Så går jag från bordet, och är hungrig inom en timme igen. KUL! Därför sitter jag verkligen och pressar nu haha.. jobbigt.

HAHA fulaste här då,

Ludvig: Pappa måste jag äta frukt?..
Pappa: Nej, vill du ha en banan istället?
Ludvig: Jaaa!

Hahaha för det är ju absolut ingen frukt.. sötgubben!



Kan säga redan nu att det blir en kass uppdatering idag, för efter friluftsdagen väntar kina resturang & bio :) mysigt!

090928




Du är det bästa jag har & den finaste jag vet.

Du har mitt hjärta i din hand och det vet du, jag kommer aldrig släppa dej.
Jag älskar dej hjärtis! ♥

nighty

NEJ vet ni vad! Nu är det slut med att sitta vid datorn till klockan tolv, ska faktiskt stänga av den inom tio minuter ikväll! Enorm skillnad blir det.

Tänkte skippa den där friluftsdagen imorn men NEJ än en gång, jag tar mina vänner Elin & Anna i varsin hand och traskar genom skog och dal däruppe på berget! Karrokorven och Rebecca kommer inte alls dom, ni får väl göra med nästa ettor istället då ;) hihi! Får tjugo minuters sovmorgon imorn hahah mycket att jubla för.. dumma timrå med långa bussresor. Okej så långa är dom ju inte men jag måste ju ta två bussar på mornarna ja!

Men tacka vet jag Elin som har fixat taxi från navet till södra imorn, härligt härligt säger jag ba! Slipp man gå :D måste packa väskan med tjock kläder nu innan jag somnar, förbereder mej för en kylig dag ja..!


Hittade en liten bild på Elins blogg, bjupparrr

lite fettigt hår men annars så


Nyvakna tjejer i söndags, fint

Blev hämtad strax efter nio, åkte hem tog en dusch och pratade med Claudia i telefon. Haha var tydligen så inne i vad hon berättade för mej så jag råkade smörja in mej med två istället för body lotion :( inte konstigt att det var krångligt att kleta ut! Då blev det till att ta en ny dusch.

Tänkte ta det lite lugnt nu innan jag kryper till kojs och laddar för en dag i skogen imorn, woho..

på GÅRn!

Hej allihopaa

Nu är jag på gården HE HE. Är med Kempis med fler :d faktiskt kul här ikväll, har varit värsta avslappnad hela dan brukar känna mej bortkommen typ varje dag, gjort det sen jag började på en ny skola haha men nu har det äntligen börjat släppa. S K Ö N T! Kan jag lova..

Väntar iallafall på skjuts av min moder nu, hoppas hon kommer snart så jag hinner duscha och torka håret innan jag slocknar. Men nu ska jag inte skriva mer,

 

Pusss
Åh, förresten så har jag & Ponthus tolv månader imorn :') iiih!


hos linnéa!

Tjena bloggäännn

Är hemma hos Linnéa Kempe nu ja :) det var ett tag sen jag var här! Hon har till och med fått nytt rum :o ojojoj! Fast just nu står hon i duschen och jag har nyss fått mat av hennes mamma, vet inte vad vi ska hitta på men nånting blir det väl :d

 

Drack en donken milkshake förut också, mmm smaskens.. ville bara berätta det.


ehehe



Hejjj

Sitter på skolan nu och ska ha multimedia, riktigt roligt ämne faktsikt! Försov mej lite imorse också, eller jag blev väckt tio över sju och bussen går halv, var på världens humör och gick runt och skrek haha.. förlåt mamsi. Hann inte äta eller nånting så jag gick och köpte en macka på pressbyrån men när jag skulle ta bort skinkan så lossnade halva mackan haha :( så jag blev ju inte alltför mätt, mat om två timmar!

Ska kolla vad det är för lunch nu, svälter..
Pusssss

nu äre hårsnack igen

Hade bokat färgtid hos frisören imorn egentligen, men kollar här.. visst tusan ska jag ha mörkt hår?!




Inte blondt, inte ljusbrunt & inte svart.
Mörkbrunt ska det va!

amen säääxigt


Oskyldig..

Fjortis..

Feeiiiin!

HEJ PÅ ER!

Vad roar jag mej med då?

Nja inget särskilt, själv?

Tänkte gå och sova snart, har haft besök av pojken min här ikväll. Vi har ätit chips och kollat på Hem till Midgård HE HE. Kung det är då :D fast sen höll jag på somna, han också för den delen, så då var det dags för honom att börja knallra sej hem.

Satt och funderade på om jag skulle orka med en skolvecka till, och jag kom fram till svaret ja. Kändes härligt att det blev den slutsatsen! Gillar faktiskt mediaprogrammet, sen finns det en hel näve med trevliga personer där och det gör ju bara allting ännu bättre, typ woho!

Och med dom orden sagt så säger jag godnatt.

maskeradfest bilder!


Josef & Bubbas

Amanda, Karro, Patrik & Jessica

Janine, jag, Claudia & Emelie

Klas, Patrik, Emmeth, Emelie, Johan & Ponthus

Amanda, Cicci & jag

Ponthus & Johan

Nina & jag

Nina & Janine

Janine & jag

Janine & Nina

Jag

Nina, jag & Janine

Nina, Janine, Cicci, Linnéa & Issa

Älskling & jag :)

Ponthus, Klas & Erik

Nina & jag

Sanna, jag & Emelie

Emmeth & Patrik

Jag & Karro

Erik & Johan

Jag & Jessica

Adam, Johan, Erik, Karro & Madde

fullt upp

Hej bloggen!

Förlåt för kass uppdatering, men kan ju dra en liten bekännelse att det var fest här igår kväll som ni säkert fått höra.. så inte hade jag tid för datorn då inte ;) Ska städa undan nu, finns en del att städa. Fast det mesta fick jag bort igår! Tack allihopa som hjälpte mej, grymt snällt :)

Men jag hade iallafall skitkul :D lite synd bara att det blev som det blev för en tjej som var här, slutade med ambulansen för henne och farbror polis kom på besök.. men det gick bra med allt ändå!

Kommer ett inlägg med bilder lite senare idag :)

fixar med janinis!


KOLLA VOLYMEN FRÅN MIN VOLUMEMASTER WOOOOW :d:d

Står och fixar mej med Janine nu iallafall, Nina kommer strax :) Ska gå och käka pannkaka nu hehe, vet inte om jag skriver mer ikväll vi får allt se om jag skriver nå mer, kommer ha fullt upp ja ;)

Tjarå!

Lördag den 25!!!



Godmorgon

Är i full gång med att städa hela huset, går väl framåt! Vi har så grymt mycket grejer :o hualigen.. snart kommer iallafall Janine och hjälper mej, snällt av henne! Ska åka med moppen min och hämta henne :D har ett litet ärende hos Jessica också ;)

Men nu ska jag fortsätta.
Pussen!

lite bilder från ikv!


Madde & Janine, sötnosar! :)

Amanda, Corne & Jessica!

En ätande Moiss :)

Hej på er då!

For ju som sagt till Jessica förut, Claudia, Issa, Karro, Corne, Amanda, Madde, Janine och Moa var också där :) fast vissa drog vidare efter ett tag, stannade en stund till innan jag var tvungen att åka till ica maxi och handla lite för imorn. Är lite pepp ja!!

Så har jag kollat på Hem till Midgård också, haha kommer ni ihåg det programmet? Med Tyke och Lill-snorre och allihopa, så bra :D skitkul! Skrattade pååå mejjj!

Nu tänkte jag skriva en att-göra lista för morgondagen, så vi hörs.
Ska sova dessutom så nattii

tjejkväll hos jessiiicaa!

HALLOOJJJ

Ska äta och åka på tjejkväll nuja hihi, men jag tror inte det blir nån lång tjejkväll för nån. Men jag hinner inte skriva för jag måste äääätaaa


oj

Drar av hela barnbidraget.

Om man har lite frånvaro???

Tänk om jag var påväg till skolan så kom det typ en hund som var jättefin och ville att jag skulle ta med honom hem, då åker man ju hem.... eller om jag snubblar i trappen och bor där..... okej jag ska jobba på ursäkterna.

Jag såg den bästa på facebook, dels så stämmer den ju, men inte jag som gjort gruppen så det var ju lite coolt att dom tänkte på mej!!

Förlåt att jag kom för sent men alla i korridoren ville ha min autograf..

HE HE. Men nu ska jag ta Poppe i örat och ta med han på birsta. Nej jag bara skoja jag ska inte ta han i örat, men med på birsta det ska han! Så vi HÖRS

det gör inget!

Hejsan

Sitter och fikar just nu, och har en känsla av att jag kommer missa bussen för jag är så seg.. men det gör inget, vill nog bra gärna vara ledig! Men jo jag ska till skolan, det som får mej att stanna kvar sånna här dagar jag egentligen inte orkar är ju att jag hört att dom kan dra av pengar på barnbidraget om man inte är där :o oops. Vill ju ha hela ja!

Längtar asmycket till birsta också, ska äntligen få prova den där klänningen eller vad det nu är. Tror jag köper den! Eller haha det kan jag ju inte veta nu, men vi hörs

hjertisss

Nu har älskling sagt till mej på skarpen att jag måste sova hihi, så nu ska jag ta och göra det då! Börjar ju halv nio imorn, uäk. Hade jag fortfarande gått mariedal hade jag tyckt att det var helgrymt :o Nu tycker jag liksom att det är tidigt hah..

Morgondagens planer är iallafall...

1. Skola
2. Hem & duscha
3. Åka till birsta med Ponthus
4. Ponthus sova här! ♥

Sen får vi väl se om det blir nånting annat också, men just nu känner jag för en lugn torsdag och ladda inför helgen istället. Är ju ledig på fredag dessutom, lagomt skönt :D Så det blir till att tagga dom två dagarna hehe..

GODNATT!

hoohohooooO!

Hej allihopa här är jag
bilen går så fort mekar varje dag!!!

HE HE.

Iallafall: det blev ingen träning. Vi hade äntligen enats om att vi skulle till spåret, men då fick inte Karro träna så det blev inget av! Så hade vi stått och småtjaffsat om det där i typ en halvtimme hah :D Så nu är jag med Ponthus istället, vi ska pussas. Hela kvällen. Nej men vi ska kolla på desperate för han är så trött så jag tror inte att jag ska få han att göra nånting annat, han kan få ligga och äta chips han :D


SMÄLLJÄVEL!


Går inte bra dethär

Träffade Linnéa & Ebba efter skolan så jag stannade kvar i stan nån timme, och när dom drog stötte jag på Claudia så då gick jag med henne istället :D kom hem för ett tag sen, åt nyss och nu diskuterar jag och Karro om vart vi ska träna idag.. hon vill träna här, jag vill gå på något träningspass som yoga eller aerobics, eller typ älskade lilla spåret :):)

Hehe nu blev det jobbigt det här..

Nu ska jag googla efter en billig frisör!


PÅ LISEBERG!



HEJJJJ

Jaaa som ni ser är jag & Karro på Liseberg och åker balder :D riktigt trevligt har vi det häruppe i åkturen!

Det var en Evert Taube konsert vi var på förut, med Sanna Nielsen :o eller hur nu männskan stavas! Var väl lite hehe jag vet inte.. så var det en snubbe som skulle rappa en av hans låtar! Tjusigt. Plus att Everts son var där och sjöng, ballt.

Nu blir det BLOGGAAAR

hjärta

Vilken koll facebook har, ett år på tisdag :')


godmorgon

Fastnar inte på bild just nu så ni får nöja er med text istället.

Sitter iallafall i mjukisdressen, orkar inte fixa mej nånting alls idag. Det enda jag tänker göra åt mitt skatbo till hår är att dra på en mössa. Ska kolla på nån konsert halv elva med klassen idag också, undra vad det är för nånting då!

Annars vet jag inte alls vad jag ska göra idag. Eller jo, vi ska få främmande nån gång i eftermiddag eller om det var på kvällen, mina farbröder ska komma och gratta mej!

Men nu ska jag fortsätta med nudlarna hehe, blev det till frukost idag!
puss


tihi

Nu mina vänner är det dags att krypa till kojs, inte så tidigt som jag hoppats på heh men det får duga :D jobbigt bara att håret inte torkat riktigt än så det kommer stå åt alla möjliga håll imorn de (y) fantastiskt!



Åh, så har jag typ värsta mysiga koftan på mej! Det är Maddes, lånade den idag jag hihi :) gillade den ja!
Men sov nu!

Todeloo



Sitter här nyduschad, kom nyss hem.

Efter jag hade varit och hämtat moppen körde jag till Sörberge och träffade mina vänner Janine, Claudia och Madde :):) Vi typ satt vid maz ett tag innan vi drog till Claudia, fast där var vi inte så länge utan vi promenderade tillbaks till maz-området vi hehe. Fast då stack Madde minsann! Aa men vi satt och snackade och sådär vi :D Så kom Patrik och Emmeth en sväng också, men då började det närma sej hemgång för det var så kallt så vi drog vi hihi.

Tänkte ta mej nånting att äta men orkar inte fixa nånting, jobbigt läge! Ska ju lägga mej tidigt ikväll också så måste börja avrunda redan nu ja..

Men jag skriver nog senare!

GLAD TJEJ :D:D:D

MIN MOPPE ÄR KLAAAAR :D:D

Efter ca 6 veckor på verkstaden har dom äntligen lagat den, så nu väntar jag på att mamma ska skjutsa in mej så jag får hämta min pärla! Åh vad jag har jag längtat :D ska ut och köra på stört!!


tråkigtttt

Nu är jag klar med alla uppgifter, lite drygt att bara sitta när man inte kommer in på facebook. Spärrat här ju! Men jag slutar ändå om fem minuter. Kollade igenom min lilla inloggning, papperskorgen och sådär. Bara massa fula bilder jag har knäppt på foto haha, här kan ni få en bil!


Okej fast det här är duktigt för att vara jag.....

ääjifäaij

Halloo

Sitter på skolan nu och är skit trött, ska gå och lägga mej senast elva ikväll.. jag måste! Ligger och snoozar hela morgonen annars, och då hinner jag ju knappt äta så kommer jag till skolan både hungrig och trött, och det blir för mycket för lilla mej!

Haha och eftersom det regnade så mycket idag så tog jag kläder efter väder, så idag springer jag runt med gummistövlar & paraply :D Ser väl lite väl muppig ut men inte blir jag blöt iallafall ;) Åh, så skulle jag och Janine egentligen ut och springa idag men jag tror vi skippar det.. vill inte ut i skogen när det regnar, kommer ju halka och göra illa oss haha. Så jag får se vad jag gör idag! Skulle behöva städa satt jooo, tar mej en liten städdag ja! Måste fixa partymusik också men det skulle Ponthus och Johan hjälpa mej med :)

Men nu ska jag fortsätta jobba,
pussss

Slocknar

Vill verkligen hinna klart med städningen ikväll men nu orkar jag inte.. och nu får jag gå och lägga mej, får inte sitta uppe nu istället haha! Åh, så var jag in på bloglovin , typ 30 olästa inlägg.. (Ja, jag läser för många bloggar) Blir så himla stressad av det haha, det var därför jag slutade använda bloglovin men nu kan jag faktiskt medge att jo det är bra. Jag gillar't! Håller koll då.

Men nu måste jag verkligen sova.
Godnatt!

Nu ska här städas..

Det här har jag att handskas med ikväll..



Tycker att det där hörnet av rummet är lite extra hemtrevligt just för att det är lite småstökigt, men nu får jag inte gå och lägga mej förens det är städat! Och jag är bra trött så jag ska köra igång direkt.

Kan ju bjuppa på ett inlägg innan jag går och lägger mej iallafall :):)

Med Popploooo




Säg hej till fettisparet!!

Nej men jag äter faktiskt inte chipsen, jag tuggar tuggummi istället så jag inte ska göra det.. åt på sibylla idag fast jag skulle vara nyttig den här veckan, men vet ni vad? Jag skiter i att vara nyttig för jag klarar ändå inte av det haha :) kan lika gärna joina Poppe i chipspåsen!

Gick ju finemangers på skolan idag, hade fotboll på gympan och jag tog i värsta mycket! Hoho. När jag slutat tog jag bussen hem och gick och mötte Janinis, vi satt och drack en asgod smoothie som hon hade gjort. Duktig tjej ;) Sen skulle jag möta Ponthus men vi gick olika vägar för jag sa att jag skulle gå småvägarna mot hästarna men så gick jag ut på storvägen ändå, glömde bort att jag sa det haha.. snelhest.

Men nu räcker det
hej

Gör hemsidor ja!

Men godmorgon surfisar

Sitter och har multimedia nu, vi lär oss om hur man designar hemsidor, det är bra tycker jag :D bra kul! Skulle lätt kunna jobba med det, om man nu kan ha det som heltidsjobb hehe, tror inte det.. :)

Kom i bra tid till skolan idag iallafall, inte en minuts frånvaro men vi hade en läxa i historia som jag hade glömt bort och jag kan inte komma in på min inloggning på internet så jag kunde ändå inte hämta den i helgen.. kunde ju varit synd.

Vet inte vad jag ska göra idag men jag får se :):)
HÖRS!

Coooool

Man får verkligen reda på mycket genom facebook,

Valvakan är igång!!

Skulle gärna joinat pappa med en kopp kaffe och kolla jag också, men jag är inte så insatt. Det enda partiet jag har koll på är Sverige Demokraterna, och det är bara för det är dom jag har hört folk prata om. Både på gott och ont! Själv tänker jag inte uttala mej för jag har ingen koll, hehe. Får ju ändå inte rösta, men när jag fått reda på vilka som vunnit så kan jag ju läsa om dom så jag får veta vad som händer med Sverige!


Såhär mycket bryr jag mej.. *cAreFaCe*

Den här bilden la jag bara upp för jag tyckte att jag såg cool ut. Yeah..

Hahah jag orkar inte ens
GODNATT!

Nu ska jag träna!

Hej allihopa!

Fick världens ryck för att träna, så nu ska jag ner till gymmet och köra lite. Även fast klockan är ttyp halv elva och det är skola imorn, måste passa på när jag väl känner för det haha.. drog ju som sagt ner till Timrå med Janine förut, vi solade och sådär sen gick vi runt i Timrå. Gick väl hem kanske klockan sex, så kom Ponthus hit strax efter det nån gång :) vi har kollat på en film som hette Instängd, den handlade om några tjejer som var i en grotta eller nånting. Hängde inte med så mycket men den var lite otäck på vissa ställen.

Men nu ska jag gå och fråga hur mamma har haft det, hon har varit på tjejkväll hon ;)
SEN BLIR DET TRÄNING!

Drar & solar med Janine


När man sitter med en mjukisdress och en ful boll i håret, då vet man att det är söndag!

Och det är ju just vad det är idag..

Så det är bara att ladda för ännu en skolvecka! Och det känns väl.. sådär. Idag är en sån där dag då jag är osäker på media, får se hur det är imorn när jag väl är där. Aja men nu väntar jag på att Janine ska höra av sej, vi ska ju dra ner och sola vi!

Gårdagen

Godmorgon

Sitter här i sängen med Karro, hon sov här i natt. Igår blev det en kall kväll kan jag säga er, först kom vi ju till Moa och där var issa också, men dom skulle vänta på Madde och Janine i flera timmar så då tog jag och Karro oss en promenad bort till Bergeforsen haha, vi skulle träffa Andreas och hans lilla company som var där. Där var det en fest som hade spårat ur rejält så det var lika bra att vi kom och hämta upp han höhö, slutade med att bara jag, Karro och Andreas drog därifrån. Asså vi var där ett tag och kollade på alla som skämde ut sej och stackars Patrik som hade gjort illa foten!

Sen var det bara att börja vandra mot Sörberge igen. Vilka promenader vi fick! Gick till Moa, Madde och Janine hade inte ens kommit då fastän vi varit borta i två timmar iallafall. Då ringde vi Karros mamma och for hem! Hehe :) Skulle kolla på film igår men vi kollade inte klart den, vi såg inte ens en kvart haha.

Idag ska jag sola & ikväll ska jag nog vara med Ponthus!
Så nu vet ni det.

-




ADiOS!

Nu blir jag snart upphämtad av Karro, vi ska visst till Moa vi! Vet inte vad som försigår därborta men det visar ju sej :)

Köpt


Jacka öppen/stängd/bak H&M 399:-

Mössa Gina Tricot 79:-

Hårinpackning H&M 79:-

Halsduk Cubus 149:-

Biiiiirsta

TJA!

Hemkommen nu då, bränt några hundralappar! Dom kom och hämta mej typ två, skjutsade iväg Ponthus så drog vi ju dit. Helt smockfullt :o Hur mycket folk som helst! Bra jobbigt, fick köa till omklädningsrummen.. Men det var väl för det dåliga vädret alla drog dit, för inte är det lönehelg inte?

Aja vi kollade runt i typ alla affärer, sen avslutade vi med en fika på ikea! He-he. Slutfikat efter den här helgen säger jag hah, då ska jag börja träna för kilorna har smygit sej på mej sen skolstarten..



Det kommer snart ett inlägg med vad jag har köpt!

Tjenixen


Nån frågade vad jag fick av Ponthus, fick ringen på bilden :) asfin!

Just nu sitter jag ju här med Ponthus, men Karro ska komma och hämta mej om typ tjugo minuter så ska hon och jag på birsta! Måste köpa hårinpackning, det behövs nu det. Sen funderar jag på att göra nånting åt utväxten men vet inte riktigt om jag ska färga eller slinga eller inte göra nånting.. jag får se!

Vet inte alls vad jag ska göra ikväll, får väl se vad jag hittar på :)

Men vi hörs väl!

.luh

Ikväll har jag blivit firad av Ponthus, farfar, mormor, morfar, moster & hennes karl och kusin min! Ätit kakor hehe. Bara fått pengar, brukar vara så ;) Men det är väl kul. Så fick jag ett paket på posten av min kusin Linn, en jättefin tröja och en kjol :) nice!

HEHE

HEJ BLOGGEEEEEEN

Sitter just nu i ett klassrum på skolan fastän jag slutat, pluggis! Nej men jag väntar på att Ponthus ska sluta så jag får åka med han hem :D Fast han slutar om typ en timme hehe, är med på Karros lektion men jag vill inte sitta och lyssna när dom har genomgång så jag sitter i ett annat rum. Det är bild.. vi har det olika dagar.

Så vad fick jag idag då? Jo, typ volumemaster, Naomi Campbell parfym, två armband, en plåtplånbok, två chips påsar, ett sex pack coca cola, ett trepack smörpopcorn, 2 liters coca cola, 500 kr, body lotion, duschcreme och sen minns jag inte om det var nå mer. Nöjd är jag iallafall! Hade önskat mej volumemastern så där vart jag bra nöjd :) Och parfymen luktar gott!


Pirremaja

Känner mej duktig som ska sova nu, brukar alltid bli att jag lagt mej till ro i sängen förens halv ett nån gång. Men nu ska jag inte göra så! Jag brukar alltid ha svårt att somna innan födelsedagen, skolstarten, julafton och sånt där men idag är jag så trött så jag tror det kommer gå bra. Eller alltså jag var mer spänd för några dagar sen än jag är dagen innan.. knepigt. Måste tänka på ta på mej sovkläder innan jag somnar också, ska bli firad på morgonen och då vill jag ju inte ligga näck!

Tveksam på om jag hinner göra ett inlägg innan skolan imorn, tror inte det. Så antingen hörs vi på skolan eller efteråt!
Godnatt ♥


Jag trivs ja!



Hej på er

Ponthus har åkt hem så nu är jag ensam. Vi har kollat på desperate, bastat och myst. Goseponken min! Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan fika, mamma och pappa har bestämt att vi ska fika tillsammans ikväll förstår ni ;)

Och det är ju min sista 15 åriga dag idag också, 02.57 i natt blir jag 16. Har hört det är typ bästa året på ens liv så kan ju hoppas att det blir så för mej med då! Vore ju härligt att veta att jag har ett toppen år framför mej. Men det har jag nog! Ser inga problem nu iallafall.

Så en sak.. jag längtar faktiskt till att få gå på skolan imorn. Jag längtar efter media lektionerna, dom är verkligen asroliga! Fast foto är inte så kul.. lite kanske, men jag gillar mest när vi får göra animeringar, dvs att vi kanske får göra en segelbåt och göra så den rör på sej. Åker från sida till sida, typ. Det är skitkul! Och att jobba i ett program som heter Illustrator. Jag är nöjd med min linje, äntligen känner jag det! Eller linjen har jag väl varit nöjd med, eller jag tror väl det iallafall. Det känns bra nu :)

Med min älskling!

Tjabba tjena hallåååå

Idag är jag med min Ponthus, har inte varit med han sen i måndags och inte sett röken av han sen i tisdags så han var saknad han! Gud vad jag ska pussa på han :) vi håller iallafall på att ladda ner ett desperate, och nu ligger han under täcket och typ sover. Haha alltid när han ser att jag skriver blogg.se i sökfältet så vänder han sej om och drar på sej täcket.. är det så drygt att vara med nån som sitter och bloggar? :o

Fick skjuts hem idag iallfall, jag och Janine var inne på solariumet och pissade så såg vi Jessica gå utanför och då väntade hon på skjuts så då fick vi också det. Snelt! När jag kom hem satt mamma mej i arbete på en gång, fick baka två sockerkakor. Bara det att pappa förstörde dom när dom var i ugnen så jag måste görs om dom haha.. sen satt jag och pratade med Claudia i telefon ett tag innan Ponthus kom :)

Men nu blir det faaaceboook!


Snygging



TJA!

Sitter på skolan och har bild, fast nu är det rast. Vi ska konstruera vårt drömhus och rita upp det, eller ja drömhus behöver det väl inte vara. Känner att mitt drömhus är liiite för maffigt för att jag ska kunna rita det haha..

Dagen har iallafall gått as segt, fast inte så segt ändå. Är bara riktigt trött! Vetetusan vad jag ska göra idag, får väl se vad jag hittar på :):)

Men nu ska jag läsa bloggar adios!

Hahahahaha pingu!!!!




Jag kom precis på vem det är jag likna.. PINGU!

Torsdag

Godmorgon allihopa

Ligger i sängen med datorn och försöker att inte somna om, det inte lätt kan jag lova. Har käkat frukost och allt så jag egentligen klar för att åka på skolan men bussen går inte förens om en timme hah, skulle ju faktiskt kunna ställa väckare och sova men nääää. Palla inte stressa, så jag sitter uppe och kollar runt lite så går tiden fort :D

Hoppas Karro tar bussen med mej idag, ska berätta värsta fula drömmen jag hade imorse. Den inkluderade folk jag aldrig pratar med, folk från klassen och folk jag aldrig sett. Det var iallfall fest på det där stället där vi hade balen, midlanda konsthall eller vad den nu hette, och typ hela Timrå och Sörberge var där. Ungdomar alltså. Aden hade klippt sej kort, jag började slåss med Edvin haha eller han slogs inte det var bara jag som stod och puckla på han för jag blev typ arg för han kramade nån som inte var hans tjej. Så kom Rebecca och en tjej på Hedbergska som guidade mej och Karro på öppet hus, jag menar vart kom hon ifrån?! Det var ju flera månader sen. Så var det massa sjuka grejer.


Byxlös

Igår sa min kusin Anna åt mej att det behövdes mer bilder på bloggen, så jag ska försöka ordna det! Får knäppa lite mer kort. Allt blir ju så mycket roligare då dessutom :)

Men vet ni, vi hörs

Fuuulis hihi



Sitter och fular mej i camen, vad gör ni andra då?

Men nu ska jag stänga ner det hära för lillan behöver sova!
Gooodnaaattt :)

Knepig liten typ

Fick nyss dåligt samvete för jag var uppe så sent, sen kom jag ju på att jag har ju sovmorgon imorn woho! Fast det är ju bara till kvart över tio, och eftersom jag bor där jag bor måste jag vara uppe typ åtta.. men det är ju bättre än ingen alls så jag ska verkligen inte klaga!

Så vad har jag gjort ikväll då?

Typ ja, ingenting. Tog mej en dusch och har suttit här. Varit hungrig, det är jag fortfarande för det inte finns nå fika som passar mej ikväll.. jag är uppbyggd på ett ganska jobbigt vis, det jag älskar ena dan kan jag hata den andra. Det är inte att jag blir less på det, men det går liksom verkligen inte ner bara! Igår åt jag yoghurt och flingor till frukost och det var sååå gott, så jag tänkte jag tar väl det idag också. Men då var det apäckligt :o kastade bort alltihopa! Så just ikväll ville jag ha en toast men då fanns det inget rostbröd. Och då ska jag inte äta nånting annat för jag är så konstig :o

Jaja, nog om det..

Tänkte ta en sista runda på datorn innan jag sover, min runda är upplagd såhär:

1 Kolla facebook
2 Läsa bloggar
3 Blogga
4 Facebook igen

Så jag kör på den, skriver väl snart då hehe :D

Ensam flicka i ett hörn :(

Vi stack aldrig ner till Timrå, pappa köpte hem pizza så då vill man ju inte dra höhö.. sen tänkte Karro ta bussen hem också, men vi fick för oss att den gick tio över sex så hon missade den för den gick visst tio i. Hon drog för typ en timme sen kanske, men det känns som att jag suttit ensam bra mycket längre.. hatar att vara ensam!

Skulle ju kanske varit med Ponthus ikväll men jag tror inte det blir av, vill inte ringa och tjata på han. Han får göra som han vill! Känner för att dra ut ja, men jag vet inte. Är ju ganska kallt liksom :o ska ta en dusch, kanske basta. Fräsha till mej lite, då slipper jag duscha imorn dessutom.

Ja så gör jag.

Med Karrooo

Hallå bloggen!

Sitter här med Karro nu, tänkte dra ner till Timrå nu och käka eller nånting :) Skriver sen ikväll, kameran hängde med!

På skolan

Helluu

Kom till skolan elva och jag började kvart över tio, lyckat? Nej. Missade bussen som gick från lagga med två minuter typ, hittade ingen nyckel hemma att låsa med + att jag skulle visst ut med hundarna också. Så ja, jag fick gå till motorvägen. Man tror ju att bussarna går där hela tiden, men inte efter tio inte! När jag kommit upp för backen vid e4an så åker bussen haha.. tog halv elva bussen iallafall.

Men nu ska jag käka herrrååpppp

Karro & Bea hälsa hihi :)

Dead by April

 
Godmorgon på er!

Är helt slut idag, känner mej helt färdig. Orkar inte gå på skolan.. plus att det är en dag då vi bara har kärnämnerna, eller vi har säkert media också, det har vi varje dag (y), men att vi har dom tre på samma dag.

Efter skolan tänker jag iallafall åka hem och sova, sen ska jag nog träffa Ponthus om han hinner. Fast det trodde han att han skulle göra satt.

Men nu ska jag borsta tänderna, slocknar snart...

Godnatt dårå!

Håller på kissa ner mej nu men tänkte dra till med ett inlägg innan jag somnar!

Satt ja, ska ju sova nu då, har sovmorgon till kvart över tio imorn woho :D har det på torsdag också, älskar den här veckan. Fyller 16 år på fredag också, för er som inte visste det!

Men ja godnatt då prupplisor, nu ska jag sova så gott! Fast nu kommer jag inte kunna sova för jag tänkte på att min födelsedag är om tre dagar och då får jag världens adrenalinkick hahah asså jaaa.. iiiiih!

Godnatt!

Solning

Tjenixen!

Här var det inte bloggat på flera timmar! Kan ju säga att jag har varit med Janine idag, hon kom till mej runt fem nån gång. Vi satt och lyssnade igenom massa låtar, snackade och käkade kakor! Sen tvingade jag henne att sola med mej hehe :) så gick vi till solariumet men så var det stängt.. drygt! Men det var nån som låg och solade, för det ser man ju där man stoppar in pengar. Så vi väntade i typ tjugo minuter på att få komma in. Och det finns ju bara två solarium med nya rör, dom ville vi ju självklart ha, men så hade killen som låg och solade innan inte tvättat solariumet efter sej och det var så lökigt!! Stora svettpölar och det bara stank svett :o Så ingen av oss ville ju sola där..

Så vi trängde ihop oss i ett haha, låg där skavfötters och solade. Hahah bra fula syner vi fick därinne :D Kom ju på att det är skitsmart om man solar två och delar på priset, nu fick vi betala 30 kr var istället för 60 kr var. Fast nu ville ju inte Janine spräcka sin hundrig för att betala 30 kr, så hon får väl stå för solningen om det blir nån mer gång ;) Tog en tjugo minutare iallafall!

Sen stack vi till mariedal och träffade Corne, Cicci och hennes kille. När dom dragit kom nån Matte som Janine känner dit, snäll som han var så skjutsade han hem oss också! Bra det, gruvade mej lite för hästvägen.. aja här kommer bilder!


Fina gummistövlar va? :D dåligt muppig jag ser ut!!

& vems facebook är hon inne på då? ;);) Kan det vara min tro!

Jag vill gå på mariedal!

Jag och cicci drog till Timrå gymnasium förut, träffade folk och sådär. Gud vilken mysig skola! Verkligen urgullig, blev man sugen eller.. jo men det blir jag ju alltid. Var och besökte Västermalm dessutom, stack dit på lunchen och var med Ponthus. Käkade bigboy hehe.. gott var det! Den skolan var bara stor och utspridd haha. En massa folk överallt :o Men det är ju alltid kul!

Har fått värsta beslutsångesten, jag vet inte om media är rätt för mej. Jag gillar medialektionerna, jag gillar dom flesta i klassen och lärarna är väl helt okej. Så vad är problemet? Jag är duktig på det också. Jag fattar inte vad som är fel! Kanske för det inte är Mariedal.. åkte dit också idag, träffade Roger, Danne och Pernilla. Jag och Backlin höll på att börja grina :o Kära nån vad jag saknar Mariedal!


Det är dom här jag vill gå med! Allihopa, saknar till och med folk jag inte trodde att jag skulle sakna.. fast vissa saknar jag inte. Men jooo alla hade sin speciella lilla plats!

Lastbils Linda

TJA!

Nu har jag ljud, har klippt och klistrat med ett projekt som heter Lastbilen! Hehe trevlans. Ska gå till syon med Cicci snart, vill prova en dag på linjen enteprenör eller hur det stavas, så ska jag fråga om det finns nån linje där man kan bli regissör. Tror jag vill bli det ja!

Fast jag vet inte om jag vill byta, vill bara kolla lite olika alternativ innan jag bestämmer mej. Det här är ju en jättebra linje, har schyssta klasskompisar och allt men ändå känns det inte riktigt rätt. Eller så gör det det, jag är bara osäker. Så jag ska kika runt lite! Dum jag var som inte gjorde det innan jag valde gymnasium.. hade bestämt mej för media innan jag ens visste vad man gjorde här.

Satt ja. Men nu ska jag kolla vad det blir för lunch, hann ju typ inte äta imorse, fick springa till bussen dessutom.. bra hungrig är jag!

Hörs

Dom är inte som du



Godmorgon världen

Vaknade fem över sju idag, hääärligt (y) Var bara att slita på sej kläderna, kamma igenom håret och fika. Sen såg jag en dator som var igång så då passar jag väl på att dra ett inlägg!

Men nu måste jag snabba mej att fika klart så jag hinner borsta tänderna innan bussen kommer, vet inte vad jag ska göra idag. Vi får se vad jag känner för!

Puss

Every girl in the world


Young Money ft. Lil Wayne - Every girl
I don't think you're beautiful I think you're beyond it


och därmed säger jag godnatt! ♥

Att jag kan leva såhär äckligt

ÄCKLIGASTE RUM I HUSET TILLDELAS: Mej själv..

Fytusan vad äckligt rum jag har!! Det ligger snusar överallt, tvätt från juni typ, massa äcklig disk, gamla colaburkar, mitt skrivbord syns inte ens för jag har massa småkrafs över hela det och till råga på allt gick nån av hundarna in och sket på min morgonrock också.. Snacka om att det ska bli ändrig på det här. Jag ska ha en riktig städdag imorgon eller nån dag i veckan, har börjar redan nu.

JAG MÅSTE..

..bära ut all tvätt
..rensa garderoben
..vika in kläder i garderoben
..dammsuga
..torka golvet
..bära ut disken
..städa skrivbordet
..tvätta nattduksbordet

Och så himla mycket mer. Måste rensa varenda hylla i rummet också, och byta i sängen! Fast det gjorde jag ju i helgen så det behövs förresten inte.. det är den ända jag är duktig på. Undra hur min första lägenhet kommer att se ut? Ska bli rik så jag kan anställa en egen städerska, helt seriöst..

Usch!

Cool tjej!



Vad cool och rockig jag blev när jag drog ur hästsvansen då!!

Aa det blev ju ingen bio idag, gick runt i stan och roade mej själv i nästan en hel timme för att få åka till gården och när jag väl kommit dit så säger dom att det inte ska bli någon bio idag. Skulle vara på onsdag istället för någon ledare var sjuk, jobbigt för mej då. Tog mitt pick och pack, dvs Ponthus, och vandrade mot bussen. Blev upphämtade i Timrå och for mej till lilla mej!

Har dessutom bakat idag, skulle göra drömmar.. eller jag behövde ju inte göra ingredienserna, eller alltså göra själva bakningen utan bara rulla bollarna och typ trycka ihop dom. Det  vart jättefult.. till och med mamma skrattade åt dom, hon som ska stötta sitt lilla barn! Men hon bara stod och jämförde hennes perfekta runda och perfekt plattade dröm med min fula kantiga lilla hög haha.. inte min grej om man säger så! ;)

Nu väntar duschen iallafall. Har längtat efter den hela dan :o Har känt mej nådit ofräsh, speciellt efter att haft stadsorientering och sprungit runt i stan för att leta efter kontroller. Eller okej, så jobbigt var det ju inte ändå med tanke på att vi fick liiiite hjälp på traven ;) Mer säger jag inte!

Aja skriver kanske en rad innan jag går och lägger mej,
pussssss

Multimedia

Tjabbabababa

Har multimedia nu, har gjort segelbåten som vi gjort typ fem gånger nu haha.. lite smådrygt men man blir ju duktig på det! Fick sluta 20 minuter tidigare, tänkte vänta på Karro och Cicci men jag tror jag drar och äter nu istället är ashungrig. Tror det var köttbullar eller nått..

Men vi höressss

Måndagmorgon



Godmorgon alla fina & fula

Skulle ju få mej en skön sovmorgon idag, men självklart är det nånting som ska gå fel för lukas på morgonen så han får världens utbrott.. suck. Och det håller på i säkert tjugo minuter också, hur många gånger jag än skriker åt han att han ska vara tyst får jag inget resultat. Efter att ha blivit väckt på det där viset och lyssnat när han gormat i tjugo minuter var det inte så lätt att somna om.. och det här var väl runt sju, så där rök min sovmorgon!

Ja, vad ska man säga? Jag hatar att blogga på morgonen, man har inget att berätta för det enda man har gjort är ju sovit, oftast då. Kan ju berätta att jag har världens sämsta hårdag, hur jag ser ut..! Jag orkar inte dra fram plattången ens för på dom här dagarna så löser inte ens den problemet. Får väl köra på slöja idag då.

Men ja som sagt så är jag inte hemma nånting idag, men jag kan ju ta med mej kameran så kan jag bjuda på några bilder imorgon kanske? Om jag nu knäpper några, brukar vara dålig med det.

Hörs

Let's get i started

Har suttit och pluggat som en tok i över en timme, och jag har inte jobbat ikapp än :o Det är ju omänskligt hur mycket dom tror man ska plugga haha asså shit.. Orkar inte tänka mer på det. Massagegrejen var iallafall oskön, den är ju flera år gammal så det var inte som massage den bara vibrerade längs ryggen typ hah.

Morgondagens planer är..

1. Gå på skolan
2. Gå på stan
3. Åka till gården
4. Bio!

Satt ja, kommer inte kunna blogga så mycket. Kanske hinner slänga in nått inlägg på skolan, annars får ni hålla ut tills jag kommit till gården! Vi ska iallafall se I rymden finns inga känslor, den verkar hur bra som helst! Ska med gården dit så man måste bara betala en tjuga hehe ;) Fast jag måste köpa gårdskort för att få följa med och det kostar 80kr så det blir som en vanlig biljett ändå hah.. Men det blir nog bra ändå :D

Men nu blir det sängen för min del,
godnatt skitungar!

nu ska här pluggas

tja bloggäään

ikväll kom ponthus hit, vi skulle kolla på ensam mamma söker för någon han kände skulle visst vara med men han kom ju aldrig så då stängde vi av.. började kolla på en film, case 39, en skräckis men än så länge var den inte särskilt läskig. lite otäck kanske, men inte läskig. hann inte se hela, knappt halva ens tror jag? för ponthus stack hem hah.

karro ringde förut och sa att vi har sovmorgon till tio imorn, asnice! en mindre bra sak är att nu måste jag plugga matte.. ligger ju efter, som säkert alla andra i klassen också gör. måste ju göra 30 tal på en 45 minuters lektion, skadad eller..

fast a, pappa hittade en massagegrej som man sätter fast på stolen så det kanske inte blir så illa att plugga ändå hehe :D


visste du..??




jag älskar att åka bil långt, sitta med hörlurarna i och sjunga


• jag är en mjukis!


• jag vill
nästan alltid ha folk omkring mej, hatar att vara
ensam. det gör mej galen :o

• jag är rädd för många olika saker; mörkret, skogar,
hajar, fiskar & vuxna som jag inte känner


• när jag sminkar mej använder jag bara mascara, klarar
 inte av foundation, när jag väl använder det vid speciella
tillfällen vill jag bara tvätta bort det. så kletigt!

• det är väldigt få personer som jag kan slappna av och
vara med mej själv med


hua, igen

idag vaknade jag halv fyra.. härligt! har suttit och ätit chips till frukost, asså jag kommer fan bli fet snart. så imorn då sätter jag stopp :o det blir slut med att springa och köpa glassar på donken som om dom förlängde livet. vilket dom inte gör.. 

känner mej så himla äcklig idag, fytusan. tror jag ska dra på mej joggingskorna och ta en långpromenad, men det är ju knappast roligt själv..

aja nu ska jag läsa lite blöggss
hej 

nja

oj jag hade visst inte bloggat på hela dan, utan att ens tänka på det :o det var ovanligt!

tänkte försöka dra mej ut nuuråååå! vet inte alls vad jag ska göra men vad som helst tack.
hejsss

med ponthus

godmorgon

ligger i min säng, ganska nyvaken, med ponthus. igår kväll gjorde vi väl inget särskilt, kollade på en film som hette Pojken i randig pyjamas, den handlade om Hitler tiden. det var en familj som flyttade från storstan till landet för att pappan hade blivit befordrad till en "viktigare soldat", så bodde dom as nära ett koncentrationsläger. lillkillen deras som var åtta år var värsta nyfiken av sej, fast han trodde att det var en bondgård typ, men så blir han kompis med en kille som är jude och grejer, det visste inte föräldrarna om då. så när mamman bestämmer att lillkillen ska få flytta ut till sin moster för hon inte tycker att det är lämpligt för honom att bo så nära sånt där så gräver han ett hål in till koncentrationslägret och kommer precis i lagom tid för att bli ihjälgasad. tro om pappan fattade vad han höll på med sen!

aja sen runt nio stack vi hit, kollade på tv och sådär sen somnade vi! vet inte vad som händer idag...........
hejdå!

byee

drar till ponthus, herråå


oj vad jag såg ledsen ut.. :o är jag ju inte

lilla söta nina!

nu hade jag tänkt att berätta lite om min dag, så här har ni den!

började halv nio som dom flesta dagarna, har rörlig bild, där man får redigera filmer och lägga till effekter och sådär. just på den lektionen använder vi inte våra egna inloggningar, utan vi har en varsin dator som vi måste ha varje lektion, jag hade dator nummer 6 och mitt arbete som jag precis blivit klart med låg där.

ja, vad är det med det då?

- jo, den datorn har krashat så mitt arbete finns inte längre.

fick göra om ALLT från början.. blev ganska less, men det gick snabbt ändå. det är en rolig lektion! är det något inom media jag vill jobba med så är det nog film, tycker det verkar roligt. än så länge iallafall.

jaja, efter skolan mötte jag upp ninisen :) vi gick runt på stan och sådär! sen kom linnéa och joinade oss :) gick runt lite till, satt och snackade och sådär. tog tjugo i fyra bussen hem, började vandra hemåt men så ringer patrik och sa att jag skulle få skjuts hem av robin, snällt! slapp jag gå.

nu väntar jag på mat, ikväll ska förmodligen vara med min älskling ♥ men han är lite småsjuk så det blir nog en lugn kväll.


charmig kille!!


liar liar

ja nu är det verkligen natten för min del. måste sova! skulle ju bättra mina sovtider, har inte lyckats med det än så länge ja :o nya tag nästa vecka då, för imorn är det fredag och då blir det inge av att sova före elva! eller jo känner jag för det så gör jag väl det. men det är liksom inget måste!

filmen vi såg var väl helt okej, asså han är ju störtskön rakt igenom! så himla rolig. men jo nog har han gjort bättre filmer!



och med det säger jag godnatt :)

hua

såg en jättehemsk video som handlar om en liten flicka som förlorade sin pappa när world trade center blev krashat.. gud vad jag grät :(

nu ska jag se på en film med jim carry för att muntras upp och äta massa popcorn

asså åh :( lyssna på rösten och allt hon säger..

SNYGGA BRUDAR





fläskig tunga

hallå pojkar & flickorrr


vad gör jag då?

jo, jag sitter och väntar på..

1. att karro ska skicka bilder på mej som vi knäppte imorse, så ni får veta hur jag såg ut på skolfotot!
2. att ponthus ska komma tillbaks från etic.

annars gör jag ingenting. ska plugga matte men körde fast, och det är ju så sjuuukt tråkigt så jag orkar verkligen inte! hur mycket jag än pluggar så kommer jag aldrig ikapp. det bara går inte. plus att dagens mattelektion gick åt till att ha skolfoto och göra mattetest, så jag kunde ju inte jobba då heller.

matteboken har iallafall fått följa med mej hem idag och stannar över helgen, nog för den inte kommer att öppnas många gånger, det vet jag redan nu. men jag får tvinga mej lite! det står ju faktiskt på min att göra lista denna vecka, att jag ska jobba ikapp med matten. punkt!

har för övrigt köpt en ny piercing, eller bara en kula för att vara exakt. ångrar det grymt, jag vill inte ha svart + att den där lilla puttesaken kostade mej 50 kronor :o tänk vad mycket roligt jag kunde göra för det! jag hade kunnat gått på en halv biofilm.

men istället fick jag en svart klump på tungan. härligt.




på skulän

god dagens

sitter och är bra less och orkar inte ha nån mer lektion men jag måste ha den här bilden.. vi ska bara ha det en termin, och det betyget ska hänga med i tre år så det är bara att köra på!

men nu kom läraren,oooupsi
puss!

yeahhhh im the bezt / kw i love me

TJA

sitter hemma hos karrokorven nu, ska sova här för vi ska fixa oss till skolfotot som är imorn tillsammans hehe :) har typ haft världens beslutsångest om vad jag ska ha på mej :o blir väl antingen dom gröna eller svarta legginsen till en grå kofta eller den gråa kavajen. tror det blir kavajen men det är bara för att alla säger det så jag kommer ta den.. vill bara ha koftan nu för jag tycker den är mysig! får se vad jag känner för imorn :)

aja nu gör vi inget särskilt, jag sitter och bloggar ju och karro äter chips. avstår från chipsen idag ja..! men vet ni vad, jag skriver imorn istället!

pussen


öh

hejdääär

har mediaämne nu, foto. har varit ute och fotat lite olika uppgifter och nu har jag laddat in dom och skickat till min lärare. bilderna blev väl.. sådär. foto är inte min starka sida, verkligen inte. fattar ingenting när han står och snackar om bländning och objekt och sånt.

idag ska jag iallafall vara med linnéa :) eller jag ska hem först men vi ska ses ikväll! läju ska bli gården för sebbe fyller år idag så hon måste ju vara med födelsedagsbarnet också!

skrev ett inlägg imorse också och la upp bild och skit men så slutade mammas trådlösa internet att funka.. suck, men vi hörs hey!

woho

TJA!

nu ska jag ut med hundarna, tvätta bort sminket, pissa, borsta tänderna & gå och lägga mej. skööönt!! skönare med sovmorgonen imorn, så härligt.. fast asså nu vet jag inte hur jag tar mej till skogsvägen. karro mumlade nånting om att jag skulle åka bil med henne men jag minns inte om jag svarade ja eller nej till det? hoppas på ja..

vore ju skönt!
natti

come on girl


taio cruz ft luciana - come on girl

naloks

kom till skolan halv nio och hade hål till ett.
hur lång sovmorgon kunde inte jag ha fått då? tack för infon!

annars gick det väl bra, hela gruppen satt vid datorn dom två första timmarna sen stack jag ner till stan med elin och julia och gick runt och kikade. sen träffade jag ponthus som hade långhål han också, bjöd han på donken och gick runt och sådär. hade matte & svenska, sen var det slut för dan!

är ganska nu..
usch, hejs


hoho



hejjj

skulle tydligen äta nu så ja skriver sen!


på skolan..

kul att vi har hål första timmen, eller a nu skulle visst läraren skicka arbetsuppgifter. hade liksom fått sovmorgon till kvart i elva om man hade fått den här informationen men nejnej.. ganska drygt!

plus att facebook är spärrat och stan är stängd, va fan ska jag göra i 2 timmar?

dagens



godmorgon!

första dan på länge som jag faktiskt klev upp när väckarn ringde, halv sju alltså. brukar alltid snooza till tio och stressa och verkligen inte hinna sätta mej här..! egentligen hinner jag inte det heller, måste gå och borsta tänderna nu :)

en annan sak jag måste är att gå och lägga mej tidigare. verkligen. kommer inte palla att gå i skolan om det fortsätter såhär jag sitter ju och håller på att somna på lektionerna!

aja idag ska jag nog vara med ponthus iallafall, hoppas det! :)
men vi hörs

blä


3OH!3 - we are young

nu ska jag gå och lägga mej, eller jag ska ut med hundarna först.. hade borstat tänderna, klätt av mej och lagt mej och somnat framför datorn så kommer pappa och väcker mej och skickar ut mej. sjyyyyyssst.

natti

mina fina fynd

gud vad jag har ont i mina fötter!!

först gympa, sen springa runt på birsta i flera timmar. och jag tror aldrig jag provat så mycket olika kläder på en och samma dag! därför känns det som att jag köpt hur mycket som helst, fast det vara bara fyra små plagg som fick följa med hem.


vero moda/only 160 kr

h&m 299 kr

h&m 149 kr
+ en bh på 99 kr, från h&m den med!

efter jag och karro traskat runt där till ungefär halv åtta så skiljdes vi åt, hon åkte hem och jag drog till gården för att prata ut med linnéa. så fort jag såg henne sprang jag fram och kramade henne och tårarna bara sprutade.. gud vad jag har saknat henne! det är löst nu, och det känns så himla bra! ♥ som att en stor sten lättats från hjärtat.

på gården

oj hej

nu kommer mamma om två minuter så nu hinner jag inte skriva men jag är på gården iallafall och jag skriver mer sen hihihih hejdå!

på skolan

hello

sitter och har multimedia nu, vi kör bara repetion från förra lektionen så det är lite segt! hungrar ihjäl gör jag snart också, inte mat förns om en timme. sen har vi matte och idrott, sen ska jag äntligen på birsta! måste köpa lite nyt till garderoben, men läju inte hitta nånting för det gör jag ju aldrig när jag har pengar.. kommer bara köpa nånting jag inte ens vill ha bara för att köpa haha. nej men karro kommer nog hindra mej från det ;)

tänker äta något riktigt gott på dom där resturangerna bredvid donken, det riktigt vattnas i munnen på mej! längtarrrr. jag längtar mest till maten om jag ska vara ärlig HEHE..

men nu ska jag väl sluta upp med det hära,
hejs!

söndag

oj, här hade jag inte skrivit på hela dan!

har haft en as slapp och skön dag med ponthus, fast han drog för en halvtimme sen. skulle göra matte men så hade jag inte med mej mattehäftet, synd derå! kom just på att jag ska kunna vart alla europas länder är tills imorn så jag ska leta reda på nån sida där man kan träna på sånt.

imorn blir det birsta med karro ♥

nattblogg

tjabba

nu sitter jag inne i linus rum, har suttit och spelat the sims höhö.. ponthus sover här i natt igen men han gick och la sej för kanske en och en halv timme sen, haha ska gå och lägga mej med han jag också.

jag och ponthus drog ju och åt taccos förut, gott! kollade på toy story med hans pappa och lena hehe. imorn måste jag skriva historia inlämningen och göra klart matten, ska göra det imorn om jag vaknar före ponthus vilket jag lär göra även om han somnar tidigare.. det bara är så!

men godnatt nu allesammans :))

hoho

vad segt dagen går när man vaknar runt åtta och inte har nånting planerat :o stack iallafall ner till timrå förut och åt på sibylla, micca och johanna var också där så stannade i timrå ett tag och var med dom :) men dom ska göra friterad banan här hemma så jag gick hem ja hehe.. fast nu vet jag inte om jag hinner det, vart bjuden på taccokväll av ponthus pappa haha :) så vi ska dit också!

kvällen är oklar än så länge, tror det blir lugnt. men man vet ju aldrig!
men vi hörs puss


kihlk

hejhejjj

är fortfarande med ponthus, fast han är nere i mitt hemmagym och tränar. borde göra det jag också men han sa åt mej att ladda ner en film så jag gjorde det men nu har jag fastnat här.. känner mej lite små irriterad idag, vet inte varför men det är väl för att jag vill göra något.

måste verklingen städa mitt rum också så kan väl lika gärna gö de nu

oj, godmorgon



fattar inte vad jag gör vaken nu :o jag bara vaknade för typ en halvtimme sen! och inte kunde jag somna om heller. sitter och äter frukost som ni kanske ser på bilden? haha nej men det är faktiskt lördag så det är okej.. sitter dessutom inte ens inne i mitt rum utan jag sitter utanför för ponthus skickade ut mej hahah, han ville sova men jag låg ju bara och prasslade med min godispåse ja.

sitter och tänker på vad jag kan hitta på för kul idag då? ville ju på birsta i helgen men jag och karro ska ta det på måndag istället! men jag vill ut och göra nånting idag. bara jag inte sitter inomhus hos nån hela kvällen, måste få lite luft känner ja!

kan inte ponthus sova klart snart..

no ones gonna love u when u're old

hallojj

hittills har jag inte gjort nånting, men tiden har gått värsta snabbt ändå, skönt! ponthus skulle vila innan han var med mej men nu har det gått lite mer än tre timmar så nu ringde jag och väckte han. tror han ska komma hit, han brukar alltid vilja det hah ;> vet inte vad vi ska hitta på, skulle ju vara kul att göra nånting fast ah. får helt enkelt se vad som händer!

jag vill gå och se i rymden finns inga känslor, den verkar hur kul som helst! vet en del som ska på den ikväll men jag tror jag tar den en annan kväll ja. nu ska jag sova lite innan han kommer hihi,

pussss

music







kevin rudolf feat birdman, jay sean & lil wayne - i made it

hemma

fastnar inte på bild idag så ni får ingen just nu..

har precis kommit hem iallafall, har varit och tagit ut lönen min :D plus att jag har varit och köpt en massa godis hehe.. nu kommer jag klara mej heeela helgen. fast nu vill jag ha chips istället :o förstår inte varför jag inte tog det också! okej för att det var pinsamt att gå runt och bära på så mycket godis, tog en liten läsk istället för en stor bara därför också. ska köpa senare kanske hehe..

ska ju vara med ponthus idag, han har ju slutat till och med! haha och han kan inte höra av sej, kanske bör ringa han :o jo så gör, ska ringa och kolla läget.

också ska jag avinstallera spotify och ladda ner det på nytt som chrissi sa, tack för tipset!


min LÖN

imorn är det fredag och FY VAD HÄRLIGT :D då är det helg minsann! längtat ända sen måndags, hoho! ska ju dessutom hämta ut min lön imorn, dom skulle dra skatt på min lilla lön på 3000 för jag skickade in skattebrevet lite för sent men idag blir jag brev om att jag inte ska skatta ändå, KÖNG! får bara 3100 nånting hehe men ändå.. det är mycket för mej!



nu ska jag sova och ladda inför världens birsta dag som jag ska ha, inom en vecka iallfall! kanske i helgen? :D ingen som är lite shoppingsugen? tihi!

godnatt!

rip min spotify



hehe nu sitter jag här och äter igen..!

och surar för det har blivit nå fel med min spotify, det står att jag har på offline läget eller nånting men det har jag inte :o och jag har ju internet! har provat att logga ut och in, starta om datorn. jag har provat allt! det börjar bli liiiite väl tyst här, eller okej här i huset är det väl aldrig tyst hah, men jag vill lyssna på musik.. och jag har inte samma låtar på mobilen som spotify, och dra inte ens upp youtube.

måste försöka fixa det här nu :o

med ponthus <3

hejhallåå

sitter här med ponthus fast han pratar i telefon nu han, idag har vi kollat på kvarteret skatan, han har försökt träna mina armar men vi kom fram till att jag är riktigt skämmigt klen. överdrivet, ska börja köra armar och inte bara springa. ska ju börja slåss så måste ju kunna spöa ner folk, hallååå? höhö.

aa men nu tror jag att ponthus ska dra sej hemåt så jag ska väl ta och följa honom ja!
puss

fruktstund!!




TJA!

sitter här och har fruktstund hihi, kom hem för inte så länge sen. slutade halv fyra och missade tjugo i bussen.. fick ta nån som gick fyra typ, sen GÅ hem från skogsvägen. uscha! pallade inte sitta i en halvtimme och vänta på hembussen.

ska iallafall vara med pornthus idag, det är han jag sitter och väntar in. han slutade för en halvtimme sen så jag kan väl räkna med att det tar en halvtimme till att få hit han, minst. gick ju bra på skolan iallafall, fast på historian fick vi sitta ute i hamnen och frysa arslet av oss medans våran lärare pratade om sundsvalls historia. kan ju säga att när det brann här i sundsvall fick folket här i sundsvall bodde i små tält dom fått av kungen! fast det var ju ett antal år sen.

nej men nu ska jag facebooka,
vi hörs!

läxa, läxa, läxa..

ja nu har jag ju inte gjort läxan, orkar inte nu heller måste sova. låtsas att jag trodde den var tills nästa torsdag.. det var i so vi hade förresten, typ "vad är historia & varför studerar vi historia?" jag har typ svar på det för jag har frågat varenda so lärare jag haft vafan vi har historia för höhö.. hellre har jag geografi, verkligen, och kristendom. men inte historia!

plus att vi måste göra 30 tal varje mattelektion. förra matte lektionen var i 45 minuter, hur hade dom tänkt att man skulle hinna det? det är typ ett tal i minuten! så ska vi kunna matteorden eller vad man ska säga tills på måndag, men det är ju inte så svårt. men så har vi en helt omöjlig läxa i so (japp, ännu en i so!) och det är att vi ska kunna vart ALLA länder i europa ligger och det är typ 40 länder :s jag vet inte ens vart norge och finland ligger!! tar alltid fel på dom.



jo tjena det här kommer ju gå asbra..
varför kan vi inte bara ha media ämnerna?

men nu ska jag sova, godnatt

claaudia!

hej allihopa!

jag drog till claudia efter skolan, det är därför jag inte har skrivit något. eller ja, först satt jag på skogsvägen i 45 minuter och väntade på henne haha bra drygt.. så hoppade jag på hennes buss och for till sörberge :) gick och åt på sibylla så nu är jag skyldig henne en fun box! men det bjuder jag så gärna tillbaka på :) efter det gick vi hem till henne och var där ett tag innan vi fick skjuts till timrå och var med janine. issa var med ett tag också men hon stack hem hon! så kom några som hette nicklas och matte och var med oss, drog till plan och spelade basket höhö.

fick skjuts hem av mamma för en halvtimme sen, ska göra en läxa sen ska jag sova! om jag nu orkar göra den där läxan.. borde ju hålla inlämningarna inom tiden men jag orkar inte egentligen.




på skolan

helluu

sitter på skolan nu och har rast, passade på att sätta mej vid deras datorer då. tråkigt bara att dom har sperrat facebook :o bra onödigt!

har iallafall foto, har nyss varit ute och fotat lite. skulle knäppa kort på när personen på bilden var suddig och bilden skarp, sen tvärtom och till sist när någon hoppade. fast jag bytte ut personerna mot bilar! fast vi fick ingen bil att hoppa hahah så det fick vi sköta själva.

vet inte alls vad som händer idag, skulle ju badat men det blev inge av! jag får se helt enkelt. kanske tar det imorn istället!

kan bjuda på en cool bild på mej och karro vi tog här när vi upptäckte att dom hade webbcamera..

vackert!