i stockholm



I STOCKHOLM!

9.40 går tåget till stockholm imorn, 23.50 går det hem på torsdag
hörs om nå dar!

med ponthus!

sällan jag inte hittar nå skor då, antingen var dom för stora eller för små! kan ju dessutom typ bara handla på barnavdelningen och jag vill inte precis ha nå glittriga skor med fjärilar på och sånt.. ska kolla om dom ha nå ballerina i stockholm istället :) nog för att det var tills dess jag ville ha skorna men men!

for hem och åt efteråt iallafall, håller på att ladda ner secret window med johnny depp. den är typ läskig! inte sett hela men ska väl göra det ikväll :)

nu ska jag kila hejsssss

beslutsångest

åh, nu fick jag beslutsångest.. ska jag ha shorts eller leggins? nu har jag shorts men jag ska ju åka moppe, men det är ändå så varmt ute och jag vill inte gå runt och löka. vad ska jag göra :o

ska åka om nån minut så det är dags att bestämma sej haha, äh då får bli leggins.. måste gå och borsta tänderna också ju, så nu ska jag lägga på ett kol.

adjö!

mornmorn :D


kolla vad jag snyggade till korven på månadsdan igår! :D

men godmorgon iallafall

ställde klockan på elva igår, fast jag klev inte upp förens halv tolv. tog en dusch, sen har jag packat ihop lite till stockholm imorgon :) jag hade skrivit en packlista för nån vecka sen men självklart har jag tappat bort den! så när jag kommer till stockholm imorn lär jag ju komma på en massa saker jag skulle haft med.. to bad.

aja men nu har jag ätit mat, mormor är här och kockar som vanligt ;)(y) ja nu kom jag på en till sak jag behöver ha med som jag säkert kommer glömma, headset! det måste jag ha. så ska jag köpa en påse djungelvrål och en cola, det är ju semester jag åker på typ så då måste jag ju få äta lite gotta! ska på birsta snart med ponthus också, vi båda måste köpa skor! ska hitta mej några ballerina skor för hundarna har bitit sönder mina.

men nu ska jag gå och prata med mormor,
vi hörs väl! :)

här vart det snett..

nu ska jag gå och lägga mej, har varit ute hela dagen idag! solat har jag verkligen gjort, rätt så röd i ansiktet är jag. mamma tycker att det ser ut som att jag rodnar hela tiden, haha! jag och ponthus for till ottsjön och tog ett dopp :) det ligger bortanför laggarberg, i gudmunsbyn nånstans. typ uppe i skogen! rätt så mysigt ställe men alltför stenig botten, och jättemånga verkligen oskydda små fiskar som är alldeles upp i en! :o hualigen.

men ska upp tidigt imorn för jag ska kunna somna på kvällen, blir ju stockholm på onsdag satt ;) vill ju vara pigg! läju inte somna på tåget. ja men vi hörs väl imorn, då ska jag på birsta och köpa skor!

vattnet


jag & karro

karro & janine

madde

claudia

karro & janine

våran nio månaders dag :)

nu ligger jag på studsmattan och solar, riktigt skönt är det! känner att jag är vaken för tidigt, var ju tvungen att kliva upp halv tio för jag skulle vara i skönsberg klockan elva på stockholm möte. nu har jag iallafall fått all information :) tror att det blir kul! speciellt grönan!

ponthus är också här men han ska dra och fixa dricka, lukas bjuder ;) det gillar vi! haha och det är inte jag som har tagit med datorn hit ut det är ponthus som blev så uttråkad av att bara ligga så han behövde underhållas lite.

men nu ska jag fortsätta jobba på brännan,
hörs!

skb

hejhejjj

kom nyss hem från skönsberg, innan det var jag vid vattnet med lite folk :) blev inga många bilder men några tror jag att jag knäppte! kan bjuda på dom imorgon för nu är ponthus här så ska inte syssla med det nu. ska ta en alvedon och nått att äta sen drar vi väl på en rulle eller nått!

heh busig jag är!

hejsann ,
efter vi varit i spåret åkte vi till några som min familj var på middag hos, dom har en stor pool så vi tog oss ett dopp jag och janine :) nu är jag hos janine för hon ska byta om och jag ska hämta en hjälm här. har fortfarande inte kommit på nått att göra ikväll, vill inte sitta inne ikväll iallafall! hehe ser ut som nått får nu när jag har haft knut som blivit fuktig och nu släppte jag ut den så det är ju något krulligt :D as snyggt!
hehe men nu börjar janine  bli klart så tjing :D:D

NU: spåret



väntar på att janine ska komma förbi så drar vi oss mot spåret,
kör på kortkort idag för att jobba på brännan ;)

ska försöka få med janine till några vi är bjudna på middag hos,
fetpoolen dom har där :D

ska ringa och kolla om hon kommer snart,
hörs!

oh

hej,

kunde inte blogga nått igår för jag kom inte in på internet. vet inte varför men så var det iallafall,  var ju med ponthus. vi åkte till spåret och tog ett varv, så har jag klippt han så nu är han korthårig! jättefint :) så skulle jag försöka få han att sjung singstar med mej men han ville inte det....... efter en låt gav han upp :( då kollade vi på film istället! the hills have eyes 2, fortsättningen på den vi såg häromdan. sluten är så dåliga så man måste bara se mer för att få veta vad som händer hah. hoppas det finns en trea då!

vet inte vad som händer förens ikväll då ponthus ska komma hit och sova för vi ska ju vara på gården typ astidigt imorn, klockan elva :o hur tidigt måste man inte upp dårå! dessutom har vi månadsdag imorn, nio månader :) lika länge som en bebis är magen som karro sa :D

nu väntar jag bara på svar från janine, frågade om hon ville med till spåret men hon verkar sova hon! nejmen nu svarade hon! verkar bli spåret :) skönt det!

nu ska jag läsa lite bloggar tjingg


iytfklughö

godmorgon

nu sitter jag på nån gammal bärbar dator jag hittade här i huset, är med ponthus också :) vi åkte hem från robin typ så vi var hemma tolv. kollade på en äcklig film med missbildade folk som bodde i öknen, så hade en gubbe lurat en familj att åka genom öknen ut genom ett stängsel där det hade blivit attackerat av kärnvapen eller vad man säger. men vi slutade se när när en av dom missbildade, läskiga och äckliga kille tog sej in i husvagnen där en tjej en tonåren låg också skulle han typ våldta henne!!! då skrek jag så mycket så ponthus stängde av, tack och lov. fast nu vill jag se den för jag vill veta vad som hände.

men nu ska jag göra fika åt oss, vet inte vad som händer idag men det märker ja!
hejdå

öoihökjö.

hejhopp!

nu sitter jag hos robin med ponthus, karro och ante. fast robin är inte här, känns lite fel men han läju komma när som helst! dom här ska grilla, förutom jag och karro som är proppmätta vi. fast chokladsugen är jag! som tusan :o börjar ju gå mot den veckan. sen har jag hört rykten om att vi ska bada ikväll, gilla :D:D

äh men vi hörsssssss

från norra till mormor

nu har jag kommit hem från norra berget, var väl helt okej därborta. gick runt med karro och mathilda! men inte var det några man kände där inte :o trodde iallafall man skulle träffa några, träffade claudia och richie eller hur han stavas och sen sa det stopp! det var iallafall hur många som helst där. dansade runt stången gjorde jag å :D fick man saft och kaka för!

nu är jag bara hemma och klär på mej lite mer för jag ska ta moppen till mormor, lukas har ju alltid velat testa åka med mej så idag ska han få göra det.. snäll jag är! fast inte hem, för jag tar den ju dit för att jag ska kunna åka ifrån när jag känner för det.

vad som händer ikväll det vet jag inte än, har väl några alternativ men känner mej inte sugen på nån av dom egentligen! men sitta hemma stryker jag iallafall. lätt.



förresten är det ju fredag så jag får äta godis, som jag gör på bilden hah :D fast den fastnade i tänderna.. det är haken med smågodis, ska ju vara choklad!

men nu ska jag väl fara då. skulle egentligen velat duscha men det hinns inte säger mamma..

puss

monopol

godmorgon

här hemma gör dom sej fina för midsommar firandet, själv fattar jag inte ens vad det innebär. man ska väl fira att sommarn har kommit men än är det inte riktigt här tycker jag, mer stekiga dagar innan jag kallar det för sommar! det var till och med mer stekigt i våras än nu i juni :o

igår kom karro och andreas hit och var med mej och ponthus ju, spelade monopol i nästan 2 timmar så det vart långtråkigt så alla la sej utom ponthus så han vann väl då, nöjd kille! sen kollade vi på film, polisskolan. när den va slut satt vi och snacka lite innan vi åkte ner till basketplan och spelade basket :) for hem typ ett, ponthus följde med men han skjutsade jag hem klockan tre för han ville nog inte kliva upp runt tio med mej.. jag som klivit upp sju för hans skull! haha fast det göööör inget :)

är typ astrött eftersom jag somnade runt fyra och blev väckt tio, fick inte många timmars sömn natten som var heller. varför ska alla väcka mej? :o imorn är det helg vilket betyder att jag kommer bli väckt lördag och söndag, sen på måndag då ska jag vara i skb 11 så då blir det ingen sömn. enda dagen jag får sova ut blir på tisdag för på onsdag far ju jag till stockholm!

men nu ska jag sova lite..
godnatt

stekarn



hejdär

låg på en altan en sväng förut ju, men typ bara en halvtimme för jag blev helt svettig och behövde duscha av kroppen haha. sen blev det inte så att jag gick och la mej där nå mer, gick ner och spela sims (a) gick askalas, nu har jag en sims som snart är journalist! (y) är ju stencoolt det.

ska åka iväg och hämta ponthus snart, för jag måste ändå köpa dricka så då ta jag det i samma veva! ska väl byta om från bikinin först bara. ikväll ska karro och ante hit och vara med mej och ponthus också haha, får väl se vad vi hittar på! karro håller för monopol hon iallafall, få väl börja göra mej redo för att vinna ja :)

vi hörs när vi hörs!


huuuuurtiiiiiggg

jag har hunnit med att gå på långpromenad med hundarna typ en timme, sladda golven och städa ihop lite men egentligen ska jag inte ens vara vaken nu! hoppsan. man hinner ju med en del, nu tycker man väl att jag borde gå och sätta mej i solen men det är så tråkigt att ligga där alldeles ensam utan sällskap :( vill ju inte prata med mej själv precis!

men nu kom mamma hem iallafall, hon läju ska sätta sej i solen! ska ta solstolen innan henne nu hehe :D

die bitch

klockan är elva och jag är vaken.

kan ju bero på att det står nån och bankar på dörren som en jävla åhhhhhhhhh! jag tänkte "shit, har jag sovit till fyra?" för då ska ponthus komma, men NÄ DÅ ÄR KLOCKAN ELVA! och det är lukas och gradi som står där, ska IN och sen ut inom en kvart om ens det. och när dom är här ska lukas smälla i ALLT. och jag kan inte somna om och jag är så jääääääävla arg!!!!!!!! vafan ska jag göra hela dan nu då?

godnatt

nej nu ska jag ta mej en macka och SOVA!
godnatt då :)


2 videosar från igår


haha jag åker linbana :D


claduttan åker i norra berget :D

ooj

tjenixen!

idag har jag haft för mej det här!

varit i spåret med claudia och janine

och

..
....

SPELAT HEROES :D:D

det var skitkul tills jag förlorade och inte var med i spelet längre, spelade ju med ponthus så har blivit retad för det ett bra tag efteråt! men har kommit över det nu och vill spela mer, hehe :) kanske man ska kila ner och ta en runda! trooooor det ja! fast det är nog inte lika kul att spela själv, ska säga åt ponthus att vi ska spela lite imorgon.

äh nu ska jag kika runt lite, inte läst bloggar på nå dar :o har en hel del att komma ikapp nu,
hörs!


hos claudiaaa!!!!!

hoho hallå!

sitter på claudias balle nu ja, vi tar det bara lugnt och sitter och snackar :) har suttit här sen innan ett tror jag? hehe hoppsan, innan det satt vi vid vattnet och pratade på också! förresten så skrev jag ju inte vad jag hade gjort ikväll, har iallafall varit med claudia, janine, issa, amanda, jessica och corne nere vid vattnet :) sen åkte vi runt lite med mopparna men sen försvann alla och jag och claudia satt kvar där ensamma vi! hoppsan. då hämtade vi ju sovkläder och skit hos mej, har jag ju sagt kom jag påååå.

har nyss skrivit på claudias blogg också hihi, kuligt dedär. själv är jag jättesugen på chips :( men jag står emot, dessutom så finns det inga så det finns inget att göra åt! lika bra det egentligen haha. skulle ju vara nyttig ja! men jag, janine och claudia ska börja med det imorn :) så vi ska ju ut och springa och grejer, hurtiga tjejer! men nu ska jag sluta skriva så ni inte blir pipögda för ni får läsa för mycket. vore ju tragiskt.

så hejdårårårår :D

a nu försökte jag hitta hur man slog igång claudias cam men det sket ju sej :o inte så teknisk som jag trodde!

norra berget bilder !

tjena mittbena!

nu är jag hemma hos mej med claudia, ska hämta övernattningskläder för jag ska sova där :) sen klockan två ska vi vara i spåret med janine och springa! sen efter det ska jag vara med ponthus, så nu vet ni det!

det var kul på norra berget idag, vi lekte på som nå sjuåringar vi! haha nä men vi hade roligt :D blev ju ett antal kort, här kommer (nästan) allihopa!


claudia & min nyttiga picknick, hehe

jag & claudia

jag åker med en liten pojke hihi :D & sen har vi ju snyggingarna själva :o

vi och grisen :D

HAHA snyggclaudia med ett par brills hon hitta :D och kolla mej då, ser helt kär ut

SÖTKANIN!! har jag sagt att det är det första jag ska köpa när jag flyttar hemifrån elle????

färdig!



kom ju på att det är ju picknick vi ska på, så jag måste ju fylla korgen med nått! ska gå och knåpa ihop det nu, vi hörs väl ikväll eller nått? drar till norra nu ja!

hejs :)

stressad :o

godmorgon på er!

vaknade för nästan en timme sen, har nyss ätit en sallad ;);) måste ju säga att jag börjar bra! gilla. ska börja göra mej iordning nu, väntar på att claudia ska höra av sej och det gjorde hon nyss och hon är snart klar, oops :o är ju inte jag! få man en känsla av att man ska avsluta det här inlägget.. jo!

måste sminka mej och byta om, fan vad jag hatar kläder!! byter om typ 5 gånger varje dag.
puss.

nu är det natten säger far

nu har pappa tjatat i över en halvtimme på att jag ska gå och lägga mej så jag ska väl göra han nöjd då.. men jag är inte trött! läju ska bli det när jag stänger av och lägger mej på kudden men a, det drar man ju alltid ut på hur mycket som helst ;)

så ska väl sova nu, imorn ska jag börja vara nyttig!! från och med imorn. då menar jag inte att jag inte ska äta godsaker, klart som fan att jag kommer göra det! men inte lika mycket :)

men ja, godnatt!


hissar & dissar



Myskvällar - spelar ingen roll om dom är inne eller ute, så skönt att bara ta det lugnt med
 personer man gillar. kolla på film eller sitta och snacka, skitsamma det är nice!

Byxdress - sååå snyggt! synd för mej bara att jag inte har nån, men ska lugnt köpa en
om jag hittar en snygg! typ den här..



The oc - är inte lite insatt i det jag! det är värsta beroendeframkallande ju :o får
världens sug mitt upp i ingenting ibland och måste kolla haha.



"Sommaren" - ja, alltså det som det egentligen ska vara nu. jag vill ha stekigt väder,
springa runt i shorts, bli asbrun och bada hela dagarna! när kommer det?

Reklam! - när man liksom sitter och kollar på värsta spännande filmen på teven, är helt
insatt och värsta spänd och så mitt upp i allt ba.. reklam! OGILLA! ta det efter filmen
eller före, men inte mitt i :o fast det är ju bra att man får toapauser hehe.

Bilddagboken - haha var ju bara tvungen att få det ur mej, mest för jag inte kom på nå
mer att skriva här så då tog jag nått jag va less på eller vad man ska säga! så drygt när
men loggade in, massa jävlar att kolla på men nää.. orkar ikke. tog bort den ja!


go och gla kexchokla!


<3<3<3

där har vi gofikat!
ska på picknick imorn med dessutom, men då hade jag tänkt lägga kakorna på hyllan. kanske knåpar ihop en sallad eller nått! måste ju faktiskt tänka på figuren. det är iallafall jag och claudia som ska åka till norra berget :) om det blir bra väder förstås, annars vill vi ju helst inte dit!

ikväll har jag ju varit med ponthus och slagits med lukas haha, alltså han är skitjobbig och ska gå på mej hela tiden men sen blir han asarg på mej för han får stryk av mej och är värsta kaxig och skit. lillbebin, ska inte va så stor i käften han! ♥

ska kolla lite här på datorn nurå, i natt ska jag sova ut ordentligt hade jag tänkt. kvart i tolv är inte normal tid för mej att kliva upp inte! så imorn tar jag mej en sovmorgon, härligt säger jag ba. eller tills jag vaknar då, kanske blir väckt till och med, inte helt omöjligt i det här huset..

men jag skriver väl nått inlägg senare om inte annat!

hej.

tjaaaaaaaaaa!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

kan ju iallafall säga att jag och karro vi har käkat kladdkaka vi, gick på en liten picknick ner till nån stuga där det förhoppningsvis inte bodde nån. fast jo det satt en katt och iaktog oss ett tag, kanske hans stuga! låg där på en fält ett bra tag och gjorde smajlisar på mobilen HEHE, skitfina :D sen kom issa också, fast då var vi tvungen att gå in för jag höll på skita på mej. kan ju säga att vi hann! vi satt väl mest och pratade och sådääär :) drog mej därifrån typ sex nån gång och hämtade pornthus :) nu ligger vi här i min säng och håller på att ladda ner ett oc! känner att det kurrar lite i magen också så jag ska kolla om det finns nått gott hemma.

tror att jag tog några bilder jag kan bjuda på nån dag, men inte nu för det tar sån tid och jag vill inte tråka ut ponthus. a men det var det de!

hejs

lite seeeg

haha asså ni ska se runt min mun, jag har en skitstor finne precis ovanför läppen, sitter till och med ihop med läppen. och på högra sidan av munnen är jag torrare än en fralle och på vänstra sidan tror jag att jag håller på att få munsår. och tänk att ponthus pussas med mej ändå! kan jag ju tacka gud för.

ja helt enligt tidsplanen har det ju inte gått, klockan är kvart i ett och jag ska vara hos karro om en kvart. det går ju inte! fast jag ska bara borsta tänderna, kolla om vi har nån tank här hemma sen drar jag. har vi ingen tank så kan ju inte jag ta mej nånstans :o hoppas vi har det då!

shit nu måste jag springa ut och kolla det,
hörs!

dagens


svårt val

hallihallåå!

nu roar jag mej med att prata med claudia på msn och karro på sms! blir lite krångligt för vi pratar liksom om heeelt olika saker. så har jag ett väldigt svårt val framför mej.. ska jag öppna fönstret eller inte? det är svinvarmt och instängt härinne, men öppnar jag så kommer det in mygg och jag är helt uppäten imornbitti! och det vill jag ju inte heller. måste fundera på det här!

imorn har jag iallafall vad jag gör, ska vara med ponthus efter han varit på jobbet (stor han låter!!) och innan det har jag klämt in att vara med karro, och jag har lovat att jag ska vara hos henne klockan ett :o då är ju jag inte ens vaken! men jo nu ska jag det, har jag bestämt. gjorde inte ens nått motstånd när hon sa klockan ett! ojoj.

äh nu får det duga med update idag, ska gå och lägga mej så jag kommer i tid till na.
godnatt!

bilder sen fredag

inte allihopa får ni, dom finns på facebook! tar sån tid att ladda upp här :o


karro & moa

ponthus, arvid, jessica, amanda & corne

claudia & jag :)

myshelg = ingen bloggning

hej allihopa,

anledning till att det inte blivit nån blogging är ju såhär att igår bestämde jag mej för att jag bara skulle ta det lugnt,  och inte tänka på nånting alls! så jag tog mej en mysdag med ponthus. vi kollade på film, badade badkar, spelade spel, myste och bara var allmänt lata. riktigt skönt kan jag lova! sen verkar det som att det blev en sån dag idag också hehe, men det gör ingenting. har nyss varit ute på promenad, och nu har vi laddat ner en film vi ska se. the messenger, jag som bestämde mej för att aldrig mer se läskiga filmer! synd bara att jag gör det varje gång efter jag sett en sån film, men det blir ju aldrig av! är ju skitsamma det.

i fredags åkte jag med issa hem till madde där det var lite folk, var där i nån timme sen åkte alla vi till simon där det var massa folk! var där ett tag men så mådde inte ponthus så bra så vi åkte hem till mej runt elva kanske, sov han hos mej och det gjorde han igår också. har haft en ponthus helg! oväntat va ;) höhö.

så nu ska jag läsa lite bloggar och se vad jag missat! och nu blir det ordning på uppdateringen igen så ni vet det :) lovar!

puss

pyss

heeeeyyyyyyyyyy

nu håller jag på sminka mej lite snabbt, ska åka med issa på sibylla hehe :) fast jag ska inte äta nått! sen ska vi fixa en grej sen bär det av till madde och sen vet man aldrig hur kvällen slutar :D läju ska ta nå bilder iallafall, vi hörs senare annars blir det imorn,

pusss!


godmorgon

TJA!

ligger och väntar på att ronja ska komma, hon skulle komma ett men det var ju tur att hon inte gjorde det eftersom det var inte många minuter sen jag vaknade. hon hade försovit sej hon med! vad vi ska göra idag det vet jag inte, jag ville ta moppen upp till bandsjön och fika och känna på vattnet men nu behöver man ju bara gå ett steg utanför dörren så får man känna på vattnet, fast uppifrån då..

såg att jag inte skrev nå mer igår! men dagen blev iallafall såhär, vi åkte på sibylla ju, sen när jag kom hem väntade jag ett tag och så for jag och hämtade ponthus. åkte hit och fikade och sådär, sen åkte vi till linnéa typ på en gång där hon, nijat, johanna och vergin var, dom satt och kollade på våran vårshow dom! hehe. vi gjorde väl inget särskilt där, kollade på skräckis. dom pratade kinesiska eller japanska eller nått, och det drar ju ner kvaliten en aning! det var bara jag och linnéa som blev rädda hehe. for iallafall hem runt tolv, då kom ponthus på att han inte hade nån hemnyckel så han fick hänka hit han och sova här. klev upp sju imorse och skjutade han till jobbet, tur att jag somnade om när jag kom hem..

men nu ska jag ta mej nått att fika.
hörsssss

facebook grupp (h)

WOW!

jag har gjort en helt egen facebook grupp, cool jag är! höhö visste inte ens hur man gjorde en, "vi som älskar att vara ofixade" heter den och jag tycker att ni allihopa kan gå med :d

har iallafall varit på sibylla i sörberge typ för ett tag sen, med familjen alltså. nu har det kommit lite gäster, blir inga många ikväll, men nu ska jag fara och hämta älskling, gud vad jag ska pussa på honom! känns som att jag inte träffat honom på flera veckor, fastän att det var i förrgår jag såg han sist.

men vi hörs då,
hejdå!


jag, janine och issa super skallen av oss



höhöhö

även att ljudet kommer heeelt efter :o massa mer saker vi sa kom inte ens med!

hoho makaroner <3<3

godmorgon

nu ligger jag i sängen och väntar på att mormor ska göra stuvade makaroner åt mej :) var nyss och grattade lukas, 4 olika energidrycker fick han av mej. blev väldigt mycket gosaker för han, haha han kommer åka på magkatarr igen.. han fick det för att han åt och drack för mycket socker så det läju ska komma tillbaka, stackarn dååå!

idag måste jag städa ihop för vi ska ju få gäster ikväll, så ska jag duscha och sova lite mer hehe. det är det som står först på tur! så nu sitter jag och lyssnar på travie mccoys album, han som gjorde Billionaire, kan ju säga att det låter som att det var just den han lyckades med. fast när jag sitter vid datorn blir jag så inne i det jag gör för jag läser ju bara, ja och skriver nu då, och jag kan ju inte läsa och lyssna samtidigt! faktiskt inte.

men nu är mackisarna klara :D
göttigt!

hua nu somnar jag!

godkväll folket

stannade inte nå länge därnere vid vattnet med flickorna, for till linnéa istället. var väl där runt tio och åkte hem tolv, satt och kollade när linnéa kollade igenom hela jävla datorn haha :) nu är jag typ astrött och ska sova, lukas hade egentligen bestämt att vi skulle kliva upp när mamma och pappa for på jobbet, dvs runt sju, och gratta han! hah, kunde ju han fetglömma att jag hade tänkt.. grattar han senare.

kan bjuda på lite bilder innan jag somnar:

ronja & issa

janine, jessica & corne

amanda, halva corne & jessica

det var allt från mej,
godnatt! :)

ute hoho

tjenixen!
nu sitter jag ute i finvädret med jessica, corne, issa, amanda och janine :) vi sitter nere vid nå vatten i sörberge. här äts det massa gotta! köpte iallafall ingenting på birsta för mitt plånbok sa ju ifrån när jag hade köpt present till lukas, synd för mej då. men ronja bjöd mej på donken snäll som hon är! :) då blev jag glad. var iallafall skitnyttig och åt en sallad ;)
aja men det var allt för mej, nu ska amanda få igen sin dator
adjöken!

:((((


fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tjei

nu väntar jag på ronjaaaa, ska väl dra till birsta dårå. och jag hade ju tänkt såhär att jag ska sluta äta godsaker men det är ingen idé för det blir aldrig nånting av för jag har ett sånt jävelst socker- och fettbehov :( och ännu mindre blir det av för jag fick karros chipspåse, och den lämnade hon här! blir svårt det här......... jobbigt! äh skiter i det nu så käkar jag väl hur mycket jag känner för då!

äh men måste slå in lukas paket nu, pojken fyller ju år imorn, & jag saknar ponthus!!

godmörn

hej

hah, kan ju säga att det blev ingen tältning igår inte! fy vad kallt det var :o men vi slog upp tältet och gjorde allt klart i bandsjön, sen kom det mer folk och sådär. då blev det bestämt att vi skulle åka till donken och käka! så då hjälptes vi åt att plocka ihop tältet och åkte iväg. fast det blev max för min del och nej jag satt inte där ensam men orkar inte rabbla upp vilka som var där (a)

sen åkte vi iallafall till simon höglund för han var ensam hemma, där var det jag, karro, madde, janine, ponthus, ante, robin, simon och sen kom det 2 till pojkarrr. nu kom karro in i rummet och hon ser inte alltför kry ut :( jag ska ner på ica nu och köpa lite grejer!

sen blir det birsta med ronja så det är många timmar tills jag skriver här igen,
hejs

tältning woho!

nu har vi bestämt vad vi ska göra ikväll, vi ska tälta :D haha! i bandsjön, kuligt!

men nu säger karro åt mej att stänga av datorn så jag får väl gö det då,
hesjsssss"!


afsdg

hehehej!

nu är jag hos karro fast nu ska vi äta jag skriver snart höhö, eller nä förresten. kan ju säga att va varit på birsta och jag köpte trosor och ett linne!
hej :D

tisdag

det är som att min hjärna är en egen liten väckarklocka :o jag ställde inget alarm igår, men ändå så vaknar jag först sju för att jag är pissnödig. går och pissar och somnar om. sen vaknar jag kvart över elva igen, typ perfekt timing för att jag skulle hinna göra allt jag behövde hinna. värsta bra ändå!

så om en halvtimme är karro här och då ska vi åka och köpa jordgubbar och vitchoklad :D kanske ska dra på mej nå byxor för det har jag inte gjort än höhö, måste tanka moppen också och det gör jag här hemma ju så kan ju lika gärna få det överstökat.

ska sätta kameran på laddning nu så får vi se när vi hörs nästa gång,
pussen!

p.å

jag måste bara få säga att jag har världens bästa pojkvän <3
och därmed säger jag godnatt :)

imma be

höhö nu sitter jag och lyssnar på sean banans "skaka rumpa" som jag sagt är så dålig, får ändra åsikt! skön ju :D hehe. ikväll blev det inget ut iallafall, har myst med ponthus framför en film och ätit gotta. och det är mycket bättre! älskar myskvällar :)

nu försöker jag bli trött för karro kommer stå i mitt rum klockan ett imorn, och innan det ska jag ha hunnit duscha dessutom! hade ju tänkt att sova tills efter ett, blev inget av med det inte. fast somnar jag tidigt så vaknar jag väl tidigt, hatar att ställa väckare dom förstöd min dag ;o

ajja nu ska jag skriva en packlista till stockholm, även om jag redan gjort det men jag vill göra det igen :D ska ju åka därifrån en dag tidigare än tänkt, direkt efter grönan sitter jag på tåget hem. äh men nu ska jag gå och ta mej en mäckää

bakning på g!

härligt väder vi har det under sommarlovet! (y) skitkuuul. fick sms förut att det var grillning på kajen ikväll, fortsätter det regna vill jag inte ta ett steg utanför dörren. tror jag bakar mej en sockerkaka och käkar smeten tillsammans med ponthus! var ute och körde moppe nyss och det känns ju som tusen nålar när regndropparna träffar en, ajaj :(

äh men ska man ta och baka då :D
hehe, hörs!

jag orkar intääääää

någon hade hunnit äta upp kycklingen innan mej, synd för mej då!
KAN NÅN KOMMA OCH GÖRA MAT ÅT MEJ? :o

nu blir det sallad!

det känns inte städat, men det får väl duga. bäddar jag sängen ser det nog städat ut! men det orkar jag inte hehe.. och som ni säkert vet så håller jag på att få ihop lite extra pengar till stockholm (tex klipper gräsmattan för 50 kr varje gång), och tvättar jag bilen invändigt nån dag så får jag en extra slant också! så det ska jag göra. sen är det nått som heter typ överskottsbolaget, eller nä jag vet inte vad det heter. inte ö&b iallafall! men man kan lämna in sina gamla saker där och få pengar, typ aslite men ändå. så jag håller på att leta fram saker jag inte har nån användning för längre, det är mest böcker och tidningar haha..

hade tänkt att sno ihop en kycklingsallad nu, såg att vi hade både kyckling, sallad och ost hemma! vi brukar aldrig ha sallad :o tur vi hade det då, kan ju jag känna mej lite nyttig!

så vi hörs väl,
puss


måndag mooooorgon

godmorgon

eller nja, vaknade ett så jag har ju varit vaken ett tag. idag måste jag verkligen städa, men inte ser jag framemot det.. ligger här och gruvar mej och drar ut på det, men det måste göras! mamma har tjatat på mej hela förra veckan så äh, bäst att få det överstökat.

när ponthus har jobbat klart kommer han hit, kanske ska vänta med att städa så jag får hjälp hehe.. närå, det ska han inte behöva hjälpa mej med! åh, och imorn så har jag och karro vår årliga sommardag! det betyder egentligen bara att vi är med varandra och hittar nått annorlunda ställe att sova på haha, men nu går det segt med vart vi ska sova. jag röstar på att sova ovanför hennes carport men det blir inget av säger hon, då ville jag sova på min vind men njaa.. tveksamt. kanske blir att tälta om vi orkar slå upp ett tält haha, annars sover vi väl härinne. på onsdag kommer min finne hit och hälsar på! ronja.

sen resten av veckan vet jag inte, förutom att lukas fyller år på torsdag. ska väl åka och fixa nån present! måste dessutom lämna igen boken på bibblan för jag har fått en tia på böter där haha, kan ju lika gärna göra det idag. om jag orkar. men nu ska jag klä på mej och käka frukost sen blir det stääääääääääääda


ny design!

nu har jag suttit ihop all design.. vad tycks? själv är jag inte riktigt nöjd, men det är man väl aldrig! men det får duga så länge :) försökte skaffa photoshop förut, men det sket ju sej. blev picnik av det dära.

for ner till timrå förut ju, träffade corne, cicci och mica :) sen for vi till majbrasan i skönsberg, men där var vi inte så värst länge för alla drog så vi åkte hit och åt toast vi. men nu är han hemma hos sej för han måste sova, ska upp och jobba imorgon han! men jag ska väl ta och sova jag också, snart.

säger väl godnatt iallafall :)

du är så yeahyeah, wow wow

hohoh hallåååå!

nu sitter jag härinne på mitt rum och väntar på ponthus, han har skjutsat ner josef till timrå och snart hämtar han mej också. vet inte vad vi ska göra där men pallar då inte sitta härinne nå mer! får väl se om det är nå folk ute, kan ju hoppas på det iallafall :) själv ville jag träffa janine men hon var visst ute i tynderö i antons stuga!

oj nu knäppte jag en bild där jag såg brunögd ut! :o jag som har gröna ögon, cooligt!



heheh cool jag är. imorn börjar massa sommarjobba, vore ju inget fel med att ha det överstökat så fort som möjligt och ha pengar till själva sommarn. själv kommer jag göra det sista månaden på sommarlovet då allt händer.. hm. men men, får ju pengar iallafall så ska inte klaga :D hellre det där jobbet än inget alls! även fast det är på hagalid.

men nu ska jag spana och se om han kommer snart :o
hörs hej!

hemma

är hemma nu, eller kom väl hem för en timme sen typ. jag och linnéa gick runt här i edsgården :) så när jag kommer hem så har ponthus suttit och väntat på mej i 40 minuter stackarn! hua. han är iallafall och köper dricka nu, han fick ta min moppe för själv behövde jag skita. han är väl tillbaka snart skulle jag tro!

verkar ju inte vara nånting på gång ikväll heller.. men nu ska jag ringa karro, har btw knåpat ihop en design som kommer upp vilken dag som helst - gilla!


whoho

nu går jag ut och är med linnéa som är i timrå för en gångs skull ;) sen ikväll ska jag vara med älskling ♥
hörs!

<3<3

DIN BÄSTAVÄN, SVARA OM DU ÄLSKAR HENNE!

vad har hon för hårfärg just nu? blondii :D
brukar hon färga håret? utväxten :)
vilka färger har hon haft? sin naturliga, blond, ljus & mörkbrunt
vad har hon för parfym? hehe vet inte, hon bruka lukta cocos :)
vad brukar hon använda för smink? foundation, puder och mascara så vitt jag vet!
vad är erat första minne? linnéas familj kom och kolla på vårt hus i lagga men det minns inte jag så jag kör på janines kalas ja :)
vart bor hon? granloholm, och hennes pappa bor i timrå fast här är hon sällan!
är du avundsjuk på hon? jaa
vad heter hennes syskon? elin & vidar
när träffades ni senast? Skolavslutningen
hur träffades ni? ja de var väl när dom kolla på huset då ;> annars hos janine!
vad går hon i för sporter? dans och hon är så jävla duktig!!!
vad brukar hon göra på helgerna? är ute och ränner runt den lilla busen :)
vad brukar hon göra efter skolan? dansa, vara med kompisar
har ni kramats? jaa
har ni pussats? ne
brukar ni säga att ni älskar varandra? arå
har hon fräknar? näe
har ni kollat på film någon gång? japps
har ni bråkat någon gång? nepp :):) fast en dag pratade vi inte med varandra för jag trodde hon var sur på mej, och hon trodde jag var sur på henne men så var det inte ju haha
har ni sovit i samma säng? klart de!
har ni skrattat tills ni gråtit? haha skulle gissa på det ja :)
har du sett hon gråta? ja
vad gjorde du då? tröstade henne
har hon sett dig gråta? japp
vad ska ni göra i sommar? nja jag vet inte, stockholm om nån vecka iaf :)
hur länge har ni varit kompisar? oj jag vet inte, 4-5 år? fast vi blev inte så här tajta förens i åttan
har hon svikit dig någon gång? hon är ingen svikare,tack och lov för de
har ni pratat i telefon någon gång? haha ja
kommer ni vara kompisar om 10 år? JA!
älskar du henne? ohja :D
och sist, vad heter din bästa vän? fröken linnéa kempe!


sommarlöften!



mina sommarlöften:
ístället för nyårslöften, hihi

- köra moped mycket försiktigare och säkrare!
- bli jättebrun och sola jätte mycket
- bada en massa!
- ha superkul!
- göra bloggen bättre
- vara ekonomisk!!
- inte slita på håret så det blir långt
- inte tjocka så mycket :o

som ett pappersflygpan


i think about you all the time

godmorgon godmorgon!

vaknade för en timme sen men har inte pallat mej upp än, ville sola idag eftersom jag har bestämt mej för att bli riktigt brun den här sommarn men nä, då var det ingen sol heller! har kollat på väder rapporten och det blir inte så soligt nånting den här veckan. lite, men inte mycket.

så hörde jag att himlabadet tydligen öppnat, skojigt! fast det kostar över 100 kr att ta sej in där, lite väl dyrt tycker jag. vad kostar det på paradisbadet, är det 70 typ? räcker bra tycker jag!

ääh nu ska jag hoppa in i duschen och vakna ..

hejs

bilder från janine






kolla tells söta tröja!

hejhej

kan ju bara säga att terror på elm street var hemsk! usch vad läskig :( läju inte vilja somna och drömma i natt inte. tur jag är pigg då så jag kan vara uppe ett tag till! mamma hämtade oss halv elva så for vi hit och gick ut på långprommis, och nu är vi hemma igen! ponthus sitter och dricker oboy och vi ska kolla på happy three friends, haha.

hoppas på sol imorn ja men det ser inte så lovande ut .. hm

ikväll blir det bio!

hallådär allihopa

idag har jag och ponthus legat i sängen hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen.. från att vi kom hem igår tills nu! har bara tagit pisspauser, ätit lite, sprungit till köket och sådär. jo så var jag ut med hundarna också! men det finns väl inte så mycket annat att göra när det regnar och är fult väder.. eller jo, det är klart det finns nått att göra men det tar liksom suget ur en. så därför har vi stannat här!

ikväll ska vi iallafall på bio, ska se terror on elm street :) den börjar kvart i nio så drar väl dit till åtta för vi har bokat biljetter. så vill jag hämta min kamera hos janine också, glömde den där igår tror jag, annars har jag tappat den i bandsjön.. och det hoppas jag verkligen inte på! :o

kan ju lägga ut en sötisbild på oss sen balen!


med ponthus <3

godkväll :)

nu är jag med världens finaste ponthusss, ikväll har vi varit hos janine med folk :) det var kul! sen for vi till bandsjön en sväng, benny tog sej ett kvällsdopp han. smart kille! mja och nu ska vi kolla på family guy och mysa :))

adjöken!

SOMMARLOV YEAHHHH / KW YOU KNOW WHAT IM SAYING??? AHAHAA

gud vad jag knäpper kort! här är några från dom senaste dagarna :)









nu orkar jag inte lägga ut mer nu hörs hej

BALFOTORNA!!!!!!!


älskart


redrama - vad jag vill

sötfisar vi är!


söt jessica & jag på pizzerian idag :)

åt nästan en halv pizza idag, jag som brukar äta max 3 bitar annars :o hoho! kan ju vara för att det enda jag ätit sen frukosten var knappt en halv kycklingklubba, var inte särskilt god. jag gillar inte kyckling nå värst längre, speciellt inte skolans! men chicken nuggets och kycklingen i donken salladen, det älskar jag! yummi.

ja annars har jag varit med ponthus idag :) och nu ligger jag och funderar på när jag ska ta mitt första dopp :o gjorde det i början av maj förra året, svinkallt! men bra nöjd var jag. när det väl blir sol igen då ska jag ta mej ett dopp. bara jag hittar min bikini :o trodde jag hade glömt den på badhuset men det gjorde jag inte, så långt minns jag. plus att jag sitter och hoppas på att linnéa ska komma till skolan imorn för jag saknar min lilla blondin! kommer inte klara av att gå på en annan skola än henne :(

shnfk.öasjfn


issa, jag och janine på avslutningsmiddagen!

hejhallååååå

 

här sitter jag i ett klassrum med claudia, issa och janine. vi har hittat oss en varsin dator hehehe :) eller claudias funkade inte och issa kollar på, men jag och janine iallafall! kollar på allas bilder från balen på facebook. facebook is the shit! höhö. idag ska jag käka pizza med dom som var med i vårshowen, blir gött det. jag som skulle börja äta nyttigt idag men det är väl skitsamma, pizza är ju ganska nyttigt iallafall. tomatsås ju! lite vitaminer måste det ju finnas i.

 

sen så ska jag vara med ponthus, om han kommer ihåg det då. jag frågade iallafall igår om han ville vara med mej. men nu är jag pissnödig och måste kila iväg på toan..

hejs


bal'n

hejhopppp

nu är jag hemma från balen, eller ja, avslutningsmiddagen. var väl så kul som man gjorde det! kul att dansa loss haha det var bra länge sen det :o polar sist, höhö.. a men sen vart det dryyyyyygt.

kommer med bilder imorn eller nått,
hej


hos kaarrrroo :)



klart!

dfghjklö

hhohohho

imorse sov jag i lugnan ro till klockan nio då alex ringde och sa att jag faktiskt skulle befinna mej på vivstavarv! hoppade in i duschen, tog det allmänt seg och var där strax efter tio. där var det tråkigt, man bara satt av tiden. så där stannade jag inte länge! jag och issa for till birsta :) köpte en liten sak som en viss person ska få ikväll, haha! nu väntar jag på att issa ska bli klar så vi kan åka till karro och fixa inför balen :):) eller ja, avslutningsmiddagen då.

vihörs!

vivstavarv


issa :)

pojkar hähä

mathilda och belle!

persson och bulläään


people

alex visar stolt upp sitt glasspaket med kakor i

moa och karro :)

issa, annica, moa och karro

kry tjej

såpbubblor på lagerhous!

bilder från mariedalstiden :((:(:(:(




















your love is my drug

hejhej

nu håller jag på att ladda ner massa låtar med ke$ha, men det går skitsegt.. äckeldator! nej dum jag är, den är så söt så! men dålig. har kommit på att jag gillar hennes musik ja! a idag var jag ju med linnéa iallafall, hon jag och elin for ner till stan för vi skulle fixa tandsmycken och lim men det kostade typ 100 kr sammanlagt och nej jag ville inte kasta ut det på ett litet smycket som kommer sitta i typ tre veckor.. inte nu iallafall, kanske när jag fått sommarjobbs pengarna :) vilket är i september typ, höhö.

iallafall köpte jag shorts på stan, kan ju slänga upp en bild på dom!



99 spänn på h&m, gillart. fast det var mer en impulsgrej, letade efter jeansfärgade men dom satt så fult dom jag hittade så dom här är typ tillfälliga tills jag hittar nå andra.

aja sen for jag och linnéa hem och kollade på skön musik från vittola eller hur det stavas, haha jag tyckte den va kul :D han flådde ju en älg med locket på sin snusdosa! höhööh.

haha och nu märkte jag att jag hade inte ens börjat nedladdning, undra varför det gick segt.. hööööööööhööööööööööö

aja vi höres,
imorn äre bal!


hos linnéa!

tjohoooo!!

nu sitter jag hemma hos linnéa, kom hem hit före henne jag hehehe :) hade nyckel och allt dessutom! men självklart skulle jag äventyra lite på moppen påväg hit och testa andra vägar, gick ju skitbra. lite vilse men annars så! jaaa jag har käkat tre mackor dessutom, satt fint i kistan det.

vi ska ner till stan och köpa saker så vi kan fixa tandsmycke, blir tjusigt det! fast egentligen så gör det bara så man kollar mer noga på mina tänder och det är ju inte så kul eftersom dom är lite snea och lite gula.. hmmmm.

jaa så är det!
heh

herrå

schema

här ska ni få se något

..

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!!!!
och det är nämligen min skolvecka denna vecka, ihihi :D

MÅNDAG: 9.00-13.30 nått antidrog tema
TISDAG: 9.00-13.00 på vivstavarv
ONSDAG: 9.00-?? i bandsjön
TORSDAG: 9.00-?? städa skåp
FREDAG: skolavslutning :D


hjerta


IDOMIN FOR LIFE <3333333333333


goddag goddag! eller godkväll kanske, eller snarare godnatt?
mja, godnatt då.

sååå.. vad har jag gjort idag då? det är väl det jag hade tänkt att berätta för er! jo minsann, tog mej en moppetur i brist på nått att göra runt tre-fyra snåret sen när jag kom hem så väntade grillad kyckling och det var såååå gott, men eftersom allt ont har nått gott med sej så är det väl ändå så att allt gott har nått ont med sej, eller? så var det iallafall i det här fallet! jädrans vilken magont jag fick, men det får jag räkna med om jag äter kyckling.

sen for jag och hämta ponthööösss, for hit och gosa lite vi! glutta på ett oc avsnitt också. men runt åtta for han hem för då skulle jag till karro, vi satt i hennes lekstuga och åt glass :) eller hehe, jag åt glass. karro kollade på! satt och snicksnackade lite innan vi rörde oss inåt mot datorn <3<3<3 haha där var vi bra dryga kan jag lova :D lika bra det!

heheheheheeh

¨åh

sitter och funderar på om jag ska ha kvar bloggen eller inte. visst självklart lär jag ju ha det men ändå. jag vet inte, jag får se. kommer ändå inte ha tid att skrivas eller läsas i sommar så det blir så tråkigt så nja vet inte ja!

blev väckt tolv idag iallafall, klev väl upp och fikade.

äh ja orkar inte,
hejdå

snöggggggg

blev ju cruising ikväll som sagt! var helt tagen i början, älskar gamm bilar. så snygga! men sen vart det lite tråkigt, åkte dit med ponthus och johan iallafall, senare så kom linnéa, nijat och elin och joinade oss. drog hem typ elva. nu ligger jag i sängen och ska sova, så godnatt!


igår


arvid

ellen

folk

mer folkkk

pallade inte ha kameran framme, kom dit runt åtta iallafall och vet inte när jag for. kanske elva halv tolv? ingen aning. åkte till ponthus och slaggade där, sen efter ett tag när vi vaknat drog vi till donken för frukost hehe. men nu är jag hemma utan ponthus, ska käka grillat snart. eller snart vet jag inte, men ska iallafall göra det. ikväll blir det cruising!

-

idag är det en sorglig dag, men jag försöker ha så mycket för mej som möjligt för att inte tänka på det.. så därför valde jag att gå på skolan imorse istället för att stanna hemma, har varit tungt men här får jag annat att tänka på också. efter skolan ska jag och ponthus åka in mot stan och fixa en grej, sen får vi väl se vad som händer. ikväll ska jag till bandsjön, hade inte tänkt att tälta men nu tror jag ändå att jag ska göra det.. jag får se. sitter på engelskan just nu, kollar på ocean eleven. men nu ska jag avsluta för jag har inget mer att säga..

vila i frid, farmor ♥

måste ringa carina!

hohohoohohoh hejsan!

haha a idag när vi skulle köra vårshowen så var det två filurer som saknades så vi fick stå och sjunga grattis låt till hanna ett tag innan dom kom.. eller ja, benny kom iallafall. men det gick väl sådär, första gången gick bäst men nu andra var det lite tveksamt! fast det gick för sej. tidningen var där :o hualigen! a sen for jag och ponthus till hagalid och käkade, sen for vi tillbaks och hade en till show.

halv tre skulle jag vara på frissan så åkte dit, klippte av typ 2 cm, behövdes så det är lugnt! så nu känns håret lite fräshare. mjaa sen drog jag med mej pojken min till solariumet och tog en 20 minutare! skönt, har fått färg :D:D gilla! sen drog vi hiiiiiit, typ åt, kollade på tv och sen var vi så trött efter den här dan så vi gick och sov i två timmar haha :o men det var riktigt skönt! sen ville jag plötsligt åka till birre och köpa shorts så vi gjorde det, men hittade inge shorts.. men fick med mej annat smått och gott hem! bland annat en hårinpackning så håret klarar sommarn :)

åkte hit igen, ponthus stack till josef en stund, sen när han kom tillbaka så bastade vi. det var också skönt! men nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag sovaaaaaaaa, puss!

vårshowen





vårshow 2010!
lånade zharas bilder!

jöhoi

internet har krånglat hela kvällen, det går liksom att logga in på msn men spotiry och själva internet funkade inte, var ju inte så kul för pappa som satt på banken och höll på och helt plötsligt funkade inget längre haha.. hoppsan! gick ju lite bättre för mej.

vårshowen gick iallafall skitbra, verkligen toppen! den verkade rolig, trodde inte jag att publiken skulle tycka haha :) fast ridån eller vad det heter pajjade hahah :D

men fyfan vad ont det gör i min stackars handled att skriva....
hejs

godnatttr

öh

halli hallå!

nu ligger jag hemma i min säng och är med ponthus som inte gör så trevliga saker mot mej för tillfället.................. har haft ännu en heldag borta på vivan idag, körde genrep för sexorna haha som det såg ut så var inte vår show en hit haha.. men aja. ikväll har vi för föräldrarna och allt det där, hoppas det går bättre dårå! jag var iallafall skitfin som mamma, ska börja ha såna kläder hade jag tänkt.

äh men hejdå

you never took the time to know me


linnéa


lars kristers!!!!!

god dag, god dag

kan inte ens säga dåligt bloggande när det inte varit nå bloggande alls. varit på vivans borg mellan nio och tre för att träna på vårshowen, gick fint. sen åkte jag hit med ponthus och hjälpte han med sin läxa, så låg vi i solen, kollade på oc och lite sådär. ska snart ut och springa med janine!

hejs

pink



god kväll!

jag har bestämt mej för att det inte blir nån frisör för mej, eller jo men jag ska bara klippa mej. jag ville inte ens färga håret från första början egentligen, bara lite! för jag ville vara lite annorlunda till sommarn sådär. men nu är det skitsamma tycker jag, kan ändå inte bestämma mej för vilken färg. ena dan vill jag ha mörkare, andra ljusare och tredje som jag har. idag är det en dag då jag inte ens bryr mej!

så imorn ringer jag och avbokar färgningen. och det känns bra :) det kommer ändå blekas i sommar och min naturliga hårfärg kommer växa ut, och det är ju den jag vill ha. sen kommer jag nog slinga lite i det bara för att utväxten inte ska synas lika mycket! det blir bra det, då sliter jag inte så mycket på håret heller.

jag for förresten ner på pizzerian med ponthus efter birsta, sen for vi upp till mej. skjutsade hem han för lite mindre än en timme sen, ska väl sova nu! så jag kommer upp imorn :) har en känsla av att jag ska ställa fram klockan plus snooza hela morgonen.. hehe, nice det!

men godnatt då! =)