boy vs girl ?:O

åååååååååååååååååååååååååååååååh nej!!!! JAG RÅKADE TRYCKA PÅ KRYSS :| jag som hade skrivit sååååå mkt! men aja, jag skriver väl nåt ändå.

image20

såhär ser jag ut nu iallafall, mycket finare än förut tycker jag :)


och en sak som jag skrev om innan jag råkade trycka ner (snyyyyyyft) , var att det går inte att blogga på "min" dator nere i källarn. jag vet inte varför, men så äre. så nu kan jag bara blogga när mina brorsor inte är hemma, på deras datorer... det här är en sån dag, lukas är ute och spelar bandy med kompisarna sina.. :)

aja, och vet ni vad jag har kommit på? Att typ alla uppfinningar är gjorda av killar! men ändå ska tjejer vara smartare än dom? t.o.m människan är gjord av en kille :O buhu, glödlampan, telefonen, flygplanet, mobilen, huset, datorn... jag slår vad om att allt det är gjorda av killar. teven också säkert! åååh, om bara jag hade uppfunnit nåt av dom... vet ni vad jag ska göra nu? jag ska googla och se om det är nån uppfinning över huvudtaget..

"I utställningen visas till exempel en gummihästsko som minskar skador på hästen, en narkosmask med inbyggd napp för sövning av spädbarn och en cykelsadel anpassad till den kvinnliga kroppen och snäva kjolar eller klänningar".

åh. wow. vi tjejer är ju verkligen genin. inte. kan inte vi hitta på nåt helt häpnandsväckande nån gång? :'( jorå, jag ska nog göra det. nån annan gång. haha, måste bara komma på nåt smart! kanske...? äh, jag får klura på det. iallafall, så är det här mitt schema för resten av lovet:

FREDAG: (idag)
16.00: Kina restaraung med familjen
19.00: OC-kväll med Issa och Totta, sover över hos mej.

LÖRDAG:
17.00
: Karro och Issa fixar med mej till polar!
19.00: Polar börjar
19.30: På polar
00.00: Hem från polar
00.25: Hemma, Karro sova över här

SÖNDAG:
10.00
: Tetater
15.00: Hämtad från teatern
15.45: Dans
17.00: HEMMA! :)

och sen vet jag inte mer. haha, ska vi se om det blir som jag förutspått då. haha:P men nu måste jag dra, längtar iaf jättemkt tills issa och totta kommer:D


adjö

blondis

hejhej, nu har jag färgat håret klart och nu är jag blond! nu slipper jag min fula hårfärg, nu har jag en ny! :) jag är iallafall asnöjd :D

det tog liksom hela dagen. först kom jag&mamma dit vid 11, hade tokstressat också sa hon att vi kunde komma vid 12 istället, för hon hade två kunder som hon färgade på då. men nu hinner jag inte skriva, men det tog typ 3 timmar :O eller 2 och en halv, jobbigjobbigt :)


hejdå , bilder kommer snart. ska äta! :)


SIMPLE PLAN! <333

och en blogg är ju till för att man ska få uttrycka sina tankar och sådär, och jag måste bara få säga att Simple Plan är världens bästa band. Alltså, deras texter går rakt in i hjärtat och dom sjunger liksom om allas problem. Man känner sej liksom förstådd när man lyssnar på dom, så tycker jag iallafall. Dom tre bästa låtarna med dom är nog I'm just a kid, Grow Up och Welcome to my life. Eller jag vet inte om den sista är det, men dom två första iallafall. Jag älskar dom! Alltså, åh vad dom är bra. Jag sitter uppe på nätterna bara för att få sitta vid youtube och lyssna på dom. <33333333333 också kommer mamma ba, "gå och lägg dej nu!" man ba "men snälla, bara EN låt till?". Också får jag det.

Dom ska snart släppa en ny platta, och den ska jag köpa. Jag har ju faktiskt ingen platta alls med dom.

men.. idag har jag badat, det är väl en av de roligaste sakerna man kan göra? :D men nu ska jag kolla på alla rumpor i linnea zabolis galleri på lunar, haha.

puss :)


harry butter

i wanna be the hat you put on your head :) *


hejhej, jag sov hos susanna inatt. vi typ såg på film, kollade på tönt parodier av harry potter och sagan om ringen typ :D haha, kolla på den här;





HAHAHA , garvar varje gång jag ser den! :D haha (y)

iallfall, så är det ju hockey ikväll, timrå-hv71, semi final! tror faktiskt att jag ska gå. marcus ska dit, så jag måste ju dit och hälsa på han iaf :) fast jag får se, tänkte fråga karro, men hon svarar varken hem eller på mobilen. åh, det är så jobbigt när du inte har mobilen på karro! du borde faktiskt ha den på lite oftare va (;

imorse såg jag på "sabrina - tonårshäxan" kanske 5 minuter, hennes hjärna och hjärta kom inte överens längre. dom hade liksom ingen kontakt, eller vad man ska säga. då kom jag på, att det är ju så det blir ibland. oftast när det har hänt nåt dåligt, att man kanske har gjort nåt dåligt, så har man kanske inte tänkt med hjärtat. eller när det gäller typ kärlek, hjärnan säger en sak och hjärtat en annan..


nu kommer jag inte på nåt att skriva. eller jo, men alltså. det vill jag inte skriva, personligt ;)

ha , hejdå <3

du söker kärlek på fel håll.


hejhopp

hejhej, idag har jag varit på birsta med linn. har varit med henne värsta mycket på sistone (;  jag köpte en tunika som jag ska ha på polar, och ett halsband. det var värsta fränt, typ med bandspelare och nåt på. six vetu! sen for vi hit, och ikväll ska jag åka och sova hos susanna. längesen jag var där, blir säkert roligt! haha, säg nån gång som vi inte har haft roligt.. :)

och det är så kul, för linus sitter och gör som i basshunter. "vi sitter här i ventrilo" låten, han pratar i VENTRILO :D det ser värsta löjligt ut, som att han sitter och pratar med sej själv ;D haha , fränt ju, vill jag också göra. liksom, det är billligare än telefon ju!

och nu har inte jag nå pengar på mobilen =/ så nu får ni inge svar på sms:en längre (;

puss

HAHAHAHAHHAHAHA. inte kul , men ändå.

heyy allesammans, vet ni hur bra det gick för mej idag eller.. haha :D alltså när vi åkte så körde vi in nån hoppväg som jag visste var ashemsk, vetni hur jobbigt det var med snowboarden eller?! haha, men så himla kul ändå! då var det jag, mamma, pappa och ludvig. alltså stackars pappa, han hade ju ludvig i sele. så han fick dra på stavar, sele + liten pojke. kämparn (; och mamma hade det väl lite småjobbigt hon också, hon fick åka med en stav, för att jag hade den andra. men det var bra, vet ni hur jobbigt det är med snowboard i dom hoppen när man är lika noob som jag? jag var, vill säga. jag är faktiskt BRA på det nu! :D


haha, shit vad jag skryter. och jag ska bara skryta litelitelite till, jag hoppade riktigt också! i ett kanske 15 cm hopp eller nåt, men ändå. jag åkte inte bara över det, utan jag hoppade liksom också. haha, "hur dum i hövve är inte den här tjejen" tänker ni väl nu, "hon har ju åkt i hoppvägen jue?". jomen visst, men då tog jag inte i, eller vad man ska säga. då var jag bara tvungen att ploga jätte mycket för det var så braaaaaaant... så då hade jag bara tid med att hålla koll på staven och sådär, och liksom ramla. men plopp.. också har jag lärt mej ta liften utan liftgubben, hör ni vad framsteg jag gör :-) ! fast själv i liften klarar jag inte riktigt av, det är jobbigt.

äh iallafall. just nu sitter jag och lyssnar på the voice webradio, vet ni hur bra det är egentligen? om inte, så ska jag beskriva nudå:

as bra! :D

haha, nu sjunger dom "i wanna make love" , och det är ju bra att veta att dom vill. jag menar, om dom inte hade berättat att dom hade velat det, hur skulle jag annars få reda på det?! :O haha närå. nån annan än jag som är fett less på att jag säger "haha" ofta? isf, förlåt då.. men alltså, det är ett ord som ständigt stimulerar runt i mitt huvud, det går alltså in genom högra örat, in i hjärnan och cirkulerar runt lite, sen far det ut genom vänstra. bara för att retas. så det är inte mitt fel att jag säger "haha" ofta. det är omgivningen som blåser in det i mina öron. så nu vet ni det.

haha , hejdå :)

påsk...

glad påsk alla! imorse vaknade jag med ett vackert påskägg på nattduks bordet. skit också, mamma och pappa tvingar mej verkligen att äta godis, jag vill ju inte ha! åh. eller jo, klart jag vill ha. halva jag vill ha, men inte andra halvan. men det är självklart inte mamma och pappa som tvingar mej att äta godis, om ni gick på det. det är jag.

jag har redan ätit upp allt som var av choklad i ägget, så det är lugnt. nu behöver jag inte nå mer.. jag som vill ha en så fiiiin mage till sommaren, men bidrar bara med chips och godis och sånt. åh vad min mun är glad över att ha mej :')  så här ser mitt påskägg ut:


image21



är det inte sagolikt vackert? Och tänk då när man väl öppnar ägget, full med godis... men nån sån bild får ni inte! för inte vill jag att ni ska behöva betala ett nytt tangentbord av eran månadspeng när ni börjar dregla. ssssssmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaasssssssssssskkkkkkkkkkeeeeeeeennnnnnnnnssssssss....

aja, vet ni vad jag ska göra idag? jominnsan, jag ska åka i backen.. med familjen. åh, "jippi" ? NOT.  buhu.. fast imorgon ska jag kanske följa med karros familj till hassela! shit vad snällt, att liksom JAG får äran att hänka på:D åh jag längtar, hoppas att jag får :) då ska jag ta skidorna, men idag ska jag ta brädan :) eller jag ska ta med skidorna också då, men ska åka mest bräda. tror jag. det är så skämmit när man känner alla där.. eller alla och alla, men några känner man ju. och det är inte kul. vi får hoppas att dom flesta är i fjällen, right ?:D


men nu ska jag bre min smörgåsar :)


adjöadjö <1234567890

cheese

hej där borta! :) jag har längtat efter att bloggat hela dagen, och har haft så mycket i hjärnan som jag skulle komma ihåg till det här ögonblicket men nu verkar allt... bortblåst.

men jag kan iallafall berätta en sak, att vi har inge ost hemma. jag trodde inte att jag var så beroende av ost, men nu märker jag hur mycket jag saknar osten medans den är borta.. det är väl så det är, man märker inte hur mycket nåt betyder förens man förlorat det... åh snälla ost, come back. jag behöver nåt mer på min macka!!!!! så bara för att iallafall ha något skivat på smörgåsen så skivade jag äppelbitar på den. åh vad fiffig jag är. jag ryser så fort jag tänker på hur fiffig jag är! skivade äpplen! haha, nästan lika bra som skivad ost ju..!

och inte är morgonen nå omtänksam heller, utan man vaknar sju som vanligt. men en sak som är konstig, det är att just idag var jag pigg! när man inte ska vara pigg, utan vara lat och ligga kvar. då, då är man pigg allt! jobbigt värre, och bara för att jag var så pigg så kunde jag inte somna om. också var det typ 30+ i mitt rum kan man ju tro, puh vad det var varmt. höll på få värmeutslag ju! :O  så jag fikade, och så skulle jag ta en prommis med hunden bestämde jag mej för. men så kom mamma kanske kvart i åtta och frågade om hon fick hänga med, och det fick hon väl. hon gick och bytte om och runt åtta var vi påväg :D gick vävland-edsgården, tog typ 45 minuter. asskönt =) skulle kunna göra det varje morgon..

men har det hänt nåt annat idag? hm.., nä jag vet inte. eller jo, vi hade bjudit hem mormor & morfar, och linn och tobias kom också för att deras familj hade åkt till fjällen men så ändrade dom sej i sista minuten. fast nu har mormor och morfar stuckit hem, men linn och tobias är kvar. vi ska se nån film som hette "10 orsaker att hata dej". hoppas den är bra då :D ska väl se den nu snart,,


adjö då :)

prosit

just ja, glömde nästan säga att om en vecka ska jag till frissan och färga håret och shit :) ingen aning om färg och så, men nåt åt blonda hållet iaf.

pöss !


sockersug

oh nej, jag har inte skrivit på bloggen sen min mobil blev paj :O och det är den inte längre, så sms:a och ring så mycket ni vill nu, för nu funkar den. vem pallar läsa ens blogg längre förresten? liksom, nu sitter ju alla och låter bilderna tala för sej själv på bilddagboken med en mening under en  bild där det står "idag var jag med lisa.." och så trycker man på "nästa bild" också får man en mening till! "..vi bakade chokladbollar.." och sen nästa bild för mer information: "...ikväll ska vi titta på let's dance" också är det en bild på let's dance och så vidare. det är väl najs, om man inte gör som jag och börjar titta bakifrån. då får man veta vad dom ska göra först, och får följa deras dagar bakifrån istället. det måste jag sluta med. det är ju störande ju.

förövrigt sitter jag och lyssnar på the voice webradio VILKET ÄR GRYMT STÖRANDE NÄR MAN FÖRSÖKER KONCENTRERA SEJ OCH SKRIVA NÅT MYCKET GRIPANDE HÄR. sådär ja. nu är den av. nåt gripande? höhö, det mest gripande som har hänt idag är såklart när jag åkte hem från skolan för att jag trodde att jag var sjuk. ack ack, det är ju synd om mej. jag hade faktiskt: ont i magen, mens, huvudvärk, kallsvettades, och trodde jag skulle svimma. orsaken är inte okänd faktiskt, jag är trött. åh vad jag är trött. så mamma fick komma och hämta mej, nån gång runt halv tio typ. sen har jag bara tjockat mej och varit lat. eller när man är trött och lat, då känner man sej väääääääääldigt ofräsch och sådär. men jag pallar ändå inte duscha, hujeda mej. ja just ja. när jag kom hem så tänkte jag se på arthur och minimojjerna eller vad filmen nu hette med ludvig, jag har sett den förut och den är så söt och värsta bra! :) den är ju animerad, såklart. oh i like it! men han satt sej med den nere i gillestugan med projektorn, och då var det så ljust så man såg inget på väggen. men han såg visst jättebra, för han satt kvar han. jag gick upp och tog med bärbara datorn på mitt rum och kollade på "guldkompassen" i sängen. den var väl.. sådär. för lång, och rätt så dryg men egentligen ganska bra, ganska bra som i dålig. alltså det drar mer åt dåliga hållet än åt det bra hållet. har sett bättre filmer. åt upp en halv marabou apelsinkrokant till den också, eftersom att andra halvan redan var uppäten. fast chokladen var gansa mosad i toppen, så jag misstänker att min hund har försökt tuggat lite på den. usch! och det har jag i magen nu då! BLÄ! HUNDBACILLER! uscha buscha..!

sen var det mat! =) mormor var här, alltså. min lillelillebror ludvig hade spytt i morse så hon kom och tog hand om honom när mamma och pappa var på jobbet. hon är här nu också. men iallafall. klockan var väl strax innan tolv eller nåt också fick jag min älsklings kost - STUVADE MACKARONER MED KÖTTBULLAR. åååh, alltså finns det nåt godare?! näpp näpp näpP! :) det är det godaste som finns!


sen för ett tag sen åt jag joghurt också.. åh, och nu är jag sugen på en smörgås. en riktigt smaskig rostad macka med smör och ost. näe nu får jag skärpa mej. och förut började jag nästan grina för jag var så otroligt sugen på chips, choklad, kex, kakor och popcorn. jag visste inte vad jag skulle ta mej till! =/  men jag skärpte mej, satt mej ner och kollade på barnprogram med ludvig. och åt jogurten då. hur stavas det egentligen?! måste kolla upp det.

det stavas: youghurt.

*facit: finns i kylen, med smultronsmak :')

nä, nu ska jag faktiskt flytta min fina röv och hitta på nåt annat istället.



hejdå !


asdfghjk

hejsan hooppsaaaan:D just nu sitter jag och lyssnar på all dålig musik jag har på min mobil, och vetni? jag kan varken ringa eller sms:a från min mobil, och det beror inte på att jag har lite pengar. och inte heller kan jag ta emot sms eller samtal, för att jag skulle byta kontantkort till halebop (efter en hel del tjat från fröken bergman) och när jag får kortet och typ dert har gått 10 dagar och jag sätter i det, då står det "SÄTT I RÄTT SIMKORT". Bajs hövve :) då sätter jag i telia kortet igen, och då står det "SIM INAKTIVERAT" snacka om damp man får dårå :D och nu har det gått kanske 13 dar :O åhnej. börja funka nu snart va!

och vetni vad jag fick göra idag på boxningen?! jojominsann, jag fick SLÅSS! eller liksom testa på, mot en lärare. det var lite knäppt, liksom att slå nån som inte ens har gjort nåt mot mej! :O men jag försökte, det var svårt att inte skratta. det är ju lite löjligt att slå nån sådär utan anledning :P haha.men jag slog han, och han tyckte att jag hade bra teknik, eller nåt sånt. men så hårt tyckte han nog inte att jag slog. MEN DET ÄR JU BRA PÅ SITT SÄTT DET OCKSÅ! haha :)


nu tjaffsar jag med issa, hon har ju tusen grimars bilder på mej, men sen hade hon laggt in en när jag såg ut som en hamster SOM JAG HATAR :D och det är hon medveten om , den lilla bråkisen, så då hämnas jag och lägger ut en jättesöt bild när hon skrattar, och då blir hon sur på mej =) hihihi, jag ska nog ta bort dom nu. om hon tar bort hamstern dårå :) haha ,



hejdå

plooooooopppppppp

hej, och förlåt för att jag bara är på bilddagboken och inte här på bloggen längre =/ det känns lite småsorgligt, men jag ska försöka att hinna med både och.

mitt lov var bra, det var faktiskt jättebra :) som ni nog inte missat, så har jag varit på läger i åre! första dag tyckte jag inte att det var så kul, då tyckte jag att jag lika gärna kunde ha stannat hemma. men sen vart det kulare, och kulare och kulare :) sen var det helt plötsligt JÄTTE KUL! haha, närå. fjant.

vi åkte i backen 4 dagar, jag åkte skidor första dagen, och andra och tredje dagen åkte jag bräda och sen åkte jag skidor sista. alltså bräda är verkligen kul när man är nybörjare, det är liksom lite utmaning i det! och det är ju det som är kul. jag lärde känna nya kompisar där, och ja. det var jättekul! som jag har sagt.

och nu börjar skolan igen, och hur känns det? jorå, kan det kännas på nåt annat sätt än jobbigt? men det ska nog gå, hoppas jag. det tar ju ett tag att komma in i rätta banor, men detär ju bara 1 och en halv vecka kvar tills nästa lov. håll ut linda, håll ut!

haha, och vet ni vad jag, mamma och min hund har gjort då? =)  jag visade webb för issa, också kom mamma och zurprise också, och alla blottade tänderna ;D Flummigt värre, jag printade, men mamma vill nog inte att jag lägger ut den :) men snygga, det var vi. :D


alltså, jag kan inte koncentrera mej. en annan dag :D

älska älska älska !



 JAG ÄLSKAR BJÖRN GUSTAFSSON :D

29 feb - 1 mars

hejsan hoppsan, klockan är 23.50 nu och jag orkar inte sova.. eller jo, jag orkar sova =) men snart, alldeles snart. inte riktigt än, men snart. snart ska jag sova. åh, vad jag längtar till min kudde <3

plopp, jag sitter och lyssnar på dålig svensk hiphop. eller bra också då. och den här är bäst:


åh, älska älska älska ! <3<3<3 nananana, är det så här, det känns att va lycklig?

den är så bra så jag var tvungen att skriva ner refrängen på lunar. haha, alltså nu känns lunar fett drygt. bilddagboken tar över världen jue :D haha, seriööst! jag pallar inte lunar så mycket längre. lite kanske, men inte lika mycket (; typ halva sverige borde ju hålla med mej. jadu..  jag är trött. så himla trött.

btw, DOM HÄR DAGARNA SKA NI SAKNA MEJ:

2-7 mars. ha så kul =)

OH SHIT :O om 5 minuter är det ny månad, STORT! hahahahaha, jhag kommer vara vaken på månadsbytet!! GAAAH! just ja, jag brukar t.o.m vara vaken på ÅRSBYTET! nån som slår det, vavavavavavava?!!?!!?!??!?!?!?!?!!?!?!??!?! haha, fett trött jag är alltså. jag pallar inte nånting. hejdå hjärna, du hjälper mej ingenting så vad gör du här?. alltså, om man inte har nån hjärna så är man död, vrf? man kan leva ändå. för jag har sagt till folk att dom itne har nån hjärna, men dom lever än. bevisat ! :D

om issa hade varit här nu hade det varit en sån här kväll när vi hade gått och tagit en tallrik yoghurt nu, och jag skulle stoppa in munnen och sen skulle allt åka ut på  tallriken igen, och jag skulle impa på henne genom mina olika sätt att äta yoghurten på. ååh, blir du inte impad då issa? :') mvg i yoghurt-kunskap här dåe. jag ska bara ta reda på vad den är gjord av. just ja! HUR BLIR FIL TILL FIL?! veckans gåta! jag har inte svaret, men kanske DU har det! ni kan vinna en resa till grekland för två, om ni svarar rätt. jag rättar på google kanske, om jag pallar. men snabba på, slussningstiden stängs snart!


OH SHIT! DET ÄR LOV! AAAAAAAAAAH! DET ÄR LOV! HALLÅ NÅN OM HAR FATTAT DET?! DET ÄR LOV!



 jag är konstig i huvet, jag är trött, det är bara mina fingrar som dansar på tangentbordet. men nu måste jag stänga av datan, det är ju ändå linus jag sitter och håller vaken när jag sitter här i hans rum. haha, som att han skulle gå och lägga sej tidigare än mej. somliga är sömnigare än andra.


men nu ska jag natta mamma och pappa, sen ska jag stoppa om gosedjuren. jag ska också gå och lägga mej, såklart. alldeles snart :)

hejdå , nu hör ni inte av mej förens om en vecka då jag komma hem.


nu är det mars!