HAHAHAHAHHAHAHA. inte kul , men ändå.

heyy allesammans, vet ni hur bra det gick för mej idag eller.. haha :D alltså när vi åkte så körde vi in nån hoppväg som jag visste var ashemsk, vetni hur jobbigt det var med snowboarden eller?! haha, men så himla kul ändå! då var det jag, mamma, pappa och ludvig. alltså stackars pappa, han hade ju ludvig i sele. så han fick dra på stavar, sele + liten pojke. kämparn (; och mamma hade det väl lite småjobbigt hon också, hon fick åka med en stav, för att jag hade den andra. men det var bra, vet ni hur jobbigt det är med snowboard i dom hoppen när man är lika noob som jag? jag var, vill säga. jag är faktiskt BRA på det nu! :D


haha, shit vad jag skryter. och jag ska bara skryta litelitelite till, jag hoppade riktigt också! i ett kanske 15 cm hopp eller nåt, men ändå. jag åkte inte bara över det, utan jag hoppade liksom också. haha, "hur dum i hövve är inte den här tjejen" tänker ni väl nu, "hon har ju åkt i hoppvägen jue?". jomen visst, men då tog jag inte i, eller vad man ska säga. då var jag bara tvungen att ploga jätte mycket för det var så braaaaaaant... så då hade jag bara tid med att hålla koll på staven och sådär, och liksom ramla. men plopp.. också har jag lärt mej ta liften utan liftgubben, hör ni vad framsteg jag gör :-) ! fast själv i liften klarar jag inte riktigt av, det är jobbigt.

äh iallafall. just nu sitter jag och lyssnar på the voice webradio, vet ni hur bra det är egentligen? om inte, så ska jag beskriva nudå:

as bra! :D

haha, nu sjunger dom "i wanna make love" , och det är ju bra att veta att dom vill. jag menar, om dom inte hade berättat att dom hade velat det, hur skulle jag annars få reda på det?! :O haha närå. nån annan än jag som är fett less på att jag säger "haha" ofta? isf, förlåt då.. men alltså, det är ett ord som ständigt stimulerar runt i mitt huvud, det går alltså in genom högra örat, in i hjärnan och cirkulerar runt lite, sen far det ut genom vänstra. bara för att retas. så det är inte mitt fel att jag säger "haha" ofta. det är omgivningen som blåser in det i mina öron. så nu vet ni det.

haha , hejdå :)

Kommentarer
Postat av: isabelle

haha

2008-03-23 @ 17:53:41
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0