r kelly - the worlds greatest

hejsan.. nu sitter jag här med karro.. hon tar kort på mej.. i mina ögon.. på mitt hår.. upp i näsan på mej.. dubbelhakan.. ner i tröjan.. innanför byxan..

hoho, ne nu överdrev jag en bit.
pusshej :)


tjoho

hejhej, nu är jag hos karro, sover här i natt,

hare bra :D

hej ,

ikväll så har jag varit med issa, hon kom runt tio tiden tror jag, då satt vi först här i lugnan ro ett bra tag tills det knackade på fönstret helt plötsligt :o då vart vi rädda, men sån tur var var det bara kewin och bubbas, och kanske 8 till. haha.
vi satt inne en stund till, issa fick mackor och jag gjorde mos för jag har varit så sugen på det hela dagen, sen så gick vi ut. då träffa vi på bubbas, josef och två till, då fick såklart bubbas och josef för sej att dom skulle mula mej och issa bara för att det var den första snön. tror att issa kom undan, men det gjorde inte jag, också när jag skulle springa ifrån så höll en av dom ut armen så sprang jag rakt på den så då jag börja blö näsblod. det gjorde inge ont, men då gav dom sej och gick hem iallafall. haha. jag gick in och stoppa upp nån tampong i näsan och sen gick jag och issa ut igen, fast den här gången var det ingen ute. så vi gick i vår ensamhet och snicksnackade lite, i den vackra nyfallna snön (y) eller vad man säger.
sen gick vi in och tittade på nå parodier på youtube, haha jag typ skratta på mej medans issa fnissa till nån gång ibland, men mest säger att hon vill sova. hoho, sök på "sagan om harry potter" på youtube, så himla kuuuuuuuuul! hahahahah..

nu ska jag bädda issas säng så vi kan sova,
godnatt

simple plan är bättre än good charlotte förresten

snart kommer issa hit och då ska hon sova här och vi ska ha kult också ska vi  tända tomtebloss också ska jag ta med hårsprayen också ska det va roligt också ska vi ha roligt också ska vi ha roligt också ska vi ha roligt!
hoppas ja :o :D thihi.

gooooooooood charlotte (y)

SIMPLE PLAN MIN FUCKING DROG!

det är väl klart att nån där ute som läser vill följa med mej till stockholm på fredag och kolla på simple plans konsert? eller hur att ni vill, eller hur? nån måste! pappa är inte hemma då så han kan inte skjutsa ner.. men asså det är bara att ta tåg eller buss eller vad som helst, jag kan sova på en parkbänk wtf men jag måste dit! SIMPLE PLAN I MITT HJÄRTA! det kostar bara 350 kr, snälla snälla snälla?

nån snäll som kan följa med mej?
jag får väl inte men skitsamma, jag ska dit. jag måste dit! :'o

lucke boooooy!

hejsan, idag var jag på tecnichus med pappa, linus, lukas och ludvig. gick runt där med lukas hela tiden. haha också skulle vi köra det dära när man sitter på varsin stol också är det en grej med en kula eller nåt, eller äsch, om man inte tänker så vinner man. fatta vad jämt det var mellan mej och lukas eller, vi satt i typ 2-3 minuter, fett drygt att bara sitta där och försöka va avslappnad. iallafall så vann jag. vi är ganska lika jag och lukas, jag kom på det idag. inte sådär på utseendet men på personligheten och de. lukas min lilla lukas, min lilla broder. kära lilla lukas. gulligulligull. fast han är inte så gullig när han står och gör miner framför mej när jag är på sämsta humöret. eller jo, lite gullig, då vill egentligen bara klappa till han och sen börja asgarva för han är så ful fast ändå så himla söt när han gör så, fast jag klappar bara till han säger åt han att dra. fast egentligen så vill jag bara säga att jag älskar han så himla mycket :')
haha hoppas att han inte läser min blogg, då blir ju allt avslöjat. det vore ju inte så bra.. då vet han ju liksom vad jag tänker.. vi tänker förresten lika mycket typ, för idag när vi var på tecnichus så gjorde vi nån sån där grej när man sitter mittemot varandra med en kula i mitten och.. haha, nä det hade jag redan skrivit. det visste jag. jag bara skoja! nu ska jag gå och knarka huvudverks tabletter och sen ska jag ta en energydrink, vi har hela kylskåpet fullt för linus har lan här 2 dagar i rad och dom märker nog inte om jag tar nån.

nu ska min gulliga bror lukas ha datorn, pusshej

qqquuuiizzz time

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810281907154757&a=1&

gå in där och gör min quiz, det måste ni! annars är ni inge snälla med mej. sådeså.

jag har varit hos issa ikväll, vi har suttit vid datan. typ suttit och camat med folk :D först var vi typ hyperaktiva, sen vart vi typ as trött. iallafall jag. också gjorde vi popcorn, har inte fått ätit popcorn på hur länge som helst typ! <3 det var salt, och gott. tror jag saltade dom lite för mycket.

nu ska jag väl snart stänga av trorja,

adjöööööööö

per olsson hade en bonnagård

i'm a superpig.

i'm a superstar

huhuhuhuhuhuhu. nu ska jag ta mej ett tuggummi, byta kofta, borsta håret, ta på mej jacka, ta på mej skor, och sen gå ut alldeles ensam till isabelle. hon tänker inte möta mej för att det är kallt. för att det är kallt! va ere för klenis till kompis jag har va, själv så är man tapper som en svart riddare och pallrar sej ut i kylan, allt för att få träffa sin prinsessa! hualigen, det är ju så hon måste skämmas nu alltså.
haha ne, hon behöver inte skämmas. hon plattar ju håret! hon måste ju få göra det, bli platt i håret med massa värmespolar i plattången som hon bara bränner sej med när jag ska ut i det kalla vädret som biter i kinderna.. burrrr... nu har jag fått värsta slalombacken framför ögonen när jag tänker på hur kallt det kanske är ute. äre verkligen så kallt? äsch, det kanske det inte är.

nu ska jag till min isabelle, tjollahopp :D

vad betyder bridge? eller om det stavas brigde?

hahaha, nä issa, pappa vart inte förbannad och kastade stereon i golvet, han vart arg en annan gång och tröck så hårt och typ fick nå psyk på stereon så den gick sönder eller nåt ;D haha, men nu var det jag som sa åt han att kasta stereon i golvet för jag skulle ha min simple plan skiva annars flyttar jag eller nåt sånt.. huhu :P
på birsta hade jag och mathilda det bara trevligt, åt där och sådär. och köpte hårinpackning till mitt hår som känns som nå häx hår just nu, mysigt värre.
ikväll blir det å va med issa bara hon kommer hem från birsta där hon va nu också :)

och nu skaj ag titta på made, det har jag inte gjort på evigheter. eller jag vet inte om jag orkar, men kanske.
pusseeeeeeeennn

tisdag

godmorgon, eller det var det väl för ett tag sen men. idag ska jag på birsta med mathilda ju, tänkte inte köpa nåt men så kom jag på att jag måste köpa hårinpackning. för det måste jag använda mkt mkt. också ska vi ju äta där, det  blir väl donken som vanligt :D gottgott (y) hon kommer nog när som helst, så kan inte sitta här precis.
sen ikväll så skulle jag vara med issa, om hon inte ändrat sej? :) jag saknar henne jättemycket. jag har inte träffat henne på två dagar tror ja :o ajdå.
och pappa har kastat stereon i golvet så att min simple plan skiva som var fast där inne kom ut, KÄRLEK <3 åh, så jag har ju dunkat det hela dagen. så himla bäst!

adjöken

ljushuvud



godnatt, inte godafton. för det är natt. jag är så himla trött så jag fattar inte varför jag inte går och lägger mej, det är väl de att då måste jag tvätta av sminket.. och borsta tänderna.. och tvätta händerna.. och det är ju bara såå jobbigt. fast samtidigt är det bara såå skönt att få det gjort. lika bra att gå och fixa det snart. min kväll har jag spenderat med karro, kewin och isaak. vi var hemma hos isaak och spela guitarr hero och titta på tv och lite sånt där. fast isaak spelade mest cs. cs är så svårt, jag fattar inte hur man kan spela det som.
sen gick alla hem fast karro gick ju inte hem, hon bor ju en bra bit härifrån. eller nä det är ju nära, men inte så nära så man orkar gå hem dit när det är så mörkt och kallt ute. så hon gick hem till mej så skjutsade min pappa hem henne sen.
imorgon ska jag på birsta med mathilda, vi ska äta där men jag ska inte köpa nåt. måste spara lite pengar. dessutom så är det ju snart jul ju, måste ha råd att köpa julklappar. så nästa månadspeng får jag nog spara hälften av. ska börja klura lite på vad man kan köpa för klappar. svårast är nog till mormor och morfar och farmor och farfar, fast det är bara jag av barna som fixar nåt till dom.. men jag tycker att det känns så konstigt att få och inte ge! som på mammas födelsedag, varken linus eller lukas hade fixat nåt till henne, men det hade ju jag, för jag får ju av henne på min födelsedag. så det är väl klart att hon ska få tillbaka ju. och julen är ju så härlig, hoppas bara att vi får en vit jul. hoppas bara att jag får en snowboard..


nu ska jag sova, nattinatti

iuyhluygvlkuyg l

hejhallå :)

nu är jag nyblekt i håret. det är typ.. vitt. ser väl helt okej ut, fast det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mej :P det är så slitet så det känns knappt som hår :o det här håret bleker jag inte en gång till, haha.

nu ska jag till mormor, kommer hem nån gång ikväll eller så.
hejsvej


ssssssssssssuuuuuuuuuuuuccccccccckkkkkkkkkeeeeeeerrrrrrrrssssss

nu ska jag och issa bli famous och tjäna pengar, hur de vet vi inte. men vi klurar på det.

hello my name is johnny knoxwille and now i'm going to



blablabla. jag vill se på jackass! fast ännu mer se på viva la bam, minns förra sommarn när ja va helt betagen av det. haha

yeeeeeeeees

woho! gissa vad som hände nyss?! min frisör, mia, ba ringde "hurru min flicka har blivit prickig, så jag kan inte ta hand om dej imorgon, går det bra om du kommer klockan tre idag isället?"

MEN JA! ATT DETGÖR! SOV MORGON IMORGON DÅ, JIIIIIPPPIIII <333333


men då väntar väl duschen nurå :D

bilder från igår

            

höhö, det är väl det här man har bdb till, för att ladda upp bilderna där.. lika bra att jag gör det med. haha :)

aja, det är ju bra att man bju på sej iaf :d

hon är en sån farlig tjej, hon är sån stygg tös!

hej guldklimpar,
det här var min gårdag:

issa kom ju till mej runt fyra tiden, så hade vi ingenting att göra, eller jo, det hade vi väl, vi fixade oss och satt vid datorn och så. så vart jag sugen på popcorn men familjen hade tagit dom sista popcorn påsarna och stuckit till hockeyn, men jag hittade en chips påse. men den var inte issa sugen på, och ofta jag ville sitta där och äta själv, så då sa jag typ på skämt "aha, men vill du ha en pizza då?" och issa ba "hm, aa!" haha, så ringde vi och beställde en pizza på timrå pizzeria. vi lyssnade inte riktigt på vad gubben sa, vi sa bara att vi ville ha en vesuvio och att vi bodde här och där och sådär, så kom han, efter en hel timme! det tyckte vi var väldigt länge. aa, och gissa vad den kostade! 120 kronor :O 80 kr för utkörning för pizzan kostar ju bara 40 kr, så där gick mina frisör pengar bort, som jag skulle färga håret för imorgon. fast jag kan låna lite i sparburken. i min sparburk, inte pappas.
vi åt pizzan, som var god och typ nästan värd pengarna, och sen så kom familjen hem också fick väl vi skjuts till polar strax efter det. jag tror vi var där runt åtta, strax innan. då träffade vi karro, madde och moa och gick lite med dom. sen sprang vi väl runt lite hur som helst. det var typ halloween tema, så dom hade spökat ut stället lite, också var vissa vakter häxor. också var det några som var där som var utklädda också. barn alltså, eller ungdomar.
sen for vi hem vid klockan tolv, issas pappa kom och hämta. också skjutsade vi hem karro, johan, benny och ponthus. sen kom jag och issa hem till mej, just då var vi väldigt trött. iallafall jag. det första vi gjorde var att fika, sen frågade kewin och bubbas om vi kunde va med dom, det kunde vi ju. vi gick ut och mötte dom men så gick vi hem till mej istället. bubbas satt och ritade, eller graffa eller vad man säger, i nåt block han hittade. vi andra höll på väl somna, eller jag vet inte, men iallafall jag. vet inte riktigt när dom gick hem, runt två kanske. då följde jag och issa dom en bit, sen när vi kom in så la vi oss på sängarna för att liksom känna hur sköna dom var kanske, men så somnade vi, med alla kläderna och allt. vi hann varken tvätta bort sminket eller borsta tänderna, fast det hade jag ändå inte orkat.
sen vaknade vi imorse vid 8, när klockan var tillbaka ställd. egentligen var den ju 9, men man ska ju göra vintertid nu! jag kunde inte somna om men det kunde väl issa, för hon ligger och sover nu tror jag. jag skickade ett sms och skrev "brb" så gick jag ner hit och startade datorn.
vad vi ska hitta på idag det vet jag inte, vi är väl för trött för att kunna göra nåt överhuvudtaget. eller nä, så jättetrött är inte jag.
imorgon ska jag färga håret, skit blont. eller aa, "bimbo vitt", som frissan säger. jag ska vara där klockan 9.. också tar det typ en timme att gå... också ska jag duscha innan.. måste gå upp typ klockan 7 :o åh, va jobbigt. jag får ingen sovmorgon på måndag iallafall. mamma och pappa jobbar så jag kan inte få skjuts ju.


hejdå :)

för brudarna jag vill ha existerar bara i en dröm



just nu äre vi två som är hemma hos mej, vi har ringt till timrå pizzeria och beställt hem pizza också (y) bara för att vi va sugna, och issa ville inte ha nå chips och jag ville inte äta själv, så jag ba "nähä, tänkeru inte äta nåt? inte ens pizza?" men så kunde hon äta pizza så då beställde vi hem :D borde ju komma när som helst.
jag ska inte sova hos henne efter polar, hon ska sova här.

nu ska jag väl upp och fixa mej lite.


hejsvej :)

min dag

shululu, jag hinner inte skriva nånting precis, ska åka när som helst. det här är det jag ska göra idag;

- nu ska jag åka till söråker och ge en present till någon som heter maja, jag hade visst fått en ny kusin! det är ju bra att man får reda på att man fått utökning i släkten, hon har ju funnits på jorden i 2 veckor och ingen har sagt nåt till mej..
- sen ska familjen på hockeyn, den börjar väl typ tre-fyra, men då ska jag hem.
- ringa issa och be henne komma och fixa sej till polar med mej.
- också måste jag väl äta nån gång också, det tar vi här.
- åka till polar!
- vara på polar.
- åka hem, eller kanske sova hos issa.


nu ropar mamma, pusshej!

på lördag äre polar

hallihallå, nu har jag bastat. eller aa, det var ju nå timmar sen. fast jag har inte pluggat till provet.. jag var med kewin, bubbas och issa istället, mycke roligare (y) spelade nintendo, såg på film, gick ut osv.
och nu sitter jag väl och lyssnar på musik och ska gå och lägga mej för jag glömde visst att jag skulle gå och lägga mej tidigt, tror jag får ta och lägga mej nu iallafall. fast samtidigt vill jag inte, men nu gör jag det ändå.


hejdå:D

god eftermiddag,

JAG HAR PROV I BÅDA ENGELSKA OCH TEKNIK IMORGON :O det kan ju inte vara lagligt, två prov på samma dag! TVÅ! TVÅ PROV PÅ SAMMA DAG! aa, och dom är säkert direkt efter varandra! lektionerna alltså, buhu.. :O

aja.

jag ska basta nuja, sen ska jag plugga. BLÄ. till tekniken, eller alltså, jag kommer väl inte göra det men jag ska det. jag borde det. jag måste ju typ det! jappssss. sen så.. a, sen så hoppas jag att jag ska sova. för jag är så oooootrooooooligt trött just nu, eller nä, inte just nu. eller jo, det är jag ju. men jag är så trååååååkig och tröööööööött 24/7 så det är lika bra att gå och lägga mej tidigare och få ordning på det :)


det skålar vi för tycker jag.

!!!!!!!!

hejsanhoppsan,

just nu sitter jag hos karro, hon håller på att sminka sej. och jag sitter här :) vi ska på teatern snart, eller nä, om över en timme.
hm,


hejdå


jag oooorrrkkaaaar inte

hallådär,
idag så klev jag upp halv sju, det var väldigt ovanligt och väldigt jobbigt. men det var bara för att jag skulle duscha, brukar aldrig orka göra det på morgonen och nu minns jag varför. idag efter skolan så ska jag följa med karro till tandläkaren eftersom att hon inte ville gå dit själv, och lätt att jag följer med, haha, jag gillar att gå till tandläkarn. men jag är ju lite speciell jag med.
sen efter vi har varit hos tandläkaren så ska vi ta oss hem till karro, vi får väl skjuts eller så tar vi bussen. då äter vi och så hos karro, sen blir det teatern. just nu på teatern så leker vi mest, eller alltså vi typ tränar. så att dom ser vilka roller vi passar för tror jag. jag hoppas att dom har börjat med manuset, längtar tills vi har nåt att träna efter. bara det inte blir ett sämst manus då ;d vi har ju inte haft dom bästa precis.. eller jo, förra året så var den väl faktiskt rolig. för publiken verkade ju verkligen tycka det iallafall, året innan också. eller minns inte året innan så mycket.
spela roll.
jag har iallafall ingenting att skriva om, och jag är så himla trött så jag inte fattar vad jag skriver också. var iallafall med issa, kewin och bubbas igår, vi spelade pingis. och sen gick kewin och bubbas hem, då gick jag och issa ut, sen gick issa hem, då gick jag hem, och då kom kewin och bubbas tillbaks och var med mej ett tag. sen gick dom hem, och jag gick väl och la mej och sov.
sen vaknade jag, också börjar allt om igen, typ.

äh, hejdå

jag vill inte tro de men samtidigt så vet ja att det är så de är.

hejsan hoppsan,
nu har jag tråk. jag går ut snart tror ja, bara mamma kommer hem igen, för jag är barnvakt till ludvig just nu.
idag har allt varit lite till och från. eller nä, det har inte varit nån bra dag helt enkelt. eller jo, vissa saker har varit bra, men på stora hela så har jag inte kännt mej på topp precis. inte ens nära. men det blir bättre, det blir det. jag tror väl att jag har sovit dåligt. fast jag vet att det inte är det men äsch, åh.

HEJDÅ

i'm sorry i can't be perfect

heyyyy, nu har jag varit ute med issa. egentligen skulle jag inte fått vara med nån på hela kvällen för att jag inte orkade köra singstar med mamma.. då tyckte hon väl att jag inte borde få orka nånting och ville få mej att lida genom att sitta inne. fast jag gick ut med issa ändårå. vi gick väl och snicksnackade om lite allting, issa min issa :) jag diggar henne.
hihi. kom in nångång runt halv nio, åt nån macka och nu sitter jag här. måste nog snart gå och lägga mej, jag är trött nu. och om jag är uppe för länge när jag är trött så blir jag ju pigg :P och då kan jag inte somna. så lika bra att passa på att gå och lägga sej när jag väl är trött.
nu blir det sista skolveckan innan lovet, härligt. fast ändå inte, jag gillar att vara på skolan. jag trivs där. aao. vad jag ska göra i veckan vet jag inte, förutom att det är polar på lördag! och att mina gratis sms tar slut på söndag :( det längtar jag inte till.

bästa låten just nu är lätt simple plan - perfect. älskar den så himla mycket.


hejsvej

jag är tröt..

.. och snart ska jag till issa.
på birsta köpte jag ingenting annat än ett happy meal, satt där och åt med familjen carlsson. dom är härlig dom :) hoho.





då jag är på botten,
lovar du att hjälpa mej till toppen?

va äru rädd för

hejhallå, nu sitter jag här med en kopp vanilj yoghurt, hinner inte äta något annat. för jag ska snart på birsta med miss mathilda, fast jag har visst köpstopp. för det har min mamma bestämt, ni vet, det är ju såklart hon som bestämmer om jag ska få köpa grejer eller inte. och såklart ska hon bestämma vad jag ska lägga ner mina pengar på, och vad jag inte ska lägga ner mina pengar på. som att hon har nåt med det och göra! hon ger mej min månadspeng, sen så ska väl inte hon bry sej i vad jag gör av den. inte så mycket iallafall, hon kan väl ändå inte ge mej "köpstopp" :s höh.
aa så det blir skönt och åka iväg med mathilda, slipper jag stanna här hemma och tjaffsa och bråka med mamma om allt mellan himmel och jord. äsch. annars hade jag tänkt att låsa in mej på rummet och sova hela dagen ;d fast då hade jag inte kunnat somna ikväll ju.. aja.

jag längtar tills imorgon. då är det skola. då ska jag få träffa karro igen! jag saknar henne så himla mycket. jag vill träffa henne, jag vill prata med henne, jag vill vara med henne! åh, jag längtar så himla mycket efter henne. och efter joanna! hon ska jag också träffa imorgon.
... och en massa mer :) haha, ne men jag har faktiskt inte träffat karro sen i torsdags.. så då blir det ju så jag saknar henne.


adjö, nu drar ja väl snart :D


jag är sneel

jag ligger fortfarande med pjamas i min säng, och gosar med bärbara datan :o jag tror jag är trött idag. fast ne, det är ja inte. eller jo, okejdå. lite.


hih.


adjö


med issa!

ojdå, jag har inte bloggat på tre dagar ju :O stackars er då, som inte har haft nåt att läsa. just nu önskar jag bara att jag hade sovit till klockan två istället för till klockan tjugo i tio.. fast hade jag sovit till två så hade nog issa känt sej lite ensam och väckt mej, eftersom att hon också är här. och hon var ju vaken före mej. jag vet inte när vi gick och la oss igår, nån gång runt 2 tror jag iallafall. hon sov här alltså. vi åt glass. det var inte så jättegott och jag har ont i magen nu bara för det. igår så var kewin också här, issa hade tagit med sej 3 filmer. vi skulle välja nån av dom filmerna att se då. det fanns kill bill 2, windtalkers och hipphipp hora. haha, hennes pappa hade sagt att kill bill och windtalkers var skräckfilmer... huhu, windtalkers var nån indian film som vi inte orkade se på, och kill bill var på engelska så jag ville inte se den. den verkade ju faktiskt inte så bra heller. och hipphipp hora kunde vi inte se, för ludvig var där nere med oss litegrann. så då så sa jag att vi kunde se på ace ventura eftersom att den är så himla rolig, men den tyckte issa var dålig för hon hade sett den, och kewin hade sett den i förrgår så han orkade inte se den igen. jag vet inte hur men faktiskt så fick jag min vilja igenom! så vi såg den, och issa hade inte alls sett den :o och hon tyckte den var as rolig! kewin tyckte att den var tråkig, också sa vi att om han inte skrattade på hela filmen skulle jag göra 10 armhävningar. jag vet inte vad dom tror om mej, jag göra armhävningar? inte en chans. haha. fast jag och kewin vi gick och spelade cs mitt i filmen också ;> haha. det gick väl inte så bra för mej. sen så orkade vi inte se mer film, eller issa orkade väl men. även hon som absolut inte skulle se den för den var så "hiiiimla dåååååååålig linda!", så är det hon som sitter och säger att vi ska se den.
vi gick upp på mitt rum istället också klädde jag och issa ut oss :P haha. fast mest issa, kewin somnade fastän det var så kul att se issa klä ut sej.

nu kurrar det i magen, tror jag ska dra iväg med issa till frukostbordet.
hm, där lät det som om vi var på värsta hotellet...


aja, hejdå

effiigå rÅRUAW0ER9 qw9dm

mamma slutade för en timme sen tror ja men hon har inte kommit hem? och jag är hungrig? eller så slutade hon fem? eller ne, det gör hon väl inte. åh jag vill ha mat.

äsch


han är fett fin,

helllu, idag så var det där grejset på sok då. det var friluftsdag, haha, jag minns förra gången när min orienteringsgrupp, tror det var jag, claudia och emma, vi tappade bort oss i skogen.. också tog det över en timme och när vi väl kom ut så var bussen där och vi fick tok kuta, det var ganska kul. det var såklart jag som skulle läsa kartan och "leda" gruppen. jag har sämst lokalsinne.
men i år gick det väl lite bättre, orienteringen så gick jag med karro, alex och patrik. det gick väl bra, men vi var uppe i en timme då också, fast det skulle ta tjugo minuter. men tror inte nån klarade det på tjugo minuter.. så det gick väl fint kan man säga :D haha. sen på skattjakten så satt jag, linnea och johanna på en bänk hela tiden medans dom andra sprang runt som nå tok efter skatten som bestod av kexchoklad. eller aa, typ alla utan issa och dom hon var med, dom hade missat både lunchen och skattjakten för dom var i skogen.. dom verkade inte hitta ut på orienteringen :p stackarna.
också var det ju brännboll men det ska vi inte prata om för det var väl inget särskilt med det. nu sitter jag här, ska snart gå och kolla på oc för jag har köpt boxen säsong ett!!!!! kanske har skrivit det, vet inte :P hur bra som helst iallafall. det är så bra! hihi.
och ikväll blire teatern, annars vet jag inte vad jag hittar på. inget särskilt. klarar mej fint med att bara sitta hemma och dega hela dagen, blev värsta trött av att vara ute och springa i skogarna där bort, haha.
aja.

hejsvej :)


alsijöf joaijd fioaövmovjåbb

jag gillar inte lögner, ledsen men så äre ba.


nu har jag tagit bort mitt lösen på bdb.

bara för att jag inte hade nå riktigt bra svar på varför jag skulle ha ett, haha. det var  väl typ för att jag inte ville att aa.. nån som jag inte ville skulle kolla på den skulle kolla på den. tror ändå inte att jag lyckades med att fixa ett lösen för jag är väl inte så duktig på sånt.
idag fyller bror linus år! 16 år, sweet sixteen liksom. grattis till honom. jag och lukas köpte ett biokort till honom tillsammans, vi delade på pengarna. 150 spänn att kolla film och äta godis för. fast han äter ju oftast popcorn och dricker cola på bion, men ändå. hittar ingen bild på han på den här datorn, så kan inte lägga in nån så att ni kan säga grattis till han om ni ser han.. nån gång.

så idag ska dagen gå ut på att gratta han, det kommer gäster lite senare. typ vid fyra tiden, då ska vi äta. sen så kommer det mer vid 18 tror jag väl, men då blir det kakor. jag ska inte äta nå kakor, tycker att jag har fått nog med go'saker den här veckan. ni skulle bara veta vad jag tjockat i mej. så idag ska väl ta det lite lugnt, haha.
imorgon är det mammas födelsedag. då grattar vi henne, fast jag tror inte att det kommer så många gäster då. dom firar nog henne idag också.


hejsvej


simpleplan <3

SIMPLE PLAN <3 åh dom är så himla BRA! jag typ.. åh! JAG TYCKER BA OM DOM SÅ HIMLA MYCKET, DOM ÄR BÄST!!!!! åh, jag älskar älskar älskar dom! deras låtar, texterna, musiken.. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh så himla bra!



jag ritar så fint också btw :') och skriver, paint är så bra <33333333333333333333333 not.


åhåhåhååhåhåhåh!!!


hihi.

idag så var jag först på skolan, sen så var jag med matte. vi spelade pingis ;> haha, också hade vi hörselkåpor på oss så vi stod och skrek till varandra hela tiden, haha.. annars skulle vi inte hört varandra. måste sett ganska kult ut. sen så tvingade jag han att tita på simpson och family guy med mej, men det var inge bra idag. men ändå :) sen gick han hem och åt och då stannade jag hemma och åt godis. fast jag tror inte att det är mitt godis, men jag bara smakade. litegranna. sen har jag bara väntat på att mamma och pappa skulle komma hem. dom kom typ nyss och vi skulle åka inna klockan sju tror ja väl, men det lär väl inte bli så eller. klockan är ju tio i nu och vi har inte ätit än. men men, det kommer väl. jag och karro ska baka pizza nere på kyrkan med w idag. fast jag tror väl inte att vi blir där hela tiden.. vet inte vad vi hittar på.
vet ni vad jag har gjort? mm.. jag har lösenord på min bdb nu.. man måste vara inloggad för att se den.. förutom om man har fått ett lösenord.. men det får ni inte över bloggen.. bara så ni vet det, ni får fråga på msn. har ni inte min msn så får ni alltså inte veta mitt bdb-lösen, hahahahahahha suckers! NÄ JAG SKOJA <3 jag är värsta taskig :o har jag kommit på, jag har inga snälla skämt.. det där var inte så farligt men jag känner mej värsta elak... men det får väl vara så.. för jag tänkte inte ändra på det... jag har jättekul när jag säger dom... det har inte dom som får stå ut med dom... eller jo, ibland kanske.. eh.. aja.

haha jag bara drygar.


pusshej!


HAHAHAHAHAHHA LURAD! jag ska inte gå heller, vart skulle jag ta vägen? tsssss. hallå det är förresten ingen idé att jag äter nu om vi ändå ska äta pizza sen? åhhh jobbig situation. jag är hungrig men dom ska äta korv med bröd, jag som vill ha PASTA! jag vill ha MACKARONER! mackaroner i mitt hjärta!




hejdå!!!!

skitsamma, vadå skitsamma?

hejhej, idag skulle det vara halvdag på skolan. trodde inte att halvdag menas med att sluta 12.45 men visst. började på den nya fantasyberättelsen idag också, det går bra med den. efter skolan gick jag och issa och badade på badhuset, det var kul, fast vi vart väl lite less ganska snabbt. sen gick vi till lidl och väntade på mamma i 40 minuter. sen kom hon, då skjutsade hon hem issa, och sen mej. jag värmde på makaroner och åt, sen kom mamma och resten hem men då stack jag till issa. vi satt inne hos henne ett tag, sen gick vi ut. då träffade vi fille, nikke, bubbas, anton och fredde och var lite med dom. sen kom jonna och janine, men jag var tvungen att gå hem då för vi skulle starta en film här hemma klockan halv åtta. nu är klockan kvart i åtta och mamma bakar bullar och jag måste tömma diskmaskinen och gå ut med hunden. det lär inte bli film än på ett tag, för ludvig har knappt lagt sej, och det skulle han göra innan. filmen heter jumper, det ända jag vet är att den är med rachel bilson och att den är sci fi tror jag. sci fi är inte bra tycker jag, men ändå.

det är ganska så väldigt dålig stämning i huset just nu, därför det inte blir ett så pepp-inlägg eller vad man ska säga..


det är väl vad jag har gjort idag. en del av det iallafall. hejdå..


jag kommer aldrig klara av att se dej med nån annan

hm, jag funderar på om jag ska göra om min design lite till vintern kanske? jag menar, jag har ju liksom gräs. ska det verkligen vara så under vintern? fast å andra sidan så kanske det är skönt att komma hit och känna att det är sommar. sommar sommar sommar.. härligt.
jag håller på att leta efter bräder, jag måste ju ha nåt att åka på till vintern. och skidorna dom kan dra, jag ska inte åka skidor på hela vintern! (säger jag nu).. haha jag är verkligen as feg på brädan och häromkvällen låg jag och skakade och tänkte på att åka lift med den.. hua, det går ju verkligen inte bra. då står jag på helspänn och tar ett andetag var 30 sekund typ, alltså det är ju as läskigt! och sen i branten.. och det är ju så hemskt när man ramlar sådär framåt och ba BONK! så känns det och gör värsta ont i magen och i hjärtat och i lungorna. lungorna är det det gör ont i, aj! åh, när man tappar andan.. och så får man så ont i baken om man ramlar och sätter sej på den också, då gör det också ont. men iallafall så ska jag inte fega ur nu, för jag har ställt in mej på att åka snowboard hela vintern ända sen i somras. så nu ska jag göra det också.

idag var jag på birsta och köpte presenterna till mamma och bror, så nu behöver jag inte oroa mej för det nå mer. issa följde med mej också, vi var i parkeringshuset och hon skjutsade mej upp och ner i en kundvagn, haha. det var inga bilar där så det var ingen fara. sen gjorde vi väl lite mer saker med den där kundvagnen också, men det ska vi inte skriva här i bloggen. den följde iallafall med issa in på toan.. hm, nu har vi redan gått för långt.

byte av samtalsämne. jag skrev en ny fantasyberättelse på svenskan idag, för jag skulle aldrig bli klar med den andra ändå så. nu börjar jag från början. jag fick idén från nåt som jag skrev i min dagbok -06 ;) alltså jag får en känsla av att jag pratar ganska mycket om den?! jag tycker visst att jag var en väldigt intressant person då. mm, lite iallafall. nä, ärligt talat så var jag lite av en tönt. iallafall i början av året, men sen tuffade jag faktiskt till mej. också var det så mycket jag hade glömt som kom fram nu, vissa saker var väl bättre att veta än andra. nä, men det var ju bra att jag läste igenom den. jag kanske ska gå in på -07 sen? yey! haha. nä men nu kommer ni bli så nyfikna på vad det står i dom där så det är ingen idé att prata mer om det.. eller åh, jo! alltså det är så tråkigt när jag bara skrev typ "idag så var jag med hanna, vi badade och solade. sen åt vi korv och mackaroner, det var gott", och sånt. (det där var bara ett exempel, jag tycker visst att det är skit intressant att läsa om vad jag åt då och sånt där), det är liksom roligare när det kommer till vilka jag var kär i och så! haha, fast det är ju klart att det är så. fast aa, nu i slutet så står det mest om en kille, och det är lite långtråkigt att läsa typ samma sak om och om igen. hur underbar hans röst var, vilka fina ögon han har, och vad stark han är, och va gott han luktar och blablabla. äh, skit samma.

nu ska jag väl kvällsfika, iallafall stänga av datorn. för det gör jag klockan 21 från och med idag!


pusshej

hejhallådärute

hejhallå, nu skriver jag bara för att jag är så snäll med dennis för att han ska få ngt att läsa! =) hihi. och med det kan jag ju säga att han mobbar mej.. för att.. aa, en gång så råkade jag sätta mej på ett tuggummi. då gick jag runt med ett stort fett lakris tuggummi mitt på arslet på mina fina mjukisbyxor. haha, sen dess så heter jag tuggummi arslet (a) hihi. fast det gjorde inte så mycket det där med tuggummit, för nu så har jag bytt dom byxorna till ett par nya (y) som jag inte har nå tuggummi fläckar av :D haha.

åh, vet ni vad jag tycker att alla ska göra? gå in på min bdb! ja, det tycker jag! jag har faktiskt börjat lägga in bilder och sånt där, strejkar inte längre, hahah.. tuffft heter jag där, tufft va? fast det är ju tufft med tre f.

oj, jag glömde göra en toa till min sims familj kom jag på nu. den får ändå inte plats i huset, får bygga ett litet uthus. värsta lyx dasset med dusch och allt! baaaaaaaaaaaaaaaallt. haha nä. inte så värst.

imorgon är det teater! yesyesyes, jag älskar teatern. det är liksom det som är kul. det är min favorit sport!

och jag och joanna har så kul, haha. det har inte ni! eller jo, det kanske ni har. men vet ni vad jag vill? jag vill ner på ib! jag har aldrig varit där, vet inte vad man gör där ens.. det är säkert värsta kul. det är säkert roligt folk där! hoppas ja. eller äsch..

nu orkar jag faktiskt inte blogga nå mer, nu vill jag in och kolla på bdb :)

hihii

hej dennis :D

color



hejhopp gummisnopp,

min dag har väl varit helt okej liksom. hade ställt klockan på kvart i sju för jag hade tänkt att gå till skolan idag.. men när jag vaknade så orkade jag knappt kliva upp, fastän jag lagt mej as tidigt igår! fast somnade sent då.. men jag kom upp iallafall, klädde på mej och sådär. sen kollade jag på termometern, det var ju 0 grader ju! det börjar bli vinter! snart kommer första snön :'( buhu, ge mej sommar! sommar sommar året om! men men.. då skickade jag iväg ett av mina gratis sms till issa och frågade om hon skulle gå, det skulle hon icke, så då kändes det ju bra, då gick inte jag heller. fick skjuts av pappsen. skolan rullade väl på, fast jag kom sent till hemkunskapen. gissa varför? för att jag gick ensam till maten, eller jag gick ju med tanja och sandra, men om inte jag går med nån jag har lektion med så kommer jag för sent. jag är ju hopplös ja, måste lära mej att ta ansvar över mej själv tror ja.. hm. annars gick ju dagen finfint, vi skulle iväg på teater klockan ett också! det var ju kul. den var bra och jätterolig i början, men sen blev det bara drygt.. dom spelade trummor och grimarserade och sådär hela tiden. hoppade runt lite och snackade på nåt konstigt språk. och för det, så fick vi sluta en timme tidigare! wiho. men tog ändå en timme att komma hem, haha. en timme och en kvart. det var för att jag gick och blundade och issa fick leda mej, det tyckte hon var jättekul och jag fick inte öppna ögonen! haha. också fick vi en ballong av några, ballongen var från lidl och det stod att man fick presenter där!! så vi gick dit, men gissa vad presenten var? ballongen.. mm mycket kul man kan ha med en ballong. haha eller jo, det kan man ju men orkade inte släpa på den eller.
när jag kom hem satt jag mej vid datan en stund, sen så ringde matte så var jag med han. vi spelade pingis, jag vann! fast han vann också några gånger, men jag tror att jag vann mer ;) haha, det var kul. sen när han gick hem så gjorde jag mat till hela familjen! känner mej så SNÄLL och DUKTIG! hihi, det blev makaroner och korv såklart. sen satt jag mej här igen, sitter och spelar the sims men tog mej en bloggpaus :) och bdb paus.. och lunar paus.. men nu ska jag nog fortsätta, eller kanske.

har inget mer att skriva.



adjöken,


vi har fått en pingisbord!

som jag tycker om att spela på! har gjort det kanske en gång hittills, haha. imorse. det var ganska kul, mest i början, då vann jag över i lukas :D två gånger i rad! sen vann han över mej en gång.. då sa jag att jag inte ville spela nå mer.. hehe, jag är en ganska dålig förlorare. speciellt när det gäller mot den lilla pruppen :)

annars så har jag varis med min kära familj uppe i ljustorp för att gratta kusin tobias som fyller 16 år, fast han fyller imorgon. hm. just nu håller jag på att klura ut vad jag ska heta på lunar, palla heta tinkerbelll liksom. haha, det betyder ju typ tingeling. hihi, jag tycker väldigt mycket om tingeling.. men jag vill inte heta det längre.

och HAHA! vet ni vad jag läser för bok nu då? haha, min dagbok från -06. jag var en sån fjant! haha, jag ska skriva nåt därifrån nån dag. men inte nu, nu står lukas bakom mej och stör mina tankar. hmm...

nu ska lukas ha datorn, tjingeling :)

sola bada ute och grilla britney spears har rakat sin frilla

NU ÄR JAG HOS DEN HÄR TJEJEN:



gölligöll! vi gör väl inte mycket, jag har iallafall sovit här inatt. igår så satt vi först och camade med solbrillor och hattar och allt och var hur coola som helst liksom, sen gick vi ut och var med ludde nere på örnen :) vi satt i en port typ hela tiden, mkt mkt trevligt! haha. sen så träffade vi pontus och johan också, så dom fick följa oss en bit hemåt. och när vi gick hem så såg min skugga ut som E.T :O E.T, ni vet?



HJÄLP, han ser så himla läskig ut.. läääässskkkiiiigggg... min skugga såg ut som han, det var ju en stor komplimang. blä. men men. idag ska vi väl på hockeyn, yey, vet inte vilka dom möter, gröbble tror jag att rasmus på svenska plusen sa, men det var säkert fel.

åh häromdagen somnade jag innan klockan tio! så himla skönt! skönt skönt skööööööööööööönt! när jag vaknade var jag värsta pigg!

undrar vad mormor gör nu.. hon sov hos oss inatt.. för att mamma och pappa är inte hemma. hm.. hoppas jag får pannkaka idag, eller stuvade makaroner. eller våfflor! MORMORS VÅFFLOR I MITT HJÄRTA <3

nejdå.


hejdå :)))))))))))))))))

mmm marabou

hejsvej, filmen var bra, den var kul. eller aa kul.. nä men den var bra :D den handlade om två bögar som skulle adoptera en bäbis men fick en 15 åring med kriminellt förflutet istället. haha.. kulkul.

nu tror ja att jag ska gå och slagga, snart. hejdå :)


ASÖLIDJSIDJIoopsaäjasäj asf

HEJ NU ÄR JAG HOS KARRO OCH SNART SKA VI PÅ BIO OCH TITTA PÅ BÖG FILMEN, PATRIK 1.5. DET SKA BLI TREVLANSSSSSSSSSSS =)