utan dej ser jag liksom ingen mening ..

hejhallå, polar ikväll var kanon kul. haha, kanske inte riktigt kul men det var kul :) gick runt med lite olika sådär. runt runt. dansa dansa. ut ut. prata prata. krama krama. runt runt. dansa dansa.
det går typ runt så. det är roligt. orkar inte blogga, fett trött nu.

köss

yesterdayyyy

okej, vi tar ett försök ändårå.

det är det att jag ligger i sängen, sitter vid bärbara. och då brukar jag bli trött.. för den är fortfarande sådär nyvaken-varm, mmm. jag har ju liksom legat och ruvats i den hela natten.
åh! det var ju smart ju, visst heter det att man ruvar ett ägg? som hönan gör? så nu ligger min säng och ruvar på mej och väntar på att jag ska gå från en kletig sörja till en stor och ståtlig kyckling.. äsch, det lät inte så bra.
igår så var jag hos jonna, inte bara jag då. kom dit till klockan 18, kanske lite efter då eftersom att jag är ganska bra på att komma sent, hon skulle ju firas ju. hon har också fyllt år! dagen efter mej, lilla lilla jonna. så liten och sårbar.. fyller år så sent på året.. hehe okej. iallafall, så när vi kom dit så var det  väl paketöppning. (och tyvärr så glömde jag min mobil i bilen så kunde inte ta nåt bilder). av mej så fick hon en hundra lapp och en trasig chokladkaka som nikke och några "råkade" bryta av i bussen för dom trodde dom skulle få smaka, haha. men jag öppnade ju såklart inte den, den var ju till jonna. sen så åt vi mat, det var pita bröd och kyckling och massa sallads-grejer, as gott. sen efterrätt var det maräng svischschscshchschshcshcshcsh eller hur det nu stavas. det var också gott.
sen tror jag att vi gick ut efter att vi hade suttit och snicksnackat lite. då gick vi och var med (vi = jonna, janine, jag, issa, elin, claudia, johanna typ) fille, nikke och fredde. vi gick väl runt lite ute men stack hem till jonna och kollade på film istället. haha, först så skulle alla ligga/sitta i sofforna, sen så ville alla ligga på golvet. det var nog för att jag hade gjort en sån bra säng på golvet av massa kuddar (y) fast det sängen fick ju bara jag plats på, så den gick sönder när alla utom issa och johanna som låg och sov i varsin soffa kom och la sej. minns inte vad filmen hette, men det var nån med jack black där han var en munk som ville bli brottare. vet inte hur den slutade, men det var väl nå bra. eller jo! det var ju så att alla barnen åkte i en buss och åt glass. så vare.
sen tror jag att tarzan åkte på, den otecknade. den var som filmen på so:n när dom ska visa hur apan blir till människa.. hm, den teorin tror jag inte på iallafall. det var så fult för dom pratade typ ingenting på tarzan;d, bara ap språket som ingen kunde. eller kanske att jonna kan det? haha, närå.
vid tolv så kom min pappa och hämtade mej, skjutsade hem mej. då var jag så trött så jag gick jag och la mej på en gång typ.

det var det, nu har jag ju berättat lite. blev ju ett inlägg iallafall. ikväll ska jag på polar, med vem vet jag inte riktigt. issa tror jag, och karro kanske om hon är frisk. sen kanske jonna och janine, vet man aldrig. kanske johanna skulle med också. men man går ju runt med alla där borta.



pyss

äsch ,

jag orkar inte skriva nåt.


asdhööfsddfh asdiofh aposdasofv

shit vad jag tänker.


afg agbfgd hfdlaif liaöoai jögb

det var ju inte lite ljust det blev.
jag vänjer mej.

idag så har jag suttiti hemma hela dagen då, vaknade vid halv elva och typ.. kollade på film i knappt en timme, do'h, det är så tråkigt att kolla på film mitt på ljusa dagen så jag stängde av. sen.. så for jag ju till frissan, tog typ en timme och 45 minuter. det är dryyygt att sitta så länge ;d men men. nu vet jag inte vad jag ska hitta på, blir nog ingen teater. har ändå inte gjort teater läxan, lika bra att göra den nu.

skit också.

på tal om läxa, jag har ju prov på torsdag.. i teknik.. ÅH! no ämnerna vettu. jag behöver ju träna i 4 månader minst om det ska sitta, apa apa apa.. får ta hem och jobba imorgon då, för då ska jag minsann på skolan. för jag har inte haft nå feber idag, idag var det bara hosta och slemm och snor. bläää..


hejdå,,

frissan om två timmar och 25 minuter!

nu har jag inte feber längre :)

this my cool and i can't take it off

åh. nu är jag sjuk. jag har fått feber. lika brare. eller ne. nu blir det inge skola, får ba sitta hemma och inte träffa ngn. men det ska väl gå fint det, känns som att jag borde faktiskt få gömma mej lite. haha..


pusshej. nu vart ni smittade!


vill ha <3

har varit inne på världens snyggaste webbutik, www.gulanstore.se , m-m-m-m-mmm! jag älskar deras kläder. här är mina absoluta favoriter:


 
den vill jag ha på hövve till vintern! <3


och den var ju också fett cool ju


den jackan måste bli min!!!! <3


och den med!


DEN HÄR ÄLSKAR JAG MEST <3 nummer ett liksom


grrrrr


jag tror jag svimmar, så HIMLA SNYGGA!


och sen en t-shirt. inte så jättesnygg när jag tänker efter..



åhhh, kärlek till dom kläderna! det värsta är att allt är så dyrt ;o för det mesta är nikita, världens snyggaste märke, alltså.







 +  + +   = världens snyggaste vinter jue!

oiasöldfi jaåpdopfi b

jag fick det ju kul ändå ju,

först var jag med elin, moa, corne och elin, men sen stack dom in så då gick jag ner till mej och bakade chokladbollar med janine, issa och hanna mfl :)


godnatt, nu har jag ett sk. pisshumör och ska inte blogga mer,
pussen.

öaoji aöfiaäpfoäääd aodfu öoasdf

åhhhhhhhhhh anal vad jag har tråkigt ;o näe. jag klarar inte av det här nå mer. att sitta inne och ha tråkigt alltså! ska kanske utnyttja mina gratis sms då, mhmhmhmhmhmh.. bra idé linda :)

men åh nu har det gått typ 3 minuter och elin har inte svarat :'( jag vet inte vad jag ska göra! ingen vill prata med mej.. buhuhuhuhuhuhuhuhuhu!!!!! nej men nu ska jag skärpa mej. men jag har fett tråkigt. lika bra att ringa nån.
äh, jag hittar på ngt.


pusshej.


blääää, choco hopper in my ass ..

åååååååååååååh!


nu har jag ätit godis i typ en timme, eller kanske en och en halv, åh, jag tänker aldrig mer äta nåt! så himla tjock vart jag! ;o


så himla gott.

haha!

hejdärute,

hemma från matchen nu. gick med en hel del. hur det gick på matchen det vet vi inte, vet bara att det vart mål efter 23 sekunder, av timrå! sen gick vi runt och snackade med folk och stökade på. vi stökade på ända tills tredje period, då var det slutstökat tyckte en gubbe som jobbade där i gul jacka, och slängde ut oss :o han slängde ut oss!!! han ba kom när janine och viky höll på och flytta runt med ett bord för att anton s gjorde nåt, och skrek att vi skulle titta på hockey eller gå ut, då skulle vi väl titta på hockeyn då, men nä, då fick vi inte det så då slängde han ut oss! men jag tar ju såklart första lilla chansen till frihet och ba "hallå vi springer! jonna, kom vi springer!" så började jonna, janine och jag gå iväg en bit och han ba "TJEJER!" men det hörde inte jag, så dom stannade, och jag ba sprang iväg och då hör man DUNS DUNS efter mej så springer han och sliter tag i armen och ba "UT!" typ! så då satt vi där ute och frös i kanske 40 minuter tror ja :o eller ne, en halvtimme kanske. haha.. jag, janine, jonna, viky, anton, anton, jocke och leo tror jag att det var. men dom släppte in viky för att  claudia som var inne sa att hon inte hade gjort nåt, VADÅ liksom, det var ju hon som hade gjort nåt :o ;D haha.. ne men det var bara roligt att sitta därute och frysa. haha., kanske inte bara roligt men lite kul var det iallafall. tss..

timrå vann iallafall med 6-5 mot hv71 :)


hej timrå!




hej, ikväll blir det hockey med jonna, janine, issa och kanske att det var nån mer. ville göra så mycket innan men hann inte annat än att äta mat, äta godis, kolla på simpsons och sitta här.

äsch.

nån annan som ska på hockeyn? :)

idag är ingen vanlig dag,

nej för det är min födelsedag!


thihihi. det är roligt att fylla år. man får kramar. man får paket. man får höra "grattis!" många gånger. man får kakor. man får va i cetrum! men sen, dagen efter, är allt som vanligt igen. det är lite små skumt.. från ena dagen till den andra, värsta PANG, så är det vanligt igen. därför så var det här en kul kulen dag. min födelsedag.
först firades jag på morgonen av familjen, jag fick 250 kr, singstar rock ballads, en trippeltång och minneskort till mobilen av mamma och pappa. fast trippeltången ska jag byta, det var en modell för stor, ska byta till en mindre. av linus fick jag 2 påsar choco hopper och 50 kronor. av lukas fick jag en fin mugg som det stod "Världens bästa syster" på. av lilla ludvig fick jag en skrivbok och en penna. tacktack :) vart lite stressigt sen att hinna fixa sej sen.. fick sminka mej i bilen.
på skolan så blev jag också firad lite, fast jag tyckte inte att dom skulle behöva sjunga för mej på engelskan. då såg jag till att det inte blev så :) tror inte att anna, engelska läraren, var så sugen på att sjunga heller.. också fick jag 2 kexchoklader av patrik, tacktack! och johan hade visst köpt en blomma, men den hade han glömt hemma. och en patron fick jag ju av fille också.
istället för att gå upp på lunchen och äta fisk, så hade jag, karro, issa, ellen, madde, linnea, totta,.. aa, jag tror det var vi, vi hade bestämt oss för att gå och käka pizza istället. jag och ellen delade på en, men det blev inte mycket pizza till oss ändå.. för johan och ponthus hänkade också på, och tog sej några bitar. jag bjussade dom på en var av min halva, så då fick jag två bitar till mej, vart mätt på det ändå, men sen så tog ponthus två bitar av ellens halva också, utan tillstånd! så då fick hon också bara 2 bitar, men ponthus som inte ens betalat, han fick sen 3 bitar :p haha.. men det är lugnt. för mej iallafall, kanske inte för ellen.
hade musik på idrottshögstadiet för första gången idag också, det var roligt, micke, musikläraren, hade fixat en låt så delade han ut instrument också ska vi lära oss den. jag spelar keyboard. det går bra, ska ba spela Dm, f, c, Dm om och om igen genom hela låten, så det blir ingen match ;p
när jag kom hem hjälpte jag pappa med maten så åt vi med mormor och morfar, fast inte mamma för hon var på jobbet och fick inte äta av den goda maten som jag hade bestämt, pastagratäng, smaskigt! fast pappa hade pressat ner en vitlök i det, det behövde han ju verkligen inte göra.
iallafall. sen kom släkten och firade, jag fick pengar av allhopa, och en chokladkaka av mormor och morfar, och en till chokladkaka av elisabeth och per. nu ska vi se hur mycket pengar jag fick ihop sammanlagt.. 1240 :ooooooo ABOWE SHIT! SÅ MYCKET HAR JAG INTE ÄGT PÅ ETT HELT HIMLA ÅR! jag är rik! ooooooaaaaaaaahh!

och på tisdag blir jag blondin igen! oooooooooaaaaaaaaahhhh!

nu är jag helt till mej! ooooooooaaaaaaaaaaahhhhh!


okej jag skämtade. lite överdrivet. fast jag ska bli blondie på tisdag igen, kollade på bilder från innan spanien.. åh, mitt långa blonda hår. fast jag vet inte om jag ska ha så ljust som jag hade då. men ändå.


nu ska jag kila, adjö.


jag är ju fjortis nu för tusan.

iofj öalsmlsd adä fpkäkopm

jahaja. resten av dagen ska jag spendera med min familj verkar det som, dom har bestämt det. så snälla, ring inte och fresta ut mej eller nåt sånt.

eller kanske att jag drar ut ikväll.. får se sen, jag är rätt så trött nu. hur kan man bli trött av att sova mycket? eller jag har väl inte sovit mycket den här veckan men inatt tror ja. äh, det blir en lugn dag.

adjöken

hos issa!

nu lyssnar vi på fetaste bas låten, det bara vibbar i hela huset och man får värsta ont i öronen :o haha, gissa vad låten heter? "bass" såklart. bas alltså ;)



tjoho, snart ska vi va med elin tror ja. hejsvej :D

hos min kusin linn i sollefteå

hejhallå :) nu är jag i sollefteå hos linn, hon är i köket just nu och bakar kakor. tror jag. men hon är iallafall i köket ;)
det är en vanlig lägenhet fast hon delar den med 2 andra, så dom delar på köket och toaletten och sen har dom ett varsitt rum för sej själva. jag sitter i linns rum såklart, det är värsta fint! litet mysigt och behändigt rum.
bussresan gick bara bra, satt brevid nån hippie eller nåt som stank rök och vitlök. det ska vi inte snacka mer om. jag satt och lyssnade på min mp3, smsade lite, och kollade på klockan genom hela resan som var 2 timmar då. när jag kom fram så kom linn med cykeln så drog vi hem hit. vi har varit på affären också, fast vi ska ut snart igen och kolla på stan också tror jag.

nu ska jag kika runt lite mer på datan, hihi.


hejdå :D

hej här kommer segertåget

hejdå, nu kommer jag hem imorgon istället, ska åka till sollefteå till min kusin linn som går i skola där och bor i en studentlägenhet där. och gissa hur jag ska ta mej dit då! jo, jag ska åka buss! i 2 timmar, och det kostar 118 kr.. och dessutom så ska jag åka helt ensam också! fast det är väl kanske andra på bussen men.. åh vad vuxen jag känner mej nu ;) haha närå, jag är bara en liten skitunge på äventyr. hihi.


hejsvej dårårårårårå :D


twin town

nu var det exakt 7 år sen det hände, med world trade center.
titta på hela videon, den är så sorgset söt så att dom jävlarna som flög i planet, shit vad dom ska skämmas.



hej & hejdå

hehe jag glömde bort en liten bekännelse igår.. det är så att det var visst spya utanför skolan på framsidan, och jag var ute och gick i strumporna.. skuttade runt lite sådär som jag brukar. och såklart, som den linda jag är, så kliver jag förstås i den där äckliga spyan. ba "wooops, det där va inte spya va?" alla ba "eh jo?" haha liksom, det är väl sånt som jag ska råka utför. haha.

idag har dagen inte rullat på, jag har varit jättetrött och somnade till lite på curts lektion till och med. hade fritt arbete och fick jobba med vad man ville, jag läste i månadsboken men bestämde mej för att vila och ta det lite lugnt den sista kvarten, somnade till dårårårårårårårå.


men nu äre ju simpson ju, hejsvej :) och efter det äre family guy!


i'm so uttråkad

ALLTING SOM JAG SKREV BARA FÖRSVANN?!?!??!!??!!??!!?!??!?!?!?!?!




ÅH NU VILL JAG SOVA ÄNNU MINDRE! det är så tråkigt att sova! det händer inget, för åh!, man vaknar ändå mitt i det bästa i drömmen. också är det så jobbigt att borsta tänderna, tvätta händerna, pissa sista gången, tandtråden, skölja munnen, använda tungskrapan, tvätta bort sminket, och sen somna. det ändå som är bra är min säng.. jag älskar min säng, så grymt grymt skön. jag längtar till den nu.. det skönaste med den är att vakna i den, då är den alldeles varm och mysig och ÅH! åh den är skön.



åh vad jag längtar tills att vakna..


godnat :)

asdfgl jlsöoafj aoöad

hejhallå, lever alla? ingen som har sugits in i ett stort svart hål? inte? nämen så bra då!
haha även issa, hon ba till mej idag efter jordens "undergång" : "Linda får jag låna din mobil?"  "visst" sa jag, haha, och när jag fick tillbaka den hade hon skrivit ett sms och skickat till ett antal personer och skrivit typ "hej.. jag hade otur och råkade sugas ner i det svarta hålet.." och nåt sånt där, haha skön tjej alltså! men åh, det var ju en del som verkligen trodde på det och var oroliga! så för dom var nog inte det sms:et så komiskt..

idag har jag varit med jonna, och sen så var vi med fille, kewin, bubbas och nikke. vi gjorde inte så mycket, kollade på film och så typ. sen har jag också ätit godis typ genom hela dagen, så nu ska jag inte äta nå godis imorgon. fast det kommer jag nog göra, kan inte säga nej om nån står framför mej med en chokladbit och ba "vill du ha?", börjar ju typ dreggla då.. huhu.


vi höres nåt, det börjar ju dra ihop sej till läggdags. eftersom att jag nästan försov mej imorse för jag var så trött så ska jag komma i säng i tid ikv.


hejsvej :)

det där med jordens undergång..

jahaja, så nu ska vi gå och dö imorgon? för att jorden ska sugas in ett stort svart hål? och himlen också? okejokej, det lät ju spännande.

det där får man tro vad man vill om, men det här är min åsikt:

att det som händer det händer, och det som händer är menat att hända, för det finns plan för varje liv, det finns liksom nån som vet exakt vad du kommer att säga och göra, många många år innan du ens vet det. innan du gör det. så det är ingen idé att vara rädd, för vi är i trygga händer. men det är väl lika bra att alla tror att vi ska dö imorgon, då kanske man ångrar allt dåligt man har gjort? att man liksom börjar tänka "varför gjorde jag så.." och säger förlåt eller nåt. så kan det ju också vara.

jag tror inte vetenskapen, forskning och sånt där. visst om dom har rätt nån gång och sådär, men det är inget som jag egentligen lyssnar till. men alla är vi olika. tro på vad ni vill. men det är bara så knäppt, för om klockan passerar 13.30 då, då när vi ska sugas in i ett svart hål, vad ska ni göra då? kommer ni kunna slappna av och tänka "åh, det hände inget, nu fortsätter livet", eller kommer ni aldrig kunna slappna av igen då? liksom "åh vi kanske dör om 10 minuter istället... nähe, men 20 då! inte.. men imorgon kanske". ska det vara så då?



äsch, strunt samma, inget att skriva om. nu är det bara spännande att få veta om vi ska dö imorgon, för mej är det bara nervöst. åh, jag tycker att det här är spännande ja! skriver med ett litet leende på läpparna. jag är inte rädd för döden, nejnej, jag bara hoppas att jag har en plats i himlen isåfall. komma till himlen. det är mycket bättre än jorden. då är det hakuna matata varje dag (y)


hejdå älsklingar =)


baka en kaka

okejokejokejokejhej.

jag har bakat idag, jag och mamma vetu. för att jag fyller år! ja! fast inte förens nästa onsdag, om åtta dagar. ja, nästa onsdag om bara 8 dagar. här är min önskelista:

SingStar Rock ballads
Filmkamera
Simple plan biljetter
som är utsålda tror ja ;'o
Presentkort på IKEA
Skrivböcker
Kläder
Nån bra bok
Pengar
Film
Skinnjacka
Trippeltång
Paris Hilton - can can (parfymen)
Minneskort till mobilen
TV, dvd, boxer
Örhängen och shit
Red Bull



red bull, vad står det där för? det har jag väl aldrig druckit? en gång, för 2-3 år sen, när jag fick smaka en litenliten klunk av någon på ett läger. då tyckte jag att det smakade konstigt. men åh, energy drinken på lidl är ju god så nu har jag ju lärt mej att dricka sån läsk. så ge mej red bull! jag vill ha red bull! as bra att ha på morgonen ju, då när man är lite väl trött.
men men.. jag och mamma bakade iallafall idag då, först bakade vi nåt som jag kallar för Äppel-Kanel-Kaka, fast det är inte äppel i dom men jag har alltid trott det., dom heter typ Havre Kanelbullar. Efter det bakade vi nåt annat, det hette nobless-kaka. men jag satsar hellre på att äta smeten så nu sitter jag här med fett ont i magen och har bestämt mej för att inte äta på 3 veckor.. vi får väl se hur det blir med den saken.

kanske skulle ta och smaka en nobless kaka ändå, mamma är ju hos grannen. hon ser inget.. eller nej! jag vill ha en havre kanelbulle! MUUUUUUMS VAD GOTT! åh en sån ska jag ta! eller nej, justja. nej, jag kom av mej. jag ska inte äta nå kakor. förutom på onsdag på min födelsedag. innan dess ska vi baka chokladbollar, drömmar och schackrutor också. det blir roligt.

jag funderar på det där med kalas då. när man brukar bjuda hem kompisarna.. jag vill ha ett sånt, men jag vet ju inte vilka jag skulle bjuda. jag är ju liksom med alla typ! åhå, sånt där är så himla jobbigt.. skulle ju kunna bjuda bara 3-4 stycken också, så blir det överraskning och mys sådär. det är ju mys, men det känns så konstigt att ba dissa vissa då. men jag ska fundera på det. åh jag klarar inte av sånt..

jaja. nu är det bara en kvart kvar till simpsons!!! jag har väntat på det heeela dagen, därför jag åkte hem imorse, så jag skulle vara säker på att inte missa det. jag menar, det börjar ju 16.05, jag slutar väl runt 15, och tänk om jag typ gör illa mej på vägen? och får åka till sjukhuset istället för hem till simpsons? vågar ju inte satsa liksom, så tänkte "äh, jag drar hem nu så hinner jag nog se simpsons iallafall". plus att nu kommer mina bröder tro att jag är seriös med det där.


äsch, ska och pinka nuja .


adjöken!

heyyyy

jag fick åka hem från skolan idag, jag mådde illa och hade ont i magen och hade ont i hövve och hade mensverk. samma sak alltihop antar jag. åkte hem efter halva första lektionen så inte mycket pluggande för min del.. men man lär sen nåt nytt varje dag ändå, nu vet jag vad kortslutning är för nåt.

så det blir inge kompisar idag, det kan man ju inte när man inte vart på skolan. så det blir sitta hemma, känns skönt. vila lite grann. härligt. tror jag ska slå på nån film sen, men just nu tittar ludvig på tv:en. mamma och ludvig är hemma med mej.


hejdå!


simple plan, asså jag diggar verkligen dom.

heyyyy , nu blire å vänta på johanna som står i duschen hemma i sitt hus. när hon är klar ska hon sända mej ett sms eller nåt så ska vi hitta på ngt idag också, det blir väl å va med nåra.


hejsvej, gissa vem som fyller år om 11 dagar då?

förlåt mamma, förlåt pappa. förlåt bror.

VARFÖR GÖR ALLTID JAG SAKER HELT FEL? VARFÖR GÖR JAG ALLTID SÅNT SOM JAG VET ÄR DET VÄRSTA FÖR MEJ?






vad äre för nå fel på mej? :o :s

glöm inte bort att jag är värdelös, v-ä-r-d-e-l-ö-s.

hejhej, igår var jag med johanna, därför jag inte kunde skriva igår.
vi fick sluta tidigare på skolan eftersom att dom inte har dragit igång med idrottshögstadiet än, slutade direkt efter lunch. vid 12 ungefär. det var nån ny maträtt som vi inte ätit där, typ currygryta. det var gott, jag tror att issa också tyckte det, för hon tog 3 portioner.
efter lunch så gick jag först hemåt med hanna och issa, men så kom janine och jonna springande och ville att vi skulle vänta, men det hann inte issa och hanna med. så jag stod där som en gentleman och väntade på dom och gick med dom sista biten. och kewin också. jag tänkte vara snällis och gå den längre vägen med dom, men så började det regna så jag slank in på den kortare vägen.. vid hästarna.
när jag kom hem så var det ingen hemma, och linus skulle inte sluta förens fyra sa han. fast mamma hade lagt ut nyckel iallafall, så gick jag in och typ bytte kofta tror jag jag gjorde. och sen gick jag och mötte johanna, så gick vi hem till henne. vi satt och snackade och gjorde väl inte så mycket mer, och sen kom mamma och pappa och hämtade mej så fick jag äta hamburgareeeee, men så ville jag vara med johanna mer, då kom vi på att jag kunde ju sova där! men det fick jag ju inte för mamma och pappa, men dom kom inte på nån bra anledning? dom vill bara ge mej ett nej tror jag? menmen. fick vara hos na till halv tolv typ, vi gick och köpte godis och skulle se på en film men så gjorde vi kullerbyttor på en madrass och låg och snackade och sånt istället. sen skulle vi vara med tobbe och benny också, men det kunde vi ju stryka för inte kom dom inte.
jag är fantasilös. igår, idag och kanske till och med imorgon. när ska jag få tillbaka fantasin då? åh också känns typ allt bara bajs just nu. men det är inget som är så, det är bara jag som är så himla patetisk. jag vet inte vad jag ska göra. jag kämpar väl på, tar dag för dag i väntan på bättre tider.

nu säger vi hejdå här.


det var ett tag sen

hejsan, jag har inte kunnat skrivit på nå dagar, har varit med kompisar hela dagarna.
nu är klockan 07.08, och ska väl gå till skolan om typ 20 minuter. skolan är väl fortfarande kul, men det är liiite jobbigt med en grej, som vi inte ska gå in på här.

vad jag har idag, det har jag ingen aning om, schemat lär jag mej efter några veckor, förutom förra året så tog jag hem och tränade så att jag skulle lära mej schemat utantill, haha.. men i år pallar jag inte nå sånt.


hejdå , nu vet ni iallafall att jag lever.

iaf så är det ju grattis till benny & elin idag!

hejdärute, hoppas ni har haft det bra idag och sovit och ätit mycket. det har inte jag. det började med att väckarn ringde halv sex.. skulle duscha för att sen gå hem till janine och fixa till skolfotot där. alltså det var inte så jobbigt att komma upp, visst, jag var ju grymt trött men inte så att jag inte klarade av att komma ur sängen. måstede ju kliva upp eftersom att mobilen som ringde var på andra sidan rummet.. åh jag fattar inte varför jag säger "måstede", värsta bäbis språket, men jag kan inte lista ut vad man annars ska säga.
efter jag hade duschat började jag prova kläder här hemma. sen kom jag på att det  var ju det jag skulle göra hos janine, så jag packade ner kläderna och det och gick över till janine. brrrrrr vad himla kallt det skulle vara då! knappt 4 grader tror jag, för det var det när pappa klev upp, men det var ju en timma efter. så det var väl ännu kallare när jag gick typ vid klockan 6.
när jag var framme så fick jag platta janine lejon-mans hår, haha. hon hade somnat med blött hår.. jag har blivit riktigt grym på att platta hår! iallafall hennes, är väl det ända jag har plattat vad jag kan minnas. sen när jag var klar så fick hon fixa mitt. det gick ju något snabbare iaf ;D haha. sen så stack vi upp och fika frulle, då var klockan lite efter sju. då fikade vi då, och sen borstade tänderna och VIPS så var klockan typ kvart i åtta :o man ba hoppsan! så hade vi ba nåra minuter på oss och sminka oss. och jag är ju väldigt bra på att sminka, mm verkligen. skulle låna hennes foundation medans hon var på toa.. m det vart ju bra, hehe.. först klämde jag ut typ 3 gånger så mycket som jag behövde, så jag sprang till henne och kleta ut lite i hennes ansikte. och sen när jag gjorde på mej själv så vart det väl inte bara apa?! nejnej. men åh, haha, det är verkligen inte min grej det där med att sminka sej. min grej är isf att sitta på stolen och låta nån annan fixa och hålla på som den vill. det är mycket lättsammare.
vi hann iallafall till skolan, och vi hade skolfoto på min lunch, eller jag hade lite lite lunch, men då satt jag och fixade i omklädningsrummet med några andra. så hann inte äta idag, men det var ändå bara hagalids hårda torra pannkakor, så jag sörjde ju inte precis. så var det skolfotot, JAG FICK STÅ! har fått suttit ner i alla år jag gått på skola och dagis, eller okej, utom ett, då jag sitter i frökens knä och grinar.. och fröken står. det var på dagis. men yesyes, slapp sida! oh yeah! haha, okej nu ska jag lugna ner mej. jag försöker faktiskt bli en mindre hektisk person, det går ju inte framåt ska jag säga. jag är inte så avslappnad av mej speciellt ofta. ibland tar jag det coolt, men det är me ytterst ansträngning. men nu så kan jag ju försöka. eh ja, iallafall.. jag ser nog ut som en surpuppa på båda gruppbild och enskild, så det behöver vi inte snacka om.

och vet ni vad jag har tänkt så mycket på? att vissa, dom säger ju typ "åh, tänk om man kunde få byta liv med nån.." men HALLÅ?! om du får en annans liv, vad sjutton händer med ditt då?! och man kan ju inte medvetet byta liv heller, för då så skulle man ju ändå fortsätta i samma tankebanor som förut säkert. och om man inte visste att man hade bytt liv med nån, kropp sådär kanske, så skulle man väl kanske fortsätta tänka "tänk om jag vore nån annan..". men om man blir nån annan, vad händer med den man var då? man måste väl vara grymt ensam och olycklig om man inte  bryr sej om vad som händer med en själv och ens omgivning! jag skulle aldrig kunna vara nån annan en mej, ingen klarar ju av att vara linda henriksson så bra som jag. hihi.. fast äh, onödig fundering, hur trovärdigt är det på en skala 1-10 att man kan byta liv med nån?

huhu.

idag hade vi våra första lektioner, min hjärna är fortfarande inställd på sommarlov. alltså åh det gick verkligen inte! jag fattade inte vad curt höll på med när han gav oss UPPGIFTER! ba VA! så ska vi liksom börja läsa och jämföra livet för barn på 2008 talet och 1890 talet och sånt. grymt ointressant om du frågor mej! historia är historia, det är ingen idé att rota i den. leave the past in the past liksom. så tycker jag iallafall. men det vet jag att inte curt tycker.

också hade jag ju min första svenska+ lektion idag! vi fick skriva ett brev till våran lärare susanne om vad vi gjort i sommar, åh, jag tycker verkligen om att skriva. jag längtar lite tills nästa lektion och se vad vi ska göra då..

och engelskan! åh, jag som hade saknat engelskan så mycket på sommarlovet. kanske för att vi hade björn då, gamla goa björn, han var så snäll och glad. nu har vi anna, det är inte nå lek på lektionerna längre kan man lugnt säga. nu ska man prata engelska hela tiden! va! vad ska det vara bra för?! okej, där var jag nästan ironisk. nä men det var värsta svåra uppgifter hon gav oss, och det skulle vara uppvärmings uppgifter! såhär efter sommarlovet behöver man ju typ repetera på hur man presenterar sej, hur man säger vad man heter, vart man bor, vilken som är ens favorit färg och så vidare. men nejnej, här var det hårda regler. min första tanke var liksom "shit, det är som på värsta skolan.." min andra tanke var "det här är ju skolan!" sen började jag tänka att det var en väldigt hård skola. men äh, det här löser sej. det är faktiskt roligt med engelska tycker jag.

svenska hade vi också, då skulle man intervjuva varandra. det är kul, jag fick intervjuva karro. för henne har jag ju inte känt sen vaggan, inte då. kunde ju inte svaren på typ alla frågor heller :) haha.

imorgon är det no, hua.. minns inte vad vi skulle börja med, eller jo, kanske teknik. imorgon ska jag ta med mej skåpnyckeln dessutom, har glömt den ett tag nu. men imrn! jag då ska den med. hoppas jag, får skriva en påminnelse och klistra upp på näsan.


hejdå!