skejting, issa och hår

tjena! Just nu sitter jag vid Issas dator, men hon sitter och äter. Var det gott? Det såg i alla fall gott ut! :D
Vi har, som vanligt, skejtat :) vi åkte inte runt, utan vi var på issas gata och övade på små trix. Liksom att hatta (när man typ sick-sackar fram, svårt att förklara) också på att skjuta på. Och lite på en ollie också, men det är jätte svårt.. men jag hoppas att vi klarar det nån gång!
Också var vi på bibblan tidigare med Lukas, vi tre cyklade dit. Och stackars Lukas, inga riktiga bromsar på cykeln! Liksom ... han får hålla in båda för glatta livet om det ens ska sakta ner! Också mötte vi Oliver och hans kompis Bergan, och Oliver blockerade vägen för mej, och jag har inte världens bästa bromsar heller! Så jag typ åkte in i hans däck, - men lugn mina vänner, det gick bara bra! haha!
Imorse sprutade jag i blond spreyen på det utväxta i håret. Nej, jag har INGET i mitt hår som är min riktiga hårfärg! Jo, utväxten förståss. Jag har ju först 1/4 blekt hår. Det är inte så olikt det vanliga, och jag är absolut inte blondin! Men jag vill vara lite ljushårigare, vill inte gå med i brunett klubben riktigt än =) också har jag en jätte blond slinga, och en blå slinga i håret. Aj lajk!
Men nu har issa ätit klart, och vi ska inviga hennes pool! Eller det blir hennes och mitt första dopp i den :) haha, hejdå!

uppdaterat .

Tjena ! jag har inget att blogga om, men jag bloggar ändå! För jag är så glaad idag =) jag har en anledning till att sitta inne, det är inge fint väder !!!! haha, närå! Jag har redan varit ute, men jag ska nog ut och studsa sen också med lukas!
Alltså, i natt drömde jag värsta bra drömmen! Men jag har hört att man inte ska säga drömmar, för då slår dom inte in... attans bananer, jag har ju liksom nyss typ berättat hela för Lukas! Gaah vad jag suger! ;D
Alltså jag TÄNKER inte blogga mer nu. Jag har ändå inget att blogga om och jag snubblar bara på tangentbordet och får radera och börja om typ jämt!
Och vetni, att även att det har hännt lite knäppa saker nu på sistone, så mår jag bra!! Och idag så ska jag baaaara njuta av att vara just Linda Kristina Henriksson. That's it=) och när jag ska njuta så ska jag.... vara med Lukas! För han är den ända som är hemma med mej, eller förutom Zurprise då. Men hon skier vi i för en liten stund! Jag har ju nyss vart ut med henne! Men nu ska jag spela bara liiiite the sims 2. för Totta gjorde nåt fusk igår så att man fick värsta sjyssta kläderna osv! Hoppas att det finns kvar. Jag får fråga na..
Om nu The sims funkar, för det var nåt fel på Linus dator sa Lukas.. men jag får se! Annars kan jag baka en Linda-kaka. Jag har ännu inte kommit på receptet, annat än att det innehåller många mängder av choklad ;)

HEJDÅ! åh nej! jag har nyss fått höra att det kryllar av finskar i finland, hjäälp! =D


uppdatering 20.18

nu måste jag ba få blogga! Jag älskar skejtboard!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 fatta! ja a hittat värens roligaste aktivitet som ja gillar! Men jag har ju ba skejtat i typ 2-3 månader, men ändå!
Och vet ni vad jag gjorde nyss? Jag blev medlem på en skejtklubb på lunar (också har jag sponsrat bam klubben också, så nu kan den fortsätta ett tag till!!) aja.. men på dn skateklubben på prylar så fanns det tre avsnitt på engelska,utan svensk text :| med SKATE TRICKS TIPS AV TONY HAWK! Och han ä väl tuse gånger bättre på att förklara än Bam, men jag gillar bam mer, för an är mer underhållande och roligare! Men i allla fall så fick man lära sej skit mkt! Den var typ en timme, men jag såg ba typ 40 minuter, men jag fick lära mej en hel del! Och allt har jag skrivit ner, så nu förväntar jag mej att få skejta med issa imorron också! Förresten så har jag oh issa kommit på en sak, att vi är street skater. Det betyder ju att man är gat skejtare, och det är judet om vi är! :):):):) så nu ska jag heta det på nåt som jag inte vet vad det heter hr på bloggen. Också har jagt tröttnat lite på min design, så den ska jag också byta. Jag ska ändra värsta mycket, men det är fortafande jag som skriver ;)

hejsvejs! och imrn så ska ja och issa på bibblan och låna skejt böcker! alltså fakta böcker ;)

issa, totta & finlandsresa

det är ungefär såhär i mitt liv, och kanske i vissa andras, att varje gång det har hännt nåt tråkigt så blir det alltid nåt bra sen. Som det där talesättet ; "allt one har nåt gott med sej". Och det är sant! Det är liksom bara att tänka på nåt dåligt som har hännt, och så kan man komma på nåt bra med det! Om man inte kommer på nåt bra med det, så kommer det i alla fall nåt bra med det till slut. Till exempel... det suger att allt roligt tar slut. Som när man är på läger, också MÅSTE man åka hem, fast man gärna hade stannat en vecka till! Men om det inte hade tagit slut så hade det ju inte kunnat kommit nåt mer läger! Och när jag flyttade från Lagga, det var liksom bara NEJ!!!!!, men, vävland är sååå mycket bättre tycker jag! Liksom på sitt vis. Här bor alla andra, eller liksom.. .som Hanna F säger; "Det är ju inte det dära 'hej, ska du med ut ikväll? Vi kan typ busplinga!' "  Där är det lite mer avskilt, eller vad man ska säga. Men alltså lagga äger.. men jag trivs ändå bättre här. Och när nån dör ... vad är det för bra med det?!?! Det är ju så att den som flrsvinner, den  får det bättre. Typ så.
Ja... alltså jag vet inte vad jag ska skriva. Viva la bam var inte så värst bra igår... det var inget skejt alls. Dom bara byggde ett kasino. Eller, haha, det ägde när Don Vito och Phil kom och typ slog ner brottarna! Eller när Vito typ sa ; "dom här ser ju inte ut som riktiga brottare, jag har ju bättre armar" , också blev det värsta slagsmål! Jag tror att han ångrade sej ;)
Och idag så har jag vart med Issa och Totta, vi skulle egentligen typ bada eller nåt, men det har ju inte vart nå vidare badväder! Eller jag föreslog att vi skulle upp till Bandsjön ändå, men det hängde inte totta riktigt med på ;) så vi var hemma och spelade lite the sims, var på lunar, spelade sing star, spelade air hockey, och snackade. Rätt slappt, men skönt. Totta har äntligen fått gjort nåt! Hon har ju skrivit så mkt i sin blogg om att hon bara sitter inne och så ;) Haha, jag har också suttit lite inne. Men inte nå mycket faktiskt. Jag har hoppat studsmatta en hel del. Men det känns som att sommaren typ börjar avta.. :( liksom, det är inte soligt längre, och man kan inte cykla ner till centrum och äta jordgubbar och glass, eller bada lika mycket. Det är väll som på discon.. men dansar inte riktigt förens i slutet. Alltså jag menar inte att man dansar sådär på sommarlovet, men att man liksom toknjuter av det eller nåt sånt! haha!
Men ärligt , jag ska inte blogga mer idag. Och jag och totta och issa tänkte typ tälta, men jag tror inte att det blir av.. jag är inte så sugen längre, men vem vet ! Kanske, kanske inte.
Och just ja! Jag har tagit ID - kort idag! Jätteskoj! =D Jag såg typ dum ut på alla kort utom ett, så det var inge svårt att välja x]
Men jag måste bara få berätta en en gång hur jag ska komma till Finland och så vidare:
* Jag kommer att få åka bil tillsammans med min kompis Ronja och hennes familj till Göteborg, och därifrån så ska jag och dom ta och åka färga över till finland. Dom är alltså finska medborgare, för dom flyttade från sverige till finland 2002 tror jag. Men men. Och jag kommer att stanna där och ha värsta roligt i 5 dagar, innan jag ska åka flygplan hem igen. Ensam. Utan flygvärdinna, så himla spännande!!! =D Ulrika (ronjas mamma) kommer att skjutsa mej till flygplatsen och se till så att jag kommer ombord. Sen så åker jag från Finland i flyget till arlanda i stockholm. Och där ska jag sitta och roa mej själv i 2 timmar innan jagska fråga mej fram till nästa flyg som går till midlanda i sundsvall. Jag hoppas att  jag kan roa mej själv i de där 2 timmarna, annars ger jag mej nog ut på äventyr och skippar att åka hem! haha ;) Sen så ska jag försöka hitta till flyget som går till sundsvall dåe. Sen så blir jag hämtad... och allt går bra! Hoppas jag :)'


ADIOOOOS !


midsommarlägret 07 :

här kommer mitt 51 inlägg i bloggen :


sorry hörni, men jag pallar inte riktigt att skriva om hur det var på lägret som jag trodde var ett läger som egentligen var en konferans eller nåt sånt. lång mening, men hoppas att ni förstår! :) Lägret var från torsdag till söndag.
men okej, lite kan jag väll skriva ;
issa och jag kom dit, alla tittade på issas vattenpistol som hon hade med, och hon hade inte stoppat i den i väskan, så alla undrade väll varför tjejen hade en vatten pistol med sej?!?! Så hon fick stoppa i den i väskan ;) issa kom inte så mycket före mej, så vi betalade in oss samtidigt. Vi fick höra att vi skulle sova i vita nexet i tranan, tillsammans med olivia thalén och olivia nyqvist. Issa hade lite problem hur man sa; oliviarna eller olivierna. Jag kommer inte ihåg hur det var man sa, men vi kom överens om att det skulle vara olivia x2 ;););)
vi skulle egentligen leka typ flaggleken, men istället så gjorde vi en 3-kamp. Vi delade in alla 68 barna i 4 lag, och den första leken var en sån där lek när man ska dra ett snöre genom alla lagmedlemmarnas klädes plagg. Det kunde vara tröjan, strumpan, koftan, byxan eller vad som hellst. Jag tog igenom koftan då, det var smartast! Och när alla hade dragit igenom kläderna så att man satt fast i varandra, så skulle alla klättra över två bord och bänkar, och mitt lag vann! Nice!
Nästa lek var .. jo just ja, det var en sån där att man skulle få typ 20 minuter på sej att hitta olika saker som gav olika mycket poäng. Det var t.ex kort på saker, vedträn, en levande mygga, 15 kottar, en röd blomma, och två lite konstigare saker : En Joel Holmberg eller en Simon Stenlund! Dom var 10-poängare båda två. Jag hade Simon i mitt lag, så han fick springa och gömma sej på toan under dom där tjugo minuterna. Och det första vi gjorde i mitt lag var att bomba oss över Joel, haha ;D stackarn, vi band hans armar och fötter med rep x) han slet verkligen för att ta sej loss, men inte klarade han det inte! Och vi vann även den tävlingen!
Sen tredje tävlingen var "Spotta Råtta". Man fick varsin geléråtta, och man fick inte tugga på den. Alla 4 lagen fick ställa upp på 4 olika led, också spottade den första i leden först. Och sen fick den andre i ledet ställa sej där den förstes råtta kom och skulle spotta sin därifrån, och så gick det till ända till siste man. Eller kvinna, eftersom att jag var sist i mitt lag. Vi vann den tävlingen med, men oj... då vann vi visst alla, hahaha, oväntat ;D
Sen runt klockan ett så skulle alla vara på sina rum och vara tysta.
Sen så var det upp i görningen redan klockan 9, och då var det frukost osv. Den dagen var det ju midsommar, så då fick vi klä midsommar stången och dansa, och göra kransar och allt! men jag slängde min, för det var ändå ba en massa flugor runt den.. också fick vi äta god mat också. nejnej, inte då. Det var bara lax den dagen, och det gillar inte jag, så jag åt en smörgås som lunch, plus en massa godis. Sen på kvällen ville jag inte ha nå hamburgare heller, så då vart det ett äpple. Men som sagt så åt jag godis, och två choklad kakor mättar en del.
Senare på kvällen så var det flaggleken, och det var ju typ 30-40 i varje lag, och vi lekte i mer än en timma, men det slutade oavgjort ändå... ;d sen vare nattinatti och den dagen var slut. Plus att jag fick gå på barnsamlingar :'D<3 och dom är värsta bra!
Next day, saturday; Då var det många folk där igen. Det var det under heljen, eftersom att det var midsommarhelg. Och då är det tält möte och sånt, så många är där och lyssnar, eftersom att det är så bra!! Men åp dagen vet jag inte riktigt vad vi gjorde förutom att .. gå på samlingar, spela volley boll, kasta kniv-leken och sånt. Joo, det var det vi gjorde. Också var det volley boll turnering på kvällen, jag fick vara lag kapten för mitt lag ;D värsta snällt, för alla andra i laget var ju liksom 5 år äldre, så får lilla linda vara lagledare och skaka hand med motståndarn och sånt. Inte för att det är så märkvärdigt, men ändå! Vi körde bara två matcher, så alltså gick det inte så bra.. men det var roligt ändå!
sen på söndagen så skulle vi ju hem. Då var jag mycket med Luddes syrra Hanne och Fanny mfl. Och issa såklart :) vi städade mest den dagen, och gick på möten. Också skulle barna (eller dom som hade varit med på barn möterna) sjunga inne i stora tältet!! Jag behövde ju självklart inte, men lill hanne drog mej i håret och jag vart i stort sett tvingad ;D haha, tänkte väll att det kunde va en kul grej, så jag och issa klev upp och skulle sjunga och dansa små rörelser och sjunga en sång om hjältar typ ;D SKÄMMIT! Ångrade det stort, .<  och vi smög ut genom en nödutgång i tälten sen .. x]
sen åkte vi allihopa hem .. och det var ju ett kristet "läger" så det var mycket med Gud, och jag tycker faktiskt att det är värsta spännande! Och det som är bra på sånna läger, är att man inte är ensam om att tycka det.
 också somnade jag så fort jag kom hem. Gjorde mej klar för natten redan halv sex, och somnade   på en gång. Sen så vaknade jag 21.30 nästa gång, sen somnade jag om igen. Fast då var klockan efter tolv.
Men nu ska jag inte blogga mer, och jag tycker att det var ett ovanligt läger eftersom att jag är van emd dom andra, men det var ju inget läger egentligen så, så det jämnar ut sej!
Haha, det var värsta skoj! Hoppas att Issa också hade kul, hon som bara vill köra kniven hela tiden, eftersom att hon lärde mej och henne att kasta ;) good girl ! ;D:DHEJDÅ ALLESAMMANS! och ludde är grymmast ;D

nr. 50

när jag har publicerat det här inlägget så har jag skrivit 50 inlägg totalt, rätt lagomt!
alltså alla har väll hört det hemska som hände på kapellet i mitt gamla hus med kristian ? :( det är så himla hemskt! alltså det är overkligt..
idag så ska jag kanske skejta med issa, också ska jag packa till lägret. just ja, också ska jag med familjen och spela golf. har inte spelat golf sen i typ somras.
och imorron är det läger på lögdö :D<3 midsommar läger, och det har jag aldrig varit på! inte issa heller!
och just nu sitter jag och väntar på att ludde ska ringa. han ringde typ för en timma sen, men då sov jag .< och då sa mamma att han kunde ringa typ halv tolv. men det är ju inte säkert då ;d
och nu håller min riktiga hårfärg att växa ut :| jag tycker bättre om den blekta ... jag vill inte vara brunett. inte tok blond heller, jag vill ha det som jag har det. med en blå slinga i också såklart ;)

haha! ska kila, hejdå ! nu blire nog inge mer blogg på nå dar =)


uppdatering 12.59

a hej igen!
jag har inte lyft på stjärten en ända gång -__- eller jo, när jag svarade telefonen då! Ludde hade också hört om christian =/
aa.., det är hemskt.
men vet ni vad jag tänker göra?! :D en LINDA KAKA! Låter det inte gott ?=D=D=D haha, jag har inte kommit på receptet än, men jag håller på och tänker! hm... det ska vara... äpple och choklad i i alla fall. eller kanske inte äpple:D men i alla fall choklad. jag tänker så det knakar. nu ska vi baka en Linda kaka =) jag är så duktig, för min välkomst text på mobilen är så här : kaka linda  hahaha!
det känns som att allt jag gör är så himla.... linda. liksom, jag heter ju linda henriksson. min msn är lindah.enriksson, min blogg är lindahenriksson.blogg.se .. men liksom, det är ju för att jag är jag! mitt rum heter kurt linda rummet. jag vet jag vet, kurt är ett sånt fint namn, så vrf inte mixa ihop det med ett annat fint namn? ;D hihi =) sen så ska jag komma på en smarrig kaka som heter Linda kaka. också heter min mobil "kaka linda". nej,  jag är inget kakmonster.
och vetni, även om jag hade hetat greta, lena eller vad som helllst så skulle jag ändå vara en Linda =) det är saaaant, för det kom jag på. det är bra (H)
jag ska baka en linda kaka nu, eller, jag ska skriva receptet först. vill du smaka ? =D men ba så ni vet, så uttalas inte kaka linda liksom som en ätbar KAKA, utan typ kaká linda.. eller som den dära koola fotbolls spelaren heter, najs =)

BYES! / kaka linda =)

*

plötsligt kom döden,
kom som en vän
tog dej i handen
och förde dej hem

rest in peace boy, rest in peace.


sommarjobbat!

hej allesammans, idag så skulle jag sommarjobba här på papperskungen. jag hade bestämmt att jag skulle jobba sammanlagt minst en vecka udner hela sommarlovet, men så är man här och är lesse fter 3 av 6 timmar! haha, men det är tur att man är barn och inte behöver jobba varenda dag för att få mat på bordet. men lite kan man ju stå till tjänst med! och jag tjänade 150 kr, så så illa har jag inte gjort. dom hade fått in många nya sånna där saker som dom hade beställt, och jag har packat upp typ varenda en! jag har faktiskt varit riktigt duktig :)
men som sagt så orkade jag inte mer x) men jag får ju mer pengar ändå - jag har inte fått min månadspeng den här måndaen (eller kanske.. jag minns inte) och så ska jag få semester pengar och månads peng för nästa månad. också för att få lite extra skrammel i börsen så håller jag på att göra en egen tidning som jag ska sälja till typ mormor å morfar och mamma å pappa och dom. så jag håller på med framsidan just nu!
det ska typ stå om en kändis, en rolig sida med roliga historier, dikter, web tips, tävlingar mm. och gissa vilken kändis? haha, jo Bam såklart... ;D men han är faktiskt helt bäst. fast han verkar inte ha alla hästar hemma, eller hans hage är tom, som linn sa ;)
men så sa hon att tony hawk han var ÄNNU bättre på att skejta än bam.. tony (eller om det var tommy) han var liksom världens värlldens bästa. så jag ska väll in på youtube och se på nån liten film snutt med han och kolla om han verkligen är så grym! och dessutom så är jag så glad att det är vardag igen, vilket betyder att det blir jackass på kvällarna och andra bam program <3 haha!
och igår så fyllde Lukas år :) han hade både vuxen och barn kalas igår. först barn, och sen vuxen. på barn kalaset så hade han dubbel spel på laser hallen, och timmy hade kalas innan :P men iallafall så var det det roligaste kalaset nånsin! det var asa bajsa kul på lase hallen! först så kom jag på 5:e plats, och andra gången kom jag på 3:e! ice, brons liksom! renberg han vann båda gångerna. andra gången vi spelade så var det lite mer action, jag och linus smög liksom upp till motståndarnas läger och skjöt tobias och nå andra ;D as kul var det!

haha, HEJDÅ!  förresten, den 21 juni - 24 juni så ska jag på läger på lögdö med issa. hej hopp!

sommaren är här!

Gillar du inte sommar, vem ska du lura, för vem gillar inte sommarlov och brudar ?

sommar! bästa sommarkänslan får man av att sitta och softa med anton&affe-sommar är här, ett måste ! :D jag sitter och lyssnar på den, och den är bäst! bäästa svenska låten iaf.
men jag valde ju -spanska-e/p-syslöjd. JAG ÅNGRAR! jag vill ha syslöjd, men vill ha engelska som språk och språk-spåret. då kan jag ju få 3 timmar mer engelska ! <3 aa, jag gillar engelska. när jag blir stor så ska jag typ resa runt lite och bli skådis å ha värsta eget tv-program vetu, (H) haha! allt planerat! men när det väl gäller, så fegar man ju oftast ur. men vi får se vi får se! jag har inget att blogga om. jag vill inte blogga ens en gång! jag vill bara glida runt på lunar och sen chilla lite i bandsjön, också vill jag åka skateboard och se på viva la bam! jag har blivit medlem på en bam- klubb på lunar, haha! så jag läser lite där också. och igår satt jag och hade bajsa kul på bamsworld.com och spelade världens kuligaste spel, en mus som åker skateboard och så ska man hoppa över småsten och sånt! fett :D och dessutom, jag vet hur man skaffar gratis pro! såhär : tryck på PRO på den dära "val grejsen" längst upp. tryck på kampanjkod, och koden är : hul123 . det sa i alla fall nina, och hon har fixat till mej och henne! aa, nice!
men jag pallar inte bogga mer, ska in på bamsworld och spela :D haha,

GLAD SOMMAR !

ellebasi gadi D:

rubriken står baklänges för er som inte fattar (H)

hejhejsan, återigen har jag blivit väckt av att det ringer. men det är bra, fortsätt ring! jag bör inte sova längre än till tio, om jag ska somna på kvällen. aja. jag gick ut med hunden, var ute en timme, goood :_D och sen så ringde issa typ 11.30, och frågade om hon kunde va med mej, det gick finfint det, men vi hade lite svårt att fatta vart vi skulle vara! hon var ute med lizzy då, så hon skulle ringa upp när hon kom hem. sen så efter typ 5 min så ringde karro, men då var jag ju redan uppbokad, så det fick bli en annan dag. issa ringde, vi bestämde att vi skulle ut med måns och pella och sk8a lite, i love :)* men issa hon satt eller låg mest på brädan, och jag hade lite problem och kunde inte sluta att prata om BAM <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 han är bäääääst! bam margera, ni vet, skejtarn. världens bästa också! det var ju bam kväll igår, först bams unholy union, och sen VIVA LA BAM, bästa programmet ever, haha, ännu en anledning till att dissa lost :) men sen så stack jag och issa ner till centrum och gjorde ingenting, eller jo, skvatt ner varandra i min davorit fontän :D;) aja, längtar lite till polar nuja...

BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM BAM ! <3

sorry, var bara tvingen. och issa stackarn var tvungen att stå ut med mitt bam-snack hela dagen, och hon fattade inte vem jag pratade om förns hundra år efter typ ;D
och dessutom är det lite svårt att njuta av sommarlovet när man liksom ska börja en ny skola och allt.... då längtar man ju dit lite grann, då får jag ju träffa janine, jonna, jessi å linnéa och dom typ varje dag :D<3 naaajs :)

men nu ska jag snacka med jessi lite på msn, hahha, hejdå :D<3

computer stuffs !

tjatjatjatjatja! Jag har tyvärr ingen koll på vilken dag det är. Eller just ja, torsdag, eftersom att det var lost igår. Men vetni? jag såg inte LOST:D hahahahahahaha! jag dissade mitt allra bästa davoritprogram för datorn, och det känns sköönt :) för liksom dessutom så var det dubbelavsnitt i TVÅ timmar, och palla sitta å glo på nå galningar som virrar runt på en ö så länge :) eller jooo, det skulle jag ha pallat om det ba var 1 timme då, men nu var det ju inte så det var.
och nåt mer som jag har stordissat är lunarbloggen. haha, inte för att det är så stort då mej ;) för mej känns det stort! Och idag så ska jag och världens bästa karro till staden :} värsta nice! jag har inte vart på stan sen jag och mathilda satt mitt på torget och sjung sveriges national sång. eller vi sjöng mest för dom inne på mcdonalds, för dom verkade inte ha så kul med att bara sitta där inne och tjocka sej så fint! nejnej, lite middagsunderhållning á la lindaochmathilda gjorde susen :)
och jag har till och med skrivit en inköpslista, men jag kommer nog inte köpa nåt som står på den. För om tre veckor så ska jag och min familj på semester till Gotland, och mamma sejer att jag måste spara pengarna dit. Men lite kan jag ju köpa! För jag har rätt mkt pengar nu, eftersom att vi fick 300 av kent när vi slutade skolan (Y) fast... det är de ända pengarna jag har.. slösarn. men jag lever ändå.
men nu ska jag kila, mamma är här nu! hej så länge, skriver later!uppdatering 17.07

tjenare, det var inte så lyckat på stan. eller jo, i början, innan det började regna.. x) men lite trevligt var det väll ändå med lite regn. men bara lite. vi åkte hem en halvtimme tidigare, för som sagt så regnade det. jag gjorde lite inköp, och gjorde av med 169 kr. Köpte ett linne på wear it, och en present till lukas som fyller år på söndag, också gick det åt 10 kr att gå på tjottahejting .<  jaaaa, det kostar ju egentligen bara 5 kr, men jag stoppade liksom in 5:an, och sen röck jag toadörren in och ut ett par gånger, så först så "öppnades toan" men så stängde jag den... men andra gången gick det bättre. ;) också köpte jag en korv för 15 kr också då. hm... jag har inte så mkt att säga, rätt lyckad dag! och det regnar ju som tusan, så då ska jag göra lite nytta och läsa andras bloggar eller nåt! ciao!

hanna susanna och linda.

najs. idag har jag varit med susanna och hannaf, foppa och jag sov hos sussa. vi skulle ha med oss täcke, kudde och madrass så att vi kunde sova, men jag tog ba sovsäck och kudde. ingen madrass, så jag sov på bara golvet, mys pys. ;) och vi tre skrev klart sagan om laban. det är en historia som vi har skrivit, haha, fråga inte :D nu har vi skrivit manus på datorn och allt också, så snart ska den spelas in;) haha! dom här dagarna som gått så har jag typ ba varit nere i centrum och badat i fontänen och köpt glass! :) haha, jag vart så himla bad sugen där nere så jag hoppade i fontänen och sprang igenom den och a´llt! hanna hängde också på en gång. och sen så var det vatten spridare vid konsum som jag kände mej väääldigt tvungen att springa igenom, dom liksom ba väntade på mej ;D också skulle jag köpa strips på sibylla, och jag ba till en utländare som jobbade där då; "eeh en mellanstrips och en trocadero" och han ba; "böök elle fwlawska?" jag fattade noll och ba "va?" han ba.. eller vi skriver så här ist.
Han; böök elle fwawlska?
Jag; eh va?
Han; B-U-RK ELLE-R FLA-SKA?
Jag; eh jaha, flaska.
också hjälpte han en annan kund en stund. sen började det igen :)
Han; sawlt ellew kwrywdda?
Jag; va?
Han; SA-LT ELLE-R KRY-DDA?
Jag; eh jaha, krydda.
Han; du bo i timwrå?
Jag; aaaop.
Han; klajsdklahjsdh (hörde inte vad han sa, jag lyssnade inte, men han log i alla fall å jag tro att han sa att det typ var trevligt eller varmt eller nåt här)
Jag; haha, aaa visst :)

också tyckte han att jag var klemmig så jag fick extra mkt ;) stoolt! ;D och sen dan efter köpte vi glass på göteburgans, och då fick jag en krona billigare. woho :) och hanna fick två kilo jordgubbar för en kilo priset, men det kanske var för att hälften var typ mjuka, men vi hade iaf fett med tur dom dagarna :D
ska draaaa ut:):):):):):):)

poeeessssssss =)


lindas psalm 1

 melodi; den blomstertid nu kmr
Nu har sommarlovet kommit
och alla är så glad
det finns inga sura miner
För det är glass varenda dag
Ingen mera skola, ja den är helt väck
Och vi badar varje timme
och det är så skönt
och gräset är så skönt
Men datorn är ett fängelse
Och det är svårt att komma ut
lol lol lol lol lol
jag kmr inte på nåt mer
till denna fina psalm
men som alla vet så
är sommarlovet långt
vi borde ha det året om


kärleksblogg :)<3

jag vill inte vara nån annan än jag :) det är nog den härligaste tanken på hela jordklotet, att vara nöjd med den man är liksom, typ. men visst, alla har väll dagar då man hatar sej själv. "jag är så ful, fet, hemsk, elak och ingen tycker om mej!!" osv. men det finns ju alltid nån som tycker om dej! det finns alltid nån på ens sida! om det inte är nån människa på hela jordklotet som är på din sida ändå (ja, då har man ju otroligt otur), så finns det ju alltid Gud, haha:D han funkar finfint, och hans kärlek är ju större än varenda människa på hela jordens kärlek tillsammans :) och utan kärlek så funkar det inte helt enkelt! alla älskar väll ändå något. typ.. jag älskar mina kompisar, min familj, människorna, gatan, sverige, timrå, min skateboard osv.. ja, det finns så himla mkt som man håller kär! liksom, jag älskar ju akons musik också. och det är ju också kärlek. liksom. så är det mina vänner =) ja, alltså jag sitter och lyssnar på akon som vanligt, han är så bra, jag kärlekar hans låtar =) haha!
men nu vill jag byta samtals ämne. men jag vet inte vad jag ska skriva om annars.. typ att klockan är 00.22 och jag måste gå och lägga mej? eller jag måste ju inte, men jag vill! också vill jag ut och busplinga med nåra.. jag och fanny var ute och skulle ragga med nåra folk, men vi förblev ensamma, och tur det, för vi hade värsta kul :) bara det att hon fick typ ont i foten och började frysa, så hon fick mina skor OCH min kofta, så då fick jag gå och töja ut hennes smal skor, och frysa om armarna ;D haha, men vad gör man inte :)
men imorron då.. då ska jag typ... jag vet inte, jag skulle egentligen vart med nína, eller det var inte bestämmt då, men hon skulle ringa mej ikväll. men jag får väll hitta på nåt! jag tror att jag cyklar eller går ner till centrum med nån och kanske köper en glass eller nåt. eller nej! jag kan köpa jooordgubbar :D men dom är ju inte sköljda.. menmen. nu är det smack that, i love den sången :D även om den är lite gammal nurå, men den är kung! det är värsta bra med akons hemsida att man kan lyssna på typ 4 låtar om och om igen, och man lessnar ju inte på dom heller eftersom att dom är så bra! smart va? =) haha!

ska sleeepa, hejdå!


sommar&kasta boll, kära nån - LOL =D

tjena! nu får man väll sitta inne fastän att det är finfint väder? nejdå, det får man nog inte, jag är kriminell som sitter här, hehehehe.... haha:D
jooo jag har ju tältat med min finfina familj hos mormor och morfar, och det var kul faktiskt! vi sov där och johan var också hos mormor och morfar, fast han var på cruising till 1 eller nåt på natten. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... hos mormor å morfar och dom igår så rensade jag jordgubbar, låtsades att min dagbok var min blogg så jag typ skrev 5-6 sidor ;d, kastade boll, och skrev en låt =) jaja. förresten, jag cyklade dit, stooolt ;D haha=) och idag så badade jag i ottsjön, och jag skulle cykla dit innan alla andra, och jag cyklade såklart helt himla fel. så efter typ ett bra tags förvirring vände jag om, och mormor visade mej till sjön;) svin varmt i vattnet, typ 23 grader. aaap.. jag har typ fått bränn nässle sår eller vad det heter, över hela benet. haha, skulle hämta en boll som jag kastade bort. men jag hittade den inte, så jag gick och sa till morfar, och han kom och hjälpte. och jag smartungen pekade typ 5 meter ifrån där den hade åkt ner att den var där, så där letade vi. sen så gick jag och skulle kolla längre bort, och då brännde jag mej på bränn nässlorna, så då vart jag sur och skulle gå upp på gräsmattan och skrika, och då på vägen upp hittade jag bollen. haha =D

men nu pallar jag inte sitta här mer, sorry (A)

HEJDÅ!!! =D<3

wonderfull summer :)

tjena, just nu sitter jag här och har spelat the sims 2 (jag älskar det;D), och lyssnar på akon. han är bäst, som jag troligen har nämt i nån annan blogg också. men vet ni vad akon hade gjort på sin konsert då? jo, han hade tagit upp en kille frpn publiken och sen kastat ner den så att grabben bröt armen, taskit :O haha, det är ju sjukt ;)
alltså jag har inte fattat det än, att det är sommarlov alltså. men snart gör jag väll det! och nåt som känns ännu knaasigare är ju att sen så kommer man ju inte tillbaks till lagga utan till en annan skola.. men inge mer skola i min blogg under den här sommaren! men det kommer säkert komma upp i varenda blogg x)
men pirates..(osv) - filmen söööög. alltså.. vilket slut! jag ska inte skriva eftersom att alla som läser inte har sett den. men alltså slutet sög! det var som att det skulle komma en uppföljare. men det visade iaf att det inte var slut på deras äventyr eller vad man ska säga. ettan är ju bäst, men alltså dom här filmerna är ju så hilma OVERKLIGA! dom blir bara overkligare och overkligare, i 1:an så var det dom dära skelletten, och sen kommer den kraken och allting x) aja, men dom är grymma. och ingen kan göra jack sparrow-rollen bättre än johnny depp, inte ens jag, visst tro det eller ej.
jag ska inte blogga så mkt, jag vill ut ut ut ut UT! vi har satt upp poolen, men det är så kallt i den ännu, så jag får nog vänta nå dar till med att bada. och förresten, ikväll så ska jag och min familj tälta på mormor och morfars gård ;D haha, skojsigt egentligen;) det är ett konstigt tält (åååh, nu är det akon-smack that, jag ÄLSKAR den låten :D), alltså det är ett 6-manna. men det går inte att förklara, speciellt inte när man sitter och sjunger.
men som sagt så ska jag inte blogga mer. men ni som läser det här svara vad ni gillar mest ; jordgubbar eller glass? mi får bara svara på ett :D

haha, hejdå! have a nice summer =)

SOMMARLOV =D

hahahahaha!
nu är det sommarlov, PÅ RIKTIGT! nu behöver jag inte räkna ner dagarna till skolavslutningen och tänka "buhu, inge mer lagga", för nu är det verkligen sommarlov! och jag NJUTER till högsta grad :D så uunderbart, och ikväll så ska jag på pirates of the carribean eller hur et stavas med familjen och karro, (ja du fick följa med karro, om du vill det än). aaaah! jag tkr ba att det är så soft med sommarlov :D jag har lite problem just nu, för jag är på papperskungen och dom har otroligt knasiga tangentknappar som jag bara snubblar på hela tiden. men det blir inte så långt inlägg det här då, för jag vill hem och UT i solen!!!! men det här ska jag göra i sommar :

BIO
FINLAND MED PELTOMAA
GOTLAND
GRÖNA LUND
?
SOVA I TÄLT I ÖVER 3 VECKOR (FÖRR FÖRRA SOMAMRN SOV JAG I TRE VECKOR OCH EN DAG)
MIDSOMMAR LÄGER PÅ LÖGDÖ
SOMMARLÄGER PÅ LÖGDÖ
 
och en himla massa mer saker!!! åååh, vad jag älskar sommar <3 det är så skönt.. man får liksom ta en låång väl förtjänt paus från skolan :) men vi börjar ju på en ny skola sen också, men det tycker jag ska bli rätt spännande :) liksom nya kompisar, ny klass, nya lärare, nya klassrum, ny miljö... ja, allt där blir nytt! vi på lagga som kommer ner till centrum då, affärer överallt, och här har vi typ ba en! i lagga alltså, och det är örjans kött&chark som vi inte ens får gå till, så det blir tjockt =D
och igår på skolavslutningen så fick karro 12 av 10 för konfransern. robin också! dom var skit bra, och karro lättade upp stämningen med att seja lite fel i början :) men tänk vad mkt vi har hunnit med på lagga, haha, nu ska jag inte skriva ner som i förra bloggen ;) alltså jag kan inte blogga mer, jag kan inte sitta still, men jag har iaf skrikit in sommaren, och springt bort skolan, så nu har jag bara SOMMARLOV igen! :D åååååh, jag älskar det ordet :) kan inte blogga mer, men jag bloggar mer en annan dag,

ciao! det är sommarlov!!!

laggarbergsskola,

imorgon är det skolavslutning. en riktig skolavslutning. Liksom, lyssna på ordet; SKOL-AVSLUTNING. Att man slutar i skolan, och det har man väll gjort i och flr sej. men inte så här på riktigt riktigt riktigt! Ja, ni fattar. för det är allra sista dagen på laggarbergs skola imorgon.. jaja, jag tänkte ta upp några fina minnen som jag kom på:

* Första skoladagen - åk.0 inget klår väll när man för första gången i livet kände sej så stor! Liksom, kolla på mej dagisbarn, jag har börjat på skolan! Inte för att jag minns så mkt, men jag minns att jag sa till karro: "karro nu får du visa mej runt. för du är äldre än mej och har gått i skolan längre". haha, jag sa något sånt. vi gick i samma klass, men hon är ju två månader äldre än jag, så det är väll klart att hon hade gått där längre än jag! Och den där fina samlingen, och när mamma var med, fast föräldrarna fick sitta ute i matsalen. så skulle vi säga när vi var född, och jag visste inte om det var september eller december, för dom lät ju så lika! också skulle vi klappa namnen. Lin-da och Ka-ro-li-na och the-rese och allt sånt där. och ja! också dom äldre, faddrarna i åk. 1 visade oss runt på skolan. det var jenny som visade mej runt. nu när man väl tänker så minns jag allt som om det var igår eller nånting. minns ni ?<3
* Leka fritt - åk.0 det är väll inget särskilt minne, men det är ju nåt som man kommer på att man gjorde då. jag lekte med dinosaurier med hannaf, susanna och isabelle en enda gång. haha, jag tyckte inte att det var nå kul, för susanna skulle bestämma allt då =) och en enda gång så skulle jag gå ut i skogen och leka, det var bara jag och oliver som skulle ut. så gick jag ut i skogen, också var min brorsa/idol där! jag skulle gå och prata med honom, men så kom tjejerna i hans klass och sa att jag inte fick. jag blev skit ledsen och sa till oliver att dom hade sagt så. "ska jag säga åt dom?" sa han. neej, det tyckte jag inte. haha =) annars på dom dära leka fritt så brukade jag rita i
ritboken min eller skriva berättelser. remember ? <3
* Inlåst på toan - åk.0 det var när jag skulle på toaletten, så låste jag och gjorde det jag skulle. men jag kunde helt enkelt inte öppna dörren! jag bankade och vred och höll på med låset, men det gick verkligen inte. jag, liten och vettskrämd skrek "HJÄLP!!!!!" så himla högt jag bara kunde typ tusen gånger, och till slut så hade nån inne i 1-2:ans klassrum hört det och sagt till agneta att det var nån som tjöt hjälp innifrån tjottan. hon kom och hjälpte mej och förklarade hur man låste upp, haha, jag kan det än idag!
* Första dagen - åk.1 då var det första dagen i ettan! Jag minns att vi hade fått gått in och jobbar eller kollar där inne i 6-års också, men nu så skulle vi dit!! det var ju 1-2:an som hade det klassrummet, så när jag kom dit och såg att dom som gick i 1:an förra året var kvar, så trodde jag såklart att vi var lika gamla som dom nu. (trodde det ända tills jag började 2:an;D).. oliver hade råkat gått in i 6 åringarnas klassrum först x) det minns jag som om det var nån timma sen ba! Vi hade samling och lite sånt. Jag kommer inte riktigt ihåg, bara att jag fick sitta vid samma bord som rebecca, oliver och adam. och rebecca och jag vart värsta bra kompisar! jag hade ju egentligen jenny som fadder, men vi fick byta så att jag fick becca istället, eftersom att både hon och jag ville det. också hittade jag på och sa att jag var mobbad, för att jag ville att dom skulle tycka synd om mej x) jag bara; "rebecca, vet du dom mobbar mej." "vadå, vilka dom?!?!" sa hon helt förskräckt. "eeh, några stora pojkar". och hon hade sagt det till agneta, men hon förstod nog att det inte var sant :)
* Pernilla - åk.1 ja, här började pernilla-livet. hon hade börjat i 6:års, medans jag i 1an. jag tyckte att hon var så himla grym, den där lilla ungen =) så en dag under vintern på skolan så frågade jag henne om jag fick vara med henne, och jaa..det fick jag väll! sen så var vi med varandra nån dag efter, när linus och pillas brorsa patriks klass hade lucia hos oss när jag bodde i kappellet, då var vi i mitt rum och staplade upp stolar på varandra och hoppade från dom ner i min säng ;D vi skrattade och skrek och hade så himla kul, så vi fortsatte att vara med varandra typ varenda dag ;) synd bara att hon började i röd och inte grön när hon började ettan, vi ville ju så gärna gå tillsammans.
* Första skoldagen - åk.2 då kom dom som hade varit sexåringars halva klass och började i 1:an när jag började tvåan. sanna var mitt fadderbarn då, men senare fick jag byta tiill alexandra. då förklarade jag för sanna att ví INTE var lika gamla bara för att vi delade klassrum, utan att det var ettorna och tvåornas klassrum tillsammans, men det visste redan sanna ;)
* Pussjagis - åk.2 jag var inte så mkt med dom i min klass, utan mer med dom som var ett eller två år yngre. ja, pernilla alltså. det var pussjagis med dom smågrabbarna då, haha, jag gillade typ emil kb då minns jag x) hade pussjagis ända till åk.3
* Flytten - åk.2-3 värsta tiden i mitt liv. jag ville verkligen inte flytta ifrån laggarberg! men det vart så ändå. flyttade hit till vävland. bajsbajsbajsbajs. det var vad det var, också fick man busskort också ;s det var onödigt, men skönt. men det vart bra där ändå, och fick aaaaas många nya kompisar. grannen frida var jag med då också.
* Vitskolan - åk.3 också började man i vitskolan också, verkligen ÄNNU större. hur himla stor kunde man bli?! jag höll kvar lite vid pilla då också, men nu vart det ju mer med dom i min klass eftersom att vi bara var en klass i rummet. christina var lärarn nu, hon var riktigt smart tyckte jag! lärde mej engelska, och var värsta bra på det.
* Gå om ? - åk.3 aa, jag behövde inte gå om, men jag ville. jag ville ju gå med dom som var ett år yngre - pilla, mathilda, moa, fanny och alla dom. det var ju liksom dom som jag var med, men jag stannade kvar i klassen ändå. och mange fick ett stort pluss i mitt liv sen trean.
* Bråken - åk.3 bråkade med pilla ett antal ggr nu, vilket gjorde så att vi inte var lika mkt med varandra udner en period, näerå. under en dag bara ;) vi fortsatte som vanligt och så
* Killar till tusen - åk.4 joo.. då var det killar;D men det var typ dom som var ett år yngre. vet inte varför jag tog upp den här punkten, men jag har en hel massa minnen från det ;D jag, pilla, jonte och matte var värsta mkt med varandra då. eller ibland i alla fall. vi tyckte att vi var värsta gänget.
* Hanna Therése Karolina Linda - åk.4 nästa gäng. asså jag, totta och hanna var med varandra typ JÄMT! alltså det var typ värsta bästa tiden då. ví hade så himla kul! vi var nog världens galnaste tillsammans. hannam och jag var skita mkt med varandra, och skrev "fina" brev och sånt ;) men det var bara det året som vi höll ihop, allt har sin tid typ, och den här tiden klår det mesta ;D
* Bästa året i mitt liv - åk.5 alltså. det var det bästa i hela världshistorien. jag är så HIMLA glad att jag har mkt av det som hände ner skrivit i min dagbok, jag var så mkt med karro, hannaf och susanna då. då var det vi 4 - och det ska det vara! för vi är bäst tillsammans. vi hade så många planer, vi skulle spela in filmer, skriva böcker, ja allt! och en som var mest och bäst under hela åk. 5 var...
* Mange - du är bäst. du har liksom stöttat en och fått en att le varenda dag! du var liksom ingen lärare, du var... en hjälte, eller nåt sånt. och när du skulle sluta på skolan klarade jag bara inte av det. du är bäst. bäst bäst bäst bäst bäst! om du bara hade fått jobbat kvar på skolan, så skulle det vara den bästa platsen på hela jordklotet <3
* William Wallace - åk.5 japp, det var mange och susanna som fick till det här. det här ska ändå vara före "bästa året i mitt liv", för det var efter att jag såg "braveheart" som vårt gäng började. för er som inte har sett den så säger jag bara - ni vet inte vad livet är =D eller nåt, ni måste se den! spela roll vad du gillar för filmer, så se den hära. jag och susanna ville bli precis som william. så vi 4 (linda,karro,foppa,sussa) gjorde upp värsta planer. (haha, ni skulle bara veta ;D). tufft (;

* Åk.6 - tänk vad tiden går, nyss så var det vår. ja, tänk vad mkt man har varit med om på den här skolan. jag kommer på så otroligt mkt nu som jag borde ha skrivit med som har hännt tidigare, men du orkar nog knappr läsa halva den här då ;) och nu i år så har vi hunnit med mkt också - ny elev, musikalen, boda borg, tältning, skateboard, blå slinga, .. ja, jag kommer inte på nåt just nu, för jag har kommit på så mkt annat =) men nu vill issa läsa min blogg, så jag ska avsluta den snart. kanske min sista blogg i sexan, för jag vet inte om jag bloggar imorgon. men det gör jag nog. så hejdå sexan och hejdå klassen och hejdå laggarberg.... hemskt.

och förresten, du som har läst från det allra förstaordet till det sista, ja, du har ett himla tålamod =D skriv hur långt du pallade läsa ;)

puss&kram från en stolt 6:a ;)


sista måndagen på laggarberg.

jag typ vaknade tjugo över sju. Eller mamma väckte mej typ sju, men jag vaknade inte då. jag var helt ur balans och ba; "mamma, jag kan inte vakna. Jag kan inte kliva upp" liksom helt seriöst eller nåt x) Sen så klev jag typ upp ändå. Också kollade på termometern. 30 grader?! GAAAAH! hett hett hett eller;) haha, drog på mej kortärmad och kortbyxor. gick på toa osv och fikade och lite sånt. tänkte först skippa gympan idag, men jag var med ändå. vi körde brännboll, och fick bada efter gympan!! <3 så jag badade både igår och idag, det är ju bäst med sommarn att man får bada!! Det är ba så himla skönt när det är varmt! Men det var mkt varmare i bannsjön än i hamsta. Men jag badade en stund och sen så gick jag och duschade osv.. Gick upp till klassrummet och satt mej vid datorn en stund senare. Sen så kom kent och vi hade matte, men jag och issa skrev ett tal som vi ska läsa upp när vi ska ge lärarna presenter som tack för att vi fick det bästa på lagga eller nåt. Eller kasnke för att läsåret är slut. eller nåt. men iaf. sen kom jag in och skrev "vet inte" på varenda matte uppgift, för det var ju ändå allra sista matte lektionen så jag kunde slänga matte boken senare!! SKÖNT. Issa och nåra dom rev sönder sina matte böcker och knäppte kort på dom. haha ;) Sen så .. då var jag matvärd och gick och hämtade maten. det var korv och mos och bröd. sen var det rast, och jag, totta, karro och sophie var nere och lekte typ långjagis med sexåringarna <3 kuuul, det är ju sista rasten så drog oss typ 6 år tillbaka. skönt ;) men sen så kom sötbarna i sexårs, nå små killar; fille, rasse, albert och nån till. dom börja slå mej, så jag började grina och gick iun och kom aldrig mer ut. näerå. dom slog mej inte, dom var värsta snäll med mej idag =) haha! Sen så var det slut på rasten, och nu sitter jag här. alltså jag sitter på skolan alltså, vad kent gör det vet jag inte. dom andra sitter typ och ser på nån film, förutom jag och sophie som sitter vid olika datorer. Och karro som står här brevid mej. hej hej karro ;) haha, jag äger jag vet. Nu orkar jag inte skriva mer eftersom att det inte har hänt nå mer och jag kommer inte på nåt typ. vi ska få chips och godis och sånt gott! dricka också. mums. hallå fatta, det här är den SISTA dagen som det är riktig skoldag här på laggarbergs skola på åk. 6.. för imrn så ska vi åka till järvsö zoo typ hela skolan. på onsdag är vi lediga. på torsdag ska vi spela brännboll. men det är hanna modigs allra sista skoldag idag. men hon kommer ju på skolavslutningen såklart. då ska vi sjunga "forever young" och "sommardrömmar". Dom är typ bra. Nu sejer totta att man inte får säga LOL i en riktig konversation. inte får man stava som man vill heller. apa. / alex. lol ;d

nu pallar jag inte mer.


HEJDÅ!


okejokej, tältningen då ;)

NU ska jag skriva ner vad vi gjorde på tältningen i fredags, jag orkade inte igår =)
jag och pappa kom dit med 20-manna tältet som vi skulle sova i runt 18-tiden. Vår packning och de tog upp hela bilen, så jag fick ligga rakt ovanpå alltihop, jippi ;D haha! Och när jag kom dit så var alla utom sussa och totta där, dom skulle rida och lite sånt där först. Vi mötte föräldrarna och syskonna i brännboll. Och vilka vann då?! Jo, VI! =D skoj skoj! Så nu är jag laddad tills på torsdag, även om vi loosar då =) haha! Sen när vi hade spelat lite brännboll så tog vi en hamburge paus. Och sophie och hennes kompis cissi kom och kollade lite också. Sen efter att vi hade ätit så var jag inte ett dugg sugen på brännbollen längre, men jag spelade väll ändå rå. Också ringde Bubbas och frågade om han också fick komma och sova över, och klart att han fick det! Han skulle först inte, men han kom ändå.
Sen så lekte vi nån konstig lek som gick ut på att man skulle sparka på en tennis boll och sparka in den i en kona eller nåt. Haha, lite svår förklarad lek, men den var ändå lite dryg ;D mitt lag kom näst sist, två. Efter det.. ja, då hade ju alla vuxna som inte skulle vara där på kvällen åkt, och då spelade jag, issa, robin, patte och bubbas fotboll mot pappa, antes pappa, pattes pappa och antons pappa. Första laget upp till 10 mål, och vi ungar vann! Haha, både fotbollen och brännbollen! Medans vi spelade fotboll så satt resten inne i tältet och körde sanning eller konka. Sen gick alla dit och var med, men så kom min pappa in och alla slutade ;d istället började vi berätta sånna där roliga historier och totta berättade en spökhistoria också. Fast bubbas gjorde också det, men jag höll för öronen då, jag tål inte sånna där läskiga x) Jag var typ den enda som tyckte att tottas var läskig. Men den är dö äcklig!! Om en grön hand. Ska berätta den för nån nån gång ;D haha, dö läskig.
Sen så ville dom flesta sova, och robin satt eldvakt typ.. en timme tror jag. Eller om det var en halv. Och bubbas satt i en kvart. Sen satt anton - i en och en halv timme! Stackarn. Sen så bytte jag och bubbas av med han, men vi somnade.. eller han somnade först, och då la jag mej också ner. Och råkade somna.
Sen på natten så skulle ante ut å pissa, och då vaknade jag för han försökte öppna dörren, men det var inte dörren utan han försökte "öppna" väggen ;D haha, loooool! Också sa jag åt han att väcka pappa, och pappa hörde ingenting typ, och trodde att ante var och gick i sömnen, men så hörde han till slut. Pappa ba; "du kanske ska testa dörren också" eller nåt ;) haha!
Det var en del som frös, men det gjorde inte jag. Skönt, för jag hatar att frysa. Sen dagen efter så fikade vi, packade ihop, och åkte hem. Jag och pappa åkte hem en timme tidigare för vi skulle på åstön osv osv osv.
Menmen, det var väll det som hände! Och gissa vad jag gjorde idag då?! BADADE =D Stack upp med familjen till bansjön och lukke och jag tog oss ett dopp. Eller vi simmade runt lite sånt där, det var as skönt! Sen så har jag solat lite också, men det är så himla långtråkigt. Känner mej så himla stressad nu, för jag lyssnar på musik :P haha, akon!! Han äger sönder!! Men palla sitta här mer,

HEJDÅ! :D sommarlov på tisdag =D=D=D=D=D=D


Linda.

Gud som haver barnen kär se till mej som liten är vart jag mej i världen vänder står min lycka i guds händer lyckan kommer lyckan går den gud älskar lyckan får.

hej, jag sitter här och ändrar mitt gamla inlägg. Där stod det bara att jag mådde dåligt osv, men det strycker vi tycker jag, men jag har ju mått bättre. Men jag kom att tänka på en sak som dom sa på biken, att när man gör barn så kmr det typ 200 miljoner spermier, och så.. ja, då har man ju redan vunnit, eftersom att jag finns till!

haha, nice inlägg! Men så är det =D
hejdå och hare bra!


baaadet!

hej, jag kom nyss hem från badet med klassen och är förövrigt mätt =D vi var och åt på pizzeria, men jag tog en kebaba sallad istället. Och när den dära nedra salladen låg framför mej inkletad i vitlöks dressing så är det väll klart att man inte kan sluta äta! Haha, det var så himla gott! Men jag blev så himlans mätt så jag försökte spy upp nåt, men det funkade inte ;d tur det, för jag hatar att spy!
Men vi kom väll till skolan i vanlig tid.. kent läste ut boken "den grymma leken" för oss, har läst den förut och den var bättre första gången. Sen så.. hade vi rast, tro jag. Skulle spela kort med karro, men det blev inte av. Blev mosad i soffan istället ;) efter rasten så åkte jag och karro i susannas pappas bil till Sporthalls badet. Badade och åkte rutchkana, men det var bara kul en stund. + att jag har sveriges fulaste bikini!! Sla väll fixa en ny då ;) men kent kände nån som jobbade där, så vi fick fri tillgång till rutchkanan och bad i tre timmar för 10 kr styck, lyx! :D Gick ifrån och åt då, som sagt. Sen så badade jag inge mer, utan jag satt uppe och kollade mär folk som var o-mätta åt goda glassar. Fastän totta precis hade proppat i sej en hel pizza så fick hon i sej en glass också! Haha! Men bubbas då, han var väll ändå värst. Han beställde en FAMIlJE PIZZA till sej själv! Även att han åt upp hela den och drack upp en heel dricka, och sen kom och smakade på susannas pizza, och köpte godis och fick 6 tuggummin av mej. Känsla för mat eller ;d
sophie och bubbas klottrade ner sophies kofta på insidan så sophie tror att hennes mamma kommer att döda henne, också står det typ "knaz" på min arm värsta coolt ;) av bubbas såklart ;D
sen så hände det inge mer typ. Men ikväll blir det tältning =D skoj, även fast det bara är typ 11 som ska sova över. Vi ska klå upp föräldrar och syskon ikväll då =D hoppas jag...
men jag har inget mer att skriva, och dessutom vill jag spela the sims. Jag kan skriva mer nån annan dag,  =)


POSS!