computer stuffs !

tjatjatjatjatja! Jag har tyvärr ingen koll på vilken dag det är. Eller just ja, torsdag, eftersom att det var lost igår. Men vetni? jag såg inte LOST:D hahahahahahaha! jag dissade mitt allra bästa davoritprogram för datorn, och det känns sköönt :) för liksom dessutom så var det dubbelavsnitt i TVÅ timmar, och palla sitta å glo på nå galningar som virrar runt på en ö så länge :) eller jooo, det skulle jag ha pallat om det ba var 1 timme då, men nu var det ju inte så det var.
och nåt mer som jag har stordissat är lunarbloggen. haha, inte för att det är så stort då mej ;) för mej känns det stort! Och idag så ska jag och världens bästa karro till staden :} värsta nice! jag har inte vart på stan sen jag och mathilda satt mitt på torget och sjung sveriges national sång. eller vi sjöng mest för dom inne på mcdonalds, för dom verkade inte ha så kul med att bara sitta där inne och tjocka sej så fint! nejnej, lite middagsunderhållning á la lindaochmathilda gjorde susen :)
och jag har till och med skrivit en inköpslista, men jag kommer nog inte köpa nåt som står på den. För om tre veckor så ska jag och min familj på semester till Gotland, och mamma sejer att jag måste spara pengarna dit. Men lite kan jag ju köpa! För jag har rätt mkt pengar nu, eftersom att vi fick 300 av kent när vi slutade skolan (Y) fast... det är de ända pengarna jag har.. slösarn. men jag lever ändå.
men nu ska jag kila, mamma är här nu! hej så länge, skriver later!



uppdatering 17.07

tjenare, det var inte så lyckat på stan. eller jo, i början, innan det började regna.. x) men lite trevligt var det väll ändå med lite regn. men bara lite. vi åkte hem en halvtimme tidigare, för som sagt så regnade det. jag gjorde lite inköp, och gjorde av med 169 kr. Köpte ett linne på wear it, och en present till lukas som fyller år på söndag, också gick det åt 10 kr att gå på tjottahejting .<  jaaaa, det kostar ju egentligen bara 5 kr, men jag stoppade liksom in 5:an, och sen röck jag toadörren in och ut ett par gånger, så först så "öppnades toan" men så stängde jag den... men andra gången gick det bättre. ;) också köpte jag en korv för 15 kr också då. hm... jag har inte så mkt att säga, rätt lyckad dag! och det regnar ju som tusan, så då ska jag göra lite nytta och läsa andras bloggar eller nåt! ciao!

Kommentarer
Postat av: Linus

läs mina blogg ;)

2007-06-14 @ 17:13:24
URL: http://limpabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0