sommar!

jag börjar få lite smått panik, tänk om jag inte kommer in på media på hedbergska? va ska jag göra dårå? nu är jag ju liksom inställd på de, och jag ha sökt över hela internet men ingenstans står de hur mycke poäng man måste ha.. räcker de me 145 poäng? nog för jag ska försöka plugga upp de mer men ändå. de är liksom dedär jag ha sökt in me, känner mej kass. men jag är så skolless, men börjar jag inte sköta mej och va me på hela lektioner så kommer dom dra in mor & far igen och dom blir inte så glada när jag kommer in i såna perioder..! så nu blire skärpning i veckan, och resten av tiden då.

aja nu ska jag värma en billys och kolla på kvarteret skatan, eller ska jag? jag vet inte..
de enda jag vet är att jag vill ha sommar nu nu nu!!!!! man kan ju inte gö nått när de är vinter, kylan och snöhelvetet förstör allt..... less jag blir, tänk att liksom vakna och de är soligt, man gå ut och lägger ett täcke på studsmattan och ligger och steker i nån timme (okej jag blir rastlös efter typ tio minuter men ah), äter jordgubbar och sen ringer man nån och drar till bandsjön och badar och solar, sen på kvällen är man ute me en massa och hare asnajs! så kan man tälta (fast de gilla jag inge vidare, men man kan iaf!) så få man sova hur länge man vill :') åh så blir man brun!! jag tror nog att de är de bästa av allt. och ledigheten och kompisarna.

underbart


haha fulis

rensade hela min bdb på bilder, tog bort 100 st! ojoj säger jag, hade 215 så nu ha jag 115. vissa va för skämmiga, vissa onödiga. men nu är de rensat och fint :) så raderade jag min spotufy lista (än en gång) så nu håller jag på rensa och ska fixa nytt material ;);) en artist som jag måste hissa nu är chris brown! ha aldrig riktigt gillat han, men nu ha jag lyssnat på lite olika låtar och sådär och nog är han bra allt :)

tog en kebabrulle på popgrillen, asliten va den och me tunnbröd runt istället för de goda brödet som dom bruka ha :o åt knappt halva, åt upp lukas cheese dip istället haha. ska kolla på kvarteret skatan ikväll, de är skit kul :D speciellt kåt-gun, hahahah


kanske man ska börja köra den? ;)

hey

 

Ester dean ft chris brown - drop it low

nu är jag hemma från janinis, ska strax ner på popgrillen och äta me familjen. lukas ha ju tjatat om de hela veckan! kan väl offra mej nu när maten blir gratis och jag slipper gå, hehe. så skippade jag hårförlägningen för jag drömde typ värsta drömmen att jag va me i en fjortisvideo och hade långt hår, pushade bröst och en stjärna på näsan.. men de betyder inte att jag inte köper en, jag mena bara för man ha löshår är man inte fjortis heller, de kanske räknas som fjortis men inte på alla! :) sådeså.

men nu ska jag byta om och dra på mej lite mascara, behöver inte ha nå puder för jag vart faktiskt rätt brun när jag solade heheh ;) lycka!
aja vi hörs :d


ahapp

hejhallåå, är hos janine och ha nyss lånat duschen. håller på klä på mej och sådär :) vet inte va jag ska gö idag, janine ska bort vid fyra så då dra jag mej hem så få jag se om jag hittar på nått eller inte. vi sov till typ ett så jag är inte nå trött iaf haha :)
aja jag ha inget att skriva.
hejs

ouff

jag & janine har knäppt bilder och så ikväll , kuligt :) så ha vi ätit friterad kyckling och banan och sådär :) så ska jag få låna janines löshår tills jag köpt eget, ha bestämt att jag vill ha de nu ;) ska sova här ja, så jaaa :) ska fixa me designen nu hihihi ,
ni få väl se sen hur de blir!

hjos janne

i know jag är sämst på att skriva nu,
men liksom jag ha inte pallat eller haft tid me de idag :) vaknade av och an typ tusen gånger imorse, råkade väcka ponthus varje gång hahaha. sen när vi vaknade skulle vi sola, så då fick vi skjuts på en gång ner till timrå och åt på sibylla också, sen vi gick vi till ponthus och ha väl suttit där hela tiden. så gick vi på ica typ förut, sen kom mamma och pappa och hämtade oss efter nå år. skjutsade hem han och nu är jag hos janinis :) ska käka här och så, luktar kina resturang här gottit ;);)
aja vi hörs när vi hörs,
adjö

gsg

gooodmooorgoon,
kan ju försäkra er om att jag gick INTE upp klockan sex för att träna. jag vaknade halv fem för jag va så pissnödig, då stängde jag av larmet haha oväntat.. heh, men de gör väl inge :)

snart kommer karro , ska få skjuts av dom till skolan. slipper jag gå!
men jag skriver väl när jag ha nått vettigt att skriva,
have a nice day


munk

nu dör bärbara så nu ska jag stänga av ,
hejs

hoho

tjenixen! jag ha bara skrive ett inlägg idag jag vet, dåligt, men de är ju faktiskt våran månadsdag och då ha jag bättre för mej :) vi stack hit efter skolan, vi ha myst & basta o så. Också ha vi kollat på oc, nu är hela första sesongen slut! Så nu måste jag få tag i tvåan hehe :) han stack väl för ett tag sen, och nu sitter jag och kollar på mtv!

ska va me ponthus imorn också, då ska han sova hos mej hihi myyyys :) också ha jag ju bad på elevens val, och vet ni va jag ha kommit på? att jag ska träna varje dag innan skolan! läju inte ska bli nått av eftersom jag är så trött då men jag ska pressa mej! så imorn ska jag upp klockan sex fast jag börjar inte förens nio, haha nån som tro att jag somnar om istället?..

men nu vare slut på pausen, dags för the x-effect! haha de är så hemskt :o
men nu ska jag se dom lida hehehe , puss!


<3!


Fyra månader med min älskling idag
du är de finaste & bästa jag har,

jag älskar dej ponthus!


musika


akon - no more you

chris brown - time to love

 


hoho

de stinker yoghurt i hela mitt rum, usch! hatar lukten, inte gillar jag yoghurt nå särskilt heller men ändå är de jag som ha pekat vilken dom skulle köpa.. men de va en söt förpackning! sa aldrig att jag ville äta de :) nu väntar jag på ponthus, han sa att han va påväg hit och säg inte att han går :o:o de är ju värsta snöstormen, tyckte de va illa nog att gå från busshållplatsen som är as nära. haha och bussen gick de ju inge vidare för heller, den kunde inte stanna i uppförsbacken så alla som bor i nedre edsgården fick gå från övre HAHA!

så åt jag korv me bröd på lunchen, köpte de på sibylla. fattar inte varför, jag gillar inte ens korv ;o fick för mej att jag gillade sibylla korv men så vare inte!

 nu är ponthus här , adjö :)


här få ni några modellbilder


hoppas


hahahahha söt skugga vid nosen min!

nu väntar jag på att resten i huset ska bli klar så vi kan åka, som ni ser så slipper jag åka så tidigt idag woho! :) annars brukar jag va där halv och nu ska jag inte åka förns om typ 10 minuter, najs de. också kör jag me tripplat idag, sött! få se va som händer idag, eller juste ponthus skulle komma hit efter han tränat. då ska jag bju på fika!

haha aja hehe men vi hörs när vi hörs,
adjö!


baby i'm a troublemaker

nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna & sådär
sen ska jag snacka me mamma och kolla om jag kan hålla mej lugn ikväll..
sen gå jag och sover, imorn är de sug onsdag..!!

inte för att måndagar tisdagar och torsdagar är så mycke bättre,
aja godnaaattt!haha och idag fick jag börja me mitt särhäfte på kemin, känns skitbra att jag inte kommer få ha svenska+, elle jag kommer ju va där dom andra är men jag måste läsa kemi heeela tiden, blire inge bättre kommer jag få ha de på båda elevens val också ;o men de är så jävla och ONÖDIGT! hata!


bion va bra jää


Ja e cool

filmen va fan bra , helt okej. värt pengarna ;);) eller vilka pengar; bio, popcorn och läsk gratis! inte helt fel de, kanske man ska sikta in sej på naturvetenskapen och få mer gratis saker? men man läju inte ska få de men a. måste ju välja gymnasium innan måndag, och jag har ingen aning alls va jag ska välja. eller jag tror de blir

1. media på hedbergska
2. teater på timrå
3. media på nti


fast de står mellan ettan och tvåan, om dom ska byta plats eller inte. jag vet inte!! klart de skulle va kul me teater, men ändå kul me media för jag skulle ju vilja jobba inom nå sånt.

a juste, jag köpte inge löshår idag. jag vet inte om jag ska eller inte! skulle ju inte ha nått emot att ha en, men ändå så vill jag ha pengar till annat. fast till vad egentligen.. äh, jag kommer nog på nått kul jag kan gö för dom :) ska lägga undan 200 eller 300 för att spara till sommarn, eller a tills jag kommer på va jag vill göra av pengarna. slår vad om att de blir löshår till slut ändå hehe.. men om jag lägger undan de nu så ha jag ändå 400 en månad och jag behöver ju inte slösa så mycke, också lägger jag undan 300 nästa månad också och då ha jag ju löshår egentligen. MEN ÅH VARFÖR MÅSTE JAG ALLTID PLANERA VA JAG SKA GÖ AV MINA PENGAR :o åhhh! jag vill till paradisbadet, och till grönan! de är va jag vill göra av pengarna. mest grönan men de är ju ganska stängt nu på vintern.

nu ha ni fått höra mina bekymmer, ha ni nått på hjärtat? hahah.
neej nu ska jag fortsätta kolla på debatt på tv, eller inte. ska väl kika om jag ha nå vänner som skrivit nån rad på sina bloggisar :)

hörs hej!

matten

världens sämsta matte som e så svår ha jag nu, jag ska till ponthus efter skolan och åka till stan senare och köpa löshår och gå på bion och sådär. gratis bio ju ;) den där farsan, om de va så den hette?

nu ska jag fortsätta jobba, hahahah och josef gå runt i mina mjukisdress byxor ser ganska fail ut haha, men han spillde ner sej me dricka så jag va ju så snäll och lånade ut dom.

nu ska jag dra och bli 700 spänn rikare,
hejdå!


blabla

Ska snacka me mamma sen ska jag nog sova, är så himla kallt här för pappa hade stängt av elementen :s hyggligt att göra de mitt i vintern hahaha, men nu ha jag startat alla igen. Hoppas väl på att jag kan somna ikväll men nu blir jag irriterad, ha väl sovit för lite så nu ska jag göra de hejdååådåpoejfoösj

janinninininiiisss
Vi stack ner till timrå och gick runt och sådär, janine köpte en vitamin well eller va dom heter, ganska goda faktiskt :o trodde jag inte! Eller ja, apple va ju god iallafall. Ha inte smakat nått annat. Sen gick vi upp till örnen och satte oss i ett trapphus och satt där ett bra tag och lyssna på musik och snacka och dansa hahah och sådär ;) till slut vart vi less så då gick vi ut och försökte åka på isen men de gick ju inge vidare så då hittade vi en backe där vi åkte på våra jackor hahaha de va skit kul! :d

Så blev vi hämtad typ efter halv tio, nu ska jag ta nått att äta om jag orkar. Vill att mamma ska gö fika till mej men verksamheten gå inte framåt, så då gå jag väl och ta en dusch och hoppas att de är dukat sen haha.

Hejdå! :)

hos janine

TJenare :) nu sitter jag hos janine, hängde med henne hem efter skolan. Vi ha ätit mackor, kollat på tv och sådär, nu sitter hon och fixar sitt löshår medan vi kollar på the hills (L) alltid lika bra! Vet inte va som händer ikväll men vi kommer väl på nått!
Ska snart äta igen hehe, jag bloggar sen eller nått :)
puss

att inte få nått tillbaks

Nu ska jag borsta tänderna och så, sen ska jag sova
ska gå till skolan imorn, fast nä de är så mörkt på morgonen och jag är så jävla mörkrädd och rädd för skogar så de finns inte, för mycke skräckfilmer! pallar inte ens åka dit egentligen, vet inte ens vilket gymnasium jag ska gå så jag ha inte precis nån motivation. och jag läju inte ska bli nått när jag blir stor heller så varför gå i skolan ens? ;o

nej nu är jag trött, & ja, inge glad iallafall.
ingen vidare dag idag, haha för jag måstede sitta inne hela dan..

aja vi hörs imorn då.
gonatt

-

jag ha funderat ett tag på va min gamla blogg hette, elle a nån jag hade som jag kunde skriva av mej i. så kom jag på att jag kunde ju bara logga in på inlogngingen hahah,smartis! så nu ha jag suttit och läst i den dom senaste timmarna, fyfan va jävla dåligt jag mådde. jag börja grina bara av att läsa dedär, snacka om flashbacks.. jag hoppas för allt i mitt liv att jag aldrig hamnar på de stället igen. gud va mycke hat jag hade, jag som tycker jag kan va hatisk och så nu men neheru verkligen inte. och hur fan de va mellan mej och min mamma, vi ha de ju bra nu, helvete. och va jag höll på! jag svär jag hade förträngt/glömt hälften av allt som står där, nu känner jag mej så jävla deprimerad efter att ha läst igenom allt dåligt och jobbigt jag gått igenom 2009 så jag kommer inte ens kunna somna i natt. men ändå är jag glad att jag är på en helt annan plats nu, att allt de där är gammalt. fan va grym jag är.


trååååkiiiiiiigtJag tänkte väl att de skulle bli skönt att sitta hemma såhär en hel dag för de händer ju aldrig, men neeejjj de är INTE kul :o jag blir stingslig och även om vi ha huset fullt så måste jag ut!! Men då är jag osocial såklart, hm.. känner mej lite små taskig som mest suttit härinne på mitt rum men jag känner mej inte fullt frisk heller. Eller jo de gör jag väl, men jag ha ont i huvve. Åhhhhh :(

Snart kommer jag få sån ångest så jag följer med min bror på bandyn .. eller näää så långt kommer de nog inte gå men va ska jag göra då? :o

hungersnöd


Tinchy stryder feat taio cruz - take me back

Gissa hur hungrig jag är nu? typ aaas hungrig, snart ska vi äta taccos iaf hehe skitgott :)
nu stå mormor och ursäktar sej för hon inte kände igen mej häromdan och för hon sa att jag hade förstört mej själv me hårfärgningen hahaha ..

NU ERE MAAAT!

couse i can't live without youhejhej , nu ha karro nyss dragit så jag sitter här och funderar på va jag ska ha på mej idag. ludvig fyller ju år men alla va sjuka elle så jobbade dom så de är bara mormor, morfar, farmor och farfar som ska komma och äta taccos om typ en timme.

så funderar jag på en till sak, om jag ska köpa den där hårförlägningen eller inte. de kommer väl va kul att ha den men frågan är ju hur mycke kommer jag använda den? jag mena, i början använde jag ju jämt den blonda men sen i slutet så gjorde jag inte de. okej de va ju för den va förstörd haha, men när jag köpte en ny använde jag den kanske 10 gånger under en månad innan jag sålde den.. så jag vet inte än, och de är ju ganska mycke pengar. jag ska låna karros och kolla om den är min färg, är den de och jag känner att jag vill använda hårförlägning så köper jag en annars skiter jag i de. jag är ju van me kort hår nu. fast jag tror ändå att jag köper en, fint me långt hår ju.

jaja nu orkar jag inte tänka mer på dedär nu ska jag gå och byta om,
tjingeling ;>


med karran

Nu är vi hemma :)

Jag, janine, karro och anton stack ner till pizzerian och åt, sen kom jessica och corne. Gick till ib och väntade på claudia, satt och värmde oss och sen gick vi till amanda :) va inte där nå länge för karro vart trött så då gick vi hemåt och anton typ skrämade ihjäl oss på vägen hahah.. taskigt ;)

Men nu ska vi borsta tänderna, blir nog en tidig kväll hihi :)
godnatt!

girlpower


Nu är jag me janine & karro, vi ska ner till timrå och äta pizza ;)
sen få vi väl se va vi hittar på, blev ju inge skb iaf.

i spend my time just thinking 'bout youBlack eyed peas - meet me halfway

Tjabba tjena hallååå , nu är ponthus och tränar så då gick jag hem. Eller sa jag ens att jag skulle gå till han? Stack iallafall dit. Ska va me han sen när han är klar också, tro vi ska till skb elle nått. Va me linnéa och sebbe :) fast nu sa pappa att janine kanske skulle komma hit för hennes föräldrar skulle hit, så jaa om hon vill till skb så följer hon me annars få vi komma på nått annat att göra :)

Men ska nog ta en dusch elle nått nu för jag ha så lite..
eller nä juste, jag har ju lovat att städa rummet idag, inte kul :o
ska byta lakan i sängen också, ha inte gjort de den här månaden.
jamen ja kommer väl me en uppdate sen jarååå :>


blogga inte på ett tag nukalaset ha vare typ en timme och de ha redan suttit barn och grina för dom gjort illa sej elle bråk, hahah gulligt. va ska alla göra ikväll då? äre nå kul på g? jag har ingen aning ja!

HÖR AV ER!

orkar ikke

Hej , snart förvandlas dehär huset till ett dagis. Lulle bli sju år så då äre kalas såklart, känner mej inte så sugen på att va me längre, så jag få se hur jag gör.

Igår va jag ju på gårn, va rätt roligt i början men så töntigt för vi fick inte kolla på mirrors som gick på tvn för de stod i gårdsreglerna att vi inte fick, öh.

Nu skulle jag gärna vilja kliva upp ur sängen och klä på mej, men av nån anledning är de härinne mamma och ludvig sitter och fixar godispåsarna? :s åhhh jag är så trött! Så kommer ludvig och väcker mej innan tio imorse för jag är en "latoxe" som sover hela dan men de är ju fan tidigare än morgon så nu ha jag inte vaknat på rätt sida.. få väl hoppas att de gå till sej.

Min kudde luktar te.

asdas

Halllåå, jag är me ponthus nu och vi sitter och spelar nått spel me ludvig haha :) vi ska dra till skb, klaga inte jag har faktiskt inte varit där sen den 13e!

Men nu ska vi dra, hejdå!

all i need is you

TjEnArE bReHeHeHeEeEe ?

Jag "glömde" badkläderna idag , så jag fick sluta en timme tidigare. Skönt! Tog bussen hem och gjorde makaroner och falukorv, aaasgott! Varit sugen på de hela dan hahah. Godast är de när korvarna är så stekta så dom blir knapriga, yummi :D

Så ha jag kollat på oc tills jag somnade eftersom jag va så äckligt trött idag, mådde inge bra alls heller. Och juste jag skulle ju prova febern! Ska gö de och ta en huvudverks tablett, men jag känner mej bättre nu iallafall när jag har sovit :)

Och ja jag ska börja ta bilder!
Promise :)


walk the line


va äre för line han snacka om egentligen? :o

bara en fundering liksom!


på skolan

Min panna är asvarm, tänk om jag har feber? Gud va tråkigt. Men jag mår inge dåligt, jag är bara trött och kall. Annars mår jag fint. Så ja..

Snart ha vi engelska, jag hatar engelska :o tänk att de va mitt favorit ämne för nått år sen! Nu vill jag inte att de ska finnas. Jag och linnéa ska forska och michael jackson, jag orkar inte forska. Jag vill gå hem till ponthus och lägga mej i hans soffa och försöka somna även om de inte kommer att gå, jag är så himla trött :o hungrig är jag också.

De enda planerade idag är att jag sla va med ponthus, vet inte vad vi ska hitta på. Linnéa vill att jag ska till gården men jag får se om jag orkar åka dit. Tveksamt.

Nu ska roger dra lite info,
adjö!


sthlm

Hejsan!

De va kul att åka till stockholm igår, bara väldigt jobbigt att åka bil.. fast på hemvägen sov jag typ hela resan, så fick en chock när ponthus sa att vi va i timrå. De gick så snabbt! Jag köpte upp alla pengarna jag fick, 500, de vart en present till ludvig, troser, bh, mat, tuggummi. Tro inte jag köpte nå mer än de? Jo juste, vi gick på bio! Såg snabba cash, den va väl helt okej :)

Hahah och gissa vem jag såg då? Paow ;) haha fick värsta chocken ba "PAOW!" och nej jag gick inte fram, aldrig i helvete. Fan va pinsamt, och oförskämt egentligen! Fast aja. Och ponthus råkade säga "fan va liten stjärt hon ha" lite för högt när hon gick bakom oss så han fick mördar blicken hahahhaha. Fult!

Men nu vill mamma att jag ska snabba mej, ska torka håret och hoppas att de ha blive lite lite ljusare ..
Jag vill liksom ha brunt hår, inte svart :)

sen blire skooola.. Jag orkar inte :o

me ponthus

Nu sitter jag med ponthus och kolla på nån film på sexan, vi ha vare på ica maxi och köpt gosaker till bilresan :)
Håller på ladda ner låtar så man ha nått att göra också, men de ta ju sin lilla tid. Snart 50% på typ tjugo minuter så.. är ganska trött så ska väl sova sen nån gång,
hejdå

btw så kollar vi på dukes of hassard och jag är bäst :) / Ponthus

säg walla

SHUUUUUUU

nu sitter jag på svenskan , alex min breeehhhh visar mej ett ascoolt usbhhhh
linea äter maltesers, walla fett gotttt!

Linnéa hälsar walla

yepyep

1. Jag hittade inga skor på birsta
2. Jag blev inte säkrare för vilket gymnasium
3. De blev ingen teater för vi va på gymnasiumet för länge

Jaa, annars va de väl inge mer
nu ska jag gå & kolla på mtv


vi ses väl nån dag

Birsta

Timrå gymnasium

Teater

(mp)


linddddäää


Fast de ser mycke svartare ut i verkligheten, lovar!!

Güd dag , ha vare äckligt trött idag kan jag lova! Och den mest använda meningen under dagen ha lätt vare
"tack, men de vart för mörkt". Men de se mycke finare ut på bilderna! Jaja, jag är nöjd iallafall :) nu äre bara hårförlägningen som saknas. För den ska jag ha!

Känner att egentligen skulle jag vilja skippa teatern och allt idag och bara ta de lugnt och kanske sooova .. nog för att jag aldrig somnar på dagtid, men jag kunde ju fått försöka. Ha verkligen tjockat sen jag kommit hem.. först åt jag rostat, sen tog jag fram tacco chips & dipp sen vi åt taccos och dippade. Fettis :o tänkte göra sockerkaks smet men jag vill inte äta mer sånt nu.

Vet inte va jag ska göra fram tills klockan blir sex, då kommer karros pappa och hämtar mej så far vi på öppet hus på timrå gymnasium. Rummet skulle behöva städas men jag orkar seriöst inte! Så jag skiter i de idag me, drar ut på de lite till.

Aja skriver när jag känner att jag har nått att skriva,
puss!


rödtott


Jag var redhead igår ja!

bög

SHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

nu ha jag svenska plus, och ellen e en bebis :) hiihihihihih
Jag ha inge att gö för jag är klar me allt..
ashungrig är jag dessutom , men de är äckel mat idag
FISHHHHHH!!!!!!!!!!

aja have a nice day, jag ska på timrå gymnasium och teatern ikväll


chocktillstånd

Okej mitt hår är svart!
De va ju iiiinte meningen :o

Men de är helt okej och de borde ju gå till sej efter nå tvättar.. eller?
NU ÄRE BARA HÅRFÖRLÄGNINGEN SOM SAKNAS! (L)

oops!

Just nu är jag väääldigt rödhårig! Jag har röd hårfärg i nu, de här kommer se lite tokigt ut tror ja. Men de märker vi! :) ska ju ändå färga brunt direkt efter så de blir bra. Äntligen är de byebye blondie!!!

Fick ett par fulsöta skor, 2 hårfärger, en tröja, en kofta och ett par leggins. Och en coca cola då :) tack!


papperspung

Hey , är på papperskungen nu. Kom nyss hit från bergeforsen, ha vare me ponthus idag och hängde me när han skulle fixa sin tatuering. Såg ont ut!

Sen ha vi virrat runt som tokar för att hitta rätt busshållplats, tog typ 45 minuter hahah.. va som att gå i cirklar.

Skulle ju på birsta me mamma ikväll men hon är sur som en citron så vi få se om jag törs.
Skulle ju gärna vilja ha ett par nya skor, och hårfärg!! Jag ska bli brownie nu liksom..

Förhoppningsvist hårförlägning nu i veckan också,
man kan ju alltid hoppas!
puss

hi hi hi

TJA!

Nu sitter linnea as långt bort från mej och jag sitter nästan helt själv förutom en skrikande bubbas som inte ens vill höra när jag sjunger. Ingen vill va me mej. Hhyahahhaha jag känner mej jobbig, elle de kommer bli en sån där dag då jag bara är upp i varv :o fast de är för jag är trött,

näääää nu ska jag ut och lugna ner mej.
din jävel.

aaaaarg

FAN VA DAMP JAG HAR PÅ MITT HÅR!!!!!!!!

De se helt förjävlit ut de gå inte att göra nånting för de är så äckligt kort och frisyren är så jävla konstig, och de där med underhåret ångrar jag som fan. Jag vill färga håret! Mörkt ska de va, skitmörkt. Men de läju också gå åt helvete för de är så ljust. Men jag får inte mina pengar förens på torsdag, då jag faktiskt ska till sthlm över dan, och sen kommer jag inte kunna köpa hårförlägning förens efter den 27e.. åhhh!

Less jag blir, nu måste jag åka till skolan dessutom.
Usch, hejdå

sleep well

Nu har jag rullat chokladbollar i typ en timme, duktig tjej!
Imorn ska jag kolla på när ponthus fixa sin tatuering,
sen ska jag på birsta med mamma.
Dags för nya skor!..

Dessutom fick jag höra att vi slutar halv ett,
är de sant? :o

fle mirë

haha sötfisarKOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? japp
2. Är du ofta med dina vänner? nja
3. Vad brukar ni hitta på? de bero på vem ja är me
4. Bästa minnet med nån vän? mååånga
5. Säg namnet på en riktigt bra vän? karro
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? självklart
7. Har du hatat din bästa vän? nepp
8. Litar du på din bästa vän? 100%
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? ja
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
12. Vart bor din bästa vän? laggarberg, g-holm
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? nä faktiskt inte
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? ja
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? ne
17. Vilken kompis var du senast med? va nyss me ponthus, annars vare karro
18. Har du många kompisar i din klass? ja är kompis me allihopa :)
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? linnea
20. En vän som du känt sen du var liten? karro & putte


SEX/KÄRLEK
1. Är du singel nu? nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? ja ha de
4. När hade du sex senast? :>
5. Har du kört oskyddat nån gång? ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? aaaru
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? japp
10. Haft sex på fyllan? mjo
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? ne
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? of course
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? ja, sånt man fått ju
14. Somnat gråtande pga kärleken? ja
15. Varit på en blind date? haha nej
16. Varit otrogen? nepp
17. Ångrade du dig?
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? de som ja ha nu, snart fyra månder :)
19. Har du någonsin varit kär? ja
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? ja

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? ponthus
2. Sov med dig i samma säng? ponthus
3. Du delade ett riktigt skratt med? ponthus
4. Du gick på bio med? claudia, ponthus & johan
6. Du gick på stan med? vet inte
7. Delade en pizza med dig? ja minns inte när ja åt pizza senast :o
8. Du ringde? hem
9. Skickade ett sms till dig? linnea
10. Du kramade? ponthus
11. Gjorde dig lite besviken? vet inte
12. Gjorde dig mycket besviken? vet inte
13. Du skrev med på msn? ja vet inte, är inte on the line
14. Du snackade skit om? öh ja vet inte?
15. Du åkte bil med? pappsen
16. Gav dig en komplimang? ponthus
17. Du kollade på film med? ponthus
18. Du åt med på restaurang? familjen
19. Betalade något åt dig? pappa
20. Grät inför dig? ludvig?

BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans? ja
2. Om inte vem bor du mest hos?
3. Har du eget rum? ja
4. Egen dator? ja .. som är sämst
5. Egen tv? nix
6. DVD? a, men ingen tv liksom
7. Boxer? nej
8. Internet? a ibland
9. Vilka färger går i ditt rum? grått, vitt
10. Har du stor golvyta? nja
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? max två
12. Är köket stort? jarå
13. Ismaskin? näe
14. Micro? ja
15. Glass i frysen just nu? alltid!
16. Fler än ett badrum? jo
17. Badkar eller dusch? båda
18. Tvättstuga? ja
19. Balkong? nä, altan
20. Bra grannar? snacka inte me nån av dom men visst

DIVERSE
1. Favoritfärg? blått! & rött, lila, svart & vitt
2. Mobiltelefon? sonyyyy
3. Skola och program? mariedal, pluggprogrammet ..
4. Oskuld? självklart
5. Senaste filmen du såg? silent hill
6. Senaste låten du lyssnade på? cocaine
7. Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? de fåru inte veta :)
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? 26:04:50 står de
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? de gå inte att kolla
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? samma svar här lilla vän
11. Vad åt du till middag igår? minns inte
12. Har du duschat idag? ja
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? okej ja kommer snaaaart
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? kom och rulla chokladbollar me oss!
15. Har du skolkat någongång? nääähääää?
16. Är du en svartsjuk person? typ ja


till ponthusMichael Jackson - Man in the mirror

Nu sticker jag till ponthus, måste skynda mej för nu ska pappa skjutsa lukas till fotbollsträningen, fixar skjuts i samma sväng nuja!

Får se va vi hitta på, skriver nog ikväll!
puss


asnajs

NU ÄR JAG 100% SÄKER PÅ VAD JAG SKA GÖRA

jag ska färga hela håret mörkbrunt, och sen ska jag köpa hårförlägning!

Fast de blir efter den 27, för de är då jag får pengar.. :)


jaja, sov nu

De är inte mitt fel att jag inte bloggat idag.. de är lukas och linus som kopplar ihop internet med varandra så dom kan spela tillsammans.. vilket betyder att mitt internet försvinner..

Så skyll på dom,
& G0DN4TT


Hahahahahha och jag är inte seriös när jag skriver sådär, jag är bara trött :(

ojjjjj

Kollade nyss min blogg, ha ju inte lagt in en enda bild på aslänge,
gud va tråkigt!!!!!!!! Här får ni nå nya bilder, elle a dom är från i år iallafall

tokern!

lite knasig kanske?

naaaaaw

nyår

chinese

H3J N00B

AA dom här hittade jag på slöjden... dåligt vacker man va...........

hahah jag antar att jag inte hade så mycket för mej

3G0 , och jaaaaa jag gillar att skriva me siffror, F3L M3D D3?

I baken. *backen

nyår, söt emma!

men pinsamt

igår

Jag satt inte vid datan på exakt hela dan igår! :o
Så därför ska jag berätta om min gårdag :D:D

Först och främst så vaknade jag ju, då tog jag en dusch :) sen åkte jag till skolan och va där, va väl som vanligt. Stack till tandläkan vid tolv, ellen följde med :) de va inte tandsten, de va missfärgning som jag fått av hexidenten. Munsköljet för tungpiercingen, jag har visst använt den för mycket hehe.. sen stack vi till papperskungen och fick pirog av mamma. På idrottshögstadiet hade jag och janine bad så vi simmade 16 längder, eller gjorde vi? ;) aja, sen tog jag och ponthus bussen hem till mej. Vi gjorde väl inge särskilt, tills pappa skjutsade oss till videoteket så hyrde vi scream 2 & 3, gick till ica och köpte cola! Så träffa vi johan och hans bror nicke, så skjutsade dom hem oss. Så skulle vi se på scream 2 först då, men den va de nå fel på, hackade hela tiden :s så vi slog på 3an, den va bra! Men den är ju lite läskig när scream gubben hoppa fram hela tiden, kunde inte lista ut vem mördaren va :o

Ponthus åkte hem vid två och då somnade jag på stört, så vaknade jag typ halv tolv idag. Eller vakna är väl fel ord, mamma väckte mej då.. hah, ska till mormor och morfar idag och äta middag och sånt där.

ska gå och skölja ur hårinpackningen,
adjöööö!


hm

A justja, glömde ju berätta en liiiiiten detalj om igår.

Mina skor vart snodda ;o hoppas de bara va nån som tog fel, nu blir de conversen igen..

yoga

Jag gillade yoga, de va kul men avslappnande va väl att ta i haha. Eller joo, nog vart man avslappnad och trött men de va ändå jobbigt för man skulle använda armarna så mycket och de va massa "ställningar" med olika namn och så. De va definitivt inte sista gången jag va där! :) jag och karro ska kanske köpa såndär 10 klippkort, så få man gå när man vill tio gånger. De är liksom ingen idé för mej att köpa nått månadskort, för de är ju inte alltid jag känner mej sugen på att träna. Så dom där klippkorten blir bra!

Just nu funderar jag på hur jag ska ta mej till skolan? Mamma brukar ju alltid skjutsa mej när jag har haft sovmorgon, men idag sa hon ingenting om de. Hon sa bara hejdå när hon skjutsade lukas och ludvig, annars säger hon alltid "jag kommer om ett litet tag". Ska jag behöva gå? :o

Neeej de behöver jag inte för nu kom hon igen :D:D

Idag ska jag till tandläkarn, klockan tolv, för att få bort all tandsten. De blir bra de.. och sen är de bad på idrottshög, jag och janine :) sen idag ska jag va med ponthus heeeeela dan :)

Men nu ska jag duscha av håret lite snabbt, puss!

PLUS ATT JAG SOMNADE INNAN TIO IGÅR!

snart ere yoga time

NUUUUUUUU är jag med KARRO vi har ätit pannkaka men nu äter vi äpplen hihihi :) vi ha kollat i olika skolkataloger, gjort testet "vilken gymnasielinje passar dej?" jag fick kreatören eller nått, läju ska bli nått i den linjen. Daah.

Karolina hälsar pyss közz kramiiz puzziluzz,

eh oj där flög de äppelbitar ur karros mun..
på min hand, hm..

Nu ä


baddest thing around town

Nu sitter jag helt ensam tjej på biologin huhu, alla andra hade tydligen stuckit nånstans men vikarien visste inte vart, men jag sitter starkt kvar! Hahah. Har nyss varit och ätit strips för jag va så jävelst hungrig, fettigt och gott ;) jag älskar fettis saker!

Snart är de lunch, fiskäckel. Och imorn är de skolans snusk pannkaka, igår va de bra, då va de spaghetti och köttfärs sås :D
men nu ska jag sluta prata om mat,
herrå

lost

GODMÖöööRRRnnn

Jag missade min skjuts till skolan idag bara för jag va så trött och sov vidare, huhu. De här är mitt nya löfte, att jag måste gå och lägga mej innan tio varje dag. Förutom om nån kompis är här då, men annars så :) jag skulle iallafall ta bussen till skolan, men den skulle jag och ha missat så jag ska få skjuts med mamma :) läju inte komma i tid då, hahah.

Nu håller jag på fixa lite låtar för jag är less på typ alla på min mobil förutom typ 3-4 stycken.. så nu behövs de nytt material ;)

Idag hänger karro med mej hem efter skolan, sen runt sju går vi ner till etic för vi ska testa på yoga :d haha, undra om de är nå kul då! Man kan ju alltid hoppas.

Aja, h e j d å !

ensam flicka i ett hörn

Tjaaaaaa , idag skulle jag ju ha tjejgruppen men de blev de inge av, de börjar inte förns om två veckor så jag hade svenska med ellen :) fick läsa nån novell skit, om nå nunner som knulla en trädgårdsmästare i smyg, haha? Fult. Sen stack jag, ponthus och johan till coop och köpte popcorn. Sen stack vi till johan och väntade på tre bussen en timma, så följde dom med hem till mej. Dom slog min bror sen vare väl inte så mycke mer me de hahah. Johan stack typ halv fem och träna, nån gång efter sex skjutsade pappa mej, ponthus och johan till gården där de va skit tråkigt och jag va bara less så alla trodde jag var sur/ledsen. Fast de va jag inte. Tror ja. Åkte äntligen hem med tjugo över nio bussen, gick jag hit och åt mackor. Ska sova nu så jag inte är så trött imorn.

 

Godnatt

kan tillägga att jag hatar min jävla fitt dator


försent för en liten tös som jag

Åh nej nu kommer jag va skit trött imorn, ajajajajaj

GODNATT

usch

Nu är jag hemma, vi fick manusen! Först vart jag as besviken, 12 sidor bara ;o vi bruka ha MINST 20 annars! Aja men de blir nog bra.. hoppas jag. Så vi repade igenom scen 1 typ hela tiden, sen höll jag på ringa ponthus hela pausen men han svarade inte! Så hämtade pappa oss nio.V

Vet ni vad jag har fått då?.. tandsten, de ser värsta konstigt ut mellan mina tänder och grejer, så frågade jag karro om hon visste va de va. Då va de tandsten så nu försöker jag få tag på tandläkarns nummer så jag kan åka och fixa dedär nånting, men de gå bara att hitta till härnösand här i västernorrland. Aja få väl ringa dit och se om dom ha nått vettigt att säga. De är inte vackert, och jag vet inte aaallls varför jag fått de höhö..Fast sådär illa är definitivt inte mitt tandkött nu :o hittade den på google, men fixa jag de inte så blir de väl sådär. OH NO. RIKTIGT VIDRIG I KNOW.


hejhej hemskt mycket hej

Nu kilar jag med karro och hennes pappa till tippen, vet inte vart de är eller nånting, aldrig vare där. Sen efter han varit där så skjutsar han oss till teatern :)

Synd att jag är så trött när de är första gången,
HOPPAS VI FÅR MANUS!


SÖTISAR!

Aja nu ska jag kila tillbaka och se scrubs ;)

chiddy bang

TJAAAAAAaa

Nu är jag hemma från skolan, sitter med hårinpackning i håret.
Jag har kännt mej äcklig, hungrig och JÄVELST TRÖTT hela dan.
Skiiiiiiitkul, så de ha väl inte varit så händelserikt precis..
Förutom att jag och linnea fulade oss hela vägen från lunchen,
hahahahaha ovanligt? :D as kul!

Oj om bara en och en halv timme blir jag hämtad :o
Shit anama, måste väl klä på mej och definitivt
ÄTA!

Så jaaaaa ........
vi hörs!

idag äre mjukisdag

Köpte varken leggins eller stav på stan igår som jag skulle, tänkte köpa nått av dom men jag kunde inte komma på vilken av dom så jag sparar på de och köper en annan gång haha. Helt trasiga är ju inte legginsarna!

Också fick vi välja till idrottshög. på skolan igår, jag hade kvar tjejgruppen på onsdagar och på fredagar ska jag och janine ha bad :) najs! Aja, men på stan vid typ fyra så träffade jag och ponthus elin och mini, då följde vi med dom hem till elin och till slut somnade jag i hennes säng efter att dom skulle jävlas med mej höhö.. fast jag hann inte sova nå länge för sen skulle vi åka till skb då, va väl helt okej på gården tyckte jag :) jag och johanna ha lovat att vi ska kunna gå ner i spagat eller om de är split, innan februari är slut. Shit!

Tog tjugo över åtta bussen till timrå så hängde jag med upp till ponthus, pappa skulle hämta lukas i backen halv tio så han hämtade mej nån gång efter de.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna,
hejdå :>

IKVÄLL BÖRJAR TEATERN :D:D
och justja, grattis kewin!


hej

Det kommer inte bli nå mycket bloggning idag för jag ska ju på stan direkt efter skolan och sen antar jag att det blir skb, bara så ni är beredd på de.

Nu har jag svenska och gör ett reportage om linnéas dansintresse hehe :) och hon gör om mitt teaterintresse, fast det gör karro också.

Nu ska jag fortsätta jobba,
MVG!

på skolan ..

Nu ska jag bara skriva hej innan jag går och är social med mina vänner,


hej!

oj

Filmen va helt okej, men den va hemsk :o
nu ska jag gå och borsta tänderna & de på stört,
ska ju upp halv sju imorn..

suck,
aja godnatt då ;*

nån som vet när vi slutar imorn?


va modig jag är


Och nu är de dags för nästa film,
scream. Hjälp? :D:D:D

alvin & gängetFilmen va sööööt, den va bra :D
Satt och tjockade i mej sånna där snacks också, asgott!

Imorn är de skola! Suck, jag som har lovat mej själv att plugga som fan och höja betygen, jag ska först och främst ha g i alla ämnen sen ska jag fixa vg:n också :) har ett vg, men de ska bli mvg! Så de blir bra.

Efter skolan, när slutar vi förresten? A efter skolan ska jag dra me mej ponthus på stan för jag ska fixa lite saker. Nya leggins skulle jag också behöva kom jag på, börjar bli hål mellan bena på dom igen haha.


hinneri nte skriva

DAGEN:

Till ponthus
Bio - alvin och gänget me familjen
???? vet inte


dagens outfit


Också en hästsvans mitt på huve :)


bikini

Här hittade jag en jag ville ha,.
från nelly.com tror jag?


aaaa

OJjjjjjj nu måste jag sova!

Har suttit och pratat me min älskade ellen hela kvällen hihi :)
Håller på kolla efter bikinisar för jag är less på mina,
nu ska jag kika lite vidare sen stänger jag av.

godnatt!

scary movie

Fan va jag garvade förut,
jag och ponthus satt och kollade på scary movie som gick på femman ikväll.
Den är så bra :D haha så fuuuul!
De va ettan, den hade jag aldrig sett förut ens.
Har bara sett trean och fyran.
Minns när jag va med susanna på bio med den,
hahaha jag vart rädd när jag såg den! :o
dom gör ju parodier på skräckisar och jag klarade väl inte av nå skräck alls..
haha och dessutom va de av the groudge! Huuua.

Iallafall, skulle egentligen sova nu men jag är ju inte trött eftersom jag sov så länge.
Men ska iallafall gå och borsta tänderna så jag har de klart! :) adjö


bällen!Det vi hade, de saknar jag.
så jävla mycket!

Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft så roligt som jag har haft med dej,
nog för att vi mest hade dumheter för oss haha :')
Jag minns dedär lovet då vi va med varandra VARENDA dag,
de gick inte en dag utan att vi va med varandra!
Sov inte jag hos dej så sov du hos mej,
och när jag så gott som bodde hos dej & din härliga familj!

Hahah skulle gärna skrivit alla våra roliga minnen här
men de känns som att de stannar mellan oss som inte är 30+
Sen när vi gled ifrån varandra, de va bådas fel.
Vi höll inte ihop som vi lovade, fan asså!
Och så mycket som du lärt mej, jag hade 0 självrespekt innan jag började va med dej
Hade de inte vare för dej hade jag definitivt inte varit den jag är idag

Ibland undrar jag om vi kan få tillbaka de vi hade,
skulle de gått eller har vi vuxit ifrån varandra nu?
Det hoppas jag då inte, sitter och flinar för mej själv
Hahah åt alla våra jävla minnen! :)
Jag älskar dej ellenor dahlström


hahaaa kiness ögonNu ska jag dra till ponthus, ska gå och fråga mamma och jag kan få skjuts
hoppas!

Måste ba säga att jag är skitnöjd me håret men ska färga de en gång till om nå veckor för färgen tvättas ur.. de sa inte hon på kicks me de stod de på förpackningen, kärring

aaja men vi om x antal timmar, puss!

Huey ft. Colby O'Donis - I Go Crazy


-


gymnasie

Åh va jobbigt dedär med gymnasiet ska vara, jag hade ju bestämt mej för media, sen bestämde jag mej för teater och nu står jag mitt i mellan. Jag vet inte alls ja. Varför måste man välja för? Men vi gör såhär, kollar fördelar och nackdelar med ställerna.

TEATER:

+ Närmre
+ Jag tycker de är skit roligt

- Läju ba få nått svensson jobb
- JAG BLIR KVAR I TIMRÅ.

MEDIA:

+ Jag få inge svensson jobb precis
+ Slipper timrå

- Nti eller hedbergska isf?
- Kallt på vintern att åka buss

De känns som att plusen på media avgör ganska rejält,

eller..?

 

åh va jobbigt :(


de här är skriket

Vet ni hur gott jag har sovit i natt eller? Somnade kanske kvart i tre nån gång, så vaknar jag tre idag. Så jävelst skönt!! Fast de känns som att de är söndag idag, men de är ju lördag? Två dagar kvar sen sitter vi i skolbänken igen, inte kul. Inte kul.

Idag har jag bestämt att jag ska trippla håret, läju inte se nå vidare ut för de är så kort men jag ska prova iallafall :) så jag ska väl sätta i tången nu och kanske borsta skatboet,
puss

:')


Hur söt är den inte då!

bejbi

Nu ha jag tankat mobilen me lite nya låtar, känns bra
Så nu ska jag ut me hunde sen soova ..
Måste liksom börja vända tillbaks på dygnet när de är skola på måndag,
syyyg

Men de är bara å gilla läget,
vi hörs!

ouff vilken raggggggar bil

HEMKOMMEN (L)

Jag sitter och lyssnar på fjortisdunk hahahah, kuligt :) de va väl sisådär i skb, eller de va kul i början lite segt i mellan och skönt i slutet :) heheh ha ni haft en trevlig kväll då? De är frågan de!

HAH, måste ju påpeka att de inte vart nån bio för de va slutsålt. Dom ha ju sålt bilen så de va ett förmodligen lesbiskt par här och köpte den............... så dom hade fullt upp och hade inte tid att boka, smidigt! Så vi stack och åt på kina istället, de va ju inge fel me de ;) släppte av mej i skb sen då.

Och nu är pappa och lukas på tåget påväg till gbg för dom ska köpa ännu en bil, blir för mycke me bilar för mej nu ska jag säga er. Hoppas på att de är en cadillac som kommer uppkörandes sen!


DEN HÄR SKULLE INTE VA FEL!

i can't erase the times when u hurted me and put tears on my face


När jag hade sminkat klart mej va de nån annan som tog över mitt smink,
min BROR ludvig hahaahha så nu är han.. a sminkad :o
Inte så värst vackert, men han är ju alltid söt.
Lite creepy.

Men nu ska jag åka och äta nånstans med familjen,
sen ska vi se på alvin och gänget :)
efter de hoppas jag på skb,
vi hörs!

let's get this party startedDE GICK ATT LADDA UPP EN BILD!
Från MIN dator :o
Den stationära!

Jag skulle ba kolla om de gick men aaaaa :D
nog för att älsklings ponthus gullar mer med parre än med mej på den bilden,
hmmm ..

Hahah ja jag har iallafall vare med han då, vi skulle dygna med linnea men hon slutade svara så då antog jag väl att hon sov hahaha. Så runt sex somnade vi också, vaknade elva :o fast då somna vi om. Vet inte när vi klev upp, men hans pappa kom iallafall och hämtade han nu så jag är LoNeLy.

Men jag ska gå och skölja ur hårinpackningen,
fixa håret,
sminka mej,
klä på mej


Och sen ska jag knäppa kort och visa hur de blev! :)
puss

får massage av bästa ponthus , skönit

Har ju inte skrivit på hela dan ja, ooops! Vad har jag haft för mej då? Joo de kan jag ju säga :)

Först och främst vart jag väckt av linnea som kastade en kudde i huvet på mej typ mellan 2 halv tre tiden. Så låg jag kvar en stund, sen gick vi och åt rostade mackor. Eftersom linnea hade varit vaken ett bra tag längre än mej va hon redan färdigfixad och hennes mamma va på väg och jag hade inge bättre för mej, så då hänkade jag hem till henne och åt pannkakor och fixade mej där, sen åkte vi till stan :) träffade hellen som jag inte sett på läääänge, så köpte jag HÅRFÄRG!

Tog typ sex bussen hem så gick jag till ponthus och va där tills mamma hämtade oss så åkte vi till mej, och jag färgade underhåret så nu är de brunt :) blir väl finare när jag plattar till de och sådär, nu är de bara ruffsigt elle va man ska säga. Sen ha vi kolla på film och sådär :)

Sååååå nu vet ni va jag ha gjort,
ska dygna i natt ja :d
hihi
hejjdåååå

morgonpigg ja

Hahaha tänk nu när ni som börjar skolan på torsdag, dvs idag, snart ska gå upp. Nää då ha jag knappt behövt gå och lägga mej för jag är LEDIG TILLS PÅ MÅNDAG! Haha sug på den karamellen vettja! :)

Åhh va retig jag är. Fast jag tror ändå jag ska gå och sova, klockan är ju liksom fem över halv sex just nu såå.. Nja. Snart. Linnéa har iallafall sovit i över en timma hon, skönt för henne :) vi ha suttit och ätit gotta och kolla runt på datan eller va man ska säga, på lilla al-fadji mest. HAhaha typ två år efter..? Nej men man hittade ju hans blogg så då vart de ju lite små kul än en gång. "men snälla du"! Roligast är väl ändå att basil kan prata likadant som han :D

Äh nu ska jag säga godnatt till folket, är ju inte den enda som är uppe nu faktiskt
så hejdå! :)

hihi k00lt

♫ ♫ ♫ ♫
lalalalla

haru snott min bil, din jävel

 nu är jag hemma hos mej med linnéa :) hon kom hit typ fyra, så åt vi och sådär sen stack vi till skb gården. Där va de väl helt okej, tog tjugo över tio bussen till timrå så kom pappa och hämtade oss och skjutsade hem ponthus och bubbas, nu skulle vi fixa videosarna vi filmade för nån månad sen men de funkade ju inte .. tärt. Så ha linnéa fixa nått program på min dator, de är bra :)

Nu ska vi fortsätta äta kakor och dricka redbull,
FETT trevligt
adjööö


Fast nu såg jag ju att kakorna va slut så nu blire lakris <3<3<3<33<<3<33<<3<33

jag har jättekul


don't know anything at all

Nu plattar jag håret även fast jag inte borde, men jag ha ju inte gjort de sen nyår typ så äh. A så ha jag min stinkande skydds spray, luktar fan tant!

Har iallafall bestämt mej för att underhåret blir riktigt mörkbrunt, sen kommer väl resten av håret om jag gillar färgen. Vi få allt se, men jag blir brunett i år iallafall :) när vet jag inte bara.

Vi få iallafall se hur dagen slutar idag!

Har inga idéer alls just nu om vad jag ska skriva och sådär :o
bloggtorka minst sagt

jag hatar vintern

Tjaa ,

kvällen spenderades med ponthus, josef, kewin och bubbas med att åka runt i stan. Träffade claudia och cicci, men de va ingen hit inte. 20 minus grader är inte så mysigt som de låter! Va ute i två kalla jävla timmar, hade ingen känsel i tårna. Kunde inte ens gå riktigt för dom va så bortdomnade! Isklumpar. Sen gick vi från busshållplatsen i timrå hem till mej dessutom, shit vilka champions vi är asså. Fast de va ju bara jag och ponthus som stack hit, första vi gjorde va att dricka varm oboy och äta mackor, sen va de bastun som gällde. Satt i typ två timmar!

Riktigt sleten är jag nu, kommer somna på tangentbordet ..
pussen


Läju ska bli så jag är me den här målarn imorn dessutom :)

OCH JAG MÅSTE BARA FÅ SÄGA ATT JAG HATAR VINTER,

och jag vet att de är ett starkt ord,

just därför använder jag de.


hejhej monica hej på dej monica

Nu vet jag vad som händer idag,
ponthus ska komma :)<3

jag drömmer så mycket

Och vet ni jag har drömt en dröm i så många nätter nu så snart börjar jag tro på den! Den handlar om att vi håller på och ska flytta till skönvik, att de är en massa spekuleringar kring de. Just nu håller vi på att packa in, jag vill inte flytta! Men de vill mamma, konstigt nog, men hon lyssnar inte på mej. Jag typ as protesterar för jag vill inte måsta gå så långt till och från skolan som alex, de verkar ju as jobbigt :o

De är bara och vänta och se om nån till natt, kanske jag flyttar dit trots allt?
hahahahah

neej inte kliva upp nu

Hejsan :) anledningen till att jag är hemma nu beror på att de blev inge bad, karro mådde inge vidare så vi skippade de! Vaknade till av att först mamma kom in i mitt rum innan tio nån gång, men då somnade jag om, sen vid halv tolv kikade linn in också för hon hade lämnat av tobias som ska va med på bror mins lan. Så somnade jag om och nu vaknade jag runt två igen, har inte klivit upp ur sängen än hihi. De gör inget att jag sover bort dan!

Och jag förstår inte varför jag ska kliva upp när jag inte vet varför jag kliver upp? Jag måste ju ha nånting att göra! Okej en anledning till att jag skulle kunna kliva upp är att jag är så jävelst hungrig, men nu hör jag att hela lan ligan sitter i köket och då vill inte jag gå dit hehe..

Nä men jag är faktiskt så trött så jag tror jag ska sova lite till.
Helt seriöst,
sovgott!


what can i say

Nu är ponthus hemma och de är jag med,
ska gå och sova så jag pallrar mej upp imorn.

Karro tha boss (hahah) ha ju bestämt att jag ska ta halv ett bussen mot timrå!
Då vill ju jag sooova! Läju inte ska ha gjort de för jag har sånt problem,
hmm.

Aja jag knäckte iallafall ett sätt att lägga upp bilder på bloggen, happyface :d
så därför bju jag på en gammal bild på parre, linnea och mej!gonatt :)

me popppppe

Ja nu sitter jag och lyssnar på när lukas och ponthus har en diskussion om vad som är vad på cs, eller diskussion snarare bråk om cs. DET ÄR JÄTTE INTRESSANT!

Jaa vi har kollat på tenacious d, den är bra ;)
jajajajja nu ska jag väl fortsätta lyssna hehehe
hejs

fluortanten

Sådär ja, då va man nyduschad också. De va ju inte helt fel!

Också frågade karro mej om jag ville hänka på badhuset imorn, fan va skoj :D de gör ja! Älskar att bada, så de blir skit bra de. As länge sen jag va där, måste vart i åttan nån gång.

Och nu ska jag göra de enda som är roligt och man kan göra på den här datan,
SITTA OCH GÖRA OM BILDER PÅ PICNIK!
Hah! Har ju kommit på att de är skit kul :D bara de att de inte gå att ladda över bilder till bloggen eller bilddagboken för jag har ju krånglat så mycket mellan google chrome och vanliga internet så jag får väl helt enkelt skylla mej själv och leva med de, för jag kan ju inte göra nått oteknisk som jag är.

Neejdå, jag är ganska teknisk faktiskt.

Också måste jag fixa håret och så,
oj nu vart de fullt upp!
pööösssäääännnnn


hooome

Hahah hårdingar,

nu är jag hemma igen. De gick väl helt okej, eller jo de gick väl bra för mej :) karro, madde, moa och elin va också där så vi åkte väl lite med dom jag och claudia. De är lite jobbigt i ena benet för mej, de jag få trampa mej fram med medans de andra benet är fastspännt. De är inte sista gången jag åker den här sesongen, nån gång mer ska jag ju åka också :)

Vart bara så trött och hungrig så nu sitter jag och äter mussla, sen ska jag ta mej ett bad tror jag. Skönit. Ponthus ska komma hit nån gång senare också, få väl se när han dyker upp :)

Nej men nu ska jag fortsätta äta den brända musslan (y)
och jag hoppas ni förstår att jag inte äter en mussla, utan de är henrikssons ord för toast!


förtränger

Här sitter jag och äter en söt morgon gröt.
Åh vilen poet jag är!

Hah, påtal och sånt där poesi så älskade jag ju att skriva dikter när jag var mindre, en del är faktiskt hyffsade! De trodde ni inte va? Iallafall, claudia kommer om en kvart så jag ska väl gå och borsta tänderna och dra på mej täckbyxorna och de. Så ska jag leta fram en hjälm! Igår sökte jag igenom hela huset för att hitta täckisarna, jag hittade dom till slut så nog ska jag hitta hjälmen också.

Jaa men då hörs vi när vi hörs :)

i wanna take a ride on your discostick


 

De va kul däruppe fakitskt, åt mat och umgicks och sådär :)

va tillbaka i timrå kanske halv tio, då vart jag avsläppt hos ponthus, kom hem för kanske en halvtimme sen.

 

Vet ni vad jag ska göra imorn då?

Jag ska åka bräda!

Ut och åka i backen med claudia,

hon hämtar mej halv tolv så de är dags att avsluta nu.

 

Så,

godnatt!


jävla psykopat

IRRRRRRRIIIRIRIRIRITTEEERRAAAADDD!


HEJ.

Nu ska jag åka till fränsta, till farmor min.
Hoppas att dom ha julgodis för jag har inte ätit nån frukost,
bara äckliga saker här hemma.
Och själva julbordet brukar ju inte va nå vidare ..

Ja men de bli roligt att träffa pappas sida av släkten,
så vi hörs väl ikväll eller nått :)

puss!

hissar och dissar2010 - nytt år, nya tag. Man börjar liksom om på dag ett. Klart man välkomnar de va, hoppas på ett skitbra år! Längtar redan till sommarn, ska bli den bästa :)

Knapptelefoner - haha måste bara säga att de finns inge mer komplicerat än touch, tar en kvart för mej att skriva " Hej va göru ?:) <3 " när jag lånar nåns touchmobil. Neej, knappar for life! :d

Gröna lund - jag vaknade, eller nej jag blev VÄCKT, mitt upp i en dröm när jag var på grönan. Värsta kul, gick lustiga huset, åkte popexpressen, åt sockervadd. Asnajs! Jag vill ha sommar, stockholm och grönan!

Arkiven i bloggen - tycker de är skitkul att kolla va jag gjorde för några år sen, och så gott som allt finns allt skrivet här i bloggen! Eller om jag kommer och tänka på nånting, så är de bara att bläddra tillbaks och kolla va de va.Gamla dagböcker - till skillnad från bloggen så står liksom den nakna sanningen därinne, skriver inte dagbok längre men förut gjorde jag ju de. I flera år. Får ångest när jag läser i dagböcker, vill inte tänka tillbaka på gamla jobbiga saker. Funderar seriöst på att bränna allihopa.

Skolan börjar - orkar inte kliva upp innan sju på morgonen, nej de gör jag inte. Jag vill ha lov jämt och ständigt, och nu skulle dom kanske ta bort min sovmorgon på torsdag med, oh nooo

Gymnasieval - man ska välja va man ska syssla med i tre år framöver. Jag vet inte alls ja, tror de blir teater men de betyder att jag stannar i timrå.. och de vill jag inte, nejtack. Inge mer timrå. Men jag vet ju inte hur de blir. Dessutom så kommer jag aldrig mer träffa vissa folk från mariedal!


ooops

( . ) ( . )


Hahahahhahahhhaa
a jag är iallafall väääldigt trött nu, det är nog dags att jag tar och sover!

Ska ju ändå måsta ta mej upp tidigt imorn .. ska bege mej in mot fränsta vid 2-3 tiden, kom och vinka hejdå till mej innan de då, inte för att jag blir borta nå länge med tanke på små bäbisarna som ligger och piper i en låda. Och ja de är valparna jag menar, dom är ju så söta. Idag hade två stycken tagit sej ut, hittade dom på rymmen ja! Nog för dom bara kommit typ 15 cm bort från lådan på säkert en kvart, dom glider ju bara. Glider omkring serni!

Jaa men då ska jag väl sova då, som sagt. Känner mej lite fet me tanke på att jag har ätit chips och dipp ikväll, då blir de hård diet me bara vatten i två veckor då.

Jag skämta.

Puss gonatt!


hårfärgFunderar på nått åt dehär hållet isf .. ska man våga?

jag 2009


Haha, jag tycker de är så roligt att kolla när andra gör såna hära, men jag har ju i princip sett likadan ut hela året! Lika blond, enda som ha skiljt sej är om hårförlägningen varit på eller inte. Ja, och luggen och färgningen som höll i kanske 2 veckor också. Lite tråkigt.. kanske man ska göra en hårfärgning ändå?


haha fulit

HAH!

Hur snygg är man inte då,

haha dennis sa att han hade laddat ner nått album från nån sida, typ existenz.se eller nått, med "snygga tjejer från bdb" eller nånting. Gissa vem som va me i den mappen då? ;);)

HEDRAD!


hold your head up high

Tänker tillbaks på gamla tider.

bilder från idag


linnéa & max

happyface

max

linnéa & klara

chrille

max & klara

chrille & klara

linnéa, klara & max

klara & max

chrille & jag

hejhejhallå

tjaaa, vaknade väl för typ en timme sen, har bara hunnit duscha och ätit gröt och så. Håller på att spåna på en hiss och diss lista, så vänta bara så kommer de en sån också :) kanske inte idag, men imorn iallafall! Om jag hinner blogga nått då vill säga, ska till fränsta hos farmor och farfar och äta julbord. Snart ska jag ner till ponthus, ska va med han en sväng innan mamma skjutsar mej till kempe :) kommer ju inte träffa han förens tidigast tisdag för på måndag åker han bort han med. Inte kul!

Hhahahahahha och nu när jag sätter igång camen då ser jag att jag har ju såklart tandkräm runt hela munnen, hur typiskt mej är inte de då?! Hahaha antingen har jag i ansiktet eller på kläderna, vet inte hur många gånger jag har fått bytt om innan skolan för jag dregglat ner mej med tandkräm, riktigt nice!

Aja men nu ska jag bara platta håret sen kilar jag,
få väl se när vi hörs :))))


Och jag tar med kameran!!!!!111


how to save a life

Men god kväll , inte visste jag att jag skrev ett inlägg förut? Hahaha :)

Jag har varit med ponthussss, vi ha ätit. Som vanligt, haha, så såg vi på paranomy activity än en gång, den är väl äcklig och så men de tog ganska snabbt att se den för ponthus ville inte se själva filmen utan bara när de va läskigt :o sagt och gjort, sen när den är slut så slocknar såklart datan efter ett tag så jag vet inte alls ja, vart bra rädd iallafall. Sen vare fight! Och nån gång därimellan gick vi ut med lukas och smällde pangpang, måste man ju göra såhär när de är nytt år liksom. Så hade vi dragraketer, alltså sånna man drar i så de smäller. De jag inte hade räknat med var ju att de vart skräp efter dom, och vi körde dom på mitt rum.. jag som redan hade dammsugat! Hahaha.

Imorn ska jag va med linnéa :) vet inte när eller vad vi ska hitta på, men de visar sej väl,

men nu ska jag sova minsann.


sötnoooos !


En sanning

Hej det här är linda och jag ville bara säga att Ponthus är bäst i hela världen , bättre än allt och alla
Punkt slut!
hejdå:)

losing you

Nu ha jag torkat klart hela rummet med trasan och dedär, as jobbigt va de.. är alldeles varm nu :o hungrig är jag också, väntar på maaaat! Det ska bli hemgjord pizza, asgott :) snart kommer ponthus också!

Få väl se va som händer idag :) matgästerna har ju kommit iallafall, 4 små pojkar .. så nu är de 6 som springer runt i huset, bara jag och linus som håller oss undan! Haha.

Men nu ska jag tömma vattnet i burken, sen ska jag äta. Kanske ska fixa mej också, ha inte ens borstat håret idag .. jaja de löser sej :)
pusshejjjjj

brobyggarn

Hah, ludvig kommer och rycker mej i armen och säger att han vill visa bron han ha byggt och säger att jag måste kolla när han ska gå över den. Trodde väl att de va nått som låg på backen, men nejdå :o då ha han byggt på kuddar och skit haha. Men liten och nätt som han är så klarar han de! :)Han är så söt

ja hej

Men godmorgon 2010 :)

sitter och överväger om jag ska ta mej en dusch eller inte, duschade igår men de skulle va skönt ändå?

Känner mej jätteseg idag.. fattar inte varför jag vaknade elva när jag inte somnade förens efter två! Kanske för att jag var så grymt törstig? Ja men idag ska jag iallafall va med ponthus, så skulle vi främmande också. Runt två tror jag det var, det är ju om en och en halv timme så de kanske är dags att klä på sej.

Hahahah och nu kollar jag på bilder på webcameran här, jag lämnade ju karro med datan en stund häromdan, hon roade sej med den ser jag iallafall :D hahah!

Men nu ropar mamma att de är frukost, ska väl se om de är nått som går ner ..
pussen!


nyårslöften

  • Dricka mer vatten, mindre cola
  • Hålla mer städat på rummet
  • Variera de jag äter, lever ju på pasta och rostat
  • Sluta med blomsterpinnar
  • TRÄNA
  • Ta mer vara på mina nära
  • Inte göra så mycket förhastat
  • Sluta slösa på pengarna
  • Knäppa mer kort
  • Jobba som fan på lektionerna

Gott nytt år!

Ha man så mycket mer att säga? :) njaae,

vi va först hos johan jag, sen stack hela högen till sanna i ljusta. Kom hem för ett tag sen, de enda som gäller nu är att sova. Så himla trött jag är! Blir inte piggare av att smsa med karro och inte förstå nånting, hahah :)

gonattT!