så var teatern igång :D

hejhejhej, idag var det teaterpremiär. åh, jag ville så gärna vara sådär jättenervös och pirrig och allt men det gick inte! liksom, och när man inte är det så känns det liksom.. inget särskilt. kunde inte fatta att det skulle vara premiär förens jag hörde publiken komma in, även om det kanske inte är så stort ögonblick.. eller jo, jag menar det kanske inte låter som ett stort ögonblick men det är det! alltså iallafall så gick det jättebra. alla var helt köng. haha, fast jag har problem med en replik där jag ska säga "vi tittar på det fina stallet du hyrt ut till oss", fast istället säger jag typ "vi tittar på det fina stallet du hurt urt till oss". haha inte så mycket och inget att riktigt klaga på men ändå, det är iallafall nåt ;)

så det gick jättebra. men lugn bara lugn, om ni missade föreställningen - grips inte av panik! det är faktiskt mer föreställningar kvar. bara att kolla på
http://lindahenriksson.blogg.se/teater/ och ja, där står det hur man ska göra och blablabla. men snällasötarara, någon som kan komma och kolla nån dag..? (a) liksom, om ni tycker att det är skämmit om jag skulle få syn på er så är det ingen fara. det är inte så lätt, det är liksom 90 platser tror jag. fast jag kan ju få syn på er också, jag har ju liksom en sån blick så jag får syn på folk ganska lätt... haha nä jag vet inte. men kom och kolla vettja, den är värsta bra :)

mer som har hänt idag? jo, jag har solat! jag har faktiskt börjat bli lite brun.. måste ju börja i tid, snart är det sommar. haha nä men, det är ju alltid roligt att vara brunast när man står och jämför med kompisarna med bena och armarna och magen och allt vad det är. då vill jag vinna, moahahaha! ;D fast nu är klockan tio i ett.. tror jag ska sova, det är polar imorgon. skulle dit med elin, matte och fille men nu ska inte matte gå, han ska ha cup så jag vet inte hur det blir? och elin frågade om vi 4 kunde vara med varandra innan men jag har inte kunnat fått tag på nån idag så, åh, det vet jag inte heller. har försökt ringa fille men han svarade inte. :/

vet ni vad jag tycker? att jag är fett duktig, jag har liksom skrivit hela ord och inte nåt typ "alsjdlakjsf" eller så! eller aa, som jag kanske brukar göra. eller vad vet jag, men jag känner mej fett stel nu bara för det. så nu ska jag bryta..


laksdhjl k fl
as
df¨s
f sdfs
df
dsfg
dsfgds
gf
dsfg


hHahahahahAJSHAHaH :D :D:D vetinte vrf jag fick in ":D:D:D:" för jag känner mej inte precis ":D:D:D:D" just nu. är bara trött. åh. måste sova.

nattinatti :)ajustja, det är ju lov nu också :O:D

080421 <3

hejdär ,


idag var det fotbollsturnering för dom som ville på skolan. på ncc alltså. jag ville inte (a) så jag stannade på skolan med dom andra som inte var där. det var väl lite roligt, eller det var såhär att man var indelade i grupper. 1-6. i grupp 1 var det alla som inte var med från 7:1, 8:1 och 9:1. i grupp 2 alla som inte var med från 7:2, 8:2, 9:2 och så vidare. jag var grupp 2 då, eftersom att jag går i 7:2! det var bara jag, karro, jonna och sophie som inte var med på fotbollen från mitt lag, haha, latisarna.. aja, men det var ju från 8:an och 9:an också så det var ju liksom inte tomt i klassrummen. vi var i sal 36 och fick liksom bestämma själva vad vi ville jobba med. gjorde typ svenska, engelska, spanska, so och sådär. haha och just ja, också hade jag bild sista timmen! tog med mej ett skrivhäfte som jag köpt och typ ritade i det och jag och karro gjorde rebusar till varandra! =D haha, mina vart liksom sådär kluriga. gjorde liksom "sommarlov" och det var typ såhär:

image22
( sol - L = SO
SO + mm = somm
somm + ark - k = sommar
sommar + lo + v = sommarlov )

och hon liksom typ såhär;

image23 = hårspray

haha, göll. sen efter det så tröck corne två gånger med sitt busskort så att jag fick åka med henne, för jag hade glömt mitt busskort. tack :) fast nu är jag skyldig henne en bussresa, haha. när jag kom hem så tog jag ett päron och städade rummet litegrann. satt mej vid datan och sådär, sen ringde fille. skulle vara med han idag, så jag gick och mötte han. påvägen ner till mej så såg vi att matte, isaak och lill albin höll på att riva mattes koja (!) som han liksom har haft hela livet, och nu ska den bort! men matte då:) den ska bli majbrasa iallafall. var lite med dom där, sen så skulle albin och isaak dra så då gjorde jag och fille det också. frågade isaak om han ville vara med oss, för albin skulle typ åka bort. så isaak joinade mej och fille också fick dom leka med min hund medans jag satt och åt. efter jag hade ätit så drog vi till en som hette alex, så han följde också med ut. isaak och fille var värsta taskiga med mej och låtsades som att vi inte kände varandra! :| haha, men sen kände dom mej:) sen stack vi till isaak och var där hela kvällen. haha, och isaak ba vid halv åtta "Vänta jag kommer snart" också gick han ut. vi satt typ och väntade och knappade på hans dator till åtta nånting, och liksom undrade "Men vart är isaak?!". då gick vi och kollade om han var i tv-rummet som var utanför, då såg vi att han hade somnat där stackarn! haha, så började alex och fille typ peta och slå på han så han vaknade. ;) haha, det var roligt. då skulle vi låta isaak sova, så vi gick hem. fick lite gofika, och sen satte jag mej här. det är det som har hänt idag då.


sovmorgon imorgon då, älskar tisdagar! sen blir det kanske jonna efter skolan, inte riktigt bestämt, och sen teater på kvällen. i like! åh tänk att på fredag är det premiär.. gaahh, känns inte som det! eller nja, lite kanske. åh, sista gången vi kan repa imorgon! måste sova nu..


godnatt<3

OCH GLÖM INTE:
http://lindahenriksson.blogg.se/teater/

bara lite hest sådär

teatertetaterteater. hela dan typ.

åh vad mina fötter frös igår. var ute med ballerina skor i kanske 3 timmar eller nåt, var med isaak, kewin och bubbas. träffade fille, anton och mathias också. roligt iaf, men jag är ju ganska lättroad... haha.

plopp. alltså hade teater mellan 11-15 idag, både roligt och jobbigt. och alltså, ALLA måste gå på iaf nån av våra föreställningar! för liksom, vi vill ju inte spela för tomma stolar.. haha. det är bara att smälta in, tror att det får plats 90 pers eller nåt. ska fixa så att ni får se när allt är och all info ni behöver :) haha. måste få in folk!

alltså ibland blir jag så less på er mamma och pappa. alltså ni är så himla löjliga ibland :O måste få det sagt, och det är väl inte konstigt om jag är less och irreterad på er om ni inte låter mej gå vart jag vill eller vad som helst..? haha, tönt egentligen. jag alltså. men alltså, ni är tönt för ni tror seriöst att nån ska komma och våldta mej eller vad är problemet? .< åh snälla. ni har inte varit ung? alltså, såhär är det. det är ingen fara alls, men jag fattar att ni bara vill "skydda" mej. gör gärna det, och bry er om mej och allt. men snälla, det är för mkt. det är ingen fara. ni kan väl iaf lita på mej? fattar att ni kanske inte gör det längre, men alltså jag har skärpt mej sen jag ljög och sånt. jag älskar er, men jag blir så trött på er ibland så att jag inte pallar bo här! det är inte kul att bråka och shit med er, men alltså det blir så. och så får det vara tills ni ger med er. haha=) jag vill ju bara ha kul. så äre. jag har faktiskt skärpt mej, haha.. litegrann.

nu ska jag dra ut. vara med issa här i VÄVLAND EDSGÅRDEN eftersom att jag inte fick följa till centrum ;|. aja.


åh.
hejdå (: <3

asghjhufj

hejdär :) nu ska jag berätta vad jag har gjort idag. det började såhär att jag vaknade. jag fattar inte, även att jag vaknade? haha. så var den dagen förstörd. närå. klockan var väl 9 nånting, och jag låg och drog mej kanske två timmar, eller en och en halv iallafall. åh skönt! då fikade jag, gick ner i gymmet och sprang lite, duschade, kollade på tv, sladdade golven och sen åt jag en till frukost! haha, alltså jag skulle på teater i två timmar och jag var inte så hungrig så att jag ville ha riktig mat lunch men lite var jag tvungen att äta för sen var det teater, eller ljusrep, det var liksom så att vi bara gick in på scenen som vi skulle, men sa inga repliker typ. utan det var en snubbe som skulle kolla hur ljuset skulle vara. ASJOBBIGT och ASTRÅKIGT. menmen, det måste göras. man vart verkligen trött av det. men dom på teatern är ju lite småroliga så dom håller en vaken, haha =) efter det, så kom karros morsa och hämtade oss så att vi skulle få komma hem. men först skulle hon tanka och hämta görgen och lite sånt där, jag diggar görgen för han pratar så mkt. det är bra=) kom hem vid kvart i fem, satt mej lite vid datorn och sådär. sen drog min familj till janines familj för vi var bortbjudna dit :) men janine skulle på mysack med jonna, så det var meningen att jag skulle väl vara med jollan eller nåt då. men så fick janine och jonna med mej, så jag lånade lite kläder och smink och grejs av janine också bar det av.
men när vi var vid birsta typ, så jag ba "jonna... jag har ångrat mej. jag vill inte på mysack längre...". haha, så jag åkte hem igen med micke =D precis som när jag var liten och pappa skjutsade mej på dagis, men kom alltid hem med mej:D haha. fastän att jag bara var på dagis två dagar i veckan, två timmar åt gången. hihi.


ska hem nu, är hos janinen hörssss

simple plan <3

jag hade glömt att vi skulle gratta henrik idag, så jag hade liksom bestämt med tanja, anton och fille ja.. men så var jag tvungen att säga att jag inte kunde, åh vad jag känner mej taskig! =/ inte hela världen men alltså ändå. känner mej som värsta dissarn ;| .


111111777777 aaaaappppppprrrrrriiilllllll

hejhallå, det här är mitt 217 inlägg, ganska lite, för det är knappt ett om dan med tanke på att jag har haft bloggen i mer än ett år. men kul att veta. haha. nu har värsta många börjat cykla till och från skolan, får nästan mej att vilja cykla också, men bara nästan. skönt till skolan säkert, men palla hem =D värsta uppförs och skit, haha ;D
idag brottade johan ner mej så jag blev värsta skitig, och så rev han mej så jag har värsta rivmärket på axeln + att han satt och slog mej på spanskan så jag var tvungen att slå tillbaka. mobbing?! :O =D aja, men han är jag ju inte rädd för. är ju nästan starkare än han. nästan :)

alltså blä, jag vill såhära ha värsta stora rummet med typ tv och allt i. haha. typ jättemånga har ju tv och data på rummet, men själv får man bära in bärbara om man vill ha dator på rummet. och det är ju jobbigt, haha närå.

idag när jag kom hem med bussen så var jag as pinkis, också när jag kom fram till dörren så var det låst. också hade ingen lagt ut nyckel till mej heller, så jag sprang upp och pinka i skogen, haha kul att veta?:O haha nä. men iaf, också hade jag ju inget bra för mej så jag la ut jackan och la mej och solade i skogen och lyssnade på musik. värsta skönt, förutom att det gör liksom ont i ögonen när man solar. och jag hade ju inga solbrillor med mej heller, så då pallade jag inte sola nå längre. då gick jag och satt mej på bron, också åkte bussen från laggarberg förbi, så jag tänkte att då kom väl lukas hem. men det gjorde han ju inte! så där satt jag, helt helt helt ensam.. och kunde inte ringa nån med min tomma mobil. tom på pengar alltså. men sen kom linus, efter att jag hade varit utlåst en timme. oh vad lycklig jag blev när jag såg han komma där med sin moppe:) eller att det var han såg jag inte, haha, men jag såg att han svängde in här och då kände jag igen jackan och nog var det bror min. och en annan sak som jag gillar att prata om, (haha, en annan sak, har jag pratat om nåt annat som jag gillar att prata om?) aja, det är iaf SOMMAREN! SOM SNARTT ÄR HÄR! =D eller alltså, det är 97 dagar kvar till skolavslutningen. tror jag, nåt i den stilen, det står på mobilen men nu är den av.

hoppsan. nu råkade jag skriva en sak. till nån. gaah. pinsamt. hejdå..


aaaaaaaaaaaaaa

men nej kära nån. hon kom inte hem.. fick nyss höra om den där 10 åringen engla. buhu :(

jaja. heljen har varit kul! igår så hade ju susanna fest, först var vi och såg filmen superhero movie, den var värsta rolig och sååå i min och susannas smak. haha, fast den var kort. HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, den var så kul ibland=D

han ba "Jag.. har bajsat på mej". HAHAHAHAAHAH, åh vad jag och susanna garvat åt det. åh kära nån. se den filmen. den är kort, men bra. alltså jag skrattar med mitt idiot skratt i webcamen också. jag kan bara inte sluta skratta. jo. nu. nu ska jag sluta skratta. .. jag kan inte. jo, jag vet att du är stark linda. du kan stå emot frestelsen. "Jag.. har bajsat på mej". NÄE. DET GÅR INTE! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! :D och dennis påminner mej om den när jag väl glömt den. åhå :)


jaja. kul helj :D efter filmen drog vi till susanna, och där lekte vi leker och sånt där. typ "älskling, älskling". issa går igång på bengt. moahahaha :) och sanning och konka och sådär. roligt :)

men aja, skola imorgon =/ då fortsätter vardagen då.adjöadjö!

hahahahahaha

hahaha, just nu sitter jag och issa på en varsin dator och äter choklad på birsta. det finns ju ett sånt där café, och det är gratis i tio minuter. datorerna är värsta bra.


tänkte bara berätta det! nu ska jag nyttja mina tio minuter ;)

ajsa najt

hejej! just nu sitter jag hos isabelle och har nyss lyssnar på "party like a rockstar". jag är ju sådär "skillad" så jag blandar/mixar ihop en sång av "Party like a rockstar" och "I want to be a rockstar". Det blir såhär "Party like a rockstar, party like a rockstar, hey hey, i want to party like a rockstar". Haha, ni fattar säkert inte. Jag tänkte spela in och lägga upp här när jag sjöng, men issa hade ingen mick. Iallafall så har vi sovit ensamma hemma här hos Issa, för hennes familj är i Åre. Men hon stannade hemma, så jag har suttit barnvakt jag :)  Jag kom till henne runt 4 kanske, och vet ni hur jag tog mej till henne? Haha, jag tog bussen... bara för att ingen kunde skjutsa mej. Och det var liksom bara 4 busshållplatser jag åkte typ, men jag orkade inte konka på väskan när jag gick så jag tog bussen. Busschaufförn ba "Vart ska du?" jag ba "Öh, edsgården". Då skrattade han. Haha. Men så var jag framme här, vi satt vid datan och sådär. Sen gjorde vi oss en romantisk middag bestående av kött & pommes. Det var gott. Efter det så hade vi bestämt att vi skulle vara med Anton byström, Anton Öberg och Anton Svedlund. Dom skulle följa med oss till lidl där vi skulle köpa en sån där cider som är jättegod. På vägen så går man ju förbi Isaaks hus, så då såg vi han stå och kasta boll mot väggen och ta emot och sådär. Då vinkade vi ut han så han hängde också med. Han är kul =D  Ja. Vi hade typ mindre än en halvtimme på oss att ta oss ner till lidl, så jag och issa vart värsta rädd att vi inte skulle hinna och inte få nån cider. GAAAH, hemsk tankte?! Men vi kastade så mycket snöbollar och sådär så det tog ju tid. Också hittade vi ett bildäck på vägen, haha. Då rullade en Anton det också skulle jag styra ner det i diket med foten men SHIT VAD TUNG DOM ÄR! Haha, vi kom iallafall ner till lidl i tid. Den var kanske 5 i åtta då när vi var framme. Jag och Issa köpte våra efterlängtade cider, isaak köpte också en cider, anton ö och anton s köpte energidryck. Energidryck är ju äckligt! Smakar typ pressade godisar blandade med karamellfärg. Så skulle jag beskriva smaken iallafall.
Haha, och Isaak skakade och höll på och sprutade med sin cider, också tappade han den typ, också Anton B då, sprang och hoppade på den också hann inte isaak flytta på sej så hela han vart värsta cider-blöt stackarn! Haha, shit vad god han måste ha varit då ;D haha, åh vad kul det var! Och Byström skrattade så mycket så han var tvungen att lägga sej i snön. Fetaste chansen isaak hade att spruta ner han då, men det gjorde han inte. Haha, asroligt! :D:D:D:D:D sen på vägen hem så såg vi två stycken som cyklade, fast längre fram, så vi såg bara att dom svängde upp mot skogen/ner i diket. Så vi gick och kollade efter cykelspår i bergen, också hittade vi cyklarna längre fram bakom en sån där el-stuga eller vad det är. Och gissa vilkas cyklar det var då, Matte och freddes! Haha, vi tog dom och cyklade lite och skrek och ringde på dom men dom kom inte fram. Och vet ni vad matte gjorde sen då, jo, ringde till mej och ba "Har du sett min cykel?" jag ba "ja, vi lämnade den där den var."  Han ba "Va? Men nej, nån har snott den av mej? Jag är på sporthallen". ÅÅÅH JAAA VIISSST MATTE =D så dum är inte ens jag. Haha, sen så gick vi mot byström och skulle spela guitarr hero. Det är värsta roligt! Spelade litegrann och sådär, sen så hade dom nån massagesak, så Anton masserade min rygg med den. Det var så skönt så jag höll på somna. :) hah. Det var typ det vi gjorde igår, sen gick vi hem efter ett tag. Runt tio-tiden tror jag.

Men nu ska jag och Issa snart på Birsta och köpa en födelsedagspresent till Susanna! Hon ska ha fest ikväll. Alltså först ska vi på bio, och sen ska vi till susanna. Vi ska se Superhero movie! Haha, den verkar så braa! Och pax för att sitta brevid susanna! Hon har bästa humorn på dom filmerna :D aa, jag med såklart, så vi ska sitta med varandra alltså ska jag säga till na. hihi :)


mmmmmmen adjö! <3 och ikväll ska issa sova hos mej efter susanna ! :D


kycklingmos :(

hejhallå=D det är såhär att, jag är sjuk. fast jag känner mej inte sjuk. för i söndags mådde jag inte så bra, och när jag tog tempen på kvällen så visade det sej att jag hade 38.9. och sen kom mamma in till mej vid 2-tiden på natta och ställde sej med ansiktet typ 5 cm f rån mitt. drog av med en vacker grimars, och mamma kände på min panna. och hon ba "MEN DU ÄR JU KOKHET, DU HAR JU 40 GRADER JU!". hade jag säkert, men jag ba gick upp och skulle pissa och svamlade på och kände mej drogad för jag kunde inte stå på bena typ, jag bara ramlade runt typ. "nää, jag mår jättebra. jag tror jag är frisk, får jag gå på skolan imorgon?" svamlade jag på. haha, det fick ja iallafall inte. så jag somnade om, och sen vaknade jag inte förens klockan 12.15!! åh vad skönt. fast jag trodde inte på min klocka, så jag sprang och kollade på lite andra klockor också. men nog var den kvart över tolv allt. m, skönt :) då hade jag 39 grader men mådde ändå kanon. var lite tung i huvet bara, men annars var det lugnt. och vad gjorde jag igår? ja, jag hann ju inte med så mycket. eller jag vet inte.. typ såg en kass film, och åt en rostad macka. också skulle jag ta lite fil, men det var så äckligt! nästan allt är äckligt när man är sjuk! efter den dåliga filmen som hette typ "julfritt" så lyssnade jag lite på simple plan (OCH JAG MÅSTE KÖPA DERAS NYA SKIVA?!?!?!?!?!) och skrev lite diary. heter dagbok det på engelska? det ska jag kolla upp på lexikon. tur att dom har sånt på internet, och diary betyder faktiskt dagbok. sen så slutade ju mina kompisars skoldag, så karro ringde mej när hon kom hem. hon sa att hela skolan hade strejkat och vägrat jobba förens jag kom tillbaka. haha, närå.. snackade med henne kanske 20 minuter, och då kom jag på vad ensam jag hade varit?! i söndags var jag ensam hela dan typ, för då hade först hela familjen varit på möte och sen direkt efter det hade dom varit och kollat på katten gustaf på villa sendelbach, och sen åkt och ätit hos några. jag mådde inte så bra, så jag var ensam hemma den dagen. låg i sängen när dom kom hem också. sen när jag vaknade nästa dag på måndagen, var ju alla på jobbet/skolan/dagis. åh. jaja, så då kom jag på hur ensam jag var. och då kände jag mej ännu mer ensam när karro la på och skulle plugga, så jag ringde issa och snackade med henne en timme :) då blev allting bra! sen.. så kollade jag väl lite på tv, också var jag sååå sugen på att spela bandy. alltså skjuta skott på verandan, vi har köpt ett sånt där stort mål. för att linus tycker att det är kul att stå i mål. men då var jag tvungen att kolla hur mycket feber jag hade före.. då hade jag 38 grader, så jag skulle få spela litegrann. så jag drog på mej långkallingar, mjukisbyxor, tjocktröja, jacka, mössa och vantar. haha, och det var bara på 0.. men ändå frös jag ganska snabbt, och var tvungen att gå in. då tog pappa med mej så jag fick hyra film att se på idag. jag kunde inte bestämma mej och hon som jobbade ville stänga, så pappa drog med nån som hette "på smällen". men då så när han skulle betala så såg jag den där "Hairspray" och den ville jag se, men så såg jag nån brevid den också. det var nån med jessica simpson, haha, men vill väl se med folk man känner igen..? så det blev den istället. med jessica. den hette typ "blonde ambition", om jag inte minns fel. så den såg jag idag.

men imorse så fick jag inte sova nå länge... lukas skrek och dampade och bettedde sej som den lukas som jag är van vid mellan 7.30-8.00. Alltså dampryck eller..? "OOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!! DET GÅR JU INTE!?!?!?!!!!! HUR SKA JAG  KUNNA PACKA IN OCH UR VÄSKAN NU?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!! JAG KOMMER JU MISSA BUSSENNNNNNN!!!!" och typ hade nå himla psykbryt. klart han missade den. och mamma ba "det blir väl inte bättre om man skriker heller?" lukas ba "JOOOOOOOOOOOOOO!" skrek så hela huset skakade. haha. det blir faktiskt inte bättre om man skriker, men det känns bättre. men så for dom äntligen, jag ville ju ha lite lugn och ro jag med. då gjorde jag mej lite äppelbåtar och kollade på filmen, sisådär var den väl. ganska söt. och idag har jag ätit soppa =D haha, jättegod, närå, men god. och vetni vad dom har gjort utanför huset här i kvarteret? DOM HAR TAGIT VÅRAT VATTEN :( så jag kan inte borsta tänderna, inte tvätta händerna, inte spola toaletterna, inte bada och inte duscha. och jag som ska dricka mycket vatten för att jag har feber, kan ju inte det nu. jag hann precis göra soppan, och sen var vattnet... borta!

och lyllo alla andra friska & krya sjuor på mariedal som får vara påå ncc hallen och ha fotbolls turnering och spela brännboll och vara med varandra och ha värsta kul och allt sånt där säkert, jag hade faktiskt sett framemot det men så blev jag sjuk. lite otur och lite för typiskt linda. men det är ju inte hela världen. vissa är på skolan och vägrade åka dit också. men fick välja alltså.


menmen, nu ska jag fixa så att man kan se mitt påskägg i påskinlägget=D linn påpekade det;)


hejdå!


when it was me
ååh, kan inte alla bara lyssna på nåra låtar med Dj Bounce? Så himla söta! låtarna alltså. iallafall hittade jag inte på nåt idag, haha. har mått så dåligt. min mage har inte kommit överens med mej:O den hör inte till själva mej alltså, den lever sitt eget liv. haha, närå. det sitter nog fast. eller sitter en mage fast? vad är egentligen en mage? :O vänta lite.när jag sökte på "mage" på google kom den här gulliga bilden upp, är det en litenliten bäbis må tro? jo jag tror det. men det säger mej ingenting om en mage ändå.. förutom att man kan föda barn. men det visste jag redan.

 och så här kan en mage också se ut! :) göllig ju.

men äh, vad ska man söka på och varför bryr jag mej? lär mej väl det av danne i åttan på biologin kanske. haha, fett intressant.
aja, så är det. vad? jag vet inte, nåt är väl så? jaja, men isåfall.

alltså den här datorn är seeeeg, det är gamla bärbara. jag har inte så mycket att skriva. men jag ska säga en sak, att ibland är jag dum. lite blåst alltså. förlåt, men tänkte bara berätta det. men jag är ganska bra på saker också. äh, va svamlar jag om?:O har man inget att säga, ska man vara tyst. jag har inget att säga.


schhhhhhhhhhhh , hejdå!

"alla kan behöva en ny start ibland"

hejhallå, var på återträff med lägret igår, värsta roligt att träffa alla igen! :)

och hm, inte så mkt att skriva.. vad händer idag då? jo, det är ju dans ja! haha, jag och karro, dans kungarna =D eller inte, vi kommer knappt få vara med på uppvisningen...? fast jag pallar ändå inte bry mej och lära mej, åker mest dit för att ha kul, och det brukar jag ju få!

och nu är alla i fjällen :D haha, närå, inte alla men nästan.

men nu ska jag hitta på något så att jag kan få något att skriva om :)

adjöadjö :)

måste bara skriva av mej lite

alltså, jobbigaste och konstigaste veckan jag varit med om tror jag. jag är så himla sämst. förlåt. och jag fattar knappt vad som hänt. dags att vakna upp ur drömmen kanske? men det löser sej. allt löser sej <3 jag tror faktiskt att det håller på att klarna upp redan nu, men från och med nu ska jag ändå tänka mer på vad jag gör. eller alltså, jag ska försöka tänka innan jag gör något. allt får ju liksom konsekvenser.

men nu är det bra, heter man linda har man ju en plan ofc. eller inte, men jag kom på en. med lite hjälp. eller äh, varför skriver jag det ens här? haha, knappt 2 av 10 fattar ju nåt ändå..? men iaf, du är det bästa som hänt mej och tack för att du förstår. eller förstår, det är inte så lätt att förstå sej på mej. men för att du bryr dej, och försöker att förstå mej iallafall. jag älskar dej <3

asdfghjkjhgfdsasdfghjkjhgfdsa , knäck den koden issa ;)

hallihallå alla,

nu är timrå ute ur elitserien, moahahaha, byebye :D och issa är ute ur timrå, det är inget att skratta åt. och karro är också ute ur timrå, och på söndag far typ 100 st ut ur timrå. typ alla far till fjällen ju! åhå, jag vill också! vill åka och lära mej hoppa med min snowboard. aldrig att jag gör det här när alla jag känner kan titta på, haha... och dessutom är skönviksbacken död snart. ute alltså, eller alltså. DEN HAR SMÄLT BORT SNART. skönt men ändå inte, alltså jag vill såklart ha sommar, nån som har gått miste om det?, men samtidigt så vill jag ha kvar backen. det är så kul med backen! och haha, på sommaren ska jag cykla! alltså jag är sämst på cykla, också har jag typ en tönt cykel. det är en sån där som yngre tycker är ball. jag vill ha en bmx :D alltså dom är frän, nu har jag typ en mountain bike :O

alltså det är värst på våra svenska-timmar. och det är kul ibland, bara att jag alltid är UTSATT då. fast det är jag väl oftast men iallafall. men vad det var om idag det skriver jag inte. byebye. aj. jag har ont på mina ben för att kenny och anton silar sudd på dom jämt, eller alltså nu gör det ju inte ont, men då gör det ont ;D men det är faktiskt kul, ibland. OCH VETNI?! jag har blivit värsta bra på kasta! eller alltså nej, jag fortfarande kass, men litelite duktigare har jag blivit, behöver bara sikta kanske 10 sek, förut var det kanske 29 eller så. så jag är proffs nu.


men alltså, allt blir så kort :O


måste snacka med nina  ,, adjö :D


i've got you now

heeeeeej =D STOR UPPTÄCKT! nu går det att blogga på datorn nere i källaren! (: mi, bäst eller? nja, nåt åt det hållet iaf! :D

jag kan berätta en läskig sak som hände idag på skolan :O Kemiläraren, Bertil, har Issa i matte också. Bertil och jag är inte vänner. Jag vet inte varför, men han sårade mej med sitt IG, och jag sårade väl han på nåt sätt jag också. Nåt måste ha gått fel iallafall..! :) haha, närå. Men vi är inte så bra överens. Iallafall, så hade jag slutat för dagen och såg issa, viky, madde och johanna vinka till mej genom fönstret när jag var påväg hem, så jag typ pekade att jag kom in till dom. Så sprang jag upp till dom, och snackade lite och sådär, och Viky sa att jag nog skulle gå ifall att läraren skulle komma. Jag frågade vem dom hade som lärare då, och dom sa... BERTIL! Jag ba "eeh, oj, han gillar inte mej iallafall..". Men så typ skulle Viky gå och vässa pennan, och ja ba "JAG KAN GÖRA DET!" så skuttade jag glatt in i deras läskigt tysta klassrum och bryter stämningen.
"Heeeeeeeeeeeeeej, jag ska vässa vikys penna ja" sa jag.
"Vart kommer du ifrån?" sa Bertil.
*Linda står tyst och fattar ingenting i typ 10 sekunder*.
"Öhhhh..... från mamma?" sa jag. Jag uppfattade verkligen inte frågan =D
"... har du slutat?" frågade Bertil.
"Mmm... jag var inne hos dom ja, hos issa och dom" sa jag då.

Då tog han pennan ifrån mej och sa att jag hade inget att göra där och skulle sluta störa på andras lektioner. Då sprang jag in till Issa och dom igen, och då kom han DIT och körde ut mej också :O alltså hallå... :( jaja, iallafall så var det så. Och issa skulle gå in och vässa pennan och säga, "åh vad jag saknar linda.." för sej själv, värsta sorgligt sådär. Gjorde du det issa?:) gjorde du det?


hihi, nu ska jag faktiskt på hokey :) eller om 45 minuter, men ändå :D haha, har inget mer att skriva.


adjöadjö! :)