en dag som statist

Jag har faktiskt haft "EN DAG SOM STJÄRNA" också, men det är en annan historia.
Filmen som  jag var med i hette "Kärlek, bilar & rökande ekorrar" fast på engelska.
Men så här var det:
Vi kom dit till 9, fast vi skulle inte vara med och vara statister förens 12.30. Damp? Så vi fick sitta och vänta. Och vänta. OCH VÄNTA. Tur att dom hade godis och frukt att bjuda på om man blev uttråkade, men godiset var äckligt så det matade jag karro på ;) När vi väl skulle vara med så skulle vi sitta i ett klassrum och vara elever. Det var en kille som skulle presentera sej, och vi skulle bara sitta. Skratta när han sa nåra saker. Men alltså jag vill inte berätta.. eller nåt! :D
Men det var så att han (som hette Paul Sverkesson) skullle komma upp och presentera sej för att han var ny elev, men han ville egentligen inte. Me han sa "jaha, berätta kort om mej själv... jag kan berätta att jag är ett geni, jag har en naturbegåvning att vara smart." Och han likom seriös, och så skrattade vi åt han. Då sa läraren "intressant... men vad jobbar dina förädrar med då?" Paul : "min pappa... har nyligen varit i fängelse för misshandel.. och min mamma är bedrägerimissbrukare..." eller nåt. Då skulle vi också skratta åt han, men det var en som liksom var seriös. Och det var hans nya kompis. Allt det tog typ 1 och en halv timma.. .eftersom att det var så många omtagningar, och dom skulle filma varenda en av statisternas ansikte för att se reaktionen. Alltså runt 12 omtagningar på bara det, så sammanlagt typ 20 st..
Nästa gång vi var med var nån gång runt fyra (!) och så skulle vi sitta i cafeterian. Paul och hans nya kompis satt och pratade, och för att allt skulle se naturligt ut så skulle vi alltså vara där i bakgrunden också. Det tog typ 1 timme.
Och filmen ska visas upp, men jag kommer inte ihåg var.. men karro ska kanske ta reda på det. Och vi skulle kanske få en kopia, eller få köpa filmen. För jag vill ha den, den verkade bra! Den kommer typ att skickas runt till festivaler och allt. Värsta najs ;) Det var en kille från stockholm, han som var pauls kompis percey, och han liksom visade mej och karro lite saker. Han filmade med filmkameran på oss, så att vi fick se det i en liten tv sen. Fatta vilken kvalle! Kvalitet alltså. Det var så fränt, det var ju som att vara med i tv på riktigt.
Jag hoppas verkligen att det inte var sista gången jag fick vara med på nåt sånt här.  sammanlagt så var vi väll där i.. lite mer än 8 timmar. Och ändå är filmen inte ens en timme, vad jag tror x) haha!

orka blogga, men det var en rätt kul dag, och människorna där var asfräna! Haha, hejsvejs!

hey där.. (:)

undra hur många inlägg jag har bloggat nu.. det är ju lätt att kolla men, nu har jag ju redan börjat så det får bli en annan gång!
Jaha, och issa och jag sovde i ett tomt hus tillsammans med en hund i natt då. (Det låter mycket fränare att säga så en att säga att jag och issa sov ensamma med hennes hund hos henne inatt). Eller näe, det gör det inte. Och jag får daaaaaaaaaamp på mitt lunar namn! Lindiiz__ . Hallå?! BARNSLIGT. Kanske för att jag är barnslig, men det är fult..
Och min mattelärare danne är läskig... seriöst asså! Han är så otrligt sur hela tiden, och kan aldrig vara positiv i över 10 minuter. Öh... normalt beteende? OH NO!
Och under den här tiden på mariedal som har varit i EXAKT en månad idag så har jag kommit fram till: mariedal suger. det är så boring! Jag fattar inte att jag pallar kliva upp på morgonen. Men ändå. Jag gör det för kompisarna kanske. Näe, jag vet inte. Jag kan lika gärna sova bort hela dagen. Man blir så spänd på mariedal. Kan aldrig slappna av och tänka på nåt eget, hemskt! :| Jag trivdes sååå mycket bättre på laggarberg. MIN skola laggarberg. Och när man ändå snackar om det så var vi dit i tisdags, jag, hanna, susanna och issa. Vi var såklart tvungen att springa i korridorerna och upp i skogen DÄR DET INTE VAR EN ENDA UNGE. Hallå, knäppt va! Ingen i skogen! Där som det är som kuligast. Men dom har väll nästa förlorat vettet, då när inte vi är där längre. ajajajajaj... Måste nog tillbaka. Bums, varför får jag inte det? Bläe!
Alltså jag är så trött så att jag inte kan blogga. Jag och isssa la oss inte sent, så det är inte därför. Jag vet inte varför.
Men på lördag smäller det. Eller det gör det kanske på hockeyn ikväll också, men jag menar att då ska jag & Karro vara statist. Dom mailade till mej och sa att dom hade ändrat tiden. Undra hur det ser ut där..

hejdå , det här inlägget sög. Så sug på den ni! :)

23 sept.

hejsan, vad menas med "systemunderhåll inatt 02.00 -- 06.00" ? Det står i alla fall så. Ovanför där mn lägger in ett inlägg alltså.
Igår på polar var det rätt så kul, men jag var inte på danshumör så mycket. Eller det var mest för att jag inte ville att Sophie skulle ha trist, alla måste ju också få ha kul. Jag tänkte säga att nästa gång ska jag dansa så mycket jag vill, men det är ju klart. Och jag får väll se då. Jag minns nästan inte vad vi gjorde, sophie pratade i alla fall i telefonen hela tiden. Hm.. vi gick runt och pratade emd folk, dansade, köpte i kiosken. Inte jag då, för jag skulle gå och lägga mej så fort jag kom hem, och då skulle jag ju slippa borsta tänderna. Eftersom att jag bortar tänderna innan polar. Åh, vad fiffig jag är! :D
Jag ska se nån film idag. Jag vill se peter paaaaaan. För att det är min favorit på jorden! Jag läser ju peter pan också. Åh, pter pan är såå bra! Det är det bästa jag vet. mmm :) Men jag har sett våra peter pan filmer miljoner gånger, så jag kanske ska se på typ sagan om ringen. Jag älskar fantasy! Men inte all sorts fantasy. Eller så kanske harry potter. Hur mobbat folk än tycker att det är, så älskaar jag harry potter! Det är så magisk, och det är ju det man älskar. Jag alltså, och säkert tusen mer. Men älvor är det bästa bästa jag vet ändå. :):):)
Jag hade fett med tinituss eller hur det stavas igår och imorse. Jag har det fortfarande, men mindre. Jag har haft tinituss skita länge nu. Liksom i flera år, det är jobbigt. Gå inte på discon och dansa vid högtalarna. Det är inge kul sen i alla fall. Men nu är det för seeent. Men jag skulle ju inte ändrat det ändå. Så dum är jag.

Jaha.. nu ska jag inte blogga mer. Jag ska in på lunar en sväng, sen ska jag slå på nån film. Så äre.

ciao!

lite info här då.

Nu ska jag försöka att blogga. Det brukar ju inte vara så svårt, så varför skulle det vara det nu? Förutom att jag är rätt så trött. Bläjs.
Igår så åt min familj middag hos janine, det var såå gott! Och sen fick vi kladdkaka, shit vad ont i magen jag fick. Bara för det så kunde jag inte äta nå godis. blä! Men jag har ju godis att äta idag om jag skulle bli sugen. Men nu är jag inte sugen i alla fall. Och vi kom inte hem förens runt 1 nån gång, så jag var väldigt trött. Också hade suttit och sett en film på kvällen, och kanske en 20-30 minuter innan den slutade var jag tvungen att åka hem. Det är som att man ser en film där dom pratar om ett storslaget krig hela tiden, och man längtar jätte mycket till kriget, och yes yes!! Snart börjar det, men så måste man åka hem. Så var det, fast inte om krig då. Om älvor och allt. Jag älskar sånt, det har jag alltid gjort :) Bara för det så måste jag leta fram min regnbågs älva. Den är så söt, jag köpte den på gotland, finast! Men jag har helt tappat bort den, jag hann knappt ta fram den för att jag visste att jag skulle tappa bort den ;/
Och ikväll är det polar, med totta, issa, sophie och karro. Värsta najs, men jag är inte så sugen, skulle faktiskt till och med kunna stanna hemma och se nån bra film. Men jag ska gå ändå, annars så får inte dom andra nån skjuts hem. Också kan man ju kolla om det finns nå fina killar! :D
Och fetdampen jag fick då, det går inte att komma in på lunar! Bara för det kommer jag inte att ha nåt att göra, och det är tyvärr delvist sant. Haha. skämmit! Men vad ska man göra då! Men det är ju bra på nåt vis, då kommer jag inte sitta fastklistrad där och så. Då kan jag hitta på nåt ännu kulare, för om 45 min så kommer karro. Vi ska vara lite med varann, och hon vill lägga en ansiktsmask på mej, jag får se om jag vill det. Också ska vi fixa oss till polar, och just nu är jag döö hungrig. Har inte ätit sen frukosten, och jag är hungrig, som jag sa. Får väll ta en banan, för middagen blir inte förens efter tre nån gång tror jag.
Aja, jag sitter i alla fall och lyssnar på avril lavigne. Bara för att jag tycker att hon har nån mening med sina texter, och det är inte sånna dära smöriga ballader. Fast jag gillar sånna dära mixade ballader, som typ kewin gör. Dom är najs. För janine har typ världens bästa låtar på sin mobil, jag var tvungen att lyssna på dom hundra gånger! Fett sköna asså.
Hm..


hejdå :D


damp , fett med koma asså..

jobbig dag... somnade för sent igår. Jag gick och la mej till typ tjugo över nio, låter inte sent, men det är det för mej, eftersom att jag måste sova minst tio timmar för att vara någorlunda vaken på lektionerna. Men.. jag var ju tvungen att lära mej spanska glosorna, fastän att jag skiter fullständigt i skolan och min framtid. Men nej, jag måste göra det ändå. "för mitt eget bästa". För att få ett bra jobb. Men jag skiter i jobb, skolan och i framtiden. Har jag sagt det? Jo just ja, det står ju. Men jag läste väll igenom dom, men så kom det upp en truddelutt i mitt huvud som det brukar göra ibland, och jag var tvungen att skriva ner den.. men då måste jag ju fortsätta. Så då fortsatte jag. Och sen vart klockan 22.00, och jag bara måstede sova då. Visst heter det så? Eller just ja, jag var TVUNGEN att sova då. Det lät bättre. Så... jag var tvungen att sova då och gick alltså och la mej. Blä, jag somnar sent ändå.
VÄCKAR KLOCKAN RINGER OCH JAG FÅR DAAMP. jag vill sova mer. Också skolan ochblabla... vad jag gjorde vill du ändå inte veta. Förutom att alla ändå mobbar varandra och jag kom 10-15 minuter sent till spanskan. Men det gör inget, jag missade läxförhöret PRECIS! Så jag behöver knappast lida med det mistandet, så jag jobbade med johan. Eller han jobbade med mej. Eller skrev av, men ändå. Spanska är verkligen uuur trist. Alltså seriöst, ni som inte tror mej kan ju gå och ta en lektion där med marlene. DET ÄR OUT HÄRDLIGT. Inte marlene, men lektionen.
Det värsta hade ändå inte hännt, nån hade skrivit "linda <3 ******" på mitt skåp. Guuu vad mobbat. Det är inte ens sant! Men den fick väll fett roligt ändå alltså. För jag fick panik, och ritade över det med törs. Men det hade tellan gjort på sitt skåp också, och då hade anders kommit och skällt ut han och sa att han kanske inte skulle få ha nåt skåp. Daamp. Men sen var ändå allt borta, och det gick bra.
Asså jag har ingen aning om vad det är jag skriver. Tänk om jag har skrivit nåt jätte pinsamt.. och nej.. det har jag väll inte. Blää, jag lever i koma! Jag bara sitter och mina fingrar går som av sej själva.
Alltså alla håller på att fråga varandra "vem gillar du?" "är du kär i den och den?" och "du är jätte kär i den!!", damp man få på det asså! Som att hela världen får veta. SÅ intressant är det väll inte? Eller.. haha, jo det är det.
Undra hur länge jag har kvar på mitt liv. Kanske bara några sekunder. Eller minuter. Eller timmar. Eller dagar. Eller veckor. Eller månader. Eller år. Eller decenium. OHH SHIET! Vet ni att en kvinnas genomsnittliga åldersgräns är typ 80 år, och det betyder att jag har typ 70 år kvar att leva, om jag har tur. Vad ska jag göra alla dom dagarna? Jag som har svårt att planera en vecka. Det är för att jag inte kan planera.
En tanke slog linda i huvudet! Jag ska fråga mamma om vi kan skjutsa till polar. (den du issa å karro, jag knäckte det själv! :D)! hihi.

hejsvejs.  just ja, dessutom ska andré.j ha en penna av mej imrn, vet inte varför, men så äre.

palla bli gammal!

blä för att fylla år, men ändå inte. Det är kul att vara i centrum & få glass och tårta först. Och lite med paket också. Och.. det är inte bra att bli äldre. NU FORTSÄTTER VI ATT LÅTSAS ATT JAG ÄR 12 ÅR. Det går fett kung för mej i alla fall.
Imorrn är det drakstaden, men jag tror ändå att det är roligast där på fredagar. Fast det vet jag ju inte än. Imorrn ska jag lära mej en ollie jätte bra, sen ska jag sätta en kickflip. När jag är klar med det går jag över till heelflip, och till sist gå över till en pop show it. Haha, lätt värre! Sen så ska jag trixa lite i rampen å.. jao.
Dumbullar som inte tror på det =) närå, men jag ska bara träna på ollie, det andra får nog sakta ner lite! Jag är ju inte ens 10% bam än. Lol, tur det, för jag vill vara linda.
Öh... igår fick jag strumpor, örhängen, tröja, pengar, singstar, hörlurar, väska, två skrivböcker.. och badsalt, tvål och lite små saker. Mest pengar, typ 700 faktiskt. =) Lätt rik jag är nu, har säkert över 1000! MOOAAH, jag ska köpa en ö i karibien och bli pirat och bosätta mej där för resten av mitt liv. Jobba kan man ju glömma, eftersom att jag är pirat. SKEPP OH HOJ!!
Och just ja, ska läsa peter pan nu. Det slutade värsta bra!!! Men det är inte peter pan med kapten krok, utan nån annan. Men jag hoppas mega mycket att kapten krok ska komma ändå! Han är frän, men kuligast är det att se när han å peter käftar. Miiiih <3
Och guuu, vad min historielärare borde ha nåt emot mej. Eller kanske inte emot, men han förstår sej inte riktigt på mej. Sophie som skriver linda <3 curt överallt, noway! Jag har minnsann skrivit en uppsats om "därför inte historia". Och så idag skrev jag "människan fuskar" eller nåt idag.. han har läst därför inte historia. Den skrattade han åt och sa att han visste att jag tyckte si och så. Men men ... sån är jag. Och spanskan är det värsta jjag vet!!! Idag vart jag sen dit också. Men bara nån minut. Jag vet inte om det var med vilje eller inte, jag lyssnar ändå inte ens på spanskan. Jag sitter helt i min egen värld och är fett uttråkad. Bluä. Men jag har sååååå mycket roligare då, då slipper jag kunna ännu ett språk. Det är dessutom onödigt med spanska. Jag känner inte ens nån som pratar spanska. Fast jag kan en från spaniens msn, för jag addade fel en gång. Men fränt de, och då tänkte jag att jag kunde ju snacka med henne när jag lärt mej spanska. Men.. stryk det.

hej hopp!

;ooo

aah, fett fegt! Vet ni?! Det är nån idiot som har gjort inbrott på affärn. Den kanske inte var nån idiot, men fatta! Fett med keff på dej.
Skriver ingen info på bloggen, du får snacka live istället.

FETT MED KÄRLEK..

och tack till er som gjorde ett fint minne i mitt tolvåriga liv =) jag behövde det, för snart har jag levt i 13 år. Alltså jag har haft en liten fest, bjöd bara 6 st. Fast det var 5 som kom. Jag fick mest örhängen, 5 par ;) alltså inte ett par från varje, utan jag fick två par från therése. Och sussa vann för bästa pjamas-grejjset. Och issa visste inte att det var nåt sånt, så hon ska få ett tröstpris :)
Guuuu vad fina saker som gav mej ! :) Dom är bästa! :D Laggarbergs brudarna där alltid. Dom knäcker ändå, mest. KARRO HANNA SUSSA ISSA THERÉSE SOPHIE. Fastän att inte hanna kunde komma. Stackarn! :P Men det var fett med kul. Och jag är SKITA trött, bara för att det var pjamasparty ;) haha.

godnatt :)<3

skateboard, oh yeah.

jag har vant mej med den där rollen nu, men tack för gratulationerna! :D det är skoj, även om det är en liten roll i en liten film.
Och jag har ändrat på skolan, så jag ska ha drakstaden både onsdag och fredag nu. =) så kul!
nu har jag lärt mej åka ramp, liksom åka bra i rampen. Och en mini ollie! :D issa har också lärt sej en sån där mini, yeah! Aooow shit, vad det är skoj! Jag längtar mer till det än till min egen födelsedag! Eller... nej. Jag bara skojade. Imorrn ska några kompisar fira mej, yippi! Och sen fyller jag ju år på måndag också, rita ett grattis kort till mej! =)
Snart ska jag och issa åka och klättra med W (det är en ungdoms grupp i kyrkan). Det är sååå skoJ!!!!! Vi ska klättra upp för en tio meters hög vägg, jag har gjort det förut, och det var verkligen kul tycker jag! Karro var med då med, men nu vill hon inte. Hon tyckte inte att det var så kul, det fattar jag inte! Det som var så skoj =)
Skolan är jobbig, jag vill tillbaks till lagga. Liksom, tänk! Vi kommer aldrig att ha så kul igen. Eller jo, klart vi kommer. Men liksom inte alla tillsammans. Det är det som är så synd. Men jag tycker att vi kan ha en gammal klassfest ändå. Vi bjuder in alla som gick i laggarberg åk. 6 då till ännu en klassfest. Som självklart ska vara på laggarbergs gymnastiksal! Fast... det kommer nog inte att bli så jätte skoj ändå. Eftersom att vi inte har den gamla gemenskapen kvar. anyway.. så har jag inte så mycket att prata om. Det blir väll mer nån annan dag.

Pöss adjöss! =D

i'm alive

okej, jag fortsätter med bloggen! =D

och det här kan ni inte tro att det är sant. Nej. Ni kommer inte tro det. Men jag säger det ändå...

JAG HAR FÅTT EN STATIST ROLL I EN FILM!!!!!!!!

och den ska spelas in om bara några veckor!! Alltså jag döööör. Det här är inte sant. Jag! Linda Henriksson! Även om jag inte kommer att synas nånting kanske, men liksom... jag kommer att vara där. Jag kommer att få vara där!

guuud... det är inte sant!
Jag kan inte skriva. Jag vet inte ens vad filmen heter eller nånting! Jag ska bara vara en elev i en skola eller nåt shit.
Dom sökte efter folk i 15-25 års åldern, som hellst var ifrån sundsvall. Och jag skrev typ "hej, jag är inte 15, utan 13. Men jag är från sundvall och har erfarenhet att kunna spela roller från 10-15" eller nåt. Jag vet inte. Men jag kan inte tro att det är sant.

puss!

sitter här å skriver för mej själv, rätt kul ändå..

även om det inte är nån som läser, så skriver jag lite ändå __-
jag överväger att fetdissa den här bloggen och övergå till lunarbloggen, men jag vet inte riktigt. Ska tänka på det lite. Det känns ändå lite glammigt att skriva såhär på en egen, men ändå. Nu har ju typ alla det ju. Och vem pallar söka på nåns blogg hela tiden? Jag kanske då men..
Jag är rätt besviken på vissa på mariedal. Liksom sånna som snackar bakom ryggen jämt och ständigt.. visst, jag pratar inte heller jämt fint om folk. Men sånna som gnalar på hela tiden, då undrar man till slut vad dom säger om en själv när jag inte är med, det sägs ju att det är så det är...
Och en ny som heter Cindy har också kommit. Jag känner inte henne, så jag kan inte skriva nåt om na. :P
Men det är jätte många som blir sjuk nu! Liksom, inte sjuk, utan sjuk sjuk, som issa säger.. haha! Det är när man är sjuk och måste vara hemma från skolan. Sophie var sjuk idag, saknade henne =/ blä. Hon får nog ta och bli frisk till slut.
Och om exakt en vecka fyller jag år, och gissa vad det är för kalasmat då? Jo, potatisbullaR! :D<3 Det godaste jag vet! =D=D=D<3<3<3
haha, dåligt dragna i näsan ni vart nuva ;s Skojade ju, potatisbullar är det värsta jag vet! Snällt att ta det på min födelsedag dårå. Men ändå rätt bra, det betyder att jag och karro ska ut och äta nån annanstanns. Gärna nå andra får följa med också! =D bjud mej gärna. hahaha =) närå, vad jag begär. Jag är stenrik själv ja, så det är lugnt. Närå.
eh.. jag vet inte varför jag skrev "eh.." för att karro brukar seja eh kanske, haha.
Och just ja, nu glömde jag ju det igen ;s jag ska ju träna på engelska läxan! 19 glosor på 2 dar, damp eller! :D haha, rätt kul ändå.
Men nu börjar mean girls, jag är väll den enda mobbade ungen som inte har sett den. Alla pratade om den förut iallafall, men nu blabläa.eh.. :)


bye bitch!

blää

jag får damp, för jag kan inte ladda upp alla fina bilder som jag har på datorn. Orsak: okänd.

det sög på nybörjar skate, och jag trodde att jag kände en som var där. Men det gjorde jag inte. Men.. jag lärde mej iallafall att pumpa, det är ju iallafall nånting!! Det äger sönder att vara där med skolan iallafall. Och.. jag har inte så mycket att skriva. FÖrutom att det är slöjd imorrn ;/ så fett sämst! :|

men kort kortare inlägg, ciao. jag v skateboard !

yeah, 9 dagar kvar...

tills det är min födelsedag!
alltså shiiiiiiiit vad det ägde på drakstaden. Issa du måste skicka videon när jag åker! =D Fatta, nu kan jag droppa, rampen.. det är bara ollie och 180 som saknas, känns det som. Men imorrn ska jag väll dit igen!
Alltså min inlägg blir inte långa. MEn det är för att jag har så kul, jag har inte tid med det här ;) haha! Och pontus som trodde att jag inte skulle våga åka alls, och bara sitta på sidan. Haha, noway :| =D
jag längtar sååå mycket till nästa gång. Skate is the shiet! =D
och idag ställer ju issa ut lizzy. Jag vet inte riktigt vad det är man gör då, men vad hon än gör så hoppas jag att det går bra! Heja heja!
Men jag skulle ju få vara med issa efter det, om vi vill dårå. Jag sitter bara och väntar på att hon ska komma hem =) också sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Och jag vill INTE ha regn idag! För jag vill åka skateboard. Och det är inte så bra att göra det på blött underlag. Men ändå.. jag vill jag vill jag vill! :) jag får daaamp .< jag kan inte varva neeeeer!! Och då.. äh


hejsvejs, skateboard! :D<3

DRAKSTADEN!

shiiiet! Roligaste dagen! =D
jag älskar skateboard. Jag får daaamp. Det är så kul! :D:D:D:D:D Alltså nu kan jag åka ramp. jag kan. Mitt mål har gått i uppfyllelse! :D Eller jag lärde mej inte själv, alla andra hjälpte till å. Kenny lärde mej att åka ramp, och så skulle han hjälpa mej med ollie. Så jag kan det snart med! :D
men nu ska jag på w,hejdå! skateboard <3

bara fint och bara bra, 6 september idag.

haha, fatta! Min födelsedag kommer bara närmare och närmare... om 11 dar!
Och jag har planerat lite kalas idag, så issa behöver inte få panik :) hon längtar faktiskt en hel del tills dess;)
och jag lever, jag fick inte nå ström i mej när jag fixade datan. Men jag har värsta ont i ögona! Inte för elen eller nåt, jag har skelat och lekt alldeles för mycket med dom. Dom ska få vila :) Jag ska inte titta i kors på ett tag alltså. Hua :'( Närå.
Oh shit, jag kommer ihåg när jag blev värsta rädd. Det var när vi hade varit, eller var på väg till simpsons filmen (jag, lukas, hanna, susanna, issa) och jag frågade sussa : "skelar jag nu?" hon ba "hm.. eller.. jaa, lite granna". Jag som hade kämpat med att skela hela vägen, också gjorde jag det!! Men jag ba; "VA?! SERÌÖST! JAG TITTADE JU VANLIGT!!!!!!!!!!" gaaaaaaah vad jag fick panik då ;) hahahaha!
Vetni var jag var i natt då? Hos karro! Jag sov över där, fastän att det var helt vanlig skolvardag:) Hon var först med mej på dagen, och vi hade ju fått reda på skolan att no:n var inställd. Så... vi hade en timmas sovmorgon! yeah! Men det går ju ingen buss där hon bor, inte nån stanns heller för den delen.. men jag som går till skolan kommer ju iväg ändå. Men så började vi prata om att hon kanske kunde sova hos mej! Men sen så vet jag inte, det belv i alla fall så attt jag sov hos henne.
Skoj! Men vi somnade fin fint ändå. Fast hon ba kvart över ett "sover du?" jag vet inte om jag var vaken eller inte, men jag sa iallafall ja. tänk om jag ljög :|

men hejdå! och se idol ikväll va, det är så fett nice ;)

5 sept ... :)

haha, karro och jag sitter hos mej vid två olika datorer. Gemenskap!
Jag skulle koppla in högtalarna, och bara den där kabeln rörde vid datorn så tjöt det. Jag ba "aow shit, höru!" hon ba "nej du kan få ström i dej!" och då kan jag ju dö :(  men jag är en tapper tjej. Så jag stoppade i den i en massa olika, och så funkade det till slut, och vi kunde få lyssna på musik! Jadu. Jag har minnsann gjort många tekniska saker här i mitt liv, men det här toppar nästan listorna!! :| alltså efter att jag installerade min webbcamera alltså.
 Och vet ni en HEMSK sak? ATT JAG INTE VISSTE OM ATT DET VAR HOCKEY IKVÄLL. aaaaaaaaaaaaaah!!!! Jag MÅSTE gå! Och jag ska det med. Fast.. jag vet inte med vem. Men jag hoppas att det löser sej..!
Blä :) Idag var det engelska, älskaaaaaaar! =D hihihihihihihihihih :) Sen var det musik, vi har ritat på nå mappar. Karros belv snyggast av allas. Seriöööst. Min är ful än så länge, men det kanske löser sej.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag måste få skriva så. Annars måste jag skrika, för timrå matchen fick mej att spricka. AAAAAH!!!! :D Äntligen drar det igång :):):)
Ska du aldrig nånsin få veta, att jag gillar dej margareta?!?! Haha, lyssnar på kevins version av den låten;) haha.
Och nästa musiklektion så ska vi ta med nån låt som vi gillar. Jag vill ta med "He wasn't" men jag har inte den på skiva. Inte på mp3:n heller, jag har hört den på datan.
Det känns värsta hemskt i kroppen. Det känns som om jag har fått el i mej...


hejsvejs, HEJA TIMRÅ!

2 sept.

hey där! idag vaknade jag 8.11, skoj :) fastän jag var uppe sent igår. Men det är bra, då somnar jag i alla fall ikväll. Jag har inget att göra, det är därför jag bloggar. Jag ska åka och bowla med karro sen :) sen så kommer Nygrens på middag, och karro kanske är kvar då. För vi skulle vara med varandra efteråt också kanske. Anyway.
Imorrn så är det skolfotodag... blä :'| fast ändå kul, om man blir fin på kortet :) men jag funderar på att göra nån grimars... haha, näerå ;) fett najs. Alltså, vi hann gå fem dagar i skolan och sen var det skolfoto. Och dessutom är det bad istället för gympa på gympan. Det är bra! Och jag fyller år om 15 dagar. Hihihihihi! Issa längtar mer än jagx) och just ja, jag och issa var ju på skatetävling igår och kollade. Det var sååååååååå grymmt!! Snacka om bäst dom är! Dom tävlade om en barcelona resa, men jag veti nte vem som vann, för vi åkte lite tidigare. Issa vart less på att bara stå och titta;)

Jag ska lära mej. Jag vill ju. Allting är sååå tråkigt, nåt nytt ska man ju få testa! Man kan inte bara sitta och titta på när livet rinner ut som sand.

Nu ska vi skriv om nåt kult. Laggarberg <3 URRRRRRRK. Jag vill gå där istället, med samma klasskamrater.

Hejdå. skateboard <3