tv-kväll


Ikväll är det bam-kväll framför soffan! Och jag höll mej från cheese ballzen, hörde ni? Linda henriksson höll sej från cheese ballzen! Snacka om stolt jag är nu :D jag och linnéa har ju våran pakt, inge fetgrejer kommer i våra magar.
Det var lugnt i skb ikväll iallafall,
som ni ser på bilden är jag nyduschad, måste nog blåsa håret så det inte ser ut hur som helst imorgon. Då det är skolfoto!!! Och bennys födelsedag, congratz :)
Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mej, men jag kommer på nått. Hoppas jag..

I sjuan hade jag iallafall jeans, randig t-shirt och svart kofta.
I åttan jeans, svart linne och grå kofta,
så det blir nog nånting som inte är i den stilen. Som att jag ens funderade på jeans.. oskönt är ordet.

Har inte skrivit nått roligt på ett tag jag vet, men jag känner att jag faktiskt har lite bloggtorka nu. Skolan och checkers tar en del tid, också måste jag ha tid med kompisarna. Som imorgon så ska jag först på skolan, sen hem och äta, sen checkers, sen ska jag vara med johanna. Men nått inlägg kan jag ju slänga in lite då och då! :)

Nu är måste jag göra mej redo för natten,
puss godnatt

oh shiet


Dagens outfitta.

 

Nu håller jag på att fixa mej, ska dra till skb! Det är inte varje dag gården är öppen nuförtiden.

Så om tjugo minuter ska jag möta ponthus på ok sen drar vi dit, vara med linnéa :D också hörde jag rykten om att johanna thelin skulle dit och det är ju aldrig fel :)

Men vi hörs ikväll, måste gå nu

puss!


the grudge

Som ni vet hatar jag skräckfilmer, men ändå pinar jag mej igenom dom. Jag kan säga att jag vill se en skräckis, men när det kommer till kritan bangar jag 9/10 gånger.

Och på tal om the grudge.. haha seriöst dom där kineserna förföljer mej :o

Efter jag sett den och skulle blogga hade jag lagt in en bild från the grudge på en tjejs ansikte här, gjorde flera radbytningar så jag inte skulle se bilden när jag fortsatte skriva. När jag trycker på Rubrik och ska skriva rubrik så kommer den bilden upp MITT PÅ SKÄRMEN! Jag ba skriker och kutar ut ur rummet, fattar ni hur läskig den var?! Pappa fick hjälpa mej att ta bort den.. hatar den.
Sen imorse när jag skulle gå till skolan så går jagju genom hästarna, måste jag ringa karro för jag var så rädd. I natt kunde jag nästan inte ens somna. Haha jag vet att det låter skitlöjligt, det är det också! Jag blir så fucking rädd! Det där med bilden var ändå värst :o
Så sitter jag i klassrummet så hör jag ljudet som låter när en i the grudge knäcker nacken på en tjej, då är det karro som sitter och gör det.. retsticka.

Haha ja jag ville bara upplysa er om det här,
nu måste jag duscha och sen bestämma till skolfotot.
VAD SKA MAN HA PÅ SEJ?! :o

dagens fråga


Ska jag ha hårförlängning eller inte på skolfotot imorgon?
I need help :o

på papperskungen

Det var stressigt imorse eftersom jag trodde det var söndag så jag fattade inte varför väckarn ringde, sen när pappa kom och sa att det var skola så var klockan strax efter sju så jag hann inte blogga.
Sen var det ju skolan och efter det checkers, kom in på inloggningen idag (y) det gick hyffsat iallafall. Nu är jag på papperskungen

Oops en kund,
bloggar när jag kommit hem!

lördag

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING!

Nu ska jag berätta om igår, för jag känner att det är väl inget annat att säga. Eller? Jaja, ni måste ju ha saknat mej så jag drar igenom vad jag har gjort senaste dygnet!

Ja jag kom ju sent till linnéa, men jag kom dit vid halv sju då alla redan hade ätit hähä, så jag och brian fick sitta och äta ensamma. Eller han åt chips men ändå ;> linnéa gillade min present hihi, det var en tröja :) det var väl lite drygt i början men sen började det komma lite mer folk :D jag har väl inte koll på alla som var där men det var en del iaf. Klas var skönast haha, satt och skratta som en bäbis hela kvällen och pratade EXAKT hela tiden :o så söööt :D sen ringde linnéas mamma också, då vart linnéa irriterad och började städa för att lugna ner sej hahaha, stackarn hon kände sej som värsta barnvakten åt oss dagisbarn.
Vi chillade väl ba, gjorde inget särskilt. Typ alla drog rätt snabbt, till slut var det bara jag, linnéa, klara, elin, ponthus, max, krille, rickard, micke och felix kvar. Men kicki skjutsade hem max och krille.
Linnéa ville kolla på mamma mia och eftersom hon var födelsedagsbarnet hade inte vi andra så mycket annat att invända med, det var bara att gilla läget helt enkelt! Så vi trängdes 8 pers i linnéas säng. Men så skulle rickard, micke och felix hem så då drog dom och då slog vi andra på.. THE GRUDGE

Fyfan vilken hemsk film, jag HATAR skräckfilmer, riktigt hatar! Så fucking hemska :o haha fast linnéa hon somnade hon :o jag pinade mej genom hela filmen, eller jag kunde väl inte gjort så mycket annat för ponthus tillät mej inte att missa den. Trodde jag skulle börja grina seriöst.. usch.
Fast vi pausade mitt i den för vi skulle ut och träffa chadi och nån jag inte minns vad han hette, hade kommit med epa dom. Rikemansbarn!
Så stack vi in och fortsatte kolla. När den var slut vart jag lite sur för det var dåligt slut. Alltså det var inget lyckligt slut, nån mening med att se filmen då? NEJ!

Då somnade klara också så jag och ponthus satt och spelade kort, eftersom klara och linnéa hade brätt ut sej i soffan fick vi två sova i kickis rum. Somnade kanske halv sju, något trött och less man vart när klara och linnéa hoppar på sängen och skriker :o hahah då vart jag tokig. Eller jag vart tröttare, men kom på att vi skulle ju på stan så jag hoppade väl upp så gott som på en gång. Åt, duschade, fixade och sen bar vi iväg! Juste rickard och micke kom också när vi var nyvakna för dom skulle med, haha rickard fick blåsa mitt hår (y) snelt.
Dom andra åt där på stan men jag var inte så sugen, så kollade vi väl runt lite smått, träffade bosse där och han hänkade med hem till linnéa. Kollade på family guy :D:D dom tyckte jag var lite konstig för jag tydligen inte skrattade åt det, det gjorde jag visst det men det är inte så lätt att kolla på bilden och läsa samtidigt.. jag får liksom skifta mellan så ibland så missar jag kanske dom roliga bilderna, och ibland texten. Hehe, jag är inte ensam om den tekniken va?

Då kom linnéas släkt för fira födelsedagsbarnet, då stack vi. Jag och ponthus hoppade på bussen för vi skulle ju till timrå, hoppade av i skb och fick vänta på bussen 45 minuter innan den kom. Tänkte dra ner på checkers men då funkar inte inloggningen :o fick panik och fattade inte varför det inte funkade, men life goes on, ska dit imorn och kolla om det är nått som är fel. Då traskade jag hemåt, det är ju en bit det! Stötte på claudia som var ute och glassade med moppen :) snackade lite med henne då, sen mötte jag issa som gick med mej mesta av biten hem. Kom hem, snackade med mor min, och nu sitter jag här om ni inte har märkt det?

Nu är det natten för mej, snart iallafall. Så ska tvätta bort sminket sen får jag se om jag vågar sova i min egen säng :$
Eh ja,
puss påer!


aab

Nu sitter jag på pappas jobb fast jag ska vara på linnéas fest.. så går det när han egentligen skulle skjutsa mej före, men nej då ska han inte på jobbet först. "Jag kommer bli sen!" säger jag, "Nej du kommer komma till klockan sex". Nu är klockan över sex, kul kul..
Ska sova där iallafall, jävla blogg.se har inte funkat på hela dan heller.

Tog piercing förut, hade den i två timmar sen tog jag bort den.
äckel

hejdå


tripplat

Jävla videofy.me, det funkar att spela in en video men när jag väl ska spara den så funkar det inte. Blir så less!! Och på andra datan kommer jag knappt in på sidan :s kanske är datorerna det är fel på men det vill jag väl inte tro, så jag skiter i det.
Nu är jag färdig iallafall, haha men det är 4 och en halv timme tills kalaset börjar.. kanske ska jag dra ner till stan och gå runt där innan? Då kan jag ju bara ta bussen till linnéa sen. Men det läju inte mamma gå med på, så jaja vi får se vad jag hittar på nu. Oc eller the sims skulle jag tro!

pussen

jag känner mej tom

Hallå :)

Jag är faktiskt inte nyvaken, jag vaknade kvart över tio. Jag har duschat och noppat ögonbrynen, och bestämt vad jag ska ha på mej ikväll. Fast det bestämde jag i natt egentligen. Ni får se bild sen när jag är helt klar, ska blåsa håret och sen ska det tirpplas!
Men jag vet inte vad jag ska göra av luggen, undra om den är tillräckligt lång för att göra en bulle? Att jag sätter hårnålar bakåt liksom. Vi får se, annars kommer jag på nånting annat :)

Nu ska jag hjälpa mamma med en sak till carinas present, alltså det är så busenkelt men hon gör det så komplicerat.. kan ju tyvärr inte skriva vad det är här, för janine kanske tjallar! Så vi håller tyst om det än så länge :)
Nu måste jag leta reda på hårfönen,
puss


nattis

Nu har jag suttit och snackat med linnéa över en timme, mamma & pappa har kommit hem också :) fick en present - hårinpackning! Det behövs alltid, så tacktack :)

Nu: sova!

Godnatt <3


enrique iglesias - hero


Jag har säkert tipsat den här låten tusentals gånger - men den är så bra, så otroligt bra.
Jag älskar den.

morgondagens schema


skb







Hemkommen nu, det var roligt :) jag gillar skb folken, dom är så snälla!
Men nu har jag ingen vidare lust att skriva, jag ska sätta mej i soffan och äta popcorn & kolla på film med lukas, och tänka igenom saker och ting.

puss påer

teachers

Ja vad ska man säga?
Såhär går det när 3 tjejer ska ha hand om en liten pöjk!





give me more


Just ja, höll på glömma! CHECKERS! Måste kila dit ner, men det är en sak som är tragisk - att jag äter och äter men blir aldrig mätt :| det är skitjobbigt, har ätit pannkaka och blev inte mätt :o och jag vill inte äta nå mer pannkaka!
Tror jag köper en chokladkaka på vägen, men jag vill ha pengarna till annat - inte godis! Äh, jag får väl komma på nått.. undra om jag ska ner dit och sen ta bussen direkt till skb? Eller om jag ska dit, sen hem och byta om och sen till skb? Nått att tänka på. Jag känner mej så ofixad! Fast å andra sidan är ju klockan bara två, så jag läju åka hem i mellan.

Men nu ska jag.. dra :)
puss!

OCH DESSUTOM ÄR JAG VÄLDIGT AVIS PÅ LINNÉA JUST NU :o:o

ellen! <3


Om ni läste inlägget under så vet ni vad jag tycker om friluftsdagar, tycker alltså att jag inte har så mycket mer att berätta.

Eller jo jag kan ju meddela er om att det blir ingen hemma sittar kväll, det är ju fan fredag vad tänkte jag med? :o Ska till skb med linnéa och claudia, gården öppnar idag :D ska dit och träffa dom som är där dårå. Det blir skoj, plus att nu är det bara imorgon det är linnéas kalas! Längtar :D

Ska försöka komma ihåg att ta med mej kameran :)

dissar lista


Friluftsdagar - så jävelst onödiga! Snälla kan vi inte bara få vara ledig istället? Enda roliga friluftsdagarna är när vi far till paradisbadet eller får bada. Det är inte kul att vara på vivstavarv och leka leker när det är blött ute. Bara slöseri med ens tid.. det bra är att vi får sluta tidigare än bestämt varje gång vi är där (y)

Hagalidsmat - har ni ätit den en gång vill ni inte äta den igen.. ser ut som kattmat, smakar ingenting. Bara plast. Vi på mariedal och vivsta på äta på ett ålderdomshem, istället för att bygga på vägarna, kan vi inte få en riktig matsal? Eller åtminstono riktig mat!


Och det som är på tallriken hade jag inte ätit en enda tugga av, knappt en bäbis portion :s

Snålisar - jag tycker att om man har nånting som nån annan vill ha ska man faktiskt dela med sej ;) det kan ju gälla det mesta men räkna ut själv vad jag menar.. godis såklart? ;)


morgon

Goodmooooorning!
Nu vart jag lite irriterad men jag mår fint och det går snart över.
Jag väntar på att karro och hennes mamma ska komma och hämta mej, så får vi skjuts till vivsta varv. Pallar inte ta med mej nå fika, man får ändå mat där. Och sist jag hade med mej cola var det en viss person som satt och drack upp det..!
Sen ska jag på checkers, sen ska jag sola, sen ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Jag ska ha en hemmadag. Fastän att det är fredag så ska jag ta det lugnt! En liten spakväll kanske, eller inte spa, men mysa i bastun osv :) tänkte låna pengar av nån i familjen och bleka håret, men jag gör det när jag fått mina pengar istället.

Då gör jag så att jag lägger först i blekning i hårbotten och låter det ligga där i kanske 15-20 minuter, så att det bleks för det är ju utväxt som är bra mycket mörkare. Sen lägger jag i det i resten av håret. Haha jag ska inte låtsas att jag tänkte så själv, det var karro som lärde mej. Men det är så man gör!

Jag känner mej lite annorlunda idag, jag menar, om ni tänker er mej en vanlig dag..:
x Utsläppt hår
x Mascara & puder
x Långt linne eller t-shirt
x Leggins
x Ballerina

Men vet ni hur jag ser ut idag? Jo minsann, jag har en knut i håret, inget smink, ett knasigt linne och ett par jeans! Det är jävelst sällsynt att jag går i jeans men nu gör jag det idag.. det är för att det här linnet är fint till jeans.

Inte den bästa bilden men det är bara att leva med det!
Tänkte sätta nitbältet i midjan men det är så stort så det sitter bara fast vid höfterna. Annars tycker jag att det är så snyggt med nitar, nitar och paljetter - älskart!

nattinlägg


Hur söt är man inte på en skala då? ;)
Nu är det natten för min 6årige bror, det betyder natten för mej också eftersom att jag ska sova inne hos han. Ett löfte är ett löfte! Men det är inte så lätt att få honom sömnig, för så fort jag är inom hans synfält blir han på bushumör. Men nu är det färdiglekt, han ska sova!
Dessutom kan jag inte tänka mej hur mitt hår kommer se ut imorgon.. har nyss duschat och hinner inte göra det torrt så.. det blir plattång för hela slanten! Funderar på att skippa löshåret, ska ändå bara ha friluftsdag och det är bra risigt. Så imorgon är jag korthårig!

puss,
godnatt :)

aa precis

Claudia ringde mej men nu pratar hon med ludvig :o han säger att hon föddes med telefonen och har pratat med honom heeela livet! För han frågade vad hon gjorde, då sa hon att hon pratade med linda. Då sa ludvig att det inte var sant, hon pratade ju med ludvig ;>

Jag har nyss ätit flingor - special k redberries. Det är svingott och tar bort sockersuget på en gång :o också är det ju faktiskt nyttigt och bra, sketagooooottt som sagt :) speciellt med mjölk för joghurt tar hela smaken från bären, så därför är det bäst med mjölk :) det här har ersatt mina kalaspuffar helt och hållet.


Avslutar inlägget med en skitbra låt ;)


Det här är min och claudias låt - den stämmer ju faktiskt, på livet alltså.

Sånt är livet, sånt är livet - så mycket falskhet bor det här
Den man förlorar, vinner en annan
Så håll i vännen som du har kääääääääär!

teater

Igår ringde jag och anmälde mej till teatern, gud vad jag saknar teaterträningarna! Okej inte årets men förra, när vi hade linnéa och daniel. Fast det kanske var för jag gillade den pjäsen mer. Hoppas det blir nått liknande i år! Vi hade ju en parodi av julspelet, haha lite taskigt mot min släktsida som är kristen men det var skitroligt faktiskt.
Enda sen jag var liten var jag typ besatt av teater, skulle alltid, och då menar jag alltid, göra dockteatrar av mina dockor och sånt. Nån gång fick lukas också vara med, men jag skulle ändå bestämma allt ;)
Sen började jag och karro i teater, nu kommer vi in i sjätte året. Det är så himla kul! Att liksom få klä ut sej, spela någon annan, uttrycka sina känslor i skådespel. Skulle inte klara av det i bild för det tycker jag inte om precis, och i ord.. det är så svårt att sätta ord ibland tycker jag. Men teater funkar fint, och vem gillar inte att t.ex kolla på en teater eller film? :) det är sant för det är underhållning på hög nivå :D skulle inte få för mej att sluta med det, aldrig. Jag älskar det, har alltid gjort. Men sen i nian så får jag se om det blir nått estetiskt gymnasium, känner ändå för att gå media men teater skulle också vara roligt. Jag har klurat på det ett bra tag nu, och kommer få göra det också. Men nu är det inte så lång tid kvar att välja!



Sitter hos min teatervän nu faktiskt ;) vi har köpt cheese ringz, det är en ny smak av cheese doodlez och cheeze ballz.. Och eftersom hon älskar cheese doodles och jag cheese ballz så kunde vi inte enas om en smak, så vi tog den som ingen av oss hade provat. Den var skitgod! :o men det klådde inte ballzen, men nära på ;>
Snart ska vi äta lasagne och sen ska vi mysa till nån film hähä, får väl se vilken det blir.

Nått filmtips? :)

sommarlovet 09


SKOLAVSLUTNING
Slut på åttan, dagen spenderades sovandes med issa och kvällen ute på stan med linnéa, johanna mfl :)


HÅRFÄRGEN
Började blond, slutade blond. Vettefan vad det skulle vara där imellan?


MIDSOMMAR
Dagen var jag hor mormor och morfar med mat och lekar, kvällen var jag hos ellen med henne, karro och adam. Dagen var inte fylld av glädje tyvärr.


HELGEN MED NINA
Eftersom det är så sällan jag träffar nina så blir det så stort varje gång! Vi spenderade dagarna i sjön och kvällarna på stan, love to you!


KARROS KALAS
Enda kalaset på hela sommarn :o och roligt var det!


GATUFESTEN
Gratis kvällen var jag där med ellen och adam och försökte trippa runt i klackeskor.. aj. På torsdagen var vi lite busiga, sen så hittade jag och issa en cykel på navet och drog till max :) sen cyklade vi runt hela kvällen!


SEMESTER
Liseberg, öckerö, linköping, stockholm. Det sistnämda var mest uppskattat!


SOMMARNS VÄRSTA FYLLA
Ehh ja det går ju som det går när man dricker för mycket, minns inte om det var roligt eller inte men antar väl att jag hade kul, och gott var det ;>


LÄGER
Jag och janine skulle ju vara ledare men vi var nog mer deltagare ändå hihi :)


TÄLTNING
Med rombys, det var skojigt att åka ring och mysigt att sitta vid elden!


SELÅNGER
Båda dagarna med janine, sen var vi med mycket annat folk också. Jag som älskar karuseller åkte ju upp alla mina pengar iallafall.


ELLEN
Fattar inte vad det vart med oss, men nu är vi iallafall helt sams igen :)


SOMMARVÄNNER
Dom här tre är nog dom jag spenderat mest tid med på sommarlovet, + många andra, men dom här är dom jag varit med mest.



Det var väl en snabb genomgång från sommarn 09, den har gått i perioder från bra till dålig osv. Längtar redan till nästa sommar och jag hoppas verkligen på bättre väder!!

godmorgon torsdag

Godmorgon, hur mås det? Själv mår jag finfint men jag är väldigt trött, det märkte jag eftersom jag inte vaknade av alarmet :o såhär funkar mitt alarm, det ringer en gång i fem minuter, väntar fem minuter, ringer fem minuter, väntar fem minuter, ringer fem minuter osv. Jag vaknade inte förens andra eller tredje gången..! Men jag hade faktiskt väldigt svårt att somna igår, låg och vred och vände på mej hela tiden!
Innan jag somnar, så ligger jag och tänker "undrar om jag somnar nu?" eller "somnar jag nu?" också kan jag fråga mej om jag faktiskt sover nu. Kan heller inte blunda innan jag somnar, varför vet jag inte. Det är därför jag måste ha kolsvart i rummet! Så det ska kännas som jag blundar ;) jaja, jag har iallafall svårt att somna, nu vet ni det.

Dagens outfit, har inte ens hunnit sminka mej än, plus att jag ser jävlit uppblåst ut men det är för att det är en pösig t-shirt jag har över linnet..

Idag ska jag ha träslöjd! I sjuan fick man välja vad man ville ha för slöjd, nu har dom satt upp så vi ska ha träslöjd ena terminen och syslöjd andra. Jag börjar alltså med trä. Jag vet inte alls vad jag ska jobba med, vad kan man göra i träslöjden? :o jag kan ju göra en fin liten låda till ludvig som jag målar sen, eller så kanske henrik redan har bestämt vad vi ska göra? Det märker jag om en timme.

Efter skolan skulle jag egentligen till checkers, men jag är med karro istället så tar jag checkers imorgon och resten av dagarna till 1a oktober. Jag måste verkligen plugga nu! Ska nog läsa lite nu också,
så puss på er ;*

bus ludvig

Nu sitter jag här med en galande ludvig i mitt öra, haha sitter vid matbordet och han sitter brevid och skriker tokigheter till mej i örat, han säger att han är min storebror och jag ska göra som han säger PLUS att jag har joghurt på armen :o kletpojke!
Vi har sett oc, eller han som är uppmärksamhets beroende har sprungit fram och tillbaka framför tven och sagt att jag är en blöjtjej. Varför? Fel att vara tokig eller ;) haha han är seriöst gäälen.

Men nu gjorde han en tokig sak så jag sa åt han att titta mej i ögorna för jag skulle säga åt han att sluta på skarpen så tittar han mej i ögonen och börjar skela och kommer närmare och närmare. Hahaha alltså det går ju inte att hålla sej :o och nu när jag kollar på skärmen lägger han sej framför mej och kollar i ögonen :o plus att han rapar mej i ansiktet!

Usch men nu är det dags för payback..
puuussseeennn :D

Sen så stänger jag av datan så hörs vi inget mer idag :) hihi

if youre not the one



Som ni ser vart det ingen stad med karro idag, hon va inte så kry stackarn! Ska nog vara med henne imorgon, men hemma hos henne :) så jag drog med claudia istället, skulle ju äta och köpa present på stan och kändes inte så kul att göra det själv.. men hon hade varit på sjukhuset så hon kom ner dit och va med mej :)
Såklart så började det regna ;o och jag som inte ens hade tagit en riktig jacka för jag trodde det skulle vara toppen väder, men jag hade påsen med paketet på huvudet haha, shit vad claudia störde sej på det :o kanske för jag skulle balansera den och skit, hehe. Det blev subway! Göötttt :>

Vad jag köpte till linnéa kan jag ju inte skriva eftersom då kanske hon är här och tjuvkikar, men det var en söt sak iallafall tycker jag då :) nu har jag ätit spagetti och köttfärsås, jättegott! Jag sitter vid bärbara på bordet så jag sitter och noppar åt mej en och en annan spagetti då och då, hihi!

Matten idag gick hur bra som helst :o inte konstigt att jag har vg! Inte för att skryta men jag är faktiskt skitbra på matte :D och det känns bra för jag blir lika förvånad att jag klarar av talen varje dag. Jag har väl aldrig tyckt att jag är dum men efter att få höra det så gott som dag ut och in så har det blivit så att jag antog att det var sant, men idag vart det det gamla vanliga uppväckandet - i'm smart 8-) engelskan var också lätt, och rolig. Korsord vet du! Längtar tills imorgon då jag får gå på mer lektioner :$ låter som fetaste pluggisen, men jag är bara ärlig! Hoppas jag inte blir skoltrött alltför snabbt, sänkte ju mina betyg rätt rejält förra terminen för jag var skoltrött då. Men nu ska jag kämpa igenom hela året och inte bara halva :D

Nog pratat om skolan, eller bara en sak till ska jag säga! Att vi har friluftsdag på fredag.. på vivsta varv -.- skittråkigt, man kommer dit så är vädret kasst sen ska man gå frågeslinga och spela brännoll och sånt. Så har det varit dom senaste 2 åren iallafall, hoppas ju ganska rejält på en förändring. Men tror roger sa att det skulle bli det också :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl att kolla på oc ikväll igen.
Och imorgon åker mamma och pappa till stockholm, också frågade jag när dom skulle åka, pappa ba "Vi skjutsar ludvig till skolan sen far vi" LUDVIG OCH SKOLA I SAMMA MENING! Det går inte ihop! :o han ska ju vara våran lilla bäbis, men nu har han blivit en stor pojke! Jag är så stolt över han för han är så go :') lillpluppen, jag har lovat att jag ska sova med han imorgon när inte mamma och pappa är hemma. Hihi :) fast mormor ska också vara här då, såklart.

Nu ska jag kika vidare, puss! :)
Avslutar med en gammal låt som jag tycker är ganska söt ändå (a)

lektiondag


Dresscode, förutom tandborsten jag har i käften, den ska jag inte ha.

Godmorgon!
Har njutit av min sovmorgon, vaknade av väckarn klockan nio. Skönt! Fast det är ju tidigt om det skulle varit en vecka sen.. men men, åt mina flingor och har klätt på mej och så, ska på stan idag med karro. Så kan inte blogga så mycket idag då, jag ska köpa presenten åt kempe :) jag tror jag vet vad jag ska köpa men ska se om det finns nånting annat också.

Men nu måste jag gå till skolan, gissa vad vi börjar med för lektion? Matte.. men pernilla, precis som i åttan. Hahah på mentorssamlingen vart det lite tokigt, tobbe ba "Jag vill inte ha pernilla det är ju hon som tar hand om cp-gruppen!" och jag då, skriker "Det gör hon inte alls det jag är med i hennes grupp!!". Ehh, ja jag försökte alltså förklara att hon hade hand om en vanlig grupp men då tog alla andra mej som att jag var efterbliven i matten. Det är jag faktiskt inte, jag ha VG ;)
puss!

jannebanannananana!

Det vart inget joggande, jag gick ner i gymmet istället för jag började bli trött så jag ville inte gå ut. Tog ett lugnt pass, vill inte säga vad jag gjorde för det är ju så mesigt haha.. men jag sprang iallafall i 5 minuter (minst!) och det är ju iallafall dubbelt så mycket än vanligt (minst!!!). Good work there! Kanske börjar få bättre kondis för jag blivit duktigare på en sak.

Sen tog jag en dusch - skönt! Så har jag kammat mittbena så jag ska ha det tills nästa gång jag duschar, blir det väl :) bara när håret är blött som det går att ändra.. annars så faller den tillbaka till det jag gjorde första gången. Fast nu har jag ju inte janines bruna slingor..

På tal om janine.. jag saknar henne så himla mycket! :'( jag vill skicka sms till henne men jag är rädd att det ska kosta så mycket :o hon är ju i cypern. Jag drömde att hon dog i en vulkan i natt! Det var jättehemskt! :'o det får hon inte ha gjort!

KOM HEM!!!!

Okejokej nu andas vi.. 10 djupa andetag.
Jag har sett oc, det är alltid lika bra. Jag har sovmorgon till 10 imorgon, det känns ju nådigt bra :D ska sova jättemycket. Ska nog somna tidigt bara det att jag inte är trött, så vi får se hur det blir :D

Vi avslutar med en bild på saknaden..

Hihi hon hatar den bilden :)
puss :D

jogga?!

Omg..
Jag och issa ska jogga sen.

JOGGA!

Och faktiskt så är jag jättesugen på det :o det händer inte ofta, men nu är jag det! Men då får issa lägga på ett kol för jag kanske inte är sugen så länge till. Hon skulle hjälpa sin pappa med nått, men hon borde bli klar snart :o eller hon hade inte börjat hjälpt han än, haha just ja så var det.

Så kanske jag ska sätta mej och läsa lite körskola under tiden?
Ja, det gör jag.
Förresten så tänker jag gå ner 5 kg innan september är slut, puss!

roosa

Gud, det här går för mej! En annan kanske skulle tyckt det gick skit på faserna, men eftersom det är jag är jag hur nöjd som helst. Jag menar, när jag körde fas A sist fick jag 5/35 rätt, nu fick jag 16/35 rätt! "Bara" 19 fel :D:D det blir så mycket roligare när det går bra :)

Så ikväll ska jag vara hemma och plugga hela kvällen.. eller jag ska snarare vara hemma hela kvällen, inte plugga hela kvällen ;) kanske 10% av den.
Om 1 eller 2 veckor har jag uppkörning :o längtar sjukt mycket, men jag vet att jag inte är så stabil på moppen men det ska bli asroligt!! Tänk när jag har en egen retro, shit asså.. ska googla fram den jag vill ha och visa mor min.

Gissa vad som händer om 23 dagar då? Jo minsann, då fyller jag år :) det blir party då serru! Tjohoo =D 15 känns kung, moppe liksom. Hihi kan det bli bättre? :) undrar om jag ska till stan imorgon, för det är ju nån annan som fyller år före mej. Miss linnéa kempe! Hon måste ju få ett paket så får se vad jag kan skaka fram.

Ska duscha eller bada nu snart, i poolen. Det är 18 grader och det känns ju inte helt fel, så det blir nog ett dopp i den :)
puss!

pokerface

Klockan är tjugo över tre, moppekursen börjar om 10 minuter men mamma har inte sagt nånting! Det är ju hon som ska skjutsa mej, hoppas hon glömmer det eller att jag blir försenad eller nått :D palla sitta där i två timmar!

Men problemet är att jag är jättepissnödig.. går jag ut ur rummet kanske hon kommer på att vi ska åka.

FAN!
Nu kom hon och frågade om jag var klar..
aja, puss påer


busiga

Goddaaaagens :) idag var det roligt på skolan, vi lekte lekar hela dagen! Först så skulle man dela upp klassen i tre grupper. Jag, karro, linnéa z och jonna nä var i en grupp. Tjejerna i klassen vettu ;) vi skulle göra några uppdrag som stod på ett papper, sen skulle man t.ex äta upp ett äpple snabbast osv. Det gick ganska bra för oss, men tobbes grupp vann.. attans. Men det man vann var bara äckligt godis så det är lugnt!

Sen fick jag skjuts hem av mamma, issa hängde med mej hem. Vi värmde makaroner och kollade på ett program om vad handikappade tyckte om protistuerade, låter väl intressant? Haha issa var helt inne i det :o eller nej, det var ju i barnprogrammet hon fann sej. Eller kanske båda? ;b jaja, sen drog vi iallafall ut med kameran och.. skateboarden! Haha faktiskt så gick det bra att åka :o vi filmade första provningen, då ser ni ju själv att vi har det i blodet. Eller kanske inte i blodet men liksom.. aa, ni fattar! Kanske att vi var lite ringrosliga och sådär men kul var det :)

Självklart har vi varit modell också:

Tony Hawk

Bam Margera

Ouff, hårdingar ;)

Nååhh

Vi hittade en lekpark!

Gungor, minsann

Fläshigaste bilden :)


Hihih issa min vän är så tjusig!
Sen var vi ju lite busig också, med tejpen :):) hehe, men det tar vi en annan gång.

Det blir checkers idag också, funderar på att stanna kvar efteråt och göra lite faser på datorn, om jag orkar. Haha någon som tror dom vet svaret? :o jaja, annars tar jag nog det imorgon. För jag måste göra klart det där nu! Har över en månad på mej men det vore ju vara skönt att vara klar till födelsedagen så det bara är att tuta och köra. Om jag hade haft en moppe då, vill säga. Men man vet ju aldrig vad man får i födelsedagspresent! ;)

dagen

Då drar vi igenom hela dagen då.

Den har väl vart helt okej, kom till skolan och gick till klassrummet. Fick fixa schemat, var helt knasigt, fattade inget så kan inte lämna några kommentrarer än. Fast en sak fattade jag! Sovmorgon till 10 på onsdagarna :D lika bra det, för dom riktiga lektionerna börjar på onsdag!!
Efter skolan gick jag och solade, sen moppekursen............ eller jag fick ju driva runt på timrå ett antal timmar där. Vart ju ett jävla liv när jag skulle till kursen, kristina. Råkade somna, inte konstigt eftersom han satt och pratade om miljö. Vad har det med moppen att göra? :o

Var med johanna, johanna och claudia efter skolan :) vi gick runt omkring ännu mer, och var hos johanna och snackade och sådär :)
Hoppas jag är brun!


första skoldan


Godmornin sunshine ;)
Vaknade klockan sex av klockan, satte i plattången och snoozade till halv. Då var skitplattången färdig så det var bara att börja, känner mej faktiskt söt idag.
Och trots att jag somnade sent är jag inte alltför trött, hoppas jag inte blir tröttare till teorin på checkers heller! Funderar på att ta med mappen och vara kvar nere i timrå resten av dagen. Om mamma ska till papperskungen kan jag ju lika gärna skicka mappen med henne så är den inga bekymmer. Också tänkte jag vara busig idag.. jag har ju fått en hundring av pappa till nyckeln, funderar på att sola för dom sista trettio kronorna fastän att han ville ha tillbaka dom. Men vi får se hur det blir med det :) hihi.

Men nu måste jag börja stänga ner,
pusshej!

jobbigt

Nu ska jag sova.. fick inte spela mer the sims för mamma, skola om 6 timmar så..
godnatt <3

grispigg


Hehe det här är vad jag gör ett på natten när jag inte kan somna - badar! Kanonbra när man ska upp om 5 timmar (y) fast nu blir det 4 och en halv för jag ska inte duscha på morgonen.
Fan, jag är aspigg! Eller som claudia sitter på msn och säger nu "jag är svin trött" och jag ba "jag är gris pigg!" hahahah fattar ni? :D Gris, pigg. Gris = pig, pig = gris. Okej? Hihi lite förstart på skolan hittar ni här i min blogg! Gratis engelska lektion till alla.

Jaha, så vad ska jag göra nu då? Tror jag ska spela the sims. Ja, det ska jag göra!
Hejsvej :D

ahej

Japp som jag trodde, inte skulle jag somna inte!
Har legat vaken och inte gjort nånting, nu vart jag alldeles för hungrig så har nyss ätit en macka. Funderar på att läsa lite i moppegrejen men det lät inte så frestande.. också smsar jag karro som jag inte sett till sen förra helgen, trodde det var mycket längre :o har ju inte setts på evigheter tänkte jag, men så var det bara en vecka ungefär! Ojdå.
Tänkte skriva "men nu blir jag sömnig" men det blir jag ju inte,
men vi hörs
puss

Ska försöka att inte sitta här så länge iallafall!

skolflicka

Nu har jag gjort iordning mej för natten :$ har lagt fram kläderna jag ska ha imorgon också, det blir vita legginsarna, ballerinaskor, gråa linnet. Sen vet jag inte vad jag ska ha för kofta men jag tror iallafall att jag tar beiga jackan :)
Ska upp klockan sex, för jag ska duscha. Sen måste jag ju blåsa håret, sminka mej, se om jag måste platta håret osv. Så jag behöver god tid på mej! Också måste jag köpa ny skåpnyckel :o det får jag inte glömma! Men jag läju glömma det, för inte kommer jag minnas det imorgon.

Jaja men vi får se om jag hinner blogga imorgon innan skolan..

puss!

d'oh

Haha är det här ett skämt? Ska det börja bli fint väder för att skolan börjar? Liite för sent.. det här ville jag ha igår eller nått, inte idag när jag måste städa. Blir ingen bio heller, claudia fick inte. Tror jag ska köpa en chokladkaka och kolla på oc hela kvällen. Eller just ja vi skulle få främmande.. då vill jag inte vara hemma, tycker det är jobbigt för då måste jag sitta vid matbordet och nicka och blabla.. inte kul. Orkar ju inte göra nånting heller! Vill faktiskt sova, om klockan bara var nio-tio nu så jag kunde somna. Det skulle vara skitbra, för jag vet när klockan är nio-tio ikväll så kommer jag vara skitpigg och helt plötsligt ha saker att göra. Men sånt är livet, visst?

Tråkigt jag har.
puss


bio

Fan jag missade mitt 1000 inläggs jubileum! Nu är jag uppe i 1027.. attans :o jag som skulle fira med gräddtårta! Fast å andra sidan gillar jag varken tårta eller grädde, så det var väl lika bra det.

Skola imorgon.

Mm. Hur ska jag kunna somna ikväll? Det är väl den svåraste frågan! Jag får helt enkelt göra saker som tröttar ut mej som typ.. städa, springa, gå på bio.

JA! Bra idé :D borde ju gå på bio ikväll! Claudia samtycker, så nu ska vi se om dom har nått bra på sf.se, dom brukar inte ha det så ofta men snälla snälla snälla <3<3

Hihih ppiss

hos alex



Ikväll åkte vi bara runt runt, stack till alex efter ett tag! :)
Vi kör med bildtext för jag orkar inte skriva. Claudia den jäveln tar mobilen ifrån mej hela tiden också! Livet är inte lätt ibland :o

Jag skaffar nya vänner, men dom ville inte va med mej :s
le
Leka följa anton

Fjanton, fjalex och fjauldia

Nån cool typ svängde förbi

Shejkar loss med alex hahahaha

Anton



Jaja nu ville claudia påpeka att jag misshandlar henne, lätt hänt när hon är klen och jag stark ;) hehehehe

med claudia

Gjorde lite misslyckade makaroner till mej och claudia.. kokade inte klart dom, slängde ner mjölk och för mycket mjöl. Reslutatet blev inte så mycket annat än en katastrof.. men men, jag åt iallafall. Men inte claudia, hehe.. en av oss är mätt iallafall! ;)
Nu lyssnar vi på musik och sådär, ska dra ut och göra nått. Hur kvällen slutar får vi allt se sen ;)
Nu ska jag fixa mej för tredje gången, håller på att byta om och nu ska det sminkas. Håret måste jag också göra nått åt! Sen vill jag gärna att vi ska komma iväg innan mamma kommer..

puss

aaaa

Det var ju värst va kul jag och claudia hade just nu. Speciellt uppiggnade är ju den glada musiken vi lyssnar på. Haha, meeeen.. vi lär väl få hitta på nått nu.

Ha det bra.!

med ellen

Ellen kom och hämtade mej med hennes moppe så for vi runt lite. Köpte godis på ica, satt och pratade om allt som hänt på senaste tiden. Kollade vilka klasser det skulle bli på mariedal, verkar helt sjukt.. hoppas iallafall att lärarna har koll på det!
Jag fick faktiskt köra ellens moppe, skit kul :D jag älskar att köra moppe, okej jag har gjort det 2 ggr, men det är skit kul :) längtar tills jag får en egen! Klarar jag inte moppekortet så köper jag nog en 30moppe så jag slipper fixa moppekort. Men vill ändå se om jag klarar det, för det är väl bra att ha moppekort ;b


Bällen och hennes moppe!

Jag såg väl inte lagom muppig ut i regnjacka, brorsans hjälm och en godispåse i handen?

Sen hade vi dragit hem till ellen, var asblöta för det regnar ju, då skulle hon skjutsa hem mej så då tog hon på sej kläder så hon inte skulle bli blöt. Vinterkläder!

Men nu ska jag käka pizza med familjen, får se om det blir mer ellen ikväll :)
puss

dagens

Äntligen har jag tagit itu med löshåret! Nu är jag tvättat med silverschampoo och hårinpackning, det är mitt huvud också.
Känns bra att jag äntligen gjorde det, har ju dragit ut på det en vecka eller så..

Jag måste lägga på ett kol för jag ska vara med ellen, jag vet inte vad vi ska göra men hon skulle få främmande sen men jag hinner ju träffa henne ett litet tag iallafall.
Imorgon är det nästan skola! Ska göra upp en schema med saker jag måste göra innan skolan börjar..

Men det tar vi sen!
Jag skippar plattången (som om vi egentligen har nån..) och sminket och drar på mej nå lätt, så hinner jag vara med ellen mer! :)
puss

Ditt namn får hjärtat mitt att slå

 


Nu ska jag nog gå och sova, tror jag har lite att tänka på. Fast ändå inte, eller jag vet inte riktigt.
Kan iallafall säga att jag är helt beroende av låten häruppe, helt underbar. Att jag inte har hört den förut!

Jag tänker på gamla tider, framtiden och nutid. Tänker på livet helt enkelt :) undra hur mitt liv slutar, vad jag blir. Det är ganska spännande.. jag, karro och issa låg och funderade på det för kanske ett halvår sen. Vi skulle spå framtiden åt varandra, ganska lustigt hur det blev.

Issa trodde att jag skulle bo i en billig lägenhet i stan och ha en av- och på pojkvän. Jobba på ett kontor, ha lite taskig ekonomi och man kunde hitta mej på krogen lite då och då.
Medans karro trodde att jag skulle vara lyckligt gift, bo i en villa och ha många barn. Vara en typiskt svennefamilj.

Jag protesterade självklart och sa att vi syntes i los angeles ;) hehe.. antog att jag skulle bli en rik amerikansk skådis. Men det är aldrig fel med drömmar! Så sa rita till mej när jag faktiskt hade en riktig konversation med henne.

Nu ska jag faktiskt sova så det blir dag snabbare, för jag skulle vara med ellen imorgon :) det har jag sett framemot!

Godnatt :)

äh palla sova

HEEEEEEEJ :D

vill ni höra om min kväll? Vet inte om jag orkar. Berätta alltså. Tänkte ju ringa issa nu men hon skulle ringa mej sen eller imoron vi får väl se antar jag! Inte se, kanske höra. Eller som patrik. Vet inte varför, kanske därför. Antar att han hade rätt.
Aa nu skulle jag ju ut och prata med matte, är ju hans bästavän youknow, men så glömde jag. Oops.Men jag trodde väl att han skulle knacka på. Fast jag sitter ju i lukas rum. Vart är han?? Vet inte, linus visste visst inte heller.
Jaja jag var på stan, idag igen. Med claudia :D:D provade skyhöga klackar, oops fick svindel. Ramlade lite, lekte spindelmannen (h) eller inte, tror ni att jag är barsnlig ööööööhh..
 Sen när hon skulle hem så skulle jag va med elina, hon bor ju i stan. Skulle till hemmakväll, gick på tok för långt. Haha inte bra lokalsinne den där linda inte.. men jag hittade henne till slut. Vi drog till elsapelsa :) minns när jag var där på "kalas", hhehhe.. byte av samtalsämne. Snackar jag i? :o mina kalaspuffar är slut ;o eller tallriken med dom.. skulle äta popcorn ja, vart visst inte så. Vet inte varför, får väl göra det.

Sen..

Vi var där, sen träffade jag eggah och bruzza :D roliga pojkar.
Lovade jag allt? Aa. Vart det så? Neej.

Tack för tuggummit!



Tror väl att hunden är pissis, lär väl pissa jag med. Och göra popcorn. FAN! Nu måste jag skria stor bokstav. ÖVERALLT MÅSTE JAG ÄNDRA! Har inte bloggat på hela dan, tänkte göra det förut men vart inge av. Hade annat för mej. Femtio öringar är allt jag har.. mm kul. Fick pengar till sibylla av mamma igår, fast åke ju till stan efter det. Så åt där också. Tror pengarna är slut? Kanske. Nu fick jag sms.. ska ringa nuja. Och pissa på hunden hahahhha med snareare..
.
men hurrni? Hör av er, för det vore ju.. tråkigt. Nej men kul menar jag. Nu tappade jag mobilen i golvet.. mindre kul

pusssssss! och strukl

passa dej för hivmannen!

Hejsan, är hos claudia nu med :) vi drog till stan, hahaha klockan sex.. dom stänger sju, såå nödvändigt ;) men vi hann kolla runt lite där också, sen träffade vi cricka och han skulle till danne så vi hängde med :) kollade på family guy :D favoritprogrammet som ni vet ;) det var inte textat så jag förstod inte så mycket men fick väl ett skratt då och då. (för att dom andra skrattade) hahahah nä jag skoja, men det är bilderna som är roliga imellanåt :D sen åkte vi hem för ett tag sen.

Nu ska jag gå och gömma mej för jag vill leka kurragömma. Eller inte. Har väl inte så mycket att säga förutom.. chacha. Haha.

ha ett bra liv, du som har hiv. Nyttja ditt liv så länge du kan..


HHAHAHAHAHHA på tal om hiv!! Måste bara få säga.. när vi skulle åka till danne på bussen så satt det nån konstig typ bakom oss, han höll på och fråga en tjej om vart hon bodde osv så ville han bjuda henne på middag och allt :o läskig typ, sen frågade han om jag och claudia var crickas tjejer, han ba "aa" och gubben ba "jag gillar särskild den mörkhåriga, en riktigt gullig en". HAHA jag dog :o:o sen skakade han crickas hand och skit.. hiv handen, blodig och skit. Sen när han klev av så var det en annan som sa frågade cricka om han ville ha gratis film, för hivmannen glömde en påse med en. Vad var det för film då? Gissa tre gånger liksom.. tysk porrfilm ;) den tog cricka och gav till danne, sitter säkert och runkar nu. Hahhaha


hejdå :D


hos audio claudoi :D

Kan väl inte påstå att det gick så bra för mej på checkers.. alltså jag fattar seriöst ingenting. Blev ännu mer less när mamma stod och skulle förklara samtiditg som jag läste, bliev helt snurrig haha.. menn sen gick hon. Fick typ.. 5 rätt av 30. Det är alltid en början iallafall! Ska fixa det där kortet om det så är det sista jag gör :D haha nej men, jag kommer nog klara det.
host

Sen kom claudia dit, så stack vi till papperskungen och lämnade den blå mappen me moppegrejer så fick jag pengar. Vi åt på sibylla sen for vi hit till henne :) kul att träffa henne när hon har varit borta en månad. Fast det var bara 10 dagar, men det känns inte som det :o jajajaja. Nu ska vi hitta på nått, tjingeling

ändå frågar jag mej, är det här ett spel?

Godmorgon! Idag vart mamma paff när hon var hemma, att jag sovit till ett. Eller inte att jag hade sovit till ett, utan att hon hade låtit mej sov till ett. Hehe men det var skönt! Somna typ efter ett igår, sen vakna runt ett idag. Härligt! Det enda som inte kommer bli kul med att va med claudia är att hon har säkert blivit asbrun :o och jag kommer stå vit som ett skelett bredvid henne! Okej, inte så vit men jag kommer se ut som värsta blekfisen..

Har nyss duschat så nu ska jag ta nått att äta, sen ska jag se om claudia är uppe med tuppen hon med.

puss!

du är underbar.

What comes around goes around..

Nu har jag suttit och pratar med några nära & kära vänner här då, claudia är hemma nu! :'):') ska vara med hon imorgon.. måste det, saknar henne!! Också SKA jag bli bättre med den dära kameran, jag menar, palla webcamera bilder.. så vi fixar det där med kameran. Men min väska är så liten så allt jag vill ha med mej ryms inte i den! Men men, sånt man får leva med. Bara att ta en jacka med fickor, eller fixa en större väska.

Det finns lösningar på allt!

Vet en skitbra lösning, men den säger jag när jag inte blundar.
PUSSSSSSSS

åh ge mej cheez ballz, ball head




Fråga mej inte varför jag skulle göra blåhaka på mej själv.. fick väl lust, helt enkelt. En tjusig blå haka redo för skolstart!
Det var faktiskt roligt på lögdö, vi grillade bananer med choklad, chokladen var godast. Sen låg jag, janine och ludde vaken hela natten. Eller ludde var väl inte så vaken.. jag skulle väcka han, kröp ner bredvid han och låg och snarka i hans öra, slickade han på armen, nöp han i näsan osv. Till slut gav han upp och förstod att det inte var någon idé att sova! Hihi :) var väl vaken den natten, och var skitpigg hela morgonen och sprang runt och väckte alla och dansade runt som jag vet inte vad. Sen somnade jag under samlingen, vart pigg efter den och skulle B A D A! Vattnet var skitkallt! Trodde jag skulle dö! :o sprang över till andra sidan ån för jag fick för mej att vattnet var varmare där, eftersom det var grundare där. Jag vet inte hur det var jag.. först försvann hela foten, sen benen, sen puppan, sen magen.. sen gav jag och janine upp! Dom enda tappra badarna. Hehe eller okej "badarna", vi badade väl inte precis. Men ändå :)

Kul var det. Sen for vi hem efter vi hade städat, tråkigt.. då kom daniel så var jag med han, när han drog hem så var jag med tanja :) det var ett tag sen jag var med henne! Vi gjorde väl inget särskilt, gick jättelångt och pratade. Mina fötter och ben värker :o ja sen gick vi till henne. Då var jag så trött så jag for hem, haha. Och nu har jag fikat och sitter här. Tänk er godis nu.. mumsigt! Eller jag vet vad jag vill ha..

JAG VET VAD JAG VILL HA!
Här kommer det..:



SÅKLART! Damn vad gott..

hej!

Hej!

vill ni veta en kul sak?


Hejdå.


/ tanyak.blogg.se

mhhh

Färdig äten, färdig slingad, färdig duschad. Nu kan jag lika gärna åka till lögdö så jag gör det nu, håret vart ju lite typ.. fläckigt, hehe. Men det är lätt hänt när jag ska slinga. Ska fara och hämta janine nu då, så vi hörs & syns.. imorgon

puss (:


hårhelvetet kommer ramla av idag

Nu ska jag och mamma fara ner på checkers och kolla när jag kan ta moppekort. Det var ju på tiden! Vi bestämde i våras att jag skulle göra det i juli-augusti men i den här familjen blir det aldrig riktigt som man tänkt så det var väl inte så förvånande. Ska även få henne att svänga in på nått ställe så jag får köpa blekningsmedel. Tänkte ju bara slinga det men den slingningen jag vill ha finns bara på cubus. Jag får inte gå på birsta för hon verkar tro att jag sitter inne på klädaffärerna och röker på eller nånting, så det blir väl en sväng till ica maxi iallafall? Hoppas det.
Jag menar, palla va gulhårig.

puss

lögdö idag

Godmorgon godmorgon, blir inget tripp till malandsbadet i det här vädret. Tänk om det börjar regna, eller okej det spelar ingen roll om jag ändå ska bada, men om det typ.. börjar blixtra :o då är jag så gott som dödens! Eftersom att jag är så lång så är ju mitt huvud det första den slår i ;>
Men istället så blir det ju lögdö. Lite blandade känslor om det, men jag och janine ska dit iallafall. Fattar inte vad vi ska göra där, det är typ 13 st som har kommit till lägret. Åker dit för att träffa ludde, sen vet jag inte vilka fler som är där. Kanske att hanne är där? Isåfall blir det kul :D

Jag måste duscha, fast jag orkar inte. Är sjukt trött! Tror jag bastar i samma veva :) så kan jag springa upp och ta ett dopp i lillpoolen! Då får jag ju bada, också är det så roligt när man liksom är varm. Bara jag inte gör samma tabbe som jag råkade göra när jag och janine skulle basta, jag startar bastun men inte värmen.. äsch, har jag nånsin påstått att jag är smidig? Nej.

Nu håller ögonlocken på att slå igen..
Det kommer ju göra allting så mycket bättre att åka till lögdö :o läju dygna.
Jaja nu ska jag sluta klaga :) pusss

dissar.. & hissar!



Players -
hur kul är det på en skala? Inte kul att bli playad, inte kul att såra nån annan heller. Man ska inte röra nån man inte vill ha. Jag pratar av ren erfarenhet, jag har både sårat och blivit sårad. Fjanteri, sånt slutar vi upp med! + att jag dissar pang på killarna här på samma gång.

Huvudverk - bara fatt jag har så otroligt ont i huvudet nu så dissar jag det, 100% :o

Göra sej iordning till kvällen - tycker det borde vara en maskin man går in i som tvättar bort sminket och borstar tänderna åt en. Det är så sjukt jobbigt att hålla på med sånt när man liksom vill sova!



Mor- &farföräldrar - dom är alltid så goa och glada! Ska bjuda på en massa saker, krama en mer än nödvändigt, se till att man har det så bra som möjligt.. älskar dom! :) ett speciellt tack till min mormor som är som en extra mamma till mej, hon är helt underbar och alltför gullig hon.

Family guy - haha jag börjar få slut på idéer, men jag hissar det eftersom att det är världens roligaste och bästa program. Jag älskar det! :D det blir aldrig tråkigt.

Jannebanan - hon har fått stått ut med mej mycket nu i slutet av sommarlovet! Hoppas hon inte har haft nått emot det, för det har inte jag iallafall :D hon är jättesnäll och aaasrolig, och det är ju jag med så tänk hur oslagbara vi blir tillsammans då ;)



GOOOOODNATT!


yess sir


Kände för att vara lite extra snygg ikväll, yeah (h)

Drog till skb, där hämtade cricka upp mej så drog vi till daniel. Vi var där ett tag för dom skulle äta och så, sen stack vi till stan efter ännu ett tag, där dom åt igen! Haha men är det donken så är det ju så. Vet inte hur länge vi var på stan, stack iallafall hem till daniel sen. Satt & snacka, kolla på film :) pappa hämtade mej strax efter elva.. så kom hem för ett tag sen, har nyss fikat så ska bara snacka lite med janiiiine =) vi ska till lögdö imorgon, yesyes! Janine fick som hon ville så vi sover nog där en natt :D innan det ska jag få som jag vill = BADA! Badsugen som jag vet inte vad :o blir malands pisspöl, det ser vi framemot. Hahah det kommer säkert regna.. men skit samma, du vet, jag är ingen badkruka. Janine säger att hon inte ska bada. Ska knuffa i hon.. hähä, men säg ingenting till henne om det :o
Måste även tvätta löshåret, tänkte göra det ikväll men jag gör det imorgon så är det färdigt när jag kommit hem från lögdö. Jag kan faktiskt klara mej nån dag utan det! Hoppas janine hittar nå billigt löshår i cypern som hon kan köpa åt mej ;> eller ja, först köper hon det till sej själv, sen köper jag det av henne. Perfa!

Men ni får ha det så bra, ska kolla om sepe bilddagboken funkar..
läju inte hända, men puss

hihi

Nu ska jag ta bussen till en sötnos, så vi får nog höras.. ikväll nån gång? :)
puss

ludvig

Åh, nu sitter ludvig och berättar om skolan som han ska börja på till hösten.. laggarberg! Jag önskar att jag fick gå kvar där nu, och kolla när han börjar där. Liksom hålla koll på honom! Fast lukas är ju där men det känns inte lika tryggt, haha.
Jag gick ju på den skolan och jag saknar den!! Fast jag skulle ju inte precis börja där nu menar jag, men med klassen. Vissa årskurser var faktiskt tummen upp där.

Förresten så gick det inte som jag trodde igår.. tjugo i två stängde jag av datan, för då la internet av, och sen somnade jag säkert inte förens runt halv tre.. och blev väckt halv ett. Inte bra! :o jag får väl fortsätta jobba på det då.
Sen har jag lite saker jag måste fixa innan veckan är slut, det är:



Hihi, den sista ville faktiskt ludvig själv att jag skulle skriva. Han frågade vad jag gjorde, då sa jag att jag skrev saker som jag måste göra innan skolan börjar. Då tyckte han att jag skulle gosa med ludvig! Inget mej emot :)

Men nu ska ludvig rita, puss


hjälp!



Jag har en typ knallorange tubtop som jag inte kan ha som tubtop för den sitter så jävelst tight över tuttarna, skulle den passa som kjol? Eller är det en lite för extrem färg?

HJÄLP TACK? :)

yess jag har en åsikt

GUD så jag stör mej på folk som är riktigt pang på direkten.. fattar ni vad jag menar? Ute efter en jävla sak, och tror inte att man fattar det. Hello, visst man kanske är lite dum men dum? Kan lova att jag har lärt mej av misstagen, och det är slut med sånt 100% nu. Promise..

Ni vet alla vad jag snackar om?
boys boys boys..

Men nog finns det fina killar också, som faktiskt inte bara är ute efter en sak. Borde finnas mer av sånna! :)

pallla


VA ÄRE HÄR DÅ?!?!
ÅHHHH! varför, jag får DAMP! ;o

sötnos

Hemkommen! :) gick och mötte linnéa på busshållplatsen sen gick vi ner till skolan där dom spelade basket, efter ett tag gick vi till hemköp sen ha vi väl ba suttit och lodat :) kul var det iallafall, träffade daniel också, så snackade väl med han också :) det var också kul! Nu har jag precis tvättat bort sminket, borstat tänderna och så, fastän att klockan bara är kvart över elva :o ska komma i tid tidigt ikväll så jag inte sover bort hela dan + att jag måste komma i rutin till skolan. Har faktiskt inget emot att skolan ska börja, hehe där lät jag kanske lite nördig men ändå (a) här ska jag låta ännu nördigare: Jag ska plugga som ALDRIG förr och bli av med ig:na och få toppbetyg :D jag skojar inte heller, ska få asbra betyg. Det är det jag längtar efter, att få se om jag klarar av det. Och att träffa alla timråbor på ett och samma ställe!

Nu ska jag bara kolla bloglovin och bdb sen är det faktiskt bums i säng, vare sej ni tror det eller inte :)
Ska sova innan klockan ett! Ojojoj, jag som brukar somna vid fyra.. oops.

pussen


klipppppt

Förresten, sa jag att jag har klippt mej idag? Tror inte det, karro skulle ha gjort det men hon åker ju imorgon och jag ville ha det klippt innan skolan så jag visste inte om hon skulle hinna. Så janine gjorde det idag, tack för hjälpen! :)

mm precis

Nu har basil och nån annan, (vet inte vem eftersom jag inte kände ingen numret), tjatat på att jag ska åka till skb så jag tror jag gör det ändå. Har inget bättre för mej satt :) ska försöka få med mej janine :D hoppas linnéa är där också!

Jaja men nu klev jag nyss ur duschen så ska klä på mej och så, puss!

selånger idag igen?

Hej! Vad tycks om min nya design då? Jag är skitnöjd! :) 

Det skulle kunna kännas skönt att vakna klockan ett, men när man somnar runt fem så skulle man gärna ha sovit mer.. Jaja, det löser sej till veckan. För då måste jag få in sovrutinerna lite bättre så jag inte är helt ur balans när skolan börjar, för det vore ju lite tokigt!
Har nyss börjat dagen med chips, tror vi ska fortsätta med nått lite bättre snart. Bara janine blir klar, hon står och viker kläder. Det var ju folk här igår så några har ju lämnat kläder och sånt, och stökat ner. Jag känner mej inte skyldig den här gången och det är jag inte heller :)
Saknade issa igår på selånger!


Men nu är den stora frågan:
Ska jag och janine på selånger idag igen?

Klura på det ni :)

fortsätt kämpa!

Godkväll mothafuckers, är här med min.. hmm, flamingo? Nä, snarare struts.. det är iallafall janine jag pratar om, som ni säkert hade räknat ut :) ja egentligen så får jag inte blogga för henne, för hon ligger efter i bloggning (och i utvecklingen, hennes hjärnkapacitet har inte slagit ut än). Njae, nu är jag elak. Men ibland är sanningen smärtsam!
Vi har ätit chips. Och mackor, chipsen var godast! Selånger var helt okej, lite våt jag var där då!!! Synd att ingen hjälpte mej med det. Misstolka inte det regnade faktiskt och ingen erbjöd paraply. Gick lite vilt till för vissa, hahaha..
Jag åt majs idag också! Tjoho, men jag var inte som karro och köpte 5 färska majskolvar för att ta med hem hahahhaha sötan, dom fick hon gå och bära på innan jag tog min kofta.. vilket var nån timme ;)
Åkte karsuell också! 2 st blev det, japp som jag trodde, samma som igår. Inte samma karuseller, men samma antal. Vad säger ni om det va, avis nu eller? Många toapauser, har seriöst nått fel med pisspåsen jag har i magen, fylls på 2 sek och inte töms den helt nån gång iallafall. I love coke, so i buy a coke. Öh det stavas så va?
Känner att jag inte har nått  vettigt att skriva men jag kämpar på! FORTSÄTT KÄMPA! Det säger jag även till jannebanan som sitter och gäspar här bredvid mej, håll dej vaken! Håll dej vaken! Tredje gången gilt.. HÅLL DEJ VAKEN! Nu är hon vaken som aldrig förr.. det rimmar naken, det är hon inte iallafall. Puh! Det var inga särskilda där idag, eller jo klart att det var men det var typ samma folk som igår. Men det var trevligt ändå de :)

Skulle kunna avsluta med en bild men det känns inte som läge med det när jag och janine sitter i janines gamla overaller, det är askallt här. Madde har landat på antarkiskt och vi, vi skyddar oss för pingvinerna! Därför sover jag hos janine för hemma hos mej kryllar det av dom..

Jannebanan, strutsen, tack för att du är en räddare i nöden! Bögen,
puss. Peta i naveln på eran pappa från mej!

håll humöret uppe

Selånger med karro, janine, jonna, emma, madde, issa. Eller madde och issa är typ kanske.. vi får väl se! Men hejdå, janine har fixat andra kläder till mej haha.. 

selånger ikv igen

Jag mår inge bra idag, känner mej helt fylld av ångest.. jag vet inte varför, men jag har den där jobbiga klumpen i magen. Känns till och med som att jag bara vill lägga mej ner och grina, finns ju ingen anledning till det så förstår inte varför jag känner så. Måste väl ha sovit för lite antar jag. Känner mej tråkig, har tagit på mej en tjocktröja för jag vill gömma mej. Igår var jag så utstyrslad på selånger, men idag orkar jag inte ens ta på mej nå örhängen. Men men, sånna dagar har man ibland. Men inte kul när jag ska ut bland folk och borde vara glad! Får väl försöka vara glad ändå. Som ludvig, han låtsas sova ända tills han faktiskt somnar. Jag kan ju le ända tills jag faktiskt ler utan att anstränga mej? :) får väl prova det, för jag är ju inte ledsen. Jag känner mej bara ledsen. Eller typ.. ångest.

puss
Jag & söt emma :)

ganska trött


Mys i soffan med ludvig och tindra :) jag tror jag är världens bästa barnvakt - till frukost får dom sitta och äta popcorn i soffan och kolla på film. Dom är nöjda iallafall! Det är faktiskt roligt på tv, det är dockteater, typ. Haha..
Mormor väckte mej för tidigt, hon väckte mej och sa att jag var barnvakt. Sen kom ludvig, och sen knackade tindra också på. Tror jag ska gå och sova snart, fast jag läju inte somna men alltid värt ett försök.

Också måste jag komma på vad jag ska ha på selånger ikväll? Det är ju också värt att fundera på!
men puss

trötter

Har ingen blogglust alls nu.. är helt slut. Lägger upp bilderna från selånger så hörs vi imorgon, ska blåsa håret, äta och sen sova.








Vart inte nå bilder typ men men.. går mer runt och träffar folk än att knäppa kort,
nu kalaspuffar. hörs

hähä


är det det här som kallas för modellbilder?

videoblogg

Jajajjaja
Jag tycker om er

outfit


Det blir två slinor :)

Självklart ett par skor jag kan gå länge i, som inte är så vackra men ändå.

Ja ni ser väl vart jag är nu? Hos janine. Har nyss plattat hennes hår, nu håller hon på att fundera på vad hon ska göra av luggen. Hon har skaffat blogg dessutom :D lika brare, klicka
här för att komma till den :)
Vi drar dit bort efter fem-sex kanske, för mamma ska hämta lukas på lögdö, han är också på läger!, klockan fem och sen är det våran tur att få skjuts. Issa ska med, men jonna kunde inte ikväll. Karro kommer hem idag så henne drar jag med dit imorgon :)

Nu ska janine fixa mina ögon, eller ja, snart iallafall.
kyss!

jag behöver hjälp



Brun slinga?
Ena sidan eller båda?
Eller inget alls?

Hjälp!!

selånger

Det omöjliga har skett..

JAG GLÖMDE BORT ATT ÄTA MINA KALASPUFFAR IMORSE :o

Jag är så inne på att vara nyttig, att jag helt glömde bort dom! Så istället för en god sockrig frukost vart det lingongrova med grönsaker och fil med havrefras.. (eller en halv tallrik med det, fattar inte varför man ska äta så mycket när man ska vara nyttig. Man står sej inte alls längre på det, man spräcker bara upp magsäcken). Jag har alltså inte fått den här veckans kalaspuffar! Känns ganska coolt ändå, eller inte coolt, men typ.. bra! Jag har inte ätit kalaspuffar på 5 dagar! Wow.

Jag har duschat och faktiskt kammat till en mittbena, jag skulle testa nått nytt. Men det är bara för ikväll, för det känns mer som att snebena är linda :) mittbena är ju liksom janine, men vi kom överens om att jag skulle ha det ikväll på selånger så visst! Men imorgon blir det alla hårförlängningar, precis som det vart igår. Asfränt!
Fast där på bilden ser det ju inte så najs ut, ska platta håret och sminka mej och bestämma mej för vilka kläder sen så blir det nog tummen upp!

Det blir en kul kväll :) jag känner på mej det!

hhihiih

Gud vad det kurrar i magen! Och jag gick inte alls och la mej.. jag kan inte sova nu inte, för jag måste..

* Tömma diskmaskinen
* Äta!
* Tvätta bort sminket
* Pissa
* Tvätta händerna
* Borsta tänderna
* Byta om

..innan jag ska sova.
Lika bra att jag tar itu med det nu, inte kul att vara uppe såhär sent på natten alldeles själv.

Imorgon är det fredag och då ska jag äta kalaspuffar :D:D:D eftersom att jag räknar det som en helgdag! :)

mönster

Tänkte precis göra ett inlägg om hur mycket jag älskar färg. Tänkte ta första exemplet på kläder, men då kom jag på att jag älskar ju kläder som går i grått/svart/vitt också.. det ser man klart och tydligt om man kollar in i min garderob. Haha, mitt nyårslöfte för det här året var att bara köpa färgglada kläder. Men känns inte som att jag har hållt det till 100% inte! Men iallafall, så älskar jag färg. Kanske för att jag oftast är en glad person? Då gillar man väl färg och sånt som syns mer :) som bilder, när andra ska göra dom svart vita och sådär, då försöker jag hellre markera färgerna mer. Eller välja bakgrunder och sånt, det ska vara färgglatt! Det är därför jag inte är så nöjd med min nuvarande bakgrund till bloggen.. den är gammaldags, jag vill ha det hippt ja!

Här är bilder och så som jag avgudar, mönster och allt:


New york, mitt i storstan. Jag älskar rörelse och ställen smockat av folk, sen så lyser det så mycket där.. i love it!

Inte precis färg men damn så snyggt!

En busig bild får 5 av 5 toasters, lätt!

Jag gillar energin som man ser :>

Nu menar jag inte själva walk of fame, utan stjärnorna. Jag älskar stjärnor! Haha inte kändisar som är stjärnor, utan en stjärna.

Som sagt.. paljetter!

Både peace tecknet på fingarna, och på lillens tröja.

Okej.. kanske 99% för att det är just ludvig (a)



Nu orkar jag inte tänka eller leta fram nå mer tjusiga bilder,
men kan iallafall säga att det blir inge läger. :)

puss! & godnatt

tjoho


Ja, här har ni svaret på vad jag, issa och janine har gjort ikväll :)

Fast sen gick ju janine ut, då gick jag och issa runt lite till, sen hem till issas krånglande internet. Då vart jag arg och gick hem. Hahha nejdå, mor min ringde och sa att jag skulle vara hemma inom en timme så vi gick ut och pratade och sådär. Satt på backen :D hähä sen gick vi hemåt, då vart det läskigt för det var så mörkt, hörde nått som morrade i skogen :o då sa jag åt issa att hon skulle ringa mej om hon var rädd, tog det som en självklarhet att hon skulle ringa, och det gjorde hon minsann! :) hähä.

Ont i ryggen, ska nog sova snart så jag är pigg till..


...

..
..
.
....

SELÅNGER :D

kiss

Herre min skapare vad pissis jag är nu :o och kall! Jag, janine och issa har suttit nere på lidl ett bra tag, nu är vi hos janine för jag ska låna tjocktröja och toa. Sen går jag och issa ut igen, janines föräldrar vill va med janine :)
puss

haha onödigt inlägg

kläder

Jag älskar killtröjor.

T-shirtar, huvtröjor, koftor, cardigans, långärmat - allt. Och det är faktiskt lika snyggt på tjejer! Jag har väl alltid varit en sån som går i brorsans garderob, och det skäms jag väl inte över :) och nu är janine uppe och gräver i sin brors garderob.

Nått jag inte gillar på killar är linnen.. hur sexigt alla andra än tycker att det är, eller "men om dom är biff är det ju snyggt" så är jag inte riktigt förtjust i det haha. 

Nu väntade tydligen janine på mej höhöhöh.. skit kul, det är hon som har sprungit runt i huset " Vad ska jag ha på mej!" så skit ner dej janine, jag som har väntat på dej! ;)
pussss

videoblogg


nytt inlägg

Ho ho, jag och jannebanan vaknade typ.. två? Sen kom issa hit nyss ungefär :) vi har kollat på paris hilton new bff hahah pinsam tjej. Det är en spindel på janines golv, inget fel med det, det visar bara att dom inte har muggel inne. Men det är inte lika najs när den kröp in i tröjan som låg på golvet :o äh det fixade issa, och bröt benet av den i samma veva.. djurplågeri på högsta nivå!

Så vad blir det idag då? Det vet jag inte, det blev inte maxii iallafall för vi har inget busskort :) men en sak är säker, imorgon är det selånger :D vi funderar på att dra ihop ett helt gäng så blir det typ roligare :)

Jag är nyduschad!
Skönt när man inte har duschat på typ 3 veckor, hähä skämt osido.

puss på mej!

jajamen

Ääääääääääääääääääääääääääääääääntligen ska jag få blogga! :o janine har förbjudit det i typ 300 timmar känns det som..

Under den tiden har vi:

* Ätit pizza
* Kolla på film
* Retats
* Våltagit datorn
* Jag anmälde janines bdb för barnpornografi
* Janine anmälde då min för pornografi
* Jag har somnat
* Och vaknat
* Bestämt med max och nån fridde

Också är det en sak jag undrar över.. varför har jag vaknat vid elva två dagar i rad? :o det måste vara lägrets fel.. för det skulle ha upp mej klockan ÅTTA och nu kan jag inte sova länge lägnre! Det är någon som inte vill att jag ska sova bort halva dagarna, smisk på den.. äh nu ska jag vara snäll för jag skyller allt dåligt på lägret.. hehe nu retade jag säkert upp janine lite extra! 
Aa rätt för där petade hon mej lite busigt och hårt i sidan :D och nu fnissar hon förnöjt och påpekar att jag skrev "slidan" och inte sidan, fast det var visst önsketänkande för så vitt jag vet så står det faktiskt sidan :) och så låter vi det vara!

Men nu är klockan tio i fem.. tror det är sovdags, om vi inte skulle gå ner till plan och kolla när blottarn runkar? Hahahahha edsgårdens egna runkare :D 
Nu ska jag anmäla janine igen, 
puss
för hon har lagt in en icke rolig bild på mej ;o

med janine ofc




Japp som jag trodde, vi äter pizza! Alltså klockan tio i elva får vi äntligen våran middag. Vi har bara levt på en halv sallad från donken mellan typ fyra och tills nu. Har spenderat heela långa dagen på stan! Plus en tripp till skb då, med kempe :) träffade basil som man inte har gjort på ett bra tag :o var väl kul förutom att han höll på döda mej! Vi klättrade upp på ett tak, fast jag trodde att det var fler än jag som skulle stanna nerdanför men nejnej, ännu en gång sviker medlemmarna i fega klubben mej.. så jag klättrade väl också upp då. Eller jag klättrade på basil :D haha, sen när vi skulle ner så vågade jag inte det, då fick jag hoppa upp på basils axlar och han ba sprang runt med mej! :o och skrek som en fårskalle (enligt janine) egentligen så skrek jag ju inte alls (a) hähä. Vi var ju liksom på ett till tak dårå, så jag trodde jag skulle trilla omkull serru.
Gick ner till stan och skulle vänta på bussen där istället, för det var en timme tills den skulle komma visst. Träffade palle därnere, och eggah :) också lite småkul sådär. Sen skulle vi subway, men det var stängt, sen skulle vi till donken som också var stängd. Då tyckte jag att vi skulle på ica men var det öppet? Näe! Vi skulle till hemköp då men då slank vi in på nån kiosk innan eftersom att vi kände oss fåniga om vi skulle gå runt allt igen :$ för det skulle ju troligtvist inte vara öppet..

Men men,
nu ska vi ha filmkväll! Så ni kana ju ha det så bra om ni nu känner för det :) adjö

stan

Äh, det blir inget bada. Issa ville inte längre och då bestämde vi oss för att dra till birsta istället, eller först birsta för dit ska mormor sen tar vi bussen till stan också :) idag ska vi äta sallad, punkt!

Vi hörs senare :)

oops

BANDSJÖN:
Janine: inget fel med det
Issa: det är ju enklast
Linda: nej!

SMACKEN:
Janine: utslag!
Issa: Klåda :o
Linda: men det är ju roligt med vågor..

HAMSTASJÖN:
Janine: inget fel med det
Issa: ja, vi kan åka dit
Linda: men palla åka dit..

SIDSJÖN:
Janine: inget fel med det
Issa: så långt bort
Linda: det går väl bra?





hahaha seriöst :o


godmorgon

Snart har jag 1000-inläggs jubileum! Då blir det fest här månitro! Är faktiskt uppe i 975 inlägg, på två år. Och det var lite när jag tänkte efter men det tar jag nog snart ikapp :D
Igår såg vi på saw.. den är inte så läskig den är mest äcklig. Tack och lov att jag råkade prata med mamma när grisen var framme! Annars hade jag vägrat följt benny och johan när dom skulle hem. Skulle jag ha gjort ändå :o för benny gömde sej i skogen och ville att vi skulle leta efter han.. jag och johan vägrade men janine gick in, men då fortsatte benny att gömma sej. Men sen så svek johan fega klubben och följde med janine. Då skrämde benny dom :D

Idag: Bada
Vart: Vet inte
När: Snart förhoppningsvist!

hihih

Hähä behöver jag säga vem jag är? Janine såklart! Fast nu är faktiskt issa här också :) snart är vi nya spice girls, när johan och benny har kommit så är vi ett helt gäng :D hör ni det, spice girls ska återförenas åter igen hoho.
sdfghjklö / janine



Fast nu lyssnar vi inte på spice girls, nu lyssnar vi på min gamla favvolåt. Den var det i typ 1an hihi :) bubbles - rock the world..

..eftersom att jag skulle rocka hela världen såklart ;)

hos janine





Snyggare tokig om jag får säga det själv.

Jag är hos janne banan nuja :D vi gick hit i morgonfrilla genom hela vävland/edsgården för att fixa oss. Jag är klar för länge sen ja, men janine sitter och plattar håret nu hon. För bara fem minuter sen sprang hon runt och letade kläder, då hittade hon sitt linne men det var blött så hon satt och fönade det hahah..
Jag har lånat janines tröja :) den är fin men väldigt stor! XL till och med, känns som en pjamas hihih, men det fixar vi lätt med en knut. Sånna är kalasbra för alla tröjor som är lite längre!

Japp som jag trodde, kalasbra!

Jag är så söt idag, janine har jättemånga grisnäse bilder på mej på sin dator nu hihi <3

städning


Ja ni som är van med att se mitt rum ser ju hur städat det är nu :) brukar ligga en madrass, massa kläder, en väska med ännu mer kläder osv.. det är jag och janine som städar. Hon frågade mej om jag nånsin hade rensat mitt rum, och det gör ju jag rätt ofta så ja, klart! Men så ville hon köra en till rensning, herregud vad mycket skräp jag har samlat på mej genom åren :o också var jag verkligen besatt av saker. T.ex hästar, aragorn, anton, matte, ludde, wild kids, skrivböcker, simple plan, bam margera, avril lavigne, harry potter, läger grejer, jaru det är faktiskt knappt hälften det där.. och minsta lilla sak som påminner om det sparar jag! Det är ju hemskt.
Också för nån vecka sen vart jag arg och kastade min shower gel i backen så den gick visst sönder, så den hade jag bara lagt tillbaka i lådan.. aa och den var ju överfull av shower gel. Det har vi tvättat bort! Jag har även kluddat ner spegeln, men det är också borta nu. Vi har rensat min minneslåda, eller vi har fyllt den ännu mer också :) nu är vi borta i hörnet på mitt gamla nattduksbord, sen blir det bokhyllan och sist men inte minst.. skrivbordet! Åh, vet ni hur jobbigt det är att städa här?! Ligger massa saker här :o bland annat gamla joghurt tallrikar osv.. jaja, det är bara att kämpa på!

Tycker att ni allihopa kan rensa och städa rummet nu innan skolan börjar, för när själva allvaret börjar, då kommer man inte orka det iallafall..

med jannebanan, träningsdag

Godkväll allesammans, i denna skrivande stund sitter jag och min vän janine här! Vi är nytränade, nybadade, nybastade och till sist.. nyduschade.
Vet ni hur mycket vi tränade eller? Janine mötte mej så joggade/gick vi hem till mej så jag fick byta skor.. hehe det är ingen vidare bra idé att jogga i ballerina skor inte! :) sen fortsatte vi en sväng till. Janine ville inte vara ute i det fina vädret :o så äsch, vi drog ner till gymmet :) och där var lukas.. förvånad? Känns som att han alltid är i kretsarna när janine är i farten hos oss :o jaja så han fick faktiskt träna med oss, snela hestar!

Jag gjorde faktiskt 100 sit-ups!!! Fast med mellanrum då.. också gick jag i fem minuter på gåbandet :o typ WOW. Nä men, janine hon sprang i tio minuter så på det där med ben träning har jag faktiskt inte så mycket att skryta om.. oväntat va? Hehe. Det var kul, jag startade bastun innan vi tränade, (trodde jag), vi gick sen upp och gjorde fruktsallad (nyttigt!) efter träningen. När vi sen skulle äta den i bastun, så var bara bastun på. Glömde liksom värmen.. hehe :$ meen, det var väl inget fel med att sitta på tvättstuge golvet och ha fruktsallad picknick? :) det är inte varje dag det händer!
Sen retades jag lite med janine (a) då retades hon tillbaka med att skriva en historia om mina älsklingar orvar och runar, aa det slutade ju såklart med mitt självmord, som hästen faktiskt var mördaren i. Så inte var det jag som tog av livet av mej egentligen! Menmen, man är inte så lycklig efter att pojken ens inte gillar när man stoppar dildosar i dennes fläskiga röv. So what, jag skulle hållt mej till puckelryggen orvar istället..

Ja sen så ville vi ju bada pool :D så då gjorde vi det misann, då retades vi ännu mer hihih, nä men vi busade. Och gjorde strömmen :) roligt. Sen satte vi oss i en bastu som jag hade stängt av värmen på igen. Oops!

Kolla vad nyttig jag har varit idag!! Det här har jag liksom proppat i mej:

Frukost: skivad banan i jogurt.
Lunch/middag: (i det här hushållet orkar vi inte göra både och ;)) morotsstuvning och falukorv.
Mellanmål: sallad och gurka.
Kvällsfika: macka, en såndär nyttig en!
Bastufika: fruktsallad.


Hähähä bastufika, hur gulligt var inte det då?
Nej men, nu har vi inte tid för sånt här. Vi ska kolla på björn gustavsson!

Inte kul lars-olof, inte kul!

äsch

Kolla mininageln,

så ser alla mina naglar ut, eftersom att jag är, just det - en nagelbitare!
Men nu funderar jag skarpt på att sluta med det, för nageltrång är inte så skönt.. men det är inte heller snyggt med allför långa naglar, inte akrylnagla eller fransk manikyr heller. Gillar korta, målade och välskötta naglar :) det är superfint de!

Janine kommer inte till mej förens mycket senare :o så här har jag suttit och väntat på henne! Nu är hon på kalas så jaja.. vill hitta på nånting annat än att sitta inne och sen träna idag.. visst jag har badat men hallååå? Med bror min liksom..

jajajjajaja, puss på er

inge b-u-s för mej

Haha oj!
Jag har inte kollat på oc än :o har bara varit och duschat och inget mer, kom på det när jag stod med balsam i håret att det var väl bra onödigt att duscha när jag ändå ska träna sen ;o jaja..

Checka :)

Man ser väl inte så väl för att min webbkamera inte precis är tummen upp, men jag har fått bikini linjer fastän att jag bara har banden uppe när jag badar! :) så fort jag solar så drar jag ner dom. Jag har två linjer eftersom jag har två olika bikinisar. Men ni ska bara se min rygg då :D:D den är ännu brunare!

Det blir jobbigt till vintern när man ska till solarium och alla pengar bränns där, jag vill inte gå runt att vara blek ju. Och det där med brun-utan-sol, njae.. har aldrig provat på och är INTE frestad heller :o kleta in sej i massa, euw.. det tackar jag nej till!

Mmm nu luktar det mat, är svinhungrig! Och eftersom att jag är så nyttig från och med typ.. idag blir det, eftersom jag bara äter gosaker på helgerna, så ska jag gå och göra en sallad nu :) åt faktiskt banan och joghurt imorse, inga kalaspuffar! Whaaat liksom! Det räknas också som gosak.. längtar till fredag/lördag då det blir socker igen :D:D

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssss

ja och nej, mest ja


Tror jag ska se på OC nu, har ju första boxen och har inte sett klart den än. Har haft den över ett halvår :o men jag är inte precis nån tv nörd, eller jo kanske simpson och family guy och sånt men (a) family guy är faktiskt världens bästa program :D det är min och lukas humor på högsta nivå!

Men innan tv:n måste jag nog klä på mej.. har nyss badat :) i poolen bara, men det var skönt iallafall. Jag fick leka med ludvig, han ville att jag skulle vara kalle anka. Han förstår bara inte att rollen försvinner när jag kliver upp ur vattnet.. så nu pratar han om ankeborg osv med mej. Haha, sötan.

första gången, woho!



Sol & bad - det är väl ändå det sommarlovet går ut på? Och det är verkligen det bästa som finns! Jag fullkomligt älskar att bada.
Tubtoppar - haha känns löjligt att hissa ett klädesplagg men jag tycker dom är skitsnygga! Speciellt dom långa modellerna som blir som en klänning. Hittade en skitsnygg i tigerränder på vila, kanske blir ett inköp snart? :)
Paljetter - nån som har missat att jag älskar allt som glittrar och glänser?

S N Y G G T !
Vännerna - dom borde man faktiskt hissa jämt, för dom är värd mer än guld. <3



Spöregn - det går bra om det duggar lite, visst det förstör frisyren, men hellre det än när hela himlen bara öser ner.. inte kul lars-olof, inte kul.
Komplex - okej den punkten ska jag inte säga så mycket om, alla har komplex över nånting på sin kropp. Men det är inte så mycket att göra åt saken.. det försvinner inte för att man klagar, tyvärr. Nått som jag verkligen hatar på min kropp är mina höfter.. men what to do?
Mygg - förstör alla fina sommarkvällar, så sjukt störande!
Sommarlovet - jag dissar inte sommarlovet och ledigheten, nejnej, men att det är påväg att ta slut, det känns inte bra alls! Också har inte vädret varit på topp, inte heller så kul.. men det är sånt man får tåla, jag vill ha kvar sommarlovet så jag kan bada istället för att sitta i skolbänken när dom bra dagarna väl kommer!

stökigt

Gooodmorgon godmorgon :D

Jag är så sjukt nöjd över min bränna, inte lika röd nu heller :D:D ni skulle sett vilket rödnylle jag var :o haha inte RÖVnylle som linnéa tycker är ett sånt roligt ord, utan RÖDnylle ;)
Haha jaja..

Ikväll ska jag och janine träna :D antingen blir det gymmet eller en låååång promenad :) men vet inte vad jag ska göra innan? Hmm.. Jag har ju inget emot att bada men vädret är tråkigt.. eller alltså det är inte så dåligt men det är inte precis nån sol, hur kul är det då liksom? Man vill ju bättra på brännan samtidigt ;)


USCH! Nu försökte min mamma vara lite rolig här vettu ;o

"Linda kom och hjälp mej med en sak!"

Så kommer jag, då pekar hon på en spindel som ser ut som en skrankel/krankel/krank eller vad dom heter, och ber mej ta bort den! :'(

"MEN ÄR DU DUM PÅ NÅTT SÄTT TROR DU JAG RÖR DEN?"

Då skrattar hon bara och säger att hon inte har nått emot den bara hon slipper röra den. Jag vill varken se eller röra den, ELLER känna den! :o hatar när det är sånna där inne på mitt rum.. typ nattfjärilar eller skrankel saker (men dom skitstora myggorna) far runt här, då skriker jag så högt jag bara kan och springer ut ur mitt rum, då har ju pappa redan hört mej och vet oftast vad det är frågan om.. då tar han modigt en liten papperstuss och fångar insekten, och kastar bort den. My hero..

Jaja.. nu är det så att bakom min rygg är det ett rum som behöver städas, jag har iallafall en sak avklarad och det är att gå ner med smutstvätten. Det har jag alltså redan gjort. Check!
Sen är det en madrass som karro har sovit på, den måste också ner.. plus att linus väska är här inne, det är massa balsam och grejer i den.
Plus att jag ska ju duscha idag, fast det hör ju inte till det stökiga rummet men jag kom och tänka på det. Åh vad jobbigt! Är det bara jag som tycker att det är jättetrist att duscha? ;o det händer ingenting.. man ska bara stå där och bli blöt. Mycket roligare att bada. Kan det inte finnas ett typ badkar där man hoppar ner, simmar runt lite,  och sen kliver upp så är man ren som om man var nyduschad.

Kanske ska skicka in idén till oppfinnar jocke i kalle anka? :) vore ju inte helt fel!
Men nu måste jag ta itu med rummet.. det är ett vilt rum, men jag ska göra det tamt. Hehe, pussen:*

mjo så kan man ju också göra

Chacha,
hähä..

Hemkommen, vart så att jag var med bennyy :) vi gjorde väl inte så mycket, gick runt och sen drog vi till han och kollade på austin powers. Hahaha den är rolig :) nu har jag det roligt på msn med, är lite trött dryg typ.. som jag och issa kan vara ibland, hahaha jordens befolkning skulle dö om dom fick hänga med en konversation mellan mej och issa en sen seg kväll :D undra vad hon gör förresten?

Jag passar på att dra iväg ett sms, men hon sover säkerligen men får väl svar imorgon iallafall :)
Nu börjar jag somna.. eller va? Nu håller jag på att somna säger man nog,
så puss på er


aww


Vet ni hur jag gör? Jag bloggar senare.. för jag har inte tid nu!
Mamma ska skjutsa mej ner till ica, får se vad som händer sen..

puss!

mat

HAHA vad är det här? Kolla :o http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/femmecup-2
Hahaha det är typ.. en menskopp? Ska man ba köra upp den i puppan när man ha mens och sen ta ut den och tömma den och sen stoppa tillbaks den? Guulligt.. alltså seriöst kolla! Lite tokigt tyckte jag iallafall.

Också skulle ni sett idag på smacken!! Jag och karro skulle gå på strandpromenad, så går vi en lång bit utan att det är en människa, sen ser vi en därframme och han sitter NAKEN! Jag ba "AAH blottarn!" typ, men så var det nakenbad :o oops liksom.. då vände vi.
Träffade fille och rappe där också så jag badade lite med dom, kasta oss i vågorna liksom ;> då ville karro hellre ligga och sola.

Men nu har iallafall kameran och internet kommit till rätta :'D så här är några bilder sen  tältningen.. vill inte lägga upp alla precis för det var en del!


Mamma och ludvig

Åka båt

Puss påre!

Dubbelring :D:D

Läs..musar

Maaaaaaat


Äh nu orkar jag inte lägga ut nå mer, ha det bra menskoppar

glömde solkrämen..

Jag har bränt mej :(

aa kul

Hejsan! Kom hem igår men internet krånglade, trodde jag då.. det är lukas som sätter om sladdarna så han och linus ska kunna spela tillsammans, och då får inte jag nått internet. Det är ju inte så kul!
Eller vadå kom hem igår, jag kom snarare hem i natt, för direkt efter tältningen så for jag till janine och duschade sen drog vi på drakbåtsfestivalen. Gick där med linnéa, johan och josef :) rätt så kul då. Och mamma och pappa sa liksom att det inte var nån enda ungdom där, utan bara medelålders.. haha eller hur liksom.

Det var iallafall skitkul på tältningen! Roligast var nog ringen.. dom har dubbelring så jag och janine åkte tillsammans i en, åh så kul det var :D haha och man flyger som en tok, inte bara bena som stack fram som lyfte utan hela rumpan ba lättade och man hoppade, har fått skavsår på benen efter att ha hoppat upp och ner ofrivilligt i den där! Fast jag har nästan mer ont i magen för jag skrattade så himla mycket.
Vi grillade och massa, spelade vollyboll osv. Jag och janine skulle jogga och simma, så när vi kommit jättelångt så orkade vi inte simma mer, så vi gick upp på stranden. Men där var det bara sten, sten, sten. As stora stenar! Men vi gick iallafall hur långt som helst.. till en gumma frågade om vi var från stranden (hehe ganska självklart för vi gick runt i bikini ju) och vi sa ja, då sa hon åt oss att vända för runt hela ön var det typ 6-7 km.. hehe och vi hade gått 1/4. Vi vände, och när vi var tillbaka hade vi ju sammanlagt tagit oss runt halva ändå :D ganska bra! Skulle simma dagen efter också, men då orkade vi inte så långt..

Har många många bilder men det är så att digitalkameran är lite borta, har inte hittat den än. Vet inte om vi har packat upp eller inte ens? Jaja, hoppas den kommer fram. Och hoppas att den INTE är kvar på ön :o

Ja men idag ska jag bada i smacken med karro :) också ska hon köpa hårfärg innan, hon har blekt håret men hon påstår att det är gult och inte blont? Ja jag vet inte för jag har inte sett än. Hon ska iallafall köpa brunt igen.

pussssss vi hörs :D:

adjöadjöadjö

Nu blir det sista inlägget innan jag drar..
hörs i m o r g o n :)

Karro säger: Nu kommer dom ju inte tro på att det där är sista inlägget
Jag: vadårå?
Karro: för att det är överstryket på de

DET ÄR SISTA INLÄGGET!
Klar gjort! :)

Karro säger: ja, nu fattar dom

jassåru


Idag ska det bli ännu mer tid spenderat med janine, och ännu mer tid utan bloggning.. vi ska åka till grönön eller nått sånt på alnön, hennes och min familj, och sova över där. Vi ska tälta på en ö omringad av saltvatten :o alltså det låter ju helt sjukt och grejer, men det är väl bara att låtsas att man är strandsatt så kanske det blir kul :) hähä. Dom vuxna planerar också att ta telefonerna från oss så vi inte kan använda dom.. shit asså!

Det är tredje sommaren nu som rombys och henrikssons hittar på nått "äventyr".

2007 så paddlade vi kanot i ljustorpsån och slog upp ett tält längs den vägen, sen paddlade vi mer dagen efter det.
2008 åkte vi dressin, tror det hette så, det är när man cyklar på en knasig cykel på ett räls. Den sitter fast i rälsen, liksom.
2009 blir det alltså att leka strandsatta! :)

Nu är det dags för mej och karro att fika,
adjöken

tjoho


Hähä, datumet kan man ju ignorera.. klarar inte av att ändra nått på kameran så det får ni leva med :)
Jag och karro drog iaf ut, issa hängde också med. Jag fick sug efter djungelvrål så stack på domus och köpte det. Sen satt vi ovanför domus och åt, yummi ;> sen.. aa det hände inte så mycket, köpte chips på vägen hem. Och nu är vi hemma. Intressant? Äh.

Haha måste bara berätta en ful sak som hände förut idag, haha när vi skulle gå till bilen från tranviken så gick jag och slet i en annan bildörr bara fatt den var blå som hyrbilen vi har :o haha sött.. också gull ludvig i bilen satt och kollade på en leverfläck jag har på armen (okej ordet leverfläck är inte nice och nu lät det som att jag hade nån stor en som står ut flera meter men det är bara en prick). Han ba "Är du gjord av leverpastej, pricken?" Hahahahahah sötnoooooos :D sen smsade han massa sött till karro från min mobil, det ska vi ju inte gå in på för det är en liten hemlighet :) och nej han kan inte skriva men han sa vad jag skulle skriva och då gjorde jag det.

Vi avslutar inlägget med att påpeka att om 42 dagar fyller jag år :*

läger bilder!

Aldrig utan er.. hehe :$

Hanne =D

Eh ja, vad ska man säga? :)

Nämen va sött

Är det inte ännu sötare så säg? :'D

Bruds

Äh sluta skryt, min kamera är bättre.. eller?

Competition

Haha söligt

Tandborstning!

Sweeeeties

Lydia och elina

Haha snyggingar

Skala banan


Ja det har varit ett roligt läger minsann :) roligast var det sista kvällen när ludde kom, han är en skön prick han!
Var på tranviken, kom dit och då hade janine redan sovit i två timmar och det fortsatte hon med när jag kom så jag hakade på trenden så idag har jag alltså sovit.. och ätit pizza och plockat hallon, hemma hos momor och morfar.

Nu är karro här så jag ska hänga med henne you know (h)
puss!


hemma igen




Jag har lite att göra nu.. är iallafall hemma, men ska snart ut till tranviken.
Men jag bloggar sen! :)
puss

hejdå

Nu har jag laddat in låtar på mp3, så jag är klar för avfärd..

HEJDÅ VI HÖRS PÅ TORSDAG!

längtar ju verkligen till att ha typ 70 som ha lagt upp på bdb och tyo 23482708934 blogginlägg att läsa.
Jaja, men ring och smsa vettja, ni kan numret hoppas jag, för det kan inte jag :$

ta ett till inlägg sen



Hähä claudias bild..

Godmorgon iallafall, klockan är bara 10 men jag har redan varit uppe i en timme! Wow. Känns inge bra att inte kunna blogga när jag när jag på lägret för jag får typ panik om det är mer än 2-3 timmar mellan inläggen..
Packade ner alla mina kläder igår och lämnade bara haramsbyxorna framme, för jag menar dom passar ju till alla väder liksom. Men blir det varmare tar jag nog på mej shorts istället :)

Haha gissa vem som låg på studsmattan och stekte/sov när jag hade duschat klart då? Jo var det inte far min minsann! Tror nog det inte skulle sitta fel att ligga därute så man faktiskt blir lite brun.. ni vet, jag gillar inte min elfensben vita hy. Haha okej jag är inte blek men inte är jag speciellt brun heller!
Hoppas det blir ändring på det.

Nu måste jag sminka mej, och fixa håret.
Så puss

håll tummarna och hoppas på det bästa

Sååådär, nu är jag hemma.
Jag och janine drog ut förut, stack ner till timrå och va med benny :)) stannade där ett bra tag, det första jag gjorde när jag kom in var att äta kalaspuffar hehe.. ja jag vet att jag har problem med mitt sockerberoende men det är så gooottt! Också joghurt, yummi.
Aa nu är jag pigg & glad, men borde sova eftersom jag ska upp astidigt imorgon och duscha och så innan lägret. Ska vara där borta klockan tolv :o då ska man egentligen inte ens vara vaken, oops.. så det blir 4 dagar utan jämnåriga med tidiga mornar och mycket godis. Kan det bli bättre? Ja, det kan det ju. Haha men det kommer bli asroligt! :) jag känner det på mej.. kan man bli besviken på lögdö? Njae, tveksamt.

pusssssssssssssasdkjaösldkjlöaskjflöasdkjgf !!!!111

snopp funderingar

Vet ni vad jag kom och tänka på när jag satt på toa förut? Eller jag kom inte och tänka på det riktigt och listade ut det själv egentligen, utan jag visste det redan.

Visste ni att när vi öppnar toadörren, alltså tar på handtaget, så tar vi på en massa olika kukar egentligen ;o eller inte själva kuken utan basiller eller vad man ska säga.. Det är sant för tänk er alla killar som först står och pissar förnöjt och inte tvättar händerna efteråt, utan bara tar på handtaget med handen dom har hållt på.. snoppen. Okej jag kan väl inte säga att jag har varit så duktig på att tvätta händerna genom tiderna.. men det ryktas om en viss svininfluensa, och då har jag börjat varit noga minsann.
Har blivit förkyld dessutom tänk om jag börjar få den influensan? :o eller det märker vi nog senare, om jag får mej en knorr eller inte. Kanske ett tryne också? Jojo minsann, när jag inte har bloggat på hela veckan nu när jag ska på läger kommer ni få en chock när ni ser mej.. ooops!

Jaja, jag sitter iallafall med min vän janine här :)
Tror ni mej inte? Nähä.. bildbevis!

Grr.. jag tänder verkligen på mej själv, ni ser nog att det gör janine med!

Ja men ha en trevlig kväll då allihopa, och vecka.. fast jag läju blogga lite mer :)
hähä
pussennnn

sadfhfg

Nu är jag och linnéa hos brian, ahmed är också här. Kom hit för typ.. en timme sen? Också ska jag hem om en timme, haha.
Mamma och pappa har bjudit hem janines familj så vi ska äta med dom & så :) sen vet jag inte vad som händer.
Men vi kan ju höras..

jag fick en puss av ludvig :')

Good moooooorning, jag som hade ställt klockan på tolv och tyckte att det skulle vara jobbigt.. så blir man väckt halv tolv! Nädu, livet är inte rättvist alla gånger.
Kände mej så fet efter all glass så jag gjorde lite situps ;> oh hurtig sådär tidigt på morgonen, det är inte illa de!
Jag berättade för mamma att jag skulle till linnéa idag men hon verkar inte ge nått riktigt klartecken.. men jag ska dit iallafall.

Haha vi ser kanske inte alltför friska ut men ändå :)

Ett problem när man är det näst snällaste syskonet i familjen (efter ludvig) är att då måste man vara generös mot den snällaste syskonet.. han har liksom ingen egen dator förstår du! Så han kommer självklart in i mitt rum och är sådär söt som bara han kan, ger mej en puss på kinden och frågar om han får ha datorn och spela pettson och findus.
Frågan är väl..

KAN JAG MOTSTÅ DET? :')

Svar: nej, hihi så vi hörs senare!
puss


nattblogg

Sådär ja, nu är klockan tjugo över tre och jag vart precis klar med designen.. det är inte så svårt, det är bara att prova sej fram ju. Lätt som en plätt :) att göra min design alltså, men ni andra har svåra. Så jag är ingen som kommer sitta och mixtra och hjälpa andra! Haha nä det verkar alldeles för jobbigt, då får man inte ens ge upp.. då får man mer drivkraft så det kanske är bra samtidigt?

Äh skitsamma.

Nu ska jag borsta tänderna och pissa sen ska jag lägga mej, också måste jag ställa klockan och INTE stänga av mobilen för då ringer inte klockan! Det här blir en utmaning för mej minsann, jag har aldrig mobilen på när jag sover. Varför? Äh inte vet jag, har väl blivit en vana eller nått :)

Så godnatt!
Jo förresten, varför jag ska ställa väckarn är för att jag ska till linnéa en stund innan jag måste hem och packa allt som jag ska ha till L Ä G R E T. Hihih minns när jag var liten och skrev "Läger Äger!" överallt, hehe kan väl säga att den tiden är liiite förbi. Att skriva så, menar jag.
Jag ska ju ändå inte precis vara med på lägret.. nää, jag och janine vi ska vara duktiga ledare vi :D önska oss lycka till.

men puss jag skulle ju sova..

video, wow!

Hähä jag hade lite att göra en gång när jag precis hade fått mina pumps.. och min mobil med kamera.
Jaja, klart blev det en kombination av dom två här..
Och dessutom måste jag testa dedär med videofy.me! Funkar inte att spara videosarna jag gjort med webcameran.. det bara kryper i hela kroppen på mej!
Äh sånt är livet, är inte så vacker just nu ändå så.

rör och du dör


Hur cool är inte vi då?! :o vi sitter här och sjunger på Ljudinspelaren, dagens roligaste ;) vet inte hur många vi gjort :o vi ba skrattar och skriker och ludvig snackar bajs och gör luftraparar. NAJS!
Vad vore världen i all sin glans om inte ludvig fanns? :')
THE BEST!

jag skrattar åt dej


Den filmen såg jag, var helt okej. Eller den var.. speciell, en sann historia faktiskt. Äh, fattade inte så mycket så det är inget jag kan rekommendera men vill du se den så visst.
Har väl inte så mycket mer att skriva, hämtade mina kläder hos ellen idag, fick även lite grejs av henne :)
tacktack,
pusspuss

gott

Jadu bullbakarn isabelle, det här ska jag göra hela kvällen:

Äta världens godaste glass, ben & jerry cookie dough såklart :D åh vad gott det är! Så ska jag titta på mtv, och när det bli långtråkigt så ska jag slå på en film jag lånade. Minns inte vad den hette, men det var nån med sienna miller iallafall. Och ja jag väljer filmer utifrån skådis, inge fel med det heller ;)

puss

packlista till lägret

PACKLISTA:

  • Kudde
  • Lakan
  • Påslakan
  • Isak & isak
  • Underkläder
  • Strumpor
  • Bikini
  • Handduk
  • Tandborste
  • Tandkräm
  • Shampo
  • Balsam
  • Silvershampo
  • Hårinpackning
  • Mjukisdress
  • Alla legginsar
  • Strumpbyxor
  • Linnen
  • T-shirtar
  • Koftor
  • Skor
  • Tamponger
  • Smink
  • Hårborste
  • Kamera
  • Mobilladdare
  • Mp3
  • Ett glatt humör
  • & en glad janine

mysigt då


Otroligt trött man är nu vill jag lova.. huvudverk också, så det blir nog inte dator så länge till.
Det blir en lugn kväll, skulle egentligen varit med linnéa men det blev inte av eftersom jag inte ska lämna timrå ikväll. Och eftersom jag inte ska va med henne lämnar jag nog inte ens huset..
Har bara bastat och duschat, sen har jag ätit och suttit vid datorn. Jag vill hyra film men mamma verkade inte vara så pepp på det, jag som hade lite hemlängtan när jag vaknade imorse, fast det gick över när jag somnade om, men nu har jag inte hemlängtan för här var det tyst som i graven!

Åhh det finns ingenting att göra.. kolla på tv, skitkul. Har inte ens godis eller nånting! Ingen cola ens en gång ;o eller jo men dom får jag nog inte öppna.. suck. Är inte ens sugen på popcorn, skulle lika gärna kunna somna nu men då blir det nog trubbel imorgon. Då kommer jag vakna så tidigt och då blir det jobbigt!

Jaja, vad ska ni andra göra ikväll då?
Förväntar mej inte att nån ska svara för ni suger på att kommentera! ;*

tänk när man blir vuxen..

..då kan väl ingenting vara spännande längre.
Jag menar, "i dagens samhälle" (vad vidrigt det lät) så håller ju barn som ungdomar på med sånt där. Står och tjuvröker, super, knullar osv. Det som egentligen var en del av vuxen världen förut, kommer det ens finnas nånting kvar?
Så hur kul är det att bli vuxen, när 90% av alla redan har gjort allt dedär innan man blivit arton..

Ja ni märker ju redan hur vuxen jag har blivit när man läser det där, jag menar jag sättet jag skrev på vore ju som om jag var pensioner.. men äh, ni fattar vad jag menar!
Låg bara och tänkte på det där när jag var hos claudia igår, ni vet när kvällen kommer och hjärncirkulationen börjar fungera igen ;)

Jag och claudia var iallafall till sörberge för vi skulle kolla om det var nå snygga killar där haha, men det var mest småbarn. En som ville åka med claudia på hennes moppe?! Typ p10 eller nått. Men svaret vart nej, synd för honom. Så gick det förbi nått gäng, claudia ba värsta högt "Dom där är väl något för dej linda?" så jag kollade efter "Men dom ser ju bög ut, ge dej!", jag trodde ju att dom pratade finska eller nått men sen går dom förbi och pratar SVENSKA och då hade dom hämtat en skitsnygg kompis!! Där hade jag sumpat min chans genom att bög-förklara dom.. suck!
Sen for vi förbi där på kvällen igen, men då stannade vi bara på en busshållplats lite längre bort, så gick det förbi några äldre. Dom ba "Are you waiting for the bus(s?)?" jag fattade ingenting, kopplade inte att det var engelska, men claudia var lite mer klartänkt och sa att dom frågade om vi väntade på bussen. "No, this is our buss!" sa jag och pekade på moppen. "Oh, so you're bussdrivers?" så frågade jag om dom spelade fotboll, då sa dom att dom var couch eller nått, också skulle jag säga "coolt" men det lät inte så bra. Typ "Couålt", hahaha..
Ja dom som känner mej vet ju att min engelska dialekt inte är så lyckad, märks ganska väl att svenska är mitt modersmål. Blir ganska hackigt och låter inte alls graciöst.. bra att man kan öva då ;> haha ska faktiskt gå in på nån sida och plugga engelska nu,

hejdå :D