trötttissssss

Hejsääään,
nu sitter jag hos Ellenor, men hon ligger bara och sover hela tiden. Det måste hon sluta upp med! För jag ska ju gå snart, jag ska åka på birsta med min älskade kusin. Hade tänkt att hinna duscha & så innan det också så nu måste jag snart sätta fart, hon kommer om kanske 2 timmar ju, bäst att väcka Ellen.
adjö!


hejsansvejsan

förlåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååt för att jag inte har skrivit på flera dagar :(:(:(:(:( men det har varit nå fel på internet hemma, det har inte gått att komma in på bdb eller på bloggen. Men nu går det, för att jag är hos Ellen. Ska sova här inatt, vi har varit på stan hela dagen. Inte gjort nå särskilt.
Jag läju ska vara med henne hela lovet nästan för det känns som att alla ska åka bort, men jag vet inte. Ska inte skriva mer nu pussssssssssssssss

min dag min dag min dag .....

Det känns som att den här bloggen börjar bli väldigt långtråkig, det ända jag kan komma på att skriva om är vad jag gjort på dagarna. Det är väldigt tomt i mitt huvud nuförtiden förstår ni, tommare än det brukar vara. Nej jag skoja, min hjärna går faktiskt på högvarv för det mesta. Förutom nu då, nu har den lugnat ner sej och tänker inte så mycket. Nån liten fundering ploppar väl upp lite då och då, men ingen som jag kan komma på nu. Sorgligt. Så vad ska jag göra, skriva om vad jag gjort idag? Jag har iallafall varit på stan. Och på skolan, fast jag var ju på stan efter skolan. Åt på donken as usual. Jag börjar bli stam kund där ja :O också märker jag att låren blir tjockare av sån mat, och det är INTE roligt!! Verkligen inte ;o men jag är ju så söt ändå hihi.
Det var Ellen & Issa jag gick med där. For väl hem runt fyra, vi var inte där nå länge. Satt mej här nån gång. Snart är det mat och sen blir det hockey med Isabelle ikväll :)
jaaaaaaa...................................
 nu har jag inget mer att skriva
pussen


tokfia

  '
Nu har jag varit med ellenor hela kvällen, från i fredags eftermiddag, och jag är faktiskt med henne nu på måndag morgon till och med. Hon sov hos mej inatt :) Jag tror jag måste väcka henne för hon sover.. och bussen kommer ju trots allt om 40 minuter, skriver senare tror jag.

gårdagen, lite av den iaf

Vi kom till Elina runt halv åtta, vi kände inte en enda där, så vi kände oss liiiiiite utstötta, haha. Vid nio gick vi och åt på donken, bara jag och Ellen. Vi hade ju lite små tråkigt där uppe hos Elina. Men när vi kom tillbaka efter kanske en timme, då var det roligare! Det hade kommit lite mer folk och sådär, och ja. Pappa hämtade oss runt ett, snäll han var, för först sa han elva-halv tolv. Men vi fick alltså stanna till ett tjoho! :)
Idag ska jag och Ellen på stan. Jag ska ladda över bilder sen när jag kommit hem tror jag, så kan jag ju lägga upp några här. Fast.. jag har bara kort från när vi gick runt på stan, för där inne hos Elina kändes det lite knäppt att gå och ta kort på folk man inte känner. Jag skulle inte passa som papparazzi.
puss!

sena kvällen med ellen

Hejsan :D Här sitter jag vid datorn medans Ellen städar, hihi. Vi är inte i hennes garagerummet nu, nu är vi i vanliga huset. Maddes fest igår var rolig! Haha det var nog roligast att sitta på övervåningen och höra alla som såg på filmens skrik, själv så vågade jag inte se. Men det var jag faktiskt inte ensam om. Det som verkade vara läskigast med filmen var att det stod "to madeleine" i slutet av filmen, och det var ju liksom Madeleines fest :O fatta vad läskigt!
Efter festen så for jag hem och packade, sen gick jag till Ellen. Bubbas var också där ett tag, vi satt vid datorn och kollade på film. American Pie, såna filmer vågar jag se. Hehe.. vi somnade väl runt 3 tiden kanske, och vaknade halv elva ungefär. Ellen ska bara städa & äta och sen ska vi ner till mej och duscha och basta, sen ska vi till Elina och Elsa ikväll, för dom har fyllt år :) Det skulle vara övernattning men jag fick inte sova över för mamma, fattar inte varför. Det är ett KALAS inte en fest där vi sitter och super, mamma & pappa. Förstå det.
Efter kalaset ska Ellen sova hos mej, får se hur länge vi bli där :) Har fortfarande inga pengar på mobilen, så ni får ringa om det är nåt!
pussssss

helg!

HejsaaaaaaaaaannnnNnNnnNNNnnnnn
idag for jag till min vän Ellenor efter skolan, vi åt jätte många mackor och sen satt vi och sjöng disney sånger i hennes rum. Gick hem runt fem, då la jag mej på toa golvet med bärbara datorn och värmde mej, inte för att jag frös men ändå liksom. Sen så har jag väl fixat mej och så, ska på kalas hos Madde snart :) roligt! Måste slå in presenten hennes nu, för vi ska åka när som helst.
Sen ska jag nog vara med Ellen, tror hon ska sova här.

adjö :D

skolan igen!

Tänk att nu sitter jag också på skolan. Jag har idrotts högstadiet, men alla latisar eller så måste ju inte idrotta. Så därför har jag engelska istället. Jag skriver en berättelse eller typ en uppsats på datorn. Men jag vet inte vad jag ska skriva om, något förslag? :)) Jag har skrivit om Karro hihi, men det har jag gjort förut också så jag kanske inte ska göra det igen.

skolan

Sitter p[ skolan nuja, det 'r n[ fel med tangentbordet s[ det g[r inte att skriva [';. Haha, dom tre sista bokst'verna i alfabetet allts[. St;rande! Jag skriver a, a och o istallet, gar det bra? Da ser det ut som att jag ar utomlands! Fast egentligen sa sitter jag pa mariedals skolan har, hihi. Busigt.
Jag har alla mina saker utspridda idag, bara for att jag glomde nyckeln. Jag brukar aldrig glomma nyckeln! Men nu sa hade mamma last garaget med den igar, sa da lag den inte i min jackficka pa kvallen. Pa morgonen menade jag.
Om fem minuter maste jag ga ner till Fille, for han slutar da och jag har min jacka och mina skor i hans skap, undra vart jag ska ha dom nu da? Kanske hos Karro, fast dar har jag en massa mappar. Hon kanske tycker jag blir alldeles for jobbig om jag flyttar in helt och hallet dar! Imorse hade jag ytterkladerna i Issas skap, nu kom jag pa att jag har Tanjas vantar kvar dar. Hon som skulle fa igen dom idag! Men jag orkar inte leta upp Issa, for jag kan ju inte ringa eller smsa for jag har inga pengar pa telefonen, och dessutom ar den i jackfickan. Och jag har inget schema i skapet .. fast, jag kommer ju anda inte in i mitt skap. Tur att det finns scheman utspritt lite overallt har!
Jag hade prov imorse, kan inte pasta att det gick bra. (PASTA! Det at vi pa lunchen, fast jag menade inte pasta, jag menade typ.. asch, hoppas ni fattar. Det har var komplicerat, annu mer komplicerat att lasa kan jag tanka mej).
Nu ar klockan tio i!

pusssssssssss

nej.!

Hej allesammans :) Ikväll har jag varit med min kära vän Isabelle, och går det att ha tråkigt då? Näe, det tror jag inte. Det är isåfall mycket sällsynt! Vi bakade chokladbollar efter egna hjärnor, vilket inte gick så bra, satt vid datan och sådär. Också satt vi och sa Nej och hade jättekul åt det. Haha, kul liv! Vi ritade till och med en nej-bild:

Haha! Innan det var jag med Johanna, det var väl en annan sak.. jaja. Men just nu sitter jag iallafall och äter popcorn :) Jag ska njuta av dom, för nästa vecka ska jag ha värsta bantar veckan, coolt va? Haha närå, inte coolt. Men jag kommer känna mej jätte duktig. Issa har hjälpt mej att skriva en lista över saker jag får äta och inte får äta. Jag känner ett starkt sug av att trotsa listan, men det ska jag inte! Duktig tjej!

Hihi, hejdå

god damn you're beautiful to me

du kunde väl iallafall lämnat tillbaka mitt hjärta innan du drog ..


Hey suckers :) Nu är jag hemma. Sitter här och lyssnar på musik ja, det är väl trevligt. Jag är sugen på tuggummi men vi har visst inget tuggummi hemma, ska snart på jakt efter ett ändå. Nånstans måste det väl finnas nåt! Iallafall så blir det ingen sen kväll, ska nog gå och lägga mej snart. Eller om en timme kanske.
Jag har inget att dela med mej om idag.
Adjö!

alla<3dag

Hejsan, nu sitter jag i Ljustorp hos mina kunsiner. Jag vet inte hur länge vi ska vara här, hade tänkt vara med Johan om det inte vart så sent. Men mamma verkar inte ha några som helst tankar på att åka hem så det lär ju bli att vi stannar här hela kvällen. Nu hör jag att dom andra ser på Bruce den allsmäktige, tror väl jag ska dit och titta på den också. Känner jag den här familjen rätt så blir det nog popcorn snart också! Fast jag har ätit så mycket kakor så jag tror min mage svällt upp en hel del, hihi.
Hejdå! :)

fredag den 13

Ja än så länge har det väl inte hänt nåt alldeles jätte fruktansvärt. Bara små saker & sådär. Inget som tyder på att fredag den 13 är en otursdag, hur kom det till som? Vem kom på den idén, fredag som fredag, 13 som 13. Nästan. Jag kan väl inte påstå att jag är helt skrock fri eller vad man ska säga.
Äsch, nu ska jag basta. Och ikväll ska jag va med Johan, hejdå :)


.......

Suddenly she's leaving

Suddenly the promise of love has gone

Suddenly breathing seems so hard to do


Carefully you planned it

I got to know just a minute too late oh girl

Now I understand it

All the times we, made love together

Baby you were thinking of him


Why do I love you?

Don't even want to

Why do I love you like I do?

Like I always do

You should have told me

Why did you have to be untrue... ?

(Love you like I do)

Why do I love you like I do?


Ain't gonna show no weakness

I'm gonna smile and tell the whole world I'm fine

I'm gonna keep my senses

But deep down where no one can hear me

Baby I'll be crying for you


Why do I love you?

Don't even want to

Why do I love you like I do?

Like I always do

You should have told me

Why did you have to be untrue... ?

(Love you like I do)

Why do I love you like I do?


Can't go back

Can't erase

Baby your smiling face

Oh no, I can't think of nothing else

but you (else but you) suddenly


Why do I love you?

Don't even want to

Why do I love you like I do?

Like I always do

You should have told me

Why did you have to be untrue... ?

(Love you like I do)


Why do I love you like I do?

Why do I love you?

Don't even want to

Why do I love you like I do?

Like I always do

You should have told me

Why did you have to be untrue.... ?

(Love you like I do)

Why do I love you like I do?


oijdofjoasdf

Jag har nyss skaffat facebook, men jag tänkte ta bort den för det var så komplicerat. Men jag klarade inte av att ta bort den, för det var så svårt. Hehe.
Imorgon är det iallfall paradisbadet med skolan då! Det ska väl bli roligt. Eller vadå ska väl.. det är klart det blir roligt! Ska vara med Joanna och Claudia tror jag :)

Héjdååååuiuaudusdjlasd f

ijsöfia

Det vart en kort dag för mej i skolan idag, är redan hemma jag, och klockan är 12. Mådde inte så bra, så pappa kom och hämta mej. Nu ska jag bara vila och sådär. Inge mer dator iallafall, jag har redan tillräckligt ont i huvet!

hejsvej

tralllalalalalal

http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs&feature=related
Haha, jag tycker Sean Banan är skön! Och jag vet att Linnéa också tycker det :D hahaha. Igår hade jag, Karro och Issa kuligt! Jag hade jätte kul för aa jag hade det. Och Karro var min och Issas mamma, vi måste ha vart två små busiga barn vi två!
Åh, jag vill dansa. Hoppas det blir torsdag snart, för då är det ju dansen. Fast då är det paradisbadet också! Tänk om inte jag kommer orka både paradisbadet och dansen? Då blir det ju sorgligt.. Hihi.
Idag har det varit barnkalas här hos oss! Ludvig har bjudit hem typ 8 stycken fem åringar. Jag gjorde väl allt jag kunde för att hålla mej undan, genom att sitat på mitt rum. Det gick väl ganska bra, förutom att det var en liten tjej som gick in hela tiden. Också sen fick jag gömma godispåsarna, hahaha dom kunde inte hitta dom så jag fick typ säga vart dom var. Stackars barn, jag gjorde det alldeles för svårt för dom. Också var jag arg på Lukas för han hade tagit min rosa stol som jag skulle sitta på, och satt vid fika bordet. Också var inte han vid bordet då, så jag gick och satt mej på den. Då måstede jag akta på mej sa han, men jag vägrade, men till slut så vart jag sur och gick in och satt mej på mitt rum, min hämnd var att skriva "BAJS LUKAS" på hans godispåse. Haha, det känns som att jag och Lukas körde med mest dagis-stil. Men vi är ju som vi är.
Jag har hittat ett nytt tidsfördriv,
http://www.spela.se/spel_/Bubble_Shooter.html
jätte roligt! Bara det att jag inte kan sluta när jag väl börjat. I fredags satt jag 00.00 till 04.30 och spelade.. jag var ganska trött när jag vaknade sen...

Hehe
hejdå! :*

akoooooooon

Det blev så att vi åkte dit igår, vi typ titta på film och gick ut och lite sånt där. Det var en kul kväll, och nu ikväll så ska jag åka och sova hos Karro. Vi ska se på Sandor/slash/Ida. Och den boken har jag läst och den verkar jätte bra och nu längtar jag jätte mycket tills ikväll :)
Ska träna & basta nuja,
hejdå!

med linnéa

Hej allihopa, nu är jag hos Linnéa. Vi ska nog åka till laggarberg och vara med hennes loverboy och hans kompis. Men nu äre så att min pappa inte verkar vilja skjutsa oss för han tror vi ska supa och skit, men det ska vi inte. Det trodde han visst inte på så han sitter och diskuterar med min mor nu. Åh vad det ser ljust ut. Not. Men jaja, det kommer väl lösa sej..
Himla godis sugen är jag också!
Håhå, hejsvej.

dfsg

Hejsan, nu sitter jag här på skolan och skulle haft svenska, men niorna har nationella prov så vi får sitta i Peters rum. Fast jag sitter i lilla rummet med Bubbas och Ellen.
Hejdå!

dsöjföasifj

Vet ni vad jag har gjort? Vet ni? VET NI? Nej, det vet ni inte! Eller ni kanske vet. Men hallå, jag har slutat i teatern! Vet ni hur konstigt det känns eller? Jag har liksom levt för att få åka dit på tisdagar haha, men nu är det slut med det. För jag är inte så sugen på att spela upp den där pjäsen eller nåt sånt där. Så jag är inte med längre. Först tänkte jag hoppa av konfirmationen, men det är ju mycket lättsammare än teatern nästan, så jag hoppade av teatern istället.
Jaja, nu vet ni det. Nu ska jag duscha och sen ska jag på konfan.
jag älskar dej.

aoisjdaojiaö

Idag har jag varit på birsta med Issa, köpte inget. Eller jo, en milkshake som skulle smaka choklad men smakade jordgubb. Fast bara pyttelite. Hon köpte kläder och mat på donken.
Hejdå.


ojosifp

Polar var väl helt okej, det var värsta kul i början, men vart tråkigare mot slutet. Så jag och issa åkte hem tidigare, vet inte när, kanske runt elva. Letade efter en pizzeria med hennes pappa i stan, men vi hittade ingen. Så vi åkte hem. Nu sitter jag här och håller på somna, lika bra att jag går och lägger mej men jag orkar inte tvätta bort sminket. Också är jag sugen på oboy, men jag orkar inte fixa nå oboy. Jag fick oboy hos Issa som var från lidl, den var god. Fast Issa sa att jag inte tyckte om den, fast det gjorde jag. För en gång när jag drack den hade jag inte tyckt om den. Men nu gör jag alltså det.
Imorgon ska jag och Karro på bio och se I taket lyser stjärnorna, äntligen! Jag har längtat jätte mycket efter att få se den. Hoppas den är skit bra. Annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon, jag har väl några saker på önskelistan men vi får se hur det blir imorgon.
Ska nog vara lite hård mot mej själv och tvinga mej i säng nu, fast först dricka lite oboy. Mmm. Gott det!
Godnatt


..............

ibland undrar jag om dina ord verkligen är på riktigt.