fakebook



kan inte annat än att hålla med mej själv..

Snygg profilbild förresten, javet!



Har jag sagt att jag är ledig imorgon? Ialllafall så är det just vad jag är och det känns så bra enda ner från tårna uppi huvudknoppen :D fast så mycket sovmorgon blir det inte för mej för jag ska in till birsta en sväng och klockan tre ska jag befinna mej på timrå gymnasium, nu ska vi prata allvar med dom eheh.. känner på mej att jag, Karro och Madde kommer sitta och grina framför rektorn till slut haha.. men då kanske han ger med sej!

puss tokfiorrr

jag orkar inte

Alltså jag blir så knäckt.

Jag vill inget hellre än att gå på timrå gymnasium men då ska det vara så jäkla omöjligt. Jag vill inte gå media, det är ingenting för mej jag tycker inte att det är ett dugg kul! Var och pratade med syon på timrå idag om barn och fritid, lät väl 50/50 om jag skulle få börja där men så ringde han för en halvtimme sen och sa att det inte gick. Jag bröt ihop jag orkar inte, finns det ingen linje som vill ta in mej?!

Jag, Madde och Karro ska åka till timrå imorgon på eftermiddagen och prata med honom.. igen. Ska prata med rektorn på barn och fritid också, kanske inte kommer gå för det hjälpte inte när jag gjorde så med estet men jag håller verkligen tummarna. Jag vill så gärna.

godnatt världen

Nu ska jag gå och tömma diskmaskin och göra det fint på köksbänken blää vill sova ja.. imorn ska jag till timrå gymnasium en sväng innan jag åker till hedbergska, har en liten sak att reda ut om man säger så! Eller nja det var fel förklaring det också men vill inte säga nånting :)

Skriver imorn!



busig

kina & bio med janine

Haft en jättegosig dag med världens bästa Janine! Först träffade vi Madde, Karro och Moa och umgicks lite med dom :) sen gick jag och Janine lite på stan, så gick vi och åt på kina resturang och gick på bio. Såg Harry Potter, hade förväntat mej lite mer men joorå den var väl bra! Tack så hemskt mycket! ♥

Lite bilder


Friterad kyckling, aaasgott!




missar badet,buhu

Hej på er!

Sitter i datasalen med Anna, Elin och nån annan cool snubbe B)

Ska vänta på att Janine slutar, om en halvtimme typ så det är lugnt eftersom man kan vara inne på facebook hehehe. Har egentligen gympa nu men hade glömt bort det, blev ganska less eftersom det är bad idag och som ni säkert vet verkligen älskar jag att bada! Hoppas det är bad nästa vecka också så jag kan vara med då istället :)

annabanana




Har historia och har fixat ihop lite fakta om boktryckarkonsten, typ yeyyy

Sov ju hos Karro i natt, klev upp halv sju för tusan.. brukar kliva upp 45 minuter efter! Men hon satte ju igång sin strålkastarlampa och då var det inte så lätt att somna om hah, men det var väl bra att va uppe i tid! Har till och med smink på mej :o

Mjaa idag ska jag vara med Janine :) längtar för jag ska få min present, överraskning eller vad tusan det nu är :D ingen aning ja! Blir så nyfiken när det gäller Janine, förra året drog ju hon och Claudia med mej till paradisbadet utan förvarning! Tokfior :)♥

MEEEEN nu ska jag kolla om dom andra är klar, gör typ ett arbete tillsammans eller nått. A jag tror det iallafall, fattar inte direkt höhö

hos karolina

Blir en natt hos Karro ikväll.

Mys!

Har tvingat henne att vi ska sova i hennes bäddsoffa, annars brukar hon vilja att vi ska trängas i hennes 90 säng men ikväll blir det verkligen inge av höhö.. vi har suttit och käkat chips och kollat på en hivdokumentär med hennes familj hehe :) hon fick hiv när hon tappade oskulden med nån snygging i frankrike, sen fick hon reda på att hon hade hiv men ändå går hon och gifter sej och skaffar barn utan att berätta att hon har det för mannen.

MEEEEN till slut kommer det fram och han polisanmäler henne :):):)

Ska gå och mysa med prutten
puss!

Din bästa vän(ner)

Dag 7


Jag ser nästan alla mina vänner som en bästa vän, för alla är ju unika och jag har ett speciellt vänskapsband till var och en. Men Karro, Janine och Linnéa är nog dom jag ser som allra bästa tjejkompisar iallafall, sen Ponthus och Anton är bästa killkompisarna :) 


Janine ♥

Världens vackraste människa, lärde känna henne när jag var fyra och sen dess har vi hängt ihop! Har alltid roligt med henne och trivs så jäkla bra i hennes sällskap, älskar att våra familjer umgås så mycket också så till sommaren ska våra familjer åka utomlands med varandra, längtar!


Karro ♥

Åh hon har en sån stor plats i hjärtat på mej så jag vet inte vad jag ska skriva, Karro är underbar rakt igenom! En riktig pärla :) Har växt upp med henne, kännt na sen vi var noll. Tänker aldrig släppa taget om henne heller, hon är min beeebis :) den enda jag verkligen litar på.


Linnéa ♥

Även om vi aldrig umgås längre, bara träffas nån gång ibland så kommer du ändå alltid att vara min bästa vän för du har en sån stor plats i mitt hjärta och vi har så många roliga minnen! Saknar att gå i samma klass som dej och träffa dej varje dag :/ hoppas att pappa fixar så jag får göra det snart igen!


Ponthus ♥

Min pojkvän och bästa vän i ett. Vi fjantar och töntar oss hela tiden när vi är med varandra, vi är så olika men ändå så lika. Har alltid roligt när jag är med Ponthus, ännu bättre är det ju att det är en bästa vän som jag kan pussa och krama på hur mycket jag vill :') Nej men vet ni vad, vi är det bästa paret som finns!


Anton ♥

En sån jäkla go och härlig grabb dehär! Världens bästa Anton :) han är jätterolig och snäll och bryr sej om mej och jag har aslätt att öppna mej för honom, för jag vet att jag kan lita på han. Lärde känna han kanske i femman genom Janine och på den banan är det! Blir alltid glad av honom!


blbabla

Tjabba tjena!

Ligger framför teven och kollar på nå skitprogram, är trött för kunde inte sova ut när hundhelveterna skäller som nå galningar.. tänkte ta en liten ta-hand-om-dej-själv dag idag, lägga mej i badet med silvershampo och hårinpackning. Måla naglarna och sådär.

Har förresten 14 månader med Ponthus idag, ett år och två månader! Hoppla. Sötisen ligger förresten och sover i min säng nu, han vaknade inte av hundarna iallafall.

Äh hörs

lugn helg

Länge sen jag skrev nånting, men det brukar ju bli så på helgerna! Men har inte haft nå särskilt för mej direkt, igår tog jag en mysdag med min älskling, asgosigt :) först sov vi i nå timmar hehe sen kollade på vi på lite beck och åt gotta. Gick hem till honom klockan tolv i minusgrader också, drog på mej en bandana för hela ansiktet och pälsmössa på det och täckbyxor och grejer! Frös inte ett dugg, skönt de ;) försökte få igång hans epa men det gick inge vidare, mamma hämtade oss runt två så for vi hem till mej och sov. Eller vi sov inte förens halv fyra nånting, var inte så trött efter dom där timmarna vi sov hah

Har typ inte gjort nånting idag, Janine kom hit :) fast nu for hon vidare, försökte dra med mej Ponthus och följa med henne men han är inte så kry så jag stannade hemma med honom. Har gjort iordning fotbad till han som den urgulliga flickvännen jag är hehe


Hahah fagert......!

Ponthus håriga ben :):):):):):)

hihi hejjjj!!!

Blä vad tråkigt, har svenska och jag får inte gö nått, eller jag kan inte snarare. Vi ska skriva bokredovisning men jag har inte läst ut boken, då skulle man fortsätta på novellen istället men den glömde jag hemma. Så det kan gå!

Var iallafall asgott på kina :):):) mätt blev jag också, älskar friterade feta oljiga saker. Mums. Vill åka hem nu för jag är så sugen på en sak så jag håller på ja jag vet inte somnar känns det som nu men det är bara för jag är så trött! Äh nu ska jag va med Beiissss :):))

 

puss! dampbea <3<3<3<33<


pappsennn

Jag gör ett till försök till att skriva ett blogginlägg, sist kom tasko Åke min lärare och stängde ner för mej...... men nu är jag klar med uppgiften så han kan inte klaga :):)): har gjort en fin animering med en studsboll som åker från kant till kant med finfina ljudeffekter, så kommer det en text som går igenom som det står "Linda yeah yo yao" på för jag tyckte det var typ steeencooolt.

Ehm ja. Idag på lunchen ska jag käka kinabuffé med pappsen, längtar :) asgott ju! Tackar gud för den tidigare lunchen idag, så jag får det ännu snabbare inte ätit nån frukost ju.. missade bussen imorse dessutom, men pappa skjtusade mej till till timrå så jag hann med stan bussen. Känner att det blir mycket pappa i det här inlägget, pappa är min hErooOo ♥ hihi.

Nu ska jag kila pöössshäjäj

sommarbilder..

GUD VAD JAG BLIR ARG JAG VILL HA SOMMARLOV!

Redan less på den här äckliga snön, efter jag och Elin gjort snögubben på stan på tisdag kan den få försvinna.. fast vår gubbe kan få stå kvar. Men nej jag vill inte ha snö och elände, vill springa runt i kortkort och steka ja. Brillsen på liksom

För att göra mej ännu argare men ändå ge er lite sommarkänslor kan ja bjuppa på några underbara sommarbilder.. åhåhÅH :(











din dag

Dag 6



Ja jag har ju inte varit på skolan idag, ville inte dit idag så igår stängde jag av alarmet och lät mej sova ut. Vaknade klockan tio, läste lite i boken som ska vara utläst imorgon men har typ 175 sidor kvar (y) känns asbra! Ska ha bokredovisningen klar också, jösses.

Ja men direkt efter det fyllde jag en bunke med vatten och nå allren grej, plockade ur alla lådor och hyllor och hela fadderullan och gjorde rent! Rensade alla mina lådor och sånt, vikte alla kläder i garderoben, hängde tillbaks alla handdukar, dammsög, vek kläder, kastade kläder i tvätten osv osv.. att städa mitt lilla rum tog typ fyra timmar hahah.. så efter det tog jag mej en lunchpaus och åt makaroner och korv! Har ätit det typ hela veckan, tur för mej :D

Issa frågade om jag ville ut en sväng efter jag ätit klart och det ville ju lilla jag så jag klädde på mej ordentligt och började vandra! Haha jag hade täckbyxor, uggsen, dunjacka, vantar och björnfittan. Frös inte direkt kan man säga ;) medans Issa som till och med hade varit hemma och varit sjuk kom med tennisdojor, mjukisar utan långkalsonger och uppknäppt jacka. Hon frös däremot!

Ah kom hem kanske fyra, dammsög hela övervåningen haha snacka om igång tjej.. men ville göra mamma och pappa lite glad för dom skulle ju fått reda på att jag skolkade så kunde ju ha nånting att täcka över det liksom hehe.. sen kom Ponthus och vi har ju ätit på sibylla med familjen och sådär :) laddade ner en Beckfilm men han for hem så hann inte se klart den. Spelade the sims, hoppade in i duschen och nu sitter jag här!

Att jag kunde skriva såhär långt om en ändå så händelselös dag :o hoppla! Kände att det var bra för mej att hålla igång och göra saker hela tiden, blir typ emo av att typ bara sitta och göra ingenting eller att sitta vid datorn för länge så jag får väl börja städa hela dagarna då.. eller så umgås jag bara med folk, det lät snäppet roligare!

Men ähh godnatt


asddada

HEj vännerrr

Har varit med min älskling idag, har saknat honom! Det var iaf mysigt, bror min tog körkort idag också grattis till honom! :) Det firade vi med sibylla hehe gottt.

Nu ska jag spela lite sims innan jag går och lägger mej, hörs!

posaaslköjs

Har nyss ätit, ska dra ut och träffa IsAbElLe en sväng nu tro ja :) måste bara borsta tänderna, klä på mej och sånt där tråkigt först. Har städat klart mitt rum nu och gjort lite fint i köket så tycker jag borde få slippa städa mer men dom kommer nog på nått!

Äh hörshej

blä

Måste verkligen sova nu för imorgon väntar en dag med storstädning i hela huset.. det är dags för den årliga julstädningen! Det värsta med julen haha.. och mitt rum är verkligen inte fagert. Här behövs städas! Och när det är julstädning är det inte bara att plocka ihop det som ligger på golvet och dammsuga och så, nej då ska det dammas och dammtorkas i varenda vrå.. hua jag orkar inte deja :o men det blir väl fint!

SÅ GODNATT.

mörkt eller ljust

Funderar ändå på att bli mörkhårig igen..





Klicka för större

Eller ska jag vara blond? Inte så som jag har det nu utan typ en naturlig ljusblond färg.
Hjälp mejjjjj



..

Är inte på nå blogghumör, inte på humör överhuvudtaget mår fan dåligt. Har haft en dålig dag, det enda roliga på hela dan var när jag och Elin kallade Victoria för Fisrings Vicky. Haha förlåt Vicotira♥

Sen skulle jag ju ha stödmatte klockan tre så jag går till hedbergska och letar efter den där jävla matten men så är inte ens läraren på skolan..... vart jag ju ännu mer less. Har bara velat hem till Ponthus hela dan och verkligen längtat efter fått pratat och myst och haft det bra med honom för när jag är med honom mår jag som bäst.. vi skulle vare med varandra men sen orkar inte han gå från typ ica till örnen, skulle fan gått hemifrån från mej till örnen och det är en ganska skillnad.. vart faktiskt ledsen då för jag ville verkligen va med han för vi hade bestämt de igår dessutom.. men nu skulle han va med Johan han.

aja ska väl gå och fortsätta göra ingenting och vara emo nu hörs hej

din syn på kärlek

Dag 5



Eh fattar inte direkt frågan.. syn på kärlek? Det behöver ju inte vara kärlek till någon man är kär i, finns ju kärlek för vänner och familj också men om vi säger kärlek som vi alla känner den, dvs kär och förhållanden osv..

Jag har både älskat och hatat kärleken, mått illa av att se kärlek, sagt aldrig mer kärlek osv.. men kärlek är nånting vi alla är beroende av, vi människor måste ha kärlek. Eller ja allt och alla måste få kärlek för att fungera!

Ni har väl hört om bebisen på ett barnhem utomlands? Hon fick bra mat, mycket sömn men inte en enda gnutta kärlek och hon dog och nej hon hade ingen sjukdom.. dom tror iallafall att det var därför hon dog, för speciellt som spädbarn måste man väl få kärlek!
Kärlek är en stor del av livet och även om man säger att man aldrig mer ska ha nånting med kärlek att göra för man blivit så sårad eller sviken, så kommer vi ändå sakna och behöva kärleken i slutändan.

Sen att man inte tror på kärlek är en annan femma, men alla behöver kärlek.

Jag tycker att kärlek är underbart, när man har någon man älskar och blir älskad tillbaka, att ha nån som är "ens egen". Asså mina föräldrar är gifta, kära och jag har fått så otroligt mycket kärlek i mitt liv av mina familj och vänner så självklart har jag en bra syn på kärlek, nu iallafall. Skulle det skita sej mellan mej och Ponthus och det skulle ta slut så vet jag inte vad jag skulle tycka. Det beror ju på varför det tar slut osv.. men när man har kärleken och allt fungerar så är det det absolut bästa som finns.


uscha.

Asså jag har verkligen inget ork till skolan längre, media suger. Det enda som är roligt är film för då får jag vara framför kameran ibland. Jag vill gå teater. På timrå. Enda anledningen till att jag orkar pallra mej upp på morgonen för att gå hit är mina fina klasskamrater, så himla snälla och roliga!

Senast igår och imorse sa jag att jag skulle härda för jag kommer ju kunna göra så coola saker och få ett tufft jobb, men om jag inte ens tycker att det är roligt då hur ska jag då vilja jobba med det här..?

Jag vet inte vad jag ska göra, vad tusan ska jag göra?

hej.





Fina bilder jag vet.

JAG HAR FOTO.

Det är tråkigt och jag och Elin gjorde precis klart uppgiften från vecka 42 :):):) vi är underbara elever vi vet..
Äh ska fortsätta va cool nu, hörs

trött tjej


Hur trött ser jag ut att vara på en skala 1-10?

..godmorgon förresten

Tänkte inte kliva upp idag, men vad skulle jag göra hemma liksom. Idag ska vara den där sköna dagen, sovmorgon till kvart över tio, två medialektioner och sen slutar vi. Men så skönt får jag inte ha det längre, fick reda på att jag hade ig i matten igår så jag ska få stödmatte, ska börja med att ha det en gång i veckan, eller två blir det för på tisdagar ska jag vara i en liten grupp eller bara jag och en lärare, och sen onsdagar blir det en timme extra på skoldan. Så idag slutar jag fyra..

Aja har laddat upp med musik och alvedoner för jag känner mej inte ens frisk idag men ska jobba upp mej till ett g nu tror jag. Om jag orkar, är less på den där skolan, enda anledningen till att jag går kvar är för jag har blivit så fäst vid klassen.. men nästa onsdag ska jag och Elin åka till timrå gymnaisum tror jag, det blir kul att kika lite där :D

Men ska borsta tänderna och dra till bussen puss

vad du åt idag

Dag 4



Haha kände på mej att den frågan skulle bli en sånhär dag då jag svullat som en gris.. aja skitsamma gör jag väl rätt ofta, vore snarare svårt att pricka in en dag då jag inte svullade som en gris!

Knappt en halv portion risgrynsgröt till frukost
höll på missa bussen så fick inte äta mer </3

Lunch, minns inte vad det var men vet att jag åt typ tusen knäckemackor iaf

En rad marabou polka som jag fick av Bea

En portion makaroner och korv
creds till mej där för jag lagade mat till hela familjen+Ponthus=7 personer!!!

Popcornmeny på hockeyn
dvs en stor popcorn och en halvliters cola, fast jag delade med P

En rad marabou sweichernöt som jag fick av pappa

En mandarin



Okej jag trodde det var mycket mer, för jag har gaaanska ont i magen.. ni ska se min lista på saker jag proppat i mej en dag när jag har mens, ska seriöst visa er de. Det är inte mänskligt att man kan få i sej så mycket och då skojar jag inte, börjar typ grina om jag inte får äta. Förresten stryk det där "typ".....


fröken carlsson!

Har suttit och pratat gamla minnen med Matilda typ hur länge som helst! För er som inte visste det så bodde jag i laggarberg från att jag var två år tills att jag kanske var nio, iallafall så bodde vi grannar, vi hade en jättepyttekort stig mellan husen och där sprang vi i mellan flera gånger varje dag :') på vintrarna packade vi pulkorna med saker och flyttade grejerna fram och tillbaka!

Det vi mest gjorde var att leka med dockor hehe, tills hur länge skiter vi i att tala om ;) gjorde verkligen hur många matte, svenska och engelska häfter som helst som våra typ 15 dockor skulle göra:o och när dom gjort ut dom, eller okej vi.. rättade vi dom och gjorde nya. Det var minst hundra skulle jag gissa på.. vi trodde även att dom hade liv hehe, sötisar vi var! Så hade vi Henrikssonligan, vilket var jag, Matilda och hennes syster Magdalena, vi planerade nå tok vi skulle göra och åkte på nån slags lådbil nerför en liten kulle jämt haha ;) så minns jag att vi brukade ta en promenad till göstas och då skjutsade alltid Matilda mej i en barnvagn haha även när jag gick i typ trean :D förstår inte att den inte brakade egentligen!

Ja men sen när jag flyttade till vävland så var det mest att vi sågs på skolan och typ hejade, var inte med varandra nå ofta alls! Typ aldrig. Sen började ju jag på mariedal och hon gick kvar på lagga för hon är ett år yngre så blev det som det blev. Men nu har vi bestämt att hon ska komma hit och fika nån dag med mej, min mamma och min mormor :D haha för min mormor verkligen älskar Matilda och frågar om henne nästan varje gång vi träffas. Nu ska hon få turen att träffa henne själv ;) var ett tag sen det med!

Åh det här är nog mina bästa barndomsminnen, när jag och Matilda lekte med varandra så mycket :) vi hade så kul! Vi blev verkligen aldrig less på varandra.



Jag och Matilda år 2001, hihi gulliga♥ fast Matilda ser lite smått kamerarädd ut hehe, och jag är väl mej lik ;)

hockey!



Hej jag sitter inte alls på toa :):):)

Anledningen till att jag inte bloggat är fatt jag varit med Ponthus och han orkade inte titta när jag skulle göra det hehe.. så kunde väl skippa den biten tänkte ja. Sen for vi på hockey med min far & bror, Ponthus tyckte det var kul men själv tyckte jag att det var sådär. Var bara kul när dom ramlade eller slogs, fast det var en gubbe som satt några stolar från oss som var as sur och skrek fula saker hela tiden haha han var ganska skön ändå..

Vill även tillägga att vi hade gratis sittplats, coola? ;) haha näää men a. Tänkte basta lite nu så jag blir trött och kan somna! Dessutom kom jag att tänka på att jag inte duschat sen i helgen hehe så det var väl dags ändå.. nog för det var söndag men ändå.

hörs hej!

assssssd

Har kommit på att jag börjar alla inlägg jag skriver på skolan med "Sitter på skolan och har..." så skriver jag lektionen hehe, tänkte göra så än idag ;)

Sitter på skolan och har ljud. Har klippt klart alla svaren från när vi var ute och intervjuvade folk, nu väntar jag på att Alf ska komma och hjälpa mej men det verkar ta tid! Nu fick vi rast också, så hejdå!

men duuuurå

Funderar på om det är dags att krypa till kojs, klockan är ju trots allt tio och jag var ju lagomt trött imorse så det vore skönt att vara någorlunda utvilad så jag orkar med. Kom på att svenskan är inställd imorgon dessutom så slutar kvart i två, rysligt lycklig :D fast lite jobbigt med tanke på bussarna från timrå, ser ut som att det blir en promenad hem i kylan fast jag får väl se.

Längtar tills jag och Karro ska ut och julklappshandla, det är så mysigt! Och typ ta en fikapaus vid nått mysigt café. Har köpt present till Ponthus och Linn än så länge men är inte riktigt färdig med Ponthus present än :) han är så nyfiken! Hihi.

Nu ska jag gå och räkna mina pengar haha.. bra att det är dags för studiebidrag snart (y)
men vi hörs töntar & k00LinGaRrRRRrrrR

dina föräldrar

Dag 3



Jag bor tillsammans med både min mamma och pappa, dom är gift och bor ihop och det är jag jäkligt glad för!

Min mamma
heter Kristina och jobbar som dagisfröken, hon har även en nätbutik på sidan om som heter
butikfavorit , tycker ni kan kika in där :) får hem grejer därifrån typ hela tiden för folk beställer, alltid lika roligt för det är så söta saker :') hon och jag är rätt lika, både är glada, dryga, sociala och ganska lättretliga..

Far min heter Roger och han känner typ hela världen känns det som hah.. han har varit min hjälte och idol genom alla år, om det är några som är lik så är det han och jag också ;) båda är typ konstiga haha. Lite crazy. Han jobbar iallafall på office, vet inte riktigt vad det är men det måste vara nå viktigt för han jobbar typ jämt, är han inte på jobbet så jobbar han hemifrån.. även han har en internetbutik, Papperskungen, den fanns ju här i Timrå förut men har stängt igen nu och finns bara på nätet. Det är typ kontorsartiklar och det finner jag inte lika roligt hehe

Men ja det var väl dom de!


badhuset

Blev inte så mycket bad inte, när vi kom dit satte vi oss i bubbelpoolen och snackade ett tag, sen skulle vi simma men det blev en längd hah latisar.. sen satte vi oss i bubbelpoolen och snackade igen ;) var inte där länge alls, stack på sibylla och fortsatte pratet där. Har saknat min bebis! Hon åt en strips och jag tänkte vara lite somrig och köpa en isglass så det fick bli så.. inte det godaste att käka när man fryser och tittar på snön utanför haha.

Kom in typ nyss, varit ute och träffat Ponthus och Bubbas som var ute och åkte i Ponthus epa :) nu är den klar! Och Ponthus har snaggat av sej allt hår haha kan ju säga att han var jävligt olik sej :o jag som tyckte så mycket om hans tjocka, fina hår :( men han är jämt fin!

lite ego




eh

Väntar på mat mat mat nu! Ska bli gröt.

Haha värsta fail förut.... stod och väntade på bussen inne i vänthallen med Anna och Elin förut, det stod en timråbuss därute men jag sa att jag skulle ta tjugo i bussen och inte den som jag påstod va halv bussen. Går ut tjugo i, eller ah min klocka är ju det iallafall, och märker att nästa buss går inte förens hel hehe och den som jag trodde va halvbussen var den som gick tjugo i.. aja fick mej några kalla minuter iallafall och det kan man väl inte annat än tacka och älska?

Blev hämtad i timrå iallafall, köng. Såg förresten ett stjärnfall då också :D fetnice! Stod och funderade riktigt länge på vad jag skulle önska mej sen kom jag på en typisk "äh har väl inget att önska mej så jag önskar mej väl ****** " för det är ju alltid nice. Haha ah får väl hoppas på derå.

Ska käka och packa badkläder nu, bussen är här om typ en halvtimme satt lika bra att vara redo :)

multimediannn

Har multimedia nu och äntligen ska vi få göra en flashfilm! Inte gjort nån sen början av terminen och snart är det ju slut på den här terminen, känns inte som att jag gått här så länge ;o men det är ju bra att det går fort så jag kan få ta studenten nån gång. Fast då är det dags att börja tänka på jobb och det är ju en annan femma.. hoppas jag får nått mediajobb ändå, vill inte ha nå svenssonjobb. Inget kontor och inge ica! Skulle vilja jobba med film, tidning eller vara webbdesigner eller nånting sånt :) och skådis och regissör osv osv.. listan med vad jag vill göra är rätt lång ändå.

Har nyss gjort klart bakgrunden i illustrator, vi ska göra en mask som åker genom ett maskhål i marken hehe.. spännande va? ;) nej men kul är det väl iallafall!


puss

Är on the school nu och har so, vi får sitta i datasalen på mode och design, gillas skarpt för här var inte facebook blockat inte! :D ska fösöka att jobba lite so ändå, fast jag orkar inte så kanske skiter i det hehe.. nej men det får jag inte, blir inge av.

Sitter och kollar när Ahmed inte kan komma in på sin användare, ganska underhållande det med :) nej men äh nu ska jag faktiskt göra nån nytta.. ska kolla bloglovin!

ännu en vecka på media.

Kan inte somna, fast egentligen har jag inte försökt. Jag vill inte sova, orkar inte kliva upp imorgon. Vill inte. Vill bara ligga kvar och göra ingenting. Men det ska jag inte, jag ska vara med min vän Karolina imorgon och det ser jag framemot jättemycket! Hon har ju varit bortrest, träffade henne lite snabbt idag men imorgon ska vi vara med varandra. Vi ska åka och simma, har bestämt att vi ska sitta i bubbelpoolen och prata!

Men vad gör jag nu då?

Ingenting. Pratar lite med Johanna på msn, sitter och funderar. På allt & ingenting. Usch, tycker inte om söndagar, så fort jag vaknade imorse började jag grina. Är det ett måste att man ska ha ångest på söndagar? Tänk om man bara inbillar sej det till slut för man är så "van" med att ha det.

Nej nu börjar jag bli hungrig, vill ha pizza haha men det blir inte så lätt framfixat inte.. blekte ju förresten håret i lördags, vart väl ingen vidare skillnad. Lite mindre oranget och mer gult, haha alltså jag fattar inte att jag ens försöker göra nånting av det här.. har man gjort det brunt en gång verkar det ska stanna så. Men jag vet inte. Vet att jag ser bäst ut i mörkbrunt osv men jag vill ha förändringar!

Äh nu räcker det. Hörshej

2007





din första kärlek

Dag 2



Vet faktiskt inte vad jag ska svara på den, det beror på hur man ser på det.. elle nej det gör det väl inte heller? Min första kärlek. Ponthus är den killen som jag älskat & tyckt mest om av alla, jag har aldrig känt så starkt för någon som för Ponthus, då borde han räknas som första kärleken, eller? Men jag har ju fortfarande haft känslor för andra, men nu när jag har Ponthus och känner hur det är att vara riktigt läskigt kär så känns allt annat gammalt så litet! Så.. typ obetydelselöst.

Alltså nä nu vart det svårt, jag vet inte vad jag ska svara. Vi kör en ny fråga;

Vem är din kärlek?
Ponthus :)


ufff

Heeeeeejjj

är hos Ponthus nu och mår inte särskilt bra höhö.. ska gå och leta fram oboy, är jättesugen på det känner ja. Sen ska jag gå och fortsätta sova för jag har då inte sovit klart :o blev bara less på att datorn lät så ska stänga av den nu..

hejjj

blire nått

Vet inte vad det blir ikväll, börjar bli ganska less. Skulle festa men det sket sej och ville inte dra nån annanstans så jag vet inte vad jag ska göra, är med Ponthus nu men han sitter och spelar eller nått. Nu snackades det om att gå på Harry Potter men det fanns bara platser kvar på raden längst ner och det blir ju inge av säger jag..

Äh vi hörs väl......... :)

bleker håret

Godmorgon

Sitter med blekningsmedel i håret och har märkt att jag måste köpa två förpackningar nästa gång, känns både bra och dåligt, dåligt för det blir så dyrt men bra för det betyder att jag fått längre hår :D eller så är det för jag slänger på typ en deciliter medel på en liten slinga haha.. fast jag hoppas på längre hår hehe.

Är med Ponthus iallafall, han sov här men han ligger fortfarande och sover. Gick upp och blekte håret haha och nu ska jag äta frukost, han får sova så länge han vill, själv fattar jag inte varför jag vaknade halv elva för? Vi gick och la oss typ halv typ liksom. Måste ju pigg tills ikväll, aspepp är jag! Om det går som jag vill då.


Känns som att det här börjar bli en ganska återkommande bild i bloggen? Haha ;)

Mina fina färga-håret-kläder :') alldeles sönderblekta, så vackert

allting börjar om

Sitter hemma hos mej med Ponthus nu, har suttit och kollat på film och tröckt i oss så mycket godsaker så jag vet inte vad, så mycket så chipsen inte ens är goda längre;o hoppsan!

Har köpt blondering idag också så imorgon blir det till att bleka håret :) hoppas på ett någorlunda resultat iallafall så man slipper vara en ginger, som är mitt nya "smeknamn" från poppe hahah..

Aa men nu ska jag umgås hejs

filmer

Blir till att vara med Ponthus ikväll och ta det lugnt så väntar nog nånting mer fartigt imorgon kväll istället. Funderar på att hyra film och köpa gotta och bara stänga in oss, tycker det lät hur mysigt som helst ja :) men sen vet jag inte om jag orkar stå på videoteket och välja film så kollade på kvällens tvtablå om det var nån bra film och det ser lovande ut :D

Kanal 3 19.30 Happy Gilmore, komedi med Adam Sandler och sen när var han med i tråkiga filmer?

Kanal 5
22.00 Road trip, komedi, har sett road trip beer pong och den var väl rolig så den här är säkert också bra! Det är typ en typisk "bröstfilm". Haha asså som american pie, det går ut på att se nakna tjejer typ..

MTV
20.20 Cribs, hehe ingen film men måstede bara skriva upp det så jag inte missar det, älskar att se deras lyxhus :D

Aja ska väl prata med Ponthus och se vad han tycker :)

presentera dej själv

Dag 1



Jag heter Linda Henriksson, som jag hoppas att ni fattat, är 16 år och bor i hålan Timrå tillsammans med min familj, min mamma och pappa är gift och bor ihop så har jag tre bröder. En äldre, två yngre. Så är mormor också en stor del av vår familj, hon är här flera dagar i veckan och lagar mat och sådär, tar hand om Ludvig när mamma och pappa är på jobbet. Hon är mer som en extramamma än som en mormor för oss! Kommer berätta mer om familjen i ett annat inlägg så drar inget mer om det nu!



Jag pluggar medieprogrammet på hedbergska, första året, har lite blandade tankar om den linjen. Vissa dagar gillar jag det, andra inte, men jag tror det beror på vilket humör jag är på. Men det är okej iallafall, har en asbra klass, verkligen toppen klasskompisar så jag trivs som fisken i vattnet :)



Öh ja, hur jag är som person vetr jag inte, jag är väl lite omväxlig. Men jag tycker att jag är oftast glad fast jag har riktiga humörsvägningar så kan bli irriterad apropå ingenting ibland. Så är jag lat, kan om jag bara vill men jag är för lat för typ allt haha.. lite synd att man saknar motivation i typ alla sammanhang. Jag är rätt blyg av mej också, fast det tycker ingen av mina kompisar men om ni tänker tillbaks på tiden då vi inte var så nära så kanske jag var lite blyg trots allt ;) är riktigt blyg när det gäller att träffa typ föräldrar haha.. vet inte varför, alltid vart så. Har det inte så lätt med dedär att slappna av. Jag stänger in mina bekymmer och problem, pratar inte om det och litar inte på typ nån. Tar jävlit lång tid för mej att bygga upp ett förtroende!

Jag älskar att vara bland folk och är väl en liten teaterapa.. det är väl det jag kan säga. Kan inte komma på nå mer om mej själv nu, tack och hej!


snabb som blixten

Hemma!

Gick från ok till mej på en kvart, EN KVART! Satan vad jag är snabb, tog inte hästvägen dessutom, hoho nöjd. Kanske var för jag frös så mycket så fick världens turbo för jag ville bara krypa ner i min varma säng som jag har gjort nu hihi..

Har varit en skön skoldag idag, två lektioner och gröt till lunch! Kan ju säga att jag och Bea har verkligen längtat efter gröten hela veckan haha ;) asgott! Eller ja skolans är men hemma är det en helt annan femma, gillar att skolans är typ torr. Synd bara att jag vart mätt så fort, ville ju äta hela dan ja

Såg nånting på Sannas blogg nånting om nå bloggschema eller va det nu va, ska göra det jag också :) typ att ena dan skriver man om sej själv, andra om ett minne osv.. eller ja jag minns inte direkt nu men det dyker iallafall upp nånting senare!

poss


Ponthus lämnade sin tröja här igår, så han får skylla sej själv att jag använde den ;)

Elin hittade ett "kryp-in" hål i tröjan som hon nyttjade, vi är alltid så romantiska med varandra ♥ tihi

adasdas

Har film med Åke nu, det är nog mitt favoritämne här på skolan! Mest när vi filmar och jag får vara framför kameran hihi.. har precis lämnat in världens bästa klipp till Åke och vill bara att ni ska få se det men det gick inte att lägga in på videofy.me, ska testa på youtube även om man inte får, fast det får bli en dag när inte Åke är här och ser hihi :D

Och idag är det dagen jag och Bea har längtat efter, det är risgrynsgröt på maten! Mmmm, skolans är så god :)

Men nu kommer Åke bli arg om jag inte avslutar, pusshej

dagens

Tänkte gå och lägga mej nu, hade ju bestämt mej för att datorn ska va av tio varje kväll men har bytt till runt tio istället, känns bättre ;) har man tid att göra sej redo på att stänga av hehhh

Är astrött så läju gå ganska snabbt att somna, bra de. Har bara två lektioner imorn om man inte räknar med klassråd; film & svenska! Och dom är roliga dom, ska ju fortsätta med min novell på svenskan, måste komma ihåg att ta med mej det imorn.

Tappade bort skåpnyckeln för typ 3-4 veckor sen och har inte haft nån lust med att pynta upp för en ny så jag har typ allt här hemma, förutom nånting i skåpet och engelskan i Rebeccas skåp vilket jag också måste komma ihåg att få med! Fast hem då, har glosor och tänkte vara lite förberedd den här gången istället för att Bea ska behöva sitta brevid och säga svaren hehe.. tack för det iaf! :)

Men äh godnatt


Dagens kläder, inget särskilt precis som vanligt men det går så fint för mej de!

criminal minds



Sitter och kollar på criminal minds, Ponthusen for nyss hem han. Har haft det jättegosigt :):) är sugen på chips.. imorgon är det fredag och då blir det bannemej chips, ska till och med köpa en lussebulle på pressbyrån! Såg dom idag när jag var in, men så hade jag inga pengar så jag fick nöja mej med att lukta på dom hehe..

Men nu börjar det igen, hörs!

min ponthus

Snart är min älskling här, gud vad jag ska pussa på honom! Känner mej som ett litet barn som väntar på tomten, har längtat efter Ponthus hela dan! Världens finaste


Hihi och här ser det ut som att han har kissat på sej typ, tro om de faktiskt va så! ♥

sitter kvar ja



Hej töntar

Sitter kvar på skolan fastän jag slutat, älskar skolan så mycket. Nej men tänkte ta tjugo i fyra bussen för då kommer det en laggabuss på en gång när jag hoppar av i Timrå, toppen ju! Har sällskap av Edvin också. Har varit den tråkigaste skoldan nånsin här idag, kanske för vi bara haft kärnämnen och inget media alls eller för jag varit hungrig och trött hela dan, har längtat efter Ponthus ska äntligen få vara med honom idag, känns som att jag inte sett han på år men det var i måndags när jag tänker efter.. så det blir mys det!

Ska kanske in en sväng till birsta också, köpa nya hörlurar, eller headset eller a till mobilen iallafall. Mor och far är skyldig mej ett par, så nu ska jag välja det dyraste heheh.. för nå gräns på priset glömde dom att lägga till, synd

Nej men ska väl kika runt lite nurå,hörshej

hurtiga linda & hurtiga isabelle

Nej Karro jag fick inte ditt sms för jag har bytt nummer serru, mycket kan hända när du är borta ;)

Har nyss kommit in från en långpromenad, tog med mej hundarna och Issa och gick upp mot Bandsjön hållet :) vi gick i över en timme, hurtigt! Ska börja träna en än gång hehe och jag tycker det är tråkigt att gymma så ska köra med promenader så länge jag kan, men snart kommer det säkert vara alldeles för kallt för det!

Tänkte väl ta mej en dusch och fräsha till mej lite, så vi hörs väl


Jag & min vän Isabelle :):)

sällann

1. Jag ska inte vara med Ponthus
2. Kan inte byta till teater timrå
dom kunde inte klämma in en till
3. Nu ska jag ringa Janine!


fina b-rudar


Rebecca, Bea & jag!

Väntar på lektion nu tror jag,vet inte när den börjar men jag antar den börjar snart :):) har grafisk. Nu tänker jag fråga Ponthus om han vill vara med mej hihiih,
hörs hej!

skola

Morrn på er

Är på skolan nu, tackar gudarna för sovmorgonen. Även om jag inte direkt fick sova ut men kan bara tänka mej hur död jag hade varit om jag vart tvungen att kliva upp halv sju..

Har foto nu, det är skit tråkigt, hatar att fota och att hålla på med photoshop, har kommit på att det är inte särskilt mycket jag tycker om med den här linjen. Film, ibland multimedia, sen är det väl inget mer. Grafisk är helt okej. Vet inte riktigt, ska ringa gubben på Timrå som skulle ringa mej men det var ju en vecka sen han sa det så jag tycker han borde ta upp telefonen och slå en pling men nej får fixa allt själv jag, tur man är grym

....

Vill inget annat än att skriva här och beklaga mej, är så äckligt less på det mesta.. inte allt, utan det mesta. Men det ska jag inte göra för det ska ni inte läsa även om det är min blogg och jag skriver vad jag vill och blablabla.. kan ju säga att jag ligger så efter man kan göra i engelskan och matten på skolan, ska få särhjälp på bägge delarna. Vill inte ens, kommer få mer timmar skola i veckan.. måste man börja med 95orna nästa år om man går iv? Kan man inte få hoppa upp i tvåan med dom i samma ålder? Snälla svara mej det.

Jag är så jävla dålig. Jag hade lovat mej själv att jag skulle ta tag i skolan den här gången, hänga med från början för jag kan allt jag vill men jag ville ju den här gången, orkar inte ha nå mer problem med skolan. Jag känner mej så stressad, och pressad. Men det är mest jag som sätter press på mej själv, jag ska göra ditt och datt då och då. Känner mej utbränd. Jag vet inte vad jag vill längre

Vill bara gräva ner mej ett tag..

i'm alive

Hemkommen från teater och jag lever! Härligt va?

Vi har jobbat med våran rollkaraktär, alltså vi har fått presentera hur vi tänker oss att våran karaktär är. Vem eller vad jag ska spela säger jag inte ;) det är ju trots allt inte förens i april jag ska spela upp så det läju ska hinna slinka ur mej så bry er inte om vad jag säger haha..

Tänkte passa på att spela lite the sims 3 nu, så vi hörs senare!

tre bilder från idag


Jag kirrar fin min

Bea, eller?

Ahmeds affro

Haha på tal om Ahmeds affro så satt jag och Bea och gjorde små pappersbollar och kastade in i hans hår idag på lektionen, haha det fastnade men hans hår är så stort så han kände inte ens att han fick massa sånt i håret.. vi hade ganska roligt åt det Bea och jag hehe. Låter som värsta mobbningen men han tog det inte så :) tror jag..

Blir hämtad om en kvart typ, teater ju, så ska väl stänga av datorn!
Hörshej

varför kan jag inte skriva längre?

Vart har min fantasi tagit vägen? Vi ska skriva en novell på svenskan, och det har stått helt still för mej. Vad tusan har hänt med mej? Jag skrev jämt förut; dikter, sånger, berättelser, manus. Vart har min älskade lilla talang gått och gömt sej? Numera skriver jag ju bara när jag skriver blogg så det är väl därför, kan inte skriva annat än det jag gör på dagarna numera. Det gör mej ledsen, så nu ska jag börja skriva jättemycket igen!


mamma håll min hand


Hej jag är cool.

Har ätit gomat idag, stuvisar och köttbullar ♥ helt ärligt det bästa jag kan ge mina smaklökar. Godare än godis!

Slutade typ halv fyra idag, så det var inte så värst länge sen jag kom hem. Sitter och skriver med en hand nu så det går inte så snabbt, as ont i handleden sen gympan igår.. den blir alltid såhär efter jag spelat volleyboll, varför ska det vara kul att spela det för?

TOANÖD ÅTERKOMMER SEEENNN
ikväll är det teater:D

tuff

Sitter på skolan nu och har ljud, klipper ihop lite klipp och sådär!

Fina photobooth




Nej nu ska jag fortsätta jobba duktig som jag är!

aw sötipöti



Kolla vad söta vi är tillsammans, kärlek<3<3<3<<33<3wop234ip234

Sitter och kollar massa olika teman nu, har kvar från mitt minneskort som jag haft sen sjuan typ också haha skitkul.. typ massa playboy teman, vad trodde jag egentligen? Så är det Bob Marley, Wentworth Miller, McDonalds, massa töntiga rosa saker osh haha bra kul faktiskt.

Men ska krypa till kojs nu hade jag tänkt, haha läju inte somna, kommer sitta och pilla och tvinga folk att smsa mej heheh.. fast som sagt är det inte särskilt många på min kontaktlista så det  finns inte så många av tvinga, synd för mej..

Aja natti!

dansa din djävul


Petter - Dansa din djävul

ny mobil



Här är min nya fina mobil! Fin och bra, glad :')

Har som sagt bytt nummer så ni får fråga mej om det vettja! Skulle uppskatta att få lite kontakter på mobilen också så ni får gärna ge mej erat nummer också hehe.. upptäckte nyss att den hade både Need for Speed och Harpan, lycklig :'D hihi älskart!!

hejhej hemskt mycket hej

Nu är pappa och fixar ett nytt simkort till mej, telia tyvärr men det får duga! Eller ja nu ringde han och sa att det kanske inte gick att ordna, eller ordna går det väl men det går inte att ställa av mitt halebop kort och han vill inte direkt betala för det och mitt nya kort i flera månader till. Anledningen till att jag byter till telia och får nytt nummer är för min nya mobil kom idag och den var visst bunden till telia. Bara att bita i det sura äpplet för jag vill ha den mobilen ja!

Gick och köpte chips och dricka och tog bussen till Ponthus efter skolan, tog hand om min sjukling hihi :) tog mej en promenad hem sen, skönt faktiskt! Klev nyss ur duschen och ska väl pilla lite på datorn

sahjlakjsd

Tjabba tjena!

Sitter inne på multimedian nu och ska ha lektion. Har nyss haft historia, skulle få sitta vid datorer men det sket sej så vi gjorde en typ frågesport om historia och mitt lag förlorade :):):):) roligt?

Äh har ingenting att skriva förutom att jag åt en skitnyttig frukost idag, kollarå

Fyra glas juice okej inte nyttigt kanske men såååå gott!! Typ bättre än läsk
En portion med vanilj yoghurt och müsli
En knäckebrödsmacka med keso och gurka

Tufft, fränt eller helt enkelt bara duktigt? Vad tycker ni????

Nu ska vi ha genomgång,
pusshej

karoliiinaa!

Klockan är ett och jag är fortfarande uppe ja.

Borstade tänderna och gjorde allting klart elva, gick och la mej och läste lite för boken ska va utläst om knappt två veckor och jag har asmycket kvar. Så vart det tråkigt att läsa bok så jag drog fram en SOLO tidning och kollade på kläder osv och man får ju sån inspiration och blir helt till sej av det haha så inte kan jag somna inte :o pigg som ett nötskal.

Var hur sömnig som helst runt åtta-nio men inte går jag och lägger mej då inte.. dumt. Man ska passa på medans man är trött! Så om jag håller på somna halv sju imorgon så ska jag sova då. Punkt. På tal om imorgon, vad ska jag göra då? Har iallafall bestämt mej för att ge min sjuke pojkvän nånting gott som han kan sitta och knapra på bara för jag tycker synd om honom, sen är det ju en annan femma om han kommer orka vara med mej men jag kanske kan få en puss eller två iallafall! Hihi

Kunde bjutt på en bild men orkar inte tända lampan, synd för er. Kan slänga upp nå fina gamla bilder på mej och min älskade vän Karolina, som förövrigt inte alls är i Tjeckien nu som jag trodde, hon far åtta imorn kväll fick jag veta! Min första vecka utan henne börjar imorgon, och så kommer det fortsätta för hon har bytt hon. Tråkigt, vi som gått i samma klass enda sen i sexårs, alltid hamnat i samma uppdelningar också! Förutom nu på gymnasiet, då gick dom efter efternamnen så då gick det på tok

Men här har vi oss!


2008


2009


och 2010!

Tur att man blir snyggare med åren, blir heltänd på sista kortet ;)

mycket att göra, hehehe

Hahahah såg att mitt inlägg från mobilen hade publicerats 20 gånger, haha snyggt :D

Men har verkligen inte tid att blogga nu för Issa skickade den här bilden till mej:



Så jag har liiite att göra som ni ser, aldrig att Issa får ligga före mej på tetris ;) har iallafall haft en bra dag uppe i byn hos mormor och morfar, men jag skriver väl senare antar ja!

Mobilblogg

Hejsan, bloggar från mobilen nu. Visste inte att de gick på nokian! Det är ju farsdag idag, har ni firat era pappor? :) här hemma gick vi in med en kaka och väckte honom och nu ska vi åka till mormor och morfar och äta farsdags middag med släkten. Men nu vill mamma att jag ska välja chokladkalender haha ni vet en sån man har i december innan jul? Älskar dom! Men vet ni vi kanske hörs senare, ska ut och åka i ponthus epa sen om den blir klar :) då blir de donken har han bestämt!

wohoo

Ah fast ne.. sätter mej och spelar lite sims istället heheh

-

Känner mej varken trött eller pigg,
glad eller ledsen

Allt står typ.. noll.

Så med den känslan i kroppen och inget jag känner att jag vill göra så går jag och lägger mej och hoppas på att kunna somna. Godnatt.

mat



Skrev nyss ett jätteargt inlägg om vilken mensverk jag har och att jag kommer spy snart sen kom jag på att det inte var så fräsht att publicera, men nu fick ni ju veta det i vilket fall som helst hehe satt.. varför tog jag bort det? Nej men det blir ett kort inlägg för jag mår inge vidare.

Usch och fy, nu ska jag peta i mej lite mat i min onda mage.. eller lite och lite, kommer vräka i mej för det gör jag alltid den här veckan på månaden hah, sen ska jag köpa chips och choklad dessutom. Ska göda upp mej

hos karro

Hej allihopa!

Hade nyss skrivit ett inlägg men så avslutades internet.. jobbigt! Är hemma hos Karro iallafall, firar hennes mamma som fyller år i veckan men dom ska till Tjeckien imorn så vi tar det idag istället :) det är typ jättemycket folk här :o och det ska komma ännu mer, hoppla!

Vet inte hur länge vi blir här, har fikat nyss iallafall. Vet inte om vad som händer resten av dan och kvällen, eller alltså jo men jag vet inte riktigt säkert! Får se hur det slutar iallafall, spännande! Eller inte haha


poss

med min älskling


S-n-y-g-g-a.

Kom hem för ett tag sen, vi spelade lite blokus hehe och kollade på en film som hette Half light. Asgrym film :o lite småläskig men ändå bra, typ en thriller/skräckis. Gillar thrillers ja!

När vi kom hem så fick jag Ponthus att leka lite i snön med mej hihi :D jag påbörjade en snögubbe men kom inte så långt, sen ville jag åka pulka men det gick verkligen inte :o gick segt, är jag och Ponthus för tunga? Svar ja, eftersom det dessutom är seg kramsnö och ingen särskild brant backe.

Nu ska vi äta nudlar och slå på ännu en rulle hehe, denna gång blir det nån som hette typ Sökarna tror jag? Minns inte riktigt, en svensk film iallafall.

Blir inge mer inlägg ikväll så vi hörs imorn :) godnatt!

ohh

Ska ju till Karro ikväll, dom kommer och hämtar upp mej och Ponthus om tjugo minuter typ så måste gå och dra på mej nå mer än långkalsongerna hehe :) hoppas Karro köpt massa gott tills ikväll!

Skriver sen,puss

mobil

Har en mobil nu! Eller för helgen iallafall, lånar av pappa. Men jag tror vi fixar en egen snart också, innan helgen är slut. Hoppas iallafall, mina vänner börjar bli irriterad på att inte kunna få tag på mej hehe..



Såhär ful är den iallafall, och askrånglig att skriva på. Världens minsta och trögaste knappar ;o riktigt oskön. Men hellre den här än ingen alls!

Ryktas om att Karro och Andreas kommer hit ikväll och är med mej och Ponthus, vilket gick bra bara jag städade rummet.. usch jag vill inte, ni anar inte hur risigt det är. Men jag stortrivs ja!

skicka lappar!

Hahaha åhh måste bara berätta hur fula jag och Bea var idag på svenskan, jag var värsta igång och ville bara prata, prata, prata. För ovanlighetens skull va? ;) fast till slut blev det för mycket när svenskaläraren ville ha ut mej ur klassrummet typ haha, då körde vi en mellanklassare, vi skickade lappar till varandra hahah sööööta :))


hallå i stugan



Hej alla barn.......

Kom hem från skolan för kanske två timmar sen, men har suttit och spelat sims hehe. Jag är ganska nörd när det väl gäller, tar första tillfälle att få spela lite på brors dator! Vet inte vad som händer ikväll, hjärtat mitt skulle nog komma iallafall ♥ hoppas!

Vart bjuden på donken av en snäll Vicky idag också, det tackar man för :D hon ville så gärna ha sällskap så hon erbjöd sej att betala haha, kunde väl offra mej ;) tog en runda på stan efter det. Trevlanss

Ska läsa lite bloggar nu, skriver sen!

på skolan

Är på skolan idag, känns bra :) Har film just nu, vi håller fortfarande på att redigera ihop klippen vi var ute och filmade för nån vecka sen. Jag håller på att välja musik till men just nu kan jag inte det för Elin är inloggad på min inloggning på serven ;> får vänta lite!

Idag är det fredags också, jävelst skönt. Har väl inga särskilda planer för helgen, ikväll ska jag vara med Ponthus och imorn kanske det blir lite ferre! Får väl se vad jag känner för :)

Nu ska jag fortsätta jobba iallafall


töt

freda imorn,yey!

Oj tack för alla fina kommentarer om håret, men så ljust är det inte om jag ska va ärlig det är min cam som visar det precis som jag vill ha det! Hihi nej men jag ska iallafall låta det vara nu för det rasar hår bara jag typ snuddar vid det.. :) inte det roligaste så nu får det vila, sen får jag se hur jag gör. Lite orangeaktigt i vissa ljus fortfarande men det får jag tåla.

Ska sova nu iallafall, så hörs vi imorgon då det är fredaaag! Som jag har längtat:')
poss!


pepparkaka!



Igår när det var första snön så tänkte väl allihopa på julen? Jag fick en sån julstämning så när jag, Karolina och Edvin hoppat av bussen i Timrå gick alla och köpte pepparskaksdeg! Underbart gott.

resultat




det går inte att steka sås

Har nyss blekt håret, ser inte ut som att de blev nån skillnad ;o fast håret är blött nu så kan väl slänga in resultat när det är torrt. Men använde iof schwarzkopf blondering och den är inge vidare tycker jag.. men fanns inget annat i Timrå så man tager det man haver!

Har ätit mat också, haha har märkt att man inte kan steka sås iallafall! Skulle värma på taglatelli och ost/skinksås men kom på att mikron inte funkade så jag kastade ner det i stekpannan! Hade väl väntat mej lite godare resultat hehe.. men jag vart mätt och belåten iallafall! Det är det enda jag gjort idag, och busat och gosat med hundarna. Dom är så söta :') måste nog gå ut och gå med dom snart också, fast jag tycker att Linus ska göra det för han är också hemma och jag är den sjuka och han är bara den lediga! Så det så. Fast sjuk och sjuk, känner nu att jag skulle visst orkat med att gå på skolan..

Jajaja nu ska jag komma på nånting att göra,pisspuss

ego






kuljul

Godmorgon kära vänner

Är hemma från skolan idag, är så förkyld så mamma tyckte inte att jag skulle ut i snön. Men jag ska nog ut och göra årets första snöängel för min del ändå hihi :) så vill jag åka pulka, men helst inte själv. Janine vi skulle ju åka bob till Timrå nån dag :D det måste vi göra nu innan dom börjar grusa på vägarna! I natt drömde jag förresten om dej, att du kom till mej med massa paket :):):) då vart jag jätteglad för dom var fina! Hihi.

Känner att det skulle varit roligt att ha en mobil en dag som denna när man ska sitta hemma hela dan, men nääe. Börjar bli ganska störande dethär.. idag ska jag verkligen tvinga pappa att åka och köpa en åt mej.

Men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting,pussN


saker att göra.



Jag ska..


.. blondera klart håret

.. fixa ny header till blogg

.. röja upp ordentligt i rummet

.. köpa klart julklappar

.. plugga ikapp matten

.. läsa klart läseboken

.. gå och sova.


upppp

Hej på er,

dålig uppdatering idag jag vet. Men kom hem lite senare än tänkt, skulle varit hemma fyra för mamma hade sagt att hon kunde hämta mej när hon slutade klockan tre. Lånade Karros mobil och ringde, inget svar. Ringde lite senare, inget svar. Så stannade jag i Timrå med Karro för vi tänkte ta fyra bussen hem men så kommer det en buss och bara åker förbi! Så då började jag gå hem, och sen kommer rätta bussen.. klockan var kanske tio över fyra då? Vinkar till den att den ska vänta vid busshållplatsen för jag var kanske 10 meter därifrån och sprang men han körde förbi och vinkade glatt åt mej! Haha dumgubbe.

Kom hem tjugo i fem för det är så jobbigt att gå i snön, smart som jag är tar jag hästvägen också hehe.. väl hemma hoppar jag in i duschen och sen kom Ponthus så jag har spenderat dagen med honom. Var mysigt, inte träffat honom sen i söndags!

Men nu ska jag sova, för klockan är ju tio över tio så nu får ju inte datorn vara på hah ;)
puss


ja e klad

Jag är så glad så jag vill bara dansa, hoppa, skratta och gråta på samma gång!

Men varför kan jag inte berätta, för det är inte hundra procent än. Men hoppas! Hoppas, hoppas, hoppas. Jag skulle bli så lycklig, det skulle vara pricken över i:et om inte hela i:et! Jag vill så gärna, så låt det gå vägen snälla Gud!

WOHO!

asdasdas

Hejjjjj

Är på skolan nu och har foto, hjälper Olle min lärare med lite saker nu ja! Snel.

hejdå nu ska jag hjälpa honom ännu mer, hörshej

tack mamma


Sitter och pussas med Wilma hihi

Blev ingenting av att stänga in mej på rummet med en chipspåse, mamma drog med mej på birsta och det tjänade jag på! Fick med mej ett par uggs och ett par strumpbyxor. Äntligen slipper jag mina fula skinnstövlar..

Ska fika och sova nu hade jag tänkt, så vi hörs imorn
puss

stannar i timrå ikväll

Vill bara säga att din vänskap betyder mycket för mej
Om vi var på en båt, och den sjönk och det bara fanns en flytväst..
Då skulle jag fan sakna dej!

Hehehehe rolig ja e..

Blir ingen teater ikväll, känner mej inte peppad för det. För mycket har försigått i min hjärna idag, så jag orkar helt enkelt inte. Vill stänga in mej i mitt rum med en chipspåse eller kladdkaka, gott ♥

estet

Jag har gjort massa tester, såna där som säger vilken gymnasielinje som passar mej. Och alla säger exakt samma sak.. estet. Jag vill gå teater, försöker få tag på Timrå så jag kan få prata med hon som har hand om estetprogrammet och se om jag får pröva på att gå där en dag och se om jag trivs. Är så himla rädd för att inte trivas..

Men ändå såg jag nyss en liten filmsnutt, med musik, layout och sånt där. Och det är sånt vi gör på media och sånt vill jag också göra! Tusan vad jobbigt allt blev :o


dissar lite






Min hårfärg. Vet inte vad den ska föreställa, inte fint på nått sett. Hade bestämt mej för att köpa brun hårfärg idag men ändå är det ännu en blondering jag köper? Jag tycker inte om hår, det är jobbigt. Alla har så fint hår utom jag.


Skola. Jag är less på att gå i skolan, jag vill ha sommar, värme, bad och ledighet jämt! Ta dagarna som dom kommer, inte ha dom schemalagda. Det är det värsta jag vet. Vet inte om media är rätt för mej heller, känns mest jobbigt nu, speciellt att skolan är så långt bort.. känns som att jag vantrivs, eller så är det för att jag har så underbara klasskompisar som gör att jag ändå vill gå där.



jannis

Sitter på skolan nu, nyss kommit in från kylan! Varit ute och intervjuvat folk igen, fast den här gången om märkeskläder. Frågade värsta märkesbögen men han påstod att märkeskläder inte alls vad viktigt för honom.. hehe.

Ska väl luska ut hur man lägger in ljudfilerna till datorn, så vi hörs!

& GRATTIS JANINE!

nu stängs datan av




Har bestämt mej för att datorn ska vara av klockan tio varje vardag, får se hur det går med det men idag ska jag börja fint iallafall! Fast teven har jag inte sagt nånting om hehe.. nej men jo. Blir ingen tv heller! Ska gå ut med hundarna, borsta tänderna och läsa ett kapitell ur min bok eftersom den ska vara utläst om typ två veckor ;o en månad på oss att läsa ut en roman, nejdu jag håller mej till att läsa bloggar och SOLO ja. Men nu måste man ju! Lite smårolig är den iallafall, Bridget Jones dagbok. Fast filmen sög så jag förväntade mej inte så mycket av boken men jag hade visst fel!

Godnajt

gemehan

Åh, håret vart ingen vidare skillnad! Ser ingen än så länge om jag ska vara ärlig haha.. men jag brukar alltid ha i det över en timme men det hade jag inte idag för mamma stressade mej om birsta. Blev ingen Ponthus ikväll, for till birsta istället i hoppet om att köpa skor och mobil men mobilletandet tog upp all tid, dvs en kvart haha, så hann inte med nå skor. Och inte hittade jag nån mobil jag tyckte om heller :/ ska åka och kika en annan dag!

Även fast jag har fått attacker och velat lägga mej och grina för jag inte haft nån mobil och då skämtar jag inte, överdriver inte det minsta utan det har varit förjävla jobbigt! Men ändå har jag kännt mej cool för jag inte behövt den. Eller klart jag behövt den men alltså att den inte vart med, kanske blir lite mindre smsfreak.. fast jag tror det är en liten mobil som jag kan ha nån dag i bilen, fast jag tror ändå inte det men kanske kunde få låna en av Elin eller Janine, hoppas :D

slingar håret

Hej bloggnisse

Sitter och är fiiin i håret just nu, kollarå



Okej det syns inte så mycket just där, ledsen jag blir. Håller iallafall på att slinga håret för er som inte förstod ett :d skulle egentligen varit på birsta nu men jag försöker få mamma att skjuta på det tills imorn.. känner inte för att klä på mej och åka dit just idag, dessutom ska Ponthus komma fast när vet man ju aldrig, kan ju inte direkt fråga! KUL. Nej men en hemtelefon har jag ju faktiskt, som sagt.

Men har varit för igång med sligningen så jag har inte ens tänkt på hur lite sällskap jag har. Fast äh, klarar mej

Ska fördriva tiden lite så jag får ta bort det här, puss!

on the skola




Hejj på er!

Har ångrat mej, vill gå kvar ♥ har alltid den här klumpen i magen på måndag och vill inte vara här men tror inte att måndagarna blir nå annat nån annan måndag! Men jag ska nog följa med Karro till Timrå imorn ändå. Hälsa på lite! Blir kul de :)

Sitter kvar på skolan nu, har egentligen gympa men jag och Karro ska plugga vi, duktiga som vi är. Eller Karro ska plugga för hon varit sjuk och ligger efter, själv ska jag väl.. chilla? Hehe.

har ingen mobil

Okej allihopa

JAG HAR INGEN MOBIL!

Så ni vet det, ni kan inte få tag i mej. Eller jo på hemtelefonen om jag nu ska hem, men det numret tänkte jag ju inte skriva upp här hah.. inte mobilnumret heller för den delen. Då blir det så mycket busringningar haha, kul ibland men det kan bli liiite mycket!

Hah aja men nu vet ni det. Mår dåligt haha jag kan inte vara utan mobilen...... måste ha nånting att knappa på! Alltså som ni förstår så har jag inte glömt den hemma utan min mobil existerar inte.

</3

vad ska jag göra?

Måste bara få skriva av mej lite nu.
Var beredd på skolprat..

Jag vet inte vad det är med mej, jag vet inte om jag vill gå media. Och det har ingenting med bussarna att göra det vet jag, även om dom är jobbiga. Men jag känner inte det där "yey!" efter skolan nu mera, efter att träffa kompisarna Ja, men inte efter medialektionerna. Jag vill lära mej det här, jag tycker det är skitbra! Jag vill kunna det men jag vill inte spendera tre år åt att jobba med det. Förstår ni? Jag vill gå nånting jag tycker är roligt, nånting som gör mej glad.

Ska ringa och kolla om det finns plats på Teater på timrå och skvadern sen, för teater det tycker jag är det roligaste och det är nånting jag verkligen vill hålla på med tre år framöver! Det är liksom mitt kall, eller vad man ska säga. Jag och Karro ska nog åka till Timrå imorgon och prova på där för Karro ville också kolla på en linje, och jag måste se om det ens finns teater! Det stod att linjen inte fanns när jag fick hem gymnasiepapprerna men ändå vet jag en tjej som går där fast hon går med tvåorna.

Tack. Hörs hej

musik


Daniel Adams-Ray - Dum av dej

Kvart i ett och jag är klarvaken! Det här ser inte lovande ut, men en positiv sak är ju att jag läju slockna snabbt på måndagkväll iallafall. Hoho härligt, ska börja se det positiva i alla saker! Fin början.

Nej men jag tänkte faktiskt gå och lägga mej typ snart. Kikar lite till, sen kryper jag till kojs. Börjar halv nio imorn som jag gör alla dagar utom en i veckan, men ändå hade jag helt glömt det! Det stod helt still när jag började på dagarna, men Karro påminnde mej hon hihi. Måste dessutom köpa en ny skåpnyckel för jag har slarvat bort min, kul att lägga julklappspengarna på det. Men what to do!


bilder från madde


Benny & jag fredags

Anton & jag

Robin & cicci
söööötttt!!

Bubbas & Ponthus

Erik aka Kalles kaviar :d

Ellen, jag, Johanna, Benny & Moa
och nån sa att mitt hår inte såg oranget ut? Hmmmm

hihi

Det är skola imorn så jag borde egentligen göra mej sovklar nu men jag är ju inte trött ja inte! Sov lite för länge idag känner ja. Har varit och köpt slingfärg idag för det inte fanns blekning för hela håret blä, och jag ska bara ha av det märket förstår ni! Så nu blir det slingning. Nån snäll själ som vill hjälpa mej med det? Vett att Janine är duktig (a)

Ska fixa till bilderna från när vi var hos Madde igår så dom kommer senare, fast jag tänkte läsa lite bloggar nu först!


bilder från klassfesten


Victoria & Mathilda

Anna

Jag & Bea

Karro & Daniel

Daniel, Elin, Anna, Mathilda, Mathilda & Victoria

Elin

snabbis

Hej på er!

Ska inte skriva nå långt nu för jag är med Ponthus, vill inte höra hans djupa suckar nå mer hehehe. Kommer bilder från klassfesten & Madde senare ikväll, eller imorgon. Men jag ska försöka fixa det ikväll!

Vi ska kolla på Sex and the city 2 ikväll :D:D Ponthus kunde se den med mej, snelhest!! Det är bra Ponthus, offra dej för laget. Ska käka gomat snart också sen blir det chips för hela slanten ♥ älskart.

Men vi hörs hej

HOS POPPPPLO

TJA BLOGGENNNN!!!

Är hemma hos Ponthus med Bubbas nu, dom sitter och spelar fifa och här är jag! Dom säger att dom är bäst men jag tycker själv att det är jag som är rankad etta. Har varit på klassfest först ju, trevligt var det! Åt massa gotta och sjung singstar :) sen tog jag och Karro skjutsen som gick halv tio ungefär, for till Madde där det var lite fest! Eller vi stryker lite. Kul var det :D men nu skulle alla gå hem så vi stack hit vi.

Tänkte lägga upp lite bilder men Ponthus dator var lite för gammal för att kunna stoppa i ett sånt där chip så jag tar det imorn istället när jag är hemma. Men det vart en helgrym kväll iallafall! Sitter och äter macka och dricker mjölk nu. Ska hem sen, hoppas på att få med mej Ponthus så jag får sovsällskap ♥ ska hålla mej pigg så jag kan se ett desperate också, fast egentligen vill jag se Sex and the city 2 som jag fixat hem men jag kommer aldrig få med Ponthus på det.......

 

Gud vad jag skriver mycket, RUNDAR AV NU VETTJA!

pössss


bilder från igår


Karro & Andreas sitter och myser!

Karro, Andreas, Robin, Tobbe & Bubbas

Ellen

Nobba & Tobbe

klassfest.

Kvällens;



Kom ihåg att det är utklädsel...... vet inte vad jag ska föreställa, haha, har med mej ombyte iaf. Jag & Karro kommer inte kunna stanna nå länge därborta tyvärr men nån timme ska vi sällskapa mp10! Tar med mej kameran.

Lägger upp ett tidsinställt inlägg med bilder från Madde så ni få nånting att kolla på medans jag är ute på äventyr!

hehhee

Tja!

Gårdagen blev lite party hos Madde, sen sov jag hos Ponthus. Har inte tid att lägga upp bilderna nu men dom kommer! Ska på klassfest ikväll så jag håller på att fixa mej :) ska vara rockstjärna ;) tror jag iallafall.. får se :D

puss

åhnej



Har tripplat håret första gången på rysligt länge, känns konstigt.. läju sluta med att jag plattar ut det som alltid hehe. Håller på att försöka fixa skjuts till Ponthus nu, känns lite motvilligt att gå! Men äh jag får se. Ska nog platta håret först.

Häj

läskig kille;o



Nu har Ludvig spökat ut sej riktigt ordentligt.. inte för bus eller godis, nej ni han ska till Barnens hus på busdag :D man skulle få en låtsastatuering om man klädde ut sej ;) asså åhhh vad söt han är, stolt syster.

ledsen i ögat

R.i.p min mobil </3

Såhär fager är den jag får använda nu



Det är en nokia och jag är ju van med Sony Ericsson så det kan ta lite tid för mej att svara på sms, bara så ni är beredda på ett! En positiv sak är att pappa kanske vill ha tillbaks sin mobil och jag kanske kan få en ny? Kan ju alltid hoppas ;)


världens underbaraste

Inte behövde jag ligga vaken igår inte, världens bästa älskling gick enda hemifrån sej till mej den långa, kalla och mörka vägen klockan tre på natten bara för att jag inte kunde somna. Vilken stjärna han är ♥ vi låg och pratade och myste ett tag innan vi somnade, men han var tvungen att gå hem imorse så vi ska synas senare istället.

Blev väckt av Ludvig nyss för han vill att jag ska måla ansiktsfärg på honom, men jag har inte vaknat till riktigt för det än inte.. tar det senare. Nu ska jag passa på att spela the sims medans Linus är borta hehe..

Puss

rädd,huhu

Nu är jag ensammen igen, förstår inte hur jag ska kunna somna efter filmen vi såg.... menar inte The Omen utan den andra, minns inte vad den hette kan skriva det imorn när jag vågat gått ner på nedervåningen igen.. baserad på en riktig händelse också, fast det tror jag vad jag vill om. Att ett hus kan göra en sådär galen? Nejdu, tror inte på sånt ja.

Vi var iallafall en hel del här, många mer än vad jag hade tänkt mej :o var svårt att få plats till alla haha men lyckades väl rätt bra iallafall! Är jätteledsen och jätterädd och förstörd för jag är ensam, jag ska sova själv?! Kan se skräckisar om jag det är nån som delar säng med mej men nu är det inte det. Ska fan dygna, men då är jag ju ensam så det blir ju inge roligt det heller.

NÅN SOM KAN KOMMA OCH DYGNA MED MEJ?

coola cambilder med koola karro





Jag & Karro är gaaaaaanska tuffa

ludvig



Älskade du<3

Kom hem från birsta för ett tag sen, har varit  där sen klockan ett med Karro, Madde och Moa. Köpte en del av Ponthus julklapp & ett par Björn Borg trosor till mej hihi..

Ikväll kommer några kompisar hit och kollar på film, ska ha filmkväll :) har varit på Hemmakväll och hyrt två skräckisar men jag var så stressad så jag vet inte om dom är bra eller inte.. finns så mycket skit i skräckgenren, jävligt många b-filmer. Får hoppas att det inte var nån av dom jag fick med hem!

Hörshej=)

bilderr

Hejj

Är hemma hos Karro nu, eller ja jag har ju varit det i nå timmar. Vi har kollat på Bonde söker fru (sämst hah..), ätit, pratat och ätit lite mer! TYP.

Vi ska in på birsta typ astidigt imorn har vi bestämt också, Madde ska med hon också :) ska kolla efter julklappar till min älskling hihi.. kuligt!

Hittar fina bilder här..


Jag & Rasmus på vårshowen :')

Saknar......

Gå på baal

Partyyy

Godnatt!

hoppla

Har befunnit mej hos Ponthus sen igår kväll, och därmed ingen bloggning! Men nu är jag hemma igen. Var ju hemma hos Andreas med honom, Karro och Ponthus igår. Kollade på film, spelade lite spel. En trevlig kväll!

Ska bara packa ihop lite nu sen sticker jag till Karro för att spendera natten + kvällen där. Har duschat i typ 40 minuter nu så mina fingertoppar är som russin så det går inte så bra att skriva nu känner jag..

så vi hörs!

otroligt bra

Idag har jag verkligen inte gjort nånting. Försökt somna om har ja, utan att lyckats. Kollat på mtv och suttit vid datorn om vartannat. Hoppas på att jag får sällskap av Ponthus snart, eller så ses vi helt enkelt hos Andreas sen. Jag vet inte, har inte pratat med honom.

Fick för mej att trippla håret också för det har jag inte gjort på aslänge, men då hade jag redan roat mej med att sminka mej och då skulle det kännas lite löjligt om jag kom på "myskvällen" eller vad det blir helt ujppfixad.. så jag spar det till en annan dag!

Längtar efter att få träffa Karro och höra om hur hon haft det nere i huvudstaden, inte sett na sen tisdags tror jag? För innan hon for dit så var hon sjuk. Så det ska bli kul att få träffa henne ikväll!


ego





Gud så kul jag har.

trött & less


Ja, filmen var hemsk! Rös, skakade, höll för ögonen och kastade mej över Ponthus omvartannat.

Fattar inte varför jag är vaken nu, eller jo jag vet ju varför.. har tre förjävliga hundar som skäller hela tiden. Vill nackskotta dom.. fast bara dååå, inte nu. Lite kanske. Bra less iallafall, kommer inte kunna sova ut under hela lovet så om någon har en sovplats över till mej ikväll får ni gärna hojta till! Skulle uppskatta om ni bodde i ett tystlåtet hem.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ikväll ska iallafall jag och Ponthus hitta på nånting med Karro & Andreas. Får se vad det blir! Känner inte riktigt för att löka hela förmiddan, känner för att äta på dedär stället brevid donken i birsta. Gott. Jag är jävlit hungrig så nu ska jag käka hejs

satt ehhh

Skulle kunna slänga upp en cool bild på mej och biobiljetten men tyvärr är jag på Linus dator och här finns ingen webb, kan göra det sen! Just för att dom inte tog av den där biten dom gör när man går in hehe. Var inte vakt där så kunde ha sparat dom där 130 kronorna egentligen..

Så vad tycker jag om filmen?

Bra är helt fel ordval för såna här filmer haha, för jag ser då inget bra med massa blod och kroppsdelar som flyger omkring. Men den var heeemsk!!! Och jätteobehaglig och jag skakade ha-ha :( gör det fortfarande.. typ inge 3D men den var värd pengarna om jag får säga det själv!

Nu blir det sims!

saw 3d

Tidsinställt.

Nu åker vi till bion för att hämta ut biljetterna, filmen börjar kvart i nio. Ska se Saw i 3D, har längtat skitmycket :D inte efter själva filmen eller effekterna, har bara haft biokänsla hela förra veckan och äntligen är det måndag.

Ha en kul kväll!



stressad

FÖRUT:

Sova
Laga mat
Kolla tv
Spela sims

NU:

Gå ut med hundarna

SEN:

Gå till Ponthus
Bio med Ponthus, + kanske Sanna & Johan

kyyyligt

Hej mina vänner,

tänkte berätta lite om min kväll för er som bryr er! Ponthusen kom och höll mej sällskap runt åtta, kollade på ett desperate och käkade lite chips. Vi hade planerat att ta det lugnt ikväll men så vart vi sällskaps sugna men det var verkligen ingenting på g här i lilla Timråhålan! Så jag sa åt en hel drös att komma hit på filmkväll men efter tjugo minuter ångrade jag mej och smsade allihopa att det inte blev något.

Vet inte varför ångrade mej bara helt enkelt.. men då hade Simon och Andreas redan kommit så långt så det kändes taskigt att bara lämna dom därute hah, men vi var inte så snäll så vi bjöd in dom utan jag och Ponthus snörade skorna och joinade dom ute i kylan! Fast så värst kallt var det inte ändå, gick ner till Timrå och då blev det däremot kallt.. kom hem för 45 minuter sen kanske, skulle ladda ner ett desperate men så kommer denna upp



:o hur kul var det då! Men nu ska jag springa iväg och göra nudlar, poss