orka blooogggaa

Nu har jag egentligen börjat hehe men jag är lite busig.. ska åka snart! Har inte skrivit på två dar, har varit i bandsjön både igår och dan innan de. Så har vi satt upp poolen här hemma så den har jag också badat i!

Så fick jag för mej att jag ville till merloslott häromdan också hah, så tog med mej ponthus och visade stolheten. Hah. Inte så mycket nöje kanske men aja :D vill gå och lägga mej och sova igen men tror mamma är hemma..

hos ponthus


Mamma kom med godlunch till mej på jobbet idag! Sparade godisarna, hihi. Just nu är jag iallafall hemma hos Ponthus, han käkar macka och kollar på tv och jag laddar ner desperate!

Tänkte åka till bandsjön men har varit ute i solen hela dan ja, och tyckte det vart molnigt och blåsigt satt det blev visst inte sååå. Hejdå

aldrig jobba

Jag ska aldrig mer ha ett sommarjobb. Jobb är för vuxna. Jag hatar att kliva upp tidigt och jag hatar att sitta som ett offer och le och småprata med folk jag inte känner/vill känna.

Och inte får jag vara hemma heller. Jag har faktiskt ont i magen, men för att mamma ska gå på den så måste jag ha spytt minst två-tre gånger i natt.. passa jag spyr på handledarn. Nej men ska prata med mamma och pappa ikväll, visst det är "bara" veckan ut men det är ju 30 timmar de! Och det suuuuuuuger

JAG VILL HA SOMMARLOOOOOV

somnarååå

Efter att försökt somna i timmar så ger jag upp. Jag får helt enkelt vara astrött på jobbet imorgon också då! Som i torsdags då jag låste in mej på toan och tog en powernap.. jag vet. Jag är hemsk.

Försöker lista ut lite saker jag ska göra i veckan, och förhoppningsvis så somnar jag mitt under det.

   WHAT TO DO:
Bädda rent i sängennnn
Städa rummet!
Jobba 30 äckliga timmar,bläää
TRÄNA
Blogga varje dag.. (försöka iaf)
Sola! Skiter i om det är solarium eller bandsjön
Pussas med PoNtHuS /förlåt för att jag är en galet kär och beroende liten toffel.

MEEEEEEEEN att vi är en sån fröjd för ögat borde väl jämna ut de?
:'D

midsommarrrr

Jag och Ponthus tog moppen enda till berga igår haha, tog nästan en timme.. åkte dit och umgicks med Sanna och Johan som firade midsommar där! Skulle sovit där men jag höll på somna lite för tidigt hehe så vi fick åka hem.. lite bilder




man fick väl lite konstiga idéer för sej..


glad midsommar



Håller på att göra mej ordning för midsommar, ska och käka lunch hos Karros familj men vet inte vad jag ska ha på mej! Tror jag klär mej för kvällen i samma veva också och det gör det ännu svårare hah. Känner mej så ful och tråkig i allt

aja ska borsta tänderna och så nu, hejpa

va blire på midsommar? :o

Dedär snacket om bättre blogg med mer inlägg + bilder osv, det sket sej ganska snabbt de.. hehe. Idag har jag iallafall sovit! Efter jag jobbat då. Läju inte somna nå vidare snabbt ikväll alltså, haha drygt! Men mennnn :)

Så har jag precis tonat håret, läju inte blivit nå skillnad, äckelhår.. knappt nån färg tar på mitt hår ;o frisörerna säger att de är för jag har sån fin kvalité, hihi. Visst det är ju bra men ändå drygt. Är blött nu så får se efter imorn!

Har funderat lite över midsommar idag å. Va tusan ska alla göra på midsommar?
själv har jag ingen aning. På dan är min familj hembjuden till karro, ska käka lunch osv. Sen får jag väl se vart kvällen bär mej. Känner inte för att dricka och festa iallafall, som dom flesta av mina vänner och bekanta kommer göra ;) och vill inte sitta nykter med massa fyllon heller! Då stannar jag hellre hemma och grillar korv. haha

satt ah. Får klura på det ett tag!

ryck upp dej.



Karro ringde så tänkte att jag kunde väl snacka med henne nån minut innan jag lägger mej, blev visst 40 minuter istället.. hehe ops! Ska sova nu iallafall, imorgon ska jag rycka upp mej och ta tag i livet. glada tankar

Har faktiskt jättemycket planer och vill bara sätta igång nu med en gång! Men nu ska jag sova istället. :) godnatt!

ingen latmask här inte!

Var faktiskt en okej plats att jobba på. Nöjd med första dagen! Rensat ur ett garage/förråd, städat, rensat och burit massa tunga grejer. Kommer bli biff tack vare mitt sommarjobb!

Är faktiskt inte så lat som jag tror. Till och med handledaren sa åt mej att lugna mej, sätta mej och ta det lugnt för det var ingen brådska. Låta pojkarna ordna dom tunga lyften. Fast okej jag var sådär himla igång för jag visste att vi skulle få sluta när vi var klar, haha.. fick sluta klockan ett istället för två. Härligthärligt!

Sen åkte jag till min gos. Vi har kollat på sons of anarchy, nått kriminellt motorcykel program som han tycker så mycket om ;) faktiskt jävligt spännande!

Förresten så ska jag börja knäppa mer bilder. Till den här tråkiga fula bloggen, allting blir finare och roligare med lite bilder. Men numera är jag lite för ful för att fotas. Haha. Har en blandning mellan brunt, blondt och grått i håret. Inte så fagert! Plus att jag skiter i att noppa ögonbrynen för jag vill ha lite tjockare men för tillfället ser det förjävligt ut haha..

Men nånting ska jag ordna. Bjuder på en gammal bild ni kan vila ögonen på tills vidare!

lunchrast

Hemma på lunch nu, fick 45 minuters lunch och på den tiden ska jag hinna åka hem, laga mat, äta mat, plocka undan och åka tillbaka. 45 minuter kan han ju glömma!

Har iallafall varit på sok, fick ett samtal imorse som berättade att jag skulle vara där idag istället. Har rensat i ett garage, burit, sopat och hållt på. Aj min rygg!

Inte särskilt roligt men äsch :) nånting äre ju! Förstår heller inte vad handledaren säger, men annars så. Lite dålig svenska på honom. Cricke jobbar med mej så jag har en kompis iallafall!

jobbdag nummer ett

Trött och ont i magen, och inte lite heller. Det är första jobbdagen de! Vill inte jobba. Men måste ha råd att köpa trocadero. Efter jobbet tänker jag åka och sova direkt, även om det betyder att jag inte kan somna ikväll men asså jag kan inte hålla ögonen öppna..

Gick ju skit i natt iallafall. Åkte och träffade Ponthus vid två tiden också, sen åkte jag hem och somnade väl vid fyra. HÄRLIGT! aja det är bara två veckor... och nu ska jag sluta klaga


förra året var jag på hagalid, har en känsla av att det är lite slitsammare i skönvik

moppetönt

Haha, pappa såg den här tröjan när han var på birsta häromdan och var bara tvungen att köpa den till mej sa han.. lite roligt. Har en sån moppe på pricken



men nu tvingar min älskling mej att sova, haha ;) godnatt!


firat brorsan.

Skulle kliva upp tidigt imorse så jag skulle varit trött ikväll, ska börja sommarjobba imorgon så vore ju bra om jag var lite utsövd. Men nej jag vaknade vid två-halv tre ja!

Var lite trött förut men sen skjutsade jag hem ponthus på moppen och då vart jag pigg av frisk luften, haha. Vet inte vad jag gjort idag, eller igår. Kanske att det var igår jag var på birsta eller så var det dan innan.. ingen koll på nånting när det är lov.

Ikväll har jag firat min lillebror som fyllde år för några dar sen, grattis till honom!


helosan

Rensade hela birsta men inte hittade jag ett enda skit. Just när det är huuur mycket rea som helst och plånboken var fet för en gångs skull! Men interå. Annars hittar jag jämt, dom flesta känner nog igen sej hah.
 

Men hade fint sällskap av karro! Fast vi var mest som två zombisar som kilade runt där. Dödströtta båda två, vi sa godnatt till varandra klockan fem inatt och var påväg vid halv elva så ni förstår nog att vi var lite halvslut i både huvud och kropp..

Just nu är jag iallfall hemma hos Ponthus, vi ska kika på Benjamin Buttons otroliga liv. Ni vet den där filmen med Brad Pitt som typ föds gammal och dör som en bebis, haha. Cp film. Fast bra är den!

jag klarar det aldrig



Godmorgon..

fattar inte hur jag kunde komma upp, somnade vid fem-sex tiden och klev upp tio. Det är till och med värre än en skoldag för mej! Har tagit ett glas trocadero till frukost hah, ska borsta tänderna och väcka mamma och få pengar sen drar ja.


ett inlägg såhär på kvällskvisten

Regn kan vara mysigt ibland, men att gå ut och gå med hundarna i spöregn är inte det roligaste.. fast faktiskt är det inte det värsta, nej utan det är den delen då det stinker blöt hund i hela huset. Blöt hund, fisk och potatisbullar är dom värsta dofterna som finns.

Vill säga att nu ska jag piffa upp lite i den här bloggen! Eller inte bara i bloggen, utan allt. Ska bli glada linda igen. Roliga, glada, sociala gamla linda! Och lite småjobbiga, hihi. Men det är ju bara sån jag är ;)

Ska dessutom snart gå och lägga mej, sova ensam för första gången på hela lovet huhu.. känns tungt! Tycker om att ha nån att småprata med innan jag knoppar. Imorn ska jag upp tidigt och gå på birsta med karroo, har inte ett öre på mej men ska försöka få lite pengar av mor min!

+ att på måndag börjar jag jobba. Usch fytusan. Förstår inte hur jag ska klara mej här i livet haha, ingenting är roligt. Önskar jag kunde tjäna pengar på att gosa med ponthus men då vore jag en liten myshora.. hehe. Ska vara i skönviksbacken iallafall, vet inte riktigt vad som väntas men typ röja upp i backen.

Men nu ska jag sluta skriva hääääär, hatar alldeles för långa inlägg! Tappar jämt fokusen ja. puss & hej!


....

Sitter ute i köket och har så himla ont i magen, buhu. Väntar på att Ponthus ska vakna, tänker inte väcka honom för han har varit uppe så gott som hela natten för min skull bara för jag inte kunde somna. Så nu ska han få sova.

Igår gjorde jag ingenting, var hemma och sen knackade det på dörren så var det älskling som stod där och hade köpt rosor till mej haha:') smälte väl en aning. Sitter och kikar på dom nu.


haha,pappa catched the moment när jag och ponthus dansade en liten tryckare i vardagsrummet. hehe


torsdag

Idag ska jag duscha, byta i sängen, ligga i sängen. Tills ikväll då vi får främmande.

Vill sova vidare men har så svårt att somna om så får helt enkelt stryka den biten! Fast jag vill göra om här på bloggen också, men det tror jag att jag skippar idag, orkar inte.


mitt gosebajs♥

Du är tillsammans med? – ponthus
Hur gammal är han/hon? – sjutton
Vart bor han/hon? – timrå

Ögonfärg? – de varierar sej hah. typ lite gröna! oliverfärgade typ
Har han/hon piercat sig någon gång? – Nej
Har han/hon druckit någon gång? – Ja
Har han/hon rökt? – Ja
Vad har han/hon för färg på rummet? – vilket rum? hehe
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? – köpa en hd till pappa och en bil till mamma :) och köpa pizza!
Har han/hon någon fobi? – förlora familj, vänner och mej. hihi!
Är han/hon beroende av något då? – snus förfan
Vad gör han/hon på helgerna? – he's doing me
Beskriv honom/henne med tre ord? – omtänksam, givmild & bäst! (+skitsnygg)
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? – han skulle bli en sån bra mamma♥
Varför blev du tillsammans med honom/henne? – var väl inte ute efter ett förhållande först och främst,tyckte han var snygg och sådär. sen blev jag kär i han! och typ stalkade han tills han var min ;););)
Du älskar honom/henne? – ja, mest.
Du har roligt med honom/henne? – alltid roligast med ponthus!
Du skulle kunna bo med honom/henne? – Ja
Du vet någonting om honom/henne? – ohja
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? – japp, och det varade i tre hela veckor! suger satan
Säg ett ord du känner för honom/henne? – kärlek
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - han har sagt så mycket fint i våra dar den pojken!
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? – han är en 10 poängare från topp till tå
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? – hihi ja,förutom när jag är arg på han! då får jag fjärilar i armarna
Är du svartsjuk? – inte egentligen

Om er:
Bor ni långt ifrån varandra? – Nej
Hur länge har ni då varit tillsammans? – vi var tillsammans i arton månader, sen var vi ifrån varandra en vecka innan vi började hålla på igen :') i maj skulle vi haft 20 månader iallafall så vi kör på de!
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? – knappt
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? – allt utom action, drama och sciense fiction
Har ni sovit över hos varandra? – jaa
Har ni bråkat någon gång? – Ja
Vem håller fjärrkontrollen? – vi turas väl om,haha. vi gillar ändå typ samma saker!
Vad har ni gemensamt? – vår dåliga humor
Har ni samma åsikter om saker? – ja oftast så har vi de!

Planerar ni framtiden ihop? – lite kanske,tihi
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? – fem dagar
Har ni sagt ”jag älskar dig” i verkligheten till varandra? – nej,vi messar varandra innan vi ska sova. när vi är i samma säng, annars blire PINIT!
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - jag vill aldrig mer vara utan min ponthus.



studentttt

tidsinställt inlägg med bilder från min storebror linus student!







nina

Har äntligen fått spendera gårdagen och dagen med min underbara vän Nina. Även om vi träffas så otroligt sällan, så är det precis samma sak varje gång. Jag älskar min nina, så otroligt jävla bäst är hon.

Skäms dock för jag verkligen inte är mitt bästa jag just nu, skulle varit bättre att ses en annan gång men behövde verkligen henne just nu. Botten har verkligen välkomnat mej igen

Ska försöka blogga vanligt och vara glad osv, men jag lovar ingenting.
jag ropar på hjälp, även fast jag skrattar
jag är död, även fast mitt hjärta slår


Tack för att du förstår

chacha,poppebooi här;*

HAAAAAAAAAAAAAALLLLLÅ!
 
sitter hemma hos poppe med nina nuja. köpte med oss chips, trocadero och kladdkaka och placerade oss här! ponthus vill att vi ska åka hem till mej och kolla på film, får väl se hur kvällen slutar. :)

tror inte jag orkar skriva nå mer nu. ont i huvudet för jag inte har några ♥glasögon♥ på mej


med ninis

hehe här var det tomt. lika bra de!

är med nina just nu iallafall, min saknade lilla fis! hihi :) vet inte vad vi ska göra ikväll. visa henne runt i timrå och visa lodisarna, timrås stoltheter. kanske skylta lite med alla pizzeriorna

nej men. skriver väl en annan gång,nu ska jag ut och slåss.
man är ju en gammal indian trots allt.



söta.♥


baksmällan

Inte det skönaste vädret idag, men det trotsade jag och for till Bandsjön ändå. La ut filten och la mej ner men packade ihop efter knappt två minuter ändå, haha.. blåste inte lite heller! Så nu ligger jag hemma i sängen och vilar, ska läsa lite SOLO. Fick med en bikini i tidningen också, jättefin färg men ganska stor på min lilla rumpa så har fått sytt till den lite. Med lila tråd haha.. aja

Ikväll ska jag åka till Ponthus och käka grillat, annars vet jag inte. Blir nog lugnt med lite oc. Filmen igår var iallafall jättebra, såg ju baksmällan och är ni biosugen är den verkligen något att lägga pengarna på!

puss på er


sol, bad & tatueringar


Ponthus nya fina tatuering! Och jag som blivit lite brunis :D:D

Jaaaa idag klev jag upp i ottan och åkte till Bergeforsen med ponthus, johan och sanna. Alla kom därifrån med en tatuering utom jag. Hehe. Väntar några år med de ja så velig som jag är! Läju lessna på min tatuering efter en vecka annars haha.. fast nu vet jag en som jag faktiskt är sugen på!

Sen for vi och käkade pizza och åkte till bandsjön vi fyra. Jätteskönt i vattnet, simmat och solat hela dan! Bränt mej har jag också gjort, så ont på ena axeln så jag inte kan ha bh haha.. ikväll blir det bio iallafall, ska se Baksmällan del två :)


bandsjönnnn





Första doppet - check!
Blivit brun - check!
 

Spenderat dagen i bandsjön med Ponthus och några tjejerrrr. Jag och ponthus har varit där sen klockan elva typ hah och kom hem för en halvtimme sen.. tre och en halv timme i solen, härligt de! Käkat gifflar och druckit brännhet trocadero, smakade ingenting..

Ikväll får vi se vad som händer, har några idéer, men nu är det ju bara att dom ska bli av också hehe. Ska kolla på simpsons och sen ta en dusch och göra mej iordning för kvällen!


-


ska försöka få en bättre bild men så ser jag ut ikväll.


studenten!

har noll tid med datorn idag för nu vankas det studentfest här i huset! har precis rensat jordgubbar och nu ska jag försöka ta mej lite tid till att fixa håret. kollade på treornas små tävlingar idag, jävligt kul att se showerna i början kan jag lova ;) gillade el och fordons! filmade självklart på brorsans men lägger kaaaanske upp den, isf senare :D


blond.


Bjuder lite för både mej och Karro ja!

Fint med blondt. Helt ärligt så trivs jag såååå mycket bättre i blondt hår, känns så mycket mer Linda liksom, fast jag tycker att jag är finare i brunt hår ändå. Jobbigt dedär med hår men nu är jag brunett och så kommer de förbli ett bra tag för fyfan vad jag tycker det är snyggt med mörkt hår. Särskilt nu till sommaren när "alla" kommer bli blond :) fast ah blondt är somrigare men äsch.. nu slutar vi tänka på hår

fast på tal om hår så måste jag trippla löshåret nu,pussis!

sötttt



försöker städa men mina ben är så himla slut. gick hem från skolan idag med skavsår, inte så mysigt.. ska snabba mej och få fint här så jag kan dra och sola. blir studentfest här imorgon så då skulle det inte vara stökigt i mitt rum, som att nån får komma in hit eller..

aja skriver sen puss!


king size

Har inte orkat skrivit här idag, har inget att skriva nu heller. Somnade fem i natt typ och vaknade vid halv tolv tror ja? Satt har varit jävligt trött idag, nu är jag inte så himla trött längre. Tyvärr! Kunde inte gå och lägga mej för väntade på att mamma skulle komma hem med nånting att käka, beställde hem jordgubbskräm ja. Länge sen jag åt det, jättegott var de.

Vill ut och gå nu men det lär jag ju inte få. Jätteljust ute numera ju! Inte läskigt alls, hihi. Aja bjuder på en konstig bild på mej och Ponthus som mamma knäppt så får vi väl se när jag skriver nästa gång!


Haha.. min älskling!


södra berget,eller om det var norra





Pjäsen var bra, det var hästar och grejer med också! Så slogs dom och grejer hehe. Fast inte på riktigt då, men det såg verkligt ut. hihi

Är hemma och väntar på Ponthus nu, tackade nej till mat också men nu märker jag hur det kurrar.. tro fan om man ska köpa en pizza? Ska nog räkna mina sista enkronor och se vad dom går ihop till!

Hade hoppats på nått kul ikväll för vädret är ju helt okej men a. Blir nog ingenting av! Skriver väl sen eller nått


bandsjön

Godmorgonnnn

vaknade för ett tag sen och ska fixa nånting att äta nu. Funderar på att göra nånting annat än pasta för en gångs skull men vet inte om jag klarar av de? Ska försöka göra potatismos men lite halvjobbigt om det inte blir gottt...

igårkväll var jag med Ponthus, vi gjorde varmchoklad och packade med oss en filt och åkte till bandsjön och satte oss där och myste med myggen :) hehe

Snart ska jag åka och kolla på teater med familjen om en timme ungefär, så bäst att lägga på ett kol tro! puss


bilder från sok!


hos karolina

TJENAREFAN!

Sitter hemma hos Karrokorven nuja, väntar på att hon ska duscha men tar visst sin tid med en hand.. heh. Nej men hon är så duktig så. Ska dra mej hemåt snart och städa mitt rum för det ser förjävligt ut som vanligt efter Ponthus bott hos mej!

Ikväll vet jag inte vad som händer, tänkte grilla men satan vad kallt det var:o kanske grillar hemma med Ponthusen istället. hihi,lite smågosigt sådär!

åker hem snart och slänger upp bilder osv sen igår,pussen!

medponthus

Var på sok igår, jag och några kompisar hade hyrt lokalen och hade maskeradfest. Har inte tid att skriva om det och lägga upp bilder just nu, gör det imorgon istället!

Ska slå på en film och mysa med ponthus nu istället :) lite ont i hjärtat har jag väl för jag inte är på crusingen men orken räckte verkligen inte till. puss!


eeheh coool


Hehe här ligger jag som en säck potatis. Jappjapp!

Det enda jag gjort idag är skittråkiga saker, försökt fördriva tiden. Packa i och ur väskor, fixat hårförlägningen så nu sitter den på huvudet. Sen har jag mest spelat bubbleshooter! Jätteroligt är de :D

Avslutar inlägget med att säga att jag älskar brunt hår!!!!!!!!!!
hihihi. Så fint nu när långhåret sitter och allt :D


klockan nio?!

Hallå jag kan inte kolla min statistik? :o är det nån mer som bloggar på blogg.se som inte kan det? Skitgrejer..

Godmorgon iallafall

förstår verkligen inte hur jag kan vara vaken nu? Igår sov jag till tolv och somnade vid två i natt, men nu vaknar jag klockan nio?! Av mej själv dessutom! Måste vara för jag har såna fjärilar i magen, hihi. Är lite nervis om man säger så. Eller spänd snarare!

Har försökt somna om men inga resultat, ger det ett sista försök nu annars hoppar jag in i duschen!




bararakjsd

tror jag går och lägger mej nu, laddar batterierna inför morgondagen! hihi,massa kul :) hoppas jag!

hehe btw, checkaråå!!!!


hihi pusssss!

egoegoego

såhär kul har jag när ponthus är på träning. förbered er på en bildbomb på..

ja, mej själv! höhö,ego♥






i'm forever keeping my angel

vill inte sova ensam så funderar starkt på att sitta uppe.. som att det blir mindre ensamt

vill inte gå på skolan imorn, vill stänga av alarmet, sova ut och komma en snabbis innan jag ska till stan och köpa löshår. ächligt det låter, löshår? aja men blir ju inge av att sova ut iallafall för då måste jag ta moppen till skolan, vägrar ta moppen till stan sen.. usch va pinsamt

vill bara att det ska bli onsdagkväll nu så jag kan mysa ner mej här i sängen med ponthus, bara ligga och mysa och kolla på nån film och bara va. haha blir tåris av att bara tänka de :(

ska försöka sova nu. natti