have a greeeeeeeeat day

Hejsan, nu sitter jag på skolan och pratar med Karro på ebuddy :) och med Tobbe, men vi pratar irl you know. Karro vill logga ut från ebuddy men hon får inte lämna mej! Jag vill prata med henne. Så nu gör jag det :') ikväll kanske jag ska vara med Karro, Issa och Ellen. Eller alltså, jag vill det iallafall. Så ska väl kolla upp det, så sover vi hos Ellen :D roligt roligt.
Jag hade glömt att ställa fram min väckarklocka igår, så min väckar klocka ringde inte klockan 6 som den skulle, den ringde sju. Eller pappa väckte mej tio i sju, så stängde jag av den. Fast jag trodde ju att klockan var tio i 6 men det var den ju inte. Så jag fick duscha, fika, fixa mej, gå ut med hunden och försöka torka håret på mindre än en timme, på knappt 40 minuter! Men jag klarade det, vilken tur.
Men nu ska jag kolla runt lite.
adjö!

du är allt jag ser, hör och tänker på

Så var det söndag kväll, en timme framåt till och med. Sommartid! Åh, jag blir så glad bara av att höra ordet sommar. Det liksom kittlas i hela kroppen och jag blir full av förväntningar. Jag fattar inte varför man längtar efter sommaren så mycket? Jo, klart att den är underbar och varm och allt, men det kan ju vara roligt på hösten, våren och vintern också. Men det är själva ledigheten såklart.. och att inte behöva ha tjocka kläder och en massa jobbiga skor, och ingen skola! Ja, det är det som är det bästa med sommaren. Jag längtar nåt otroligt. Massa sommarplaner ska ni veta!
Igår var det iallafall polar, jag var där med Janine, Claudia, Madde och Karro. Fast Madde och Karro for hem tidigare än oss andra, dom ville väl hem till Sällskapsresan :) haha. Innan polar var vi hos Janine allihopa och käkade pizza och fixade oss, tredje dagen den här veckan jag åt pizza, men det gör mej ingenting ska ni veta, det är ju så himla gott. Men det var ganska roligt där borta! Fast en grej var jobbig, jag fick problem med benet, helt plötsligt så la det typ bara av.. eller det gick inte att böja på det för det gjorde så ont, men efter jag vilat en stund så funkade det fint igen. Efter det sov jag hos Janine, vi kollade på film till 3-4 på natten, sen såg vi på film när vi vaknade runt 12 igen, men klev upp, det gjorde vi inte förens runt fyra. Då for vi hem till mej, för min familj hade bjudit hem dom. Vi spelade pingis och kollade på ännu mer film, hah. Lindsay Lohan! Jag älskar verkligen hennes filmer, förutom Just My Luck. För där är hon vuxen, och då är det inte lika roligt. Lindsay har ju alltid varit min idol, men när jag tänker efter så har jag väl aldrig haft riktig koll på vad idol betyder, men det betyder att det är nån man vill likna och vara som, men jag vill faktiskt inte vara som henne. Varför skulle jag vilja vara en lesbisk olycklig knarkarskådis? Som åker in på rehab hela tiden. Nej, det klarar jag mej faktiskt utan. Men bortsett från det så tycker jag nog om henne. Jo det gör jag.
På tisdag är det studiedag, härligt säger jag bara! Ingen skola, hoho vad skönt :) precis som på sommarn..
Den datorn jag sitter vid nu, den kanske jag ska få ha på mitt rum. Det är visserligen en gammal burk, men det är iallafall en dator som funkar. Bättre än den andra i källaren, så den kommer duga.

puss


sober

Men hej igen! Haha, vet ni vad jag och Janine gjorde? Först gick vi till lidl och köpte choklad och redbull, sen satte vi oss på en busshåll plats och åt i kanske.. 30 minuter. Men vi åt inte bara, Janine hade sin laptop i sin väska! Så vi satt där och knäppte kort och filmade på oss, haha, alla i bilarna satt och stirrade ;D vaackert. Sen kom jag hem och då åt jag min efterlängtade vanilj joghurt med START. Jag spydde, det gjorde jag igår när jag åt det också. Men det är det värt! Nästan iallafall.. mår lite små illa. Nu sitter jag och Fille och skryter om våra pappor, hahaha, vi är sååå roliga :D min pappa är starkast. Jag och Karro brukar också sitta och skryta om våra pappor, och jag och Issa. Vilket liv?! ;o haha shit asså.. och vi ger inte upp i första taget, vi sitter verkligen och ska komma på nåt som är värre än den andre. Men det är klart, alla vill väl vara värst. Hehe :)

pussar

fredag <3<3<3<33333333333333333333

Hejhallå, nu sitter jag på bilden. Man får gå om man vill men jag orkar inte göra det riktigt än, jag ska på lidl och köpa redbull och nå gott tills ikväll :) först ska jag och Karro till stan och kolla på teater, den som vi slutade i. Sen ska jag till henne och slinga hennes hår och sådär, sover där. På lördag är det polar, fattar inte vad jag ska dit och göra egentligen :P sist och gången innan åkte jag hem tidigare för att det var så tråkigt, men jag hoppas det blir roligare den här gången! Det blir det säkert. Jätte många ska fixa sej hos Janine :D så då blire skoj där iallafall.

Nu ska jag gå till Janine, hon är längst ner.
Nu blire socker.
hih!

hejdå :D

asdasfgsd

Hej. Idag har jag varit på skolan. Det var inge roligt. Det brukar inte vara roligt heller. Jag lämnade tillbaka arbetet i so:n. Curt läju ska bli besviken för att den inte är nå bra. Sen hade jag omprovet i fysiken idag också. Det gick lika bra som förra gången, kanske skulle säga dåligt alltså. Men jag kan inte mer än förut och jag läser och läser men jag förstår ju inte! När jag kom hem åt jag våfflor. Också skulle jag på dansen också, men jag är så less & sur på allt och alla så jag pallar inte. Eller jag är inte less på nån, haha vad säger jag. Jag har bara en dålig dag. Jag vill inte prata med nån och jag vill absolut inte ha närkontakt. Men skrika gör jag gärna, oh ja, att jag gör. Och slår i saker, kastar saker i golvet. Min självbehärskning är faktiskt bra nu, nu sitter jag här och kniper käft som en liten råtta. Om nu dom kniper käft, jag kanske kniper käft som en elefant? Eller en tiger? Jadu, när jag tänker efter så vet jag ju inte så mycket om dom käft-knipande djuren. Jag vet inte vart min mobil är. Lika bra de. Den kan ligga där den ligger! Vart det nu är.
Jag fattar inte hur jag kan vara så otroligt trött när jag liksom gick och la mej halv tio igår? Jag sover ju jättebra men ändå är jag trött?! Vad ska jag göra ;o fett störande.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4679216.ab

snälla gud, gör så att dom inte sätter åldersgräns på energidrycken. amen.


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!! SHIT! DÄR KOM DET! VAD SKA JAG GÖRA SA JAG, NU VET JAG JU! Hinka i mej massvis av red bull! Undra om jag ska ner på lidl och köpa en nu, bara fatt det var en så bra idé? Och för att jag fick värsta snilleblixten. Kanon ju liksooom!


wooowowoowowowowowo
vare verkligen min hjärna som knäckte det där?


adjö

peeniissss


Grrrrrr, bror alltså (h)

Pizzan smakade ask kopp.. eller iallafall köttfärsen, så det vart så att jag skrapade av köttfärsen och osten och allt, haha, vilken smakupplevelse. Sen gick vi till papperskungen där Lukas posade vackert i min skinnjacka som ni ser, sen gick vi på ica och han köpte godis. Men det gjorde inte jag för jag har slutat äta såna grejer! Men det kommer in hålla, eller jo det kommer det.
Undra om jag ska gå ut och gå en sväng nu? Fast egentligen så orkar jag inte, men det vore väl bra. Kanske Issa vill följa med? Jag skickar ett sms och frågar vad hon gör. Hon var med Ellen. Dom kanske kan följa, let's see. Jajajaja. Åh nu har vi smsat ett tag men jag får henne aldrig att fråga om dom kan följa med mej ut på min underbara promenad! Jag får väl ta mod till mej och fråga om dom vill med, ja det gör jag. Ska vi se vad hon svarar.. Dom ville :D:D


´hgeeeeeeeeeeejdppdpspåadoapåsodåapsodi!

spykänslor


spanien.


Hejhej, idag fick jag åka hem från skolan. Mådde så himla illa så jag klarade knappt av första lektionen, måste vara mensen som spökar. Ska äta pizza med Lukas sen ändå tror jag, han bjuder ju, snällisen. Jag har ätit gröt, mannagryns gröt. Det var väldigt länge sen sist. Det var ganska gott. Imorgon ska jag må bra igen, jag har ätit en alvedon så det blir nog en till sen efter pizzan, och sen går jag och lägger mej tidigt ikväll. Just nu är jag på jakt efter The sims skivan, det går inte bra ska ni veta. Jag vill spela The sims. Det var så länge sen. Imorgon ska jag vara med Elin om jag mår bättre. Jag läju!

ont i magen.
hejdå.......

snabba dej linda!!!!



TVÅ MINUTER PÅ MEJ ATT SKRIVA SEN SKA DATORN VA AV!!!!!!
Jag och Johanna satt inne på gården typ hela kvällen, stängde in oss i ett rum haha :D också va vi lite på konsum & så, men nu måste jag ut med hunden.
Gullig tand visar bild va? Kanineeer!

hih, hejdå!

tuffft @ bdb

Kvällen spenderas nere hos Johanna, nu ropar skjutsen.
puss!




Förresten! Kolla, det här är den där pannkakan jag gjorde. Så är det pasta och ost inuti, och ketchup :)

sötnuuuus



fRiLuFts dAg
i timrå sok.....

Ja vad ska man säga, Timrå Sok har aldrig vart en av mina favorit ställen. Det kan ju vara för att jag har gått vilse där ett antal gånger, 2-3 gånger när jag har gått Tarzan stigen, också en gång när jag & Issa var där och joggade, vi skulle till Skönviksbacken men kom fram i Birsta. Haha, lyckat.. Men idag gick jag inte vilse iallafall, kanske för att Issa & Ellen ledde truppen. Jag, Karro, Issa och Ellen var alltså ute på promenad i skogen :) the gang u know, hih. Men det var roligt då, sen vart det kallare och kallare, och då är det inte lika roligt längre helt enkelt. Men det var bara att härda, tills efter hamburgaren. Då började jag och Karro att gå hemåt, men som tur var så mötte vi visst pappa på vägen, hur kunde det komma sej, också fick vi skjuts hem! Annars skulle vi måsta stanna i typ en och en halv timme till, och det låg inte högt upp på önskelistan inte. Nu har jag suttit och värmt fötterna ett tag, så ska gå och bada i badkaret nu. Mysigt! Karro ligger nog i badkaret hemma hos henne hon också.

Jag ska ha bubblor i mitt badkar.
hejdå!

baxxad från moas bdb

Ord som:
hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.

Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.

Som in i helvete tar vi åt oss!

Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.

Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.

Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?

Jo det är alla killar.

Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.

Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar.
Man blir nåt bra, man blir någon.

Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.

Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.

Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.

Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.

Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.

Inte ens players.

Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.

Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.

Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.

Då kommer någon se mig.
Så går det några månader.

Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.

Djävulen är väl en kille?

Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.

Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.

Varför är det så?

Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit.
Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten.
Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.

Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.

"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt.

no more school today, okay!



HEJSAN! Nu är jag med Issa, vi läser tidningar och dricker läsk. Också pratar hon med Fredrik, hon läser om snoppar, rumpor & sex för honom, men hon blir bara sårad för han lyssnar inte. Han pratar med sin kompis då. Men vet ni vad jag tror, jag tror att han lyssnar och är jätte intresserad egentligen, liksom låtsas att han inte är intresserad. Typ. Jag har utegångsförbud, men det gör mej ingenting :) bara satt ni vet det. Så jag har bara varit hemma ikväll och varit med Isabelle :D vi har ätit mat, Issa åt pannkakor och jag åt pannkaka med makaroner & ost inuti. Också ketchup förstås, det var faktiskt ganska gott. Första tuggan smakade bara konstigt, men sen vart det godare och godare. Och jag vart super mätt!

HIhihihihihihihiiihIHIhIHIhhIhi
höh
hhaahaha
hah
skoja:)

pööösösösösösös

blablaa

Det vart inge birsta. Mamma hann inte. Hon hade blivit bjuden på taccos så hon skulle dit istället. Kanske imorgon.


ta tag i situationen

Godmorgon allihopa, det är ett väldigt fint väder ute idag ser jag härifrån mitt skrivbord. 5 plus grader till och med, det luktar promenad med hunden! Åhhhhhh vad jag har lessnat på att ha tinituss eller hur man stavar det, det bara piper hela tiden, hela dagarna, hela nätterna. Jag lägger knappt märke till att jag har det längre, förutom ibland. Förutom nu. Och det gör mej galen! Men det är bara att bita ihop.
Hoppas att mamma vill åka med mej på birsta idag, vi skulle ju det. Vi sa ju det iallafall, hoppas det blir så. Mamma. Min älskade lilla mamma.. mamma. Igår kväll vart som det vart. Jag kan lika gärna bara skriva här allt som hände och sånt, det är ju typ bara föräldrarna man inte vill ska se. Men det vet dom redan i det här läget så att.. men. Jag vet inte. Jag var med Johanna ju. Vi skulle vara med någon som hon känner. Vart inte som planerat. Men det dög väl för oss, inte i början, men efter ett tag. När jag går på som det puckot jag är. "yes, äntligen, nu slipper jag tänka, åh snälla koppla bort alla tankar, gör mej fri, bara för ett tag, bara för ikväll".
Eller nej, nu vill jag inte fortsätta skriva om det där längre. Det enda som räknas är att jag har tillbaka Johanna, det är bra. Min prinsessa :)

hejdå

don't ask

Du gör bort dig rejält nu Linda!
Är detta ditt sätt att bättra dig?
/Pappa. Ring omgående.


min fredag.

beautiful

Så var det äntligen helg igen! Och första "helg" dagen, det vill säga fredag som egentligen är vardag men vi kan ju låtsas, ska jag spendera med Johanna. Jag har inte varit med henne på hur länge som helst, saknar är vad hon är! Vad vi ska hitta på, det vet jag inte. Men jag tror knappast att det blir nåt tråkigt iallafall :)
Skolan gick helt okej, bara att jag inte hittade min bild som jag ska redovisa.. så jag har fått göra en ny. Det är typ som en Picasso bild så det är ju bara att sno ihop nåt. Killen på min bild ser ut som en ärta :D han heter Ärtur, haha. Han har stort huvud och liten kropp, som sitter på en liten, liten cykel. Sagolikt. Haha, stackars alla andra på bilden på idrottshög, jag och Issa satt och lekte matte & voffsing :D haha, och Issa hittade på en historia om mattes & voffsings resa, vi for från vårt vackra hus i Alperna till Atlanten, när vi hade kommit till Atlanten dödade matte en isbjörn. Med sina egna händer. Jaa, hon hade väl sågat av voffsings klo men ändå! Hon stack den rakt i hjärtat! Sen tog vi oss hem igen, och allt gick på bara 3 dagar. Vi korsade först öknen, sen kom vi till New York, sen till Sundsvall och sen till nåt konstigt namn. Fast vi vart less och fick åka krigsflyg. Eller haha, det går helt enkelt inte att beskriva Issas saga, man måste höra den med hennes ljuvliga stämma för att förstå hur otroligt händelserik & intressant den är. Det var dock bara jag, Jonna och Annika som orkade lyssna genom hela! Och juste, jag och Issa har fått en ny liten vän idag. En liten flicka på maten, hon heter Emma och är 6 år. Hon sa till Issa "Vad heter du?" sen frågade hon mej samma sak, jag hoppas vårat vänskaps band ska hålla livet ut. Läju.
Min morfar är här och ska göra maten idag, jag gissar på att det är makaroner. Jag hoppas att det är makaroner! Det är verkligen det godaste som finns. Speciellt Karros mammas stuvade, mmmmmmmummmsssss...! Annars är det nog potatis. Eller pärer som morfar säger. hih,


hejdå!


fredag

Godmorgon! Idag klev jag upp klockan 6, vääääääääldigt tidigt för att vara jag.. Men jag skulle duscha så det var bara att tvinga sej in i duschen, inte somna om. Och det gick bra idag. Efter jag duschat gick jag och kollade på tv och åt fil & flingor, när jag var helt klar med allt, borsta tänderna & sminka mej och hela skiten, så var klockan bara sju. Så jag hade en halvtimme på mej tills jag måste börja gå, nu har jag en kvart kvar. Jag ska gå och möta min vän Issa vid hästarna, vi ska gå idag :) Jag gjorde det igår med, men då hämtade Janines mamma upp mej efter halva vägen, hon trodde att jag frös. Men det gjorde jag inte, men jag tog skjuts ändå. Jag tycker att det är härligt att gå morgonen, man vaknar liksom till ordentligt då. Så det ska jag börja med! Eller jag brukar ju alltid göra det, förutom på vintern då, då har det snöat igen i min lilla genväg vid majbrasan. Jag vet inte om jag ska kalla den Min, nästan alla går ju där.
Första lektionen har vi matte, jag har blivit as bra på att koncentrera mej på matten. Förut så fick jag hem frånvaro rapport varje dag, och då var det alltid från matten.. men nu har jag min älskade mp3 som roar mej, också har jag ett mål att göra åtminstone 10 uppgifter innan jag sover en stund, hihi. För då är jag så slutkörd så jag förtjänar en stunds vila! Sen är det bara svenska+, bild, lunch och idrottshögstadiet. Bild på idrottshögstadiet, inte mitt favorit ämne men jag tog det ändå ju. Rita, bildläraren, hon vart jätte glad över att se att jag var där, så jag kunde höja mina typ.. ambitioner, eller nåt sånt. Jag vet inte riktigt, nåt svårt ord som inte gick ända in var det iallafall.
Men nu är klockan tjugo över sju, vilket betyder att jag måste stänga av datorn och knyta på mej skorna!

hejdå

pengar är bajs

Blääääää, det gick inge bra på dansen. Och det är inte lika roligt längre. För jag har inga skor. För att jag har inget minne. För att mitt huvve är en seg kola karamell. För att nästa onsdag ska jag kolla upp handleden. För att det känns bra.
För att det är så. För att det är så bara.
På måndag ska jag börja ett nytt liv. Fast jag vet inte vad som menas med det, jag fortsätter ändå i mina vanliga spår efter 3 dagar. Fjärde dagen är allt som vanligt igen, jag har alltså börjat vantrivas? Fast när jag tänker efter, vad är det jag vill ändra på då? Jag är väl så som jag vill vara. Eller är jag? Jag vet inte, det är inte så lätt att tänka med en kola fabrik upp i hjärnkontoret. Det är inte så lätt! Det jag skulle vilja ändra på är att ha mer pengar, längre hår, mindre slitet hår, en färg på håret, vara mindre fettrik, vara piggare, vara gladare, mer pengar, mer pengar, mer pengar, mer pengar. När allt kommer omkring så handlar allt om pengar, det är ju sorgligt. Men ja.. Men näääää, jag vill vara jag, så som jag är. Eller nej, jag vill vara gladare. Lyckligare. Lycklig. Och hur lyckas man med det då? Det ska jag klura på. Ni kan ju hojta till om ni kommit på nåt. Pengar gör en lycklig.............................................. för stunden.. om man köpt nå fint.. gjort nå roligt för pengarna..
Jag skojar. (inte). Jag är inte penga beroende. Jag tycker bara om att ha pengar. Varför får vissa hur mycket som helst utan anledning? Och varför får vissa inte ha nå pengar alls? Det här är min inköps lista:

Björn Borg väska - 699 :-
Jacka på Gina Tricot - 499 eller 599 :-, minns inte
Mascara - 149 :-
Hårinpackning - 95 :-
Foundation - 165 :-
Säng - säkert flera tusen eller vad dom nu kostar..
Komma in på Gatufesten - vet inte, men det kostar säkert nåt. Haha, har börjat spara nu iallafall.

Det som jag egentligen bara vill ha är väskan och jackan. Jag ska åka och kolla på jackan med mamma på lördag, om det nu blir nåt av det. Jag hoppas det iallafall. Mammsen. Väskan håller jag på sparar till. Jag är inte en väsk tjej äns en gång, vad ska jag med den till? Jag tyckte om den bara. Jag är en sån där tjej som pular i så mycket som möjligt i jackfickorna, och bara har en vanlig skid jacka eller vad som helst. Det som finns helt enkelt. Ska jag verkligen bli nån annan än hon, på måndag? Njae, jag skippar det nog. Eller vadåå... jag vet inte. Äsch, jag fortsätter som jag gör, tar dagarna som dom kommer. Det finns folk som uppskattar det men det finns också väldigt många som inte gör det, men det kan inte ni göra nåt åt, inte jag heller. Eller jo det kan jag väl men det skulle inte kännas nå bra då så det är bara att gilla läget liksom!
Fy sjutton vad trött jag är.
Måste sova.
Måste plugga........
2 omprov nästa vecka, kommer inte klara nåt av dom hur mycket jag än tränar. Jag försöker vara positiv och ha en bra inställning, men kemi provet kommer jag inte klara. Det är verkligen världens mest komplicerade och mest huvudverks framkallande ämne, ingenting för mej. Fysiken ligger inte så högt upp på listan heller.
Snart har jag biologi med Danne! Världens bästa Danne, hihi. Jag blir glad av Danne.

hejdåååååååå godnäääätttt

idjalsidjasfi

Hahahahahhahaha, vissa har väl väldigt roligt ibland. På skolan är det en som har bajsat i en såndär som man slänger bindor & tamponger och sånt i, kul liv?! Vilken idé..
Mitt humör har varit hit och dit hela tiden idag, har inte haft nån riktig koll på vad jag tänkt ens en gång. Det har kännts alldeles tomt, vet inte varför. Jobbigt var det iallafall.
Nu är det dans snart! Ska byta om nu och vänta på att mamma blir klar med maten..
hejdå


ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH <3<3<3<3<3<3<3



SATAN I GATAN VILKEN SNYGG HÅRFÄRG! Och gissa vem som kommer ha den efter sommarn?! Eller till sommarn, jag vet inte än! Jag vill egentligen bara ha den nu nu nu!!!!!!! Men jag är rädd att jag kommer se knäpp ut i den, och att jag kommer vilja va blond under sommarn. Så jag ska iallafall va blond till juli sen får jag se :') Så otroligt fin färg!


stickstickstickstick ja bryr mej inte ett skit,nejnejnej...

Less & nöjd på samma gång. Hoho..
Har klarat mej utan mobilen idag, får starta den om 6 timmar och 50 minuter. Typ. Dagen har väl flytit på som den ska, stackars Joanna har gjort illa foten! Ska nog gå ut och gå när som helst.


bajssss

tjenispenis

Sitter på skolan vid jobbigaste datorn nu iallafall, man måste ha ett tangentbord som sitter i dataskärmen om man ska använda å,ä,ö. Och det måste jag väl göra. Lyssnar på musik gör jag också, Ken Ring :) <3333333333
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, vill åka på stan, men gör jag det kommer jag nog inte få göra det nån annan dag. För än så länge ser min vecka ut såhära att imorgon kanske jag kan hitta på något med Linn, fast hon far hit imorgon så hon kanske ska vila imorgon då. Så jag får väl se. På onsdag blir det kanske att vara med Issa, Karro och Ellen. Om det går så kan jag inte säga nej till det inte! Egentligen skulle jag ner på konfan och säga att jag hoppar av. Har inte gått dit på en månad men får fortfarande hem en massa brev.. :P vill inte åka på lägret ens en gång. Jaja, sen på torsdag är det ju dans :) ska försöka hitta ett par skor att använda då, skulle ju kunna ha typ niken, men nu har jag dom i vanliga fall också för jag får skavsår av alla andra skor. Men jag kan nog ha dom på torsdag, då kanske jag kan åka på stan! Fast det gör jag ju typ varje torsdag, haha. Varje torsdag kan ni se mej sitta och äta cheeseburgare på donken, fuuuult. Sen vad som händer fredag, lördag och söndag är en gåta. Orkar inte bestämma nåt heller, tar det som det kommer. As usual.
Nu är jag äntligen klar med den dumma so:n. Det tog sin lilla tid, men nu är det klart! Ska hämta papprerna jag skrev ut, adjöööööööö.

hejjjjjsssääännnnn




hej!:) jag har en as rolig helg, bara så ni vet. Jag och Nina skulle dygna igår, vara vaken 24 timmar. Vid 18 timmar somande vi, orkade inte längre. Hade ändå inget att göra. Måste nog sova snart, om jag ska orka imorgon. Men det kommer jag göra ändå.

ÄSSSCH
hejdå:D

pisdaiadsd

Hejjjj :) jag är ju med Nina nuja, igår va vi i Timrå och va med hennes älsklings Poppe och Tanja och nån Tony. Sen gick vi hem och kollade på film, Black Snake Moan. Den var bra, sex galning. Haha. Sen somnade vi väl runt 2-3 tror jag? Vaknade halv tolv av att hennes mamma ringde, sen ska vi till Nina runt tre fyra tiden.

mobilen är ju med så det är bara att höra av sej (y)
pusss

torsdag

Hejhallå!
Idag var det ju dansen! Det är alltid roligt, men det är väldigt svårt. Och jag kunde inte precis anstränga mej eller nånting för jag har så otroligt problem med min handled, jag ska åka till vårdcentralen eller nåt snart. Mamma fixar. Har haft ont i den sen typ 4-5an, men alltså då har det väl varit lugnt, men nu den senaste månaden har det varit hemskt! Gick till skolsköterskan häromdan, och hon kände på den och trodde att jag hade fått bråskknöl eller nånting sånt, den kan gå bort av sej själv men i värsta fall måste man operera. Har ju haft ett bra tag.. satt skulle inte förvåna mej om jag får operera, lika bra de, dom kan få amputera bort handen om dom vill och sätta dit en ny lika gärna. Eller en ny arm skulle inte sitta fel det heller! Så himla jobbigt.. Förresten! Jag saknade en viss Linnéa Kempe på dansen idag också, vart höll hon hus mån tro?
Var på stan med Issa också, vi hade det lite små läskigt och sådär!
Nu vill pappa att jag ska komma och fika, jag har nyss fikat upp ett päron och en joghurt tallrik. Proppis mätt.......
Han ska känna på handleden. Jag vill inte det. Det gör ont när man tar i den. Snälla pappa skada mej inte!

adjö

world of warcraft

Halllååååååååhaa, gissa vem som är med världens bästa Karro nu då? Gissa, gissa, gissa! Kan du det? För jag är de :D vi har suttit och planerat en del, också har vi ätit också har skite. Också har vi pratat, också har vi skrattat. Också städar hon, också sitter jag här. Och du sitter och läser du också!
När jag kommer hem ska jag duscha, sen ska jag sova. Det ska bli en tidig kväll ikväll! Fast jag ska byta sängkläder också.



Jag är typ jätte gangstah när jag har hennes sjal och hennes mössa. Typ skit cool sådär, asssååååååååhhhh. Jag är typ cool nu när jag har den.
nää
jag är nog på dryg humör, lite iaf :D
hih

adjöööööööö

r.i.p älskling

Jag var tvungen att ta ut piercingen. Så nu finns den inte kvar längre. Åkte till stan och gubben på piercing stället sa att jag måste ta nytt för om jag sätter i nånting där kommer jag spräcka läppen. När jag blir 15 får jag pierca mej där borta hos honom. Det tänker jag göra också.

Nu vet ni det.

din röst gör mej knäsvag

Nu sitter jag & Ellen vid varsin dator uppe på bilden! Jag söker efter fakta om Italien och hon.. ja, hon verkar söka fakta på bdb hon. Jag tycker om min piercing :'):') Jag tycker om min Ellenor också, ohhhh bby <3<3<3<3<3<3<3 hihihhiih.
Jag har ätit alvedon ja. Och druckit redbull! Jag älskar redbull, så otroligt gott. Socker. Jag vart liksom helt snurrrrrrrrig av min egen modighet förstår du. Eller nä, Ellen och Karros modighet snarare. Hehe. Buhu. Eller aja..
Jag vill åka i backen ikväll men det verkar inte Karro vilja, hon blir helt skakis av backen säger hon. Jag ska få henne på andra tankar, eller jag ska väl iallafall försöka. Ska jag vara ärlig så vet jag inte om det kommer gå så bra. Hon är envis som en åsna! Nääärååå, men hon är väl lite bestämd av sej :)

puss

issa, linda & karro e bäännggg



HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
idag har jag åkt i backen igen, det var kanon kul. Bara det att min älsklings bror Lukas kan vara lite jobbig ibland, min bindning också. Hehehehehehehehehehehehe. Imorgon ska jag åka till birsta efter skolan, Karro ska följa med. Jag ska köpa mej en piercing. Jag längtar. Jag hade tänkt att åka i backen på kvällen också, hoppas att det blir så. Fast Issa frågade om jag ville följa med på hockeyn, hade nästan tänkt göra det men alltså.. nej, jag kan inte, det är så tråkigt och jag vill inte avlida.. Det är verkligen tråkigt där.
Imorgon är det ju skola också, måste nog sova nu. Så jag orkar. Ska ställa min klocka också, har inte haft igång den på länge. När ska jag upp imorgon då? Jag tänker gå ut med hunde också, för det hinner vi typ aldrig göra på morgonen, så det blir alltid så att vi gör det typ fem i åtta, och då blir jag sen till skolan. Och jag som ska få mindre frånvaro och sånt, jag kommer alltid för sent. Så jag kan väl kliva upp kvart i sju, det blir bra det.
Nu ska jag pissa för det behövs känner jag, ohhh. Bärbara datan trycker på min urinblåsa så underbart skönt, alldeles varmt blir det också. ehhhhhhh
heheh
hejdå:D

ohhhhh, busigt linda!





Jag kunde inte låta bli!!!!!! Fastän att typ 90% av alla jag frågat "tycker du att jag ska ta hål i läppen?" har sagt nej. Jag ville så gärna! Jag har ju velat sen sexan, så äntligen säger jag bara! Fast jag är ju lite hit & dit, så man vet aldrig hur länge den sitter kvar. Klockan sex smög jag in på toan med en is glass och två tvättade nålar och ett läk örhänge, klockan 20 över sex frågar pappa "Gör det ont?". :O Han fattade vad jag tänkte göra! Kanske för att jag satt och pratade om piercingar hela middagen.. mitt svar blev "mmmmmmm", och sen tvingade han mej öppna dörren, haha, och där stod jag blek i ansiktet som ett spöke och skakade som ett litet löv. Jag klarar inte av sånt där eller! Aaaaj. Han tyckte att jag skulle sluta med dumheterna, men det gjorde jag inte, så kommer mamma in med filmkameran, hahaha vilken familj jag har. (För det var ju veeeeerkligen inte jag som tvingade henne att filma hehe).
Jaja, nu ska jag spela guitar hero.
Snälla skriv inge negativt om piercingen för då kommer jag få ångest och bli jätte osäker på om jag ska ha kvar den eller inte, okej? :) Så nu vill jag att alla ska juuubla!

hih
pusssssss

jag har ingen känsel i läppen.
får jag äta choklad ikväll även fast de är såhär?

tårfyllda ögon & ett hjärta som svider .. inte idag iaf!

Idag har jag varit på birsta med Ellen, solat med Tanja, ätit kakor med Tanja, åkt i backen med Claudia, Joanna och nån Matilda. Det var roligt och imorgon ska jag dit med Lukas :D Lukas är min älskade bror <3333333333 hihi, pussssss

love of my life, my soulmate

Jag är inge trött, men jag tror att Ellen är det. För hon skriver "vill sova" på varje svar på frågor på bdb, hon sitter här brevid mej och jag sneglar ju lite som den gluttare jag är.
Nu är det slut på nötter men inte på popcorn, en festis har jag kvar.
Undra var jag och Ellen ska sova inatt? Orkar inte bädda nånstans. Men jajajajajajajajjajajajajajajjajajajajajaj vi får seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
heeeeeeeeeeeeejjjjjjjdååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå


tro inte på allt du hör

Nu måste alla viska, för att det är så tyst i huset. Mamma sover, pappa sover, Lukas sover och Ludvig sover. Linus kanske också sover, för han är i Åre, men jag tror inte att han gör det. Han är ju på läger och då är det väl ingen anledning till att sova!
Här hemma är det bara jag och Ellen som är vakna, vi har tagit ett festis paket var, en popcorn skål och en till skål med jordnötter och suttit oss nere i källarn. Jag tänker inte säga vart vi ska sova i natt för jag vet inte om vi får för en viss person. Hihi, hemlighetsfull..
Vi är väldigt sugna på cola dessutom, men vi har ingen cola. Och det är ingen affär i Timrå öppen. Inte roligt alls,
pyssssss

bit för bit

Jag sitter hemma hos Ellens syster Emma nu, Emma och Ellens mamma är på bio, så vi vaktar lägenheten, vi och två coca coler. Också ett litet godisfat också såklart! Ellen har duschat så hon går runt och fixar sej, och jag sitter här och lyssnar på Sober. Han kan inte ha det lätt den grabben inte, bara massa depp hela tiden. Men han kämpar på ändå han! Säger han iallafall.
Vi har varit i stan ända sen igår kväll, for hem till Max efter Ellens fotbollsträning. Hennes pappa släppte av oss vid McDonalds, så gick vi till Max därifrån. Det var inte lätt inte, vi trodde det skulle vara jätte nära men det var det då inte! Fast det var inte jätte långt heller, men längre än väntat. Vi tittade på film, satt vid datorn också spelade vi cs, jag var bättre än Ellen, stolt! Haha. Vi somnade kanske runt 5? Eller ja, iallafall dom två. Jag somnade halv sex tror jag, sen vaknade jag åtta, somnade om runt tio, vaknade kvart i tolv igen. Fast vi låg och drog oss till typ tre-fyra tiden haha :) Sen sa jag och Ellen hejdå till Max, så gick vi till stan. Kollade om det var någon bra film, det var det inte. Vi tänkte se på "män som hatar kvinnor" med Ellens mamma och syster, men det vart inte så. Far hem när den är slut, blir väl runt halv tolv. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi är så trött så det blir inte så mycket. Också kommer vi sitta härinne hela tiden ju, satt det blir väl nå lugnt eller vad man ska säga. Max verkade inte vara trött, han lanar ikväll han haha, när hade han tänkt att sova då!
Jajajajajajaajaa,
hejdå


måndags funderingar

Är melodifestivalen slut nu? Har för mej att jag läste det nånstans, och jag har inte sett ett enda avsnitt.. fast jag lider inte av det, jag tycker bara att det är tråkigt. Har aldrig följt melodifestivalen, och kan inte tänka mej själv sitta där och följa den heller. Jag är inte så mycket för tv-serier egentligen, men det kanske är för att jag ändrar uppfattning om allt varje dag. Så att.. det som är intressant ena dagen, är helt bortblåst andra dagen. Så kan det vara ibland.
Igår såg jag på film med familjen, och låtsas kusinen. Vi såg Bron till Terabithia, typ en fantasy. Dom tar ett rep och åker över en å i en skog, också när dom är på andra sidan så leker dom att dom kommit till ett annat land. Ett land där dom härskar, typ. Och dom ska rädda nån tror jag. Det känns så sorgligt när jag ser såna där filmer, för det är då jag kommer på att jag är på väg att bli stor liksom. När jag var liten ville jag aldrig bli stor, det ville jag inte i sjuan heller. Det vill jag väl inte nu heller, nu vill jag bli liten igen. För det är så jobbigt att vara 14, antingen är man för stor eller för liten. Och det är så många känslor man måste ta hand om, man vet inte vilka man ska lita på eller nånting. Också måste man börja fundera på vad man vill göra av sitt liv. Det har jag funderat mycket på dom senaste veckorna, ända sen jag slutade i teatern tror jag. Eller nja, jag har väl alltid funderat på det, men extra mycket nu på senaste tiden. Lite små läskig, för idag så stod det såhär i mitt horoskop "Du längtar efter ett äventyr. Du vill få en djupare förståelse för saker. Vad är meningen med livet?", det tyckte jag var ganska läskigt, eller liksom passande ändå, när det är det jag funderat på.
Också har jag suttit och tänkt tillbaka från när jag var liten, och en sak har jag kommit på som jag inte vet om jag ska tycka om eller inte, för liksom, jag har blivit precis den personen jag lovade mej själv att inte bli, och jag vet inte vad jag ska göra åt saken, för det känns som att jag tappade bort den gamla Linda för så länge sen, som om jag liksom tappat mej själv på vägen. Det är väl bara att gå tillbaka och plocka upp henne igen.
Men det är det att jag liksom, jag vet varför det blivit som det blivit, jag vet att när jag tappade en person så tappade jag hela mej. Jag vart likom rädd, kände mej inte stark längre, så det kändes lättare om jag typ.. ja jag vet inte, jag vet inte riktigt vad som hände då, vad det var för idé som ploppade upp i hjärnan. Det kanske ska vara såhär, det märker jag väl. Jag har ju en lång bit kvar här i livet. Jag ser liksom livet som en väg, det finns genvägar och omvägar och sånt, och det finns små grus och stora stenar på vägen. Fina blommor och sånt där också :) Dom fina blommorna ska man plocka, men bara om man tar väl hand om dom, om man inte kan ta väl hand om dom så ska man låta dom stå kvar, för det är ingen mening att ta dom om man inte kan ta hand om dom. Små grusen ska man låta ligga, det är inget att ha.
Dom där genvägarna och typ vägskelen, där får man priotera vad man tycker är viktigt. Vad skulle vara viktigast, typ.. hjälpa en vän på vägen eller gå på fest? Eller liksom vad som helst, man måste fundera. Fast.. det gör ju inte jag, det vet jag. Jag tänker inte så mycket, speciellt inte före. "Tänk efter, före" tror jag att jag måste skriva på min arm. Och på andra armen ska det stå "vad surar du för?", för Linn hade skrivit om det, att varför ska man gå runt och vara sur och tvär när det finns så mycket att vara glad för? Klart att det kan ha hänt saker som man absolut inte kan vara glad för, men allt ont har nåt gott med sej, tror jag iallafall. Och efter regn kommer solsken.

Nu måste jag gå ut med hunden.
Ha de bra :)

lilly allen