sista inlägget 09, ooops

Nu tänker inte jag sitta nå mer vid datan dehär året, hah!
Har jag ens sagt vad jag ska göra ikväll?
Jag ska iallafall först ner till johan med ponthus,
vet inte vilka som skulle va där.

Sen vet man aldrig hur kvällen slutar,
heheh

Ha så kul ikväll iallafall :D

nyårsfin




sista daaan :o

TJEEEENAAAAA

Sitter och laddar över lite låtar till mobilen, tänkte att de kunde va kul att lyssna på annat än dom jag lyssnat på de senaste året. Så har jag gjort mej redo för att träna minsann, jag ska faktiskt börja göra de en gång i veckan, seiöst alltså, och ja jag gjorde det ju förra veckan så då är det den här veckan också. Hehe nog för att jag ser ganska löjlig ut nu men jag är ju bara hemma så, jag har strumpor, trosor & bh, tröja som precis går nedanför stjärten och en toffs. Ser snarare ut som att jag ska gå och sova! Hahah.

Ja de är ju iallafall sista dagen på 2009, iih :) känns ju .. aa, de känns ju. Känns bra. Vad kan man säga om 2009 då? Dom bra sakerna och dom dåliga sakerna har varit nästan jämt ut, nä men seriöst så har det här varit de jobbigaste året på länge. Både med kärleken, skolan, kompisarna och hemma. Allt liksom sket sej, men nu såhär i slutet så har ju allting ordnat upp sej, typ, så då känns de taskigt att säga att de ha varit ett dåligt år.

Jag är nog nöjd med året från juli/augusti tills nu. Typ :) men 2010 känner jag på mej att de kommer bli ett bra år, och de ska jag se till så att de blir också :D:D


Ellen spenderade jag jääävlit mycket tid med, iallafall i början av året, de är de som kommer sitta kvar när jag tänker på 2009. Och vi hade skitkul! :D


men tjaaaa

Hej! Glömde ju skriva förut att jag och karro bytte julklappar igår, fick en as söt stickad kofta av na som är typ gammelrosa, och en affisch över new york. Fast den visste jag att jag skulle få hehe, för när vi va på birsta så pekade jag ut den och skulle köpa den men så fick jag inte de för karro, jag förstod iiinte varför ;)

Ja jag är iallafall hemma nu, jag och janine gick ner mot timrå. Ponthus, johan och benny hade hyrt nått relaxrum där johan bor så vi gick in där och värmde oss ett tag :) sen gick vi till ica och köpte godis och cola, gooottt. Stack ner dit igen och va där ett tag, kollade på simpsons :) så skulle ponthus gå hemåt och då följde jag och janine med och satt i trapphuset med han, fast där vart vi utkörda så vi gick till nästa trapphus, hahah känns som att de alltid blir så :o vi gick väl hem runt kvart i tolv. Planerade året, ska bli värsta hälsosam! Jag ska faktiskt börja äta frukt och grönsaker, de ni! Det blir nå nytt för linda.

Men nu ska jag gå och prata med mamma om imorn, då det är nyår!!!
Så godnatt! :)

jag, myskoftan & korvfingrarna


ute med janine (mp)

Äh, de blev inge birsta.

Tänkte spela the sims istället,

men det funkade inte så de blev inge av de heller.

Då ringde jag janine,

men hon va på stan.

Men nu är hon hemma från stan,

så de betyder att jag ska va me henne nu :)

 

få väl se va vi hittar på,

men vi hörs!

puss


hemma



Nu är jag hemma från karro, som ha nyttjat sin nya systemis riktigt ordentligt! Haha :) men de är väl så de är. Vi kollade på film igår efter vi hade badat, bridget jones dagbok heter den. Ha tänkt hyra den massa gånger men nu är jag glad att jag inte la pengar på den, den sög! :o trodde den skulle va skitbra men så va de ju inte. Sen somnade vi väl runt två eller nått.

Hur ser dagen ut idag då? Jo, jag ska bege mej in mot birsta idag igen ja :d känns som att jag är pepp på de där, får väl se hur länge jag blir där, är nog hemma till sju för då skulle ponthus va hemma, för de är han som ska följa :) sen vet jag inte va jag ska hitta på ikväll, antingen ta jag de lugnt så jag är pigg tills imorn då de är NYÅR! Äntligen, eller så gör jag nått kul så tiden gå snabbt & blir trött så jag somnar i tid ikväll. Det är ett svårt val, haha nejmen jag får väl se sen vad jag känner fööööör :)

Åh, nu sitter mormor och läser lotta på bråkmakar gatan för ludvig, kan ju lova att jag tjuvlyssnar :D

"Du tappade en gran, du tappade en graaaan!"

hos karrogiiirl

Nu är jag hos karro, de vart liiite problem när vi skulle med bussen till birsta. Kom väl dit typ fem i, bussen skulle komma 2 minuter över. Den kom inte på över en halvtimme, så karro tyckte vi skulle gå in och värma oss på göteburgarns, men de tyckte inte jag för då skulle vi inte missa bussen. Men efter mycket tjat fick hon som hon ville, vi gick mot göteburgarns och då kom bussen! :o så vi springer mot bussen, så när karro va asnära så ler busschauförren, vinkar, stänger dörren och åker därifrån. Haha?

Så orkade vi inte vänta på nån till buss, hatar timrå bussarna! Så karros pappa fick skjutsa in oss men då vart de bara en snabbis där, köpte en lila spetströja, långärmad, och ett par gråa strumpbyxor. Tänkte ha de på nyår med ett svart linne.

Sen skjutsade karros pappa oss på siba, sen åkte vi till laggarberg och åååt. Ikväll ska vi bada badkar och äta hennes pappas uuuurgoda julgodis, jag älskar dom små chokladbitarna! Yummi.


De syns inte precis nånting, men som de ser ut på armen se de ut på hela tröjar iallafall

AW



 

HEJDÅ , NU BLIR DE BIRSTA!


idag blire karro dag!

Idag vaknade jag inte så tidigt, jag vaknade inte ens jag blev väckt av linus på karros order :o haha hon ringde och sa att jag skulle vakna, de gjorde jag ju då. Klockan var väl runt halv ett, skulle kunna sova nå timmar till men så blir det inte. Karro kommer hit snart, och jag ska hoppa in i duschen i mellan de. De vart så att vi skulle hitta på nånting på dan och sen åka till karro på kvällen, vet inte va vi ska hitta på men de få ni veta längre fram :)

Också tyckte jag att jag skulle få lite variation så jag inte få skäggmjögg eller va de heter när man äter samma kost för mycket, haha så idag gjorde jag havregryns gröt :D det var gott, men de finns inga risker att jag kommer äta de alltför mycket för jag tycker de är jobbigt att laga mat när jag är helt nyvaken.

Snart kommer mormor hit också, tror hon skulle de iallafall.

NU: duschen!

this is pannkaka


Hahahah , för söta asså!

Jaa jag har varit med ponthus idag då som ni säkert förstår, först stack vi till stan och gick runt. Donken och så, men nu när jag skriver så kom jag på att jag har ju redan skrivit de? Vi stack iallafall till mej efter vi varit i skb, tog tjugo över nio bussen sen hämtade pappa oss i timrå. Fick stå ut med att kolla på sean banan grejer på youtube med lukas.. sen kollade vi på clarry :D men den tyckte bara jag och lukas va kul, de va inte ponthus humor precis hahah. Nu är han på väg hem iallafall, och jag har borstat tänderna och så så jag ska väl sova jag.

Imorn ska jag va med karro, de va ett tag sen de! Drar väl dit på eftermiddagen eller nått, sen så ska vi ha myyyyyyyskväll :d a också sover jag där då. Hahahah också ska jag visa fulaste som vi såg på youtube hahahhahahahaha



HAHAHAHHHA söööööt gubben i slutet då, aw

Nu ska jag bara prata klart med mina saknade ninis, sen ska jag sooova så skönt i min än en gång nybäddade säng, siden täcke (L)(L)

SKÖNIT!

skb

Idag har jag varit på stan med ponthus , va där kanske två timmar och gjorde ingenting. Eller jo vi åt på donken, sen stack vi till timrå. Jag tro inte jag blev nå brunare, syns inget nu iallafall .. eller jo en liten rand fick jag, och två vita fläckar på ryggen :o fattar inte hur det gick till men aja.

Så gick vi till ponthus , va där ett tag och kollade på kvarteret skatan på internet hahaha jag tycker att kåt gun är lite små rolig ja :) sen stack vi till skb, de är där jag sitter nu! Får väl se hur länge man stannar här :)

adjööö

soooolaaa

Hallådär, sitter och väntar på att tiden ska gå, en halvtimme framåt iallafall för då ska jag till bussen. Jag och ponthus ska ut och åka på lite ärenden! ;) sen ska vi nog sola, woho :d känner att jag börja bli blek, men de blir de ändring på. Också har jag vaknat runt tio varje morgon, hur kul är de när det är lov?.. nej, de är inte kul alls. Fattar inte varför.

Börjar fundera på va ponthus gör för när jag ringer kommer jag till röstbrevlådan, han få inte sova nu eller :o

JAjajajaja, vi hörs
posss


såhär kul ha ja på morgonen



honey

Hallåå , nu är jag hemma från allt. Har varit hos kusinerna sen stack jag till ponthus :) & eftersom att klockan är efter tolv, dvs att de är den 28e, så har jag & ponthus 3 månader idag :):)

Men ja , klockan är efter tolv och jag är trött , så jag ska sova nu ja.
gonatt :)

what i used to

nu sticker jag till ponthus innan vi ska åka, fast de är ba om nå timmar men ändååå.
hejdå :)


hands up


rosa tröja - gina tricot

vitt linne - cubus

gråa leggins - gina tricot


Där har vi ny tröjan , helt okej ändå ju. Kul att ha nått som inte är svart eller grått bara , haha :) vaknade typ tio idag, bytte till siden lakan, la mej och myste lite, det är så skönt me siden! Så tog jag mej en dusch, och nu är jag här. Väntar på att håret ska torka så jag kan göra nått me de! Också behöver jag lite hjälp här, ska jag färga underhåret eller inte? Zaboli har ju snacka så mycke om att jag ska de så jag är snart övertalad. Blir ljus brunt isåfall :) läju få färga minst två gånger, de fick jag ju göra hos frisören i somras för färgen ba rann av håret för de va så sönderblekt.

 

De enda som stå på schemat idag är att familjen ska till ljustorp, vet inte varför är typ middag hos kusinerna eller nått. De blir runt fyra, tro jag ska ut en sväng innan. Få lite motion ;) så måste jag stretcha för de ha jag inte gjort på as länge, börjar känna mej stel ..

 

Men a jag skriver senare nån gång ,

pusssss


de va de.


Hittade tidigare från arkivet, de va ju i år jag piercade läppen, de va nå nytt!

ehm , fjååårtiizzzz? :)
Klicka för att stänga bilden
ronjisss


SOMMAR!
Klicka för att stänga bilden
lugg ..

haha justja en gång till, tandsmycket! vi sätter i ett nytt karro :D


men ja vet inte vad

De funkar inte att lägga över bilder från datan till bloggen här , tyvärr .. lägger över så fort jag hittar en data med bilder eller nått på. Nog för att de står en i hallen, men äh inte ikväll. Är as trött. Man kanske kan kopiera nån bild? Men då blire nån gammal, och hur kul är derå .. ? Nja inge vidare.

Men de få ni nöja er me ändå, h3h3
i nästa inlägg.
I guessss ?

jaja

Köpte en rosa ful söt tröja, ett svart linne och ett vitt linne. Kan visa bild senare, men nu ska jag kolla på simpsons för de är ju hela kvällen wohoo,

men nu ringer mor min och säger att jag måste gå ut i busvädret me hunden så läju ska göra de ..
FARVÄL

birsta

Nu är jag klar för birsta :d har bara tandborstningen kvar, fast jag skulle vilja ha nå mer i magen än en banan men de finns inge som jag är sugen på här hemma. Jag är inte så förtjust i frukost, är less på rostade mackor varenda morgon! Men nu gör jag varm oboy, de mättar lite iallafall. Så äter jag väl nått på birsta.

Tror jag ska ta skinnjackan, de kommer va så jävelest varmt därinne ju! :o men ändå så känns de inte så kul att gå ut me den, och jag ska ju gå till och från bussen så jag är liite skeptisk. Men jag får se hur jag gör :)

buhu


Jag måste bara få tillägga att jag saknar min hårförlägning, jag vill ha långt hår!!! :(


i'm coming home again

Nu är jag hemma igen, filmen va faktiskt bättre än jag trodde :) claudia och johan hängde också med, så efter filmen så var de en timme kvar tills bussen skulle komma så vi stack till kebab city för johan skulle käka. Åkte till johan sen och gjorde väl inge särskilt, sen vid elva skulle claudia till bussen så då följde jag och ponthus henne så stack vi till han sen :) hann inte vara där så länge innan pappa hämtade mej. Så fick jag 500 till mellandagsrean imorn, de värmde kan jag lova :D

Men jag ska sova nu så jag hinner upp tills imorn :)
adjöken!

misslyckande


Nu dra jag på bio,
hejdå

i'm a slave for u

God dagens, jag gjorde minsann det jag sa att jag skulle göra. Jag tränade och gjorde allt de där med allt nytt. As najs, drog på mej ansiktsmask också. Sen kom ponthus :)))))))) men han stack nu för han ska hämta nyckel och träffa johan, jag skulle hänka men neeej jag skulle äta taccos och i den här familjen är allt schema lagt så man måste följa tider. Haha okej där ljög jag ordentligt.. är de nån familj som inte klarar tider är detj u våran famlij, men dom skulle iallafall äta efter fyra då, men det funkade ju inte för jag måste hinna till tio över fem bussen. Vi ha reserverat platser på old dogs, så ska hämta ut dom innan kvart i sex sen börjar den kvart över.

Så kollade jag närmre på skrivboken jag fick av linn, den va ju jättegullig för hon hade skrivit massa små texter på vissa sidor. De va bra texter tyckte jag :)

Tänkte slänga upp en as söt bild på mej och min bror men sepe internet funkar ju aldrig, läju va lukas fel för de är han som har internet asken elle va de är på sitt rum. Ponthus påstår att jag varit ute på för mycket porr, därför internet är sämst, men de kan jag ju neka till .. tycker de bara är jobbigt/tråkigt/äckligt att se när andra ens strular och håller på taffsa hahah så nääe, de är nog inte de som är felet!

Nu ska jag göra ett 3e försök med bilden,
äh de blev inge av.

just beat it

Nu har jag kollat på kvarteret skatan med mamma och pappa, haha de är skit kul! Pappsen fick de i julklapp serru. Nu ska jag tömma sängen på julklappar sen ska jag gå och lägga mej, skönt .. så imorn ska jag nog  träna :o känner mej lite pepp faktiskt, eller nja inte pepp kanske men det är behövligt. Sen ska jag duscha med mitt nya schampo och nya hårinpackning, sen ska jag smörja in mej med mitt nya bodylotion, spraya med min nya parfym och rädda håret från plattången med min nya skydds spray ;) tomten fixade hela morgon dagen för mej! Sen så kommer ju ponthus hem imorn så han ska jag också va med, de verkar som att de står bio på schemat, blir mysigt de :) sen är de mellandags rea i helgen! Gaaah, måste köpa nya kläder asså :o

Men nu är de dags att sova, men innan jag somnar måste jag bara säga att google crome är SÄMST! De stängs av hela tiden, så nu strejkar jag och kör på vanliga internet. De känns tråkigt.

Aja men gonatt! :)

julbilder


dehär fick jag hos mormor dårårå

ÅRETS JULKLAPPAR:

Britney spears parfym
Britney spears body lotion
Britney spears läppglans
Almanacka
Skrivbok
Halsband
Örhängen
Godis skål
Tablett ask
Skydds spray
Silver schampo
Hårinpackning
Plåt plånbok
Bio kort 100:-
550 :-
Nagellack

Tack :)

jaaaa



.. när jag är sur/ledsen biter jag mej i läppen för att hålla mej lugn
.. Förut var jag sämst på att säga nej, det fanns liksom inte i min ordlista
.. Jag sjunger JÄMT när jag är ensam eller med familjen
.. Jag får ångest väldigt ofta
.. Och lider verkligen av beslutsångest!!
.. Jag är ärlig av mej
.. Jag har svårt att öppna mej & lita på folk
.. När jag var liten va jag värsta pojkig och ville bli punkare.. hehe
.. Jag tänker inte så långt i alla lägen
.. Men jag har det lätt att tänka mej in i andras situationer
.. Jag kan vara rätt så taskig, jag vet inte varför, det bara blir så
.. Jag har aldrig varit så kär som jag är i ponthus
.. Karro och linnéa är mina absolut bästa vänner
.. jag har satt upp ett jävelst svårt nyårs löfte för mej
.. Jag hatar att frysa, vilket man gör på vintern!

klar för tomten

(Muskulös arm!!)

Kolla vilken fin tröja jag fick av janine! Hon har nog satt fast paljetterna själv, eller ja det är klart pyssel fian har :) också där det brukar stå affärens namn i nacken på tröjan, är det en ny lapp där det står "J.R". Fiffigt :)

god jul!

Idag blir de en späckad dag med ..

Kalle!!!!
Julmat
Släkt
och
..
..
PAKeEeeEeeET :D

jag har minsann varit och klämt på varenda paket under våran julgran, jag vill så gärna veta vad som är i dom :D:D så har jag önskat god jul till typ alla, och fixat sista julklappen som va till janine :) hon skulle komma förbi med sin idag så då får vi väl byta, så ska jag snacka med mamma och se om vi kan fara förbi karro när vi åker till mormor så få jag byta ännu en :D jag älskar att få saker, och att ge då! Jag bryr mej mer om vad jag ger till mina vänner än vad jag får, för jag hatar att göra folk besvikna. Så jag får hoppas att dom blir nöjda :)

Håller på att klä på mej nu iallafall, vet inte va det blir men nu sitter jag i mina vita leggins, ett svart linne och mamis kavaj, as najs :D

Nu ska jag göra nått med håret, funderar på att trippla eller nått så det inte är helt rakt som det är alltid är. Jag menar, det är ju jul? Nått speciellt ska det väl va då!

bara för att..


(OBSERVERA: jag ser smart ut, jag menar att de passar in på betygsnack!)


STORA BETYGSLISTAN HT09 2009
alla måste göra den varken dom vill eller ej !
vilket betyg har du i:
grundämnen
Matematik; godkänt
Engelska;  godkänt
Svenska;  VÄL GODKÄNT :))
so ämnen
Samhällskunskap;  godkänt
Historia;  godkänt
Religion;  godkänt
Geografi;  godkänt
no ämnen
Fysik;  icke godkänt
Kemi;  icke godkänt , bertil </3
Biologi;  godkänt
Teknik;  godkänt
Idrott och Hälsa; godkänt
Hem och konsumentkunskap; godkänt
Bild; godkänt
Språk - svenska+ få man inge betyg i, men vi säger mvg :)
musik ; godkänt
slöjd ; godkänt


OCH VÄNTA BARA SÄGER , VÄNTA TILLS NÄSTA ÅR SKA NI FÅ SE PÅ ANDRA BULLAR!

undra va ja få i min julstrumpa då

Så var julgranen pyntad, fast de där är inte familjen henrikssons gran, som ni säkert förstod. Men våran är riktigt tjusig den med, förutom att lukas tappa spiran i golvet när han hade tjurat med att han skulle få sätta den på toppen haha, men de vart en stjärna däruppe istället. Mycket snyggare dessutom :)

Nu är jag skit trött och tänkte gå och borsta tänderna och så, men så hörde jag nu att linus gick och duschade vilket betyder att han har låst in min tandborste.. hm. Inte orkar jag fika nånting för jag och emelie delade på en pizza från hemköp på gården, den va as stark och jag vart proppmätt!

Kanske ska fortsätta min julstädning medan linus duschar? Har ju ändå en hel del kvar, det blir nyårs städning till slut. FAST NU KOM JAG PÅ ATT HINKEN OCH DET VAR INLÅST I BADRUMMET DE MED. Åh, ingenting funkar utan badrummet!!

.. jag får väl komma på nått annat då,
godnatt iallafall, om 40 minuter är de jul :)

GOD JUL I FÖRSKOTT!

brushääääääääärhehehehehehehehehe


aw

safsdg

Jag är fortfarande på gården, men mamma skulle hämta mej när hon handlat och de ha gått typ en timme så läju ska åka hem snart. Det har inte hänt så mycket här idag, gbg dani kom hit en sväng iallafall :) så sa jag hejdå till ponthus för han ska åka till mor sin och fira jul, han är jättelångt borta :o

Snart är de den där mellandags rean så då ska jag köpa massa skit minsann, skulle behöva lite nya kläder iallafall så det blir bra det :) jag har faktiskt skrivit en inköpslista kolla:

Hårinpackning

Sola (okej de köper ja inte men)
Hårfärg
(ska kanske färga underhåret!
Kläder
Kofta
Silver schampo

Men nnu ska jag till hemköp me linnéa och emelie ,

pusss


tick tock

God dagensss,

jag
och linnéa skulle ju byta julklappar idag men vad gör jag då? Jo, jag glömmer julklappen. Lite suuuurt men annars så, får väl ta de en annan dag. Jag, ponthus och johan stack ner till stan och träffade henne iallafall, gick runt lite sen stack vi till skb gården där jag är nu. Fast johan är inte här. Vi ha spela nå biljard spel som hette kuk hahah, och jag vann :D en av gångerna iallafall. Bäst eller vad?

Och imorn är det jul och jag har n0LL julkänsla. n00b. L1ND4. H3NR1K$$0N. Fan, jag låter som värsta hackern ja! As k00l :D

hehehhe , hejdå

sfsadgf

Hejhallå, de va kallt ute igår och inte vart de bättre av att vi blev utskickade från vartenda trapphus .. sen stack alla hem så då fick jag och ponthus åka med linnéa ner till navet, för hon skulle ju byta buss. Vi stack till nå downtown där dom spelade biljard, sen gick vi och satte oss inne på scandic tills pappa äntligen kom och hämtade oss. Och tänka sej att jag faktiskt fick sova hos ponthus efter mycket tjat, och dom som vet vilka mina föräldrar är vet ju att de är inte de lättaste eller va man ska säga ;) så va hos han sen åkte vi hit och nu gör vi mat, ska kolla till de nu

ikv ska jag byta julklapp med linnéa så jag ska väl va me henne :)

nästa: skb

Nu drar jag och ponthus till skb ,
hejdå :)

hehe

Jag vet, jag är gangsta ;)

yuuhl

Betygen va väl helt okej, fast jag har sänkt dom men ändå, jag klarar mej iallafall. Vg i svenska, ig i kemi och fysik sen har jag godkänt i resten av ämnerna och det är ju huvudsaken, visst? Såg värsta fula filmen haha, dom skulle göra en porrfilm, den va skit ful. Sen gick jag med ponthus upp till han och va där ett tag, sen gick vi och åt pizza och köpte popcorn. Nu är vi hos mej, tog bussen, fick åka gratis för dom hade ingen växel hihi. Vi gör väl ingenting,
det var det jag hade att berätta.
hejdå!

valpen ha öppna ögat



God morgon,

här sitter jag och gör det duktigaste jag gjort på länge. Jag äter inte rostade mackor och oboy! Jag äter minsann flingor och yogurt. Duktig! Så är jag lite fundersam på vart pappa tagit vägen? Han läju ligga och sova men vid den här tiden brukar vi sitta i bilen på väg till skolan, men det är bara bra så slipper jag sitta där själv och vänta på dom andra som kommer i normal tid. Bussåkarna liksom, och på tal om busskort så har jag ju just inte det, eller ett busskort har jag men det är tomt på pengar! Måste snacka med mamma om de. Har för mej att jag fyllde på det förra veckan..? Oops.

 

Efter skolan ska jag upp till ponthus, dvs klockan tio, kunde vi inte ha börjat då istället?

Vi får betygen idag! Hjälp. Men jag tror jag klarar det mesta, även om dom sänkts rejält. Tar igen de till våren vettja :)

 

NU: borsta tänderna


<3

hihi

skor

Eftersom de är fettis dag på skolan imorn, dvs äta massa godis och kolla på film, så hängde jag och ponthus med mamma och linus på birsta för att fixa godis. Klappat och klart, fick mej ett par skor också :)


Lite små söta va dom väl ändå? :)

Också kunde inte ponthus hålla sej och jag kunde inte säga emot, så vi bytte julklapparna idag istället för imorn. Fick ett jättesött silverhalsband av han med ett litet hjärta på :) de vart jag glad för! Och han fick två tröjor av mej. Plus att jag fick en kofta som han haft som är aaas mysig! Den är värsta mjuk på insidan så den sitter jag och myser i nu kan jag lova :D

Kvällens problem är att pappa har dammsugat, dvs att han slängde upp allting jag hade på golvet på sängen.. ett riktigt berg kan jag lova. Ska städa upp det, sen ska jag lägga mej och läsa gamla dagböcker, gud va kul!! Man hade så konstiga problem på den tiden :o
hihi, pussen!

hihi

Drog hem tidigare idag, ser ingen anledning till att sitta på skolan när betygen ändå redan är spikade och klara. Så jag & ponthus tog vårt pick och pack och stack hem till mej och gjorde våfflor :) jag håller på att städa men tog en paus här, ponthus hittade en rolig bok, biktboken eller nått haha minns inte ens att jag haft en sån bok, den hade jag helt glömt! As kul.

Men nu ska jag gå och mysa med snälla, söta, gulliga ponthus :)
pusspuss

hehej

Tänk att nu är det bara en dag kvar till lov, tre dagar kvar till jul, tio dagar till nyår och elva dagar till ett nytt år! Härligt. Nu sitter jag på mentors där alla sitter och beundrar nån som har tankat ner jättemycket filmer, haha? Och jag sitter här med nyckeln på bordet kan ju berätta att karro blev liiite förvånad när den låg där och jag inte ens brydde mej. Se där ja, inte lika skrockfull längre kanske! Jo det är jag. Nu har jag lagt nyckeln på mobilen och undrar vad det ska hända för hemskt idag ..

 

Men eftersom man får sluta nu så ska jag faktiskt ta chansen,

adjö!


hissar & dissar



Massage - jag älskar att få massage! Det är så skönt och man blir helt avslappnad, när vi hade det på teatern var det typ kvällens höjdpunkt! Och när nån killar en i hårbotten, jag ska seriöst ha en personlig massör när jag blir stor!

 

Simpsons maraton - den 26 är det simpsons från klockan två till elva nånting, eller jag är inte säker på tiderna men det är hela dan iallafall. Kung! :D

 

Nyår - jag ska ha så himla kul då, ska inte sitta hemma hela kvällen som jag brukar få göra. Som förra året då jag hade halsfluss och alla ringde och hade så kul.. men jag hade bra sällskap, karro var ju hos mej och la pussel med mej, hehe ;) eller ja hon vill tillägga att hon bara tittade på.. och det blir bra med ett nytt år, 2010 ska bli det bästa året! (Och ja så säger jag varje år)

 

Solarium - värsta bra att man kan hålla sej brun året om, känner mej alltid så ful och äcklig när jag är blek. Efter jul ska jag sola för då lär jag ju ha pengar!

 

Lov - behöver man säga så mycket? Gud va skönt det ska bli att få sova hur länge jag vill, och ha kuuuuuuuuuuuuul. Ingen skola, det säger väl allt.

 



Allt som killar slipper - a vi tjejer måste ha mens, få fet mage, FÖDA EN UNGE! Hur ont måste inte det göra då? Men det är det värt för jag ska ha min liam hihih! A och allt det slipper killarna, dom behöver inte ens fixa sej för att se bra ut ..

Avundsjuka - det är ju bara jobbigt, jag ska inte säga så mycket för jag blir avundsjuk hur lätt som helst, men egentligen är det bara onödigt. Dåligt självförtroende och sånt beror ju på avundsjuka.

 

Snöbollar - jag hatar att gå till maten nu för då flyger det snöbollar runt en! ONT! HATA!

Pengakris - det som jag har just nu, huhu.. det är bara jobbigt.

 

Julmust - för det är äckligt, det ska va coca cola!


mycket snack lite verkstad

Nu är klockan tio så nu ska jag inte göra nå mer ikväll, det är liksom dags att avsluta dagen serru :) hann bara ta byrån och sängen, haha. Men det är en början iallafall! Känns som värsta träningspasset i armarna av att lyfta alla lådorna och grejer, och det är faktiskt jobbigt att få i täcket i påslakanet.

Nu ska jag gå och fika, sen ska jag sova.
Sista vanliga skoldagen imorn, skööönt!

godnatt :)

-

girls just wanna have fun

städ-dax

Nu ska jag göra en sak som jag borde ha gjort för länge sen, men jag kommer ju hålla på hela natten isåfall!
Jag ska städa. Inte bara stoppa undan saker, utan jag ska rensa, städa, dammsuga, sladda, dammtorka, byta i sängen, rensa garderoben osv osv.. det ska ju bli ett nytt år, och man måste ju ha det fint tills dess! Dessutom så julstädar jag varje år och det får bli nu då :) det går i den här ordningen: byrån, sängen, natt bordet, bokhyllan, fönstret, skrivbordet och sist men inte minst garderoben. Byrån och skrivbordet blir värst..

Så ska jag planera hur jag ska kunna göra den här bloggen rolig igen, jag skriver ju bara om vad jag har gjort, vad jag gör och vad jag ska göra hela tiden. Ha inte varit nå roliga listor eller nånting på aslänge! Så vänta bara, här blir det en förändring snart :) så ska jag fixa mer bilder dessutom, för det blir mycket roligare att läsa med bilder. Right? Inte för att man läser bilderna men det ser roligare ut!

NU: städa :|

aödjs

Nu är vi hemma hos mej, ponthus och lukas sitter och spela tv-spel haha, också nyss körde dom monopol med ludvig som är 6 år, dåligt blåst stackarn blev! Jag som skulle va hans ekonomiska rådgivare men han lyssnade inte på mej och köpte gatorna för 10.000 när han kunde fått dom för typ 2000.. haha sötfis!

Snart kommer mamma och pappa hem och fixar kyckling och ris, wiiho! Nog för att jag får så ont i magen av kyckling men de är göötttt :)

A också ska jag meddela er om att ponthus är bäst.
adjöö :)

ponthus <3

Hallåå!

Igår frågade
bubbas om jag och ponthus skulle med till granloholm, de va partaj. Grattis på elin & johanna :) så vi stack dit med han, josef, benny och bullen. Så när vi väl va i granloholm hade vi lite problem med att hitta lokalen haha, men det löste sej till slut ;) tyckte de riktigt kul ja, träffade dani som jag inte träffat sen i somras, dåligt glad jag vart! Men vid halv elva stack the timrå gang hemåt, hahahaha. För då blev det lite knas därborta och det ville vi inte va med på, jag följde med upp till ponthus och somnade för jag tänkte har inte mamma och pappa hört av sej innan klockan två så sover nog dom också. Nä men då ringer dom och säger att dom kommer och hämtar mej nu! Haha det är ju helt otroligt. Aja så jag for hem och sov, och nu ska jag åka iväg till ponthus igen :) bara mamma och pappa blir klara nån gång.. jag som dukade undan hela frukosten själv för det skulle gå snabbare :o

Men jag ska väl kanske klä på mej jag också hehe,
vi hörs när vi hörs :)
puss

hasdsdf

GODKVÄLL!

Nu är jag med världens sötaste ponthus :) vi ha baka chokladbolls smet, men de åt vi inte upp.
Snart kommer bubbas hit och då ska vi dra vidare, granloholm blire nog.
Så då vet ni vart ni har mej, hör av er vettja :)
puss

hehej

Godmorgon :) känns inte som lördag idag, snarare söndag. Kändes som lördag igår! Är de nån som ska göra nå kult eller vet nå roligt? Jag är ensam hemma och tror jag blir de resten av dan. Mamma och pappa är på jobbet, sen ska dom åka och julhandla. Linus är hos ivonne, lukas är på lan och ludvig är på kalas. Och jag är hemma, snart kommer ponthus också :)

Men jag ska väl försöka få håret någorlunda torrt,
så hejdå!

i skb

På gårn.

hejhallå

Dålig uppdatering idag igen, men nu ha jag en snabbis att skriva:

idag blir det birsta sen ska jag nog till skb, så jag skriver nog ikväll nån gång :) ska dit med linnéa hon ska köpa min julklapp bland annat, läju smita efter henne ;) och idag är det 20 minus grader :o tur att jag har långkallingar, mjukisbyxor, kofTa och fetjackan min. Inte fryser jag så mycket inte! Täknte ta halsduken också men det såg så konstigt ut..

Nu har vi engelska, ska se klart en film vi ser :) den är ganska bra, heter typ Leon eller nått tror jag.

På tisdag ska vi ba till skolan i två timmar :o onödigt! Men vi ska ta med fika och kolla på film ;) också få vi betygen.. får iallafall betyg i so, fastän jag inte skulle få det för jag inte hann göra omprovet. Men jag får g ändå :) så nu har jag bara fysiken och kemin att fixa till våren. Kommer inte gå nå vidare för jag har alltid haft problem med dom, men jag sätter iallafall mvg i svenska då. Det är ett som är säkert!

Ska kolla om de är nå roliga filurer som ha bloggat nuja :)
pussheeeeejjjjj

kortis

Idag följde jag, linnéa, claudia, ponthus, johan och bubbas med på en kompis rättegång. Den va jättelång! Sen stack jag, linnéa och ponthus till katrinelund och västermalm med sebbe innan vi stack till linnéa och drack oboy :) så har jag fått lånat hennes busskort så jag och ponthus kunde ta oss hem till timrå, alla mina har ju minus! Alla är likamed två. Gick upp till ponthus och gjorde makaroner, pappa hämtade mej för kanske en halvtimma sen? Tog en dusch och nu väntar jag på att mamma ska duscha klart så ska familjen ha myskväll :) vet inte vilken film det är men det är väl en familjefilm iallafall, ganska svårt att välja en film som ska passa barn mellan 6 till 17 år..

Ska gå och fika nu iallafall, så skriver jag mer imorn,
hejs :)

babyboo :)


godmööörrrrn

Hejhallå, nu sitter jag här med världens morgonfrilla som jag har 9/10 mornar. Jag har klätt på mej, fikat och allt men jag har inte orkat ta mej an håret eller att borsta tänderna än, för det är det jobbigaste ..

Skönt med sovmorgon iallafall för jag kom inte hem förens elva igår, jag och ponthus tog tjugo över tio bussen hem sen så fick jag gå från kyrkan. Riktigt kallt, och idag är det ännu kallare!

Ja va händer idag då? Jag ska iallafall va med ponthus, vet inte va vi ska hitta på men nått blir de väl :)
Ska gå och fixa det sista nu iallafall,
hejdå!


gååårn

Hallådär , nu sitter jag på skb gårn :) har varit med linnéa och johanna idag, vi stack på stan en sväng sen drog vi till linnéa. Ha typ ätit och så, och jag har märkt att mina ben blivit asfeta och det är ju typ liiiiiiite ångest ......

ajah ejdå nu kom ponthus så ja ska väl hälsa :):):):):):)):

om du frågar mej om sanningen så tvekar jag

Blir hämtad av karro om en halvtimme,
då bär det av till teatern!
Sista gången 2009 buhu
Så ska stäng av datan nu,
sen startas den inge mer på hela dan.
Ska börja lägga mej i tid så jag inte snoozar till typ halv åtta ..
så måste jag ju va pigg på dagarna också,
inte övetrött och jobbig som nu utan pigg.
Aja men ska kolla om de är nått på tvn,
puss!


anki & pytte!!

Världens sämsta video men det fanns ingen annan,
gud va jag saknar de här programmet,
hade de börja sändas igen hade jag seriöst suttit bänkad varje gång!

sötfis

Vilken söt nisse hihi!

Idag fick jag öppna i paket kalendern, fick balsam som hörde till schampot jag fick förra gången, fast det glömde jag hos linnéa i helgen men få väl fixa fram de :)

Solade bara 8 minuter för jag gick och åt strips på lunchen, det var lax däruppe :s alltså va tänder dom med, att man ens kan äta nått sånt där! UUUUSCH! A och åtta minuter känns som ingenting men jag hoppas väl att jag fått lite färg på mej iallafall :) nu fixar mormor våfflar men jag tvekar på om jag orkar de för jag har ätit pan pizza.. gick igenom timrå med en som en liten fettis hahah, sööööööttt!

Men det luktar så gott så jag ska nog ta ändå hihi
hejdÅ!

johnny depp

Åh vad jobbigt, jag ska skriva en recension om blow.. jag fattade inte så mycket, älskade bara att det var en så grymt bra skådespelare hehe.

MIN IDOOOOOOOOOOOOL!

A och snart är det mat, dvs lax.. får en känsla av att jag ska ta mej en tripp till papperskungen och äta? Om det finns mat där vill säga! Jag har inga pengar att äta för iallafall, bara 30 kr som jag ska sola för sen :) med karro, sen ta jag tre bussen hem för vi slutar tidigare idag woho! Då ska jag duscha, sen är det sista teatern innan skolan börjar igen. Efter lovet alltså. Och om prick en vecka är det lov, förjävla skönt.                     

Jaja nu ska jag fortsätta äta lakris hihi ,
hejdå!


nämen


Äppelkarro får stå för bild :D






1. Har du ett par kondomer hemma? - hah, aa
2. Vem var den senaste du pussade? - ponthus såklart
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - ha inte tänkt på att räkna de
4. Gillar du nån nu? - älskar
5. Vad gjorde du inatt? - sov
6. Och i förrgår natt? - sov :)
7. Vad gör du innan du ska sova? - borstar tänderna
8. Kan du prata med dina vänner om allt? - nä, bara vissa
9. Hade du berättat för din mamma om du va döende? - jo de tro ja väl
10. Har du varit gravid? - nej
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - nja ja vet inte ja haha
12. Choklad eller glass? - lakrits!
13. Klackskor eller gymnastikskor? - eh gympa
14. String eller hipsters? - hipsters
15. Kjol/klänning eller jeans? - inget ..


Tio fakta
1. Hemstad/ort - timrå
2. Hårfärg - blond jää
3. Längd - eh typ jättelång?
4. Frisyr - hm , kort.
5. Ögonfärg - g r ö n a
6. Skostorlek - 35, lillefot :')
7. Humör - för trött
9. Har du ett förhållande - jaa :)
10. Vänster eller högerhänt - höger


Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - aa mest nu
2. Tror du på kärlek? - ja 
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - aa ;s
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - vet inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - neje
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nä tror jag väl inte
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - tydligen inte
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hahahahaha justja!!!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - nej.

Tio har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - aa, då kom jag inte långt
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - a
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - a
4. Har du hoppat bungy jump? - nä
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - nä
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - usch!!!!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - aharu
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nej ja är inte som linn ;)
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - nej, david beckham va visst kär i mej i fyran
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - aa, cut cut

Fyra grejor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - neeje, ja är snääälll
2. Har du en hund? - aa, och fem hundvalpar
3. Sover du helst själv eller med någon? - de är skönt själv men tryggare när man är två
4. Är du oskuld? - nä

Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - MEN JA TACK
2. Skulle du vilja väga mer? - aldrig
3. Skulle du vilja va med någon nu? - skulle inte skada!
4. Skulle du vilja resa iväg? - alltid miami!

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja? de ha väl alla
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
3. Har du syskon? - jä i have 3 brushäääär
4. Har du ljugit på någon fråga ? - har jag? ;)
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - nej varför skulle dom?
6. Har du varit full den här månaden? - näe
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - näe :)
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - näe
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre än dig själv? -no


50 extra frågor
1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - abonnemang hallåå ?
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - aaa
3. Vem tillbringade du minst två timmar med igår? - ponthööösss
4. Hur lång är du? -  fortfarande lång som en stång
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - blow
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - Nepp...hm kommer du på ngn?
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - olika från dag till dag, haha
8. Vad har du för telefon? - ja har ingen, de här är pappas
9. När såg du senast din mamma? - förut.
10. Icke godkänt i något ämne? - ja 
11. Mvg i något? - nä.
12. När vaknade du idag? - typ sju
14. Vilken plats föredrar du minst? - just nu mitt rum för de är kallt
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - miami!
16. Hur stor är din säng? - mittimellan :)
17. Vad sover du i? - min säng, daah
18. Hur många kuddar har du i sängen? - två
19. Var har du bott/bor? - timrå, timrå, timrå, timrå, gudmunsbyn som är typ 100 meter utanför timrå. Timråbo, ha-ha
20. Tycker du om kinamat? - jaaaaaa! speciellt efterrätten!
21. Tycker du om kaffe? - nej, inte fatt jag har smakat men det luktar skumt
22. Vad dricker du helst till frukost? - oboy
23. Kan du spela poker? - haha, njaa .. 
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - ja, joanna :)
25. Vill du ha barn? - ja!
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska kan jag väl
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nä
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - bassäng, hatar saltvatten
29. Vad spenderar du helst pengar på? - ....
30. Äger du dyrbara smycken? - näääääää inte jag inte
31. Kan du rulla med tungan? - vet inte, va är de?
32. Vem är den roligaste människan du känner? - jag själv :D och karro & johanna!!
33. Vad har du för ringsignal? - do you remember
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - aa
36. Kan du byta olja på bilen? - varför skulle jag?
37. Vilken var den senaste boken du läste? - gömda
38. Dansar du i bilen? - men det är väl en självklarhet?
40. Hur många hål har du i öronen? - två
41. Har du någon piercing? - tungan
42. Har du någon tatuering? - näe
43. Har du provat droger? - näe
44. Röka eller snusa? - röka
46. Vad är ditt mobil nummer? - nä nu tro ja
47. Vad ska du göra ikväll? - SOVA!
48. Har du några syskon? - nähä?
49. Vad ska du göra på sommarlovet 2010? - ta igen från den här sommarn
50. Har du en sjukdom? - no


nomy

- hold your head up high

blabla

Nu har jag visat upp mitt stackars knä för karro, janine och linnéa. Jag sökte medlidande! Hehehhe, det är faktiskt jättefult.. alldeles svart typ, för blåmärket är äckligt.

Ja jag sitter ju iallafall på mentors nu, fick ont i magen mitt upp i allt, tror det var för att jag var uppivarv en kvart i streck. Jag har skrivit upp saker jag ska göra innan veckan är slut, såhär står det:

Köpa hårnålar
Sola
Birsta med linnéa
Plugga kemi
Göra labbrapport
Teater

Sen har jag inte kommit på nå mer, men det kommer väl. Idag ska jag iallafall hjälpa ponthus med tekniken för jag är klar med det för jag är geni :)

Hejdå nu fick jag reda på att jag har omprov nu vart jag less ,hejdå..............

skicka vidare

Kollar på film med mamma, vi har nyss gjort ansiktsmask med hehe :)
Oops, nu börjar filmen igen!

Ponthus är bäääääst

Hallåååå, nu är jag med ponthus :) ha varit de typ hela dan, fast nu ligger han i sängen för han får inte kolla när jag skriver för då bli jag distraherad eller va det heter. Vi ha varit hos han, sen gick vi hit och åt maaackkooooor, fast nu åt vi mat ocksåååå.å.åå.å.å.
Ponthus är bäst bara så att alla vet lixom :)

trött

Bruno va rolig :d

Stack ut en sväng i jätteroliga edsgården sen med elin och linnéa också, höhö. Sen gick vi in igen och då somnade vi.. vart väckta för 5 minuter sen av att pappa knacka på dörren och skjutsade hem ponthus, nu ska jag fortsätta sova.. kan knappt tänka klart för jag är så trött, hahah

godnatt

musica

rihanna - breakin dishes
Juelz santana - clockwork
Beyoncé - diva
Jay sean, sean paul, lil wayne - do you remember
Chris brown - gimme that
Chris brown - i can transform ya
Goo goo dolls - iris
Black eyed peas - meet me halfway
Beyonce - single ladies
Tila tequila - stripper friends


hehe

Hahahah, för söta asså

hiho

Det var roligt att kolla på dansen idag, de gick kanon för linnéa! Också fick jag turen att se mathilda också, lika imponerande som vanligt :) sen stack linnéa och jag ner på stan och var med ponthus, chadi och okty. Fast chadi åkte hem, så då drog vi andra och åt strips på kebab city. Gott!

Sen gick jag och linnéa upp till bion för lukas och hans kompis var där, mamma skulle hämta dom så vi liftade. Skjutsade hem linnéa och nu sitter jag här, ska va med ponthus nån gång sen :) nu blir jag ensam hemma ett tag också, läskigt! Jag tycker inte det är skönt längre, iallafall inte när man är helt helt ensam :o eller linus eller lukas kanske är hemma? Tycker att jag borde hört om lukas är hemma, haha.

Ska se på bruno ikväll, hoppas den är bra :)
puss

lucian

.. sen dog min kamera

hos linnéa

Nu håller jag och linnéa på att fixa oss för vi ska till dansuppvisningen, fast ponthus få inte plats i bilen så jag ska se om han kan ta bussen istället för de känns som att jag kommer bli helt ensam annars :o fast linnéa ska ju inte dansa hela tiden men ändå ..

Vi låg och såg på tretton igår, och typ en del av john tucker must die, innan vi somnade.
Jag är astrött, det känns som att jag kommer somna..! Men det får jag väl låta bli,

nu ska jag kika vidare.
puss

öh daahhhh

Hallådär :)

Vart kan
jag befinna mej en fredags kväll då? Jomen visst, skb gården! Ha varit på stan ett bra tag och varit med tokar.

Ikväll sover jag hos linnéa i timrå och nu ska jag leta upp henne för hon försvann, men nu såg ja henennenenene


hejdå :d

hos linnea

Hemma hos linnéa nu, vi stack inte hem till mej, bra onödigt bara för att ladda en kamera och duscha när jag lika gärna kunde duscha här. Så vi stack hit och åt lussebullar! Eller vi svängde förbi på shanti där jag självklart inte fick byta piercing än.. ska göra det nästa vecka tror jag. Så gick vi runt lite på stan, men nu ska vi dit igen och va me elin :)

adjö!


ice age


Sitter och kollar på ice age i nått klassrum, haha den är skön!
Men bussen går om typ 10 minuter så måste väl kila,
ska hem till mej och ladda kameran sen ska vi mot stan :)

Det blir många bilder ikväll kan jag lova!

knattemeny

Nu är lucian klar, sitter i klassrummet och väntar på att roger ska komma med lussebullar till mej :) det gick väl rätt bra, förutom att mitt ljus slockna och jag sjung fel ett antal gånger men ändåå.

Typ alla ska va med på luciaturneringen nu och klä ut sej och spela bandy, inte nått för mej, jag och linnéa ska dra hem till mej för jag måste ladda min kamera haha. Sen ska jag ju duscha också, sen vet inte vart vi tar vägen, mot stan antar jag :) måste få byta piercing idag!!1


hejdå


tärna


Idag ska jag vara en TäRnAaaaaa, det bästa med det är att man få ha mycket glitter utan att nån kollar snett på en hihi.

Råkade göra ett litet misstag nyss, bregott är ju så hårt så jag satte in det i mikron, men lite för länge.. hoppas inte mamma blir sur när hon ser att det bara är en gul sörja och inge smörliknande alls..

Jaja, nu är det bara några timmar kvar tills jag får lussebullar och oboy, gud vad gott! Om det inte finns oboy blir jag arg.

Men nu måste jag gå och borsta tänderna och de, karro kommer ju om en kvart
puss!

geee meeejjj

åhhh ...

min fredag

Nu är jag inne igen, vi stack en sväng till josef.
Men nu måste jag verkligen sova för jag ska ju va på kyrkan klockan sju imorgon!


Här har ni min fredag:

* Kliva upp tidigt..
* Duscha
* Fixa i ordning mej för lucia
* Karro hämtar mej & skjutsar till kyrkan
* Vi läju träna där eller nått?
* Har själva lucian ..
* Går till skolan och får lussebullar och oboy :D:D
* Smiter ifrån med linnéa, hehe
* Köpa piercing på shanti och se om jag får byta

Sen vet jag inte vad som händer, men det ryktas om att vi ska ut på roundtrip! Haha vi är väl för finurliga vi, och neej det är inge tråkigt att åka buss och jaaa det är roligt att åka runt till en massa olika ställen.


Men nu måste jag gå och göra mej ordning för natten,
för här ska det sovas :D

3

Nu ska jag ut & möta älskling,
vet inte när jag kommer tillbaka men de märker vi :)
puss

jeee

Åh vad tråkigt jag har, det finns ingenting att göra! Eller det är klart att det finns, men ingenting som jag känner för. Men ändå vill jag inte bara sitta :( jag ska börja skriva en lista varje söndag med saker jag ska göra innan veckan är slut, så jag känner mej tvungen att göra dom. Typ gå på bio, bada på badhuset, varit på birsta, äta pizza. Saker jag tycker om liksom!

Imorn ska jag iallafall till shanti och kolla om jag får byta piercingen, jag hoppas verkligen på det. Har ju haft läkstaven i 6 veckor nu så jag tycker ju att det borde va dags.

HhEeEeeJjjjjjjjdååå

johnny depp

Idag var det lucia träning på kyrkan .. drygt, stack hem ja. Inte för att det finns så mycket mer att göra här, men nått kul borde man väl kunna ha en torsdag? Känner seriöst bara linnéa kempe som ser framemot torsdagar, haha :)

Kanske man ska slå på en film? Fast det lät inge kul, hatar att se film ensam. Vi ser blow med johnny depp på svenska plusen, depp är världens bästa skådespelare det finns seriöst inte en enda jävel som är bättre än han. Spelar ingen roll vilken roll han ska spela, så gör han den ändå bättre än alla andra. Han är min idol! Blir helt sådär lamslagen eller vad det heter när jag ser han på film, HAN ÄR SÅ JÄVLA BRA!!


Tro jag ska gå och slå på en film med han nu bara för att, har ju en del.
Har ätit lussebullar som är det bästa med julen, mmm tre stycken fläska jag i mej!


Tro jag ska se chocolate, den är bra!

claudia

Stay strong <3

gamla minnen

Nu har jag och karro suttit och pratat gamla minnen sen när vi var små, vi ha ju känt varandra sen vaggan så vi ha en del år bakom oss hehe :)

typ..

..att karro lärde mej att man inte fick dricka varm vatten ur kranen, utan man måste värma det i en kastrull. Hon berättade för mej att jag inte fick mata min babyborn docka med mjöl & vatten eller ta med den på badhuset, hon lärde mej hur man torkade sej hahah! Som tack för hjälpen satt jag som en lärare bredvid henne jämt och rättade hennes stavfel och grejer, störande?! Men jag har gjort henne till den duktiga skrivarn hon är idag :D

Och våra 2 favoritlekar var:

1. Kim och julia (?) tror att det var julia hon hette, NEJ det måste ha varit agnes! Eller jag vet inte, men iallafall så hade vi bestämt oss för att jag skulle klä ut mej till en kille på bröllopet vårat och hon skulle vara tjej. Vi skulle gifta oss för vi aldrig skulle behöva vara utan varandra, haha sött! Vi ville inte va med massa killar, vi ville ju bara va med varandra och leka..

2. ..draken och prinsessan, självklart skulle jag vara en ond drake och karro en prinsessa som jag fångatagit under min säng haha! Vi kunde hålla på i flera timmar, hon försökte rymma ibland och sådär, men inte lyckades hon. En gång skulle jag ta henne till ett annat gömställe eller vad jag nu skulle göra, så ville inte hon det men jag försökte dra ut henne ändå men så vände hon sej om och kramlade tillbaka så hade hon råkat sparka till mej i ögat så det kom tårar, då trodde hon att jag började gråta för jag inte fick som jag ville, hon va helt omedveten om att hon hade sparkat mej i ögat. Hon fick såna skuldkänslor för hon var så envis så jag fick som jag ville ändå hehe.

Det var min bekännelse, att jag fuskade. En hemsk grej var att jag typ hade hittat på att jag sett en sten som svävade, snacka om bullshit jag såg de på nå barnprogram på teven och ville väl vara lika cool hahah, och jag berättade självklart det för alla men nu klämmer karro ur sej att hon inte trodde mej. Va! Hahah shit asså.
Nått annat som vi gjorde jätteofta också var uppträda. Det här var vår absoluta favoritlåt:



Så låg vi på golvet i en stjärna, och när karro hoppade upp slog hon huvudet i vårat snetak, karro och sitt huvud, ska alltid göra illa sej stackarn, haha :)

Sen pratade vi inte om nått mer, men jag tycker dom är så roliga så jag kan sitta och fnissa för mej själv åt att vi är så sköna haha.

Men nu ska jag sova, imorn ska jag göra en grej men de säger jag då när jag gjort de :D
hejdå!

ja e kool

Ikväll ha jag lärt mej lite nytt om mej själv,
varsågod så få ni också göra de.
Hehe, jag har inget att göra..

ingen gav mej känslor som du gav mej

Nu har jag lyssnat igenom min spotify lista med samma gamla låtar flera veckor i rad, hur kul är de då? Inte det minsta kul! Så nu vill jag att ni, kära vänner, ska tipsa mej med skön musik :D
VARSÅGOD, det är bara att sätta igång ;)

hahaha

sexy bitches

kempo

Som ni såg ha vi fått valpar, lukas ringde mej när jag var på väg till solariumet och höll luren mot något som låg och pep, trodde att han gjort nått med en ballong eller nått haha, men så var det tydligen inte :) solade i 20 minuter men känner mej ändå inte brun.. det suger.
På fredag har vi lucia på timrå kyrka, ska vara där klockan sju ;o va är det för stil! Sällan, då ska jag sova eller iallafall vara ny vaken. Men jaja, tänker iallafall inte gå till skolan sen igen för att sitta i ett klassrum och kolla på film resten av dan för dom andra ska springa runt och spela innebandy, neej då hitta jag ett roligare ställe att va på! :) eftersom jag ändå ska sova hos linnéa på kvällen kanske man kan försöka paxxa in en heldag med henne måntro? :d

Annars har det väl inte hänt så mycket roligt idag, hahah lite roligt va det väl när bertil kasta ut mej och linnéa för han är så lätt sur! Eller ah okej han är less på mej för jag inte anstränger mej för att fixa betyg i kemi, men hallå sällan kasta ut en ba för man sitter och pillar på telefonen..? Aa sen fick vi lägga dom i en låda, så hämtade vi dom igen, då ville inte han va med oss längre, dissen? Hahah. Så träffa jag sophie och va med henne ett bra tag, satt och pratade gamla lagga minnen som när jag hade råkat sparka henne i ögat :o och när hon hade kört upp en pinne i min näsa så jag hade börjat blöda näsblod! Vilken stil asså, haha :d

På lördag ska jag iallafall kolla på linnéas dansuppvisning :D

valpar, vofffff

Hahaha, och ja, framdelen där vid bröstet hör ihop med bakdelen vid ärslet.
Rätt så lång för att va valp ändå :o
Bäääbisar

ojoj

Sådär speedad ha jag varit idag!
..fast inte av samma anledning

såld!

Vet ni vem som körde mej till skolan imorse då? Linus, min bror! Han hade visst börjat övningsköra, haha lite efter va jag visst. Han ha ju börja bli stor han!

Har varit värsta speedad på skolan idag, förstår inte varför för jag kunde inte sova på hela natten. Fatta, jag har haft två riktigt jobbiga nätter! Först i lördags såg jag, ponthus, johan och andrea på paranomy activity eller hur den nu stavas, och sen skulle jag sova ensam, låg under täcket hela tiden för jag var så rädd. På söndag så såg jag och sandra på mirrors hos johan, så jag sov med huvudet mot väggen hela tiden för jag hade en spegel på andra sidan. Haha? Ska försöka hålla mej lugn i natt! :o

Idag följde ponthus med mej hem efter skolan, ha varit mys de :)<3

Men ska försöka komma i säng tidigt ikväll, för imorn ska jag sola för då får jag pengar för linnéa ska köpa min hårförlägning :o hon är blond igen, minsann! Känns värsta konstigt att sälja den haha, men jaja. Hellre korthårig och brun än långhårig och blek, hehe ;)

Ja men godnatt då!

djurförsök

Vi har en uppgift på svenskan om argumentationer, jag och linnéa ska debattera mot varandra eller vad det nu heter. Vårat ämne är djurförsök, jag ska va för :o



Känns lite taskigt att låtsas va för sånt här, men men, rogers rules!
Hahah nä men.

IDAG SKA JAG TRÄNA!


heheheh

NUUUUUUUUUUU ska jag kila ut me lillhunden min som ska få valpar i veckan! Hoppas dom bli söta annars jävlar.
Aja, sen blir det sova, så vi hörs när vi hörs (y)

chacha, krilleboi här

Helluuuuuu,

i'm hooooome!
Idag har jag provat nå nytt, hahaha. Jag och ponthus drog ner till johan där sandra och sanna va, också hade johan sånna där koffein tabletter, provade en sån ja. Vart väl lite smått speedad! Eller kanske inte så lite, hahah skulle sjunga och prata och röra mej och hålla på, sen när jag och ponthus skulle en sväng till ica och köpa coca cola va jag så busig så jag kunde inte låta bli att busplinga hihihih..!

Vi kollade på film, åt chips o grejer vettu. Eller ja, alla utom ponthus som tog hand om datorn han. Värsta kul att träffa sandra som man inte sett på ett tag! Fick världens skönaste massage av henne, och killad i ryggen. Skönit!

Nu ska jag gå och ta mej en rostmacka, gööööttt
adjö :d
världens finaste & bästa älskling :')

hollywood undead <3

ÄLSKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111oneoneone

mange schmidt - jag talar ut

Haha kul när man går och morgonpissar så tror jag att bara familjen är hemma, men så har lukas en kompis här också såklart, och jag stänger aldrig dörren efter mej ens, haha rooooligt..!

A men idag är det söndag då, ska va med ponthus sen :) mamma och pappa är i sörberge, mamma säljer sina butik favorit prylar på nån julskyltningen och sen ska pappa dit och skjuta fyrverkerier. Men dit orkar jag inte åka, stannar i timrå ja.

Hittade den här gamla låten ja! Hade helt glömt bort den :o

reason to cry

Nu har jag & mamma fixat utväxten på mej iallfall, vart en tuss kvar med mörkt hår haha men de hade jag förväntat mej ändå, så det gör inget :) och den är ju där bak så jag varken ser eller stör mej på den ;) halv tre ska jag skölja ur de här, sen ska jag försöka få det torrt så snabbt så möjligt så jag kan färga de. Det är ju ljusblond hårfärg så det kommer ta bort skiftningarna i håret och göra det lite ljusare, hoppas jag på iallafall hehe :)

nu ska jag sätta mej vid teven,
puss !

wiihoo

Nu far jag till birsta med mamma & köper blekning och hårfärg.
Först ska jag bleka all utväxt, blir lite krångligt eftersom den är olika lång på olika ställen.

Sen ska jag färga det med den ljusaste färgen jag hittar,
sen blir det asljust serru!
Om jag vågar så ska jag fixa lite ljusbruna slingor om nån vecka,
får se hur det blir med de ;)

omg

Hahahahhahahaaha linnéa ha ju så jäääääävelst snygga bilder på mej på hennes blogg, not :(
Hahahahaha men bara för ni ska få er ett gott skratt ska jag bju på dom!
hahahahahahhahaha vafan äre här då!
okej den där är ba konstig om man skulle zooma in på mitt ansikte hahah
HAHAHahh MUnTeeeeeeeeR tjej!
hahahaha men kolla på mej!!!!!!!!!1
?!?!?
RISKAKA!
här kände jag mej nog cool me basil keps & bandana
ASSÅ HELVETE KOLLA HÅRET! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT SLITET OCH RISIT, SKÄMS FAN!

hoho

Godmorgon :) jag vaknade för tidigt huhu, jag vill sova mer men jag kunde inte somna om.. så jag har varit och ätit mina älskade rost mackor, och nu hade jag tänkt att slå in alla julklapparna och sätta sånna hära "god jul" eticketter eller va det heter på dom. Sen ska jag gömma dom så ingen kan komma och klämma på dom ;) nått som jag mer behöver göra är att städa rummet, men de ska jag dra ut på så länge jag kan så det blir inge av de idag inte. Kanske ska dra till birsta en jättesnabbis och köpa julklapp till karro också? För sen nån gång kommer ponthus, och de är ju bra om jag är hemma då. Men jag vet inte va jag ska kööpa! Men de löser sej :D

hellu

Hejhej , nu är jag hemma. Blev ju inte så jag sov där! Det var jag, nina, lia, josse, emelie, felicia och emma därborta. Hehe tror att dom hette så iaf (a) vi gjorde väl inte så mycket, satt hos nina sen stack typ alla hem så då stack jag, nina och lia ut och träffa nån chrille :)

Men nu ska jag ta mej nått å äta, så hörs vi väl imorn för sen ska jag väl sova ..

dilemma

Nu åker jag till nina, vet inte om jag sover där eller inte
vi får se !
puss

ditt kast

Ikväll ha jag mittbena, känns konstigt men de är sött.
Vet inte när vi ska åka, mamma är inte ens hemma än.
.. fast nu såg jag att klockan ba va halv fyra, hehe
Men jag måste ju hinna svänga in och köpa nått till na också!
Aja hejdå

for granted

Tjaaaa, nu är jag hemma från skolan, skippade bowlingen på idrottshög för jag orkade seriöst inte åka dit och misshandla mina handleder. Måste ändå fixa mej för ikväll, och eftersom vi ska åka ända till njurunda och mamma säger att de är "rusningstrafik" så måste vi börja åka fyra, hahah, ska va där runt fem ha jag för mej.

Men nu ska jag väl platta håret och sminka mej, hann inte göra de imorse för jag duschade och kom försent bara för jag skulle hinna föna klart de .. suck


bejbyyy

konflikter

"Det är gott om konflikter runt dig men fredagen kan ändå bli bra. Du behöver välja sällskap med omsorg."

Haha ja, jag har blivit helt inne i horoskop. Men mina är ju så negativa hela tiden! Det är bara bråk & konflikter, men ja dom stämmer ju. Jag ska ju till nina ikväll, det är väl att välja med omsorg? Hon ha fyllt år och dessutom så har jag inte varit med henne sen i oktober. Jag får väl bara tänka väldigt mycket idag innan jag gör eller säger något så jag slipper konflikter, svårt för mej som aldrig tänker innan jag gör eller säger något.

Nu ska ja föna klart håret, och sen ska jag äta frukost.
hejdå!

tack för julklappen

ge mej!

jag har tråkigt

De är ju meningen att jag ska skriva nått i den här bloggen men jag vet väl inte vad jag ska skriva.

Jag kan skriva att jag heter linda, för er som missat de. Jag är femton år, blir sexton om 9 månader, så det är ju en bit kvar. Jag har inga pengar så jag kan inte köpa nån läsk till mej heller, fastän att jag är törstig. Jag köpte upp alla mina pengar på julklappar igår. Ett litet problem är ju att nina ska ha kalas imorn och jag har alltså inte pengar att köpa nån present, måste förhandla lite med mor min tror jag. Och inte har jag nån julklapp till karro heller, vet inte ens vad jag ska köpa. Jag är inge glad alls idag, och jag kommer inte somna ikväll för jag hatar att sova, jag vill inte sova. Jag vill aldrig sova. Jag hatar att somna, och att vakna. Själva sovningen vet jag inte eftersom jag är inte är vid närvarande då eller vad man ska säga. Jag tycker inte om att drömma heller, jag drömmer bara drömmar som gör mej ledsen. Då sitter jag hellre vaken hela natten än att drömma drömmarna för att sen vara orolig hela dan för att se om dom går i uppfyllelse. Och ja jag vet att det är konstigt men det är bara så det är.

I mitt horoskop idag står det "Torsdagen börjar på en tråkig bog men kvällen blir oväntat rolig. Du får chansen att slappna av." Ja det har varit en jävlit tråkig dag som jag utlovade, men inte har det hänt nå kul alls inte. Jag har inte dragit på smilbanden sen skolan slutade.

Jaha vad kan jag mer skriva? Jag höll på och skulle göra om designen förut men jag ångrade mej, jag är inge bra på de längre. Ja jag vill inte sitta här och låta som ett deppfall men det kommer jag göra om jag fortsätter skriva, nu ska jag ladda med socker så jag slipper sova.
Hejdå

nomy - you better die yong


fjant

Sitter och äter som att jag aldrig sett mat nu, har varit så himla hungrig! Rostade mackor is the shit. Har inte haft nån matlust alls, ha tappat den av två orsaker idag. Mer säger jag inte. Har väl inte varit nån vidare dag, hade lucia träning också. Det var jobbigt.
Vet inte alls vad jag ska göra idag, jag tänker sitta hemma. Idag tänker jag vara riktigt tråkig, va beredd på de. Jättetråkig ska jag va!
hejdå

äpple

ÅH GE MEJ SOMMAR & EN TJUSIG HATT!
gonääätttt

hissa & dissa , seriöst ?

Julen - jag är inte värsta julfanset, men det går inte att dissa julen! Kolla på kalle anka, va hela släkten hos mormor, få julklappar. Är det nå mer kul? Att köpa julklappar är mest dyrt och svårt att välja, men det är inge problem att få hehe.

Snabbmat - jag skulle kunna äta pizza varje dag seriöst! Eller kanske inte varje, men varannan, varva med lite kebab, och makaroner. Men jag hatar att vänta på maten så därför är väl snabbmat så bra, kommer typ direkt ;)

Utlandsresor - nu under vintern asså, inte för jag varit på nån och läju inte hända heller men aa, tycker det är roligt för er som får va med om de ;) hahah där lät jag bara patetisk..

Rosetter - speciellt janine & linnéas söta örhängen, och linnéas söta diadem! Så himla sött!

Hockeyn - hahaha finns det nå tråkigare att kolla på seriöst!? Klart att det är kul för dom som är intresserade, och dom som hejar på timrå i elitserien kan ju tänka om. Jag som trodde att dom iallafall hade tagit åtminstone ETT guld, hade dom inte det? ;o nån sa att det inte var så!

Fullt minne - okej jag erkänner jag har inge särskilt att skriva, så jag dissar när det kommer upp "fullt minne" på telefonen så jag måste radera min söta & roliga sms som jag tycker så mycket om att läsa på kvällarna! Hehe

Pissenissar - jaa och de är då såna där människor som går runt och tror att dom är störst, bäst & vackrast. Riktigt jävla störande när ingen gillar dom egentligen.

Att karro inte skickade videon till mej fast jag bad jättesnällt och lovade massa saker så hon skulle skicka den!! - men du gjorde inte de :(

hoho

DAGEN:



* Skolan
* Birsta med karro
* Hem till ponthus
* Hem till mej!

kuligt

Värsta kul hos karro, vi satt och kollade igenom en massa filmer från hennes videokamera som hon haft sen sexan. Gud va små vi var då! Jag har inte tänkt på mej som liten när jag tänkt på hur jag var i sexan, men jag var värsta liten :o och asmörkt hår hade jag också! Hahah också sötaste familjen, hade hon gått runt och intervjuva allihopa av dom, sen hade hon värsta zoomen på hennes ansikte och allt, haha asså det var helt klockrent :d

Var väl helt okej på teatern ikväll, vi fick manus! Eller 4 färdigskrivna sidor, dom har inte tänkt ut fortsättningen än. Men det kommer väl! Och när vi slutade så väntade och väntade vi, men det kom ingen skjuts. Så ringde jag på pappas jobb telefon men där svarade han inte, så ringer jag på andra som han alltid lämnar hemma och där svarade mamma och sa att han va på hockeyn. Dom hade helt glömt bort mej och karro! :o så fick mamma åka och hämta oss också fick vi sitta därinne i över en timme och vänta haha, kanonkul! Dessutom så var vi ensamma sista minuterna för han som skulle låsa var tvungen att åka och hämta nycklarna, så hade våran teaterlärare suttit och berättat spökhistorier om det där stället. Wiihoo? Inte för att jag tror på det men det var ju lite olustigt eller vad man säger, haha.


Också hade vi massage, så himla skööönt!!
Men nu ska jag sova,
Godnatt!

karolajna

Sitter i annas klassrum och har svenska + , men det är som en lektion man får göra va man vill på, får jag en känsla av iallafall. Jag ville sätta mej vid datan så då gjorde jag de!

Jag ska till karro efter skolan och vi brukar inte sitta vid datan för karro don't like that jämt, så vi får se när jag skriver nästa gång. Ska först till henne och tjockaaaa, hon råkade liksom nämna att dom hade chips hehehe :D sen blir det teater!

adjöööööööööken

hihi

Ellen lånade min inloggning och överraskade mej med den här

Va gööölli :d :)