how could you be so heartless

Ikväll ska jag på polar med issa :D Jag har längtat jätte mycket, haha vet inte varför för så jätte roligt är det inte där. Hoppas det blir skit mycket folk iallfall. Jag måste nog börja gå till henne nu så vi hinner fixa oss och sånt där du vet, vi höres & synes.
kyss!

ojölfjsöldjk s

Blääää, dagarna är så tråkiga när jag måste komma hem direkt efter skolan och typ aldrig får åka på stan eller birsta, och inte heller får jag sova borta på helgerna. Och om jag ska få gå på polar svävar i luften, bara för att det har hänt att jag haft frånvaro. Seriöst, jag känner mej så himla instängd! Det är inte härligt att vara hemma längre, det känns bara som ett fängelse! Jag vill ha det som förut då jag var ute och borta typ hela tiden, då är det så himla skönt. Mamma och pappa tror att dom kommer få se en "attityd-förändrning" genom att hålla mej inspärrad. Men det blir ju bara värre, är det så svårt att förstå?! Jo, det verkar som det.
Tänk när man blir större, och får flytta hemifrån. Får ha ett eget hus att ta hand om, ta hand om sej själv och sina egna pengar. Fatta härligt. Jag längtar..!

adjööööööööööööken

luuul



Hahah, seriöst, sådär går jag runt helt omedvetet. Och såklart ska Joanna få det på bild! Så himla ful bild så jag bara måste lägga ut den..

ooooooooh

Dansen är värsta rolig, den var idag. Äntligen säger jag ba, har längtat hela veckan! Och nu sitter jag här med älskade The voice.
Har väl inget särskilt att skriva :)
Orkar inte skriva ska sitta och sjunga som en tok istället :D nej, det ska jag inte.
Adjö!

samma misstag om och om igen

Jag vill inte sova för jag vill inte att det ska bli ny dag, jag vill inte att det ska bli torsdag. Jag vill inte vara på skolan imorgon, när jag är i skolan får jag bara en känsla av att vilja sätta mej i ett hörn och försvinna, jag vill liksom inte vara där. Fast den känslan får man väl lite varstanns, men i skolan särskilt. Äsch, strunt samma.
Nu måste jag gå ut med hunden, har dragit ut på et i en timme och 45 minuter nu. Jag vill inte gå ut.. det är inge roligt att gå ut med hunden. Zurprise åt upp ännu en chokladkaka idag, hon lever nog inte länge till den hunden. Hon äter ju choklad hela tiden. Eller inte hela tiden, men lite nu och då.

Jaja,
hejdå.


;,,,,,,,,,,,,,,,

Hallå allesammans! Jag och Johanna vi är riktigt hurtiga vi, för vi ska på etic och träna idag. Alldeles strax. Det vore ju roligt att ha en mp3 eller mobil att lyssna på musik i men såklart så funkar inte mobilen, och mp3:n är borta. Kul! Efter etic ska vi iallafall på konfirmationen. Det är ju inte sådär jätteroligt, men dit ska vi ändå.
Nu ska jag se om jag kan hitta på mp3.
Hejjjjjjjjjjjs!

läggäbärg


Nu är jag hos den här snyggingen, vi ska snart äta vofflor sen blir det teater ikväll.
Adjöööööö!

det gör inget



Jag är jätte trött. Ska bara gå ut med hunden och sen blir det att sova på en gång. Vet inte vad det blir imorgon, eller jo just ja, teater. Jag tror det är manussläpp, och det är ju inte så bra. Någon har glömt att träna på sina repliker. Får göra det efter skolan då. Nog ska jag kunna nöta in dom allt.
godnatt!


hjärta --> <3

Hallå hallå, jag har ingen vidare lust till att blogga. Eller lust har jag väl, men jag ska inte göra det för jag orkar inte ;) eller jo, det gör jag. Men jag har inget att skriva om! Det gick iallafall bra på skolan idag, förutom på svenska plusen. Vi avslutar varje lektion med att man ska säga hur många procent man har jobbat. För några veckor sen hade jag väl 75-80% varje gång, kanske 60% nån gång då jag vart busig. Nu på dom senaste veckorna har min arbetstid sjunkit ordentligt, eller vad man ska säga. Det var 30% förr förra veckan, 10% förra veckan, och idag låg det på 0%. Inte bra, men det värsta är att jag knappt har nå funderingar på att ta igen de. Men det ska jag göra ändå.
Jaja. Dagen har väl gått bra, och jag har nyss ätit gröt. Sen tror jag att jag ska vara med Ponthus :)
Adjöken

tjillevipsen

Fick en väldigt fin kommentar på förra inlägget jag skrev, den tackar jag för, vem det än var som skrev den :)
Idag har jag och Karro varit på konfirmations gudstjänst, det var inte speciellt roligt. Men så är det när man inte förstår, det är inte alltid så kul då! Vi gick hem till mej sen, det snöade och var 1 dm hög snö ungefär, jätte jobbigt att gå i! Också fick jag snö i skorna. När vi väl var hemma så var jag jätte sugen på köttfärs pizza, fast det har jag varit hela veckan, men idag var det otroligt starkt sug! Så tjatade jag ända tills jag fick den pizzan, väldigt lämpligt eftersom Linn hade skickat ett sms och frågat om jag visste vad förkortningen "TPFTDGU", gissa vad det betyder? "Tjata På Föräldern Tills Den Ger Upp". Och det funkade! Fast jag tyckte inte att jag hann tjata så mycket ändå, för mitt upp i allt tjatande så fick jag en sån där liten fix idé som jag får, jag skulle klä ut mej till Britney Spears! Jag vet inte var den tanken kom ifrån, men det var ju lika bra att fullfölja idén. Så jag drog på mej ett par nätstrumpbyxor, en svart trosa över dom, ett linne, och en hatt. Också tripplade jag håret, så sminkade jag mej svart runt ögonen. Precis så som hon ser ut på videon "Circus". Det måste kommit därifrån, för den spelades på Mtv imorse. När jag väl var klar så uppträdde jag i hela huset med hennes skiva på högsta volym. Hoho, jag hoppas att Karro skickar några bilder till mej. Sen när jag inte ville vara Britney längre, så ångrade jag att jag hade tripplat håret. Jag ville ju inte gå med tripplat, fast det gjorde jag ändå. Vi skulle på birsta, vi for dit ett tag efter att vi ätit pizzorna. Fast jag satt lite vid datan imellan också, jag och Karro. Mamma var också med på ett hörn och kände sej verkligen som en i gänget! Haha, jag visade henne hur det gick till på Bilddagboken, och sånt där. Hon förstod inte speciellt mycket, men det där med förståelse går ju i släkten. Vi är inte så klar tänkta alla gånger vi Henriksson's! :)
På birsta köpte jag ett par gråa leggins på Gina Tricot, också var det en skit fin tröja som jag också ville ha, men den får jag köpa när jag fått lite mer pengar. Jag hade inte råd. Och vet ni vad jag fick på birsta av pappa? Gissa! Gissa, gissa, gissa! Jag fick skorna! Kan ni tänka er! Äntligen är dom mina, bara mina! Jag har fått flyttat ihop med min själsfrände! Eller mina själsfränder, det är ju två stycken. Jag går inte runt med en sko bara på ena foten.
Nu är det spännande och se hur länge jag har dom innan jag lessnar på dom, det är så med mej. Fast så är det väl för alla, efter ett tag så är inte saker lika spännande längre, eller vad man ska säga. Men det lär ju ta ett väldigt långt tag med dom här skorna, kan inte tro att jag ens kommer lessna på dom nån dag! Jag är glader :) Jag vart jätte glad.

Men vet ni, att nu ska jag basta. Har börjat gjort det ganska mycket får jag en känsla av..
Men det är ju faktiskt väldigt skönt. Hejdå!

good night

Hej, nu kan ingen vara tröttare än mej. Jag är jätte trött, fast jag vet inte om jag pallar sova ändå. Fast jag ska ju det. Snart.
Idag har vi lekt lekar, och ätit pannkaka. Ludvig önskade sej pannkaka till mat idag. Så det åt vi. Gott, mycket gott. Sen har vi lekt kurragömma, hunden och benet och blindbock. Det var jätteroligt att leka blindbock, haha. Sen åt dom andra chokladkaka och sånt men inte jag då, jag drack oboy, jag har druckit jätte mycket oboy idag. Sen såg vi Gustaf 2. Sen satt jag mej här, och snart ligger jag i sängen.
Det har varit en riktig familje dag idag, vi har varit jätte snälla mot varandra, förutom en gång då, jag och Lukas fick lite adhd på varandra. Han tyckte jag hade för hög volym på singstar, men vem bryr sej? Han sitter ju änå bara och spelar cs me hörlurarna på sej. Dessutom ska inte datorn hans vara där nere vid teven, han kan ha den på sitt rum.
Tänk att jag har varit hemma hela dagen, och det kändes inte jobbigt ens. Det var bara skönt. Som att jag var helt borta från omvärlden nästan! Haha.
Så fort jag publicerat det här inlägget ska jag gå in på min egen blogg och läsa det, också ska jag se om det knips i hjärtat. För alltid när jag läser eller ser andra som är med sina familjer och har det bra, så blir jag så avundsjuk så det knips åt i hela hjärtat och blir tårögd. Idag är det inte jag som ska bli avundsjuk :)
Vi såg på filmer sen jag och Linus var små också, haha jag såg ut som ett rött troll. Fast mamma tyckte iallafall att jag var söt. Det sa hon.

Godnatt!


mamma och pappa,

Det här inlägget är till er, för vet ni en sak? Att jag vill jätte jätte jätte super duper gärna ha dom där skorna på t12! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA?! <3 Jag kommer inte kunna sluta tänka på dom, jag drömmer om dom, jag måste få ha dom, snäääääälllllllllllllaaaaaaaaa? Jag kommer inte gå med dom ute, jag vill så gärna ha dom!

Dom är inte så jätte dyra egentligen. 649 kr, hallå, jag kommer ju ha dom hur länge som helst, så det är dom värd!
snälla?

födelsedagsbarn

Godmorgon :) idag är det ingen vanlig dag, för det är min lillelillebror Ludvigs födelsedag! Tyvärr så kan vi inte fira han med släkten idag, för han har fått vattkoppor. Han har en i naveln också, det ser ganska kult ut. Och en mitt i handen, och en i örat. Sen är hela ryggen och ansiktet och fullt med vattkoppor. Hah, och imorse då, när mamma filmade vårat firande för Ludvig, så sa hon "Ja, Ludvig har ju vattkoppor som ni ser, han har prickar över hela sej", Ludvig ba "Men Linus då, har inte han vattkoppor? Eller nej, vänta, det var inte såna prickar". Det tyckte jag var lite små roligt, för det var ju Linus finnar han menade ;> Lite taskigt också men vadå, han är ju så liten! Fast han är inte så liten längre känner jag, han är ju 6 år. Till hösten börjar han i skolan. Jag kan inte tänka mej han i skolan! Han är så otroligt liten och smal, lilla Nutteponken, som han kallade sej själv när han var liten.

Haha, här har vi ju Ludvig. Så där har jag gjort med alla mina bröder, eller ja, 2 av dom iallafall. Lukas och Ludvig, jag skulle alltid klä ut dom i tjejkläder och i dockkläder. Det var bara Ludvig som kom i dockkläderna, för han var så liten när han föddes. Han var 2 månader för tidig och fick ligga i kuvös. Jag minns inte så mycket från den tiden, förutom att en gång när jag skulle klappa han, jag stack liksom in handen i ett hål i kuvösen, så bajsade han på min hand.. han fick nån himla bajs stråle som ba sprutade ;o haha, det var inte roligt då, men nu är det väl lite små kul. Nästan. Jaja, grattis på han!

Haha, och igår så var jag ju med Johanna, hon följde med mej hem efter skolan. Också skulle vi gå på toa, så satt hon sej före och jag var så himla piss nödig! Och hon skulle såklart sitta där och sega, haha, och gissa vad jag fick pissa i då? Ja inte i duschen eller badet iallafall, det är ju bara äckligt tyckte jag. Och det får jag inte göra heller. Men det är ju så att Ludvig har en potta som han använde för nåt år sen, haha så jag satt mej och pissa i den! Det hade jag och Johanna kul åt kan jag lova. Nu pratar vi inte mer om det, vi håller det tyst för oss själva. Pottor är inte gjorda för fjortonåringar, så det kan ju vara lite skämmigt.
Sen for vi på birsta, Johanna åt en glass. Men inte jag, och vet ni varför? För att jag ska inte äta glass, godis, kakor eller chips förens på skolavslutningen. Alltså ska jag ha 5 månader utan sånt där. Jag börjar ju undra hur det ska gå, för jag får alltid skrik och grin utbrott om inte jag får godis när jag är sugen på det. Det håller vi också tyst om. Men jag åt ingenting sånt igår, jag smakade inte ens av Johannas chokladkaka. Och inte tog jag någon sockerkaksbit hemma hos henne heller, och inga munkar hos mej. Jag känner mej väldigt duktig. Och väldigt sugen på oboy, för tillfället. Oboy får jag dricka, för det är inte godis. Det är nåt man dricker.
vi höresssssssss,
hejdå


Och just ja! Alla måste kolla på sidan 52 i Sundsvalls tidning, för där är Ludvig med! Ludvig Henriksson, 6 år, 24 januari.

iajdöasijöfas

Hejsan nu är jag med Johanna :) vi pratar med bajs josef. Han är en snäll prick :) sen ska vi väl på stan eller birsta eller nåt kanske,

hejdå fisringar


simple plan - welcome to my life

Hejsannn, idag följde jag med karro hem efter skolan. Vi gjorde maten själv, makaroner och korv. Jag stekte korven, och jag klarade det faktiskt, jag brukar ha jätte problem med det. Men idag klarade jag det, känner mej väldigt nöjd ska ni veta. Också filmade vi in en jätte vacker film på oss när vi dansade chacha (h) haha, snygg vi är. Sen åkte vi på konfan. Inte världens roligaste precis, funderar på att hoppa av. Jag vill inte åka på lägret, jag vill inte gå på gudstjänsterna, jag vill inte bli kofirmerad, jag bryr mej inte om presenterna och det är inte så jätteroligt att vara där på onsdagarna heller. Så jag fattar inte varför jag fortsätter att gå dit. Jag får se hur jag gör, det är kul att träffa lite folk. Fast det är ju ändå bara mariedals barnen jag är med, så vad spelar det för roll, dom träffar jag ju typ varenda dag ändå ;p
Har ingen större lust att skriva.
hejdå

buhuhuhuhuhuhuhuhuhu, panik

Jag vill inte att min blogg ska raderas!! :'(


antingen så är jag hemma eller så är jag ett gatubarn

Åh, jag vill ha sommar! Jag längtar så mycket så jag vet inte vad jag ska ta mej till.. jag vill inte ha vintern, sommar är så mycket bättre. Det är inge roligt att frysa och bli blöt, det är mycket härligare med värme. Åh, och på tal om värme så har jag nyss bastat, värsta skönt! Eller det är lite jobbigt också såklart. Och haha, vet ni vad jag har märkt? Att när jag skriver såhär med stor bokstav efter punkt och sånt, då skriver jag mycket tydligare och mer sansat eller vad man ska säga. Eller äsch, jag kan inte förklara, men jag fattar iallafall. Och det är ju bra.
Jag ska gå och lägga mej värsta tidigt ikväll, det har jag bestämt. Jag ska bara spela lite guitar hero och sen ska jag sova. Eller ja, det lär ju bli lite dator och tv och en massa imellan också, men jag ska iallafall försöka att gå och lägga mej tidigt.
ponthus <3


du är så självkär så det är inte sant.

Hejsan svejsan, jag har so nu. Men vet ni? Jag är klar med arbetet! Och jag vill inte se på film, så jag sitter vid datorn istället. Det är roligt, fast den är väldigt väldigt seg den här datorn, hackar upp sej hela tiden. Eller hakar upp sej, eller laggar upp sej. Det är väl sak samma alltihopa.
Igår fick jag ha pratstund med mamma och pappa om helgen. Jag tror att det gick bra, jag tycker det iallafall, och jag har inte fått något straff eller nånting sånt. Dom vart inte arg, bara besviken. Men besvikelse är värre än ilska. För när någon är arg så kan man vara arg tillbaka bara för att den är så arg, men om någon är besviken är det en annan sak. Då skäms man bara. Fast det gjorde jag ju redan.
Jag vill inte skriva nåt om helgen här på bloggen för er som inte vet, ni får tyvärr leva med att inte veta :) hihi. Ikväll är det teater, det är väl sisådär kul. Det är roligare med själva uppvisningen, men jag tror att det blir svårt med att få den här pjäsen bättre än den förra, det var verkligen Kvartes Teaterns humor den vi spelade upp förra året.
En sak som jag är värsta nöjd över nu är att jag inte gick ut ur Pernillas matte lektion en enda gång idag, och hon var väldigt förvånad och nöjd hon med. Fast jag kom lite för sent, men jag hade inte sån bra koll på när vi började..
Vi höres,
hejdå.

oops i did it again

Hejsan, jag har visst inte skrivit nåt riktigt inlägg här på ett tag. Jag har väl inte orkat. Vi behöver inte prata om skolan, men efter skolan så har jag iallafall varit hos Tanja. Jag har varit duktig och färgat hennes hår! Så nu är hon svarthårig igen. Jag var värsta duktig och hon vart jätte nöjd, stolt jag är nu asså (h) haha. Sen var jag med ponthus ett tag också :):) var hemma till åtta typ. Och jag har gjort det igen.. blött ner min mobil. Inte så bra, så nu får jag ha min gamla samsung. Om jag frågar "vem?" när du skickar sms så är det alltså för att jag inte har speciellt många kontakter på den här mobilen. Eller ja, dom flesta kanske men inte alla. Isåfall är det säkert bara gamla nummer.
Jag är propp mätt men ska ändå fika nu, för mamma ber så snällt.
Känner mej snäll.
Godnatt! :)

min helg

Förlåt allihop som är besviken på mej just nu, jag skäms så otroligt mycket. Jag vill inte tappa någon av mina vänner, inte en enda. Jag vet inte om jag har gjort det eller inte, men jag vet att jag har ställt till det ordentligt för mej.. Jag har förändrats, det kan jag inte neka till. Men jag svär, jag svär, jag ska göra något åt saken nu innan det är för sent. Jag vill inte tappa bort mej mer än vad jag redan har gjort, jag ska försöka göra allting bra igen. Så bra som det går iallafall. Jag är 14 år och har många år framför mej, så jag tänker inte förstöra det nu. Jag ska börja ta tag i saker och ting, börja använda min såkallade hjärna lite mer.
Jag älskar mina vänner mest på jorden, och jag skulle göra vad som helst för dom.
Förlåt.

daaaans

nu är jag hemma hos issa, vi har nyss ätit pannkakor med hennes mamma så att vi ska få kraft att klara av att dansa ikväll! jag, issa, karro och madde ska åka till danceworld och prova på disco street. på måndag ska jag och issa prova på hiphop street, jag tror det är lite roligare. men det vet jag ju inte än.

morgon

hejsan :) oj, jag borde inte sitta här nu, klockan är liksom kvart i åtta och jag borde vara på skolan. men jag ska få skjuts idag, så jag kan räkna med en försening. min familj är liksom inte den snabbaste..
men nu måste jag gå ut med hunden. det är nog det tråkigaste som finns, när man inte vill. tänk om dom i luleå eller umeå eller vart det nu var hon kom ifrån, skulle ringa och säga att dom vill ha tillbaka deras hund.
hejdå

glad gubbe

jag vill inte skriva :)


mockingbird

det är tråkigt att bara skriva vad man gör på dagarna! men jag har inte haft nå speciella funderingar eller upplevelser precis, den största funderingen som ploppat upp i mitt huvud har väl varit hur man säger "obligatoriskt" när man får välja. för obligatoriskt betyder ju att det inte är valfritt, heter det bligatoriskt? fast det har jag redan kollat upp.. det heter inte bligatoriskt, det heter valfritt.
jaja. nu ligger jag efter 35 minuter i tidsplaneringen. attans.

hejdå

en söndag

ÅH NEJ! jag ligger efter i tidsplaneringen! jag skulle ligga i sängen för en kvart sen, men istället sitter jag här?! VA! åh nej.. hehe, jag har börjat lägga mej nio på kvällarna.. hittills har jag lyckats, en gång. sen sket det sej. det verkar inte gå så bra nu heller..
jag har iallafall spenderat med söndag med johanna :) vi har varit på birsta, och ätit mackor på ikea restaurangen. sen tog hon en chokladboll också, på den där waynes eller vad det nu heter. vi hade kuligt, och sen for vi hem till henne och åt ännu mera, vi gillar att äta. äta äta äta <3 haha närååååå. sen kom pappa och hämta mej, sen satt jag mej här och åt bananananananananannanana.
mm. det var gott.

vi höres och synes, och imorgon ska jag vara riktigt hurtig och gå till skolan :) med min käre vän mathias, hihi.

puss

hey there deliah

nu ska jag sova så jag skriver bara lite kortfattat vad jag gjort ikväll.
fick skjuts till timrå och var med tanja, vi gick ut och sådär. gick till johanna och var hos henne en liten snabbis, sen gick vi till ib. kvart över nio, halv tio så for tanja iväg. då satt jag där ensam kvar, inte så farligt tänkte jag, för pappa och mamma skulle ju hämta mej tio. jag satt där och var allmänt tråkig och trött med chrissi, basse, kenny, tell, linus och sofie typ, spelade lite kort med några sen också. klockan blev halv elva, ingen som hämta mej. sen blev den elva, sen halv tolv, då ringer det på mobilen och då får jag skjuts hem.
jag är så otroligt trött och slut efter dagen.
vi hörs.
hej.

planka

nu är jag hemma från backen, har nyss tagit av mej vinterkläderna. det gick faktiskt rätt så bra att åka bräda, fast jag har en lång väg väg kvar till att kalla mej snowboard åkare. första åket gick inte bra, jag plogade exakt hela vägen, andra åket var lite bättre och så vart det bara bättre och bättre. fast till slut vart jag så otroligt trött. nu sitter jag ju här och är heeeelt slut, jag är osäker på om jag ens kommer klara av att duscha. jag vill bara att det ska bli natt så jag kan sova.. men än så länge är ju klockan bara tre, så får vänta ett tag till med att sova.

undra vad som händer resten av dan.
hejdå!

tralalala

baacken imorgon :) med mathilda, det blir riktigt trevligt, fastän att jag lider lite med henne. jag har ju inte stått på en bräda på ett tag :P fast jag lider bara lite lite med henne, för det var ju faktiskt hon som frågade ;)
hehe.. hejdå, jag har ingen blogg lust :)

nattblogg

godnatt, nu är klockan 00:58. vet inte vad lilla jag gör uppe nu =/ jag ska ju ligga och sova tryggt i min kära säng. men jag kunde inte somna! jag låg bara och tänkte på bilden jag lagt upp på bdb, hur jag skulle färga håret. då fick jag lite panik. jag vill inte färga håret längre! jag vill va blond! för tänk till sommarn, åh vad jag skulle ångra mej när jag såg typ alla andra som färgar håret ljusare och blir brun med alldeles ljust hår till. jag vill ju vara blond till sommarn, och blir jag mörkhårig nu, så får jag liksom vara det ett tag till. alltså så var jag tvungen att starta datan och lägga in en bild och skriva att jag ångrat mej. haha, vilket liv man har.
kvällen spenderades med issa, emil och fredrik i emils käre epa.
och nu ropar pappa att jag måste avsluta.
så godnatt allesammans! imorgon klockan 18 befinner jag mej på filmstaden och tittar på yesman med karro, issa och ellen :) det blir kul, har längtat efter att få se filmen väldigt länge. jim carry är bäst!

pysss

hej, nu sitter jag och chattar med issa, vi är väldigt snygga duvet :D haha.
har inget att skriva, orkar inte skriva vad jag gjort idag, för hur kul är det att läsa? det är ju tooooorsdag, torsdagar är inte så roliga på skolan. bara ibland :)) det är ju liksom so, matte och no sista timmarna.. sämsta ämnerna.

hörs sen kanske, läju ska va med issa sen :)


man skall icke ljuga

mina tegelstenare har försvunnit :'( sidan som dom fanns på finns visst inte längre, ska leta reda på nya.
idag har jag och johanna lärt oss att man inte ska ljuga. det har jag ju vetat sen länge, men vi lekte äventyrliga idag. vi var först hos henne, så tänkte vi gå hem till mej typ. så på vägen hem till mej så stannar vi på busshållplatsen och bestämmer oss för att åka nånstans med bussen, kommer fram till att vi ska kliva av på birsta. så ringer johannas mamma när vi sitter på donken och frågar vart vi är, då sa johanna att vi var på birsta och att vi redan varit och ätit korvstroganoff hos mej. "vem hade fixat maten då?" sa johannas mamma, "ehh.. hennes bror" sa johanna då. hahaha, som att han kan göra nåt komplicerat! Inte nån av dom. sen ringer min pappa, och säger att han ska hämta mej närsomhelst. "men jag är inte hos johanna" sa jag då, "jag hämtar dej vart du än är", sa pappa då. "jag är på birsta" sa jag. då vart han tyst. haha.. jag skulle ta bussen hem sa han. och nån gång därimellan hade jag pratat med mamma och sagt att jag hade ätit hos johanna också, men det hade jag ju, klockan tolv ja. inte klockan fem. sen hade visst min fader ringt hem till anders, johannas pappa, och frågat vart vi var.. då sa anders att vi var hemma hos oss (hos mej alltså) och åt. men det var vi ju inte! så det körde ihop sej lite där och dom fick reda på att vi inte ätit hos varandra. busigt! neeej, busigt kanske är fel ord. pappa vart väldigt besviken. men sen så var han inte det längre tror jag, men vi ska inte hitta på såna där onödigheter längre :) jag och johanna satt dessutom och åt på donken när dom trodde att vi var hemma hos någon av oss och åt.
det blir en tidig kväll ikväll, ska stänga av datorn om 20 minuter.

så hejsvej :)))

första skoldags morgon

godmorgon
här sitter jag och har varit uppe med tuppen, klev upp klockan 6 jag. gick och duscha och sådär, och var hela påklädd och torkad i håret och sådär klockan sju. visste inte vad jag skulle göra, så jag satt mej här.
det är ju första skoldagen på 2009 idag. det känns väl lite speciellt! jag tycker faktiskt att det är roligt att vara i skolan egentligen, men det känns inte så speciellt kult just idag. nu vill jag bara ha längre lov och att det ska bli sommar, också vill jag ha skorna som jag hittade igår. det är det jag vill ha nu, inte skola och vinter. iallafall så ska jag väl ut och åka snowboard snart, har inte varit i backen en enda gång än.
skulle åka med issa hade jag tänkt, men hon har sina grejer i fjällen. så om det är nån som ska till backen kan ni ju gärna fråga mej också! fast hehe, jag är ju inte sådär bra kanske.. så ni får faktiskt ta det lite i min takt. men jag lär mej ju!
jaja,
hejdå

:))))))

idag har jag varit på birsta och jag hittade världens snyggaste skor! jag är så himla kär i dom, jag vill ha dom. men jag fick dom inte.. för att det var sommarskor. men det var det inte, det var höst skor. jag ska spara pengar till dom. 649 kr på T12. jag älskar dom.
sen så ikväll har jag åkt epa med issa, wermelin och fredrik :D det var kuligt, fast man får så ont i rumpan. eller jag får det, för jag måste sitta på nån låda för att jag är minst.
nu är jag hemma och ska köra guitar hero med lukas, han fick det från jultidningarna idag :)
och dessutom fick jag en bräda av mamma och pappa idag!

puss

ödasfj aödfja ö

idag ska jag och mamma åka på birsta och köpa nya skor till mej :) kulkul, sen vet jag inte vad som händer. det är ju sista lov dagen så vill ju göra nåt roligt. emil frågade om jag ville va med han, issa och fredde, men sen så sa han att jag inte fick det. så nu vet jag inte.
det är väl ba å ringa nån annars :D

hejssssvejssss

nej jag skoja, jag vill inte gå. jag har fortfarande ont i min högra kind, för när jag var på birsta med karro gick jag rakt in i typ en klädstolpe eller nåt.. jag kollade åt andra hållet.. kul när alla skrattar åt en, och ännu skämmigare var det för att jag inte var med karro då heller, hon var borta med sin mamma nånstans. jag ba gick ut det snabbaste jag kunde och tittade inte på någon. hehe..
ja! det här är mina nyårslöften:

slita mindre på håret
sluta äta så mycket på donken
sluta äta så mycket överhuvudtaget
få bättre kondition så jag inte blir alldeles svettig och andfådd efter bara nån meter
ta mer kort
sluta slösa pengar på skräp(mat..)

det var väl dom. hoppas jag håller dom då.

hejdå


hej jag heter linda

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort


...

ja 2009 ser ju ljust ut.
not.


hehe, westlife..

How am I supposed to leave you now
When you're looking like that
I can't believe what I just gave away
Now I can't take it back
I don't wanna get lost
I don't wanna live my life without you
How am I supposed to leave you now
When you're looking like that

hehehej här kommer segertåget

amen hejsan, nu sitter jag här mätt och belåten. mamma skulle bjuda på hasselbaks potatis och kött, också kommer lukas "men vart är köttet då?!" men där säger mamma och pekar i en gryta, så har hon såklart blandat i svamp och grejer, och massa sås. och som pricken över i så ska hon ha broccoli och tomater ovanpå allt också. ingen höjdare i våran familj ;p nej men, nu var jag taskig. det var jätte bra gjort mamma, och jag tyckte att det var gott :) fast det smakar svamp i min mun nu..
sov hos karro igår då, vi såg på eva och adam och låg och småpratade lite sådär, till klockan 4 ungefär :) skulle med mamma på kyrkan 11 också, för hon tycker att det är såå trevligt när hela familjen är där......................... men vi sov till kvart i tolv så det va ingen idé :)))) så  ringde pappa och sa att vi inte behövde följa.
idag har vi sett på mysteriet på greveholm, värsta bra ju! har inte sett de programmet förut tror ja. sen har vi varit på birsta. köpte nå svamp grejs som man ska kleta saker i ansiktet med.
kanske sova hos issa ikv :)

hejdå

biooo

herre jesus vilket nyårslöfte corne och hanna har. 200 situps och 50 armhävningar i veckan, ojojoj. dom här verkar ska vara trimmad till sommarn dom!
det var något som jag tänkte blogga om. det var säkert jätteviktigt, men nu kan jag inte komma på vad det var!

jaja.. bara att skippa det då. ikväll blir det  bio med familjen, vi går typ alltid på bio såhär i början av året. det är alltid filmer som är anpassad efter 5 åringar. i år blir det den svenska "vi hade iallafall tur med vädret.. igen". förra året var det ratatoule, eller hur det stavas. animerade råttan som blir kock iallafall, jag råkade somna till när vi såg den förra året. ooops.
jag vill se yesman, men den skulle väl jag, issa, karro och ellen se nån gång? kan vi inte se den snart, snälla snälla? bara issa kommer hem från fjällen. men det är väl imorgon hon kommer hem? ja, så var det nog. då kan vi väl göra det till veckan!??!!?? hoopppppaaass. den vekar så bra!

puss

heyyy

hejhallå :)
det blir ett mycket kort inlägg för jag är jättetrött.. kvällen har spenderats hos romby dårå, vi har spelat wii fit och kollat på sällskapsresan. stig helmer olsson är en mycket gullig prick :) hehe. ni skulle se när pappa skulle rocka rockring, hahaha.. jag försökte fixa upp det här men det gick ju inge vidare.

godnatt

hejhejhåhå

hejhallå allesammans,
idag har jag ätit gröt-frukost. jag känner mej som en skidåkare! jag vet inte varför, men jag kopplar ihop havregryns gröt till längdskidor. haha, jag som knappt kan åka längdskidor, eller ens har ägt några sen jag gick på dagis. på utepassen på laggarberg så skulle dom alltid åka längdskidor på vintern, men jag var aldrig med. jag fick sitta på sidan och kolla när dom byggde hopp och hade det jätteroligt, jag var väldigt avundsjuk ska du veta. mamma skulle fixa några, men det blev aldrig så. för då skulle hon såklart fixa så att jag fick låna skor och sånt av någon. det ville inte jag! och dessutom var alla skor hon fick tag på för stora. det är sorgligt att ha små fötter ibland.
nu har jag precis duschat av mej också, sen använde jag body buttret jag fick av issa. det luktar jätte gott och man blir alldeles len av det! och mina ben är inte lika torra längre heller, det är kanoners tycker jag. och nåt som också är kanoners är att mina händer inte heller är torra, dom brukar alltid bli det på vintern! förra året var dom så torra så att dom sprack och började blöda lite nu och då. och inte ville jag smörja in händerna heller, det gjorde otroligt ont. hualigen.

jag smsar med issa. hon är i fjällen för er som inte visste det. undra när mina gratis sms tar slut? säkert när som helst, det känns inte bra.. jag tycker väldigt mycket om att ha gratis sms. fast, jag kanske ska ta en paus när dom har tagit slut. samtidigt är det lite småroligt att inte ha pengar på mobilen. hihi. för då måste folk alltid ringa till mej när dom vill något :) det är roligt när det ringer på min mobil tycker jag. fast tanja hon kör alltid med den här, "ring mej om du vill hitta på ngt:)" och jag lyckas nästan alltid vara ute på långpromenad med hunden eller nåt sånt då.. hehe.

ikväll ska min familj till janine, det ska bli roligt. jag vet inte vad jag ska göra nu.
jag hittar på nåt.
när mina ben har torkat lite bättre ska jag iallafall bygga pussel.

hejdå!

etthundrafemtiosju

JAG HAR INTE VÄXT NÅNTING PÅ HELA 2008 :o jag var 157 för prick ett år sen, och jag är det nu också. va! hur ska jag hinna bli 165 till slutet av nian?! det är ju mitt mål här i livet! nästan, på mariedal iallafall.

i wanna hurt you just to hear you screaming my name

hahahahahahha, vilket damp på trummorna han har travis barker. kolla!

today, har karros familj varit här. dom fick inte nog av oss att vara med oss ändå från 2008-2009 igår kväll! haha. dom vuxna sjöng singstar, jag tänkte inte göra det eftersom att jag har fett ont i halsen och vill ju dessutom inte smitta ner först micken med halsfluss (vilket jag tyvärr har då) och sen smitta ner dom som tar micken efter mej. men så hade karros skiva alice coopers poison! åhhhhhhhhh, jag älskar den låten! så bra alltså. men samtidigt kanske det är bra att sjunga bort bacillerna? kan man göra det? hm, kanske att jag skulle googla på det.. fast vad skulle man skriva, "går det att sjunga bort halsfluss?" äsch, strunt samma.
asså jag har verkligen hittat min stora hobby ja, att bygga pussel. kan sitta och göra det i timmar! så roligt och spännande tycker jag att det är. också har jag organiserat bitarna så noga, och sånt där. så när nån annan kommer och ska bygga med mej blir jag jätteorolig och måste hålla koll så att dom inte förstör hela tiden. idag byggt karro och mathilda med mej, men jag litar på att dom inte förstör min pussel plan. dom var ju till en bra hjälp.
jag bygger ett pussel med ett slott just nu, det fick jag av kewin i julklapp :) det är 1000 bitar, det är rätt så svårt för liksom, runt det där slottet så är det bara skog och himmel så det blir så svårt när alla bitar ser likadana ut. men du vet, linda greja't! not. nä men jag försöker iaf :D
och nu äter jag vindruvor, mycket mycket gott. också lyssnar jag på poison (h)

hehehe,


nu ska ja inte blogga nå mera.
hejs!

2009, here we comeees

GOTT NYTT ÅR :D