IDAG

idag så skulle jag och issa cykla till skolan med våra heta cykelhjälmar som vi hade på biken. Jo visst, ni få ha vilken synpunkt ni vill om våra hjälmar men jag tkr att dom är hel fräcka!
Men men. Klockan tjugo över sju så klev jag upp och klädde på mej, och gick på toa och hade helt glömt att vi skulle cykla. När jag satt där på toa så knackar det ju på dörren. "ISSA!" vart min tanke. Jag hade ju inte fått nå fika eller nånting ja... jag ba "eh mamma jag ta me en banan till skolan". Men så fick jag inte göra, jag hade minsann god tid på mej att sätta mej ner och fika. Så jag gjorde det och issa kom in och var med zurprise. Det kändes väldigt stressigt att skynda sej att fika och sånt där... men jag snabbade på och fick ont i magen.. jag hämtade cykeln, ramlade och fick ytterliggare två nya skrapsår eller nåt tro jag, och sen bar det iväg! Vi var framme på tolv minuter, woho!
Gick upp till klassrummet, den enda som var där var anton som satt och spelade nå indian spel x] haha, tog den andra datorn och sen kom issa in i klassrummet efter mej och började skälla ut mej för att jag var snabbare än henne att ta datorn! haha ;) satt där, och så kom dom som hade åkt buss, fast dom gick ju ner till slöjden. Men jag ville inte! Inte bubbas å oliver heller för den delen. Men till slut fick issa med oss ner ;) Klagade lite på kajsa för att jag inte tyckte att jag behövde vara där. Jag hade ju ändå inget att göra, för det var sista gången. Men jag tog fram papper och målarfärg och målade två stycken as snygga täckningar till issa =)
Aaa men dagen gick väll på som vanligt och.. ja. Vi fick rensa lådorna och lite sånt där. Också fick vi våra "portfolier" :D det är sånt som man har samlat på sej genom åren. Och det är så himla kul att kolla i dom <3 sådära gamla läxböcker (jag var skit söt när jag var liten, såg ett kort i en av dom =D) och gamla dagböcker och sånt. Haha, och när man var liten och hade läxa så var det ju sånna dära frågor som "har du varit kär i nån?". Haha, och ni ska veta hur jag var när jag var sådär 4-7 år! Jag ba pekade på nån och ba; "ååh, jag är kär i han/hon" haha! Jag och karro skulle gifta oss när vi blev äldre sa vi då, så att vi skulle slippa va ifrån varandra. Jag skulle såklart vara utklädd till kille i linus kläder och sånt =) och min tremänning han var också ett stort plus där, men inte minst putte! Haha,, jag ska inte publicera sånt här på internet, men ändå =) ni skulle ba veta..
Men men, också var det ju en sån där fråga och jag hade typ skrivit; 'när jag var liten så visste inte jag vad kär var. Jag vart kär i alla ändå. *****.* brukar pussa mej!'' , skrev inte namnet men det var så kul att läsa sånt där.
Sen så gjorde vi inte så mkt mer under dagen, spelade nå spel eller vad man ska kalla det. Jag förlorade mot totta när vi körde försten till fem där... lol ;d men sen så vann jag mot sophie en gång!
Jag och issa cyklade hem.
Och nu sitter jag här.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det brukar komma, vänta bara.. ;) haha, näerå men jag vet inte. Det har såklart hänt rätt mkt nu på senaste tiden måste jag säga! Men det är inte sånt som jag vill att alla ska veta.
Det som händer just nu här i mitt hus är att pappa pratar med suppe, ludvig pussas med tv:n, linus är med nån kompis och spelar data. Sen är mamma och lukas borta och klipper sej. Eller lukas klipps av frissan. Ska bli så kul att se sen, men jag tror inte att han tar så mkt. Han har typ lika långt hår som jag där bak, så jag HOPPAS i alla fall att han klipper en bra bit...
Ja just ja, och imorron så ska jag och min klass tälta och bada! Först och främst så ska vi åka och bada klockan 9.30 på sporthallsbadet medans alla andra får sitta och plugga, myys ;) och sen ska vi byta om till vanliga kläder och gå och käka pizza, och sen byta om till badisar igen och bada till klockan 13.00. Niiice. Klockan 18 så ska alla vara på skolan, eftersom att det är där på gräsplan som vi ska tälta. Alla 11 stycken elever som ska sova över i ett tjugo manna. Ja, det är väldigt få som ska sova över, men vissa ska komma dit lite granna på kvällen och spela brännboll eller nåt. Vi ska möta föräldrarna och syskonna på kvällen! We gonna kick them<3 vi måste ju träna, för om en vecka så är det den traditionella lärarna-mot-sexorna-i-brännboll-tävlingen. Haha, vi har såklart ingen channs, men hejja på oss ändå!
Nu ska jag inte blogga nå mer. Vart ett rätt så kort inlägg kanske, men det tar jag igen nån gång! Oj, nu kom jag och tänka på en sak. På sommarn kanske det inte blir så mkt mer bloggande, eftersom att det blir så mkt ute då och så... äh, men jag ska försöka blogga ändå. Det blir väll bra ? ;D


HEJDÅ!


rubrik:LOL

aa tjenare tjenare! Jag är lite full idag kan man tro, men jag ska försöka samla mej.
Det är typ 3 stycken som har påpekat att jag skriver och pratar som två olika människor. Tur de, för jag kan inte stava till allt jag säger.
nej men det är så att när man sitter ensam här nere och ska blogga, då samlar man sej mer och liksom.. lugnar ner sej om ni fattar. Så är det i alla fall för mej. För om du inte har träffat mej utan bara läst min blogg, så har du fått en annan bild av mej än den jag är.
Alltså så kan man inte döma människor innan man träffat dom.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. typ.. ja, lite smått och gott kanske!
Totta och sophie vann inte karokien på polar, det gjorde en annan tjej. Hörde inte henne, men hon tycks ha varit väldigt duktig. Annars så var det inte så bra med två dans golv med olika stilar, för då var det så utspritt. Och ja.. det var ett dans golv med bra hiphop och ett dans golv med så där pop och party typ. Vet knappt om jag har skrivit att det var lögdö marknad heller.. men det har det varit och det gick bra och det var kul, jag och sophie blev kompisar igen och allt slutade gott =)
sen så.. jo, det var ju KM idag också =D gick omkring där med min mobbade lugg gömd i en mössa och alla glodde på min über coola blå slinga, haha ;) men när man går där med mössa så är det ju klart att folk undrar varför eller så går dom bara och drar av den, det är sånt man får leva med. Men när dom sen springer iväg med den så man får jaga dom! Haha, skoj de ;) och särskilt oliver och kenny sprang iväg med den, men då fick jag tag i olivers sko som han tappade och gjorde typ 7 knutar på den, men han lyckades (tyvärr) att få upp dom. Och ja, förresten!! Det var BÄST! Gissa vem som var där?! Jo, MAGNUS ROSDAHL!<3<3<3 gamla lärarn, och shit vad jag saknat honom! Han är bara helt enkelt bäst. Ja, han är bäst bäst bäst bäst bäst bäst bäst! Stackars dom som stannade kvar på skolan och inte var med på km, för mange var där! Eller, sudda sudda sudda. Fick nyss höra av andré att mange hade varit på skolan också ;)
Ska nog inte blogga så mkt mer, för jag måste gå och sova i tid, så himla trött efter bara dom här tre dagarna på veckan :D
För i måndags så var det elevens val på skolan, och jag mfl fick gå upp till tysktorpet (och det kanske inte var bajs på väggarna som jag påstod, ändå..) och lite sånt där. Det var jätte kul! Men det var ju en bit dit, så jag har alltså gått rätt mkt den dagen. Plus att jag var i hemma gymmet innan jag for och klippte mej
På tisdag var det också elevens val, och då skulle vi orientera oss från laggarbergs skola till timrå sok med hjälp av en karta. Jag gick med karro och det gick jätte bra, bara det att det var rätt jobbigt men skita kul! Sen så hade jag orientering igen på förmiddagen. Alla utom issa och robin fick gå runt med två farbröder och lyssna och lära oss om hur man lärde sej att läsa karta osv. För issa och robin dom fick springa orienteringen dom, men det så bra ändå =) På eftermiddagen så hade jag scoututmaning. Det var kul det med, vi fick elda och bygga och lite sånt där. Utmaningar och små tävlingar. Det gick inte precis kung, men ändå =D
Och idag var det då km. Sen så kom jag hem. Och jag och issa vi gick hem från grytan - stolt ;) sen så skejtade jag och issa ikväll, och när jag satt ner på brädan min (måns planka heter den) så typ.. tappade jag balansen och skrapade mej lite här å där. Kul för issa, som fick sej ett gott skratt ;D
Också måste jag bara seja attt jag blir så hiiimla glad när folk läser min blogg och kommenterar och sånt, det värmer =) hihi, tack ni är bäst (A)

men nu ska jag checka runt lite, och sen blir det sova sova säng säng säng!
HEJDÅ ! :D

yesterday,

känns som att jag inte bloggat på år! Men det var ju bara nån dag sen. Men men. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.. skriver om gård dagen då, eftersom att det inte har hännt så mycket idag;
Jag och Karro fick skjuts av karros mamma till stan, båda två i behov av något att ha på polar. (som är IDAG! Sista polar för säsongen, den här gången me två dansgolv och tävlingar - karokiefinal som totta och sophie är me i, coccosboll ätar tävling, och fräckaste frisyren. Ska inte delta i nån av dom). Aja. Men karro hade typ med sej 500 eller nåt tro ja, plus en massa present kort. Själv hade jag 190 kr med mej, så mycket pengar har inte jag, jag lånade 100 kr av mamma så jag står i skuld nu då. Plus att jag köpte en tröja på wear it som kostade 18 kr för mkt, så jag står i skuld med 18 kr för karro också.
Men karro som hade så mkt pengar och bestämmt sej för att köpa så mkt saker, hon hittade INGENTING. Hon provade allt som hon tyckte var snyggt, men inget satt bra. Nä, jag håller med om att det var skit mkt kläder som vi provade som satt helt korkat. Som på zara, där fanns det ingenting som satt bra! Eller en på mej,bara att den var lite för stor. Också testade hon tunikor på en del affärer också. Men inget inköp på hela dagen. Själv så köpte jag en tröja ju. Och karro hade sagt innan så otrligt mkt om "JAG BARA MÅSTE HA EN BIKINI! JAG SKA KÖPA EN IDAG!", men vi kollade knappt på några. ;)
Jag hade nåt skit kul som jag skulle skriv nu, men jag glömde bort det.. jag är lite senil av mej ska jag seja. "vad sa du linda?". "Jag minns inte". Blir svaret. Men det löser sej ändå, ibland har jag ett bra minne.
Vill skriva nåt kult. Jag bara skriver nåt hela tiden, men nu vet jag inte vad jag ska skriva. Kan inte nån skriva till mej i kommentarer något som jag kan skriva om nästa gång ? =) Kan vara vad som hellst.

HEJDÅ! kom på mitt och min skejtboard måns bröllop nån dag också =D

skolblogg ;)

tjena! sitter just nu på skolan, slutar om typ tio minuter. Dom andra spelar brännboll på gräsplan, men jag och sophie var väll lagomt trötta.. så vi sitter här vi. Det är svårt att blogga när folk tittar på, jag vet inte. Sophie och jag är vänner nu då. Vi klarar inte av att vara ovänner, det är bra de! Peaaace <3
Linus (min brorsa) har köpt The sims 2, lite efter jag vet, men jag tycker att det äger så himla =D har gjort värsta coola familjen igår, men idag ska jag göra en ny för den andra var jobbig. Liksom en med karriär ska jag göra nu, värsta punkarn ;)
Jag har märkt att man kan kolla hur många som besöker bloggen osv på typ statistik. Det är kul. Haha, ska väll skriva om nåt lite intressant snart!
Sophie tycker att det vore intressant om jag skrev om.. mitt liv. Men det hinner jag nog inte, det har varit så långt! Men jag kan säga att det har gått snabbt, och att det GÄRNA skulle kunna sakta ner lite! Alla saker som man har gjort för sista gången.. igår var det t.ex sista musik lektionen med Sibylle på laggarberg. SISTA! Allra sista musiken i 6:an. Shit vad gammal jag blir. Också var det sista flöjt lektionen också. Skönt, men samtidigt lite tråkigt. Jag har ju gått i flöjt i fem år nu, ända sen 2:an. Jag har bara hatat hatat hatat hatat det! Men ändå, nu känns det så... sorgligt. Liksom, jag har inte fortsatt bara för flöjten. Jag har fortsatt för att jag har , eller hade, världens bästa flöjt lärare John. Han var bara så bra! Så som Mange är bra, men Mange ä rju BÄST.
Men nu är det exakt två veckor kvar till skolavslutninge. Exakt! Rätt skönt, men liksom trist att skiljas från världens bästaste klass som jag har gått med sen sexårs.
Men jag hinner inte skriva mer just nu, Bussen går om tio minuter!

poesss


flowerpuffpinglorna *

image10

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

FRI FRÅN DATA STOPPET =D
aaa, jag har inte bloggat sen typ.. i torsdags, men mitt data stopp blev förlängt. Hela förra veckan ut. Men.. nu är jag här igen! Jag skulle ju skriva om biken, men jag pallar verkligen inte. Men..
vi kom dit, satte upp vårt tält, fikade, fick världens coolaste dräkter+målingar, å sen så bar det av! Vi var först i start, och det var 2 mil som vi skulle cykla. Och det var inte planmark och nerförs eller så, nejnej. Det var uppför åkrar, över nån himla bajs åker, i en ladgård.. ja, ÖVER ALLT! Och på alla stationerna så skulle man haffa poäng, smöra och visa upp sin uppklädnad. Och på en station så skulle man gissa lukten, och fyyy.. aa, vi fick i alla fall alla rätt. Jag började att lukta på alla flaskorna. Flaska nr. 1. sniff sniff... mint i alla fall. "Pepparmint!" kom issa på. rätt. nästa flaska. Sniff sniff sniff sniff.. jag kände igen lukten, men kunde inte placera den först. Men det var cola. rätt. nästa flaska. Den kunde inte jag placera, det var dom andra som knäckte att det var ketchup. rätt. flska nummer 4. ssniff, aah! Vatten! Det kom man på på en gång. (det klarade inte brorsans lag!). men, rätt. sista flaskan.. jag som hade lite svårt att känna igen lukten på de andra, tröck ner hela, och då menar jag hela, näsan i flaskan och drog in ordentligt. aa!!!! URSA! "KO DYNGA" skrek jag. Fisk potatis va det stank ;0 haha, men kul vare!
Första natten så sov varken jag, issa, janine eller emma i tältet. Alla sov i gympasalen där på ljustorps skola. Och på dagen så var det bowling, grillning och innebandy cup. Issa och emma var inte med, men jag och janine var med. Men jag hoppade av efter en stund för att det blev trist. Men janine stannade kvar till slutet, kul för henne; för dom vann! Och hon gjorde ett mål. Wohoo!
Andra och sista natten så skulle jag och issa testa tälta, fast än det var så kallt. Janine och emma sov inomhus igen. Men inte var det såå kallt i tältet, intei början iaf. Det regnade i början också. Vi sov, ända till 5 på morronen. Då vaknade jag av att jag låg och hacka tänderna.. Jag hade liksom ett liggunderlag som var 5 cm, och en sovsäck som inte gick att stänga. Men jag hade dubbla strumpor, pjamasbyxor under ett par mjukisar, lång tröja under en polo tröja, sen vantar och mössa. Issa hon sov på värsta fet madrassen, och inkrupen i sin mysiga stängda sov säck hade hon bara pjamasbyxor och en tröja under sin polo + strumpor. Men ändå var det jag som frös ihjäl och fick väcka issa, så vi gick in med vårra sovsäcckar och kuddar och la oss inne i ett förråd i gympa salen x) Haha, kul vare!
Och vetni?! VI VANN FÖR BÄSTA UTKLÄDNAD =D<3 aa vi är bäst vi vet =)
och idag var det tillbaka på skolan, jag slapp gympan =) och i morse åt jag äckliga müslis. haha, jag hade tjatat på pappa igår om att han skulle åka å köpa müsli till mej, och när jag äter dom ba.. blä. Men dom var så söta! Alltså inte söta som typ min lille brorsa, utan dom smakade sött =) men men. Jag vet inte om jag ska blogga nå mer nu. Dagen har varit rätt lyckad, och just nu så ritar karro mej i framtiden. Hon ritar mej som en punkare, men hon tror inte att jag blir en, men ändå ;) haha, karro är bäst, och idag så ringde hon och frågade om jag ville ha hjälp med att baka chokladbollar, men jag tror inte att hon var så jjätte sugen ändå. Men jag vill, men hon måste ju inte. Typ. Det vore ju kulit med lite sällskap ändå, det är det typ alltid!
IMORRON ÄR DET LÖGDÖ MARKNAD! Och på tal om lögdö, jag var på barnens dag där med ludde i lördags osv.. men också sms:a han mej senare och sa att han inte kunde komma på somamr lägret, för aatt han var i spanien då. NEEJ! Inget läger utan ludde eller =/ blääää.... men jag går väll ändå, även om det inte blir samma sak. Orka blogga mer. Kommer ett kuligare inlägg nån annan gång ;)


HEJDÅ!

olydig =)

hej, jag ska stäga av datorn strax.. för jag fick data stopp =)
jode va så här. att för en timme sen så sa mamma till mej att gå ut med hunden. "sen" sa jag. (aa, sen för mej är inte ba nån minut som ni fattar). Jag gick ner och startade datorn. Chattade oskyldigt med några kompisar och glömde bort hunden. "LINDA GÅ UT MED ZURPRISE NU, DET VAR EN TIMME SEN JAG SA ÅT DEJ!!" skrek mamma heelt plötsligt. Jag skrattade till, gick upp och sa oskyldigt "dampa ner lite nu va", aaa mamma tog det väldigt hårt ska jag seja. "DU FÅR DATA STOPP FÖR RESTEN AV DAN! DU MÅSTE VARA FINARE I MUNNEN, INGEN MER DATOR IDAG!!". visst, stör inte mej. Jag tänkte ändå sticka ut och fråga issa om hon ville skejta. Men det fick jag inte heller. "DU MÅSTE PACKA TILL BIKEN FÖRST!". Ja, rätt. Ska väll packa och sen ska jag chilla lite i det fina vädret. Vaknade på morgonen och trodde att det var sommar.. fast det var bara 11 grader ute.
Men, jag måste stänga av datorn för att jag har daaaaaaaaaaata stopp.

HEJDÅ! kort inlägg, men jag ska gottgöra det =)

jo min namn du vet.

alltså vissa får/vill inte lägga ut hela sitt namn på internet. Jag fatar inte de, alltså jag är helt stolt och hela skiten över mitt namn! Det låter så... vardaglit, vilket känns bra. Linda Henriksson. Och du kan ändå inte söka på hitta.se, för jag har hemligt nummer. HAHA! LOOOOSER :) jo, jag nämner mitt namn rätt ofta. Om nån frågar vad jag heter så drar jag ofta till med hela namnet "Linda linda henriksson". Precis som forrest gump, "i'm forrest forrest gump" eller som bond; "my name is bond, james bond". Lol, jag får väll hitta på en egen rubrik (=
Idag så fyller pappa år. Är det nån som vill veta hur gammal han verkligen är nu? Jo, 26! Haha, näerå jag bara skoja. Jag ska inte seja den, bara för att vara snäll mot min söta pappa <3
Ja, så han fick paket å massa sånt då. Han fick ett STORT tält med plats för typ sex personer, eller det var som en hall i mitten, också var det 2-rum runt eller nåt. Frän, den ska vi tälta med till sommarn! Också fick han typ... 4 madrasser. En uppblåsbär+pump, en uppblåsbar till som är mindre, och två sånna där platta. Också fick han ju världens finaste tavla av mej som jag har gjort på slöjden! Jag ska ta kort på den och lägga in den här någon dag, om jag orkar.
Bråk på skolan idag. Mellan mej och sophie. NO COMENTS.
Imorron ska jag på bike'n fly, det är en cykel tävling i ljustorp där man cyklar 3 mil. Men inte cykla, cykla, cykla. Nej, utan man stannar på stationer och ska samla poäng. Också ska man vara utklädda, och smöra för dom som har stationerna. Mitt, Janines, Issas och Emmas lag heter: FLOWERPUFFPINGLORNA. Vi ska vara utklädda till blommor, as coolt! Bild på oss kommer senare det med. Också ska vi smöra med färg glada marshmallows. Ja, mamma hhon tror att vi vinner pris för bästa utklädnad. Man kan vinna pris för det alltså, och smör priset. Och för mest poäng. Men INTE först i mål, eftersom att alla startar olika tider.
Ja men iallafall. Klockan är halv elva på kvällen, och jag måste gå och lägga mej så att jag kan spara på krafterna tills morgon dagens cykling. Ring oss! =D Vi kommer ha såååå kul, hoppas jag!

HEJDÅ SÖTNOSAR, hörs efter biken eller nåt :)

klassresan,

tjena ! kom nyss hem från klassresan, fick skjuts hem av issa och hennes mamma. Karro åkte också där. Jag lov och sov typ, så dom satt och petade på mej. haha! Menmen, jag ska försöka återberätta klassresan då :
Det började med att jag vaknade. Oväntat, jag vet. Vi skulle vara på skolan vid halv nio, och jag och mamma hämtade upp Karro och åkte till skolan och hämtade upp dom som skulle åka med oss till Boda Borg. Alla i klassen skulle dit, utom Bubbas.
På bilfärden så snackade jag och Karro och Totta en hel del, medans oliver och anton inte sa ett ord typ. Antons första ord i bilen var "LITEN". Det var när han såg en liten ponny, tre minuter innan Boda. Väl framme var jag SKITA SKRAJ! Det var bara jag som var skraj då. Huset som vi skulle bo i var gammalt och såg skit läskigt ut. Vissa fönster stod öppna och det såg ut som om dom glodde på en! Och dessutom skulle vi på spök vandring uppe på vinden hos nån tant som hette Fröken Blomberg. Ja, dum som jag är så tror jag väll såklart att det dära spöket finns! Vet inte riktigt hur många ggr jag frågade dom som jobbade på boda och överallt om det VERKLIGEN spökade där. Ja, det gjorde det. Och jag vart bara MER OCH MER rädd.
Det roliga var inte själva boda borg, för det suger. Haha, inte suger men det är uttråkande efter en timme. Det roliga var efter, uppe i den där borgen eller vad det var som vi skulle sova. Jag var så rädd så jag skrek och skakade, bara jag hörde nåt eller om nån tog i mej. Alltså shit, nu när jag tänker tillbaka på det så.. jag låg ju på golvet och var så himlans rädd att jag knappt kunde stå upp!
Dagen rullade på; vi var i varandras rum, gick på bodan, körde sanning el. konka, och hade rätt skoj. Vid klockan nio så var det spöööökvaaaaaandring. När det var dags för det, hade all rädsla runnit av mej. Tills dörren öppnades till vinden. Då klämde jag fast mej mellan Oliver och Robin, haha ;) men jag var skit skraj! Jag trodde att det var nån Blomberg där uppe ju! Men det det gick ut på var att leta ledtrådar för att kunna öppna en skatt. Men eftersom att borgen var ett mental sjukhus förut, så var det ju möblerat och sånt där. Även om dom hade möblerat om. Och i sovrummet så såg det ut som om det låg nån där, men det gjorde det inte. Inte då iaf, för sen så LÅG det verkligen nån där, ja - Alex. Haha, jag sket väll på mej eller nåt då när det rörde sej! Killarna skulle skrämma oss tjejer och va så modiga osv, men jag tror att dom var rätt skraj ändå. I början. För sen efter nåra minuter var ju ingen rädd typ. Jooo, sophie var ju lite rädd. Hon tänkte ju egentligen inte följa med dit upp! Men det gjorde hon då. Ja, när vi fick upp kistan så stod jag framför den och reagerade knappt. Jag ba typ "åh. godis.", värsta utan entusiast eller va de heter. Haha, jag kan se mej framför mej x) men karro, hon ba "GODIIIIIS!!" och kastade sej in i mängden. Sen efter typ 3 sekunder vaknade jag igen, och ba liksom "jag vill också ha". Men då fanns det typ inget kvar, och vi delade inte ens upp de ;o men jag fick en kexchokla och en festis. Nöjd, men ollan han tog ju femhundrafurtio nävar han.
På natten fick vi inte härja på eller nåt skit..... Bengt kom och skällde på mej och karro, för att vi lämnade rummet. Men jag lovade inte att jag inte skulle göra om det, så visst stack jag runt lite hit å dit.
Jag, totta och sophie va inne hos ante å alex till typ två, och sen så gick jag och la mej i Issa, Sussa, och Hannas rum. För Karro hade lagt sej där, för hon ville sova. Och jag och karro var ensamma i ett rum, och då skulle hon få vara där själv, scaaary. Så jag och karro delade på en säng i deras rum.
Dagen efter så vaknade jag vid sex- tiden och väckte Karro. "Vi måste gå till vårt rum nu, annars blir kent sur" också gick vi och la oss i vårt rum. Oh shit vad jag var rädd då:
Jo, för att dagen före så hade vi pratat om lite ditt och datt eller nåt med en som jobbade där. (eller, det var en samling och dagen). Och då hade han sagt att sist det var någon där, så sov den i rum nr. 2, och så hade han sett fröken Blomberg! Och han ba ; "jo, hon går ju och vädrar i varje rum kl. 7.00, det har hon gjort under hela hennes levnad också. Och hennes ande vill också vädra, och hon går i jämna nummer och visar sej kanske,haha. Alltså blir det rum nr. 4 den här gången".   PANIK!!!!! Där sov ju Karro och jag!? Ja, jag är en sån där som är gaj skraj för spöken FAST att dom inte finns. Det fattar jag väll. Men jag är feg som en hare ändå. Uwa, jag tkr inte om det där stället. Men kul var det!
"Ja, det hände en massa bra grejer och alla i klassen blev mkt bättre kompisar" replik ut vår musikal.
Nu längtar jag bara till tältningen! Och som sagt, min klass är Bäst.


HEJDÅ!


egen :D

hej, jag är så glaaaaaaaaaad! :D
pappa kom hem från att han har städat efter pappas fest (som var askul!). Han sa "linda kom och hjälp mej att packa ur bilen", och TUR att jag sa ja. Så sa han "ta där framme vid säterna" ja ba jaarå. Och var är det där !?!?!?!?!? Jo, en SKEJTBOARD och en SKEJTHJÄLM!!! :D:D:D:D aaaah, lyckan kommer lyckan går! aaaah! Vad glad jag blev! Men åkte in på ikea å bytte färg å storlek på hjälmen. Så jag har mest vart ute å skejtat :) och jag ringde issa nyss, och vi ska snart ut och skejta också :D jippi! Shit vad kul, först vid hennes gata och sen vid min. Men alltså ärligt, vi är skit duktiga för att ha åkt så lite. Hon ska först packa till Boda Borg imrn (!) och sen ska vi ut och skejta!
Alltså kan det bli bättre?! Först :
En SKEJTBOARD
En snygg hjälm så att jag kan cykla igen
Boda Borg imrn
1 dag i skolan den här veckan
Pappas bästa fest
alltså jag är så himla glad! Jag som brukar ha så himlans otur, men nu ni! Haha, här kommer jag och Issa nerför backarna med våra skejtboardas !!!!

JAG HJÄRTA ISSAS SKEJTBOARD <3

klockan 13.04 ,
tjena! Har nyss duschat, för jag har varit och tränat brännboll och KM på skolan med issa, totta, sussa och karro. Vi skulle vara där halv elva. Jag skulle vara hos Totta tjugo över tio, för jag skulle få skjuts av dom. Jo, jag vaknade ju tio så jag hade ju iaf tjugo min på mej att packa, klä på mej, fika, borsta tänderna osv. Men issa var här redan kvart över tio, vi skulle gå tillsammans till Totta.
Issa hade åkt på hennes skejtboard hit, som vi tränade på hela kvällen igår. Det gick as bra sen! Jag har liksom blivit kär i den <3 Längtar tills jag får en egen så att jag och issa kan åka tillsammans =)
Väl där så tränade vi på det vi skulle, men jag var väldigt tvungen att skejta lite också, även om backen som var där sög. Det är as roligt! SÅ HIMLA KUL =D
Menmen. Vi fikade på skolan, och sen åkte vi hem vid tolv. Det var så himla kallt!
Idag har jag inte så mkt planerat, förutom pappas 40-års fest på birsta baren. Ska dit vid tre typ, men det börjar fem. Har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Dra väll på mej ett par byxor och tröja... det är ju liksom det jag har ;(   Palla klänningar å sånt, men jag ska kanske köpa en till sommarn. Eller jag får se. Jag funderar på det. Har ju inte haft klänning på mej sen 5:an tror jag, och det var på en teater eller nåt som min klass hade. Åh, vad kul det var då :D det är liksom sånna minnen som varar längst tror jag.
Jag vet liksom inte vad jag ska skriva mer. Har svårt att koncentrera mej, jag lyssnar på musik samtidigt och sjunger med osv.. också chattar jag med people på msn.


HEJDÅ hare bra och puss&kram&hejdå (=


min dag

min dag började med att mamma väckte mej prick 7.12, jag flög upp ur sängen som ett himla skott och stack och pissa, tvätta ansiktet, klädde på mej, och satt mej och fikade. Så långt hann jag innan jag ångrade det. Jag skulle stannat kvar i sängen och sovit, för jag orkade verkligen inte med skolan... Det har blivit så på sistone, det mesta jag säger är "Jag orkar inte mer", liksom.. jag vet inte. Men jag stack till busshållplatsen ändå, klev på bussen, satt mej med susanna, och kom till skolan.
Första lektionen var typ tyst läsning eller nåt. Och sen läxförhör, men medans så var jag och hämtade ett papper om KM som skulle in i dag. Så, jag fick skriva glosorna i min ensamhet. Fick alla rätt! Många fick det, så vi slapp svenskan. Synd, eftersom att jag var så duktig.
Dagen gick på som vanligt, och efter skolan så hakade karro på hem till mej. Fett med kul, du och jag vi kan fira jul :D (en anton&affe låt). Vi lagade mackaroner och korv, snackade, och planerade lite till boda borg. Kul blir det nog! Men om alla ligger och sover så är det en DJUP besvikelse. Men jag ska fråga pappa om jag får låna hans digital kamera och knäppa kort! Men nu ska jag inte komma av mej. Efter att jag och karro hade snackat lite boda, så drog vi på oss varsin Linus garderobs-tröja och stack ut. Vi skulle kasta ägg <3 Haha, vi tog ett okokt och ställde oss en meter ifrån varandra och kastade lyror. Om man tog lyra, vilket skulle vara väldigt bra eftersom att ägget krashade annars, så fick man ta ett steg bakåt. Vi kom alltså längre och längre ifrån varandra. Och så kastade karro till mej, jag tog det inte, jag hädde fram ena handen för långt fram, och mitt lillfinger fick ta smaällen. aj! och ägget krasades mej. Jag fick ägg i håret, på armarna, i ansiktet och på tröjan. Du skulle sett din min!!! sa Karro. Och ja, det skulle jag gärna velat! För jag vart helt stel, och ba typ "shit, ägget rinner i fejset på mej" gaaash va kul det vart :D helt sur vart ju inte mamma, hon menade att hon tyckte att jag skulle vart född till kille, med mina påhitt. Men det var ju Karros idé, sa jag då. Då tyckte Gunilla och mamma att vi båda skulle bli född till killar. Liam och Kiam skulle vi heta då, snygga namn, men karros var ju lite ovanligt (;
Och Karro stack just. Ska väll hitta på något mer idag, jag vill ta en dusch så att ägget försvinner, och sen vill jag ut och busa med nåra! Och förresten, om jag är hemma och är ensam (utan kompis alltså) och har gott om tid på mej, så ska jag blogga innan jag loggar in på lunar. Det har jag bestämmt. Men nu har jag ju bloggat :)
så,

HEJDÅ!


LINDA IS BACK (A)

hejhopp.!!
idag på skolan så var det lottning om vilken tjej och kille som skulle vara konframser på skolavslutningen. jag "anmälde" mej, som 6 andra tjejer. det gick jätte bra för mej, tills det bara var jag och karro kvar. ETT! linda åkte ut, karro blev konfranse med robin. det förtjänar du tjejen (:<3 jag var ju faktiskt det i 2an ;)
jag tänkte träna idag, men det får bli senare isf. jag och sussa körde sten hårt i gymmet igår kan jag seja, kuuuuwl! det gjorde jag i förrgår med, jag har blivit värsta inne i de :D tkr att det är skit kuuuwl<3
och vi hade "datastopp" på skolan idag. kändes som hemma. liksom, kent ba "det blir bara så att ni loggar in på lunarstorm" och sophie ba "va är de?! kent, vad är lunarstorm????" liksom på skämt då, å kent trodde att hon var seriös och tyckte att hon var duktig som inte hade sånt x) haha!
vad jag annars ska hitta på idag, det vet jag inte. jag orkar inte blogga nå mer, eftersom att det inte har hännt nåt särskilt på sistone. eller jooo, det har ju hännt nåt. men det får/kan/vill jag inte skriva. (A) det får du ändå inte veta, så det är lugnt.
och idag så liksom tänkte jag liksom, att tiden har gått så himla fort. Jag minns första dagen på Lagga jätte väl... när vi kom dit, jag var med Karro. Det var så många nya människor, och jag kände inte någon! Det var någon som hette Isabelle.. någon annan Therese... och Hanna och Susanna var det nog också. Hade ingen koll alls, om mamma frågade "vem har du varit med idag på skolan då, Linda?" så vart svaret liksom "Isabelle och Karro. Eller Therese och Karro.. fast vi var rätt många, jag kommer inte ihåg alla".  Och nu skulle jag ALDRIG glömma namnen på min klasskompisar.
Sen 1:an. Jag fortsatte att hänga med Karro mfl till vintern, och sen så lärde jag känna en tjej som hette Pernilla som var ett år yngre än jag. Och vi hängde ihop som plåster! Varje rast med Pillan, varje fri stund med Pilla.
Sen kom 2:an. Då började kill-perioden kommer jag ihåg. Puss jagis på rasterna, "får jag channs på dej" osv. Det var jag och Pilla då också. Men jag började hänga mkt med Hanna M och Therese då också. Och flytten från Lagga till vävland, shit, det var det värsta jag vart med om.
Sen var det 3:an, då var man så himla stor för att man hade kommit upp i vit skolan. Puss jagis då också. Och mer Pernilla än nånsin, vi höll liksom ihop. Men vi bråkade lite en hel del också, men vi vart ju sams igen. Inte kunde vi vara ovänner heller, vi behövde ju varandra! Annars var det Karro och dom andra tjejerna i klassen.
Och 4an, då var det Hanna modig och Therese till tusen! Det vart mer dom, och lite mindre Pernilla. Karro var fortfarande nummet ett, som alltid genom alla dessa år. Och mer utseende fixerad vart jag vid den här åldern med. Och killar och kläder var det bästa.
5an, det var ju liksom förra året! Jag minns inget särskilt med femman. Eller JOOOOO!!! Det är klart jag gör, underbaraste tiderna på jorden <3 Det fanns inga bekymmer! Jag tittade på Braveheart med susanna en gång, och blev helt fast. William Wallace var så cool! Jag skulle bli precis som han. Så, jag, Hanna F, susanna och Karro vart värsta järn gänget. Och Magnus spelar en otroligt stor roll i klass 5! Han var nr ett då, eller nr 2 efter hanna sussa och karro. 5an var ju dom bästa tiderna fattar jag nu när jag tänker efter... Skulle ha dött då med dom minnerna (: eller näe, det skulle inte ha behövst att dö och komma till himlen då.. För då var jag ju redan i himlen!
Och nu är det klass 6, kul. Har inte så många kommentarer om den årskursen. Det kanske kommer när jag blir äldre. Karro har varit som en BH under alla dessa år, sitter närmast hjärtat och stöder mej jämt (;<3 hon är bäst. Och ta åt dej Karrro! Det finns ingen som du, bäääästiiiiiis !
OCH PÅ MÅNDAG-TISDAG ÄR JAG MED MIN UNDERBARA KLASS PÅ BODA BORG, KAN BARA NÅS PÅ MOBILEN!

hejdå--

i min värld --

-- i min på-låtsas-värld så bor det bara sjyssta people. inga idioter som priotiterar sina kompisar efter utseendet osv. alla får liksom vara med. och alla bor i bommulls rosa slott, och jag i det största eftersom att det är lindaahwood. jag är liksom the king där, och karolina är min höger+vänster hand. och det är alltid sommar, underbar sommar, alltid så där perfekt skönt i vattnet, fiskarna är inte ens snuskiga. mitt slott ligger på en ö, en alldeles grön ö med en rosen trädgård (sussa har hört hela historien), och osv...
jag har liksom mitt på-låtsas-land. det går bra då. man kan försvinna, men ingen fattar. jag är lite udda om du fattar =)
orka dela mina underbara tanker med er <3 ni får slå en pling och dela med era tankar med mina ist.
idag vare scrap booking på papperskungen, jag och karro var där liksom 25 andra. man skulle sitta STILL och hålla på och pyssla i 4 timmar!!!!!!!!!!! efter två timmar hade jag gjort tre blad, inte så igenom tänkta så så lyckade dom kanske inte blev. sen orkade jag inte mer, TVÅ timmar å ba sitta är liksom inte min grej. men karro hon satt i typ 4 och en halv timme å pysslade med samma blad som när hon kom (= söt unge. och det var så in i HIIMLENS fint!!! har inte skådat finare! ni måste se de! den ungen är begåvad..!!!!! ojojoj, impad :D och jag liksom löjlade på. men jag är som jag är.
totta gör min pres nu, ska på toa och sen på apberget ;)


  • pussssssssssss


ny månad

men tjena! och glad alla första maj dag, eller vad man sejer. ..
det var skita skoj igår! jag, totta, sophie och emil sjung imse vimse spindel på scen (A) vi var så bra så att vi fick varsin godis påse för det! :) eller alla fick ju de, men ändå.
jag gick ju me janine och jessi mfl. sen när dom gick hem så hade jonna kommit så jag var med henne ett bra tag och kollade när alla smällde. kuuul (; också skulle jonna, mickis, sanna, mannda och olivia försöka göra en brasa, och det gick väll sisådär!! när jonna hade gått så var jag med totta och sophie.
vi stannade ute till typ kvart i ett på natten. det var bara jag, totta, sophie och nå grabbar kvar då. också var det nåra som hade fest som kom å snackade med oss. dom frågade om vi ville komma med in, "om ni har saft så", sa jag. det hade dom. med alkohol, vilket dom tyckte att vi var för unga för.
men vi snackade ett tag med dom, å sen stack vi och gick runt lite i vävland/edsgården med nåra ett tag.
jag sov hos totta och sophie då, om jag inte nämt det. dom två tjafsade lite. men vart tysta när tottas farsa kom. sams. (jag är helt rullad i skallen, fattar inte vad jag skriver.)
dom två låg och snackade ett bra tag, medans jag låg och blundade osv. sen sov vi. till KVART ÖVER TOLV!  rekord!! kuuwl x)
nu är klockan halv sex. jag tro jag ska dra på mej mjukis byxorna och sticka ut ett tag eller nåt, måste bli av med all energi så att jag kan sova ikväll. för imorgon är det skolan, och MUSIKALEN!!!!
kom till : laggarbergsskolas gymnastiksal kl. 18.30 den 2 maj.
men då syns vi där då! det kostar 25 för vuxna och gratis för barn. fika inräknat.

PUSSSS <3