family guy maraton woho

hejhejjjj

nu är jag med ponthus :) vi vaknade innan elva av att pappa gick lös med slipmaskinen i rummet mittemot mitt, ganska störande.. då åkte vi hem till ponthus och skulle sova där istället men där var det låst så då la vi oss i trapphuset och sov haha, fast det var bara jag som kunde sova.. sen vågade vi åka hem till mej igen, dom somnade vi på stört och vaknade väl halv fyra nån gång! nu har vi nyss ätit majskolvar och om 8 minuter börjar family guy maratonet :D:D iih!! ska äta chokladfoundue eller vad det heter :) men det får vi vänta lite med för nu är jag proppmätt..!

ADJÖ!

det är dags för fredagsmys


för cool...

kom nyss hem, har varit på birsta och sen ica maxi med mamsen. storhandlat! köpt lite grejer som jag & ponthus ska gotta på imorn, han kommer hem från nyköping om nån timma så imorn ska vi fira månadsdan så då har jag väl köpt lite saker men det får han inte veta vad det är hehe :) även om jag råkade avslöja majskolvarna, bara för att han tycker om det värsta mycket så kunde jag ju inte hålla mej på just den fronten.

ikväll ska jag ha fredagsmys med familjen, orkar inte göra nånting, känner mej inte alltför pepp idag! men ska kanske träffa ponthus sen iallafall, bara han inte är hemma för sent. eller jo jag tänker träffa han vilket fall, saknar ju honom ♥ då ska han få se mitt hår, ooupsi! tänk om han tycker att jag ser emo ut? det gjorde jag förut idag iallafall för jag hade helsvarta kläder på mej, vart för svart så då fick jag dra på mej nått rosa hahah :)

men nu ska jag byta om till mjukisdressen min,
hörs!

med janinis

tjenixennn

vaknade för typ en timme sen, åt, tog en dusch och nu är janine här :) vi ska dra oss ut nu, så vi hörs väl!

..

ska försöka sova nu, men kommer inte klara det för jag saknar ponthus så himla mycket så jag vet inte vad jag ska ta mej till.. :(

inception

när jag och linnéa kom till bion så fanns inte sex and the city i listan på dom där småapparaterna där man sticker in kortet och biljetterna kommer ut, kanske var slutsåld eller nått. så vi såg Inception istället, handlade typ om att han tog sej in i andras drömmar och gjorde drömmar i drömmen, askomplicerad ;o inte värt pengarna, för krånglig för min och linnéas hjärnkapacitet haha.. sorgligt men sant!



den var ju med leonardo dicaprio, han gör alltid konstiga filmer, eller annorlunda kanske man ska säga. som shutter island, fast den var bra! den här vart för mycket helt enkelt.

blond vs brun

är bara hemma och försöker sitta bort tiden tills jag ska åka iväg till bion. tar tio över åtta bussen in, borde ju inte ta mer än en kvart att fixa biljetter och så? är ju reklam också påpekade linnéa nu, så då blir åtta bussen perfa!

kan iallafall påpeka att jag är bra nöjd över håret nu efter ha suttit och granskat det i spegeln, riktigt mörkt är det ju men det gillar jag! tror nog att det här är min färg jag ska ha på håret, det vet jag att karro också tror! tro om det här passa bättre än det blonda till och med?



okej där vart jag tveksam.. fast äh, det är såhär jag vill ha ju så inte ska jag tänka på det!


ego






spåret

hohoo

nu är jag hemma från vår lilla löprunda, tog två varv, gick ena och sprang värsta mycket på andra. nu ska dom till bandsjön men jag är helt yr för jag hann ju inte äta nått innan jag stack dit, så nu ska jag äta makaroner, och efter det blir det en lång dusch. kanske bada badkar? eller nä, det orkar jag inte.

ikväll ska jag på bio med linnéa, vi ska se på sex and the city 2 :) jag som skulle se den i typ maj men det blir nu istället, något glad jag blev när jag hörde att den fortfarande gick på bio!

men nu måste jag kolla maten,
pusss!


stress :o

hejhejj

ligger i sängen nu ja, ska upp och äta frukost och ta en alvedon. har världens mensverk!! sen ska jag till spåret med madde och janine, måste ju börja röra lite på fläsket! jag och janine som skulle köra tre gånger i veckan hela sommarn, har inte tränat på hela juli haha.

men gud nu var dom redan där, eller påväg iallafall :o och här ligger jag spritt språngande naken i sängen helt naken!!

hejdåå

supastar

min dag :

birsta med issa
sitter vid nån brygga med issa
madde, janine & linnéa joinar oss
issa & linnéa lämnar oss
sitter kvar ett bra tag med janine & madde
åker hem och färgar håret

natti


my new hair



inte riktigt svart men inte heller särskilt långt ifrån, riktigt mörkbrun skulle jag kalla det.
NÖJD

hjärtiss


tio månader med den här snyggingen idag :)
jag älskar dej

pojdaifjsöeijöaokjföslkjf

hade precis bestämt mej för att åka till frisören och låta dom fixa så att jag får min naturliga hårfärg när mamma säger att hon inte tänker betala för det. surt. är så less på att ha massa färger i håret så jag vet inte vad jag ska göra, är så less på mitt hår så det finns inte ord på det. så nu står jag mellan två val att antingen slinga det ljusare eller färga det mörkt.. jag orkar inte ens ha nått hår. kanske ska raka av det och köpa peruk. så är det så äckligt kort och jag har ändå inte pengar till en hårförlängning, tänker köpa en och klippa av halva så det iallafall ser naturligt ut.......

äh vafan nu blir jag svarthårig.

tjejjerr

tjatja!

nu är jag hemma igen! jag och claudia åkte till bryggan så fort jag kom typ, sen åkte vi till laxodlingen typ där hennes syster och hennes pojkvän fiskade. var där ett tag och pratade med dom, sen åkte vi tillbaks till bryggan så kom issa dit :) åkte till bandsjön och var med madde, janine, linnéa, adam och arvid. sen åkte alla hem utom jag, janine och issa så vi åkte till lidl för issa skulle träffa fredrik. också träffade emil! glad jag blev, inte sett han sen i höstas :o jag, janine och issa var iallafall vid lidl ett bra tag till och knäppte lite kort och åkte kundvagn :) när issa åkte hem åkte jag och janine till bryggan.


mina tofflor ;*



springer fortfarande runt i mina as snygga morgontofflor, har precis klätt på mej för nu ska jag snart iväg och vara med claudia! det enda jag har gjort från mitt dagschema är att duscha, möblera tillbaks i rummet och dammsugat. men det var att möblera tillbaks i rummet som var viktigast, nu känns det som hemma igen! och det är inte saker överallt heller.. tack och lov!

men nu ska jag kleta på mej lite mascara sen bär det iväg till bryggan, HÖRES!

the sims

godmorgon!!

fast egentligen vaknade jag för en timme sen, av lukas som stod och knackade på dörren. men jag har legat kvar tills nu ja, hehe. eller nej det har jag inte alls, har varit med smutstvätten till tvättstugan. så helt still har jag inte legat! hade tänkt kolla om the sims funkar på lukas dator, skiter fullständigt i det där schemat jag skrev igår. jag orkar inte :o jag orkar inte ens duscha. fast det ska jag självklart göra ändå, men lite senare bara. ska kanske vara med claudia sen men det är inte säkert, hon brukar vara så trött efter jobbet så hon ska se om hon orkar med lilla mej!

men jag skriver senare :)

tisdag-göra



MÅSTE-GÖRA-TISDAG:

-
möblera tillbaks i rummet
- träna!!
- duscha
- stretcha
- montera upp ludvigs skrivbord
- byta i sängen
- dammsuga
- städa


min kväll

nu har jag varit och sagt hejdå till ponthus, saknar han redan! även fast vi ses redan till helgen..

vad har jag gjort ikväll då? hmm. runt åtta kanske åkte jag och ponthus ner till coop och träffade issa, janine och madde kom dit också. satt och pratade lite och sådär, sen runt nio skjutsade jag hem ponthus, issa hängde med upp till örnen för vi skulle vara med varandra men vi kom inte ifrån därifrån haha så hon och jag satt på mopederna vid örnen i en och en halv timme typ och pratade, lyssnade på musik och sjung :) hade rulltävling med mopederna också! fast hon vann för jag når ju nästan inte ens ner med tårna till backen med min stormoppe :o halv elva åkte vi hit iallafall för jag skulle äta vårrullar, sen åkte hon hem efter ett tag. satte mej här sen sa ponthus att jag skulle komma till han en sväng och det gjorde jag ju mer än gärna :) gosen min!

nu ska jag läsa lite bloggar och sådär, sen ska jag sova.
herrå

bilder från stugan


janine, joline, ludvig, josef & linus sitter och fikar

jag, janine & fyrhjulingen ;)

micke, carina & pappa

joline & lukas, cool bild! ser ut som att lukas springer på vattnet

jag och janine försökte ro gummibåten med en åra.. gick väl sådär!

joline, ludvig, linus och lukas på flytbryggan

ett stycke ludvig & joline kikar fram!

ludvig, linus, josef, mamma, janine, joline, jag & lukas

josef med en massa hundar!

jag, linus, mamma, carina, micka, janine & josef vid frukosten

jag och janine hittade en bättre båt med 2 åror

linus, lukas, josef och joline

joline fick napp!

med ponthus

TJA!

nu är jag med ponthus, han sov här i natt han. nu ligger han och väntar på att han ska få logga in på facebook och tror att det här kommer ta hela dan verkar det som haha, vet inte vad som händer idag iallafall. vill göra nått! men nu ska vi se på lost och sen får vi väl se vad vi gör. bilderna från stugan kommer ikväll nån gång!

puss

filmkväll hos madde

hejhoppp

nu ligger jag hemma här med ponthus, håller på att ladda ner alice i underlandet :) ponthus kunde se den woho! fast jag minns att jag inte tyckte den var alltför bra, får väl se! minns inte. ikväll har jag ju iallafall varit hos madde, det var lite folk där. vi såg på paranoma activity, det var ett annat slut än vad jag hade sett så jag vart jätterädd :o och issa dök ner och gömde sej bakom mina fötter :D haha! hon typ kastade liket mot kameran och såg ut som the groudge och började tugga på honom, hua.. då slog vi på en annan del av köping för att lätta upp stämningen lite och det gick fint!!

wiihoo



hinner inte ladda upp nå bilder nu, men där har ni ett smakprov! ska åka till madde med janine nu, kolla på lite film :) fast jag vet inte hur länge jag blir där för jag ska vara med min älskling också!

men nu ska vi dra satttt
hejdå!

2 videos!!


jag kör fyrhjuling och janine filmar, aaas kul ;D

jag ror :D

kommer bilder när jag fått ordning på dom och rensat, tusentals :o

I STUGAN

tjabbalabba

nu drar min familj & janines familj till stugan, kommer hem imorn kväll kanske!

hmm vad gjorde jag igår då? satt och spelade the sims i lugnan ro och ponthus satt och kollade på, sen ringde karros andreas och sa att vi skulle med han till moa men det fick vi tydligen inte så vi åkte hem till andreas istället :) var där tills hans pappa kom hem då åkte vi hit till mej. åkte ner till kebab house och mötte karro och jag sa hejdå för hon ska åka till danmark imorn!! så är hon borta en vecka och kommer hem alldeles lagomt till att jag börjar jobba :( både karro och ponthus kommer vara borta samtidigt :o hua!

nej men nu ska väl jag gå och borsta tänderna, känner att det är jag som segar på processen när dom andra är klara höhö..

tjarå

fredag hela veckan!

GODMORGON!

nu sitter jag helt ensam här i huset :o mamma, pappa, ludvig och ludvigs kompis är hemma hos rombys och linus är på jobbet. men vart är lukas? hmmm. har iallafall tagit mej en dusch, tänkte fika lite nu också :) ska bara komma på vad. så förut när jag kollade igenom min mobil såg jag en massa bilder som jag helt glömt bort! så dom ska jag ladda över på datorn, för det har jag inte heller gjort. inte ens förut.

äh men nu ska jag gå och klä på mej lite,
hare

road trip beer pong

tjenixen

jag och ponthus tog en tur genom timrå förut ikväll, men det var då dött där! vi var egentligen inte sugen på nån hemmakväll alls men vi slog igång road trip beer pong och åt popcorn så det blev väl ganska bra ändå :) mysigt! det var väl en sån där college film men en massa bröst genom hela filmen typ haha, men den var helt okej!


fuck you, fuck you very very much!


hemsk håret......

just nu gör jag väl ingenting, väntar på att ponthus ska bli klar på gymmet så vi kan hitta på nått. det är inget finväder iallafall så vad kan man göra? pallar inte sitta inne.

men nu smsade han att han va klar så a hejss

gomööööööööööörrrrnnn!!!!

hejhoppp

hade inget internet på hela dan igår för pappa skulle jobba och han skulle prompt ha min internetsladd även fast han har trådlöst internet.. vaknade av att lukas hade utbrott dessutom hehe så då åkte jag till ponthus för det vart liiite jobbigt när det inte gick över, sen åkte vi hit. vi möblerade om i mitt rum och monterade ner mitt skrivbord, så nu ser det annorlunda ut här :) fast jag gillar det inte. haha jag önskar att jag inte gjort dt! sen åkte vi och spelade basket, skulle varit med linnéa då nån gång också men hon orkade inte så vi åkte en liten tur med ponthus epa också :)

sen åkte vi hem hit och kollade på lost!! för vi har sett klart oc </3........... och det är jobbigt för oss :( haha nejjmen lost är väl lite spännande! nu ska vi gå och äta frukost så får vi se vad som händer today=)

adjö

kväll med janine, cicci & ponthus


kolla utväxten, den går varken att dölja eller smälter in längre haha.. tärt.

hej iallafall! :)

har precis kommit in från en kväll i timrå. jag, ponthus och janine gick ner och mötte cicci :) gick runt lite, satt och pratade med andré och arvid nere vid sibylla sen gick vi till plan där det var lite folk. kan ju även berätta att vi faktiskt gick ner som jag skrev, ingen moppe här inte! men sen på hemvägen hade jag tur att janines mamma for förbi med sin bil så jag fick skjuts hem istället för att gå :)

nu sitter jag iallafall och pratar med ronja på facebook, hon ska liksom flytta till sitt gymnasium!! och bo i studenthem, snacka om coolt :D skulle jag också vilja, lite iallafall, men jag skulle inte klarat av det höhö.. grisar redan ner så mycket här hemma så hur skulle det då se ut om jag hade egen lägenhet? hua!

men nu ska jag läsa lite bloggarrrr, hej :D

ouhöjö

helloo

är med ponthus nuja, fast han ligger han bredvid och försöker sova lite. han sov hos mej i natt och vi somnade väl efter tre och vaknade runt tolv för vi sov i tältet så det blev inte mycket sömn inte. idag har vi gått på prommis till timrå och kollat där lite, sen åkte vi hem och var här ett tag. åkte till birsta en sväng och fixade ponthus armband gjorde vi också, och åt på donken.

hEeJ

tjenare :)

ja kom hem för flera timmar sen, kanske var hemma tio? hade inte ätit sen klockan ett så jag började må asilla och fick ont i huvudet.. så jag for hem och åt och tog en alvedon, sen har jag legat och kollat på snuten i hollywood med mamma, pappa och linus. men nu är jag helt plötsligt igång igen! vill bara ut ja.

äh nu ska jag äta klart min piggelin och läsa lite bloggar dåå...

mot linnéa =D



godmorgon..

jag har tagit min dusch & ätit mina messmörsmackor, nu är det bara till den stora frågan, vad ska jag ha på mej idag? egentligen är det ju shortsväder men jag ska åka moppe ända bort till granloholm och det kommer bli bra kallt om jag kör på shorts då.. kan ju lika gärna ta shorts under mjukisarna. tog ett tag innan jag knäckte det.

jag ska iallafall åka och vara med linnéa :) vet inte vad vi ska göra, det får vi allt se! kameran hänger med om jag hittar den. men äh ska väl byta om ännu en gång nu så hörs vi när vi hörs!

höhöhö


HAHAH kuuuuuuuuul man kan ha!! jävla fläskläpp jag har på andra bilden :D

äh jag är ju hemma nu iallafall, men bara för ett ombyte! nu ska jag hämta ponthus hos johan så ska vi väl.. göra nått? jag vetetusan vad. haha nu när jag ser mej i spegeln härifrån ser jag att jag ser ut som en alv :o jag har uppsatt så sticker öronen fram lite därmellan hårslingorna! haha söötttt. legolina heter ja!

men vi hörs väl :D

åker till linn!

nu har vi kommit hem, ska åka när som helst! har handlat det vi ska äta därborta, grillning blir det! men man får köpa med sej mat själva så bjuder hon på efterätten, tyckte det var riktigt smart faktiskt för jag är ganska kräsen när det gäller mat så nu fick jag välja själv och det är ju toppen.

jag ska äta grillad kyckling med grillade majskolvar, mmmm! plus klyftpotatis med lite wookade grönsaker, tror jag att det var. sååå gott!! är jättehungrig!

men nu far vi, todelooooo

snabbis

nu ska jag in till birsta en sväng med mammsen, ska hitta nått till linn men hon hade redan fått en glassmaskin så nu visste hon inte om det fanns nå mer att önska sej! haha men vi får väl se vad vi hittar på, jag skriver senare för jag tror vi ska hem i mellan birsta och ljustorp.

men vi hörs!

till linnéa




tack för att du står kvar, fastän jag har sårat dej så.. förlåt <3

jag menar det verkligen, nu har vi båda fått allting sagt som vi bärt på, alla känslor och alltihopa. äntligen, jag vill börja om det här på nytt och se framåt för ett liv utan dej kan jag inte tänka mej. vi har båda varit less på varandra nu ett tag men jag hoppas verkligen att det löser sej helt så vi kan slappna av i varandras sällskap fastän att vi är olika människor nu än förut, allting är annorlunda men platsen du har i mitt hjärta är kvar och kommer alltid att vara! vi kan lösa det här vi två, allt går om man bara vill!


natti

tjenixen!

efter jag och ponthus suttit här och han velat sova och jag velat bada så knäckte han idén att vi kunde ju åka och prova på himlabadet! sagt och gjort, packade väskorna och for dit. vet inte vad jag ska säga, jag hade kul idag men det var ju verkligen inte ett äverntyrsbad och långt ifrån värt 90 spänn. men jag var så badsugen så jag skulle gett en vattenpöl 5 av 5 toasters.. äh men det var skönt att bada iallafall! men det blir nog inget mer besök där, om dom inte sänker priserna bra mycket mer iallafall.. 2 mackor och en läsk kostade 70 kronor till och med, låter väl billigt och bra? nä!

sen åkte vi hit och köpte chips och kollde på göta kanal 3 med familjen, sen for han hem. ska sova nu iallafall, imorgon ska jag åka och fira min kusin linn som fyller år :) skulle varit där fyra men nu har det strulat till sej ordentligt.. så antingen kommer jag dit på dan eller kvällen som det ser ut nu. får väl se hur det slutar!

men nu slocknar jag snart,
hejdo ♥

cool tjej



SÅHÄR GRYM ÄR JAG PÅ TETRIS!!

etta på facebook :D:D okej, av dom sju på min vännerlista som spelar det men ändå....... har ju typ dubbelt så mycket poäng som min kusin som ligger tvåa!

tältarn

godmorgon!

efter karro åkt igår kom ponthus hit, han skulle sova här så då gick vi ut och sov i tältet :) ludvig och pappa har sovit i det dom senaste dagarna men i natt gjorde dom inte det så då passade vi på! det var asmysigt igår kväll men imorse var det olidligt, asvarmt och helt kvavt. svettades som en gris.. så nu vill jag bara åka och bada och svalka och ta det lugnt! får se om det blir så eller inte, måste ju spara på bensinen så vi får se.. :)

med karrannn

åkte till karro förut ju, runt nio åkte vi därifrån och då åkte vi till bandsjön bara hon och jag! satt där och pratade och sådär :) fast nu kom vi nyss in, är astrött ja :o fast än ska jag inte sova!


karrokarrooo

HEEEEEEEEJJJJJ

nu ska jag byta om, äta och ja sen åker jag till karro!! orkar inte sitta här och vänta på na så jag beger mej dit nu istället ja :D hehe! egentligen skulle jag behöva städa och dammsuga, verkligen dammsuga! för det är fullt med sand efter jag dragit upp handdukar och bikinisar som jag haft i väskan efter jag varit på stranden. så går man in här har man fullt med sand om fötterna, och det är ju skitjobbigt!

vet iallafall inte vad jag och karro ska göra men vi läju dra ut eller nått!
men vi hörs när vi hörs, HEJDÅ :D


slänger in en cool bild som jag hittat på moas facebook sen skolavslutningskvällen!


what can i say, what can i do

godmorgon

ligger och lyssnar på musik, nyss duschat. har ätit gröt också, klarade av att göra det helt själv! nog för att det inte var nå svårt alls. alltså havregrynsgröt, skulle aldrig klarat tomtegröt. åh på tal om tomtegröt så saknar jag skolans gröt.. hoppas den är lika god på hedbergska också! fast när jag åt på hedbergska en dag så var det skitäckligt;o hoppas det bara var dårå.. fast jag och karro hittade ju himlen, en mikro!! hahah då vart vi jätteglada!

jag vet inte alls vad jag ska göra nu iallafall. ska vara med karro sen, men hon slutar fyra så ska hon hem och duscha, äta och det där så det läju inte bli fören ikväll nån gång vi ses! får se vad vi hittar på.

puss

bilder från idag

tja!

efter vi ätit och sådär hos janine så drog hon och jag upp till bandsjön där madde och karro var :) jag, janine och madde badade!! vattnet var asvarmt men det var så kallt i luften så det gick inte :o så hade patrik och alex hade visst också tänkt bandsjön ikväll så vi träffade dom vi, så hänkade dom med mej och janine till maz sen. så drog dom och då åkte jag och janine hem till benny där han, ponthus och johan satt och spelade wii :) kom nyss hem typ.

här har ni bilder från dagen!


madde och karro hade hittat en båt, haha! fast bara en åra så det vart lite klurigt för dom att ta sej in i land

karro & madde

badbrudar!! madde, janine & jag

maddisss

glad tjej :D

jag

karro!

madde

hahah

alex, patrik, janine, madde & karro

janinis

hos JANNE!

nu är jag, janine och madde hemma hos janine :D vi badade ingenting i bandsjön förut, tar väl ett kvällsdopp ikväll istället! hehe nu ska vi knäppa kort!!

BADA :D:D:D

nu ska jag dra mej mot bandsjön, ta ett dopp med janine och madde! äntligen säger jag, har varit badsugen ända sen jag vaknade.. nu ska jag gå och bre nån macka eller nått, ifall jag blir hungrig.


TROLLJÄNTA!

bilder från lögdösjön med nina igår


mcdonalds


sola!




<3

nudå

godmorgon!

nu ligger jag i sängen, har nyss varit och ätit messmörsmackor :):) ponthus är också här han! har inga planer alls för dagen, ponthus tänker lämna mej för att vara med benny :(:(:( hehe nej men så jag vet inte alls jag! får väl se. vill iallafall bada ja.. men inte i lögdösjön för igår fick jag skäll för jag åker upp all bensin höhö så jag ska väl åka så kort som möjligt ja.

men jag hör väl av mej sen, kan slänga upp nå bilder sen ja var med nina då också!

asfshg

haaallllååå

ikväll tog jag och ponthus moppen till skönsberg, var inte så livat där inte. var med klas och bella typ, nu ska jag och ponthus se på oc.


hejdå nina



nu sitter jag här med världens mest kurrande mage.. riktigt hungrig är jag!! men pappa sitter bara och jobbar istället för att göra mat som han skulle............ iallafall så åkte nina hem för ett tag sen, nu väntar jag på att hon ska komma hem så hon kan skicka bilder sen idag till mej :) vi åkte till lögdösjön igen, värsta mycket folk var det där idag :o så var det nå snorungar som roade sej med att kasta blålera på oss, kunde inte säga åt dom heller för dom pratade visst tyska.

ikväll tänker jag vara med ponthus, fast jag vet inte när för nu är han visst med benny. får väl ta en kölapp då!

oöijöi

gokväll

nu ligger jag och nina i varsin säng helt blöta i håret, vi har bastat & badat om vartannat! as skönt. så har vi varit ute ikväll, var på donken med ponthus, johan och bubbas en sväng också. innan det satt vi bara på basketplan. är ganska slut nu efter bastun ja, blir helt död av värme.

äh nu orkar jag inte skriva nått här ,ni får nöja er
hööööörs

-alsdjöaosd

tjenixen!

så fort nina kom hit satt vi och snacka lite sen drog vi ut, åkte ner till timrå men där var det dött som vanligt så vi åkte till bandsjön och tänkte bada, men då ringde issa och då var hon påväg till lögdösjön för alla tjejerna var där så vi hänkade dit istället! badade och sådär, nu är vi här hemma och blåser håret och klär på oss lite mer. får vä se vad vi hittar på ikväll!

hihi hejdåååååååååååå

moppetönt


COOL TJEJ!

nu är ninis påväg hit :D så jag sitter här hemma och väntar ja! nyss varit ute och åkt lite moppe med ponthus, åt på sibylla gjorde vi också :) gott det! ikväll ska vi väl dra ut, vetetusan vad vi ska kunna göra här i timrå men vi roar oss väl på nått sätt. imorn ska vi iallafall bada, det är ett som är säkert!

äh vafan nu blir det facebook

one day at a time


enrique iglesias ft akon - one day at a time

huiö

hua, var det bara jag som vaknade i natt eller om det var imorse av att det spöregnade och åskade? fast sen när jag vaknade nästa gång var det borta, tur det! jag åkte till erikshjälpen förut hehe för jag skulle kolla om dom hade nå billiga jeans jag kunde köpa och sen klippa av dom till shorts, men då öppnade dom inte förens tolv och jag var där halv tolv kanske. men jag orkar nog inte åka tillbaka nu, skiter i det! fast skulle ändå vara skönt att ha det gjort.. behöver ju verkligen det. och janine säger att dom bara kostar runt 40 så det är ju ganska nice.

äh men vi hörs senare idag skulle jag tro,
puss!


dagens


lila spets linne, julklapp från linnéa :)


NINA!



sitter och myser i ponthus tröja, men ska gå och lägga mej nu. somnar nog innan tre isåfall, framsteg! fast jag är sugen på sex and the city men jag står emot.. imorn kommer förresten nina hit, askul :D har saknat henne asmycket, inte träffat henne på månader! men imorn kväll kommer hon hit, måste nog städa ihop lite tills dess så hon inte vänder om på en gång. får väl se vad vi hittar på men vi ska väl dra ut iallafall!

men godnatt då ;*


karrrrrro




tjaaaa

jag och karro har varit nere vid hamstasjön och solat och badat, skönt! så gick vi upp till skolan och satte oss sen, men jag var för rastlös för att sitta och njuta haha. nu ska jag byta om så ska jag åka och fixa en sak.. ikväll ska jag vara med popppennn.

hörs

aaw


kolla, jag har börjat fått lite halvlångt hår :D

imorse sov jag och ponthus till två nån gång, tog en dusch och fikade sen skjutsade jag han till johan. på hemvägen stötte jag på issa och janine, dom skulle åka och bada nånstans så jag tänkte att jag kunde väl hänka! men så hann vi inte längre än till ica i sörberge då jag skulle hem och äta, och nu hade dessutom karro redan slutat så jag ska åka hem till henne nu :)

så jag skriver väl ikväll/i natt nån gång om inte annat,
tjaaaaaaaaaarå!

min ponthus är bäst!

hej på er

eftersom det varit ett sånt väder med blixt och åska har jag inte haft nått internet för vi stängde av det, men nu har jag det :) jag åkte ju med familjen till en herrgård nånstans runt halv tre för att fira morfar, släkten var där, eller dom flesta iallafall för det hände en sorglig sak idag så det var några som inte orkade komma :/ men det var iallafall jättetrevligt! haha och där lät jag vuxen men det var rätt ord för dagen. en bra dag var det! jag vann i boule tävlingen ;) tror det heter så iallafall! första pris, fick 30 kr för det. så kom jag på andra plats i frågesportstävlingen! tog ett bodylotion och duschkräm för det.

nu är ponthus här, vi har kollat på lite oc och nu ska vi ladda ner nån film.

vi hörs!


HEJ :)

gomööörnnn

nu ligger jag i sängen med pornthus, vi laddar ner oc som vanligt hehe! men snart har vi sett ut sista säsongen, vet inte vad vi ska ta oss till då :o läju dö som marissa......... om en timme ska jag iallafall åka iväg till holm eller vad det hette för att fira morfar men nu är OC KLART SÅ FUCK U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OC FOR LIFE!!!!!!!!!!!


hohotjoho

TJA!

kom precis hem, varit hos ponthus ett tag men nu är vi här, ska åka till han ikväll istället. haha ja jag har väl inte så mycket att skriva eftersom jag skrev typ nyss, men jag kan väl höra av mej senare om jag känner för det :D nu ska jag laga lite mat och gå och pissa.


skrattretande



haha söööööööt jag är..

nu sitter jag och försöker fixa en grej, verkar faktiskt gå framåt nu! idag ska jag iallafall vara med ponthus, så ska vi hem till han ikväll för en gångs skull ;) åh, är det nån som hört kissies låt eller? hörde den igår, varken låten eller hennes röst var bra om jag får säga det själv. den låter inte det minsta proffsig, låter som att hon kan ha slängt ihop det hemma :o aja diss på den iallafall!


kissie - succes

:(

idag när jag var med ponthus kollade vi på hans bilder från hans förra mobil och då var det massa fina bilder när jag var blond, och det var mycket finare!! fast jag vill inte vara blond ändå men det var jättefint :( speciellt när jag hade märkt underhår..... jag var så jävla mycket snyggare då!



klicka på bilderna för att göra dom större

ludvig dansar


m

tjenixenn

kan ju säga att det var faktiskt kul att golfa hehe :) jag fick 62 poäng, pappa 44 och ludvig 101 haha och då trodde ju ludvig att han vann, vart ju dåligt glad innan han kom på att man skulle ju ha lite poäng! har en snygg video när han sitter och dansar och grejer hehe kan ju ladda upp den senare för det verkar ta sin lilla tid!

är med ponthus nu iallafall, hämtade upp han efter golfen. vi är ensam hemma vi, skönt! nu ska vi dricka coca cola och kolla på oc så vi höööööööörs

he-he

haha till hösten kommer det ut en långfilm som är parodi på twilight-filmerna, att jag ska se den! vampires suck tror jag den heter.

bara lite btw liksom! nu väntar jag på.. ja, vad väntar jag på? jag väntar på att vi ska åka, alltså väntar jag på att pappa jobbat klart vid datorn och han väntar väl på att vi ska ställa oss och tjata men minigolf är inte direkt nått jag tjatar på höhö.. men pallar inte sitta här hemma ända tills kvällen eller! eller när jag nu ska vara med ponthus, vi får väl se :)

ska läsa lite bloggisar nuja
adjökn!

alkjdaölk

nu ska jag gå och lägga mej, skulle tydligen åka till golften tolv haha hoppsan! kommer aldrig få sova ut ja :o får börja lägga mej tidigare, jag ska faktiskt det. även om det är sommarlov och man inte ska bry sej.

men ja godnatt då :)

tihi sötbilden!


mitt allt och den enda jag vill ha, jag kommer alltid älska dej!

helgenn

hejhallåååå

kom in för ett tag sen, kvällen har jag spenderat med sanna och sandra :) dom kom till timrå vid tio nån gång tror jag, gick vi runt lite där sen åkte vi till mej och tanka och grejer för vi skulle till donken i birsta. där vart vi kvar ett bra tag och snackade och sådär, haha fast sanningen är att sandra ville stanna och se om hon fick gratis mat efter tolv när dom stängde haha.. om dom inte hade tänkt att kasta den alltså. men det blev inte så! ingen mat för oss inte.

ska väl ta och sova snart tror jag, ska åka och golfa med pappa och ludvig imorn hehe :) efter det ska jag nog vara med ponthus. så måste jag hitta nått att göra på lördag också eftersom att ALLA mina tjejkompisar ska gå på gatufesten då, verkar iallafall som det :o skulle egentligen varit med karro men nu skulle hon också dit tydligen!

men nu ska jag kika runt lite tihi hejdoo

sdfölksjfö

uttråkad jag blir! ingen som kan hitta på nått för dom är på gf eller ska upp och jobba imorn, skulle varit med claudia men hon kände sej sjuk hon. hehe fast det är ju jag också egentligen men det stoppar ju inte mej! eller så är det för att jag blir helt galen av att sitta inne för länge hehe..

verkar få sällskap nu ändå, hehe och det här skriver jag typ en timme efter... aja får se hur det blir men hörs när vi hörs iaf

bilder från igår


nijat, oktay, jiar

linnéa

linnéa, sebbe, chadi, basil

jag och chrille

det är du som har bollen

åkte till birsta med issa förut, efter gått runt därinne och ätit på donken gick vi två och satte oss i parkeringshuset och pratade minnen, framtid, killar.. ja en massa tjejsnack :) det var skönt! skulle kunnat sitta där hela kvällen prata men det gick ju inte för sej för issa skulle hem och fixa innan gatufesten! vad jag ska göra ikväll, det vet jag inte. får se!

höres..

gf

god morgon

har ingen större lust att skriva så jag tänker inte skriva nå långt. kan ju säga att gatufesten var inge kul, hade jag kunnat kommit in hemma hade jag åkt bra mycket tidigare än jag åkte.. träffade väl lite folk, men alltså näe. hade lika gärna kunnat sitta här hemma och ruttnat.

nu ska jag försöka somna om som jag försökt gjort sen tio, men det går inte. somnade efter fyra och blev väckt tio.. hela familjen är iallafall ute på tranviken så jag är ensam hemma, lite småskönt fast ändå inte. tycker inte om att vara ensam!

hörs när vi hörs,
natti

hos linnéa

hejhej

nu sitter jag hos linnéa, hon håller på att bestämma vad hon ska ha på sej ikväll. själv mår jag inge bra alls, är astrött och mår illa. ska ta en alvedon och lägga mej ner ett tag. kom till stan precis så jag kunde se linnéas första dans, sen gick vi till skönsberg för hon skulle träffa nijat men vi hann vara där max en halvtimme innan vi skulle ner på stan igen för hennes andra dans. dom var duktiga! efter det for vi hit. vet inte när vi ska ner, kommer väl somna därnere jag. känns som att det blir en tidig kväll.

ska kolla facebook nu,
hejdå

adjö



nu drar jag till bussen och åker till linnéa, hejs!

MODIG TJEJ!


förresten, berättade jag att jag åkte tilt på grönan? ;);)

gatufesten

godmorgonnn

idag är det gatufesten, verkar vara jävlit många som har bojkottat den. hade jag också tänkt att göra men linnéa ska dansa där så ska självklart dit :) sen ska jag vara med henne efter det! minns förra gatufesten då gick jag med ellen och adam, så skulle dom stå vid scenen hela tiden så jag fick så tråkigt så jag gick och satt mej på backen på gatan haha så kom det en typ mamma och började prata med mej och ville ringa min mamma och grejer för hon trodde väl att jag hade druckit och satt där och mådde illa. hehe så minns jag en annan sak från gf förra året :D fast det var ju dagen efter!


förra årets gf

älska



Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now

Yeah
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
Cause after all the partyin' and smashin' and crashin'
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness
And when you're staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But that's just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin' what would you wish for
If you had one chance
So airplane airplane sorry I'm late
I'm on my way so don't close that gate
If I don't make that then I'll switch my flight
And I'll be right back at it by the end of the night


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now


Somebody take me back to the days
Before this was a job, before I got paid
Before it ever mattered what I had in my bank
Yeah back when I was tryin' to get into the subway
And back when I was rappin' for the hell of it
But now a days we rappin' to stay relevant
I'm guessin that if we can make some wishes outta airplanes
Then maybe yo maybe I'll go back to the days
Before the politics that we call the rap game
And back when ain't nobody listened to my mix tape
And back before I tried to cover up my slang
But this is for the Cada, what's up Bobby Ray
So can I get a wish to end the politics
And get back to the music that started this sh-t
So here I stand and then again I say
I'm hopin' we can make some wishes outta airplanes


Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

blabla



nu ska jag kolla på sex and the city, leta efter kameran, borsta tänderna och sova. är bra trött nu, men jag känner inte för att somna. känns som att det kommer bli en natt då jag sitter och stirrar upp i taket i flera timmar.. orkar inte det.

men bloggar mer imorn för nu drar jag ur internet,
hejjjj

igår & idag

igår: åkte till farfars stuga på förmiddagen, han och mina farbröders familjer var där och städade och gjorde i ordning så henriksson kom också och hjälpte till! var där till åtta innan jag liftade hem med emma och robert, klev av i timrå och träffade ponthus. gick runt där lite innan vi gick hem till mej, sen frågade janine och vi ville följa med henne och issa ner till vattnet så då gjorde vi det. satt där ett tag och spelade uno och lite kort! efter det så sov han här.

idag: vi vaknade strax efter tolv, låg kvar ett tag, fikade och sådär, kollade på oc, sen gick vi ner till timrå för ponthus vart så sugen på coca cola haha. drog till skönsberg runt fem, var med folk nere vid skolan ett tag innan alla drog. då gick jag, ponthus, klas, linnéa och nijat runt lite innan jag, ponthus och klas gick hem till klas ett tag innan pappa kom och hämtade mej och ponthus.

så där är min ursäkt för bloggandet..!


glida fram på räkmacka

hejhallå

här hemma går det då inte att sova pga värmen, asvarmt ju! det håller en vaken. luften är typ fuktig :o så idag har jag verkligen inte sovit ut, men det gör inget! inte just nu iallafall, kanske stör mej på det ikväll när jag kommer vara svintrött.

meeeen, idag ska jag iallafall på birsta :) ska kolla efter ett par jeans och en födelsedagspresent till karro som fyllde år igår. vet inte vad hon önskar sej eller vad jag ska köpa men jag tror jag vet vilken affär jag ska kolla i iallafall! åh, jag får alltid en sån panik när nära & kära fyller år för jag vill köpa nått som gör dom så glad så till slut har jag gått runt hela birsta och inte hittat den perfekta presenten så står jag där med ett presentkort på h&m ändå! hua, tänker sluta med det. haha jag är som ett presentkort! ger alltid bort det.

nej men nu ska jag hoppa in i duschen, orkade inte duscha efter jag bastat igår HE HE.. fräsht.

tjarå!

lillbebin


blev taggad på facebook från balen!

har iallafall varit en lugn dag med bal i poolen, solning, kollat på film och sådär. åkte ut till tynderö på kvällen men vände lika snabbt för jag var nerkyld och då skulle allihopa tydligen sitta ute vid vattnet och det skulle jag inte klarat av, ville in i värmen. så då åkte jag hem och bastade och åt smält choklad med jordgubbar tillsammans med ponthus, satt därnere och pratade ett bra tag! mysigt.

ska kolla på ett avsnitt sex and the city ikväll igen, tycker det borde bli en tradition! sen ska jag sova
.
godnatt!

äihhiji

godmorggonnn

idag är det finväder :D tänkte bada i poolen men vill kolla tempen först, men så värst kallt verkar det inte va faktiskt! det är badvänligt :) äh men ska kliva upp ur sängen nu, måste äta nått.

jhlseöj

TEST!

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - jag ser bara hur mycket jag gjort av med ja!

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - ja :)

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - pornthus

4. Hur lång är du? - inte ens 160...

5. Vilken är den senaste filmen du sett? - typ extreme movie, inte ens en film bara 1 timme men massa olika sex scatcher, haha

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - privat :)

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - föredrar när det ringer :D

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - gifta (y)

9. När såg du senast din mamma? - förut idag

10. Är du kär? - ja är så kär som ja inte trodde man kunde bli

11. Veckans bebe? - ponthus är bebe!

12. När vaknade du idag? - blev väckt typ tio

13. Vilken är din favoritplats? - där det är tivoli! och sägen och köket och stranden, och i vattnet

14. Vilken plats föredrar du minst? - där jag inte trivs

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - jag ligger och sover i en lägenhet med ponthus!

16. Hur stor är din säng? - 120 tror jag

17. Vad sover du i? - naknare än naknast

18. Hur många kuddar har du i sängen? - två

19. Var bor du? - hemma :)

20. Tycker du om kinamat? - yep!

21. Tycker du om kaffe? - näääääru, smakade ju det en gång, aldrig igen. fy tusan!

22. Vad dricker du helst till frukost? - redbull eller mjölk

23. Kan du spela poker? - förlorar typ jämt så antagligen inte

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?- ja, joanna

25. Vill du ha barn? - jaaaa

26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska

27. Har du någonsin åkt ambulans? - neje

28. Föredrar du havet eller en bassäng? - bassäng, gillar inte saltvatten

29. Vad spenderar du helst pengar på? - mat :D

30. Äger du värdefulla smycken? - ett par örhängen och en halsband är nog det enda som är äkta

31. Kan du rulla med tungan? - nee

32. Vem är den roligaste människan du känner? - många är roliga :)

33. Vad har du för ringsignal? - bla bla bla med keisha

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - tror det?

35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - min bh

36. Kan du byta olja på bilen? - men nä, det är väl bra onödigt att kunna!

37. Vilken var den senaste boken du läste? - minns inte

38. Dansar du i bilen? - haha nä

39. När var du i kyrkan senast? - idag på begravningen

40. Piercing? - öronen & tungan

41. Har du någon tatuering? - inte än!

42. Har du provat droger? - nejjj

43 Röka eller snusa? - hmm

44. Har du pojkvän eller flickvän? - ja och det är jag bra glad för!

45. Vad är ditt mobil nummer? - skit i deeeeru

46. Vad ska du göra ikväll? - sova :D

47. Har du några syskon? - joooru!

right now

tänkte precis kolla på ett avsnitt sex and the city och sen sova men så kikade jag in på cornes blogg och hon hade gjort en sån där lista och då vart jag as sugen hihi :D inte för att dom är så värst roliga och jag läser typ aldrig om nån lägger upp en ens men ska slänga in den sen ska jag soooooova, eller justja, kanske kollar på ett avsnitt först då :)

hemma (L)

hej igen !

jo tack jag hade det väl rätt så bra i stockholm :) sov typ hela tågresan ner, sov som en stock i tältet och sov hela bilresan hem men ändå är jag hel slut nu! har väl inte sovit ut, eller så har jag sovit för mycket. ska iallafall ta det lugnt med en chipspåse eller nått ikväll, har varit sugen på chips hela resan men inte har det funnits några inte :(

men nu ska jag byta om och ta nått att äta, vi hörs väl!

några bilder från stockholm


linnéa & erik på tåget

chadi, madde & parre på campingen

klas & ponthus spelar pokemon ;)

klas & johan väntar på mat på grönan

erik & klas på grönan

inte många men resten finns på facebook, som vanligt!