hoho!

johan och sanna kom aldrig och då pallade vi inte precis gö nått när vi åkt runt och fixat chips och dricka och skit och sen suttit härinne och väntat på dom, så ha väl inte gjort så mycket ikväll men helt ärligt så är jag nöjd ändå! :) har det alltid bra när jag är med ponthus. vi har åkt lite moppe, kollat på majbrasan härnere men där var vi inte ens i två minuter innan vi vände haha.. så har jag åkt lite till moppe och skjutsat issa! nu håller vi iallafall på att ladda ner one missed call och ska se på den! kom på att det var jävelst länge sen vi såg en skräckis, fattar inte varför man ska göra det men ändå, hehe :)

åh, på tal om såna saker! fan nu kom jag ju på att jag missade kvinnor som mördar i torsdags!!! :( jag som verkligen bestämt mej för att se det, åh! ska kolla om det går att se på internet. vill se!!!

men nu ska jag kolla vart ponthus tog vägen,
ajdökn =D

i löv ju

kan ju säga att jag tycker att oc är jättespännande och vi har kollat på det typ hela dan (a) förutom att vi stack iväg och skulle köpa läsk, och träffade issa på vägen :) och att vi haft kuddkrig och jag slog ner ponthus med en kudde hahahaha, poweR! :d

fattar inte än vad som ska hända ikväll, kanske vi blir här hela kvällen eller så drar vi väl nånstans. johan och sanna ska ju komma iallafall :) när vet jag inte men dom dyker väl upp så småningom!

plus att jag har bytt mobil med mamma så jag har inga nummer så om jag frågar vem är det inte för att jag raderat era nummer.. och om jag inte hör av mej så är det inte för att vara taskig! men ska försöka få igen mobilen så fort som möjligt.

nu ska jag gå och pissa hejråpp


wiihooo

moppen var klar! så nu har jag hämtat den :) den dog inte en enda gång på vägen hem, jag satt liksom bara och väntade på att den skulle dö men inte då! lika bra de :)

nu är jag med ponthus och vi ska krypa ner under täcket och värma oss och kolla på oc!
hejdå :)


moppppeeennnnn



känner nästan inte igen mej i smink, tycker att jag ser konstig ut.. hade det inte varit för jag tog vattenfast mascara hade jag tvättat bort det. nu ska jag käka frukost, sen ska jag försöka få tag på lite pengar! så ska jag ringa och kolla om jag får hämta moppen min idag. igår sa dom att den kanske skulle vara klar på redan en dag :):) HOPPAS!

majbrasa dagen!

godmorgon på er!

nu sitter jag och dricker ett stort glas vatten för det gör jag varje morgon för man får bättre hy av vatten har jag hört! hoppas det hjälper mot torr hy och torrt hår också för den delen hah, men då tror jag väl att jag begär för mycket.

ska gå och klä på mej snart, och idag ska jag faktiskt platta håret också, brukar ju inte göra det annars. men idag är det väl en liten speciell dag! inte för att det är det för mej haha, men a ändå. känner för det idag! jag vet inte ens om jag ska vara ute eller inne ikväll så jag vet inte om jag ska ta tjocka eller tunna kläder. och helst vill jag inte konka på en väska med tjockkläder i men jag tror det får bli så!

skriver senareeeee

pussen!

äh men dra en gräns

jag somnade i bastun förut, ooops.. så jag klev ur och duschade och nu tänkte jag gå och lägga mej! fast jag måste äta nånting först, och då kan jag ju lika gärna ha i ansiktsmasken medans jag äter. så borde jag verkligen få håret torrt innan jag somnar för annars förstår ni väl hur det ser ut?! står åt alla håll :o nästan lika mycket som linnéas morgonfrilla, som hon får UTAN att ha somnat med blött hår! hon ser ut som en rockstjärna då haha :D

näää men va säger vi, ska jag ta och lägga mej ändårå. skitsamma att jag är ledig imorn, jag måste inte sitta uppe halva natten bara för det.. vill ju inte precis vara ensam uppe heller. så nu stänger jag av datorn och gör det jag ska innan jag lägger mej, nog för det lär ta minst en timme om inte mer och jag läju starta datan igen! jajaaa... :)

imorn ska jag iallafall till stan en sväng med ponthus, ska fixa en sak! sen hur kvällen slutar är inte riktigt klart än, men vi läju ska vara med johan och sanna iallafall. sen vad vi ska göra det vet jag inte, det är en annan femma liksom!




HAHAHAHHA mårten gås ur kalle, SÅ SNYGG (L)(L)

nej men nu börjar övertröttheten smyga sej över mej så nu ska jag säga hejdå innan jag skriver nått olämpligt och skämmer ut mej, hejs :)

ta hand om mej själv kväll!

sa jag att jag är ledig imorn? det är jag iallafall! dom som hjälpte till på öppet hus på skolan för ett tag sen, jag till exempel, fick en halvdag ledig när dom ville ;) och det är ju sista april imorn och då vill jag faktiskt vara ledig! så eftersom jag har sovmorgon till nio och slutar typ tidigt så blir det ju hela dan.

sååå, ikväll behöver jag inte nån tidig kväll! ingen press på när jag ska lägga mej :) så jag ska ta en riktig ta hand om mej själv kväll.. najs! först ska jag sätta mej i bastun med fotbadet, hahah även om jag inte tyckte det var skönt.. så ska jag fila där under fötterna, raka benen, använda ansiktsmask och smörja in mej med alla möjliga krämer jag hittar här hemma. så härligt!!

nu väntar jag bara på att bastun ska bli varm..
jaja, jag uppdaterar väl senare =)
hejs!


sötnos

nu har jag nyss varit in med moppen, den dog 12 gånger från timrå till stan. irriterad man kan bli :o pappa som alltid trodde att jag överdrev när jag sa att den dog hela tiden, nu tycker han snarare att jag underdrev. om man nu kan säga så.

hahah idag på skolan kom jag att tänka på en gammal syslöjldslärare vi hade på laggarberg! minns så väl en dag i klassrummet, nån ba "det luktar piss!" och hon ba, syslöjdsläraren alltså, "ja det är mina skor de, min katt brukar kissa i skorna men jag tycker så mycket om dom så jag vill inte kasta bort dom, och inte går dom att tvätta heller för då skulle dom gå sönder". så hon gick alltså omkring med skor med kattpiss i!! :o usch! så fick vi alltid sjunga en visa, typ "lo lala lo lala lo la lo la lej, la la lo la lo la lo la lo la lej hej!" hahaha och göra typ danser med fingrarna :o linnéa filmade det idag så om det dyker upp på hennes youtube kan jag ju visa den! as sött.

skulle vart med karro idag men så skulle hon vara med moa ikväll, och eftersom jag skulle lämna in moppen och trodde det skulle ta sån tid tänkte vi att det skulle väl inte hinnas med. fast jag var hemma ganska tidigt ändå ju! jaja, ska vara med ponthus istället iallafall :) mysponken!



adjö!

på skuläään

godmorgonnn

här sitter jag och kämpar på med mexico! går skit men a :) det ska inlämnas idag, men det löser sej. hittar inget fakta för jag vet inte riktigt vad jag ska söka på, men jag har verkligen försökt men nu ger jag upp! har fått fram lite iallafall. en halv sida typ, och det räcker väl efterspm jag samarbetar med karro och linnéa. eller juste, ponthus lärde mej igår att väl stavas med två l, jag skriver det ju alltid med ett :o jag tycker det ser fel ut att stava med två. jag ska fråga roger idag. eller roger, han går ju inte ens kvar! får väl fråga nån annan lärare då.

idag vet jag inte vad som händer, jag får se vad jag hittar på :) förhoppningsvist så tar sej moppen in till verkstan så jag får hem den så fort som möjligt. men jag tror inte det, vi kommer aldrig få in den :o buhuhu. jag vill ju köra men inte om den är sådär!

aja nu ska jag kämpa vidare.
hejdå

sagoland

FÖRLÅT för jag inte bloggat nått, men av nån okänd anledning hade min pappa tagit med min internetsladd till jobbet imorse! fick låna lukas en snabbis, men då behövde jag den inte till att blogga.

idag har jag varit med älsklingen, vi har kollat på pirates of the carribean 3 hehe, också har vi hoppat studsmatta (a) haha det är kul! ett tag iallafall. skjutsade hem ponthus runt nio, var jävelst jobbigt, fattar inte att jag tog moppen egentligen för den dör ju hela tiden! men det är väl för jag är så snäll och inte vill att ponken ska behöva gå :) den klarar liksom inte av nån backe :o också verkar motorn bli trött av att bara köra på rakan ;o ganska less. och bara för att råkade jag paja min spegel på moppen också, den där saken som står ut vid styret.. men den fixade pappa.

kommer ju inte ens kunna åka in med moppen för jag kommer inte komma fram till stan och både mamma och pappa jobbar till typ as sent, och den där verkstan stänger fyra. bra. så måste vi få tag på nått vi kan köra in den med också, typ en flak eller nått.

aja nu ska jag bara kolla lite bloggar och sådär sen ska jag sova,
godnatt!

BACKSPEGEL HETER DET JU! där kom jag på det :D


mentorS!

fick världens sockersug förut så då fick jag en peng av min far :D gud vad snällt! han var visst på papperskungen idag. hade tänkt mej en chokladkaka, men då kom jag på att jag får så mycket finnar så det blev en redbull isället :) gottigt! fast linnéa köpte djungelvrål så det har jag fått smakat. hon hälsar!

så kom jag på förut att jag har ju en hel djungelvrål påse hemma :o rätt så najs, läju ska slinka ner i min mage vilket dag som helst.

nu slutar vi ,
hejsss


7 månader idag!

hallå allesammans

nu är jag på skolan, fick skjuts hit av pappa idag. orkade inte ta moppen, eller jo orkade gjorde jag väl men jag tänkte ta bussen hem idag och det går ju inte om jag har moppen med mej. eller om jag ska till ponthus, det återstår ju att se!

har so nu iallafall, sitter och kollar på karros "köttsår" som hon gärna visar upp! ska ju jobba om mexico, men nu har jag tappat bort papperna.. suck. så nu måste jag börja om allting och hitta fakta helt själv! för det var karro som hade gett mej papperna.

jaja, nu ska jag fortsätta att leta fakta. vet ni vad för arbete om mexico det är då? det är inte geografi, nä utan vi ska göra värsta fn ;o så ska vi leta fram massa politik och sånt där tråkigt.. åh! ni anar inte hur tråkigt och långsamt det är :o

äh vi hörs.
hejs!

nu äre kvällen!

en trötthet smög sej på mej mitt upp i allting, den var välkommen. för jag ska ju bli bättre på sovtiderna så det är ju toppen om jag är trött såhär tidigt! så jag ska somna nu innan det vänder.

plus att jag vill somna så fort som möjligt så det blir ny dag snabbare, för jag ska ju vara med ponthus imorn! gud vad jag längtar. ska pussa sönder han!

godnatt


man ska ha kläder efter väder ;)

nu är jag hemma igen! vart inte så mycket köra, lite mer än en timme ungefär. vi skulle åka till ett spökhus i gångviken som karro och madde hade sett, så när vi kom dit var det ju inget spökhus eller :o vi körde längre på den där grusvägen och det var som värsta industristället!! hahah så körde jag först så kom det världens GROP :o och den körde jag rätt ner i! fast det gick bra, som tur va. jag kom upp! det var inte så att jag fastnade där i men ändå, asrädd vart jag! trodde att min moppe skulle ramla och bli repig och gå sönder. men inte då :)

men sen skulle madde hem och plugga så då drog jag och karro också hem till var sitt. ska göra lite varm choklad och mysa :) får se om jag klarar det utan ponthus!

haha måste även berätta hur väl förberedd jag var för kylan:

först hade jag strumpbyxor + strumpor, långkalsonger och tjocka mjukisbyxor. ett linne, en tjocktröja och en kofta + jackan. sen vintervantar, of course! gissa om jag frös? nä ;)

hehe.

nej nu ska jag facebooka lite! (a)

BÖRNA!

hade ju tänkt att ta en hemma dag idag, men det blir ju så långtråkigt efter ett tag så nu ska jag ut ändå! ska åka lite moppe med karro och madde :) får hoppas att min inte dör.... och hoppas på att det inte är så kallt :o

jaja men vi hörs senare ikväll då :D
puuuusssssss


städ dag

NU SKA HÄR STÄDAS!

det är inte kul, verkligen inte. men nu jävlar ska jag få det rent och snyggt här. så fram med dammsugarn och alltihopa! ska sätta i högtalarna till datorn så jag får lite musik till dessutom.

vi hörs när vi hörs!

dhksk

hungrig som ett as är jag nu! mat om en halvtimme, härda.. har för mej att det va nå gott, typ spett eller nått. tycker det är kul att knaga på köttet som sitter på en pinne hehe :)

idag vet jag inte vad som händer, förmodligen ingenting. tror vi ska lämna in moppen idag för den är ju lite små konstig! det behövs städas hemma också så jag ska väl göra det. byta i sängen behövs också. imorn ska jag iallafall vara med ponthus för då har vi sju månader!

puss

ponthus åhlander <3



söööta!
jag älskar dej nått så jävulskt mycket

test, för ja har tråkigt

År 2009 så..

Vilken klass gick du i - 9:an
Vad hade du för hårfärg - Blondt
Hur lång var du - typ som nu
vem var du kär i - ponthus
Hade du nån Pojk/flickvän - till och från
Vad brukade du göra på fritiden - åka epa, festa, va i skb, vara med linnéa och ellen
Vilka umgicks du med - i början bara johanna, sen vart det ellen, sen vart det linnéa. sen lite olika :)
Var allt Bättre då - ja hade väl kul och saknar vissa stunder och så bra vän jag var med en del då men jag mådde så jävla dåligt så nej.
Skulle du vilja gå tibx dit - aldrig.
Har du förändrats - ja, jag har fått självrespekt.

Nu:
Vilken klass går du i -
nian
Vad har du för hårfärg - brunt
Hur lång är du? - 158 typ
Vem är du kär i - ponthus
Har du nån Pojk/flickvän - ja
Vad brukar du göra på fritiden - vara med ponthus
Vilka umgås du med - olika, mest ponthus
Hur ser du ut - kort

Har du:
Kysst någon -
yes
sovit brevid någon med samma kön - ja
sovit brevid nån med motsatt kön - ja
slagit ner nån - skulle vart lukas då.
Ljugit för en bra vän - säkert nån gång
Svikit någon - mh

Vem:
Skrev du senast till på msn -
vet inte vem de är haha
Kramade du senast - ponthus
sov du hos senast - läju vare ponthus
Vill du vara just nu - förmodligen mej själv.
Ringde dig senast - sandra

Vad:
Drack du senast -
mjölk
Köpte du senast - vet inte
Gjorde du igår - hade sista föreställningen
ska du göra imorn - vet inte
Vill du just nu- känna mej uppskattad.
Åt du senast - macka
Är närmast dig som är rosa - min kudde

Kärlek :
Du är kär nu -
ja
Du har sårat nån så den började gråta - ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -
för många gånger
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - ja lovar inte mej nånting
Jag har smygit ut utan lov - yess
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - aharu!
Jag har en hemlighet som ingen vet om - ja har många hemligheter
Jag har fuskat i ett spel - jaaa
jag har struntat i ett prov - ja

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
ao
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag har tagit medecier mot drepression - ..nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - inte sovit men skitit i att kliva upp
Jag har vaknat gråtande - ja.
Jag har somnat gråtande - skojaru

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -
bara vare på en när ja va liten, då fattade ja inte va vi gjorde där.
Jag har sett någon dö - nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - nepp.

vtjmvtdm

nu är jag hemma igen, var på gården nu på kvällen sen på dan har vi varit på stan och sådär! glidit med mopparna. min måste verkligen in på lagning, stängs av mitt i allt.

jag orkar inte skriva nånting, jag vill inte heller. vill inte dela med mej av nått. icke.

.

det finns så mycket jag vill säga men det tjänar inget till.

+

helu, sitter på svenska plusen och mår inte nå bra. känner mej nedstämd, men det läju gå till sej. hoppas jag. vill bara hem och lägga mej under täcket och inte kliva upp nå mer idag. men det ska jag ju inte!

hungrig är jag också, men det är äckelmat idag så jag får väl fortsätta vara hungrig.
nu ska jag hämta min mobil och gå och sätta mej i nått hörn, hejs


jag är kaggen



hoho godmorgoN!

kan ju förbereda er på n0ll inlägg idag pga det fina vädret :D men mjaa, nu kan jag ju koka ihop ett när jag ändå sitter vid en dator. btw så är det min egna jag sitter på, börjar inte förens tjugo över på måndagar så jag ska väl inte fara förens hel nån gång :) eller är det kvart över vi börjar? tror de, för jag blir alltid sen på första timmen på måndagar..

iallafall kan jag chockerande meddela att jag stängde av alarmet imorse, sov vidare och HANN INTE DUSCHA. det känns ju fräsht! fast jag duschade håret över badkaret iallafall, hatar att gå med smutsigt hår känner mej så jävelst äcklig så jag åker alltid hem då. sen får jag väl duscha kroppen senare!

åh, så såg jag att det var 8 timmar sen jag skrev det senaste inlägget, det betyder att jag inte ens sovit åtta timmar.. suck. måste verkligen bli bättre på det där med sovtiderna, jag måste vara utvilad eftersom jag ska plugga som ett as den här terminen. hittills har det gått åt helvete men nu kör jag igen på nytt.

oj, men nu måste jag gå och klä på mej och rulla fram moppen!
adjöken :)

chilla pung



hahaha nu har jag suttit och sett en skitrolig film på en ginger som står och skriker :D bara fatt south park hade sagt att gingers inte har känslor. han satt och gagga om det i 3 hela minuter, lillbubben då.

nu hade jag tänkt att knyta ihop och gå och lägge mej, har lovat att drömma om ponthus i natt så ja för mej blir det väl dröm sött vakna blött. heheheh nääää dedär sa jag inte.

imorn ska jag ta moppen till skolan i mammas gamla hjälm.. nej den är inte så snygg ;) så ska nog jag och linnéa ta en chilldag imorn och åka nånstans och bara ta det lugnt! hoppas hon har chillvirke då för det har inte jag, så det blir en fulländad chilldag. chillidill!

ajjaaaa hade tänkt att hinna duscha innan skolan imorn också så måste verkligen gå och lägga mej nu så jag kliver upp nån gång ..

pösn

mujvdäki

nu har jag varit ute och kört moppe i typ 45 minuter! gud så kul det är :D kört runt lite här och där ja, utan mål eller nått. kände bara ett behov av att göra det så då gjorde jag det :) & nu väntar jag på ponthus!

imorn är det skola, orkar inte. men det betyder att det "bara" är 6 veckor kvar till sommarlov iallafall, och det är ju positivt! åh nu ska jag väl göra nått så tiden går men det finns ingenting att göra, tycker det är kallt ute så vill inte gå och sätta mej bara. och på teven är det alltid skit!

.. får bli facebook ;)


tejaaaaaater

imorse vaknade jag elva och tänkte att det var ju inga problem, föreställningen börjar ju inte förens tre så jag har ju två och en halv timme på mej att somna om, fixa mej fika och sådär. så startar jag mobilen och hade fått sms i natt när jag sov "vi syns på sveateatern kvart i tolv imorn :)" det hade jag heeeelt glömt bort!! att jag och karro skulle vara där då :o då hade jag typ en halvtimme på mej att klä på mej, fika, fixa håret, sminka mej och fixa skjuts.. men jag hann bara klä på mej, platta håret och borsta tänderna sen satt jag i bilen. knappt en halvtimme tog det! snabb jag är. nog för att jag var bra hungrig sen.. men det löste sej med ett happymeal!

vi körde alltså sista föreställningen idag, känns bra. kommer väl kännas lite konstigt att det inte är nått mer men vad ska man göra! nu ska jag iallafall upp på vinden och plocka ner mammas gamla moppehjälm, får se hur den ser ut.. måste ha den tills vi köpt en till mej. dom här två dagarna har jag haft linus, men nu har han hämtat sin moppe så han behöver den. synd!

jaja nu ska jag kämpa med att få upp en stege och allt dedär.. kommer inte gå.

tjing

moppe (L)

nu ska jag gå och sova, för jag ska ha sista föreställningen om 15 timmar. vill trippla håret då men jag orkar inte tror jag.. vi får se, var aslänge sen jag gjorde det. skulle se på die hard som gick på teven ikväll men den var inge bra och jag och ponthus typ somnade så jag skjutsade hem han runt elva, ska sova nu jag också.

längtar tills imorn för då ska jag åka mer moppe :) det är verkligen jätteroligt.
men ja, godnatt!


<3

-

god kväll!

är fortfarande med ponthus, vi har nyss varit ute och kört moppe :D gud va kul det är! ikväll ska jag äntligen få äta friterad banan, så gott så det finns inte :o och skruvisar.

ville bara visa att jag lever, ponthus är ute och hoppar studsmatta haha ;) för vi satt upp den idag.

tjing!

picknick!

halloo :)

nu kom jag nyss in, jag och ponthus har varit på picknick! jag hade bestämt att vi skulle göra det när det blev vår, och eftersom det är sånt finväder idag så tog vi det nu. packade varm choklad & mackor och tänkte ta moppen min till bandsjön men där var det snöigt så vi kom inte dit, då satte vi oss vid lekparken i furudal.

igår hjälpte vi pappa att lasta in tre stora pallar med fyrverkerier, det var jobbigt och tog sin tid kan jag lova! så skulle vi åka och hämta min moppe efter det men då var det stängt.. då vart ju jag bra knäckt. men pappa ordnade så det kom en kille och öppnade där ändå ;) så då köpte vi den så fick jag åka ända från stan till örnen :o långt! så hämtade jag ponthus där, sen hann vi inte mer än att komma hem så hoppade vi in i pappas bil och åkte och bowlade.

kom väl hem typ elva nån gång tror jag, slog på en film men orkade inte se klart den så vi somnade. vet inte vad som händer idag, det får vi allt se! :) läju ska sitta lite på altan iallafall.


kina

hallåååådär!

vill ni höra en sak om kineserna? att i en fabrik i kina så jobbar det en massa vid maskiner, det är asäckligt och smutsigt därinne. dom tjänar hur lite som helst så dom har inte råd med dagis, så dom tar med sej sina småbarn som är typ 3 år och binder fast dom i ett rep typ ;o så får dom sitta där 10 timmar om dagen, året runt, och inte ha kontakt med andra barn. stackarna!

nu sitter jag på svenskan iallafall, nyss skrivit om den där artikeln. så nu ska anna-lena ta hem den i helgen och läsa! längtar tills ikväll då min moppe kommer :):)

nu ska jag kolla facebook,
pussen

min pärla!

nu ska jag gå och pissa & lägga mej, läju vara trött imorn! jag som hade bestämt mej för att sova i tid ikväll.. suck, får väl börja med det nästa vecka som jag alltid säger. imorn kommer iallafall karro och hämtar sej på sin moppe så skjutsar hon mej till skolan :) sen så får jag faktiskt en egen moppe imorn! vi ska fara och hämta min älskade baotian vintage :') så fin den är!



ska åka ända från stan och hem med dej :o hualigen! dessutom ska jag vara med ponthus imorn, det längtar jag jättemycket till..!

godnatt :)

claudia dag!



MIN DAG:

åka till skolan

nationella, som gick helt okej

äta thaimat med claudia

åka moppe till claudia, jag fick sitta hela vägen med coca cola i båda händerna så jag kunde inte hålla i mej :o asläskigt!

åka till stan

loda runt

loda runt lite mer

loda lite till ;)

sitta på körskolan med janine och linnéa

äta på donken

hoppa på fel buss och hamna i skb istället för birsta, HAHA claudias fel :D det var en buss full med plansher och skit på birsta så då trodde claudia att det var birsta bussen men jag trodde inte på det men det var så bråttom så vi hoppade på den ändå :o sen fattade vi ju till slut att det var fel.. och hoppade av

träffa på johanna thelin och var lite med henne

åkte tillbaks till stan

var ASPEPP till föreställningen :D:D haha kajsa & tova tyckte jag var så rolig när jag skuttade runt och prata hela tiden :)

föreställning som gick BÄST! claudia kollade dessutom. men det var aslite pubik :(

åkte hem

tog en dusch

fikade

satt mej häääär :)

hohooho

nu är det läggningstaaaaaaaaaajm!

g'naaaaaaaaatttttt


tihi, love u :)

linda goes nyttig

måste bara berätta en sak som jag är riktigt stolt över hihi, jag har bestämt mej för att sluta äta skräpmat och skit så idag när claudia satt på sibylla och åt strips (som jag älskar!!!!) satt jag snällt mittemot och åt ett äpple :) duktig jag kände mej! sen idag har jag inte ätit nått onyttigt heller. bra stolt! okej jag har druckit en trocadero men vadå.. jag åt inget onyttigt iallafall.

aja, ponthus drog iallafall för typ en halvtimme sen och jag ligger här i sängen och är aspissnödig, orkar inte gå och pissa, ska väl göra det senare nån gång. jag övar på att hålla mej! annars pissar jag typ hela tiden. onödig fakta men äh, min blogg och ni läju ska vara van så ska väl inte behöva ursäkta mej :) pisspisspiss.

btw så fick jag äntligen en tungpiercing från elin idag, var på tiden ;) känns skönt att inte ha en så jävla kort stav så det känns som att ha en tång som klämmer åt tungan hela tiden. nu ska jag bjuda på en onödig bild som pricken över i:et av min onödiga information.



hejs

det kallas tvivel, det där som stör

hellu

inte bloggat nått idag, men det är för att jag jobbat som tusan på varje lektion! förutom på matten och son då, men annars så! har börjat med shorts på slöjden också :) ville ha rosa men det blev en typ mörk jeansfärg för det fanns inge rosa tyg :(

väntar på att älskling ska komma, men han skulle på ttc så det läju ska ta en timme till eller så, sen skulle han på gården ikväll har jag för mej att han sa så jag får se väl se hur länge jag kommer kunna vara med han. vill inte till gården, speciellt inte när inte linnéa ska dit!

men nu har jag en sak som jag ska göra och ni får inte veta vad :):):) för musikläraren micke sa att jag skulle hålla det för mej själv en vecka eller så.. men sen så får ni veta!

hihi hejdååå

förstår inte att jag orkar.

nu är det natten för min del, eller jag ska gå och fika nu först. men sen så!
vi hörs väl imorn, eller nått.

godnatt

baaaaaada



kolla vad jag har lyxat till det då! dragit fram fotbadet, men jag tycker inte det var nå skönt.. ska ta ett bad istället :) för sova kan jag inte, har suttit och ätit godis så jag är pigg :D hihi, så nu ska jag ta ett varmt och skönt bad.. najs!

kempe <3








dålig dag.



god kväll

gick skit på teatern idag, som jag trodde.. nästan alla var jättetrötta och sega, mest jag som typ somnade innan föreställningen. men nu ska jag köra järnet på torsdag för då kommer linn och kollar :)

ikväll vet jag inte vad som händer, samtidigt så vill jag göra nått men samtidigt inte. jag både orkar och inte orkar. nått att tänka på.. men jag tror det lutar mer åt att jag vill, och att jag inte orkar. så det blir nog inget av. ska slå på en film tror jag. ska fixa nån att se på!

nå tips?

jävla blåsfisk



nu ska jag laga mat, snabbfixa mej, äta och sådär sen kommer karro och hämtar mej om knappt en timme :o hur ska jag hinna! eller jo, det gör jag nog. men jag kommer känna mej stressad och det kommer inte kännas bra! jag har teater ikväll förstår ni, sen är det bara två gånger kvar.

men nu måste jag koka mackisar, tur iallafall att jag sov hela mattelektionen så jag blivit piggare!
puss

svenska +

Hallå allihopa!

nu sitter jag på svenska plusen och har nyss skrivit klart min filmanalys som skulle vara klart till fredag. känns bra :) är lite hängig idag, funderar på att åka hem och vila innan jag har uppvisning ikväll. jag orkar verkligen inte idag! men jag måste ju.

idag fick jag min mjukisdress, gråa mjukisar som det står "hehe" på stjärten. och en rosa ASGOSIG tröja med två juckande kaniner på.. inte alltför sött men jaja. den är rosa iallafall ;)

nu ska jag skriva ut det här och lämna in,
hejdå

då vart jag arg

nu har jag borstat tänderna och allt det där så nu hade jag tänkt att sova, ska bara få håret torrt sen är det natten. idag har jag gått runt i min mjukisdress hela dan, och imorn kommer jag få en till! fast det är från skolan så på den är det två kaniner och ena står och juckar på den andra, under det står det "man glömmer aldrig en kk".... och "klasskompis" med mindre text. det var killarna som prompt skulle ha det trycket, vi fick ingen röst alls :o och gissa sen då? NÄ DÅ KÖPER INGEN KILLA NÅN KLASSTRÖJA! då vart jag arg. eller jo tell köpte en t-shirt tror jag.. men det räknas inte. sen kommer jag ha mjukisbyxor som det står "hehe" på stjärten. nu vill inte jag det längre, jag vill att det ska stå linda. men det går ju inte att göra nått åt det nu.

jag och linnéa ska iallafall ha tröjorna imorn, även fast dom är lite knas.
jaja, godnatt! :)

kissekatt

nu ligger jag i min sköna säng, skön som jag är, helt nyduschad. älskar känslan! man känner sej så fräsh. fast jag hatar att vara blöt i håret ;o så himla jobbigt. värst är det väl på sommarn när man är ute och trallar runt med blött hår nästan jämt (okej inte jag förra året då men dom tidigare somrarna) så har man inte koll på hur frisyren ser ut heller. fast hehe det ska jag ju inte precis bry mej om nu när jag ligger ensam i här hemma.. men ändå!

idag och ikväll har jag ju varit med ponthus ofc, först var vi hos han och efter ett tag så tog vi moppen till mej. vet inte alls vad vi gjort, inget särskilt? druckit varm oboy, varit hos josef, åkt moppe. så har jag hållt på filmat haha :D min mobil har ju inte den där funktionen så man kan pausa mitt i filmen, men det har ponthus! så det höll jag på med då, det var skitkul ;) då fick ponthus vara min "skådis". fast han gick inte med på att ligga i hundkorgen och låta som en hund, så den rollen fick jag ta i sisådär 5 sekunder innan vi pausade och körde nästa scen :D haha jag tycker det är skitkul!

kan bjuda på en snygg bild innan jag tar farväl,


nu har jag gjort det.

farväl

heheheheh

godagens, nu är jag med ponthus :) vi har nyss druckit varm oboy. det var gott! idag har det inte hänt nå särskilt, förutom att vi var på bibblan och lånade böcker. minns inte vilken bok jag lånade, jag har inte läst en bok sen i vintras och den var iallafall skitbra! ponthus har lånat en tjock bok som inte ens är en bok egentligen, det är en tecknad serie i den :o räknas inte det som fusk? hmm..

jaa men nu ska jag kolla min facebook eftersom att det är mitt liv (L)
hejdå :)

butikfavorit

jag kollade lite på min mammas hemsida nu för jag har lite tid över, butikfavorit heter den, och kolla va söta saker dom har :) as mycket! visst det är ju barnprylar men skulle själv inte tacka nej till några hehe..
Snygg stol MuminpappaFestlig Väckarklocka.Springcykel VitTrampbil Racerbil lime
min favorit!!!!!!
Modern telefon i antikt utseende.
<3<3<3 villl haaa

vilka sötnosar

 

 


vilken teaterdag :o

nu har jag varit där borta i NIO timmar och 45 minuter :o herregud! det gick iallafall skitbra på uppvisningen, trodde det skulle gå dåligt eftersom nervösiteten lagt sej efter premiären. för nu är man inte nervös alls! men eftersom att våran gamla teaterlärare var där så skulle vi ju visa vad vi gick för :)

så kollade vi på tre pjäser, tyckte sista var värsta rolig :D dom tidigare var så seriösa, första handlade typ om mobbing och självmord och andra om spöken. så sista var bäst, för den va kul. den handlade om hur det gick till bakom scenen, fast liiiiite värre ;) haha men ja den var bra!

några bilder har knäppts men inte många alls, kan bjuppa på dom sen. också stod vi ju i cafeterian idag, var ju lite väl drygt att sitta still där i två timmar och det inte kom nå kunder alls nästan. men tiden gick fort, faktiskt!

ska gå och sova snart ja, så jag är pigg imorn :) då ska jag pussa på ponthus för jag har saknat honom som ett as idag.

pussen!

teater


jag, karro, elina och cicci fick inviga hela festivalen ;)


alla bilder är jäääävlit suddiga för pappa zommade och vi rörde på oss


slut!


andra uppvisningen

godmorgon :)

igår kväll var jag så himla trött, så jag somnade typ tolv och nu vaknade jag tio. det är ju skitbra :D då har jag sovit i tio timmar som man ska! jag ska fortsätta med det där bra, ska vara mer hälsosam och äta grötfrukost :):) men det är ju bara för att det teater idag.

jag och ponthus åt massa godis igår, jag har ont i magen nu.. inte kul! så såg vi på pirates of the carribean eller hur den stavas, länge sen jag såg den men den är ju alltid lika bra. johnny depp är ju stencool i den! :D

nu håller jag på att ladda över bilder från mammas kamera till datan, jag tänkte att det finns väl inte så många på den så jag kan ju lägga över allihopa. men saken är den att hon hae 1545 bilder på sin kamera.. så det här tar sin tid :o sen kan jag bjuda på några bilder sen premiären hihi :)

min dag ser ut såhär att jag ska upp och klä på mej, fika, fixa mej och bli hämtad tio över tolv av karro. då far vi till konsert teatern och byter om till scenkläder, sen över till sveateatern och köra andra uppvisningen halv två. sen läju vi ska gå runt på stan för det ser ut att bli finväder :) fast det har ju lurats hela veckan så man kan aldrig vara riktigt säker. jaja, anledningen till att vi inte åker hem är för att klockan fem ska vi stå i kiosken på konsert och sälja gotta och sådär till dom som vill ha. då kommer ni alla och köper av oss! så ska vi se till att se någon av dom andra gruppernas föreställning, eftersom vi får se allt gratis ;) hehe.

men nu måste jag platta håret, fast jag inte vill :( men såhär kan jag se ut i håret när jag är linda, men inte när jag är min roll snyggisen amanda.

haha, hejdå!

pöwzz <3333333



mitt nya namn på bdb, fint va? :)

jag har inget att skriva

dåligt jobbig morgon.. vaknar första gången runt åtta av att lukas står och skriker, sen vid tio för ludvig knacka. sen fick jag och ponthus iallafall sova till elva. fast jag vill sova mer men det bör jag ju inte!

vi har nyss badat badkar, det vart så kallt i vattnet så det var inge skönt ;( idag händer inget särskilt, orkar nog inte ens göra nått för jag ska ju vara i stan hela dan imorn pga av teateruppvisning och sälja i kaféet.

nu ska jag kolla på simpsons,
hej

på gårn

hejhej , nu är jag på gården. det gick bra på teatern idag :) var nervös men det gick för sej ändå. ponthus, linnéa och elin va och kolla :))

här händer det väl inte så mycket, skulle ha åkt hem för ett tag sen om det inte vore för jag lovat att hämta lukas på bion vid elva. han kan inte ta bussen hem själv förståru ;)

nej men nu ska jag gå och fråga ponthus om han vill sova hos mej. hoppas. jag är gosesjuk.

hejdå!

fjortisfixad & klar , nu kör vi!










dagensss

DAGENS SCHEMA:

Träna repliker
Byta om
Fixa håret
Sminka mej
Packa ihop lite
Åka till teatern
Repa
PREMIÄR!!!!

sen vet jag icke, drar till teatern om typ två och en halv timme så jag kan inte sitta här nått idag, vi får se vad som händer ikväll, men jag vill göra nått iallafall!


nationella

sitter i ett klassrum och gjorde nyss klart nationella i matten, nu måste jag bara vänta typ en halvtimme på att resten här inne ska bli klara så man får dra! ikväll är det premiär ju, vet inte hur det känns, inte nervös än iallafall :) men det kommer! ska hem och öva mer på replikerna sen, så ska jag vila hela dan så jag blir pigg tills ikväll. fast jag är ganska pigg, tog en rejäl frukost satt. så idag ska jag äta regelbundet så jag håller humöret uppe! :)

men vi hörs


randombilder från veckan






1. stekar-ponthus!
2. karro, kolla va hon äter :o
haha närå, de va alla vid bordet som lagt sina rester där :)
3. när jag får synfel ska jag ha dom där!
4. jag ba steker

5. lukas fick sej en coach
6. ja här vare matte
7. linnéa
8. karro & linnéa jobbar så flitigt!
tihi

frisörn



fjåååååååååååårtis varning
har idomin på läpparna för dom håller på spricka .........

jag klippte ponthus hår ännu mer!! så nu är han kort hårig, det var skitfint! hur fint som helst blev det :) duktig jag är!! fast han tyckte det var lite tortyr att bli klippt för han är så håröm och jag är väl inte alltför försiktig..

for iallafall med pappa på affärn förut och då skjutsade vi hem han i samma veva, köpte en vattenmelon ;) gött! så imorn efter teatern och de ska jag äta vattenmelon :) eller säkert ikväll också. kanske. måste lägga mej i tid för vår premiär är om mindre är 24 timmar.. shit asså. nu är det nära!

med poRnthus

TJA!

nu är jag med min älskling ponthus :) vi har kollat på the hangover, den var bra, lite kul sådär!
det har väl inte hänt nått särskilt idag, förutom att det var brandalarm på skolan men det är ju inte så värst intressant. det var det igår på vivsta också, kul fakta liksom.

om 24 och 40 minuter har vi premiär.. hjälp! kommer nog gå fint de men pjäsen är ju lite dryg som sagt.

jaaa men hejdå nu är jag hungrig
BAJSMONGON

hmm

mina strumpbyxor gick sönder idag. i hälen, på tån och lite här och där. inte upp på, så jag skulle ju kunna klippa av dom och ha som leggins? men det var så kallt idag så jag sa att jag aldrig mer skulle använda dom, det var ju lite synd eftersom jag fungerar så att allt jag säger ska jag leva upp till. hahaha men det lyckas jag ju inte ofta med precis! så när jag sitter här i sängen i trosor för jag tagit av mej mina håliga leggins ser jag min lilla rumpa i spegeln, det är inte så mycket till rumpa när jag tänker efter! är bra besviken på den, kanske ska göra dom där rump övningarna som var på karros blogg? fast då kanske det blir så tränad så den försvinner helt :o det vore ju lite sorgligt, fast ja. jag vet inte ja. fast rumpa har jag väl, men inte så mycket höfter. jag tror att det är det det hänger i!

haha nog pratat om de.. jag hade ju bestämt att datan skulle vara avslagen tio och att jag skulle sova innan elva? nu är klockan snart halv tolv och jag sitter uppe VAKEN vid DATORN. snacka om trotsad, som sagt så är jag inte så bra på att ge mej själv löften och så... hm, ska väl stänga ner nurå.

godnajt


mjukglass



haha snygg tjej :( + kooool karro!

som ni ser satt jag årets första mjukglass i år, och nej mcflurrys sen tidigare räknas inte med i mjukglass gänget även om det är mjukglass :) det måste vara i våffla med karamell strössel för att gillas! hihi.

vi har strövat runt på stan idag då, var väl inte det bästa vädret men ändå. köpte en pizza och satt på scen och åt den, fattar inte varför för ingen av oss var sugen på det. jag ville ha subway men tydligen så har dom slutat med köttbullar, dom jävlarna.....

sen har vi gått runt för karro skulle hitta praoplats, gick bra faktiskt! nog fixa hon några nummer. så har hon kikat efter brills, och jag har inte kikat efter nånting alls. jag bara hänkade ja! men det var trevligt :) träffade totta och nina! gladis jag blev :D sen efter teater träningen, som gick kalas, så stod våran gamla teater ledare linnéa där. åhhh då blev jag också glad, för glad :( det bara lyser om hon, en stjärna är hon minsann! var aslänge man såg na.

jaa men sen drog vi till timrå ganska snabbt efter teatern, då var vi med janine och jessica :) vi gick runt lite också satt vi på värmeplattan. kallt vare! fast lite varmare vart det ju för det var på just värmeplattan vi satt ;)

hehe men nu ska jag kolla facebook,
tjing!

-

hallå

kan ju säga att det blev inge avatar igår iallafall, såg inte ens fem minuter innan det blev för mycket.. hattar since fiction, så jävla töntigt. sen fick jag klippa ponthus hår! tycker faktiskt att jag var duktig :)

nu efter skolan ska jag på stan med karro, sen ska vi på teatern. så det blir väl inge bloggning idag inte!
hejs

hjerta

nu är jag hemma, också är jag med ponthus :) jag ska inte gö mat längre för nu ville mamma prompt ha pappas pizza, där dök mina drömmar i krars. som att mina mackisar inte duger! mja och nu håller vi på att ladda ner avatar, ska väl ta och se den för en gångs skull då eftersom så många säger att den är bra.

men nu ska jag gosa med ponthus som ligger i sängen och ser så mysig ut ihihihi
hejdååppppppp =)

äö

tjaaaaaaaabbbbba

nu har jag äö.. det suger, för då ska vi sitta i samma klassrum i två timmar för vi har matte härinne direkt efter också. så jävla drygt, så är det det mest kvava klassrummet på hela skolan typ! på lunchen satt jag, linnéa, janine och jessica och stekte :) dom käkade glass och jag åt äpple, nyttig tjej!

idag har jag bjudit hem ponthus på middag hahahah, romantisk jag är :D jag ska laga mat till han, vad tänker jag inte säga det kommer bli fint iallafall hihi :)

nu är jag less för alex slår mej i huve,
hejdå!

lyckokaka



glömde säga att igår på teatern när jag elina, hennes kompis och karro stod ute och väntade på dom andra gick vi in på nån kines affär och kollade. dom hade massa roliga saker, som vi svenskars säckar med potatis hade dom en större full med ris :o as stor var den. ja också köpte elina lyckokakor till oss, på min stod det a firm friendship will prove the foundation on your succes in life. har ingen aning om vad det betyder så självklart kollade jag nyss upp det på google översättarn! då blev det: "ett företag vänskap kommer att visa den grund på din framgång i livet", men firm kunde betyda både stadig och företag så jag tror att stadig passar mer in i den här situationen. spännande!

nu sitter jag iallafall och fikar frulle, en kopp yogurt är de! fast vaniljyogurten var slut så det fick bli jordgubb istället, gott det med. idag vet jag då inte vad som händer, ska vara med på gympan på skolan iallafall! ska ta tag i det här nu när pia sa att jag faktiskt är kapabel till ett vg. hahaha och va det där va för ett jävla ord vet jag inte, tror jag hört det på en film eller nått :D

hah, men nu ska jag gå och borsta tänderna och sådär :)
höres!

liten brunis



dedär va den enda bilden som kom fram för min dator är så seg + att moas internet dog hela tiden, så den där får ni nöja er med :) klockan är tjugo i tio och jag har bestämt att stänga av datan vid tio ikväll, så det här läju ska bli sista inlägget för idag! ser dessutom att jag blivit liiite brunare i ansiktet, eller inte brun kanske men man ser att det har tagit sej :) GILLA! så imorn ska jag va ännu mer i solen! hihi :D

tjaaaaaaaaarå


teaterproffsen

idag efter skolan tog jag med mej ponthus på en promenad hem till mej, där vi har suttit i solen och njutit typ hela dan :) tog värsta stekarbilden på han men självklart funkar det inte att ladda över bildern till datorn just då ;o otur man har!

sen idag på teatern gick det skitbra :D så bra att våran träning imorn blev inställd :o det var ju inge fel med det, för annars blir det alldeles för mycket. skulle ha varit tre dagar i rad annars, men då är det ledigt imorn så kör vi på onsdag igen. får se vad man hittar på för kul imorn istället då! läju ska sitta i solen hihi

nu håller moa på skicka bilderna till mej från idag så dom lägger jag väl upp sen, men jag ser verkligen ut som en mupp idag! bara en förvarning, knappt sminkat mej eller fixat håret, så har jag bara slängt på mej nått. men varför ska jag ursäkta mej för det, det är ju knappast ovanligt. haha!

mjaa men nu ska jag kolla lite på datan för det har jag inte gjort idag :)
adjöken

less

hallå.

nu sitter jag i ett klassrum på skolan, samma som innan lovet. vi ska göra samma sak dessutom.. bara det att jag är klar, så har vi fått en ny mentor dessutom. varken hon eller jag gjorde väl ett bra första intryck på varandra, redan ringt hem, kul att ha henne.

jag och flickorna har varit ute och fotat vårbilder med moas systemkamera :) kan ju bjuppa på dom senare om fröken vill skicka dom! men nu är jag skithungrig så jag ska gå och hämta ett äpple,

vi hörs

måndag morgon

finns det nå mer deprimerande ord eller? "måndag morgon", det innebär att man måste kliva upp tidigt efter att fått sovit ut i nå dar. i det här läget över en vecka så det var ju inte så najs.. somnade runt tre, så jag har sovit tre och en halv timme i natt. najs! eller så inte.

så när jag skulle kolla på tungan imorse så kollade liksom under tungan, på ploppen därnere, och den var för fan nästan I själva tungan :o:o as hemskt! den kommer växa fast om inte jag får igen min andra stav från elin, så elin jag måste ha den du får för fan sätta i din läkstav igen eller nått för nu får jag ha de........

aja det var väl det jag skulle berättttaaa, idag ska jag kanske vara med ponthus, annars ville karro att vi skulle gå på stan men jag har inga pengar till varken mat eller shopping så då blir det ju inge kul. dessutom stod det på schemat att vi har teater klockan sju ikväll också, hade ju jag förträngt! premiär om fyra dar, shit asså.


pigg som en gris

nu vill inte min mor och far att jag ska va uppe nå längre, men jag är skit pigg ja :o körde tetris och kom tvåa av alla som kört de av mina vänner på facebook :D:D fick värsta adrenalinkicken av det. men ska iallafall tömma diskmaskinen och annan skitgöra nu, sen får jag väl se när jag blir tröttis :)



hejpa ♥

blondin





liiiiite väl sugen är man väl ..
 
men jag vågar inte, det kommer bli as slitet och kort och skit :o men ändå , de va så fint! fast jag gillar det som de är nu med,

ska jag eller ska jag inte?

hjälp!

moppe kungen

hohohohoohohhoho

dom senaste timmarna har jag varit med min älskling ponthus :) vi har kollat på djävulen bär prada, poppat popcorn, druckit coca cola, ätit nudlar och ätit ben&jerrys. det låter som att vi stoppar i oss en hel del, och ja, oftast är det så.. hehe.

så tog vi en tur med hans moppe, och jag fick köra :D jag körde enda från rödhake upp till bandsjön och tillbaka, sen åkte jag enda till örnen också! där gick vi in en sväng, sen skjutsade ponthus hem mej :) det var skit kul att köra, aldrig kört sådär långt så fattar inte hur jag klarade av det som :o men nån gång måste ju va den första! längtar verkligen tills jag får min moppe iiih :D den kommer nog inom två veckor iallafall, najs!

nu ska jag läsa lite bloggar och checka min facebook,
hörs :)


plus att jag läju inte ska kunna somna på ett bra tag så jag ska nog fixa designen också :D:D
pusssssssssss

härligt ja ha de




under tiden jag har suttit här ute har två äckel försökt förstöra för mej, först den där flugan som kom och satt sej rakt i min mjölk.. sen kom det nått jag hatar så otroligt mycket, en fjäril! och den satt sej rakt på mej :o panik jag fick, då sprang jag in ett tag innan jag vågade komma ut igen.. nu vet jag i alla fall vad jag ska göra idag, jag ska vara med ponthus :) han ska komma hit efter han tränat, när det är vet jag inte.

men jag ska ta mej ork och duscha nu, och borsta tänderna.
puss!


gomörn

godmorgon!

eller nja, vaknade väl för en timme sen men ha inte rört mej ur sängen än. eller jo, en gång när jag skulle pissa. är hungrig men inte sugen på nått så jag orkar inte kliva upp! så måste jag duscha också, men det orkar jag inte heller. kanske man ska ligga här hela dan? ne..

imorn är det skola för er som inte visste.. i natt drömde jag att jag längtade efter skolan, men när jag vaknade märkte jag ju att det inte stämde. jag vill ha mer lov, jag vill ha sommarlov! men det kommer ju aldrig bli sommar :o vi kommer få gå i täckkläder på skolavslutningen och ta oss dit med skotrar, så kommer alla halka för det kommer va så halt.

äh men nu är det faktiskt lite soligt ute, så jag ska sätta mej i solen.

alla som har bilder från igår får ju gärna skicka några till mej!

puss

lite bilder


arvid, erik, cicci, jessica & corne


madde, moa, janine (
who's going blond!!!) & claudia


arvid & claudia


arvid & claudia
slick slick bakom örat!


janine, arvid, erik, jessica, cicci & claudia

....

godnatt!


-

nu är jag hemma, kom dit strax efter åtta nån gång. vi gjorde väl inte så mycket, åt chips så körde vi sanning och konka hahahah.. som man gjorde på tio års kalasen! nej men det var kul faktiskt :) men det blev inte så mycket bilder för min del, tycker mer om att låna andras systemisar och knäppa kort, blir ju bra mycket snyggare bilder.

men några bilder kan jag ju bjuda på iallafall, när jag pallat lagt in dom ..
pösn

hemmmmme

tjA!

nu är jag hemma från teatern, eller kom väl hem för en kvart sen. vart lite sent för mamma skulle hämta lukas hos en kompis också. nu kommer linnéa och karro är redan här hon, sitter och dunkar ja hehe :)

men nu måste jag lägga på ett kol och fixa mej, ska hinna äta också! det börjar liksom om 5 minuter hos claudia, men fint folk kommer ju alltid sent.. eller?

puss!

-

godmorgon på er,

nu ligger jag i sängen, ponthus har sovit här i natt han också :) mys! kom just på att om två och en halv timme kommer karro och hämtar mej :o då är det ju teater. kanske man inte ska ligga här hela dan då, även fast jag skulle velat det. ikväll ska jag till claudia dessutom, får se vad som händer där!

men ja nu har jag väl inte så mycket mer att säga, måste iallafall städa rummet nån dag. kanske ska hinna med det innan jag drar?

hejdå

med ponthus hihih

kan ju säga att det blev ingen skillnad på håret VILKEN CHOCK JAG FICK.

ganska less, slängde bort min sista hundralapp av månadspengen på den där skiten, avfärgning nästa.
nu är jag iallafall med ponthus :)

och vi håller på att ladda ner en film,
hehe hejdå :*

köpt


vi fick köpa stlrk 34 istället, men det funkar lika bra!

strumpisar från h&m, 50 spänn

129 för båda på bikbok

så köpte jag present till claudia också, men vad det är säger jag inte! :)
tihi,


hemma från birsta



nu är jag hemma igen, blev en del inköp men dom visar jag när jag knäppt kort på dom :)

just nu har jag hårfärg i håret, spännande att se hur det slutar! tog en ljus färg, typ mellanblondt. fast det kommer det ju verkligen inte att bli, vill ändå bara få det ljusbrunt så det är lugna puckar. sist jag färgade blev det ju ingen skillnad, men det var för att jag trodde jag tog en 10-minuters färgning när den egentligen skulle vara i håret i typ 40 minuter.. hehe, 120 spänn borta bara sådär.

nej men nu ska jag kolla hur mycket längre det ska sitta i, våra klockor går olika i hela huset och nu kör jag efter köksklockan.

adjöken!

freeeedag

godmorgon!

idag hann jag klä på mej, sminka mej och fika på knappt en halvtimme :o ibland undrar jag om jag är superhjälte eller nått, haha. snabb jag var! ställde väckarn på kvart i tio, inte okej.. hatar att se 10 på klockan när jag vaknar, vare sej den är 10.00 eller 10.59. innan elva vaknar man inte, och helst inte innan tolv heller men det måste ju gå för sej ibland.

jag har på mej en asfärg glad tröja idag, eller den är grön med lite rött här och där. heh, låter inte så matchande men det är nått hjärta här och där. ganska söt, fick den för flera år sen men inte använt den nånting typ!



nej men nu ska jag fortsätta lyssna på dead by april, borsta gaddarna och hinna kolla facebook lite! är helt inne i det nu, jag som hatade det och inte ens förstod nått av det.. så det kan gå!

puss

mitt hjärta


<3

gokväll



idag har jag på mej ett tjusigt lila spetslinne som jag fick av linnéa i julklapp, fast det syns inte så bra hehe, men ändårå!

har bestämt mej (än en gång) för att lägga ner mer tid på den här bloggisen jag har, ska ju spåna lite nya idéer så vänta bara, den är på bättringsvägen! och kameran måste fram mer :o visst då?! för text är såååå tråkigt utan bilder. så det kan jag lova!

imorn ska jag iallafall på birsta med min favorit karro! vi ska köpa present till miss claud som har kalajs till helgen, får se vad det blir! så tror jag att jag ska köpa nått till mej själv också, ska kolla på lite klädaffär sidor nu och se om jag hittar nått :)

väntar på att mor min ska komma hem igen så ska vi fika, ska börja äta yogurt och sånt istället för bröd och pasta och skit, eller äh skit i pastan den ska fan i me ner. men annars så! för jag har hört att det är egentligen sånt man blir fet av.. inte för att jag tycker jag är fet men man blir väl de!

okej jag kom på dedär bara för jag va så jävelst sugen på vaniljyogurt förut så jag tänkte att jag kunde leva på de.. men det skulle jag aldrig kunna.

skit samma, vi höresssss!
fast inte ikväll tror jag, imorn :)

på gårn

nu sitter jag på gården, vi drog hit efter  vi varit på biteline :) gott vare! så direkt när vi kom hit så skulle dom äta biteline här också, snacka om att man inte ens ville se en pizza då haha.. dåligt mätt man var! här händer det  väl inte så mycket, kul att träffa folk iallafall :) det är övernattning här, så det är en del här. till skillnad från sist haha.. då det inte ens blev av. ska inte sova här ja, ska väl hem och sova om inte annat!

men jaaa nu har jag uppdaterat eftersom emelie skällde på mina dåliga uppdateringar , hehe. måste bli bättre på derå! :)
pussen

hihi

KARRO HAR BÖRJAT BLOGGA IGEN :D:D:D

http://kmandi.blogg.se


-

ha inte skrivit nått här på 20 timmar :o huhuhu ångest ....

sitter iallafall och äter nudlar, sen ska jag ta farväl till mormor, som verkar ha flyttat in här, och gå till min älskling ponthus! :) om mamma och páppa kommer förbi med mina pengar sen så blir det biteline ikväll :) hoppas! har inte ätit där sen vi hade en månad, och nu har vi snart sju så det var typ ett halvår sen!

nu försöker jag leta reda på en låt vi alltid lyssnade på i emils epa för nått år sen, men jag hittar den inte, åh!

men aja hejdåå vi höördsöoihlkuhgliubyiu

sötnisse!




kolla gluggen på pojken!!! och tanden är så lös så den står rakt ut :o alldeles för söt är han :'D

det blev ingen mormor, eller jo dom ska åka dit snart. jag ska stanna hemma med ludvig och ponthus, för jag tror ludvig blir hemma. idag har jag stäääädat, eller nja typ inte. men jag har spelat monopol mot ludvig och mormor! vet inte vem som vann för det vart så drygt så vi avbröt. så har jag ätit currynudlar, för starkt :o kunde inte äta det, och när jag gör nudlar på mitt sätt så blir allting starkare så det vart hemskt nu då.

äh vi HÖRS

hoho

hallå :)

jag vaknade tjugo i ett idag, riktigt skönt med tanke på att jag somnade strax efter två. så jag är riktigt utvilad! det gillas. så klev jag upp och klädde på mej och sådär, så gick jag en långprommis med zuprise, nästan enda upp till lilla bandsjön! fast jag vände strax innan.

idag har jag väl sagt vad som händer? ska fira mormor! inte för jag tror det slinker ner nån tårtbit eller kaka i min mage efter allt som slank ner igår haha, då åt jag och ponthus choklad och chips och dipp. fast tårta slinker ju ändå aldrig ner, gillar inte de ja. grädde är äckligt!

känner att det bara blir text i bloggen sådär om vad jag har gjort, ska försöka spåna fram nånting annat att kommma med nån gång :> om orken finns vill säga, fast det gör den ju men idéerna är inte framme än. men det kommer!

nu ska jag kolla runt lite sen blir det pannkakor!

ponthusss <3

nu har ponthus nyss dragit, vi har kollat på film och kollat när lukas och micke tränat ;> sen har vi väl fjantat på hahaha, nu ska jag kolla lite här sen ska jag stänga ner och då är det bara till att städa ihop lite på rummet efter oss två. lyckost han som kunde fly då, gick ju inte lika bra för mej eftersom att jag bor här! hehe :)

imorn kommer mormor och morfar hit på morgonen, sen nån gång på dan ska vi åka hem till dom och fira mormor som fyller år! vet inte hur länge vi blir där, efter det ska jag nog vara med min älskling igen hihi :) älskart!

men då är det väl dags att knyta ihop då,
pöwzzzz

hahahhahahahha


tisdag

hejsan ,

idag har jag varit as seg och typ inte orkat nånting. ponthus sov här i natt fast nu har han sprungit över till josef en stund haha, ska göra mat nu ja! har inte gjort nånting idag, vaknade sen så gick jag och duschade och fikade. gått ut med hundarna och kollat på tv, typ? jo justja så har ponthus hjälpt mej att träna på replikerna till pjäsen, premiär om 10 dagar :| hemskt känns det..

bror min har lan så det är fullt med lanare här, dom kom igår och drar imorn.
men nu måste jag gå och kolla till makaronerna, pusssssssssss



haha så kom jag och tänka på den där låten " älskade ängel " igår, men då skulle ponthus lyssna på kenneth and the knutters eller vafan dom heter haha, men nu ska jag dunka bert :D:D hehehe


-

TJA

ligger här med ponthus, vi har kollat på tsatsiki! eller ja, jag iallafall. ponthus gick men de va väl en annan femma hehe. jag typ svettas som en gris känns det som, det är så jävla varmt här :o nog för att jag har ätit massa socker och blivit upp i varv men jaaaa.

nu ska jag gå och öppna fönstret, hejdåå


-



hahahahaha

fick med mej väskan & brillsen på bilderna, plus två par vantar. äntligen har jag väskan! skulle köpt en vit egentligen men det fanns inte så det blev en röd :) färggladare!

sitter och väntar på mat, dåligt hungrig är jag .. fast för tillfället mättar jag mej på nötter hehe. älskart!

var i alla fall asmycket folk på birsta, så var darth wader och nån annan star wars snubbe inne på lekplaneten haha fult, ludvig vart rädd han. så for vi på arken och jag såg världens sötaste lilla dvärgkanin! vill ha :o men det får jag inte för då kan inte mormor vara här, och jag tänker inte ha den ute den ska va på mitt rum! åh, men jag kunde få en hamster istället för vi har ju hamsterbur och allt hemma men dom var så äckligt små ju, kommer råka mosa dom.

men nu ska jag hitta nå bra låtar att lägga in på mobilen för jag är så less på min musik,
puss

hoho

gomöörrrrn ,

idag vart jag väckt tolv för jag skulle fika sen skulle jag tydligen på birre med mamma haha, hon tyckte det var dags för nya vårskor! tycker jag med, mina converse är helt döda och rip curl skorna är så jävla hårda så jag har fått skavsår. men jag vill ha vita converse ;o kanske inte finns nu heller men ska kolla efter det! annars får jag väl se vad jag hittarrrrr..

men nu ska jag platta håret och sådär, och vakna till.

heeeerrråååå

ont i hövve

nu ska jag ta en alvedon och gå och lägga mej, trött som ett as och huvudverk som jag vet inte vad..

vi hös imorn

flickan från ovan



jag och ponthus kom på att vi ville på bio, så jag hann typ bara komma dit sen stack vi till sju bussen för vi va tvungen att vara där klockan åtta för att hämta ut biljetterna som vi reserverade, lite drygt för vi var ju där typ halv-tjugo i åtta så vi fick sitta och vänta på filmen i typ en timme haha, fast det gick väl fint de :)

den var bra i alla fall, lite knepig men jorå! den var väl värd pengarna. så har dom en sån konstig översättning :o på engelska heter filmen "the lovely bones", sen blev det "flickan från ovan" på svenska. hmm....

nu är jag svin hungrig för jag var så mätt förut så jag köpte inget till bion men nu är jag hungrig kan jag lova! så jag ska ta nått att äta, sen ska jag gå och lägga mej :) hihi,

puss

-

hallå ...... nu sitter jag och lyssnar på när mamma och pappa pratar om att vi barn ska byta rum med varandra, dom pratar om att jag ska flytta ner så ska jag och lukas dela rum :s nog för att det blir en vägg i mellan hah, men nä jag vill inte ha han och hans snorunge kompisar alltför nära. snacka om att dom kommer jävlas och sitta och tjuvlyssna om jag skulle varit med nån!

näääru, jag vill ha mamma och pappas rum så har jag en dörr till altan också. NAJS!

men nu ska jag snart  dra mej mot ponthus, så fort dom snackat klart då..

pössn


hemma igen

godmorgon allihopa!

eller ja, jag har väl varit vaken ett tag, vaknade kvart över elva hemma hos johanna. haha jag och karro fick dela på en madrass så hade jag legat och krampt hållt om henne flera gånger :o det var ju inte jag medveten om men a! jag är hemma nu iallafall, ser ut som ett jag vet inte vad i håret. vill ta en dusch, sminka mej och fixa håret. men innan det ska jag träna, för nu tänker jag sluta lata och köra hååårt! hehe.

så jag ska ta och göra det nu så hörs vi senare, eller ja när jag har tillgång till dator. min laggar ju upp sej så fort jag startar den.. men a vi hörs!

hos johanna

hallå :)

nu sitter jag hos johanna med karro och claudia, fast dom sitter och fikar. jag åkte hit efter jag varit hos mormor, förutom att jag, mamma, pappa och linus åkte på bio innan. såg bountyhunter elle hur den stavades, rätt bra fast inte en sån film man ser mer än en gång.

vi har inte gjort så mycket ikväll iallafall, gått på prommis och så :) men nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska vara med älskling imorn så vi får se när vi hörs nästa gång!

adjööö

:(



en såhäääääääääär dålig dag har jag idag, är på jättedåligt humör och precis ingenting funkar för mej. och dessutom har jag jeans på mej som alltid gör mej irriterad för dom är så stela och ramlar av hela tiden, känns som att jag ska gå och byta. så har jag mensverk, ont i huvet och känner mej ful och fet.

nu ska ajg ta en alvedon sen ska vi åka, vi hörs nog inget mer idag för min dator stängs av typ så fort jag startar den, sitter på pappas nu. kanske ska vara med karro sen också så då blir det säkert inget.

hejdååååååå

-



har redan ätit påskgodis så jag fått ont i magen haha,
också ska ni höra min röst :o tusan!
förkyld är jag ,men tack och lov har jag inte ont i halsen.
bara jääävlit snorig


glad påsk

glad påsk :D

tänka sej att det låg ett påskägg bredvid mej när jag vaknade, najs! ser ju riktigt smarrigt ut. det ska jag ha när jag ser på oc :) för jag har snart andra sesongen! idag ska min familj på påsklunch hos mormor och morfar, vid ett-två tiden ska vi vara där. påskmat och julmat är väl samma sak precis som att påskmust och julmust är samma sak? isåfall blir det inte gott precis, men kul ändå!

sen har jag inte bestämt nått för resten av dan, karro frågade om jag ville vara med na. så det kanske jag ska, fast det beror ju på hur länge vi stannar hos mormor och morfar också. så vi får se!

men nu ska jag börja göra mej i ordning för dan så jag inte ser ut som en riskaka,
pussen

en dröm

i natt drömde jag värsta toppendrömmen! eller snarare, jag kunde ha gjort det om jag inte vaknade mitt i den..

i alla fall så var jag helt plötsligt i slummen typ, jag fattade inte vad jag gjorde där eller hur jag kom dit. jag började gå mot en sånt där motell som är med på asmånga filmer, så kommer cornelia och janine springandes mot mej och ba

"vi trodde aldrig att du skulle komma!"
"men vart är jag?" frågade jag.
"det kan vi inte säga nu, kom vi måste hämta väskorna innan lindas pappa kommer!" sa janine.

så gick vi till motellet där det var värsta fattigt och slitet, tog väskorna och skulle gå mot en parkering. det var sand överallt! så var det folk som rånade och slogs hela tiden men ingen brydde sej, haha. så kom pappa åkandes i sin bil. vi hoppade inte, och äntligen fick jag höra vart jag var.

"men vi är i usa linda!" sa pappa.
"är vi?! men vi skulle ju inte hit på semester!" sa jag.
"nä men det blev så ändå, och nu ska vi åka till new york så jag kan släppa av er flickor så ni kan få kolla runt och shoppa lite!"

så åkte vi ut på motorvägen, sen vaknade jag.
fan. fick inte uppleva mycket av usa jag inte!


bara va med dej

hejsan ,

vet inte när jag skrev sist men kan väl säga att jag har tränat iallafall :) jobbigt var det, körde 7x3 på springbandet och 100 situps och några armgrejer. så få så jag knappt tänkte på att räkna dom, hehe. så har gästerna kommit och vi har ätit, tänkte börja gå till ponthus om 30-45 minuter eller nått. vi får se :)

nu lyssnar jag på musik iallafall. ska gå och göra nått av håret, ser ju inte för roligt ut.
vi hörs väl ikväll eller i natt nån gång,
hejss


ego





nu ska jag träna

nu har linnéa nyss dragit, och jag ska gå ner och träna i gymmet. jag måste hålla mej sysselsatt enda tills ikväll så tiden går snabbare, för jag längtar efter ponthus. så tror jag att jag ska basta efter jag tränat bara för att, var ändå så länge sen så det kan jag ju göra :)

sen tänkte jag klura lite på hur jag ska göra designen till bloggen, men det lär jag ju inte hinna för då vill nog mamma och pappa ha hjälp med maten. men kanske! tycker det är dags att göra lite nytt här.

skriver sen :)

fredag morgon

godmorgon ,

linnéa ligger och sover men jag är uppe ja :) vaknade av att jag var så himla pissnödig..! inte konstigt att hon fortfarande sover, jag gick och la mej före henne. jag hörde inte ens när hon stängde av datorn så jag har ingen aning om hur länge hon var vaken! kvällen/natten gick iallafall ut på att äta alvedon och ligga med en varm vetepåse på magen, för min del då.. jag hade en sån jävla mensverk! fast det beror också på vad jag åt igår, min lunch bestod av en funbox på sibylla; alltså trocadero, strips och en hamburgare. middagen vart en kallesprätt och några pizzabitar, och sen kommer linnéa med redbull och chips. haha riktigt fet dag!

idag ska jag först vara med linnéa då, vet inte när hon ska hem men det läju bli innan fyra iallafall för då får vi främmande. så då ska jag äta och umgås lite med dom då, sen ikväll ska jag till ponthus :) jag känner att jag har blivit lite extra snorig sen jag var där igår, men det är lurre, drar dit idag igen ändå! :)

men vi hörs väl nått längre fram,
pussen :)


-

god kväll, vi är vakna än vi! var ju på en lite prommis förut, skönit. bara att jag gick och skrämde upp mej med att nån psykopat skulle vara i skogen och komma och ta oss men a ändåå.

kommer inte blogga nå mer ikväll/i natt så vi hörs imorgon :)
gonatt när jag väl går och lägger mej

med linnéa

TJA!

nu är jag med linnéa, vi har kollat på filmer och tjockat chips! först såg vi the collecter för jag ville att linnéa skulle se den, men hon tyckte nog inte den va så bra hon fick bara damp på den :o sen såg vi supersugen, rätt så kul! nu ska vi gå på prommis för vi känner oss feta.. och jag ska börja röra mej och sluta fetta så jävla mycket, ska va trimmad till sommarn ja hoho :)

här får ni lite snöggga bilder



HAHAH kåtblicken  ft muppen!

hos ponthus

hej allihopa!

nu sitter jag uppe hos ponthus, gick hit efter skolan :) fast först var jag på sibylla och käka! onödig dag på skolan idag iallafall, man skulle sitta i ett och samma klassrum och göra exakt ingenting. eller jo den där utvärderingen som tog typ 20 minuter om ens det..

häruppe har vi tagit det lugnt för ponthus är ju sjuk, jag har tagit hand om han ja :) var så snäll så jag gick ner på lidl och handlade juice till han till och med! och ikväll kommer linnéa till mej och sover, vi ska se på psykfilmer hehe :) vi ska se the collector har jag bestämt! för den måste hon se :D

men vi hörs väl ikväll om inte annat,
tjing :)

april april

godmorgon :)

nu sitter jag i något klassrum här på skolan, har nyss skrivit klart utvärderingar för varje ämne. går ganska snabbt för mej här vet ni, orkar inte precis anstränga mej hah. dessutom vet inte inte vart jag ligger i ämnerna. eller jo, det vet jag ju visst de, det fick jag ju veta på utvecklings samtalet.

hahahah och nu har jag dragit dagens första april skämt :D jag lurade karro att vi skulle avliva wilma, men nej det ska vi inte! nog för att hon förstod att jag lurades för jag typ skrattade men äsch.. lite lurad vart hon iallafall :)

jaja nu ska jag dra, förresten så funderar min familj på att flytta till stockholm.
NAJS!