loveu.

har väl knappt skrivit nånting här idag, har inte haft nån tid eller ork. är så slut numera, ett ca 10 veckors långt lov kommer alldeles lägligt för lille mej nu! blir bara ledsen på det tråkiga vädret, tänk om det är såhär hela sommaren? det går ju inte ihop med mina planer inte!

har iallafall varit med världens finaste ponthus idag♥ efter skolan åkte vi till maz och han bjöd på pizza, jättegott! älskar mazpizza. sen åkte vi hem till ponthus och myste på och sådär :) tänkte vila men det gick inte alls de, så som vi pratade. hihi :') klockan sex åkte jag hem och han for och tränade sen kom han och pussade lite mer på mej!

gosen. är så kär


ful som stryk



hur trött och hungrig som helst men har varken tid att äta eller sova, det skär i hjärtat mitt kan jag lova er.. istället ska jag på skolan, näst sista veckan på barn- och fritid. skönt det ska bli att slippa läsa om barn och kolla på barns utveckling osv. istället ska jag läsa om nötter, äpplen och kaffebönor på restaurang hahah som att det är så mycket roligare :o men det är väl bara att härda tills praktiken iallafall antar ja!

aja hejdå

häromdan

Gick och la mej och skulle sova vid tio, kände mej asduktig men istället för att somna blev jag utvilad och pigg. otur man kan ha! höhö. Ligger i sängen och har ont i magen för jag fick käka massa vitlöksbröd till middag :s gott är det ju men inte när man äter upp en hel baguette.

& varför gjorde jag det? Jo, min mamma glömde göra middag till mej. Haha schysst. och det där är ungenfär vad jag är kapabel till att göra på tom mage. annars är jag ju mästerkock, men det visste ni väl?;) hehe. längtar ihjäl mej tills imorn, blir helt tokig för jag längtar så mycket. och vad ska jag göra då? vara med ponthus! är så himla gosesugen så jag dööör! vill bara krama och pussa på den lille krabaten. nu

funderar på att ta moppen dit och pussa lite på han men risken är ju att jag somnar på vägen och det vore ju inte så lyckat, så därför säger jag godnatt nu för nu är jag trött igen! tihi


b1


dags för maskerad? ;);) haha! har varit med karro och kollat på festhyran, nog hade dom lite småcoola grejer där. det är en butik i sörberge med utklädningskläder som man får hyra för typ 200 kr/tillfället! rätt dyrt för att bara användas en gång man jaaa. just nu håller jag på städa i rummet mitt, ska rensa ut vinterkläder och fram med sommarkläderna i garderoben, åhhh :D känns underbart!


and i don't wanna miss a thing


nytröjan, jeans, toffs och osminkat. känner att jag varit lite av en sminkdocka dom senaste dagarna och det gillas inte nu så nu får jag ta en paus från det, haha!

har märkt att mitt hår är två olika färger när det är uppsatt och när det är utsläppt? uppsatt är det en jättefin färg men när det är utsläppt är den så dassig. orkar inte färga nå mer så vet inte vad jag ska göra :o finns det ingen typ hemmakur?

men annars är jag jättenöjd med håret, tycker att jag själv är jättefin i brunt! hihi. fast ärligt så trivs jag bättre i blondt, det är mer jag liksom. fast trivs i det här också men inte lika mycket! det ska inte bort iallafall :D men nu ska jag rulla vidare mot skolan, näst sista veckan?! så går vi bara tills onsdag, woho!

kLÄDER


bild på dagens inköp

bra nöjd är ja! har precis sagt hejdå till pojken och nu ska jag snart sova. tänkte kliva upp tidigt imorgon trots sovmorgonen för att träna, för efter skolan har jag inte tid då det ser ut som ett bombnedslag härinne igen.. blir väl så när man har två manliga nattgäster, haha. står en extrasäng och blockerar hela rummet också..

yes men skriver imorn ja!


shopppppinggg

kom nyss hem från birsta, åker vidare till ljustorp snart. vart en del inköp faktiskt! brukar aldrig lyckas hitta nånting, kom inte hem med det jag egentligen ville ha men bättre än ingenting iallafall ;)

visar bilder osv sen. det blev iallafall en klänning/tunika, leggins, ett linne, en t-shirt, en långärmad, duschcreme och bronzing puder. så fick ponthus ett linne och en snusdosa som tack för att han var in i alla tjejaffärer med mej ;) hehe!


gosn

popplo

NU: birsta med ponthus
SEN: fira kusin för studenten!


med ponthus och köpinggg

Ikväll sjungs det singstar och spelas buzz med grabbarna grus, fast nu gick dom två och ockuperade varsin toa här hemma?? Jag som var pissnödig. aja! Är sötsugen samtidigt som jag har jätteont i magen, taskigt läge om jag får säga det själv

bjuder på en bild mitt i språnget!



aa förresten vart väl håret helt okej. ingen vidare skillnad, fortfarande fula skiftningar.. men men, orkar inte färga nå mer på ett tag så ska låta det va och se vad det blir för färg efter nå tvättar :)


färgar håret idag igen.

Sitter oh färgar håret idag igen, vart ju som sagt lite fläckigt så försöker jämna till det! Fast tog en ljus färg nu för jag tyckte det blev lite för mörkt.. men ja det läju ändå bara bli mörkare men äsch! Blir nog bra ändå :) just nu ser det svart ut.



hehe emo.... nerå. Inte är man emo för man har svart hår heller :D

spiderman!

sitter på skolan nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan ta bussennn, enda bussen jag kan ta så jag matchar laggabussarna är tjugo i tre bussen haha.. inte lika roligt varje dag, särskilt inte när man slutar tjugo i två!

hehe förresten fick coola spiderman strumpor av mamma igår, egentligen var det ludvig som skulle ha strumpor men när jag såg hur tuff dom var ville jag också ha ett par.. snäll som hon är fick jag också :D


äntligen fredag iaf

vill bara att skoldan ska ta slut så jag kan åka och köpa hårfärg, har blondgråa partier lite överallt haha.. inte snyggt!

brunett!!!!!!

okej jag har färgat håret. nu är jag brunett igen!!!!! fräsigt. färgen är verkligen inte lika fin som på bilderna jag tänker lägga upp hehe, den är typ gråbrun.. skulle bli ljusbrunt men lyckas ju inte med mycket jag gör satt vart inte förvånad :o men ska färga det igen nån dag framöver så det iallafall blir brunt istället för grått.


"vardags" glajjorna

jag kör den, förmodligen, fulaste och coolaste posen man kan få till. nykepan!

och sist, och faktiskt minst, läsglasögonen.

om ni inte ser det så försöker jag styla lite för er. göra typ coola och lite crazy miner. är ni impade???

oh god

okej nu har jag gjort en liten sak. eller liten vet jag inte om jag ska säga men jag sitter här med lite smått panik iallafall! tänker inte säga vad det är. säger imorn. kanske. hjälp....

sitter förövrigt i mina glasögon nu, har suttit vid datorn i tjugo minuter utan att få ont i huvudet? rekord! känns iallafall asbra, ska ha ett par när jag sitter vid datan, kollar på tv och när jag läser eller skriver. sen har jag ett par andra som jag egentligen ska ha jämt och ständigt men tror jag har dom när jag känner fört!!

hehe allt blir större i mina glasögon!! sitter och tar av och på mej dom och texten på datan är pytteliten och dubbel när jag inte har dom men när jag tar på mej den blir den stor och fin! gillar stora och fina saker ju.

hehehehejdå, visar glajjorna imorgon! köpte förresten en snygg keps också, kan väl få se den också!

städa,städa,städa

nu är det dags att städa, eller vad tror ni?



orkar inte, haha åh.. än så länge har jag iallafall bäddat sängen, har kommit en bit på vägen;) sen är det glasögon + lite andra, för tillfället, hemliga inköp! hihi


torsdag



sitter ih käkar frukost nu, börjar inte fören om en timme, skönt! så får jag skjuts med brorsan, slipper jag min pinsamma moped.. fast det är kul att köra tycker ja. efter skolisen ska jag och mamma åka in och hämta mina glasögon. har längtat så himla mycket orkar inte gå runt med huvudverk dag ut och dag in!

okej känner att det här med att blogga på morgonen är det mest värdelösa som finns. har bara legat och sovit och är för trött för att komma på nånting annat att skriva om så hejdå!

lite om mej

onödig lindafakta! tihi

♥ jag äger varken ett eget bankomatkort eller en egen hemnyckel. ett under att jag faktiskt får ha busskort, är så slarvig så tappar bort allt jag håller i. mest viktiga saker

♥ jag är värsta romantiken. älskar att tända ljus, mysa, fixa små överraskningar och gå promenader med den jag tycker om hehe. tycker det är lite pinsamt men det är bara sån jag är!

♥ jag gillar inte att duscha, tycker det är jobbigt och långtråkigt haha. förstår verkligen inte det sköna med det! visst att känna sej fräsh efteråt men asså nä. önskar en maskin kunde göra det åt en. ta mej inte fel nu för självklart duschar jag dagligen haha!

♥ jag vill ha feta lår. tycker det är så jäkla snyggt med kurviga och stora lår! men självklart ska allt jag äter sätta sej på magen istället för på låren..

imorn får jag glasögon!!!!


clothes

håller på döööööö, hörde att bergmanska har kommit vill bara dra iväg på birsta och köpa kläder! men inte har man tid med det inte. hoho klias i hela fingrarna!

suttit och kollat på kläder hela letkionen bara därför hehe, här är några få jag vill ha från h&m och gina tricot!

 

litet smakprov hihii


onsdag



så ser jag ut idag.

nu är det borsta tänderna och springa till bussen som gäller!
sen ska jag vara med älskling.


hot ride




haha fina tjejer som leker med utklädnaden..! gick väl bra förut iallafall. skämmigt för linnéa och madde kom och kolla haha.. men men. nu ska jag spela sims och äta popcorn, livet leker!!!!!!


tisdag

hohoooo

sitter på datakunskapen nuja, har redan g på det ämnet men jobbar vidare ändå ja! eller nej det gör jag inte men ska göra de nu. hihi. gör jag klart allt som är kvar får jag vg och varför inte likzåm! dagens planer är hår&doft halv tre och klippa håret, sen ikväll ska vi ha teateruppvisning med estetarna.. fast det är ingen pjäs. bara några sketcher som jag knappt är med på men det är lugnt de!!!!!!!

..vill inte


haha


söta tjejer!!!

jag och claudia har myst satan och varit ute och gått och grejerrrr, knäppt många bilder och gjort knasiga videosar! ska lägga upp en video när jag dansar något som jag kallar "mysdansN" hehe. den är så tantig!!!!!

BILDER





claudia



kom nyss hem från skolan, eller nyss och nyss det var ett tag sen men har precis käkat iallafall! väntar på att claudia ska höra av sej, ska vara med den tösen idag :) nu ska jag hålla på i nått program och se om jag skulle passa i ljusbrunt, är lite sugen faktiskt.. 


måndag



godmorgon måndag
 
dom två senaste helgerna har snarare känts som ett lov än en helg, riktigt skönt! var ute i finvädret igår och tänkte fortsätta idag men vart är solen? borta! ska borsta tänderna och åka till skolan nu,puss!

justja, nån som undrade vad snuskbloggen hette - här har du länken! ;)
http://fittansvardag.blogg.se


linda

Karro skickade resten av bilderna sen hon sminkade och fotade mej, eftersom jag inte har nånting särskilt att skriva om så slänger jag upp några av dom!





pirates



var ju och såg fjärde pirates med ponthus igår, hade inte så höga förväntningar för jag hade hört att den hade dåliga recensioner och inte samma regissör som dom tidigare filmerna men jag tyckte den var jättebra ja! man tänkte knappt på att orlando och keira inte var med i filmerna för det är ju faktiskt så att johnny är stjärnan i filmerna! så den var lätt värd pengarna :)

idag vet jag inte vad som händer, ligger i sängen med gosen nu iallafall hihi. har kollat på en äcklig blogg som läggar ut bilder på sina tamponger och sånt där, tur man käkade frukosten innan iallafall haha..


hahah hundögon:(



kolla vad ledsen jag är för jag fått munsår :( fast där är inget munsår, eller jo bakom supersalvan som mamma köpt till mej, skitbra är den! snart borta innan det ens hann komma;d får ju en sån "varbobba" två gånger om året, en gång på våren och en gång på vintern. det är när det blir nytt klimat eller vad man ska säga haha. jobbigt men haft så hela livet och läju fortsätta!

som tur är så smittas det inte så får pussa på poppe hur mycket jag vill ändå, hihi! ska hämta upp den kisen snart dessutom. ska vi hem hit och käka och sådär innan bion :D


aj

en 8-16 dag blev istället 9-12, inge fel med det förutom att jag ligger i sängen och har sån verk i magen, ska gå och värma en vetekudde nu sen ska jag bara ligga här och längta efter biogodis!

skriver när jag mår lite bättre!


ful

Ska gå och sova snart så det blir fredag nån gång, äntligen helg! Fast veckan har gått värsta fort ändå. skönt hihiiiii

imorgon väntas det bio med ponthusen, ena presenten när han fyllde år var två biobiljetter till pirates den 20 och titt på fan det är ju imorn de! Det enda kravet han hade var att jag var den enda som fick följa med honom dit ;) nu ska jag gå och tigga lite pengar av mamma så man kan få lite snacks på bion!


barnvakt

ikväll är jag barnvakt för pappa är i stockholm och mamma kör vårruset. ensamt! fast får sällskap om nån timme iallafall :) hihi. inte hänt nå kul idag förutom att jag fick sluta en och en halv timme tidigare, var ju lite skönt sådär.

haha har ingenting att skriva så tror jag avslutar nu! pöss

godaste salladen!

såhär ser jag ut idag


skjorta och en låg hästsvans, lite bondigt ändå;)

har knåpat ihop en sallad till frukost, och måste bara säga fyfan vad stolt jag vart över mej själv! lätt den godaste salladen jag ätit i hela mitt liv. synd bara att jag inte har nån dressing eller så men asså nä fy vad gott det är :D det som är i den är gurka, tomat, isbergssallad, purjulök, pastaskruvar, ostbitar, paprika och pizzakrydda. kan säga att pizzakryddan och ostan gjorde allt!


frestad?;)

poker

kvällen har spenderats hemma hos jönköping, spelat poker! vann faktiskt ;)
nu ska jag fika och sova! godnatt

haha. åh

hahahah jag har så grymt jävla tråkigt!!!!!!! satt mej och höll på med nå videoskit på mobilen, och nu har jag trimmat massa videosar och bilder osv på karro så luta er tillbaks och njut av en kortfilm med vår allas favorit karroo!


grytjäveln




hemma från grytan nu. äntligen.

hade hellre tagit en hel dag på skolan än det här, fan vad tråkigt det var att bara stå där och kratta och mäta deras hopp i tre timmar.. nej usch det där gör jag aldrig om. minns när man själv var med på KM, skulle självklart vara med på alla grenarna men aldrig vann jag något.. haha. ingen sportis jag inte!

vet inte vad det blir idag, ska nog sova nån timme nu tills nån slutar så man kan vara med någon :) ska ringa ett samtal nu hejdo


stora problem

ska klä på mej nuja men har inte lärt mej dedär med kläder efter väder. vad ska jag ta på mej idag om jag ska vara ute hela dan? ;o det ser ju soligt ut men tänkte ju knappast ta shorts men tänk om det blir för varmt med typ mjukisbyxor. åh 

så har vi ingen god frukost hemma heller, funderar på att åka till OK och ta en korv haha..

km HEH

imorgon är det ingen skola för oss ettor på bf, nej vi ska vara funktionärer på KM i friidrott vi.. känns inge lockande precis men börjar nio och slutar tolv, så ska nog sluta upp med klagomålen ändå ja!

nu är det natten på riktigt. måste fan skärpa mej med sovtiderna.. åh.


hjärtat.

sitter och kollar på en jättespännande film på sexan nu, kom på att jag inte skrivit nånting här idag så passar väl på i reklamen! har fått en tv till rummet så kan ju göra båda sakerna samtidigt ;) fick en rund tv av ponthus pappa, haha frän ändå!


Klicka för större

annars har min dag bestått utav skola, tandläkarbesök och ponthus. har ganska fina tänder säger dom, men borde lägga av med en del saker häh. men asduktig på att borsta tänderna var jag iallafall :D ponthus och jag har bara legat i mitt rum och gosat hela dan! ♥ bjuder på en sötisbild på oss hihi


dance on tables or sit in the corner

har spenderat hela dagen hemma i mitt hus. ensam. haha minns inte när det hände senast? :o var faktiskt skönt att inte behöva vara social med nån hehe.. pappa blev iallafall glad för min kladdkaka och tyckte nog den smakade väldigt gott! :D själv var jag för mätt på smeten så smakade inte ja.

borde gå och lägga mej nu, men äsch. sitter mest och är ledsen för jag bara har en timme kvar av spotify på typ två veckor!? så har jag redan lyssnat färdigt på alla bra låtar, åh. bjuder på en bra text tills vidare!



"dance on tables or sit in the corner"


måndaay


tog mej friheten att låna lukas snygga tröja idag

kom precis hem från en tuff skoldag, eller elva till tre klagar jag faktiskt inte på ;) en annan jobbig sak var att jag märkte att jag ligger nio veckor efter i matten, hoppsan eller vad säger man? bryr mej inte särskilt mycket när jag ändå ska gå om. tänker ändå göra om alla moment för ingenting har ändå gått in!

idag tänkte jag bara vara hemma och mysa, pappsen fyller ju år också men honom firade vi igår men känns ändå taskigt att dra ut då! ska baka en kladdkaka till honom nu så hejdååå

på skolisen

sitter på skolan och har gjort klart mitt arbete om aspergers precis, men tänker inte säga nånting till läraren för då får jag ett nytt arbete men nu ska jag chilla på facebook resten av lektionerna vi har på oss istället!!!!!!!!!! busigt.

nu ska jag spela tetris hihi

kalajs

Grattis på födelsedagen älskade pappa! ♥


jag tror mitt hjärta blöder

bjuder på lite randombilder i brist på annat!
gamla som nya


världens goaste mormor & morfar!

ett emo at the restaurant

pappa, jag & bröderna. lukas står för den 'fina' kepsen i present;)

linus & jag på paradisbadet

jag och gosn!


svar på kommentar

Anonym om solar!:
gjorde de ont att ta piercing i tungan? typ efteråt eller nåt om de vart svullet? :o :)

har hört att det är väldigt olika från person till person, jag själv tyckte det gjorde jätteont att pierca tungan medans andra knappt tycker att de känns. minnns inte hur länge tungan var svullen eftersom det var så länge sen, kanske tio dar? men det var jättejobbigt att äta dom brukar rekommendera barnmat men jag grät när jag åt de till och med haha.. levde på välling en hel vecka!

Video från när jag piercade mej!
spola fram tills 3.30, innan är det bara massa prat och jag som sitter och nervositerar


helgen

Här har det fått stått tomt heeeela helgen! Inte skrivit sen torsdags. hoppaloppa

kan berätta lite snabbt om helgen min iaf! I fredags tog jag det bara lugnt med en ponthus, en trocadero, en påse cheezeballz och en film. fredagsmys!

lördag var det självklart cruising på schemat, fick åka lite raggarbil också hehe, men ja det var en del snygga bilar men ändå vart jag besviken, längtar till sundsvalls cruising istället. Sen idag ska jag va hemma för släkten kommer och firar far min! Själv åt jag upp min sista peng på frasses igår så det blev ingen present till han. schysst dotter

men jaaaa, haft en toppenhelg men gosen min! :')

chilinötter i mitt hjerta

Har suttit inne på mitt rum och käkat chilinötter i typ två timmar. Kul liv!!!

Vill sova så det kan bli fredag nån gång, fast ändå inte för imorgon är skolveckans värsta dag.. 8 till fyra. Stryp mej långsamt.. plus att dom två sista timmarna är teater, fasiken vad motigt de känns! Fast sen på måndag är det bara fyra veckor kvar tills sommarlovet och det är ju positivt, och efter det behöver jag aldrig mer ha nånting med barn- och fritids programmet och göra! S-K-Ö-N-T

Jaja men som sagt har jag käkat chilinötter i två timmar så nu ska jag gå och ta nånting att dricka, bra törstig kan jag lova! Skriver imorgon,pussss


ego.





karro som sminkat och knäppt kort

handikapp = handen i mössan

tjabba tjena hallååååå

sitter på barnlektion nu, vi har fått valt ett varsitt handikapp och läser om det och får leta upp hjälporganisationer och sånt, faktiskt första intressanta vi har fått göra på den här linjen. Valde asperger bara för jag älskar filmen I rymden finns inga känslor hihi, jävligt intressant faktiskt! Fast nu är jag klar med arbetet.

Idag ska jag inte göra nå särskilt, fixa en grej med Karro ikväll annars vet jag väl inte. Inget särskilt! Känner mej så stressad jämt och ständigt så måste slappna av och sluta göra saker hela jävla tiden

kollade precis vädret också, kul att det ska regna satan på lördag då det är cruising..

Gosen kom hit på kvällen; vi har inte gjort nå särskilt, badat & myst på bara!


NU: bädda rent sängen
äta kvällis
borsta tänderna
sova!


hemma

Stannade hemma idag, mådde dåligt* imorse, men nu mår jag bra! Hehe dvs att nu är jag utvilad och pigggg
(*mådde dåligt=var för trött)

Fick ju nådig panik när det började åska imorse och jag var ensam hemma, ba la mej under täcket och typ skrek haha fyfan vad rädd jag var.. så drömde jag cp drömmar satt näe det har då inte varit en enkel morgon dehär inte!!

Men ja nu har jag precis käkat lunch, var inte det enklaste att laga mat till mej själv men jag försöker iallfall! Ibland går det och ibland går det bara inte. Idag gick det inte, korven fastnade i stekpannan haha men gjorde köttbullar istället och då gick de bra..

nu ska jag ta en dusch, byta i sängen och spela sims tills min älskling kommer och gosar med mej!


cool fjortis

mina lackshorts

vickyslicky, heh om såhär ser jag ut idag:
vart har du köpt dom där shortsen, assnygga!!!!!(u)

haha ja sanningen är den att dom är från lindex barnavdelning. Har man lite stjärt kommer man i de flesta, kostade bara ca 150 kr också!


"heart quake" haha dör.

bilder från dagen!

åkte ner till vattnet med claudia, ett kakpaket och karolinas päronsaft hihi, myste på och pratade om allt mellan himmel och jord. här får ni några fina bilder!


fin tjej,fin ställning






heheheh gullig!!!!

ful<3


hehe solen i ögonenn....

nu blir det att vänta på att nån jävel ska börja med maten så jag kan äta och åka nån gång, ska iväg och vara med sötis claudia! hihiiii

dagen har spenderats ute i finvädret med kåmpizarrrr

räkis

Haha jag har bränt mej i ansiktet, alldeles röd.. som den lilla räkan jag är. Tänker inte sminka över det heller för då kan jag inte bli brunare men ändå känns det som att jag inte borde bygga på dehär??? Hm jobbigt. Vart är hjärnkontoret när man behöver det som mest ;pPpPp

Sitter annars och äter första riktiga målet sen i helgen, haha vilket är mackor? Jag är inte en sån som skippar lunchen, verkligen inte, men skolans chiggen nuggets klarar jag verkligen inte av!

Nej men nu tänker jag inte sitta mer vid datorn för jag har datakunskap första timmen, sparar facebook tills dess ;)

kär som satannn!!!!

Hihi åh,har så mycket planer och idéer så jag blir gälen
ska köpa en bok och skriva ner allt fint i!

Känner mej glad nu, det går bra nu känner ja! Förutom att min mage är så tom så den skriker, och jag orkar inte göra nått. Måste sluta vara så lat, haha! Imorgon ska jag inte vara lat iallafall, ska gå hem från skolan. Jävlar anammaaa.. funderar på om man ska dra till med det på onsdag också, men det återstår ju att se.

Dagen har iallafall bestått utav att strosa runt i timrå med Karolina, solat och varit med gosen ♥


såhär ser jag ut idag



lite somrigt!

jhluyfl

Om det inte går nu vet jag inte vad jag gör, försökt på alla jävla sätt att få ett inlägg igår men nä. Äckelblogg..

iallafall just nu lyssnar jag när brorsan kräks och försöker hitta nå kläder. Sriver senn... om ens nånting kommer upp

.

haha såg att inget av mina två senaste inlägg kommit upp på bloggen, ahaja

nu ska jag kika ut lite godingar att köpa när bergmanska kommer! kläderkläderkläder

solar!

sitter ute i solstolen på altanen och steker, bra skönt! är ju ashärligt ute nu. ser inte vad jag skriver men jag tror det blir bra iallafall, är rätt pricksäker på tangenterna som den nörd man är heh.. gårdagen spenderades med claudia och ponthus,  beställde pizza sen drog vi och hyrde två filmer och kolllade på dom och åt gotta. det tråkiga var att när jag skulle betala filmerna hade jag försening sen två filmer jag inte lämnade igen, troo ja hade dom en eller två veckor längre och dom var inte ens nyheter och det blev 200 för det! dåligt irriterad man blev :s mest pappa, han gav mej 200 kronor hihi och nu ska han gå ner och klaga, inte ska dom råna hans dotter på pengar sådär inte ;)

hehe men nu ska jag fortsättta glassa.. på tal om glass så ska jag nog se vad vi har i frysen :D

onlinepizza

wow nu har jag provat på onlinepizza första gången, hehe hoppas de funkar :o känns som att dom inte kollar beställningarna men aja får väl hoppas på det bästa..

blir en lugn kväll med pizza och andra godsaker ikväll, mysigt! :)
saknade claudia ska komma hit också, älskart!



grattiss!


åker och firar födelsedagsbarnet! nu blir det kakor och grejer, hoho älskartttttt

svinto

hahahah asså kolla svintot...


hah asså seriöst minns inte sist jag borstade håret. orkar inte. nerå ska försöka göra de idag hade jag tänkt! Smärta gissar jag på

annars så väntar jag på att ponthus och jönköping ska komma hit, vi ska ha singstarkväll hah :D fast jag har planerat in lite buzz och andra spel ocksååå... så hoppas jag att karro ska komma så jag får lite tjejsällskap : )))

nu ska jag äta mat, gjort den helt själv! makaroner och korv - min specialite.

party

stängde av väckaren innan jag la mej igår och bad en liten bön om att mamma och pappa skulle glömma bort mej.. de funkade inte.. haha åh. orkar inte med skolan

kom in på restauranglinjen iallafall. det var ju bra.

kläder.


det här har jag strosat runt med idag - toffs mitt på huvet och pappas sköna tröja!

dagen har bestått av endast mys :)

fult

Skulle kolla om länkarna funkade i förra inlägget och såg att jag har ju ingen design?! Fyyy vad tråkigt att gå in och se dedär. Måste ordna det nån dag, det enda som saknas är ork och lust.. åh. Men fixar de ja!

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem och skjutsa mej till skolan, han åker från sitt jobb i stan hit till timrå för att skjutsa lilla mej ;) hihi! Behövde inte ens tjata, men ja skönt! Vill inte ta moppen, dels för att det är kallt och dels för jag skäms och känner mej töntig när jag kör moppe. Liksom snälla 96orna tar moppekörkort i år och jag går första året på gymnasiet..

Jaja nu ska jag borsta tänderna!


musik

tre nya och grymt bra låtar;

David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
Beyoncé – Run The World (Girls) - Single Version
Shakira – Rabiosa (Featuring Pitbull) - The Crew Remix


gladast

Från att ha haft världens skitdag sitter jag här typ asvarm i hela kroppen och värsta glad, tänk att en annan människa kan liksom få bort allt de genom att bara vara! Hihi åhhh :) älskling!!

ny bikini

nu har jag valt glasögon - pilotbrillor och ett par mindre med feta bågar blev det. ska ha ett par hemma och ett par på skolan för jag ser dåligt på både nära och långt håll hah, pensionär!

sen åkte jag och mamma in till birsta och jag fick mej en bikini! :) kommer bli skitsnygg till sommaren, den gör så att man ser typ dubbelt så brun ut dessutom hehe.. i like it

-

haft en grymt dålig dag, skitit i lektionerna och bara legat i soffan på skolan och halvsovit och surat. de enda jag fått höra är att jag är arg haha då blir man ännu gladare.. vet inte vad det är med mej, kände mej så himla less. känns bättre nu när jag är hemma

ska snart åka och kolla på glasögon sen ska jag köpa en present till poppe

baskt


bild lånad från moas blogggg

det är iallafall vad kvällen gått ut på, spela basket! hoho trevligt. fast jag är inte direkt duktig så jag var inte så glad, inte bästa förloraren hehe..

ska ta mej lite fika och sen sova, hörde dessutom att det var nationella imorgon, haha bra information man får av skolan? :o fast tydligen så var det lappar i hela byggnaden också, hehe tur man ska in och välja glasögon imorgon..

aöijdlak

är hos karroookorven nuja, tänker inte skriva nånting mer om de!

datakunskap

finns väl roligare ämnen. eller okej de finns nog inget roligt ämne här på bf, hah och vet ni vad vi ska få göra då? vi i ettan alltså, a vi ska vara typ funktionärer på km i friidrott.. dom som står vid längdhoppen och sånt skit. lite halvdrygt


hurtig tjej!

hAaaLLLlLlåÅÅå bloggenn!

kom hem för en halvtimme sen typ, vart hos jönköping och umgåts med lite folk :) sen släppte ponthus av mej vid örnen så tog jag mej en kvällspromenad hem, hurtig! ska snabba mej lite i säng nu för imorn är de ingen sovmorgon inte, sen efter skolan väntar spåret med min vän karolina!


hoppas på bättre kondis än förra våren, hehe här tar man sej en liten paus.. och tyvärr så ska den söta kaggen ni ser bort, vila i frid min älskade


duschjävel

såhär kul har jag i väntan


kollar på en dusch. de är rätt kul de med ibland! fast ne.. tänkte dra mej utåt eller nånting snart, vill spela basket ja! hittills har jag ätit massa choklad och kollat på film och myst med ett mongo♥ hehe

aja jag antar att jag skriver senare!

choklad gör mej glad

kom hem för ett tag sen, när man väl var i skolan kändes de som att de aldrig varit lov. de va ingen skön känsla hah, aja hände väl ingenting särskilt idag, fick igen ett matteprov. fick ig. dedär med matte är inte riktigt min grej så vart inte förvånad!

annars har jag mest gått runt och grinat efter choklad, haha åh.. så himmelskt men nä nu är det sex veckor kvar som sagt. fast lite ska jag kanske äta sen.. tog en macka när jag kom hem och försökte stilla begäret lite, men brevid mej nu på byrån ligger det en jävla chokladkaka och hånflinar åt mej..

måndag igen


ful grön tröja & fula ljusa jeans strosar jag runt i idag.

har gjort ett nytt system att jag måste ta första bästa tröjan jag hittar i garderoben och får inte byta haha, på så sätt går det snabbare på morgonen! men jag läju gå runt och känna mej ful istället. fast äsch

NU: borsta tänderna, tanka moppen, åka på skolan

min fina lilla veckolista

haha fan. jag som hade bestämt mej, än en gång, att jag skulle få ordning på dedär med sovtiderna efter lovet.. men de kommer, de kommer. 

här har ni en fin liten lista på saker som ska fixas i veckan


dom två sista punkterna känns mest.. värre än städa till och med haha.
men nu är det bara sex veckor kvar till sommarlovet och då jävlar äre bikinisesong!

& man nöjer sej väl inte med bara en snygg kropp, den måste ju va snyggast.. right? ;)

fundersam chey


"hmm.. ska jag låta dom få komma eller inte?"

satt och var lite ledsen över att studiedagen blivit flyttad till juni istället för att vara imorgon, meeeen så kom jag på att jag börjar efter elva ändå ;) fin tröst de!

förresten berättade jag att jag slingade håret alldeles själv igår??? hehe stolt. vart väl ingen vidare skillnad, lite typ ljusare då (såklart?) men ja. ska inte hålla på att bleka och färga nå mer, nu är det slingor som gäller. så till slut är det min hårfärg med ljusa slingor, åh så skönt! fast kanske kommer lägga in nå mörkare slingor för de coolas skull liksom.. heh

annars sitter jag och vill lyssna på spotify men vågar inte för dedär med 10-timmars begränsning haha, och även att man bara kan lyssna på en låt fem gånger på en månad?;o dummaste jag hört!


partybilder!


lite bilder


sötparet emmeth & janine!

lillebror & jag

väntar på ponthus & jönköping så vi kan äta nån gång!



här får ni några bilder att kolla på än så länge, från när vi grillade osv innan resten kom!
nu blir det duschen


grishus

nu är det dags för städning idag igen, men a är väl en aning värre än igår. hade ju fest här hemma, för nå få var det tänkt men det droppade in mer och mer folk men äsch! hoppas nån hade kul för det hade inte jag haha. sen kom polisen och förstörde. då rymde jag till majbrasan när pappsen kom hem hihiii, så följde några med :D

bilder osv får ni ikv!