sjuk på nåt sätt

 tja snyggingar!

skolveckan är slut, och det är helj snart igen! Vet inte om jag ska sätta en glad eller ledsen gubbe, för jag tycker att det är rätt mysigt med skolan. Eller jag vet inte. Jag är faktiskt lite skoltrött... jag är lite trött på biologi/matte lärarn för han pratar så otrooooligt långsamt ;o och på min egen mentor. Jag vet inte varför, men alltså... hon är så lugn. Jag vill i alla fall ha lite fart!!
Men det roligaste med mariedal är att springa mellan klassrummen. Och matte suger :) men det vet ju alla. Och det där matteprovet var ju så himlans svårt!
Och jag har rosa målarfärg i håret. Fast det är ju inte så nytt längre. Jag och issa har målat hennes cykel (haha, gissa färgen) och då fick jag lite färg i håret, bara för att jag är så klantig. Och bara för det kallar benjamin mej för rosahuvve, och det tänker han fortsätta med x) men jag ska klippa bort det som är rosa idag, för det gick inte bort när jag duschade. Jag har duschat två gånger. Daaamp .< men det är lugnt. Eller det är fult.
Och det smakar hårspray i min mun. Seriöst alltså, och det är inte så gott. Jag vet inte varför det gör det :( jag har inte spraya håret om ni trodde det. Mitt hår är så här fult ändå, så det är lugnt!
Jag och issa tiggde godis idag, och fick ihop 13,50. Och sen när vi var på domus så hittade issa en tjuga i sin väska, haha, lyckat... x) jag är med issa varenda dag. Alltså typ. Eftersom vi går tillsammans. Och vi måste snart bli klar med cykeln! Men jag orkar aldrig. Men jag ska orka snart. Kanske ikväll. Fast då är jag kanske på w.. också ska jag och issa och hanna ut och jogga på sok. Kom inte dit och jogga med oss vettja!
Och en till sak har jag kommit på. Jag kan inte äta godis! :| jag får så otrligt ont i magen. :(:(:( men jag kan tugga och känna smaken, och sen spotta ut det. Men det är ju inte så najs. Och choklad är bara värre än smågodis. Det lät väl kul? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Men det är så gott, så ibland så ska man få ha ont i magen :) men jag kan äta popcorn tror jag. Eller jag vet inte. Bry :)
Blä. Nu orkar jag inte skriva mer.hejsvejs. Om en vecka ska jag lära mej åka ramp. Fiiisk! :D vad läskigt! Och om 17 dar blir jag tonåring. Nejdå, jag vlir bara 13. Så det lugnt.

tisdag!hjärtan till den tiden <3hey där, idag har det vart skolan igen då. Faktiskt inge jobbigt, det känns bara lite skönt att komma igång med vardagen igen. Men det säger jag ju nu ;) Sen får vi se hur det blir!
Jag vill skriva om vad vi gjorde på skolan =D haha (a)
Första timmen när vi kom dit så vad det svenska. Jag fick skjuts dit igen, det var ju så kallt! Men imorron så tänker jag gå, varesej det är kallt eller inte. Tror jag... men på svenskan fick vi prata i grupper, man fick presentera sej och sånt. Jag var i grupp med cicci, arvid och nickalas. Jag tror inte att det var nån mer.. eller jo! En som heter simon också. nu vet jag vart dom bor ;) men vi från lagga då.. hon behandlade oss som värsta särbarn! Liksom "vi delar in er i 4 grupper eftersom ni från lagga inte känner någon". Eller nåt. Hallå? Jag gör jag väll. I alla fall så hämtade jag nyckeln typ halv nio också, nummer 160, stoppa in en lapp eller nåt tack :D!
Sen var det SO :) jag, karro, eller och sophie hade både sv och so tillsammans. Då fick vi bara säga vad so innehöll för ämnen, jag sa alla utom ett, för det kunde ingen lista ut, förutom lärarn curt! ;) Och vi fick skriva ett brev om oss själva. Det är kul, haha :p
sen spanska -________________________-  fick försöka lära oss siffrorna 1-16. Sög. Men jag ska ändå försöka, när jag väl har det så kan jag ju bli bra på det med.. också fick vi köra bingo också, det var skoj, för jag vann en gång :) fast inte själv tror jag.
Och 10.30 kom det folk och skulle berätta om idrottshögstadiet och representera deras sport och så. Och jag tänkte nästan inte ta skate, men när dom från drakstaden började prata om det så kunde jag inte låta bli. Också dans, hiphop. Jag vill lära mej skateboard i ramp!! Alltså jag måste bara berätta en sak som jag nog aldrig kommer glömma:) när jag var på väg till issa så hade jag skateboarden med mej, och gick med den bakom mej på mitt sätt. Också kommer det förbi 3 stycken killar i kanske 20 årsåldern på sånna dära rullskidor. Den första tittade på mej hela tiden. Också värsta log han;) Fast inte åt mej då, utan kanske åt nåt annat. Han tittade liksom efter mej när han åkte. Och så hörde jag när han ropade till dom "såg ni?" dom ba "va?" han "såg ni inte? Hon hade skateboard! Vilken ***** cooling!!". =D yeah ;D
Öh.. sen var det lunch. Ris och korvgryta, mums ;D Efter det hade jag två timmars håltimme. Det var rätt drygt faktiskt.. men men. skönt ändå, men det känns nog skönare senare. Liksom när man har blivit skoltrött och allt. Det är jag ju inte än :P Och det var typ vad vi gjorde.

Eller vänta! På so:n, när jag var på so alltså, karro var inte där först. För våran mentor hade gjort hennes schema, och hon hade missat att karro inte alls hade håltimme där. Utan so lektion. Asså curt ba; "Karolina Westerlund" och jag ba "hahahahahaha, hon sitter och slappar och tror att hon har håltimme!!!" då började han mumla nåt om ojdå och nej nej det har hon inte. Så jag stack ut och ringde efter henne. Tsss, det var rätt kult faktiskt x)

HEJDÅ!

årskurs sju

sommarn är slut, och skolan har börjat. Do you understand? :) oj, jag menar :( fast lite:) , eftersom att.. man träffar kompisarna igen.
Jag kom ju i 7:2, och min mentor heter Karin, hon är också ny på skolan, så vi kan inte fråga så mycket, eftersom att hon själv inte heller vet .<
Alltså fyyyyyy vad liten och vilsen man känner sej i skolkorridorerna.. jag vill inte gå på den skolan. Men man kanske lär sej.
Men jag gjorde om schemat, så att jag fick det p ett annat papper istället, och på vissa står det inte vilken sal det är. Eller som matten.. den är i biologisalen, och vet jag vart den är eller? Nuäpp. Jag kommer få fråga varenda en om vart den är, men det är lugnt. Så blyg är jag inte, att jag inte våga fråga om vägen.
Men det finns inte så mycket att blogga om.. ingenting faktiskt. Vi har bara suttit med våra scheman och försökt att fixa dom.
Och jag och issa som skulle gå imorse, det var ju bara 8 grader! Så vi fick skjuts av pappa. Men hem gick vi. Och värsta lylloissa!!!!!!!!!!! Imorgon så får hon sovmorgon till typ 10! Men vänta.. nu kom jag på en sak! Måste inte hon hämta nyckeln imorrn`? Hm..  skitans, hon får hämta den senare x)
fast hon vill inte ha sovmorgon, för hon vill inte gå till skolan själv. Men en i min klass har också sovmorgon, så hon kan ju gå med han! Haha ;D

see ya! ;D


hey där! ;

alltså vad jag är trött. Har sovit ut en natt, men jag sov ända inte ut. Jag menar;

15-16 läger
16-17 läger
17-18 läger
18-19 janine
19-20 karro
20-21 ensam
21-22 nina
22-23 nina

var bara tvungen att skriva det. Jag är värsta slut, och imorgon ska jag och mamma på stan. Tänkte köpa typ nå jeans eller nåt.. men inte så kul att läsa.
Jag passar i hästsvans fastän att jag har kort hår. najs. Nu får jag inte klippa mej förens i jul, så det är lugnt. Och påmiinn mej då att jag INTE ska klippa lugg!!!!!!!! Jag ser ut som en hund i det! Fast hundar är ju fina, men jag har liksom ett självfall på sidan om luggen och det här är så intressannt attt läsa att jag tycker synd om er!
Alltså jag har en kalender som jag skriver upp vad jag gör varenda dag i. Den är värsta bra :) Då ser jag vilka jag har varit med och vad vi har gjort. Idag har jag varit med nina, matte, fredde, bubbas, fille, jessi. Alltså inte alla samtidigt. Men ändå. Och matte och fredde kom och knacka på mitt fönster där jag och nina sov halv elva på morgonen, så vi vaknade. Det tyckte jag var jätte gulligt :) eller då tyckte jag inte det, men nu tycker jag att det var värsta sött;)
aja, men nu ska jag inte blogga mer. hejdå

bad hair day :)

NU ångrar jag att jag klippte mej. Jag hade ju fått långt hååår! Och så klippte jag av det... buhu... nu ska jag faktiskt spara ut håret. Japp. Men om jag jätte gärna vill klippa mej i år så ska jag inte få klippa mej förens till jul. Och jag är tveksam om jag kommer att ladda upp nån bild här.
Ska jag säga en person som jag är avundsjuk på? Hm.. jag kommer inte ihåg hennes namn, men det är en 7-årig flicka. Hon kan prata svenska & franska flytande, + engelska! Hon kan dansa, sjunga, spela teater OCH dessutom går hon på catwalking-skola. Hallå?! 7 år, tänk på det. Eller jag är inte avis på henne, och jag har faktiskt inte träffat henne, men jag såg henne på statist sidan. Vilken liten unge.
Jag ska fortsätta i teatern, yippi. Så "yippi" skulle det inte ha känts om inte.. hihihii.. vi kommer att få spela på stora scenen!!!! Och det kommer hur många som hellst att tittta!! Men det är ju inte förens nästa år, men ändå! Då hoppas jag att det kommer många kompisar och hela släkten och kollar :) Shiiiiet vad spännande! Tänk om man skulle säga fel? Hahahah, vad roligt att skratta åt det efteråt då.
Ludvig, min lillelillebror, sitter och kollar på alfons åberg nu. Typ 4:e gången han ser den. Jag såg den med han igår, det är ju en barnfilm så det går ju typ 3 sekunder mellan varje ord. Kanske inte låter mycket, men tänk om jag skulle prata med dej såhär ; "och...då...sa...min...kanin...bu..." eller nåt. Lite jobbigt.
Och nu är det bara 6 dagar till mariedal. Buhu :'( Det finns en till positiv sak, och det är att jag ska åka och köpa byxor med mamma då :) jag tänkte inte köpa stuprörs, eller vad vet jag. Jag vill ha baggyjeans som PINK har. Inte GWEN STEFANI, det är bara karro som fattar, och ni behöver inte vara nyfikna, för det är inte ens kul x) haha!
Också måste jag säga att fullkorns spagetti är jätte gott (L)
Nu vet ni det :)
Jag ska till Nina sen, JEEEEEESS!!!!!! =D=D=D Då ska vi på nåt som kallas "dyket", man badar. Blä för sjöar x) om det nu är en sjö, men det är det nog. Men jag ska nog bada ändå.
ååååååååååååååååh vad jag saknar nina!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas att vi får jätte kul, men det tvivlar jag inte en sekund på! Och hoppas att vi kommer vara med varandra jätte mkt av det som återstår av det här året :)
Det är faktiskt bara 4 månader till jul. Fatta! Jag får paket om 26 dagar, och om 4 mån och 3 dagar. Wiho :)
I september tänkte jag kanske ha nåt litet kalas. Ett väldigt litet isåfall, för bara några tjejkompisar. Men shiiiit vad jag saknar nina! <3


HEJDÅ ! v

nu äre klippt ...

mitt hår alltså. Moooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Jag vet inte hur det blev. Först var jag jätte mega nöjd. Nu vet jag inte, ska kolla i spegeln om det blev nå bra. Vänta.
Jorå. Det är kanske 6 cm kortare håret än det var förut, också har jag klippt upp det en del. Och har jag laggt in en svart slinga, från en indisk kvinna x}
och kul var det på lägret, och jag har inte nåt att skriva. Förutom att jag har sovit med kompisar 5 nätter i rad. Ikväll blir det första "vilonatten", och imorgon ska jag vara med nina!!! <3<3<3 Fatta vad längesen det var! Alltså som vi var hemma hos varandra. Typ tusen år sen. Iallafall 2, eller nåt. Man ba; "ÄNTLIGEN!!!"
Yes! Sen har det inte hännt så mycket, och inte så mycket ska hända heller.
Jo, förutom att SKOLAN BÖRJAR OM EN VECKA.
Villl ni veta vad jag tycker om det?
Jo, det är rätt så blandat.
Jag kom väll i en bra klass, så det är ju kul. Och att få ett eget skåp är ännu kuligare! Men trist är läxorna typ.
Det är dom aaaaaaaalllllllttiiiid.

Men pallar inte skriva mer, vill ba att issa ska komma hem. Jag vill åka planka :)<3

Yes, HerrÅ!

haha, kulaste dag ;D

alltså shit vad jag är trött... issa & totta sov hos mej natten som va, vi var uppe till 4 på morgonen. Vi var ute å höll på typ 23-1, ensamma. Dåligt lätt roade, men det var så himla läskigt eftersom att det var helt släckt i edsgården, och att det var dött & dimma, det gjorde ju inte saken bättre. Sen så när vi kom hem så körde vi klädpoker, haha x) fatta vilken otur jag har! Förlorade, och jag & totta fick dra kort hela tiden typ. Hallå jag satt inte helnäcka om ni trodde det. Vi fick faktiskt behålla underkläderna, så det så. Sen så fikade vi 3 och sen så snackade vi, och totta som hon är ba "vad ska vi prata om?" och "säg nåt du issa. du med linda". "vad ska vi prata om nu då?" och bla bla bla :P sen så ba somnade issa nån gång runt halv 4, och man ba önska att man va hon. Men sen så somnade ju jag & totta också, förståss.
Jag vaknade först, typ halv 10, 5 & en halvtimmes sömn, men ännu är jag vaken (Y)! Men jag läste ett tag, och när jag skulle på toa så råkade jag väcka dom. Men annars hade vi sovit bort dagen, tror jag. Fikade osv, och sen började allt det roliga! Matte ringde och frågade om jag, totta, och issa ville hänka på upp till bandsjön, och det ville vi. Efter typ en timme så åkte vi dit och badade, kastade gris/linda/isabelle/totta/patrik/matte/fredrik. Värsta najs! Jag vart matte, och matte blev isabelle, och isabelle blev fredrik, fredrik vart mej. Och då vart ju såklart totta & patrik varandra. Patrik.. han heter ju putte!
Också när vi skulle hem så mötte vi patte F och ante, och patte hade varit och kollat på listorna på mariedaaaaaal!!! GAAAAAH! Timståhl sa ju till mej att dom skulle upp imrrn! Men då ville ju vi lugnt ner till vivsta, så när vi hade bytt om och så så cyklade matte, putte & fredde dit och jag och issa gick, totta skulle hem. Hahah, matte skjutsade mej, alltså hallå! Jag trodde jag skulle skita på mej, det var värsta asläskigt ... och frdde skjutsa issa i 70 km timmen, inte för att jag vet hur snabbt det är, men man kan ju channsa.
Och när vi kollat där så stack vi till ica och matte & fredde köpte typ en glass och dricka, och jag och issa köpte oss ett äpple. Putte köpte ba tuggummin x) men så satt vi där och dryga på, matte skulle såklart fråga alla ba; "hej, har du kul?" vissa var värsta balla! Han hade frågat en halvnaken man det (han hade ba kort kort och gick runt å bar på tröjjan), och när den gubben kom ut fårn ica så frågade han matte om matte hade kul x) också vare nån tant som sa "äru sjuk eller?" men hallå, han frågade ju bara om hon hade kul? Måste man va sjuk för det? Hm.. kanske, jag vet inte.
Vi träffade patte F och ante där igen å, och jag bjöd dom på en dricka var också. Sen så bjöd jag hela laget runt (issa, fredde, matte, patte, putte, ante) på strips. Snälla jag :') Också bjöd jag kenny som kom förbi cyklande. Vi joina in han i klubben också, och då ville vi bada! Fast då hade ante och patte stuckit. Och så cyklade putte och kenny ifrån oss, och vi hörde knappt vad dom sa. Men kenny skulle typ hem å äta eller nåt. Så vi cyyklade dit och hoppade på hans studmatta medans. Och sen så for vi och badade och dom typ smutsa ner min cykel med en massa coca cola flaskor :P kul x) också kastade dom cola på mej. haha, också skulle vi köra volleyboll med en tennisboll, lite svårt. Mitt lag som bestod av mej, putte och kenny, bara fuskade. men jag rörde inte bollen en ända gång typ, så jag fuskade ju inte. Också hade vi vattenkrig hemma hos mej sen. Eller dom ba kom, också hittade dom våra vattenpistoler. Haha, men det var kul det!
Också... hm... vi gjorde skit mycket! Nu på kvällenm var vi ute, pallade äpplen och snurrade snurr gunga tills vi typ spydde! Fast på kvällen vare ba jag, kenny, fille, fredde & matte och issa. Fille lät typ kulast i världen när han typ nöp sej i halsen eller nåt shit x)
Också skulle vi busplinga på filles hus. Hans typ låssas brorsa märkte oss, och fille tok skrek och bankade på dörren, och sen sprang där ifrån. Haha, det var värsta kul! Också ramlade fille och gjorde illa sej. Senareså ramlade han också och gjorde illa sej. Också hade han ont i magen. Tur för han, inte.
Nu kommer jag inte på nå mer. Sen kommer jag komma på mkt mer kula saker när jag går och lägger mej.
En sak som borde och alltid har varit kul är att jag ska på läger imorron. Men det är inte kul. Jag pallar inte! Också ska inte Ludde gå. Boring. Men jag ska försöka ha kul! :') janine ska ju gå, yippi!

hejdå

anders!

nu ska jag berätta. Jag vaknade typ ... 9.30 i morse av att telefonen ringde, men pallade ändå inte svara, för det gjorde mamma. Låg och läste typ en halv timma. Klev upp.. fikade... jaja, i alla fall så sa mamma att det var anders timståhl som ringde, min kommande rektor alltså, och han sa att han hade fått ett brev från Linda Henriksson i somras. Visst har jag berättat det? Det stod i alla fall att jag ville byta mitt språkval från spanska till engelska. Haha, och för att vara extra gullig så skrev jag det på mitt brevpapper med söta nallebjörnar på ;) Och NU svarade han. Fast det var för att han hade varit sjukskriven sen i slutet av april.
Men i alla fall så hade han frågat mamma om jag hade problem i skolan, eller i svenska/engelska. Och hon sa nej, och det är väl sant. Men hon sa att jag inte gillade matte. (inte gillade?! avskyr hade varit ett mer passande ord!). Och dom babblade på om det som jag är van vid med det här laget "det är bra att kunna ett till språk för då så får man bättre channs att komma in på det som man vill och bla bla" alltså... nåt sånt. Men sånt sköter jag längre fram i livet. Men jag skulle ringa till anders sen hade han sagt till mamma. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Hallå som att jag skulle våga ringa han? x) Dö läskigt typ tycker jag. Men det gällde liv eller död. Eller spanska eller engelska rättare sagt.. Jag ringde och han sa typ "det blir väll bra så va" (väldigt mycket med 'va' på slutet, eller 'vetu'). Och vi bestämde att jag skulle ha spanska hela höst terminen, och sen fick jag se om jag ville fortsätta med det eller inte. Jag tror att jag ska slå vad med mamma eller nån att jag kommer att byta för att jag kommer tycka att det är dö svårt och skita trist. Men så var det med det i alla fall.
Och på onsdag far jag på läger till lögdö. I över morgon. Jag brukar längta så att jag pissar på mej dit, och brukar inte kunna sova på kvällarna ens en månad före. Nu ba jaha... men det är för att min bestman Ludde inte ska dit! Han stack till spanien i lördags. Lite väl trist tycker jaaag.... Men jag har ju janine med, så det ska nog gå bra. Också Linus brorsan så klart :) Han kommer se efter mej som värsta terminator, hoppas jag!
Är det nåt mer som händer... hm... ja just ja. Ikväll ska jag ringa nina och prata med henne om den 20-21, jag har liksom bestämt att jag ska vara med henne då, om det går alltså. Hoppas det!!! Har inte träffat henne på hela sommarn! :@ inte sen i vintras. ELler på polar har vi ju träffats.
Och just ja igen.. den 25 är det polar dessutom. Najs. Jag ska gå, tror jag. Fast farfar fyller år då, och det gör janines mamma med. Men det ska nog gå bra ska ni se! Kommer väll gå med typ issa, totta, karro & sophie som vanligt. Det är säkert sällskap det! :) har faktiskt gått med totta varenda gång, aldrig ett polar utan henne eller ;D haha! Och issa var borta en gång med tror jag. Och jag vill skejta. Javisst ja, Issa! Jag har satt upp affischen som du gjorde av och åt mej, wiho! Haha!


hejdå! moahahaha, förresten, snart ska jag klippa mej. Men det blev inget med håret, jag blekte det lite istället. Men nu har jag lessnat lite på mitt hår. Men jag ska inte färga eller nåt. Jag får leva med det. Hejdå !


moahahahaha, typ

övik med karro stumpan knäckte!
vi var där, och igår så var vi på paradisbadet & innan det skulle vi få autografer å shit av nå modospelare. Intressant? ;ooooo näe :) jag slängde mina autografer, tror jag. Jag vet i alla fall inte vart dom är nu.
jag är skit trött nu i alla fall, men så här var det då ;
Var tvungen att kliva upp 8 på lördag morgon för dom skulle hämta mej nån gång efter 9. Jag hann skita bra, för jag är snabb på morgonen. Seriöst alltså! Eller inte när det är skola, men såhär annars. Ibland. Men då var jag i alla fall det.
På vägen dit sjung karro "gouuuudis. gouuuuudis. gouuuuudis. GOUUUUUUUDIIISSS!!!!" hela tiden, sen vart det "korjv me broö , ketchup och senap" (många gånger). Mathilda tyckte att det var ytterst störande, men det var riktigt trevligt att sitta brevid en som bara sjung om saker som man stoppar i munnen. haha! hon lugnade ner sej lite när hon fick lyssna på mp3 & lite sånt. Och när vi kom dit så fick vi ju reda på att vi skulle träffa modo... Modo! Visst, dom är svenska mästare, men dom är inte som timrå! Jag hejjar ju liksom på mera lokala ja :)
Men sen var det bad! SKit skoj! Bäst med karro!!!!
men vad ska jag säga.. ni pallar inte mina kommentarer, jag pallar inte skriva dom. jämt! :) 1-1
jag köpte en gurka å gnagade på hela kvällen, värsta najs.
Vi sov ju i vårt hotell rum, det var fint.
och idag var det kul på rövar byn. bäst!

Bästa sommarminnet 2007 med karro va, både hennes fest OCH det här! =D


hejsvejs  :)


super... klantig

idag är det den 4 augusti, (önska att det var juli, det är mycket enklare att stava), och det är 1 månad och 13 dagar tills jag fyller år!! det finns både positiva och negativa saker med det. Dom negativa är att jag blir äldre, och att jag blir en sk. "tonåring" och så vidare, och dessutom går jag ju på högstadiet. Det är ju mest att man blir äldre alltså.
Dom positiva är ju dom vanliga. Man får paket, kalas, sin favorit maträtt på den dagen, fika på sängen.. ja, det är rätt positivt också ju!
Men bry om mina födelsedagar & kalas nu, det är ju sååå mycket närmare till karros fest!!!!!! 2 timmar och sju minuter!! Shiiiit vad kul det blir! Oh shit :| nu slog det mej att jag inte har slagit in hennes paket än.. :|:|också måste jag hitta nå klackeskor som jag ska ha.
Och en lite sämre nyhet är att idag när jag, mamma, pappa & ludvig var i skogen och jag plockade blåbär så blev mina skor lite missfärgade så att säga. Haha, blåbärs skorna mina! Men det är lugnt, det blev rätt ballt ändå.
Och förresten, ett budskap till ALLA : Kan ALLA sluta döda spindlar?! Jag vill faktiskt inte ha nå mer regn! Jag vill bada. BADA BADA BADA BADA BADA. I solen alltså =)
Och som vissa redan vet så är jag både super smart och super klantig, yeah, bästa egenskaperna. Häromdan när jag skulle klippa gräset (som jag ABSOLUUUT inte ville) så började jag klippa gräste och mamma stod brevid och glodde och blablabla.. och gräsklipparn körde fasdt och jag var jätte sur, mammas uttryck; arg som ett bi, så jag sa åt henne att sticka och allt, och så gjorde hon det. Hon pallade nog inte med mej nå mer, óch jag förstår na stort. Om hon inte orkar dras med mej, hur ska då jag kunna dras med mej själv? Men när gräsklipparn körde fast så jag ba "ÅÅÅÅH! SOPPATORSK!!!" hahahahah x) trodde jag det. Men det var då som mamma gick. Och om inte jag klippte gräset så skulle jag inte få följa med på bion som vi skulle på på kvällen. (sry, men nu måste jag hoppa över den här biten av historien, om jag berättar den så kommer ni få en mycket annan uppfattning om snälla linda). Efter den biten som jag inte talar om så stack i alla fall mamma in, och jag ville ju trots allt med familjen på bio. Så jag hämtade bensin (eftersom att klipparn hade fått soppatorsk). Eller om det var bensin i den, det visste ju inte jag heller. Men jag hällde i det som var i den bunken i ett hål där det stod "OIL", och tyckte att jag var förövrigt duktig. Och trodde att mamma skulle bli skit stolt över mej när jag skulle komma in och säga "hej mamma, nu har jag klippt färdigt gräset, så det är lugnt. Jag fixade soppatörsken så nu är det lugnt lugnt!". Men så blev det inte... för när jag skulle skruva åt locket där jag hade hällt i det i bunken så såg jag ett till skruv lock. Och på det stod det bensin. Gissa om jag fick panik dårå! Jag ba kuta in till mamma som stod i duschen och ba "mamma.. vad är det i den gröna dunken?" hon ba "bensin." jag helt panikslagen ba "MEN mamma! jag hällde i det i ett skruvhål där det stod oil!! Jag visste ju inte mamma.. jag förstör allting!! Vad ska jag nu göra?!". Hon fattade inte ett skit, för jag pratade rätt så snabbt, så jag fick ta om det. Då sa hon att jag skulle ringa pappa. så jag gjorde det. han ba "men linda. jag tankade den där innan du började klippa gräset". ba neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj..... det var det att  det var en himla fet stor höbal under gräs klipparn så att den hade stannat. Men vad gör man då!! Jag visste ju ingenting. Och dessutom så hällde jag ut all bensin som jag hade hällt i OIL på marken. Det var visst ännu värre. Nu kommer det aldrig mer växa gräs där.. också ser det ut som om det har brunnit.. pappa tyckte att jag kunde skriva Linda med bensinen när jag ändå var igång. Det skulle jag ha gjort ju! =D haha, men det hade ju inte vart så kul sen.. säg inget av det här till miljöpartiet, jag vill ju inte sitta i finkan för resten av mitt liv.

sen så plockade jag ju blåbär i dag som jag sa. När jag kom hem så snubblade jag när jag sprang uppför trappan och hälften ramlade ur på bron. och dessutom så skulle jag inte gå in den vägen, det hade dom sagt också. Men vad gör man! Det roligaste av allt är att skratta åt det. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. haha. haha. :) man får ju i alla fall nåt att skriva om (a)

hejsvejs! /linda henriksson som ikväll blir ashley olsen, ballt va!


to be or not

det måste vara ödet!
Jag fattar inte! Det var förståss inte ödet då, eftersom att jag inte tror på ödet. Men vilken channs! Låt mej bara få... jag ska inte premunera på OKEJ eller någonting annat bara jag fåååår!

alltså jag både vill och inte vill skriva det. Jag vill vara ensam om den här chansen egentligen! Men lite måste jag få skriva, för annars spricker jag..

Alltså jag vill ju vara i underhållningsbranchen. Jag skäms lite över det eftersom att jag kanske inte klarar av sånt.. med underhållningsbranchen så är det ju skådespeleri, dans, sång.. ja sånt där. Också händer det här... just när jag är som mest uppe i det! Jag kan inte fatta det! Tack GUd tack gud tack tack tack! För om det inte var Gud, vem skulle det annars vara som gav mej en sån här chans?!
Och om jag inte får ta den så.. då vet jag inte vad jag ska ta mej till. Då.. då är det ju ingen mening! Stackars er som läser, som inte fattar nånting.
Men lite måste jag berätta. Det är så att jag surfade lite på internet då.. också precis när jag skulle trycka bort så såg jag nånting på sidan av google. Nån sida.. en audition sida eller nåt, jag vet inte hur man ska förklara men det var ungefär så. Och jag gick dit såklart, och gaaaaaaaaaah!! DET VAR PRECIS VAD JAG LETADE EFTER!! Jag spanade in det och skulle typ bli meddlem, men, det kostade 69 kr i månaden om jag tog det billigaste betalningen. Jahapp.. då fick jag fråga mamma och pappa då, och nu ska dom prata om det. Men jag vill sååå gärna! Hoppas att dom förstår. Jag tror att dom gör det. Dom borde. Annars vet jag inte vad jag ska ta mej till. Jag kommer i alla fall fixa det. På lagligt eller olagligt sätt.
Men jag vill vara ensam om det. Knäppt nog. Men alltså, precis vad jag behövde just nu! Kan inte fatta det!
Ni förstår inte precis vad jag skriver, det kan jag fatta. Men jag är så upprymd och .. jag spricker nästan!! AAAAHH!


hejdå! /L.

det är i alla fall augusti

ibland önskar jag att allt vore annorlunda. att jag var nån annan, bodde nån annanstanns.. eller inte var nån annan. men jag var jag fast på ett annat sätt. jag kan sitta och tänka på hur det skulle vara as länge. kanske om jag var skit rik och bodde i värsta lyxvillan och fick göra precis vad jag ville. men.. det skulle ju inte vara nå kul. jag vill inte få göra allt. man måste ju få sträva efter nåt också.. eller att.. äh. det är så mycket jag tänker på. jag vet inte om mina tankar skulle tråka ut er eller roa er. men i alla fall så är jag ju jag. och ibland så duger det med!

och idag så har jag varit hos Karro. Eller jag sov där från igår till idag. Jag for hem när dom skulle fara till stugan. Alltså.. jag önskar att jag hade nåt spännande att säga! Men det har jag inte. Bara en HEMNSK! :| hur hemsk som hellst! Jag klara nästan inte av det längre.. vet ni vad det är?! Jo, jag har inte sett på viva la bam sen den 6 JULI TYP! :| hur tror ni att mitt lilla hjärta mår nu?! :| och jag vill mer än allt till drakstaden!! Eller mest av allt vill jag ju ha ett rum i garaget. Men sen vil jag till drakstaden i alla fall.
Det händer ingenting -_-  känns det som, men när jag tänker efter så händer det skita mycket!! Men det är så att jag inte vill skriva det i bloggen. Kanske i dagboken. Det är inte nå sådär personligt, ba lite knäppt. Eller nåt..
Men haha, jag minns i lördags på kvällen så skullle jag til papperskungen, så vi gick igenom centreum. Och detr satt ju folk och söp på scenen såklart då.. men vi gick i alla fall till papperskungen och fick gratis godis :) issa tog lite allt möjligt och jag tog en choklad kaka. inte så oväntat kanske.. men det var inte så gott den dan.. men så gick vi hemåt. eller ner till centrum och satt oss och åt vårt godis. skämtade lite om att vi borde gå och sätta oss rakt fråmför gubbarna och ba stirra eller nåt .. också sa jag åp¨skämt mest "haha, ska jag gå och bjuda dom på choklad?" och issa sa ja på skämt hon med typ.. men så skulle jag låtsas som om jag skkulle gå dit också kom dom då! Liksom så stod dom typ framför mej och jag ba "eeh, vill ni ha.. choklad?" värsta ängla leendet och allt förståss :) och ena ba "jo man tackar ja jo jag tackar ja" också ba stank han alkohol, inte så oväntat men ändå x)  ena av dom ville inte ha då. också undrade dom vad vi skulle  göra och lite sånt där. haha, dom var väl inge farliga! men det trdde jag itne då men. sen när vi skulle gå  tillbaka så vinkade dom och sa "hallå hallå" till oss. haha, balla grabbar! Ballt är mitt fovorit ord just nu. alltså jag har säkert skrivit tusen saker fel, men det är så att jag bara skriver på och texten kommer inte upp förens en minut efter typ. det är sant! prick en minut, sjukt va? ;s skit jobbigt. men det går ändå. lite jobbigt ba om jag ska backa x) då får jag antingen vänta eller chansa.
och imorron så drar issa till gbg. trist det blir här då! vad ska jag göra? jag vill ju skejta med nån också! Hon är typ den enda jag vet som skejtar, förutom nå grabbar då. men dom är ju inte jag kompis med. men det löser sej. eller nej, det gör det inte. jkag får helt enkelt roa mej på eget sätt. jag får ju inte ens åka skejt boarden i rummet!1hemska tider. men det blir ba repigt tror dom.
men nu ska jag ha kul.
eller näe... men jag ska väl kokllla på nåt annat här på daaatorn. men iikväll blir det. VIVA LA BAAM!!! =D=D=D=D fatta vad glad jag är!! jag har ställt alla klockor jag har så att jag inte ska missa det! (ps. jag har bara en klocka). :) nu är det sk8er boi videon! måste kila,


hejdå! :) förresten så ska jag bara kanske färga håret. antingen så färgar jag det blont , eller så färgar jag mörkt under hår,., men nåt blir ddet!