värmebölja! :o

åh snälla rädda mej, det är 28 grader inne i vårt hus :| börjar ju svettas och hela skiten! det är liksom 14 grader utomhus, också kommer man in efter man hoppat studsmatta, också är det dubbelt så varmt...


efifkfmmwerök öesj :o ska se på film med tha familia nu, en askungensaga med hilary duff, adjöken :)

ibland undrar jag ba vart du vill komma..

så himla jobbigt, somnar vid två och sen är det såklart nån som ringer på hemtelefonen vid åtta tiden. och fortsätter ringa hela morronen så man inte kan somna om. buhu. just nu är jag på papperskungen, det är scrapbooking här. orkar inte göra nåt, har gjort nåt litet med simple plan. hihi:) för er som inte vet vad scrapbooking är, så är det så att man pysslar ihop massa saker med bilder.. typ, haha jag är sämst på att förklara.

man kan göra typ såhär;




eller aa, typ så. fast det är ju inte jag som har gjort den där då ;) men nu ska jag kila upp till dom andra, och störa dom med mina störande kommentarer. haha.



hejsvej:)




f.r <3


Nytt inlägg

haha, jag kom på en ful sak som hände idag. jag hade en lång t-shirt på mej, och skulle ta på mej shorts till det, men hittade dom inte. så jag gick i bara t-shirten till lukas och hans kompisar som var på studsmattan och ba "lukas, vad har du gjort av mina byxor??". haha så FULT! där stod jag utan byxor. alltså det var en lång sov tröja typ så jag stod inte och visade trosorna för småpojkarna om ni trodde det .< men haha, dom började skratta för att det lät ju typ som att lukas hade gått och gömt dom eller nåt. men han hade lånat dom en dag, och jag fick tillbaka dom för dom var på lukas rum.



haha:)

SIMPLE PLAN - GROW UP

åh alltså jag kan ba inte sluta älska den låten!!!!!!! :O :D

nyss varit på en prommis för att kolla om det var nån ute, men det var inte så många så jag trallade runt för mej själv i lite mer än en timme tror ja. det var härligt :)) hade inte ens hunden med mej, så jag var såå fri ;> haha. jag gick typ runt vävland edsgården och ner mot timrå och sen gick till nåt kvarter eller nåt som jag aldrig sett, det var ett riktigt rysligt äventyr. närå. haha, men det var najs.
också när jag gick ner mot timrå, när man är sisådär mittimellan lidl och hästarna och inte vet vad man ska säga vart man är .<, så var det några små killar i typ.. 5-6 års åldern som cyklade, nån var så plutt så den hade nyss tagit bort stödhjulen. dom var kanske 4 st, alltså 4 st 5 åringar. och så kom jag då, och då cyklade dom in på gården och en ba "Visst var vi värsta ganster när vi cyklade!", haha, jag trodde han sa till mej men icke. haha sötungar ;D så sa han så värsta högt och stolt kanske 3-4 ggr x) "visst var vi värsta gaaaangster när vi cyklade, eller hur hörni!" typ. och dom ba skämdes över stackarn :) haha. sen träffade jag inte så många mer, typ en av lukas klasskamrater, moa heter hon. gick och snackade lite med henne, hon är rätt sjysst sådär typ. och sen såg jag elin backlin komma på en pluttig liten cykel med stödhjul, haha! men det var inte hennes, faktiskt, det var hennes lillebrors. adams. hon och hennes syster skulle gå till någon och ge dom äppelpaj. såg så himla gott ut!
sen träffade jag sanna och några, men sen så var det inte så många mer. eller det var ju några som spelade basket eller fotboll eller nåt på mariedal, men gick inte dit. då gick jag på äventyr i det där kvarteret istället.
och när jag var där ute så kom jag på att jag skulle vilja kunna flyga. eller det har jag ju alltid velat kunna, men att kunna göra mej osynlig också. liksom komma fram och speja på alla. åh vad fränt! det skulle jag vilja. tre önskningar av anden tack? :) haha.



hejsvej.

nananananananana

boring. hitta på ngt? :)

ouufff

åh vad jag haver ont i mi estomago. det betyder att jag har onttttt i maaaggggeeeen :| buhu. det var bläig lunch på skolan today, fast jag tog två kycklingbitar. inte två kyckligar, haha. och sen efter skolan gick jag och issa på lidl och jag köpte mej en sån där choco nötter eller vad det är, det är iallafall graderade jordnötter 250 g. och issa köpte en cider och en 4 kr chokladkaka. åh fiii, jag åt upp hela min godispåse ;o förutom några som bubbas fick. och några som jag slängde i slutet. ååååååh  vad ont i magen jag hade eller! "skönt att det inte blir mat förens ikväll" tänkte jag, men såklart har mormor kommit till oss och ställt iordning hennes über smaskiga vofflor när jag kommit in. så jag bara måstede ta två. haha, "måstede". så säger ju ludvig, och han är 5. men jag tog iaf två, och en av hennes hem bakade bröd... mmmm.... men jag orkade inte egentligen, fick hon inte i mej hela brödet tror jag. sen ba kuta jag in på toa och försökte spy, men det gick ju inte. uffa. men jag tror allvarligt att jag kommer spy när som helst.


så hejdå ;>

och dessutom, så ska alla som vill komma till pingstkyrkan i timrå klockan 19 ikväll, för sen ska alla som kommit dit gå till mariedalskolans gympasal och spela innebandy:)


meningslöst.

kan inte nån ba komma och muntra upp mej? har så tråkigt.


nananannanana

hej alla glada, ledsna och sura, uttråkade och spralliga :) hej på er övriga också för den delen. ;)

nu ska jag och karro ut på en promenad, hihi. vi ba satt där på msn och jag ba "jag vill göra nåt! kan vi inte gå på prommis? :D" också har vi bestämt så nu. vi ska bara gå och sen ringa mamma/pappa och be nån av dom hämta oss. finfint :)



hah hejdå :D

att nåt så litet, kan förstöra nåt så stort.

haha, även issa idag då.. jag, jonna och issa var påväg hem från skolan, också frågade issa om nån av oss två hade pengar. men det hade vi inte, bara jonna som hade en krona. "vadårå?" sa jonna. jo, issa var såklart sugen på en 4-kronors chokladkaka på lidl. och jonna sa lite på skämt att hon kunde ju gå och tigga pengar av kunderna där på lidl, och även att hon gör det! haha, vi gick mot lidl och då stod det nån kille i kanske 20-års åldern där och gjorde reklam för nå telefon företag, och issa ba "kan jag få 3 kronor?" med värsta bäbis fjäsk rösten :p haha, och stoppade ner händerna i fickorna och ba "nej tyvärr..." haha ofta! alla som är vuxna har ju alltid pengar på sej! men så gick vi in på lidl ändå, och hon frågade typ 3 st om dom hade 3 kr som hon kunde få för att hon behövde dom. men alla ba "nej, tyvärr vi har inga pengar". ÅH VAD DOM LJÖG! ofta man går in i en affär och har en full kundvagn, också har man inga pengar! lol.
men så såg vi janines mamma, och hon fick hon två kronor av. så då hade hon 3, bara 1 kr kvar.. då så såg hon en tjej, issa ba "åh, hon ser ut att vilja ge pengar!" eller nåt ;) haha, också fick hon en krona av henne så issa fick sin chokladkaka! happiness! haha, issa är skön =)


men nu ska jag äta, hejsvej :)

simple plan rock my world <3

men tjena, tänkte berätta för er att myggen har kommit. och knotten! märkte det nu, jag hade hoppat studsmatta med lukas och voltat och haft värsta maktkampen om vem som är bäst på vad och blabla, som det alltid är. så jag var ganska varm när jag slutat hoppa, så jag hämtade bärbara och satt mej vid den ute på gården vid trädgårdsmöblerna. satt där i bara natttröjan, också såg jag.. ett mygg! :| alltså shitshitshit, då packade jag mitt pick-och-pack och stack in fortfortfort. för det var ju inte bara en stor asfet mygga, utan den hade värsta mycket knott efter sej också. liksom en armé!! då sprang jag in med datan på mitt rum, och öppnade fönstret värsta mycket för jag var ju fortfarande varm för det var ju inte många sekunder som jag svalkade ute. och då kom jag på att myggen kan ju för sjutton komma in genom ett öppet fönster också, d'oh .<  så nu sitter jag här i ett varmt rum, men iallafall skyddad från myggen. men det känns redan som att jag är biten i mitt sepe munsååååååååååår. åh, alltså det går inte bort! det är uttorkat nu också och hela skiten, ska smörja in det innan jag somnar ikväll och se om det blir bättre också ska jag till skolsköterskan imorron om vem hon nu är är där. vet inte om den som vi hade förut är kvar eller inte, gick rykten om att hon hade/skulle sluta så jag vet inte. men ska dit och kolla iallafall.
sen jag skrev sist har jag varit hos mormor och ätit melon och mango, mango smakade ganska sött. men så jättegott var det väl inte, det var första gången jag smakade. gjorde inte så mycket där, spelade fotboll med lukas men det var ju maktkamp där också ofc, haha. "JAG ÄGER DEJ PÅ BLABALBLABLAB" och vad det nu är, men det var ju roligt ändå. sen så körde vi brottning han och jag :D haha, jag är faktiskt starkade än han. eller jag fick ner han, men lite motstånd var det ju trots allt. sen fortsatte vi med fotbollen, men då tog jag upp bollen med händerna och sprang och skrek "NU KÖR VI RUGBY!" men då vart han värsta sur ;o vet inte varför, men det vart han också gick han in :p haha, han fattade väl att han inte hade nån channs mot mej. haha. sen så gick jag upp och lyssnade på musik typ en timme tror jag. fun. och sen gjorde vi inte så mycket mer, spelade lite mer fotboll med lukas, sen åkte vi hem och då bastade jag. kom och tänkta på när jag, janine och jessi hade spa-kväll då.. :) vi hade ansiktsmask, bastade och typ fixade fötterna i fotbad. det var iallafall jättemysigt! också hade vi köpt chips och godis också såklart, haha. det var kul det :)
efter jag bastade gick jag ju som sagt ut och hoppade med lukas, och sen stötte jag på myggen och ni kan resten. och jag stör mej på att det alltid blir "hög belastning" på bilddagboken, värsta klent ;D haha. men nu ska jag kila,


adjöken.


jag vet att jag har störande rubriker, men vet inte vad jag ska skriva på dom..

hejsanhoppsan, så var heljen typ slut nu då. och ryssland vann eurovision! och vem var det inte som sjung då, jo, ingen mindre än dima bilan. han var ju med för nåt år sen också, haha då vart jag helt kär i han för jag tyckte att han var så himla snygg. fast nu kände man nästan inte igen honom, bara på rösten. såhär såg han ut när han var liten, hihi, grymt söt :)



numera ser han ut typ såhär



han är väl fortfarande fin, men söker man på han på google så kommer det upp bilder när han typ visar rumpan eller står helnäck med kuken i en hatt eller nåt.. vad nu det ska vara bra för. men tänkte inte ladda upp dom bilderna här.
kommer inte ihåg hur låten gick, men den hette iallafall "belive". jag såg eurovision hos hannaf, vi såg hela tiden, ända tills björn gustafsson kom upp. och han var ju värsta rolig då för oss svenskar, men dom från andra länderna tyckte väl att han var helt störd. men varför vi inte såg längre efter det var för att då ville vi bara titta på björn gustafsson så då satt vi oss vid datan och kollade på klipp med honom från parlamenten. han är så himla rooolig!! :D åh vad kul, och sen så somnade vi i varsin säng runt halv två jag och hanna, och vaknade strax efter 11. det var skönt. också låg jag där och kunde inte fatta varför jag var så trött, liksom ba "åh, nu är säkert klockan bara 7 eftersom att jag är trött", men det var den ju inte. skönt.
men vi klev upp, åt frulle, fixade oss, gick ut och var lite i skogen som omringar hannas hus, hon fixade lite med hästen hennes och sen så sköt vi luftgevär. eller hur det stavas??? men det var iallafall ganska så roligt, fast lite svårt också. eller nä, roligt. haha, och när man har tryckt på avtryckaren så kommer det ju typ en "efterstöt" som typ trycker på en, och jag lutade geväret mot näsan på nåt sätt, och precis när jag tröck jag ba typ tänkte "nej shit, näsan!" också så gjorde det värsta ooont!

här har vi hanna på bild;

image26

och såhär grym var hon:

image27

jag vart inte så jätte avundsjuk, bara lite. för jag var inte såå grym på det, men faktiskt inte sämst heller. så det gick väl fint. hah.
men så lessnade vi på att skjuta, och då gick vi och plockade vitsippor! men när jag hade fått ihop kanske 7 st så kom mamma och hämtade mej, så då fick hon dom 7 vitsipporna + några som jag plockade ihop på vägen till henne. det vart hennes morsdagspresent, för jag har inte hunnit fixa nån. inget kort heller, men hon kan ju få ett i efterskott om hon vill. jag vill inte köpa ett kort, det kostar pengar och det är ju ändå så mycket roligare att få hemma gjorda kort tycker jag och hon också för den delen. nu ska vi snart åka till mormor och fira henne, för hon råkar ju vara mamma till min mamma så hon ha också morsdag idag. men det är lite extra speciellt här hemma hos henrikssons, för mamma och pappa firar brölloppsdag för 17:de gången today! grattis grattis.




men nu ska jag in på bdb, hih. hejdå :D

choklad sug..

shit. alltså jag säger bara shit. jag klarar inte av det här.. jag är så himla sugen på marabou mjölkchoklad så jag tror jag dööööör!!!!! ooooaaaahh!! alltså det går inte med nån annan choklad, mamma hade nån från lidl, men nej. det går helt enkelt inte. jag måste ha marabou. måste ha marabou!! men alla mackar här i timrå har såklart stängt. allt har stängt. hjälp. hur ska jag klara mej?!?!?! åhhh!!

 image25

och den här bilden, den klarar jag inte av.



ni får den en gång till för att den är såååå ljuvlig.




jag klarar inte av det!!


åh!! jag måste ha choklad! :| men jag har ingen choklad, och jag kan inte få tag på choklad.. :'/ buhu. eller jo, choklad kan jag nog få tag på. men inte.. marabou mjölkchoklad. och det är det jag vill ha just nu. i denna stund.



byte av samtalsämne byte av samtalsämne -______- 

ikväll var det fritt inträde på timrå badhus, det var kul :))) körde nån basket eller nåt i vattnet, men eftersom att man inte kunde studsa bollen så kallar vi det handboll istället tycker jag. och jag var iallafall ganska dålig. jag kunde helt enkelt inte träffa korgen! basketkorgen alltså. jag hade värsta friläget, jag stod HELT ensam framme vid korgen hos motståndarna, men jag kunde inte få i den. alltså shit. och den var knappt en meter ovanför mitt huvud. och då försökte jag, jag liksom hoppade, men det gick inte. fatta inte vad som gick fel! men det gick iallafall inte. do'h vad jag vart less då. men jag gav iallafall inte upp, haha. tur det :) jag hade inte nån större lycka på basketen på gympan idag heller, då skulle jag hålla på och sparka på bollen jämt. när den kom på backen nära mej så fick jag bara nån reflex så jag sparkade till den, fastän att lärarn sa åt mej att jag inte fick. då fick andra laget frikast. och det hände ju inte bara en gång ska jag säga.
den känns inte som fredag! fast justja, det är ju inte fredag. klockan är över tolv så det är lördag. men det känns inte som att jag var på skolan för bara några timmar sen iallafall... eller några, jag var ju där för typ 12 timmar sen iallafall, och det är ju inte så lite. det är ganska många timmar sen.
och imorgon far fille på klassresa, åh jag kommer sakna honom. men hoppas han får det kul iallafall :) jag vet inte när han ska komma hem, han sa på telefon att han kom på onsdag men man vet ju aldrig. då sa han också att han inte bara skulle på bodaborg, utan till legoland också. jag ba "va men det ligger ju i danmark??" så då sa han att han skulle till danmark, men sen skulle dom till usa. så haha, jag vet inte. sötnos :)

menmen, nu ska jag försöka lindra mitt godissug, eller iallafall googla på om det finns nån mack som har öppet den här tiden i sundsvall. det fanns ju inte i timrå men.. fast egentligen, så är det väl lika bra att jag inte får nån choklad. det tjänar man ju också på. haha.



hejsvej :)

ska vi leka kuragömma?, om du hittar mej får du en puss, om inte så är jag under sängen

hejhej, vet ni vad jag vill? jag vill åka på dagis! åh vad roligt. liksom vara där med alla barna. dom är så roliga. och så.. små? haha, nej men dom är väl härliga, dom flesta av dom.


oj, nu kan jag inte blogga mer. måste sova. annars kommer jag aldrig orka bada ikv, hejsvej.


f <3


ldökasjfsmodifm olsdi, aisjdlaksjd... asidjalk?

åh. orkar inte blogga. hejdå.

hahahohohihi

hejhallå, åh vad tjock jag har varit idag. haha, jag hade värsta sockersuget när jag kom in. jag bara slängde av mej jackan och slet upp kylskåpsdörren och körde igång scannar-blicken efter choklad. men det fanns inte nå marabou eller nånting!!!! fast sen såg jag att vi hade ljus blockchoklad iallafall, så jag åt lite av den. det var inte så jättegott, men jag kunde inte sluta. haha. men så la jag undan den efter en stund, men då kom jag på att jag var faktiskt lite hungrig. inte bara socker sug alltså, så jag tog lite (mkt) vindruvor och satt mej vid teven och åt dom. men när jag hade ätit lite, så kom jag på, att jag ville så gärna gärna ha choklad.. men eftersom att vi inte hade nån god choklad att smälta (eller blockchoklad är ju gott att smälta, men pallade inte ;D) så tog jag en liten tallrik, arsett eller vad det nu heter, också hällde jag en klick chokladsås som man har till glass på den.. och en klick med nossette sås brevid. men det var jätteäckligt att doppa vindruvorna i det. i båda. men samma med det så kunde jag ju inte sluta (aa). inte förens lukas den störande kommer med sina störande kompisar. åh. dom är jobbiga. haha, fast det är roligt också. så kommer dom
"ÅH DET DÄR KAN INTE VARA GOTT!"
"nej, det är det inte heller" säger jag
"varför äter du det då?!" sa dom
"när jag väl fått smak på choklad så är det nonstop, jag kan inte sluta äta det. jag är hungrig" sa jag
"men om du tycker att det är äckligt kan du ju inte äta det heller!"
"men jo det kan jag" sa jag
"DET DÄR ÄR ÄCKLIGT!"
"men och?" sa jag
också drygar dom så. och det är nån av lukas kompisar som alltid frågar "Varför gör du sådär för?" och "vad ska du göra nu?" och typ "vad gjorde du där?". haha. lite småjobbigt då men. men så skulle lukas börja rapa och spotta på mina choklad-såser på arsetten, men då tog jag den och försökte trycka choklad på hans tröja utan ansträngning. det var ju inte meningen ATT det skulle komma på tröjan, så det gjorde inte det heller. "HAHAHAHAHAHAHA LOOSER! ÄGD! DU MISSADE!" började lukas skrika då. åh. jag som redan hade huvudvärk och allt vad det var. men då var jag inte sugen på den chokladen nå mer. också stängde lukas av teven för mej, så lufsade han och hans gäng ut. vet ni vad jag gjorde då? då gick jag i frysen och tog fram ett glasspaket. så ställde jag det på bänken och hämtade sked och tallrik, men så precis när jag skulle ta så hejdade jag mej, för jag tyckte att nu räckte det. haha, TJOCKIS! jag ställde tillbaka glassen då, och tog en kaka och satt mej vid datorn istället. haha, nu tror ni säkert att jag gör såhär varenda dag och bara trycker ner mej godis och kakor och så, men det gör jag inte. det var bara nån flip jag fick idag.
eftersom att jag inte fick gå ut idag så har jag inte gjort nå mycket alls idag. typ datan, teven, studsmattan, mobilen. men jag har inga pengar kvar på mobilen så vad jag menar med mobilen är att jag bara har suttit och lyssnat på musik och ändrat ringsignal typ 8 ggr, och sen bytt bakgrund typ 58 ggr och anteckning säkert 200. så roligt man kan ha det alltså! hah.
och åh vad jag hatar mitt sår/munsår som johanna går och säger att det är herpes eller hur det stavas men det är inte det iallafall. det gör ont och kliar, också har jag spräckt upp det nu ikväll. också frågade jag mamma om det var bra att spräcka det, och då sa hon att jag inte skulle göra det för då måste det börja om med att läka igen. ÅH. aldrig att jag går på polar med det, om jag nu ska på polar då. också kommer jag säkert inte kunna bada med det på fredag heller :/ eller jo, det kan jag nog men det är väl inte så roligt. men nu ska jag inte röra det. men jag kan ju knappt le med det! fast det gjorde jag lite idag ändå, så det sprack ju. sen sprack det mer med flit av mej. men imron så ska jag inte göra nånting. jag kommer inte ens äta, för då gör det också ont. närå.
åh, jag läste nåt som vi fått från hoppets stjärna om en familj där barnen bara fick 2 mål mat per vecka! förut fick dom 5 i veckan, men nu blir det bara 2 för att dom inte har råd med mer. stackarna, dom äter alltså knappt varannan dag. jag önskar att man kunde lägga mat i ett speciellt hål så att det rann hela vägen till filippinerna där dom bodde, också fick dom det. alla som inte fick mat fick dela, för här i sverige och i andra länder är det ju helt himla överflödigt då ju. det är ju inge bra..

men nu ska jag.. göra nånting. hih =) och imorgon ska jag på birsta med karro efter skolan.


hadetfint,
hejdå

nananananananna ,

har så himla tråkigt. kom och muntra upp mej.

får inte gå ut ikväll. bara på gården.

men jag klarar mej.



TRÅKIGTTRÅKIGTTRÅKIGT ;d


nananananannananana

hejjjjj, det här har verkligen varit den mest ohändelserika heljen någonsin. förutom i fredags då, när det var pannkakskväll. dom pannkakorna var goooda :) haha. men sen igår kan jag inte minnas att jag egentligen gjort någonting, var så trött och grinig så det var lika bra att jag inte visades ute bland folk ;D så då satt jag hemma med mormor, morfar och linus medans mamma och pappa var på mickes 40-årsfest som visade sej vara ett bröllop! fast det hade mina iq föräldrar såklart redan listat ut, haha ;D eller inte listat ut men dom misstänkte det. göll.
och idag har jag inte gjort något heller, var på mötet med mamma, pappa och ludvig imorse. för första gången så fattade jag nåt av vad dom sa där :o önska bara att jag kunde koncentrera mej bättre ;d men det var bra, det var en missioner som hette bengt-åke bengtsson där, i engelska länder kallades han för bob med o och i sverige båb med å. haha, det tyckte jag var klämmigt (y) också hade han varit nån stanns där dom sa nåt som uttalades "unkulukulu". haha, det lät jätteroligt när han sa det iaf. det betydde typ "en stor stor".
sen efter mötet så for vi hem, och då stökade mamma i köket medans vi andra hjälpte till med att plocka undan och sådär för att vi skulle få gäster som skulle fira pappsen=)
sen kom dom då vid fem tiden, så vart det att tjocka i sej kakor och glass :)))) inget större problem för mej men. men det var ingen tårta, för mamma hade misslyckats med den så man fick ta jorlegubbar lösa UTAN grädde och klet :D:D haha.

nu tittar mamma och pappa på en film som går under beteckningen "thriller", haha. visst är det en sån där läskig film typ? sånna klarar inte jag av iaf. har jättesvårt för att se filmer som är sådär lite småläskiga eller nervkittlande. eller alltså visst att jag kan se dom, men jag blir jätterädd ;d fast det blir väl alla egentligen, men vissa klarar väl av det. hah. romantiska komedier for lajf.

menmen, mina händer mår prima nu och är inte alls särskilt torra längre. haha. smörjer ju in dom morgon och kväll nu för tiden, eller jag smörjer in dom lite nu och då. det är nästan roligt.  fast sist vart jag så less, för jag smörjde in händerna typ 5 min innan vi skule åka iväg på mötet, och jag hade inte hunnit borstat håret eller plattat det eller nånting också hade jag knappt 5 minuter på mej också var händerna sådär jobbigt äckligt kletiga av den dära snuskiga handkrämen. blä! då var det jobbigt, och då svor jag på att jag skulle alltid ha torra händer ;D haha, fast det löste sej med håret så jag lät det inte gå ut över handkrämen ändå. höhö, tycker att det är störande att skriva om mina händer för det kan ju inte vara så roligt att läsa. men jag har helt enkelt inget annat är skriva om. förutom att jag "borde söka hjälp". fick upp det på nåt test idag, jag vet inte vad det var för nå test men nåt på cornes bdb. "hur dum är du egentligen". man kunde få på "Du är inte så dum", "Du borde kanske tänka mer" och "Nån borde söka hjälp". jag fick på sistnämnda alltså. men det är lugnt, jag tog bara lite illa upp. :(



nu ska jag skriva nåt till fille, för han säger åt mej att göra det. haha :D




hejdå :) <3

en smak av sommar

hejallesammans, vet ni. jag hade helt glömt smaken av hallon och jorlegubbar (jordgubbar, jag har sagt jorlegubbar sen jag var liten och kan inte sluta med det), också såg jag att mamma hade köpt hem det för att fixa en tårta till pappa för han ska bli frad idag. också smakade jag ett hallon, den smaken var inte bekant och den smakade konstigt. alltså den var äcklig, annars så brukar jag älska hallon. men det där var ju ett köpt hallon så det kanske är skillnad..? men iallafall, så visste jag inte om jag skulle våga smaka jorlegubben.. men så smakade jag. OOOOOOAAAAAAAAHHHHHH! åh vad jorlegubbar är gott! <33333 om jag inte hade varit så fruktansvärt mätt efter all kyckling och ris som jag precis hade ätit så hade jag antagligen slukat alla jorlegubbar. och det var ju tur att jag inte orkade det, för då hade det ju inte blivit nån tårta.. fast å andra sidan, så tycker jag ändå inte om tårta. eller tårtan tycker jag oftast om, men liksom inte grädden eller kletet som man har i. bara tårtbotten. men glasstårta det gillar jag! och det är grädde på den här. sug. jag vill inte ha grädde, det är så himlanshimlans äckligt. smakar blä och man får ont i magen. och grädden ligger liksom precis under jorlegubbarna... och nu sa ludvig att det skulle vara både hallon & jorlegubbar på tårtan. äh, strunt samma.

här får ni en fin bild att titta på:


image24



mmmmmmuuuuuummmmmmmmssssssssss :) fast nu vart jag lite småsur på tårtan, haha. fast den ser väldigt väldigt god ut, det är en bild på den. det är såhär typ kladdkaka som tårtbotten, och sen är det grädde och sen skivade jorlegubbar på grädden och sen kladdkaka som tårt"topp" och sen är det rinnande choklad på det.. mm.. .ser värsta smaskigt ut! haha. men nu ska jag hjälpa till att fixa lite tror jag.



hejsvej :)

haha ^^

http://www.freetetris.org/ , kvällens tidsfördriv :D

adsfdfghjjjhgfdsadfghjhgfdsfghyjfgds

hejhejhallå, nu är det bättre med mej :D är inte lika trött längre, och har spring i benen. har inte varit med fille än, han skulle fira micke först men tänk om han blir där hela natten då;D eller jag vet inte, får väl se hur det blir.
men idag har jag inte gjort mkt alls, bara gått runt och varit sur :D och velat sova, men inte kunnat somna. också spelade jag ju the sims, haha, det spelet är så drygt. och vetni vad jag har börjat gjort då? smörjt händerna! jag har varit så torr om hela händerna ner till typ handleden värsta länge, men har inte pallat smörja in mej. vet inte hur man smörjer in heller. haha, alltså jag vet ju HUR man gör men liksom... ska jag smörja in och sen vänta tills det har torkat in? och vad ska jag göra då, ska jag smörja in igen eller ska jag inte? kan man bara smörja in max 2 ggr per dag eller så? får man röra nåt efter man smörjt in sej?
nödvändig fakta, men jag vill ju iallafall veta lite =) ska fråga någon. karro brukar ha koll på sånt, vänta ska jag fråga na på msn.

"Karolina. skriver ett meddelande."

haha;



lindah; säger:

men du

Karolina. säger:

ah :D

lindah; säger:

när man smörjer in händerna, hur gör man då? jag menar, ska jag smörja in och sen vänta tills det har torkat in? och vad ska jag göra då, ska jag smörja in igen eller hur gör man? pallar inte att mina händer spricker sönder bara för att dom är så himla torra, haha, det gör till och med ont att ha vantar på sej.

Karolina. säger:

ojdå, jag trodde det var nåt allvarligare du skulle säga:D men du kan ju börja med att smörja in morgon och kväll och då ska du hä på rejält med salva och lixom låta det torka in i huden, men asså om det inte bli bättre måste du byta salva för att den du har är kanske inte så bra då, vi har en jätte bra, den köper man på apoteket



haha :)


hejdå , pallar inte skriva mer (aa)


asodfjlsafmdgi

hejsanhoppsan, igår var det pannkakskväll på torget i timrå centrum. såklart att man var där och åt pannkakor, var med i en tävling och umgicks med folk. det var timrå pingstkyrka som hade anordnat det. och pappa var såklart med och fixade det och sådär då, och när dom skulle säga vem som kommit femma på tävlingen som bestod av att skjuta bandyklubba, kasta boll och nå konstiga saker som jag inte kan förklara. men då sa iallafall pappa ba "och på femte plats... min egna linda!". haha, stolt som tuppen över mej då! men det var bara 6 placeringar, men jag kom före issa iallafall :) men efter karro, men aja. tobias vann. tror han fixade alla grenarna ;d men det var iallafall en rolig kväll :) också delade dom ut badbiljetter så att man skulle komma gratis till badhuset med w nästa fredag. ska väl antagligen komma dit då, i love to bath. haha.

och idag är jag jättetrött. helt slut, och pallar inte prata med någon ens. så har jag kännt hela morgonen och hela dagen hittills, vet inte när jag ska vakna upp. men det är väl så att är man trött på dagen så är man pigg på kvällen, får hoppas det för ska vara med fille sen =) <3

och nu sitter ludvig och pratar. han sitter såhär när han ritar "och nu ritar jag ett hjärta, nu färglägger jag det.. blir mitt hjärta fint nu? nu ska jag måla gubben. nu målar jag gubben. nananannanaa. nu har jag målat på gubben. blir min gubbe fin nu?". åh, och jag orkar ingenting så jag sitter bara och skriker "OKEJ JAG FATTAR!" tillbaka, och då han ba "men jag pratar inte med dej ju..." haha, jag ba "men vem pratar du med då?" ludvig ba "mej själv..." haha bästa sällskapet. undra vem han brås på.

har ingenting att göra, men hittade nyss the sims2 skivan så tror jag ska spela lite, aslänge sen. haha. men det är så himla drygt det spelet, men ändå. har väl inget bättre för mej och pallar inte sova. eller pallar gör jag, men kan inte. eller äh.



hejdå ;d

congratulation

hejdäääääääär, haha förut när jag och fille var ute så var vi uppe på ett berg, också skulle vi gå ner från berget. aa då klättrade han ner först då, nån jättesvår väg då såklart (; också sista biten var man tvungen att springa för det var nerförs och diket sen. han sprang, också tror jag att han ramlade men jag såg det iaf inte. ;d haha, och sen kommer jag. först som värsta snigeln, också säger fille att jag ska springa sista biten som han gjorde. men det ville jag inte, för jag fattade ju att jag skulle ramla. men så gjorde jag det, och sa åt fille att akta sej. också typ började jag springa, men såklart så snubblar jag på nån ful liten stubbe också gör jag typ en kullerbytta och sparkar till fille stackarn mitt i nyllet. men haha vad vi skrattade x) åh vad fult. haha jag är så sämst. haha ;D förlåt (aa) skämdes litegrann sen då.

och nu är det bara 31 dagar kvar till skolavslutningen! och sen är det sommarlov! <3 åh vad roligt jag ska ha på mitt sommarlov. hoppas jag, och bara för det så ska det väl bli jättedåligt. haha närå. det ska det inte bli :) hoppas jag. men alltså, nu när vi går i sjuan, behöver man köpa sådär skolavslutningskläder då? jag menar, det är ju ändå bara niorna som ska uppträda eller vad man ska säga. vi ska bara titta på ju.. fast det förståss, så är det väl alltid roligt att klä upp sej. självklart ska jag ha skolavslutningskläder! inte för att jag tänker lägga ut lika mycket energi på det som andra år. jag kommer nästan ihåg vad jag har haft på mej varje år.. i sexårs, då hade jag ett par oranga byxor och en blommig t-shirt. och rosa sandaler. och i ettan hade jag... vad hade jag i ettan? :O haha jag vet inte.. men i tvåan hade jag iallafall på mej en blå klänning med lila blommor på. i trean hade jag på mej ett par vita långbyxor och ett vitt linne med paljetter på. och blabla, i fyran hade jag leggins, jeans kjol och ett vitt linne och en vit kavaj. sen i femman ett par becha (haha, oj, hur stavar man det?) knickers och en gul och vit t-shirt. sen förra året i sexan hade jag vita kortbyxor och en gul och vit rutig skjorta.
haha, det kan ju vara bra att veta. hih :) jag tror jag ska ta typ kort byxor i år. eller nåt i den stilen iallafall. eller äh jag vet inte. får väl se.



nu ska jag inte blogga så mkt mer. ska på birsta imrn med mamma =) och just nu så har mamma, pappa, linus och jag värsta diskussionen... om vad det handlar om ska vi inte gå in på här.




men godnatt *

skoldag

hejsanhoppsan, åh vad jag saknar pernilla :) kom på det. men nu har vi bestämt att vi ska vara med varandra på torsdag iaf :D så himlahimla länge sen :|  var ju med henne typ dygnet runt när vi var yngre, haha, vi har så himla många minnen. saknar dom. och henne. :)

today har jag varit på skolan då, inte ovanligt men ;D gick väl bra, eller ao. kommer inte ihåg så mkt :D eller justja, först var det spanska. det gick värsta bra så jag vart värsta nöjd! också hade jag bestämt mej för att vara glad hela dagen, haha, för annars blir jag sur så fort jag kommer in i det klassrummet. men vi fick nåt häfte (som alltid???) där det var typ repetion. så det gick bra. efter det var det kanske engelska. eller nej, det var det inte. det var.. so! fortsatte med läxan eller vad det är, man ska skriva så mycket man kan om grekerna och sådär. haha, smart curt låter oss kolla i boken samtidigt, vem skriver inte då.. eller nej, jag skriver faktiskt inte av kom jag på. jag typ läser ett stycke, sen lägger jag boken uppochner och skriver det jag kommer ihåg. på så sätt ser det liksom mer ut som att jag inte läst av ;D tror jag. efter det så var det engelska, där kom det :) då skulle vi skriva recension och filmen vi såg, "forrest gump". den filmen är ju ganska härlig den. blev inte klar men fortsätter imorgon ju. också var det såhär, det var värsta lugnt i klassrummet och ellen skrek och skrattade inte som hon brukade, och inte issa eller hanna eller jag eller någon gjorde det överhuvudtaget. också såg våran lärare björn att ellen höll på börja skratta så han ba "Nej, skratta inte för då är det kört!" typ. haha, han kan henne vid det här laget. haha. sen var det lunch, men jag, eller och issa delade på en strips istället för att gå upp till maten. smarrigt ;d efter det.. svenska, men jag håller på och ska forska om johnny depp och ska skriva från en tidning som jag har ett repotage om han i, men jag glömmer det jämt. så jag skrev typ dagbok eller nåt istället.. och läste. och sophie ba "skriv din autograf på mej" också gjorde jag det, då skulle hon göra det på mej med men då skrev hon "KUK" över typ halva högerarmen istället. fast det tvättade jag bort sen (; och på vänstra har jag en vacker gris som corne har ritat :D haha, fast nu är den lite utsmetad för jag tvättade händerna förut. sista timmen gympa var inte med. trallade runt på skolan med ellen och claudia istället.


men nu är det mat, så nu ska jag äta. och sen ska jag ut och vara med fille mfl och typ spela basket :)))



hejdå !

tinnnnnnni

hey alla. jag är trött. åh. jag är jättetrött! och tanja spillde mjölk här på datan så det går inte att trycka på ena knappen som man ska göra stor bokstav med, haha. eller om man tar i riktigt riktigt hårt så går det. aja.

heljen lite snabbt igenom:

tottas konsert i fredags, sen sov karro här.
kollade på bilar på lördag förmiddag, sen så var jag med tanja, chrissi och wa. efter det så sov tanja hos mej.
idag händer ingenting, var på mötet. tråkigt. åh. somnade nästan där på kyrkbänken. eller jag tror jag gjorde det? haha, iallafall.


nu ska jag nog duscha. långinlägget *


hejsvej :)

ssppaannsskkaa

hejhej, nu har jag idrottshögstadiet, eller elevens val. för mej är det inget alls. alltså jag har inte idrott, och jag skulle aldrig välja det här själv. det är meningen att jag ska sitta och plugga spanska.. men eftersom att jag är så lat så pallar jag ändå inte göra något annat. nån sport alltså. eller jag vill ha tennis, men vill ju inte åka dit själv heller.. och det är ingen som verkar vilja ha det. KAN INGEN HA TENNIS MED MEJ?! haha.. och sen på onsdagar har jag till min ära blivit tilldelad matte. men det ska jag också byta bort. men jag kan ju inte koncentrera mej på lektionerna, och så hemskt mycket efter ligger jag väl inte egentligen. tror jag.. eller äh, palla bry.

dagen har väl gått på, är bara så himla trött. jag har varit så hela veckan, varje dag har varit så seg. och haha, igår när jag och tanja var ute så kom det en tant/äldre och jag ba gick ner på knä och skällde och låtsades vara en hund och hon ba "såja såja, inte skälla. såja" haha.:! ;D fast hon brydde sej knappt typ, hon kunde väl iallafall ha hälsat på lilla fina hunden pricken :( mitt namn var faktiskt pricken. också var vi med johanna b också ju :)

men nu måste jag jobba. hasta luego..

actually *

hejdärborta, nu ska jag snart äta sen blir det ut och vara med tanja :D haha, vi har bestämt att vi ska leka konstaplar. det är alltså vi som bestämmer, och det ska vi minsann visa. haha.. också ska vi på lidl också ofc.

men just nu sitter jag med rix fm i öronen och solbrillor på huvudet. jag känner mej så ball så ball. mhahaha. men jag önskar att jag kunde ha pilotbrillor, men jag ser ganska störd ut i dom. eller i vissa kanske jag passar någorlunda i, men annars så är det sånna där stora moviestars som sitter bäst. dom är ju ball, men men. hihi :)

idag var det skola. och jag gjorde som jag sa igår! jag stängde av väckarklockan, men blev väckt till tio över sju nånting ändå. trodde att jag skulle få sova över lite iallafall. kom till skolan runt 5 över åtta, slängde in bror linus och ellens väskor i skåpet. linus väska hade jag för att han hade glömt gympakläderna i den hemma, så då tog jag med den. sen så hade ellen lämnat sin väska med kläder och plattång här den där gången då vi fixade oss till polar. också fick jag tillbaka kläderna hon lånade av mej också. så kom jag upp till fysiken, och där skulle man skriva 4 provfrågor tills imorgon. jomen, nog hade vi prov imorgon då. fick nå häfte eller vad det var, och hittade på 4 lätta frågor som jag kunde svaren på. gjorde visst fel, inte som han sagt, så jag fick göra om :p men jag var ju sen, så jag hörde ju inte men. det var väl den lektionen. sen var det... bild! vart sen där också, för att ponthus och bubbas tog mitt finfina tryck som jag har sagt att jag ska trycka med i 2 månader. aja, dom tog det och kastade mellan sej och sådär så lilla jag inte fick tag på det förens kanske 10 min efter.. haha. då hade jag missat när dom snackade om nån lera, men pallar ändå inte göra krukor och allt vad man kunde göra med den (; eller jo vänta! man skulle ju kunna göra en godisskål eller så ju! och ge till nån. det borde jag faktiskt göra! kanske jag kan.. fast jag gjorde ett grattiskort som jag nästan vart klar med. det ska jag ge till pappa som fyller år på fredag nästa vecka. vad jag har fixat för present till han säger jag inte, han eller nån tjallare kanske läser det här.. :)
efter bilden var det so, då fick vi läsa sida 190-195 som jag är så less på ;D haha, orkar inte läsa det om och om igen. också kunde jag helt enkelt inte koncentrera mej på texten.. tänkte på annat ja :) eller jag läste ju, men inte så det fastnade. har läxa eller om det var prov på det på måndag. det är värsta mycket sånt nu! det är ju nu innan skolavslutningen som man brukar dra ner på det, men då får vi läxa och sånt istället! det är väl ändå lite väl underligt. menmen. sen var det lunch, och det var nå konsigt. det stod att det skulle vara "Tex Mex Rulle" och dom sa att det var väl kanske som nå taccos, så kom vi upp. det var typ pirog, ganska gott. inte höjdare men vi fick ungskokade grönsaker till :D sådär morötter och broccoli, jag gillar broccoli. ibland :) men vad var det sen då? då var det.. hm.. justja, matte matik. danne hade rättat proven, men vi skulle inte få sen dom förens på måndag ändå. det var antagligen ganska stökig lektion, lät som det i slutet iallafall. han babblade på om att vi inte kunde skärpa oss och att det faktiskt fanns sånna som ville jobba, ja, det där pratet som vi alltid får höra.. och han ba "Alla som har varit stökiga får gå". alla ba typ "ööh... har jag varit stökig?" så började väl alla tänka. men så drog typ kenny, kewin och anton. och stolt satt ju jag kvar, också gav han mej "blicken". jag ba "va har jag varit stökig?!" han ba nickade också fick jag också gå då.. sophie och sanna fick också gå antar jag.
sen var det den där störande lektionen.. den som jag helt enkelt avskyr.. spanska. åh. jag pallar inte spanska! jag pallade inte spanska. så jag hittade på annat istället och mådde bajshuvud. nä men. sen stack jag hem och sen har jag suttit HÄR. skulle egentligen träna, men så skulle det kanske komma nå gubbar och kolla på fiber eller nåt, men dom hade kanske redan varit här men jag vågade inte träna om dom skulle komma :p haha. det var min dag. jag har inget annat att skriva, och ska ändå äta nu. så att... ha det bra då :D




hejsvej (:

apansikte

äsch. jag som verkligen vill blogga just nu. men jag har inte nån lust alls..

pluggis

hello, min mama och papa har bestämt såhär: att jag måste vara inne senast kl. 21.00 då det är skola dagen efter. det är orättvist, men klokt. för jag börjar bli ganska seg på morgonen, och trött på dagen. sen är det bara kvällen jag pallar vara uppe på. litegrann. nu är klockan 23:08. jag borde sova nu. menmen, jag har kommit på en annan sak istället. jag ger mej själv sovmorgon imorgon! jag gör såhär att, jag stänger av väckarklockan och förlitar mej helt åt min familj! :) inte så klokt trots allt, men lär ju bli skönt. kommer väl bli väckt till halv åtta eller så. men jag kommer säkert vakna till pappas väckarklocka ändå, jag önskar att jag var halvdöv när jag sov och inte vaknade för minsta lilla.. :'/ eller jag kanske inte vaknar för minsta lilla, men jag har lätt för att vakna iallafall.

jag tror att mamma och pappa tror att jag sover nu.. (aa) det är ju inte snällt, men aja. för när lost var slut, som jag såg litelite på, så sa pappa ba när jag gick till mitt rum (FÖR ATT HÄMTA FILT OCH DATAKABEL ;D) aa han ba "godnatt linda". och jag tror inte att dom har varit in till mej heller :) hihi, spännande. haha. vad kan jag mer säga.. jo, today har jag varit med fille hela dagen :))))) också kan jag berätta att vi hade prov i måndags, i både hk och matte. på hk:n skulle vi göra en rulltårta två och två, det var bestämt och meningen att jag skulle jobba med ellen men så vart hon sjuk, så då vart det så att jag skulle jobba med sophie istället. men då fick sophie och millan för sej att dom inte ville vara kvar, så då stack dom. då var det jag och fröken sörell som vart solo så då fick jag jobba med henne istället. haha, vi ägde verkligen.. nä men det var värsta roligt, för alla misslyckades. typ alla. nicklas och simons rulltårta vart modell, och jag menar det! den vart asfin och asgod! min och elins vart asful och asäcklig. men nicklas och simon fick ju trots allt hallonsylt på sin, medans vi fick äppelmos. det var ju inte bra.
och sen var det matteprovet. visst att många säkert tror att jag är sämst på matte och blablabla och inte kan nånting, men det gick faktiskt super på provet :)) det är bara så att jag pratar bort lektionerna. fast det är oftast så att ingen som jag sitter med vill prata med mej på matten för att dom vill jobba, så oftast sitter jag bara och stirrar rakt fram eller pratar med mej själv, haha. jag är störd. jag kan helt enkelt inte koncentrera mej på mattelektionerna, det går bara inte! det är så jobbigt. för jag är faktiskt duktig på matte. actully! men nu får vi se vad det blir för betyg på mina prov dårå.
och på tal på prov, så går det rykten om att det är fysik prov på torsdag eller fredag. alltså åh. jag pallar inte ta hem och plugga. men jag ska nog göra det ändå, för säkerhets skull. fastän att jag har följt med så duktigt på fysiklektionerna. det har jag faktiskt. till skillnad från de andra no ämnerna alltså. och hoppsan så hade jag ju spanska tills imorgon, eller var det nästa veckan? åh ingen aning. jag borde ta med mej penna och anteckningsblock vart jag än ska jag, för blä jag kan inte komma ihåg allting själv!


men nu har mamma och pappa sett mej, jag tror att dom visste att jag satt här ändå :) men nu ska jag bara titta lite till på bdb, och sen har väl kudden skrikit sej hes på mej så jaja. jag ska väl lägga mej sen. klockan är ju halv tolv nu :/


byebye

ta dej i kragen och gå vidare.

nu så är det sista dagen på lovet :| åhå. vill ha mer lov, fast ändå så är det ju bra att allt går tillbaka till det vanliga. det vanliga tråkiga. när dagarna liksom går som på räls. eller liksom, det blir RUTINER. jag hatar rutiner! alla dagar blir typ likadana. jag pallar inte det, från och med nu ska jag hitta på nåt speciellt nån dag i veckan. man måste liksom "Break the lines" ;) haha. men aja.

haha.. jag pallar inte blogga nu (aa)


:D

hejdårå:)


ett isabelleigt inlägg

hallåhallå,


idag ska jag vara med issa :)



hon är en helskön typ hon, och vi är ganska så oslagbara tillsammans. har jag kommit på :D haha. vi har ganska konstig humor, och vad det är för humor ska vi inte gå in på. och vet ni vad jag har kommit på, att musikaler verkar vara värsta roliga. alltså om man skulle vara med i en. haha. det har jag kommit på. när issa och jag brukar gå ner till lidl, så är våran väg lite som en musikal. då brukar vi sjunga. och annars när vi går, så brukar jag köra en skrikokal. det är en "kal" som man skriker i. men för det mest så brukar jag och issa ägna oss år skrattokaler. det är roligt, man får starkare mage och längre liv av att skratta. det är väl bra? :)



men nu har mitt blonda vackra hår suttit och försökt torka efter duschen för länge. och inte orkar jag med hårfönen heller, för det är bättre att låta det torka som vanligt har jag hört. ibland hör inte jag så bra. men jag läste ju om det kom jag på nu, men ändå. men jag hör ganska bra ibland också. det kanske beror på om jag har rensat öronen eller inte? haha. smörtig du är linda. jag är. haha, vet ni vad jag brukar göra? prata med mej själv.. haha, det är så bra, fast jag har säkert sagt det? tror jag. men aja. flum.


nu har jag bloggat klart, men jag ska blogga mer inom snar framtid. nu ska det inte ta en vecka innan jag bloggar nästa gång.



farväl!


until the day i die, i promise i won't change

HEJ ALLIHOPA! det har gått typ en vecka sen jag bloggade sist, jag har liksom suttit mej här och ska skriva. men då kommer det alltid nån som puttar undan mej, också får inte jag blogga mer.. haha. men nu är jag här.

det har liksom varit teater varje dag, och finally så är ALLT slut! :O:D känns både skönt och inte, eller alltså det är ju liksom skönt men ändå lite sorgligt. för det har verkligen varit roligt att få spela ihop med dom personerna. men nu är det över. åh, det känns så skönt att inte behöva säga "nä alltså.. jag har teater" när nån ringer, eller när nån frågar vad man ska göra idag "Nä jag har teater" eller vad gjorde du igår då? "Var på teatern". Jaha, men vad ska du göra imorgon då? "Eh.. teater då med".

Men nu ska vi alla få en paus från teatrandet. fast det har varit fett roligt. det är liksom en känsla att stå  där på scenen. även om det var roligast första och sista gången, hade liksom 6 uppspelningar så man blir ganska less efter ett tag. men premiären var verkligen spännande när man liksom skulle få se vad publiken tyckte om den, när allt var på riktigt. det var verkligt! den dagen hade verkligen kommit! också vart det andra uppvisningen, då var premiären över och vi tog det lugnt och hade inte så mycket energi. publiken var lite lam också, så att det gick inge bra.. eller bra kanske det gick, men det var inge roligt. sen tredje gången gick det bättre, för då var vi så sur för att andra gången gick dåligt. så då gav vi gärnet. också vart det fjärde, tog det lite lugnare då också tror jag. femte, samma där. och sen sjätte, och allra sista.. det var faktiskt den mest spännande och pirrigaste uppvisningen. alltså man visste att det var sista, men ändå kändes det som att det var premiär. linnea, vår ledare, sa att det var bästa gången. och det var det kanske :)  lugnt att jag ska fortsätta, och vara med nästa år.
våran pjäs var den enda som inte var seriös typ, eller "När ingen ser.." var väl inte så grav allvarlig egentligen heller. men det kändes skönt att ha en som publiken kunde få skratta till. för skratta gjorde dom allt.
lugnt att ni får se mej nästa år där också :D det var ju roligt, och teater är verkligen så himla roligt.


och här får ni världens bästa låt dessutom. Simple plan - grow up. Alltså jag älskar den låten, kan helt enkelt inte få nog av den. KÄRLEK TILL DEN:O








men nu ska jag gå och bada badkar eller duscha eller nåt. innan linus kommer och ser att jag sitter på hans dator. haha ;)