ett isabelleigt inlägg

hallåhallå,


idag ska jag vara med issa :)



hon är en helskön typ hon, och vi är ganska så oslagbara tillsammans. har jag kommit på :D haha. vi har ganska konstig humor, och vad det är för humor ska vi inte gå in på. och vet ni vad jag har kommit på, att musikaler verkar vara värsta roliga. alltså om man skulle vara med i en. haha. det har jag kommit på. när issa och jag brukar gå ner till lidl, så är våran väg lite som en musikal. då brukar vi sjunga. och annars när vi går, så brukar jag köra en skrikokal. det är en "kal" som man skriker i. men för det mest så brukar jag och issa ägna oss år skrattokaler. det är roligt, man får starkare mage och längre liv av att skratta. det är väl bra? :)



men nu har mitt blonda vackra hår suttit och försökt torka efter duschen för länge. och inte orkar jag med hårfönen heller, för det är bättre att låta det torka som vanligt har jag hört. ibland hör inte jag så bra. men jag läste ju om det kom jag på nu, men ändå. men jag hör ganska bra ibland också. det kanske beror på om jag har rensat öronen eller inte? haha. smörtig du är linda. jag är. haha, vet ni vad jag brukar göra? prata med mej själv.. haha, det är så bra, fast jag har säkert sagt det? tror jag. men aja. flum.


nu har jag bloggat klart, men jag ska blogga mer inom snar framtid. nu ska det inte ta en vecka innan jag bloggar nästa gång.



farväl!


Kommentarer
Postat av: limpa

ni två är sjuk?

nästan som mej andre & robbon

2008-05-03 @ 20:55:48
Postat av: isabelle

kanske lite förskyld.. :)

2008-05-04 @ 14:29:12
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0