jag kunde inte andas till slut

Hej hej hej hej hej

Nu är jag hemma, ha vart nere i timrå men mamma kom och hämtade mej för det var kallt. Eller ja jag har varit hemma ett tag. Åkte till claudia först och hennes mamma gjorde soppa till mej, gulligt! Sen stack vi ut och stötte på claudias vän anton och hans kompisar, sen gick vi till claudia igen efter ett tag så fick vi skjuts till timrå. Träffade corne och amanda så vi var med dom, hittade jessica och arvid sen också. Och karro, madde och moa kom efter ett tag också :)

Aja men jag har väl ingen vidare lust att skriva sitter och lyssnar på melissa horn hihi,
hejdåå

birsta

Jag och claudia ska dra mot birsta med linnéa och ponthus, får väl se hur länge vi blir där jag måste iallafall köpa nya leggins för som ni flesta säkert vet är det alldeles håligt mellan benen på dom hahah.. väntar på att plattången ska bli varm nu, sen måste jag tvätta bort all mascara skit runt ögonen.

 

Snart kommer det seriöst gå hål rakt igenom min hals/haka eller nånstans därimellan, helvete va ont det gör!


happy halloween



Ja självklart så håller jag på att spöka ut mej, det är ju halloween idag. Jag har plockat fram häxhatten, halloween sminket och kvasten. Nu ska jag bara fixa det sen är det ut på bus eller godis!


med claudia



Hallihallå ;>

Hemkommen är vi nu, vi ska väl gå och lägga oss snart är bra trött jag iallafall känner jag! Vi har fikat och pappa är och skjutsar hem ponthus.

 

DET VAR EN MYGGA I MITT RUM NYSS :o mamma trodde mej inte men jag smällde den och visade den, då trodde hon mej hehe.

 

jajajajajja jgonaaaaattttttt


hos tanja

Nu är jag hos tanja med claudia, janine och chrissi. Dom har ätit sen stack vi ut och då tappade vi moa, madde och karro :o vi får se om dom tappar oss också snart, nej men jag vet inte vad som händer ikväll funderar på att dra till skb om inte annat :) eller nä har nog inget sätt att ta oss dit på så vi får helt enkelt se.

hejdå!

jäjä wowow

Sitter laddad med en luftpistol, eller alltså inte en riktig utan en liten bomullsgrej. Lukas och ponthus ska spela nå tv-spel, undra hur bra det kommer gå när jag har fått tag på den här leksaken hehe ;) nejdå jag skoja, fick bara sitta vid lukas data om jag var snäll och det kanske inte räknas som snällt om jag gör så..?

Undra när claudia kommer dessutom! Hon skulle ju komma hit men man vet aldrig när, om tre timmar ska vi iallafall vara nere hos tanja för att äta och så. Eller jag kan ju inte äta men jag är sällskap :) jag har ätit mosad lasagne i barnburk.. hahah och duktig som jag är så häller jag ju inte ut maten på en tallrik utan ställer in maten i burken så allt bara svämmar över :o vet inte varför men aja.

Men nu är det nån som skriver på min dator, måste springa över hahah
puss

nyvaken

Vart ganska glad när jag vaknade, eller snarare lättad. Min tunga är inte så svullen ändå :) eller jo det är klart den är men inte värre än igår, wiihoo! Och nog kan prata iallafall, fast det låter som att jag pratar med typ mat i munnen om jag inte anstränger mej hahah. Men men! :) haha shit va ni kommer få höra mycket om min tunga ett tag framåt nu, stackars er för det är väl inte så intressant men ändåå :D Jag ska försöka att inte skriva så mycket om den ;)

 

Nu sitter jag och prata med ponthuus och jag kan inte göra två saker samtidigt så hejdå!


det gör jätteont!

Dom som säger att det inte gör ont ljuger :o jag vill inte skrämmas men shit va ont det gör! Eller ja, det är inte så ont så man inte står ut men det känns ordentligt. Usch, vidrigt.. sen känns det inte så mycket (än), bara det att staven är så lång så det är precis så jag kan stänga munnen, det skaver asmycket under tungan, jag antar att jag blöder eller nått för det smakar järn. Och nu när jag skulle äta trodde jag seriöst att jag skulle börja grina. Maten var bäbismat, hahah var in och handlade på willys innan vi for hem! Men jag åt ändå för jag var riktigt hungrig. Har sköljt munnen med vatten för det skulle man göra efter man åt, drack, tuggade på nått eller vad som helst. Så har jag borstat tänderna, snart ska jag skölja munnen med munskölj som jag köpte därborta på shanti. Efter det ska jag fixa isvatten att ställa in i kylen så ska jag dricka det när jag vaknar för imorn kommer värsta svullnaden.. hoppas att jag får en lindrig svullnad för jag lider redan tillräckligt! Längtar verkligen tills det är klart och jag kan börja leva normalt igen haha.

 

Sen ska jag sova för jag är riktigt trött. Har iallafall varit i skb ikväll, sen stack vi till granloholm där det var värsta draget, noooot. Jaja då åkte alla andra tillbaks till skb men jag och ponthus ringde efter skjuts så vi har åkt hem, eller aa han skjutsade vi hem till han och jag sitter här.

 

hejdå


Pierca tungan




shiiiiiet

Nu åker jag och mamma och hämtar ponthus, så åker vi till shanti så ska jag få en nål nerkörd genom tungan. Låter jättemysigt! Hihih jag är glad :D sen blir det väl linnéa, hon har väntat på mej hela dagen stackarn.. så måste ju dit :)

 

puss !!!!!!!!!!!! önska mej lycka till, ALLA ska hålla tummarna för mej :o


värsta lycklig

IDAG BLIR DET MIN TUNGA SOM SER UT SÅDÄR!


jag ska bli engelskaproffs

VET NI VAD JAG HAR BESTÄMT MEJ FÖR DÅ?

Jag ska bli värsta engelska proffset! Nu låter det inte fint när jag pratar engelska och nationella provet i engelskan va det svåraste jag nånsin gjort, värre än moppekortet till och med :o men det ska ju bli ändring på det nu förstår ni ;) blir väl jobbigt ehh, men ändå. Ska bli bättre än alla på engelska skolan till och med!

Jajja nu vet ni det, nu ska jag gå och fixa mej


nina & kim - en gång för alla

Det var på tiden att jag köpte den där hårinpackningen, då är inte håret helt fuckat efter man har sovit, det blir liksom lenare så det inte strular ihop sej på en gång ;) så nu behöver jag inte duscha idag igen och det känns väl skönt. Så fick jag värsta rycket när jag vaknade, det var nån låt jag lyssnade på när jag var liten så jag var tvungen att leta fram den hahah,



Inte precis den bästa heller :o men ändåå, hehe..

Idag ska jag iallafall vara med linnéa, fast nu är hon och äter med sin pappa nånstans så hon ska säga till när jag kan komma. Fast jag ska vänta tills mamma kommit hem innan jag åker, ska tjata lite till om tung piercingen. Som linn sa förut, eller aa jag fattade ju inte precis, TPFTDGU. Vad betyder det då? Jo, Tjata På Föräldern Tills Den Ger Upp. Hahah alltid bra att komma ihåg.

popcorn duger väl det med

Jag har visst internet, hehe.. det dog bara förut för linus trixade med sladdarna men sen fixade han så jag skulle få det också så han slapp mitt gnäll. Hm, smart tänkt! Eftersom dom sitter och äter massa godis och dricker hur mycket läsk som helst (det sista gör mej verkligen avundsjuk) så har jag poppat popcorn. Inte lika gott, men jodå. Var inte sugen på det bara, efter att ha kollat på praktikant filmerna vart jag bara sugen på chokladen ÖÖÖÖÖÖLLLLLLLLLLF satt och åt. Men vem bryr sej om jerry när den äkta praktikanten verkar va bubbas? Haha!

 

MÅSTE sova, imorgon ska jag vara med linnéa, puss gonattt


hahahahahahahah


skb gårn

Jag har inget internet hemma därför jag inte kunnat blogga, eller jo nog finns det internet hemma men.. det är lan där, så dom tyckte visst att dom som inte bor hos mej skulle få det mer än jag! Taskigt.. men men. Var ändå inte hemma, stack till ponthus sen åkte vi och åt på biteline för vi ha en månad idag hihi :) asgott var det, första gången jag var där och absolut inte sista.

Vi stack till gården direkt efter och det är där jag är nu, dessutom har taccobar öppnat i birsta iih :D ska dit och äta nån dag med linnéa, det har vi bestämt serru!

ADJÖKEN

hissar & dissar



Lovet - det är ju bara skönt att slippa skolan och sova när man känner för det, varje dag är helg liksom ;) hehe okej men jag avslöjade ju redan igår att det där med sovningen utnyttjade inte jag.. sov till elva idag, och det är mitt rekord det här lovet. I somras var det typ till fyra :o

 

Vinterjackor - så varma och sköna!! Skulle kunna gå med min hela dan, det minsta med sommarn jag längtar till är att då kan jag inte ha min dunis :( jag skulle gått runt med den hela tiden egentligen!





För stora skor - det finns inget jobbigare! Visst är det jobbigt om dom är för småa också, då gör det ont men det är bara störande när dom är så stora så dom glappar och man släpar fötterna. Så är mina uggs, men tar jag på mej tjocksockar sitter dom fint. Problemet är bara att jag inte har några tjocksockar..? Ska ta och leta reda på ett par så jag kan gå som en normal människa.

 

Bråk - nej det vet vi alla att det är inte kul när det är med nån nära, eller när nära bråkar. Men det är sånt som händer ibland och man får bara hålla tummarna på att det ska lösa sej dom gångerna!


vad har jag köpt idag då?

Hejhej, nu är jag faktiskt inte så trött och det känns konsigt! Den här tiden har jag sovit den senaste veckan, ja till och med när det har varit helger och lov och sånt där! Jag for till stan trots allt, gick med ponthus hellen nora och vikky var det väl hon hette? Aja, köpte iallafall hårfärg, eller blekning då. Slingning of course för det bleker mycket mer, och bättre ;) så köpte jag hårinpackning. Det är alltid bra. Sen for jag till timrå med ponthus, hoppade av bussen så kom mamma och hämtade oss, stack ut med janine och terese efter nå timmar men så skulle ponthus hem så jag följde han en bit och sen gick jag in hit och åt en banan :)

Jag måste sova nu iallafall, känns ju lite väl jobbigt att borsta tänderna och tvätta bort sminket men men..
godnatt ;*

bilder med tanja






hos tanja

Hejsääääään,


sitter hemma
hos tanja nu, vi har ju ätit tårta som hon gjort själv :o värsta gott! Sen gick vi till kebaben och delade på en kebabrulle. Nu känner jag vitlöksås smaken i hela min mun.. så sittr och dampar med tuggummin nu kan jag lova! Ska väl snart ner på stan, hellen måste vänta tills hennes mamma kommit hem bara. Nu ska tanja platta håååret, jag kollar på nån film som är lite små rolig trots allt :) men nu ska jag kolla när bussarna går,

puss!

tårtkalas

Nu ska jag ner till tanja och äta tårta innan jag drar till stan, hon måste ju firas ;) sen ska jag väl se om hellen vaknar nån gång. Har fått pengar nu också ju så dom måste ju spenderas hallåååå?

Hihi pussssss

tanjas dag


GRATTIS PÅ 14 ÅRSDAGEN TANJA! :))


morgonfrilla

Mitt hår ser ut som jag vet inte vad :o måste verkligen ta en dusch! Också vet jag vad som står högst på min köplista, hårinpackning och blekning. Nu ska utväxten bort, det var på tiden! Jag verkar ju inte klara av det där med slingning så ska se om jag ber janine slinga eller om jag bleker hela utväxten. Eller jag kommer inte klara av nått av det eftersom mörka håret är i så många olika längder! Vi får se hur det går. Lättast vore att bara färga allt mörkt men njae.. inte än. Nån gång ska jag, men inte än.

 

Ska väl plocka undan fikat, såklart är det special k red berries ;) och mjölk då. Sen ska jag in i duschen, blåsa håret, platta håret, sminka mej, klä på mej, höra av mej till hellen, åka till stan. Efter det vet man aldrig vad som händer. Nä men, vi få väl se om vi drar till timrå eller om vi stannar kvar.

 

Jaja, duschen!


träna?

Godkväll ;>

Nu har
jag kommit hem ponthus, eller snarare ett träningspass! Misstolka inte vi var ute och gick också skulle vi springa hahah.. det är liksom inte nått för mej. Min kondiotion är verkligen pinsam, och då skojar jag inte. Pinsam pinsam P I N S A M! Jaja antingen så får man leva med det eller så gör man nånting åt saken, jag hade bestämt att leva med det men ponthus tror han kan få mej att göra nått åt saken. Dvs gym.. oops! Äh, få väl se hur det blir med det!

 

Imorgon blir det iallafall stan med den här tösen,

 

Hellen! :) får väl se vad som händer annars då, har väl inte planerat upp så ordentligt. Ska nog gå och sova nu, är riktigt trött så tog jag en alvedon också så jag skulle slippa huvudverken och jag blir lite sömnig av dom så det blir nog bums i säng nu, skönt de.

 

Godnatt!


h-h-h-hej mongo



Nu ska jag dra ner mot timrå och sätta mej på busshållplatsen och vänta på ponthus, vi hörs när vi hörs!

aaaaajs

Eftersom jag haft den andra designen sen i juli-augusti så tänkte jag att jag fixar lite annorlunda till vintern, inte lika färgglatt men är väl nöjd ändå. Jag är väl typ klar med rummet.. eller jag är klar med det jag orkar göra! Ska kolla på tv och äta mat nu, mormor kom hit. Förvånad? Näe, hon bor ju snart här :o ojoj

jag måste städa

Godmorgon!

Va tidigt jag är uppe, men det är väl för att jag somnade så tidigt igår. Men ändå är jag fortfarande trött! Men det får jag inte vara, jag måste städa rummet som jag inte gjorde igår. Byta i sängen, dammsuga, vika in kläder, rensa skrivbordet från allt va det är på det också ska jag väl se om det finns nå mer att fixa.. jag snabbar på för sen ska jag va med ponthus :)

Jaja men nu är det städ dax..

"wiihoo"

hej

Stack ut en sväng med janinen, men det kan beskrivas som kallt blött trött dött. Vi gick bara upp till lekparken vid morkulle och satte oss under tak, snackade väl och så sen stack vi hem åt varsitt håll. Jag är jättetrött så jag ska nog gå och lägga mej snart hihi :) bara ta nått att dricka och sådär. En cola skulle sitta asfint förutom att jag blir så pigg av dom, samma av oboy. Så det blir väl gammal hederlig mjölk! Alltid fint det med.

Vi kan lika gärna säga godnatt här.
Godnatt!

Det värsta med hela dan är att jag missade wishingtime.......................... jag hade inget jag skulle önska men ändå jag missar det typ aldrig!! :o

förträngt varenda räkning

Hmmm janine va nyss och läste min blogg men hon är inte på msn och svarar inte när jag ringer? Och nu kommer hon inte se det här på timmar..... men du måste iallafall ringa mej! Det är asviktigt jag vill va med dej :o och om jag inte nyss hade kommit på att du har telia hade jag fortsatt ringt flera gånger till..

JANINE RING MEJ

danielsson ha fotograferat från igår


Haha aa det var det! Nu ska jag äta chips och spela spel med familjen, dom har minsann en ny idé mor och far min: söndag = familjedag.. hmm men jag ska nog se till så jag få gå ut sen ändå! :)


pizza

Nu är jag hemma igen :) jag ska hjälpa pappa att göra pizza, han försöker få mej att skära skinkan men usch den rör jag inte!! Känns inte så fräscht.. så jag ska skära salladen istället.

Nu ropar dom, hejdå!

skyypeääääää

Janine skulle logga in på skype och se om jonna va inne men så gick hon ifrån den så kom jag in på nått så nu sitter vi och snackar med en massa jag inte har nån aning om vilka dom är :o haha roligt!

Skype är stället där janine inte heter janine, her name is kanin

Ska skaffa det här jag as kul ju :D

hos janinenie

Tjääännnnnaaarräää, är hos denna modell just nu hehehhe! Igår gick vi ner mot timrå, så såg vi emelie och ellen inne på solariumet så vi gick in dit och satt och snacka med dom ett bra tag. Sen så vart det så vi va med dom, gick och kollade va som hände hos cicci. Men vi gick därifrån ganska snabbt, så när vi fortsatte och gå hoppade det ut två filurer ur en bil. Så då joinade adam och jocke oss också, men dom skulle prompt till festen så dom fick väl kolla förbi men äh gick vidare på en gång också. Då gick vi till coop där epa pojkarna var ;> där stannade vi inte heller så länge hahah, utan då skulle vi möta karro och madde så vi gick mot cicci igen. Då gick vi in och satte oss med dom ett tag, så gick jag och janine hem vid tolv-halv ett. Pappa hämtade upp oss så vi inte skulle komma hem alldeles för sent! Vi låg och snackade i nån timme innan vi somnade, janine vart väckt kanske åtta nånting :o och jag vaknade inte förens tolv, egentligen ett men ni har väl inte glömt att man ska ställa tillbaks klockan en timme idag? ;) annars får ni ta och göra det nu! Idag ska jag bara ta det lugnt, mamma ville att jag skulle vara hemma så ska väl va det. Får se om jag sticker ut ikväll, isåfall ska jag vara med janine ;) men jag har ju beställt hem massa gosaker så det ligger nog i mitt ansvar att se till så dom blir uppätna hähä :) och imorgon kommer ponthus hem!!! :)
Nu ska jag se vart janine tog vägen, tror hon fixar jollans hår för det är halloween kalas här idag!
puss

jannebanananannanannana


Som sagt blir det janine ikväll :D läju dra till linnéa skulle jag tro

nomy - cocaine



En låt som fastnar på huvudet om man har varit i närheten av en viss elin kempe, haha ;)

hehe virus



Om man till och med skickar virus till sej själv kan ju inte datan va i nå vidare skick..


oiii

Hallå därute! Och där inne för den delen också.

Nu är jag tillbaka i timrå, vart en tripp till skb idag också :) vi var med klas, krille, erik och max. Gjorde väl inget särskilt men det var en askul grej som jag inte tänker skriva! Hahahah jag tyckte det var hur roligt som helst och typ skratta, linnéa vart typ rädd och klas verkade mest bli less hahaahhaha.. stack hem med 10 över fyra bussen, fick världens suraste busschaffis. Hade fixat bussbiljett sådär på mobilen så skulle jag kliva på, men det gällde visst bara för tätorter i sundsvall.. så stod han och babbla på vart jag kom ifrån och shit, jag ba men jag ska till timrå jag har inga pengar. Han ba "Nä men synd för dej, då får du väl gå hem och hämta pengar?" jag ba "Men jag bor i timrå ska jag gå dit eller?" han ba "MEN KLIV PÅ DÅ! MEN ALDRIG MER!" och sen den jävla gubben, plingar jag, då åker han förbi busshållplatsen.. dåligt less jag vart. Fick mej bara en extra promenad, är ju bra det med men kände verkligen inte för det för jag var så pissnödig så jag trodde seriöst att jag skulle pissa på mej.

Ikväll ska jag vara med janine :) fast nu är hon och handlar med sin mamma och jollan, så hon ska säga till när hon kommit hem. Undra vad vi ska hitta på då? Det vet man aldrig ;)



Nu ska jag sitta här i min ensamhet och vara så söt som bara jag kan vara, jag menar, se så söt jag är

aaaaaaaa

Nu sitter alla och kollar på idol men jag strejkar för jag tyckte inte dom va nå bra. Idol är liksom inget för mej serru! Så jag sitter på msn med alla osociala, ingen vill va rolig med mej nu.. jorå några iallafall :D

men nu ska dom städa jeksdasasg dfg sdfg


hm vem kan de vara ?

42 frågor om din bästa vän

1. Vad heter han? de säger ja inte!
2. Hur gammal är han? femton
3. När träffades ni sist? vi träffas nu :D
4. Vad har han för hårfärg? blond förfan!
5. Brukar han färga håret? aaa
6. Vilka färger har han haft? brunt & blond :)
7. Vad har han för parfym? cancan
8. Är han galen? aaa hon e crazy girl assåååå
9. Vad är erat första minne? ja venne men vi träffades på janines kalas ha ja för mej så de är väl de ;>
10. Har ni många minnen ihop? aharu
11. Vart bor han? hemma hos sej =)
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nä men de hoppas man ju på
13. Är du avundsjuk på honom? aa de är ja
14. Vad heter hans syskon? ja nämner inga namn men systern hennes sitter breve mej :)
15. När träffades ni första gången? venne va väl kanske typ 10
16. Hur träffades ni? kalas sa ja ju!
17. Vad går hon i för sport? dans
18. Vad gör hon på helgerna? VA GÖR HON INTE PÅ HELGERNA? heheh
19. Vad gör han efter skolan? är me kompisar, dansa, sola o sådär :)
20. Gillar du hon som vän? de klart!
21. Är ni lik varandra? asså ja tycke väl inte de men få ju höra de rätt ofta ;b
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? nja ibland kanske
23. Har hon fräknar ? - nixx
24. Har ni kollat på film någon gång? mamma mia  ;)
25. Har ni bråkat någon gång? nä inte bråka precis
26. Har ni sovit i samma säng? yeaah
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? säkerligen =D
28. Har du sett hon gråta? aa
29. Vad gjorde du då? tröstade
30. Har du sett han vara riktigt arg? aa de ha ja
31. Har han sett dig gråta? aa men de är en hon, en kvinnlig varelse, en flicka en tööööös!
32. Vad ska ni göra i sommar? så långt ha ja inte tänkt :o
33. Har han svikit dig någon gång? neeej
34. Har ni pratat i telefon någon gång? aa
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? de få liksom inte hända
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? de hoppas ja !
37. Älskar du hon? verkligen !
38. Vad är det bästa med hon? att hon är sej själv, hon är som hon är liksom :) också finns hon alltid där och lyssnar, hon är asrolig och de gå inte att ha tråkigt me na. spela ingen roll va man än gör trivs alltid i hennes sällskap liksom :)
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? inge hon är precis som hon ska vara
40. Skulle du ge hon pengar om du vann 1 miljon? kanske att ja skulle skänka en slant ? ne men klart ja skulle :)
41. Hur ser hans klädstil ut? hon ha as många kläder!!! och snygga liksom
42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? asså ja kopierade nyss från henne så de behövs nog inte ;)


hasodijaösdkl

 Helu :) Nu är jag på gården med linnéa, vi ha varit hos henne hela dan. Typ ätit willys eller om det heter billys? Också har vi ätit asgoda mackor! Sen har vi väl inte gjort så mycket mer, kollat på simpson :D drog hit typ sex kanske. Vet inte vad vi ska göra men jag sover iallafall hos linnéa ikväll också har jag mobilen med mej så det vore ju roligt om ni slog en pling!

puss

se så stor jag är!

Hej din jävel, det var lite väl varmt att sova i natt :o fast karro frös för hon fick ett tunt täcke stackarn, men så går det när hon försökte ta mit! Fast jag hade det tunna på natten sen hade jag plötsligt det tjocka och det stora mysteriumet är ju hur gick det till.........?

JAg har MENTORS dårårårårårårå. Snart är det sånt där utvecklingsamtal också, lite pirrigt men det ska väl gå bra med tanke på att jag är en sån duktig svenska elev till exempel ihihihihihi :) idag fick jag inte ens jobba mer för jag låg så långt fram woho! Fast att jag inte få nytta av när det är lov då.

JA PRECIS! Efter den här dagen är det lov! Idag ska jag nog vara med linnéa och nu ska jag gå och prata med henne så hon inte tror att jag är suris för det är jag inte :)

 

pusspuss


somewhere over the regnbåge

Hejsan :) jag och karro är jätte trötta så vi ska nog krypa till sängs snart. Vi har suttit och fikat och kollat på tv med familjen min, innan det var ponthus här också :)

Nu ska jag borsta tänderna och så,
godnatt!

månadspäääng

Snart har jag över tusen kronor iih! Först och främst ska jag sälja hårförlängningen och clipsen för 500, så ska jag få 700 i måndadspeng. Hörde ni det? MÅNADSPENG! Jag har inte fått det på över ett halvår :o känns jävlit bra att få lite cash :)

 

Just nu sitter jag med en tänkande linnéa i grupprummet på tekniken, vi får jobba med vad vi vill för vi har vikarie. Jag valde månadsboken, fast jag har liksom läst ut den så jag har inte så mycket att göra. Då satt jag mej här. Snart är det mat, det är bra för jag håller på att hungra ihjäl! Synd bara att det är soppa för det är ju inte så mättande men man får mjukmackor till och det är ett stort pluss :D

 

hihi puss

BTW SÅ BLIR DET LOV IMORGON :DDDDDDDDD


bäbisar


Hahahahaha


Nu är karro här, hon ville inte sitta på skolan själv i 40 minuter så hon hoppade av här istället. Då får hon både skujts till skolan och sällskap! Kan det bli bättre? :) aa kanske om det inte hade varit nån skola överhuvudtaget.. men det var nog lite väl begärt.

Ska gå och be mamma ta fram en alvedon åt mej för nu är det tjejvecka på högsta grad. Inte kul. Har kraaamp! Min mage gör så ont! :o

Men först och främst måste jag platta håret, tyvärr.. nu blir det mer slitet.

pusssssssssssss

ajlövju

Nu är jag hemma! :)
 
Drog från gården med tjugo över nio bussen, det var kul i skb. Jag och linnéa skulle ju ha dansat men den filuren försvann! Då var jag med elin, men inte ville hon skaka rumpa inte :o så vi var väl ute och sådär, så kom ponthus också :) dom hade låst gården för alla skulle vara i folkets park.. men bara dom som skulle dansa fick vara därinne, man fick inte titta på. Kallt. Okej vi var väl därinne men ändå!

Vet ni vad jag hittade i mitt skåp idag då? Det var ett kort på nån kille hahah, undra vem som ha stoppat ner det? Vart ganska snopen, för jag såg för en gångs skull golvet på mitt skåp så låg det ett kort där. Då är ju frågan också hur länge det har legat där!

Åh nu är det bestämt att karro ska sova hos mej imorn :D kuligt, för då får hon sova en halvtimme längre för då behöver hon inte passa nån busstid och det är ju najs :) för henne då ;) nä men jag tycker det är roligt! Så ska hon få sova i min säng som hon säkert har bestämt! Då kommer nog karro tycka att det blir hög MYSFAKTOR! för det är ett karro ord om ni förstååår :D

 

Nu ska jag se om nån vän har skrivit lite bloggis, det vore ju kul att läsa liksom :)))))))

puss!


aa

Haaaalllå

Nu är jag på skb gååårn med linnéa, jag har noppat hennes ögonbryn hehe :) det är kul, men det var nog inte lika kul för linnéa för det var visst inte så skönt sa hon. Ska man va fin få man lida pin! ;)

Jaa

Nu har jag väl inget mer att skriva, förutom att vi ska dansa african dans vad det nu är :o också skulle vi ha lyssnat på dom som pratade, en litet problem var att dom pratade engelska och det förstår ju inte jag serru. Så är det när jag ska kolla på typ nått program på datan, då stänger jag av det till slut för jag ger upp.
hejkdå

sex i media

ÄÖN!

Jag och linnéa ska jobba med vårat sex i media idag.
Såhär har vi börjat skrivit:


 

SEX I MEDIA

 

Jag och Linnéa har valt att jobba med sex i media, dvs att ha sex framför kameran och lägga ut på porrsidor. Vill du lägga upp din porrfilm kan du göra det på antingen:

 

www.redtube.com

www.youporn.com

www.69.com

Vi har inte kommit så långt eftersom linnéa glömde att spara vårt förra arbete så nu får vi börja om på nytt.. hmm. Vi är inte så seriösa om du förstår det!

Sen ska jag och linnéa på stan för måste fixa en saak, sen ska vi till kempe och sen blir det skb för vi ska shejka lite ass :)

hähä
puss!






skriver väl mer sen

FÖRLÅT FÖR VÄRLDENS SÄMSTA UPPDATERING!
Får ångest till och med :o

Men jag har tre olika saker att berätta för er! Det är..


En äcklig sak: idag var det någon som hade spytt, precis framför mitt skåp.. och då menar jag verkligen framför mitt skåp!! Det var liksom som en ruta framför :o kan ju säga att jag inte gick dit nått under dagen!

En bra sak: Haha ja jag skulle alltså spela lesbisk på teatern.. men det vägrade jag såklart, så jag tog tag i det och jag slipper det! :):) konversationen lät väl typ såhär "Jag går inte med på att spela lesbisk", "Nähe varför inte?", "För det är vidrigt", "Men ett bögpar hade gått bra, är det inte samma sak?", "Nej", "Nähe.. nä men då får jag väl fixa det här då, så får du inte göra nånting idag". Så slapp jag :D sen sa hon att när dom skriver repliker ska alla få godkänna dom och se så att det är okej för dom att säga så haha :)

En snäll sak: min mamma köpte naturgodis till mej idag :D:D


Haha ja sen var det inte nått mer. Eller jo vi kan ju dra till med en rolig sak, då få det vara att jag har varit med ponthus idag :):):)


kommer ändå aldrig förstå

godnatt! ;*


tänk om jag hade en liten liten apa!


Haha åh jag älskar barnsånger

im home

I'm fucking hoooome,
blev ganska tydligt inge claudia :( hon skulle till tandläkarn sen drog hon hem, och dit kunde ju inte jag ta mej för jag hade inte nått busskort med mej. Så jag liftade med bussåkarna istället (y) få se om jag ska till cheere leadingen ikväll, ska ju ändå inte börja så fattar inte varför jag ska dit överhuvudtaget. Jaja får väl se.

Dagen rullade på, var ju inge fel på mitt humör haha fan va dryg jag är i mellan åt.. på musiken skulle man dela upp sej i två och två, så skulle ena vara typ ledare och låta som en ton också skulle den andra försöka härma tonen. Självklart när läraren kommer in ska jag typ stöna och försöka få karro härma mej hahha, blev inge av! :o och på ÄÖ så skulle vi typ göra nått arbete eller vad det är.. vi ska jobba med sex i media, så börja linnéa skriva upp en massa porrsidor haha! Sen kommer benny och fyller på med en hel del mer, porrsurfarn hahah. Också gjorde vi en undersökning på vilka som har kollat på porr, så gott som alla har ju liksom gjort det. En annan grupp gick runt och frågade "har du onanerat", och sällan vissa säger nej. Kan ju bara säga att det tror jag inte ett skit på ;) Aldrig pillat på sej själv under 15 år? Nejnej, men det låter ju helt normalt. Jättenormalt.

Nu ska jag gå och dricka mjölk :D

mooorninnnggg

Nu sitter jag här med världens ont i magen.. det betyder att lingonveckan är på ingång. Askul. Hoppas det är över tills lovet iallafall! Ska ta en alvedon innan jag drar så jag inte dör :o också har jag bestämt att jag ska (försöka) hålla humöret normalt. Inte bli så hetsig och gnällig som jag alltid blir..

 

Hahaha öhh nog pratat om det då.

Men nu ska jag väl gå och borsta tänderna,

puss


okej förlåt för mongobilden


Svart baslinne - åhléns

Blått linne som va en t-shirt en gång i tiden men de va så fult så jag klippte sönder de - bikbok

Cardigan - gina tricot

Leggins - gina tricot


nu äre kvällen

Nu ska jag gå och sova så jag kommer orka upp imorgon, fast det kommer jag ju inte göra egentligen men det är bara att pressa sej. Push!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111oneoneone

Jajajaja men då hörs vi väl nån gång imorgon :)
nattinatti (y)

minnen :')


Hahahaha de här var min och issas "fot-dag". Alltså inte foto-dag, utan FOT-dag. Hade en massa bilder på våra fötter! :o haha!

Och reflex tiden! VI VA SÅ JÄVLA SEXIGA!

En kväll att prata om .. haha dessutom va det den helgen då vi hade ätit på donken varje dag!

HAhahahahahahhah när vi grisade ner hela bordet och retade upp två pojkar riktigt ordentligt!

Första biken! :) flower puff pinglorna, vann ju för bästa utklädnad hehe :D

Den här kommer ju upp för vi är så snygga (y) vi skulle också sitta och driva med folk den kvällen.. slutade med att de va dom som drev med oss hahah och då vare inte kul längre!


Och månadens höjdpunkt - polar....... :$

Teatern såklart, skulle vart roligt om man hade kvar bilder sen när man va 9-10 och spelade men det har jag tydligen inte

Mina bäbisar :D syns att bilden är nytagen va? :):):)


:) minns särskilt en sak, hahah förlåååt

HAHhahahahaha när ellen cyklade och jag satt mitt i vägen så hon typ inte kunde köra så ramla hon ner i diket hahah, och sen när hon är uppe på cykeln igen och ska vända och typ håller inte i sej, då far hon ner i ett annat dike som var fullt av brännässlor! HAHAHA STACKARN!

 

 

Äh men nu vill jag kolla mer på gamla bilder, värsta kul man får värsta flashbacks!


don't u know that it's true

Vet inte vad jag ska skriva,
har inget att skriva.
Vill inte skriva heller för den delen,
så vi hörs när vi hörs.
puss

outfitta



Grått baslinne - Cubus

Det konstiga linnet - åhléns

Koftan - h&m

Strumpisar - cubussssssssss


pizza time

Nu ska vi dra och äta pizza,
lika bra det

öksjj

Sitter här och håller på hungra ihjäl, hade ju tänkt "stilla hungern" med en macka men då kastar mamma mackförpackningen på mej så jag får visst inte äta. Jävla dampööööööööööööööööööööööö

Va jag ska göra idag vet jag inte, skulle höra av mej till ponthus men han skulle till gymmet och inte vet jag när han är klar där heller ;b hade tänkt ringa efter jag ätit men det läju inte bli av med nå äta. Imorgon ska jag iallafall vara med claudia :) sen på kvällen ska jag följa med till det där cheere leadingen, ohh spännande ;) jag är faktiskt värsta bra på sånna saker :D eller eh ja, jag var iallafall. För ett antal år sen.. men det går nog att träna upp igen ska du se ;) kondiotionen kanske också kommer. Fast det tvekar jag på! Men det är liksom 3 dagar i veckan så jag läju inte hålla på med det så länge, är det inte så roligt så kommer jag lessna. Är det roligt så kommer jag nog lessna ändå.

Nu är det familje samtal, dvs att minst en kommer vara på dåligt humör och förstöra för resten. Känner på mej att jag är den utvalda idag.


CLAUDIA (L) orkade inte leta fram nån bättre bild höhö (:

jay sean ft lil wayne - down

´
Asbra låt!


oh yeah


Bild från igår, sötnosar :)


Jag somnade ju astidigt igår, så jag sov inte bort hela dagen heller när jag hade sovit klart. Var väl uppe strax efter elva, så gick jag och satte mej vid teven och fikade och sådär. Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, ska gå och ta mej en dusch snart.

Ja men vi hörs när jag har nått att skriva

ouff

Shit va trött jag är asså, man bli inte pigg av att vakna innan åtta har jag lagt märke till. Det tog sin tid men nu har jag insett det! Höhö.

Så jag ska faktiskt sova nu, fastän klockan knappt är tolv. Det är fyra minuter kvar tills dess.

Godnatt


määää pååånthööösss

Nu ska jag dricka läsk, käka popcorn och kolla på nått
ha en trevlig kväll din jävel

finn två fel

FINN TVÅ FEL!


asbra

Gud va duktig mathilda är!!! Blev helt stum när hon dansade första gången. Så gick hon vidare, sen gick hon vidare igen, sen gick hon vidare igen och helt plötsligt så var hon i final :o hon kom 5a, av 43 stycken. Riktigt duktigt :)

Så var karro sminkösen, och jag var maskoten dårå ;) hehe. Värsta kul att kolla på när karro skulle fixa mathilda, syskonkärlek till tusen! Filmade till och med men karro påpekade klart och tydligt att det skulle inte upp på nå blogg, och inte heller youtube! Men kul ändå.

Och nu sitter jag och äter mina asgoda makaroner med ost och ketchup.. så himla gott. Jag är såååå bra! Nog har jag ju gjort mina misstag men en blivande kock är jag allt ;);) Haha noooooot. Jag har ju redan förstört en vattenkokare när jag skulle koka mjölken till dom stuvade, kokat köttbullar med makaronerna (smakade bäbismat), gjort heeelt fel när jag skulle stuva så det vart så gott som okokta makaroner med mjölklumpar, en gång läste jag fel på receptet och kokade makaronerna i 3 dl vatten istället för 3 LITER vatten osv osv. Sen har jag väl bara inte orkat koka klart dom så dom har varit rätt så väldigt hårda, men det har inte jag nått emot men mina gäster har. Men grejen är ju den att man lär sej av misstagen så nu går det asbra :D

JAjajajajja men nu ska jag gå och ta mej en dusch sen till ponthus :)

Vi hörs när vi hörs!

innan dansisen

Se så tidigt jag är uppe på en lördag! Helt otroligt. Men det är sånt man måste stå ut med ibland ;)

Jag är alldeles för trött för att orka fixa mej, och det kommer jag ångra stort sen. Jag läju sitta och säga att "jag vill ta en dusch! Åh, varför sminkade jag mej inte imorse? Karro har ni nån plattång med er?", hahah. Så är det dom dagarna jag har bråttom innan skolan och jag inte hinner göra det.

Men nu ska jag leta reda på mobilen som jag har råkat lägga ifrån mej nånstans???

Vi hörs när vi hörs

rosa bandet

http://rosahjaltar.se/

Det kostar ingenting och man behöver inte göra nått. Ska ba bli medlem, gört liksom.


linnéaaaa



Det vart gården :) kollade på hairspray, asbra film! Linnéa var ju helt inne i den :o jag frågade om hon skulle med ut och hon ba "nej då kan jag ju missa nått!" haha sötan. Sen hade vi värsta krig också! Hon ska ju alltid gå och små slå på mej och sånt, men idag försökte jag sätta stopp på det ;) så det vart värsta långjagis haha!

Strax efter tio hämtade hennes pappa mej, linnéa, elin och ponthus. Jag hängde med till ponthus och myste med han ja :) sen hämtade pappa mej nån gång efter tolv. Så har jag fikat och måste verkligen gå och sova om jag ska orka upp imorgon! Det är klart jag inte kommer orka egentligen, men jag ska pressa mej för jag vill verkligen se mathilda för jag tycker hon är jätteduktig på att dansa! :) blev helt betagen sist jag var med, hehe :)

Så jag ska väl sova nu ja,
gonatt :*

aaaaa hej

Hejhallååå :)

Är med ponthus nuja, men han sitter och äter och jag sitter typ och kollar på höhö. Ska snart till skb för jag ska va med linnéa juuuuuu :) vet inte va vi hittar på, antingen stannar vi där eller så drar vi väl nån annanstanns.

Idag fick jag sluta tidigare wohoooo, för det va ingen bowling och då skulle jag ha engelska istället men då tyckte anna att jag vart så duktig så det behövdes inte ;) asnajs!

Sen ha de väl inte hänt så mycket annat va jag minns, tro jag börjar bli senil för då undersökningen elle va det nu var så skulle man tänka på förra veckan hela jävla tiden och jag kom inte ihåg nånting :o så jag fick tänka på vad jag gjorde dagen innan och hur jag kände då osv. Också jaaaaa

Nu har ponthus ätit upp så hejdå:)))))))

ps. Ponthus är bäst:)

fredag morgon!



Godmoooooorgoon!

Sovit gott? Det har jag, men på tok för kort. Jag skulle kunna gå och lägga mej och inte kliva upp förens fyra.. askönt. Idag ska jag vara med linnéa tror jag, det verkar inte bli nått med hellen. Så då är jag med kempe :) vad vi ska hitta på det vet man aldrig. Inte vi heller den här gången.

Har nyss duschat, jag duschade inte efter jag solade igår för det ska man inte göra! Man ska inte duscha förens minst 3 timmar efter. Man blir mer brun om man gör som jag alltså ;) så lyssna på det!

Jag väntar på att mamma ska äta klart så hon kan skjutsa mej till skolan, för tyvärr så regnar det ju.. det betyder också att jag tar med mej busskortet på skolan för gå hem, det tänker jag då inte. Hon har disikera/destilera/programera mina skor en gång till. Eller vad det nu heter.. hon sprayar iallafall på nått medel som ska göra nått med skon, vet inte vad. Det gör dom säkert bättre så dom håller längre.

Och vet ni? :o igår när jag låg i solariumet så kommer det upp på radion att det är en tjej som dog av p-piller!!!! Hon vart typ sämre och sämre och kände sej sjukare och sjukare och dom på ungdomsmottagningen eller vart det var sa att hon skulle komma tillbaka om nån vecka, så åkte hon till vårdcentralen istället och dom fattade inte heller vad som va problemet. Hon fick sova där och då typ dog hon nån gång.

JAja men nu kan jag inte skriva för mamma pratar med mej samtidigt, jag kan inte göra två saker på en och samma gång.

Nu ska jag be mamma berätta om allt hon sagt,
puss

paint mästarn



Åh vilken söt :'):'):')

Höhöh.. nu är jag dödstrött! Jag skojar inte jag kommer somna så fort jag lägger mej i sängen, skulle nästan kunna somna nu när jag sitter i stolen men problemet är att jag inte kan somna utan kudde. Så det blir inge av.

 

Filmen var ju asbra som jag redan visste. Och helvete va smal människan är!

 

Men vet ni att vi hörs nån annan gång.. för nu är det kris. Jag måste sova. Jag MÅSTE!
PUSS


wild child

HEj :) jag och linn har nyss varit och hyrt film, wild child. Jag har sett den förut så jag vet redan att den är bra liksom :)

Men nu ska tydligen jag och linn duka fram fika så jaja, sen blir det massa chips och extra kilon.

puss!

dagens!

HAhahahahahah fulaste idag gjorde ändå jag..

Jag står längst upp också kolla jag ner mellan typ trapporna, eller handtagen eller va det nu heter. Så är det ingen där, så spotta jag och precis då går det förbi nån och får loskan PÅ AXELN :o hahahha jag ba skrattar och drar iväg med linnéa så inte personen skulle hinna se mej.. vem det nu var? Om det var nån som fick sej en riktigt rejäl SNORLOSKA på sin axel så kan ni ju komma så jag får be om ursäkt.

 

not


med karrroooo

TJAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag har soooola i 20 minuter, svettigt! Karro solade också. Sen gick vi till mej, hurtigt, så har vi ätit pannkakor. Gottit! Aa karro hon ska tydligen bege sej snart, men inte blir jag ensam för det. Min kusin linn från sollefteå ska komma och hälsa på :) var ju meningen att vi skulle bada, men det blev inte av. Så vi ska väl kolla på film eller nånting sånt istället! :)

Idag har jag varit feeeeeet. Först köpte jag och linnéa varsin liten kitkat chokladkaka, sen åt jag en munk till lunch som jag fick av snälla janine. Sen har jag druckit två coler, dessutom. Jaja det är sånt som händer!

AAaaaa men ha en trevlig dag:)):):)):)

Karro hälsar ;)

söta pix från idag




sen kom jag inte på nå mer

Jag kan sitta och skratta för mej själv hur länge som helst

Jag alltid och gör massa ljud, ibland lägger jag inte ens märke till det :o

Jag snarkar. Verkligen.

Bada och sola är det bästa jag vet!

Jag älskar coca cola

Jag är ganska trög och kan glömma bort att lyssna mitt upp i allt när nån pratar med mej

Att flytta till miami är typ min högsta dröm..

Också vill jag mer än gärna pierca tungan!!

Jag har rätt livlig fantasi

Jag blir svartsjuk jävlit lätt

Jag är dagis

Simpsons, family guy och svampbob är det bästa jag vet på tvn

Jag kan varken dansa eller sjunga, ELLER mima :o

Jag stretchar typ jämt, öhh

Jag måste göra nånting hela tiden annars blir jag arg

Jag är JÄVLIT lätt irriterad

Kan börja gnälla o skit utan anledning

Jag har spytt på äckliga o konstiga ställen

Jag har tvångstankar

Jag är rädd för mycket
Lättskrämd, lättlurad

Hahah folk frågar mej om jag har damp för jag aldrig kan vara tyst, sitta still och bli så sur lätt

Jag har typ sömnsvårigheter


rosaa

Idag var det bra på tjejgruppen vi fick sockerkaka :D asgott! Fast det var bara 3 där + ledarn, hahah.. fast då pratar vi inte så mycket känslor och det är ju skönt ibland :)

Imorgon kommer min kusin linn till timrå! :) vi ska bada! Älskar det. Innan hon kommer ska jag och karro sola också, asnajs! Hoppas på att vara en riktig pepparkaka efteråt.


ROSA! Ska man satsa på det måtro?

.. nej jag har inte alls tråkigt :)

SKa hitta på nått nu pussadjö


örnar flyger

Killar & Tjejer.

Det ska vi diskutera nu på äon, jämnstäldighet eller vad det heter. Alex han ska ju städa och diska och sånt när han blir stor, då tycker han att det bli jämt ut om han får vara tjejen. Nej men nu vart det ju fel.. man ska inte dela upp saker i kill- och tjejgrejer. Men tyvärr är det ju så vi gör.. är en kille tjejig är han bög eller är en tjej killig är den väl pojkflicka eller nått? Eller jag vet inte ja.

Det ska väl vara jämt bara.

Nu är det en rolig diskussion på G,
puss!

oops

Jag är i ett chocktillstånd nu.

Vi hörs imorgon istället..
hejdå :|

bloglovin



Och hur kul är det när ingen bloggar ens..?
Nån som har tips på nån bra blogg? Förutom dom som står däruppe :)


mysigt

Jag åkte aldrig till teatern, kände att jag inte orkade med det idag. Huvudet är ju inte i rätt kurs om man säger så, och mamma verkar ha gömt alvedonerna riktigt bra. Hon säger att hon köpt hem men vart har hon lagt dom då? :o och hon är på föräldramöte så har inte riktigt vågat ringt.

Så ja.. vad har jag gjort ikväll då? Jo minsann, jag tog det riktigt lugnt och gick och bastade och sådär :) haft det skönt serru, och varmt! Men det är väl lite det som är grejen? Nu äter jag special k redberries, yummi. Det är väl för gott det! Speciellt bären ;> det är ju lite det som är grejen när man köper RED BERRIES om ni fattar? Hajjar ni? Hänger ni med? Va va va va? :o:o

Önskar att jag kunde göra som förra veckan och ta en riktig sovmorgon på onsdagen.. men dom läju inte gå på det två veckor i rad. Dom läju aldrig gå på det nå mer. Tänkte på det när jag bestämde mej också, att nu kommer min chans förstöras och jag kommer inte kunna göra om det men det vart värt det tyckte jag ;) men äh. Skitsamma. Önskar bara att jag hade sovmorgon 3 dagar i rad och inte bara två. Och till tio och inte nio....... suck

Aja.

Girls just wanna have fun!

H3h3 den sitter jag och lyssnar på nu dårå! :)

Ikväll är det teater, blir hämtad om sisådär en halvtimme. Hade tänkt att göra en sak innan men nu skiter jag i det, kommer nog inte hinna. Eller jo om jag sticker nu så?

Jag är så trött ja, skulle behöva linnéa här nu så hon slå till mej i huvet som hon gjorde på matten när jag låg och halvsov hahah.. då vart det fart på mej iallafall!

Jag ska få ordning på sovtiderna och sånt så jag blir mycket piggare, jag ska sluta gå runt som en zombie för det är seriöst det jag gör. Det är bara en enda sak som gör mej riktigt pigg, eller nä två då. Och vad säger jag inte hähä. Men snart är det ju ändring på det :D

Men ska nog kila ut innan dom kommer nu,
vi hörs efter teatern som jagh ar
PUSSSS


i living to love you



åh

Skrev nyss ett asroligt inlägg men fitt internet verkar ju vilja retas med mej dag och dag in.......

Därför blev jag irriterad och tänker inte skriva om det! Dessutom så hann jag inte önska klart på 22.22 innan klockan vart 23, det gjorde ju inte saken bättre.

GODNATT.

deprimerande

Hahah vet ni vad jag kom och tänka på förut? Varför ska jag hålla på att platta håret när det ändå aldrig håller sej mer än en timme? Känns liksom lite väl onödigt när jag tänker efter :o sliter på håret i onödan, ojoj. Och undra hur många år det tar innan jag har värsta långt hår? Många iallafall, men jag lääängtar! :) iiih. Och undra när jag färgar håret en annan färg? Det måste ju bli nån gång, men nu är jag liksom nöjd med den jag har men jag borde ju lessna nån gång. Men det ligger i framtiden så det ska vi inte tänka på ;)

 

Som svenska + uppgiften.. herregud jag blir helt jävla frustrerad! :o man ska tänka sej sin gymnasietid och skriva om den, sitt jobb, när man bildar familj, vart man ska bo osv.. det stavas D-E-P-R-I-M-E-R-A-N-D-E. Man ska till och med skriva när man tror man dör, och av vad! Omg säger jag. Jag som inte ens kan tänka mej hur morgondagen ska se ut ;o och inte nån aning alls har jag om gymnasiet heller. Ska jag ens gå det? Och om jag ska det, vad ska jag gå? Och jobba.. det är väl ändå ingenting för mej. Det där med miami, det inser jag ju själv hur fånigt det låter. Som att jag nånsin kommer ha råd med nånting sånt. Fan det märks verkligen att jag blir äldre och äldre, jag har liksom inte lika störa drömmar längre. Jag tror det är lite av det som har tagit energin ur mej - att jag börjar inse skillnaden på verklighet och fantasi. Kanske inte så bra trots allt. Men jaa.. det slutade med att jag började tjaffsa med lärarn och sa att jag skulle bli en pundare på navet för jag ändå inte kommer duga till nånting annat. Då frågade hon om det var min dröm, men det var det ju inte! Då skakade jag på huvudet och gick och hämtade färgpennor och ritade istället. Hahah alltså vilken jävelst bäbis jag är. Värsta dagis.

 

Jaja.. har suttit och pluggat när dom andra spelade bowling. Läste igenom hela kapitlet så nu har jag faktiskt lärt mej en hel del, ska väl va lite med ponthus när han kommit till timrå och sen ska jag plugga lite till och sen ska jag sooova :) ska bli skönt det, är as trött.

 

Men ska väl kila nuja,

dröm vidare

höhö


åh vi är så söta


Bjuder på en sötis bild på mej och linnéa hihi :):)

Ikväll ska jag bowla med familjen, eftersom det är mammas dag idag. Så nu, dagen efter linus, få ni gratta mor min! Grättisgrättis. Är inte så förtjust i bowling, brukar bli less efter typ en kvart.. så funderar på att sitta brevid och kolla på. Det är ju inte så kul det heller, men äsch. Jag vet inte hur jag ska göra. Hoppas dom väljer så vi bara spelar en halvtimme men det känns ju ganska omöjligt..

 

Jajaja nu tycker pappa att jag ska läsa lite so innan maten.. kanske en bra idé?

 

puss


and i don't care what they say

Efter att ha varit ute och gått i regnet och halkat i leran på hästvägen är jag lite för snygg för att vara med på kort nu, tyvärr. Jag har varit hos ponthus så gott som hela kvällen :)

Och nu sitter jag och kollar på sex and the city på comedy central. Störd kille, han försöker tvinga tjejen att pissa på han hahahaha ja dog en aning! :o hon tycker att det är okej att han gillar det men hon tyckte inte att det var hennes grej liksom ;) hon föreslår att hälla te på honom istället.´

Ja men jag har ätit banan och en mandarin, eller egentligen heter det tsatsumas men dom ser och smakar likadant. Gud va nyttig jag är!

.. och nu tycker min mamma att jag inte ska få göra nånting på måndag och tisdag för jag har prov på onsdag. Jag kan redan provet! Eh not, men alltså klart jag pluggar men jag vill ju vara med kompisar och sånt ändå ;o
Nu knulla dom på sex and the city, kul att mamma går förbi och frågar va jag kollar på. Haha..

aja men puss, ska väl sova elle nått

huhu

Hösten är verkligen deprimerande.

Jag sitter och känner mej uttråkad och tom och väntar på de ännu värre - snön. Mer kyla, bli mulad, tvingas åka skridskor på gympan, få snöbollar på sej. Jag vill verkligen inte ha vintern.

Sommarn vill jag göra om, det finns så mycket jag ville ändra på men jag hade liksom varken tid eller ork, inte heller nån aning om hur jag skulle göra. Jag vill bara ha sommar, en moppe och tandborsten jag glömde hos karro häromdan. Jag vill inte använda ett skaft till eltandborsten, det är liksom inte kul.

Ännu mindre kul är att ja skriver på wordpad just nu för internet har lagt av..

Tror ja ska sova lite, men de är väl inte så schysst mot gästerna. Fast än så länge är de nästan inga gäster, bara nygrens. Eller nej inte ens det, bara elisabeth och per. Nu börjar ju vi barn bli så stora så vi inte måste åka överallt dit mamma och pappa åker, där passar en smajlis bra :)

Undra om jag ska klå upp mej själv på guitar hero och se om jag får nå energi av det? Läju inte hända, tar mej nog en tupplur.


gonatt
elle ja mena, go kväll
.. snarare god eftermidda
-.-


ja ha ju inte så kul alla gånger








......... nej jag har inte alls tråkigt :*


we're the ones who made you

Jag har somnade och sov tills nu, jag som skulle städa! :o och nu kommer gästerna snart! Ojoj, får klä på mej och lägga på ett kål.. måste fixa mej också.

Kallt är det i mitt rum. IIIIINnnnnnte kul

puss

Alohaaaa!

Jag tror dom säger så i hawaii, och det är ju värsta hawaii i sverige nu så vi använder frasen här med tycker jag.
Jag sitter inne i badrummet med bärbara och funderar på om jag ska orka ta mej en dusch eller inte? Känns ju ganska jobbigt men jo.. det är inget att fundera på, jag ska inte tvätta håret men jag ska tvätta kroppen. Raka benen måste jag göra också! Och jaa..

Idag blir det nog att städa ihop på rummet innan gästerna kommer, ska göra asfint i mitt rum för det behövs liksom städas ändå! Ska köra en stor rensning i garderoben och allt. Blir bra det! Sen ska det väl dammsugas osv.. också ska jag lägga madrassen på sägen, nu sover jag på massa täcken. Helt omringad av täcken är jag! Två under mej och ett över mej. Nu blir det bara ett täcke.

Jag tror jag ska försöka fixa så jag får en tv i mitt rum, mittemot sängen sådär :) skulle vart asnajs, kan man göra annat än sova och sitta vid datan i rummet. 

Jaja men nu ska jag duscha!
Jag har bruna ben!! :'))))))))))))))))))))))))))))))))


happy birthday brotha

GRATTIS LINUS! :))))


najsnajsnajs naaajjjjjjsss!!!!!

Inte nyaste bilden men inte precis gamlaste heller!

Kom hem nyss, jag och ponthus gick till han. Precis när vi öppnar portdörren ringer pappa och säger att han står utanför och väntar på mej.. alltid lika kul, gå innan man ens kommit fram. Asnajs!

 

Vi har varit här hela kvällen, spelat spel och han vart ägd ;) men för att inte låta alltför bäst så vart ju jag ganska ägd på bråttning men det var ju inte så förvånande för mina muskler är inte så imponerande som jag brukar inbilla mej att dom är!

Så har vi ätit vårrullar haha, ganska gott det faktiskt. Druckit oboy.. eller nä, inte oboy utan icas chokladpulver. Lukas den proppen skulle "prova nånting nytt" ONÖDIGT JAG VILL LIKSOM HA GAMMAL HEDERLIG TROGEN TRADITIONELL VANLIG OBOY! Men det verkar ju som att det inte finns så mycket annat att göra än att bita ihop -.-

Nu sitter jag och lyssnar på gamla ugglan :) riktigt najs!
Jag ska nog snart gå och lägga mej, är astrött. Sen fyller min bror år imorgon, då ska han firas! :) kan ju lika gärna skriva vad han ska få av mej för det är nog ingen risk att han läser det här.. det blir ett presentkort på rocks minsann ;) minns när jag var liten, då ville jag alltid jobba där. Skulle inte ha nått emot det, liksom få reda på allt nytt på en gång (y) naaaajs de.


Allt är så NAAJSS!!!!!!!


brådis

Köpte fyra troser, en bh och en tröja på birsta :)

Men ska ut och va med ponthus nu puss på de !

hos karro

Godmorgon! :)

Sitter hemma hos karro nu med såklart, har nyss duschat och sådär. Idag blir det birsta! Måste köpa nya trosor!! Har seriöst bara string och en massa barntrosor som jag haft sen jag var liten.. haha och jag vill ha nått som är mittimellan.

Karro, hon har gått och lagt sej igen hon! Lite väl tokig va.
Och idag har jag svarta strumpbyxor, ett svart linne och en gammelrosa siden kofta. Också mina svarta uggs och nya as sköna röda jacka till det, top notch asså! :) Hihi.

Nej men nu ska jag väl få karro ur sängen och börja fixa mej och sådär, så vi kommer iväg nån gång.
Ikväll ska jag nog va med ponthus :*


puss

dagen



Hahahaha är man inte lite söt då..


Ha inte hunnit blogga idag som jag trodde, och tänkte inte göra det nu heller för nu är jag hos karro :)

Men idag har jag hunnit med:

* SKOLAN
* SOLA
* ÄTIT PIZZA MED PONTHUS
* VARIT MED PONTHUS
* ÅKT TILL SKÖNSBERG OCH BLIVIT UTSKICKAD FRÅN GÅRDEN FÖR JAG INTE HA NÅTT GÄLLANDE GÅRDSKORT LÄNGRE..
* FRYSIT AS MYCKET
* FRYSIT ÄNNU MER NÄR VI TOG MOPPEN TILLBAKS TILL TIMRÅ
* VARIT PÅ FILMKVÄLL HOS MADDE


ja det var väl min dag i stort sätt,
vi hörs väl nå mer antar jag.

Vi hörs när vi hörs
puss

on tha mentors

GISSA VART JAG ÄR?

........mentoorsssss!

Jag har ätit en massa nötter ja, asgott! Sen satt jag och ponthus och kollade på barnprogram nere i skolan hihi då tyckte matte-pernilla att vi va sååå söta!

Sen ska jag sola, sen kanske jag ska äta pizza eller nånting sånt. För idag vill jag inte hem för där härskar magsjukan och jag vill inte bli smittad! Jag vill inte spy, det är inte så najs. Tycker synd om ludvig.

 

Ikväll är det filmkväll så jag ska nog åka dit :) sen får jag se om jag sover hos karrooOO? Vi har lite funderingar.

 

Men men nu ska jag kika vidare, får se om ni hör så mycket av mej idag eftersom jag kanske inte har tillgång till nån dator. Men man vet aldrig ta inte förgivet tihih

 

puss


ja älskar dej



Hallihallåå, bion var väl.. som man borde förvänta sej av svenska filmer. Dom är väl som dom är, roliga i mellan åt men i stora helheten är dett inget man borde lägga pengar på. Men jo den hade sina stunder :d speciellt när lilla ungen åkte i vattnet hahahha för filmen klant knuffa ner han, jag dog!

Sen ringde jag hit ponthus så har jag varit med han hela kvällen :):):):):)
Också skulle jag skicka en låt till han när han kommit hem, men han loggar ju aldrig in på msn så det blir ju lite svårt.. tror nog jag går och lägger mej istället. Aa det låter bra det!

Imorgon ska jag SOLA!
Säger bara ÄNTLIGEN. Men det blir inte på mitt och linnéas solarium utan jag ska va i timrå ;> pallar inte åka ut nånstans efter skolan.

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

nästa sommar ska jag va med göran



Nu drar vi! (:

dead by april - i made it

&quo


honey


Som man säger.. bildtext! ;)


Äh sluta fåna er


H3h3


E


jaha

Dagen har ju rullat på i god ordning, två håltimmer satt ju inte fel ;) jag drog med ponthus på en promenad med tjejerna till coop och köpte massa candy :) höll seriöst på spy sen, det var taccobuffé på lunchen direkt efter..

Sen på gympan gav jag ju 100% (det tror ni på, va?). Jag var så duktig på praktikanterna satt och skratta åt mej. Då är man proffs på handboll! :)

Har so provet imorgon istället så hade väl tänkt plugga lite.. hinner ju bara göra det nu eftersom det är biotime ikväll ;>

dagens!!!!

Haha vill ni höra dagens? Eller ja det gjorde min dag, resten kanske inte tyckte det var lika roligt som jag tyckte men men :D

HAhah niklas och emil spelar fotboll i gympasalen så skjuter dom hejvilt runt runt, upp och ner, hit och dit. Helt plötsligt fastnar den i taket och dom blir värsta paff hahahahahahhaha GUD VA JAG GARVADE :D HAHAH kunde inte sluta skratta på aslänge :o hahaha så himla fuuuuult


ikväll ska jag på bio


Det är mysigt med tjocktröja!

Sov asgott i sängen i natt, i love it. Jag kan till och med lägga mej lite på snädden! Underbart.
Nu ska jag ta mina nya shorts, sa jag att jag hade fått de å? ;> jag måste ta dom så jag kan va med på gympan.. så ska jag till skolan för jag är så hurtig! :)

 

Sen ikväll ska jag på bio med brorsan, vi ska se sommaren med göran. Lite efter? Skitsamma, till det bästa av allt då: han betalar!

 

Hehe


trying to apologize

HAhahahha på fredag ska jag, janine och claudia vara med i sundsvallan! Dom kom fram och frågade om vi var skrockfulla, så vi kommer ju vara med på dom där små bilderna i slutet. Nå, är vi det eller inte? Kolla så får ni se ;)

Haha också satt jag och kollade igenom bilder på camen.. är man pinsam eller inte? Men kan inte lägga upp dom här det tar sån tid så ;)

Men nu ska jag börja avsluta och lägga mej i min nya säng! :)
pyss

ajustja, dagens

Hahahahahha de där roliga/fula jag skulle berätta ska jag säga..

Att idag var det so prov första timmen, men.. jag hade ju inte pluggat till det. Så igår så sa jag till mamma att jag hade sovmorgon till tio, och stackarn köpte det.. skuldkänslor för det! Hahah ja så jag sov ju i lugnan ro, så frågar roger vart jag varit när jag kom till skolan. "Jag hade sovmorgon" sa jag, han ba "Du lever i din egna värld du!". Hahah och det var inte sista gången han sa det heller, sen går liksom jag och linnéa i jackor och äter kakor och han ba "Hallå det är läslektion?" vi ba skratta och så han ba "Ni lever i er egen värld ni" hahaha..

Jaja men sen när jag sitter på max med mamma, hon ba "Hur var det med sovmorgonen?" jag ba börjar skratta.. hon hade ringt till roger när jag var på skolan och han hade sagt att nån sovmorgon var det ju inte hahahha! Mamma skrattade iallfall med mej..!

Hahahahahhahahahahahah och skönaste idag var väl ändå linnéa i subway kön :D haha jag dooooooog! Hon var typ helt borta och helt vimsig och typ snacka och allt hahah shit asså!


lite nytt



Iiih jag fick en ny jacka idag! Det var på tiden! :) den är jätteskön och jätteröd, så jag är asnöjd! Köpte ett par beiga uggs också, men ska åka och byta mot ett par svarta. Vet inte varför, tror bara det skulle se bättre ut för mej ;> det blir så mycket med en jacka som lyser och sen ett par skor som också lyser, liksom!

Så fick jag ett par strumpbyxor, och sen åkte jag och pappa iväg och köpte en säng! :) den är 105 cm på bredden, så nu kan jag fläska ut mej ännu mer (y) på tal om fläsk så har jag gått upp 1 och ett halv kilo så nu ta jag det lugnt med ätningen.. ångest!!!

Men nu ska jag tacka mor & far,
puss :)

on school

Tjännnnnnnnnnnnareeeeeeeeee

Har ÄÄÄÄÄÖÖÖÖÖÖÖÖÖ nu, sitter i grupprummet med janine, linnéa, claudia och tell :) tell hade datorn innan mej men jag bytte till mej den med min läsk.

Tror jag ska läsa lite ur den bästa boken, för den är ju bra.

Jag och janine ska till stan och träffa ludde sen :) sen ska jag till birsta med mamma, men först och främst ska jag äta cheesedip på max. Fyfan va gott! Inte ätit det på aslänge :o

Jajaj

Jag gjorde en dum sak imorse men jag berättar det när dom har ringt hem

pånthös

Spagethi!!! och korv.. var the food today, korv är ju inte högt på listan så den gav jag till hunden under bordet hehe..

Ja skolan var väl inget vidare förutom att jag fick läsa i boken min, "Gömda". Så sjukt bra!! Världsbäst :o var så inne i den så jag knappt märkte när alla andra gick ut ur klassrummet ;o satt ju dessutom med hörlurar i örorna så det var ju inte lätt alls att märka. Sen på engelskan var det fortsättning på nationella prov provet. Så himla svårt! Fattar ingenting :o alla mina kunskaper är helt bortblåsta, illa!

 

Sen kom jag fram till att jag nog ska gå media med inriktning på reklam, satt och pratade med matteläraren om gymnasiet och då kom vi fram till att det kanske var nått för mej. Så det blir nog så jag söker in på det :) så fick jag värsta kicken, för jag har ju inte ens klarat första veckan på terminens planering så jag ligger ju inte bara lite efter, ba "Shit nu måste jag plugga så jag kommer in på media!", den frasen gjorde nog pernillas dag ;) haha nä men hon vart gla :D

 

Efter skolan drog jag till ponrhus men kunde ju inte va där nå länge för jag måste ju äta innan teatern också, ska åka om typ 20 minuter nu. Ska väl lägga på ett kol och byta om eller nått! Eller nä det orkar jag inte. Men äsch,

puss


korvkort

Jag gjorde en liten "undersökning" på om jag skulle hissa eller dissa kort håret, utan hårförläningen då, och det verkade som att dom flesta gillade de!


Jag försöker vänja mej för det är så mycket skönare utan!

Men nu ska jag äta så bloggar jag mer sen :)

short hair




Jo jag har ju ganska väldigt kort hår egentligen.. ska vänja mej vid det och inte bo i hårförlägningen.


i'm miss lonely..

.. och i min ensamhet roar jag mej med


och


Jag är så ensam man kan bli det är inte ens nån mer alls hemma ;o

hahahahha dagens!



HAHAHAHHAHA min lillebror är väl för rolig han!

Vi skjutsar claudia till busshållplatsen, så säger han precis när claudia öppnat dörren "DU KAN SÄTTA DEJ DÄR BREDVID DEN TJOCKA KILLEN!", hahahhaha omg!!!.. och claudia kan inte svara för hon skrattar, så skriker han det en gång till ba "HALLÅ, BREDVID DEN TJOCKA KILLEN!" hon ba stänger dörren hahahaha jag doooog :D

med claudia o äter kaaaakoooor!

He-he-hej

Sitter hos mej och äter kakor med claudia ;);););););) gud va gott! Schackrutor och drömmar, mina favoriter!
Har inte varit sugen på det hela dan, men sen kom suget. Innan det så var jag sugen på pirog, blev ju inget av.

Nu ska jag vara sociaal med claaaaaaudia sen ska vi äta makamakamakaMAKARONER!
Thihihi


Ni får ju ha ett bra liv, nej men vi hörs
Ha de bra
Ha de kul
Najs:):)):):):

hejdåå

duscha

Hallåhallå :)

Nu är jag på mentors och pappa är påväg till östersund. Jag vart ju lite paff när han stod och packa imorse, men då sa han att han skulle ju åka. Får alltid reda på saker right in time!

Tog ju en dusch imorse också, as skönt! Ska börja göra det varje morgon så man vaknar till, dessutom känner man sej asfräsh när man kommer till skolan. Fast håret kör jag bara varannan dag för annars sliter det på håret.

Visste ni att ju oftare ni duschar håret desto snabbare blir det fett? Om vi säger såhär, du duschar varje dag för du tycker att det är nödvändigt, då blir håret fett på den tiden. Men om du duschar varannan dag så blir håret fett tills två dagar då, eller vad man ska säga. Ni fattar? Alltså - ju mer sällan man duschar desto mer sällan blir håret fett, så sluta duscha!!! SKÄMT ÅSIDO NI FÅR GÄRNA FORTSÄTTA DUSCHA SÅ JAG INTE FÅR FÖR MEJ ATT JAG ÄR PÅ SKUNK OMRÅDE SÅ FORT NI ÄR I NÄRHETEN.


Jaja..
Det var nyss brandlarm också, alltid lika kul när man går runt utan skor och utan långärmat. Kan jag lova att det blir kallt då! Som tur var fick jag rida på claudias rygg så jag slapp bli alltför kall om fötterna :) det var snällt!

Idag har vi mina två favorit lektioner!

1. Musik
2. Svenska +

Alltid lika kul!

Men nu ska jag in på bloglovin, pusspuss


kategorier

Åh, förresten!

Innan jag somnar..

Ni har väl lagt märke till mina kategorier,

Trycker ni på videoblogg kommer alla videoklipp som jag gjort på senaste tiden upp :) det är ju alltid lika roligt.

Allmänt & livet enligt Linda är samma sak!


så låt mej

Tja :)

Sitter och lyssnar på underbaraste melissa horn. Det går inte att lägga upp klipp med henne här, men hennes bästa låtar är iallafall:

 

* Hanna

* Som jag hade dej förut

* Sen en tid tillbaka

Ta er tid att lyssna på dom vettja! Och alla andra, man känner alltid igen sen i dom. Åtminstone lite smått, alltid nått i varje låt.

 

Jag måste gå och sova nu för jag ska hinna duscha innan skolan, då är det dags att jag lägger upp en kol. Börjar ju tveka redan nu om jag kommer upp eller inte!

Jaja, puss på er


It's my life and it's now or never, i aint gonna live forever ;)
trallalalala


ludvig biatch





HAHAHAHHAHAHAHHAHA

hittar ni nån sexigare lillebror, ring mej då!


wtf

Jag och nina är LYCKADE!

När jag väl är klar och vi är påväg mot bussen och fick skjuts av pappas kompis suppe, va möter vi inte då? Joooo, bussen kör förbi bilen. Less eller vad! Vi tänker att vi sticker väl till motorvägen för där går bussarna oftare. Så va är problemet? JOO, bussjäveln åker förbi hållplatsen utan att stanna ;o vi satt inte ens ner vi stod och liksom väntade på att få kliva på men nejnej. Taskigt stavas det!

 

Då gick vi ner och lodade i timrå.. fixa lite candy och försökte komma in i nått trapphus men det sket sej. Så vi gick och satt oss på värmeplattan :) sen gick vi en sväng, så ser vi.. bussen!!! Fast då var klockan kvart över två och nina skulle hem halv tre så det kändes lite onödigt. Vi stannade i timrå och tog oss en pizza ;>
Dom skjutsade mej till ponthus så lämnade jag igen hans mobil, sen gick vi till mej så han kunde hämta moppen.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt (h)
Fränt va?

Japp som jag trodde, det var fränt!


nina sover


Trippelidoo

Jag sitter och väntar på att nina ska vakna, men av gammal erfarenhet vet jag att det kan ta ett tag.. haha ;)
Så jag sitter och roar mej med dom få som är inne på msn den här tiden, kollar igenom dom oändligt många bilderna på bdb och ja.. ska väl ta en bloggrunda och se om det är nån som har slängt in nått inlägg också :)

Jag gör det nuja,
puss!


lördag kväll


Sötnosar!


Aj


Hihihi ninis


Hahah


Gumms


Osminkad, ofixad och sååååååå söt..

Ponthus va inte så pepp på att va med på bild


En kempe


Jag har alltid nått fyndigt att förmedla


Sötnosar! :)


Ett stycke nina





Sen behöver ni inte se nå mer bilder :)))


puss

Hejsan, det var ju ett tag sen

Men jag har inte haft tid, ponthus kom till mej runt ett så då va jag med han, typ två-tre kom nina och va med oss. Vi gjorde väl inge särskilt, vi lagade mat hahah proffsen ;) värsta kockarna. Sen kom linnéa efter hon vart på bio, var vi här ett kort tag. Nina och linnéa försökte starta ponthus moppe men dom gav upp rätt snabbt om man säger sååå..


Vi drog till örnen och nu är jag hemma igen. Nina är med mej. Har ont i huvudet, också fick jag ont i magen när jag åt.. as trött är jag också.

Så jag ska sova nu, sen imorgon är jag med nina sen måste jag köra ner ponthus moppe till han :o för den lämnade han ju här. Hmm undra om jag vågar? Klart jag gör, men alltså.. aa lite nervös om man säger så hahah. Annars får han hämta den.
Men jag kom på att jag kan ju inte ens få tag på han eftersom hans mobil också är här..

Jaja, godnatt
Bilder och sånt kommer imorn, KANSKE

ena videoinlägget av dom två som gjordes


bilder från fredag










 

Stan - nacksta - stan - skönsberg

Jag vet att vi inte skulle till skb, men men.. Mitt fel!

 

Snart kommer nina :D:D:D


hos my linnéaa!

HAllåå, nu är jag hos linnéa :) vi kollar på twilight, första gången jag ser den! Nu gör vi ett litet brake för hon är och poppar popcorn ;) vi har väl tagit några kort och filmat lite, inte så mycket som tänkt men en del iallafall :) ni får se det som inte är olämpligt, om man säger så! Resten skippar vi.

Vi har bara varit runt lite här och där.
Bilder och mer text kommer imorgon när jag kommit hem, sover alltså här i natt.

Puss!

paparazzi

TJJJOoooooooo


Tripplat och klart! Men det är inte linnéas hår, så nu ska jag fixa hennes :) Ni läju få se bild på oss snygga när vi fixat klart oss,

puss!


busiga


Bowling skor är väl lite charmiga ändå va? Speciellt när dom är i storlek 34, hihih!

Sitter hemma hos mej med linnéa och tjuväter kakor innan maten, hahah hade värsta planen så smög vi ner till frysen och gömde dom i tröjan sen låste vi in oss här på mitt rum. Och nu äts dom, asgott:) är så himla hungrig och maten läju inte vara klar på åååååår..

 

Sen så funderade jag på att trippla håret ikväll men min trippeltång är ju hos ellen. Hade vägarna förbi men då svarade hon inte när jag ringde! Så då hoppas jag att hon är snäll och svänger förbi med den här, det skulle ju uppskattas liksom ;) annars får jag gå med plattat, skulle ju vara kul med lite omväxling också.

 

Nu ska jag äta vidare, hihi

puss


oh lalal




Time for schooooooooool

smider planer

Imorgon ska jag vara med linnéa!



Va ska vi hitta på då? Jaru det får ni allt se :D ni sítter väl och gissar på skb men nej, dit ska vi inte! Och den här gången ska vi klara det.

Heheh


..

ska väl sätta mej vid teven eller sitta här ett tag till, sen ska jag sova så jag är pigg tills imöööra :)
pusss!

By the way är de nån här som ha baxxa min kamera? Isåfall kan ni gärna lämna tillbaks den.. om ni inte gjort de får jag väl ta mej ork att leta efter den då

hejdf

Idag var det fisk till middag.. ingen liten fena ska sätta sin.. fena, i min mun. Aaaaaldrig, kokade mej makaroner. Inte bara godare än fisk utan även det goaste man kan äta :):)

Nu är linus, pappa och lukas på hockey. Mamma och ludvig vet jag inte vad dom gör, jag är här iallafall. Snart ska jag vara med ponthus, vet inte om han ska hit eller jag dit. De märker vi.

Jag får typ damp på mitt hår för det är så kort och slitet.. klart jag får skylla mej själv men det är inte kul :( alltså varför klipper man av håret ens? Jag hade ju långt när jag var i trean/fyran/femman och sen kapade jag det. Sååååå onödigt!! Sen när jag började få långt hår i sjuan igen så klippte jag av allt till axlarna innan skolan. Fast haha okej det var förståeligt för det var fruktansvärt slitet. Och jag skojar inte!

.. nu sitter jag på picnik och försöker kolla hur jag skulle sett ut som brunett men det går ju inte att kolla för håret är för ljust så det blir bara nån brun fläck på vissa ställen..

Suckk.

puss påer

i love it

Vi i grupprummet satt och snackade lite om diamanter och sånt på so:n, och jag kan väl bara upplysa er om att jag ÄLSKAR allt som glittrar och glänser!

Like this


Bling-Gun.jpg Bling Bling! image by sammyammo


LÄTT SNYGGASTE TELEFONEN JAG HAR SETT

fy helvete vilken snygg bild :| jag dör!!!!


en plats i ditt hjärta betyder mycket för mej



Gooodmorgon!

Måste bara säga att jag älskar mina sovmornar på torsdag och fredag! Även om dom bara är en timme är det sjukt skönt att se väckarn ringa efter åtta, naaaajs.

Sitter och fikar min dagliga frukost, special k red berries ;) så sjukt gott. Så blir jag så lycklig när jag får många bär hahah, för jag tar inte ut för hand och bestämmer hur många jag vill ha!

Idag är det gympa på skolan, men jag har ingen väska att packa i här för den är på skolan. Med förra veckans gympakläder.. känns ju inte så värst najs att ta på sej dom nu liksom. Annars vet jag inte vad det är på skolan, det märker vi helt enkelt.

Efter skolan vet jag inte heller vad som händer, borde ju ta det lite lugnt. Kanske åka till birsta med mamma och köpa uggsen :) dom skulle ju absolut inte sitta fel nu när det blir så kallt, det var liksom 4 minusgrader i natt sa pappa. Åh, och så kommer det vara på dagtid sen också! INTE KUL.


Men nu måste jag borsta tänderna och så, gå ut med hunden om jag hinner
pusss