dj lundin



Eftersom att krille är min vän så är det klart att han får lite gratis reklam här på bloggen! Han håller ju på och dj;a som ni kanske förstår ;> kan ju säga att han är bra på det han gör! Kanske sundsvalls nya topp dj? Who knows! Har båda hans mixtapes på datan, bara säga till om ni ska ha dom. Jag lovar att dom är sköna!

hiss & diss

 

Myskvällar - nu när det börjar bli så kallt ute är det skönt att krypa ner i soffan med nån eller några och bara ta det lugnt med nån film eller nått, mysa ner sej ordentligt och ha det sådär varmt som man aldrig skulle haft om man gick utanför dörren!

 

Uggs - såååå underbara! Ska lätt köpa ett par så fort jag och mamma satt vår fot inne på skoaffärn, dom snyggaste tycker jag finns på dinsko. Kostar 349 och det är det värt när man liksom ska ha dom hela vintern. Dom är varmra & söta på samma gång, vad mer kan man begära? Finns dösöta i rosa att beställa hem också, men jag håller mej till dom beiga ändå :)



DS_249523_A.tif

Kakor - det är mycket mycket godare än godis och det är jättegott! Haha fast det borde vara på dissar eftersom man blir beroende av dom.. speciellt chackrutor. Skulle hålla mej från kakor hela veckan, det sprack på dag två.. men det var det värt, så himla gott! :o

 



SNÖN - jag vill INTE ha snö, kyla och röd näsa! Neeeejjjjjj! Det dissar jag till hundra procent! Det enda som känns kul är tomten, eller nej det känns inte roligt egentligen men jag är van med att det ska kännas roligt men egentligen känner jag ingenting.. det känns ju lite småroligt att göra ett försök på brädan igen, men det kommer väl vara så kallt så jag inte ger mej ut i backen. Och då kommer jag inte få köra min moppe. Okej jag har ingen än men snart så..!

 

Screamo - palla skrika sej hes i varje sång man "sjunger". Haha okej jag lyssnar ju inte på screamo och jag har inga saker att dissa.. men patrik drog igång en sån låt idag, och det lät inte bra. Inte bra alls.


Ursäkta va sa du..?

Fördomar - mot allt liksom. Om man hör nått om en person så tänker man konstigt om den, och dömmer den innan man ens lärt känna den. Eller att man liksom hatar nått en person har gjort, som att den inte kan ändra på sej? Alla gör misstag! Eller alltså fördomar mot allt också, man ska inte döma efter vad man hört, efter hur nån ser ut, pratar osv. För vi är inte samma på insidan allihopa, jag tycker att man ska lära känna nån innan man öppnar käften (y)


jag håller mina tummar

Ikväll satt jag och ponthus och kollade på björn gustafsson, han är ju verkligen top notch, eliiiit asså! Hahhaha men han är jätterolig :D jag typ dör, hahah så skön! Gillar mest när han är i parlamentet, när han är brat dårå.

In? Jag kommer knappt ut!

Nu sitter jag och dricker cola, det är inte coca cola utan det är freeway cola light.. men det funkar fint, blir pigg iallafall. Fast det kanske inte va ett plus? Jajaja.

Funderar på om jag ska göra en hissar och dissar? Har inte så mycket men jag kan ju försöka.. kommer in ett inlägg med det snart, håll ut! :)


det enda jag ber om

wooohohooohhho

Hejjjjjjjjj har lite brått nu, eller nä egentligen inte. Ska ner till timrå och fixa en grej, vad har ni väl inte så mycket med att göra ;>

Skolan var iallafall seg idag, oväntat? Hade hål också, skönt men skulle vart skönare om man fick gå in till uppehållsrummet..

Jag har inte så mycket att skriva om då, typ minns inte va jag gjort idag, har ju bara varit på skolan och där har jag väl varit lika klarvaken som vanligt antar ja..? Ne men, jag vet inte.

Nu ska jag kila :))))))
hejdå !

och btw liksom så har jag inte gratis sms så ta det lugnt när ni smsar mej, förvänta er inte nå svar nå ofta iallafall. Ring istället :)

i miss my linnéa

Jag och karro satt här och tvivlade på om vi skulle fortsätta med teatern eller inte. Efter varit där hela kvällen tror jag ett Ja vart fastspikat, men i början.. haha njaaae, då ska man leka nå lekar, typ kyckligen och vargen hahah kändes lite väl fånigt. Men alla i rummet måste ju ändå gör det så varför liksom;> men men!

Nu sitter emil och snackar om att det är 10 månader kvar tills han blir arton.. huhu inte kul att höra när man själv liksom har 3 år kvar -.- men får väl njuta av dom, sen blir det vuxenlivet och då blir man aldrig mer tonåring. Och efter vuxen blir det pensioner :| skippar helst rynkorna! Men man får inte mens då iallafall det är ju nått att se framemot haha..

Kommer bli asnajs att flytta hemifrån, även om jag ställer samma fråga till mej själv som alla andra ställer till mej - hur ska jag få tag på pengar som? Sällan jag jobba! Eller visst det måste jag ju men som vad..? Det vet man aldrig, märker väl hur det blir.

Det problemet tar vi då!

För nu ska jag in i duschen och raka bena o sådär ;> hehe, sen blir det sängen right on time liksom.

puss gonatt!



Och du din jävel är NÅGOT saknad :o:o inte sett till dej sen förra veckan!
Bli frisk vettja! <3


friluftsdagen


När dom andra spelade fotboll/brännboll hade vi bullkalas i bastun ;)

Träffade en sexbomb där, föll direkt!

Hahahahahhahah vet ni vad jag garvade eller?! Ellen började bygga en koja, gick väl helt okej, men så skulle hon ställa upp en pinne så tippade ALLT! Hahahhah så himla fuuuuuult :D

Vad hittade vi mer då? Jo, en liten stuga minsann!

Ooh

Då var det dags för det värsta på hela dagen.. orientering..

Ett kort vi inte trodde skulle knäppas så fort haha

Jag HATAR orientering, och det är inte kul att vara ute och gå i skogen ;o

HAHAHAHAHHA

Svinga deyyyy

..vi hittade vår första kontroll efter typ 40 minuter, då vart janine jättepepp och skulle hitta mer. Det vart inte jag och karro.

Det kom en gubbe och fick hjälpa oss haha.. sååå lyckat. Men tack vare han hittade vi tre kontroller på en kvart!

Mm friluftsdagar är ju inte speciellt roliga.

Men nått som var roligt var när ludvig börja sjunga mitt upp i allt på bilen påväg hem, hahaha ja dog :|

 



Han vet inte meningen med texten så misstolka inte haha.. men nu ska jag umgås med karro som är här, hon sitter på min säng och läser FRIDA och här sitter jag. Så sociala! Så ska jag leta reda på min mobil som jag lagt ifrån mej nånstans? Sen blir det dagens höjdpunk - stuvade makaroner till middag :D:D


.. och ikväll blir det teater :)
puss

ut till sok

ANONYM om hey i made it, i'm the worlds greatest!:
har du varit tillsammans med gottfrid krantz?

nej det har jag inte, han är och har bara varit min kompis :)





Godmorgon ;>

Jag kunde inte blogga igår eftersom jag stack till ponthus efter stan, därifrån kom jag inte förens vid halv tio. Var väl hemma tio? Och då bastade jag, och jag får inte sitta vid datorn efter elva så det fanns liksom ingenting att göra. Jag och mamma hade en liten pratstund innan jag skulle sova, länge sen sist. Det kändes bra att prata med na, även om jag kan störa mej ordentligt på henne så är hon ju trots allt min mamma och vi måste lära oss att hålla sams för vi bor liksom i samma hushåll. Vi är sex personer här hemma och inte ska alla få lida bara för att vi tjaffsar..?

Jag sitter helt nyvaken i min morgonrock jag.. måste väl börja klä på mej, karro kommer och 45 minuter och hämtar upp mej. Och det är lite private stuff jag måste fixa innan jag sticker!
Efter friluftsdagen där på sok, som kommer vara hur kall som helst, så ska jag försöka vara med karro. Det var ett tag sen vi tog en sån där hel dag ;> så det ska jag fixa nu! :) hehe.

Och jag ska försöka att inte glömma kameran, även om det inte är så roligt att visa upp hur jag kommer se ut. Hahah, läju bli tjockjacka och hela köret.. brrr

Ut i kylan!

hey i made it, i'm the worlds greatest!

NU HAR JAG NYSS VARIT PÅ CHECKERS OCH GJORT PROVET! I MADE IT I'M THE WORLDS GRETAST :D:D snart har jag en moppe!!! Eller okej, inte än, men snart! :) jag ska ha en svart retro moppe (L) fast egentligen vill jag ha en silver men det finns ju inte, och en vit har ju emma. Meeen... en svart blir bra :D

Nu är jag och claudia på papperskungen och är kundvakt, mamma ska springa över till checkers och visa sitt körkort så dom fattar att jag är hennes avkomma! :) mamma ville att jag skulle skriva att jag var på butikfavorit, by the way.
http://butikfavorit.se , jag upprepar http://butikfavorit.se

Have a nice day, i will
i'm bond, james bond.

meentårssssszzzzz

Godmorgon godmorgon,  självklart är jag på mentors. Sitter här med karro och berättar om varandras helgen osv ;) vi har så gott som alltid nånting att säga till varann varje dag, dom dagarna som inte är med varandra alltså. Fläshit.

Men nu måste jag berätta vidare för karro
ha de trevligt vetttjaaaaaaa

krilles mixtape

Lyssnar på nån mixtape krille ha gjort, skön!
Det är bara att säga till om ni ska ha den ;) vet inte hur man får upp musik här men som sagt så är det ju bara att säga till.

lite ursäkter

Hahah alla klagar på min uppdatering! Att den är dåligt, whaaat? :o haha ja men det kan ju hända, men det är kanske för att..

* Jag hinner inte blogga innan skolan, min skönhetssömn tar sin tid daah?

* På skolan är dom jävelst snål med datorerna

* Efter skolan går jag väldigt sällan hem direkt, blir ofta en sväng i stan, birsta, hos nån kompis eller så stannar jag i timrå

* Jag kanske sysslar med så mycket secrets som jag inte kan skriva här? :o:o

* Vad vill ni att jag ska skriva då haha?


Nu tycker jag att jag har ursäktat mej för iallafall dom senaste veckorna. Sen ska jag väl försöka bättra mej.. kan ju börja med hissar och dissar och sånt igen, men ni som faktiskt läser kan väl fan slänga in en kommentar då och då för det gör det hela jävelst mycket roligare.

Nu får ni lite kritik ni med!

Nu ska jag kolla efter moppar med pappa, det finns inga silvriga retro ju, och det suger så jävla hårt....................


händer idag

Tjaa, nu har jag bråttom för jag ska plocka i diskmaskinen som jag är proffs på.
Sen ska vi åka till barndop för min kusin ska döpa sej, sen ska vi hem till den tösen och fira hennes 1 årsdag. Maya heter hon :) med y, lite fläshigt sådär.

Så jag vet inte när vi hörs,
vi hörs när vi hörs helt enkelt.
puss

onödig och nödvändig fakta om mej

 1. Är du handikappad? - nä, inte va jag har märkt
2. Är du fet? - lite smått
3. Är du smal? - ne
4. är du en sportfåne? - hahahahha dagens skämt, NEJ
5. är du rolig? - såklart
6. Är du sjuk? - neej då..
7. Är du feg? - nä :) jag är bara mörkrädd och rädd för skräckfilmer, vass, fiskar, paddor, kryp och sånt. Annars är det ingen fara!
8. Är du törstig? - en cola skulle sitta fint
9. Är du 15 år? - aa
10. Är du rik? - nej :(
11. Är du fattig? - ja.. mina sista pengar gick till hårförlängingen..
12. Är du smart? - hah! klart jag är!
14. Är du retsugen? -  hahah men lilla vän, det är jag ju alltid!
13. Är du shoppingsugen? - nej det är tråkigt
15. Är du saknad av någon? - nina saknar mej :)):):)


NIO SKULLE/KAN:
1. Skulle du vilja vara längre? - mer än allt. nästan.
2. Skulle du vilja väga mer? - ALDRIG
3. Kan du vifta på öronen? - nä hur gör man de? :o
4. Kan du slicka dig på näsan? - nä
5. Kan du sätta ögonen i kors? - aharu
6. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - inte en chans
7. Kan du vara på en fest utan att dricka - aa
8. Kan dina vänner lita på dig? - absolut
9. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - nja


FYRA ANTINGEN ELLER:
1. Pierca tungan elr näsan? - tungan ffs :D:D:D
2. Vara seriös eller rolig? - båda
3. Brinna upp eller drunkna? - brinna
4. Tycker du om någon just nu? - mm
5. Vinter eller höst? - höst
6. Soligt eller regnigt? - soligt!
7. Är du uttråkad? - jovisst


OM MIG:
1. Hur mycket är klocka just nu? - kvart över tio
2. Vart vill du bo? - miami
3. Vad gillar du? - att åka karusell
4. Vill du gifta dig? - om det är med en viss person så ja, annars äre tveksamt. men så känner jag ju nu liksom
5. Är du kär? - kär & kär vet ja inte längre
6. Favoritårstid? - sommar!


HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? - pussat
2. Blivit kramad? - aa
3. Känt dig fånig? - antagligen, jag är fång daah?
4. Saknat någon? - mm
5. Ljugit? - ne


Namn: linda
Kallas: många saker!
Längd: 1.59
Skostorlek:  35/36
Orginalhårfärg: vet inte, typ brunt
Nuvarande: blond
Personlighet: är humörsvägning en personlighet?


ALLMÄNT:
Är du kär i någon?: nått åt de hållet iaf.
Använder du droger?: nej
Vad är du rädd för?: skräcksaker
Gillar du att tvätta?: vet inte hur man gör ;b


SENASTE:
Filmen du hyrde: nån b-film med janine, claudia o anton, minns inte vare va
Filmen du köpte?: jaru..?
Låten du lyssnade på?: how to save a life
Låten du hade på hjärnan?: sagoland
Låten du laddade ner?: venne
Personen du ringde?: ponthus
Personen som ringde dig?: pappa
Tv-program du tittade på?: vet inte
Boken du läste?: gömda - asbra!
Personen du fick e-mail av?: venne
Personen du fick brev av?: venne
Personen du fick sms av?: basil
Sakerna du köpte?: venne


VÄLJ EN AV:
Håkan Hellström eller The Ark?: båda är.. speciella
Bright eyes eller Lars Winnerbäck ?: lars, för ja venne vem den andra är
Salt eller socker?: socker!!
Ketchup eller senap?: ketchup!!
Dansa eller sjunga?: sjunga
Stockholm eller Göteborg?: i <3 sthlm
Spaghetti eller makaroner?: makaroner :):)):):):):)


ÄR DU:
Trött ?: aaaa, ska inte va uppe nu
Pojke?: ne
Emo?: nä
Störd?: mjo
Söt?: aa
Hungrig?: nä
Kort?: mh ..
Svarthårig?: näe


(x) rökt
(x) snusat
(x) druckit så mycket att jag spytt
( ) stulit en bil
(x) sovit i samma säng med samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) snattat
( ) blivit arresterad
( ) gått på en BLIND DATE
(x) ljugit för en vän
(x) gått ifrån lektionen pga. att du ska träffa en vän
(x) gått vilse
(x) gråtit dig till sömns
(x) lekt tjuv och polis
(x) sjungit karaoke
(x) gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) busringt
(x) skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit till jultomten
(x) fått ett sugmärke
( ) sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) blåst såpbubblor
(x) grillat på en strand
(x) åkt inlines
(x) åkt skidor
(x) åkt skridskor
(x) åkt snowboard
( ) ätit sushi
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) somnat i skolan
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med om en jordbävning. - de va ju nå sånt för nått år sen
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit bestulen
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit i en tävling
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
(x) gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(x) skrivit ett kärleksbrev
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) fått en önskan inslagen
(x) smakat torrfoder till ett djur
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) slickat på en lyktstolpe på vintern
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) pratat i telefon i mer än 4 timmar i streck
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en koja
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) fångat en fjäril
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) tatuerat mig
( ) dykt djupare än 30m


Tonåren:
Hur gammal är du?: 15
Har du bra självförtroende?: mh men de finns en som sänker de så jävelst
Kan du lita på dig själv?: bero på va de gäller
Hur tycker du att ditt liv är?: jobbigt
Har du ett bra liv tycker du?: finns mycke att ändra på
Vill du ändra på något i ditt liv?: aa
Är du nöjd över din kropp?: men va troru ja är fan tjock
Kan du själv säga att du tycker att du är söt?: ja


Kärlek:
Har du någon tjej/kille?: venne
Vill du ha tjej/kille?: ja vill ha han
Gillar du någon nu?: mh
Som heter?: de vet han nog
Gillar du långa eller korta förhållanden mest?: ha aldri haft nå långt


Vänner:
Har du bra vänner? - aa
Du tycker om att vara med dina vänner? - ja!
Har du många vänner? - vart gå gränsen till många vänner då?


Mogenhet:
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - ha hänt
Har du tjej/kille? - de ha ja redan svara på
Tycker du mer om att vara på stan än att vara och ute och leka? - haha ja leker alltid :)
Älskar att shoppa? - nej


gosisisisis



Nu ropar kudden,

gonatt!

 


what if you're not the one

Håller på med en fruktansvärd sak nu.. har hållt mej undan det väldigt länge, håller på att åka tillbaka. Men ni behöver inte vara oroliga, för det är bara nagelbitandet jag snackar om. Har börjat gnagat på insidan av nageln.. hmm, hur ska det sluta? Min långa fina naglar verkar försvinna i ett naffs ;o och nagellacket jag målade på imorse är det inte så mycket kvar av heller, är inte så noga av mej inte.

 

Det känns verkligen inte som lördag.. kanske för att jag suttit inne sen nio? Men men.. jag har hunnit med en del idag ändå, eller haha nä. Ska jag berätta om min dag? Ja det kan jag väl. Vi slänger in en bild i mellan.


Så söt ja är


Iallafall så vaknade jag ju runt.. nio? Huhu.. sprang ut i morgonrock och morgonfrilla och gav ellen min trippeltång som hon ska låna, hon tog moppen hit ner. Hon har ju minsann en trettiomoppe! Som jag fått kört woho. Sen gick jag in och försökte somna om, det gick ju som det gick - inge vidare alltså! Mamma och resten stack så tror det bara vart jag och linus hemma..? Åt lite flingor och sådär, satte mej vid teven. Så jävelst dåliga program det går, enda vettiga nuförtiden är simpsons, family guy och south park. Men inte var det nå sånt inte! Det var iallafall the hills, men det lessnar jag på efter fem minuter. Samma visa hela tin.

 

Så.. det fanns ju inte så mycket att göra - jag hoppade in i duschen, fixade mej och drog ut innan stora familjen kom hem igen för jag kände att jag behövde ta en promenad i min ensamhet och rensa tankarna, haha låter jag inte poetiskt? I mellan åt iallafall.

Stack ner mot timrå, satt mej på en parkbänk bakom husen och höll på somna.. kan hända att jag slumrade till. Claudia skulle komma men det tog ju sån tid så jag hann stöta på en viss ponthus som körde runt på moppen han fått tillbaka. Vi sa väl inte så mycket, han körde vidare och jag gick vidare. Satte mej nån annanstanns, men då hittade han och benny mej haha. Dom tyckte så synd om mej för jag var så ensam så jag fick följa med och äta pizza ;) eller jag kollade väl på. Benny satt och kommenterade så gott som vartenda hörn i hela timrå hahah.. sen stannade dom med mej ett bra tag, innan dom stack till ponthus. Då tänkte jag gå till papperskungen men mamma hittade mej på vägen innan, så skjutsade hon mej till claudia. Vi kollade på teven och snackade och sådär tills klockan blev runt sex, då skulle vi ut :) tog moppen till timrå och åt på sibylla, dit kom även corne, tanja, jessica, cicci och chrissi. Så vi var väl med dom ett tag innan vi åkte till jonna och janine som också var ute och glänste med jonnas moppe! Vi åkte och ragga med oss anton och sen stack vi till timrå igen där alla satt och var hemlighetsfulla eller nått hahah. Ingen visste va dom skulle göra av kvällen, hälften ville va ute, några ville till örnen, och några ville till ica maxi. Jag var ju inte så pepp på nånting, ringde ponthus men han svarade inte. Då  ringde pappa och frågade om han skulle hämta mej, funderade ett tag men svaret blev ja.

 

Dom kollade på film här hemma så jag joinade innan det vart långtråkigt, vi såg på lånarna. En film jag som asmycket när jag var liten så det vart ju lite långtråkigt.. den handlar om pyttesmå människor som lånar saker av människor. Hahah och sötaste ludvig ba, när popcornen kommer "Ja! Äntligen kommer popcornen så det kan bli lite roligt här nere" hahhah, ingenting är roligt utan gosaker!

 

Men nu ska jag följa med lukas ut med hunden, fjanten vågar ju inte gå ut själv. Jag måste alltid gå ut helt ensam.

 

puss


filmmys

Hej :) det vart ingen lång stund ute ikväll, hann iallafall träffa timrå folket :)

Men var inge pepp eller nått ikväll, så pappa hämtade mej nyss. Nu ska jag mysa till en film med familjen, det var väldigt länge sen.. and i only got myself to blame.

puss

why do i love u

Nu går jag ut, venne vad jag ska göra, vänta på att claudia är klar med sitt hår

puss

kom och VA med mej



Nu är det fixat!

Och jag vill inte skriva nått

gomorron

Godmorgon

Sydde fast clipsen igår, det var as svårt.. fast jag kanske redan sagt det?

Idag vaknade jag av att ellen smsade och frågade ifall hon fick låna min trippeltång. Sure, så hon kom och hämtade den. Så har jag nyss duschat, ska väl fixa mej, gå ut med hunden och få tag på claudia eller nått.

Är helt slut idag och ingenting känns roligt.

to broken to move on

Du får mej verkligen att inse hur värdelös jag är,
tack för allt.

du gav mej hopp om att det skulle bli vi

Har pratat med linnéa typ en halvtimme för ett tag sen, en underbar vän är hon. Känns alltid bra att prata med nån, även om jag inte är så bra på att prata om känslor. Eller liksom att beskriva.. eller äsch, vad ska man säga? Det var iallafall mycket som kom på en och samma gång, tror jag.

Sen ringde karro och berättade om grillningen som jag egentligen skulle varit med på, den missade jag för att jag skulle haft andra planer, men det blev tydligen inge av. Skitkul, har jag suttit här hemma hela jävla kvällen, så gott som iallafall, för ingenting.

 

Och imorgon ska jag vara med..

..Claudia! 


ellen kväll

Min kamera dog när vi var ute ;o så det vart inga bilder.. attans, jag som skulle bättra mej med det. Minst en bild varje inlägg, får väl slänga in nån gammal på mej och ellen då.

Vi har bara varit ute och gått. Haft det trevligt :) eller vi var på popgrillen också, och kollade på idol. Så åt hon en tunnbrörulle med LÖK! Uscha! Måste nog också äta nånting, men ville inte smaka av henne hahah..

 

Hahahha inte den vackraste bilden men men .. hahah :D

snabbbiss



Stan idag igen då, först med linnéa och sen med janine. Köpte en ny hårförlängning woho!! Måste bara sy fast clipsen.. gud va jobbigt, läju inte palla göra det inte. Som ni ser tog jag mej en god fika på pressbyrån haha :) brände tungan av oboyen gjorde jag också, inte kul!

Jag är jättetrött idag kan jag lova, tror jag kommer somna när som helst :o men det ska jag inte göra, för jag ska ut och vara med ellen nu.

 

Aja, vi hörs :)


på meentors

Tjabba tjena hallåååå

Sitter på mentors ja, det är väl en av dom få lektionerna då jag få sitta här vid datan. Jag och claudia va busiga idag och tog moppen till maten hehe.. min moppe alltså. Nej jag skojar, det var såklart claudias. Eftersom att jag inte har nån.. än!

 

Idag ska jag på stan och köpa en ny hårförlängning, då blir det många kort på den hahah.. alltså jag gillar inte mitt korta hår, men nån gång kan jag knäppa ett kort på de så ni får se hur "tjusigt" det är. Men alltså det ser ju inte precis förjävlit ut, men man har ju sett vackrare saker.

 

Nu ska jag lyssna på roger när han pratar om spott,

pusss


åh! faserna :D

 

OMG!

Jag är klar med allt, ALLT! Eller okej inte allt, har lite annat kvar också men.. åh! Jag trodde ALDRIG I HELA MITT LIV att jag skulle klara det!!! Men än har jag provet och de kvar.. men det grejar jag!

 

HAH! Sug på den ni som inte trodde jag skulle klara det;)


my sunshine








Har varit med dom här snyggingarna idag då ;) jag och janine skulle ju stå i fiskedammen, claudia kom ju dit också som ni ser :) meeen.. det var inte så många ungar som kom och fiskade, så vi hängde med linus och pappa på hockeyn. Och ja, jag står fast vid samma as always - hockey är inte kul ;o bara stå där och trängas.. stod längst upp på en jättesmal grej och hade massa framför och det var jättetrångt :| höll på dö, så vi fick gå därifrån för jag vart så rädd haha. Alltså tänk om det skulle börja brinna på ett sånt där ställe! Alla skulle ramla över varandra och slå ut alla tänder. Hemskt. Det är nått jag är asrädd för, att slå ut tänderna! I don't want to!

 

..och gissa vad jag ska göra nu då? Som har blivit en vana såhär på kvällskvisten - checkers. Jag ska alltså göra klart min sista fas! Känns as bra :) fast den här är as svår, men ska klara den.

Lätt


på son

Hej allihopa :)

Nu har jag so, tjejerna har högläsning hihi. Jag är bäst på inlevelsen som ni förstår! Så hade jag, linnéa och karro dans på gympan. Det blev så varmt så jag tog av mej byxorna haha.. ja, jag och karro är väl inga vidare proffs, men det kan jag lova att linnéa är. Så j ä v l a b r a ! :o

Nu kommer karro och madde tillbaka så vi ska fotsätta läsa,
efter skolan ska jag till papperskungen, eller efter ett tag. Jag och janine ska ha fiskedamm där ;> det är ju invigning för mammas nya affär - butikfavorit!

Och den kan ni kolla in på
www.butikfavorit.se , tror iallafall att det var så haha :) ni kan ju prova! Jättefina prylar.
Men kom dit ikväll så ska ni få er en godispåse ;)


pussssssssssssssss

faserna går jättebra

Åh, helt slutkörd är jag :o jag har iallafall bara en bokstav kvar, iiih :D man ska ju klara A, B, C och en till, två gånger på varje. Jag har bara sista bokstaven kvar :D:D det här går strålande!

Men bara för att det går strålande är jag inte så strålande, jag håller verkligen på att ramla ihop.. jag är så trött! Så jag måste tyvärr säga godnatt för ikväll, om sovmorgonen var mer än en timme bara..

Fick iallafall med mej en halsduk, en bh och strumpbyxor från stan.
Alltid bra!


puss godnatt

lost and

Tjaa .. har verkligen ångest för jag inte skrivit i bloggen, men tänkte inte på det på hela dagen om jag ska vara ärlig :$

Jag ska blogga sen, för nu sitter jag med slingor i håret och måste göra checkers,
pusssss

copyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


Se mej inte i ögonen om allt du säger bara är en lögn.

Nu ska jag sova, klarade två faser idag:) det är mitt mål, ska fixa iallafall två om dagen. Har prov nästa måndag så borde ju börja känna stressen, men den kommer väl kvällen innan tippar jag på.

 

puss på er


karolina

Kvällen spenderades med janine, amanda, jessica, corne, moa, vikky och tanja. Men inte nå länge eftersom jag inte fick komma en minut efter nio, och vi drog ut typ halv åtta så hann inte vara med dom en timme ens typ.. för jag var så rädd att komma försent så jag började gå 45 minuter innan. Tänk om jag skulle råka gå långsamt liksom.

Nu sitter jag självklart och lyssnar på spotify och tänker på helgen, det verkar iallafall som att jag ska grilla hela helgen, det är ju najs!

Och imorgon blir det stan eller birsta eller både och med den
här tjejen! :)

.

För när man verkligen älskar någon, kan ingenting ändra på det

Det spelar ingen roll vad som händer, vad som sägs

Har man en gång älskat en person av hela sitt hjärta tills den blev sitt hjärta,

är det så gott som omöjligt att lämna över hjärtat till en annan

Eftersom att hjärtat är du, och jag skulle aldrig ge bort dej till nån!


barnvakten no 1

Nu är jag barnvakt åt ludvig men jag är ingen bra barnvakt.. bara för att jag inte kan blanda saft. Det kanske är en bra erfarenhet jag måste lära mej, fick en känsla av det när han började gråta iallafall.. hahah, men nu ska jag gå och möta janine. Det känns som att det är lättare att vara med henne, men ludvig är underbar han med.


vi hörs väl
puss !

klarade en fas :))))))

Resultat
Skola: Checkers Trafikutbildning AB
Testtid: 2009-09-22 17:20
Test: Moped klass I, Fas A
Resultat: Godkänd (29 rätt av 35 möjliga)

kör igång

Nu ska jag jobba lite..

Logo

Gud va "ROLIGT"

shaa


juuhaan och linnéa

Va ska man säga om skolan idag då?

 

Ingen lust med den alls. Verkligen inte. Men det var skönt att prata med skolsyster, hon lyssnar verkligen till hundra procent, men nästa gång ska jag inte till henne, hon sa att jag skulle gå till en psykolog istället.

Tappade lusten efter den där lektionen, så jag gick på maten sen strövade jag runt i timrå med två nära och kära innan jag orkade gå på lektionen. Lektionen efter de orkade jag verkligen inte med, så jag satt i korridoren med anton och massa. Sen sa jag till roger att jag inte orkade va på skolan nå mer.. då fixade vi så jag fick åka hem.

Ha ätit lite godis som jag varit sugen på hela dan, kollat på tv som jag inte gjort sen förra helgen, eller kanske förra veckan. Jag vet inte, tvn tilltalar mej inte längre haha. Men tror jag slår på den runt fyra igen för då är det ju simpson! :) och förhoppnings family guy efter det, vill inte ha dubbelavsnitt av simpsons. Jag vill ha griffin med pungkulor på hakan! Hahah kom ihåg när jag och toffe satt och tjaffsade om det, han klagade på family guy så mycket så jag vart typ sur så fick han säga att han tyckte det var bra, men det tyckte han ju inte men ändå.

Är nå jävelst trött också.... kommer slockna! :o nä det kommer jag iallafall inte göra, inte kul att sova på dan heller, då ska man ju göra nått. Inte för att jag kommer få göra nått eftersom att jag åkte hem men.. ska inte på teatern ikväll heller, pallar inte om inte karro ska dit. Sen lär jag ju inte va så pigg.

 

Men vi hörs

puss


hatten






 

man måste ju bju på sej :)


du är den finaste ja vet

Ne vet ni vad, nu är det dags att sova.
Datanacken börjar ta stryk! Råkade ringa och väcka karro för en timma sen kanske, tänkte inte på va klockan va :o fast hon hade bara slumrat till som pippi med fötterna på huvudkudden, hah söt :)


men jaja , gonatt!

en kväll i timrå

Hej :)

Har nyss kommit in efter en kväll i timrå, roligt faktiskt! Vi var några tjejer som strövade runt lite grann. Det var jag, tanja, amanda, janine, corne och jessica :)
Jag hade kameran med mej men ändå tog jag inga kort! Lite tråkigt då, men det känns lite löjligt att sitta och knäppa kort på alla medans vi liksom sitter och pratar eller så. Undra hur paparazziz måste känna sej? Dom borde känna sej urfåniga, men dom tjänar ju pengar på det så det jämnar väl ut sej. Skulle ni betala för att se en bild här? Haha nä skulle inte tro det jag heller!

Jag klädde på mej ordentligt idag också, min mysiga mjukisdress och massa under. Värsta najs, då fryser man ju inte! :)

Pappa är nere i bastun och jag väntar på att den ska bli ledig, ska bli så mysigt att basta!

Också en sak till, måste skriva Malta i handen. Det är 9 månader tills sommarlovet, men vet inte när malta blir. Men jag måste verkligen få åka! Så nu blir det skärpning, malta here i come :'D det är typ ljuset just nu, hihi, längtar så otroligt mycket! Önskar att tiden gick snabbare så jag får steka där i solen, men därimellan kommer det en kall vinter.. usch, inte så kul inte. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i vinter inte, bara massa kyla och bli mulad och ha mascara fulla ansiktet. Dessutom blir man så blek då, och det gillas ju inte!

Och nu är min stora fundering - ska jag köpa en ny hårförlängning eller ska jag vara korthårig? För min hårförlängnig jag har nu är inte så mycket att skryta med.. ni kan ju hjälpa mej!

Men nu ska jag basta,
pussen

HAHAHAHAHHAHA



HAHAHAHAHHAHAH KOLLA JANINE!!!!!
Try JibJab Sendables® eCards today!

teatern

ÅH det är en sak jag inte sa!

Att.. förra året så var det ingen teater inriktning på skvadern, tänk om det inte är det i år heller?

Isåfall måste jag gå i timrå.

Nejtack..

hos janine

Kolla vilken najs tröja jag lånat av min brorsa idag! Så himla snygg!
Jag har en sorglig sak att berätta idag - min favoritlektion, de blev inge av. Åh jag som längtat hela helgen efter den! Men life goes on.
Åt på sibylla idag, det var gott, men eftersom vi bara har en halvtimmas lunch och det var potatisbullar på maten så var det en hel del folk och en hel del väntan där, det betyder att man inte hinner så lätt till lektionen! Min frånvaro har förbättras i år men inte mycket.. det måste ändras på.
Men jag får panikångest attacker så ofta, men jag orkar inte förklara vad det är nu. Jag ska till skolsköterskan imorgon och snacka med henne, nånting måste man ju kunna göra åt det.. har fan haft det som senaste åren och det funkar inte längre, blir bara mer och mer.
Eller okej jag kan berätta lite.
Det kan komma under dagarna, jag börjar kallsvettas, bli yr och vill bara gömma mej. Får tvångstankar och bara MÅSTE göra nånting, det kan vara vad som helst! Gör jag inte det blir det bara värre. Det har jag snackat om, och jag trotsar dom tankarna ;) jobbar på det nu med.
Sen på kvällarna kan jag somna och sen vakna av den där känslan igen, jag skakar, skriker och slår i saker, det är som att det är nånting i mej och det är skitjobbigt..
Låter helt psykad nu men det får ni leva med, det är så jävla mycket mer och det är SÅ JÄVLA JOBBIGT..
Jag brukar inte vilja prata om det för jag tycker inte om det, jag vill inte snacka om det med mina kompisar även om jag vet att dom inte skulle ha nått emot det för vi är ju vänner och ställer upp för varann, right? <3 men istället ska jag snacka med skolsyster. Sen har jag saker som jag måste få ur mej men panikångesten är i första hand, det är verkligen jobbigt för mej..
Jag är iallafall hos janine nu :) hon är uppe och gör fika och jag sitter hääär. Vet inte vad vi ska hitta på idag, eller hon ska kanske färga johannas hår, hänger väl med på det jag också kan jag tro. Sen drar vi väl ut eller nått ikväll. Har fått hört en massa sen helgen idag också, hahah alltid lika kul.. ;)
men puss på er!

bion

Tack för allt sen igår :) jag var väl inte den bästa "värden" eller vad man ska säga, eller jo, jag var en hejjare på att servera när dom andra åt taccos.

Just nu sitter jag och dricker cola, fick ett tio pack (?) av anton och alex, värsta bra! :) dom vet att jag älskar det hihi. Börjar fan ta fel också för det står typ 3 burkar här, nu är ju en full, men dom andra är tomma så blir nästan så jag tar dom istället..

Ni har massa bilder sen festen på tuffft @ bilddagboken, och på min blogg som bara vissa kan gå in på ;) men det är bara att fråga så kanske ni får lösenordet. Okej? :) det är ju lite mer olämpliga bilder på bloggen, eller vem vet? Kanske är det samma.

 



Filmen jag och karro såg var iallafall bra, eller ja, sådär. Haha känner mej astaskig som satt och skrattade.. men jag har ju min humor medans andra kanske har medlidande! Neej, jag skojar. Kanske, eller kanske inte. Haha det får ni inte veeetaaa! :)

Undra vad som händer imorgon då? Det undrar jag. Vill göra nått kul! Kanske jag kan höra av mej till nån. Eller äh, det är morgon dagens problem, vad som händer då, det ska jag inte tänka på idag.

Ta dagen som den kommer för fan!


brååtttt



Nu ha ja bråttom och kan inte blogga för jag ska gå och va med ponthus sen ska jag på bio med karro, vi ska se den där prinsessa :) måste borsta tänderna och skit , puss!

aa mm hahhah

mh bilder och text kommer imorn

hade iallafall kul ikväll :) hehe ska ju inte klaga ;) men nu blev jag av med telefonen, alltid lika kul. iiiinteee

men vi hörs .............
puss!

utfitta



Leopard mönstret syns inte på just den här bilden.. men de är där nånstans iaf!



Okej inga bra bilder men jag ba knäppte några innan jag stressade in dom här. Men jag är inte stressad idag, tro inte det! Jag andas idag, till skillnad från igår..

Snart ska jag och janine knäppa bilder, ni minns dom snygga från selånger va? Det ska bli några idag också, najs ha?
Janine försöker tvinga på mej partyhatten, får se om jag drar runt med den eller inte ;) vill bara inte att håret ska va förstört när jag tar av mej den daaahhhH ?!


matlagning



Ja, jag och janine skulle laga mat förut. Vi var inte så noga, flög köttfärs runt hela köket :o haha närå, men runt spisen som ni ser.. vi gjorde väl så det skulle räcka åt alla trodde vi, så vi hoppas det blir så också.

Sen gick vi och sminkade oss och sånt där, tog verkligen hur lång tid som helst att välja kläder men nu har jag kläder iallafall. Svart linne, vitt band som rosett under brösten och leopard tights. Läju använda mina höga klackar också ;) hahah skämt åsido liksom, dom är 5 cm. Måste lära mej gå i högre.. fast först och främst måste jag ha ett par högre, hittade ett par as sexiga på scorett igår. Jävelst höga, dom va najs!

Nu ska jag kila vidare, måste börja med salladen snart också..

puss!


städning

Godmorgon

Jag har slitet hela dagen, fast jag har bara varit vaken i en timme men ändå, också ska jag slita ännu mer! Det är s t ä d d a x ! Och det är ju inte najs, har nyss dammsugat hela övervåningen, orkar inte nå mer.. så ska jag städa undan en massa nu. Det är inte kul! Så måste jag ju testa skivan.

 

Åh förresten, skulle testat den igår, så skulle jag prova den på stereon som aldrig används som är i mitt rum, och vad låg där? Jo, nyckeln till mitt rum! Shit asså, den har varit borta hur länge som helst för jag har gömt den för ludvig, gömde den visst alldeles för bra..!

 

Men nu är janine påväg, hon ska hjälpa till här innan :) så jag ska väl möta upp henne eller nånting,

puss!

 


Undra om man ska trippla håret idag? Fast näe, det hade jag ju sist, när det var hos linnéa.


bloggtorka.. men bjuder på bilder ändå


Vi firade dom två flickorna som har fyllt år, och fyllde år. Dvs jag och jonna :)


Janine är förstelnad? Hahha och alex ser så oskyldig ut så, bäbis :)


Andra halvan av bordet hahahahha, älskar bilder ingen är beredd på!


Claudia smygknäpper på pizzagubbarna ;)


Oh shit va fresh hon är

Vilka sötisar!

Raka dej pälsjävel

..som att det inte räckte med bilden innan, hittade en matchande jacka till också!




Och som ni säkert har märkt så lider jag av den fruktansvärda sjukdomen vid namn..

 

.. bloggtorkan.

 

Va! Varför ska den drabba mej av alla? Det gjorde ju inte livet roligare för oss eller hur?! Jag känner mej lika torkad själv. Mina kompisar frågar vad det är och vad som har hänt, för jag är inte mej lik. Neej, det är jag inte. Men det är väl inget särskilt som hänt jag är bara.. ja, jag känner mej så jävla tom ibland :o och det är inte kul, känner mej helt urvriden. Vet väl inte hur jag ska göra för att det ska bli bättre, fortsätt kämpa liksom.

 

Fortsätta kämpa, precis som i hitta nemo


meeeeeeeeeeeentooorsrsrsr

Sitter på mentors nu, vi har varit och käkat pizza ett helt gäng, gott det! I love my köttfärspizza. Fast ska jag vara ärlig så var colan godare.

Roger står och snackar om betyg, ska bara ha mvg jag så jag känner att jag inte behöver lyssna. Fast tänk om mina betyg skiter sej så får jag gå på sommarskola istället för malta? :o omg, det vill jag inte!

Ska köpa kläder efter skolan :D ska köpa nått riktigt fint att ta på mej imorgon, jag längtar! Fast jag är lite nervös ändå också för jag har inte riktig koll på vad vi ska göra? Men jag hitt på nått. Kommer alltid på nånting,
fast ska sätta mej vid karro och få lite tips nuu ..



pusssssssssssssssssssssssssssssssssssss

linnnéa


Hemsk bild på mej jag vet, men linnéa är lika fin som alltid <3

Sitter och pratar i telefon med henne nu såhär på morgonkvisten :) ska åka till henne senare idag, men nu måste jag gå och borsta tänderna för snart kommer mamma och skjutsar mej till skolan.

puss

guitar hero



Karros familj kom förbi, då passade jag på att hitta en som ville spela med mej. Och ja, jag har ställt in fel datum på kameran. Trodde ju att jag fyllde år 1 mars, men var visst inte så? Synd när man ställt in sej för saker också blir det inte så.

Jag har fått, pengar, pengar, pengar. En massa pengar! Också tre lotter, och två chokladkakor och en chokladask. Jag vann en tia på varje lott! Vet ni hur chockad jag vart :o jag vinner ALDRIG så även om vinsten var liten vart jag glad som jag vet inte vad! Eller ja, mest chockad som sagt men.

Också har jag ätit så mycket kakor.. min mage kommer snart göra ont! Än så länge gör den inte det, tack och lov. Också kommer jag få fetaste ångesten hahah, men det tar vi då!

Har sovmorgon till nio imorgon också, sssskönt stavas det ;) Nu sitter en massa och skickar låtar till mej som ska spelas i helgen, det är ju najs :)


städat och klart

Före..



Efter..




I'm so good ;)

lite pix

Idag har jag blivit grattad på skolan! Och på sms, linn har suttit och spammat mej med typ 20 sms :o alltid lika kul, och alltid lika förvånande, not ;)

Har invigt min nya kamera också iiih :D så här kommer det lite bilder! :)


Hahahah så jävelst ful bild :o mordförsök från alex.. as usual!


Linnéa!


Tanja


Sjuorna


Najklas, hihi

Alex och jag, värsta modell bilden!

Johanna :)

Stay cool

Jag och jonna, lite oförberedda när patrik kommer och fotar..!

Nu skulle jag behöva städa mitt rum, det ligger kläder och presentpapper överallt! Inte vackert nånstans, så det står högt upp på att göra listan nu. Sen ska jag väl.. äta kakor, äta makaroner, äta mer kakor. Så där nånstans blir det paket! Alltid lika roligt.

 

Då gör vi så att vi hörs efter jag städat mitt rum, right? ;)

puss!


it's my birthday




AV MOR OCH FAR:

En digitalkamera

Mascara

Ögonfransuppböjare

Nagelfil

Puder

Minneskort

AV LINUS:


100:- på gina tricot

AV LUKAS:

Bio då hann bjuder på filmen

AV LUDVIG:

2 nagellack

Ögonskugga

Tack! :)

Nu måste jag snabba mej att blåsa håret och sådär,

så vi hörs senare!

pusss


idag är jag fjorton imorgon är jag femton

Tjabbatjenaaa :)

Nu är jag hemkommen, och åt nyss en underbar kaka - drömmar! Så otroligt goooodaaa :) snäll min mamma är idag, som bakar och fixar för att jag ska fylla år om typ några timmar :D:D 02.57 vart jag född då :)

Vi tjejer gick iallafall runt i hela sörberge, från claudia till nån lekpark till "centrum" till gården. Enda tradiotionella stället vi inte besökte var bajsbryggan! Det lät väl inte så fräsht, men det är inte bajs där faktiskt. Nån hade tydligen skite där för nån sommar sen sa claudia.. hm, onödigt?

Jag hade tagit på mej leggins, dom varmaste mjukisarna vi har hemma, t-shirt, kofta, skinnjacka, vantar, ordentliga skor och mössa på mej. Gissa om jag frös? Inte det minsta! Var så härligt, jag menar, så varmt klär jag mej inte ens på vintern :o så mitt i september klädde jag på mej ordentligt, härligt :)

Nu ska jag se om jag kan knycka en kaka till.
Hahhaah knycka (y)

puss från en FJORTONÅRING :)


janine och claudia

Nu ska jag åka till sörberge och vara med janine och claudia, det vart ingen hemma dag :D lika bra det, för här ska dom städa och baka tills imorgon och det slipper jag helst! ;)

Hejdå :D

ludvigs saga

Ludvig ville skriva på min blogg sa han.. det vart en saga:

"Det var en gång en drake och en prinsessa som skulle på semester, men då hade dom råkat glömt nyckeln till bilen så dom inte kunde åka dit så dom fick gå dit istället. Då satte dom sej och fikade, också åkte dom hem och hade lite mysigt tillsammans och sen la dom sej och sov. Och draken berättade en historia som handlade om en svamp och en nyckelpiga och sen råkade dom stöta på en arg tiger! Dom sprang in i sitt hus och låste allting, och sen levde dom lyckliga i alla sina dar!"


aj min mage!!!!

Min mage. Min jävla mage.
Alla vet hur mycket jag klagar över den.. men jag har så jävla ont i den!! Kan seriöst inte sitta upp måste ligga ner, sen är det så fucking kallt också så håller på dö bara av att stå vid datorn nu. Burrr!

Godis sugen är jag också, men jag har ju så ont i magen så jag inte kan äta nånting.
ÅHHHHHHHHHHH DET GÖR SÅ HIMLA ONT SÅ NI FATTAR INTE!

Har haft ont i veckor alltså det funkar inte det är så jävla hemskt!

nja inte så mycket

Åh vet ni vad jag gör? Sitter och läser igenom gamla kommentarer på min blogg :) då var det bara issa, linus, karro och chrissi som kommenterade, värsta sött :) undra hur många besökare jag hade då? Det vet jag inte, visste inte hur man gjorde och inte tänkte jag på det heller.

Också läste jag såhär att vi hade det där veckans nyheter, man skulle ju kryssa i nått rätt alternativ om saker som hänt i världen. Minns att det här var min tanke på ett ungefär:

"Dom försöker bara lura oss till att läsa tidningen och kolla på nyheter så vi blir tråkiga.. men mej kan dom inte lura!!"

Också hade jag jämt sämst resultat i klassen, haha. Fick fetaste misstankarna.

Nog snackat om lagga tiden, för tillfället. Hur var dagen på mariedal då?

Jorå, hände väl mindre roliga saker idag. Inte för mej men för mina kompisar, klart jag blir lack. Annars var det väl helt okej, tjejgruppen började idag :) fast.. vi var bara 4 st, förut var vi minst 8 iallafall. Vi satt och planerade saker vi skulle prata om så kom vi in på pengar idag också. Alla får så mycket utom jag! Jag får 500, om jag sköter mej, och dom fick liksom barnbidraget + mer liksom. Hahah orättvist..! Men jaja, jag lever ändå.

 

Jag undrar vad som ska hända idag? Känner inte för att göra nått särskilt, gick hem från skolan så har ont i benen haha pinsamt :o får väl se om det händer nått :)

ÅH VAD JAG ÄLSKAR MIN MOBILKAMERA! (L)
Dagens outfit iallafall.. eller jag hade gråa leggins och en grå kofta, men annars så.


imorgon fyller jag år!

Gordmorgon :)

Idag ringde inte min väckarklocka, kom på att jag hade ställt den till sovmorgon. Men nu har jag ju inte kvar min sovmorgon på onsdagar!

Men nu måste jag stänga av den här för pappa stessar..
puss!

damn who's a sexy bitch


Har jag lagt in den här förut? Läju.

David Guetta ft. Akon - sexy bitch, världsbäst!

Nu ska jag bara lyssna på den här låten sen gå ut med hunden, duscha, borsta tänderna och sen sova. Ska bli skönt :) men läju ta sin lilla tid för jag är inte den snabbaste i duschen..

Jaja, godnatt kan man väl säga nu då!

mobbing ?


Seriöst jag kan inte göra armhävningar, känner mej handikapp. Det är inte kul! :o


dålig uppdatering utjämnar sej med mycket text :)

DÅLIG UPPDATERING I KNOW!

Beror på att jag inte haft tillgång till dator på hela dan, har väl inte kännts så bra men men! What to do?

Imorse försov jag mej, eller njae.. jag orkade inte kliva upp bara. Tror jag var uppe.. tjugo i åtta? Hann slänga i mej en macka, hann inte ens borsta håret :o enda jag hann var att klä på mej och borsta tänderna.. så jag packade en massa, både till gympa, ombyte, löshåret och skit. Hahah och gissa vad jag gjorde på skolan? Kom lite tidigare - JAG DUSCHADE! Jag stod och hängde med huvudet under nånting, hade schampoo och grejer med mej. Varför tyckte alla att jag var konstig? (a) jag hann ju inte imorse, vet att jag får skylla mej själv!, men det skulle bli gjort innan jag var ute bland allmänheten. Och det vart det ju! :)

 

Fick damp på gympan för jag var tvungen att spela fotboll men inte linnéa -.- så försökte gympalärarn peppa mej och skit, stod bara mitt på plan med armarna i kors som en tjurig barnunge. Men får en känsla av att det är det jag är! Till slut skrek jag bara att jag inte ville spela nån jävla fotboll! Då slapp jag, woho :D Känns som att jag oftast får som jag vill när jag blir sur.. slapp ha matte under ena mattelektionen, fick sitta och läsa. Då fick dom andra spela spel också, tror jag börjar bli för bortskämd med mitt beteende. Ska bättra mej! :) Men börjar bli så fucking skoltrött, får den där oro känslan i kroppen så jag blir yr och kan inte tänka klart. Dessutom är det nå fel med min mage! Har alltid ont i den, så fort jag vaknar och vare sej jag äter eller inte. Men det är nog för mycket omständigheter för den, för vissa dagar äter jag mycket, andra lite, och andra ingenting. Den vet väl inte vad den ska vänja sej vid? Som förut, då vart det ju också så. Men då höll jag på svimma jämt för jag fick både vätskebrits och vitaminbrits. Då bestämde jag mej för att äta frukost, lunch, middag och kvällfsfika med frukt, kött och vanliga saker. Är så dålig med kött.. så ena veckan åt jag ingenting av det och typ aldrig nå grönt, bara pasta och potatismos. Det mådde ju inte magen heller så bra av.

Men kött är inget gott! Det smakar äckligt, eller vissa kött är goda.. det jag åt hos claudias syster var gott! :) så mår jag så dåligt när jag ätit kyckling.. och korv det är ju äckligt osv. Jaja, ni fattar? Skitsamma.

 

Jag och linnéa drog till stan och solade efter skolan, tjugo minuter. Vi somnade i varsitt solarium haha :) shit vad jag röck till när lampan stängdes av och jag vaknade! Vart seriöst asrädd, kändes som att jag hade sovit i en evighet.

Då stack vi iallafall till skb och var lite med markus, och träffade några andra. Sen stack vi till linnéa för hon skulle duscha och städa sitt rum. Vi ordnade upp det så det skulle gå snabbare, hon duschade och jag städade hennes rum! När man går in i hennes rum tror man att alla kläder ligger på golvet, men så kollar man i garderoben så ligger det minst lika mycket där, människan har så sjukt mycket kläder :o och ändå tycker hon det är svårt att välja, hallå hon har ju ALLT att välja mellan! Fast ja.. det kanske är då det är svårt att välja, hehe.

 

Men när vi hade gjort det drog vi till skb ett tag till, men mamma kom och hämtade mej innan halv tio nån gång. Dom hade varit och köpt paket till mej!! :) åh, tänk att jag fyller år i övermorgon! Och när jag vaknar imorgon är det bara en dag kvar, då får jag säga "imorgon fyller jag år!" och det lär jag ju säga många gånger kan jag lova :D

Haha tror jag fixade dagens idag också..

"Åh tänk att jag fyller år på torsdag, längtar så himla mycket! Har inte fyllt år på ett år ju!" Och elin ba.. "hahah linda det brukar va så din blondin". Nä är det verkligen så? ;>


Jag och linnéa var twins idag, we <3 stockholm ;)


Systrarna kempe påväg till skb


En henriksson


Elin kan göra sååå snygga miner ;)


sista inlägget, sådeså!

Ikväll har det varit uppror på msn, hahah. Har inte funkat att skriva till nån eller nånting!
Så alla har suttit och fjortispammat i flera minuter.. däribland jag då, hehe.

Men what to do?

Ja jag fick hets och loggade ut iallafall.
Dom andra sitter väl kvar och kämpar förjävelst.

Någon sa godnatt till mej och det var inte förens då jag reagerade på vad klockan var, kvart i elva! Fast nu är den kvart över, tiden går fort. Ska ta nått att äta för jag är hungrig, sen ska jag sova.

Känns inte som att den pigga veckan kommer gå nå vidare..

Mitt huvud känns tungt och jag känner mej förvirrad på nått sätt, men det är väl bara för att det är kväll. Jag blir lite så mer mot kvällen, oftast. Eller vissa dagar blir jag hyper och vissa helt känslig och vissa sähär, typ tom.

Jaja, godnatt

hemma från teatern

Hahah, här var det ju en gammal bild från teatern! :)

 

Det gick jättesnabbt därborta, vi hade beställt skjuts till klockan nio, så slutade det innan åtta. Så vi gick en sväng med erika och isabell, roliga tjejer det :) dom bor i skönsmon så vi fick oss väl en rundtur, eller ja, karro skulle försöka hitta till ica. Erika fick hjälpa en del men annars gick det bra ;)

 

Så satt vi vid ett dagis och pratade om läskiga händelser och sånt, usch. Vet inte hur många gånger vi sa The groudge, hahah.. den spök kinesen har satt skräck i allihopa!

Kan säga att idag hade jag mina mysiga haramsbyxor.. dom är gråa i vanligt tyg, självklart får man kommentarer som "har du glömt att ta av dej pjamasen?" haha sure. Visst dom ser ut som att man skite på sej och jag AVSKYDDE dom verkligen förut, skulle aldrig ha sånna sa jag. Men så provade jag ett par och dom satt bra och var as sköna när det var lite svalt ute under sommarn, underbara! Fast det är lite svårt att matcha vad man ska ha till, tycker jag, eftersom dom sitter så konsigt. Jag tycker iallafall att man ska ha en tajt överdel eftersom underdelen då är så stor. Så jag tog mitt tublinne och myskoftan, såg ju bra ut det :) och ett par småfräna örhängen till det.

Kanske man ska börja med dagens outfit varje dag? Gjorde det ju några dagar förut innan orken svek mej, vore ju inte helt fel att hålla modet uppe. Fast varför skulle ni bry er om vad jag har på mej och dom flesta träffar mej väl på dagarna eller så, fast äh, kul ändå :)

Imorgon ska jag och linnéa ha våra "I <3 STHLM" tröjor ;) läju få kommentarer av dom också haha! Sist så tyckte alla att vi var svikare för det stod sthlm och inte sundsvall, fast äh, kul att ha nått sånt ändå ju. Och roligt att reta upp vissa så dom blir lite less hihi :)

Men nu måste jag plocka ur diskmaskinen, slapp hunden för en gångs skull!
Sen ska jag nog tvätta håret om jag inte gör det imorgon istället..
puss!


linda henriksson


j u s t m e .

det finns så mycket jag måste!

JAG MÅSTE SOLA

JAG MÅSTE KLIPPA HÅRET

JAG MÅSTE SLNGA HÅRET

JAG MÅSTE KÖPA NYA SKOR!

JAG MÅSTE HA NYTT LÖSHÅR

JAG MÅSTE HA NY MASCARA

JAG MÅSTE HA CHOKLAD!!!!!!


i taket lyser stjärnorna

Tänkte försöka hitta en bild från teatern men jag hittade ingen, alltså från nått år sen men hade inga här på datan. Har ju för mej att det var på nån dator, fast kanske på någon av dom andra? Finns ju en hel del här hemma.. tre bärbara, fast ibland är någon på jobben, och fyra stationära. Fast bara tre skärmar! Det är jobbigt när mamma ska betala räkningarna, då tar hon min skärm. Känner mej utsatt, haha.

Vi såg på..

..på ÄÖn idag. Den är bra, fast lite sad sådär. Den får en att tänka till!

Jag har nyss ätit macka, men är så jävelst kaksugen :o vill ha schackrutor och drömmar! Men det blir det inte förens på torsdag då det är min födelsedag! :))) mamma har inte bakat dom än så kan inte gå och tjuvsmaka.. attans! Det är så gott, så ska jag beställa hem en massa cola också. Coca cola.

Sen funderar jag på partaj, läju bli nånting iallafall.. fast jaja, funderar mer på det sen!

På söndag ska jag på bio, med karro! :) vi ska se den nya, prinsessa, tror jag den hette. Verkar bra!

på skolan

Vi har fått nya scheman, sovmorgon till 9.10 varje torsdag och fredag, fetnajs! :D dåligt nöjd man vart!
Så har vi inge mer bild eller hemkunskap, lika bra det.. fast jag började nästan tycka att bilden var rolig i år, men bara nästan. Undra om betyget höjs om man tar det på elevens val?

Karro säger att det går, då är det nog så.

Ikväll börjar teatern!!!!!! Fatta var himla roligt :D vi slutade ju förra året, hoppas vi inte får nån pjäs liknande förra årets..! Eller ja, karro och jag vet vad vi inte vill ha i år.

Nu vart anton aggresiv och slog sönder en linjal,
oops

åh nej



Jag har gått ut med hunden, det är en annan sak jag drar ut på..

..tvätta bort sminket

Visst är det bland det jobbigaste som finns? :o

MEN GODNATT! :) nu ska jag sova, jag ska göra det här till en pigg vecka hihi
så därför behöver jag nog sova, daah? hahaha

Åh nej, jag börjar bli pigg..

dagens fråga

Om man har en kastrull med popcorn kärnor på stranden, också blir det jättevarmt, tror ni popcorn kärnorna börjar poppa då?

Jag är lite osäker, men ponthus trodde inte det.

Undra vad som händer i en bastu? Det ska jag prova :o

Men nu måste jag ut i mörkret med hunden..
oops, läskigt :(

Men så är det när man är uppe längst! Fast jag hör mamma och pappa och linus är också vaken, meen är man tjej tas man väl som en piga.

godnatt

Nu står mamma och skriker att jag ska stänga av datan, det har blivit så sent på sista tiden, gå och lägg dej osv..

MEN JAG ÄR INTE KLAR!

Jag måste läsa igenom alla bloggarna och kolla igenom några på bdb även fast det känns som att det aldrig tar slut, är alltid så många som har lagt upp en bild.. men det gillar vi ändå!

Jag ska skriva på min andra blogg en sväng nu, hade helt glömt bort den :o och är det ens nån som har fått lösenordet? Haha inte många men ni får fråga efter det för jag minns inte att ge det när jag träffar er!

puss

the forgotten

ÅH ni måste kolla på sjuan, skit spännade film.


The forgotten.

Den handlar om en kvinna som hade ett barn så försvann det, alla säger att det inte har funnits. Är så jävelst nyfiken på hur den ska sluta..! För nu har hon hittat en snubbe som varit med om samma sak, eller han hade glömt barnet hans men hon fick honom att minnas.

 

Och dom var kompisar, as spännande.

 

Mysig kväll har jag haft iallafall :)<3


iriririririr



ÄNTLIGEN har jag datan och internet på mitt rum, det tog sin tid men nu är det tillbaka! :)

 

In genom dörren kom nyss mammas och pappas gäster - dom ska äta middag här. Hade inte tänkt vara hemma idag så jag ska äta och sen sticker jag.

 

Jag har ju bara varit hemma, inte fått gått ut och inte haft nån data. Inte en tanke på att starta tvn, det blir långtråkigt så snabbt. Jag har ätit upp det sista i chipspåsen, fixat mej, tvättat löshåret, bytt kläder x antal gånger och knäppt lite egopix.

 

Är lite irriterad på en viss person också, har varit det den senaste veckan men jag har försökt att bete mej ändå. Snackat med den och massa, visst har jag sagt till att jag blir irriterad för den beter sej så jävelst spyit. Men nu drog den ännu en onödig kommentar så nu tänker jag inte anstränga mej längre, bara så du vet.

Du vet vem du är..

Jaja, vi hörs

puss


hur du får slitet hår

Min dator är utlånad till ett lan och det har inte varit lätt att fixa internet till den bärbara, men nu är det fixa't iallafall. Allt för att få blogga, huhu..

Jag är nyvaken och vill sova flera timmar till för jag är så otroligt trött..! Hade ingen talförmåga imorse heller, vet inte vad det vart med mej. Nu lyssnar jag iallafall på nån ny låt totta har gjort, hon är duktig på att sjunga :)

Också har jag tänkt på en sak.. det där med att alla tipsar om saker i deras bloggar.
Här är mitt problem:

Vad ska jag tipsa om? Det är alltid jag som blir tippsad och sånt där.. men jag kan ju alltid försöka nån gång, men jag är inte speciellt bra på nånting så jag vet inte vad det skulle kunna vara.


FÖR ER SOM VILL FÅ SLITET HÅR:
(Jag var en mästare på det förut, tror jag kan knepen än så länge också!)

* Duscha alltid med silverschampoo och balsam
* Använd aldrig hårinpackning
* Kamma håret när det är blött, utan nån spray som gör det lättare att kamma ut
* Föna håret ordentligt
* Platta håret utan skyddsspray - minst tre gånger om dagen!
* Blek håret med poly blond från schwarzkopf en gång i månaden


Ja, det där är alltså några tips ni kan ha användning för om ni vill att erat hår ska gå åt helvete :) annars kan ni göra tvärtom, eller nånting sånt. Ja mtit hår var verkligen inte bra för typ ett halvår sen, fast det var värre i slutet av förra året. Nu är det kanon bra :) jag plattar inte håret i onödan och använder alltid skyddspray, duschar med hårinpackning minst en gång i veckan och silverschampoot är jag snål med. Också bleker jag inte håret, jag slingar. Fast egentligen skulle man ju kunna hålla sej till bara utväxten men jag vill inte vara helblond, jag försöker fixa så jag får slingor av mitt eget hår. Kommer bli tjusigt det :)

hos linnéa

Varför skulle jag äta chips imorse också, min mage gör ont :o

Jag är iallafall hos linnéa nu, vi har nyss ätit och sådär.

Vi stack aldrig till stan, hoppade av vid citygross så följde vi med palle och kollade på hockey haha, inte sån värst intressant sport om man säger så. Men jaja, kallt var det iallafall :o så jag fick låna palles jacka och linnéa hans kofta, hahah så stackars palle satt bara i t-shirt, värsting ;) sen skjutsade hans kompis oss hit.

Fast jag ska snart dra för jag ska faktiskt spendera min lördagkväll i timrå minsann, mysigt det med :)
Nu kom elin också hem, jaja men hejdå ;b


se så stor jag är

Jag fick upp linnéa för typ en timma sen, vi satte oss vid teven och åt mackor och drack oboy :) vi kollade på tecknade mister bean, inget fel med det? (a)

Och nu har båda duscha och håller på fixa oss, ska dra ner till stan. Träffa palle :) fast har ju inga pengar så kan inte köpa nått men det är alltid kul att kolla och prova kläder och sånt (y)

Vet ni vad jag kom att tänka på förut?

Handdukar.

Jag tycker inte om dom nya handdukarna när dom är så mjuka, jag tycker om dom som har blivit hårda och sticks hahah, jag vet inte varför :o det känns som att man inte blir torr av dom nya, därför så kör jag alltid mina nya handdukar i tvätten x antal gånger tills dom blir som jag vill ha dom.

Nu vet ni det.

Nä nu vart det långtråkigt,
puss!


linnéa sover


Godmorgon :)
jag ligger i min säng med bärbara, och linnéa ligger på en madrass och sover. Palla att hon ska sova, jag vill till stan en snabbis! Fast jag kan ju väcka henne men äh, hon får väl sova då.

Haha vad tyckte ni om videosarna då? ;) vi hade iallafall bra roligt när vi spelade in dom :)
Och som ni såg så slutade det med gården, fastän att det inte skulle hända! Av privata skäl, men vi hamnade där ändå eftersom vi inte kom på så mycket annat att göra i sundsvall stad. Vi drog ju runt på stan ett tag men äh.

 

Känner mej asfet efter chipsen igår, har nog svällt upp haha.. ont i magen har jag iallafall! Jag får ont i magen om jag äter kyckling, chips eller lök. Och om jag äter för mycket vindruvor och sånt, men det är väl klart. Fast linnéa säger att man får inte ont i magen om man äter för mycket, för mycket! Alltså att man äter för mycket vindruvor för ofta, hahaha :)

 

Men nu måste jag kolla igenom my friends bloggar, har inte gjort det på nån dag typ..

pusss


videobloggar.. en hel del!


På n centralen! hehe

 

Lite mer därifrån

KRILLEBOI!


Nejdå, inte dryg video alls ;)

videoblogg


galen


Vilken galen bild, btw så kan jag ju förklara att ja har tuptop och den där bh,n som kikar fram var alltså inte meningen,

gonatt :)

lite pics från today


Ett stycke kempe! <3


Ttt ta de lugnt


paparazzi kallas de


Ensam pojke i ett hörn


Spelade ju bingo, som sagt


I'm the winner ;)


Kallt ute ikväll och jag hade faksikt............... jeans


irriterad

Dåligt less jag blir på skitdatorerna här hemma..

Lagga upp sej mitt i allt när jag fixar tanjas design, det vart ju inte bättre av att hela datan stängdes av nejnej..

Ska fixa designen hennes nu, sen bloggar jag. Eller jag lägger in bilder då så kan jag skriva lite nu, är dåligt irriterad också.

För det första blir det sepe med datan sen så får jag inte sova hos linnéa imorgon.
Tänker ju inte komma hem nå tidigt iallafall, puss på det!


Jag och janine drog iallafall till eon och det då, virra runt där helt toanödiga och hitta ingen toalett haha, men tillslut hitta vi en. Tur det, annars kunde det skett en olycka!
Sen stötte vi på ludde och virra runt ännu mer - ingen fotbollsmatch i sikte nånstans! Då var det visst inte där, suck. Då stack vi och hälsade på claudia som var med anton, sen hämtade luddes mamma ludde och hon släppte av mej och janine i timrå där det var mariedals folk. Umgicks väl lite med dom innan typ alla stack, bara tanja och my kvar. Då var vi med dom och fick höra en bra sak hihi :)
Gick hem i kylan och höll på dö, janines mamma hämtade oss och skjutsade hem oss.

Har gått en hel del iallafall, trött i benen...


Har skaffa en till blogg som inte alla kan få läsa, lösenordsskyddat och grejer vettu ;) hittills är det bara janine som vet om den haha, men det är ju bara att höra av er så kanske ni får lösenordet :)


bilder kommer i nästa inlägg, dock inte så många men ändå

förlåt för att jag inte är på humör <3


hos janine



Nu är jag hos janine, och det är en liten gammal bild däruppe! Eller okej, kanske en månad gammal men aja.

Vi missade bussen, så vi fick gå hem. Har varken åkt buss eller gått hem på länge, antingen har jag ju dragit till stan eller checkers efter skolan, så det kändes lite konstigt :o

Vi har fikat och sett på gossip girl :) det var inte textat så då förstår ni ju hur det går, fast janine förklarade lite då och då hihi snällt :) vi ska hänga med ludde till timrå ip sen (finns det verkligen nått som heter det?) och kolla på fotboll med han, det är hans lag som ska spela. Dom möter timrå så då lär vi väl stöta på någon vid namn sidén också förhoppningsvist, kanske nån att lifta med hem ;) frågan är bara hur vi ska ta oss dit!

Janine sitter och syr symaskin nu, duktig tjej, skulle aldrig klara av något sånt. Sist jag försökte sy på symaskin fick jag nålen genom fingret och höll på svimma, skojar inte. Det var ju mindre kul.. vill inte gå nära symaskiner sen dess så jag har häftat ihop mina grejer på syslöjden, har ju inte precis ett G om man säger så.

På tal om slöjd så hade jag trä idag, kryllar av träskallar där! Jag ska göra ett halsband :) hehe det är bara tre kulor jag ska sätta ihop med ståltråd och nånting mer, låter ju inte så värst komplicerat men jag ska göra det på ett speciellt sätt, visar när det är klart :) så idag målade jag kulorna i vit, röd och gul. Skulle vart silver men den färgen fanns inte och man tager det man haver :d

Nu ska jag snicksnacka mer med janine för jag är lite inne i datan för tillfället,
puss !

på skolan

Tjenis penisss,

sitter på matten nu, fast vi har inte matte vi har typ spel eller nåt. Jag och linnéa har spelat nå bingo, de var ju roligt till en början då jag vann och vi körde roliga namn på bokstäverna sen vart det lite långtråkigt!
Vi har ätit soppa idag, alltid lika gott att doppa mackan.

Claudia är hemma idag och de är karro också, skriv en uppsats om de kära barn

hejdå :)


lonliness

Sitter och snacka med linnéa i telefon nu, hon är med folk huhu jag vill också, men istället sitter jag här helt ensam buhu..

Hahah tråkigt det måste ha varit att läsa om mina sjuk dagar dom senaste dagarna, men redan imorgon blir det ändring för då ska jag först på skolan och sen blir det nog stan med claudia! :) fast det kan ju betyda mindre uppdatering också, fast jag ska försöka se om man kan blogga från mobilen, isåfall blir det ju tummen upp (y)

Men nu blir det inge mer bloggning för mej ikväll, ska stänga av datan och lägga mej i sängen och se om jag kan somna väldigt tidigt.

Fast näe, jag ska nog sätta mej vid tvn och kolla på nått kul :)


puss!

kalasfunderingar :|



Visst har jag fått lite färg på mej idag? :)
Och utväxt har jag också fått, att jag har. Men jag ska ändå köra med slingorna så jag får behålla mitt hår!

Sitter och suger på en halstablett jag fick av pappa, inte världens godaste precis..

Också var det pölsa till middag, tyckte om det när jag var liten men INTE nu längre, det märkte jag klart och tydligt idag :o blä!

Vart utfrågad om vad jag hade tänkt hitta på på mitt partaj för kompisarna, hade ju inget vidare svar på det.. eftersom jag inte har nån aning. Vad vet jag? Ska vi äta nått? Vad isåfall? Åh! Och ska vi vara här? Ska man gå ut om det blir finväder? Vilka ska komma? Bara tjejer? Både och? Många eller bara några stycken?

 

Jag har ingen aning! :(

 

Jonna fyller ju år dagen efter mej (lillskit! ;)) så ska snacka med henne och se vad hon ska ha, hon kanske har tänkt lite mer? Om hon nu ska ha nått. Isåfall kanske jag får lite tips :d men ska snacka imorgon med några när jag faktiskt ska få gå på skolan :):)


omg


JAG KLARADE EN FAS!

AAAAAAAH! Läste ni?! Jag klarade en fas :D:D:D

Gissa vem som är lycklig nu då?! Ett steg närmare moppen! Tjohoooooooo!! :D

 

Hittills har jag klarat två nu då, åh!

It feels sooooo goooooood!! :'D


träningstips (a)

Hehe nu ska jag berätta ett träningstips som är ganska löjligt men det funkar fint för mej (a)

Jag är ju med på bloglovin, och där ser man varje inlägg som någon har bloggat. Av dom jag följer alltså, och för att jag ska få läsa ett inlägg så måste jag göra 30 sit-ups. Också fortsätter jag så tills jag har läst alla bloggarna.

Ganska smart ändå, va? För jag har ju det där behovet att jag måste läsa dom haha..

Är det ingen som har bloggat så brukar jag köra samma på bilddagboken, hihi.

Det där tyckte jag var pinsamt att berätta, nu vet ni vad jag gör när jag tränar!

Jag kombinerar det med datan..

Nörd, eller vadå?
Hähä nej men, tror jag ska ta en långpromenad idag också för jag är ju frisk nu :)

puss


söt moffa


Kolla vad min morfar kom in och ställde på mitt rum imorse, hur gulligt var inte det då? :') han sa "Man ska ta hand om dom sjuka, ut och sätt dej i solen och må gott nu!"
Och det är precis vad jag ska göra, ska jag fuska med kexchokladen och äta den idag? Nja jag får se hur jag gör med den, men plommorna går ner! Det gör dom alltid, dom är jättegoda.

Så ja, nu ska jag ut och steka medans ni sitter i skolbänken hihi :D

pussen!

lite pics

Hade min fetdag idag, och imorgon är det sista dagen hemma :D om en vecka kommer jag inte förstå hur jag kunde vara så glad åt att få gå på skolan igen.

Men jag saknar ju allihopa så mycket :')

Jag har suttit och lagt upp en massa bilder på facebook, så gå in och kika vettja! Antar att jag heter linda henriksson, eller nått. Vet faktiskt inte haha..
Kan ju slänga in nå småsöta bilder här innan jag går och lägger mej också;


karro ♥ /januari


Ellen ♥ porr i bussen /februari

Issa ♥ /februari

Tjejerna ♥ /mars

Älsklingar! ♥ /mars

Tanja ♥ /april

Karro ♥ /maj

Sömntutorna ♥ /maj

Johanna ♥ /maj

Janine ♥ /maj

Ellen ♥ /maj

Linnéa ♥ /maj

Tjejerna ♥ /maj

Elin ♥ /juni

Bby's ♥ /juni

Issa ♥ /augusti

Claudia ♥ /augusti

Janine ♥ /september




Sen har jag alla bilder från sommarlovet i en annan mapp, orkade inte kolla där, plus att alla senaste bilder har ni väl redan sett :)

 

Men nu ska jag gosa ner mej i min säng som är nybäddad, blä.. det är inte skönt då! Det ska vara insovit, eller vad man ska säga, då är det skönt.

Men precis som min kropp behövde en dusch, behövde min säng en ombytte - och titt, det vart båda två!

 

Godnatt :)


tila tequila

Kollar på tv, självklart mtv.

Nu börjar tila teguila, också har mamma köpt hem choklad till mej tjoho!


inköpslista

Gud vad jag längtar tills jag får pengar.. vill ut och shoppa!

Min inköpslista:


* Mascara -
behöver en ny!


Min favorit "banan"-mascara

* Ny hårförlängning - som ni vet är den så jävelst sliten :o skulle inte skada med en ny..


Blond, ofc

* Vinterskor - fast dom får mamma betala, men ändå :)


Antingen dom (nr1)


(nr2)


Eller nr3. Nu är det meningen att ni ska hjälpa mej att välja!

* Kläder - och det är ju en hel del det..


Allt från gina tricot, förutom mössan

* Blekning - det blir nog hela håret den här gången, inte bara slingor!

 


skejtarna ;)

Hahah ja vad ska man säga?

Vi var som vi var, vi blev som vi blev, det gick som det gick och vi är som vi är.


det blev ingen ellen

Attans, det vart inget ellen!

Hon började må sämre, och då skulle hon troligtvist inte orka med mej. För jag mår inte dålgit för fem öre ja :D det enda som är jobbigt är att tabletterna torkar ut en! Så kom hit med nått jag kan dricka är ni snäll..!

Så vad ska jag göra nu då? Kolla på ännu mer mtv, kolla när dom struttar runt där. Vill också kunna dansa så bra :o blir avundsjuk ju. Ska man kanske sätta igång med dansen igen? Nja, får se. Det kanske blir för mycket när teatern också kör igång, det tyckte jag förra året, då hoppade jag av teatern för att köra på dansen. Ändå åkte jag dit, var med halva sen smet jag från dansen och gick på stan hahah.. men det var för det var hiphop blandat med disco, och jag ville inte dansa disco!
I år ska jag iallafall satsa 100% på teatern, det blir bra det.

Åh, vet ni vad mamma ska göra? Köpa hem så jag kan köra faserna här hemma, så slipper jag åka ner till checkers när jag ska göra dom. Då är det ju bara att jag kör nån fas några gånger om dan, på så sätt blir jag klar snabbare! Kanoooon.

Två dagar kvar tills jag får vara ute i civilisationen..!

lycka!



Gissa vad, gissa vad? :D
Ellen har också halsfluss! Så gissa vart jag ska nu då? ;) ska bara ta en dusch och gå ut med hunden, sen så! Skönt med lite sällskap, börjar ju kännas lite ensamt att inte träffa nån på dagarna :o

 

hihi


morgon



Godmorgon ni stackare som måste vara på skolan nu!
Själv sitter jag här och känner mej nästan lika frisk som er, skulle jag tro. Jag har inge ont i halsen alls längre, känner mej bara lite matt. Men det gör jag ju alltid när jag är nyvaken så det är ju inget att skylla på ;) jag har nyss svalt en tablett så jag väntar på att det ska gå nån timme så jag kan äta nånting, är hungrig! Tror jag ska göra en sallad med feta ost och sånt, gott..

Känner att det börjar bli dags att duscha, men ändå känns det onödigt när jag ändå är hemma. Men hur najs är det att sitta oduschad? Inge najs alls. Men jag vill ha hårfärg, eller blekning, och det ska man inte lägga i tvättat hår så egentligen så vill jag inte duscha. Men nu har jag ju ingen blekning och varken mamma eller pappa var så pepp på att köpa till mej, så jag får vänta tills jag får mina egna pengar. Läju inte bli förens på födelsedagen min, dvs om bara 9 dagar :D:D iiih, snacka om att jag längtar!!!

Och snacka om att jag måste sätta fart med teorin..
Gick ju hur bra som helst på uppkörningen, men teorin är så svåååår :o Så det är ju också nånting jag kan göra idag, plugga järnet, om jag nu ska ha den där retromoppen så är det ju bäst att jag sätter fart!

Åh vad jobbigt..
men sånt är livet,
puss på er! Och där fick ni också halsfluss ;)

Nu blir det oc!

jaja

NUUU har jag sett lite pirater på tvn, och plocka lite grejer ur diskmaskinen.
Klockan tickar iväg och jag börjar bli trött, ändå måste jag sitta uppe nån timme till för man ska ta pencilinen med jämna mellanrum, antingen två timmar efter man har ätit nått eller en timme före man äter nått. Måste sitta uppe minst en timme till iallafal..

Men det vet vi alla att jag är bra på!

Funderar på vad man ska göra för att bloggen ska bli bättre, vad vill ni läsa om? Vill ni ha mer bilder, mer musiktips? Eller vadå liksom? :) är bra nyfiken vill jag lova.
Tills ni svarar på det så kör jag väl bara på som vanligt, lite slappt sådäär.

Satt och kollade igenom alla bilder på datan förut, det var en hel del :o men ganska få på mej och linnéa, men jag knåpade ihop nå sött på picnik av dom som fanns :)


min snygga blondinjävel! <3

 

Och därmed avslutar vi inlägget! ;)
pussen


önskelista



Japp det där är vad jag önskar mej.. inte så mycket, det gamla vanliga bara :)
Håller på att planera lite för mitt partajag ska ha,
någon som vill komma? ;):D


rolig tjej!



HAHA alltså karro är så jävla skön :o :D

halsfluss :(

Jag hade ju halsfluss då :( inte kul, fast jag mår bra bara att det gör ont i halsen.
Det är inte lika illa som sist iallafall, då fick hon värsta panik läkaren när hon kollade i halsen på mej och förstod inte varför jag inte hade kommit tidigare, men idag var det bra så det kommer nog gå över snart :D hoppas det iallafall! Är rädd att jag ska ha smittat janine och claudia eftersom jag har varit med dom hela helgen.. men hoppas inte, för isåfall blir dom kanske lite arger på mej hihi (a)

Nu ska jag få äta min favoritmat - stuvade makaroner! Det är ju så synd om mej så jag får det jag vill ha ;) hehe.

Undra vad jag ska göra idag då..? När jag liksom inte får gå ut. Det skulle ju behövas städa på rummet, det var ingen dum idé. Kolla lite oc? Det är inte heller en dum idé :)

puss på er, nu ska jag stäääda!

idol: johnny depp

Läste att pirates of the carribean gick på tv ikväll, där min favorit skådis är med.

Gissa vilken? Johnny depp såklart! Han är verkligen hur bra som helst på skådespeleri, och kan spela så gott som alla roller. Han är en stor förebild för mej. När han slutar med skådespeleriet, som han ska göra när han blir 50, så hoppas jag på att han blir författare. För jag tror att det skulle vara nånting för han, men han sysslar ju också med musik och har ett eget band, men jag vill hellre läsa hans böcker än höra hans musik. Inte för att jag har nånting emot hans musik, eller jo egentligen. Jag gillar hans röst men inte musiken, ibland texten men inte musiken.


Mr Depp genom åren;


















Inte nå fel på han inte ;)


don't know anything at all


Who am I to say you love me
who am I to say you need me

min dag..


va söt

Okej, en timme efter i planeringen..

men nu ska jag faktiskt sova, tror jag har halsfluss :( så det blir nog ingen skola för mej imorgon! Ganska skönt ändå hehe, fast ändå inte för då börjar ju linnéa i min klass.

Ska kolla imorgon hur det ser ut i halsen så ska mamma bestämma om jag får vara hemma eller inte :)

puss godnatt!


helgen


Inte den bästa låten, men ganska fin ändå.

Den är söt, jag blir glad av den, men ändå lite tåris :') eller inte tåris men det är inte långt ifrån! Tänker på alla som mår dåligt och sitter i soffan och är oroliga för nånting, typ. Jag får den bilden i huvudet! Värsta hemskt.

How to save a life. Tänk att bara några ord kan ge en livsstyrkan tillbaka igen, eller ett enda leende. Nått att tänka på. Jag är alltid så orolig att förlora en vän eller familjemedlem, att någon ska dö. Härom natten drömde jag att pappa och mormor dog, jag vaknade med tårar på kudden. Och det är inte första gången jag drömmer att pappa ska dö! Värsta hemskt, jag hoppas att han aldrig dör, eller någon annan. Ingen förtjänar döden, faktiskt. Visst att man kan göra dumma saker, rejält dumma saker, men som man säger - det finns nått gott i alla!

Iallafall, bilder sen helgen. Dock inte så många men ändå :)

Anton och claudia på pizzerian, claudia vart lite intresserad av ett sms?


Nämen vad är det här? ;)


Ut på utflykt, hihi


TV-tittande, haha och en vattenpistol!


ASDÅLIG KVALITÉ! Men det är mobilkamera och mörkt ute, satt..


Porr på järnvägen, vilka kan det vara?

Sen var det inga mer bilder, haha.. men nu börjar klockan närma sej tio och jag ska runda av! Läju inte hända men kan alltid låtsas (a)

 

pussen




fortfarande hos claudia

Och nej, claudia är inte världsbäst på att hålla kameran still ;)

Jag är ju självklart hos henne fortfarande :) och med mej har jag henne, janine och anton. Anton skulle åka hem i natt men så fick han bensinstopp så han fick rulla tillbaka hit och sova här, synd för honom så brer vi tjejer ut oss ordentligt i sängen så hans sovplats vart visst på golvet! ;) haha, vi somnade sent och vaknade tidigt. För tidigt. Har inte sovit klart för fem öre! Men det är bara att hålla sej vaken.

 

Vi tog en mysig promenad till ica och sen ner till vattnet, så var vi där ända tills det började bli lite små kyligt. Har knäppt några bilder, som ni får se när jag laddat över dom till datan hemma, där min usb-sladd är.

Hahaha och nu ska ni se claudia som inte heller har sovit klart, hon har lagt halsduken i ansiktet och försöker sova, lätt när alla andra sitter och snackar och kollar på tvn. Kolla på tv har vi också gjort, brukar ju inte göra det speciellt ofta jag men nu har vi gjort det.

 

Också ska jag meddela att jag har en mobil nu! :')
Papiiss, den ända där halebop funkar. Synd för han att inte han har nån mobil bara ;) hehe,

men nu ska jag vara social med dom andra.

Känner mej dessutom jävlit vacker, tröjan är lite smått lortig efter att jag satt på bryggan och håret har jag inte orkar borsta igenom för det är värsta skatboet idag. Men det är sånt man får leva med ibland, det är ju trots allt söndag. Veckans inte speciellt roliga dag, men det är mysigt att ta det lugnt. Vilket man ska göra på söndagarna.
Hela veckan har man skola och kompisar, på helgerna är det ut och ränna och sova bort och grejer, så då blir det bara en dag kvar att ta det lugnt på - söndag.

Ja men som sagt så ska jag vara lite social :)
pussen, vi hörs senare!


hos claudiaaa

Hej på er! :) vilken chock jag fick när jag loggade in, hade fått ovanligt många kommentarer på ett inlägg :o och fråga mej inte vart dom kommer ifrån! Men sånt gör en alltid lika glad :) det var typ att jag var duktig på skriva  och så, det tackar jag  för. Också var det att nåns huvud höll på sprängas av bakgrunden haha, men en annan gillade det. Själv gillar jag det och det försvinner inte i första taget!

Kvällen har iallafall spenderats med janine, claudia, johanna och anton. Jonna kom aldrig, hon var i stan hos sin pappa tror jag det var? Eller jag vet inte, chansar bara.
Vi har varit ute här i sörberge, sen drog vi till claudia och kollade på film. Ju-on hette den, skulle ha varit en skräckis men den sög! Seriöst, jävla b-film. Haha men jaja.. skulle va en blandning av the grudge och the ring,  låååångt ifrån. Håller ju på att börja grina när jag ser dom filmerna men den här klarade jag finemangen på, och klarar till och med jag av en skräckis, då är det seriöst illa..

Men nu är jag osocial med dom andra,
puss på er
Slaggar här i natt, by the way liksom ;>

öasda

Nu ska jag kila för jag måste ner på checkers, sen ska jag till claudia.
Jag måste ta med mej hörlurarna för jag bara måste få lyssna på Stjärnan i det blå, helt underbar.. ska få tag på medina - sagoland också, och akon - hold my hand.
Jag älskar låtarna, dom är världens bästa.

Sen ska jag till claudia och vara med henne, jonna, johanna och janine :)

du vet vem du är.

ibland undrar jag om livet skulle vara lättare om jag skulle slippa se dej, träffa dej, höra din röst

för varje gång du rör mej, bara snuddar vid mej, är jag fast igen.

du tar mej till molnen, dina jävla ögon är de vackraste jag sett

alla säger att jag ska glömma dej, ignorera dej, gå vidare

jag har försökt, nästan lyckats

men det är som att du inser att jag är påväg bort från dej, så kommer du tillbaka

och du gör mej så fucking lycklig men dubbelt så fundersam

den här gången ska du få kämpa länge, länge

du ska få visa vad du vill

jag vet men ändå vet jag inte vart det är påväg, men jag hoppas på det bästa

du vet att du har mitt hjärta i din hand.<3


vad länge jag sov då

Gissa när jag vaknade?!

NYSS!

Omg jag sov till halv tre.. om inte karro hade ringt på hemtelefonen så hade jag inte blivit väckt, fast jag vaknade inte utav den utan att linus sa att jag hade telefon. Det var iallafall hur skönt som helst att få sova ut, äntligen. För även om jag bestämmer mej för att sova tidigt när det är skola så blir det aldrig så, och igår somnade jag inte förens efter två/halv tre nånting så det är ju ganska förståeligt.

 

Men jag vart chockad när jag kollade på klockan.

 

Nu är karro på väg hit, så jag ska väl klä på mej och fika lite nu,

puss så länge :)


lite tråkigt kanske


(SOLARIUMET!!)

 

133 tonårsfrågor
jag vet att du är nyfiken, så läs ;>



Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - aa

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - näe

har du varit kär i någon? - ja
är du kär just nu? - nått åt de hållet, kanske :)


Tio frågor om dig själv
fullständigt namn? - linda!

när fyller du år? - 17 sept, om 12 dagar! :):)

vad har du på dig just nu? - morgonrock hihi

vilken årstid är bäst? - sommar!

hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - pfft, då finns de ingen morgon. ba eftermiddag och natt

vad tycker du mest om hos dig själv? - mina tuttar daah? heh nä ja vet inte faktiskt

vad är du bra på? - prata om onödiga saker haha

vem älskar du mest på denna jorden? - mina vänner

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - ja är ju lite av den personen som ska ha plats men aa sov med mej du

sov tillsammans med någon eller ensam i natt? - ensam


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - nja ingen, men ska va karro som vet mest då

vem är den roligaste av dina vänner? - dom är roliga på olika sett

vem är snyggast av dina vänner? - så jävelst snygga hela bunten ;)

vem är mest partyprisse? - dom flesta :o

vem är den du helst har filmkväll med? - allihopa!

vem av dina vänner är mest "evil"? - johanna thelin, såklart

du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - går väl i första hand själv, annars janine skulle ja tro


10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - ludvig

har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - asså vi bo i samma hus, men visst ja är inte hemma spc ofta men ändå..

vem är farligast i din familj? - jag i vanliga fall, lukas om de handlar om när man bli arg. ojoj

vem ser roligast ut i din familj? - men öh

vem är coolast? - alla är coola (h)

har ni något husdjur? - jajamen!
vem har du mest gemensamt med? - lukas eller ludvig

vem står för underhållningen? - pappa, lukas, ludvig

vem sover du oftast med? - ensam, annars lukas

roligaste kvällen med familjemedlem? - de är roligt att va med ludvig, han är så busig :')!


10 frågor om idag
vad har du gjort? - sovit, skolan, bowling, stan, linnéa, skb, timrå

har du varit glad idag? - mm :)

har du varit ledsen idag? - nja

har du gjort något bra idag? - inte va ja kan komma på

vad ska du göra nu? - sitta här

har du gjort något dåligt idag? - säkerligen

vad har du ätit idag? - mat

har du duschat idag? - aa
är du trött nu? - jo

vad händer imon? - läs inlägget under


SKOLAN
Går du i skolan? - jo

Har du varit i skolan idag? - aa


ANNAT
Hur mår du just nu? - jotack de funkar

Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - aa

Har du piercat dig? - haha aa, själv


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - venne ha ju ingen mobil..

Vem ringde du senast? - VET INTE! mama vare väl

Vem sms:a till dig senast? - men döh

Vem sms:a du till senast?  -jkasdlöfasödlfk
ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - nähäeru

Vad är klockan nu just nu? - kvart i två

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - den här och mitt kära spotify, fast de är ju ingen sida


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - timma sen

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nån timma sen

Älskar du din mamma? - jovisst

Älskar du din pappa?  - jajamen


SPORT
Går du på någon sport? - nä

vilken/vilka? - teater

Trivs du med den sporten? - alltid

Tycker du att den sporten är rolig? - aaa

Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - lätt


ÖVRIGT
Gillar du punk? -  aa

Har du sminkat dig idag? - aa

Isåfall, vad för smink? - puder och mascara

Vad har du på dig för trosor just nu? - spets

Hur ser dem ut? - svarta

Vad har du för bh/topp på dig just nu? -inge

Hur ser den ut? - ser den inte


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ohja

I så fall, vilken låt för tillfället? - bb berättelsen

Vad gillar du för musik? - jag gillar mest texten på låten, så spela inte så stor roll vilken genre de är. fast låten ja lyssna på nu är ju ba för att höra min kens röst


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - säkert

Har du fler än 3 jeans? - nej varför skulle ja? :|

Har du fler än 5 tröjor? - men ja

Har du resteröds-trosor? - wtf

Har du en vit bh/topp? - jajamen

Har du en svart bh/topp? - de med


SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - aa

Använder du Wax? - nä

Använder du ögonskugga? - ibland bara

Använder du kajal? - oftast så

Använder du hårspray? - inte alltid

Använder du volymspay?-  nä

Använder du mousse? - nä

Använder du deodorant? - haha när ja kommer ihåg :$

Använder du skinspray? - näe

Använder du parfym? - aa

Använder du läppglans/läppstift? - ibland

Använder du brunkräm/foundation? - nej, typ aldrig

Uppsatt hår eller hängande? - hängande, inge komplicerat för mej tack

Plattar/lockar du håret varje dag? - så gott som

Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha nej?!


linnnnnnnéa!<3


Världens bästa linnéa kempe!

 

Vart lite strul ikväll, tog kvart över tio bussen hem till timrå med ponthus. Så skulle jag dra till janine, anton eller jonna. Och vad händer inte då? Jo, det blir nå fel på min telefon.. knapparna funkar inte! SÅ JAG HAR ALLTSÅ INGEN TELEFON FÖR TILLFÄLLET. Ni får ringa på hem telefon när det är nått istället.
Ja så det var ju inte så lätt för mej att få tag på dom, och inte för dom att få tag på mej heller. Sen byter jag sim kort med ponthus och ringer mamma och då var hon typ arg, så hon skjutsa hem mej på en gång. Så det vart inget med janine och dom! :/ förlåt för jag gjorde er oroliga <3 och för att jag inte kom..!

Så fort jag kom hem åt jag, sen bastade jag. Mysigt! Höll på somna i bastun :o så jag är nog lite trött ändå, kanske dags att sova snart? Nja, inte kul att somna med håret blött. Då är det jobbigt imorgon.. men har lånat mormors plattång. HAHA! Såg ni? Min mormor har en plattång :o hon har ju nästan inget hår på huvudet, men ändå har hon en sån! Det visste jag inte minsann!
Också skulle ponthus följa mej en bit så ska vi självklart ta genvägen genom skogen, där vid lidl.. och jag är ju något mörkrädd, eller ja, är väl rädd för det mesta. Tyvärr så kan ju det bli ganska uttnyttjat ;> om jag inte följde med han så var jag ju rädd att han inte skulle komma ut genom skogen, vad skulle jag göra då? När det inte ens går att ringa från telefon liksom.

 

Förlåt för att min blogg är tråkig för tillfället, ska bättra mej på det. Också ska jag bättra mej på en annan sak!

Jag ska göra 100 situps om dagen. Vart ska jag få den orken ifrån? Fråga mej inte, men ska ju göra så iallafall. Har kört med 30 om dagen men haha det tar ju inget har janine sagt till mej tusen gånger, så jag tripplade dosen. Eller mer än trippla till och med! Livet är inte lätt när man är hurtig! Eller så är det det? Jag vet inte, kom ju på att jag inte testat varit hurtig. På ett bra tag iallafall.


Imorgon ska jag vara med karro :) fast bara till tre, för sen ska hon vara med madde. Då hade jag ju tänkt få tag på en viss claudia! Var lite snack om det idag, att vi skulle ses imorgon. Så vi håller tummarna för det! ;)

 

Nu måste jag kolla igenom alla bloggarna, har inte kollat på evigheter känns det som. Det var igår senast, det är ju typ evigheter. Så nu blir det mycket läsa! Plus dunka musik,

 

dunk dunk!


hos linnéa

Nu är jag hos linnéa :) har nyss bytt om och ska fixa mej snart, sen ska vi väl äta och på gården eller nått.
Det gick bra på bowlingen, men min tumme svällde upp, ont :o eller sa jag att det gick bra? Jag var sämst! Linnéa och jag körde på samma bana och jag kan ju inte säga så mycket annat än att jag fick fetdäng..

jaja men mobilen är med så puss, åker hem ikväll nån gång


godmorgon.. i tid!

Jag måste börja knäppa mer kort till bloggen! För visst blir det mycket roligare att läsa då?

Precis! Så jag läju ta med mej kameran idag.


För hur bra är webcamerans kvalitet? It sucks!

Idag har jag jeans, igen :o men linnet är kort och jag tycker det är fint och det går inte att ha till leggins, och spetslinne till mjukisbyxor? Det kan funka, men inte med just det här linnet..
Jag och linnéa ska bowla efter skolan :) eller det är på skoltid, eftersom det är på elevens val. Undrar vilka som mer har det? Det märker vi iallafall!

Det blir inget östersund istället, kanske har sagt det?

Tänk att jag vaknade i tid idag, jag fick verkligen tvinga mej upp. Jag kan tvinga mej ibland, men det är sällsynt. Men idag klarade jag det! Stencoolt.
Musik på skolan idag, lääääääängtar

Men skola nu
- puss!


två motsatser

Jag vet att klockan är efter tio och jag sitter här. Men äh, det är sånt som händer! Fixar sovtiderna till veckan istället. Precis som allt annat, "tar det till veckan!", kanske dags att ta itu med saker nu? Nått att tänka på.

Jag, claudia och janine drog iallafall till sörberge och gick runt. Gick till bajsbryggan, men den var upptagen! Så vi satte oss på en annan brygga och myste och hade tjejsnack. Med candy ofc ;> tog min godisdag idag! Chillade och lyssnade på musik, jätte mysigt. Sen ringde vi anton så gick vi och mötte upp han så drog vi till claudia för han frös. Kollade på film och claudia tatuerade oss allihopa med sin penna, så nu har jag en tjusig liten gubbe på mitt ben!

Jag menar, hur snygg är den inte på en skala då? ;>

 

Jaja, claudias pappa skjutsade iallafall hem mej och janine för en timme sen. Har borstat tänderna och så, nu är det bara det jobbigaste kvar - att bli av med sminket!


Har också laddat över några låtar till mp3n, men det är nå fel med min msn på alla datorer! Det står att jag är offline när jag är online ;o blir så paff för ingen skriver till mej när jag loggar in haha, så om jag skriver till nån, dom ba "varför är du offline för?". Damp jag får! Då går det inte att skicka låtar till någon som är offline heller, suck, så jag har laddat ner massa svensk hiphop från frizon.se, det duger väl men det är mest en massa kärlekslåtar. Men jag har fastnat för dom nu, jag brukar bara skaka på huvudet och tänka att det är massa skit, men liksom.. bara man lyssnar och inte stänger örorna så är dom underbara, men känner igen sej i dom.

Så nu ska jag lägga mej och lyssna och tänka igenom lite saker, jag börjar bli lite confused om man säger så.

Mer om det får ni inte veta, bara vissa! :) hihi puss


tjingeling

Hälu, vet ni vad? :D att om exakt två veckor fyller jag år! Alltså fattar ni?! Två veckor! Det är ju samma sak som 14 dagar :o nu är jag med claudia och janine, får se om vi ska vara med karro och madde sen också :)


Det är nog dags för er allihopa att börja tänka på vad ni ska köpa till mej ;) jag får väl lägga in en önskelista nån dag framöver, men nu har jag inte tid med bloggen,

puss


på papperskungen, ofc

Är det bara jag som inte gillar matte? :o nä, trodde väl det.
Men ändå har jag fått haft det i tre timmar idag! Skulle egentligen haft det en timme till men det vart inställt, tack och lov.. nu vill jag inte se ett plustecken på år och dar igen.

Men ändå, så har jag faktiskt ig i det. Vem sa att jag var dum? ;) vg barn!
Haha okej i två ämnen, också kan vi ju ignorera mina ig:n, men annars så!

Gissa vart jag är nu? Där jag har varit varje dag efter skolan. Inte checkers, utan papperskungen. Svänger ju alltid in här innan och äter en macka och hämtar moppe mappen. Fast idag sitter alla andra och äter hamburgare.. usch, jag gillar inte hamburgare. Det går bara ner i nödfall. Idag v ar inget nödfall!
Det är en hel timme tills kursen börjar, idag är det teori. Ni vet det där som jag somnade på..? Hehe, men idag ska jag hålla mej vaken! Sen stannar jag ett tag till och gör någon fas.

Ska inte vara hemma idag, men om jag hade fått tagit bussen hem från skb igår så hade jag varit hemma idag. Men så fick jag ju tyvärr inte det, synd för pappa då. Utpressning!

Jag ska se om claudia kanske vill hitta på nått :) för det var länge sen!

akon - freedom

Sitter och lyssnar på akon bacon (L)

Han är en av världens bästa artister, helt underbara låtar gör han. Han har liksom en låt för varje tillfälle! En artist man alltid kan lita på :)

Det vart inget ut och springa, får vara fet istället. Janine orkade inte, eller hon fick visst ont i halsen.
Jaja jag får spara krafterna till gympan imorgon!

Men nu är klockan tio, och då ska jag stänga av datan. Min nya regel, ta efter för fan! Det är för sent egentligen för att bli utvilad, för nu ska jag liksom stänga av, borsta tänderna och så. Då är man kanske i säng till halv elva? Om man har fikat innan, alltså. Annars kanske elva. Och det är ju en fördel om man sover innan halv tolv iallafall

Eller om man heter linda henriksson så har man en annan anledning till att stänga av datan:

 

1. Får inte jag sova tillräckligt kommer jag vara jävelst grinig imorgon

2. Jag måste plugga till moppekortet innan jag somnar..

3. Jag blir stolt över mej själv om jag somnar tidigt :)

4. Jag slipper ta kvällsturen med hunden, hehe..

 

Tror sista var bästa!

Men ppuuusss på er

Förresten, idag träffade jag en person jag inte trodde jag skulle träffa. Det var väl lite blandade känslor, vart irriterad men ändå skönt att snacka med den personen. Jag undrar bara vad som händer nu?


tjusigt

LINNÉA SKICKA BILDERNA!

 

Hemma från stan, granloholm och skönsberg nu.

Först drog jag och linnéa och solade på lyxigaste solariumet! Eller ja, efter vi hade varit på checkers och papperskungen då. Det var asstort och hela skiten, knäppte bilder på det men det är dom bilderna som jag menar att linnéa ska skicka. Sen skulle vi gå på stan en sväng, då hör linnéa brians moppe, fattar inte hur hon kan känna igen ett ljud :o ja iallafall så gick vi med dom, träffade två hungriga flickor vid namn karro och madde också ;> men vi typ kikade runt på lite affärer. Och hahahah dagens då :o jag och linnéa går och kollar på nån medans vi pratar, och så går linnéa rakt in i nån skylt! Haha snacka om att jag garvade :D

Men sen drog vi till linnéa för vi skulle äta och fixa oss, efter det så drog till till skönsberg ofc. Hann inte vara där länge alls eftersom pappa dampade och skulle ha hem mej av nån anledning.. nu är jag hemma, var det nå mer med det? Höh.

Lukas har fått en ny mobil, skulle få hans gamla men såklart är den mobilen också låst till fitt telia. Alla mobiler här hemma är det!! Så jag får dras med en fucking skittelefon, äckel samsung.. less jag blir! Så skulle jag och pappa låsa upp min huawei, jo tjena det märker jag ju. Har fått haft den här sen i juli nu. Och innan det sen i januari.. men den gången fick jag faktiskt skylla mej själv, hehe ingen sa till mej att en telefon kan bli vattenskadad när man pratar i den när man duschar :$

 

Nu är det iallafall dags att dra ut och springa med jannebanan, ha ett bra liv :D


snygga kläder från gina tricot

Roligt linne


Gillade den här tröjan sen första gången jag såg den!

Annorlunda, men ack så fin :)

Stickad myskofta

Den här kan jag säga, att den ligger högst upp på önskelistan och köplistan.

Men nu har jag inte tid att kolla på mer kläder för jag måste gå till skolan, puss påer! :)


tjusigt

OMG måste berätta vad som hände nere i timrå idag!!

Jag var ju påväg till bussen för jag skulle till johanna, så hör jag ambulanser och skit. Shit tänkte jag, så gick jag till torget. Så ligger det en man som har blivit knivhuggen där :o rakt in i armen, nått kärl eller nått. Såg blodet på backen och tänkte ba "nejnejnej..", kändes som värsta flashbacksen sen när linus gjorde illa armen. Det vart så hemskt så jag fick gå därifrån, men stod säkert lamslagen i 10 minuter.. hualigen.

Är det timrå nuförtiden? Folk misshandlas, skitsnacket går på högvarv, ens innersta hemligheter blir allas nyheter, falska rykten till 100%, lögner, svek och nu knivhugg. Vad ska man säga? Welcome to timrå bitch ;) nej men, inte kul.

Det var sådär idag, vi drog ut och träffade en del, sen gick vi mest runt. Pappa hämtade mej åtta.
Har trixat med linnéas header ikväll, såhär blev den:

Lite söt vart den väl allt? ;> men jag fick problem med att få den att sitta bra däruppe. Tror jag skärde den lite knas. Men annars är jag nöjd, texten vart fläshig och fränt att dom två är i färg och bakgrunden grå.

Nu vill pappa att jag ska ut med hunden, mamma med. Sen ska jag stretcha!! Får inte glömmas, snacka om träningsverk :o min stackars rumpa, ska fixa rumpmassage så det blir bra hehe.. imorgon är det ju sovmorgon dessutom, och det känns mer än skönt! :*

Men nu ska min säng få njuta av min närhet,
eller snart iallafall..
puss!


pussen på bussen

Shuuluuuuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hur mås det? Själv funkar det fint just nu, fattar inte vad som tog åt mej förut på dagen. Fick värsta sammanbrottet och satt och kämpade mot tårarna så länge jag kunde.. jag har samlat på mej så mycket skit så det var som att allt har samlats som en boll men den höll inte längre, det sprack för mej. Så där har ni anledningen.. annars är jag en person som nästan aldrig gråter men som sagt, det sprack för mej.

Hade det roligaste jag vet på skolan idag (inte bad då), på ÄÖn. Det betyder typ ämnesövergripande ämnen, eller nått sånt? Om det nu inte var ÖÄ det hette, isåfall stod det för överdrivna ämnen. Skulle lätt kunna kalla det det eftersom det är värsta hogwarts då, får hålla på och trolla trollstav och göra trolldrycker och skit.
Men det var inte det som var det roligaste! Utan man fick 3 lappar var, där det stod "A", "B" och "C". Så skulle någon läsa en fråga, så var det svar på a b och c. Då skulle man lägga fram vad man tyckte och sen diskutera. Jag älskar att diskutera! Det är då jag märker att jag en åsikt, faktiskt.

Har iallafall varit på checkers, 27/35 rätt :) borde ha gjort mer men orkade inte idag.
Ska ta bussen till johanna nu,
pussen!

morgon mummel


Rostad limpa, hur gott är inte det? Till kall mjölk, älskart!
Jag klev upp klockan kvart över sex imorse, eller väckarn ringde iallafall då. Så har jag plattat håret bara, kläderna bestämde jag igår. Det ska inte vara koftan på bilden utan vita leggins och en svart tubklänning. Fast det är en tubtopp, men det går att fixa. Ni vet innergrejer som ska vara på brösten? Som en "top" eller nånting, man drar den över brösten och drar ner toppen så blir den liksom förlängd (y) asbra.

Sminka mej och det kan jag göra efter gympan som jag har första timmen, ingen idé att göra nånting nu. Alltså störande att ha gympa just idag :o för nått år sen hade vi också så, gympan innan skolfotot. Störande! Men det är bara att leva med det.
Undra om jag får stå eller sitta? Har alltid fått suttit eftersom jag är så kort men förra året gjorde dom tvärtom, så dom långa fick sitta och dom korta stå. Hoppas dom gör så i år igen.

Åh, och dessutom är det klart nu så linnéa ska börja i min klass snart! Också ska dom kolla upp vilken klass jag går i varje ämne, haha :)

Pinsam idag då, har packat storväskan. Undra om den går in i skåpet? Jag får hoppas det, verkligen, annars får jag väl lägga den hos pia, eller så går jag dit direkt så slipper jag släpa upp den till översta våningen hähä.

Förresten! Sa jag att jag och janine kanske ska på språkresa nästa sommar? Till malta på en klubb för svenska ungdomar. Hon får det för sina föräldrar, jag får det om dom inte kommer på mej med en enda cigg eller fylla. På 9 månader.. men kan ni fatta vad roligt att liksom åka dit? 3 veckor där borta, fetnajs. Snacka om brun man blir :) då hoppas jag att alla mina vänner åker dit på semester för att träffa mej så jag slipper sakna dom!

Men nu ska jag kila,
puss