orkar inte

Varit borta hela dan, orkar inte direkt skriva. Kör dagen i punktform hah

Skola - bara jobbiga och onödiga lektioner hela dan
Chilla i Timrå - var med Johanna och Emma innan jag drog vidare till..
Träffat Elin - drog till stan och tog en fika, sen satt vi och pratade i nå timmar!
Upp till Ponthus - hann mysa lite med hjärtat idag också
Hem/duscha/sova


Lite göra saker

Går och lägger mej, blir nog bäst så.
GODNATT..........

Måste bara skriva upp lite punkter till mej själv som måste göras:

· Gå och sova senast elva varje kväll
· Sluta snooza
· Fortsätta vara duktig och träna!!
· Göra en ny bloggdesign
· Inte slösa upp alla pengarna


090928

Två år med mitt fina hjärta idag
28 september är våran dag♥

Ska ut och äta och gå på bio och så på lördag istället, idag har vi bara myst & myst :)
Jag älskar dej mest av allt Ponthus!


En bild från när vi varit tillsammans i lite mer än en vecka, trodde aldrig att det skulle hålla såhär länge ♥ jag är så glad att du är min, kan inte hitta mej en bättre pojkvän så som du behandlar mej nu. Känner mej verkligen som en liten prinsessa när jag är med dej, har så roligt och mysigt varenda gång. Världens bästa Ponthus! :')


Hejdo

Blir sen, måste rusa!
Är i köket hela dan sen ska jag vara med mitt hjärta, skriver kanske ikväll!


jag vill va blond......

Har suttit och kollat på gamla inlägg och kommentarer för jag kan göra det ibland när jag inte har nått att göra och behöver nått att skratta åt, haha speciellt från fjortistperioden. Haha asså GUD! Och det är inte inläggen och bilderna som är det roligaste tyvärr, det är kommentarerna folk la haha åh :D inte så populär tjej kan jag lova! Men fan vad jag minns vad läst den här bloggen var då, kanske man ska bli största fjortisen igen och ta upp bloggkarriären? Nja skulle inte tro det va.

Sen efter jag skrattat klart vart jag deprimerad istället, för då kom jag till fina bilder där jag hade långt fint ljust hår. Och här sitter jag med svart hår med bruna fläckar? Okej hur kul. Börjar seriöst nästan grina för jag är så äckligt missnöjd

BLÄ



sugen på lugg blev jag också!


Tisdag



Har inte suttit vid nån dator idag så har inte kunnat bloggat, var ju först i köket. Fick laga potatis, lax och spenatstuvning. Själv tog man hand om spenatstuvningen, inte så äckligt som det låter faktiskt!

Sen har jag varit med Johanna och Emma, vi har varit hos Emma och druckit kaffe hehe. Har nog börjat lärt mej dricka det nuja! Eller iallafall Emmas, det som finns i köket är ingen höjdare direkt. Aja sen drog vi till mej och tränade och bastade, skönt :D fast det hela avslutades med en cheesecake bit var, haha.. Men det vare fan värt ;)


IRRITERAD.

Åker till köket och lagar mat, kul!

Mindre kul är väl att jag nog inte kommer in för vi börjar nio men min buss går åtta, ÅHhhhhHHhh älskar livet. Nej gud vad irriterad jag är på allt just nu, min mobil är ju cp i huve och laddaren funkar inte till den så den dog i natt när jag laddade den när den var avstängde och så ringde inget alarm :) jävligt roligt

+ att mitt hår har blivit brunt? :s
när jag färgade det svart, visste inte ens att brunt kunde lysa igenom svart? Nej men det kunde det ju självklart, mitt äckliga hår vill ju bara vara ljust hela tiden.

Tack för mej!


Nånting jag ångrar

Åh det finns verkligen ingenting jag hatar så mycket som ångest, världens dummaste grej. Varför ska man göra saker man vet att man kommer ångra, och hur ska man veta att man kommer ångra dom när det känns rätt för stunden?

 Känner inte för att tänka ut saker jag ångrar, och sen inte skriva ner dom heller såhär öppet.
Tycker bilden här kan tala för sej själv, och att man tar åt sej och lär sej av den!
Och jo jag vet, det kom från helt fel käft.

Men nu ska jag duscha och sova, skriver imorgon!


Jag har tränat?!

Ligger och svettas i min säng, har tränat!!!! Åhhh vad stolt jag är över mej själv :D var fem veckor sen sist! På kickboxningen. Som jag dessutom funderar på att dra mej tillbaks till, hm?! Fast jag är lite sugen på att gymma bara men äsch jag vet inte! Ska åka dit på måndag och prova än en gång sen bestämmer jag mej :)

Vad har jag annars gjort idag då? Gjort ett försök till att kolla på film men det gick inte. Ätit cheesecake som jag själv gjort - ännu mer stolt över mej själv! Och varit lite med gosen min.

Ska ta en dusch nu hade jag tänkt, bara det att både mamma och Linus redan har duschat så läju inte finnas nå varmvatten :o då blir det inge kul, jag som tänkte slå på stort och raka benen. Haha

Skriver sen!


whats next

Skön dag med bara två lektioner, samhälle och mentors! Synd bara att det var en engångsgrej :o men men! Kom nyss hem iallafall, vet inte vad jag ska göra tänkte träna men jag ska vänta med det tills imorgon. Orkar inte duscha idag hehe :$

Ska kolla facebook och så nuja!


måndag



ska börja gå mot timrå och möta johanna nu, stackarn glömde bort vår sovmorgon hah :(


Söndagnatt

Ska väl ta och sova nu antar jag, har längtat och väntat på att datorn därnere ska bli ledig men den blev aldrig det. Huhu. Har fått varit berättarröst till Guldlock och dom tre björnarna också, mamma har klippt ihop några bilder och sådär, nånting till jobbet tror jag? Så fick jag läsa sagan, haha :D lite kul för jag har en sån inlevelse.

Har även kikat runt lite på IKEA hemsidan och hittat massa saker jag vill ha till rummet, hatar mitt rum. Min garderob är ful och stor men har ändå inte plats för alla mina kläder, mitt sängsben har gått sönder så sängen är inte i nå vidare skick och resten av möblerna är bara allmänt tråkiga.

Så nu hoppas jag på lite nytt härhemma!


Avslutar med en riktigt fin bild på min älskling. :)


ha-ha..



Låter min senaste facebookstatus tala för det här inlägget, haha jag orkar inte med mej själv ibland! Nu ska jag byta i sängen och njuta av tanken att jag börjar halv tolv imorgon!


En bild på mej för ett år sen


hihi sötnosar!♥


Söndag

Har inte haft tid för bloggen idag, fast har bara varit hemma ändå. Har bakat cheesecake och hjälpt till att fixa taccos :) älskar cheesecake men tyvärr blir det inget smakprov fören imorgon, för den ska stå i frysen över natten.

Ska lägga mej och titta på film nu med Ponthus!


Desperate!!!!

Blev en lång dag på birsta, jävligt ovanligt när man är där med Ponthus haha. Köpte en bh, mat och chips tills ikväll och sen var plånkan tom. Surt men vad gör man!

Om tio dagar börjar desperate houswives :D:D:D
lycklig tjej, 21.00 den 4 oktober!


Hos Ponthus


Godmorgonnnnn!

Är hemma hos Ponthus just nu och surar över att jag aldrig lämnar några kläder här, tänker alltid när jag ska sova över "Behöver inte ta med nånting förutom trosor och sånt, har säkert nått där" men nej det har jag ju inte! Medans han har halva sin garderob hos mej haha. Men det är alltid kul att gå i gårdagens kläder, speciellt när det är mjukiskläder

Ska in på birsta om en timme typ, han ska laga sin klocka. Tror jag ska hålla i plånkan min, ska spara till en iPhone :) men det är nog nått år tills dess, läju inte kunna spara så bra hah..

Aja vi hörs!


Sliten?


Trött tjej på bussen imorse. Råkade stänga av väckarn imorse så pappa väckte mej kvart i åtta när bussen går typ tio i.. härligt att göra sej ordning på fem minuter, eller hur? Så slet på mej det första jag hittade på golvet, kastade ner nyponsoppan i väskan och sprang till bussen!

Fulaste också, när jag gick på toa på skolan så märkte jag att jag hade tagit på mej trosorna åt fel håll haha? Stressad tjej! Är hos Ponthus nu iallafall, han ska spela cs nu han höhö. Ska nog gå och ta en dusch under tiden!


skolan

Sitter i biblioteket och jobbar med Johanna, om vin och sånt. Inte det roligaste men det är väl inget att göra åt! Har gått bra idag antar jag. Haha finns ingenting att skriva på tråkskolan, idag ska jag iallafall träna på etic tror jag :) sen blir det myskväll!

 


Svar på kommentar

Anonym om nu kör vi!:
måste påpeka att jag saknar ditt blonda hår. skitsnygg i mörkt som fan också men fuck it du ska va blond girl ;)

Svar: till sommaren blir det nog blondt, nöjd? ;) haha nej men jag trivs bra i svarthåret mitt ja så det blir inget blondt på ett bra tag iallafall!


I'm in pieces, baby fix me

Fattar inte vad jag gör uppe, nu kommer jag vara svinigt trött imorgon också då. Nästa vecka blir det verkligen skärpning, på hög nivå! Åtta ska jag sova. Haha okej ne, men tidigt iallafall. Varenda kväll. Har varit barnvakt åt Ludvig ikväll, kollat på film och käkat popcorn och så. Ponthus höll oss sällskap också, får jag inte glömma!

Men aja ska gå och göra mej ordning för att sova ja, pussen :)


Biffen ;)


Hur blir barn till?

Pressar information på lillebrorsan


Något jag oroar mej för

Jag oroar mej för alldeles för många saker, till exempel..

..att något ska hända min familj när jag inte är hemma

..att någon av mina nära ska förlora någon den älskar, för det skulle får mej att känna mej så maktlös att inte kunna göra nånting för att få den glad. Att aldrig kunna laga hålet i hjärtat på någon jag älskar, det är jag jätteorolig för

..och självklart att något ska hända dom jag älskar!

..att bli sårad av pojkvän och vänner

..bli ensam


usch

Idag har man varit hurtig för en gångs skull. Gick från sörberge till örnen, senare gick jag från örnen hem. Och nu har man bastat en timme också, hoho! Bort med fettet säger jag ba. Så är det första dagen på jag vet inte hur länge som jag inte ätit nån godis eller liknande? Grymt stolt haha :D

Annars sitter jag och är lite småirriterad och fundersam, men det är man väl jämt. :)


Dålig vana

En dålig vana jag önskar jag inte hade är konstig. En sak jag jämt gör är att jag sitter och skriver med fingrarna, alltså bokstäver. Får skitont i fingertopparna för dom inte går att vrida så egentligen haha? Började med det i somras för jag saknade att skriva hehe och sen dess har det suttit kvar.


Öh

Ska till köket idag igen, vill inte gå utanför dörren för jag ser inte bra ut på en fläck. Men det är väl bara att pallra sej dit antar jag. Vad ska man ens skriva på morgonen? Ja jag är hur trött som helst, la mej vid halv elva men somnade runt halv två. Inte så härligt kanske.

Aja hejdå


Kökettttt



Fick kläderna vi ska ha i köket och på praktiken idag, "kockläderna". Har varit där och hållt på idag :) klassen är uppdelad i två grupper nu typ, ena halvan lagar mat och andra lär sej om servering. Tyvärr fick jag inte laga nånting men förmodligen nästa vecka! Har däremot lärt mej att bära tallrikar, tre stycken på en arm?! Inte alls så svårt som det ser ut :D ponthus blev värsta impad när jag visade honom hehe


En miljon

Vad jag skulle köpa om jag hade en miljon:
Vet inte riktigt hur mycket pengar det är..

En fin, rymlig lägenhet och inreda den så jävla snyggt och lyxigt! Fast ändå enkelt. Enkelt och snyggt. Skulle haft en walkincloset också!

♥ En bra stationär dator med sims!!

♥ Rest och skämma bort mej själv


Dödskalle


Min frukost påväg till bussen

Vilsen tjej väntar på bussen

.. & nu några timmar senare väntar hon på Ponthus istället! Vi skulle spela mina nya sims spel men det blev ju inge av då pappa måste jobba hela kvällennnn... besvikelse. Får väl titta på film och fläska i oss nått gott, har ju en hel del trots allt ;)


Pjamasparty :$

Bilder från lite olika kameror så dom kommer inte i ordning!

Spotta groda!
Karolina, jag, Linnéa, Johanna & Janine

Bygga högst torn
Ponthus, Emmeth, Anton, Moa, Johanna, Janine, Nina, jag, Adam & Karro

Paketöppning!
Jag

Karro & Linnéa

Firades av familjen
Lukas, Ponthus & jag

Jag

Den som kan vissla först efter att ha ätit sju kex
Ponthus, Emmeth & Adam

Bygga högst korthus på en minut
Anton & Madde

Äta flest bilar
Madde, Moa & Ponthus

Firas av släkten
Min fina kakuppläggning & dukning, haha

Firas av släkten
Ännu en kakuppläggning. hehe

Firas av släkten
Världens finaste pojkvän<3


Friluftsdag?

Löfte till mej själv: SLUTA TITTA PÅ LÄSKIGA FILMER.

 

Såg på en film som hette Insidios i lördags, skräckis såklart. Kunde inte sova igår, vågade inte dra ner persiennen, vågade inte ha släckt, vågade inte ha tänt, vågade inte titta, vågade inte blunda. Haha helt förstörd, får för mej att tantjäveln är överallt :o usch.

 

Annars sitter jag på skolan nu, skulle ha friluftsdag men klev på fel buss haha. Härnösand, skulle ha kommit till Härnösand egentligen för det var tydligen ingen avstigning på den bussen? Åkte förbi allt. Till slut fick jag kliva av. Tack gud. Satt där skiträdd och visste inte vart jag var, sen fick jag reda på att det var sörberge norra! Haha men ja då missade jag ju när alla på friluftsdagen gick ut i skogen så jag sitter i klassrummet istället. :) skönt om jag får säga det själv! Slapp man springa runt i skogen


Godnatt

Är sjukt trött så ska verkligen gå och lägga mej nu! Har lagt upp ett tidsinställt inlägg på bilderna från idag och igår, kommer upp imorgon under dan så håll utkik ;) sov inge mycket alls i natt, och det blir inte mycket i natt heller så är nog rätt off imorgon. Och till råga på allt är det dessutom friluftsdag, suck.. ingen aning om vad vi ska göra.

Puss!


Mina presenter!


Tavla - älskling!♥

The sims expansion & parfym -
mamma & pappa!
The sims prylpaket - Linus!

Necessär & body lotion - Nina!
Plånbok + hemligt innehåll ;) - Johanna!

Pringles, Dillchips, trocader x2 - Lukas!
Trocadero x2, smörpopcorn x2, kexchoklad x4, tuggumin - Issa!
Coca cola x24 (!!!) - Anton & Adam!
Får en känsla av att mina vänner försöker göda upp mej? ;)

Nånting hemligt kult - Karro!
Kina + bio - Moa & Janine!
Peter pan & Wendy - Ludvig!
Reflexlampor - Mamma & pappa!
Biokort - Madde & Linnéa!
Örhängen & ring - Släkt!

Pengar & choklad - Från släkten!

Topp - Janine!
Kamera - Mamma & pappa!

Tack så himla mycket allihopa, jättefina presenter och tack alla som firade mej lördag & söndag! Kommer bilder från pjamaspartyt snart hihi :)


vg!

Ja skolåret börjar ju bra iallafall :) hihi stolt tjej!


17 år

GRATTIS TILL MEJJJJJ :D

hihiiii, idag är det min dag serrni :) har bara fått ett paket än så länge, av älskling! Knäpper kort på allting jag fått imorgon så får ni se :) familjen ska fira mej om några timmar, sen ikväll kommer nära & kära vänner och firar mej :) inge festligheter, bara lite lekar och mys!
Så imorgon firas jag av släkten, då blir det kaker för hela slanten!!! Åhhh gott :D skriver nog inge mer idag för nu ska här städas!

Engelska

Än en gång sitter jag här på engelskan och skriver. Om Johnny. Går skitbra, vart klart till och med! Och jag behövde inte ens använda översättaren, hihi grym tjej ;) gjorde till och med en sån där powerpoint för jag hade tid över.

 

Efter skolan ska jag och Johanna åka och käka subway och hyra filmer tills imorgon då jag ska firas lite smått av kompisar :) blir bara lugnt med mys och lite lekar och godsaker! Mysigt.


söt


-


Always be a good boy, don't ever play with guns





Har bara tagit det lugnt och myst till barnfilmer idag, Tingeling och Nalle Puh :') så söta! Så har jag även myst med mitt hjärta nu på kvällen. Nu ska jag sova så det äntligen blir efterlängtade fredag!


How to love



Kom hem från skolan för ett tag sen, fick skjuts idag, skönt :) får inte dra ut för jag är så förkyld och har förmodligen fortfarande feber, så jag ska gå och lägga mej i badet och ta det lugnt ett tag!

Lite senare kommer nog Ponthus och hälsar på!


Johnny Knoxville

Sitter på engelskan just nu och skriver om Johnny Knowville, inte så intressant kanske men min Depp var upptagen satt jaaa. Nu har jag skrivit allt på svenska så nu ska jag bara in på google översättaren så är det klart hihi :) inte fusk alls!

 


Cool

Täcker över munsåret medans jag slänger runt med ögonbrynet


Kom hem från ica maxi nyss tänkte jag säga, men såg att klockan var ju faktiskt tio i elva.. wops. Måste verkligen sova nu, nu, nu!!!!!!! Så jag orkar med mej och inte blir sjuk imorgon också. Ska vara utvilad. Tog förresten med mej Ponthus till maxi, hade inte träffat honom på flera dar! Gosen min :)


fml

Sämst dag.

Känner mej ful, tjock, äcklig & ensam. Haha kan man må nå bättre eller? :o vill inte vara sjuk heller, fyller ju år på lördag och allt. Vill inte heller att Ponthus ska vara sjuk, han måste va frisk på min födelsedag. Saknar honom.

Så vill jag att Desperate houswives ska börja!


Världens vackraste!


Bråkmomma

Kunde inte skriva igår för jag hjälpte Johanna att färga håret, skitfint blev det! Sen när jag kom hem på kvällen efter varit ute i Sörberge litegrann så bråkade jag med mamma tills jag somnade och nu ignorerar hon mina sms? Som handlar om hon sjukanmält mej eller inte, haha asså mammor kan vara jobbiga ibland..

Tänker iallafall vara hemma och vila upp mej inför helgen idag :-) tror jag blir lite bättre av att vila en dag iallafall? Det bör jag ju! Har ju bara varit ute och ränt dom andra dagarna. Dock vet jag inte vad jag ska göra, sjukt tråkigt att vara hemma. Ska nog städa rummet lite och spela sims ;)


De Johannas.

Sitter på lektion och läser om druvor osv med de Johannas för tillfället. Ska kanske färga håret på henne sen också men hon retas så himla mycket med mej så jag vet inte om jag vill.. säger åt mej och hålla käften och sånt :s


Sen!

Stängde av väckaren igår kväll i hopp om att sova bort den här dagen haha ;) men interå! Vaknade först klockan sex för jag var så kissnödig, sen halv åtta igen för jag var så svettig :o så jag klev väl upp och duschade, klädde på mej och sådär. Skulle väl kunna varit på skolan nu om inte bussarna gick så dåligt, så just nu sitter jag bara här och väntar på att få börja vandra mot Timrå - i regnet!

Det här är inte min dag, vill stanna hemma och sova för jag är så grymt förkyld men jag kämpar på! Fast inte imorgon. Imorgon stannar jag hemma.


Nu jävlar!

Har verkligen världens tråkigaste och fulaste blogg, känns inget roligt alls för jag tycker om att skriva i bloggisen :-( så från och med imorgon så börjar vi om här lite, kan inte få till nån ny design för det suger jag verkligen på.. uppskattar hjälp! MEN, det blir mer inlägg & fräshare inlägg.

Satsar på det här nuja!
eller ja, imorgon.. hehe


.


Tröttast i världen..

Ja idag var det skolfoto då. Såg arg och rädd ut. Inte särskilt kult. Sen åkte jag till maz och åt med Johanna ett tag efter det och satt där ett tag innan jag for hem för jag skulle vara barnvakt idag, när min bror på 18 år dessutom också skulle vara hemma? Är jag barnvakt åt han också eller, nej jag hade väl kunnat gjort nått kult istället för att sitta hemma och passa Ludvig men näe. Jag måste vara hemma och natta och passa han fastän att Linus också är hemma :s

Det enda positiva med det här är att jag är endast barnvakt för att mina föräldrar ska köpa paket till mej. Fyller år om fem dar nu. Aja orkar inte skriva ska fan sova, godnatt


Åh.

Så vart klockan halv ett helt sådär. Kul, då blev det påsar under ögonen på skolfotot också! Haha åh. Börjar fundera starkt på att sova över det, ser ändå förjävlig ut varenda år. Jaja ska väl gå och lägga mej nu iallafall, sovsött!


Min kärlek




Min kärlek är självklart min Ponthus. Han är den enda jag vill ha, trots bråken och all skit man måste ta sej igenom i ett förhållande så vill jag inget hellre än att vara med honom. Jag lyser upp varenda gång jag ser honom, och efter två jävla år tillsammans den 28 blir jag fortfarande pirrig när jag ser honom! Då måste det väl ändå vara äkta.

Han är den finaste jag vet, och vi har så roligt tillsammans. Så mysigt och roligt. Älskar att han får mej att känna mej som en prinsessa i hans sällskap!

Och alla gör vi misstag men huvudsaken är att allt är som det ska nu.
Jag älskar dej!♥


Nu somnar jag

Åh jag älskar när man loggar in och ska dra ett blogginlägg så har man fått så fina kommentarer :'D jag blir så glad! Kom iallafall hem för ett tag sen, har varit hos Ponthus mamma i Härnösand hela helgen. Fredag till lördag var vi ensam och passade hundarna och sen fick vi sällskap.

Har gått och blivit riktigt sjuk också tyvärr, ser så hängig ut så jag vet inte om jag ens vill vara med på skolfotot imorgon haha. Ska åka till vårdcentralen också så jag lär väl få tid precis under fotot! Min tur de :))))

Vet inte vad jag ska göra resten av dan, ska nog bara ligga och slöa!


hehe kul film.

Hängde på maz med Johanna i veckan, där hon matade fåglar med chips. Tyckte det var lite roligt ja!


längesen





har gått genom livet med en övertygelse att jag satt något spår som har haft betydelse


Min bästa vän


Karolina Westerlund
är min allra bästa vän på hela jorden. Det finns inte ord på hur mycket hon betyder för mej; hon är så otroligt gullig, rolig, omtänksam, fin, snäll och förstående. Hon finns där och lyssnar jämt. Du är och kommer alltid vara guld värd för mej!
Från vaggan till graven som vi brukade säga♥


Trött tjej

Jag fattar inte det här ja, jag går och lägger mej runt tio varenda kväll. Vilket är tidigt, eller hur? Men ändå när jag vaknar ca 8 timmar senare är jag inte utvilad på en fläck. Ska jag behöva lägga mej nio eller va är det här? Haha då hinner jag ju knappt göra nått på dan! Få börja dricka kaffe så jag blir pigg.

Idag ska jag till Härnösand med Ponthus och ha kul!


Mina mål, drömmar, önskningar

Ta studenten, utan några byten.
 Bo i världens jävla crib i Beverly Hills!
Gifta mej och skaffa bebisar,hihiii
♥ Hoppa fallskärm!
♥ Resa som bara den
Sluta ha sån huvudverk och va trött jämt haha.
Mitt namn på walk of fame!
Ha ett händelserikt, lyckligt liv


Tråkigt.


Bild från igår<3

Hej bloggen. Sitter hemma och har skitråkigt, inte det roligaste kanske som ni nog hör. Har varit och rännt runt lite idag satt jag skulle få det skönt när jag kom hem men icke! Ska måsta städa och skit.. tycker inte om att vara hemma för jag måste jämt göra en massa saker. Tycker jag kan få lite rast nån dag iallafall. Men men


Wops.



Ska vara i Sörberge tjugo över nio, skitkul när bussarna går jättekonstigt. Får gå dit från skolan antar ja. Fast just nu är jag hemma och lär nog missa bussarna till skolan, åh vad gör nudå


Svarthårig.

Jag har färgat håret. Svart. Har inte vågat föna det eller nånting, vill inte veta hur det ser ut...... så färgade jag hårförlägningen också, den läju va död nu den :o åh jag är så nervös för hur det ska se ut! Läju se ut som the grudge.

Annars har jag varit och köpt body lotion med bus, tandkräm som ska bleka tänderna hehe, plattångsspray och tre pack hårfärg ju! Så har jag varit med hjärtat mitt :) ♥

Imorgon ska jag kliva upp klockan sex på morgonen har jag bestämt, jävlar!!! Kände mej så äcklig idag när jag försov mej och inte ens hann borsta håret. Hade planerat in en dusch och allt men näe! Så kanske att jag drar ett inlägg på morgonen så ni får se håret?!


argargarg

Kul att man försovit sej och måste gå på skolan med fett och äckligt hår och ser ut som jag vet inte vad. Gud vad irriterad jag blir av såna här saker! Känner mej så stressad, så har vi slut på alvedon också. Knarkat upp varenda en för jag inte använder mina glasögon och har ont i huvudet hela tiden. Men idag har jag på mej dom, stolt ;s


slocknar

Så himla trött så jag orkar inte skriva, ska gå och lägga mej
Har iallafall spenderat min dag & kväll i söråker!


Ensam........

Ja nu var det så att jag och Johanna hade bestämt oss för att ta en tidig buss och käka frukost på skolan och sådär, jag hinner med bussen men inte hon. Så nu har jag suttit och ätit frukost ensam i skolans matsal, har nog aldrig känt mej så mobbad, sen har jag fått gått runt själv och nu sitter jag själv i uppehållsrummet.

Som pricken över i:et hostar jag som en gris överallt också. Mobbad tjej har blivit sjuk


Godnatt!



Idag har jag faktiskt hunnit med mycket känner jag. Tagit världens längsta dusch och rakat alla områden (haha), städat rummet, dammsugit och bytt i sängen. Så stack jag ner till timrå och var med Johanna i några timmar innan jag drog till Ponthus.

Nu ska jag bara packa gympakläderna och sen äre sova som gäller!


Min familj




Vi är en familj på sex personer och tre hundar. Jag är enda flickebarnet, har en äldre bror som snart fyller nitton och två småbröder på tretton och åtta år. Mina föräldrar är gifta och bor tillsammans! Vi har väldigt spridda personligheter vi syskon, fast jag och Lukas är rätt lika.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om min familj, älskar den självklart otroligt mycket men eftersom vi faktiskt är sex stycken så kan det bli lite väl högljutt och stökigt. Speciellt med Lukas som kommit in i puberteten ;)

Skulle vilja skriva om alla var för sej men eftersom vi är så många känns det som ett lite väl långt inlägg så jag avslutar här!


Gröna Lund

Var ju på grönan med Ponthus igår, var kul :) fast nu vill jag inte dit på nå år, har åkt alla så många gånger! Vet inte hur många år i rad jag har varit där. Haha justja förresten! Jag och Ponthus vann 2kg marabou mjölkchoklad :D




Två av dom nya karaktärerna i spökhuset - The Grudge och Jigsaw


min favoritårstid

Min favoritårstid är sommar, som så många andras. Varför skulle det inte vara? Det är lov, soligt och slappt. I love it!


nötter & trocadero


Godmorgon världen
 
Sitter och dricker trocadero och äter chilinötter, kändes som en stadig frukost tyckte ja. Ska ta en tidigare buss till skolan händanefter så jag hinner äta där, och tänkte börja med det idag men just då har jag massa tid över att käka frukost på.. men jag tänker då inte! Ska äta på skolan jag.

Förresten, har jag berättat att jag ska till Gröna Lund med Ponthus imorgon?


ständiga frågan


Inte lite sugen man är på att gå tillbaka till blondt..
ska man börja slinga tro eller vad tycks?


Om mej



Tycker jag valde en bild som beskriver mej rätt bra. Jag säger och gör det jag känner för även om det gör mej lite speciell. Tar det mesta med en nypa salt och bekymrar mej inte för särskilt mycket. "Det löser sej", tänker jag jämt. Lite för ofta om jag ska vara ärlig!

Jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva mej själv, svårt tycker jag. Gör typ allt jag kan för att inte sitta ensam och tänka för jag är rädd för att det ska bli jobbigt, håller mej jämt sysselsatt med nånting för att slippa det så på ett sätt flyr jag lite från att lära känna mej själv och hur jag mår. Men sån är jag, även om jag inte gillar det så är det så jag blivit dom senare åren.

Jag är hit och dit med allt vad det gäller, ena dan älskar jag isglass andra dan vill jag aldrig mer se det. Haha okej dåligt exempel men ni fattar! Kan aldrig bestämma mej för nånting, ändrar mej alltid i sista sekund men som sagt så löser det sej väl ändå, haha!

Jag är oftast trevlig mot dom som är trevlig med mej, har svårt för att lära känna nya personer och har humörsvängningar som en berg- och dalbana. Är beroende av uppmärksamhet, är verkligen som en liten hundvalp.