hahaha



Den som kan lista ut vartenda ord av vad vi säger/skriker/svamlar om får nånting riktigt fint!

Jag & min idol Jessica i fredags ;)

..



LMFAO ft Lil Jon - Shots

Sitter och väntar på Ponthus, sitter och funderar. Tar tillbaka det jag sa om söndagen förut, nog märks det att det är söndag allt. Sitter och lyssnar på massa musik för att få upp humöret nu iallafall, ska gå in och söka på lyrics och sjunga med, då vet jag att det stiger snabbare än snoppen

önskelista hhehe

I brist på annat att göra har jag räknat ut att om 54 dagar är det jul, och när jag ändå var inne på dedär med jul så har jag knåpat ihop en önskelista :D kommer självklart fyllas på ganska rejält under veckorna hehe.. men det här är vad som står än så länge!



En ny (FÄRG GLAD) mjukisdress

♦ Brownsing powder

♦ Desperate houswives sesong 2

♦ Ny mobil!!!!

♦ Jeans & jeans tights

♦ Kläder, varma gosiga

Underkläder

♦ En kalender


blöö

God morgon, god middag, god kväll!

Söndag. Sista dagen på veckan, egentligen borde den vara fylld med söndagsångest men eftersom det är lov så känner jag ingenting! Det är fint, helt enkelt. Ponthus sov här i natt, låg och drog oss i sängen nån timme, vet inte när vi klev upp eftersom vi inte hade nån aning om vilket håll man skulle ställa klockan hah :) åt frukost, spelade lite, brottades och sådär.

Följde med mamma på ica maxi och handlade lite, så åkte vi på arken en sväng också, jag tänker nog köpa mej nått djur ja! Vill ha en dvärgkanin men det får jag ju inte köpa för mormor tål inte så det blir det nog en repris på hamster, hade ju en för nått år sen och det var ju ingen konst direkt. Bara jobbigt att höra dom springa på nättterna..

Tror att Ponthus ska komma tillbaka hit sen, eller jo han sa det iallafall :) pappa håller på att göra pizza så idag blir det lyxmiddag!


hoho

Hemma nu! Stack till Ponthus ju, sen gick vi ner till videoteket och träffade Sanna och Johan. Gick till ica, hem till Johan och kolla på film. Började kolla på nån film som vi vart less på efter en timme om ens det, bytte till en annan, Dead Silence hette den, ashemsk ;o handlade om typ dockor.. såg klart den iallafall, sen gick vi ut och tog en bensträckare. Träffade på lite folk ute i hålan, gick hem och kollade klart den första filmen.

Nu är jag och Ponthus hemma hos mej, vet inte vad vi ska göra. Ont i magen har jag iallafall


En trött Ponthus

ölskdjfs-

Häjj bloggen

Är hos Ponthus nu, har skitsvårt för att skriva på hans tangentbord för mitt är så litet och det här är så stort.. har skrivit fel minst tio gånger redan haha. Vi har suttit och spelat skateboard spel på hans xbox, askul faktiskt! Men så värst duktig var jag väl inte men det är ju en annan femma. Dom ser jätteroliga ut när dom gör illa sej, det som är kul.

Ska snart ner till Johan tror ja, skriver sen kanskkk

töt



Just nu sitter jag och väntar på att pappa har städat klart så jag kan få skjuts till Ponthus, orkar verkligen inte gå! Har tagit itu med vad som hände med min väska igår också, den försvann hos Tell men nu har det kommit fram att det var Millan som hade den hah.. ska få igen den senare idag, saknar min björnpuppa som ligger i väskan!

Men nu ska jag packa med mej lite gotta och stressa på pappa.. hejs

låt mej få sova

Bläää vad tråkigt jag har...

ingen som kan uppdatera på bloggarna och har kollat igenom facebook hundra gånger, ska vara med Ponthus idag men jag vill inte ringa och väcka honom. Vill inte att han ska vara trött och grinig idag så nu ska grabben få sova ut. Vet inte vad vi ska göra, var nå snack om att vi skulle vara med Johan och Sanna så kanske blir så! Fast jag vill gå på bio ja, orkar inte dra på nån halloween fest. Helt förstörd efter igår, har upptäckt sju nya blåmärken över min kropp för Tell hade så konstiga trappsteg haha.. och jag var väl inte alltför stabil heller om man säger så.

Ska nog ta mej en tupplur nu, lät skönt
piss


partybilder

Tjenixen!

Drog till Tell igår, här kommer lite bilder!


Tells stjärt!

Samuel, Ponthus, Emmeth & Andreas

Janine & Millan

Janine & jag

Millan, Becca & Elin

Ponthus, sööööt!

Tell, Janine, Emmeth & Samuel

resultat



Bra mycket ljusare i verkligheten, jag som gillar att redigera bilder lite hihi
rätt nöjd.

bleker bort brunishåret




Sitter just nu med blekning i håret, som ni kanske ser.

Det bränns, klias och luktar jättestarkt.. inte särskilt roligt! Vet inte när den ska tvättas ur men jag ska ha i den länge iallafall. Trodde att det skulle bli oranget, men än så länge ser det inte ut som det! Just nu ser det inte ut som nån skillnad alls men håller tummarna för att det blir det..

När det här är klart så ska jag ju självklart kolla hur det blir, sen står det mellan att kolla på ett avsnitt av Kungarna av Tylösand eller att sova. Får se hur det blir!

dasdasf

Godmorgon

Nu är jag på skolan, har Åke i film så snart kommer han hit och är arg på mej för jag sitter här på bloggen. Fick göra om lite som jag gjorde på provet här i onsdags, vart lite fel när jag skulle lämna det på hans mapp! Så det var väl det jag gjorde nu.

Är trött och irriterad men det är iallafall fredag :) så jag ska inte klaga, verkligen inte. Älskade, efterlängtade, söta lilla fredag. Min kåmpiz. Sen är det lov också, kan inte förklara hur skönt det känns och hur mycket jag ska sova! Sova sova sova. S k ö n t.

eejeje

HEEEJjjj kompisaar

Ligger och tycker synd om mej själv för jag har ont i magen, för mycket juice.. men det är ju sååå gott, vi har det aldrig hemma så det blir liksom lyx när jag väl får dricka det, men igår köpte jag hem det minsan och fyy :D ångrar det inte en sekund! Ba hinkar i mej.

 Plus att imorn är det fredag, och det känns underbarare än vanligt för det innebär L O V som ni alla redan vet :d nååådigt lycklig. Har tänkt "imorn är det fredag!" hela veckan, men nu kan jag tänka en sann tanke äntligen. Veckan har riktigt sniglat sej fram bara för att jävlas med mej.. men nu så.

Tänkte sova så PÖSsSsSs


ointressant

Sa nyss hejdå till Ponthus och nu tänkte jag lyxa till det med lite the sims hehe, nu håller spelet på att ladda ner nån uppdatering. Får se vad det är då! Sist var det rockabillyfrisyrer och såna kläder.

Ähhh vi hörs

Såhär vill jag se ut i vinter..







Pengar någon? (a)


13 månader

God dagens

Kom hem från skolan typ nu, har haft historia, matte, engelska och bild. Värsta skönt på historian för vi ser på en film som vi ska ha prov på, och den är rätt bra faktiskt så det blir ingen match! Men eftersom jag har guldfisk minne när det gäller vissa saker så ska jag se den en gång till under lovet så jag inte glömmer bort den. Rosens namn heter filmen.

Sitter förövrigt i mina sköööna långkallingar, älskar långkalsonger så himla slappa och sköna haha. Och fula.. älskling kommer snart hit också, vi har dessutom månadsdag idag. Ett år och en månad, dvs 13 månader :) älskar't! Jag gjorde klart för honom igår att vi ska kolla på massa desperate houswives idag heheh, så om det inte dyker upp ett inlägg på ett tag så är det därför!


FETKNOPP!

Här var det dött,

drog till Ponthus direkt efter skolan och satt inte vid datorn där satt det är därför jag inte bloggat! Vi har kollat på tv, myst och Ponthus har retats som fan med mej.. arg jag blev haha. Sen stack vi ner till Timrå och tröck i oss en pizza, skäms över hur mycket jag är på Timrå pizzeria helt seriöst. Dom ler alltid så igenkännande ha-ha.. :( är ju där en gång i veckan säkert, nu räcker det. Idag vart det bara pinsamt haha..

Sen fick jag för mej att jag ville sola, och så blev det! Sen vart jag hämtad av familjen, åkte till ica maxi. Köpte hem färg eller nånting till håret, SOLO tidning och lakrits. Mmm.. fast håret tar jag itu med på håret, så jag slipper komma ful som stryk på skolan. För det kommer inte bli bra på en gång inte, det vet ju jag å!

HAR TRÄNAT DESSUTOM! Sprungit och gått lite på bandet nere i källarn, jooo ni ;) börja arta sej! Nej men fick ångest för jag åt kina buffé på skolan med Rebecca, Bea och Vicky och sen åt jag liksom pizza till middag. Ska man hålla på så får man röra på sej.

Nu ska jag äta lakris och läsa tidning! (y)


på skolan

Har nyss gjort tre prov, inga långa då, det är i medieämnerna. Ena var skriftligt på multimedia, koder och sånt så det kändes bra :D sen illustrator skulle man göra en bild som han gjort, svinkul. Sen vart det foto och man skulle sitta vid photoshop, det gick ju mindre bra och var bra mycket mindre roligt..

Vet inte vad jag ska göra idag, ska ringa Ponthus sen och fråga om han vill vara med mej för jag inte vart med honom sen i söndags! Saknar honom ju. Nu ska jag gå och be om rast innan vi gör alla andra prov, häj

ge mej gröt

Mooorrrrnnn

Har min älskade sovmorgon idag ju, men jag vet inte vad det var med mej jag var vaken redan vid sju? Klarvaken dessutom, men jag vägarade kliva upp så jag låg kvar i lite mer än en timme ändå ja :D steg upp och gjorde gröt och märkte efteråt att det inte fanns nån sylt, synd för mej då! Så det blev ingen gröt, då blev jag arg för jag villle ha gröt så nu ska jag inte ha nånting annat än gröt. Tönt



:o


bloggar

Har hittat mej två sköna bloggar haha, nämligen Jockiboi och Nemos. Hade ju bestämt att Kungarna av Tylösand var pinsamt och värdelöst innan jag såg det för alla sa att det var som ett ocensuerat Paradisehotell, visst det är det väl lite men det här iallafall roligt :D Janine som fick mej att se det HEHE.

Här har ni bloggarna

http://www.jockibois.se
http://nemo.myshowroom.se

Bra mycket roligare än att läsa typ Kissies blogg..


Haha bra fula ändå

fina plantor


Hahah fråga mej inte... inte fan var det jag som hittade den iaf!
Sjukt

nu ni

Okej allihopa.

Under lovet tänker jag göra en hårförändring, inte riktigt hundra på vad än men jag har mina funderingar. Hur det blir får ni se, snälla tvinga mej inte att säga haha.. då kommer jag spricka för jag vill säga, men nope, nu blir det inge!

puss på det :D


hualigen

S L I T E N T J E J.

Det är allt jag har att säga, kom hem från skolan nu, satt ju kvar och gjorde två matteprov.. skitsvåra. Kommer måsta börja med extramatte för jag inte hinner med i tempot, ligger ju en bra bit efter också. Härligt! Behövde iallafall inte ta bussen hem, pappa hämtade upp mej. Tack gud..! Är så less på bussarna efter att ha gått i stan dom här månaderna :o vill aldrig mer se en buss haha, 45 minuters bussresa varje morgon är inte att leka med ;) eller nja, 45 var kanske att ta i. Men först hem till mej till Timrå, sen Timrå till navet. Hua.

Ska äta och göra mej klar inför teatern, inte så mycket att göra sej klar för så jag är väl klar. Läsa lite bloggar och sådär! Hörs.

tjarå

Hejjj på er!

Godmorgon godmorgon

Sitter på skolan nu, har ljud. Väntar på att få veta vart min och Ahmeds svar från förra veckan när vi var ute och frågade folk har tagit vägen.. vill ju inte gå ut och göra om det! Hehe. Har ju som sagt engelskaprov idag, kom även på en ännu roligare sak.. ska stanna kvar på skolan i typ två timmar efteråt och göra två matteprov som jag missat (y) askul!

Fina bilder


slutarå

Startade camen och tänkte bjuda på nån bild men så insåg jag hur ful jag var, så det blev inget.

Filmen var jävlit konstig, men fin. Jättesöt på nå konstigt vis. Vart trött av att ligga och kolla på den så nu ska jag kolla igenom lite bloggar och sen ska jag sova.

Godnatt ♥

edward scissorhands

Under senaste tiden har jag..

Pluggat
Kollat på Kungarna av Tylösand
Kollat igenom facebook typ 10 ggr
Bakat sockerkaka

Karro och jag kom på att vi ska ha bakschema på teatern, så vi fick ta första veckan så får vi se vilka som tar nästa! Så nu blir det sockerkaka imorgon. Tänkte kolla på Edward Scissorhand nu, länge sen jag såg den! Är ju med Johnny Depp.


arg tjej!!!

JAG ÄR SÅ LESSSSSSSSSSSSS

på mitt hår, på min jacka, på mina skor, på mina vantar, på mina kläder, på mitt rum, på min mobil och på min dator. Vad arg jag blir!;o och det är inte det att jag inte har råd att köpa nya kläder men det finns ju ingenting som faller mej i smaken.. jag är så äckligt kräsen! Uffa. Ska ändå inte köpa nånting till mej själv, förutom slingfärg, innan jag köpt alla julklapparna så jag vill bara fixa det så fort som möjligt..

Så är jag less för jag har inte pluggat, kommer inte plugga, orkar inte plugga. Jag är så dålig! Ingen motivation till nånting. Vill spela the sims men Linus är hemma :( och nu hör jag Lukas fråga om han får spela så han läju ta datorn innan mej om Linus drar, buhuuuu

Grinarå

PUSS

Känner mej jävlit duktig, vill ni veta varför?

Jo minsann, för nu ska jag sätta mej och plugga!

Det är inte varje dag jag gör det på fritiden vill jag säga er, men det är så att jag har engelskaprov imorn och upptäckte att jag har faktiskt inte läst på dom 130 glosorna vi har + alla texter vi ska läsa. Omänskligt hur mycket vi ska behöva plugga till det här provet egentligen..

Vill även säga att det är lov efter den här veckan för er som inte visste det, och under eller efter lovet dyker det upp en ny design som Karro ska hjälpa mej med! Knäppa nya bilder, nya färger och hela skiten. Spännande?!


hemma.

Åkte hem från skolan för jag mår asilla, läju vara för jag inte åt frukost + att jag var skithungrig, vilket gav mej huvudverk så jag mår inte okej! Lagar mat så jag mår nog bättre snart. Ska gå och lägga mej i badet tror jag, eller så stannar jag här framför teven..

Sitter på pappas arbetsdator dessutom, ska kolla om han ha nå fina bilder


Fin blondin........ med limpmacka.


juul

Hejhejj

Sitter på multimedian just nu, fixar med hemsidor som vanligt! Men det är roligt. Sitter också och funderar på min önskelista till jul hihi.. och vilka jag ska byta julklappar med? Kanske man inte ska tänka på det nu fast äh. Gör det ändå ja! Förra året köpte jag till familjen, Ponthus, Linn, Janine, Linnéa, Karro och Claudia men det blev aldrig av så jag och Claudia bytte? Så hennes julklapp ligger fortfarande hemma hos mej den!

Tycker det är jätteroligt att sitta och planera vad man ska köpa till dom hihi :) fast inte när man får panik och inte hittar nånting, så lika bra att bestämma i tid!

Elin hälsar att hon ska slå alla barnen

godmorgon




Här sitter jag och dricker te, det är faktiskt det jag har i koppen däruppe! Och jag har inte ens i en enda sockerbit. Sist jag skulle dricka tror jag att jag la ner 4-5 sockerbitar och massa mjölk, vart inte så mycket te av det haha.. men nu har jag bara en skvätt mjölk i, vad vuxen jag känne mej ;)

Tänkte bara slänga in en dagens så nu går jag och borstar tänderna så hörs vi!

vinterlista



Dra ihop ett gäng och åk på ishockey och kolla på en match med Timrå Ik
(Ja det suger, men hur mycket roligare är det att sitta hemma?!)



Ta en tripp till downtown med någon och spela biljard, inte särskilt dyrt heller

• Ta bussen till Ö-vik och ta en heldag på paradisbadet med en massa kompisar,
typ hur kul som helst! Står lätt på min vinterlista

• Lyx:
Bio. Budget: Filmkväll hemma! Bra vilket som



• Börja råläsa en massa böcker så man har nånting att göra när man inte vill gå
ut, hitta en riktigt bra bok som inte går att slita dej från så är vintern lätt räddad

• Varför inte åka och bowla? Är man många blir det billigt. Nog för att jag suger
på att bowla och är en dålig förlorare så för mej är det väl ingen hit!

• Städa huset för en fin summa pengar, man kan ju städa hos typ släkten också
om man vill få ihop ännu mer slantar

• Spelkvällar. Skitsamma om det är wii, playstation eller en hederlig match
monopol. Bara man inte behöver sitta ensam



• Möblera om på rummet, det är kul med förändring ibland + att man driver lite tid.
Ännu roligare om man köper lite nya möbler eller sätter upp nya affischer

• Bygg pussel. Jag lovar att det går inte att gå därifrån när man väl börjat..

• Köp ett gymkort eller börja simma, tennis eller vad som helst. Lika bra att sätta
igång för beach 2011 redan nu ;)

• BLI EN SOLARIUM TORSK!
Fint det.


med ponthus

HEJHEjjjj

Spenderade kvällen & natten hos Ponthus igår, åkte till mormor på en gång när jag vaknade så därför har jag inte skrivit nånting. Sen drog jag till Ponthus en sväng och åt pizza, och nu är vi här och ska spela heroes så hejrå :D

toalinda

Det funkade med tidsinställt för mej också, trevligt trevligt.

Just nu sitter jag på toan här med datorn, ännu trevligare! Tänkte skriva ett litet hejdå inlägg. Kan ju säga att jag hade helt fel med mitt tidsinställda inlägg, trodde att jag skulle ha varit både i Skb och hos Ponthus men jag har inte kommit ett steg utanför huset! Det som jag skulle fixa i skb sket sej, och Ponthus pappa drog inte förns nu och vi ska ha ff hihi.



Satt ja.. vi hörs väl?


18.00?

Okej nu ska vi se om det här blir tidsinställt!

Vet inte vad jag ska kunna berätta nu när klockan är sex??? Förhoppningsvist är jag redan hos Ponthus och har varit klart i Skönsberg. Kan bjuda på fina bilder.. fast nääää, man ska inte lägga upp gamla bilder har jag hört. Förstår inte varför? Fint ju. Ganska iallafall.


coola

häääjj


töt

Har tagit mej en dusch, ätit frukost och fixat mej lite nu. Ska dra till Skb en snabbis och fixa lite grejer nu.. eller a snart, så fort Chrille hört av sej. Måste upp till Janine och hämta moppen först bara! Och byta tillbaks till min jacka, huhu jag vill ha hennes.. (a)

Kvällen spenderas iallafall med min älskade Ponthus hihi, grejen jag hade tänkt vi skulle göra var bio men han hade spenderat dom två senaste dagarna med att kolla på film sa han så han var inte så sugen! Ganska förståeligt. Så det blir nånting annat. Om vi säger så ;)

Men a nu ska jag testa om det går dedär med tidsinställda inlägg :D

lööördag

GOdmorgon

Vaknade för kanske en timme sen, bara legat kvar här i sängen under den tiden. Orkar inte kliva upp fastän att jag är skithungrig.. låter som att det är mer än bara min familj i köket och då är jag ännu mindre sugen, så jag ligger kvar här ja!

Vet inte vad som händer idag, tänkte överraska Ponthus med en grej ikväll om han vill vara med mej då vill säga :) men innan det vill jag bara ligga här och äta. Fast jag äter ju inte direkt men äh.. ska dra upp och fräsha till mej nu ändå, kan inte ligga här hela dan inte

poss

punktpunktpunkt

Godkväll..

jag, Anna & Elin drog till Alnögården förut. Frös lite lite.. eller ganska mycket om mina stackars fötter. Var där ett tag och fick träffa några alnöbor! Min barndomskompis Ludde var också där, så när Elin och Anna drog vidare fick han hålla mej sällskap tills min mamma kom och hämtade mej. Släppte av mej hos Madde där det var filmkväll med massa folk, orkar inte rabbla upp en massa namn för då kommer nån komma ba "men jag då?" satt det var timråfolk helt enkelt!

Fick skjuts hem med Karro, la mej och pratade med Linnéa i telefon typ en timme. Tänkte sova nu, är svintrött.. godnatt

hos elin

Sitter hemma hos Elin PÅ ALNÖ (nöjd Elin?!) just nu. Vi väntar på mat tror jag, eller så drar vi innan säger dom här men vart vi ska dra det har jag inte förstått än hehe. Tror det blir att sitta i Wii eller hur man stavar det,
tänkte bara uppdatera så hejdå

vadå victoria



Hej

Sitter här och är tuff med Victoria som ni kanske ser, har varit ute och filmat i 10 minus i en och halv timme. Jag hatar kyla, det finns inget värre än att frysa. Jag blev skitarg och ville lägga mej och grina men jag skippade grindelen.. kanske var bäst så eftersom jag vill behålla mina kåmpizar här på media. Dom tyckte bara om mej mer när jag sprang upp och försvann hihi..

Har lunch nu, ska gå och äta soppa. Det är ju inte mat inte! Ett mellanmål låter bättre, för inte blir jag mätt av det. Kanske känner mej mätt ett tag men sen kissar jag och då är jag hungrig igen,

men vi hörs kanske när jag är i Alnö... häj

lalala

Sitter och har förfrysit fötterna för tillfället, eller jag är typ bombis på att jag gjort det.. sov ju hos Janine i natt, missade bussen imorse också men vi hittade en ny buss tjoho!

Har film nu och ska dra ut och filma tror jag, härligt i minusgrader.. nu är Åke inge glad och vill att jag ska ta av mej jackan men jag har ingen skåpnyckel så det var ju snällt. Taskig

badhuset

Jag, Karro och en halv porrig Janine... grrr

<3

Janine, Claudia & jag

Som ni ser & vet så har jag tagit mej en tripp på badhuset ikväll. Det var ju jag, Janine och Karro som drog dit och körde 26 längder!!! Sen kom Claudia och joinade oss :) på fribad alltså. Har typ ont i skinnet nu för jag får det när jag badar i klor för länge haha..
Är hos Janine nu iaf, ska sova här. Myyys
Tänkte bara uppdatera litt, puss på er

snabbbbbbis

Tja

Hemma

Drar nu

Hej

adasda

Hej på er

Sitter på skolan nu och ska ha bild, det är torsdag vilket betyder att vi har alla kärnämnen. Eller svenska hade vi inte tror ja? Fast ja bild är ju inget kärnämne men det är världens värsta ämne, inte varit här på veckor och ville egentligen inte men så skulle jag det för Viktoria var ju så duktig och härdade hit idag, då kunde jag väl inte bara dra hem..

Ska åka och simma sen med Janine och Karro dessutom, orkar egentligen inte för jag är så trött men man får väl tvinga sej lite så man rör på fläsket nån gång..

Min vän Elin är här idag också, hon är så söt & snäll :):) just nu ligger hon med huvudet på bänken och verkar inte alltför pigg! Hon skrattade jättefint och roligt förut också men när jag bad henne att göra om det kunde hon inte.. då blev jag ledsen. Ska förresten hänka med henne & Anna till Alnö imorn, hoppsan då!!

hörs

naw



Visst är jag bedårande då?...

Tack!! Schysst.

Går och lägger mej med blött hår nu, kommer vara riktigt snygg när jag vaknar imorn! Men jag har inte tid för att ställa mej och blåsa håret tolv på natten och vill dessutom inte väcka resten av huset. Fast vadå resten av huset, man väcker väl inget hus eller? Man väcker ju människorna i huset..

Har förövrigt bytt alarmsignal på mobilen, har haft den där Cascada - What's hurts the most dom senaste veckorna men den väcker mej ju knappast, blir bara sömnig av den. Så nu har jag tagit nått mer peppande som får mej att stiga opp! Bra de.

Ska väl sova nurå,pösshääjj


arg jag blir

Tjenaaaa

Har varit ut med moppen ikväll, bra kallt.. skulle skjutsa hem Ponthus, asså det är så kallt så när jag andas så kyls min tungpiercing så mycket så jag fryser i hela munnen också:o det är riktigt illa det här. Lätt att det kommer bli kallaste vintern på tusen år.. orkar inte. Kommer ju verkligen inte bli nå backen, jag menar det kommer vara isigt och jävlit och vem pallar ge sej ut när det är så kallt? Självmordstankar eller, kommer ju frysa ihjäl.

Tänkte langa upp min vinterlista snart hihi, håll ut!!

ehhe

Tjena hallå

Är hemma hos Ponthus nuja, kollar på simpsons. Ganska kul! Vet inte vad vi ska hitta på, nånting eller ingenting står det imellan nu. Får väl se!

Har väl ingenting att förmedla mej mer om än att jag har ätit lite macaroni and cheese.. bra gott det!! Bara det att den hade stått framme kanske en timme så dom var kalla och mjölken jag också hittade var varm :( men annars var det baaara fint!

Hejpa


hej



HEJHEJ

Ville bara säga hej.

asdsdg

Hej på er

Tror vårt internet hemma har krashat, det har ju alltid krånglat så nu har vi bytt modem men det blev inte så mycket bättre haha.. hoppas pappa fixar det idag. Så nu är jag på skolan och tänkte skänka ett blogginlägg till er!

Har nyss suttit och hört hur hemsk Elin och hennes kompis var mot folk på paradisbadet hahaha.. bra kul! Längtar tills jag ska dit nästa gång, jag och Ponthus har bestämt att vi ska dra dit nån gång i vinter. Blir kung de! Nånting jag mer längtar till är att sluta skoldagen för då ska jag vara med Ponthus som jag varken sett och eller hört skymten av sen i måndags. Okej två dagar.

Har dessutom varit i studion och knäppt typ profilbilder.. vi ska göra nånting med dom. Såg väl helt okej ut på den där lilla skärmen men så nu på datorn så ser jag verkligen skiträdd ut, typ stirrar, ser ut som att jag skakar. Räddhare!


Rädda meejjjjjj

örsk int

Hej hej hej

Hemma från skolan nu, gått hem i regnet så jag är inte alltför fager. Är så ful så jag inte har nån blogglust, synd va? Pappa står och gör strips och korv till mej nu iallafall. Ska på teater ikväll så det blir magert med bloggning ikväll va

sddsfhsfhfdh

Känner mej asirriterad och vill bara gå ut och sätta mej i nån skog.. uäh. Istället ska jag springa runt och intervjuva folk på stan, gud vad kul. Vet inte ens vad jag ska fråga dom. "Varför är du så ful?", en klassiker som gör alla glada.

Så om ni ser det här åk till stan nu, tack....

dålig jag e

Okej nu måste jag faktiskt skärpa mej med mina sovtider.

Men grejen är den att jag inte vill att Ponthus ska åka hem, när han säger "tror om man ska dra sej hemåt" så får jag värsta paniken och vill bara kramas och vara jättegullig, annars ska jag fjanta, skämta och hålla på men just när dom där orden kryper sej fram blir jag helt till mej! Hua. Så vart det även idag.

Men nu är han hemma, och jag ska sova. Är faktiskt trött, inte bara lite heller.. vill bara sova och sova så därför ska jag det, hejdå


glöm inte att klappa katten linda.




Städa rummet

Simma

Köpa nya underkläder eheh

Bädda rent i sängen

Äta morötter

Steka pannkaka

Bygga puzzel

Köpa bananer

Plocka äpplen

Rulla snorkråkor

Klappa katten



Okej jag la bara till några för att det inte skulle se så tomt ut.. har ju ingenting jag måste göra egentligen, eller jo städa rummet men hur roligt vore det att bara skriva derå...... Ritade förresten katten helt själv, ganska duktig va?


tråkigt

Tjena hallå:)

Sitter helt ensam hemma nu, inte det roligaste. Hatar det, skitläskigt ju:o hoppas mamma kommer hem snart, var med Ponthus men nu stack han och tränade. Men han kommer nog tillbaks strax! Tänkte dra ihop en kladdkaka men jag tror inte jag kan få ner nånting i min mage, är proppmätt men förstår inte av vad. Åt mackor, men det var ju runt fyra tror jag? Okej det var ju inte alltför längesen.

Äh har inget att dela med mej av, hejs
& ja Janine, bad på torsdag! :)

eheheh



på skolan

Hejpåer

Sitter på skolan mellan Anna och Elin och har multimedia just nu, ganska kul. Är astrött och hungrig! Missade dessutom bussen imorse, sov till halv åtta, hade fem minuter på mej att klä på mej och kila men jag valde att sova dom fem minuterna också, hihi.. missade dessutom åtta bussen för jag åt så långsamt, mamma offrade sej att skjutsa mej eftersom pappa åkte ifrån mej när han ändå skulle till stan?? Schyyyysst.

Skulle ju ha simmat idag men både jag och Karro är alldeles för trötta för det, dessutom har jag kvinnliga veckan så jag vet inte om jag är så sugen på att bada pga det heller.. har dessutom bestämt mej för en väldigt svår sak och den här gången ska jag klara det, ni flesta fattar nog vad jag syftar på så stötta mej nu!! Nu är det slut,

så även detta blogginlägg så vi hörs!!

!

Går och lägger mej och väntar på Elins buss ska komma hit med sjävlaste Elin, älgsnopp, krullnudlar, en tandborste och några marsvin.

Sov gott :)

ah fast ne

Har varit lite arg den senaste timmen, varken min dator eller internet har funkat som det ska ikväll, som även många andra kvällar, satt jo jag blev lite frustrerad som andra kvällar.

Men nu är det igång igen! Så nu är jag lugn och harmonisk. Dessutom har mamma bakat gobröd igen, åt ju upp dom 12 limporna på knappt en vecka hEhehEHe. Inte helt själv utan det var ju hela familjen + att jag skulle bjuda alla gästerna på det haha, vart ju så stolt över lillmamsen förstår ni :D

Tänkte ta mej en runda och sen sova, så härmed säger jag GODNATT!


the sims WOOOH



De bidde ingen Janine, så jag har gjort upp nya planer!

NU: duscha
SEN: spela sims :D

bilder sen fredags

Hej på er

Sämst uppdatering jag vet, men har jag haft fullt upp med att hmm.. sova. Efter jag varit hos Totta igår stack jag och köpte massa gotta och hyrde film, åkte upp till Ponthus och hade myskväll :) sov över hos han och kom nyss hem, ska dra och träna med Janine senare också. Typ snart skulle jag tro!

Täknte lägga upp nå bilder sen i fredags om det går, det har blivit nå fel på min dator.. tog sju minuter att komma in på facebook och asså a jag vet inte. Skitdator! Kan ju iallafall säga att jag hade stenkul hos Cicci i fredags :D dansade gärnet så kunde knappt gå på lördag för jag hade så ont i benen, kan ju säga att jag och Moa partade gärnet haha :d kanonkul!


Innan hos Janine, jag Janine & Issa

Innan, Janine, lilla jag & Issa

Innan, Issa, Janine & jag

Claudia, Karro, Janine, Issa & Becca

Hahahahah vi körde nå spel.. Janine, Madde, Jag, Becca

Issa & jag

Moa, Issa & jag!

stress

Har verkligen inte tid att skriva nu egentligen, ska vara hos Totta om tjugo minuter och jag vaknade för en halvtimme sen.. har gårdagens smink och morgonandedräkt, känns som att blogga och lägga upp bilder från igår är mitt minsta bekymmer för tillfället!

Vet inte ens om jag skriver nå mer idag, vi får se

VACKRA TJEJER!

Hejjj
Är hos Janine med Issa nu, har fixat oss. Efter ett antal klädbyten och ångestattacker är jag äntligen klar... töntigt jag vet. Men sån är jag! Ska ta bussen om typ en halvtimme.
Här kommer lite bilder
puusssss

skolan

Hej på er!

Sitter just nu på skolan och har rörlig bild, dvs film. Rätt så kul faktiskt :) Vi har ju filmat en liten kortfilm utomhus för nån vecka sen, så har vi fått klippt ihop den och fixat så övergångarna ska bli snyggt och sådär. Gillar det här ämnet skarpt!!

Sitter annars och gruvar mej lite för dagens bildlektion, ska stå ute nere vid hamnen i två timmar och måla.. i den här kylan, var ju för tusan minusgrader imorse:o men jag har faktiskt förberett mej med långkalsonger, mössa, vantar och dunjackan ;) tänker då inte frysa!

Slutar efter det, då drar jag och träffar Janinisen och sen åker jag hem och duschar, efter det ska jag och Issa hem till Janine för att fixa oss inför kvällens festligheter :D är lite pepp faktiskt!

Ska ut och strecka lite på benen nu, piss

puss o pill

Är liiite väl kissnödig för tillfället, blir alltid det när jag ligger på mage av nån konstig anledning. Kanske trycker på!! Satt jag tänkte skriva ett sista inlägg innan jag pissar och sover.

Skulle lägga mej astidigt så jag skulle vara utvilad tills imorn, är ju fredag!! Brukar ju somna typ nio på fredagar ha-ha :( hade inte tänkt att göra det den här veckan men jag är så jävelst slut efter att ha kämpat igenom ännu en kliva-upp-klockan-halv-sju vecka. Tack för att det är helg.

Skriver mer imöra,puss på er

björnpuppannn!!



JAG HAR FUNNIT MIN BJÖRNPUPPA!

Sista exemplaret på H&M, bra nöjd. Fast det kommer väl in fler men äh, känns alltid bra att ta sista exemplaret! Att nån annan liksom preciiis missar den, HEHE.

Drog på birsta direkt efter skolan med Karrokorvnisse, efter ett tag kom Janine och joinade oss också :) men då drog Karro hem och lämnade oss två där! Sprang runt och letade en tröja men inte hittade jag nån.. var så desperat så jag gick till och med in på herravdelningarna + Lindex.. typ hmmm.

Ville ha något rockigt men hittade då inget i min smak! Eller jo en liten t-shirt på carlings för 400 kronor men det ville jag då inte pynta upp, så snygg var den då inte. Iallafall var vi på birsta så länge så det var ingen idé att hinna med badhuset, så vi tog bussen till Claudia istället för att hämta Janines moppe. Fastnade där ett tag men sen for jag hem hit!

Är barnvakt åt lillpruppen, men nu sover han så sött.
Hihi, hejdo

åh vad ful du är

ÅHHHHHHHHHHH!!!!!

Vad fint det blev

Okej inte så värst fint, men duger för mej. Helt okej. Lite roligare än innan helt enkelt, och det är det som räknas tycker jag då. Märkte att klockan gick lite snabbare än min hjärna ikväll så klockan var liksom elva innan jag ens hade tänkt färdigt på en riktigt klurig sak. Hihi.

Satt ja.. ska väl krypa ner under täcket och joina katten och sova.
Fast jag har ingen katt.
Jag brukar sova ensam.

Godnatt mina vänner!

ehe

Hejj :)

Sa nyss hejdå till Ponthus, han skulle och träna han så nu sitter jag här. Drog ju som sagt och simmade med Karro förut men vi var lite lata.. vet inte varför men gud vad jobbigt det var idag! Det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång. Ska nog åka och simma imorn också fast med Janine, vi hade ju planerat att vi skulle på hälsohuset varje dag den här veckan för dom har gratis vecka men än så länge har vi inte varit där en enda gång hah.. men jag har ju varit sjuk så det är väl därför!

Jag och PoNtHuS (fint skrivet va?) har inte gjort nå särskilt, kom inte fram hit förens typ halv sju kanske. Orkade inte gå från Timrå så satt och väntade på bussen ett bra tag hah.

Men nu ska jag fortsätta att göra ingenting så hörs vi

kolla den blinkar:D:D:D

bloglovin

 


haha hoho hihi

Sitter på grafisk nu och slutar om en kvart, för att Anna är en fisk. Annars vet jag inte hur det hade kunnat gå..

Då drar jag och Karrokorven och tar oss en simtur, ska gå och äta risifrutti innan också så jag inte blir så hungrig så jag sjunker och drunknar.. det vore liiite tragiskt om jag får säga det själv. Efter jag har simmat o så ska jag vara med min älskling :) gooosigt!

Tänkte väl fortsätta jobba nuråå, fast ne jag är klar


Jag är ganska fundersam.. vad ska jag göra nu?

ge mej mat

JA min header ser konstig ut, hela bloggen också men vet ni vad? Jag fixar det där en annan dag. Kanske ikväll. Eller imorn, fast nä då ska jag på birsta och köpa presenter! Tihi.

öhhhhh på skooolannnn

Hej på er

Sitter och väntar på att jag och Victoria ska få vara i fotostudion, känns inte så kul för jag ser ut som ett jävla anus idag....... alltid lika roligt att man ska fotas då!! Ska också börja tralla runt som om det är fest varje dag som dom på självaste hedbergska gör, fattar inte hur man orkar. Nej då sover jag hellre längre och är ful. Tack hej.

Kan även säga en ganska jobbig sak, som ni säkert vet har vi ganska efterblivna och ouppfostrade hundar hemma som har väckt mej alla dagar dom här veckorna när jag har velat sova ut, eller ja bara när jag är ensam hemma men inte när familjen är hemma. Då är dom snälla ska ni veta! Och nu skäller dom inte bara som nå idioter utan idag stod dom seriöst och ylade som nå rävar :o eller så är det vargar som ylar? A men det var iallafall liiiite störande måste jag erkänna.. inte vet dom var håll käften betyder heller. Fyyyyyyy

Hejdo=D

skola idag



MTJA!

Sitter i köket och äter smörgås ja, fortfarande mammas hembakade som gäller ;) asgott. Idag ska jag faktiskt få gå på skolan, har inte kollat febern än men jag känner mej frisk iallafall! Var inte lika skönt med sovmorgon idag som det varit dom andra veckorna, kanske fatt jag har haft helg i fyra dagar och fått sova hur länge och mycket jag vill också piper larmet på åtta helt plötsligt.

Har bara två lektioner idag också, fast dom är ju iof två timmar långa båda två men det är bara media så det gillas :) tro om det är foto och grafisk jag har idag.

Men nu ska jag hinna på kolla facebook innan jag drar eftersom jag inte kan göra det på skolan.. oj nu såg jag att vi fortfarande har studsmattan uppe, har för mej att jag till och med hjälpte till med att ta ner den? Kanske var en dröm hah, eller kanske var poolen jag tänkte på.. den fick ju stackars jag montera ner.

HÖRSHEj

video



Zhara sjunger en fin liten ballad!

Världens vackraste sångröst har hon, kunde inte få nog av den ikväll:o hualigen, liiite avis

bilderrr

MEEEEEEN HEJJJJ PÅ ER!

Sitter och är lite dryg på msn med Janine just nu hehehehhe :) ganska roligt :D eller dryg är jag väl inte jag skickar bara mitt fula förråd av såna där egna smajlisar.

Jaa jag var ju som sagt och åt pizza med några av niorna förut, roligt att träffa alla :) åkte inte på teater efter det, satt kvar på pizzerian mot sju nån gång. Efter det gick jag, Zhara och Linnéa Zaboli runt i Timrå lite! Av nån konstig anledning slutade vi på Timrå gården haha.. varit där en enda gång förut, typ två år sen och det SÖG. Den här gången också, men vi var mest där för att värma oss och Zhara satt och gjorde narr av en stackars Rasmus hah :D liten bonnläpp! Har en fin video jag kan bjuda på sen också.

Pappa hämtade mej i Timrå typ halv tio, åkte hem och åt... mmmm äta <3<3


Issa & Zhara

Karro, Jenny & Madde

Zhara porrar sej lite med sin pizzabit..

yäyäyä



HÄÄÄÄÄÄÄÄÄJJJJJJJJJ

Nu ska jag tömma diskmaskin, städa mitt rum och sen gå till bussen. Vet inte när jag skriver nästa gång, beror ju på om jag går på teater eller inte! Får se hur kry jag känner mej då, är lite grötig nu känner ja. Så vi får helt enkelt se :)

puss på er


oRkAr InTe

Blablablablabdaldjbaldj

Orkar inte skriva nånting har varit hemma idag igen för jag är ett febrigt barn. Tror jag är frisk nu, eller jo det är jag. Det har jag bestämt! Ska dra och borsta tänderna och göra mej till en människa igen, sen sätta mej och vänta på att klockan blir kvart över fem då bussen till Timrå går. Tänkte ju knappast gå dit ner så jag blir ännu mer sjuk..

piss

älskling



Godkväll

Hjärtis kom hit och höll mej sällskap ikväll, är ju inte alltför pigg så vi låg och kollade på lite desperate och jag peta i mej nå chips. Spelade mario och sådär! Myste på bara :)

Har 37.7 graders feber nu, så jag vet inte om det blir skola imorn eller inte.. vill jättegärna gå men är inte så säker på att jag orkar. Och om jag inte går så kommer jag inte få gå på teatern och det suger! Men pizzakvällen den ska jag iallafall på, det är ett som är säkert. Isåfall pälsar jag på mej riktigt ordentligt och tar på mej nån gasmask så ingen ska bli smittad hah, vill jättegärna träffa mariedalarna! Nog för att vi inte är nå mariedalare längre, men ändå!

Men vet ni vad.. nu ska jag lägga mej, så jag kan bli frisk nån gång!
Natti

boooring

Vad har jag gjort idag?

Det har gått segt men ändå snabbt, har typ lagt mej och sovit om vartannat haha men inte blir jag piggare.. spelat lite sims, duschat, lekt i Illustrator och sådär. Inget särskilt. Vill att Ponthus ska komma hit men jag kan inte få tag på honom för han har tappat sin mobil och hans internetkort har pajat, haha asså stackars liten.. han ringde iallafall förut och sa att han kanske kunde komma hit så jag får väl helt enkelt sitta här och vänta och se!

puss


sjuk å sjuk

Hej allihopa

Stannade hemma idag, är inte så kry så pappa sjukanmälde mej och jag gick och la mej i sängen igen! Ångrar det som satan, älskar medialektionerna så jag vill vara med på varenda en ju! Fast jag vetetusan om vilken vi hade idag. Kanske bäst så!

Känns som att det är tisdag fast det är bara för jag vill att det ska vara tisdag.. tisdag tisdag tisdag. Det ska hända så mycket roligt då! Först och främst ska jag få ge mamma min fina present jag köpt till henne, asnöjd! Så ska vi ha återträff med dom som var med på vårshowen i nian, ska gå och äta pizza mums! Gissa vem som fick huvudrollen på vårshowen förresten ;);) mjaa och resten av kvällen väntar teater! Om det inte är så att vi känner för att sitta kvar på pizzerian i flera timmar då.

Funderar på om jag ska gå och trycka i mej lite mat, men jag har ingen matlust. Svälter seriöst mej själv när jag är sjuk hah.. ska dricka lite nyponsoppa iallafall så jag får upp värmen i kroppen lite.

kryptonite


3 Doors Down - Kryptonite

If I go crazy then will you still
call me Superman?
If I'm alive and well, will you be
there holding my hand?

ronny & ragge

Är hemma nu, med Ponthusen!

Janine kom hit så fikade vi lite födelsedagsfika, sen stack vi och satte oss i Bandsjön men där var det så kallt så vi stack hem till Janine istället :)

Men nu ska vi kolla på Ronny & Ragge, hörs!


puss påre



Hej igen :)

Väntar på att Janine ska komma och fika litt med mej hihi, sen ska vi ut och gö nått! Läju ska sätta oss nånstans och prata eller så. Sen ikväll kommer älskling hit, blir mysigt de å!

Men nu ska jag gå och äta kladdis, gottit ♥

puss

Godmorgon bloggen

Fast jag blev väckt halv elva, skulle gratta Linus fast han fyller egentligen år imorn. Av mej fick han en t-shirt. Just nu håller jag på att sortera upp bilder på datorn, lägga dom i mappar än en gång. Så har jag sparat några gamla bilder här från bloggen också :) har ju alla bilder på min andra dator som gick sönder.. så det var kul att se några av dom igen!

Här kommer några





Nu hinner jag inge mer för jag ska hjälpa mamma att fixa taccos, släkten ska komma och äta idag så vi har ganska mycket mat att ordna haha

Puss!

ledsen

HJÄLP!

För varje nytt inlägg jag skriver så tas det bort ett inlägg :'o alltså från dom jag skrev när jag började blogga, nu finns det bara ETT inlägg kvar från mars 2007 när jag vet att jag började blogga i februari.. gud vad ledsen jag blir. Måste jag skaffa en ny blogg så jag kan ha kvar dom gamla? Nej det vill jag inte.

Men fyfan vad dåligt! Dom finns inte ens kvar i arkivet..

står i hissen , M M!


Ponthus skäms över mej :(

FINA TJEJER PÅ BILD

Hej bloggeeennnnn

Är hemma hos Janine med Jessica nu, pallade inte vara ute och ränna ikväll ja. Så nu ska vi sitta här och äta gotta istället hihi :) mycket bättre säger jag ba!
JAG ÄR EN RUMPNISSE!


fein



Hemma nu!

Har dragit på mej mjukisdressen, dunjackan och nu ska jag ut och åka moppe i kylan. Det kanske syns?

Ska åka och träffa Issa och Jessica i Sörberge, kameran hänger med men alltför duktig brukar jag ju inte vara på att knäppa kort! Kan ju försöka ta nåt enstaka iallafall :)

pussss

california


Gud vad jag är kool.

Drar typ snart, finns hur mycket som helst på telefonen så det är fritt fram att smsbomba mej.. känner mej typ ful och äcklig hah så jag tänkte gå och borsta tänderna eftersom jag har slarvat bort mina tuggummin! Men det är ju inte hela världen.

Vet inte hur länge vi blir där, kanske kommer hem runt elva-tolv? Får se helt enkelt.

Vill köpa skor.

Hejdå

only girl in the world

Skriver ett inlägg snart, eller a om ett tag. Ska käka och byta om och sådär, kan slänga upp en bild också! Ska ju åka till Ljustorp och fira kusin ikväll så jag behöver ju inte se ut som ett drägg precis.

Skriver snart


hoho

Tja!

Är hemma med Ponthus nu, blev inte så mycket ut förut hah. Stack till parkeringshuset först och satt oss ett tag, sen drog vi till gården men där hann vi inte ens va en kvart innan vi blev utkörda för vi inte ha nå gårdskort. Var inte direkt hungrig heller så det blev inge max! Åkte till hemköp och köpte gotta istället, åkte hem och då satt Ludvig och mamma och spelade monopol så vi joinade dom hehe.

Sen blev jag less på monopol så då laddade vi ner ett Ronny och Ragge haha :D har nyss sett klart ett avsnitt och nu ska vi se ett till!

Tänkte bara uppdatera lite och nu har jag gjort de så adjö på er

it's like i'm her new nightmare

Hej på er.

Gör ingenting, är med Ponthus. Ska blogga, pissa, klä på mej och dra ut. Ingen aning om vart men det sket ju jag i, tänker inte sitta inne nå mer! Ska vara ute hela kvälla och i natt ska jag äta på max :) eller a ikväll.

Det är väl den destinationen jag har, ska väl ta ett varv i Timrå, så tänker jag åka till parkeringshuset för det är så roligt att åka moppe där hehe. Kanske tar en tripp till Skönsberg också vad vet man! Fast jag kommer ju inte in där kom jag på, inget gårdskort.. synd för mej då.

Jaja nu drar vi

hejhej hemskt mycke hej

Godmorgon världen



Sitter och väntar på att tiden ska gå, är skittrött! Bra jobbigt, hoppas det inte blir som förra fredan då jag höll på somna redan vid nio och fick verkligen tvinga mej själv att hålla ögonen öppna. Aldrig varit så trött som jag var då helt seriöst :o haha till slut var jag så trött så jag bara satte mej ner på golvet i köket och grät haaha.. söt tjej.

Tänkte kila iväg och borsta tänderna nu så hörs vi väl nån annan gång, slutar ett idag woho :D

längesen


Petter & Veronica Maggio - Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs

bildbomb!!! BAK BILDER! STJÄRT!










"Sitting on a toilett"

baka baka liten kaka



Vi e coola, jag vet..

Väntar på att vår kladdkaka ska bli klar, kommer nog bli hur god som helst :D sen ska vi sätta oss ute på altanen och äta grädde och chilla.. yeah.. Vi är ensam hemma, coolt med ff, det har man inte varje dag:o

Äh nu ska vi kolla hur det går för vår bebis som är i ugnen.

Janine har en bulle i ugnen.
ooops


nanana

Godmorgon godmiddag godkväll!

Kom hem från badhuset för några minuter sen, fy vad jobbigt det var att simma idag :o höll på att storkna både jag & Karro.

Just nu väntar jag på att pappsen ska göra varma mackor åt mej, bra gott! Sen sticker han och resten av familjen på ishockey, förutom Ludvig för han ska jag passa ikväll. Till mitt sällskap får jag Janine, vi ska baka kakor och sitta och fetta hehe.. åt helvete med godisförbud :d dessutom är det ju kakor? Ha ha


Pruppis!

hejdo!

Packar badkläderna och far till Timrå badhus med Karroo :D

mattegeni



Har suttit och pluggat matte i tjugo minuter nu, värsta duktig! Får mycket bättre arbetsro när jag är hemma.

Vaknade ungefär tjugo i elva idag, städat lite på rummet & pluggat dårå. Tänkte ta mej en köttbulle macka och sätta mej framför teven nu, höres!

långt deprimerat inlägg. jag är trött.

Jag vill vara blond igen. Fast inte blondblond, som jag var förut. Lite naturligt sådär, tänkte försöka slinga mej dit men det gick ju inge vidare med den här slingningen. Ser mest ut som att nån har pissat i håret på mej.. Men jag ska fortsätta, ändå. Fast jag tänkte bara slinga typ en gång i månaden, så jag inte sliter på håret alltför mycket! Fast det gör jag inte, kan ju inte använda plattången längre efter en liten incident av Janine på min fest ;) hehe men jag tror det går att ordna, har bara inte orkat pilla på den än. Plattar ändå aldrig håret. Jag orkar inte bry mej.

Det är nånting jag lagt märke till, jag orkar inte bry mej. Jag orkar inte bry mej om vad jag klär mej i, sminket eller håret. Det är väl bra men jag tycker att det är tråkigt att det ska vara så! Jag tycker om att fixa mej och känna mej fin, jag mår bättre när jag känner att "Fan vad snygg jag är idag!!". Då mår jag toppen.

Fast det går ju mot höst och vinter nu, det är därför det är såhär. Jag blir alltid deprimerad under hösten.. bra onödigt, men det har alltid varit så och det verkar hålla i sej. Jag är som själva termometern, jag sjunker när det går mot dom senare månaderna och stiger som tusan när det går åt varmare håll! Självklart har jag bra dagar nu också men det är fortfarande den där känslan av att vara en urvriden trasa, nånstans därinne har jag nog en liten trasa som bara måste ha sommar och ledighet och massa bad!

Så därför tänker jag helt enkelt skita i allt imorn.

Ska gå och simma på eftermiddagen bara, resten av dagen ska gå åt till ingenting. Lite matteplugg kanske, och bloggen. Ska börja fundera på en ny design, vill ha nånting nytt! Nog för att det jag har nu är inte så mycke till design, blev så less när det inte gick som jag ville sista när jag skulle fixa en haha så jag bara tog en bild, slängde upp den och gjorde resten vitt. Klappat och klart.

Men nu ska jag gå och lägga mej och sätta en "Väck mej inte"-lapp på dörren och hoppas på att den funkar.

Min lilla höstdepression har ingenting med mitt privatliv att göra om ni tänkte så, har det så himla underbart.

Världens goaste familj
Världens bästa vänner
& världens underbaraste pojkvän

Plus att medieprogrammet är så jäkla grymt!!

snögg




Ser ni skönheten eller???

Fick den av mamma idag, har velat haft en sån hur länge som helst :o hon säljer såna på sin nätbutik så hade hon fått hem massa grejer så var det telefoner med, så jag fick den där pärlan ja. Snällt! ♥

Har varit med Ponthus idag iallafall, först skolan då sen stack jag hem och duscha och sådär sen kom gosen min. Haft det asmysigt idag hihi :) Önskar att jag vore trött men det är jag inte, kanske ska sätta mej och plugga matte? Kan ju behövas.. fast det hade jag tänkt göra imorn.

Har ingenting att skriva förutom att jag sitter och sjunge på massa låtar jag älskade när jag var liten.. så söta!

cool tjej


Proffsfotograf

nu räcker de


Elin langar en peddoblick, tack..

Här är Ahmed.

mobbing.......

Hejhallå

Har foto nu och har varit ute och fotat, skitkul när jag har en sån där dag då jag bara vill hem och duscha ha ha.... vart mycket fina bilder, kan bjuda på dom snart.

Är lite ledsen i ögat för vicky är så dum med mej.. mår inte så bra, det är egentligen därför jag vill åka hem egentligen för hon mobbas ganska mycket..


JÄVLA VICTORIA!

morn



Rihanna - Only girl (in the world)

Hejhoppp

Sitter och laddar ner lite låtar, vill ha nå nytt att lyssna på under mattelektionerna. Fast idag har jag inte matte tack och lov, men eftersom jag råkar ligga fyra veckor efter i planeringen vilket innebär ca 25 sidor så måste jag plugga lite hemma idag som ni kanske förstår. Och då behöver jag verkligen nånting att lyssna på!

Den däruppe är en av dom, ny för 2010 dessutom! Hade aldrig hört den, ploppade upp på spotify. Men den var väl helt okej!

Måste borsta tänderna och kila till bussen nu puss

min älskling

Mamma har bakat värsta godbrödet, har suttit och festat på det ett tag nuja! Måste ju passa på då det är nybakat, aldrig lika gott som då..

Tänkte iallafall gå och lägga mej nu, lite senare än vad jag hade planerat haha. Men Ponthus frågade om jag inte kunde pysa iväg till honom en sväng och det gjorde jag ju så gärna, så det är väl därför jag blev efter i tidsplaneringen hehe :) men det gör mej ingenting!

Godnatt!


Mitt allt

asfin låt

ALLSÅNG!

Kayne West ft Kid Cudi - Erase me

skor

Självklart så fanns ingen av skorna jag ville ha i min storlek, otur jag ska ha! Ska kika på stan imorn istället.

Just nu står det mällan dom här två


Tycker båda är as snygga men 1an känns roligare med spännerna och skit, medans 2an känns mer stilren eller vad man ska säga.. svårt val! Läju ångra mej vilket som ändå, som vanligt haha :)

Kikade runt lite och hittade inte nån pälsmössa i min smak alls! Vill ha pälsen utåt men nå sånt hittade jag inte. Får väl beställa om inte annat!

Ska hjälpa pappa med dukningen nu,puss

köpa skooor

TJA TJENA HALLÅ TJENIXEN HEJ GODDAG GODDAGENS SHU HELLO HOLA

Kom hem från skolan typ nu, fick skjuts hem av Karros mamma annars hade jag inte varit hemma såhär tidigt! Egentligen ska jag inte det på tisdagar men vi hade lyckan att få sista lektionen inställd, tjoho :D och det var engelskan mitt på dan också, då gick jag, Karro och Rebecca runt i stan och kollade på skor! Hittade mina drömskor, så snygga.. typ kängor, berättade om dom för mamma och därför så ska jag få åka och köpa dom nu :D

Hihi! Liiite glad, ska kolla om dom har nån fin björnpuppa på birsta också, dom var slut i stan. Kan ju alltid hoppas!
Hörshej :D

Kanske, om jag inte hunnit åkt på teater än då

hehe hoppsan..

Haha bara en grej till..

Jag sa ju att jag & Karro hade simmat 2400 meter, men idag fick jag reda på att en längd var visst 25 meter och inte 100 meter hahah.. så vi simmade egentligen bara 600 meter..

Hehe fast jag tyckte det var bra gjort ändå :D

fin

Sitter på skolan just nu och har LJUD!

Håller på att göra jinglar till ett radioprogram, haha jag hatar att höra min röst i inspelningar :o fast det gör nog alla! Kan ju meddela er om att det blev inget ägg för mej imorse.. tog nån tugga men fytusan vad äckligt det var! Slutade med en macka istället, usch jag ska aldrig mer försöka äta ägg. Jag tycker inte om det!

Nu ska jag fortsätta jobba pyss!


ägggg



Godmorgon

Eller a morgon iallafall, vill bara krypa ner under täcket igen och sova mej genom dagen. Men det ska jag inte! Mamma håller på att koka ägg till mej nu, haha asså jag hatar ägg :o men det var till och med jag som beställde dom.. vad är felet? Jo justja, skulle ju vara nyttig ja.

Idag väntas plugg & teater. Längtar mest till det sista hah, ska bli så kul! Efter teatern ska jag sova astidigt, för jag har sovmorgon imorn och nu ska jag få sova ut. Sköönt!

Ska kolla till äggen nurå,
hehe poss

tandemcykel



Fint! Speciellt min ljuva klinga, hihi

Tänkte gå och sova nu så ni nattugglor som läser min blogg får väl ha det så bra!
GoDnAtTt!

snabbis

Hej allihopaaa!!!!

Har vart och simmat ja, jag & Karro simmade 24 längder och en längd är 100 meter så vi har alltså simmat 2400 meter :o:o hurtigt!! Corne och Amanda var också och tog sej en liten simtur :D

Kollade igenom min mobil förut, hittade gamla fina videosar på mej och Issa ;) kanske kan lägga upp någon av dom nån dag framöver :D riktigt fina är dom! Speciellt när vi "cyklar" tandemcykel hihi.

Nu ska jag.. hm jag vet inte

hem märe

Gud jag håller på att hungra ihjäl.. vill veta vad det är för lunch men det står bara "ekologiskt" på varenda dag den här veckan, vad dom nu menar med det. Hoppas dom inte bjuder på nån läskig mat :o

Vill att det ska bli rast så jag kan gå och äta min banan, så vill jag att nån ska massera mina axlar satan vad ont jag har i dom!! Pga min tunga väska, väger säkert 20 kilo. Vill åka och bada. Vill köpa min björnpuppe-mössa, snygg den är! Ska gå och köpa den efter skolan om jag hinner. Hoppas..!




Några fina bilder från min inloggning!

på skolan

Tänkte knäppa en fin bild med en fin förvriden effekt men så funkar inte camen på just den här datorn, synd för mej då!

Är iallafall på skolan och ska ha multimedia, man fixar med typ hemsidor. Känns som att jag sagt det hur många gånger som helst här i bloggen hehe.. vill bara skryta lite liksom! ;)

Ska simma sen hihi :D:D
heY

aldrig, aldrig, ALDRIG

Tänkte krypa till kojs nu så jag kommer upp imorn. Har varit lite dåligt med bilder & uppdatering i helgen, men så är det ju på helger! Håller igång mycket bättre på vardagarna då det är såna rutiner med tiderna osv.

Får se om jag hinner dra ett inlägg innan jag drar till skolan nu, har bestämt mej för att sluta snooza så mycket. Men jag ska inte bestämma mej för så mycket som Ponthus säger, ingenting jag bestämmer mej för kommer ändå bli av haha..

Jag kommer aldrig bli nyttig
Jag kommer verkligen aldrig börja träna varje vecka
Jag kommer aldrig aldrig ALDRIG bli duktig på att lägga mej i tid
Aldrig nånsin kommer jag kliva upp med ett leende på läpparna halv sju
Det kommer aldrig hålla sej städat & rent i mitt rum
Jag kommer aldrig få ordning på mina pengar..

Ja så nu var det sagt. Men nu ska jag ändå gå och skriva en liten planeringslista, hihi :D
Puss godnatt!!

aragorn kommer göm alla barnen!


Hahahhaha alltid lika rolig :D inte sett den på jag vet inte hur länge men jag skrattar lika mycket varje gång haha....

Visste ni förresten att jag var kär i Aragorn en gång i tiden?

Jo, jag hade han som visningsbild på msn + att jag dessutom hette "Aragon♥", och alla mina skrivböcker var helt nerklottrade med hans namn hah fint,

hejhopp

Stack aldrig ner till Timrå förut, gör det nu istället!

Är helt slut idag, blev väckt av min högljudda familj runt tio imorse.. fast klev inte upp förns tolv ändå. Aja skriver mer senare piss

pizzaa



Gick ju inte att kolla på dedär typ, skitdator man har. Bara laggar heela  tiden! Får se det nån annan gång & nån annanstans!

Blev sugen på pizza förut så nu ska jag dra och beställa mej en fet vesuvio med vitlökssås, mumma! Ska ju bli nyttig imorn haha så det är lika bra att passa på.. ;)

Puss!

kungarna av tylösand



Nu ska jag kolla vad det är för program alla snackar om, Kungarna av Tylösand. Har hört att det är pinsamt och påminner om Paradise hotel och då lär jag inte gilla det.. klarar inte av pinsamma program!

nödvändigt

Hej orkar inte skriva egentligen tänkte dra ett inlägg bara för att eller nå, så vi hörs imorn istället, håller på somna

puss

hallå i stugan

Tjenixen

Är hos Ponthus nu, ska kolla på The love guru. Har väl inte gjort så mycket ikväll, håret vart faktiskt helt okej! Tog ju som sagt inte så mycket på det färgade, typ ingenting haha.. men har jag mittbena ser det normalt ut men jag råkade göra fetaste slingan vid snebenan så där ser det lite knepigt ut :o hehe oops.. men det löser sej, haha äh skitsamma får väl se ut så ;) får köra med mittbena och se om det går till sej!

Är hur trött som helst, sov kanske för mycket i natt hah. Längtar till måndag för då ska jag och Karro åka och simma :D känner att jag måste börja träna nu, seriöst. Har käkat gotta varenda dag typ sen skolan började, bra Linda bra.. och med min matsmältning så lägger jag på mej direkt heh.

En annan sak jag längtar efter är teatern som börjar igen på tisdag, som jag har längtat!! Missade första gången som var i tisdag, hade ju årsdag med Ponthus då så inte tänkte jag planera in nånting annat än massa mys då inte :)

Men nu ska jag kika på film puss


usch

Sitter just nu med slingfärg i håret, tror inte det kommer att bli så bra. Den skulle vara för mörkbrunt hår men det ser inte ut som att de fastnar på det färgade håret utan bara på utväxten och där blir det skitljust haha snyggt.. läju bli bra misslyckat dehär.

hörshej

mot birsta

Nu ska jag skriva ett blogginlägg ska gå bra snabbt att skriva!! Enligt Ponthus ehehe..

Somnade ett och vaknade halv två idag, bra skönt! Tänkte borsta tänderna och dra på birsta med Ponthus och fördriva lite tid, plus att jag måste kolla efter presenter till mamma och linus som fyller år snart.

Vet inte alls vad jag ska göra ikväll, verkar som att det bara finns festa eller sitta inne att välja på nu för tiden när det är lördag, pallar inte dra på nån fest ikväll iallafall och vill helst inte sitta inne heller så vi får se vad jag hittar på.


Hörshej


aw



TJA BLOGGEN!

Är med min fina älskling, men just nu satte han sej och spelade mario för jag skulle ta itu med bloggisen lite ja.

Vad har jag gjort sen sist då?

Joo.. jag tog en moppetur till Timrå och hämtade Janine som satt på busshållplatsen, snäll som jag är så skjutsade jag hem min lilla pingla! Sen drog jag mej hem och spelade mario och sjöng lite singstar :D väldigt vackert, jag vet jag vet.. tog en dusch och sådär sen. Är asglad för alla body lotion, duschcremer och shampoon jag fick när jag fyllde år, känner mej så fräsh och sitter och varierar allt för varje gång jag duschar haha :D idag tog jag hela kittet jag fick av Cicci, yummi!

Tro om jag ska umgås med pojken min nu haha.. vore ju snelt :)))
Puss!

ohjj

Internet krashade här hemma igår kväll, därför jag inte har kunnat bloggat annat än på skolan idag men nu har pappa fixat det så..

HEJJ :D

Vad ska allihopa göra denna fredagskväll? Partaja? Ska inte jag iallafall! Har beställt hem en Ponthus, en rulle, lite gotta & lite läsk. Tycker det lät mysigt ja :)




asdadgsg

Godmorgon världen

Sitter på skolan och har rörlig bild, nyss varit ute och filmat med Elin & Ahmed! Fint. Ska inte åka till Linn nu längre, hon var inte så frisk hon satt det blev inget!

Nu ska jag gå och äta gratis toast hihi
hejs