i just wanna be with you

Hejhej, nu är jag hemma från gården iallafall. Eller jag kom väl hem för ett tag sen, fick stanna tills efter tio och vänta på mamma när gården stängde halv tio, haha lite drygt men ska man ha skjuts så ska man! Ba å härda liksom.

Det var inge vidare där ikväll, eller det var väl inge fel där men va inte på sällskaps humör. Vet inte va de är med mej de känns som att jag ha tankarna full hela tiden, jag är nån annanstans exakt hela tiden. Eller ja jag vet inte, skit samma det blir väl bättre. De känns ba lite jobbigt nu.


Men nu ska jag gå och sova, teater imorn dessutom!
gonatt

på gårn

Heeeeyyy

ikväll befinner
jag mej skönsbergs gården jaaooo, fast nu är jag ensam för dom andra sprang ut på ärenden som jag inte va intresserad av hahah. Det gick finemangens med engelskan bara för jag hade ett sånt bra lexikon (y) eller heter det så?

Men nu måste jag gå och hålla utkik efter macke ,
hejs

hurtful

Ska nog gå och sova nu ja,
imorn ska jag va me ponthus han ska hjälpa mej me engelskan ;) sen ska vi till skb.
Sitter och snackar med linnéa nu,
men ska väl säga hejdå för nu är de sovtaajm
gonatt!

ponthus <3

Å herregud.



hallååå, kollade ner lite på julskyltningen förut, det är väl inge vidare de. Jag köpte inga lussebullar, det ångrar jag nu! Skulle va riktigt gott att äta nu, mmm.. jag älskar dom! Speciellt hemgjorda utan russin. Russin är riktigt vidrigt de! Vi städade ponthus rum idag hähä, sen åt vi pizza :D gott, fast de vart ju lite trassel med de haha. Men det löste sej. Och imorn måste jag ta med mej engelska hem, suck.. häftet ska va klart på tisdag, ha kommit en bit men är inte klar med allt så måste väl lägga på ett kol.


Dessutom ska vi till timrå gymnasium imorn.. jippi? Nääe, men börjar tjugo i nio och det är ju ett plus. Fast jag är ändå rätt nyfiken på va teater linjen ha å erbjuda :D


ja men nu ska jag gå och ta mej nått å äta,
adjöken

crank that

Igår såg jag the ring 2, modig tjej! Fast ja den va aaaas läskig :o kan inte fatta hur johanna tycker att sånna här filmer är typ spännande haha!

Och idag ska jag till ponthus, måste åka dit as tidigt för mamma och lukas ska va på julskyltningen klockan elva, får se om jag orkar gå dit sen, och då ska jag bli uppskjutsad till ponthus då. Jag ska hjälpa han att städa rummet ;) hehe.


Men nu måste jag skölja ur hårinpackningen och klä på mej,
hejdå!


äääälskliiing

Vaknade inte förens efter ett, jag som skulle va hos ponthus vid två :o så jag har duschat och sådär, nu sitter jag och fikar. Jag skyndar på! Vi ha två månader idag dessutom hihi, och ikväll blir de skräckisar ;)
hejs!

sent för lilla mej

Hallihallå,

nu har
ponthus gått hem, följde han en bit och nu ligger jag i sängen och ska väl sova :) vi ha kollat på män som hatar kvinnor, den va väl inte så hemsk och bra som man har hört men jag förstod inte så mycket heller, komplicerad va den! Och ponthus han somna han, hahah men de vare nära på att jag också gjorde kan jag lova! Men jag härdade genom sista biten hehe.

Men nu ska jag kolla om nån ha blogga, sen somnar jag säkerligen!
Så gonatt :)

gb glass

Nu ska jag gå och möta ponthus,
vet inte va vi ska hitta på precis,
men aa ja skriver sen nån gång :)

skööna


The fray - how to save a life

Erik hassle - hurtful

Dead by april - i made it

Britney spears - 3

Mange schmidt - känslan kommer tillbaks

Stor - lila shorty

Ne-yo - mad

Ken ring - nu måste vi dra

Beyoncé - sweet dreams


what them girls want

Kolla min sööta tröja som jag fått av janine, ser ut som att jag har en kjol över tröjan men jag har i själva verket en tröja över en tröja, eftersom det är en kort modell ;)

 

Karro sov ju här igår, och saken vi skulle göra va att gå och lägga oss hehe.. vi gick liksom och borstade tänderna och gjorde oss i ordning runt nio när man har sovmorgon dagen efter, sjukt? Men vi låg och pratade hur länge som helst, de är ju non stop på karro när hon väl öppnat munnen när de är kvällstid hahah :D också skrämde jag upp na så hon ville ha inner platsen, men nejnej, den få hon nästa gång :)

 

Hade so provet på skolan idag, gick väl hyffsat. Bättre än förra gången men det är ju inte så svårt, då gick det as dåligt. Stack till ponthus sen efter skolan, nu skulle han åka och köpa nått spel så jag fick skjuts hem. Skulle väl höra av hellen ikväll också, men vi får se hur de bli av de. Man kan ju hoppas!

Så har jag ätit fettigt så jag har ont i magen ..
mm

heeeeej :)


kära värld

Nu ska jag och karro göra en sak,
jag kan ju berätta imorn va vi gjorde hehehe
hejdå!
ja, karro hälsar: linda gjorde så att jag fick ont i huvudet och nu känns det som att jag ska spy, på linda. inte alla som får den chansen att bli nerspydd varje kväll! puss på skinkan

no piercing

Typ världens största besvikelse.
Jag åker till shanti då, för att byta piercing. Va är de han säger? Jo, jag sträcker ut tungan och han säger "nej men den där ha inte läkt klart, de är fortfarande svullet i den, kom tillbaks när tungan är platt". Det kommer ta typ 1 till 2 veckor. Skjut mej vare första jag sa.
Jaa så tog jag och ponthus bussen tillbaka till timrå igen då, stack till han och åt och sådär, så ha jag varit där hela dan och kvällen, tills karros mamma kom och hämta mej för karro ska sova hos mej, nu sitter hon här bredvid mej :) och stoppar en penna i näsan.. hmm?
Jaja vi ska se på mammas pojkar, de är penn näs petarns idé kan jag lova ;)
hehe, hejdå =D
.......karro hälsar att hon är bäst in the wide world, yeah talk to me jaoooo



yeahhhhhhh

woho

Fatta att jag har sovit typ tio timmar i natt! Precis som man ska, jag gick och la mej strax efter tio och vaknade strax efter åtta. Men ändå är jag fortfarande trött och skulle kunna sova nån timme till.. åh varför blir det alltid så! :o också hade linnéa zaboli skickat sms precis på 22.22, hahah värsta coolt :D fast då sov jag (a)

Och asså är de nån som vet om jag måste betala när jag ska byta stav idag? Säkert för jag ska ju köpa en ny eller va det är nu är jag ska göra, men han kan ju få tillbaka läkningstaven så blir det bara ett byte hehe ;) för en sån vill jag aldrig mer ha!

& imorn får jag månadspeng :D:D

Men nu måste jag verkligen gå och fixa mej,
hejdå!


haha sött

HEMMA (L)

har
jag dragit av mej alla kalla och blöta kläder och sitter i mjukisdressen, toffs, raggsockar och en filt om mej. Skönt! Också har jag ätit varm macka så jag skulle få mer värme i mej, funkar finfint! Mamma hämtade mej snäll som hon är, typ mellan nio och halv tio nån gång tror jag.

Fast nu ska jag tvätta av mej sminket, borsta tänderna & sådär och gå och lägga mej så det blir torsdag snabbt som attan så jag får BYTA STAV!

hahahaahahhaha typ en as skum bild :o

random bild från datan vettööööhhh

 

aajaja, gonatt!


yes i'm on tha gård

Är kvar på gården än, jag följde ponthus till bussen och det regnar och är jätteblåsigt så nu är jag kall och blöt som jag vet inte vad! Hungrig är jag också, känns som att det luktar hemgång. Men jag orkar inte gå till busshållplatsen igen så ska nog ringa mamma och kolla om hon kan hämta mej. Också ha jag sovmorgon imorn, najs de! Sen ska jag ju äntligen åka till shanti och få byta piercing :D:D något efterlängtat! :o ponthus blir min följeslagare hihi :) hellen undrade om jag ville komma till henne och va me några på fredag, få se om jag palla ta bussen men aja. Det märker vi! Sen lördag ska jag va me ponthus för då ha vi två månader :) vi ska ha skräckfilms maraton, shit asså. Soffan läju va blöt sen för jag kommer pissa på mej! Söndag vet jag inte, så nu vet ni vad jag har för mej framöver ;)

Jaja. Jag skriver väl bara för jag inte ha nått bättre för mej, alla är så dryga och ba lägger ut en bild i taget på bdb och då kollar inte jag ska jag säga er, haha.

A men ha en trevlig kväll då.


on tha gård

HAAALLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Nu är
jag på gården i skb, hehe vart annars? ;)
Har varit på stan heeeela dan och spelat in fjantiga filmer,
ahahahhah sköööönaaaa

Också va vi och kolla på hedbergska,
äcklig mat som fan.
Och som ni vet är maten avgörande,
så hedbergska blire inte!

Aa, sen har de väl inte hänt så mycket?
Snart kommer ponthus iaf,
det är allt ja vet.
Och elin och sebbe dårårårårå.

HEJDÅ!

natten

& här sitter jag och märker inte att tiden rinner iväg,
jag som ska sova innan elva!
Känns ganska stryket ikväll.
Har stretchat bort min träningsverk,
nu ska jag ta en macka och sen sooova!
gonatt

hejhallÅ!

Jag har inte suttit vid datan på två dagar, shit asså!
Då antar jag att ni vill ha en riktig förklaring,

då kan jag ju lika gärna ta och berätta vad jag har haft för mej

som liksom hindrat mej från att blogga!

Igår så var det måndag. Det var skola som det brukar vara på måndagar, hände väl inget särskilt som jag minns? :) förutom att ponthus hängde me mej hem sen, vi tog bussen hehe, men det är faktiskt jobbigt att gå så långt + leran vid hästarna! Vi bastade & sådär, sen på kvällen så åkte mamma, pappa och linus på hockey och lukas va hemma med nån kompis.. dom ville vi få ut ur huset såklart, och vi lyckades woho! Vi var barnvakt till lillen. Också va man så duktig så man gjorde en överraskning till dom som var borta, en sockerkaka ;) ponthus kläckte äggen och jag gjorde resten, haha :) sen så åt vi degen, eller inte allt men. AAAASGOTT! Fettisar haha. Ja men sen åt vi ju sockerkakan också, den va väl god men lite väl torr men annars så!


Så över till idag då! Har hänt mycket idag faktiskt! Vi åkte till timrå gymnasium på morgonen, verkar faktiskt som en bra skola men de betyder inte att jag stannar i timrå, nej jag vill se annat än lilla timrå när jag kliver utanför skolan! Aaaaa dagen fortsatte som vanligt på skolan.. stack till ponthus sen hehe, sen vid sex tiden så vart jag hämtad av karro och hennes moder, vart skjutsad till nti skolan, eller okej jag och karro virrade runt lite innan vi hittade den. Men till slut så! Det verkar faktiskt som en bra skola, första året får man ha alla tre inriktningarna som var typ skrivning, geografisk konst och fotografi. Hahah eller så var det ingen av dom där för när hon berättade fanns de en data med photoshop bredvid så jag tog kort på mej och karro och gjorde om den värsta ful hahahha :D skulle haft kort på den! Haha jaja, så fikade vi hähä. Också fick man en "goodie-bag" när man skulle gå, de va typ en påse me bläckpenna, jojjo, kolsyrat vatten på flaska, ett häfte och ett kort där de stod nummer och sånt. Vattnet var iallafall asäckligt, de gav jag till pappsen!


Dom skjutsade mej på teatern, man fick hålla på och lära känna sin karaktär bättre och sådär. Fattar inte riktigt vad jag ska spela, men jag är iallafall me i de "coola gänget" såklart daah ;) hahaha.


Nu sitter jag och pratar me ellen om gymnasieval, knepigt serru!
Imorn ska vi åka till massa gymnasieskolor i stan, ska kolla på media på hedbergska och sen estetisk musik men vet inte vart? Antagligen samma skola. Vet inte varför jag tog musik, ska väl sjunga me min vackra stämma hahahhah eller inte, skulle bli bannlyst från skolan asså.
Aja men nu ska jag kika vidare och se va jag ha missat i datavärlden dom två senaste dagarna heheheeheh,
hejdå! :)
Typ sådär va de på varenda pryl man fick i påsen,
ganska coooolt va? (h)

asdasd

Nu sitter jag på svenska +en och gör ingenting för jag är mvg barn och ligger före (h)
snart är det mat och jessica försöker tvinga mej att kolla va de är för mat på hemsidan,
MEN JAG VET INTE HUR MAN GÖÖÖÖÖÖR!

Så hon får faktiskt kolla de själv, heheh


hejejehehehejdå

Ellen du ser jätterolig ut när du hänger fram me hela halsen och kolla va ja gör ;)


two and a half men

Nu ska jag stänga av teven & datan och gå och lägga mej,
ska ju sova innan elva när det är skola dan efter!
Så det är bäst jag går och borstar tänderna & så nu,
så hörs vi imorn då jag inte vet alls va jag ska göar?

Hmm .. spännande
jaja, godnatt då =D

ja ska basta


Tror faktiskt att jag ska gå och basta, bättre det än att sitta här hela kvällen. Dessutom kommer jag inte orka duscha på morgonen imorn så det är lika bra att jag gör det!

Så nu väntar jag bara på att de ska bli varmt därnere,
och nu är det bara 4 dar tills jag får byta min piercing!!! :D:D
iiiiiiiiiih

gokväll

Nu har jag suttit och deppat för de är regnigt och snart vinter, men jag tänker inte deppa och ha tråkigt för de inte!

Jag har faktiskt suttit och knåpat ihop lite saker man kan göra då!
Inte för jag tror de blir speciellt mycket bio, pulka, snögubbar, snöbollskrig, bio och teve spel för min del.. men aa bada de ska jag iallafall göra :D och nästan då, men jag och linnéa ha iallafall bestämt att vi ska göra en snögubbe så jo kanske de! :)
Vi har ätit asgott, vitlöksbröd! AAAAASGOOOTTT! Sen kycklingen är väl helt okej, men så börjar dom snacka om hur stor kycklingen måste ha varit för filén va så stor. Okej tack för att jag tappade matlusten där då, jag vill inte tänka på VAD det är jag äter ;o uscha!
Nu ska jag gå och va social med morföräldrarna mina ;) hahah
hejdå!

tralllalalalala

Hejhej :)

Tänkte säga att jag nyss vaknat, men det har jag ju inte alls de. Jag vaknade typ tolv, eller ja jag blev väckt. Gick upp och fika, kolla på tv, satt mej här & sådär. Ska till ponthus en sväng nu också :) fast sen nån gång skulle mormor och morfar komma hit, typ middag eller nått.
A men hejdårå :)

ooops

Vart lite knas ikväll,
mer än så hinner jag inte säga för batteriet på bärbara dör när som helst ..

godnatt!

hejdå nu åker ja till världens bästa kempe

-lsekjfösdk ljölö

city

Hallå , sitter hemma och är barnvakt. Alla andra är på birsta förutom pappa som är på jobbet, nån måste väl ta lillen då. Skulle till amanda med claudia ikväll men nu orkade inte claudia så jag får väl se vad jag gör.. måste ju sitta här i år och dar iallafall för ludvig läju inte klara av att va ensam hemma iallafall..
kul liv
hejdå

på hagalid

Jag är en bäbis

10 sköna låtar

Michael jackson - beat it

Jibbs - chain hang low

Gym class heroes - cupid's chokehold

Jay sean ft lil wayne - down
Hollywood undead - everywhere i go

Petter - fredrik snortare & cecilia synd

Akon ft beenie man - girls

Miley curus - girls just wanna have fun

Avril lavigne - hot

Ludacris ft chris brown - what them girls want

you got me so hypnotized

Hejhopp,
sitter med hårinpackning i håret nu,
ska väl skölja ut de om en kvart kanske?
Då blir det lent & fint :D
Men nu ska jag väl gå och äta nått,
mormor läääääju ha gjort nånting!
Heheh, hejdå :)

trött

Försökte hitta en sladd så jag kunde ladda över bilder från mobilen men hittade den inte, synd! Får leta lite bättre imorn när jag inte är så otroligt trött :o
Min fredagskväll har spenderat i skb på gården, kom dit kanske halv fem och då satt jag med gårdsledaren och nån liten kille i en timme och spela kort haha, sen kom kewin och höll mej sällskap, snällt! Efter ett tag kom linnéa också så då strutta jag runt med henne på lite ärenden också ;> så kom ponthus tillbaka sen också, det vart lite trubbel för vissa så vi stod väl och kolla på typ, hehe. Så tog vi bussen hem till timrå typ halv elva, så gick vi till mej, han stack typ nyss hem.

Så har jag rivit ner affisherna på min vägg, ÅNGRAR DET STORT! Det är jättetomt där nu! :( ska väl försöka ordna det på nått annat sätt.. men det var inga roliga som va på väggen, inge som jag var speciellt förtjusta i nu så jag tyckte att dom kunde lika gärna åka ner. And so they did.
Jag hittade en bild på datan häromdan också, söt va? ;)
haha godnatt!
& LINNÉA DU RINGER MEJ IMORN DU!

hejhej

Ha suttit och trippla håret som tidsfördriv,
nu ska jag äta,
sen åker vi till skb .
hejs


halloween

Också hittade jag en lite småsöt bild på mej & ludvig :')


haa sööööööt

Hemkommen & Hungrig


hahahahahha va ser de ut som jag tittar på / tänker på när jag gör den där minen ? :o


löjkl

Nu är det mentorss..... här har vi också vikarien!
Sen är det engelska sen bowling..
tror nog jag ska skippa bowlingen,
alltså ha nått annat istället.
Fast jag ska fixa påfyllning först iallafall ;)

Sen ska jag iallafall va me ponthus,
sen till skb och fixa en sak :)
eller ha jag sagt de?

Jaja
hejsveejjjjj

ojuojoj

Hejhej,

vi är
på svenskan nu. Har nån vikarie, det känns lite slappt då ;) ja han har alltså inte sån bra koll. Och bara för jag skrev de så kommer han väl hit och läser :o fast nej, det gjorde han inte men ändå.

Karro, madde & linnéa sitter och argumenterar mot varandra. Askul att lyssna på! Typ att ena är emot abort och den andra för, fast dom kanske inte är det då. Fast nu pratar dom om plastikoperationer, kära nån!

Idag är det bowling, ska ner till pia och kolla om jag kan få pengar på busskortet. Skulle ju liksom inte va helt fel.

Hahaha jag vill också va me i argumentationen :D men jag kommer väl få damp eller nått!

aja hejdå

wow

Haha, det där har jag sysselsatt mej med ikväll!
Jag drog fram symaskinen och tog det översta plagget ur kasta-bort-lådan.
Det var ett vanligt kort linne,
så sydde jag om det till en kjol.
Hehe jag råkade ta vit undertråd och linnet är åt fel håll,
och andra hållet ser ut som rena ..
Där tänkte jag skriva nå olämpligt,
men jag ska faktiskt vårda språket här i bloggen!
Jaja, det är inte vackert i alla fall.
Men har man en kofta över så syns det inte! :)

FIFFIGT!
Nu börjar klockan närma sej elva :o
det betyder sova säng!
godnatt!

i loven it

Har suttit och kollat på simpsons & family guy,
family guy är ju ändå skönast hahahahah
Om den nya fjortisboy anton skulle sett de
då skulle han beskrivit de som:
"Tiiep as kuwl" hahahah

amen hejsan

Nu är jag hemma med världens jävla mensverk,
jag går sönder snart kommer spyyyy!
Hittade väl inte så mycket skor på stan,
ska till birsta och kolla nån dag tror jag..
Vi åt på donken,
claudia åt hamburgare & jag åt upp hennes strips ;)
Sen åkte jag hem,
sitter och tycker synd om mej själv
läs längst upp så fattar ni....
åh!
Imorgon ska jag va med ponthus :):):):):):)
Äh vi hörs

claudia

Jag och claudia ska på stan och kolla på skor! :)
Fast jag har en lektion till först,
hon ska va me på den fastän hon slutade tolv egentligen,
hahah ;)

NU BÖRJAR DEN!
HEJDÅ!
IT'S SO LET'S TA BORT MITT IG

sv+

Godmorgon :)

Jag sitter
i bildsalen nu och har svenska +,
har nyss lastat över alla min saker till karros skåp.
Stackars henne som har det helt överfullt nu!

Jag packade inte gympaklädeer idag för jag har så ont i armen,
trodde det skulle vara volleyboll men det var tydligen redskap.
Då var det synd att jag inte packade för det är kul!
Fast ändå skulle det nog göra för ont.

Ska nog va med claudia efter skolan om hon mår bra då,
fast jag tog ju med en alvedon åt na så hon skulle piggna till hehe :)
Snäll jag är!

Nu ska jag kika vidare,
adjö


nattinatti

Nu ska jag gå och fika,
sen ska jag sova :)
För innan elva ska jag sova,
det har jag bestämt!
Så godnatt .. :)

lite sommarbilder.

Jag ska bjuda på några somriga bilder,
inte för att jag saknar sommaren.
Det gör jag verkligen inte,
den var inte nå rolig!
Okej de va i maj, men ändå är de den somrigaste bilden ja har! :o
här vare moppe, yää :D
hahah när ellen eldade upp sina trosor o mitt linne!!
fåru nå napp då?
va blond ja va :o
summerrrr
hahah snyggaste
GRÖNAN (L)
de här va en rolig dag :)
PÅ VÄG TILL STHLM!
haha bäbisar!!
japp här ha vi sommarens legend bild ;)
jag och janine tog oss en pizza
tältning :)
här solar man på tältningen!
fast de här kanske va innan sommaren när jag tänker efter..?
mer moppe
fräshast är ju ändå bilderna när hon äter dedär ;D
mer moppe!! elle ja ba en hjälm, än så länge
mopppiiiss :D:D
hos alex och tog en kaffepaus
the stripper
HAHAHHAHA snyggggiiiiing :D
osminkad & söt utanför hemköp i skb
claudia :)
vilken lirare
haha pimpen ;)
intressant?
ni räddade min sommar ihihi :)
sexy bitches
hoppsan
ett stycke ali, och ett stycke klara
... ännu mer hoppsan
snyggjävel!
ninis!
ett dött ben ser jag också! :o
aa
SÖT HANNE :D
kletis
hahahhaha tändande
.
tält
ning

oops

Hahahahhaa va tokigt det kan bli,
jag tyckte jag kände igen sko nr 2 i förra inlägget!
För jag hade sett dom typ en timme tidigare faktiskt,
i linnéas blogg.
Då kan jag inte köpa dom! :o
Kanske nummer ett då?
Eller jag får se,
jag ska kolla vidare :)
Mamma bara skrattar åt mej,
hon tror inte alls jag ska klara att gå i dom :(
typ bli arg efter tio minuters användning.
Hur kan man tro så om mej & klackar? (a)

jävelst snygga!!!

Shit asså nu hittade jag drömskorna! :o
Tack janine :D

jag ska ha damskor! :o



Hjälp mej!

1, 2, 3 eller 4?


min goa bror

Min bror ludvig dödar mej seriöst
Hahaha han är så bäbis,
han är så söt!
Han hoppar på mej och skriver på min dator,
slickar mej i ansiktet & drar i min stol så jag åker me.
Hur go är han inte då? :'D

Stack ifrån ponthus typ nån gång efter tre,
ha ba kolla på tv & äte makaroner.
Verkar inte va nå roligt på gång ikväll,
så sitter väl här hemma eller nått :)

 

Jag ska köpa sånna där stövletter,

så jag kommer upp en nivå :D

ha inte bestämt vilka än men jag letar på! :)

 


äckel

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejehj


 nu
har jag äö, jag har tappat nyckeln, kommer gå in i en djup depression snart. Bara för jag åt pizza tappar den seriöst alltid på just det stället! Tänker inte gå dit mer, nejnej, inte med nyckeln iallafall.

Nu står roger här och säger att jag ska göra nå vettigt..

jaja kan ju försöka.

sen ska jag tilll poooooooooonthus (L) hihihihihi

home

Nu är jag hemma från teater,
en timme senare för pappa skulle handla såklart.
Bättre än igår när han kommer hem med 12 liter mjölk,
som gick ut samma dag dessutom!
Så nu måste vi dricka mycket mjölk..
men det är inge problem i den här familjen,
det går ner lika lätt som läsk.

Det var askul på teatern,
har ju inte varit där på två gånger :o
Hehe okej det var väl mitt eget val men ändå.
Saknade det!
Vi gjorde improvisationer och sådär,
asnajs. Längtar tills vi får manus!

Nu ska jag sova för jag är så trött hela dagarna,
slut med det nu ;)

gonatt!

nyåååår, peppa!

HEEeeejjjjjjjj

Nyduschad är
jag, ska ta bort nagelacket & måla nytt.
Från svart till knallrosa blir det ;)

Jag räknade ut att det va 44 dagar kvar till nyårsafton :o shit asså!
Det betyder dessutom att det är 37 dagar kvar tills jul, shit?
På nyår ska jag försöka fixa så jag kan va med linnéa,
vi har ju våra planer hehe, blir asnajs om dom går igenom :D

Och menyn idag är fisk & potatis.. för dom andra iallafall.
Jag ska inte äta nå äckelmat, nejnejnejnejtack!

Så ska väl gö mej nå makaroner eller nått?
Sen kommer mamma hem med cola & choklad för jag va så duktig förut =D
sprutan ni vet ;) gör inte så ont nu förresten, inte illa de.

Aja, teater ikväll iallafall! Länge sen man va där, eller ja typ 2 gånger sen.


aj satan

Jag märkte att jag inte berätta nått om utveckligsamtalet igår,
och inte heller vet jag om jag vill säga nått från sprutan..

Ja, jag var så rädd och nervös så när jag väl kom in i sprutrummet så började jag grina.
Jag skojar inte. Jag satt väl inte och tokböla utan det rann bara några krokodiltårar,
inte ville jag lyssna på henne heller så jag satt med hörlurar i öronen och snyftade.
Karro & spanska marlene fick sitta där, först försökte dom lugna mej i fem minuter innan hon stack in nålen,
lyckat för jag röck till så mycket så den for ut ur armen. Haha?
Fick börja om och då gick det väl bra.. det gjorde lite ont men inte så farligt,
jag var bara så äckligt nervös.

Nu är det gjort iallafall :')


haha dagens

HAHAHAHHAHA dagens va lätt karros ansiktsutryck när johan och patrik typ började skoj bråttas på soffan också råkade johan ta tag i karros hand och hon ba typ skrek och kollade på sin hand och ba typ "AAAAAH VARFÖR BLIR JAG INBLANDAD I DET HÄR?!" jag och linnéa dog seriöst :D:D:D hahahah okej det är inte så lätt att förklara men det var så fuuuuuuuuult :D


hahahahahha

asnervös

HORBLOGG.SE

Hade skrivit
aslångt så fuckar de upp sej, aa men va ska man göra då? JO BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN!

JAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA det vart ingen vidare roundtrip skrev jag, åkte till villan det sög, stack till navet och träffa folk bland annat älsklings hellen som man inte sett på ett bra tag, sötan hade skaffa plåster på hakan hahaha, tog bussen till skb och vart där tills det typ stängde för det var för stökigt. Tog bussen till navet, parre vart avslängd redan efter halva resan. Sur chaffis säger jag bara! Jaja, stack till linnéa åt en bulle sen hämtade pappa mej.

Om precis 10 timmar ska jag ta spruta dessutom, är så nervös så jag kommer spy.. dessutom kommer jag böla för första gången på länge imorn känner jag, också kommer jag skaka, va stel och bli pissnödig hela tiden. Så blir jag när jag är nervös. Fast varken emma, lukas eller ludvig vart ju sjuk såå.. men de vart ida och filip!! Så det finns risker! :o jag är så N E R V Ö S!!!!!!!!!!111oneoneone


Jajajjajajaj men kommer aldrig kunna somna i natt heller kulkul..
äckliga svin...

gonatt

pix från ikv





åh va söt


Nu sticker jag till linnéo ,
hejdå ! :)


Och jag läju knäppa många bilder, & det verkar ni ju älska att kolla på & kommentera anonyma snorungar :*


på papperskungen

Haalllå,

nu är
jag på papperskungen & ha nyss ätit en pirog, ganska gott.
Om en halvtimme börjar utveckligsamtalet, jag har sänkt en del betyg så det känns ju inte så roligt.. men nått har jag säkert höjt också, hoppas jag?

Efter det ska jag hem & byta om,
sen blir det linnéa!

Vi ska på roundtrip med bussen ;)
låter väl skoj? Vi läju bli blöta när vi ska gå in och ut ur bussar!

Jajajajaj
hejdå

inge mer tråkiga dagar

& förresten så var det nå mer jag skulle säga,
men nu kan jag inte komma på vad.
Jag har iallafall laddat ner google chrome till skolans dator nu =D
mycket coolare!

Sen får jag se vad jag ska göra efter utveckligssamtalet,
helst inte bara sitta hemma som jag gjorde hela dagen igår..
SÅ VILL NI HITTA PÅ NÅTT KAN NI HOJTA TILL!
puss

sprutan

Okej det här måste va den värsta veckan nånsin. Eller okej, jag vet bara två dagar som kommer va hemska men det blir säkert mer..

IDAG: utvecklingssamtal

IMORN: svinis sprutan! :'(

 

Jag vågar seriöst inte ta sprutan!!!!!!!!! Och alex kommer börja backa bara för att jävlas med mej, nej imorn är jag sjuk.. jag vill inte ta sprutan! Men ändå så vill jag väl inte ha svinis men varför skulle jag få det? :o jaja, jag blir smittad men neeej.. inte jag inte! Jag vill inte dö av sprutan! Jag kommer seriöst döööö det gör redan ont i min stackars arm JAG VÅGAR INTE!

Buhu :'(


ja ha så tråååkiiiiigt

Gud va tråkigt jag tror jag avlider.................

Nu kom dom andra hem efter 6-7 timmar, välkomna?
Har ju suttit och kollat på mördarprogram och ghosewhisperer, tack för ni låter mej va ensam och rädd hur länge som helst :'(( har kolla så dörren vare låst minst 5 gånger, den va de alla gånger.

Snart är de dags att köpa julklappar dessutom, jag & karro skulle ta en runda och köpa tillsammans. Ha räkna ut att jag ska köpa typ 11 eller om de va 12 julklappar, till 12 olika personer alltså. Tänk om jag inte ha råd? Gud va taskigt, nu måste jag göra en lista på vilka jag kan lämna utanför om inte pengarna räcker!

Funderar på att köpa nått till mej själv och sen slå in de nu och inte öppna de förns till jul, jag läju ha glömt bort iallafall hur de ser ut på den tiden hahha. Guldfisk minnet alltså.

Ska väl kolla vidare på gossip girl som är hur tråkigt som helst.. men va ska man göra?

puss

desperate housewifes

Nyss ätit, värsta kocken jag är! Sitter ba och kolla på tv, nu är det dom där desperata hemmafruarna.



heeeejdå


vill ba klargöra en sak

Jag tycker de är lite roligt och tar de som en komplimang när det är anonyma som skriver massa skit till en hahah, för liksom kolla här. Dom ska oftast förklara hur dålig man är eller hur förjävlig man ser ut, men om dom nu tycker de så förstår jag inte varför dom ska ödsla tid på att kolla på min blogg & bilddagbok. Blir ni irriterade för jag inte ta åt er av de ni skriver och inte gör nått åt saken? Eh, avundsjuka? Sen att dom inte vågar visa namn är ba löjligt, är ni rädd för mej elle nått? Det är det enda störande. Och en annan rolig sak är att kolla ip:adresser, vissa har kommenterat nån gång med sitt namn och sen kan jag kolla va en anonym har skrivit, det händer då & då att det är samma ip:adress och då är man ju ganska busted när ni trodde ni kunde va smarta och jag inte skulle fatta vem ni va. Men tyvärr, jag är smartare än er!

pussssssssssssssssss

i'm sorry i can't be perfect

HEeeeeejjjjjjjjhAalllLlåååå

Va ska
folket göra idag då? Själv har jag inga planer, kanske tar en hemma dag? Känns inte som att jag kommer orka göra så mycket annat, är så trött! Ska hoppa in i duschen, eller så kanske jag bastar eller badar? Ja, det gör jag! :)

Åh, och inte den här torsdan men nästa torsdag då ska jag till shanti och byta stav i tungan :D:D asnajs, för den här långa är sjukt störande. Också kommer jag ju äntligen få strula har ju seriöst inte gjort det på över två veckor :o och ponthus blir offret såklart hihi. Läju kännas konstigt, särskilt för han när jag helt plötsligt har en kula på tungan! Hahah, jaja nog om det.

Jag och linus blir ensamma hemma resten av dagen för dom andra ska på middag hos nån småbarns familj, så det betyder att vi får fixa mat själv. Jag ska göra massa pasta! Ska blanda makaroner, spaghetti, taglattell, skruvar, pennor och allt vad vi har woho va gott :D fast inte nudlar, dom fastnar runt staven så det ser ut som en trådrulle haha, eller jag kan göra det nån dag så ska jag knäppa kort så ni får se. Det är verkligen asgulligt. Not.

Men aja nu måste jag pissa, det är kriiiiiiiiis!
 adjööö =D

honey

Hejhej, hemma nu. Det var kul hos janine, körde nå spel och kollade på film :) kom hem för kanske 45 minuter sen, ska sova snart. Ska bara prata klart med linnéa sen gå jag och borstar tänderna!

så godnatt

pix från janine



 


hejhej

Nu är jag hos janine, vi har nyss ätit jättegott får se va som händer nudå, blir nog kul iaf :D

i tried so hard

Nu är jag hemma hos linnéa, i timrå inte granloholm. Hon håller på fixa sej och jag sitter här, känner mej inte glittrig eller glamourig alls! Hade ju ingenting att ta på mej, typ alla andra for och köpte massa nytt men det kändes onödigt för en kväll tyckte jag. Har glitter strumpbyxor, ett vanligt svart linne med ett långt halsband i midjan och min glansiga rosa kofta över det. Men koftan ska jag nog inte ha på mej sen, den förstör lite. Också har jag varit modig och tagit klackarna :o haha det är 5 cm så det är inte så mycket till klackar men jag har as svårt att gå i dom ;o sen har jag satt i löshåret, försökte locka det förut men det gick hur dåligt som helst, vart inte nån skillnad alls. Har väl lite krimskrams på mej, nå ringar, halsband och armband. Annars känner jag mej helt vanlig, men det kommer bli kul ikväll så pepp är jag! :) ska springa runt med kameran, okej det säger jag nu jag hatar att knäppa kort, men jag ska försöka för det är alltid roligt med kort!

Japppppppppp,
sen har jag inte så mycket mer att säga antar jag. Det blir nog roligt ikväll iallafall!

puss


till janne

Ikväll blire..

 

 

.. hos janine :D

 

Men innan det ska jag till linnéa och fixa mej, fast jag är klar egentligen men vi ska va med varann innan om man säger så :) vill inte gå dit för det regnar.. så jag väntar på att mamma ska komma hem och skjutsa mej ;> så ska jag väl äta nått innan, kan göra det nu så jag inte är mätt när jag ska till janine.


home

HEj alllihooopa nu är jag hemma! :) fick skjuts hem av linnéas pappa, är astrött så ska nog sova snart. Har inte så mycket annat att göra när lukas kompis lånar min dator för det är lan eller nått därnere, och mamma ska väl sätta sej här och jobba snart. Teven ha ju aldrig nånting bra att visa så jag känner att jag har liksom inte så mycket att göra ;>

Ska gå och fika nu iallafall, vi hörs väl imorn då det är janines kalas! :)


skb

Hallå , sitter på skb gården nu. Inte så värst kul ikväll, vet inte hur länge man stannar här men har ändå inget annat planerat. Eller jo vi hade annat planerat men de verkar inte bli nå av. Jag är hungrig så ska väl gå och köpa nått om jag orkar. Det gör jag inte. Jag fortsätter va hungrig,

hejdå

hissar & dissa bloggare



Kissie - hon får unga tjejer att leva upp till hennes jävla ideal, hon skriver om att benen får inte gå ihop och man får inte få nån "bulle" när man sätter sej ner för då är man fet. Man ska träna ihjäl sej och gå på p-piller, människor som föds med rött hår och fräknar är fula och borde ta livet av sej. Visst hon har inte skrivit på nått kontrakt att hon ska va en förebild, som hon säger, men hon får så många tjejer att må dåligt på sättet hon skriver. Hon är så jävla dissad.



Dollyblond - hon skriver tips om hur man får bättre självförtroende, hur man botar sin blyghet, hur man blir festen medelpunkt osv osv. Hon skriver på ett roligt sätt och det är kul att läsa, hon delar med sej av sina idéer och har hur fina kläder som helst! Dessutom designar hon egna smycken, ta en titt vettja :)
http://dollyblond.se


nu ha ja mentors

Imorse satt jag i min hårförlängning igen, jag kände mej helt annorlunda värsta ovant :o jag tog ur den. Mamma sa att det var mycket finare utan på mej för jag hade en fräsig frisyr hehe, det tog jag som en komplimang ;)

Jag måste sticka till mamma och hämta pengar snart, undra när? För engelskan börjar när som helst och den slutar fem över ett :o eller juste, jag har ju två lektioner kvar.. då sticker jag till
butikfavorit på elevens val då jag har bild den här veckan.

Juste juste juste
hejdå

på ä ö

 Hejhej, nu sitter jag på äön och  ska göra ett bokprov. En brunett linnéa mej och det vart jättefint :) ska på stan och köpa present till janine idag också, va hon nu ska ha? Också ska jag fylla på busskortet så linnéa slipper att trycka två gånger hela tiden hahah.

Men nu ska vi börja jobba hejsvej!

hejhejhehjjehehejej

Hallå nästa vecka ska man vaccinera sej mot svinis!! Som att jag vågar? Neej! Man kan ju fan börja gå baklänges och få feber och allt sånt där hemskt av de :o jag är verkligen svinrädd för svinissprutan och jag skojar inte, får ångest så fort jag kommer och tänka på den! AAAAAH jag vågar inte det gör redan ont i min stackars arm!

 

Till vintern ska jag åka bräda. Bara för att byta samtalsämne och tankeämne. Jag och claudia ska åka i backen, det hade hon bestämt i höstas men nu ha hon inte påminnt mej på ett tag så jag får väl ta och påminna henne om att vi ska åka i backen till vintern!

 

Jajaja imorn blir det nog kempe! Asnajs,

pusssssss

Jag säger gonatt för jag tro inte jag kommer skriva nå mer


följer inga råd jag är självlärd

Med rädsla för att bli en is skulptur så har jag stannat inne idag, det är så sjukt kallt ute! Janine håller på att planera för en jätterolig sak som ska hända i helgen :D

HAHHAHAHA ni ska se min brorsa!!!!! Jag gick förbi sovrummet för att dricka vatten, jag har ju musik på, så står han och dansar helt naken till musiken som den lilla sprattelvinkeln han är hahahahhaaha jag dog seriöst! Lilla lilla ludvig.

Och nu kom det fram en låt på nåns spotify lista "Bajs i fittan" hahaah vilken fånig text, alltså vilka människor det finns som gör sånt här! Som nån länk benny skickade förut, han tyckte väl att den va rolig men den va så ful :o hahah!

Men nu ska jag rota i min garderob,
hejsvej!

bäbis



gröt

Nu är jag hemma och smsar med claudia som har dragit ut en tand, aj! :o det måste göra jätteont! Tänk om jag också kommer få göra det nån dag? Jag läju, för jag har ju inte precis vackra tänder :o eller så kanske jag får tandställning till och med, räls! Då ska jag ha varannan rosa och varannan diamant pärla, hahah :D

Det var gympa idag, vollyboll. Inte kul säger jag, inte kul. Jag har jätteont i armarna och i handlederna för bollen är så hård! Det slutade med att jag vart bänkad för jag klantade till det så mycket haha, jag sköt ju åt helt fel håll för jag inte klarade av det, när vi höll på vinna och bollen kom mot mej började jag nysa så jag missade den och massa. Sen när jag hade varit bänkad ett tag och skulle börja spela igen så ville inte jag det, då behövde inte jag det :) eller det kanske jag behövde men envis som en åsna va jag.

Jag tror jag och janine ska träna ikväll :o ojoj!

Men nu är det gröt tajm, medans dom andra i familjen ska äta fisk muahahah

hallå

Godmööörrrrn, sitter här hur blöt som helst i håret, måste egentligen gå och föna det och sminka mej för vi ska åka snart. Eller oj, inte förens om minst en halvtimme såg jag nu!

Nu har jag fått mitt förarbevis eller va det är hemskickat, typ för att bakgrunden inte va vit på bilden. Åh va jobbigt, och jag har inga passfoton heller för dom slängde jag för dom såg ju lite små roliga ut. Så nu ska vi åka in till stan och knäppa kort nån dag, inte för att det är nån brådska för jag ska ju inte ha moppen förens till våren! Och att provköra nån epa är jag inte intresserad av ;)

Men aja hejdå

världsklass



jag svär det finns inga bättre tjejer, ni är bäst! kääärlek


hur jävla lågt kan en "kompis" sjunka?

Ja hej, det vart ingen bra uppdatering som jag trodde. So, slöjd, matte, lucia, tjejgruppen, ponthus, hem. Kom hem för kanske en halvtimme sen, är ganska trött så ska väl sova.

Hörs
hej


åh töööfff



Halllååå ,

ska gå
och borsta tänderna, skölja munnen och tvätta av sminket när som helst men jag kan ju skriva lite till för jag vet att jag är askass på det i mellan åt. Idag beror det på att jag har varit med ponthus heeela dan, då sätter jag mej inte så ofta och skriver precis! Vi har bråkat med lukas och janke, speciellt lukas den snorugen. Sjukt störande kan han va som jag säkert sagt ett antal gånger och han blir ju så till sej när jag ta hem kompisar & sånt så han blir allmänt PINSAM. Nu har jag sagt åt han på skärpen att bete sej för stackarn skämmer ju bara ut sej själv.. det är bara för sitt eget bästa att han tar åt sej ;)

Imorn är det so första timmen, gud vad tråkigt.. hatar so! Det finns inget värre än att sitta och forska om nått som hänt för asmånga år sen, 100 år tillbaka är nog mycket varför lägga på en massa nollor? Riktigt taskigt om du frågar mej! Neej, nutid ska det vara. Leave the past in the past jag vill inte läsa om nån hitler eller gustav och va dom nu heter. Också tror jag att jag har slöjd imorn.. suck, måste hitta på nånting att göra. Hahah tror jag ska göra en adventsljustake! Det är väl ganska lätt fixat och dessutom är det inte så långt kvar till advent va? :o det är väl i slutet av november? Shit asså!

Ja men vi hörs väl imorn dårårååråråråå :)
godnatt!

bilder från skolinloggningen


Hejhallå, värsta läskig för jag vet inte hur jag ser ut har inte kollat mej i spegeln sen imorse! Hahah okej det där lät väldigt fjortis men ändå.. jag sitter helt ensam i ett grupprum nu, men alex och benny sitter i det brevid och dom tjuter till lite då och då, och öppnar jag fönstret kan jag se dom och prata med dom så helt ensam är jag inte :) visste ni att alex ska jobba som strippa på min nattklubb? Om ett antal år då, men det kommer bli en riktig succé.

Hmm jag har ju inte lagt in nån bild på ett tag, ska jag lägga in alla bilder jag har på skoldatan kanske? :D alltså på min inloggning :)


Hahahahha den här sparade jag nog för karro är så sexig på den ;);)


Lite stadskåt?


Sommarflickor :)


HAHAHAHA den här bilden är så rolig, jag står helt omedvetet som en anka!!


Läju ha gjort nått repotage om anorexia nån gång i tiden


Det här är anton sidén när han posar i sina gråa kalsonger, som ni ser


Hahah och den här bilden har karro döpt till "asså något sminkad frånkarro", håller med man ser nästan inte mina läppar för jag tyckte väl det var snyggt med fondation på läpparna


Hmm juste. Skämmit, men jag hade riktigt kul ändå

Från elinas fest när vi stack ner till donken och fick varsin hund i happy mealet haha ;)

Är det inte gamla poppisbilden? ;>

Känner att det blir mycket ellen :o haha :)

När jag skulle visa vad jag inte var sugen på, snart kommer det en massa bilder som jag Var sugen på..

En söt bild från maddes kalas :)

Antar att det var aneroxia grejen de här med

Joanna :')

Haha sötan!


Gammbilden på mej & karro :o fast vi ser typ likadan ut nu tycker jag, hehe


Bäääbis :) gissa vem som är vem av mej och karro? :D

Ouff

Nämen!

Gillade fortfarande att sminka läpparna.. aaaaaaaaaaaaajsa :)

Skulle väl ha vart till sex i media

Det här va jag sugen på!!

Sex i media

Hur gott skulle inte det här va nu då!?

Här kom jag också

An

Det var jag sugen på! ;)

Jag orkar inte skriva det där långa och svårstavade ordet igen

Mmm

Haha det är ett hotellrum! Mysigt va? (a)

???

Heeeeeeeeeeeejdåååååååååååååå


havet i käften min

Ni vet koksalt, när man kokar vatten med salt utan jod? Det är iallafall bakteridödande och shanti snubben tipsade om att använda det typ 3 gånger om dan, hade inte använt det en enda gång framtill idag. Riktigt vidrigt var det!! Smakade värre än saltvatten ;o och jag som inte ens klarar av att bada i havet för det är så salt, nu hade jag ett helt hav i käften min.. usch!

Ha kollat på tv och pratat med karro i telefon hela kvällen, hahah hon är väl för skön hon, har alltid nått att berätta och jag smäller av lika mycket varje gång :D haha! Men ska nog ta och sova nu så jag är pigg & kry imorn, då jag först ska på skolan, sen va med ponthus och sen är det teater!! :) blir skoj det. Svenska + uppgiften skulel visst vara inlämnad på fredag sa karro, då är det dags att lägga på ett kol! Är nog bäst att jag snabbar på i vartenda ämne för jag känner att jag ligger efter överallt, men det blir det väl ändring på så småningom. Har tagit hem matteboken för att plugga lite i den men den har legat orörd sen i torsdags, haha motivation kallas det va?

Jaja men nu ska jag sova, gonatt!


jag haatar skoooor

Självklart fick jag inte med mej nå skor hem.. mamma trodde att om jag köpte samma som jag hade, dom hon lämnade tillbaka, så skulle dom bli likadan efter en månad igen. Visst så är det ju. Jag vill bara säga att jag HATAR vinterskor! Finns absolut ingenting snyggt med dom, ingenting som faller mej i smaken. Okej visst jag är otroligt kräsen jag också när det gäller skor men ändå..

Tänkte skriva om alla fula skor och lägga upp bilder men hahah då skulle väl några blivit irriterade kanske ;)
Så nu får jag leva med mina converse. Kallt.

fixa skor

Ska iväg på birsta en sväng med mamsen, måste byta mina uggs för det är nå fel med sulorna och det läcker in i ena skon. Mamma tror inte det finns några med av dom, men det hoppas jag att det gör för jag orkar definitivt inte leta reda på ett par nya skor, hatar att prova skor.. är lite sugen på ett par pumps men dom skulle jag väl typ aldrig använda men fräna är dom, såg ett par as snygga på tvn en gång men minns inte från vilken affär? :o synd det!

Men nu ropar mamma på mej..
hejdå!

joanna ..

 

JAG SAKNAR DEJ!


topp 5 marabou chokladkakor

NUMMER 1: Det får bli en klassisk mjölkchoklad, passar alla ;)


NUMMER 2:
apelsinkrokant lätt!!!


NUMMER 3:
jag älskar nötter


NUMMER 4:
keeexxx



NUMMER 5:
hejhej


ja jag har tråkigt

Ditt namn? linda henriksson
Födelseår? 1994
Hur Lång är du? 158,5 .. suck
Spelar du något instrument? nejdu
Dina första tankar när du vaknar? vad är klockan
Vart befinner du dig just nu? vardagsrummet, hemma
Biter du på naglarna? nej, jag får inte ha min fingrar i munnen nu ;>
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? rooosa!
Har du några husdjur? yep, en hund en orm & akvariefiskar
Är du singel? nej :)
Vem är snyggast? ponthus
Vem vet mest om dig?  karro
Vad vill du ha just nu? en mindre stav i tungan
Ditt mål i livet? flytta från norrland!
Rädd för? ganska mycket
McDonalds eller Burgerking? hm. donken
Sjunger du? om jag känner fört
Vad har du för skostorlek? 35
Vill du gifta dig? nja, tveksamt
Kommer du överens med dina föräldrar? ibland

Din hårfärg? blond
Skor du hade på dig idag? har inte haft på mej nå skor
Vad sover du i? min säng
Kläder du har på dig? min mjukisdress
Favoritårstid? sommar!
Favoritmat och dryck? makaroner & coca cola :)
Hur svarar du i telefonen hemma? hallå
Hur svarar du i mobilen? hallå
Sov du ensam inatt? yes
Vad gjorde du kl 08 imorse? soov
Vad var det senaste någon sa till dig? ha inte hört nån annans röst än min på hela dan :|
Druckit idag? mjölk, vatten
Vad är det för väder hos dig nu? vet inte, det ser rått ut

Godaste glassmaken? ben & jerry cookie dough
Drömmer du mardrömmar? ibland
Favoritklädsel? leggins och nån t-shirt
Favoritgodis? vet inte, beror på vad jag är sugen på
Hur många kuddar sover du med? två
Längtar du mest efter just nu? sällskap!
Vad luktar det nu om du sniffar lite? naturgodis, fattar inte varför för det finns inget sånt här hemma :o
Saknar du någon just nu?
jag saknar ponthus hur mycket som helst
snus eller cigaretter?
får väl bli cigg
Vill du ha barn? ja!
Längtar du till din nästa födelsedag? klart
Är du blyg? ibland är jag det
Tycker du att du har fin dialekt? HAHAH nej!
Tycker du om fester? nja, mer förut
Tycker folk du är snygg? hur ska jag veta?
Har du använt någon hårprodukt idag? schampoo & balsam..?
Vad har du för planer till helgen? eftersom jag inte kunde va med sandra den här helgen så skulle vi kanske ses till helgen istället :) annars vet jag inte
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget?
 18 iallafall
En bra film? vet inte
Vem får en kram? dom som e snäll =)
Vem får en puss? ponthusss
Sprit, cider, vin eller öl? va som helst men inte öl
Hund, råtta eller katt? kissemjau
Tycker du om din pappa? aa


mornmorn

Godmorgon , hehe jag sitter och kollar på barnprogram (a) det är typ julavsnitt, får värsta julkänslan haha :) ganska skönt att vakna elva och veta att då har ni andra redan varit vaken i flera timmar ;)

Det kommer bli en seg dag idag, ingen är hemma förens runt fyra-fem dessutom! Men jag har typ inge feber längre så imorn så är jag frisk och får gå på skolan.

tråkig



Hejhej, min feber är inte lika hög längre så jag tänkte att jag borde få gå ut imorn men det var visst bara alvedonen som ha dämpat den, så fort den är ute ur kroppen är jag lika sjuk igen.. men min plan är att sova med sockar och kläder i natt, och ta en alvedon när jag vaknar och bara ta det lugnt heela dan imorn så är jag säkert frisk till teatern på tisdag :) dessutom kommer jag få panikångest av att sitta hemma det får jag alltid när jag är sjuk haha.. och det är inte kul! Vad kan man liksom göra när man är hemma? :o

Man kan:

* Bada badkar! Tyvärr inte basta för då höjer man febern och förkylningen..

* Rensa garderoben

* Städa

* Sova

* Läsa gamla dagböcker!

* Kolla på film, fast det är astråkigt när man är sjuk, hänger inte med alls

* Baka, det dåliga är väl att det inte smakar lika gott..


Åh det finns ju typ ingenting jag kan göra imorn! :| jaja.. nu ryktas det om att mamma ska ha datan så jag ska väl gå,
hejdå!


deprimerande

Här ska ni få höra dåliga nyheter,

1, Ponthus kommer inte :(

2, jag kände mej krasslig så jag provade febern och det visade sej att jag hade 38.5.........

 

Askul, då blir det väl inget roligt alls i veckan, för jag läju inte bli frisk på bara en natt. Fast jag har tagit en alvedon så man kan ju hoppas? :)


hahah

Snackar med linnéa nu, en person är så skrattretande så det finns inte, blåst jävel asså! Hahahah shit asså..

Jaja, kom typ nyss hem också, åt nå konstig mat där. Typ kött med plommon i? Ingen höjdare precis, sen har jag slutat äta glass och godis och sånt så det vart ingen efterrätt heller. Är jag inte duktig? ;) jag och janine ska börja träna dessutom :| haha jag ska erkänna att hon fick ta till av sin lilla övertalningsförmåga, men iallafall en gång i veckan ska vi göra nått ansträngande. Bara det att jag tycker typ allt är ansträngande? Nerå men, jag har faktiskt fått bättre kondition för jag har lagt av med vissa saker och då är det väl bara att fortsätta att kämpa på med konditionen, skulle ju kännas bra att ha bättre kondis än lukas hähä.. och ja det är alltid maktkamp mellan oss haha!

Nu väntar jag på att ponthus ska komma hit :) har nyss städat rummet också, ska bädda sängen kanske? Äh få se va jag gör och inte gör.

adjöken!

booriiiiinnnggg

Nu ska vi åka,
hejdå.

mornmorn

Goodmorning!

Fast egentligen
vaknade jag kvart i tio, det är väl sånt som händer om man somnar innan elva? Haha shit asså. Sitter ensam hemma med as ont i magen, vet inte vad det är för fel?! Måste va allt socker och sånt jag fick i mej igår. Idag är det farsdag, pappa fick en tavla med oss ungar på :) han ville ha den på jobbet, varför då? :o

Aja, sen vid halv tre ska vi till mormor och morfar och typ äta och så ju.. vet inte hur länge vi blir där, hoppas det inte bara är våran familj där!

Nu måste jag gå ut med hunden,
adjö

nu ska jag sova

Jag har jättetråkigt och är ändå ganska trött så kan väl lika gärna gå och sova nu, imorn är det farsdag och då ska vi till mormor och morfar jippi,

godnatt :)

paradisbadet!

Imorse väckte claudia och janine mej kvart i åtta och sa att jag måste dra på mej nått snabbt för vi skulle med janines mamma till ett kalas och hjälpa till att bära stolar tills det började, hade inte planerat att kliva upp förens claudia stressade på mej och sa att jag måste, så jag klev upp och pissa, han varken borsta tänderna eller nånting innan jag satt i bilen. Jag tyckte att det var nå lurt på gång, och det var det också! Satt och stirrade på claudia hela bilresan och hon ba flina, så stannar carina på busshållplatsen och säger att vi ska ta bussen till kalaset. Ha-ha säger jag bara, janine avslöjade ju ganska snabbt att det var nått skumt på gång när hon säger att det skulle gå en abonnerad buss efter vi hjälp tjejen med stolarna. Så jag ba "okej va är det här, vart ska vi?" det visade sej att vi skulle till paradisbadet :D:D det var överraskningen för jag hade fyllt år :) dom har bjutt på allt! Godis, mat, inträde, bussbiljett. Snacka om att det känns dumt :o jag liksom gör dom pank!

Vi badade väl inte så värsta länge, lite mer än tre timmar bara. Sen stack vi ut på "stan" eller vad det var och kollade runt, tänkte ta en buss som skulle gått halv fem men den gick tydligen halv fyra så den missade vi. Nästa gick inte förens sex så vi gick och åt pizza innan ;) värsa feta pizzan, asgod var den! Nu är jag alldeles slut och saknar ponthus så himla mycket, har inte sett skymten av han sen i torsdags :o och karro hon är ju i stockholm hon, hoppas hon har det kul :)

På busshållplatsen, claudia är bra på att hålla kameran still som ni ser ;)

På bussen, somade ganska snabbt jag, haha


Sen fick vi ju vänta på bussen, för vi skulle faktiskt hem också


Hahahah janine låg och sov och jag, jag tränade ja :D Fast det ser ut som jag typ flyger..?


Janine sover, jag stretchar, claudia funderar över va det är för kompisar hon har haha


ouff

Nu har vi fotat, alla bilderna finns på min bilddagbok där jag heter tuffft så gå in där och kolla, här orkar jag inte lägga upp nått just nu :) ni kan väl få nån bild så ni får se hur vackra vi var! Claudia  var fotograf ;>
Vi har ätit chips och popcorn och nu dricker vi saft :D vet inte vad vi ska hitta på nu, kanske kolla på film eller nått? Är väldigt trött faktiskt.
Puss

ehm, ja

Vi håller på fixa och trixa med stjärnor i ansiktet, haha det var janines idé.. men lite små fränt blir det ju ändå :D
Nu ska jag mascara ner janine säger hon, hörs

hos janine

Sepe blogg.se gick inte att publicera förra inlägget, skulle försöka mej på ett sånt där videoinlägg dessutom GUD VA PINSAMT! Jag stängde av det för jag låter så löjlig och kan inte koncentrera mej och gör allt löjligare än det redan är :o haha jaja, jag håller mej till att skriva ja. Förutom när jag är med linnéa då och vi inte filmar med webcam så man ser sej själv samtidigt :o hahah. Jag åt på taccobar med janine idag, shit asså asgott! Sen gick vi runt där på birsta ett bra tag innan vi skulle ut på nästa äventyr.. hitta busshållplatsen! Det var väl lite väl svårt, vi gick under en tunnel sen ut på värsta leriga vägen för vi hade gått för långt :o eller nej det var ingen väg jag vettefan va det var! Hemskt iallafall, ni ska ba se mina skor. Janine och jag knäppte lite kort och filmade förut,, tog med mej kamera sladden hit så jag skulle kunna lägga över bilderna och de till janines dator. Ett litet problem bara, jag glömde kameran.. haha duktigt!

Jaja. Vi ska vara med claudia ikväll, hon och jag ska sova här :) vad vi ska göra vet vi inte, eller jo vi ska knäppa massa kort har vi bestämt :D ja jag är väl alltid på iallafall, haha.

Vi kan ju bjuda på en krullig krussedull bild när vi ändå är igång, tänker ju inte filma nåånting! Förutom när janine filmade mej på busshållplatsen när jag var heltl crazy asså jääääää.

Sa jag att vi hittade busshållplatsen till slut? Vi gjorde det, men vi hann inte fram i tid, eller jo vi fick springa på motorvägen. L Ä S K I G T !

 

JA JAG ÄR LYCKLIG FÖR JAG HAR MIN TUNGPIERCING! Kolla mitt partytrick ba :D och kolla att min tunga är inte lika svullen!!! :)


hahah daah linnéa, daah?

Nu ska jag sova, daah?


lite bilder

Nu är jag hemma igen :) sebbe, chadi och parre kom förbi hos linnéa förut och då skickades kameran runt lite titt som tätt, kanske ni ska få er en tjuvtitt på va som försigår hemma hos linnéa?

OCH JA jag är medveten om hur jag ser ut.....

OCH NEJ det var inte meningen att lägga handen på låret

Ett stycke sebbe :)

Parre stod och beundrade sej själv i spegeln, han snackar till och med sej själv haha


Linnéa


Hahhaha parre!


Pa.. eller vem är det där? :o:o


hos linnéa

Shit vilken panik jag hade när jag skulle till bussen, trodde stenhårt på att jag skulle missa den. Så när jag är vid lidl ser jag en buss åka ut på motorvägen jag ba "VAFAAAN!!!!!!" så kollar jag närmre så stod det Beställning på den, hehe.. sen när jag är vid OK kommer det en buss också och jag ba springer, kollar jag närmre en gång till står det Laggarberg på den. Suck? Vågade inte ta ett steg från busshållplatsen för jag trodde jag skulle missa bussen.

Åkte till navet och bytte buss, visste ju inte om jag var på rätt eller inte hahah men det hade jag. Så kom jag hit och då skulle linnéa bjuda på glass så det var bara att tacka och ta emot! Inte för att jag ville säga nej precis hehe, asgott. Lite fet känner jag mej bara för jag åt choklad på bussen, hmm.

Vet inte vad vi ska hitta på, eller jo linnéa ska på dans fem så jag ska väl sitta utanför och vänta på att hon dansat klart :)

Gooodbye

hejdå


 

Ska kika när bussarna går om dom nu ska gå? Sen ska jag till linnéa, vi hörs när vi hörs! :)


kaggen - hon är min ängel



Asdålig kvalité på låten, men hur söt är den inte då! :')


no svinis tack

Idag har jag ritat på matten för jag glömde visst matteboken hemma, hmm..?



Teckningen heter: Säg nej till svinis, ta en spruta!

 

Ganska mysko att det var just jag som ritade den som är helt emot vaccinet, en i usa började ju fan gå baklänges :o asrädd är jag! Min bror tog det igår, om han klarar sej så tar jag också det. Eller mamma har förklarat att jag inte har nå valmöjligheter, jag måste ta det. Jag som tänkte joina linnéas armé och sprida det vidare! Blev inge av det inte, ska väl få nått äckligt kvicksilver sprutat i mej. Tack mamma, tack så jättemycket.

 

Gott med makaronerna, stuvade till och med! Sen gick jag hela vägen hem, har både gått till och från skolan idag :o blir så imorgon också för mammas bil är ju på verkstan.. attans! Jobbigast är väl att gå när jag är trött och det är SNÖ ute mitt upp i allt också! Herregyyyyd.

 

 

Ja men ha en trevlig dag kära vänner

Eller vänta! Jag ska visa en chockerande bild också,



CLAUDIA LIGGER PÅ DET SMUTSIGA GOLVET PÅ SKOLAN!
Hahah fick en sån chock att hon av alla la sej där så jag var tvungen att föreviga ögonblicket!


med karro

Tjena tjena, linda och karro här yeeaaahhh. Eller hon är och borsta tänderna och jag fick i uppdrag att fixa sängen till hon kom tillbaka, men mamma fixar jobbet hähä. Vi har suttit i typ en timme för att komma överens om vilken bild vi ska lägga upp på bdb hahah och jag skojar inte.. för på alla bilder sen en mongo ut, och den andra bra. Imorn ska vi ta bilder för vi har inga alls på varandra! :o också måste vi till skolan för mammas bil är på verkstan, suck.. vill komma i tid till två timmars dan eftersom det är svenska + på morgonen hihi och det är mitt favvoämne :):) det och musik då.

 

Den här bilden enades vi om:



GODNATT!


slut för idag

Shit vilken tråkig dag seriöst har bara suttit rakt upp och ner flera timmar. Finns ingenting att göra, jag kunde ju ha läst en bok om jag inte läst ut den. Kunde ju hämtat en ny bok men då skulle jag glömt va den förra handlade om och det kan jag inte göra för vi har bokprov till veckan.

Linnéa sitter och läser bert och skrattar för sej själv typ hela tiden, haha. Bert är en sköning.

Vet inte vad jag ska göra idag men jag ska nog inte hem iallafall för jag satt ju seriöst hemma hela dagen igår! Gör jag det idag också kommer jag ruttna bort, bli en mossa för jag kommer mossa fast. Mossa mossa mossa.

Arvid sitter och visar bilar han tycker är snygg, såhär ska en riktig bil se ut!



Eller hur? Värsta frän!

Men nu slutar jag, adjö!


hallåååå

Hallå, värsta slapp dag idag, ska bara sitta i ett klassrum och göra så gott som ingenting. Och imorn slutar vi elva, och börjar nio, nödvändigt? Fredag är de lucia hela dan.

Men nu fick vi rast eller nått,
hejs

ojojoj

Nej jag ba skoja förut, jag skulle inte sova jag fastnade vid msn. Hahah men nu måste jag stänga av.
Också undrar jag hur många gånger inte jag kommer gå och pissa i natt, har typ druckit hur mycket som helst ikväll :o

Jajaajjajjaja
gonatt :D

the butterfly effect


Har suttit och kollat på den här filmen, bra men jävlit förvirrande..

 

Nu ska jag sova,

så gonatt!


bus eller godis

Mina 2 bröder lukas och ludvig va ju ute på bus eller godis i lördags så dom har jättemycket godis var och jag får inte smaka en enda.. det är jätteorättvist och pappa vill inte åka på ica och sponsra mej till fetma, dessutom är godisarna han erbjuder inte lika goda som dom förbjudna som lukas och ludvig har. Dom jag inte får äta ser så mycket godare ut!!

 

Därför har jag suttit och pysslar ihop en halloween mask eftersom jag ändå inte har haft nått bättre för mej ikväll, va säger ni ska jag ut? Eller är det lite försent?



Eller så kanske jag måste vara lite lite sötare, och kanske lite lite yngre för att lyckas..?


hemma redan

Blev ingen lång teater precis, karro fick migrän precis när gunilla släppte av oss så hon fick vända med bilen och hämta upp oss. Skulle inte karro stanna orkade inte jag heller stanna så nu är jag hemma igen! Ska väl ringa till pappa och säga att han inte behöver hämta mej sen, haha vore ju inte så roligt att han ska behöva stå och vänta på oss hur länge som helst när vi ändå inte kommer. Han har ju gjort det misstaget förut fast då åkte han bara till fel ställe, och då fick ju vi vänta på han också.. när vi tränade på två ställen olika dagar så vart det lite jobbigt att hålla koll när och var för honom!

Sitter och snackar med sandra nu iallafall, ska väl hitta på nått till helgen med na, jääävlit länge sen nu!


jää nu äre teater



Tjillevippen nu ska jag bara äta sen sticker jag på teatern,

pusshej!


sommar & sol

GUD VA KUL ATT SITTA INNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE wiiiiihooooo

 

Inte precis roligare ute heller kan jag tänka mej, äckelväder. Kyyyyyyyla! Hatar höst hatar vinter ska va sommar hela tiden! Det ska va varmt så man slipper frysa om fossingarna! Och händerna och öronen! Och näsan! :o jag vill inte frysa nånstans, nejnej, jag vill ha värme!


hahahahahahahaha

Kewin hade tänkt sätta på en skön film, nån som har sett till en sköning?

hmm

Hihih jag är hemma ja, slutade lite tidigare än er andra ;) så går det! Mormor är här så jag håller tungan i mun, hon vet ingenting och hon är lyckligt ovetande. Hon hatar piercingar och tycker bara att dom förstör, så nu håller vi tyst okej? :)

 

Har käkat makaroner ofcoourse, asgott! Gympan var väl lite väl lätt idag, var i aulan med linnéa för vi skulle träna till dans. Eller ja, linnéa dansade och jag stretchade och var dj, haha.

Också kan jag säga att alla som vill ha vinter är galen, sällan man vill gå runt och bli blöt om fötterna och frysa hela tiden? :o dessutom kan man inte sminka sej eller nånting för man blir mulad, huhu.. JAG VILL HA SOMMAR!


sov så söööööttt!

NU SKA JAG SOVA GODNATT!


misslyckad kock

Jag gjorde chokladbollssmet ändå, fast efter eget huvud. Jag hittade inget recept så jag slängde ihop margarin (mycket), socker (ännu mer), kakao (inte så mycket), havregryn (för lite!) och ett ägg. Till en början var det gott, visst det smakade typ bara smör och socker men ändå! Mamma och ludvig kunde knappt äta det för det var så fettigt, efter ett tag märkte jag också det. Så nu står byttan på bänken och kommer då inte bli uppäten!

"Smeten" såg väl ut typ såhär:

Det bruna är kakaon, det vita som är överallt är socker, dom där streck fläckarna är havregryn och några smörknölar.

Jag ska bli bagare när jag blir stor, nån som vill komma och köpa mina mästerverk? :):):)


fag



Gooooooodkvvääääääälllllllllllllll!

Har ni
nå kul då? Jag tvekar på om jag har det eller inte, har bara suttit hemma idag. Har haft sällskap av janine ett tag ju, men annars är jag ensam huhu. Lukas har spytt dessutom (påstår han?) så honom vågar jag inte va med! Så då har jag roat mej med teven. Sen när jag startade datan stängde lukas av den mitt upp i ett blogginlägg som inte ens sparades, irriterad? Ja. Nu fick han gå ner och kolla på tv för jag flyttar inte på mej, mamma sitter ju vid min så.

Är as sugen på chokladbollar ska man baka kanske? :D

.. nej men gud va jobbigt ;o

funderingar

Har massa silverschampoo i håret nu också för det ska bli ännu ljusare. Det vart lite hur som helst med slingningen, vi skulle ta av hättan på en gång när det var slingat så typ all blekning åkte ju av hahah, så vi slängde ihop lite här och där. Så det blir spännande att se hur det blir när det är klart! Funderar på att göra nå mörka slingor i håret, inte randigt och asmånga utan bara några få stycken lite utspridda. Vore ganska najs kanske? Får se hur jag gör med det, måste ju använda lite röd färg då också och jag vill inte precis ha röda slingor.

slingar håret



Kolla en bääääbiiiiiiisss!

Som ni ser så håller janine på fixa med mitt hår så det kan slingas sen :D slipper jag 50% av utväxten iallafall, skulle jag tro. Fast egentligen lider jag inte av den hahah. Janine är jätteduktig :)

Det skulle vara teater på skolan idag men det var inte alls teater.. dom lurade oss att det var teater men det var som en helt vanlig so lektion! En enda snubbe som knappt var utklädd stod och sjöng och pratade om nå krig eller nått? Jag vet inte, jag slutade lyssna efter ganska så kort stund.

Nu kollar jag ghost whisperer, det är spännande! Man kan inte sluta se på det för man måste se när det slutar lyckligt för annars är man lite smårädd resten av dagen, hehe.

Aja men vi hörs, pussen

dagen

Hej där! :)

Det var kul att hälsa på farmor och farfar, dom hade det fint. Hon gjorde sina asgoda strips, korv med ost och kött.. gud va gott! Bara ett problem - jag fick ju inte äta det.. Men hon gjorde hemgjord potatismos också, det älskar jag! Yummi. Annars så kollade vi väl mest på tv bara.

 

Vi for hem till sex för då skulle mamma och pappa på hockey, så jag var barnvakt åt ludvig, fast lukas och linus var också hemma. Vi kollade på doktor mugg haha, så ringde ponthus och så vart det så han också kom hit :) värsta kriget har det varit här. Lukas kan verkligen gå mej på nerverna ibland, men nog tycker jag om han ändå för han är ju trots allt min bror, men shit asså jag störande den ungen kan va..!

 

Men nu ska jag gå och sova,

godnatt


mot faaarmor

Nu ska vi åka! Och nu vet jag varför jag är så kall hela tiden, jag är ju så jävla hungrig för jag inte kan äta har fan gått ner 2 kilo på tre dagar och det är väl svaret på att jag är så grinig också.. men om nån dag kan jag börja äta riktigt och då blir det lättare att hålla humöret. Förutom välling och fil som jag har levt på fick jag i mej en liten ben & jerry igår, asgott!

Men nu väntar alla på mej, ska dra till farmor. Vet inte när jag kommer hem men blir nog borta hela dan iallafall..
puss

OCH RING MEJ! För hur kul det är därborta det vet jag ju inte precis ;o

eeeeemiiiiiiiiil

Förresten, imorgon ska jag hälsa på min farmor som bor ända bort i fränsta! Vet inte vart det är, men en bit utanför stöde iallafall. Och karro hon skulle till stöde hon, så både vi är långt bort imorgon men ändå nära varandra, lite småfränt :)

 

Länge sen man träffade farmor och farfar sådär mer än en kvart så det ska bli kul faktiskt. Borde väl sova nu för vi ska upp tidigt imorgon, har ändå inget bättre för mej, bara emil som är social också. Vi sitter och pratar om bussar och sånt hahah, eller nä inte precis eller jo typ :o

 

Jaja, hejsvej, o godnatt då