dag 6


En äcklig syrsa kom och satte sej i sovrummet och lät..

Fick gosa med Ludvig istället för Ponthus ett tag!

Jag och pappsen ställde till med stormiddag


det gör ooont

Hallå. Var inte lika kul idag dedär med kickboxning. Kan hända att det är för jag har sån dålig dag. Ska testa sista gången på måndag innan jag bestämmer mej.. men idag frågade tränaren mej ifall jag hade hållt på med boxning tidigare för han tyckte jag var duktig på slåss, då blev jag glad kan jag lova :-D Höll ju på lite i sjuan.

Det negativa är att min handled är typ krossad. Åhå det gör skitont.. :-( slog lite fel utan handskarna, så tål dom ju ingenting för jag har stukat och hållt på fram och tillbaka hela livet av nån anledning. Klant man e

NU: duschen!


pms:(:(:((

Här skrivs det verkligen inte mycket längre, ja örsk inte. Heh

Så har jag mina jävla pms dagar nu också haha.. det är inte okej. Det är nog inte okej att skriva heller men nu gjorde jag ju det ändå. Är arg, ledsen och glad omvartannat. Fast så är det oftast hela hösten. Förutom på min födelsedag som är om prick 17 dagar! Hihi kuligt :)

vill ha massa,massa paket!

Har väl varit okej på skolan idag. Jag och Johanna kom dit en timme innan vi skulle börja för att komma ikapp, jävligt bra intiativ om jag får säga det själv. Det som är mindre bra var att vi hann inte klart, hehe..

aja nu ska jag göra nått annat tills kickboxningen börjar, är inte lika pepp idag men det blir jag nog när jag väl är där. hörs!


kickboxning.



Hihi hejjjj, kickboxningen igår var skitkul :D fast det mest svettiga jag har gjort haha. Plus att vi var i en lökig källare utan fönster, det gjorde ju inte saken bättre. Men ja jag ska gå och prova två gånger till gratis, sen får jag se hur jag gör. Ser positivt ut iallafall :) så har jag träningsverk i hela kroppen idag, haha åh skönt :D


sparkiaoöaek

Är hur trött och slut som helst idag, så fattar inte hur jag ska orka röra på mej ikväll, har försökt sova men det gick ju inte.. så hinner jag inte raka benen heller för nu ska jag äta och sen till Karro. Haha kul att springa runt i shorts dårå.

Aja läju bara vara grabbar där satt mina håriga ben smälter nog in ska ni se!

19 dagar tills min födelsedag äre också. Synd att man inte får ha nå mer fester men vad gör man, smäller till rejält nästa år istället! Då blir det lokal och grejer.

Men ska gå och ragga skjuts. hörs


dag 5





sköööönt



Känner mej som den där "ful i glasögon" reklamen på tv, haha.. i alla fall ska jag nog gå och lägga mej nu, eller ska bädda rent i sängen först. Älskar att lägga mej nyduschad i en renbäddad säng! Bland det skönaste som finns ;-) Fast det vore dubbelt så mycket bättre med en Ponthus vid sidan om!

Haha förresten! Vet ni vad jag ska göra imorgon då? Nej tänk fatt det vet ni inte. Ska minsann prova på thaikickboxning ja! Nu jävlar har jag gått och blivit farlig. Jag & Karro. De ni


dag 4

Tog en taxibåt till en annan ö och var där hela dan och badade. Vågade mej på att snorkla också, hehe. I typ två minuter innan jag blev rädd för havsbotten haha!






städa!

Då var det söndag igen då, och söndag=städa.

Har precis beställt pizza också, så nu har jag nått att göra medans jag väntar! Ska bara va hemma och ta det lugnt idag. Ta ett bad, raka benen och sånt där tjejigt :D hihi! mysigt.



och inte tänker jag klä på mej heller, ska bara springa runt i morgonrocken heeela dan! Justja så måste jag lägga upp mer bilder från Kroatien, hade jag ju helt glömt bort.. kommer ikväll!


tomt

Har fått stått tomt här i helgen för jag har haft sååååå mycket för mej! Haha nerå.. somnade typ tio i fredags hehe. Helt slut var jag:o somnade med kläderna och allt på också haha! Var med Ponthus och myste på bara.

Idag, lördag, har jag varit hos Madde och kollat på film och gjort ett misslyckat försök till att röka vattenpipa haha :) kom typ nyss hem, ligger med gosen i sängen. Ska kanske se på en film eller så blir det sova, svårt val känner ja!


på skolan.


Hej bloggennnn

 

sitter på skolan med Johanna just nu, hade min dag med tre och en halvs timme hål helt ensam idag.. har ju gjort klart svenskan, när jag gick i ettan förra gången.. ha-ha

 

Ganska drygt. Men idag hade Johanna lite ärenden tack och lov så fick hänka på dom ja! Slapp jag sitta helt ensam på skolan som ett annat offer. Ska nog åka till Ponthus efter skolan iallafall, ska kanske inte på banken och aktivera bankomatkortet mitt om mamma har tid..

 

Håret vart väl helt okej iallafall, ville ha rödbrunt men inte ser jag nått rött nånstans! Fast det var visst lite ändå har jag hört, hihi :) skriver bara massa skit nu för jag inte har nånting att göra.. aja ska väl ta en rundtur i skolan nuja så hörs vi sen!


snodde från linnéa,hihi

5 saker jag inte kan vara utan.

1. internet
2. mobil
3. nära&kära
4. trocadero
5. snusbus

5 filmer jag tycker är bra.

1. the butterfly effect
2. miss marsh
3. disturbia
4. peter pan
5. stay
 
5 maträtter jag älskar.

1. stuvade makaroner & falukorv
2. lasagne
3. grekisk sallad
4. strips med varm cheesedip
5. spaghetti & köttfärssås
 
5 saker jag vill göra.

1. sova ut
2. bo i en lyxkåk i beverly hills
3. mysa med ponthus
4. åka till grönan
5. få skjuts till skolan dagligen
 
5 saker jag inte gillar.

1. lögner
2. när en nära inte mår bra eller att det liksom hänt nått riktigt jävligt och man vet att det inte finns ett skit man kan göra för att få den att må bättre
3. folk som tror dom är bättre än andra
4. att svettas
5. när jag inte får som jag vill

trötter

Skola, pizza, hårfärgning.
Allt jag orkar skriva om min dag för nu slocknar ja!


buhu

Idag är det ingen bra dag än så länge. Har världens magont och kan knappt gå för jag är så stel för jag inte stretchat på aslänge. + att jag flagnar på tuttarna och hur kul är det då huhu.. ser ut som torkad opassande vätska.

Meeeeeenn, ska kämpa mej till skolan ändå ja.. ska typ mäta oss från alla håll och kanter idag för vi ska få egna kockkläder haha, kuligt! Skippar helst att höra siffrorna runt magen.

Skriver senare idag. Är iallafall skitful just nu också så ni på Timrå gymnasie är redo på det.


dag 3

Tredje dan fick vi äntligen bada iaf, hade man inte längtat lite efter kan jag lova..!





piercing&hårfärg



Haha justja, gick och piercade örat mitt idag också!

Har velat gjort ett till i två-tre år ungefär men inte vågat men idag drog Ponthus med mej och tyckte det var på tiden jag fick det gjort, gjorde inge ont alls ju :o eller jo det kändes ju, men inte ont! Så var det varmt i en halvtimme och sen var det lugnt. Så hade jag så tunna öronsnibbar haha så det skulle läka snabbare än vanligt! Kungkungkung

Så har jag även köpt hårfärg. Kanstanj tror jag? Vill ha lite, lite rött i så det blir en varmare färg :) så ska jag slänga hårförlängningen åt helvete. Det ser så fake ut så jag orkar inte. Den är liksom lite väl sliten så det ser mest bara pinsamt ut med den i.. hehe aja det var allt för mej, hörshej!


karrokorven

Haha vi skulle inte laga mat idag, vi skulle äta mat....... kanske ännu bättre?

Aja. Var klar därborta i köket på 40 minuter, kändes kanske inte så värt mej vad gör man inte för lite wok. Hah. Tog bussen till Ponthus efter det, var där ett tag innan jag drog vidare till Karro! Vi har varit ute i Timrå och njutit av finvädret som blev jävligt kallt snabbt, då snabbade jag mej hem..

Ska slänga upp lite Kroatien bilder snart!


2011-08-23



two and a half men

Har vart med Ponthusen min idag ju, legat och myst och kollat på The house bunny, tror iallafall den hette så.. brukar oftast sätta orden i fel ordning ja hehe. Har kikat busstider nu och det blir en jobbig och förmodligen regnig promenad till Timrå imorgon för att komma till bussen. Uscha!

Men vad gör man inte.

Ikväll har jag kikat på two and a half men, ett av mina favoritprogram!
Men nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Godnatt :)


skolan

Då var första "skoldagen" avklarad då.

Fick sluta vid elva, det enda vi gjorde var att få massa papper och sådär. Imorgon blir det roligare för då ska vi till köket och laga mat :) hihi. Hoppas det blir bra på den här linjen, orkar inte hålla på och byta nå mer nu!

Ska gå och värma en paj och dricka troca nuja. Lunch från lidl,haha


2011-08-20



+ jeansen och linnet jag hade på mej idag
+ earcuff, örhängen, halsband, armband

Köpte en påse med hemligt innehåll på nån affär, åtta saker var det i den
plus andra smycken jag köpte så jag känner att jag orkar nog inte knäppa kort på allt..


2011-08-22


dag 2

Andra dagen fick vi åka ännu mer buss för att ta oss till staden Split där färjan till ön Hvar gick ifrån, Hvar var alltså stället där vi hade hyrt lägenheten. Där vi spenderade resan :) så det var ännu mer resande för att ta oss fram, kom fram på kvällen har jag för mej!







Ljustorp

Kom hem för ett tag sen, har städat rummet och sådär! Ska börja ha det som en söndagsyssla för det är inte nådigt hur jäkla stökigt det blev på bara tre dagar nu, grundstädade innan jag for till Kroatien och idag var det inte okej igen haha.. aja iallafall får ni två bilder från ikväll


Tre generationer, haha

Och min fina kusin Linn som vi firade!

Tänkte jag slänga upp ett tidsinställt inlägg med bilder från Kroatien för er som inte kommer kunna somna kvällen innan skolan, brukar inte kunna göra det jag heller för jag är så nervös men nu ska jag ju ändå börja på samma skola. Så det ska nog gå bra!

Ska ju börja om ettan för er som inte visste det.
Restaurang och livsmedel kör jag på denna gång!


adios

Har inte tid att skriva nu idag heller hah, köpte iallafall en jävla massa på birsta igår:d kanske lägger upp bilder på lite av de om jag orkar. Va mest smycken och orkar nog inte knäppa kort på alla.. men nu ska iväg och fira kusin min :-) skriver kanske,kanske ikväll! Ska prioritera städa rummet först

Har haft en toppenhelg i alla fall, bara myst med min saknade älskling. Idag har vi inte klivit upp ur sängen ens en gång, bara legat och småpratat och myst på :') så himla mysigt!


Birsta

Idag är det birsta och bio som står på schemat, ska se Bad teacher med Cameron Diaz :) blir jag och Ponthus såklart! Men nu måste vi dra hem till han och fixa lite saker sen ta bussen så har lite brådis just nu!

Skriver kanske ikväll annars hörs vi imorgon!
Blir inge selånger för mej iallafall, så himla less på marknader nu så det är inte sant!


dag ett

Första dan hann vi inte med så mycket, åkte hemifrån klockan åtta på morgonen och
tog flyget klockan fyra på eftermiddagen nere i Skavsta. Bodde på fastlandet första
natten, tog in på ett vandrarhem och kikade runt litegrann i staden som vi var i.






hemma!

Godmorgon!

Kan inte beskriva hur skönt det var att vakna upp i min egen säng, åh vad skönt det är att
vara hemma! :D fast har inte tid att skriva nå mer just nu, ska gå och borsta tänderna sen ska
jag åka på min kusins begravning. Så nej jag vet inte när jag skriver nästa gång, ska ju vara
med min saknade älskling hela kvällen sen ♥

Ska ju självklart lägga upp bilderna från Kroatien, men det är så himla många så jag får helt enkelt
lägga upp bilder från dag till dag, om ni fattar? Alltså från dag ett först i ett inlägg, sen dag två osv.
Ska göra en ny kategori som heter Kroatien så där kan ni trycka sen så har ni alla bilder och så där!

Har haft det jättehärligt i alla fall. Aldrig varit på något vackrare ställe, men nu kan jag verkligen
inte skriva längre, puss!


Live fran Kroatien!!!!!


rapport fran kroatien

HALLAAAAAA SVERIGE!!!!!

Finns inte dom tre sista bokstaverna i alfabetet sa ni vet hehehehe. Sitter pa ett internet cafe med janine just nu, har det skitvarmt har och har brant mej i ansiktet <3 har aven fatt bleka marken efter mina stora solglasogon :) ser seriost cp ut. har bara varit och solat en dag ocksa men ar ratt sa brun sa det ar nice! ;)

ehm ja det finns inte sa mycket shopping pa on har men har kopt lite smycken och sa. Ska handla nar vi ar pa fastlandet pa torsdag! har det bra i kalla sverige,pusssss

Leker


Youtube

Haha hade helt glömt bort att jag har ett youtubekonto.. hade ingenting att göra för nån dag sen så slängde in lite nya videosar, kika vettja :D hihi

http://www.youtube.com/linnndahh

http://www.youtube.com/linnndahh

http://www.youtube.com/linnndahh

mot kroatien



Allt är packat & klart, åker om högst en timme! Usch är inte ett dugg pepp på att åka bil i åtta
timmar haha.. fick inte ner en enda låt igår heller så inte har jag nått nytt på mobilen, snyft!
Tar med mej datorn i bilen så jag kan kika på nån film eller så!

Ha det så bra i Sverige, om en vecka är jag hemma igen! :)


saknad

Sa hejdå till hjärtat för nån timme sen, saknar honom redan.. en hel vecka utan hans närhet.
Världens bästa Ponthus. Vill åka och pussa på honom en sista gång men moppejäveln
startar inte, fan att jag ska va så mörkrädd!

Men ska nog gå och lägga mej nu så jag kommer upp imorgon, ska åka åtta härifrån till
Skavsta, klockan fyra går flyget därifrån så är vi i Kroatien på kvällen. Hoppas på en
skitrolig resa med min fina vän Janine!



Jag älskar dej mest av allt på hela jorden,glöm aldrig det♥


sista dan i sverige

Sitter och funderar på vad jag ska göra sista dan i sverige dårå. Har precis packat klart och är snorhungrig men det finns ingenting att käkaaa.. inte precis storhandlat en massa när vi ska åka bort.

Aja iallafall så ska jag göra nått med gosen min :D ville ut och käka eller nått men de blev de inge av.. så blir väl att sitta hemma. Kan ju vara skönt att vara de dan innan man åker också


Bara en liten fundering.

Satt och kollade på Jerry Springer häromkvällen, och för er som intevet så drar han alltid ett citat, eller vad man ska kalla det, i slutet av programmet. Den gången sa han nånting i stil med att vi blir behandlad på det sättet vi låter oss bli behandlad. Det fastnade verkligen, har tänkt på det en hel del dom senaste dagarna.

För ofta så låter jag mej bli behandlad hur som helst, eller inte direkt låtit det bli så men inte satt någon gräns. Bara suttit och tänkt "Hur kan h*n behandla mej såhär?" Man bör ju absolut inte lägga skulden på en själv ifall man inte gjort nånting för att förtjäna det som hänt, men ibland kanske man även ska tänka "Hur kan jag låta honom/henne behandla mej såhär?"

Men liksom, vad ska jag göra då? Ifall det är nått. Vi säger att din pojk/flickvän ljugit om en viktig sak eller varit otrogen. Om man verkligen älskar den personen så vill man ju vara med den. Förlåta den för vad den än gör bara för att inte förlora den till någon annan, för man vill verkligen leva med den. Låter man den personen behandla en hur som helst då för att man förlåter den gång på gång?

Eller att en nära vän varit en riktig skit. Ska man bryta vänskapen och vara arg varje gång man se den personen, eller ska man förlåta den och försöka lära sej att vara omkring den trots att den krossat en och man vill slå in pannbenet på den?

Jag tycker att sånt där är så jävla svårt. Enda sen man var liten har man hört att man ska förlåta och gå vidare, men på vilket sätt är det lätt? Och om man gör så, betyder alltså det att vi låter oss själva bli behandlad så då?

Bara en liten fundering.

Grillkväll hos Tell





-


IKVÄLL: grilla!


Nytt,nytt,nytt

Förresten om ni inte sett det så håller jag på att pilla lite här i bloggen, har gjort lite nya kategorier och sådär! Ska bli helt nytt och så mycket bättre på alla sätt.


Grillning!

Godmorgon fisar!

Klev fan upp tolv idag ja, är så stolt över mej själv så jag växte nån centimeter. Nej men satt på väckaren så jag tar mej upp på torsdag! Haha och på tal om centimeter, fick igen mitt pass sen sjuan igår, såg att jag endast växt 3 cm på dom senaste 3-4 åren :')

Ikväll blir det nog grillning hos min kära vän!


tubtopp & klänning


sömntuta

okej. idag vaknade jag halv sex, eller nej jag vaknade inte ens, blev väckt av att de ringde.. inte okej! ska liksom upp klockan sju på torsdag, måste verkligen vända på dygnet så jag orkar med mej.

nu ska jag fundera lite på vad jag ska göra med bloggen, så hörs vi :d


alltid lika jävla fager



Chillar med en flaska trocadero. NAJS

har även bestämt mej för att inte börja blogga på devote, kollade in hemsidan och vart medlem och skit, gud vad komplicerat :$ ingenting för en propp som mej.

Ska istället göra värsta makeovern här och börja skriva på ett helt annat sätt, mer inlägg, mer kläder, mer allt! Kommer bli så mycket, mycket bättre. lovar

men det blir inte fören till skolstarten. Då ni! Har inte tid då jag ska utomlands och bättra på brännan, som sagt. Fixar det dom fyra sista dagarna här hemma i sverige.

pussen


cpblogg

hatar den här bloggen och vill ta bort den. vet inte hur man gör när man skriver ett inlägg längre. men vet att jag kommer ångra mej om den försvinner, åh! funderar på att börja blogga på devote men asså ne. har ju alla fina inlägg häääär ju :( få fundera på den saken.

ska städa mitt rum nu. ha en bra dag


hehe.. penis



Ritat lite med Ponthus ikväll, fint?
Det är bra fredagsnöje för oss ungdomar de!


satans gosaker



Såg klart dom sista avsnitten av sjunde säsongen desperate houswives igår, nu längtar jag ihjäl mej till höst då det börjar på teven igen! Åhh det är så bra :D hihi. Så det gjorde jag igår kväll, bara myste på liksom. Drack trocadero och käkade popcorn. Vilket jag ångrar när jag ställde mej på vågen idag, har fan gått upp tre kilo den här sommarn......... mår dåligt nu haha. Har gjort minst hundra situps varje dag den senaste veckan bara för jag ska få äta godis och inte gå upp men får väl lägga de på hyllan ett tag då. KUL

Vet inte vad jag ska göra idag, ska åka till Karro strax med lite saker som är hennes. Förövrigt har jag inte nå pengar på mobilen heller så ni vet!

Aja får helt enkelt se va de blir! Blir nog bara lugnt och massa mys med ponthus, åker ju till Kroatien på torsdag, inte ens en vecka kvar, gud vad jag kommer sakna honom.. så därför är jag med honom så mycket jag bara kan nu haha :')


morgon"pigg"




tre tjusiga bilder från tranviken igår, varsågod

Hade ställt väckaren på ett idag av nån anledning, ser väl inge nöje i att sova bort mitt liv längre. Det som är lite jobbigare är att min pojkvän inte kliver upp.. hm.

Aja efter badet igår blev det birsta en snabbis, fick faktiskt med mej två plagg från rean på h&m. Inget särskilt men det var ju så billigt så varför inte! Vet inte vad som händer idag, vill åka till northbike och kolla på motorcyklar ja haha :) kanske får bli så också!


tranviken



Godmorgon!

Har inte varit uppe såhär tidigt på jag vet inte hur länge, fast nu är jag aspigg efter att gått runt och låtit som ett djur. Tycker att jag själv är så rolig så jag blir helt till mej :)):):):)

ska iallafall åka till tranviken med la familia & ponthus! typ lyser om oss två för vi sover bort hela dagarna och aldrig hinner sola haha.. Aja ska väl borsta tänderna osv hejdå kåmpizar<3


eheheheh

Haha såg nå söta bilder på hundarna på mammas kamera. Tiggarna. Kör på ett fint litet collage


sugna?

så kommer hundögonen..

..och hon köpte de.

stugisen

Bättre sent än aldrig, här kommer lite bilder från helgen i stugan!





sdgslkdjf

tjenixen!

sitter nere i källaren med ponthus just nu, tänkte umgås med familjen lite som har varit borta flera dagar men så är dom inte hemma? haha åh. men dom kommer väl så småningom!

idag har jag bara sovit. och myst och lagat mat. pasta och korv som vanligt, fast igår gjorde jag potatismos och fiskbullar. tycker inte om fiskbullar så värst mycket ja men det gick ner

typ onödig info för jag inte har nått att säga hehe... hörs