favoriter

ja kom igen! Jag gör lite listor istället för att blogga ;

--bästa just nu av;
LÅTEN
avril lavigne & lil mama - girlfriend
ARTISTEN avril lavigne!
VÄNNEN karro, det är hon ju jämt!
SPELET harpan
HEMSIDAN lunarstorm & en musiksida som jag brukar vara på
ORDET hm..
BOKEN min egen dagbok, lugnt!
INSTRUMENTET gitarr
SKIVAN avril lavigne - let's go (även om den är från 02)
TIDSFÖRDRIVET skejta&skratta med issa!
rapparn ANTON&AFFE KLÅR NOG AKON JUST NU

--senaste;
TELE.SAMTALET
issa ringde
LÅTEN JAG LYSSNADE PÅ lyssnar på girlfriend just nu
FILMEN oj.. det måste vart.. den vita stenen hos ronja i finland, om det inte är en serie..
SMS issa skrev "haha ;)" till mej
KLÄDOMBYTET till mjukisbyxor för nån timma sen
JAG SKRATTADE jag skrattar varannan minut tror jag, iaf på insidan
DUSCHEN imorse efter att ja å issa hade joggat
KÖPET igår på stan, en väska
JAG PRATADE MED IRL mormor :)

nu orkar jag inte listor heller nå mer, och det kan ju inte vara så intressant ändå x) haha, hejdå!


svammel den 28

jag kan bara blogga i 10 minuter, sen måste jag upp och fixa mej innan jag och issa ska på stan! Det är wear it rea, förstår du. Och det är ju min favorit affär på jorden, som jag har nämt säkert! Och förresten, den där tröjan som jag trodde att jag hade glömt hos Ronja var inte det minsta glömd. :P haha, jag hittade den igår på en stol, och det var det att tröjan var ut-och-in. Så jag trodde at det var nån annan.
Också måste jag köpa present till Karro! Mer skriver jag inte om det, hon kanske läser O___o och det är ju inte bra, eller nåt. Vad du ska få får du se på partajjet!
Också måste... vad var det jag måste nu igen. Jo, kanske åka in på erikshjälpen och se om det finns nåt billigt att ha på sej på Karros fest. Jag ska vara a. olssen :)
Och vet ni vad jag ska göra? färga håret. moooooooooooah :| vad läskigt! Tänk om det blir fel och det blir skit fult och allt. Men det skiter jag i, för jag vill färga håret. Typ blondare. Sandblont, det är mitt eget ord på saken. Så jag ska fråga issa om vi inte kan kolla på nån hårfärg idag också... alltså jag vill inte ha brunt hår, och det kanske jag får med tiden! Eller det får jag med tiden, eftersom att mitt hår bara blir mörkare och mörkare. Men nu blir det ljusare, eftersom att jag har både blond sprej + solen på det.
Men hallå, så intresant är inte hår.. så jag ska nog inte snacka om det!
Jag måste seja att det ska bli så skönt att slippa semester för ett tag. Alltså res semester, inte sommarlovet. Sommarlovet blir nog inte så skönt att slippa. haha, jag vet inte om jag har vaknat riktigt. Det känns som om jag svamlar! Men alltså:

min tröja är i sverige
jag ska på stan
karros partaj
färga håret
skönt att stanna hemma

hm.. det var väll det. Jag kom på en sak för en minut sen, men den har jag redan glömt. Vad var det nu igen.. skit samma. Nu ska jag sluta blogga och ni får ha kul istället för att läsa min mumlande blogg! Kanske uppdaterar senare, jag vet inte x) aja, jag ska ändra design. Men det är fortfarande jag som skriver ;)


moi moi söpöliini!

"issa dagen"

hej, idag har jag varit med issa. Haha, jag vill ta allt från början av dagen om det går bra. Eller om det går bra eller inte, det skiter jag i, jag vill det ändå =)
Jag vaknade 10.16 av att telefonen ringde. Eller jag var lite halv vaken när den ringde, men jag orkade inte kliva upp. Den var bara som vag musik i mina öron =) Men sen efter ett tag gick jag upp och fikade. En banan & special K med mjölk, som vanligt x) Sen berättade mamma att det var Issa som hade ringt förut och att jag skulle ringa upp henne. Jag gjorde det, men vi bestämde inget. Eller jo, vi bestämde att vi skulle ringa upp när vi var helt klar! Så jag tog en dusch, fixade mej.. och till min fasa såg jag att jag hade glömt min favorit tröja på jorden som jag köäpt på min favorit affär på jorden (wear it) i Finland o____O Alltså, jag hade glömt min tröja hos ronja!! :| neeeej.. jag som ville ha den idag. Och imorron. Och dagen efter.. jag skulle kunna ha den varenda dag! Men då skulle den bli lite ospeciell också är det ju inte sveriges trevligaste att gå omkring med samma tröja varje dag.. aja i alla fall.. jag har ju andra tröjor x) men efter att jag var klar så ringde jag Issa och vi bestämde att vi skulle ner på centrum och kanske på stan på kvällen. Vi skulle mötas vid hästarna tio minuter efter att vi hade lagt på. Hon kom tio minter efter att vi hade lagt på, jag tjugo minuter efter att vi hade lagt på... haha, ingen bråska här inte..
Vi chilla ner dit, och lekte i lekparken mittemot mariedal och snackade om hur det skulle bli att börja skolan där och sånt som man alltid snackar om nu för tiden. När vi skulle gå vidare så rev Issa upp sin blåsa stackarn. Så hon och jag gick barfota till fontänen och skulle tvätta hennes blåsa. Eller hon gick barfota då, inte jag. Hon fick tvätta sin blåsa och jag vadade runt där;) (haha, måste hämta ett glas vatten, jag blir så törstig när jag tänker på fontänen). (färdig!:D)
Men så vart det inte bättre av att tvätta blåsan, så vi gick till domus där hon tänkte köpa plåster x) men dom var så dyra! Men så kom jag på en super idé ; wiho issa, du kan ju ta papper istället. så vi gick in på toan där och hon fixa't.
Sen gick vi på ica och issa var som en mamma och sa "tror du att du blir mätt av det där" när jag pekade på as godaa nötter :) haha x) men vi köpte ett 4-pack yougurth (just ja, issa! du är skyldig mej 7 kr:P) och en choklad kaka var. Issa tyckte att det skulle vara äckligt att hälla i sej yougurth. Men hallå? Fattade hon inte att vi köpte choklad för att ha choklad bitar som skedar?;D haha, det är klart man ska!  För sen kan man ju äta upp dom också! Mm.. sen så.. ja, vi gick och satt oss i rondellen och åt resten av chokladen. Också var det en kille som kanske var.. 18-19 som tyckte att vi var så festliga att han vinkade åt oss :) eller han kanske inte tyckte att vi var festliga, men han vinkade iallafall!
Sen gick vi till nå gator och roade oss på eget vis. Haha, sånt skriver man tyvärr inte i bloggen x) men det var jätte snällt, men lite kriminellt. Det rimmar ju till och med! Men hahaha, du skulle ba veta vad vi gjorde! =D
Det är det vi har gjort där på centrum. Sen så gick vi hem till Issa där hon ville visa sin super duper kamera med 7 mega tistlar eller vad det heter =) haha, man skulle nästan kunna tro att den hade super krafter så som issa pratade omden :D men den hade nog lite super krafter ändå måste jag säga;) den var dö bra!
Så vi knäppte kort med den och åt glass med hallon. Sen tog vi typ 30-40 kort när vi gick hemåt till mej där vi fick taccos och skrev värsta låten och issa hjälpte mej med att göra presen. Ja, lite sånt där.
Nu har jag bloggat färdigt för idag =) skriv gärna en kommentar, eller i alla fall Hej eller nåt :D det är jätte skoj med sånt =) om du skriver din bloggs hemsida där (om du har nån) så kan jag skriva i din :D hihi, smarta jag;)


hejdå! förresten, för er som har sett mitt FULLSPACKADE sommarlov med resor osv, kan jag säga att nu är jag FRI ända till 11 augusti typ :D

ett fint land!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Nu KOKAR JAG! Jag hade skrivit sveriges längsta inlägg om hur det var i finland, också är det BORTA?! När jag tröck på "spara & publicera" så.. pang! Jag var utloggad! ¤"#¤%¤"#/%"/"#&¤/%"#¤¤#"/%#)#%(%#"&/%# = många fula ord. uuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...... :'( Jag kan inte skriva! Jag måste sova :(
men det bästa med hela resan (jagskrev det i förra också) var att komma hem. Såklart! There is no place like home. :)

Jag är glad ändå. Det var jätte roligt! Och nu förväntar dom sej att jag ska komma nästa år också.. haha... aja, får se.


Happy life! =)


2 eller 26?

hahahhahahahaha!
Ronja stack nyss, och hon ba när jag var med henne; "ja, du kommer ju att åka hem på torsdag". Jag ba "nej ronja, jag kommer att vara med dej från den 22-27" och hon pratade på och sa att hennes mamma hade bokat flyg på torsdag, men jag trodde att det var ronja som svamla på. Men sen kom Ulrika, och sa att HON hade bokat flyg till mej från Finland på torsdag, medans mamma hade bokat flyg från stockholm till sundsvall på FREDAG!! hahahahaha, jag är världens lyckligaste unge! :):):):):):):):D tänk om jag får sova över där på flygplatsen, fyyyy vilket äventyr! Liksom, jag som trodde att det skulle suga att vara där i 2 timmar och roa mej själv, men som det ser ut nu så blir det 26 timmar istället! Japp, I'm so happy! Åhhhhhh, tänk om det blir så! <3 men nu ska dom fixa alltihopa och kanske fixa ett annat flyg :'( Jag som vill sova där! Dom förstår inte att jag klarar det, för det gör jag! Och jag tycker att det vore hur häftigt som hellst!!!

Hoppas issa är hemma. För jag vill skejta.

Hejdå!

det var ett gott land

jag hade det finfint på gotland, även om jag bara badade 2 ggr, eftersom att det var rätt dåligt väder dom andra dagarna. Men jag red!! På ett gotlandsruss, passande va? Det var hemskt x) det var okej att rida, men inte på led med 10 andra. Jag skulle kunna ta en privatlektion och rida på. Det vore najs :) men också.. var jag på ett sommarland, det var jätteroligt! Och lummelundagrottorna, - shit vad mäktigt!! Ja, jag höll såklart för örorna när guiden snackade och berättade vad allt var och hette.. haha, jag ville inte höra hennes skit, det var mycket bättre att kalla allt för glass, för det var det det såg ut som! :) sen vet jag inte vad jag gjorde.
Och det här är min lilla kalender :

20-21 juli paddling med rombys
22-27 juli FINLAND! :|
11-12 aug karros hjärtebarnsträff
15-18 aug läger!

det är det jag vet bombis på att det ska hända. Och sen om 10 dagar och 1 månad är det SKOLA! Fiiiii vad spännande och Fiiii vad tråkigt :D det är liksom både och på samma gång :)

hejdå och hare najs! ::D


en annan dag, en rolig dag

jag måste få skriva om en kul kuligare kuligaste dag :)

det var igår. Jag vaknade klockan 10, jag hade nämligen ställt väckarn. Annars hade jag gärna sovit till 11, eftersom att jag somnade rätt sent. Men jag måste kunna somna om kvällarna också!
Jag gick och åt frukost, och väntade lite och väntade på att Sussa skulle ringa. Men hon gjorde inte det! Så jag gick ner och tränade lite. Ba för att få nåt att göra, jag ville inte spela dator och på TV går det ändå inte så mycket bra. Förutom viva la bam och så vidare :)
Men när jag hade tränat klart och duschat och så där, så var klockan typ nåt 12, men Susanna hade inte ringt än! Så jag ringde henne och vi bestämde att  vi skulle vara med varandra. Precis efter ringde Karro och frågade vad jag gjorde och om hon kunde vara med mej, så hon fick också vara med!
Jag läste tills Karro kom. Då berättade hon lite som hon fått i födelsedags present. Och sen kom Susanna. Då var jag hungrig, men jag pallade inte fixa nå mat så jag åt flingor och yougurt istället, dom fick den stora äran att titta på när jag åt, men dom tog den inte! Dom lekte med skateboarden istället, men det gick ju så bra det också. Haha, sen så läste jag och Susanna upp en historia som jag, Hanna och Susanna har kommit på om "Lilla" spöket Laban.. haha, ni fattar inte, och det ska ni heller inte göra :) Karro tyckte att den var bra, yippi! =D Typ hoppade lite studsmatta innan vi ville äta choklad.
Vi gick ner till typ domus och jag köpte marabou (<3) med digistive i, det är asgott! Och karro köpte med apelsin krokant, det är inte gott:P, och susanna köpte en stoooor vanlig marabou och en dricka typ. Också vart Karro pinka nödig, så då var vi tvungen att låna toan på ICA. Karro vart rätt orolig för att dom skulle tro att vi hade snattat där, men det hade vi ju inte och ingen sa nått heller. Haha, och när karro skulle fråga en gybbe som jobbade på ICA vart toan låg och om vi skulle låna den så hörde han ingenting och gick därifrån. Haha ;D så jag ba "HALLÅ! vart är tjottan?" han ba "vaaaaaaaaa?" haha,  jag ba "Toan" också dååå fattade han och visade oss dit. :)
Efter att vi hade varit på toan så.. gick vi vidare påväg hemmåt. Också var typ Kenny och hans kompisar och lekte i lekparken x) haha, vi som tänkte vara där!
Och precis när vi kommit till OK så kom jag på att jag ville ha jorlegubbar! Men dom vägrade låta mej springa tillbaka till typ domus och köpa jorlegubbar :'( och dom hade inget på OKC8 heller. Fiii vilken affär! =P
Men vi gick hem, och då hade det hunnit blivit finare väder, så vi badade pool ASLÄNGE! Och karro blev typ beroende av att springa strömmen och flyta på bollar och sånt där x]  men det var jätte skönt! Och när jag ba skulle gå på toa, och sen kom tillbaka så var dom inte i poolen, då hade dom gått och bytt om.. så det gjorde jag med, och det vart inge mer pool. För alla var hungriga. Och, som vanligt, så vart MAKARONER :D<3 (haha, makaroner OCH choklad på samma dag, kan det bli bättre?)
Vi skulle också ha picknick i trädgården och äta makkisarna där. Vi la ut en filt, dukade och kladdade ner hela filten med ketchup. Och ja, vi åt också. Dom åt pytte mega lite! :O Alltså seriöst, makaroner är det godaste som finns på hela jordens hela himla universum! Och att sitta ute på en filt i friska luften med två av sina bästa vänner gör det bara bättre ska jag säga.
När vi hade ätit klart och karro hade (trodde jag) lugnat ner sej lite, så ställde sej karro upp och hällde ut sitt vattenglas i håret på mej. Det vart inte så mycket, men kul. Haha, och vem hämnas ine? Jag vet ingen som hade låtit det där sitta oklart.. så jag sa åt na lite snällt "luta huvudet bakåt så ska du få svalkas lite" eller nåt. Ja, hon gjorde som jag sa men jag fick INTE hälla så mycket. Hehe (6), jag hällde ut ALLT :D hon badade :):) Haha, så hon hällde i mer i sitt vattenglas och hällde ut över mej!! Det gick över hela ansiktet... hela håret... och över ryggen.
Då fanns det tyvärr inget vatten kvar, så jag silade makaroner på henne =D staackars karro :) och hon skulle kasta på mej, så då sprang vi runt!
Jaa, jag kan ju inte skriva allting. Men vi kastade en hel del, och mormor kunde inte förstå att vi hade kunnat äta så mycket makaroner. Hehehehehe, ätit och ätit.. vi kastade en hel del på varandra också ju!  Susanna filmade det, så jag kräver att hon laddar över dom där videosarna på datorn och skickar dom till mej! :)
haha :) och sen... så var det inget mer. Susanna cyklade hem, karro stannade kvar. Och precis när hon skulle utanför våran dörr så hon ba "förresten Linda, vill du sova hos mej?" jag ba "idag? Jaa!" också frågade vi, och det gick så bra så! :) så vi sov hos henne och tittade på Rosa.
Jag sov till 10.40 då vaknade jag av att Mathilda knackade på karros dörr för hon trodde väll att vi var vakna. jo, jag vaknde ju då men karro hon sov luungt vidare. Hon vaknade knappt när det ringde i telefonen. Då röck hon bara till. Och inte vaknade hon när jag nöp na i hennes tår, haha! Jag kunde inte låta bli :) men då vart det så trist så jag satte mej och läste. Hon vaknade sen 11. Vetni vad vi fick till frukost? GUNILLAS STUVADE MAKARONER!!! Det är det absolut bästa jag vet!!!!! :)<3 alltså vilka dagar :) och vi åkte till Ikea så att jag skulle få köpa en present till mathilda också. Jag kan inte skriva det nu, eftersom att kalaset inte är förens ikväll! Och jag vill ju inte att hon ska få reda på det.
Men nu orkar jag inte skriva mer, förutom en cool sak: idag är det datumet 070707 ! Fatta vad tufft för dom som föds idag, som får ha det som födelsedatum!

Och imorgon så sticker jag till Gotland och är där en vecka. Sen far jag vidare till Linköping och sover där en natt. Sen far jag till Gröna Lund och sen far jag hem! Nej, inte bara jag. Min familj också! Och mina kusiner ska vara med oss på Gotland.

Hejdå!

gatufesten!

igår så var jag med issa och skejtade, på dagen alltså. För på kvällen var jag såklart på gratis gatufesten med hon och totta! Vi hade värsta kul, alltså karusellerna knäcker!!!!
Vi hade i alla fall bestämmt att vi skulle träffas utanför wear it, min favorit affär på jorden! Det tog ett tag innan Totta kom. Men under tiden så provade jag och Issa lite kläder. Sen när hon kom så gick vi upp till torget och knallade omkring där lite grann. Smarta jag trodde att tivolit var där nånstanns ;D haha, men klart att det inte var..
så sen så gick vi till tivolit, som var på andra sidan. Och vi bestämmde oss för att åka den värsta karusellen på hela det där pytt pytte tivolit! Och det var extreme. Men fegis issa vågade inte =D så jag, totta, pappa, lukas och Linus åkte. Oj, vi har inte betalat tillbaka för biljetterna som vi köpte av pappa.. men i alla fall. Jag var piss nödig när vi stod i kö, så jag trodde ju att jag skulle pinka ner mej när vi åkte! Men så avslappnad var jag inte. Jag lovade mej själv att sitta still och inte blunda, men skrika fick jag göra, för det höjer stämningen!;) men jag blundade och drog upp knäna till ansiktet varenda gång som min "soffa" var längst upp! Men nån gång tittade jag, och det var dö läskigt! Men asa kul!
Också åkte vi break dance sen, alla vi tre trängde ihop i en två bås! Eller det kanske inte var en två bås. Men den skulle vara perfekt för tre åtta åringar, inte tre 12going on13 åringar! Så jag och issa satt ba på ena skinkan typ, för vi satt på kanterna x] men totta hon fick sitta som en prinsessa hon! Haha!
Efter det så gick vi typ därifrån, och gick tillbaka till torget. Jag och issa köpte en mellan popcorn tillsammans som vi tre fick dela på. Men så gick vi tillbaka till tivolit. Och då ville vi åka flygande mattan, INTE bära omkring på en massa salta popcorn! Men vi köpte en biljett så att vi kunde gå och köa när popcorna var slut. Vi gick runt och lite sånt då, men dom tog aldrig slut! Popcornen alltså. Så vi letade efter nån som kunde äta upp dom åt oss. Men vi träffade ingen känning! Så vi kastade dom på varandra istället :) issa kastade i mitt hår, i min luva, och i mina kläder x) så jag kastade allt som var kvar åt hennes håll, men hon fick typ ingenting på sej :'( Totta tänkte vi väll inte ens på att kasta på :O vad jag minns x)
men vi åkte i karusellen då, och jag ba "ISSA DEN KNAKAR! VI KOMMER FLYGA IVÄG OCH DÖÖÖ!" och när vi åkte förbi stackarna där nere i kön så skrek issa "TRASIIIG!!!" haha, även eller x)
Den var sådär, lite mesig ;d
Sen så ville jag och totta åka extreme en gång till, men jag pallade inte stå i kö. Och dessutom så skulle hon hem då. Så vi följde totta till nåt ställe där hon skulle bli upphämtad, och sen så stack jag och issa till tivolit igen och åkte den sista braiga karusellen , - virvel vinden! Den var rolig, men lite långsam. Sen så hade jag bara 10 kr kvar, så jag kunde inte åka mer!!!! :'(:'(  så jag hade gjort av med 130 kr.. :) jag kan knappt komma på vad jag gjorde för dom.. jo justja, 90 kr karruseller och 20 kr till lotter, och 20 kr popcorn.
Vi åkte hem sen.
Jag var trött.
Det är jag nu med, :)

hejhopp!

grattis karro på födelsedagen! :)<3

SÅNT SOM JAG INTE TROR HÄNDER MEJ:

* går ut nian med MVG i matte, gympa, slöjd
* blir ovän med karro
* köper en blommig kjol
* färgar håret rött
* börjar dricka, snusa eller röka
* forskar om krokodiler
* helt plötsligt älskar potatis bullar :|
* premunerar på frida
* joggar tre ggr i veckan
* köper blå linser
* flyttar till nån av sveriges grannländer
* köpa 3 par högklackat

det är liksom sånt som jag tror inte kommer att hända mej. Liksom, som att jag som HATAR matte&slöjd går ut med högsta betyg i det va? Eller i gympa? :O Eller tänk mej i blommig kjol och högklackat... eller att jag står och super med en ciggarr i andra handen. Forskar om krokodiler, haha, det var ba nåt jag kom på! Älskar potatisbullar?!?!?! Jag har ju knappt ätit en halv under hela min levnad! Börja premunera på Frida.. visst, tidningen suger inte. Men jag vet inte riktigt! Vi får se.. Ut och jogga är inte min grej. Eller jo, om jag hade nån som joggade med mej så skulle jag kanske kunna det. På mars. Eller i laggarberg eller nån stanns lite mer avlägset! Köpa linser, liksom det kom jag bara att tänka på när jag hörde att paris hilton egentligen är brun-ögd. Flytta till finland, norge eller danmark? Why not? Men jag tror inte det. Liksom =)

hejdå !


my nice day :D

tjena! Läste mina kommentarer, jag tänkte bara stolt sägaatt jag typ också har sett nästan alla avsnitt av Bams Unholy Union ;) dom knäcker!
Tänkte skriva om min dag. Som hittils har varit, alltså.
Jag har ju somnat sent och varit trött om dagarna nu på senaste tiden, men nu så gick jag och la mej i tid i går! Runt tolv då, kanske skulle lagt mej lite tidigare, men jag sov prick 10 timmar, så jag mår prima! När jag vaknade var klockan 10.30 ungefär, vad jag minns. Jag drog mej kvar en stund för att bara få känna att man få sova så läng man vill när det är sommarlov! =) men jag klev upp efter kanske 10 minuter och åt frukost. En banan och special K, gött gött! Äter det typ varenda morgon.. :) Sen så tänkte jag gå ut med zurprise, men hon var inte hemma :O tänkte jag "nähä, då är väll hon på papperskungen" typ. Jag tror i alla fall det, har inte kollat upp det. Men vart annar kan hon vara? Sen efter ett tag så stack Lukas till Simon, så jag var ensam hemma. Lukas och jag är ensam hemma på vardagarna, eftersom att mamma och pappa jobbar och Linus sommarjobbar. Ja, och Ludvig är på dagis. Men jag kunde inte gå ut och ta en sväng, eftersom att ingen kund svara när det ringde eller nåt. Så jag skrev en pack lista till när vi ska till Gotland, och när jag satt där med mitt fina Pipen-block i handen och skrev så knackade det på dörren, och det var mormor och morfar som kom och skulle hålla mej sällskap eller nåt. Men jag fortsatte och skriva lite, innan jag tankade ner nåra låtar till MP3:n. Vikte nåra lakan med mormor. Och sen så fick jag ta min efterlängtade promenad ;D gick skogsvägen och lyssnade på MP3:n tills batteriet dog x)då gick jag tyst. Tog en dusch när jag kom hem en halvtimma senare. Åt MAKARONER :D<3 så gott!!! Haha, vet ni vad jag har gort.. pajjat våran gamla vattenkokare... x) jag, totta och issa skulle göra stuvade makaroner, och dom tv lämnade jobbet att göra makaronerna till mej. Man brukar ju koka upp vattnet i vattenkokarn, så jag tänkte väl att man lika gärna koka mjölken i den. (nej, jag tänkte inte på varför den hette just VATTENkokare) Sen när den kokade kvar så totta ba; "Uuuw, vad är det som luktar?!" det stank alltså en del.Jag ba; "det luktar nötter! eller... brännda nötter..." så luktade vi på vattenkokarn, också var det mjölken som stank. Men who care, jag fortsatte med matlagningen och hällde i de "brännda nötterna" i kastrullen och fortsatte att koka dom där på hgsta värmen. Ja... sen så vart dom klar... och det var bara jag som liksom tyckte att dom var någolunda goda. Issa och totta fick väll i sej lite, men Lukas tog en tugga och sen så hällde han bort allt. Buhu, jag kan inte göra stuvade makaroner :'( Men när mamma berättade det för farmor så vart farmor typ "glad" och ba; "jamen vad bra! Då vet du lite mer till nästa gång!" och så :)

Men nu ska jag sticka och spela golf med Lukas, Simon och mormor oc morfar :)
hejdå

!


farmor, farfar och viva la bam

hejhejhallå. idag är jag trött och sur. Det händer mej ibland också.
Igår så for vi till farmor & farfars stuga (där dom typ bosatt sej) och skulle fira famor. Vi var där 16, och åt. Det var rätt många andra där också. Typ .. amen det var i alla fall kanske 20 eller nåt. Jag vet inte. Alla drack utom min familj och tre barn ;O det är ju löjligt att dricka .. också stinker det. Men folk blir i alla fall lite mer social när dom är fulla, och lite mer underhållande. Men jag nöjde mej bra med dom innan också.
Jag gjorde inte så mycket där, typ badade, läste, kollade på en film, .. och lite sånt. Liksom alla där visste vad jag hette, och jag visste liksom ba hälften typ. Eller dom i min släkt och deras familjer. Det var folk från ö-vik där, och det var dom som jag inte kände.
Alltså jag vet inte vad vi gjorde. Orkar inte tänka ;d och jag har kommit på en sak. Jag kan inte prata och tänkta samtidigt! Min mun och min hjärna går inte ihop! Testa själv, så ser du att det inte är så lätt som man kanske tror! Liksom, jag kanske säger "Ja, och då var det ..... jag och mamma där" liksom visst, då tänker du då det är "....." , men annars så pratar du. Om du pratar i ett kör och tänker samtidigt så blir det ofta det du tänker som du råkar säga. Så är det i alla fall för mej!
Och jag håller på att bli galen! Jag har inte sett Viva La Bam sen i onsdags, eftersom att det inte har varit efter det! På torsdagar är det ju Bams unholy union, och det ägde fett! Missy typ grundlurade Bam med sin bröllopsklänning. Hon var inte hemma, det var bara Bam och jackass gänget hemma. Och så kom Bam ner med en brudklänning som han hade hittat i garderoben och ba; "ni tror väll inte att missy ska ha den här fula på sej?"  eller nåt. Också förstörde dom den med paint ball och spikade upp den på dörren. Så kom missy och Bams föräldrar hem, Missy tog brudklänningen och gick till typ nån brasa där bam och jackassen var. Hon ba "vad har du gjort med min bröllopsklänning?" och Bam käftade emot om att den var så ful och bla bla bla.. och missy ba spelade på och sa "vetu, jag hatar dej nu! Din skitstövel!!" och då tog det visst på Bam, han som aldrig mjuknar, han som ALLTID är så hård och tuff och aldrig bryr sej. "Förlåt. Jag trodde inte att du skulle bli så arg". Och liksom han såg värsta ledsen ut.. för Missy spelade bäst! Och hon ba "inte ledsen?! Du har förstört min bröllopsklänning!" och sen började hon as garva. Och då förstod Bam att hon hade drivit med han x) hahahaha! Så himla ägt =D
Ja.. och sen så var jag dö trött på fredagen, och tänkte gå och lägga mej ba vid halv tio. Och så ba "Nej! Det är ju viva la bam!" ochså stannade jag vaken.. men så var det inte viva la bam :O då typ vart jag sur och hoppade studsmatta med Lukas och pappa. Och sen sov jag!
Och jag måste vänta ända tills IMORGON på viva la bam!!!!!!!!!!!!!!!! jag vill se det nu nu nu nu nu! Det är det bästaprogrammet jag vet :)<3

hejdå