pirat liksom

Åh

Jag satt där vid middagsbordet och bad om tips vad jag skulle blogga om, ville liksom inte skriva vad jag hade gjort, vad jag skulle göra, vad jag tyckte om korven jag åt eller så.. jag ville skriva om nånting annat! Men nä, då börjar dom snacka om nån hemsida, jahaja, aa tack för tipset.
Så jag lämnade matbordet för att fundera ut nått eget.

..det går trögt!
Jag sitter iallafall och dansar till fergie, hähä pinsamt :$ kanske jag ska skriva om dansvideosar? Ja, jag gillar iallafall mest videosar där det är som en film till, där dom visar hur det går till eller vad man ska säga. Som Avril Lavigne - Girlfriend.
:o
Länge sen jag lyssnade på henne! Hon var min idol förut, jag ville vara som henne, se ut som henne, prata som henne, gå som henne, spelade gitarrsom henne, andas som henne ja ni fattar.. såhär ville jag verkligen se ut:



men istället vart jag såhär



Kanske det fortfarande finns en liten, liten chans att jag kan bli lika frän som henne, eller ser jag lite väl hjärntvättad ut nu? Fast jag tycker fortfarande att hennes hår är så otroligt snyggt!!! Och jag skojar inte, skulle inte ha ett öre emot att se ut sådär i håret. Men det svarta runt ögonen skippar jag helst..

Alltså kära nån jag är fascinerad av hår, eller vad jag liksom älskar det. Men ändå hatar det. Speciellt mitt eget, jag vill liksom ha nått unikt på skallen men kvaliteten av mitt hår tillåter inte precis det satt.. hehe

Men allvarligt, visst har hon fläshit hår?

ignorera håret


Min mysiga mjukisdress!

liv i timrå


Hemma.. det blåser ute, och ludvig bara drar och drar i mej. Sen fick jag vara hans ponny också, det är tröttsamt att vara världens bästa storasyster vill jag lova.. puh.
Dom vann tyvärr inte, men igår gjorde dom det :) vi får hålla tummarna för att det ska gå bra för dom! Nu står mamma i bakgrunden och berättar vilka matcher dom ska vinna för att gå vidare och vilka dagar och tider och blabla.. inte mycket som går in, men okej!

Claaaaaaaudia ringde, ska vara med henne sen :D:D får se om vi kanske tar en tripp till timråland? Det är ju som hötorget nästan, höhö.. minns förra året när jag och lukas var där, då var det en tant som skrek efter lukas att han hade tagit hennes cigaretter. Det behöver vi ju inte tro på, för helt frisk var hon ju inte. Sen skrek hon att vi var snorungar, då gjorde jag en grimars och gav na fingret, då vart hon tyst. Eller nästan, hon satt kvar på bänken och muttrade för sej själv.
Hör ni hur underbara alla är i timrå? :') haha, fast jag tycker faktiskt att det inte är lika många alkisar därnere nu. Men vad vet jag, nu när det är timråland lär det ju krylla av dom.

Äh nog snackat om dom där.. måste städa rummet nu, så pusshej leverpastej

Där lät jag som åtta år igen :') thihiih

lukkeboy


Nu ska jag snart åka och kolla på min lillebror när han spelar fotboll, men först måste jag klä på mej, sminka mej och fixa håret. Roligt av mamma att väcka mej en halvtimme innan vi ska åka? Kunde ju fått liiite mer tid på mej känner jag..
Karro var nyss här och hämtade sin bikini som hon hade glömt, anteckna det.

Nä men nu måste jag fortsätta,
hejdå!

nu säger jag godnatt på riktigt


Jag är så trött så att allt är roligt för mej nu :(

OJOJOJ


Så nöjd blev jag när mamma sa att jag kunde få jackan

Nu är det natten, enda anledningen till att jag är vaken är för att jag pratar med karro på msn. Man kan tro att hon är full, men det är hon inte det är bara det att hon blir såhär när hon är trött! Haha sötan.
Har smink utsmetat i hela ansiktet så måste nog tvätta bort det innan jag blir så trött så att jag vill skita i det.. borsta tänderna ska jag ju göra också, och använda tandtråd.

Vet ni vad ni ska testa? Använd tandtråd mellan alla tänder (skölj tandtråden under vatten mellan varje tand så grejsen försvinner) sen när ni har gjort hela munnen, lukta på tandtråden! Mer säger jag inte, hähä..

Jaja, också ska jag tvätta händer och pissa. Sen ska jag byta om och hoppa i sängen! Eller alltså inte hoppa i den utan jag ska liksom.. hoppa upp och landa i den, och sen somna. Okej?

Kan tragiskt nog meddela att min säng är lika ostädat som imorse.. suck. Förutom att karros tillhörligheter inte är kvar, men ändå stökigt ju.

Och jag avslutar inlägget med en sak som kommer göra er jättenyfikna..

Det är en grej som är så äcklig och pinsam så jag inte ens kan skriva det i bloggen! Ska diskutera det med pappa imorgon. Åh, imorgon ska jag vara med claudia! :D också ska jag kolla på lukas match, spännande. Eller om det är mer spännande att spana på dom lite äldre killarna än han på mittnorden? Det är en fråga som vi alla kan ställa oss ikväll.

GODNATT!

ellen!



Ikväll har jag faktiskt varit med den här bruden :)<3

inköp

Hemma från birsta, vart en del inköp. Eller okej, mamma betalar ;)


Beige jacka - jc
Gammelrosa jacka - h&m
Vita leggins - gina tricot
Svart mjukisdress - cubus

Vart askass bild jag vet, men det får ni tåla. For förbi och hämtade mina shorts och mitt linne hos tanja också, och imorgon ska jag hämta mina kläder hos ellen. Skönt, sen har jag alla mina kläder i ett och samma hus! Tummen upp på det.

Nått jag hatar med att köpa kläder, eller snarare prova, är att jag har så jävulskt korta ben.. liksom, xs på jeansleggins är till och med för långt för mej ;o I HATE IT! och samma sak när jag ska prova skor, hur små fötter tror ni inte jag har då? Jo, strlk 35.. skit kul, barnavdelning here i come.
Men.. det är bara att leva med det, tyvärr. En dag kanske jag också växer? Who knows.

puss

badet

Sådär ja, nu har vi kommit hem från malandsbadet! Sitter här förnöjt med ett lysande oranget armband på armen :)
Vi har roat oss med att bada, äta kakor, ta flytleksaker från barnen hahaha, åka runt på flytleksakerna, ha flytleksaksrace. Äh, vi har alltså lekt i poolen vi ;) Karro kände sej dessutom tvungen att fråga en random kille hur gammal han trodde att hon var, haha söt.

The pictures!


Malandsbadet

Cookies

Karro

Gulliga jag (L) kaka


Det var det, nu blir det mat och sen ska jag skicka hem karro för jag ska på birsta med mor min,
så vi hörs väl senare så får ni se mina inköp :)
pussen

hektad


Vilken liten och fjuttig bild.. det är iallafall malandsbadet, för er som inte räknat ut det.
Jag och karro hade tänkt åka dit och bada :) men vi måste snabba på för jag ska på stan eller birsta med mamma sen också, men det blir efter tre nångång. Eftersom hon ska kolla på luka match. Måste också in till mittnorden och kolla nånting!
Känner mej äcklig, vill bara hoppa in i duschen.. men jag sparar på det tills efter vi har badat..

DET HÄR MÅSTE JAG HINNA GÖRA IDAG:



Packlistan är självklart till lägret, hihi.

Jaja, dags att få första punkten avklarad..
vi hörs! :)

gaybloggen.com


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

våldsam!

adam tha man

Nu har jag och karro precis sett klart filmen Bedtime stories, den var underbar! Karro höll sej väl inte vaken hela filmen precis, men jag kunde inte slita blicken från filmen! Och självklart så var huvudrollen spelad av alla vårans..


Adam Sandler

:) godnatt!

hihihhiihihih

Vi gick bara en runda typ runt hela vävland-edsgården, stötte på janine, emma och jennifer på tillbaka vägen :) vart inte så många bilder, men några iallafall :)


Meckar-
karro

Emma och janine, mer eller mindre förberedda ;)

Haha sen var det bilder som jag och karro helst inte ville lägga upp..
Men nu ska vi slå ner en film, så död den kommer bli..
puss :*

asdasdasd

Vi skiter i bilden helt enkelt.
Karro är astrött och pillar sej i stjärten, och jag vill gå ut. För väl se hur det blir ;d
Har kollat på mitt älslingsprogram :') FAMILY GUY!

Nu slickade hon mej på armen ;o
jesus kristus..
vart är världen påväg? :o

ouff



Snart kommer karrrrro hit! :) Vet inte alls vad vi ska hitta på, men vi kommer väl alltid på nått. Hon ska sova här iallafall, det är ett som är bestämt. Hon har tagit med sej badkläder. Det var ju bestämt att vi skulle bada, men sen ångrade hon sej, så jag sminkade mej, men nu säger hon att vi kanske kan gå upp till bandsjön ändå? Äh, vi tar det som det kommer helt enkelt..
Nu börjar vissa protestera mot att jag ska färga bort det blonda. Whaat? Vilket blonda, det är inte ens riktigt blont ju :o jaja.. får iallafall beslutsångest. Dessutom ska karro färga mörkbrunt i nian, så jag kanske inte behöver göra det. Jag har tänkt att jag slingar en gång i månaden eller varannan månad så jag får nästan mörkt hår med slingor ändå :) tjusigt!
kysss

hähä


Ja det där var middagen hemma hos oss. Inte lagligt, så otroligt äckligt.. gjorde mej nå makaroner då kan jag lova. Går rykten om att man blir smart av fisk, har inte ätit det på år vad jag kan minnas, börjar visst sätta sina spår..
Och dom som säger att fiskpinnar faktiskt är gott, det är dom inte alls! :o hungrar alltid ihjäl när det ska vara fisk på skolan, inte kul helt enkelt.

Die fish die

hårsnack, again and again

I natt drömde jag att jag färgade håret svart :o vad säger ni, skulle det vara nånting måntro?


Och små söta läppar, liknar jag inte den där.. med dom sju små dvärgarna? Snövit? Nej, gud vad heter hon :o askungen? Nej det är inte rätt! Eller vänta, snövit är väl rätt?

Jag googlar på det.

Ja så hette hon ju!
Det blir inge svart för mej, men funderar på att göra mörkbrunt


VÄRLDENS FINASTE LINDSAY LOHAN!

Är inte den där hårfärgen typ hur fin som helst? Fast då har ju hon långt självlockigt hår också.. medans jag har kort och struligt, men med en hårförlängning går det ju att fixa till..

här i våran pool

Storbadarna!



vit

Sådär ja, nu är jag hemma :) jag ska bada i poolen med ludvig, han ska bara hitta sina armpuffar. Han är sex år så han har liksom inte lärt sej simma än ;> inte fatt jag är så mycket bättre men ändå..
Karro är på stan med mor sin, så henne träffar jag ikväll nästa gång. Då blir det ännu mer bad vill jag lova :D undra vart? Det hade vi inte riktigt klart för oss än. Var mest sugen på maland, men det stänger fem så njae.. det hinner vi nog inte.

Det jag stör mej på mest nu är att jag är så otroligt blek! Jag vill vara brun som man ska vara på sommarn! :'( ska ut i solen nu, inte för att det är så mycket sol att skryta med men ändå..
Åh och snart drar både janine och claudia utomlands och kommer komma tillbaka som nå pepparkakor ;o och jag kommer vara en snögubbe brevid dom. Kul, askul. Huhu..


Sådär ilsken blir jag för att jag är så blek!
aja nu ska jag iallafall ge det ett försök att bli brun :D puss o kläm

igår

Tror ni verkligen att jag kom ihåg kameran igår? Nä, det kan jag ju lova att jag inte gjorde.. fan asså! Jag måste bli bättre på det där med kameran, en blogg utan bilder är som ett får utan ull. Och det är inte snyggt..

Vi började iallafall åka till tynderö runt sju kanske? Det var jag, karro, anton, alex och patrik. Var framme.. äh det vet jag inte, kanske åtta nån gång. Då körde anton en bil (!) ner till havet, så körde han båten (!) till en ö där bastun stod. Där var två av deras kompisar också, egil och daniel. Så bastade vi, asvarmt vart det i bastun ;o jag och karro kom inte in i bastun samtidigt som dom, vi kom in kanske 30 minuter senare. Och då var dom redan helt blanka! Tog inte längre tid för oss att bli helt svettiga heller.. usch.
Så badade vi, det var saltvatten ;'( det gillar vi inte, också var det sjögräs och äcklig botten. Därför hoppade man från bryggan utåt, men inte jag, nejnej, jag blir nerknuffad närmast vassen i äckliga bajsbottnen och massa sjögräs! Trodde jag skulle dö, fy vad äckligt!
Sen lånade dom en wakeboard och åkte runt, det var roligast när han ramlade hihi (a) Vid tolv tog vi båten tillbaka och då var jag astrött, sen åkte vi hemåt och var hemma 2. Och lyssna inte på mina instruktioner om någon frågar om vägen! Alla gånger jag sa vart vi skulle kom vi helt fel, jag och karro var inne på en parkering och var på väg till vivstavarvs kapellet när vi skulle ner till timrå. Vad gick fel??? Ja, det var ju bara 2 av alla gånger.. hehe

När vi kom till karro så fikade vi för vi var dööö hungriga, och frös så otroligt mycket, fick inte upp värmen förens jag sov tror jag.
Nu är karro och duschar och jag funderar på vad jag ska göra idag, eller ikväll ska jag och karro bada iallafall, det är ett som är bestämt. Men innan då? Hon ska på stan med mor sin, tror jag drar ut och ser om jag stöter på nån.
aja, pussen

whoho

NU har jag packat klart, så nu väntar jag bara på skjutsen! Karro ska komma och hämta upp mej med moppen sin, sen drar vi ner till popgrillen där anton sitter och äter hamburgare. Så åker vi till tynderö sen! :) det vart lite tveksamt ifall vi skulle dit eller inte förut, pga regnet. Men nu bär det iväg!
Kameran och mobilen är med,
pusss


hihi

Oj, tänkte blogga lite nuja, men ska hjälpa tanja med desigenen! Så det blir ett inlägg lite senare :) puss

lögdö :')


Mellan 3-6 augusti kommer jag och janine vara ledare på läger, på lögdö. Kommer bli askul :) fast egentligen var vi för unga för att vara ledare, och för gamla för att vara deltagare så vi har anmält oss som deltagare men kommer hjälpa till där istället. Ringde och pratade med simon som har hand om lägret, och det gick asbra! :) Gud vad roligt vi kommer ha, och vi ska skrämma skiten ur deltagarna :D heheh.. eller va? Neej, det ska vi inte, vi är ju ledare. Vi ska inte busa alls (a) jag och janine är ju två änglar som aldrig gör hyss, inte ens änglahyss!

Kommer iallafall bli askul och kommer vara helt utan min älskade blogg :'/ livet är hårt ibland!

skolsnack

Ja mina vänner, jag ska meddela er om en sak. Att det är prick

28
Dagar
Kvar

Sommarlovet

Jo minnsann, hur känns det? Jag ska förklara hur det känns för mej.

Det känns ganska jobbigt, men ändå ganska skönt. För jag längtar efter att ge skolan en ny chans, ska verkligen plugga och få toppbetyg det här året. Också är jag nyfiken på vilka lärare jag kommer ha, och vilka som har försvunnit. Nyfiken på en som kommer praoa där som cicci har sagt är skitsnygg. Och dom nya scheman, hur kommer allt vara upplagt? Men det bästa av allt är att kompisarna är samlade på ett och samma ställe, då är man liksom omringad av dom - i typ 6 timmar om dan!!! :) Och jag får faktiskt en känsla av att jag kommer klara den här årskursen bättre än åttan.
Fast första terminen gick ju bra för mej, tyckte väl att ämnerna var jobbiga men jag kämpade ändå. Sen orkade jag inte kämpa heller, jag skulle fixa betygen i nian. Haha så jag flamsade mej igenom lektionerna för att liksom se hur länge jag fick vara kvar i klassrummet. Okej jag kan väl också säga att början av 2009 var en jävligt jobbig period för mej så jag kunde inte bete mej helt enkelt. Drog till stan hursom helst, var hos tandläkarn tre gånger på en vecka tror jag? Sen var det ju en grej som jag faktiskt var ärlig med men det vill jag ju inte säga, det är liksom.. aa, min ensak. Jag var hos skolsköterskan, antingen blev jag skickad dit för dom tyckte jag behövde prata ut, eller så gick jag dit självmant. Fast då satt jag mest bara utanför och vågade inte gå in.

Jaja, men nian ska inte innehålla det inte. Fast hur ska jag egentligen kunna vara på en lektion utan flams? Det vet ju jag att det inte går men jag kan ju ta det lite lugnt :)


peace


varsågod

Åh, the sims var jättekomplicerat.. var inget för mej, har inte sån hög hjärnkapacitet eller tålamod :( attans. Det var inte igång så länge, haha..
Är trött nu så antar att jag ska gå och sova, det vore liksom bra. Höll på somna när jag kollade på när claudia spelade tv-spel förut idag så lite sömn är väl inte fel? Är inte precis piggare nu heller. Men det är så jobbigt, hatar min säng! Och mitt täcke, och att min kudde är hos janine ;o allt är så litet i min säng också! Min säng är dagis.
Ska ut med hunden nu..

Imorgon ska jag hänka med anton till hans stuga, vet inte om det är bara jag eller om det är fler som ska dit? Haha pallar inte fråga heller. Ska typ basta och åka båt :) trodde det var över dan men åker dit runt fem och kommer hem kanske vid tolv, så får se vad jag gör innan det.
Känner att datanacken tar stryk av att sitta här så,
godnatt! :)

the sajms

Mor min hämtade mej ute på villovägar i sörberge, och vi for först och främst och lämnade linus och lukas på bion. Dom ska se transformers, lukas har försökt muta mej med att bjuda mej på den för att jag ska se den. Nix, pojkfilm! Inget för mej :)
Sen for vi till ica maxi, där införskaffades tre saker för mej..

3. Smörgåsrån - jag var så otroligt sugen på sånna när jag vaknade imorse!
2 Cheeze doodles - gjorde icke-picke-pö mellan ostkrokar och ostbollar, vart lite besviken när jag kände smaken på krokarna, inte alls lika goda!

Och sist men inte minst..

1. THE SIMS 3!!!!!!! - YESYESYES :D nu vet ni iallafall vad jag ska göra ikväll, speeeeeela!



Så jag sitter här med en skål ostkrokar och ett glas mjölk (mjölk passar till allt!) och väntar på att spelet ska laddas klart!

Lycklig :'):')

hehehe
puss!


claudia !


Sitter hemma hos den här bruden nu, hon är och hämta sin pappa. Vi har åkt runt med hennes moppe :) varit nere på laxodlingen och lodat, hoppade upp en fisk, shit va rädd jag vart :o det var en LAX! Ganska logiskt eftersom det var där nere, haha.
Vet inte vad vi ska hitta på,
men puss på er så länge

claudddiiiiiiiaaaaaa :D

Ska vara med claudia idag :D eller som janine skulle säga, clabbe clownfisk, men jag är snäll så i mina öron heter hon bara claudia ;) jag vet inte vad vi ska göra, läju dra till henne eller nått :) så hon ska hämta mej med sin moppe kanske, jag har aldrig suttit på den hihi spännande :D:D snart ska ju till och med jag börja med mitt moppekort! Det är ännu mer spännande, och lite läskigt.. tänk om jag inte klara det? Att det går helt åt skogen? Buhu :( äsch, vi får se hur det går.. hoppas på det bästa iallafall!

Dvs, att det ska gå bra och att jag får min silvriga retro moppe :D

älsklign



TILLBAKA I CIVILISATIONEN :D
Jag har fått tillbaka min mobil, och här är jag vid min älskling Mr. Internet igen! Åh, känns bra.. har kännt mej helt borta igår ;o hela dagen gick ut på att tjura och skrika på mamma & pappa och slå sönder saker, men slutade i tårar och nu är allt bra igen :') ibland vill jag bara att dom ska klappa till mej eller skicka bort mej ett tag, men dom har väl lärt sej att jag lugnar ner mej till slut..
Jag försöker göra mej värd ett the sims 3 ;) jag har städat hela mitt rum, dammsugat, också fixa med diskmaskinen. Och varit jättetrevlig den timmen jag har varit vaken, jag vill verkligen ha ett! Hihi.

Undra vad jag ska hitta på idag då? Eller njae.. tror jag tar det lugnt idag också :) känns som att jag behöver vara lugn ett tag och inte springa ut och ha det så otroligt jättekalas, sitter väl här och tar det lugnt ist. Vet inte ens om mitt utegångsförbud är slut eller inte ;b så ska inte ta för mycket i förskott.
Jaja, hejdå! :)

Och igår hände det en sak som gjorde mej så glad att jag började gråta.. Gissa vem som kom och knackade på hemma hos mej? Ellen.. :') hon var ute och åkte moppe med adam, och frågade om jag ville ut, men jag fick inte.. men att bara se henne här gjorde mej så glad! :')

kajjjoo


Den här gofian kom och räddade min dag idag :') Har varit riktigt butter hela dagen, men är det så konstigt när det är som att sitta på hem när man egentligen är hemma.. eller är det här hemma?
Sen har någon annan filur fått mej på bra humör, och det är min lillelillebror ludvig :) han är en stjärna! Fast ni vet väl redan hur mycket jag tycker om honom så det behöver vi inte gå in på. Det började med att vi kollade på chipmunks, hihi, och åt popcorn. Sen sprang jag runt med han på mina axlar, så hoppade vi studsmatta.
nu galar mor min igen
hejdå

så går de

Det gick lite snett igår, så mamma och pappa har tagit mobilen av mej. Så fort han ser att jag sitter vid datan så sliter dom ut internet sladden..
så vi hörs nån gång framöver, vet inte när.
Det blir en lugn dag idag.. städa rummet -.-
puss

söta :')


Här är bruttan jag varit med dom senaste 4 dagarna! Janine bby :)
Idag drog vi med hennes mamma och pappa på loppis, var typ bara 4 bilar som sålde ;o haha, så där stannade vi inte länge. Men janine fyndade en väska för 5 kr iallafall, inte illa ;> och en ring för 15 kr när vi drog till birsta sen.
Nu ska jag snart på bio, harry potter med familjen. Undra vad den har för magi att bjuda på? Hoho..
Sen blir det kanske cicci och tanja, får se hur kvällen slutar =D
pusss

hos janne banan

Är jättesuper trött nu.. ligger hemma hos janine, vart så jag sov här :) eller sovit har jag inte gjort än men jag ska spendera natten här, om man säger så istället ;>
Min familj var ju här så vi smsa anton och frågade om han ville vara med oss, så kom han. Vi var ute ett tag, sen stack vi till janine och hämtade hemnyckeln till mitt hus och gick in där. Kollade på film och så, anton skrämdes som jag vet inte vad ;oo jag är så himla lätt skrämd!

Nu är urinblåsan överfull,
ooops
puss!

hihi

Nu är jag hos janine, jag gosar med hennes katt chili :') bilden är ju inte precis på mej och katten, det är min lillelillebror as you know. Sen nått polar, han hänger alltid med oss tjejer, mamma är alltid så orolig att han ska gå vilse eller bli överfallen när han är på polar, men liksom, han ba går runt och haffar han. Skön bror jag har!
Nu ska jag platta jannes hå,r
pussssjsjasoidjasöldj

inte desperat iaf..


Janine lagade löshåret!!

Tjoheeeej, sitter jag här med långt hår igen, känns bra :D faktiskt.. hmm, senast igår sa jag att de var finare utan? Men aja, det är det väl men kul att ha den i nått också.
Jag ska äta goooooomat hos romby ikväll =D eller jag vet ju inte vad det är för mat, men det ryktas om grillat? Hoppas det blir bär med smält vitchoklad till efterrätt, det är så gott..!
Tro jag ska börja gå mot janine nu, så får jag vara med henne längre än alla andra hihi, eller så kanske motion skulle sitta fint också. Fast jag var faktiskt ute och gick lite förut idag! Inte så långt men ändå.
pussssssssss

snyggaste



Jag har gjor så gulligt på lukas dator :') men han får skylla sej själv för jag aldrig får tillbaka min ;o visst att han är på lan, haha, men han har haft den innan.

Ska till staden idag, var inte tänkt så men det blir det ändå. Det blir jag, karro och janine. Sen ikväll är familjen henriksson bjuden på middag hemma hos janine :)
Nu håller jag på att söka efter en silvrig retromoppe, här hittade jag en:

Men den var på bilder på google, jag hittar den inte på nån hemsida! Dom har alla färger utom just silver -.- Men det löser sej, NU KÖPER INGEN ANNAN EN SILVRIG RETRO för en sån ska jag ha! :)
hihi, men måste fixa garderoben nu, slet ur alla kläder, puss :)

åhh vilka söööötnoooosar! typ puddingar, ohhhh gulligull!



Ikväll hade jag och janine bestämt oss för att ha tjejkväll, kom på de när vi tältade. Anton kom förbi förresten, och han stannade ända tills fyra idag haha :)
Vi har köpt massa gosaker och hyrt två filmer. Men filmkvällen får inte börja förens jag har städat rummet.. läju inte bli nån filmkväll ;o äsch, det var bara mamma som sa så så vi får väl se? :)
Känns som att bloggen blir tråkigare och tråkigare, men själv har jag roligt för jag gör så mycket saker och det händer så mycket tok, men jag skriver aldrig upp det! Ska köpa ett litet block där jag ska skriva saker som händer i, så jag kan skriva det i bloggen sen :) lika paow..

Det är lan på våningen under också, linus och hans kompisar ;d kanske ska bjuda in dom till filmkvällen så vi brudar har nån att hålla i handen? ;);) öhhhm, tror nog vi flesta tackar nej till de va :o eller alltså inget personligt såklart, huhu, det är ju tjejkväll menar ja. Menar absoluuut inget elakt!
Min spegeldörr är borta, måste klistra fast den på väggen bland artisterna kanske? Sött, eller inte.
hejdå

i (L) popcorn

Nu sitter jag hos janine, känner mej som en liten inneboende som drar runt från place till place ;d jaja, men det är lätt hänt. Jag, elin och janine ska tälta :D claudia är här en sväng nu också :) linnéa va här förut också, men hon stack. Vi ha varit ute och promenixa jag, janine och issa. Issa ha gjort en busig sak! :o
men nu är jag osocial, det blir en kväll med popcorn iaf.
pussssssss

han med

Hejsaan, är hos tanja nu, köpte en tröja på birsta. Var väl inte så jättefin, men men. Vi har gjort stuvade makaroner =D vi var asbra, vem kunde receptet, vavava? Vare inte jag! Jo, och kanske inte vart världsgott men det dög.
Vet inte vad vi hittar på ikväll, sen skulle kanske elin sova hos mej men hon är ju i sthlm? ;b men hon kommer hem idag, så får se hur det blir. Ska följa linnéa och göra en grej imorgon, så fullt upp ja! Förutom nu då..

Nu har tanja ett litet problem, ska lösa det nu.
vi hörss :)

busigt

Godmorgon,
har asbråttom nu. Ska på bussen om en halvtimme och jag sitter i trosor, bh och blött hår ;o ska till stan med tanja, så jag måste lägga på ett kol..
vi hörs, pusss!

söt som socker

Åh, nu har jag inte bloggat på superlänge!
Och jag har faktiskt en ursäkt. Det vart liksom så att jag sov hos claudia igår när jag med hon, och direkt när vi vaknade så for vi mot stan. Så jag har inte haft tillgång till dator! När vi hade varit på stan stack vi till birsta där hon köpte sej ett par hörlurar, for hem kanske.. halv åtta eller nått, då drog hon till sej och jag hade ingenting att göra så jag gick och tog skydd för regnet inne på ica. Därinne träffade jag tanja och cicci, och dom frågade om jag ville vara med dom och inte hade jag nå bättre för mej, så jag hängde med dom. Satt på timrå med några och hade skoj :) men sen stack jag, tanja och cicci och busade lite :D men sen kom vi tillbaks igen. Då drog typ dom flesta, då hängde vi tre med benny och pj till dom. Benny och pj skrämde livet av oss! :'( seriöst jag höll på börja grina så rädd vart jag.. dom har stort hus, så var det alldeles mörkt. Och vi skulle gå upp men så kom aldrig benny :o då vart vi rädd och stack till jerrys rum, men så skulle vi hem så då var vi tvunen att gå ner.. då hoppade benny fram i trappen, precis när jag gick! :'( åhh, guuud va läskigt det var :o
hua..

claudia

Hejsan, är jag bäng eller vad? Går ut i spöregnet till laggarberg. Hade inget mål om var jag gick, jag bara gick för jag vart så lessen. Kommer jag till lagga, fatta inte vad jag skulle göra där heller, så åker putte förbi ba "va göru i lagga?!" haha fattade ju inte de själv heller! Karro bor ju där men hon är inte hemma, och jag saknar henne så otroligt mycket! Har inte träffat henne på prick 2 veckor idag! :o :( måste måste måste vara med henne så fort som möjligt när hon kommit hem från stugan!
Ikväll ska jag iallafall vara med claudia, här har ni en bild på henne och mej iallafall


Haha den är från mars men ändå ;) Ska åka till henne när hon kommit hem från anton och när jag ätit och så! :) Får väl se vad vi hittar på, inte träffat henne sen gatufesten :o och innan det så har jag bara varit med henne en enda gång på hela sommarlovet.. de ändrar vi på idag!
puss

men pinsamt :o

Går inte att beskriva vilken dålig kondis jag har ;o va nyss nere i gymmet, det här hann jag göra innan jag dog:

Och då måste jag tyvärr medge att situpsen inte ens var på raken.. alltså seriöst! Jag skulle köra 5 minuter springa, men jag klarade inte. Jag höll på dö, benen skulle nästan kunna vika sej under mej! ;o pinsam ju! :o i femman var jag värsta swacheirnegger därnere, eller hur nu muskelknutten stavar sitt komplicerade efternamn.

Det är just springningen jag har problem med, när det liksom ska gå fort.. kära nån.
Ska basta nu, där behöver jag inte röra på mej..
hejdå :$


grötis


Typ sådär trött, om inte tröttare, är jag nu. Också ha jag ont i handleden igen! :'( asså det är jättejobbigt.. har satt bandage runt så jag har nått att stödja den på, och så att jag inte böjer den. Skriver bara med höger handen.. Bara det att när jag virade in handleden första gången så tyckte jag att det blev lite väl hårt, så kollade jag på fingrarna så var dom alldeles blå! Shit, men nu har jag gjort om och de vart bra! :)
Idag så skulle jag och issa träna nere i vårt hemmagym och basta efter det, men latfisen issa bangade och vill att vi ska på birsta istället. Men nä, jag ska inte på nå birsta. Jag ska träna! Har inte tränat på evigheter och de börjar liksom synas.. så ska börja träna och äta lite nyttigare. Men inte dricka nyttigare! Bara äta, sällan dissa cola och redbull liksom..? :o noway.
Ska pallra mej iväg till köket och äta havregrynsgröt nu, de är väl nyttigt?
Hehe, puss


hjärtat


det finns bara en som du, ingen tar sej till din nivå. Du är speciell, du är underbar. Du är en ängel som vi har här på jorden, jag vill aldrig att gud ska ta dej ifrån mej, du har en stor plats i mitt hjärta. Du är bra, du är bäst. Du lyssnar alltid och vill hjälpa, du gör mej glad ända inne i hjärtat! Du vet att varje gång jag ser dej så vaknar jag till, ett glädjerus ilar genom mej. Som när du slutade på skolan i nån vecka, första dagen efter lovet kändes det så tomt utan dej så jag skulle kunna gråta! Och då stod vi inte varandra lika nära som nu, men ändå så var du alltid en liten solstråle.
Vi har alltid snackat och sådär ju, minns på janines kalas när vi var små. Jag tyckte alltid att du va så gullig :) du fanns & finns alltid där för mej, precis som jag gör för dej. Vi har hjälpt varandra genom en hel del. Genom skratt och tårar står jag stark vid din sida! Vi har kommit varandra så jävlit nära på sista tiden och jag ångrar ingenting, du är en del av mej, och den delen vill jag aldrig förlora.
Jag skulle inte klara mej utan dej, jag svär, ingenting skulle vara desamma utan dej. Allt jag säger är sant så snälla ta åt dej, du är söt, snäll, rolig, du är världsbäst. Du är linnéa fucking kempe! När du inte orkar längre ska jag orka för två..

Jag älskar dej.


slingpling

Nu har jag slingfärg i håret, förlåt karro men jag kunde inte vänta med att få bort en del av den hemska färgen jag har! Du ska få klippa mej ändå, det lovar jag. Men jag tror jag ska slinga i augusti igen, eller i september.. vi får se hur det här blir först. Fattar inte hur länge jag ska vänta, jag började slinga ett, och var klar halv ett. Men färgen ska va i i ungefär 35-40 minuter. När ska jag ta bort den då? :o för övre lagret är klart när som helst, men det undre är klar om 40 minuter. Wtf? Har väl i det här i kanske 20 minuter till då.. bara för att det känns lite bra då!

godmorgon

Åh i natt vaknade jag av en jätte hemsk dröm, jag skojar inte för den var verkligen inte kul :o kan tyvärr inte gå in på vad den handlade om.. sen drömde jag en annan sak, det ska inte heller gå in på! Konstiga drömmar jag har?!

Men när jag hade vaknat av den där jättehemska, så kunde jag inte somna om, tror jag låg vaken typ hur länge som helst innan jag somnade till slut.. vet inte vad klockan var, gissar väl på 7-8 kanske.

Idag har lukas tagit min dator med sej till ett lan, så jag ska låna hans. Men just nu sitter jag på mammas betala-räkningar-och-läsa-mail-datorn. Massa gammbilder på den vill jag lova!
Men ska väl pissa och se vad jag kan göra i 6 timmar innan vi ska bort, puss påre

åh vilken snöööggging ja är



Har varit med systrarna kempe idag, ikväll och inatt då :) började med att jag mötte upp dom på stan, dom kom lite sent så jag gick på bikbok och köpte mej ett par shorts. Rosa mjukisar, 50 spänn på halva priset! Typ tummen upp eller vad? Vi var inte länge på stan, drog till nacksta och träffade krille, missade bussen, så vi satt där. Men sen kom bussen, då drog vi hem till dom och åt, vi gjorde taccos! Tog assnabbt att göra den :o brukar ta jättelång tid här hemma, men vi va tre smidiga flickor som hjälptes åt satt ;)
Sen har vi varit hemma där hela kvällen, ätit popcorn. Eller elin drog ut ett tag, sen när hon kom tillbaka hade hon ebba med sej, så vi typ satt vid datorn och vad vi gjorde där ska vi inte gå in på.. hahahahha, sen började iallafall elin sminka mej och skit, as snyggt vart det.. filmade en massa men dom filmerna har inte jag, lika brare! Inte så sugen på att se dom..! Hahaha, såhär söt vart jag iallafall:



Blir heltänd på mej själv! Eller mej själv och mej själv, snarare albert!
Haha, hade iallafall roligt. Kulig kväll :) pappa hämtade mej kanske halv tre, känns som att jag ska sova snart? Får en känsla av det. Imorgon ska vi åka och fira linn :), fast det var visst på kvällen. Får se vad jag hittar på på dagen då, läju bli sova ;b

hihi, puss

bilder

Vi får alltid ta pengar innan vi åker, "men jag vill ha meeer pengar!"
jag tar pengar

Jo vi fick ju punka, henriksson-turen kallas de
jo vi fick ju punka..
Smsarn!

Påväg!
on the wayy
På färgan
på färgan
Storfamiljen ft. storfamiljen

Semester

Lukas, jag, mamma

Lukas och jag i lisebergsbanan

Linus och lukas

Lukas och jag i farfars bilar :D

Han var också där, lasse va?

Ludvig äter klubba, linda dricker festit, lukas äter glass, linus vill inte va med på bild

Michael jackson

Kålårado

Sockervadd!

Äta äta äta strips strips!

Peta peta peta strips strips! i näsan..?

Linus vann en kexchoklad

Lukas vann gosisar

Åka båt

Ludvig och lukas, eller? :o

Alla gillar rumpa

Som sagt ;)

Mami, papi & utsikten

Vi gick runt i nått gammalt slott, eller va det nu va.............

Rid barn, rid

Ludvig och david, sötfisar

Värsta lekrummet har dom

Så får vi och laga däcket

Gränna

Åkte till nilsson stuga

Mjo

Morgonstund har guld i mun(d?)

Världens sötaste pojke jag svär :')

Åka ring :D:D

Ludvig åkte hellre snöre, eller va man ska säga :)

Anna och helene

I STOCKHOLM (L)(L) äta jordgubbe :)!

Dotter, far, son

Självklart hängde vi på plattan och rökte på hela dan ;););););)

Fetportionen ja fick då, orkade inte ens äta upp hälften

BEN&JERRY GLASS :D!

Trött som jag vet inte vad var jag ju sen, looser

Vi ba dansar fram


hemma!

Åh, ni ska bara veta va stressad jag var när jag vaknade :o jag hade drömt en jättestressig dröm om skolan! Såhär på sommarlovet, måste ju vara förbjudet.. alla, dom som skulle börja sjuan, åttorna, niorna och dom som slutat nian var där. Och dom har ju gjort om schemat jättemycket, och allt bara snurrade, eller alltså jag vet inte, minns inte riktigt, men var alldeles yr och jättestressad när jag vaknade :o..
Så hade jag inte koll på klockan heller, jag tänkte, den är väl knappt elva för väckarn skulle ju ringa elva. Så startar jag mobilen, då är det halv tolv -.- men på huawei;en så ringde väckarn vare sej mobilen var av eller på! Det var bara att kliva upp och leta efter hårinpackningen bland alla kassar vi har i hallen efter resan. Åh, känner redan då att jag skulle kunna sova minst ett dygn till.. är helt slut i huvudet.
Tog en dusch, laddade över bilder från resan till datan. Innehåller mest bara bilder på ludvig ;d kanske för att han jämt är där mamma är, och att han har väl aldrig haft nått emot att va med på bild ;> som att nån annan här ha de!
Åhhh och nu skickade max en bild på mej som han tog när jag och ellen sov hos han för några månader sen.. JAG TYCKER INTE OM BILDEN! Men han vägrar ta bort den :o han vill väl ha nått att terra mej med i mellanåt, tror jag. Hahhaha

Nu ska jag ladda upp ännu ett inlägg, full med bilder! :) sen ska jag till linnéa på stan, eller jag måste blåsa håret, noppa ögonbrynen, kleta på mej mascara och så innan. Funderar på att ta haramsbyxorna idag.
pusss!

skaka din loka lite mer loke

Nu är vi påväg hem från stockholm, det har varit roligt där :) köpte inte så mycket ändå, här är iallafall det lilla jag spenderade lite pengar på:

I <3 STOCHOLM - tröja, 39:- rea
En rosa t-shirt - 79 :-, rea
Haramsbyxor - 149 ;- rea
Slingpaket - 89:-

Ja, det lilla köpte jag. Och jag går lös på rean som ni ser ;d hehe. Och nu har jag ju lite pengar kvar till och med, ska köpa ett par shorts för dom pengarna. Också åt vi ben&jerry glass, kan bara säga att det är så otroligt gott :D så åt jag spaghetti & köttfärs sås när dom andra åt pizza.
Och haha, vi var på affären Top street wear, hittade en assnygg tröja men den var ändå ner till knäna så ville inte köpa den.. också kom en kille och hjälpte mej, och han var verkligen hur snygg som helst, så jag gick och fråga om hjälp typ 4-5 gånger bara för att få kolla på han ännu mer hahah, han var verkligen SKIT SNYGG.

Känns iallafall bra att komma hemåt.. ska vara med linnéa imorgon :) också ska jag ladda upp bilder som en tooook,
pusssssssar

en kärlekshistoria

Eliinkempee om shutter shades:
hurru , snälla köp inte såna , de äör fjortis glas ögon .. alla fjortisar ha såna nu typ ... fast alla är inte fjortisar men endå , LINDA KÖP DOM INTE ! jag vARNAR DEJ ;d JAG KOMMER KALLA DEJ FJORTIS HURRU ;)<3

Hahaha elin, du kallar mej redan fjortis så va gör det för skillnad lille vän? ;) ska ändå inte köpa dom så lugn stumpan :D<3


Sitter påväg till stockholm nu, åh vad jag har längtat! Trodde aldrig att dagen skulle komma men nu är höjdpunkten på hela året här :D:D bättre än julafton! Nu ska jag virra runt där, kommer nog gå vilse minst 1000 gånger, men skit samma. Jag älskar stockholm! Så himla mycket folk, och allt där är liksom typ.. överdrivet, man syns men finns inte. Jag älskaaaart!

Jag har suttit och tänkt igenom gamla kärlekar hela resan, det är mycket sånt här som kommer upp "Tänk om jag hade gjort si och inte så, undra hur allt hade varit då nu?". För varje val man gör, varje ord man säger ändrar framtiden.

Tänk om jag hade kämpat, då skulle egentligen allt varit perfekt. För då gick jag där, tänkte, fan, jag är lycklig! Men jag kämpade inte, men klarade mej ändå, fast gav mej själv ännu ett ärr i hjärtat.
Kort därpå vart jag kär igen, kan väl bara säga att det gick rakt åt helvete och det var inget ärr som ersatte den kärlekshistorien utan istället ett krossat hjärta. Jag försökte komma över, ville inte tänka på honom, ett kort glädjerus på helgerna men resten i tårar. Gjorde helt fel och försökte läka hjärtat på fel sätt. Det insåg jag inte förens senare.. när samma historia hände igen.
Så skulle jag skita i allt sånt, och jo, det gick bra efter ett tag. Hittade en ny jag tyckte om, det var bra så länge det varade kan man säga. Men ändå var jag inte nöjd så det tog slut det med.

Och efter varje förhållande säger jag alltid samma sak,

aldrig mer kärlek

Men ändå blir det kärlek igen, för det är en sak man inte kan klara sej utan. Alla vill bli älskad, vara speciell i någons ögon. Och det är alltid någon som får ens hjärta att slå lite fortare! Är det inte lite knas, kärlek är som värsta berg och dal banan. Det är väl kul att ha någon, men man får ändå aldrig glömma sina vänner. Då får man skylla sej själv om det tar slut, vem står kvar? Efter att ha varit andrahands val i månader.
Vet inte vad jag skulle förmedla med det här inlägget precis, menar inget taskigt till någon, vart väl bara så att jag skrev så.
adjö

varenda bit av asfalt varenda liten hörna

Nu har jag suttit med datorn i knät i 12 MINUTER och nu kom jag in på bloggen. Sega internet! Och dessutom så är vi ju i skogen så vad väntar man sej.. har inte haft datorn med till stugan, nu är vi ute och åker bil för vi ska åka och köpa hundmat till johans hund laban. Sen ska vi åka och köpa trosor till mej, trodde mamma hade packat ner mer till mej men tydligen inte, så jag går med ett par trosor jag fått vänt ut och in nu.. usch!
Idag har vi åkt båt, åkte ring efter, askul :D linus han är en riktig kämpe han, släppte inte ens taget när han var upp och ner.. men när hela han var under vattnet och hade ringen över sej, då var hon tvungen att släppa. Jag ramlade också ur, två gången till och med. Hade väl inga arm muskler att hålla kvar med.

Imorgon åker vi till stockholm :D:D:D så alltså är jag hemma på lördag, tjoho! Då blir det en tripp till stan direkt, har längtat asmycket efter att åka buss, hehe. Och att gå runt på gatorna :) ja, jag vill till stan helt enkelt! Har jag några pengar kvar från stockholm så kan jag köpa nånting kanske?
Snart är det ju selånger till och med, hade tänkt att leta reda på nån tröja med ken ring där. Bara för att han är bäst!

Nu får ni klara er utan mej tills imorgon också,
pussssssssssssssisssssss

cellskräck

Jag tror seriöst att jag har cellskräck eller nått, för visst är det när man inte klarar av trånga utrymmen? Jag får damp om det är trångt eller saker ivägen för mej. Så det är väl snarare cell-aggressioner eller nått, men ändå. Som i den här bilen, alla saker ligger inslängda huller om buller. ALLA har ett fack där dom sitter och kan lägga saker, utom vem tror ni? Jo, jag förstås. Här finns det ingenstans att lägga mina mobiler, och alla ba slänger allt mot mej. Åhhhh idag känns det som att hela världen är emot mej..

Vi har stannat på gränna polkagrisar nu, sitter i bilen. Snälla, polkagrisar är väl ändå inge fascinerande! Och därinne där dom står och bakar dom har jag sett hundratals gånger. Det är inte precis första gången vi är här ;o spöregnar gör det också, och mitt hår ser ut som jag vet inte vad.

Nu ska jag inte skriva nå mer för det brinner i fingrarna

the best damn thing

issa skickar bilder till mej! HAHA gissa om jag får mej ett gott skratt då och då :D

HAHAHAHA totta venne när :D

hahahahha jag kollar på en snygging i skolkatalogen, sommarn 08

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA sexan kanske :D

Karro for.. längesen? hahah sööööt!

jag och issa kanske!

karro och jag, issa paparazzi :o

hahaha här skulle vi ba ut och fula oss lite

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA


de va allt :D

shutter shades


Visst är dom ganska fräna ändå? Fast inget jag skulle lägga mina pengar på. Däremot så vill rebecka det, haha hon skulle beställa hem, och hon ba;

"Man måste vara myndig för att beställa :("
"Ja, därför ber man sin mamma eller pappa att göra de ;)"
"Men dom är inte hemma och jag vill beställa nu!"
"Du får vänta :)"
"Hur gammal är man när man är myndig?"

Haha sööööt!
Nån som kan svaret? ;)

puss



Har jag inte en söt morgon frilla? Och jag har fortfarande inga ögon utan mascara.
Nu ska jag gå in och duscha, sen ska jag fika och efter det måste jag trycka ner alla kläder i väskan igen, åh.. hela rummet är en enda stor röra, läju få ner lukas kallingar istället för mina trosor till exempel.

Plus att ni kan väl snälla sluta ringa och smsa till mitt gamla nummer, jag har ett nytt!

nån mer som är uppe med tuppen?

Jag är  verkligen uppe med tuppen nu när det är semester, och när jag startar mobilen är det massa "Vaken?" sms, jag som alltid brukar vara vaken när dom kommer. Somnar kanske runt tolv ett tiden igår.
Nu ligger jag och väntar på att pappa ska komma med hårinpackning, han är på affären. Mitt hår är så tovigt så jag kan inte ens kamma ut det, hade vi haft en borste hade det gått men mamma använder bara kamm.. suck. Igår kammade jag knappt håret, haha ni skulle sett svintofrillan! Men jag satte ju upp det i en toffs satt alltför illa va det ju inte :)
Vi ska åka till linköping idag, där mina kusiner bor. Eller min kusin snarare, för anna har flyttat hemifrån så det är bara johan kvar. Och helene och anders, förstås. Anders är min morbror. Undra vad vi hittar på där då? Det är iallafall bara några dagar kvar till stockholm :D:D uuunderbaaart!

Min lillelillebror ludvig är den sötaste jag vet!!!!11oneoneone
Han är så snäll, och fastän att han bara är 6 år så är det faktiskt bara han som kan lugna ner mej när jag får.. eh ja utbrott. Bara för att han är så söt och snäll, jag älskar honom :)
Ville bara säga det liksom (a)


snygg ja är ohlalal, hihi skoja


Åhhh så himla fint blont så himla fult i.. ja  va de nu är för hårfärg jag har nu :(

Nu har jag åkt båt, eller åkt, jag har snarare legat under däck och sovit. Och lyssnat på älskade muuusiken :) medans lile david har klättrat runt som en apa och slått mej i huvet titt som tätt -.- haha söt! Också klev vi av i nån hamn, tog två och en halv timme att åka dit :s drygt, och jag satt och var pissnödig hela vägen. Till slut kom det fram att de fanns en toa på båten, men då var det för sent. Jag hade pissa på mej. Neeeejdå, jag hann precis! När vi var på hamen klev vi ur båten, dom andra åt glass men dom hade inge strössel på glass stället så då ville jag inte ha nå glass. Vad är mjukglass utan strössel? Det är ju liksom som toa utan skit.
Vi skulle gå på nån utställning i nån borg, kan ju lova att mamma knäppte kort som en paparazzi (säg när hon inte gör det?), och dom bilderna längtar ni efter va va va? Haha snarare jag som längtar efter att lägga upp dom, hatar att publicera ett inlägg utan bild..

DÄRFÖR är det inte kul att skriva.
Så jag avslutar inlägget med att jag har ätit pizza idag!

karro :'(


Åh gud vilken panik jag hade igår! Jag hade inte hört av karro på hela dan, hon hade inte bloggat heller. Det första som for upp i huvudet var "Tänk om hon är död!?", så jag skickade sms och frågade om hon levde. Och det gjorde hon :')
Nu väntar alla på mej hehe, vi ska ut och segla ju. Ut på djupt vatten där man inte kan se botten!! Hur ska det här gå? Och det är dessutom ett hav, ett saltigt hav fullt med äckliga fiskar och hajar.. inte fatt det finns hajar i sverige (har googlat på det), så så orolig behöver jag inte vara. Men laxar då? :o finns det laxar i havet? Åhh va äckligt isåfall! Jag vill iallafall inte bada, för

1. Jag hatar saltvatten
2. Jag är dörädd för fiskar
3. Det finns maneter

Är det nån annan än jag som ser en anledning till att hålla sej på land? Hoppas de..
pusss

liseberg

Åh va roligt det har varit på liseberg idag! Vill bara lägga in alla bilder som knäppts, men det får ju bli senare i veckan.. attans, det var liksom så många. Åkte alla karuseller förutom bäbiskarusellerna, eller jo några bäbiskaruseller åkte jag, med ludvig :) fast jag och lukas åkte farfars bilar också hihi. Det har vi också kort på! Det är så mycket vi har kort på. Det som är bra med kameror är att man kan aldrig knäppa för många kort (visst det kan bli fullt på minne men) jag menar, det är alltid lika roligt att titta på bilderna och tänka tillbaks. Och ju fler, desto bättre :) wonderfull.
Vi åt på burger king, chicken nuggetsen smakade askonsigt, cheesedipen också. Men stripsen var goda. Jag har inte lagt ut ett enda öre idag! Och det känns asbra, mer pengar till stockholm tjoho!

Alltså jag är alldeles för trött för att blogga nu känner jag, mina ögon håller på att falla ihop.. så godnatt, vi får höras imorgon. Då jag ska ut och segla, läskigt..!

liseberg

Godmorgon allesammans, idag ska det bli en rolig dag för henrikssons ska på..



:D:D hihi, hej så länge! Vi kommer vara där i tolv timmar, dom öppnar elva och då ska vi vara på plats, och så stänger dom elva ikväll och då är vi sisten ut :) är det inte kung då? Jo, det är det!

mamma mia



Den här filmen såg jag nyss, har aldrig sett den förut, sjukt bra var den! Slutade med att jag sitter och lyssnar på abba låtar nu hehe ;> konserten vi såg på var kass, som förväntat. Alla därinne satt och diggade, utom jag, linus och lukas haha.. typ höll på döö så gick och satt mej på toan och vilade, höll på somna. Det gör jag när jag har tråkigt och inte vill visa det, hehe. Såg en as söt kille där också, första fina jag har sett på ön än så länge så det var ju ett plus.
Typ alla här har "nörd-glasögon", ni vet tjocka mörka bågar. Asfränt! Jag gillar't.
Nu är jag hungrig, tror jag ska gå in och ta mej nått att äta. Har en hel back med läsk men det mättar inte, det gör mej bara pissnödig. Dessutom så är det utbults läsk och inte min, men sen när vart det mitt problem? Haha skoja, men har inte öppnare här ute heller. Blir en sväng in vilket som alltså!
pusspuss

kul? nej. tråkig? aaharu

Hallllllojj, nu har vi vart på prommis runtom på ön. Jag hittade tillbaka! Gick ju vilse på en ö för nått år sen, haha den historian har dom flesta hört.. jag vart sur för mamma sa att jag inte fick pierca läppen, jag vill ju jag vill jag vill! Mest.
Sen har jag suttit här, tråkigt har jag. Längtar tills tisdag, liseberg. Men stockholm är bättre.
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

s; dag 2 på öckerö

Godmorgon :) vet inte när jag vaknade idag, men klev upp halv tolv iallafall. Duschade, fikade. Här på öcekrö har dom en annorlunda dialekt, den låter ungefär som göteborgskan, haha lite roligt. När vi var här sist för kanske tre år sen, då var vi här ett tag, slutade med att jag bröt lite på den dialekten. Gulligt.. fast som ni vet så är det väl min hobby att vara dryg och snacka lite hursom helst ;) så det gjorde ju ingenting. Jag är ju från norrland men jag har inte precis den där norrlands dialekten för det, fast inte pratar jag så vackert ändå inte.

ÅH FÖRRESTEN! Måste bara berätta, skööönaste, ludvig igår när linus höll på typ kittla han:
Ludvig säger: "Rör inte mej med dina chipsfingrar!" hahahaha, sötbubben, han är ju bara 6 år, linus läju ska ha sagt så för mycket hemma så han tar efter :') aww.

Ikväll ska vi iallafall på en konsert, med konstig musik, typ nå funk eller nått. Fick höra hur det lät, höhö inte vackert! Det var absolut inte min stil av musik. Dvs det påminnde inte ett piss om ken eller soulja boy! Attans. Men ska man annars göra, och dessutom vill jag spana in ön lite mera.

kösss


s; framme på öckerö



Är hos utbult på öcerö nu, vill bara säga att det är mamma som fixar bilder, inte jag, så bilderna från semestern kommer när jag är i timrå med kamera sladden igen. Vi åkte på en bilfärga till ön, kom hit för knappt en halvtimme sen men har redan hunnit äta macka och pissat. Ska snart göra mej iordning för natten, ska nog somna tidigt, det är skönt.
Jag hoppas vi får kul här då.. som ni säkert redan vet har jag varit väldigt skeptisk på det, men nu ska jag ha en positiv inställning inför semestern. Och försöka ha kul innan liseberg och stockholm, haha det är liksom det enda jag väntar på ju ;)
men ska stretcha nu, jag måste göra det varje dag. Antingen på morgonen eller kvällen, annars funkar det inte för mej! Tvångstanke, antar jag.
puss

pin koden, attans

Jag skulle byta halebop kortet till huawei, vad händer då? Jag kan inte min pin-kod.. haha, är det inte linda så vem är det annars? Jaja, men det löser sej imorgon. Ska ringa mormor och be hon åka hem till mej och leta reda på halebop papperet där det står, sen ska jag ta bort pin-koden tror jag. Inge bra på sånna! Måste skriva upp den, kanske bättre det.


s; bilresan till öckerö

Har precis ätit på donken, herregud orkade ingenting, har suttit och pressat i mej godis hela bilresan, mått asilla hela vägen och godiset var inte ens gott. What är mitt problemo? Har faktiskt gått ner 4 kg på sommarlovet och vill inte gå upp dom igen..
Det som har gjort mej mest paff den här bilresan, är att vi inte bråkat :o visst, jag var på världens fitthumör innan vi skulle dra, satt och skrek på allt och alla och shit.. men det är som bortblåst nu det, nu mår jag bra. Eller inte i magen då men humöret är bra :) det går åt sån energi att vara sur, men ändå kan jag inte hjälpa det. Jag har sånna humörskiftningar så jag vet inte vad, sen har jag kort stubin också satt..

Nog snackat om det :) vädret suger nu, regnar gör det. Inte lite heller! SKÄRPNING!
hehe ;*

s; under bilresan till öckrtö

Nu är vi i tönnebro och hittils har vi hunnit med:


* Lämna mina böcker på fyndlagret, fick bara 50 kr för böckerna, dom ville inte ha tidningarna

* Punktering, vi bytte däck så lugn bara lugn

* Fikapaus

Och nu har jag suttit med lukas mp3 och haft allsång, haha jag har suttit och rockat loss till lordi, i'm so cool yeah!! Jag skulle verkligen passa som rockstjärna, jag menar, min fantastiska sångröst och mina proffsiga moves. Det blir ju inte annat än succé! Eller? Hehe, skämt åsido. Vi är ju påväg åt göteborgs hållet, och mina gratis sms har redan tagit slut. Innan själva semestern har hunnit börja än -.- fattar inte hur jag kan smsa upp 3000 sms så himla fort? Men ringer gratis till telia, och ni kan ju ringa mej på min halebop mobil hihi :) numret finns on my bdb.

Dani och max är i göteborg, fast inte tillsammans då. Tänk om jag träffar dom där! Det är fotbollscup så det kommer vara massa snygga, och säkert fula, killar på liseberg. Bäst eller vad? Nejdå, jag kommer inte kunna hålla ögonen på dom inte, karuseller är det enda jag ser när jag är där. Kunde vart ett skämt men det är det inte, jag älskar karuseller så otroligt mycket! Speciellt dom som snurrar, som pop-expressen på grönan. Fast nu ska vi ju på liseberg, snacka om köer det kommer bli där, och det är dessutom bra väder nu :D:D, så då kommer det vara många där + cupen då. Suck.. hatar kö mest av allt, finns det nå värre än att vänta egentligen? Men det blir att åka balder iallafall! Sist vi var på liseberg var när jag gick i 4an kanske, då satt jag typ och blunda genom hela den. Eller när det är värsta nerför backen iallafall, pappa trodde jag skulle skrika som ett fån, men jag gjorde inte ifrån mej ett pip. Kanske för det gick så fort så jag inte hann? Nu är allting mycket roligare om man skriker :D så hör ni någon ta i från tårna och galla, då är det nog jag!


hihi, pussss


semester, nu åker vi

Jag önskade en grej på wishingtime häromdan, men nu är det så att det har slagit in. Men jag är inte så säker på om det var bra liksom :o sitter och funderar skit mycket på det, men tyvärr så får ingen veta vad det handlar om! :*


Men nu är väskan packad, bilen full, godispåsen laddad och sådär, jag är helt redo för avfärd. Har faktiskt varit det i 5 minuter! Men dom andra är inte klar, och mamma måste koppla om den här datorn till den andra som står brevid. Why? Jag vet inte. Sen ska vi väl haffa lite pengar också, jag och mina bröder ;> sen borde vi åka. Hela dagen ska jag sitta i bilen, åhh va jobbigt!


Hejdå!

adlkösldfkösldkfgd

Snorungar sluta ring mej 24/7!

och nej jag tänker inte stänga av telefon, bäng eller
PUSS PÅ ER SÖTNOSAR <33333
dööööhhhh

inte bra

Hade lånat 100 kr av lukas häromdan, var egentligen meningen att jag skulle låna 50 men han sa "ta hundringen och ge tillbaka en hundring sen". Idag för några timmar sen skulle han ha tillbaka det, men han hade visst glömt att jag var skyldig han 100 kr! För han ba "Ge mej mina femtio spänn", visst tänkte jag och gav han det. Nyss kom han in och sa "Hur mycket lånade du av mej egentligen..?" jag började skratta och ba "Öhh femtion minns du väl?" han ba "NÄHÄ! Det var 100, det var det!" haha så nu har han fått sina pengar. Gick inte så bra som jag hoppats på inte!

Duger inte en 50lapp? Nähä..
och btw liksom, det är väl bara myt att pengar är bland det smutsigaste som finns..?


GULLIG JAG ÄR I PAPPAS TRÖJA OCH ETT HÅRBAND SEN JAG VAR 7! Jag vart lite småsur och drog det över huvudet och spelade pajas. Har inte tagit av mej de än, märkte jag när jag tog kortet. Ooops?
puss!
& godnatt :)
(snaaart..)


hejsanhoppsan

Elin och linnéa

STAAAAAAAAAAN, värsta volleyboll grejen vare där idag

Haha, äre inte elin vem äre annars?


Sov hos linnéa och elin då, pontus och oskar kom dit idag. Vi åt och sen drog vi till stan, jalla jalla! Där på torget var det som en volleyboll plan, och gissa vilka som arrangerat det då? Smöret lätta.. haha, man fick frukost påså där också. Det var en macka, ett smör (!), äpple, nå torkade äckliga bär och nån vitamin dryck. Jag och elin halsade vitamin drycken, äckligt äckligt. Men jag gör inte som hon iallafall och dricker upp dom andras och hämtar mer! Hon drack typ.. 5 st? Sen fick man gratis is vatten också, usch vad äckligt. Halsade hela flaskan, världens äckligaste eftersmak och då skojar jag inte! Fiiiiii
Sen efter ett antal timmar så drog jag, elin och linnéa hem till dom, pappa min hämtade mej och elin där för vi skulle skjutsa elin till far sin i timrå. Vart fika stopp hos min mormor och lite godisköp på ica maxi, tog bara några timmar men det räknas inte? Huh. Vi satt i en rosa ahlgrensbilar bil som var stor som en vanlig bil på ica maxi, stod där inne som en staty eller nått. Också gick jag ut och skulle putta på den, men alla kollade så elakt på mej så jag gav upp. Då skulle vi ta oss fram innifrån istället, men då såg det ut som att vi gjorde nått annat istället? Hela bilen ba guppade.

Har iallafall bytt till min halebop kort nu, men kommer ha med mej en telefon med telia och en till telefon med halebop så man kan ringa på båda. Men tänker inte skriva upp mina nummer här on my blog så liiiiid :) eller om du har mitt gamla nummer så kan du ju smsa till det och fråga efter det nya, eller nått. Eller varför inte bara smsa till det du har..? Allt det där är så komplicerat, vet inte om jag har nånting gratis eller inte på halebop.. suck.
Också har jag nästan packat klart dessutom, fast okej.. allt jag ska ha med mej ligger i en enda stor hög. Hur ska det där gå ner i min lilla väska? Får väl kämpa, min väska kommer bli uttöjd! Eller så tar jag helt enkelt två väskor? Smart linda, smart!

Meeeen, har inte så mycket mer att säga. Har mobilt bredband i bilen, woho! Så ni kommer inte vara utan mej (a) hihihi, tur! Okej, det är väl snarare jag som kommer på nå anfall för jag varken får blogga eller sitta vid datan.. men det iggar vi, pussss

aisjdöalkj

Är hos linnéa nu, hittade en asgammal skit söt bild på henne men den fick jag inte lägga ut ;( då blir det ett inlägg utan bilder då!
Pappa släppte av mej på ok i skb där linnéa väntade i regnet, fyfan vilket sommarväder vi har -.- vi drog till brian där han och ahmed var och kollade på film och sådär, tog kvart över elva bussen hem. Så har vi ätit popcorn och är med elin :) nu ska vi hitta på nått,
tjingeling slå en pling


birsta med flickorna


Issa kom och joinade oss :) alltså guuud va dom skulle retas med mej på donken, jag började snacka om att jag skulle bli värsta bra mamman så börjar dom säga massa dumsaker som jag skulle göra med barnet, haha det kan jag försäkra dom två om att jag inte skulle göra! Vad dom sa är tyvärr lite.. secret.
Sen kommer det en kille som jag har gjort bort mej lite för, det var på en fest och jag kom till han ba "Åh, du ser ut som tsatsiki!" men det var ju ett tag sen, men sen börjar dom "Är det inte tsatsiki?" och "Linda, vilken sås gillar du mest?" haha så skulle dom livas extra mycket bara för att han och hans kompisar skulle kolla mot oss! Haha jag trodde jag skulle dö och sparkade dom under bordet så dom skulle hålla tyst, men tror ni det funkade? Näe. Haha men ni är mina pinglor ändå ;*
Sen gick vi till ikea också, och coop. Var lite överallt :) har också kommit fram till att jag ska sova hos linnéa i natt ;> så ska snart packa ihop och åka till henne. Fast just nu är hon i skb så ska kanske hoppa av där om hon är kvar där när jag kommer, så åker vi väl till henne lite senare.

Seeeeeee yaaa :D

proud



Och vet ni när jag vaknade, 11! Nästan själv, fast egentligen var det telefonen som väckte mej men vi ignorerar det ;)
Hinner inte blogga, för jag ska fixa mej och sen åka till birsta där ellen är. Karro ska ta sin moppe och åka hit också! Hoppas hon kommer nu så jag får se henne åka, hon har ju glömt sin bikini här. Känns som att hon alltid glömmer den när hon är här? Haha..

Såhär kan det gå när jag och ellen är på birsta :o


Haha, hejdå! :*


jag? städa? ;o

Äsch det vart inge issa, linn for bara och hämtade linus och tobias så kom hon tillbaka hit, kollade på film och sådär! :) nu drog hon och tobias, så nu är jag själv. Ska kanske tjäna lite pengar imorgon, genom att städa papperskungen. Men pappa är inte där då utan bara magnus, och då kan jag inte klaga och slarva lika mycket, buhu ;( men ska också lämna in mina tidningar till fyndlagret, har en överfylld låda med OKEJ, frida, starlet, solo osv, och vem vill läsa om gammalt mode? Och alla kändisar, dom byter ju partner och hus hit och dit, satt det som står där är ju gammalt nu. Så lika bra att få pengar för det istället! :) ska ju en sväng till sthlm så ska fixa lite mer money..


åh drygt!

Jag och linn for på birsta och åt glass, hon skulle lämna tillbaka ett par skor, så vi kollade runt lite också :) kollade på piercingar. Alltså seriöst jag har velat pierca läppen sen jag gick i 4-5an kan jag inte få göra det snart SNÄLLA MAMMA OCH PAPPA va lite schysst nu va :'o om jag inte får göra det på studio när jag blivit 15 så kommer jag göra det en gång till hemma, och det finns risk att jag blir förlamad. Vill ni att jag ska ta den risken? Va va va? Haha, det här är inte utpressning utan jag undrade bara.
Nu kollar jag med issa om hon vill hitta på nått, och med det menar jag gå ut. Hon ska väl snicksnacka lite med mor sin och se hur det blir :)
tills dess, får ni en stor fet käftsmäll.
Haha närå ni får en riktigt härlig tungkyss!
Nej, skämt åsido.

Ni kan få en kram.

sista chansen

Hallåhallå, har varit lite svårt att uppdatera eftersom när vi var på bibblan så lånade min 6årige lillebror med sej ett antal dataspel hem, och han har lånat just min dator av alla att sitta och spela på. Men han är så söt så jag kan inte protestera och säga att han inte får!
Jag lånade en bok om en tjej som inte ha nån mamma, för hon dog. Tjejen, jacky, vart typ psykad av att förlora sin mamma så hon fick hamna på ungdomshem för hon söp för mycket. Den är asbra och har snart läst ut den, hehe.. kan inte sluta läsa helt enkelt!

Ikväll ska jag iallafall vara med min kusin linn, vet inte riktigt vad vi hittar på. Är sugen på att gå på bio, baksmällan isf, den har fått så bra kritik. Men har för mej att hon redan sett den så det blir inte den om det skulle bli nått! Och btw så har jag ju inga pengar heller :d men tror nog jag skulle kunna tigga åt mej en biobiljett av far min ändå, om det nu skulle bli nått :) men inget är bestämt så vi får se hur kvällen slutar!
Också är jag så pissless på äckelvädret vi har, vill väl inte ha nå regn och skit, jag vill ha stekande sol och en varm pool (h)

Avslutar inlägget med en bild på min älsklings ken! <3


vaken i tid

Nyduschad, och den frillan behöver ni inte se ;)


Vet ni när jag klev upp idag?! 12! As stolt att jag faktiskt klev upp när väckarklockan ringde, somnade inte förens vid 2 för jag blev aspigg helt plötsligt. Låg och smsa. Åh jag skickade till kontaktlistan och fråga om jag skulle bli blond igen, vart väl mest ja, och jag vill ju de.. trivdes bättre i blont. Den här hårfärgen känns så tråkig! Men mitt hår är slitet och hårinpackningen är slut, men om jag köper hårinpackning och lägger i slingor, och alltså gör det ljusare bit för bit, så trorr jag att det blir kalas bra :) behöver ju inte bli lika ljus som förut men aja!

Idag ska jag, mina brorsor och mamma åka på bibblan och låna lite böcker till semestern, så jag har nått att göra om det blir för tråkigt. Jag gillar faktiskt att läsa, lever mej alltid in i boken. Det är det enda som jag har planerat idag :) kanske vara med ellen också men vi får se.
Och nu är janine, jonna, claudia, jessica och jenny i stockholm. Fatta vad mysigt! Åka ett helt gäng sådär, också bor dom i en lägenhet som jennys mamma äger. Gå på drottninggatan, gamla stan, gröna lund osv. Jag älskar stockholm! Där ska jag bo när jag blivit äldre, det ett som är säkert iallafall. Börjar bli lite less på norrland, haha :) eller börjar och börjar..

När man säger norrland så tänker jag på skogar, skotrar, snö och mygg. Visst har vi skogar i timrå med, vissa åker väl skoter? Eller dom flesta säkert.. själv så hatar jag skoter. Snö har vi på vintern, och MYGG HAR VI JÄMT. Men vi har ju också stan som vi åker till, och affärer, caférior osv. Så vi är inga skogsmullar bara fatt vi bor här liksom :) faktiskt inte!

Vi hörs senare,
pusssssssen

jeans?!

Imorgon ska jag ha jeans på mej! För ovanlighetens skull, hatar jeans, finns inget oskönare. Men jag vill ju också skilja mej lite från alla andra dagar ;> har seriöst bara leggins på mej, eller mjukisar nån gång ibland. Fast nu har jag slarvat bort mjukisarna, är väl hos ellen eller nått. Måste hämta alla kläder jag har däruppe nån dag!
Ska gå och lägga mej nu, så jag får sova ordentligt.

Skulle leta fram en bild på mej med jeans, kollade på bilder från 09 och 08, hittade inget, men här har vi 07!


Godnatt :)

Om jag nu kan somna, michael jacksons konsert spelas på högsta volym nere.. kanske går dit istället?

min tandisssss is gone

WHAT!?
Mitt tandsmycke :o
Det sitter intedär det ska längre! Jag ba slickade på mina tänder, så kände jag att nått saknades.. min STJÄRNA! Min söta fina lilla silvriga stjärna :'o åh :( märkte inte ens att det var borta, var det kvar förut idag? Eller vad? Jag måste ha svalt det, hahaha..
Jaja, får väl fortsätta mitt liv ändå! :'(

R.I.P älskling
Haha, skoja. Bryr mej inte så mycket.
Men lite bryr jag mej allt!

karrroooo

Vi badade igår, mycket skum!

Sen ansiktsmasken då, haha

Kläder today

Nån klänning jag ska köpa, för stor storlek på mej så den såg konstig ut på hela kroppen

Gick runt med nån kopp jag fått på donken runt käften hela tiden sen haha

En tubklänning som jag också ska köpa


Jag och karro igår ;d haha bästis


åhhhhhhhhhhhhhhh

FÖR I HELVETE
Det här är mitt liv och kom inte och säg åt mej vad jag ska göra och inte göra, det är fan mitt val vad jag än gör!


idiot )::):):):):))) i love you baby! <3:*:*:*:*:*äsdökfpöasdjkf sdkgs fgv

Godmorgon, idag vaknade jag och karro vid ett :( jag som skulle vakna vid tolv.. också somnade vid efter tre, ajdå. Vi ska på birsta idag, så måste väl fixa mej nu. Ska ta bussen om en timme och tjugo minuter :o och mitt hår ser ut som jag vet inte vad.. det är alltid mitt problem på morgonen, ba "Shit håret.. nä kan inte gå ut såhär" så sitter jag och tror att nått ska hända fast jag inte gör nått åt saken, haha.. ändring på det med då!
Adjö, kära blogg <3333333333333333333333333333333333 PUSSSSS PÅ MIN BLGG PÖZZZZ pozz pyss pess ÅHHHHHH


hahahahahah


Hejhallå, jag och karro har badat och använt ansiktsmask ikväll :) eller karro tog bort sin ansiktsmask efter knappt 20 sekunder? Det sved, sa hon. Min satt kvar den :) fattar inte hur man ska ta bort den? Använda tvål och vatten, vatten bara, smeta bort det? Jag använde iallafall vatten och nån svamp.. undra hur det här blir imorgon. Men ska ligga i säng om en kvart, har bestämt mej för att sova innan klockan tre! Hoppas jag kan hålla det ett tag då.. men ska nog gå och lägga mej nu, karro har såklart lagt sej i min säng när hon ska ligga på extra sängen.
Dags för att slita ner henne, so long..!
hehe

Funderar verkligen på att bli blond igen.. saknar håret!
Vad tycker ni? :)


IULHAsdggggggggg

Nu är kajjo här, hon håller på välja kläder till mej.
DET ENDA MIN GARDEROB ÄR FULL AV ÄR SOVTRÖJOR, TJOCKTRÖJOR OCH LINNEN.
Jag får psykbryt, och aöosdjia ösdklfhaösdkfl n'ofjasdf
coolt.

Vi ska ut nu, hejdåååååååååååååå

trååååååååååååååååkigtttttttttttttttt


DU ÄR EFTERLYST VART ÄR DU KARRO :o
Jag har ju pengar på telefonen igen så jag skickar iväg ett sms och säger åt na att komma.. ensamhet :( huhu

fitt

Jag kommer fan slå sönder nått snart
åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jag är inge glad nu
kan inte karro komma snart så jag blir på humör och dra nånstaaaaaaaaaansssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

hahaha

HAHAHAH karro har suttit hur länge som helst och tjatat om att hon fått en katt, jag ville inte tro på henne för hon luras typ jämt med mej. Men den här gången skulle jag inte vara lättlurad! Sätt igång camen, upp till bevis.. och här har ni kissemissen:



Haha.. mjaou?

måndag, allting minst en förändring

Alltså kolla.. luggen har inte försvunnit än :( den kommer alltid fram på morgonen och retas!

Och utan mascara så får jag pyttesmå ögon, så det är därför jag blundar

Här har vi en typisk mormor-frukost; våfflor. Asgoda!


Jag har bestämt mej för att äta och sova som en normal människa, inte för att det kommer hända men jag ska försöka. Och det är ju måndag, så då börjar vi idag. (Tvångstanke.. alla saker måste jag börja på en måndag). Så jag har ätit våffla med sallad och inte så mycket socker. Annars skulle jag dränkt våfflan i socker och inte tagit nå nyttigheter alls! Så ska jag inte äta typ kakor eller sånt istället för middag, också kan jag ju dra ner på stripsen. Jag får "anfall" kanske en eller två gånger i veckan då jag spyr upp allting, mamma tror att det kan ha med mina konstiga matvanor att göra. Jag menar, jag kan kliva upp, äta en halv macka, gå och sova igen, sen åka på stan, inte äta nånting förens kanske 5-6 timmar efter mackan och då är det en strips och cola. Och på kvällen nån rostad macka. Jag ser väl inge fel i det nån gång ibland, men om det är sådär det är såväl som varje dag så är det ju mindre bra. Det kostar mej en del pengar att köpa cola hela tiden, och strips. Cola köper jag för att jag vill bli pigg, och jag får sockerkick, och sen är jag trött igen för att jag äter och sover så konstigt.
Men nu ska jag alltså försöka på ändring på det! :) Jag älskar gosaker, speciellt läsk och cheese ballz. Blir att dra ner på läsken, det är ett måste. Det går inte en dag utan att jag dricker cola ;o och då skojar jag inte!

Önska mej lycka till för det kan behövas.
Just nu ligger en uppdrucken cola burk på mitt bord och retas.. åh!
Förresten så kommer karro hit ikväll och sover här, vet inte vad vi hittar på :)

i'm so lyckad

Hela datorn laggar bara för att jag lyssnar på musik :o herregud, dags att förnya sej kanske?
Åkte iallafall till linnéa, stannade där ett tag sen for vi till skb. Var en hel del där, men dom åkte iväg med mopparna sen? :o taskigt, men snart sitter jag och linnéa nere på checkers och fixar moppekort vi med! Så då kan ni inte åka ifrån oss, hehe.. jag fick köra ponthus moppe också, och vad händer inte sen då? Jo, dom får inte igång den................... fastän att jag körde jättebra och gjorde inget fel alls! Men det brukar väl bli så att den är svår att kicka igång, right? Fick iallafall panik och skulle försöka laga men jag fick inte röra den.. :( åh, såklart att allt sånt där ska hända mej! Lyckobarnet liksom, säg nån gång jag inte har otur? Huhu..
Och sen när jag och linnéa skulle ta bussen så missar vi den. Lucky! Så vi ringer pappa så hämtar han oss, kanoners.
Ska se på nån film nu, lukas skulle välja så det blir väl nån konstig.

Kolla "snygga" registerings skylten vi såg idag då

call me

åhhhhhhhh!
Nu har jag suttit och tagit jättemånga roliga kort med camen så går det inte att lägga in dom :(
Ska dra till linnéa nu iallafall, pusssssss


sunday morning

Godmorgon, det verkar som att vi ska åka till min farbror idag. Den här helgen har kännts lite wierd, har varit hemma hela dagen i fredags från klockan två. Sen igår var jag med familjen på stan, och sen kalas och nu verkar det vara ännu en dag? Och det konstigaste är - jag har ingenting emot det! Jag brukar stå och skrika att jag vill ut till kompisarna, inte vara med dom och sådär, men nu har jag inte klagat nånting.
Förutom nu då när mamma kommer in i mitt rum och står här i en evighet.. eller okej, kanske 1 minut men ändå. Mitt rum kommer och går man inte som man vill i! Det är ett som är säkert, det här är där jag vill ha privat rum. MEN DET ANVÄNDS SOM EN JÄVLA SAMLINGSLOKAL! Det kan verkligen ge mej psykbryt..

Ska visst ut och gå med mamma, men nu vart jag så irriterad för att hon gick in här.. haha, men ändå.
hejs

tjejkväll!


Ojoj! Nu är jag hemma från en jätterolig kväll, kul att träffa allihopa samtidigt på samma ställe :) det är ju sommarlov, så man träffar inte alla och snackar så mycket egentligen, vilket är tråkigt. Men så är det bara!
Här har ni lite bilder;

Alla andra var ute, men jag och issa smög oss in och åt gosaker.. heheh ;)

Flickor

Jessica och claudia :)

Sen var det fika, asgott

Karro öppnar paket, av mej fick hon presentkort på H&M för 200:-

Janine!

Sen var det en lek där man skulle svänga med en korv, haha gulligt!


Sen en annan lek där man skulle gå på led och hålla i varandra, och ha en vattenballong under hakan


Tillbaks till gosakerna hihi

Jag lyckas med allt, spiller cola i hela ansiktet -.-

Sen drog vi ner till sjön :)

Jag badade, as skönt och värsta varmt!

Madde också :)

Janine satt och kollade på, och blev blöt i rumpen

Karro! :)


Så såg vi en film som hette Taken, asså den var helt förhäxande. Jag var iallafall helt inne i filmen, den handlar om en 17åring som har en spion till pappa, fast hon vet inte om det först. Så ska hon åka till Paris med en kompis, när hennes pappa ringer och pratar med henne blir hon kidnappad! Han gör allt för att få tag på henne, spårar allt och åker direkt dit.. han är värsta proffsig. Seriöst, se den. Jag satt och skrek och höll på börja grina och dampa lös på cpfitterna som kidnappade henne, helt galen var jag.

Sen lekte vi nå mer smålekar, repet till exempel. Första omgången åkte jag ut på första frågan, jag som känt karro hela mitt liv! :o men det var frågan "Föddes jag på morgonen?" alla andra sa nej, jag bröt trenden och sa ja, då åkte jag ut. Attans! Hade ingen koll på det jag heller. Sen gick det bättre nästa gång, vann :) fast då fick jag ju inge pris för det hade jonna redan fått.

Det är värsta knas, nu på sommaren lägger jag mest bara in bilder och skriver ingenting. Eller jo visst skriver jag, men inte lika mycket. Måste kanske bättra mej på det! Eller gillar ni det bättre såhär? Vi tar det som det kommer helt enkelt. En dag kanske jag kommer på något  jag bara måste skriva om, så då gör jag väl det.

Nu lyssnar jag iallafall på kiss ;) i was made for loving you baby! Haha..
Lukas ska sova i mitt rum, nekade först, men han lät så ledsen på tonen när han sa "okej..". Och liksom, varför skulle han inte få? Vi ska ändå bara sova. Fast det kan han ju lika gärna göra i sitt rum.. men glädjer det honom att sova här så varsågod ;d
hejsvej :)

stan med henriksson

For bort till stan då, åkte två karuseller. Break dance som jag åkte i onsdags, också en annan, star dancer eller vad den hette. Inga höjdare, break dance var inte lika rolig andra gången ;( eller så var det för det var sån dålig musik. Musiken påverkar allt mycket, det ska vara pepp musik i en karusell ingen hjärtekrossad ballad :o löjligt.

Lukas visar hur nån grinar

Ludvig vart jättekär i ett par byxor, undra om det var för att man fick en leksaks telefon på köpet? ;>

Kan hända ;)

Rida drake

En video på drakarna, kul liv? ;D

Ludvig köpte en såndär ballong med helium, blir kul när man får leka med den!

Nån till video? Vet inte vad jag har, jag bara laddar över ;d


Nu drar dom andra iallafall, ska väl ut med hunden och sen fixa mej sen till karro.
puss

kilarrr

Hej!
Jag jobbar med designen, så den är alltså inte klar än. Håll ut så kommer den ;)

henriksson

Godmorgon :) se så tidigt jag är vaken, fastän att jag somnade sent. Magen är bra nu, och jag kan väl erkänna att jag är lite väl dum.. jag hade inte tagit någon verktablett på hela dagen igår, fastän att mamma sa åt mej. Igår natt frågade mamma om inte verktabletten funkade, jag ba "vilken verktablett? Tror du jag orkade ta nån heller? Öppnar jag kylen förfryser jag ju". Hon ba suckade, dom är inte ens i kylen för det första. Så då tog jag en verktablett, 30-45 minuter efter det var det faktiskt bättre. Pinsamt :$ och där skulle jag åka in till sjukan också har jag inte ens testat att göra nått åt det onda!

Och jag är inte vaken med flit nu inte, mamma kom in och frågade om jag ville åka på stan och klart jag blir pigg då :) så det verkar som att henrikssons ska dit idag! Inte ofta vi är samlade inte? Hoppas jag får åka karusell..

Här är vi i spanien! Bara det att pappa ersatts av.. mormor!


Har fikat, nöötttter :) gott! Men nu ska jag väl fixa mej och se om det blir nån stan, allt som sägs blir inte av i det här huset..

Karros kalas ikväll iaf :D:D
puss!

lotta på bråkmakargatan

nu skiter jag i det där jävla sjukhuset och fittmagen och alltihopa, ska jag sitta här enda tills jag slockna.
HEJDÅ.

magen vill inte sova

01:22.. en timme och furtio minuter senare:

Det ända jag har gjort nu är att legat i sängen och lipat som en treåring.. men alltså seriöst jag kan inte hjälpa det, jag har aldrig haft så otroligt outhärdligt ont i magen som jag har just nu. Nu väntar vi på att sjukhuset ska ringa upp så ska dom väl fråga massa skit om mitt bajs.. hahaha, massa skit om bajs!

Nu ska vi åka in, för dom ringde nyss.. kuuuuuuuuul
jag vill bara att min mage ska vara bra och att jag ska kunna somna, men icke..
Tänk om det inte blir bättre imorgon så jag inte kommer orka gå på karros kalas! :'(
eller tänk om jag avlider på sjukhuset :o om dom liksom säger att det inte är nått att göra åt, men dom vill inte att jag ska lida så dom stoppar in en spruta i mej så jag somnar in!! Neeejj!

Åh.. fast den risken får jag ta för att åka dit, för det här funkar inte :(
buhu

gäsp

Nu blir det kvällen för mej.. och klockan är bara tjugo i tolv, alltså jag är mållös. Vid den här tiden är jag ute och springer runt och är inte det minsta trött, jag somnar ju inte förens efter 3-4, men det känns bra det här! Kanske jag är lite kry imorgon.
Tell skulle gissa vad folk skulle bli när dom blev vuxna, vad fick inte jag då? Glassbilsförsäljare! Haha, tror inte det blir så mycket av den saken men man vet ju aldrig ;>
Men nu ropar kudden, och ikväll ska den inte ropa sej hes
nattiiii :)


handsome

hey :) ska kolla om linus har nån rolig bild på sin dator som jag kan ladda upp..
Joo nog fanns det en del bilder, men bara sånna jag har laddat över eller tagit och så.

Till exempel världens snyggaste beckham!


Alltså är inte david typ världens snyggaste man? Jag kan iallafall inte komma på nån snyggare! Det finns många som ser bra ut, men david.. mm! Han är så jävla snygg.
Jag har iallafall kollat på oc :) var ett bra tag sen jag såg det, så visste inte vilket avsnitt jag var på. Tog ett tag innan jag hittade rätt. Har kommit långt! Kanske måste köpa box nummer 2 snart? Eller nä.. sparar pengar till nått annat. Till exempel 3-dagars på gatufesten nästa år, lätt att jag ska ha det. Minns inte vad det kostade, men typ 750 kanske det var? Det är väl bra pris. Om det nu är det priset vill säga..
äh ska kila nu.
Tråkigaste och onödigaste fredagen i historian, jag har suttit ensam hemma en hel kväll. Inte hört av mej till nån, så bra mår jag! Ska nog gå och lägga mej snart, men försökte med det förut men det var inte så lätt att slappna av när det känns som att nån håller på att vrida runt i magsäck som nån trasa..! Dumt.

jajaja... pussen
semester nästa vecka om jag inte misstar mej

buhu

AAAAAAAAAAAAJ :'(
Jag har så ont i magen så jag tror jag börjar grina snart, och fryser gör jag också! Det är synd om mej jag tror jag håller på bli sjuk! :(

ont i magen

Godkväll, jag mår inge bra alls nu! Det är nått fel på min mage, jag har spytt typ 2-3 gånger idag.. vet inte säkert för jag är snurrig. Känner mej som om jag vore bakis, men det kan jag lova att jag inte är. Mår bara väldigt dåligt.. har mensverk, är illamående, är trött och huvudet är inte i balans det heller. Illamåendet och mensen kan ju höra ihop, vad vet jag? Provade febern också, men det hade jag inte.
Resten av familjen ska åka och grilla korv med familjen Boork, men jag får stanna hemma ja.. ska väl mysa på vid teven och bara ta hand om mej. Vara hemma för en kväll, inte ofta det händer men det finns mirakel, så det blir jag och en popcorn påse ikväll :) fast jag kanske inte borde äta? Fast jag börjar bli rätt så hungrig för har inte ätit speciellt mycket idag.. eller ja, inte mycket alls egentligen.

Om linus följer med till "grillningen", så ska jag se om the sims 2 funkar på hans dator! :) HOPPAS! Fast hade jag inte testat det? Eller det kanske inte var på just hans dator. Äsch, det märker vi.

Vad ska ni själv göra ikväll då? :)

Bilder från igår

Ellen leker med sin tunga

Adam gillar't!
pussas!
Issa ska ta ut pengar

Jag och issa drog på max :)

Vi hittade en olåst cykel, tack för lånet vem nu ägaren var

Det ska vara ett hjärta på läpparna, syns inte precis.. men visst är jag söt? ;) hahah

Issa utrycker sin kärlek för fredrik

Jag utrycker min kärlek för.. mej själv?

Sen gick jag och skulle leka såklart

Kolla läget

Är du beredd?

NU ÅKER JAG!

Hjäääälp!

Äh ganska soft ändå

Klar

Strike a pose..

Gatufesten, palla jag vill bara åka karusell

Cykel <3<3


Håller på att bli medlem på en sida nu, sen ska jag ladda upp ett videoklipp :)
pusss

busigt!

Hej :) sitter hos ellen nu, ska sova här. Adam ska också sova här, har knäppt lite bilder sen ikväll men dom får ni inte se förens jag kommit hem där sladden är :) jag är astrött, somnade ute också somnade jag vid bordet när vi satt och fikade.. haha. Är lite hungrig fortfarande men orkar inte göra nått åt saken, pissnödig är jag också men jag kniper ihop! Jag har inga pengar på telefonen så ni vet varför jag varken ringer eller svarar på sms. Men ni kan ju ringa om ni vill höra min ljuva stämma! Eller ljuva kanske man inte ska säga, har alltid stört mej lite på min röst för jag snackar ganska konstigt. Har alltid uttalat O på ett konstigt sätt, men nu har jag övat bort det så det ploppar bara upp ett knasigt O ibland :) duktig jag är.
Men jag känner inte för att skriva nått nu.. vi tar det imorgon.
hejsvej


medd isssaaa


Jag och issa är hemma hos mej nu, hon hade sett mej ute på min promenad och sen ringt mej när hon kom hem och frågat vart jag skulle. Jag hade ju inget mål precis, så jag gick hem till henne. Sen gick vi till mej för jag skulle äta och nu ska vi ut :) kommer hem ikväll nån gång om jag inte sover hos ellen, pusssssss


morgonrutiner

MIn morgon börjar alltid med att äta nått, eftersom att jag är så seg annars. Det kan vara olika vad det är, men idag var mormor här och jag vaknade så pass sent så det vart lagomt till lunch, kyckling och ris

Sen sätter jag mej och kollar igenom alla bloggar jag läser medans jag smälter maten

Sen tar jag mej ett dopp i poolen :) i love it!

Sen ringer jag väl till nån kompis och pratar lite och sådär, ringde johanna som jag träffade igår. Innan det så träffade jag henne inte sen skolavslutningen!


Det är väl vad jag gör på morgonen, också går jag ut med hunden. Det gjorde nyss mormor men tror jag tar en sväng med henne ändå :) ska nog sova hos ellen ikväll, var snack om det igår. Vi får väl se hur det blir :) snackade med issa också så jag kollade om hon ville vara med, hoppas inte ellen har nått emot det då. För ju fler desto bättre?
nu tar jag mej en sväng ;>
adjö

girls are evil

Nån MRMR hade varit inne på min blogg och skrivit den här länken,
http://img365.imageshack.us/img365/834/proofthatgirlsareevil.jpg
jaså är det så?

Håller iallafall på att gå igenom vad jag gör på mornarna, knäpper kort och grejer :) ska fortsätta nu, pusssss

gatufesten

Vi träffade på madde och karro på busshållplatsen :)

Ellen tog sej ett donken meal!

Vilopaus

MÖRDAR SKORNA!

Det här dracks det mycket av vill jag lova, coca cola (L)

Och vi rocka loss till dom dära, dom var väl hyffsade

Tog en paus från skorna, det var lortigt på backen


Det var helt okej därborta :) kvällens höjdpunkt var ju självklart när jag och ellen åkte karusell :D fast ena var ganska mesig, men den andra var kung. Ellen vann ett gosedjur :D:D:D:D:D ÅH VAD COOLT! Men vi säger inte att det var på alltid vinst, då är det ju inte lika baaaaaalllt längre liksom. Träffade en hel del folk där också, såklart :) vi stod vid scenen typ as länge där i slutet, vi ba rocka loss liksom. Eller så gjorde vi inte det.. för sen kom det en grabb till oss och ba "Såg er vid scenen, ni var lite slapp! Diggade ni inte?", haha. Vad gjorde vi mer? Inte så mycket, gick mest bara runt och sådär. Drack cola. Kul hade vi iallafall! Fast sen satte jag mej och vilade, satt mot en vägg, när ellen och adam var och shejka loss, så kommer det någon fullvuxen varelse, en kvinna till och med, och typ håller på och frågar hur det är fatt, och om hon ska skjutsa hem mej och så. Jag bara "Nej, det är lugnt, mamma kommer snart". Så la jag ner huvudet på armarna igen, efter typ fem minuter när jag tittar upp, står hon fortfarande kvar och kollar värsta oroligt på mej :o men då ringde ellen så jag sa att det var lugnt, men då skulle hon veta vad jag hette och var jag bodde och så. Jag är hemma och lever än, ingen skada skedd! :) om du läser det här snälla du.

Ska fika nu iallafall, vi hörs ju
pussen :)

ggoodddmmmooorrrgggonnnnn

Åh, jag letade efter bilder från förra årets gatufest, men jag hittade inte en enda. Varken på min bilddagbok eller blogg, eller issas bilddagbok eller blogg. Tråkiga vi var! La inte upp ett endaste kort, för jag vet att jag tog iallafall kort på en gubbe som stod med hela huvudet i en soptunna. Men i år tänker jag ta mååånga bilder :)

SÅHÄR KAN EN BILD SE UT!!!! Fast riktigt såhär ensam kommer ellen
absolut inte vara ikväll



Sitter iallafall här i ganska blöta bikinitrosor, hade tänkt att ta ett dopp i poolen för internet krånglade. Men precis när jag hade fått på mej trosisarna, då funkar internet. Eller ligger och sover i sängen, utan täcke så har trosorna hennes åkt in i stjärten. Så bara jag vänder mej om så kan jag glo på ellens skinkor hur mycket jag vill! Men ska jag vara ärlig så är jag inte så intresserad. Och vad skulle adam säga om jag satt och tjuvkikade på hans tjej???

Det låter som att mormor är här. Det hör man för att det är nån som håller på i köket, vem av mina bröder skulle vilja göra det liksom? Hon kanske gör pannkakor. Fast jag hoppas på våfflor! Så himla gott :)

nejmen, nu ska jag bada!
Förresten så hittade jag min bikiniunderdel hos ellen :D:D


vi hörs

HAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÅHA!


Är med ellen nu, vi har vart på stan ju, och sen drog vi till bandsjön. Fast ellen badade inte men jag gjorde :) var där med anton, patrik, adam och erik. Vi var väl där en timme kanske, om inte mer? Jag vet inte ja. Sen skjutsade dom hem oss med mopparna, anton stannade ute med oss ett tag. Sen vart det så kallt så vi gick in och kollade på film och åt chips och popcorn :) nu är jag rätt trött, ska bli skönt att sova. Ska bara borsta bort äckelandedräkten man får av chips, huuuua..
Imorgon blir det ju gatufesten, med ellen, adam och erik. Tror väl det var så? Blir nog skoj.

Åka karusell och äta karamell,
och fröjdas hela dagen uti mora sundsvall!