congratulation

hejdäääääääär, haha förut när jag och fille var ute så var vi uppe på ett berg, också skulle vi gå ner från berget. aa då klättrade han ner först då, nån jättesvår väg då såklart (; också sista biten var man tvungen att springa för det var nerförs och diket sen. han sprang, också tror jag att han ramlade men jag såg det iaf inte. ;d haha, och sen kommer jag. först som värsta snigeln, också säger fille att jag ska springa sista biten som han gjorde. men det ville jag inte, för jag fattade ju att jag skulle ramla. men så gjorde jag det, och sa åt fille att akta sej. också typ började jag springa, men såklart så snubblar jag på nån ful liten stubbe också gör jag typ en kullerbytta och sparkar till fille stackarn mitt i nyllet. men haha vad vi skrattade x) åh vad fult. haha jag är så sämst. haha ;D förlåt (aa) skämdes litegrann sen då.

och nu är det bara 31 dagar kvar till skolavslutningen! och sen är det sommarlov! <3 åh vad roligt jag ska ha på mitt sommarlov. hoppas jag, och bara för det så ska det väl bli jättedåligt. haha närå. det ska det inte bli :) hoppas jag. men alltså, nu när vi går i sjuan, behöver man köpa sådär skolavslutningskläder då? jag menar, det är ju ändå bara niorna som ska uppträda eller vad man ska säga. vi ska bara titta på ju.. fast det förståss, så är det väl alltid roligt att klä upp sej. självklart ska jag ha skolavslutningskläder! inte för att jag tänker lägga ut lika mycket energi på det som andra år. jag kommer nästan ihåg vad jag har haft på mej varje år.. i sexårs, då hade jag ett par oranga byxor och en blommig t-shirt. och rosa sandaler. och i ettan hade jag... vad hade jag i ettan? :O haha jag vet inte.. men i tvåan hade jag iallafall på mej en blå klänning med lila blommor på. i trean hade jag på mej ett par vita långbyxor och ett vitt linne med paljetter på. och blabla, i fyran hade jag leggins, jeans kjol och ett vitt linne och en vit kavaj. sen i femman ett par becha (haha, oj, hur stavar man det?) knickers och en gul och vit t-shirt. sen förra året i sexan hade jag vita kortbyxor och en gul och vit rutig skjorta.
haha, det kan ju vara bra att veta. hih :) jag tror jag ska ta typ kort byxor i år. eller nåt i den stilen iallafall. eller äh jag vet inte. får väl se.



nu ska jag inte blogga så mkt mer. ska på birsta imrn med mamma =) och just nu så har mamma, pappa, linus och jag värsta diskussionen... om vad det handlar om ska vi inte gå in på här.




men godnatt *

Kommentarer
Postat av: Karolina

Oj, hur orkar du att komma ihåg skolavslutningskläderna? =)

2008-05-15 @ 17:06:42
URL: http://karolinajippi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0