wonderfull summer :)

tjena, just nu sitter jag här och har spelat the sims 2 (jag älskar det;D), och lyssnar på akon. han är bäst, som jag troligen har nämt i nån annan blogg också. men vet ni vad akon hade gjort på sin konsert då? jo, han hade tagit upp en kille frpn publiken och sen kastat ner den så att grabben bröt armen, taskit :O haha, det är ju sjukt ;)
alltså jag har inte fattat det än, att det är sommarlov alltså. men snart gör jag väll det! och nåt som känns ännu knaasigare är ju att sen så kommer man ju inte tillbaks till lagga utan till en annan skola.. men inge mer skola i min blogg under den här sommaren! men det kommer säkert komma upp i varenda blogg x)
men pirates..(osv) - filmen söööög. alltså.. vilket slut! jag ska inte skriva eftersom att alla som läser inte har sett den. men alltså slutet sög! det var som att det skulle komma en uppföljare. men det visade iaf att det inte var slut på deras äventyr eller vad man ska säga. ettan är ju bäst, men alltså dom här filmerna är ju så hilma OVERKLIGA! dom blir bara overkligare och overkligare, i 1:an så var det dom dära skelletten, och sen kommer den kraken och allting x) aja, men dom är grymma. och ingen kan göra jack sparrow-rollen bättre än johnny depp, inte ens jag, visst tro det eller ej.
jag ska inte blogga så mkt, jag vill ut ut ut ut UT! vi har satt upp poolen, men det är så kallt i den ännu, så jag får nog vänta nå dar till med att bada. och förresten, ikväll så ska jag och min familj tälta på mormor och morfars gård ;D haha, skojsigt egentligen;) det är ett konstigt tält (åååh, nu är det akon-smack that, jag ÄLSKAR den låten :D), alltså det är ett 6-manna. men det går inte att förklara, speciellt inte när man sitter och sjunger.
men som sagt så ska jag inte blogga mer. men ni som läser det här svara vad ni gillar mest ; jordgubbar eller glass? mi får bara svara på ett :D

haha, hejdå! have a nice summer =)

Kommentarer
Postat av: Linus

Glass i stora lass! nej men jordgubbar är nog bäst endå.
ska gå och se pirat filmen med andré, om han inte blir rädd :P
men nu msåte jag äta för jag,robin,alex å ante ska sticka å bada i bansjön.

2007-06-10 @ 10:59:37
URL: http://limpabj.blogg.se
Postat av: Robin

MM håller med linys Jordgubbar FTW :D men jag tycker ändå att det var ganska oväntat det där slutet i filmen :O aja bra bloggat!

2007-06-10 @ 15:09:27
Postat av: isabelle bergman

jooordgubbar :D:D

2007-06-11 @ 09:59:49
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0