sockersug

oh nej, jag har inte skrivit på bloggen sen min mobil blev paj :O och det är den inte längre, så sms:a och ring så mycket ni vill nu, för nu funkar den. vem pallar läsa ens blogg längre förresten? liksom, nu sitter ju alla och låter bilderna tala för sej själv på bilddagboken med en mening under en  bild där det står "idag var jag med lisa.." och så trycker man på "nästa bild" också får man en mening till! "..vi bakade chokladbollar.." och sen nästa bild för mer information: "...ikväll ska vi titta på let's dance" också är det en bild på let's dance och så vidare. det är väl najs, om man inte gör som jag och börjar titta bakifrån. då får man veta vad dom ska göra först, och får följa deras dagar bakifrån istället. det måste jag sluta med. det är ju störande ju.

förövrigt sitter jag och lyssnar på the voice webradio VILKET ÄR GRYMT STÖRANDE NÄR MAN FÖRSÖKER KONCENTRERA SEJ OCH SKRIVA NÅT MYCKET GRIPANDE HÄR. sådär ja. nu är den av. nåt gripande? höhö, det mest gripande som har hänt idag är såklart när jag åkte hem från skolan för att jag trodde att jag var sjuk. ack ack, det är ju synd om mej. jag hade faktiskt: ont i magen, mens, huvudvärk, kallsvettades, och trodde jag skulle svimma. orsaken är inte okänd faktiskt, jag är trött. åh vad jag är trött. så mamma fick komma och hämta mej, nån gång runt halv tio typ. sen har jag bara tjockat mej och varit lat. eller när man är trött och lat, då känner man sej väääääääääldigt ofräsch och sådär. men jag pallar ändå inte duscha, hujeda mej. ja just ja. när jag kom hem så tänkte jag se på arthur och minimojjerna eller vad filmen nu hette med ludvig, jag har sett den förut och den är så söt och värsta bra! :) den är ju animerad, såklart. oh i like it! men han satt sej med den nere i gillestugan med projektorn, och då var det så ljust så man såg inget på väggen. men han såg visst jättebra, för han satt kvar han. jag gick upp och tog med bärbara datorn på mitt rum och kollade på "guldkompassen" i sängen. den var väl.. sådär. för lång, och rätt så dryg men egentligen ganska bra, ganska bra som i dålig. alltså det drar mer åt dåliga hållet än åt det bra hållet. har sett bättre filmer. åt upp en halv marabou apelsinkrokant till den också, eftersom att andra halvan redan var uppäten. fast chokladen var gansa mosad i toppen, så jag misstänker att min hund har försökt tuggat lite på den. usch! och det har jag i magen nu då! BLÄ! HUNDBACILLER! uscha buscha..!

sen var det mat! =) mormor var här, alltså. min lillelillebror ludvig hade spytt i morse så hon kom och tog hand om honom när mamma och pappa var på jobbet. hon är här nu också. men iallafall. klockan var väl strax innan tolv eller nåt också fick jag min älsklings kost - STUVADE MACKARONER MED KÖTTBULLAR. åååh, alltså finns det nåt godare?! näpp näpp näpP! :) det är det godaste som finns!


sen för ett tag sen åt jag joghurt också.. åh, och nu är jag sugen på en smörgås. en riktigt smaskig rostad macka med smör och ost. näe nu får jag skärpa mej. och förut började jag nästan grina för jag var så otroligt sugen på chips, choklad, kex, kakor och popcorn. jag visste inte vad jag skulle ta mej till! =/  men jag skärpte mej, satt mej ner och kollade på barnprogram med ludvig. och åt jogurten då. hur stavas det egentligen?! måste kolla upp det.

det stavas: youghurt.

*facit: finns i kylen, med smultronsmak :')

nä, nu ska jag faktiskt flytta min fina röv och hitta på nåt annat istället.



hejdå !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0