jag har ingen ork idag ;(

jag har kommit på en sak som jag vill.. men jag vågar inte skriva det, eller alltså jo det vågar jag. men då blir mamma less på mej! så jag skriver det inte. hehe.. det är bara en liten fånig sak, inget stort. pöss.

janine ska ringa mej när hon och hennes familj har varit ute i skogen på picknick klart, trodde bara att det var mina föräldrar som hittade på sånna idéer. att man ska packa bullar och gå ut i skogen och fika, också säger mamma "Det här är det bästa jag och pappa vet, att få vara samlad hela familjen" eller nåt i den stilen. undrar när hon ringer.. undra vad jag ska ha på mej ikväll.. men det löser sej. hihi.

jag har klippt gräset, jag klippte baksidan och linus framsidan. fastän att vi hade kommit överens sist att jag skulle få ta framsidan?! för att den är mindre och det är bara raksträcka typ, inge sandlådor eller äppelträd eller buskar eller fotbolls mål eller studsmatta som är ivägen som man ska flytta på eller köra runt och allt. och dessutom en gungbräda också! åh. men där fick jag köra.. efter en timmes tjurning. minst. fast jag slapp krångla in mellan buskarna och allt, så det var inte så farligt. eller jo, den är ju tung gräsklippan.. och den ska vara självgående, men det är den väl inte! eh, justja.. det var ju en sak som hände med den. det var ju en viss linda som skulle tanka den. jag tankade med olja eller bensin, i fel tankhål eller vad man ska säga. bensin var det, också hällde jag det i "OIL"-hålet. då fick jag panik och hällde ut det på gräsmattan, så där har det inte växt nå gräs, också blabla. man skulle ha olja i gräsklippan och inte bensin. jag förstörde den alltså, den åkte in på fixning tror jag. eller så gick den igång sommarn efter. det var första gången jag klippte gräset.
jag vill att vi ska ha en åkergräsklippare som jag tror det heter! som man sitter i.. åh, va fränt!

alltså hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0