timrå i mitt hjärta

nu har jag köpt alla julklappar! nu är jag så klar som man kan bli, bara inslagningen klar. men det tar jag senare. fast jag måste slå in dom på skolans klappar ikväll, för dom tar jag med mej imorgon.
imorgon är det sista dagen på mariedal för 2008, och allra sista för min kära vän linnea kempe.. åh vad jag kommer sakna henne! när hon kommer där i korridoren och har nästan alltid något nytt att berätta. också kommer jag sakna hennes skratt och söta lilla leende, åh, jag kommer sakna hela linnea! det blir ju liksom inte samma mariedal om någon försvinner.. för hon tar ju sin syster elin med sej också, så drar dom till stan och börjar på en skola där istället. åh vad avundsjuk jag blir när jag tänker på att det är dom på den skolan som kommer få träffa systrana kempe varje dag istället för att jag får det. men nu är det så ändå. hoppas dom får det bra där iallafall :)
också är det ju betyger imorgon.. åh, jag längtar jättemycket! och se liksom vad dom tycker om mitt arbete i år, jag har inga förväntningar eller något sånt alls. för där jag tycker jag är duktig tycker dom oftast att jag är dålig, eller där jag är dålig tycker dom att jag är duktig. fast jag får oftast höra att jag kan om jag bara vill, att jag har mer att ge men att jag inte verkar vilja. det är väl klart att jag inte pallar ge allt! det är ju sant det dom säger, jag kan bättre. men nästa år då ska jag bli ännu bättre i skolan, jag ska få topp betyg (y) jag ska bli ljushuvud på ett annat sätt än att jag har ljust hår, ja, nu ska jag bli värsta geniet! pluggis vettu. eller nja, kanske inte så. men jag ska bli bättre så jag kan söka till vilket gymnasium jag vill.
jag har velat gå teater linjen i stockholm ett tag nu, jag tror jag vill det fortfarande. men det är ju mest för att det är stockholm som jag vill det, jag älskar stor städer. och stockholm är väl det närmsta jag kan komma en storstad så länge jag är i sverige.. och i sverige lär jag ju stanna ända tills jag fått jobb och kan skaffa egna pengar. nu kör jag ju med det att jag tar ut månadspengen i förväg, så skaffar jag pengar nu.
men det där med stockholm, då känner jag att jag kan väl ändå inte lämna timrå. lilla underbara, mysiga timrå. som jag låtsas inte tycka om för att det är så litet och dött, men innerst inne älskar jag timrå. det är ju liksom här jag bor, och inte vill jag lämna alla kompisar! och söta torget vårat, med alla stackars alkisar och knarkare och vad det nu är för folk där. det går väl inte att bara sticka ifrån allt man är van vid, haha, inte för att jag är så van med alkisar och sånt, det var inte dom jag fokuserade på. jag menar själva timrå. örnen, torget, vävland/edsgården och så. och laggarberg, fast det känns inte som timrå. när jag hör timrå tänker jag på torget, med julskyltningen där dom säljer munkar. fast det gjorde dom inte i år men ändå.. men det som är konstigast med att om jag skulle sticja från timrå, det är att jag och issa inte skulle gå och möta varandra i skogen längre. inte gå runt i vävland/edsgården och fjanta oss som vi brukar, eller åka skateboard som vi gjorde förut. åh, jag och issa vi har så kul i timrå! då när jag tänker på allt roligt som vi gör, har gjort och förhoppningsvist kommer att göra, då vill jag liksom stanna här föralltid. fast jag vet ju inte vad som kommer hända i framtiden. man ska inte tänka så mycket, så sa alltid mange till mej. du ska inte tänka så mycket linda. det ska jag inte, jag måste leva mer i nuet, man ska liksom ta vara på det man har just nu. fast i skolan så ska man inte leva i nuet, fast det kom inte från rätt person.. men som sagt, efter jul så ska jag tänka mer på skolan :) men det tar jag då, nu har jag liksom ett helt lov på mej att vila upp mej. ett lov som jag inte har en aning om vad jag ska göra på. dom flesta åker ju till fjällen, men familjen henriksson har inget fjäll att åka till. nej, vi stannar oftast här. eller så åker vi till farmor och farfars stuga, men den ligger bara en timme härifrån, mitt ute i skogen. ingen backe eller affär så långt ögat kan nå. men en sjö har dom, som man kan åka skoter på. inte för att jag är så förtjust i att åka skoter men.. jag är inte så förtjust i vintern överhuvudtaget, jag vill bara ha jul och tomten och lite nyår och sådär, sen kan det gärna bli varmt och soligt igen. sommar är bäst ju! jag älskar sommarn! den är så uuuuunderbar, då tänker jag ännu mer på mej och issa i timrå, våra sommardagar är verkligen bäst. så är det :)

hejsvej,

Kommentarer
Postat av: issa

det är därför jag inte vill att du ska utomlands eller till stockholm eller nåt, jag kommer sakna dig så himla mkt :( visst det är dött i timrå.. men det är ju kul! ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå jag vill inte bli vuxen..

2008-12-18 @ 21:57:06
URL: http://issabergman.blogg.se/
Postat av: Hanna Modig

linda, peter jihde är visst snygg

2008-12-18 @ 22:46:12
URL: http://hannamodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0