bitch i'm special

nu vet jag vad jag ska göra första helgen på lovet :D jag ska åka till min kära vän karro, och sova över där. jag längtar jättejättemycket tills dom kommer och hämtar mej! för de är ingen hemma hos oss just nu som skulle kunna skjutsa dit mej. jag vet inte vad vi två ska hitta på, men vi ska väl vara allmänt udda som vanligt och leva på våran egna lilla humor. hihi. och det är ju lördag! och jag har inget lördagsgodis :O åh! inte för att jag är sugen, men det känns lite som ett tvång.. varför ska det heta lördagsgodis, hade det inte hetat så så hade jag inte tänkt på godis alls nu.
äsch :)
jag satt nyss och läste cornes blogg, där hon skrev att hon fick julkänsla av att känna lukten av julmaten, julskinka, köttbullarna och prinskorvarna och det. då kom jag på att jag är inte förtjust i julmat överhuvudtaget, och när jag tänkte efter lite till, så kom jag på att jag är inte särskilt förtjust i kött ens. det kom som en chock! liksom, jag skulle helst slippa äta sånt. jag tycker det smakar konstigt, oftast. fast inte alltid. jag skippar det helst bara. jag kanske är vegetarian i smyg? nej, så kan det ju inte vara, sånna har väl medlidande och sånt med djuren som blir dödade? det har inte jag, eller alltså, jag tycker väl inte att det är rätt, men ändå så är det inte fel. äsch, strunt samma. jag äter ju vad jag vill.
jag sitter inne på youtube, också sökte jag på "rihanna new" för jag skulle in på "new album" så kom det "new song 2009", hallå 09 är ju inte än? men det har redan kommit på youtube? oh så fränt. nä men jag tyckte bara att det var lite weard.

har inget vettigt att skriva eftersom att jag inte gjort nåt vettigt idag vilket betyder att jag känner mej 0% vettig just nu.
och vad betyder vettig förresten? jag glömde bort det när jag började skriva vettig hela tiden. äsch, alltså åh, nu får jag huvudverk.. hoppas vi har alvedon hemma,

Kommentarer
Postat av: Hanna Modig

Svar: Japp så var det :)

2008-12-20 @ 21:43:14
URL: http://hannamodig.blogg.se/
Postat av: issa

bitch you are really special

2008-12-20 @ 23:08:38
URL: http://issabergman.blogg.se/
Postat av: corneee

hahahaha :DD älskar ju julmaten ;)

2008-12-22 @ 11:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0