ett inlägg såhär på kvällskvisten

Regn kan vara mysigt ibland, men att gå ut och gå med hundarna i spöregn är inte det roligaste.. fast faktiskt är det inte det värsta, nej utan det är den delen då det stinker blöt hund i hela huset. Blöt hund, fisk och potatisbullar är dom värsta dofterna som finns.

Vill säga att nu ska jag piffa upp lite i den här bloggen! Eller inte bara i bloggen, utan allt. Ska bli glada linda igen. Roliga, glada, sociala gamla linda! Och lite småjobbiga, hihi. Men det är ju bara sån jag är ;)

Ska dessutom snart gå och lägga mej, sova ensam för första gången på hela lovet huhu.. känns tungt! Tycker om att ha nån att småprata med innan jag knoppar. Imorn ska jag upp tidigt och gå på birsta med karroo, har inte ett öre på mej men ska försöka få lite pengar av mor min!

+ att på måndag börjar jag jobba. Usch fytusan. Förstår inte hur jag ska klara mej här i livet haha, ingenting är roligt. Önskar jag kunde tjäna pengar på att gosa med ponthus men då vore jag en liten myshora.. hehe. Ska vara i skönviksbacken iallafall, vet inte riktigt vad som väntas men typ röja upp i backen.

Men nu ska jag sluta skriva hääääär, hatar alldeles för långa inlägg! Tappar jämt fokusen ja. puss & hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0