svar på kommentar

sara om fjortistiderna:
hur träffades du och din kille? bråkar ni ofta och har ni gjort slut nångång ?

Hej Sara :)

Oj jadu Ponthus-historian. Jag ska väl försöka att berätta!

Vi gick på samma skola på högstadiet så vi träffades där. Fast vi la aldrig märke till varandra förens i åttan, så vart vi tillsammans då utan att vi ens kände varandra, fattar inte varför egentligen? Satt då höll det bara två veckor för han var otrogen. Men vårt förhållande då var bara sex inge kärlek, var med varandra kanske tre gånger?

Satt ja vi kände inte ens varandra men ändå var jag jättekär i honom, tyckte att han hade jättefin personlighet fastän han visade det så sällan. Så hela 2009 försökte jag komma över honom men det gick ju inte så jäkla bra, föll tillbaka varje gång han log mot mej typ. Konstigt att jag kunde vara så mot en person jag knappt kände egentligen, men sen i september 2009 blev vi tillsammans igen för han sa förlåt och så.

Det funkar jättebra och vi har varit tillsammans i ett och ett halvt år i mars :) är så glad att jag inte släppte honom för vi är verkligen gjorda för varandra, vi kompletterar varandras brister så himla bra. Vi har samma humor och så roligt tillsammans, han är min bästa vän och pojkvän i ett. Världens bästa Ponthus

Och nej vi bråkar nästan aldrig! Men det är klart att det händer ibland. Då är det oftast att den andre blivit sårad eller brutit löfte osv.. men vi bråkar aldrig om småsaker. Vi har aldrig gjort slut med varandra under dom här 16 månaderna!


Kommentarer
Postat av: maddis

vad sött! :D

2011-02-23 @ 18:34:28
URL: http://xomadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0