timrå

Nu har jag köpt klart alla julklapparna, känns grymt bra! Inte en enda som saknas, skönt. Ska ta mej en dusch nu sen ska jag sätta mej och slå in dom, värsta julkänslan jag får :')

Så hur gick det på timrå idag då?

- Jo tackar som frågar. Tog tio över två bussen dit så fick vara där ett tag innan mötet, kan ju säga att jag älskar skolan, verkligen bra stämning, ja det klickar direkt där! Kände mej verkligen hemma. Men så fort vi sa vårt ärende till syon, som var samma som igår, sa han nej på en gång. Men efter lite snack så ringde han rektorn och barn och fritid konsulenten och dom ville gärna träffa oss tre så vi fick ett nytt möte på fredag med dom :) rektorn var borta så det gick inte att ta det på en gång! Så nu gäller det bara att jobba på argumenten.

Drog hem hit med Ponthus när vi var klar där, vi har kollat på beck, myst, suttit och pratat och till slut fick jag en sån himla lust att träna :o och när jag får lust med det så måste man verkligen ta vara på stunden eftersom det är riktigt sällan.. så gick ner till gymmet och körde lite :D sprang 20 minuter och gjorde 100 situps. Duktig jag vet.

Han for nyss hem och jag ska som sagt ta en dusch!


Mitt & Beas gofika idag på ikea! Årets första lussebulle, torr var den..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0