julspel


TJA!

Hemkommen från deras lilla julspel nu. Är tröttare än nån annan som läser det här kan jag lova.. somnade kanske tre igår och var tvungen att kliva upp tio, vill bara sova men gör jag det kommer jag inte kunna somna ikväll. Fast det lär jag ju inte kunna göra ändå haha :') för jag ska byta skola! Kommer vara så spänd ikväll, om jag känner mej själv rätt. Fast nu är jag inte det men det kommer när jag ska sova.

Vet inte vad jag ska göra resten av dan, skulle ha hit Ponthus gärna men nu snackar resten av familjen om att gå på Harry Potter. Känner inte för det ja, dels för jag redan har sett den och dels för den inte är nå vidare. Är inte på biohumör heller. Har ont i magen, är trött och känner mej obekväm. Nej ni, låter som en hemmakväll det!

Det var förresten vad det blev igår också, eller ja vi gick ut och försökte ha igång Ponthus epa men det gick ju inge vidare. Då gick vi in och kollade vad hans pappa hade för filmer så hittade vi Kommisarie Späck, haha asbra ju! Värsta parodin på Beck :) trodde jag inte att det var. Men a den var bra! Blev väl lite dryg i slutet men annars är den jätterolig.


puss

Kommentarer
Postat av: elin

gud va det kändes tungt att läsa att du inte kommer till media imorn..:(

2010-12-12 @ 16:19:47
URL: http://elinchristines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0