din tro

Dag 9



Som ni alla säkert redan vet så kommer jag från en kristen familj
, mamma och pappa är döpta och kristna båda två. Sen är dom inte såna som springer till kyrkan varje söndag men dom tror på Gud och gör det nån gång ibland osv. Så ja jag har ju växt upp med att be kvällsbön innan jag gick och la mej tillsammans med mamma, fast inte nu längre då, och sådär. Så självklart tror jag på att det finns en Gud, blir asarg och irriterad när folk påstår att den där teorin med att vi var apor en gång i tiden är sann haha.. när vi hade ett arbete i sjuan om det så skulle man skriva om hur vi blev människor från apor för vi hade läst om det, men jag vägrade och fick istället skriva ett arbete om varför vi inte kommer ifrån aporna och varför den kristna sidan är sann.

Så ja jag är kristen men inte religös, ni vet väl alla att jag inte är nått helgon direkt haha.. är inte heller döpt, mamma och pappa går i pingstkyrkan och skillnaden på pingst och svenska kyrkan är att i pingst döper dom inte bebisar utan dom bara barnvälsignar dom. Dvs lycka i livet eller nånting sånt, så har jag uppfattat det iallafall.

Spöken och sånt tror jag inte på, eller så säger jag bara att jag inte gör det för jag är så rädd för det. Sitter och vänder mej om nu hela tiden bara för jag började skriva om spöken, andar osv haha.. hatar skräckfilmer och gråter och skakar nästan varenda gång efteråt för jag blir så rädd när jag ser dom!

Så ja det är väl min tro

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt Linda! Tron är något man inte kan leva utan så håll fast vid den! Sen är vi människor och inga helgon, tur att Gud vill ha oss ändå, eller hur?! Kram från Kusin-Vitamin

2010-12-07 @ 21:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0